En mann er pågrepet i Malmø mistenkt for drapsforsøk etter å ha satt fyr på henne i en leilighet.

Tips oss 2400
En mann er mistenkt for å ha satt fyr på en kvinne i en leilighet i Malmö søndag ettermiddag. Ugjerningen skal ha skjedd mens det var to barn tilstede i leiligheten, skriver Expressen.se.

Kvinnen ble kjørt til sykehus med alvorlige brannskader. En mann er pågrepet mistenkt for drapsforsøk eller alternativt for grov mishandling.

Politiet fikk meldingen om bråk i en leilighet i bydelen Rosengård klokken 12.03 i dag. Straks etter gikk alarmen også hos redningstjenesten på grunn av branntilløp.

Alvorlige skader


- Da vi kom til stedet ble vi møtt av en kvinne med brannskader. Hun ble straks fraktet til sykehus med ambulanse. Skadene hennes betegnes som alvorlige, men ikke livstruende, sier Cindy Schönström-Larsson, pressetalsmann for politiet i Skåne.

I leiligheten var det også to barn. De skal ikke være utsatt for noe fysisk vold.


- På plassen ble en mann pågrepet for mistanke om drapsforsøk alternativt grov mishandling, sier Cindy Schönström-Larsson, fra politiet i Skåne. På stedet befant det seg også en annen mann som ble tatt med til politistasjonen med status som vitne.

Brant i klærne


Ifølge Mats Streer, som jobber som befal hos Reddningstjenesten Syd, finnes det mistanker om att mannen har helt bensin i leiligheten og på kvinnen, for så å ha tent på, skriver nyhetsbyrået TT.

- Vi fikk melding om at det var brann i en bygning, men da vi kom til stedet var det bare litt røyk i en leilighet. En kvinne hadde forlatt leiligheten med brennende klær, sier han till Expressen.se.

Rømte til nabo


Redningstjenesten fikk opplysninger om at det hadde oppholdt seg en mann, en kvinne og to barn i leiligheten.

- Barna fant vi hos noen naboer, sier Mats Streer.

Familierelatert


Politiet vil ikke svare konkret på hvilke relasjon det er mellom mannen og kvinnen.

- Det er familierelatert, sier Cindy Schönström-Larsson.


Leiligheten er nå avsperret for polititekniske undersøkelser.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.
I denne artikkelen