Kyllingfilet med melon og mangosalat.

Tips oss 2400
Ca. 20 minutter, 4 pers.

4-6 kyllingfileter,

4-6 ss sursøt chilisaus,

salt og kvernet pepper.

Melon- og mangosalat:

1/2 melon,

2 mango,

1 isbergsalat,

1 rød chili,

saft av 1 lime,

hakket mynte.

Slik gjør du:

Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering.

Del ingrediensene til salaten i passe biter og bland sammen i en bolle. Drypp over limesaft. Server sammen med melonyoghurt.

Oppskriften er levert av egg.no

John Arne Markussen

Velkommen til debatt
Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
Vi holder imidlertid stengt fra klokken 00:00 alle dager. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
Åpningstiden vil være hverdager fra 07:00, og helgedager/røde dager fra 08:00.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør