Etter 54 år på boks.

Tips oss 2400
Etter 54 år på boks kommer sjokkmeldingen: Joika-kakene tar med seg sausen og havner i tidsriktige poser, tilpasset mikrobølgeovn.

Kjøttkakene, som består av vel en tidel reinsdyrkjøtt, er ifølge Nortura Norges nest mest solgte middagshermetikk gjennom 50 år - bare slått av Spagetti à la Capri. I fjor ble det solgt 830.000 bokser med den blide samegutten utenpå.

I tillegg til to nye varianter i pose, vil man fortsatt også få de originale boksene, trøster produsenten.

- Vi har fremdeles mange fans rundt om i landet som vil finne den gode, gamle boksen der den alltid har stått, sier produktsjef i Nortura, Ida Mellbye Løvås.

Trolig også i mangt et matskap på hytta, fra både ett og flere tiår tilbake.

(NTB)

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet Mat på Facebook.
I denne artikkelen