Henter stopper fra Schalke 04.

Tips oss 2400
TILBAKE TIL TIL: Tore Reginiussen ble hentet til TIL fra Alta i 2006 og spilte på Alfheim fram til sesongslutt 2009. Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX .

TILBAKE TIL TIL: Tore Reginiussen ble hentet til TIL fra Alta i 2006 og spilte på Alfheim fram til sesongslutt 2009. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .(Dagbladet): Tromsø og trener Per-Mathias Høgmo forsterker laget med klubbens eks-stopper Tore Reginiussen (24).

Det melder TILs hjemmeside.

Reginussen forlot nettopp Tromsø for Schalke 04 som bosmanspiller i desember 2009. Siden er han også blitt leid ut til italienske Lecce, uten å få spille.

Nå lånes han hjem for drøye tre måneder, ut juni.

- Tore er snart kampklar, og han har trent godt den siste tiden. Med Tore tilbake i TIL-trøyen har vi den backupen vi trenger i forsvaret. Tore har slitt med spilletid i Italia og Tyskland grunnet skadeproblemer, men han er nå snart tilbake i kampform og klar til å gi alt i TIL-trøyen igjen, sier TIL-direktør Morten Kræmer til klubbsida.

24-åringen håper han er kvitt skadene.

- Jeg valgt TIL de neste månedene fordi jeg kjenner klubben godt, og jeg har et godt forhold med alle som jobber i klubben. Jeg lover å gi alt for TIL de månedene jeg skal være her, sier stopperen.

Tromsø sesongdebuterer hjemme mot Haugesund søndag kl. 18.
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.
John Arne Markussen

Velkommen til debatt
Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
Vi holder imidlertid nå stengt. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
Åpningstiden er hverdager fra 10:00 til 20:00.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør