Etter å ha blitt kåret til septembers beste interiørblogger, lover Kristina Olsen Landro (27) å bli enda bedre i tida fram mot finalen som kårer årets beste.

Tips oss 2400
Blomsterpike: Kristina Landro Olsen har også en blogg om brudebuketter.

Blomsterpike: Kristina Landro Olsen har også en blogg om brudebuketter.

Om kåringen

• Hver måned vil Dagbladet SØNDAG plukke ut fire norske interiørblogger som er med i kåringen om å bli Norges beste. De nominerte presenteres på nett, samt én hver uke i søndagsmagasinet.

• Dagbladet.nos lesere stemmer fram en vinner blant fire kandidater hver måned.

• I januar kårer Dagbladet SØNDAGs jury én vinner blant de seks kandidatene som står igjen etter månedsavstemningene.

• Juryen består av en representant fra Dagbladet SØNDAG, bloggekspert og Dagbladet.no-journalist Astrid Meland, en interiørstylist og en representant fra interiørkjeden Kulør.

• Kåringen er et samarbeid med interiørkjeden Kulør, som også
 sponser premiene i konkurransen.

Tips oss gjerne om andre blogger vi bør sjekke ut!
Rosa: Feminint og fargerikt.

Rosa: Feminint og fargerikt.

Stem og vinn

• Hver måned plukker vi ut en vinner blant dere som har stemt. Vinneren får en håndverker fra Kulør til disposisjon for å utføre arbeid i hjemmet i hele 15 timer. Det kan være alt fra gulvsliping, maling og tapetsering.

• I januar kårer Dagbladet SØNDAG årets interiørblogg 2010 i samarbeid med interiørkjeden Kulør. Vinnerbloggeren får en tur til designmessa Maison & Objet i Paris, inkludert opphold og flyreise.
Bloggen Love Peace Pionies fikk aller flest stemmer i Dagbladet SØNDAG og interiørkjeden Kulørs kåring av Norges beste interiørblogg i september. Hver måned stemmer leserne fram sin favoritt blant fire kandidater, og Kristina OIsen Landro gikk av med seieren sist måned.

- Det er sikkert pappa som har stemt masse, er Kristinas umiddelbare reaksjon på seieren.

Men det er ikke bare familiemedlemmer som har bidratt, hun har også fått støtte fra sine rundt 250 faste lesere - og også noen nye. Siden hun begynte å blogge for et år siden, er det stadig flere som oppdager nettstedet hennes, der hun tar for seg alt fra blomster og babyer til interiør og hjem.

Nå lover Kristina å legge inn et ekstra bloggegir i tida framover mot den store finalen. Mot slutten av året tar en jury for seg alle månedsvinnerne og vurderer hvem som fortjener tittelen. Det vekker konkurranseinstinktet hos Kristina.

- Jeg skal tenke enda mer på kvaliteten på innleggene mine framover - dette er jo en konkurranse. Vi holder på å bygge på huset, så det skjer mye nytt her som er gøy å vise fram, sier hun.

I oktober lanserer vi fire nye kandidater til bloggkåringen. La deg inspirere, og stem på din favoritt her.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.