Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Annonsørinnhold
Sunn, kalorifattig og rask frokost?

Sunn, kalorifattig og rask frokost?

Da er denne uslåelig.
Dette er annonsørinnhold fra ICA. Les mer

Siste nytt

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

Mest lest:

 

14.20 Hygge i Strömsö 15.00 NRK nyheter 15.15 Herskapelig redningsaksjon (3) 16.00 Husdrømmer (1) 17.00 NRK nyheter 17.15 Danne og Bleckan (8) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 St. Jørgens plass

 • 18.15 Rundlurt (2)

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. I kveld hacker Kevin Instagram-kontoen til Jonna og programleder Benedicte Bendiksen, og skremmer vettet av gutta i bandet Donkeyboy.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Påskenøtter (1)

  Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer seks spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.

 • 19.45 Solgt! (2)

  Underholdningsprogram. Hemsedal er kjent som et vinterparadis med eksklusive og dyre hytter, men hva koster en hytte med utedo og uten strøm og vei? Programleder Frode Søreide tar med seg meglere til skibygda i Hallingdal for å tippe salgsprisen på tre ulike hytter. Hvem tipper nærmest?

 • 20.15 Severin (5)

  Norsk dokumentarserie. Tretti år gamle Severin Rønes er en moderne eneboer på et veiløst nes på Sunnmøre. Der bor han alene, kun sporadisk omgitt av sauer og geiter. I ett år har et kamerateam fulgt ham i hans hverdagslige gjøremål. Severin nyter fortsatt livet på fjellet. Han setter ut garn i vannet like ved seteren, og får 117 fisk. Severin skulle ønske han fikk langt færre.

 • 20.45 Billedbrev (3)

  Norsk dokumentar. Bitcoin - digitale penger - har i dag mer enn to millioner brukere verden over. Vi besøker en café i Berlin der både innehaver og gjester er overbevist om at Bitcoin er fremtiden.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Prey (1)

  (Prey) Britisk krimserie. Kriminalbetjent Marcus Farrow blir mistenkt og arrestert for å ha drept kona og sønnen. Han er uskyldig, og når muligheten byr seg, rømmer han fra politiet. Farrow gjør alt han kan for å finne sannheten og renvaske seg, mens etterforsker Reinhardt er hakk i hæl. Medvirkende:John Simm.

 • 22.15 Mord uten grenser (6)

  (The Team) Dansk krimserie. Når det danske politiet ankommer den illegale kyllingfarmen, står den i full brann. Mange av arbeiderne blir innestengt og omkommer. Er dette moderne slaveri på sitt verste? Og er alle bevis mot Loukauskis gått opp i røyk? For å nagle Loukauskis må etterforskningsteamet ty til Jean Louis' materiale. Medvirkende:Lars Mikkelsen, Jasmin Gerat, Verle Baetens.

 • 23.13 Løsning påskenøtter

 • 23.20 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.35 Shetland (3)

  (Shetland) Britisk krimserie. En venn av etterforsker Perez dør i en trafikkulykke. Journalisten hadde akkurat kommet tilbake til øya, og for å sikre en objektiv etterforsking må teamet forsterkes med en uavhengig rettsmedisiner. En venn av etterforsker Perez dør i en trafikkulykke. Journalisten hadde akkurat kommet tilbake til øya, og for å sikre en objektiv etterforsking må teamet forsterkes med en uavhengig rettsmedisiner. Medvirkende:Steven Robertson, Alison O'Donnell, Douglass Henshall.

 • 01.30 Fortitude (9)

  (Fortitude) Britisk krimserie. Handlingen i dette spennende krimdramaet er lagt til fiktive Fortitude, verdens nordligste by og et av de tryggeste stedene på kloden. Men så blir et grusomt drap begått, og i kjølvannet avdekkes mørke hemmeligheter som etterhvert truer det lille samfunnets fremtid. Forskerne Vincent og Natalie tror de vet hva som kan ha utløst drapene og får klarsignal til å obdusere Shirley, noe som gir interessante resultater. Morton mistenker at Henry Tyson vet hva som skjedde med Pettigrew og er fast bestemt på å konfrontere ham. Frank og Jules får endelig Liam hjem igjen, men ekteskapet henger i en tynn tråd. Frank er sikker på at det er gjerningsmannen han holder fanget, men kan han få personen til å tilstå? Medvirkende:Stanley Tucci, Sofie Gråbøl, Richard Dormer.

 • 02.20 Green Zone

  Terningkast 3(Green Zone) Fransk-amerikansk-britisk actiondrama fra 2010. En amerikansk offiser kommer over falske etterretningsrapporter i Irak. Han gjør alt han kan for å jakte på masseødeleggelsesvåpen i det svært ustabile og farlige området. Medvirkende:Matt Damon, Jason Isaacs, Greg Kinnear, Yigal Naor. Regi:Paul Greengrass. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.10 Prey (1)

  (Prey) Britisk krimserie. Kriminalbetjent Marcus Farrow blir mistenkt og arrestert for å ha drept kona og sønnen. Han er uskyldig, og når muligheten byr seg, rømmer han fra politiet. Farrow gjør alt han kan for å finne sannheten og renvaske seg, mens etterforsker Reinhardt er hakk i hæl. Medvirkende:John Simm.

 • 04.55 Herskapelig redningsaksjon (3)

  (Country House Rescue) Britisk dokumentarserie. Hvordan kan eierne av praktfulle gamle bygninger ta vare på dem uten å gå konkurs? Ruth Watson hjelper fortvilte huseiere med å finne måter å tjene penger på, samtidig som de sikrer de verdifulle eiendommene for fremtiden. Den eksentriske ungkaren Sir Michael har arvet et verdifullt gammelt hus som holder på å falle sammen. Klarer han med gode råd utenfra å unngå den totale ruin?

 • 05.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.40 Verdas språk (6) 15.10 Midt i naturen: Costa Rica (3) 16.10 Med hjartet på rette staden (13) 17.00 Derrick (10)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Glimt av Norge: Oslomarka

  Norsk dokumentar. «Oslomarka.» (Glimt av Norge: Oslomarka.) Et stykke inn i Oslomarka finnes idylliske områder som nesten ikke er i bruk. Men noen få kjenner godt til hva slags opplevelser de kan få her, og kommer igjen og igjen.

 • 19.15 Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda (2)

  (Love, Hate & Propaganda: The Cold War) Kanadisk dokumentarserie. (Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda.) På midten av 50-tallet bestod mye av den psykologiske krigen mellom USA og Sovjetunionen av å forby ting som hadde med den andre nasjonen å gjøre. Sovjetunionen valgte blant annet å forby jazzmusikk, fordi de trodde den var amerikansk. Stalins arvtaker, Nikita Khrusjtsjov, sto imidlertid for nye tanker som ikke var så USA-fiendtlige. Han inviterte deltakere fra hele verden til The World Youth Festival i Moskva i 1957. Der var også jazz på spillelista.

 • 19.55 David Suchet og gåten Agatha Christie

  (David Suchet: The Mystery of Agatha Christie) Britisk dokumentar. Gjennom sin rolle som Poirot kjenner nok David Suchet Agatha Christies historier bedre enn de fleste. I denne dokumentaren går han i fotsporene til den gåtefulle suksessforfatteren. I denne dokumentaren ønsker David Suchet å bli bedre kjent med den gåtefulle forfatteren. Suchet besøker plassene der Christie bodde, og stedene som inspirerte henne.

 • 20.55 çrdna: Samisk kulturmagasin

  çrdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Det blir temasendinger, gjester i studio og rapporter fra små og store kulturelle begivenheter rundt om i Sápmi.

 • 21.25 Kystlandskap i fugleperspektiv

  Europeiske strender og kystområder slik de oppleves fra lufta.

 • 21.30 Vilhelm Erobraren

  (Guillaume Le Conquérant) Fransk dokumentarfilm fra 2014. Vilhelm 1. Erobreren regjerte fra 1027 til 1087. I løpet av disse 60 årene endret han kartet over Europa. Han var like mye en mann for krig som for fred, for religion som overtro, og han var alltid i konflikt med barna sine. Dokumentaren forteller historien med en blanding av drama og fakta. Regi:Frédéric Compain.

 • 22.55 Selskapet

  Kulturprogram. Nina Stensrud Martin inviterer aktuelle gjester til å diskutere de viktigste kultursakene akkurat nå. Programleder:Nina Stensrud Martin.

 • 23.25 Veiviseren

  (Veiviseren) Norsk actiondrama fra 1987. Legenden om unggutten Aigins kamp for å redde seg selv og sitt folk fra de hensynsløse tsjudene. Medvirkende:Mikkel Gaup, Henrik H. Buljo, Ailu Gaup, Ingvald Guttorm, Nils Utsi, Nils-Aslak Valkeapää. Regi:Nils Gaup.

 • 00.50 Den nye forskinga

  (Tomorrow's World) Britisk dokumentar. Hørt om genetisk konstruerte bakterier? Eller supermaterialet grafén? Verden endrer seg raskere enn noen gang. Møt forskerne, entreprenørene og oppfinnerne som former morgendagen. (Den nye forskinga.)

 • 01.40 Ja, vi elsker cricket

  Norsk dokumentar. Verdens dårligste cricketlag har sin hjemmebane i Oslo. Bare én mann kan redde dem: den indiske cricketguden Sachin Tendulkar. De forsøker å påkalle heltens oppmerksomhet med hjelp fra byens befolkning. Men kampanjen får ikke helt det utfallet de hadde sett for seg. (Ja, vi elsker cricket.)

 • 02.05 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.20 Distriktsnyheter

 • 04.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.10 Tid for hjem (8) 15.05 Grey's Anatomy (3) 16.00 Home and Away (20) 16.30 Home and Away (21) 17.00 Modern Family (4) 17.30 Modern Family (5)

 • 18.00 Hotel Cæsar (120)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Jenny sliter med å lage en rap til skolerevyen, så Eva hjelper til. Arnfinn vil overraske Bitten, og får hjelp av Harshad. Hun forstår ikke hva som skjer, før hun overraskes av en rekke venninner, som står klare med champagne. Hun skjønner at dette er i regi av Arnfinn, og reiser for å treffe ham...

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Toget - på sporet av en morder (1)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 19.15 Toget - på sporet av en morder (2)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 19.30 Hotel Cæsar (121)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. .Juni og de andre får triste nyheter. Pelle virker å ha stålkontroll frem mot skjenkebevillingsprøven og er derfor høyt oppe.

 • 20.00 Tjukken & Lillemor (1)

  Norsk dokumentarserie. I «Tjukken og Lillemor» følger vi Truls Svendsen og verdens mest erfarne kvinnelige polfarer, Cecilie Skog, på deres ekspedisjon over Grønland og opptreningen til denne turen. I første program starter opptreningen mot den store ekspedisjonen. Truls skal starte et intensivt treningsopplegg med dekktrekk i Nordmarka, og jogging. Men han sliter med å motivere seg, og Cecilie blir frustrert. Tar Truls dette på alvor? Som motivasjon skal de to løpe halvmaraton i Karibien.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Frikjent (5)

  (Frikjent) Norsk dramaserie. Aksel Borgen ble som tenåring siktet, men frikjent, for drapet på ungdomskjæresten. 20 år senere har han jobbet seg til topps som forretningsmann i Asia, men da hjembygdas hjørnesteinsbedrift trues av konkurs, vender han tilbake for å redde stedet som en gang vendte ham ryggen. Men fortiden er ikke glemt. Gamle sår rives opp og nye konflikter oppstår når fortid og nåtid møtes. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Angeline tror ikke lenger på at Aksel er uskyldig, og for at han skal klare å overbevise henne trenger han Tonjes hjelp. William ønsker å investere i et nytt prosjekt nå som PWG har overtatt Solar Tech. Han ser på hotellet som en mulig investering. Eva forsøker og få Erik til å gå imot broren og si at han er voldelig når han drikker. Dette i et forsøk på å få saken mot Aksel gjenåpnet. PWG forbereder kutt i Solar Tech. Medvirkende:Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Ingar Helge Gimle, Anna Bache-Wiig.

 • 22.40 The Missing (5)

  (The Missing) Britisk spenningsserie. Tony Hughes er besatt av tanken på å finne igjen sin savnede sønn Oliver, som ble bortført da familien var på ferie i Frankrike. Flere år senere er både Tony og den pensjonerte etterforskeren Julien Baptiste fortsatt overbevist om at Oliver er i live. Under etterforskningen i 2006 ber Tony og Emily innstendig om at en av de mistenkte må etterforskes på nytt, men de blir ikke hørt. Tilbake i nåtiden følger Tony og Julien sine egne fotspor i Paris mens de prøver å finne en mann som de er overbevist om er involvert i Olivers forsvinning. Medvirkende:Frances O'Connor, James Nesbitt, Tchéky Karyo.

 • 23.55 Mayday (1)

  (Mayday) Britisk spenningsserie. Mayday er en liten by full av hedenske tradisjoner. Når den 14-årige mai-dronningen Hattie plutselig forsvinner, står byen overfor erkjennelsen av at en forferdelig forbrytelse har blitt begått. I Mayday er det ingen man kan stole på. I en liten britisk by har maidagen startet. Befolkningen er klar til å feire «nytt liv» med en parade. Men når mai-dronningen, 14 år gamle Hattie Sutton, forsvinner, er hele byen i sjokk.

 • 01.00 Toget - på sporet av en morder (1)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 01.15 Toget - på sporet av en morder (2)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 01.30 Suits (12)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. En Harvard-professor oppsøker Harvey for hjelp i en sak, mens Mike gjør sitt beste for at professoren ikke skal gjenkjenne ham. Louis prøver å varte opp en snobbete direktør.

 • 02.25 Hawaii Five-0 (13)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Drapet på Chins far for 15 år siden kommer igjen i fokus under en intern etterforskning, og det stilles spørsmål om Malias forhold til Chin har påvirket etterforskningen.

 • 03.15 Blue Bloods (18)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny må finne en sammenheng når den samme tragiske hendelsen rammer flere tilsynelatende tilfeldige ofre. Frank hjelper en venn med å takle sin alkoholavhengighet. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

 • 04.00 Uskyldig dømt (5)

  (Oskyldigt dömd) Svensk spenningsserie. En jussprofessor og studentene hans tar opp jakten på de virkelige gjerningsmennene i saker der de mener at noen kan være uskyldig dømt. Uskylidig dømt-gruppen stilles overfor et vanskelig valg når en dømt bankraner viser seg å ikke være den han først utgir seg for. Medvirkende:Mikael Persbrandt, Sofia Ledarp, Helena af Sandeberg, Francisco Sobrado.

 • 04.45 Suits (12)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. En Harvard-professor oppsøker Harvey for hjelp i en sak, mens Mike gjør sitt beste for at professoren ikke skal gjenkjenne ham. Louis prøver å varte opp en snobbete direktør.

 • 05.30 Fikse eller flytte? (16)

  (Reno vs Relocate) Kanadisk livsstilsprogram. Designer Robin Lewis og eiendomseksperten Vanessa Roman gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de fikse hjemmet de allerede har - eller flytte? Robin frister med renoveringsplan som med litt arbeid vil totalforvandle huset deres, mens Vanessa finner nye boliger som matcher både ønskelise og budsjett.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Fail Army (16) 15.00 Fail Army (17) 15.30 Billy the Exterminator (1) 16.00 Parkeringsvaktene (14) 16.30 Parkeringsvaktene (15) 17.00 Cash Cowboys (2)

 • 18.00 Billy the Exterminator (2)

  (Billy the Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb.

 • 18.30 Beverly Hills purk

  Terningkast 2(Beverly Hills Cop) Amerikansk actionkomedie fra 1984. Politimannen Axel Foley er på jakt etter mannen som myrdet en av hans beste venner, og drar til California i håp om å få tak i skurken. De to detektivene William «Billy» Rosewood og John Taggart følger etter ham for å holde et øye med kollegaen, som har en lei tendens til å velge alternative etterforskningsmetoder. Medvirkende:Eddie Murphy, Paul Reiser, Judge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher. Regi:Martin Brest. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 20.30 Las Vegas Jailhouse (8)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En kvinne hevder hun blir forfulgt av sin unge elsker, men historien viser seg å ikke holde vann. På mottaket oppstår det et vennskap mellom en kvinne arrestert for prostitusjon og en dam som har havnet i arresten etter å ha knivstukket sin voldelige kjæreste.

 • 21.00 Vegas Strip (1)

  (Vegas Strip) Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder. I første episode ser vi at alkohol og lek med sverd ikke går godt ihop. To unge menn bruker et sverd til å løfte på jentenes kjoler på «stripa» i Las Vegas. Det vil politibetjent Tom Jenkins ha seg frabedt, og det ender med en konfrontasjon mellom politimannen og de to unge «sjørøverne». Når de to gjerningsmennene er på vei i kasjotten, støter Jenkins på to hasjrøykere. De er ærligheten selv, og på grunn av dette slipper de unna med kun et advarende «klask på lanken».

 • 21.30 Overvåket (6)

  Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia. Nick besøker politistasjoner, privatetterforskere, lokale myndigheter, kjøpesenter, sportsarrangementer på jakt etter historier som viser hvordan kameraovervåkning og ny teknologi brukes for å bekjempe og avsløre alle slags typer kriminalitet. Vi får se hvordan overvåkingskamera i private hjem hjelper politiet i deres jakt på innbruddstyver!

 • 22.30 Fjorden Cowboys (1)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Lothepus er bekymret for at det stadig blir vanskeligere å få tillatelse til å sprenge salutt med dynamitt. Han har derfor kjøpt seg en saluttkanon. Når en radiostasjon vil intervjue han om sin nye plate inviterer han dem med på å prøveskyte kanonen.

 • 23.00 Fjorden Cowboys (2)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Lothepus har liten tro på Joars evner som selvstendig entreprenør.

 • 23.30 Jakten på hevn

  (Seraphim Falls) Amerikansk drama fra 2006. Fem år etter den amerikanske borgerkrigen kjemper to menn en intens kamp. Den ene søker hevn over fortidens gjerninger, den andre kjemper desperat for å overleve. Det er øye for øye, tann for tann, og taperen vises ingen nåde. Medvirkende:Anjelica Huston, Liam Neeson, Pierce Brosnan, Michael Wincott, Robert Baker. Regi:David Von Ancken. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.40 Criminal Minds (20)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Frykten sprer seg etter at en seriemorder har utpekt studenter på vårferie som sine ofre.

 • 02.35 Las Vegas Jailhouse (8)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En kvinne hevder hun blir forfulgt av sin unge elsker, men historien viser seg å ikke holde vann. På mottaket oppstår det et vennskap mellom en kvinne arrestert for prostitusjon og en dam som har havnet i arresten etter å ha knivstukket sin voldelige kjæreste.

 • 03.00 All Worked Up (8)

  (All Worked Up) Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 03.25 Duck Dynasty (2)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. Fortsettelse av episoden fra i går kl. 21.00: Alle kommer sammen for å planlegge et overraskelsesbryllup for Phil og Kay, med en spesiell seremoni på deres egen eiendom og med hele familien til stede.

 • 03.50 Duck Dynasty (3)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. Martin dropper fredagspokeren på grunn av en date. Gutta - og konene deres - gjør sitt for å gi ham kjærlighetscoaching. Og så er det Phil som skal sitte barnevakt for barnebarna. Det blir en tøff affære. Phil tenker at han skal lære jentene å fiske, men selv i meget ung alder greier de å tvinne ham rundt lillefingeren og får bestefaren til å gjøre all jobben.

 • 04.15 Alarm 112 - På liv og død (8)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.00 OZ (1)

  Amerikansk dramaserie. I fengselets spesialavdeling, Emerald City, er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille. Rasespenningene tiltar når to drap skal for retten. Augustus skrev memoarer før han døde. McManus gir dem til Said og Redding. Suzanne vil gjerne gjøre Macbeth i stedet for et talentshow. Meehan får hovedrollen, men rekker ikke å spille.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Mythbusters (3) 15.30 Mektige skip (6) 16.30 Hvordan gjør de det? (11) 17.00 Baggage Battles (9) 17.30 Moonshiners (14)

 • 18.30 Auction Hunters (9)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Gatling-geværet.» (Machine Gun Ton.) Ton og Allen havner i budkrig med en svært konkurranselysten kvinne over et tungt Gatling-gevær og en gammel rustning.

 • 19.00 Auction Hunters (10)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Kuppet i Philadelphia.» (Always Money in Philadelphia.) I Philadelphia utfordrer Tom og Allen den tidligere NFL-spilleren Vince Papale til kamp over en gammel amerikansk fotball-automat og en muskett fra kolonitiden.

 • 19.30 Fast and Loud (4)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «Det store C-10-prosjektet - del 2.» (Big, Bad C-10 Build Part 2.) Richard arbeider på en 1976 Chevy C-10 til Cattle Baron's Ball og prøver å selge en 66 Continental og en 51 Caddy. Og har Fired Up penger til husleien?

 • 20.30 Bilfikserne (9)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Karmann Ghia.» (Karmann Ghia.) Mike er i Idaho for å kjøpe en real retro-roadster: Karmann Ghia. Edd elsker den, men vil den ødelagte girkassen og det råtne interiøret gjøre at de ikke tjener penger på den?

 • 21.30 Naked Speed (5)

  (Naked Speed) (5.) Bli med Bryan Fuller, Mike Seate og verdens beste racersykkelbyggere. Mike setter kurs for New Jersey for å møte Ricky Gadson, som har blitt dragracing-mester ti ganger.

 • 22.30 Overhaling (8)

  (Overhaulin') Motorserie. «Cathlenes 1970 Plymouth Barracuda.» (Cathlene’s 1970 Plymouth Barracuda.) Sykepleieren Cathi kjøpte en 1970 Plymouth Barracuda fra bestemoren for nesten 25 år siden. Den fantastiske fisken er bare en skygge av seg selv - kan Chip hjelpe?

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (1)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Livet gjennom Ottos øyne.» (Life According To Otto.) Bli kjent med Otto Kilcher, en kvegbonde som ser litt annerledes på livet. Noen mener at han er gal, men han er bare beredt til å ta imot hva enn livet gir ham.

 • 00.30 Mythbusters (7)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Livsfarlig brusbeger.» (Soda Cup Killer.) Kan et isoporkrus med brus som kastes fra et kjøretøy, knuse frontruten på bilen bak? Dessuten, hvor lenge kan man holde seg fast i en avsats med fingertuppene?

 • 01.30 Fast and Loud (3)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «episode 3.» (Big, Bad C-10 Build.) Richard Rawlings og Aaron Kaufmann gjennomsøker Texas og omliggende stater for å finne vrak etter klassiske biler som de kan kjøpe og pusse opp i Gas Monkey Garage i Dallas.

 • 02.30 Naked and Afraid (14)

  (Naked and Afraid) Dokumentarserie. (14.) Fernando og Samantha vil snart oppleve hvorfor den ugjestmilde jungelen i Malaysia kalles for regnskog. Kan de overleve i 21 dager uten klær eller utstyr?

 • 03.30 Bushliv i Alaska (3)

  (Alaskan Bush People) Dokumentarserie. (3.) Bli med familien Brown til villmarken i Alaska. De er en familie med syv barn som lever i utkanten av sivilisasjonen, og er avhengig av hverandre for å overleve.

 • 04.20 Mann mot natur (4)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Sør-Dakota.» (South Dakota.) Black Hills, Great Plains og Badlands hører alle hjemme i Sør-Dakota - Bear Grylls siste overlevelsesdestinasjon. Tar villmarken endelig knekken på Bear?

 • 05.10 Femte gir (1)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (1.) Bli med de mest kunnskapsrike bilekspertene på TV, Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell, Jason Plato og Jonny Smith, når de setter seg i førersetet igjen.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.20 Ullared (2) 15.15 Baby Daddy (7) 15.45 Cougar Town (23) 16.10 Friends (3) 16.40 Friends (4) 17.10 Two and a Half Men (17) 17.40 Two and a Half Men (18)

 • 18.05 The Big Bang Theory (9)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Når universitetet gir Sheldons ubrukte parkeringsplass til Howard, blir hele gjengen dratt inn i den påfølgende rivaliseringen mellom de to vennene.

 • 18.35 The Big Bang Theory (10)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Sheldon må ta seg av Amy når hun blir syk, og hun vet å utnytte situasjonen for alt den er verdt. Bernadette planlegger en fisketur for Howard og faren hennes.

 • 19.00 Mom (19)

  (Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. Christy og Bonnie hjelper Regina med forberedelsene før hun skal i fengsel, og Alvin bruker dagen på å bli kjent med barnebarna sine.

 • 19.30 Top 20 Funniest (11)

  (Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie.

 • 20.30 Mellom bakkar og berg (1)

  (Mellom bakkar og berg) Norsk humorserie. Mellom bakkar og berg er en vri på nasjonalskatten «Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind. Programleder «Geir Larsen» lærer mer om hva en bonde egentlig gjør, og vi blir kjent med blant andre det 85 år gamle tvillingparet Tarald og Tørris, den kule kjørelæreren Steinar Enoksen og gjengen bak Water Closet Gaming, foreningen for mobilspilling på do.

 • 21.00 Mellom bakkar og berg (2)

  (Mellom bakkar og berg) Norsk humorserie. Mellom bakkar og berg er en vri på nasjonalskatten «Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind. I kveld treffer vi blant andre tigermammaen Birgitte, Kjefte-Petter som har som jobb å kjefte på andre og en bestemor som bokser.

 • 21.30 Neste sommer (1)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. Per Ivar og Eva har endelig signert papirene som gir dem familiehytta til odel og eie. Med overtakelsen følger også en uendelig lang liste med rutiner og instrukser fra svigerfar, noe Per Ivar naturligvis ikke vil la seg styre av. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

 • 22.00 Neste sommer (2)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. Per Ivar prøver å overbevise svigerfar om at han mestrer den store manndomsprøven; å rygge med tilhenger. Terje har mer enn nok med å håndtere en uberegnelig håndverker og sin viljesterke tenåringsdatter. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

 • 22.30 Seks dager, syv netter

  (Six Days, Seven Nights) Amerikansk komedie fra 1998. Kjæresteparet Robin og Frank drar på en ukes ferie til en øde øy. De har allerede vært sammen i tre år, og da Frank frir til Robin, svarer hun ja. Robin arbeider som redaktør for et magasin og bestemmer seg for å leie en pilot som kan fly henne over Tahiti mens hun tar bilder av landskapet fra luften. Hun drar avgårde på en dagstur sammen med flygeren Quinn Harris. Alt ser lovende ut, helt til et stormkast tar tak i flyet og tvinger dem til å nødlande med et ødelagt fly. Robin og Quinn overlever landingen, men strander på en øde øy. Her må de stå sammen i kampen om å overleve, mens romantiske undertoner stadig presses til overflaten. Medvirkende:Harrison Ford, Anne Heche, David Schwimmer. Regi:Ivan Reitman.

 • 00.25 Castle (19)

  (Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. En museumskurators sjokkerende dødsfall tar en bisarr vending når Castle og Beckett oppdager at han slettes ikke er den første fra en arkeologisk ekspedisjon som i løpet av den siste tiden har avgått med døden. Over et gravkammer varsles det at alle som ser på mumien, er dømt til undergang, og er kuratoren dermed et offer for mumiens forbannelse? Og vil Castle følge samme skjebne - etter å ha tatt en titt på mumien i all hemmelighet? Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.

 • 01.20 CSI: Miami (10)

  (CSI: Miami, år 10) Amerikansk krimserie. En familie er sporløst forsvunnet og Horatio sverger på å finne dem, levende eller døde.

 • 02.15 Special Victims Unit (16)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En lovende sanger utsettes for et brutalt overgrep av kjæresten, en populær hip hop-stjerne. Barba settes på saken, men offeret nekter å gå til søksmål. Til tross for etterforsker Bensons iherdige innsats, befinner hun seg dermed stadig i fare. Saken utvikler seg raskt til et mediesirkus, initiert av både den anklagede og hans kompromissløse advokat.

 • 03.10 CSI: NY (20)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. En student blir funnet drept i sitt hjem, og CSI-etterforskerne må nøste opp trådene i saken som leder rett inn i narkohaienes underverden. Medvirkende:Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Eddie Cahill, Melina Kanakaredes.

 • 03.55 Body of Proof (2)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. Når et ungt par blir funnet skutt og drept i bilen sin i Fairmont Park, lover Dr. Megan Hunt de sørgende foreldrene å finne morderen. Etterforskerne Bud Morris og Samantha Baker mener det dreier seg om en tragisk hendelse, men Megan finner bevis på kroppene som sender saken i en helt annen retning. Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.

 • 04.40 Special Victims Unit (22)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Lake vender tilbake til SVU og jobber med Tutuola når Tutuola må ta seg av noen uløste saker med Darius.

 • 05.25 Episodes (8)

  (Episodes, år 2) Amerikansk komiserie. Matt må takle konsekvensene av å ha brutt den første regelen med å være kjendis: ikke ligg med stalkeren din. Carol blir kalt inn til et møte med sjefen for TV-selskapet, Elliot Salad. Beverly forbereder seg til en ny date med Mornings bror Rob, men situasjonen har blitt mer komplisert nå som Sean har funnet ut at hun er i et forhold. Medvirkende:Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 How I met Your Mother (24) 15.00 Family Guy (12) 15.30 Family Guy (13) 16.00 Simpsons (26) 16.30 Simpsons (27) 17.00 Kongen av Queens (66) 17.30 Kongen av Queens (67)

 • 18.00 How I Met Your Mother (1)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Ted treffer på Cindy, jenta han var sammen med og som bor med hans fremtidige kone. Robin er lei seg fordi Don flytter til Chicago, og Marshall klarer ikke å slutte å snakke om at han vil ha barn.

 • 18.30 How I Met Your Mother (2)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney og James finner et brev i morens hus som vil la en av dem møte faren sin. Robin sender Ted på en blind date, men skryter for mye av ham på forhånd.

 • 19.00 Family Guy (14)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Stewie prøver å gjøre seg selv tøffere. Meg gjør sitt beste for å ta seg av Joe.

 • 19.30 Family Guy (15)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Chris og Meg syns foreldrene har det lett, men Peter og Lois er uenige, så alle bytter roller. Chris jobber på bryggeriet mens Meg styrer huset. Det tar ikke lang tid før ansvaret begynner å tære på dem.

 • 20.00 Simpsons (22)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Etter å ha redde fru Krabappels liv, begynner Ned Flanders og Edna å date. Det går bra, helt til Ned oppdager alle mennene fru Krabappel har vært ute med tidligere, som inkluderer Moe, Lenny, Comic Book Guy og Aerosmith-trommisen Joey Kramer. Homer prøver imidlertid å overbevise Ned om å ikke la Ednas fortid komme i veien for et potensielt forhold mellom dem.

 • 20.30 The Simpsons (1)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. I sesongens første episode mener Lisa at Homer oppfører seg merkelig. Derfor kontakter hun FBI for å finne ut hva som foregår.

 • 21.00 Hundepatruljen Oslo (19)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Karoline skal igjen mentalteste Kraft, for å se om han kan brukes som politihund. Kraft har tidligere strøket på denne testen, og stryker han igjen, kan han ikke brukes som politihund. Morten og Lars søker gjennom et boligkompleks der det meldes om en person som har forsøkt å ta seg inn i flere leiligheter. Morten og Lars får det travelt på jobb når de først bistår Lars med en guttegjeng de mistenker smugler varer, for så å kjøre videre til et væpnet personran.

 • 22.00 Cops Reloaded (114)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 22.30 Cops Reloaded (115)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 23.05 Two and a Half Men (12)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Når det blir slutt mellom Alan og sosialarbeideren blir Walden bekymret for at det vil påvirke Louis' adopsjon. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 23.35 Simpsons (12)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Når oppfinneren Elon Musk kommer til Springfield blir han og Homer gode venner og revolusjonerer byens kjernefysiske anlegg. Men Når Musk går for langt vil Mr. Burns bli kvitt ham.

 • 00.05 Family Guy (12)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Brian bestemmer at han ikke vil være venn med Stewie lenger, så Stewie forsøker å redde forholdet deres ved å bli gravid med Brians DNA.

 • 00.35 Brickleberry (13)

  (Brickleberry) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger en gjeng rimelig mislykkede skogvoktere som jobber i en nasjonalpark som muligens må stenge. Derfor ansetter de en ny skogvokter som skal piske de andre til å jobbe hardere og dermed redde parken. Fjellet i Brickleberry forvandles til en vulkan på samme dato som Connie har termin, noe som overbeviser Denzel om at hun vil føde Antikrist og at dommedagen er nærme.

 • 01.05 Cops (3)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.30 Cops (4)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 02.00 Seinfeld (92)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Moren til kjæresten hans ser George spise ut av en søppelbøtte. Jerry går ut med en rumensk dame som var turner i de olympiske leker i 1984. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.20 Seinfeld (93)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. George blir overtalt til å kjøpe en cabriolet som visstnok skal ha tilhørt Jon Voight. Kramer forsøker å redde en liten skomakerbutikk, noe som får ringvirkninger også for Jerry. Elaine vinner billetter for Mr. Pitt, men han er også ønsket som deltager i Macys parade på Thanksgiving. Jon Voight gjestespiller som seg selv. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.45 Bundy (246)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Julaften nærmer seg og Al og Griff får hjelp i skobutikken. Dette utnytter de fullt ut, og herser rundt med de nye gutta. Sjefen finner ut hva de driver med, og på selveste julaften gir hun dem begge sparken. Samtidig kniver Marcy og Peggy om hvem som vinner nabolagets konkurranse om beste juledekorasjon. Marcys sjanse til å vinne minsker brått når Kelly og Bud stjeler deler av dekorasjonen hennes... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.

 • 03.10 Bundy (247)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al har fødselsdag, og ser frem til å bruke opp alle matkupongene han har spart på i lengre tid. Men i butikken får han besøk av en kunde idet han skal gå til lunsj, og han jager henne ut med bemerkninger om at hun er tjukk. Når Al returnerer til butikken kommer kunden tilbake med en gjeng «store» damer, og han blir fanget i butikken. Der får han høre alle fornærmelsene han har slengt i sin tid som skoselger. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.

 • 03.30 Anger Management (18)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlies kjæreste tar med seg en venninne hjem og plutselig befinner alle tre seg i samme seng... Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 03.55 American Dad (4)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Roger tilbyr seg å hjelpe Stan med å fullføre drømmen om å åpne en ny restaurant. Stan er kjempeglad, helt til det viser seg at de to har helt ulike tanker om hvordan restauranten bør være. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith.

 • 04.20 Covert Affairs (6)

  (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Medvirkende:Annie Walker, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.

 • 05.05 Covert Affairs (7)

  (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Medvirkende:Annie Walker, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Ugly Betty (10) 15.25 One Tree Hill (5) 16.20 Kakekrigen (17) 17.20 Ekstremt vekttap (5)

 • 18.20 Sinnasnekker'n Sverige (1)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. Sofia (36) bor i villa med sine tre barn, tre katter og kjempehunden Jan. Huset, som er et renoveringsobjekt, kjøpte Sofia for åtte år siden med sin daværende kjæreste. Det blir ofte oversvømmelse, og alt er kaos.

 • 19.25 Friends (1)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Ross avslører en fantasi om en viss Star Wars-rollefigur til Rachel. Monica sliter med søvnløshet etter bruddet med Richard. Chandler blir sammen med Janice igjen og vil at Joey skal komme overens med henne.

 • 19.55 Friends (2)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Ross skal holde tale på en viktig bankett på museet, men sliter med å få hele gjengen klar for avreise fra leiligheten.

 • 20.30 Once Upon a Time (16)

  (Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. Kaptein Krok prøver å finne ut hva Ursula vet om Golds motiver. Gold og mørkets dronning torturerer August for å få informasjon om forfatteren, mens Emma, Mary Margaret og David gjør alt de kan for å finne dem. I et tilbakeblikk til Eventyrland innser Ursula at hun ikke kan stole på en pirat som Kaptein Krok.

 • 21.30 Ungkaren Australia (14)

  (The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. Alle ungkarskvinnene samles for å snakke om sine erfaringer med å bo i ungkarsboligen og hvordan det var å date Tim. De diskuterer også forholdene jentene imellom, og noen har fortsatt noe uoppklart med Tim.

 • 23.05 Åndenes makt (5)

  (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. Trikkestallen i Drammen har vært en del av bybildet i nesten hundre år. Hit kom Rolf Larsen med store ideer om butikken han skulle skape i hjertet av Drammen. Men allerede samme dag som de flyttet inn merket Rolf og de ansatte at noe ikke stemte. Flere opplever å få merkelige beskjeder om at de skal komme seg ut av huset.

 • 00.10 Medium (7)

  (Medium, år 2) Amerikansk dramaserie. Joe skal inngå i juryen som skal avgjøre skjebnen til en mann som stadig dukker opp i Allisons drømmer. Allison har problemer med å tolke hvorfor mannen regelmessig viser seg.

 • 01.10 Ghost Whisperer (2)

  (Ghost Whisperer, år 3) Amerikansk dramaserie. Historien om «Bloody Mary» blir altfor reell for studentene ved Rockford University. Melinda må finne årsakene til hendelsene før enda en student dør.

 • 02.10 Cold Case (17)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Da en kvinnelig heroinmisbruker blir funnet død, gjenopptar Rush den formodentlig løste drapssaken på misbrukerens tidligere kollega.

 • 03.10 Supernatural (22)

  (Supernatural) Amerikansk actionserie. Sam og Dean gjenforenes med Castiel og snubler over en ukjent film som kan være nøkkelen til den tredje utfordringen. Crowley graver fram kjente fjes fra Winchester-brødrenes fortid.

 • 04.10 Off The Map (3)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Byen står på hodet under den årlige festivalen, men når en ung mann kommer i kontakt med en strømførende ledning og fører til mørklegging av byen, må Mina og Otis kjempe for livet hans. Samtidig etterlater et farlig jordras et ungt gravid par i fare, og legene må kaste seg rundt for å redde begge to.

 • 05.05 Body of Proof (1)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. En kvinnelig jogger blir funnet flytende i Schuylkill River. Dr. Megan Hunt og hennes partner Peter Dunlop begir seg ut i felten for å etterforske saken. Samtidig som hun prøver å finne ut av dødsårsaken, må hun løse en personlig floke - hva er den perfekte gaven til datterens 12-årsdag? Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.00 MasterChef USA (10) 15.00 Alle elsker Raymond (21) 15.30 Alle elsker Raymond (22) 16.00 Svenske Hollywoodfruer (6) 17.00 Luksusfellen Sverige (4)

 • 18.00 Million Dollar Listing Miami (6)

  (Million Dollar Listing Miami) Amerikansk realityserie. I Miami konkurrerer luksusmeglerne om de beste og mest eksklusive eiendommene. Stedene selges unna til rekordpriser, noe som resulterer i enorm provisjon for meglerne. Herskapshusene er større, fasilitetene mer luksuriøse, utsikten upåklagelig, og de lokale lever en livsstil svært ulik andre steder i verden. Chris, Chad og Sam slåss om å få kontrakten på et fantastisk nybygg, noe som også bringer to av agentene nærmere hverandre. For Sam går ikke ting helt som planlagt.

 • 19.00 Idas fristelser (5)

  (Idas fristelser) Norsk matlagingsserie. Bli med inn i det kreative bakeuniverset til Hele Norge baker-vinnereren Ida Gran-Jansen. Kreative smaksopplevelser og gamle klassikere i ny drakt, alt i en lekker og trendy innpakning. Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på det søte kjøkkenet sitt. I løpet av 20 episoder vil hun servere alt fra bakst med øl til syndige sjokoladekaker og muffins med finurlige spesialingredienser à la bringebærfrosting. Hun vil gå gjennom egne oppskrifter trinn for trinn, avsløre smarte teknikker og forene ukjente smaker. Idas hjerte banker spesielt hardt for sjokolade og seig karamell. Du er herved advart! I kveld viser Ida deg hvordan du lager bakst med to friske ingredienser fra kjøkkenet hennes, nemlig blåbær og sitron. Hun gyver først løs på et dessertbrød som passer til hverdags og fest, og som får både smak og farge fra de saftige bærene. I og med at hovedingrediensen i dette dessertbrødet er blåbærsyltetøy, lager hun også dette fra bunnen. Til slutt disker hun opp noen enkle og folkelige muffins med en frisk sitronglasur og blåbær til pynt.

 • 19.30 Boligjakten (3)

  (Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. Boligjaktens meglere, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. I dette programmet skal megler Hans Christian Espenes hjelpe et ungt par med å kjøpe sin første leilighet, og det spesielle er at de har aldri vært på visning før! Da er det bra at de har en erfaren megler til å hjelpe seg. Karianne skal til Mysen for å møte Christina og Antonio som skal gifte seg, og er desperate etter å flytte ut av pikerommet til Christina og inn i eget hus.

 • 20.30 Two and a Half Men (1)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Etter å ha blitt ordentlig skremt på Halloween bestemmer Walden seg for å re-prioritere livet sitt med Alans hjelp. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 21.00 Two and a Half Men (2)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan blir fornærmet når Walden ber ham signere en særeieavtale. Det hele får ham til å sette spørsmålstegn ved om han i det hele tatt vil gifte seg. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 21.30 NCIS: New Orleans (10)

  (NCIS: New Orleans) Amerikansk krimserie. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne «King» Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith «Merri» Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med. NCIS-teamet etterforsker mordet på en pensjonert marineoffiser som jobbet med å spore opp folk som utga seg for å være militærpersonell. Den hovedmistenkte blir funnet med en marineoffisers jakke. Medvirkende:Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, Cch Pounder.

 • 22.30 Paradise Hotel (13)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Ny uke i paradiset - eller i helvete? Denne uka er det nemlig «Ondskapens hotell»-tema, der gjestene får et aldri så lite tilbakeblikk på hvilke gjester som har sjekket ut. I dag sjekker også en gammel kjenning inn, og om kvelden er det kostymefest, der ikke alle gjestene er like fornøyde med antrekket sitt...

 • 23.30 Sex og singelliv (50)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie går gjennom en identitetskrise, da hun blir invitert til å være med på et moteshow som har med både modeller og vanlige folk på catwalken. I hvilken kategori stiller hun? Samantha bestemmer seg for å få tatt nakenbilder av seg selv, og bedyrer de er til henne selv, ikke til menn. Charlotte avslører en hemmelighet om seg selv, og Miranda møter en fyr som får henne til å føle seg skikkelig sexy. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.10 Svenske Hollywoodfruer (6)

  (Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Maria Montazami skal fornye ekteskapsløftet med ektemannen Kamran, og de har funnet et perfekt sted for seremonien på stranda. Mens de holder tale for hverandre og gjør seg klare til å skåle i champagne, dukker det opp en liten, uvelkommen gjest. Päivi Hacker har forberedt en liten overraskelse til ektemannen sin. Hun skal nemlig vise hva hun har lært på kurset i strippedans. Lena Jolton har forberedt gløggen og pepperkakene som har gjort henne kjent blant sosieteten i Hollywood. Det er dags for fullmåne-seremoni.

 • 01.10 Luksusfellen Sverige (4)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Alexander (25) jobber hardt for å opprettholde en suksessfull fasade på Facebook, og ikke engang hans egen far vet hvor ille situasjonen hans egentlig er. I virkeligheten står han til oppunder ørene i SMS-lån og kredittkortgjeld. Totalt har han brukt nærmere 400.000 kroner han ikke har.

 • 01.55 Paradise Hotel (13)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Ny uke i paradiset - eller i helvete? Denne uka er det nemlig «Ondskapens hotell»-tema, der gjestene får et aldri så lite tilbakeblikk på hvilke gjester som har sjekket ut. I dag sjekker også en gammel kjenning inn, og om kvelden er det kostymefest, der ikke alle gjestene er like fornøyde med antrekket sitt...

 • 02.40 Kongen av Queens (108)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug går til skriftemål for første gang på 14 år etter å ha tatt et bilde av sine edlere deler med et lånt kamera. Ting går ikke helt som Doug hadde planlagt. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 03.05 Will & Grace (114)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Grace inviterer til jentekveld i leiligheten sin mens Leo er ute av byen. Når han ringer og forteller at han må bli borte litt lenger enn ventet vet hun derimot ikke hvordan hun skal reagere. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.30 Will & Grace (115)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Jacks forvandling av Karens fetter Barry er endelig fullført, noe som resulterer at Will innser at han er tiltrukket av ham. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.55 Bones (6)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Forfatteren og rettsmedisineren dr. Temperance Brennan er ekspert på å tyde ledetråder og bevismateriale. Sammen med teamet og FBI-agenten Seeley Booth hjelper Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. En kyllingoppdretter blir funnet lemlestet og drept. Mannen hadde mange fiender, blant annet ekstreme dyrerettsaktivister og bitre naboer.

 • 04.40 Gordon Ramsay rydder opp (13)

  (Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Ramsay besøker Spin-A-Yarn Steakhouse i California og finner et 50 år gammelt spisested som sårt trenger en oppdatert meny og ny innredning.

 • 05.30 Nanny (16)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Hele Sheffield-klanen, inkludert C.C. og Fran, skal på ferie til Florida, men en fryktelig snøstorm rammer hele byen og fører til at flyplassen må stenge. De ender til slutt hjemme hos foreldrene til Fran i Queens. Strandet i Frans barndomshjem forelsker Maggie seg i nabogutten, C.C. kryper opp i sengen til Niles, og Fran finner et kjærlighetsbrev til moren, fra slakteren.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (5)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 19.50 Top Gear (5)

  Britisk motorserie. Richard Hammond er i Abu Dhabi for å kjøre en ny hybrid sportsbil fra Porsche.

 • 20.45 Ryan Giggs' liv i Manchester United

  (Life of Ryan) Britisk dokumentar. En av de mest meritterte spillerne i engelsk fotball la opp i 2014. Walisiske Ryan Giggs spilte for Manchester United fra tidlig på 1990-tallet og fikk mer enn 1000 kamper for klubben. Han scoret i alle sesongene han spilte, bortsett fra den siste.

 • 21.30 Green Zone

  Terningkast 3(Green Zone) Fransk-amerikansk-britisk actiondrama fra 2010. En amerikansk offiser kommer over falske etterretningsrapporter i Irak. Han gjør alt han kan for å jakte på masseødeleggelsesvåpen i det svært ustabile og farlige området. (Green Zone.) Medvirkende:Matt Damon, Jason Isaacs, Greg Kinnear, Yigal Naor. Regi:Paul Greengrass. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 Venn i døden (4)

  Norsk dokumentarserie. Bestevennen til programleder Martin Melvold (24) mistet moren sin for ti år siden i tsunamien. Martin klarte ikke å være der for ham, og dette vil han gjøre noe med. I møte med åtte unge mennesker som har mistet noen de er glad i, prøver han å finne ut av hvordan man er en god venn i døden. I dette programmet møter du Naja, som mistet sin pappa i en overdose. Hvordan er det å sørge over noen du har et komplekst forhold til? Og hvordan er det å tilsynelatende være alene i sorgen?

 • 23.50 Top Gear (5)

  Britisk motorserie. Richard Hammond er i Abu Dhabi for å kjøre en ny hybrid sportsbil fra Porsche.

 • 00.40 Game of Death

  (Game of Death) Amerikansk actionthriller fra 2010. Leiemorderen Marcus Jones er på flukt fra CIA-agenter, en internasjonal våpenhandler og flere milliardærer etter at han blir beskyldt for et mord han ikke har begått. Nå må han finne de skyldige før de finner ham. Medvirkende:Wesley Snipes, Zoe Bell, Robert Davi, Aunjanue Ellis, Gary Daniels. Regi:Giorgio Serafini. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.15 En velutstyrt mann (6)

  (Hung) Amerikansk komiserie. Ray Drecker var en kjekk og lovende idrettsstjerne. Nå er han en middelaldrende, skilt basketballtrener med tenåringsbarn og dårlig økonomi. Han prøver å utnytte sin største ressurs og jobber som gigolo. (Money on the Floor.) Ray kommer tilbake fra en forretningsreise og oppdager at skoesken med pengene er forsvunnet. Han har en sterk mistanke om hvem som står bak. Mens Ray etterforsker saken, får han en ny klient. Sandee tilbyr Tanya en mulighet til å utvide forretningene, men vil Ray ta del i dette? Medvirkende:Thomas Jane, Jane Adams, Charlie Saxton.

 • 02.40 Bondi Beach (5)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 03.05 Rundlurt (2)

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. I kveld hacker Kevin Instagram-kontoen til Jonna og programleder Benedicte Bendiksen, og skremmer vettet av gutta i bandet Donkeyboy.

 • 03.35 Rome (3)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Brutus og Cassius kjemper for å skaffe penger fra andre land til å bygge en hær. Det gjer at Marcus Antonius må legge om planene sine. Vorenus strir med sin egen kamp, mens Octavia sitter i villaen sin og ruser seg på hamp. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 04.30 Rome (4)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Atia får overtaket på Servilia, Octavius vinner et slag og Vorenus får høre hva som er skjedd med barna hans. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 05.20 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie