«The End of the Line» og «For Whom the Bell Tolls».

Tips oss 2400

  Se større kart Oslo Spektrum

  Værmelding for Oslo Spektrum

  I dag I morgen Mandag Tirsdag
  RegnSkyetSkyetLett regn

  (Dagbladet.no): Metallica spiller akkurat nå sin andre konsert i Oslo på under to måneder. Bandet besøkte sist hovedstaden 18. juni.

  - Hallo Oslo, Metallica er tilbake etter mer! Og Metallica-familien er tilbake etter mer, ropte James Hetfield etter første nummer var over, og fikk bekreftelse fra et jublende publikum.

  - Det er flere uker siden forrige show, rundt en og en halv måned eller noe. I kveld skal vi lett overgå forrige konsert, sende energi fram og tilbake skikkelig høyt. Vi skal lage historie i kveld.

  Ovenfor kan du se og høre de to første minuttene fra det andre og tredje nummeret bandet spilte i Oslo Spektrum for en time siden.


  Ifølge gitarist Kirk Hammet er Norge er et obligatorisk stopp på hver Europa-turné. Og da liker han å spille i Oslo Spektrum, selv om det er en liten konsertscene i Metallica-målestokk.

  - Vi liker Norge, og det ser ut som at Norge liker oss. Vi har alltid hatt en spesiell tilknytning til fansen her, de har en type energi som vi ikke møter noen annen plass. Det er greit å ha pauser fra digre stadiumkonserter, sier sa Hammett til Dagbladet før forrige konsert.

  Les anmeldelsen av forrige Oslo-konsert her, og detaljer om turnéen på Dagbladets musikkblogg her.
  Lik Dagbladet Kultur på Facebook.
  John Arne Markussen

  Velkommen til debatt
  Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
  Vi holder imidlertid nå stengt. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
  Åpningstiden er hverdager fra 10:00 til 20:00.

  Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør