Men det skjer ikke før i tredje episode. Sjekk ut traileren på Dagbladets nye web-tv-serie!

Tips oss 2400
NOK Å BRYNE SEG PÅ: Deltakerne Hanne og Steinjo får mange og varierte oppgaver underveis. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET

NOK Å BRYNE SEG PÅ: Deltakerne Hanne og Steinjo får mange og varierte oppgaver underveis. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET

VENNSKAP PÅ PRØVE: Programleder Erlend kjenner til sine bestevenners største frykter og er ikke redd for å utsette dem for akkurat det underveis i rebusløpet. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN

VENNSKAP PÅ PRØVE: Programleder Erlend kjenner til sine bestevenners største frykter og er ikke redd for å utsette dem for akkurat det underveis i rebusløpet. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN

ALLE NORGES HEMMELIGHETER• Programleder Erlend Klarholm Nilsen sender deltakerne, som også er hans bestevenner, Steinjo Grieg Halvorsen og Hanne Rivrud Nansen på en reise landet rundt for å avsløre «Alle Norges hemmeligheter».

• For å vinne må Hanne og Steinjo løse Erlends mange og underlige utfordringer.

• Serien har premiere på Dagbladet.no onsdag 16.mai og sendes fram til slutten av juni.

• Alle episodene, bonusmaterialet, konkurranser og mye mer finner du på allenorgeshemmeligheter.no.
(Dagbladet): Onsdag er det premiere på komikerduoen Erlend & Steinjos nye realityserie.

Dagbladets nye web-tv-serie «Alle Norges hemmeligheter» er en eventyrreise og et rebusløp i vårt langstrakte land, og det hele er pakket inn i et realityformat.

Inspirere

- Ideen er å vise frem alle Norges hemmeligheter, skjulte og unike steder. Vi håper det kan inspirere flere til å reise, og at folk får opp øynene for vårt eget land, sier Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (36) til Dagbladet.

Komikerduoens andre halvdel, Erlend Klarholm Nilsen (34), er seriens programleder.

Sammen med deres bestevenninne Hanne Rivrud Nansen (30) har de kokt sammen dette nye prosjektet.

Drømmejobb

Konseptet er enkelt: Klarholm Nilsen sender de to intetanende vennene rundt i Norge på jakt etter skjulte skatter.

- Det er en drømmejobb å kunne beordre folk til å gjøre det jeg vil, og det er en guttedrøm i seg selv det å få gå i Indiana Jones-kostyme. Det er Erlends lov som gjelder og de er nødt til å følge den, forklarer han.

Grieg Halvorsen og Rivrud Nansen spiller de reisende.

De tre er bestevenner i virkeligheten.

Rivrud Nansen og Grieg Halvorsen må løpe nakne gjennom en eplehage, stikke hodet i en foss, spille inn en spontan trance-låt og møte dyr de er redde for.

Som et utdrikningslag

- Hvis vi ikke gjør det vi får beskjed om, blir vi straffet, sier Halvorsen.

Programlederen fryder seg.

- Disse to er perfekte deltakere. Det er litt som et evig langt utdrikningslag, bare ikke fullt så harry. Formen gir den samme følelsen, sier han.

Foreløpig har de tre vennene reist rundt på Øst- og Sørlandet og alt deltakerne vet er at turen skal fortsette nordover.

Spennende

Kunstner Hanne Rivrud Nansen har kjent komikerne i åtte år.

Hun forteller at innspillingen av serien så langt har vært en positiv opplevelse.

- Det er uvant ikke å ha kontroll, men det er nettopp det overraskelsesmomentet som er spennende. Det er veldig morsomt. Man takker jo ikke nei til en slik mulighet, sier hun.

En annen verden

Å spille inn en web-serie er noe helt annet enn komikerduoen er vant med fra tidligere produksjoner på NRK, der de er vant med å lage tv lang tid i forveien.

- Det er en helt annen verden. Dette er virkelig en tut-og-kjør produksjon, sier Grieg Halvorsen.
                                                                      
Klarholm Nilsen er spent på mottagelsen.

- Jeg håper folk liker konseptet, at det er en sjarmerende og lettbeint realityserie som ikke tar seg selv så seriøst. At folk liker naturopplevelsene og de to fine deltakerne, sier han.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.