Flere slektninger arrestert.

Tips oss 2400
HUSET: Politiet har forseglet huset der gutten ble funnet. Foto: REUTERS/Alejandro Dias/NTBScanpix

HUSET: Politiet har forseglet huset der gutten ble funnet. Foto: REUTERS/Alejandro Dias/NTBScanpix

  Se større kart Nezahualcóyotl

  Værmelding for Nezahualcóyotl

  I dag I morgen Lørdag Søndag
  Halvskyet28°Halvskyet29°Skyet26°Enkelte regnbyger, perioder med sol24°

  (Dagbladet): Politiet i en forstad til Mexico City har arrestert en mor og flere andre slektinger etter at de skal ha revet ut øynene til hennes 5 år gamle sønn, skriver Huffington Post.

  Gutten ble kjørt til et sykehus i Nezahualcoytl, og tilstanden var så alvorlig at han ble fløyet videre til et større sykehus i hovedstaden, ifølge politiet.

  Vinket inn

  En politibil som patruljerte ble vinket inn i gaten av noen som hadde sett hendelsen, og når politimennene kom inn i huset fant de en mor i sjokk, med sønnen i hennes armer, forteller Fernando Chavez, talsmann for myndighetene i Nezahualcoyotl.

  - Da hun lot politiet se på gutten fant de ut at han ikke hadde øyne, sa myndighetene i en pressemelding, ifølge Huffington Post.

  Statsadvokat Isaac Acevedo har fortalt lokale medier at totalt åtte personer har blitt pågrepet, og at de mistenker at det var moren selv som tok ut guttens øyne med sine egne hender. Guttens far var ikke hjemme da dette skjedde.

  Rituale

  Ifølge politiet ser det ut til at hendelsen var en del av et rituale.

  Guttens tante og onkel var også i huset, da de voksne inntok et uspesifisert narkotikum. Chevez fortalte at et vitne har fortalt at hun mistet bevisstheten på grunn av narkotika, og at når hun våknet var guttens øyne borte.

  De voksne har ikke ennå blitt siktet i saken, men blir holdt på grunn av den pågående etterforskningen. To andre barn og en 17-åring var også i huset da politiet ankom.

  Lik Dagbladet på Facebook.
  John Arne Markussen

  Velkommen til debatt
  Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
  Vi holder imidlertid nå stengt. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
  Åpningstiden er hverdager fra 10:00 til 20:00.

  Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør