I «Småbruket» får fire familier muligheten til å få oppfylt drømmen om å bo på bygda.

Tips oss 2400
NY PROGRAMDIREKTØR:  Åse Marie Bendiksen er ny programdirektør i TV3 og Viasat4, og skal forsøke å snu den dårlige seertalltrenden for kanalen.
Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet

NY PROGRAMDIREKTØR: Åse Marie Bendiksen er ny programdirektør i TV3 og Viasat4, og skal forsøke å snu den dårlige seertalltrenden for kanalen. Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet

RAVI TIL TV3:  Tidligere i vår ble det kjent at Ivar Ravi Johansen skal jobbe for TV3 i tida framover. 
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet

RAVI TIL TV3: Tidligere i vår ble det kjent at Ivar "Ravi" Johansen skal jobbe for TV3 i tida framover. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet

«LUKSUSFELLEN»: Ny sesong av luksusfellen på TV 3. Foto: Stella pictures

«LUKSUSFELLEN»: Ny sesong av luksusfellen på TV 3. Foto: Stella pictures

HAR BYTTET KANAL:  Kjendisbarnevakten har premiere på TV3 til høsten med Håvard Lilleheie som programleder. I fjor gikk programmet på NRK. Her med Alexander, Trym, Leona og Tiril, som er barna som skal gi de ulike kjendisbarnevaktene poeng. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.

HAR BYTTET KANAL: Kjendisbarnevakten har premiere på TV3 til høsten med Håvard Lilleheie som programleder. I fjor gikk programmet på NRK. Her med Alexander, Trym, Leona og Tiril, som er barna som skal gi de ulike kjendisbarnevaktene poeng. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.

«LINES GODE HJELPER»: Line Verndal skal lede interiørprogram på TV 3. Foto: Mona Ranum / Stella pictures

«LINES GODE HJELPER»: Line Verndal skal lede interiørprogram på TV 3. Foto: Mona Ranum / Stella pictures

NY SESONG: Hellstrøm rydder opp i sesong 2. Foto: Mona Ranum / Stella pictures

NY SESONG: Hellstrøm rydder opp i sesong 2. Foto: Mona Ranum / Stella pictures

«LANDSFADEREN»: Zahid Ali skal på damejakt i programmet «Landsfaderen». Foto: Stella pictures

«LANDSFADEREN»: Zahid Ali skal på damejakt i programmet «Landsfaderen». Foto: Stella pictures

(Dagbladet): I ettermiddag ble høstens tv-program for TV3 og Viasat 4 lansert på Latter i Oslo.

Kanalen har i lengre tid slitt med lave seertall, og programdirektør Trygve Rønningen sluttet i fjor i stillingen fordi han ikke var fornøyd med kanalens prestasjoner.

Den 1. mars i år begynte Åse Marie Bendiksen som ny programdirektør, og den første sesongen under hennes styring ble i dag presentert.

Her programmene kanalen skal trekke seere med:


«Småbruket»
Over 800 000 nordmenn har et ønske om å bo på landet. Ravi (Ivar Johansen) skal være programleder for programmet på viasat 4 som gir fire familier sjansen til å få drømmen om bygdelivet oppfylt. Familiene skal flytte til landet, så er det opp til lokalbefolkningen der å bestemme hvem av de som skal få bo i bygda.

«Boligjakten»
Programmet hvor to eiendomsmeglere som er eksperter på boligkjøp, skal bli med folk på visninger og gi råd til bolikjøpere som skal kjøpe bolig. Programmet er nytt på TV3, men har gått i 14 sesonger på channel 4.

«Landsfaderen»

Programmet hvor skuespiller og komiker Zahid Ali (35) skal reise rundt i bygdenorge for å finne seg en dame. Han er tidligere kjent fra blant annet Nissene på låven (TVNorge) og gjorde suksess i programmet Rikets Røst (TV2) med Otto Jespersen i 2005.

«Homsepatruljen» er tilbake
Programmet «homsepatruljen», hvor utpregede homofile menn fiffer opp heterofile menn både i klesstil, livsstil og utseende kommer på TV3 igjen.
 
 Mer av Hellstrøm
TV3 satser på en ny sesong av «Hellstrøm rydder opp hjemme», hvor Eyvind Hellstrøm nok en gang tar et kraftig oppgjør med industrimat og halvfabrikata.

«Luksusfellen»
Sesong 8 av «Luksusfellen» kommer på TV3.

«Lines gode hjelper»
Himmelblå-skuespiller Line Verndal skal lede et interoørprogram, og vi vil blant annet få se dokumentarserien «Redningsskøyta» og «Anger Management med Charlie Steen». Asgeir Borgermoen skal være programleder for «Garasjen» på Viasat 4.
 
I dag kunne Dagbladet også bringe nyheten om at «Kjendisbarnevakten» har byttet kanal fra NRK, og blir å se til høsten på TV3 med Håvard Lilleheie som programleder.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet Kultur på Facebook.