Argentinsk biff.

Tips oss 2400
4 porsjoner

4 skiver entrecôte av storfe à 200 g

Marinade:

1 dl rødvin

1 dl rødvinseddik

4 ss olivenolje

1 ss frisk rosmarin

1/2 ts kvernet sort pepper

1 ts salt

Slik gjør du:

1. Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden. Hell over kjøttet og bland godt. La det stå i romtemperatur i 1 time, eller ca. 3 timer i kjøleskap.

2. Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i varm grillpanne, eller aller best på en varm grill. Grill på medium varme, 6- 8 minutter for medium stekt. Snu kjøttet ofte.

Serveres med stekte poteter eller ris.

Denne retten ble levert av matprat.no.

John Arne Markussen

Velkommen til debatt
Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
Vi holder imidlertid stengt fra klokken 00:00 alle dager. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
Åpningstiden vil være hverdager fra 07:00, og helgedager/røde dager fra 08:00.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør