Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

PST: Islamister planlegger terror i Norge i løpet av «få dager»

Følg vårt nyhetsstudio nå. Forsker Lars Gule: - Slike grupper har ofte hatt som mål å ramme flest mulig

Følg vårt nyhetsstudio nå.
Forsker Lars Gule: - Slike grupper har ofte hatt som mål å ramme flest mulig

TIPS OSS! Har du tips, bilder eller informasjon? Tips Dagbladet på e-post 2400@db.no, MMS/SMS 2400 og telefon 2400 0000. Følg utviklingen direkte her

5080

Nyhetene ommøblert

Hvem bør gå av?

Hvem bør gå av?

Uke 28: Mot midten av midten i Østen. Les mer

Siste nytt

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

Mest lest:

 

14.30 Skaperverket (4) 15.00 NRK nyheter 15.10 Derrick (5) 16.10 30 Rock (15) 16.30 Tilbake til 80-tallet (6) 17.00 NRK nyheter 17.10 Sommeråpent (12) 17.55 Tegnspråknytt

 • 18.00 Oddasat - nyheter på samisk

 • 18.05 Ingen kontroll på ungene (2)

  Dansk dokumentarserie. Suzan Kjøller er bekymret for barna sine. Hun er skilt, og tvillingene hennes vil ikke respektere henne. Psykolog Ulla Dyrløv mener at det er for lite struktur og regler i barnas hverdag, men vil de akseptere en forandring?

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Hva dreper biene våre?

  (Horizon: What's Killing Our Bees?) Britisk dokumentar. Er det klimaet, ugressmidler eller virus som tar kverken på biene? Birøkter Bill Turnbull møter forskere som fester ørsmå radarer på biene for å finne svaret.

 • 20.20 Alf Prøysen (4)

  Norsk dokumentarserie. «Lys og mørke.» (Lys og mørke.) Radioen og avisen er Alf Prøysens viktigste arenaer i perioden 1957 til 1970. Hver uke står hans Lørdagsstubber på trykk i Arbeiderbladet. Mot slutten av livet vender han i tankene tilbake til barndommens rike. Noen av Prøysens dypeste tekster skrives nå. Samtidig som Prøysen etablerer seg som en del av vår kollektive bevissthet og nasjonalarv, visner han hen og dør - bare 56 år gammel.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Sommeråpent (13)

  Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Sommeråpent-bilen med reporter Nora Thorp Bjørnstad har i dag tatt turen til Helgøya i Hedmark. Kveldens artist er gruppen Narum. Programleder er Atle Bjurstrøm.

 • 22.15 Krigens englar (3)

  (The Crimson Field) Britisk dramaserie. En av pasientane venter på å bli stilt for krigsrett. Han er livredd, og hele staben blir påvirket av uroen hans. Thomas kommer ikke langt med Kitty og konsentrerer seg om en ny behandlingsmetode han har utviklet. Men han møter sterk motstand fra andre. Medvirkende:Alice St. Clair, Oona Chaplin, Hermione Norris, Suranne Jones, Marianne Oldham.

 • 23.10 Kveldsnytt

 • 23.25 Ei verd av krydder (5)

  (Spice Trip) Britisk dokumentarserie. (Turkey/Cumin.) Tyrkerne bruker spisskummin i alt fra pizza til bakeverk med pistasjnøtter og honning. Stevie og Emma reiser på kryss og tvers av Tyrkia og lar seg inspirere av kryddermarkedene og de lokale tradisjonene. De er med på å høste inn krydder på landsbygda og lager tradisjonelle retter vi kan få til hjemme hos oss selv.

 • 00.10 Trolljegeren

  (Trolljegeren) Norsk grøsserkomedie fra 2010. Mystiske opptak viser et filmteam fra Høgskolen i Volda som forfølger en mann på Vestlandet. De tror han er en krypskytter på jakt etter bjørn. Men han jager noe mye større. Filmteamet får lov til å bli med, noe som skal vise seg å ikke være så lurt. (Trolljegeren.) Medvirkende:Otto Jespersen, Glenn Erland Tosterud, Johanna Mørck, Tomas Alf Larsen. Regi:André Øverdal. (15. år)

 • 01.50 Sarnos - kjærleik i sexfilmens tid

  (The Sarnos) Svensk dokumentar. Joe og Peggy Sarno har brukt livet sitt på å lage sexfilmer i Sverige og USA. Joe var en gang en feiret «sexploitation"-regissør med Ingmar Bergman som forbilde. Nå er han snart 90 år, men drømmer stadig om å lage et nytt erotisk mesterverk.

 • 02.50 Hva dreper biene våre?

  (Horizon: What's Killing Our Bees?) Britisk dokumentar. Er det klimaet, ugressmidler eller virus som tar kverken på biene? Birøkter Bill Turnbull møter forskere som fester ørsmå radarer på biene for å finne svaret.

 • 03.40 Sommeråpent (13)

  Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Sommeråpent-bilen med reporter Nora Thorp Bjørnstad har i dag tatt turen til Helgøya i Hedmark. Kveldens artist er gruppen Narum. Programleder er Atle Bjurstrøm.

 • 04.25 Ei verd av krydder (5)

  (Spice Trip) Britisk dokumentarserie. (Turkey/Cumin.) Tyrkerne bruker spisskummin i alt fra pizza til bakeverk med pistasjnøtter og honning. Stevie og Emma reiser på kryss og tvers av Tyrkia og lar seg inspirere av kryddermarkedene og de lokale tradisjonene. De er med på å høste inn krydder på landsbygda og lager tradisjonelle retter vi kan få til hjemme hos oss selv.

 • 05.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.40 Hvem tror du at du er? (2) 15.20 Normannarane (3) 16.10 Med hjartet på rette staden (18) 17.00 Derrick (6)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Antikkduellen (19)

  Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Denne uken konkurrerer Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mot Mads Holst i København.

 • 19.30 Verdas farlegaste vegar (1)

  (Dangerous Roads) Britisk dokumentarserie. Kan gode venner holde humøret oppe når de drar på bilturer på de verste veiene i verden? (Madagascar.) Å kjøre veien som går langs østkysten av Madagaskar, er en utfordring i regntiden. Og krevende for vennskapet mellom Angus Deayton og Mariella Frostrup. Men de er sportye og spøker som verst når de står med bilhjulene i gjørma og ser alle elvene som krysser veien.

 • 20.30 Legen mot systemet (5)

  Svensk dokumentarserie. Legen Björn Bragée hjelper mennesker som har fått problemer med helsevesenet, selv om de har rett på behandling. I hvert tilfelle følger Björn Bragée opp den enkelte, selv om hinderne er mange og tøffe. Åsa har visst lenge at hun lider av en medfødt sykdom som gjør at enkelte kroppsdeler hovner opp. Hvis hun ikke får behandling, kommer det til å bli mye verre. Men hun får ikke hjelp og klarer ikke å jobbe lenger. Legen Björn Bragée hjelper mennesker som har fått problemer med helsevesenet.

 • 21.30 Naturens farlige krefter (2)

  (Storm City) Britisk dokumentarserie. (Wind.) Folk som har opplevd de ødeleggende kreftene i tornadoer og orkaner, forteller sterke historier. Forskere bygger et hus for å teste ut hva det tåler av vind og gjenstander som kastes mot det. Kommentator: Olav Njaastad.

 • 22.15 Gazas tårer

  (Gazas tårer) Norsk dokumentarfilm fra 2010. Vibeke Løkkebergs film skildrer desperasjonen og maktesløsheten som Israels bombing av Gaza vinteren 2008-09 førte til blant befolkningen. Filmen er basert på billedmateriale tatt av befolkningen selv inne i Gaza mens krigen pågikk. Vi er vitne til handlinger vi tidligere bare har kunnet forestille oss. Regi:Vibeke Løkkeberg.

 • 23.35 Glemte steder

  (Glömda platser) Svensk dokumentar. Tomme kontorbygg og danseplasser står øde og forlatt. Store deler av industrien i Sverige er på bare noen tiår blitt forvandlet til ruiner. Det har historiker og fotograf Jan Jönmark dokumentert. Han mener at dette skyldes den digitale revolusjonen.

 • 00.25 Den sanne historien (4)

  (True Stories) Britisk dokumentarserie. Hva er sant i berømte filmer? Serien skiller fakta fra fiksjon i noen av verdens mest kjente filmer for deretter å røpe hvem de virkelige heltene og skurkene var. «Haisommer.» (Jaws.) Filmen «Haisommer» skremte vettet av publikum i 1975. En hvit hai angrep menneskene på kysten ved en amerikansk by. Den usannsynlige handlingen er delvis basert på en faktisk hendelse. I 1916 ble folk angrepet fem ganger på New Jersey-kysten. Eksperter på hai prøver å forklare hva som kan ha skjedd.

 • 01.10 Romerrikets vekst og fall (4)

  Britisk dokudrama. I en serie på seks episoder skal vi oppleve Romerrikets skjebnesvangre historie. Gjennom spektakulære rekonstruksjoner og moderne animasjoner blir historiene levendegjort - seks historier fulle av grådighet, maktbegjær, blodige ambisjoner og moralsk forfall. Det jødiske opprøret, som spredte seg gjennom hele Judea i 66 e.Kr, var det største opprøret i Romerrikets historie. En periode truet det med å destabilisere hele imperiet.

 • 02.00 Trikken til Auschwitz

  Norsk dokumentar. Samuel Steinmann er den eneste gjenlevende av de norske jødene som ble sendt til Auschwitz. Dokumentaren av Elsa Kvamme er en tilbakereise der nåtid blandes med fortid, og hans beretninger med oppdatert historisk forskning. Hva gjorde det mulig å segregere og utvise en ung gutt og en folkegruppe på grunn av etnisk opprinnelse? Og hvordan overlevde Sammy på tross av alt? (Trikken til Auschwitz.)

 • 03.00 The Newsroom (5)

  (The Newsroom) Amerikansk dramaserie. Nattskiftet i redaksjonen finner paralleller mellom opprøret i Egypt og en kampanje lærerne i Wisconsin har satt igang. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston.

 • 03.52 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.30 Tour de France: 18. etappe

 • 18.00 Tour de France: I dag

  Høydepunkter, intervjuer og reportasjer fra dagens etappe i Tour de France.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Holms (6)

  (Holms) Norsk komiserie. Dr. Holm og hans familie opplever livet på ulikt vis. Det oppstår det mange morsomme og noen kinkige situasjoner av. «Fra asken til ilden.» Philip melder sin ankomst, og like etter gjør Sarah det samme. Hjemme hos familien Holm er det langt mellom de rolige stundene. Medvirkende:Anne Marie Ottersen, Lasse Lindtner, Karen Louise Grindvold, Wenche Kvamme.

 • 19.30 Hos Martin (6)

  Norsk komiserie. Martin driver kafeen «Hos Martin". Han er gift med Elisabeth, som synes han er en typisk mann. Martins beste venn, Lars, synes derimot at han er blitt ufattelig treg etter at han giftet seg. Martin vil ha barn, men Elisabeth vil vente. Hun kjøper en virtuell baby til ham så kan han øve seg.

 • 20.00 Allsang på grensen (4)

  Norsk underholdningsprogram. Allsang på grensen er tilbake med nye folkekjære artister fra Fredriksten festning i Halden. (Sendes også fredag på TV 2). «La den gå» fra suksessfilmen «Frost» blir høydepunkt for både store og små når Lisa Stokke kommer for å synge den kjente låta. I tillegg står Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen, Maj Britt Andersen og Venke Knutson på scenen i Halden. Programleder er som alltid Katrine Moholt, som har med seg Oddbjørn Hjelmeseth som gjesteprogramleder. Programleder:Katrine Moholt.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.35 Tour de France: I kveld

  Jan Ove Kjøndal og resten av TV 2s Tour de France-team serverer deg nyheter og reportasjer fra verdens største sykkelritt.

 • 21.45 Secrets and Lies (4)

  (Secrets and Lies) Australsk dramaserie. Familiemannen Ben Gundelach finner en død gutt i skogen, men blir selv sakens hovedmistenkte. Både ekteskapet, familien og Bens gode navn og rykte står på spill, og hans eneste mulighet for renvaskelse er å finne drapsmannen på egen hånd. Nå som Ben har sikret seg drapsvåpenet, prøver han å vende tilbake til sitt normale liv inntil han kan bli kvitt våpenet.

 • 22.45 Blue Bloods (4)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny og Marias siste sak involverer en hjemløs mann som kan ha dyttet en tenåringsjente foran toget. Frank skal i møte med det nye overhodet for hele New Yorks politistyrke.

 • 23.40 Almost Human (4)

  (Almost Human) Amerikansk spenningsserie. Året er 2048, og politiet har satt inn roboter for å bekjempe kriminaliteten som herjer i gatene. Etterforsker John Kennex får roboten Dorian som sin nye partner, men John verken liker eller stoler på maskinene. Det viser seg imidlertid at Dorian er alt annet enn en vanlig robot. En undercover-politimann får aliaset sitt avslørt, og Kennex og Dorian må etterforske saken ved hjelp av Rudy Lom.

 • 00.40 Hawaii Five-O (12)

  (Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Ting går ikke helt som planlagt når Chin Ho skal gifte seg.

 • 01.30 Criminal Minds (1)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. Det er duket for en dramatisk start på sjette sesong av den populære spenningsserien «Criminal Minds". Etter en åpen avslutning av forrige sesong, fortsetter teamet jakten på seiremorderen som sprer frykt i hele Los Angeles. Flere mennesker er drept på brutalt vis, og morderen har dessuten tatt datteren til detektiv Spicer til fange.

 • 02.25 Numbers (15)

  (Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Don og teamet hans tar opp jakten på gjerningsmennene da familiemedlemmer til en tidligere soldat blir kidnappet.

 • 03.20 Arrow (8)

  (Arrow) Amerikansk dramaserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Medvirkende:Katie Cassidy, Stephen Amell, Colin Donnell.

 • 04.15 Teen Wolf (4)

  (Teen Wolf) Amerikansk spenningsserie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv. Mordene fortsetter og Scott forsøker å få Allison til å finne en bok i Gerards samling. Medvirkende:Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien.

 • 05.10 Alarm 112 - På liv og død (35)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.35 Scrubs (1) 15.00 That '70s Show (14) 15.30 South Park (1507) 16.00 Fraktekrigen (2) 16.30 Cash Cowboys (10) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (10)

 • 18.25 Inked (4)

  (Inked) Amerikansk realityserie.

 • 18.55 En moderne familie (2)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

 • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen

  Humorprogram. De er frekke, vågale og en tanke sprø - møt ensemblet som tør å tale der andre tier. Med sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder i hvert program.

 • 20.25 Little Britain (3)

  (Little Britain) Britisk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

 • 21.00 Fraktekrigen (3)

  (Shipping Wars) Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier - ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt.

 • 21.30 Broom (8)

  Forbrukermagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med nye biler og store doser entusiasme og underholdning.

 • 22.00 Gustav's Super Races (8)

  Svensk motormagasin. Verdens raskeste biler settes opp mot hverandre i adrenalinfylte dragrace. Gustav Träff driver en suksessrik YouTube-kanal med nærmere 200 millioner visninger, og har et godt navn i racing-verdenen. I denne serien får du de beste racene han har organisert - med sjeldne superbiler fra Bugatti, Koenigsegg, Ferrari og andre kjente merker. Her får du et unikt innblikk i råskapen som bor i planetens raskeste biler. Programleder:Gustav Träff.

 • 22.30 Tonight med Timothy Dahle

  Norsk underholdningsprogram. Timothy Dahle (Henrik Elvestad) er kjent som manageren til guttebandet Boyzvoice, og deltok også i realityserien «Nissene på låven». Nå har han fått sitt eget direktesendte talkshow på TV 2, godt hjulpet av stand up-komiker Steinar Hofthun (Espen Eckbo). Asbjørn Brekke er gjest hos Timothy Dahle. Det er også en ekte Hollywood-stjerne. Norsk-amerikaneren Keith Berg er i fosterlandet for å markedsføre storfilmen «Final Call».

 • 23.00 The Dudesons (2)

  Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 23.30 Criminal Minds (10)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En rekke blodige og voldelige drap fører etterforskerne til boksemiljøet i Philadelphia i jakten på drapsmannen. Samtidig får Hotch god kontakt med en en attraktiv løper når de begge trener til et triatlon. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 00.25 Las Vegas Jailhouse (1)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 00.55 Louie (10)

  (Louie) Amerikansk komiserie. Vi møter Louie, en nyskilt tobarnspappa i begynnelsen av førtiårene. Han er også stand up-komiker og reiser rundt på forskjellige klubber for å opptre. Louie kvier seg for å gå til tannlegen, men bestemmer seg til slutt for å gå. Mens han blir bedøvet i tannlegestolen har han en rar drøm om Osama Bin Laden. Når han våkner opp har han en følelse av at tannlegen har misbrukt ham. Medvirkende:Louis C.K.

 • 01.25 Tripping The Rift (6)

  Amerikansk animasjonsserie. «Tripping the Rift» er en komisk saga om de fem mistilpassede som bor, arbeider og leker på romskipet Jupiter 42 - samtidig som universets to dominerende makter er i stadig konflikt.

 • 01.55 Sons of Anarchy (11)

  (Sons of Anarchy) Amerikansk dramaserie. Et adrenalinfylt drama med mørk humor. En MC-klubb vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. «Aon Rud Pearsanta.» Jax nærmer seg en avtale som skal rydde opp i gammelt trøbbel fra SAMCROs fortid, og samtidig bidra til å sikre klubbens legitimitet i framtiden. Dette krever imidlertid at Jax avslutter et gammelt lojalitetsforhold, mens han forsøker å etablere et nytt. Samtidig jobber «Sons» sammen med irene for å avslutte et ekstremt farlig oppdrag før de går videre med sin nye forretningsavtale. Tara revurderer sin situasjon, men forblir resolutt i sitt ønske om å frigjøre seg selv og sine sønner fra farens innflytelse.

 • 03.05 Alarm 112 - På liv og død (11)

  (112 - På liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.55 Las Vegas Jailhouse (1)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 04.20 Tripping The Rift (3)

  Amerikansk animasjonsserie. «Tripping the Rift» er en komisk saga om de fem mistilpassede som bor, arbeider og leker på romskipet Jupiter 42 - samtidig som universets to dominerende makter er i stadig konflikt.

 • 04.45 South Park (12)

  Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park.

 • 05.10 Baller av stål (6)

  (Balls of Steel) Britisk underholdningsshow. Programleder Mark Dolan leder et show der ferske komikere får vist sine morsomste sketsjer og sine mest hysteriske og halsbrekkende stunt. Publikum i salen bestemmer hvem som har våget mest, og hvem som har «Baller av stål". Programleder:Mark Dolan.

 • 05.41 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Mythbusters (18) 15.30 Mektige skip (5) 16.30 Sons of Guns (1) 17.30 Auction Hunters (26)

 • 18.00 Baggage Battles (2)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Jackpot.» (Breaking The Bank.) Har du noen gang lurt på hva som skjer med bagasjen du har mistet? Nå får du unik innsikt i den svært lønnsomme handelen med kjøp og salg av uavhentet bagasje.

 • 18.30 Overhaling (8)

  (Overhaulin' 2012) Dokumentarserie. «Roger Webbs 1964 Fury.» (Roger Webb's 1964 Fury.) Bildesigneren Chip Foose og ekspertteamet hans med mekanikere bygger om biler til veldedige formål. Klarer de å gjennomføre oppdragene innenfor tidsfristen og budsjettet?

 • 19.30 Bilfikserne (2)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Ford Escort Mk1.» (Ford Escort Mk1.) Mike får tilslag på en tredørs Mk1 til 4500 pund på en internettauksjon. Vil Edds tilpasninger og forbedringer gi nytt liv til den elskede 70-tallsbilen?

 • 20.30 Texas Car Wars (5)

  (Texas Car Wars) Bilserie. «Et salg verdig en president.» (A Presidential Flip.) Frank faller for en 1961 Ford Country Sedan-stasjonsvogn, og Josh og gjengen byr på en 1956 Studebaker President. Men vil de tjene penger på bilene?

 • 21.30 Curiosity: X-Ray: Yellowstone

  (Curiosity: X-Ray: Yellowstone) Dokumentar. Vi ser nærmere på de skjulte vidundrene i Yellowstone nasjonalpark. Moderne teknologi kan skrelle vekk stein, skinn og skjell for å vise hvordan naturen fungerer på innsiden.

 • 22.30 Gigantisk flyttesjau (6)

  (Huge Moves) Realityserie. «Digert luftputefartøy.» (Huge Hovercraft.) Et ekspertteam forsøker å frakte et splitter nytt enormt luftputefartøy over 7500 km fra Southampton i England til Vancouver i Canada.

 • 23.30 Sons of Guns (2)

  (Sons of Guns) Dokumentarserie. «Kjøtthakkeren.» (The Meat Chopper.) Will tar på seg en stor utfordring: Å gjøre fire MG42-rifler om til én. Rundt samme tid har en kunde med en sjelden minipistol som han vil ha til å fungere igjen.

 • 00.30 Overhaling (7)

  (Overhaulin' 2012) Dokumentarserie. «Chris Whites 1970 El Camino.» (Chris White’s 1970 El Camino.) Bli med når den anerkjente bildesigneren Chip Foose og gjengen hans gjør gamle kasser om til spektakulære spesialbygde kjøretøy.

 • 01.30 Hvordan den lages: Drømmebiler (3)

  (How It's Made: Dream Cars) «Ferrari FF.» (Ferrari FF.) Dette er en reise inn i en himmelsk bilverden der vi ser nærmere på hvordan fantastiske kjøretøyer som Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupe og Porsche 911 blir designet og laget.

 • 02.00 Hvordan den lages: Drømmebiler (4)

  (How It's Made: Dream Cars) «Audi R8.» (Audi R8.) Dette er en reise inn i en himmelsk bilverden der vi ser nærmere på hvordan fantastiske kjøretøyer som Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupe og Porsche 911 blir designet og laget.

 • 02.30 Outback Truckers (12)

  (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (12.)

 • 03.30 Alaska: The Last Frontier (2)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Innovasjoner i hjemmet.» (Homestead Innovations.) Nøden lærer virkelig naken kvinne å spinne hos familien Kilcher, som tar gjenbruk til et helt nytt nivå: her får du se alt fra improviserte reservedeler til middag fra veikanten.

 • 04.20 Mann mot natur (6)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Romania.» (Romania.) Bear Grylls er i Draculas hjemtrakter - Karpatene i Transylvania - der han står ansikt til ansikt med en stor bjørn før han går under bakken for å følge en undersjøisk elv.

 • 05.10 Femte gir (7)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (7.) Jonny Smith går bak kulissene på det anstrengende motorsykkelrittet Isle of Man TT, og Tiff kjører rundt på den beryktede banen i den splitter nye sportsbilen Subaru BRZ.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.50 Camping på Öland (2) 15.50 Cougar Town (3) 16.15 Friends (4) 16.45 Friends (5) 17.15 Two and a Half Men (4) 17.40 Two and a Half Men (5)

 • 18.10 The Big Bang Theory (23)

  (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Da Howard endelig avslører for sin mor at han er forlovet med Bernadette, havner hun på sykehus.

 • 18.35 The Big Bang Theory (24)

  (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Når Bernadette får sin medisinske eksamen, har guttene det moro med å minne Wolowitz om at han er den eneste i gruppen som ikke har en doktorgrad. Samtidig blir Koothrappali Sheldons nye romkamerat etter å ha overhørt Leonard og Priya i en «Star Trek"-soveromsfantasi.

 • 19.00 Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (10)

  (Hvem kan slå Aamodt og Kjus?) Norsk underholdningsprogram. I sesongfinalen kjemper Aamodt og Kjus mot to av Norges sterkeste menn, Arild «Hulk» Haugen og Narve Læret. «Hulken» har løftet 400 kilo i markløft og tatt en knock-out i bokseringen etter 45 sekunder. Narve Læret har Guinness Rekord som «Tidenes beste» i å knuse ting med hendene og har knust 700 betongblokker på 29 sekunder. Programleder:Pia Lykke.

 • 20.30 Et lite stykke Thailand (2)

  (Et lite stykke Thailand, år 2) Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med flere thai-norske par som søker lykken sammen og vi følger dem gjennom en periode av livet med små og store gleder og utfordringer. Er disse ekteskapene annerledes enn det vi er vant til? Kay og Koy har i noen uker holdt kontakten på internett, og nå har Kay bestemt seg for å reise til Thailand for å treffe drømmedama. Lars Johan og Nantaya planlegger Thailandstur, og dette er første gangen Lars Johan blir med som hennes ektemann. Geir jobber så mye at Mon blir bekymret for helsa hans og hun føler seg ensom. Det hun ikke vet, er at Geir jobber så mye for å overraske henne med en tur til Thailand.

 • 21.30 Typisk deg (1)

  (Typisk deg) Norsk underholdningsprogram. Langt unna loslitte psykologdivaner finner Petter Schjerven ut hvorfor vi mennesker er som vi er og, ikke minst, hvorfor vi gjør som vi gjør. Gjennom morsomme eksempler og tester av mannen i gata, viser programmet at vi ikke alltid er som vi tror vi er, og at selvbildet vårt kanskje mangler rot i virkeligheten. I første program prøver Petter å finne ut hvorfor vi lyver så mye. Men også hvorfor vi ikke lyver mer. Han møter Kristoffer Clausen som løy for en hel nasjon da han ble kåret til «årets villmarking". Gjennom intervjuer med eksperter og egne eksperimenter prøver Petter å finne svaret på noen viktige og noen helt uviktige spørsmål: Kan det vi har på oss påvirke hvor mye vi lyver? Kan foreldre se når barna deres lyver? Hva lyver Thomas Giertsen om? Lyver Siv Jensen? Og hender det at Gud forteller en hvit løgn?

 • 22.30 Costa del Kongsvik (2)

  (Costa del Kongsvik) Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. Tenåringen Kine skal være reiselivspraktikant på hotellet og ser frem til to uker med sol og festing. Wenche har behov for litt hvile etter den strabasiøse reisen og bestemmer seg for å stå over livsgledekursets første dag. Rose prøver å få i gang den gode samtalen med venninnene, men de er mest opptatt av å snakke om småbarn og oppussing. Etter mye flyforsinkelser ankommer tigermamma Birgitte Greppestad Broch endelig hotellet sammen med familien og oppdager at de ikke har fått et rom med full sjøutsikt, slik de var lovet. Medvirkende:Lene Kongsvik Johansen.

 • 23.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (10)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Thomas har lovet Ine å plukke opp noen teaterbilletter, men glemmer det når han møter Jaa9 og OnklP på gata. Ine mener forholdet deres har nådd en ny bunn, og insisterer på at de går i gruppeterapi. Men kanskje finnes det perfekte forholdet bare på film?

 • 23.30 Castle (2)

  (Castle, sesong 6) Amerikansk krimserie. I den spennende fortsettelsen fra forrige episode må Beckett handle raskt for å finne et stjålet giftstoff som kan drepe titusener av mennesker. Situasjonen blir ikke bedre av at Castle er utsatt for giftstoffet og bare har 24 timer igjen å leve.

 • 00.25 CSI (18)

  (CSI, år 9) Amerikansk spenningsserie. En av Langstons tidligere studenter blir funnet drept. Hun hadde drevet research på en elleve år gammel drapssak, og noen har tydeligvis ikke likt det hun har funnet ut.

 • 01.20 Special Victims Unit (20)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En tenåringsjente som har sendt tekstmeldinger med nakenbilder av seg selv, blir funnet banket opp. Nå må politiet finne angriperen før jenta blir sendt i fengsel for distribuering av barneporno. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

 • 02.15 CSI: Miami (24)

  (CSI: Miami, år 1) Amerikansk spenningsserie. Horatio blir involvert i en sak der en syv år gammel pike er kidnappet av en rømt fange. Tragedien er omfattende. Pikens far var også med på rømningsforsøket, men døde under flukten. Pikens mor hadde hjulpet de to fangene med fluktruten, og sitter nå lamslått tilbake med resultatet av hva hun har bidratt til ... Skal hun miste både sin mann og sin datter?

 • 03.05 CSI: NY (21)

  (CSI: NY, år 4) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. En bank blir ranet og bankdirektøren blir skutt. Den rasende raneren, som kaller seg for Joe, tar alle i banken som gisler og har et uvanlig krav; han løslater ingen gisler før CSI-teamet kommer og kan bevise at det ikke var han som drepte direktøren.

 • 03.45 Boston Public (35)

  (Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.

 • 04.30 Beverly Hills Nannies (4)

  (Beverly Hills Nannies) Amerikansk dokumentarserie. Lekeavtaler i Rodeo Drive, stryking av babyers Burberryklær, personlige kokker og overivrige foreldrekommandoer er bare toppen av isfjellet for en gruppe barnepiker som arbeider for maktfulle familier bosatt på USAs mest eksklusive postnummer. Møt nanniene i Beverly Hills. Amanda trenger en jobb, men hun er ikke sikker på om hun vil jobbe for Marika. Justin oppdager at han ikke er den største divaen i rommet når han begynner å arbeide for fire Faulk-jenter, inkludert fireåringen som insisterer på å få en ansiktsbehandling i stedet for å spise middag. Intervjuer for nye jobber tar en merkelig vending når Cindy åpenlyst flørter med Scott.

 • 05.10 Shit My Dad Says (5)

  (Shit My Dad Says) Amerikansk komiserie. 72 år gamle Ed hater å gå rundt grøten og er ikke redd for å uttrykke sin spontane og ofte politisk ukorrekte mening til alle som befinner seg i nærheten. Ed forsøker å lære Henry en lekse om å låne klærne hans. Men planen hans slår feil når han utilsiktet låner bort Henrys jakke til en venn.

 • 05.35 America's Funniest Home Videos (27)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Family Guy (11) 15.00 Family Guy (12) 15.30 Simpsons (10) 16.00 Simpsons (11) 16.30 Kongen av Queens (74) 17.00 Kongen av Queens (75) 17.30 How I Met Your Mother (1)

 • 18.00 How I Met Your Mother (2)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted bestemmer seg for å ha fest, slik at han kan invitere Robin. Da hun ikke dukker opp, arrangerer han en fest til dagen etter, og dagen etter der, og dagen etter den igjen! Marshall har også dameproblemer, men på helt andre måter enn Ted! Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 18.30 Family Guy (13)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Det er Valentinsdag og Meg treffer en gutt på internett. Stewie reser tilbake til 1960-tallet og møter ei ung jente, mens Peter og Lois tilbringer dagen i senga.

 • 19.00 Simpsons (12)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Mr. Burns tar et opphold på en helseklinikk, mens familien Simpson passer huset hans. Homer benytter sjansen til å invitere vennene sine på en tur i Mr. Burns' yacht. Britney Spears spiller seg selv. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.

 • 19.30 Simpsons (13)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Etter å ha reddet hesten Duncan fra drukningsdøden satser Bart og Homer på den som veddeløpshest - under navnet Furious D. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.

 • 20.00 How I Met Your Mother (3)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted går med på gi Barney sjansen til å krydre kjærlighetslivet sitt, og sammen flyr de til Philadelphia. Det skal vise seg å bli litt av en tur! Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel.

 • 20.30 How I Met Your Mother (4)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Teds syn på kjærligheten settes i nytt lys når han finner en gammel T-skjorte som han ikke har sett på år og dag. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel.

 • 21.00 Garasjen (4)

  (Garasjen) Norsk bilserie. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen reiser landet rundt for å besøke likesinnede med lidenskap for bil og bilsport. Ettersom Asgeir selv er en ivrig bilmann, deler han kunnskapen broderlig når han hjelper til med å ferdigstille biler for utstillinger og konkurranser. I kveld blir vi med Asgeir og Remo Caprino, Il Temo Gigantes eier, på en omvisning hos Koeningsegg Automotive i Sverige. De tar en prat med gründeren Christian Koeningsegg, og Asgeir får sitte på med det nye vidunderet Koeningsegg Agera R. Asgeir tar en tur til Vålerbanen og får prøve seg som ”plattformsjef” i Sidecar Racing. Noe som viser seg å være spennende, og veldig slitsomt. Vi møter også Pål fra Risør som har planer om å kjøre Formula Offroad denne sesongen. Programleder:Asgeir Borgemoen.

 • 22.00 Biljegerne (3)

  (Extreme Auto Hunters) Amerikansk sportsserie. Det vil si Todd Jansonius, hans kone Nancy, bror Rex og makker Dan «Big D» Dreesen- et dedikert team av eksperter som gjør hva som helst for å finne sjeldne og verdifulle bilder i USA. Todd og Big D får et tips om en Ford Thunderbird cabriolet fra 1961. De er straks i fyr og flamme, og det viser seg også at bilen har vært med i TV-serien «Miami Vice". Handelen er nesten i boks da eierens kone blander seg inn og forlanger 20.000 dollar ekstra for bilen.

 • 22.30 Chicago PD (13)

  (Chicago PD) Amerikansk krimserie. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to meget forskjellige grupper: de uniformerte betjentene, som patruljerer gatene og bekjemper kriminalitet, og etteretningstjenesten, som kjemper mot byens største forbrytelser innenfor organisert kriminalitet, narkotikahandel og drapssaker. Medlemmene i etterretningstjenesten blir forferdet da de hører at Pulpo har sluppet ut for å hjelpe med å lokalisere en dødelige kartelleder. Ruzek på sin side må takle vanskelige nyheter, mens Lindsay opplever et gufs fra fortiden og Jin støter på et problem.

 • 23.30 24: Live Another Day (10)

  (24: Live Another Day) Amerikansk dramaserie. Fire år har gått siden sist, og Jack befinner seg i London der han kjemper en intens kamp mot klokka for å stoppe et terrorangrep som kommer det til å resultere i et globalt kaos dersom det utføres. Jack Bauers dag eskalerer når han følger de siste ledetrådene for enhver pris. Kate får vite sannheten om sin mann, og Audrey konfronterer Boudreau med hans svik. Medvirkende:Kiefer Sutherland, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, William Devane, Tate Donovan.

 • 00.30 Cops (9)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.00 Cops (10)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.30 Seinfeld (61)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. En parkeringsvakt har etterlatt en fryktelig lukt i bilen til Jerry, som blir tvunget til å selge den. George finner ut at kjæresten hans er lesbisk. Regi:Larry David.

 • 02.00 Seinfeld (62)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. George parkerer på en handikap-plass, noe som medfører kaos. Regi:Larry David.

 • 02.30 Bundy (235)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Det flørtende budet Tom blir meget distrahert av Kellys utseende. Dette gjør at han får problemer med Shannon, kjæresten sin. Selv om han ikke faller for fristelsen og gjør kur til Kelly, så gjør kjæresten det slutt. Dermed kan han jo gå ut med Kelly allikevel. På samme sted dukker Shannon opp med sin nye flamme, en attraktiv, middelaldrende og gift mann. Tom og Shannon prøver alt de kan for å gjøre den andre parten sjalu, og Kelly ender opp med den gifte mannen. Nicole Eggert fra «Baywatch» spiller Shannon. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

 • 03.00 The Fresh Prince of Bel Air (51)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Phillip og Vivian hjelper til i opprydningen etter opptøyer i deres gamle nabolag. Will hjelper til og lærer seg en viktig lekse.

 • 03.30 Anger Management (1)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Etter bruddet med Kate lykkes Charlie endelig i å sjarmere en kvinne som ikke krever mer enn sex. Men er hun virkelig ærlig mot ham og mot seg selv? Medvirkende:Charlie Sheen.

 • 03.50 American Dad (120)

  (American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Stan gjør et desperat forsøk på å komme nærmere sønnen sin ved å skape en blond, het kvinne som kan forføre ham. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.

 • 04.15 Paradise Hotel (28)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. En gruppe unge jenter og gutter er sikret et hotellopphold i Mexico de sent vil glemme. Hotellet er nytt av året. Det er samme antall rom på dette hotellet, men det sjekker inn flere gjester enn vanlig. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. En av deltakerne fikk en makt i gårsdagens Pandoras eske. Makten består i å bestemme hvem av de to på Solo som skal sjekke ut i morgendagens parseremoni! Alle deltakerne får vite dette, og de to gjestene på Solo blir svært frustrerte. Dagen går med til å overbevise de riktige personene om at de bør få bli på hotellet. Paraseremonien blir tårevåt. Etterpå ser deltakerne plutselig en person på terrassen til Venus, hvem er dette? Programleder:Triana Iglesias.

 • 05.00 Airwolf (10)

  (Airwolf) Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I begravelsen til en venn fra Vietnam tar Hawke på seg å levere kisteflagget og æresmedaljen til soldatens bror, Billy Fargo.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.45 One Tree Hill (15) 15.40 Det lille paret (4) 16.15 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (2) 17.15 Unge mødre (8) 17.45 Unge mødre (9)

 • 18.15 Fødeavdelingen (5)

  (One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

 • 19.25 Friends (2)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Joey, Monica og Phoebe prøver å finne ut hvem som er faren til Rachels baby. Monica klarer ikke å dy seg og åpner bryllupsgavene, mens Ross og Chandler prøver å gjenskape bilder fra bryllupet etter at de mistet alle engangskameraene. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.

 • 19.55 Friends (3)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Chandler og Monica forbereder seg på bryllupsreisen samtidig som Rachel forbereder seg på å fortelle Ross at han er faren til barnet hennes. Joey og Phoebe prøver å komme seg inn i de nygiftes leilighet. Monica og Chandler blir misunnelige på et annet par som blir forfremmet til første klasse på flyet. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.

 • 20.30 Kakekrigen (12)

  (Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I ukesfinalen i Kakekrigen skal det skal bakes kaker med promille. De gjenværende tre deltakerne tyr til både øl og likør i dagens bakst, og dommerne har store forventninger før de skal smake. Etter ukas siste bedømming skal det kåres en vinner som går videre til den store finalen. Programleder:Fridtjof Nilsen.

 • 21.30 14 år og sexslave

  (Captive: The Sex Slave Girl aka. Tanya Kach: Back from the Dead) Amerikansk dokumentar. I februar 1996 forsvant 14 år gamle Tanya Kach på skoleveien i Pittsburgh i USA. I over 10 år var forsvinningen et mysterium. Da Tanya plutselig dukket opp i en lokal butikk og fortalte at hun hadde blitt holdt fanget som sexslave av sikkerhetsvakten ved skolen sjokkerte hun en hel verden. Men historien hennes etterlot også mange ubesvarte spørsmål. Noen tvilte til og med på om historien hennes var sann. I dokumentaren forteller hun om sine problemer med å takle fortiden og med å komme tilbake til hjembyen og overvinne demonene. Vi får høre historiene til Tanyas familie, skolevenner og politiet som jobbet med etterforskningen.

 • 22.40 Mistresses (5)

  (Mistresses) Amerikansk dramaserie. Savi og Zacks merkelige vennskap fortsetter uten at Dom har en anelse om hva som foregår. Noen har rapportert til firmaets HR-avdeling at Dom og Savi dater og har klaget på favorisering. Karen fortsetter sitt farlige spill med å utgi seg for å være en annen og møte fremmede menn i barer og Joss får seg en overraskelse på en date med Scott.

 • 23.40 Special Victims Unit (19)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En ung jente er savnet, og hennes umodne mor er hovedmistenkt. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

 • 00.35 Body of Proof (3)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Megan og Tommy undersøker et drap som ser ut til å være et resultat av barnemishandling. Foreldrene til barnet hevder derimot at datteren var besatt og at djevelen drepte henne. Nå mener de at djevelen er ute etter deres andre datter.

 • 01.30 Ghost Whisperer (7)

  (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Melinda må konfrontere sin største frykt å livet; å gå videre etter at ektemannen Jim har forlatt de levendes verden. Tragedien fører til at Melinda utvikler motstridende følelser rundt sin egen identitet, og spesielt forbundet med sin unike gave som medium. Hun føler at det å kommunisere med de døde verken er nyttig eller nødvendig. Verst er det at hun ikke er i stand til å se Jims gjenferd. Til det er sorgen for stor.

 • 02.25 The Closer (12)

  (The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. Politisjef Tommy Delk fordeler en tilsynelatende liten sak med bevæpnede ran av flere marihuana-apotek. Men da et av ranene utarter til drap, blir saken en test på om Brenda er klar til å avansere i avdelingen.

 • 03.20 Cold Case (6)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Lilly gjenopptar en uløst drapssak fra 1990, der en ung pike ble funnet drept på en lokal badeplass. Nå har det dukket opp et nytt lik, og mange av funnene på den døde er skremmende like dem man fant i den gamle, uløste saken. Kan det være samme morder?

 • 04.05 Pretty Little Liars (6)

  (Pretty Little Liars) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Hannas forsøk på å beskytte moren fører til at hun kommer i klammeri med politiet. Spencer og Tobys søken etter mottakeren av Alis mystiske telefonnummer fører dem til Ravenswood. Medvirkende:Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Shay Mitchell.

 • 04.50 The Only Way is Essex (1)

  (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

 • 05.07 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.00 Hell's Kitchen USA (11) 15.00 How I Met Your Mother (11) 15.30 How I Met Your Mother (12) 16.00 Kongen av Queens (125) 16.30 Bones (12) 17.30 NCIS (9)

 • 18.30 Hele Sverige baker (4)

  (Hela Sverige bakar) Svensk underholdningsserie. Tolv deltakere konkurrerer om å bli Sveriges beste amatørbaker. Under tidspress må deltakerne prøve å imponere dommerne, Johan Sorberg og Birgitta Rasmussen, ved å bake seg gjennom velkjente klassikere og nye, spennende oppskrifter. Både utseende, smak og konsistens er avgjørende og hver uke må den som presenterer det minst vellykkede bakverket reise hjem. Programleder er Tilde de Paula. Temaet i dag er småkaker og de ni bakerne skal bake tre typer kaker, men de har bare 75 minutter på seg.

 • 19.30 Top Model USA (12)

  (America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Sesong 20 av den legendariske serien med Tyra Banks i spissen er tilbake, med nye premier og en helt ny vri! For første gang består de håpefulle kandidatene nemlig av både kvinner og menn! Modellene reiser til Bali hvor de skal vise frem badetøy mens de forsøker å gå under vann, noe som gir en av guttene panikkanfall. Under en fotoshoot i en dyrepark poserer modellene med slanger og leoparder, men noen av deltagerne sliter med og gjennomføre på grunn av frykt for dyrene.

 • 20.30 Hele Sverige baker - kjendisspesial (1)

  (Hela kändis-sverige bakar) Svensk bakeserie. Over fire uker skal åtte svenske kjendiser konkurrere om å bli sveriges beste kjendisbaker. De deler sine favorittoppskrifter og byr på alt fra bursdagskaker, frokostbrød, småkaker og andre fristelser ved nydelig Taxinge slott. Deltagerne er: Ewa Fröling, Dick Harrisson, Erica Johansson, Kjell Eriksson, Anna Book, Peder Lamm, Yvonne Ryding och Evy Palm. I sin første utfordring skal deltagerne bake sin favorittkake, noe som viser seg å ikke være så lett som først antatt. I den tekniske utfordringen skal de lage en masarinterte etter Birgittas oppskrift.

 • 21.30 Bones (7)

  (Bones) Amerikansk krimserie. «Bones» er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersons Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Booth og Brennan velger å etterforske en mystisk sak i stedet for å dra på en tradisjonell bryllupsreise. Hjemme sliter Angela og Hodgins med å ta seg av Christine. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne, John Francis Daley.

 • 22.30 Crisis (5)

  (Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Gibson bruker sin kone Janice for å få adgang til topphemmelig CIA-informasjon. Dunn og Finley tyr til drastiske midler for å få informasjon og ender med selv å bli mål for CIA. Samtidig forsøker Meg å finne ut hvilken forbindelse hennes firma har til kidnappingen. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.

 • 23.30 How I Met Your Mother (11)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Mens Robin prøver å snakke Marshall og Lily bort fra å flytte til Long Island beslutter Ted og Barney seg for å bli foreldre. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 00.00 How I Met Your Mother (12)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin mottar sjokkerende nyheter fra legen sin etter at hun har fortalt Barney at hun er gravid med hans barn. I mellomtiden forstyrrer en tenåring fra nabolaget Marshall mens han dekorerer huset sitt med julelys. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 00.30 Kongen av Queens (125)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Det måtte skje før eller senere: Doug ødelegger senga. De bestemmer seg for å kjøpe en ny, men leveransen tar tid, og de låner to enkeltsenger i mellomtiden. Arthur overhører naboen sladre i bakgården, og han gjør alt han kan for å sørge for at han ikke blir dradd inn.

 • 01.00 NCIS (9)

  (Navy NCIS) Amerikansk dramaserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. NCIS-enheten sporer en forsvunnet løytnant til Afghanistan. Tonys største frykt kommer til overflaten, og Gibbs må gå gjennom flere minner fra fortiden sin. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 01.55 Bones (12)

  (Bones) Amerikansk krimserie. En død mann iført fugleskremsel-kostyme blir funnet i en kornåker. Booth og Brennan avhører de tre konene til offeret, som også er søstre.

 • 02.55 Crisis (5)

  (Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Gibson bruker sin kone Janice for å få adgang til topphemmelig CIA-informasjon. Dunn og Finley tyr til drastiske midler for å få informasjon og ender med selv å bli mål for CIA. Samtidig forsøker Meg å finne ut hvilken forbindelse hennes firma har til kidnappingen. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.

 • 03.45 Redningskvinner (1)

  (Redningskvinder) Dansk dokumentarserie. Vi møter Danmarks tøffeste kvinner, leger, redningsarbeidere, leger og sykepleiere, som ofrer alt for å redde andre. De har tøffe, krevende jobber i frontlinjen av barske miljø. De er vant til å måtte ta skjebnesvangre beslutninger og har actionfylte hvedager. I sesongens første episode må paramedisiner Søby dra ut til en alvorlig trafikkulykke der mange er skadet. På Svendborg sykehus får narkoselegen Vibeke inn en pasient med betennelse i begge ben.

 • 04.30 Ekstreme samlere (9)

  (Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Lisa er en aktiv kokk og ekspert på historiske kjøkkenredskaper. Men hun samler også på mat og datteren hennes sier hun husker at moren lagde måltider av mat som var utgått på dato. Nå må hun gjøre rent innen 40 dager eller så ender hun opp i fengsel.

 • 05.15 Better with You (22)

  (Better with You) Amerikansk komiserie. Om tre par i forskjellige stadier av forholdene sine: et par er gift, et er ikke det, og det siste er forlovet og venter barn. Mia og Casey bestemmer seg for at de burde gifte seg før babyen fødes, og det blir et enormt stress å skulle arrangere alt mens Mia er på sykehuset for å føde. Medvirkende:JoAnna Garcia Swisher, Jennifer Finnigan, Josh Cooke, Jake Lacy.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (12)

  (Bondi Beach) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

 • 19.55 Top Gear (2)

  Britisk underholdningsserie. James anmelder den nye Aston Martin Virage og stikker av gårde til motorsportsbanen Nürburgring. Deretter reiser gutta på en meget spesiell biltur.Jeremy tar en Citroën DS3 Racing, Hammond velger en Fiat F00C Abarth og James May setter seg bak rattet i en Renault sport Clio 200 Cup. Underveis foretar de en del tester og ender opp med en runde på Monaco Grand Prix-banen i Monte Carlo.

 • 20.45 House (8)

  (House) Amerikansk dramaserie. Vitenskap og tro blir temaet da en ekstremt religiøs pasient blir innlagt på sykehuset. Han har forsøkt å henge seg som Jesus på korset.

 • 21.30 Rådet (8)

  Norsk underholdningsprogram. Kjendiser gir råd til unge folk. Bestevenninnen din har brutt en pakt og overser deg, hva gjør du? Hvor skal jula feires? Dette og mye mer, vil kveldens rådgivere Atle Antonsen, Solveig Kloppen og Kash King finne svar på. Programleder:Siri Kristiansen.

 • 22.00 Pinlige sykdommer - rett hjem (4)

  Britisk livsstilsserie. Pasientene sitter hjemme foran et web-kamera og får råd fra legene som befinner seg i et stort tv-studio i Birmingham. Nå er det tid for å sjekke urinen. Dr. Christian drar til laboratoriet for å se en kreftskadet nyre. Dr. Dawn møter tre kvinner som er kommet i overgangsalderen tidligere enn vanlig. Dr. Logan forfølger hygienespørsmålene om midd i sengtøyet.

 • 22.40 Nurse Jackie (3)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. Dr. Cooper er ikke fullt så mandig som han trodde, og Grace går sin mor en høy gang, men blir tatt på fersken. Medvirkende:Edie Falco.

 • 23.05 Nurse Jackie (4)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. Jackie finner ut et og annet om Frank, og dr. Prentiss må servere dårlige nyheter til en venn. Medvirkende:Edie Falco.

 • 23.35 Top Gear (2)

  Britisk underholdningsserie. James anmelder den nye Aston Martin Virage og stikker av gårde til motorsportsbanen Nürburgring. Deretter reiser gutta på en meget spesiell biltur.Jeremy tar en Citroën DS3 Racing, Hammond velger en Fiat F00C Abarth og James May setter seg bak rattet i en Renault sport Clio 200 Cup. Underveis foretar de en del tester og ender opp med en runde på Monaco Grand Prix-banen i Monte Carlo.

 • 00.25 House (8)

  (House) Amerikansk dramaserie. Vitenskap og tro blir temaet da en ekstremt religiøs pasient blir innlagt på sykehuset. Han har forsøkt å henge seg som Jesus på korset.

 • 01.10 30 Rock (2)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «Governor Dunston.» (Governor Dunston.) Liz overrasker Jack midt i en konferansesamtale med Mitt Romney's konkurransehest Rafalka. Hesten avslører at Paul Ryan er med i kampen om å bli visepresident. Liz må prøve å kombinere den nye suksessen med kjærlighetslivet, samtidig som hun må hjelpe Jack å ødelegge for NBC. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski, Jack McBrayer, Scott Adsit, Judah Friedlander. (11. år)

 • 01.30 30 Rock (3)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «Stride of Pride.» (Stride of Pride.) På vei til jobben ser Liz at Jack kysser en kvinne og sender henne av gårde i en bil. Jack innrømmer at han har vært ute hele natten sammen med henne og at hun er bare en av flere kvinner han dater. Tilbake på kontoret blir Liz og Jenna opprørte over en støtende melding på Twitter. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski, Jack McBrayer, Scott Adsit, Judah Friedlander. (11. år)

 • 01.50 Pinlige sykdommer - rett hjem (3)

  Britisk livsstilsserie. Pasientene sitter hjemme foran et web-kamera og får råd fra legene som befinner seg i et stort tv-studio i Birmingham. Seere med fordøyelsesplager oppfordres til å kontakte tv-legene. Og forskeren fra hygieneinstituttet rapporterer om veggedyrforsøket. Hvor fort formerer krypene seg, og kan vi kontrollere veksten?

 • 02.30 Burlesque - Når striptease er kunst

  Dansk dokumentar. Alle kvinnekropper er vakre og skal dyrkes, uansett hvilken form de har. Dette er budskapet til en gruppe dansere som koreograferer striptease med politiske budskap i form av retro pin-up show. (Burlesque - Når striptease er kunst.)

 • 03.25 Top Gear (2)

  Britisk underholdningsserie. James anmelder den nye Aston Martin Virage og stikker av gårde til motorsportsbanen Nürburgring. Deretter reiser gutta på en meget spesiell biltur.Jeremy tar en Citroën DS3 Racing, Hammond velger en Fiat F00C Abarth og James May setter seg bak rattet i en Renault sport Clio 200 Cup. Underveis foretar de en del tester og ender opp med en runde på Monaco Grand Prix-banen i Monte Carlo.

 • 04.15 Nurse Jackie (3)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. Dr. Cooper er ikke fullt så mandig som han trodde, og Grace går sin mor en høy gang, men blir tatt på fersken. Medvirkende:Edie Falco.

 • 04.45 Nurse Jackie (4)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. Jackie finner ut et og annet om Frank, og dr. Prentiss må servere dårlige nyheter til en venn. Medvirkende:Edie Falco.

 • 05.10 Bondi Beach (12)

  (Bondi Beach) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

 • 05.35 30 Rock (2)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «Governor Dunston.» (Governor Dunston.) Liz overrasker Jack midt i en konferansesamtale med Mitt Romney's konkurransehest Rafalka. Hesten avslører at Paul Ryan er med i kampen om å bli visepresident. Liz må prøve å kombinere den nye suksessen med kjærlighetslivet, samtidig som hun må hjelpe Jack å ødelegge for NBC. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski, Jack McBrayer, Scott Adsit, Judah Friedlander. (11. år)

 • 05.55 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie