Alonso snakker ut.

Tips oss 2400
FORNØYD MED ERSTATTEREN: Rafael Benitez ønsket å beholde Xabi Alonso, men er fornøyd mede å ha hentet inn Alerto Aquilani som erstatter.Foto: AP

FORNØYD MED ERSTATTEREN: Rafael Benitez ønsket å beholde Xabi Alonso, men er fornøyd mede å ha hentet inn Alerto Aquilani som erstatter.Foto: AP

(Dagbladet.no): Xabi Alonso skrev i går under på kontrakten som gjør ham til Real Madrid-spiller de neste fem årene.

27-åringen har spilt fem år under Rafael Benitez, men forholdet skal ha blitt forverret da Benitez i fjor sommer ville selge spanjolen for å finansiere kjøpet av, nå City-klare, Gareth Barry.

Alonso benekter at forholdet til Liverpool-manageren var problematisk.

- Jeg har sagt det igjen og igjen, vårt forhold var profesjonelt og med gjensidig respekt for hverandre. Et helt vanlig forhold mellom spiller og trener. Jeg respekterer ham og takker ham for muligheten han ga meg der, sier Alonso i følge nyhetsbyrået PA, og legger til:

- Jeg skal til Liverpool for å si farvel til spillerne og Benitez så snart jeg kan.

Bestemte seg for et par måneder siden
Alonso svarte på uroen i fjor sommer med å levere en imponerende sesong på Liverpools midtbane. Allerede i vår var han derimot fast bestemt på å søke nye utfordringer.

- Jeg bestemte for noen måneder siden at jeg behøvde en ny utfordring. Heldigvis kom Real Madrid på banen. Nå er jeg veldig lykkelig, sier Alonso, som også ønsker å takke Liverpool-fansen:

- De har vært fantastiske og det skal bli vanskelig å matche deres støtte, sier Alonso.

Romas Alberto Aquilani er i Liverpool i dag for å gjennomføre legesjekken og fullføre overgangen til Anfield.


- V ønsket å beholde Alonso, men han ga beskjed om at han ville videre. Siden det har vi jobbet hardt for å få inn en best mulig erstatter, sier Benitez ifølge Liverpool Echo.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.