Fraktet til Rikshospitalet i luftambulanse. Stor utrykning til Hvervenbukta i Oslofjorden.

Tips oss 2400
TETTPAKKET: Det var svært mye folk på badestranda da ulyken skjedde. 
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix

TETTPAKKET: Det var svært mye folk på badestranda da ulyken skjedde. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix

  Se større kart Ingierstrand

  (Dagbladet): Helikopter, ambulanse, politi og brannvesenet rykket ut til Hvervenbukta etter at en fem år gammel gutt ble funnet livløs i vannet.

  - Gutten skal ha vært under vann i to minutter. Han er nå fraktet til Rikshospitalet i luftambulanse. Gutten hadde puls og pustet da han ble fraktet bort, så vi håper det går bra, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

  Oslo universitetssykehus opplyser ved 20-tida til NTB at gutten ligger i respirator, og at tilstanden er stabil, men fortsatt uavklart. I slike tilfeller kan det ta tid før man vet hvordan tilstanden utvikler seg.

  Det er svært godt vær i osloområdet, og den populære badestranda i Hvervenbukta var tettpakket med folk da ulykken skjedde. Politiet fikk melding om ulykken via Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) klokka 16.50.

  Brannvesenet rykket ut med med åtte dykkere, to båter og lederstøtte i tilfelle flere personer var havnet under vann.

  - En liten gutt er tatt opp av vannet, og blir tatt hånd om av ambulanse på stedet. Det er uvisst om det var flere sammen med ham, derfor er brannvesenet tilstede for å gjøre søk, sa vakthavende brannsjef Asle Hembre til Dagbladet.

  Ingenting tydet i kveld på at andre enn femåringen ble skadd.

  Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

  RAPPORTER INN HER
  Lik Dagbladet på Facebook.
  I denne artikkelen