Men hva heter veien? Delta i vårens reisequiz og vinn flotte premier.

Tips oss 2400

SVAR, og vinn fine premier!

Denne rebusen kan du ikke svare på lengere. Se http://www.dagbladet.no/reise for flere rebuser!

ATLANTERHAVET: Hurtigruta passerer daglige det berømte veistrekket.

ATLANTERHAVET: Hurtigruta passerer daglige det berømte veistrekket.

FJELL OG FJORDER: Utsikten langs de 8274 meterene er spektakulær.

FJELL OG FJORDER: Utsikten langs de 8274 meterene er spektakulær.

(Dagbladet.no): 8274 eksklusive veimeter har fått bilbransjen til å svi av utallige millioner kroner på reklamefilmer. Veitraseen som følger en opprinnelig planlagt jernbanestrekning, er et yndet location.

Ifølge lokalavisa Tidens Krav, har ikke midre enn 11 av de meste kjente bilmerkene i verden, spilt inn sine reklamefilmer her.

Veien ble i 2005 kåret til århundrets byggverk og skal være den tredje mest besøkte turistattraksjonen i Norge. Hele strekningen hadde en prislapp på 122 millioner kroner og var delvis bompengefinansiert. Nå er bommen borte og byttet ut med et kunstgalleri.

Vet du svaret kan du bli med i trekningen av dagens premie som er 5 døgns overnatting på Quality Strand Hotel & Resort i Vrådal med halvpensjon. Premien gjelder for 2 voksne og 2 barn med opphold i familierom.

Inkludert er også en båttur med veteranbåten M/S Fram, samt 3 rideturer per person med leder. Premien kan brukes i perioden juni, august eller september 2009. Hele oppholdet har en verdi på ca 14 000 kr.

Dersom du deltar i hele resiequizzen som skal gå over 15 episoder i mai er du også med i trekningen av hovedpremien.

Er du den heldige vinneren, kan du la deg bergta av verdensarven Røros og nasjonalparklandsbyen Vingelen. Vinn en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nsjonalpark-landsby, samt flybilletter og leiebil i 3 dager. Aktiviteter som står på menyen er guidet ridetur, villreinsafari, ørretfiske og mye mer! Premien må benyttes innen 31. august 2009 og har en verdi på ca 20 000 kr.

For mer informasjon om reisemål i Norge, besøk www.visitnorway.no

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.
I denne artikkelen