Argentinsk biff.

Tips oss 2400
4 porsjoner

4 skiver entrecôte av storfe à 200 g

Marinade:

1 dl rødvin

1 dl rødvinseddik

4 ss olivenolje

1 ss frisk rosmarin

1/2 ts kvernet sort pepper

1 ts salt

Slik gjør du:

1. Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden. Hell over kjøttet og bland godt. La det stå i romtemperatur i 1 time, eller ca. 3 timer i kjøleskap.

2. Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i varm grillpanne, eller aller best på en varm grill. Grill på medium varme, 6- 8 minutter for medium stekt. Snu kjøttet ofte.

Serveres med stekte poteter eller ris.

Denne retten ble levert av matprat.no.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet Mat på Facebook.