Uvisst om den døde er studenten (23) som har vært savnet siden natt til fredag.

Tips oss 2400
Dykkere fant mandag ettermiddag en død person i kanalen ved Ravnkloa i Trondheim. Personen ble funnet klokka 14.15 er ikke identifisert, men vil bli obdusert og identifisert ved St. Olavs hospital, opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt.

Den døde skal obduseres tirsdag. Politiet kan foreløpig ikke si om det kan være den 23 år gamle NTNU-studenten fra Hordaland som er funnet.

Fant lommeboka

Det har vært lett på land, i sjøen og fra luften. Lørdag fant politiet 23-åringens lommebok i nærheten av kanalen, men de ønsket mandag ikke å si om funnet tyder på at det kan ligge noe kriminelt i saken.

- Vi holder alle muligheter åpne. På det nåværende tidspunkt vil vi ikke si noe om det manglet noe i lommeboka, men det er et veldig interessant spor, sier stabssjef Torkjel Rendal i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Håper på tips

Politiet håper å kunne gå ut med mer oppdatert informasjon om 23-åringen i løpet av mandag. Dermed håper politiet de skal få nye tips som kan si noe om hva som har skjedd.

- I løpet av natta har mange hundeekvipasjer fulgt gangruten mellom 23-åringens bopel på Vegamot og stedet han sist ble sett. Han må ha møtt noen på sin ferd siden det er mange som befinner seg i dette området i Trondheim om natten, sier Rendal.

Søndag søkte tre småfly over Trondheimsfjorden, mens Trøndelag Brann og Redningstjeneste lette på sjøen og under vann. Røde Kors tok seg av leteaksjonen på land.

(NTB)

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.
I denne artikkelen