Til ei lita jente.

Tips oss 2400
TO RARE ONKLER: Det mener Steinar om sine makkere i Radioresepsjonen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen. Hvorav bare sistnevnte blir onkel, rent familieteknisk. Foto: Lars Myhren Holand/Dagbladet

TO RARE ONKLER: Det mener Steinar om sine makkere i "Radioresepsjonen", Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen. Hvorav bare sistnevnte blir onkel, rent familieteknisk. Foto: Lars Myhren Holand/Dagbladet

I dagens «Radioresepsjonen» på NRK P3 avslørte han nyheten, nærmest i en bisetning: Programleder og komiker Steinar Sagen blir pappa til sommeren.

Da nedkommer hans kjæreste gjennom mange år med ei lita jente, har ultralydbildene vist.

- Det er veldig mye gutter i min familie. Så det blir bra med et kvinnfolk, sier Sagen til Dagbladet.

- Jeg synes selvfølgelig at fosteret likner på meg. Hun har det typiske Sagen-kraniet, sier han.

I dagens «Radioresepsjonen» gjorde han opp for at han måtte utsette lytterne for en hvit løgn i forbindelse med graviditeten.

- Vi fikk selvfølgelig time til ultralyd midt på dagen, når jeg egentlig skulle ha sending. Derfor måtte jeg juge til lytterne for ikke å avsløre det hele for tidlig. Jeg sa jeg skulle se «Avatar», sier Sagen.

Hans makkere i programmet, lillebroren Tore (29) og Bjarte Tjøstheim (42), er begge barnløse og skal glede seg stort til at Steinar får en datter.

- Hun får to rare onkler, konkluderer den blivende far.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.