Det er snart klart for finale i Dagbladets bloggkåring. Men først må den siste kandidaten kåres. Hvem er din favoritt?

Tips oss 2400

STEM HER!

Navn:
Epost:
Hokusfiliokus: Og simsalabim, så er norgesglasset blitt til en original bestikkholder hos Hege Gjermundsen.

Hokusfiliokus: Og simsalabim, så er norgesglasset blitt til en original bestikkholder hos Hege Gjermundsen.

Om kåringen

• Hver måned vil Dagbladet SØNDAG plukke ut fire norske interiørblogger som er med i kåringen om å bli Norges beste. De nominerte presenteres på nett, samt én hver uke i søndagsmagasinet.

• Dagbladet.nos lesere stemmer fram en vinner blant fire kandidater hver måned.

• I januar kårer Dagbladet SØNDAGs jury én vinner blant de seks kandidatene som står igjen etter månedsavstemningene.

• Juryen består av en representant fra Dagbladet SØNDAG, bloggekspert og Dagbladet.no-journalist Astrid Meland, en interiørstylist og en representant fra interiørkjeden Kulør.

• Kåringen er et samarbeid med interiørkjeden Kulør, som også
 sponser premiene i konkurransen.

Tips oss gjerne om andre blogger vi bør sjekke ut!

Stem og vinn

• Hver måned plukker vi ut en vinner blant dere som har stemt. Vinneren får en håndverker fra Kulør til disposisjon for å utføre arbeid i hjemmet i hele 15 timer. Det kan være alt fra gulvsliping, maling og tapetsering.

• I januar kårer Dagbladet SØNDAG årets interiørblogg 2010 i samarbeid med interiørkjeden Kulør. Vinnerbloggeren får en tur til designmessa Maison & Objet i Paris, inkludert opphold og flyreise.
Mali Mo: Et gammelt hus som pusses gir nok av ting å blogge om hos familien på landet.

Mali Mo: Et gammelt hus som pusses gir nok av ting å blogge om hos familien på landet.

Tidligere vinnere

Kåringen av Norges beste interiørblogg begynte i juni i år. Her er de tidligere vinnerne, stemt fra av leserne på Dagbladet.no:

Juni: Den Gode Feen
Juli:
Fine Ting og Sjokolade
August: Emmelines Blogg
September: Love Peace Pionies
Oktober: Avsløres snart her!
Hvitt: Det går i hvitt på kjøkkenet hjemme hos Siw Haveland.

Hvitt: Det går i hvitt på kjøkkenet hjemme hos Siw Haveland.

Mali Mo: Skriver om hverdagsliv med mann, barn og katt fra et hus på landet.

Mali Mo: Skriver om hverdagsliv med mann, barn og katt fra et hus på landet.

Stylizimo: Arbeidsplassen til Nina Holst i Los Angeles er inspirerende - og aldri så lite misunnelsesverdig.

Stylizimo: Arbeidsplassen til Nina Holst i Los Angeles er inspirerende - og aldri så lite misunnelsesverdig.

Dagbladet og interiørkjeden Kulørs kåring av Norges beste interiørblogg startet i juni, og nå er siste runde snart over. Fram til 30. november kan du stemme på din favoritt i det siste heatet. Vinneren blir så vurdert opp mot de tidligere leserfavorittene. 

Hver måned, fra juni til november, har vi presentert fire kandidater til å vinne den gjeve tittelen, og dere lesere har stemt fram en vinner. I desember skal juryen kåre den aller beste bloggen. Men først må novemberkandidatene vurderes. Hvem synes du er best? Stem - og vinn flotte premier!

Hokusfiliokus
Navn: Hege Gjermundsen
Alder: 37
Yrke: Art director og grafisk designer   
Hvorfor blogger du? Interiørbloggverdenen oppdaget jeg for to år siden, og har nå blogget i litt over et år. For meg har det utviklet seg til en givende og morsom hobby hvor jeg får utfoldet meg med min store interesse og pasjon for design, interiør og foto. Bloggingen er en spennende måte å kombinere disse på, og holder meg også oppdatert på hva som skjer i interiørverdenen og i alle de inspirerende interiørbloggene. Bloggen blir for meg også et sted å samle inspirasjon på — nærmest som et album.
Hvordan beskriver du bloggen din? Hokusfiliokus handler i hovedsak om interiør. Her viser jeg frem både løsninger og detaljer fra hjemmet, hytta og leiligheten på fjellet, men også andres hjem og ting som jeg lar meg inspirere av. Jeg har en forkjærlighet for hvite, sorte og grå fargetoner, moderne klassikere, det stramme og enkle. Men lar meg også inspirere av landlig romantikk, røff industriell stil og flotte bruktfunn.

Design Shimmer
Navn: Siw Haveland
Alder: 42 år
Yrke: innreder
Hvorfor blogger du? - Det begynte egentlig helt tilfeldig etter at jeg så en liten artikkel om blogging i et interiørmagasin for noen år siden. Det vekket min nysgjerrighet, så jeg sjekket opp noen utenlandske interiørblogger og ble kjempeinspirert, dette var helt nytt og spennende, intravenøs inspirasjon rett hjem i stua en vanlig mandag. Tankene begynte raskt å blomstere om egen blogg. Jeg har mye inspirasjon og impulser i hjertet og i hodet, så å formidle dette på en rask måte, slik som blogging gjør, appelerte sterkt til meg. Bloggingen har gitt meg et stort nettverk over hele verden og til og med jobbtilbud.
Hvordan vil du beskrive bloggen din? - Bloggen min handler om inspirasjon til hjemmet og livet, helst i form av bilder og moodboards. Innleggene er poster med små glimt av det som er vakkert, spennende, fascinerende og inspirerende. Stilen på bloggen er en blanding av moderene scandinavisk design, med innslag av personlige humoristiske detaljer og god gammeldags glamour.

Mali Mo
Navn: Ingvild Frydenlund-Moldestad
Alder: 36
Yrke: Miljøterapeut
Hvorfor blogger du? Bloggen har for meg først og fremst vært et sted for å dele mine interesser innen oppussing, interiør, søm og foto. Jeg får uttykt min egen skaperglede, og gjennom andre blogger inspireres jeg av alle ideene og all den kreativiteten som deles. Gjennom bloggen har jeg også blitt kjent med mange hyggelige og spennende mennesker.
Hvordan vil du beskrive bloggen din? Den handler mye om oppussingen av huset vårt. Det ble bygget i 1926, og i den ganske så langsomt pågående renoveringen forsøker vi å skape et lyst og personlig hjem, hvor det gamle og tradisjonelle kombineres med nye elementer. Tips, erfaringer og fremgangsmåter lærer vi oss stort sett underveis, og de deles villig. Samtidig gir bloggen et glimt inn i mali-mo familien. Gjennom ord og foto forsøker jeg å dele små historier fra våre hverdager, drømmen om livet på landet med mann, barn og katt.

Stylizimo
Navn: Nina Holst
Alder: 31 år
Yrke: Gründer og daglig leder av Stylizimo.com
Hvorfor blogger du? Interiør har alltid vært en lidenskap for meg. Da jeg gikk på barneskolen ble jeg populær blant mine venninner fordi jeg alltid ville rydde rommene deres og gjøre det fint. Dette ønske om å skape trivelig rom rundt meg har siden den gang vokst videre, og da jeg oppdaget bloggverdenen og de mulighetene den ga meg, ble jeg totalt hekta. Siden jeg blogger på engelsk har jeg nå fått nye venner over hele verden som gir meg ny lærdom, inspirasjon og vennskap selv om jeg ikke har møtt dem. Jeg vil også si blogging har gjort meg mye mer kreativ, særlig innen foto som før var for meg noe jeg bare brukte i sosiale sammenhenger.
Hvordan vil du beskrive bloggen din? Mitt ønske med bloggen er i hovedsak å inspirere andre med DIY-prosjekter («gjør det selv» journ. anm) og andre dekorasjonsideer, og vise at det er mye man kan gjøre selv for å skape et fint og personlig hjem. Jeg blogger også en del om trender, nye kolleksjoner og hjem jeg kommer over på nett som jeg føler er inspirerende og jeg vil dele med andre.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.