Gjerningsmannn etter skytingen på Briskeby ble tatt i natt.

Tips oss 2400
(Dagbladet): Politiet fikk melding om at en vekter var truet med våpen ved Filipstadkaia klokka 01.15, gjerningsmannen truet til seg bilen og skoene til vekteren. Politiet la seg bak vekterbilen.

- Da vi kom til krysset Thomas Heftyes gate og Gimle terasse gikk gjerningsmannen ut av bilen og siktet på vår patrulje med våpen, vi avfyrte skudd mot gjerningsmannen og fikk pågrepet han klokka 01.27, sier Sven-Martin Ege, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt.

Samme gjerningsmann

Ingen ble skadd i denne skytingen.

- Da han var pågrepet viste det seg å være gjerningsmannen fra skytingen på Briskeby tidligere i natt, sier Ege, og beskriver gjerningsmannen som en kjenning av politiet.

- Det er for tidlig å si noe om motivet til skytingen, gjerningsmannen sitter nå i arrest, og kommer til å bli avhørt, sier Ege.

Stabil

Tilstanden til mannen i 50-åra, som ble skutt på Briskeby, er stabil, og han er fremdeles på sykehuset. Ved Kriminalvakta i Oslo politidistrikt får NTB opplyst at skuddofferet natt til tirsdag ble operert på Ullevål sykehus.

Det var klokka 23.19 i går politiet fikk melding om at det var avfyrt skudd ved Lallkroken ved Uranienborg skole i Oslo. Bevæpnet politi rykket ut og fant en mann som var skutt i magen i leiligheten.

Totalt var det tre personer til stede i leiligheten, kun er person ble skadd. Gjerningsmannen rømte fra stedet uten sko, og store politistyrker satte i gang en omfattende leteaksjon.


Send tips til Dagbladet.no MMS/SMS: 2400 Tlf: 2400 0000 e-post: 2400@db.no

Mer info om tips

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.
I denne artikkelen