Sammen med Storbritannias mest omtalte fotballfrue.

Tips oss 2400
«VIKTIG KJENDIS»: Cheryl Cole er rangert som en av de viktigste kjendisene i Storbritannia, og har fått mye oppmerksomhet på grunn av ektemannens utroskapsskandaler. Foto: STELLA PICTURES

«VIKTIG KJENDIS»: Cheryl Cole er rangert som en av de viktigste kjendisene i Storbritannia, og har fått mye oppmerksomhet på grunn av ektemannens utroskapsskandaler. Foto: STELLA PICTURES

Fredrik «Skavlan» er kjent for å trekke store internasjonale gjester til sitt talkshow, og førstkommende fredag er intet unntak.

Fra tidligere er det kjent at den britiske forballfrua og «X Factor»-dommeren Cheryl Cole kommer, og i dag offentliggjorde NRK at også hertuginnen av York, Sarah Ferguson, gjester Skavlans studio i Oslo denne uka.

Koblet til nordmann

«Fergie» er mest kjent som ekskona til britiske prins Andrew, hertug av York. Etter at de to ble skilt i 1996, har hun blant annet opprettet sin egen veldedighetsorganisasjon og skrevet en serie barnebøker og en selvhjelpsbok.

I tillegg har hun produsert en spillefilm («The Young Victoria») og tatt på seg en rekke tv-oppdrag

Det er under ett år siden Fergie sist var i Norge, den gang i forbindelse med Oslo Freedom Forum - en konferanse organisert av Thor Halvorssen (32).


Britiske medier har lenge koblet henne til Findus-eier Geir Frantzen, men begge to benekter at de er noe mer enn venner.

Utroskapsskandale

Cheryl Cole er rangert som den tredje viktigste kjendisen i Storbritannia, foran blant annet Kate Moss og Prins William.

Hun er kona til den britiske fotballspilleren Ashley Cole, og de to har figurert i britisk presse omtrent daglig den siste tida, etter at det ble sendt pikante bilder til en toppløsmodell fra hans mobil for to uker siden.

I dagene etter stod den ene «elskerinna» etter den andre fram i sladrepressen, i en farse som minnet litt om sexskandalene til en ikke ukjent golfspiller.

«X Factor»-dommeren har på sin side annonsert at hun vil separeres.Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.
I denne artikkelen