- Bare hyggelig, sier stjerna.

Tips oss 2400

BALLSJONGLØR: Videosnutten der Thea Mørk imponerer med sine ballkunster gikk som en farsott på internett, Slik gikk det da søster og landslagsspiller Nora Mørk prøver på det samme. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet

DEBRECEN (Dagbladet): Nora Mørk har kanskje vært Norges aller største profiler så langt i håndball-EM. Og Larvik-spilleren vekker oppsikt.

Danske Ekstra Bladet har laget en kåring med ti utvalgte under tittelen: «EM i sex-appell: Her er EMs ti flotteste».

Norges spiller nummer 9 - Nora Mørk - er én av ti utvalgte på danskenes noe spesielle liste.

- He-he, det er hyggelig det. Jeg er jo her for å spille håndball. Hvis noen synes jeg er søt så er jo det bare koselig, sier Nora Mørk til Dagbladet.

Den danske kåringen er trolig laget med en smule glimt i øyet. Avisa skriver: «Vi vet det er lavmål å vurdere håndballspillere etter utseende, men vi kunne ikke motstå fristelsen».

- Jeg regner med det er litt humor med i bildet her, sier Mørk til Dagbladet.

De øvrige i den danske kåringen er: Louise Svalastog Spellerberg (Danmark), Sanja Damnjanovic (Serbia), Louise Burgaard (Danmark), Isabelle Gullden (Sverige), Sabina Jacobsen (Sverige), Sanne Van Olphen (Nederland), Tess Wester (Nederland), Estavana Polman (Nederland) og Evgenija Minevskaja (Tyskland).

- Det er søte jenter alle på lista. Det er jo litt tøft og morsomt at håndballspillere - oss jenter med muskler - også kan være med på noe sånt, sier Mørk med et glis.

Høyrebacken scoret for øvrig tre mål i tapet mot Ungarn i går kveld.

- Vi har ikke marginene på vår side. Det blir for mange mål i kassa vår, rett og slett, oppsummerer Mørk etter 25-29-tapet.

Norge spiller semifinale mot Sverige fredag klokka 20.30. Kampen spilles i Budapest.

De norske håndballjentene reiser i formiddag med buss fra Debrecen til Budapest der de resterende kampene spilles.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.