Urealistisk å innfri Uefas lisenskrav.

Tips oss 2400
Den akutte økonomiske krisen gjør at det ikke blir europacupspill på Rangers neste sesong. Administratoren jobber for å berge klubbens eksistens.

Administratoren opplyste onsdag at det jobbes med å finne en ny eier så raskt som mulig etter at diskusjoner med spillerne om kostnadskutt ikke førte fram. Man håpet å spare 9 millioner kroner i måneden på lønnskutt.

- Klubben er i en svært farefull økonomisk situasjon som ikke må undervurderes. Dessverre er vi ikke blitt enige om kostnadskutt med spillergruppen, sa David Whitehouse onsdag.

- Vi forstår spillernes holdning ettersom kuttene som måtte gjøres om vi skulle unngå oppsigelser var veldig store. Det er svært vanskelig å gjøre de nødvendige kutt uten å ødelegge verdien av spillergruppen. Derfor skrur vi opp farten på salgsprosessen, og i løpet av de nærmeste dagene vil vi ha samtaler med mulige kjøpere som har uttrykt interesse i å overta klubben.

Han gjorde det klart at uten kostnadssparende tiltak eller betydelige uventede inntekter vil Rangers ikke greie å fullføre sesongen.

Paul Clark, som er administrator sammen med Whitehouse, sa at det ikke er noen realistisk mulighet for at Rangers vil greie å innfri UEFAs lisenskrav innen fristen 31. mars. Dermed blir det ikke europacupspill.

Den 140 år gamle klubben ble automatisk fratatt 10 poeng da den ble satt under administrasjon, og det ødela alle muligheter til å innhente byrival Celtic i serien.

Rangers har 54 seriegull, flere enn noen annen klubb i verden.

(NTB)
John Arne Markussen

Velkommen til debatt med utgangspunkt i artikkelen ovenfor. Tenk gjennom hvordan du vil framstå i det offentlige rom. Det er ikke forbudt å være anonym. Noen ganger kan det være påkrevet. Men i de fleste sammenhenger framstår en som skriver under fullt navn som mer interessant enn en som vil skjule sin identitet. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre i kommentarfeltet. Hensikten med en debatt er å bidra til å berike ordskiftet i det offentlige rom. Vi vil ikke ha trakassering, trusler og hatske meldinger i våre kommentarfelt.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør

Debattregler

Mest kommentert

  • Muslimsk fyllekjøring

    Muslimsk fyllekjøring

    Islamkritikere er glade i å snakke demografi. Så la oss snakke demografi, Tybring-Gjedde. (1576 innlegg) Les mer

  • Nedre aldersgrense på religion

    Nedre aldersgrense på religion

    Å innføre en 16 års aldersgrense på mannlig omskjæring vil innebære at vi setter en stopper for jødedommen i Norge. (901 innlegg) Les mer

  • - Europa har feiltolket Vladimir Putin i mange år. Det vi ser nå er drevet av hans store ønske om å gjenopprette russisk storhet

    - Europa har feiltolket Vladimir Putin i mange år. Det vi ser nå er drevet av hans store ønske om å gjenopprette russisk storhet

    NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen mener Europa må samle seg mot Russlands ambisjoner. (916 innlegg) Les mer

  • Jaktsesong på bygdedyret

    Jaktsesong på bygdedyret

    Jegerne skulle fått sympati fra meg dersom ulven gaflet innpå med småbarn. (778 innlegg) Les mer

  • Trekker seg etter utskjelling av ulvevenner

    Trekker seg etter utskjelling av ulvevenner

    - Hvis de høye herrer ikke aksepterer mitt ulvesyn, har jeg ingenting i et viltfaglig utvalg å gjøre. (772 innlegg) Les mer

  • - Situasjonen har tatt en farlig vending. Å bruke militæret for å undertrykke opprørere er skandaløst

    - Situasjonen har tatt en farlig vending. Å bruke militæret for å undertrykke opprørere er skandaløst

    Russland reagerer sterkt på Ukrainas «fullskala sikkerhetsoperasjon» i Øst-Ukraina. (539 innlegg) Les mer

  • - Separatistene har åpnet ild mot ukrainske styrker

    - Separatistene har åpnet ild mot ukrainske styrker

    Myndighetene i gang med antiterroroperasjon. (540 innlegg) Les mer

  • Gerrard tok til tårene da dommeren blåste av kampen

    Gerrard tok til tårene da dommeren blåste av kampen

    Høydramatisk kamp mellom Liverpool og Manchester City. (504 innlegg) Les mer