Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Annonsørinnhold
Slik lager du luksus-eggerøre

Slik lager du luksus-eggerøre

Veldig kjapt og veldig enkelt.
Dette er annonsørinnhold fra ICA. Les mer

Siste nytt

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

Mest lest:

 

09.20 Værbitt (1) 10.00 Med hjartet på rette staden (16) 10.50 Sanger om Norge (4) 11.30 Tilbake til 90-tallet (5) 12.00 Solgt! (2) 12.30 Joanna Lumley: Drømmen om nordlyset 13.30 Hvem tror du at du er? (5) 14.30 Mitt liv som hund 16.05 Nasjonal snøkveld

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Påskenøtter (4)

  Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer seks spennende og underholdende oppgaver for hele familien.

 • 19.45 Dyrenes venn i nøden

  Norsk dokumentar. Jan Vimme bruker fritiden sin på å berge dyr i nød. Han trosser store farer for å berge både sauer og hunder som står fast i stupbratte fjell. Og noen ganger er ønsket om å redde kanskje i sterkeste laget. (Dyrenes venn i nøden.)

 • 20.25 Schrödingers katt

  Populærvitenskapelig program. Koblingene i hjernen til kvinner og menn er forskjellige, viser ny forskning. Men skyldes dette arv eller miljø? Michael Mosley og Alice Roberts får hjelp av både forsøkspersoner og forsøksaper i jakten på svaret. Britisk dokumentar. Programleder:Per Olav Alvestad , Eldrid Borgan.

 • 21.15 Lisenskontrolløren

  Underholdning. Flere av NRKs største tv-øyeblikk har tilknytning til sportshendelser. Men mange av de minst minneverdige øyeblikkene er også sportsrelatert. Lisenskontrolløren ser på tv-sportens opp- og nedturer, og gransker NRKs prestasjoner fra idrettens sidelinje. Programleder Njål Engesæth.

 • 21.45 Arthur og George (3)

  (Arthur & George) Britisk krimserie. Sir Arthur kaster seg over saken på nytt og avdekker nye bevis. Men vil disse bevise at George er uskyldig? Medvirkende:Martin Clunes, Arsher Ali.

 • 22.30 I Larsens leilighet (2)

  Norges fremste skuespillere, i samtale med Vegard Larsen. «Linn Skåber.» (Linn Skåber.) Helt siden Linn Skåber var barn har hun hatt en egen evne til å lyve. Det har ført henne fra skolerevy, til tv-skjermen og landets største teaterscener. Noe av hemmeligheten bak suksessen er litt for trange klær.

 • 23.00 Løsning påskenøtter

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 Kystvakta (6)

  (Sea Patrol) Australsk dramaserie. Hammersley får i oppdrag å verne en sending med atomavfall mot terroristangrep. Når Spider oppdager en bombe om bord, må Robert og 2Dads legge uenighetene til side og arbeide sammen for å berge både mannskapet og Hammersley.

 • 00.05 Eric Claptons gitarfestival i Madison Square Garden

  Amerikansk konsert. New York var på vårparten i 2013 åsted for gitarkongens fjerde veldedighetskonsert siden 2004. På scenen bidro en rekke plekterglade kolleger som John Mayer, B.B. King, Gary Clark Jr., Jeff Beck, Gregg Allman og Keith Richards.

 • 02.05 Krigens unge hjarte (3)

  (Unsere Mütter, unsere Väter) Tysk dramaserie. (In anderes Land.) Tyskland ligger i ruiner. De fem vennene har ikke blitt skånet, og de som har overlevd kommer aldri til å bli som før. Medvirkende:Volker Bruch, Tom Schilling, Katharina Schüttler.

 • 03.40 Arthur og George (3)

  (Arthur & George) Britisk krimserie. Medvirkende:Martin Clunes, Arsher Ali.

 • 04.25 Lisenskontrolløren

  Flere av NRKs største tv-øyeblikk har tilknytning til sportshendelser. Men mange av de minst minneverdige øyeblikkene er også sportsrelatert. Lisenskontrolløren ser på tv-sportens opp- og nedturer, og gransker NRKs prestasjoner fra idrettens sidelinje. Flere av NRKs største tv-øyeblikk har tilknytning til sportshendelser. Men mange av de minst minneverdige øyeblikkene er også sportsrelatert. Lisenskontrolløren ser på tv-sportens opp- og nedturer, og gransker NRKs prestasjoner fra idrettens sidelinje. Programleder Njål Engesæth.

 • 04.55 Dyrenes venn i nøden

  Norsk dokumentar. Jan Vimme bruker fritiden sin på å berge dyr i nød. Han trosser store farer for å berge både sauer og hunder som står fast i stupbratte fjell. Og noen ganger er ønsket om å redde kanskje i sterkeste laget. (Dyrenes venn i nøden.)

 • 05.34 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.35 Oddasat - nyheter på samisk 09.50 Distriktsnyheter 12.15 Severin (5) 12.45 En smak av det nye Afrika (3) 13.15 Kinas mat (1) 13.45 Europas syke økonomi 15.15 Midt i naturen: Uganda (3) 16.10 Med hjartet på rette staden (16) 17.00 Derrick (13)

 • 18.00 Glimt av Norge

  Norsk dokumentar. Det var etterkrigsåra som var husmødrene sine tiår. Men også i vår tid finn vi den tradisjonelle husmora, også blant dei heilt unge.

 • 18.15 I skuggen av stjernene

  (20 Feet From Stardom) Amerikansk musikkdokumentar. Mange millioner kjenner stemmene, men ingen kjenner navnene deres. I denne fengslende filmen setter den prisvinnande regissøren Morgan Neville søkelyset på historiene til korsangerne bak de største musikalske legendene i dette hundreåret. Det er en jublende og hjerteskjerende film - både en hyllest til stemmene som gav form og stil til populærmusikken, og en framstilling av konfliktene, oppofrelsene og påskjønnelsene i en karriere der en alltid vil være en del av bakgrunnen. (I skuggen av stjernene.)

 • 19.45 Jesus, kristendommens hærfører (2)

  (Jesus: Rise to Power, Christians) Brisik dokumentarserie. Hvordan var det mulig å forene de troende i det enorme Romerriket? Dramatiske rekonstruksjoner viser hva som måtte til. Dr. Michael Scott reiser gjennom historien for å kartlegge kristendommens fremvekst.

 • 20.35 Historien om Berlinmuren (2)

  Dokumentar. Kommentar: Bjørn Ola Bjørntoft. På 1970-tallet var grensen mellom Øst- og Vest-Berlin ugjennomtrengelig for folket i øst. For det østtyske regimet fungerte muren etter hensikten. Utover 80-tallet forandret klimaet seg. Folket var lei følelsen av frihetsberøvelse. Da Sovjetunionen etter hvert ikke maktet å opprettholde sin støtte til regimet, hadde den østtyske staten ingen mulighet til å overleve. 9. november 1989 førte en glipp på en pressekonferanse til at grensene ble åpnet.

 • 21.30 Eg stansar tida

  (Jag stannar tiden) Svensk dokumentar. Vladislav Mikosha var fotograf i den sovjetiske arméen under den andre verdenskrigen. Bildene hans skildrer den heroiske motstanden ved Svartehavet og de blodige angrepene på Sevastopol og Krim. Våren 1943 kommer Mikosha til Hollywood hvor han får møte Ingrid Bergman, Frank Capra, Hedy Lamarr og Charlie Chaplin. Men Mikosha vil hjem til fronten. Sammen med bildene blir de poetiske dagboksnotatene hans vevd sammen med musikk til en filmopplevelse du sent vil glemme.

 • 22.50 I Larsens leilighet (8)

  Norges fremste skuespillere, i samtale med Vegard Larsen. «Ingrid Bolsø Berdal.» (Ingrid Bolsø Berdal.) Ingrid Bolsø Berdal forteller om Hollywood-karrieren og om hvordan hun tar den amerikanske drømmen med en klype salt og prøver å ha bena godt plantet på jorda.

 • 23.20 Nytt blikk på Kennedy-drapet

  (Cold Case JFK) Amerikansk dokumentar. Kan moderne kriminalteknologiske metoder avdekke nye spor om mordet på den amerikanske presidenten i 1963?

 • 00.10 Fatso

  Terningkast 3(Fatso) Norsk drama fra 2008. Rino er 30 år. Han lever et liv i ensomhet, men er ekstremt opptatt av damer og seksualitet. En dag bestemmer Rinos far seg for at ett av rommene i Rinos leilighet skal leies ut, til ei svensk jente på 20 år. Fatso er ikke historien om en kåt tjukkas som har ronka seg opp i et hjørne. Det er historien om en som vil være akkurat som alle andre. Og om hvor hardt det er å være stor og bløt. Medvirkende:Jenny Skavlan, Nils Jørgen Kaalstad, Josefin Ljungman, Kyrre Hellum, Maren Bervell. Regi:Arild Fröhlich. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.40 Frankrikes radioaktive forbrytelse

  (Vive la France) Norsk dokumentar. På sydhavsøya Tureia ønsker paret Kua og Teariki å starte et bakeri, men banken vil ikke gi dem lån. Det er fordi øya, som er en del av Mururoa-atollen, kan kollapse og skape en voldsom tsunami. Dokumentaren tar for seg konsekvensene av de franske kjernefysiske prøvesprengningene i området. Dokumentaren tar for seg konsekvensene av de franske kjernefysiske prøvesprengningene i området. (Frankrikes radioaktive forbrytelse.)

 • 02.40 Jesus, kristendommens hærfører (2)

  (Jesus: Rise to Power, Christians) Brisik dokumentarserie. Hvordan var det mulig å forene de troende i det enorme Romerriket? Dramatiske rekonstruksjoner viser hva som måtte til. Dr Michael Scott reiser gjennom historien for å kartlegge kristendommens fremvekst. Hvordan var det mulig å forene de troende i det enorme Romerriket? Dramatiske rekonstruksjoner viser hva som måtte til. Dr. Michael Scott reiser gjennom historien for å kartlegge kristendommens fremvekst.

 • 03.30 Ubåt 137 på grunn

  Svensk dokumentar. Da den sovjetiske ubåten U137 gikk på grunn utenfor Karlskrona i Sverige i oktober 1981, var det mange detaljer som aldri kom fram i mediene. Nye opplysninger og vitnemål kaster nå nytt lys over hendelsesforløpet.

 • 04.25 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.00 Happy Feet 2 09.55 Junior Masterchef (9) 10.25 Junior Masterchef (10) 11.00 Matkontrollen (7) 11.30 Matkontrollen (8) 12.00 Olsenbanden gir seg aldri! 14.00 Olsenbanden og Dynamitt-Harry går amok 16.00 The Bucket List

 • 18.00 Hotel Cæsar (123)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Jenny legger ut et bilde på nettet av at hun og de andre ungdommene drikker alkohol på festen på Invictus. Storm vil fortelle Line hva han føler for henne, men får vite at Line og Knut er et par og blir knust.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Toget - på sporet av en morder (4)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 19.15 Toget - på sporet av en morder (5)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 19.30 Hotel Cæsar (124)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Storm blir sint da Jenny forteller ham at det var hun som la ut bildet hvor hun og de andre ungdommene drakk alkohol på Invictus, så hun lover å slette bildet med en gang. Han blir imidlertid nervøs da det dukker opp en mann fra Næringsetaten, og det topper seg da mannen sier at han vil snakke med Jenny også.

 • 20.00 Tjukken & Lillemor (4)

  Norsk dokumentarserie. I «Tjukken og Lillemor» følger vi Truls Svendsen og verdens mest erfarne kvinnelige polfarer, Cecilie Skog, på deres ekspedisjon over Grønland og opptreningen til denne turen. Turen over Grønland tærer på kroppen til Truls. Vil de klare å nå målet? Ekspedisjonen er godt i gang, men Truls kjenner på humøret og kroppen at det er veldig tungt, og Cecilie gjør som best hun kan for å motivere ham. Cecilie har også en hemmelighet å fortelle til Truls.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 The Guilty (2)

  (The Guilty) Britisk krimminiserie. Etterforsker Maggie Brand undersøker forsvinningen til femåringen Callum Reid, som forsvant på en fest i nabolaget i 2008. Maggie måtte gi opp saken, da hun var gravid. Saken ble aldri løst, og Callum ble aldri funnet. Fem år senere blir liket av et barn funnet begravet i nærheten av Callums barndomshjem, og marerittet er i gang på nytt. Vi følger historien både i nåtid og flere år tilbake i tid. Maggie drar til Tyskland for å møte Callums tyske barnepike, Nina, som fikk et sammenbrudd etter Callums forsvinning. I 2008 fortalte hun etterforsker Singer at hun ble presset av Byrne til å stjele familien Reids kredittkort, men hun nektet. Hun forteller Maggie at Singer presset henne til å angi Byrne, som derfor tok sitt eget liv - før Callum ble drept. Med Byrne sjekket ut av saken, oppdager Claire at teppet som ble funnet rundt Callum stammer fra hennes eget hjem. Maggie kaller Claires mann Daniel inn til avhør.

 • 22.45 Scorpion (11)

  Amerikansk dramaserie. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. Sylvester blir alvorlig skadet når han ved et uhell utløser en eksplosiv innretning under en etterforskning. Team Scorpion leter etter den ansvarlige. Medvirkende:Eddie Kaye Thomas, Katharine McPhee, Elyes Gabel.

 • 23.45 Mayday (4)

  (Mayday) Britisk spenningsserie. Mayday er en liten by full av hedenske tradisjoner. Når den 14-årige mai-dronningen Hattie plutselig forsvinner, står byen overfor erkjennelsen av at en forferdelig forbrytelse har blitt begått. I Mayday er det ingen man kan stole på. Overfor Caitlin gir Linus et farlig løfte og oppdager den ekte forbindelsen mellom Everett og Hattie. Fiona og Alan reagerer på Charlottes merkelige opptreden, men gjør en forferdelig oppdagelse. Gail og James er uenige om hva som er best for Malcolms hukommelse. Seth bestemmer seg for å satse alt, når han presser Steve til å ta en stor risiko for å finne ut sannheten.

 • 00.50 Toget - på sporet av en morder (4)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 01.05 Toget - på sporet av en morder (5)

  Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

 • 01.20 Suits (15)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Harvey og Mike kjemper for å redde Liberty-saken, mens Wolf er ute etter å ta firmaet. Jessica og Malone prøver å tilpasse seg sine nye omgivelser.

 • 02.15 Hawaii Five-0 (16)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Teamet etterforsker tre drap som ser ut til å ha sammenheng med en topphemmelig kinesisk satelitt. Grover lar Clara bli med ham på utrykning.

 • 03.10 Blue Bloods (21)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny oppdager en forvirret mann i parken, som er dekket i kjærestens blod og uten å huske hva som har skjedd. Narkotika blir funnet i mannens blod, og Danny må finne ut hva som egentlig har foregått. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

 • 03.55 Uskyldig dømt (8)

  (Oskyldigt dömd) Svensk spenningsserie. En jussprofessor og studentene hans tar opp jakten på de virkelige gjerningsmennene i saker der de mener at noen kan være uskyldig dømt. En kvinne sitter fengslet for å ha tatt livet av sin mann og hans elskerinne i en mordbrann, men er hun virkelig skyldig? Medvirkende:Mikael Persbrandt, Sofia Ledarp, Helena af Sandeberg, Francisco Sobrado.

 • 04.40 Suits (15)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Harvey og Mike kjemper for å redde Liberty-saken, mens Wolf er ute etter å ta firmaet. Jessica og Malone prøver å tilpasse seg sine nye omgivelser.

 • 05.25 Fikse eller flytte? (18)

  (Reno vs Relocate) Kanadisk livsstilsprogram. Designer Robin Lewis og eiendomseksperten Vanessa Roman gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de fikse hjemmet de allerede har - eller flytte? Robin frister med renoveringsplan som med litt arbeid vil totalforvandle huset deres, mens Vanessa finner nye boliger som matcher både ønskelise og budsjett.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.45 Byttebaronene (1) 10.40 Cash Cowboys (4) 11.35 Broom (8) 12.05 Besatt av bil (12) 12.35 Parkeringsvaktene (18) 13.05 Parkeringsvaktene (19) 13.35 Smallville (2) 14.30 Fail Army (19) 15.00 Fail Army (20) 15.30 Billy the Exterminator (4) 16.00 Parkeringsvaktene (1) 16.30 Parkeringsvaktene (2) 17.00 Cash Cowboys (5)

 • 18.00 Billy the Exterminator (5)

  Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb.

 • 18.30 Hot Shots

  Terningkast 4(Hot Shots!) Amerikansk komedie fra 1991. Mesterpiloten Topper Harley har gitt opp karrieren som jagerpilot for å kunne bo sammen med en indianerstamme. Da han blir spurt om å komme tilbake til flyvåpenet for et spesialoppdrag, går han motvillig med på det. Historien er i stor grad hentet fra «Top Gun", men også med innslag fra «An Officer and a Gentleman", «The Fabulous Baker Boys", «9 1/2 Weeks» og «Gone with the Wind «. Medvirkende:Charlie Sheen, Cary Elwes, Valeria Golino. Regi:Jim Abrahams. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 20.30 Las Vegas Jailhouse (1)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En full arrestert demonstrant fortsetter med å formidle budskapet sitt i arresten, og setter vaktenes tålmodighet på prøve. En tidligere prostituert trekker tilbake på gaten i forbindelse med en wet t-short- konkurranse, men blir pågrepet av politiet.

 • 21.00 Vegas Strip (4)

  (Vegas Strip) Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 21.30 Mann mot maskin (6)

  (Owner's Manual) Amerikansk realityserie. Ed Sanders og Marcus Hunt vil gi svar på et av menneskehetens store spørsmål; er det best å lese bruksanvisningen først, eller bruke sunn fornuft? I hver episode tester de hvilken fremgangsmetode som er best, mens de manøvrerer seg gjennom avansert og farlig maskineri. Marcus og Ed legger ut på en seilskutetur som går fra California til en fjerntliggende øygruppe og tilbake igjen.

 • 22.00 Ekte mannfolk (6)

  (Coming of Age) Dansk realityserie. Michael og Karsten er midt i 30-årene, men har egentlig aldri blitt voksne. Nå ønsker de å bevise for seg selv at de er ekte mannfolk. Det skal de gjøre ved å reise til ulike deler av verden og ta de manndomsprøvene som hører til kulturen der de kommer. Michael og Karsten drar til Sumbawa der buffaloløp er et viktig ritual før jorden skal sås. Trente ryttere forsøker etter beste evne å kontrollere de ville buffaloene og føre dem mot målet, en figur kalt Saka.

 • 22.30 Fjorden Cowboys (7)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar og Lothepus skal på jakt. I uminnelige tider har mannfolkene i familien til Lothepus pakket traktoren til randen og kjørt langt inn på Hardangervidda på reinsjakt. Joar er en skeptisk førstegangsjeger og har en svært utfordrende tur i vente.

 • 23.00 Fjorden Cowboys (8)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Det skal arrangeres trebåtfestival og kappløpet mellom Joar og Lothepus for å få båtene på sjøen, tilspisser seg. Det blir ampert når Joars samboer Sigrid mener at båten ikke tåler turen og Joar nekter å høre. Når Biltilsynet truer Lothepus med å avskilte bilen hans, blir det krig.

 • 23.30 True Grit - Et ekte mannfolk

  Terningkast 5(True Grit) Amerikansk westerneventyr fra 2010. Mattie Ross er bare 14 år gammel, men hun er fylt av hevnbegjær. Etter at faren hennes ble drept, har hun hyret inn Rooster, en hardbarket sheriff, til å straffe de ansvarlige. Til tross for Roosters protester, blir hun selv med på jakten som leder dem langt inn på indianernes territorium. Medvirkende:Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon. Regi:Ethan Coen, Joel Coen.
  Les mer i filmbasen

 • 01.35 Criminal Minds (22)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. En seriemorder i Buffalo har sendt FBI en videotape som viser ham begå et drap. Under gjennomgangen av tapen oppdager spesialetterforskerne et uventet budskap: Morderen ønsker å bli stanset. Teamet står overfor en stor utfordring da de skal kartlegge morderens profil og få fatt i ham før flere liv går tapt.

 • 02.30 Las Vegas Jailhouse (1)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En full arrestert demonstrant fortsetter med å formidle budskapet sitt i arresten, og setter vaktenes tålmodighet på prøve. En tidligere prostituert trekker tilbake på gaten i forbindelse med en wet t-short- konkurranse, men blir pågrepet av politiet.

 • 03.00 All Worked Up (11)

  (All Worked Up) Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 03.25 Duck Dynasty (8)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming.

 • 03.50 Duck Dynasty (9)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming.

 • 04.15 Alarm 112 - På liv og død (11)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.00 OZ (4)

  Amerikansk dramaserie. I fengselets spesialavdeling, Emerald City, er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.30 Livsfarlig fangst (8) 10.30 Gullfeber (11) 11.30 Femte gir (4) 12.30 Bilfikserne (1) 13.30 Auction Hunters (13) 14.00 Auction Hunters (14) 14.30 Mythbusters (6) 15.30 Mektige skip (2) 16.30 Hvordan gjør de det? (14) 17.00 Baggage Battles (12) 17.30 Moonshiners (3)

 • 18.30 Auction Hunters (15)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Allen mot Tom.» (Allen v Ton.) Allen og Ton fortsetter arbeidet med den nye virksomheten, en pantelånersjappe i Los Angeles. Vil auksjonene tiltrekke seg nye kunder og gjøre dem rike?

 • 19.00 Auction Hunters (16)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Du fikk det du ba om.» (You Got Served.) Allen og Ton fortsetter arbeidet med den nye virksomheten, en pantelånersjappe i Los Angeles. Vil auksjonene tiltrekke seg nye kunder og gjøre dem rike?

 • 19.30 Fast and Loud (8)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «David Hasselhofs Pontiac Trans Am - del 1.» (Don’t Hassle the Hoff - Pontiac Trans Am Part 1.) GMG-gjengen pusser opp og gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet sitt. Kan de få bilene på veien igjen før neste auksjon, og er det verdt innsatsen?

 • 20.30 Bilfikserne (2)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Ford Cosworth.» (Ford Sierra Cosworth.) Mike er ute etter en Ford Sierra Cosworth, som ser ut som en familiebil, men er hissig som en racerbil. Han har imidlertid bare 5000 pund, går planene i vasken?

 • 21.30 Mythbusters (227)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! (227.) Adam og Jamie tar for seg den beste TV-serien noensinne. Produsenten for serien blir med på undersøkelsene.

 • 22.30 Years of Living Dangerously (9)

  (Years of Living Dangerously) «Flytte fjell.» (Moving a Mountain.) Michael C Hall ser nærmere på bekymringene om stigende havnivåer i Bangladesh. Bevaringsbiologen M Sanjayan reiser til en aktiv stratovulkan sør i Andesfjellene.

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (1)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Brakkesyke.» (Cabin Fever.) Etter en lang vinter begynner gjengen å få brakkesyke. Elvin og Atz blir sittende fast et øde sted, mens Otto får en motvillig mor til å adoptere en foreldreløs kalv.

 • 00.30 Mythbusters (10)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Barslagsmål.» (Bottle Bash.) Adam og Jamie ryker i tottene på hverandre over en myte om barslagsmål, mens Kari, Grant og Tory undersøker et av historiens store mysterier om ballistiske materialer.

 • 01.30 Fast and Loud (6)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «NHRA og en 55 Pink Caddy - Del II.» (NHRA and a '55 Pink Caddy Part II.) Etter å ha ventet i lang tid på deler til en rosa Cadillac fra 1955, må Richard og de andre mekanikerne skynde seg for å bli ferdig med bilen i tide.

 • 02.30 River Monsters (4)

  (River Monsters (Best of Series 1-5)) «Livsfarlige møter.» (Lethal Encounters.) Jeremy Wade har reist verden rundt på en endeløs jakt etter menneskeetende skapninger som lurer under overflaten.

 • 03.30 Moonshiners: Secret Summit (4)

  (Moonshiners: Secret Summit) (4.) Hjemmebrennerne snakker med seriens produsent Matthew Ostro på det hemmelige skjulestedet deres for å svare på det største spørsmålet gjennom hjemmebrennernes historie.

 • 04.20 Mann mot natur (7)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Tyrkia.» (Turkey.) Bear Grylls er i Anatolia i Tyrkia, der han hopper fallskjerm ned i en kald fjellsjø og må gjennom kraftige stryk før han står ansikt til ansikt med en enorm foss på 36 meter.

 • 05.10 Femte gir (4)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (4.) Tiff kjører rundt den italienske F1-banen, men vil tiden kvalifisere ham til Lamborghini-serien? Hvordan påvirker ulike typer drivstoff en bils ytelse?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.15 Sinnasnekker'n (8) 10.05 Millionær søker kjæreste (7) 11.00 Millionær søker kjæreste (8) 12.00 The Big Bang Theory (14) 12.25 The Big Bang Theory (15) 12.55 Mom (21) 13.20 Sinnasnekker'n (9) 14.20 Ullared (5) 15.15 Baby Daddy (10) 15.45 Cougar Town (2) 16.15 Friends (9) 16.45 Friends (10) 17.15 Two and a Half Men (23) 17.40 Two and a Half Men (24)

 • 18.05 The Big Bang Theory (16)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Mens gutta gjør sitt beste for å gi damene sine en perfekt Valentine's Day, inviterer Raj og Stuart til singelfest i tegneseriesjappa.

 • 18.35 The Big Bang Theory (17)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Etter en katastrofal date, sverger Raj på aldri å forlate leiligheten igjen. Samtidig blir Sheldon for en gangs skyld imponert av Pennys skuespillerferdigheter.

 • 19.00 Mom (22)

  (Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. Christy og Bonnie hjelper Violet med fødselen. Samtidig er Christy overbevist om at Bonnie fortsatt har følelser for Alvin.

 • 19.30 Top 20 Funniest (14)

  (Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie.

 • 20.30 Harry Potter og de vises stein

  Terningkast 4(Harry Potter and the Sorcerer's Stone) Amerikansk famileeventyr fra 2001. Den foreldreløse Harry Potter bor hos onkel Wiktor og tante Petunia Dumling sammen med sønnen deres Dudleif. På elleveårsdagen sin får han vite at faren var en trollmann og moren en heks, og at han selv har unike magiske evner. Han blir invitert til å gå på Galtvort, landets fremste skole for magi og trolldom. Her begynner et nytt og spennende liv for Harry og de to nye vennene hans, Hermine og Ronny. Basert på J.K. Rowlings første bok i serien om den unge trollmannen. Medvirkende:Daniel Radcliffe, Richard Harris, Maggie Smith, Robbie Coltrane, Alan Rickman. Regi:Chris Columbus. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 Castle (22)

  (Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. En kjent mesterkokk blir funnet frosset i hjel på et kjøkken på en populær restaurant i New York og saken etterforskes av Castle og Beckett. Samtidig fortsetter Becketts forhold til Tom Demming å utvikle seg. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.

 • 00.25 CSI: Miami (13)

  (CSI: Miami, år 10) Amerikansk krimserie. En fallskjermhopper blir drept, og CSI-teamet finner ut at han har over hundre barn. Og alle sammen er mistenkte.

 • 01.25 Special Victims Unit (19)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Til tross for en tilsynelatende normal og støttende oppvekst, varierende diagnoser og medisiner, blir Henry stadig mer usosial. Hangen til vold er også sterkt økende. Spørsmålet for etterforskerne er hvorvidt Henry ble født psykopat eller ikke? Benson & Co henvender seg til dr. George Huang og hans ekspertise på jakt etter svar.

 • 02.20 CSI: NY (23)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. Mac har en fast vane. Hver lørdag spiser han frokost og leser avisen på sin lokale kaffebar. Men denne morgenen blir ikke som den pleier. Han oppdager nemlig at en av gjestene har gjemt en pistol under bordet. Medvirkende:Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Eddie Cahill, Melina Kanakaredes.

 • 03.10 Body of Proof (5)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. Megan må ta et oppgjør med fortiden når hun besøker sjefen sin fra sykehuset der hun tidligere praktiserte. En pasient har omkommet etter en nylig operasjon. Var det mord eller feilbehandling? Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.

 • 03.55 Special Victims Unit (4)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Etter at en mor og hennes ti år gamle datter blir funnet voldtatt og drept i sin egen leilighet, tar Stabler og Beck inn en hjemløs mann som er mentalt syk og som viser seg å være Munchs onkel.

 • 04.40 The Listener (12)

  (The Listener, år 3) Kanadisk dramaserie. Oz setter livet på spill etter at han overbeviser Toby om å hjelpe en barndomsvenn som har vært vitne til et drap.

 • 05.25 Episodes (2)

  (Episodes) Amerikansk komiserie. Matt fortsetter å kjempe for retten til å se barna sine, men promillekjøringen med barna i baksetet hjelper ikke stort. Sean prøver fremdeles å håndtere nyheten om at Beverly tilbragte natten med Rob. Carol lar seg begeistre av sin nye sjef. Medvirkende:Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.30 Bundy (253) 10.00 Anger Management (21) 10.30 Seinfeld (99) 11.00 Seinfeld (100) 11.30 Whose Line Is It Anyways (USA) (18) 12.00 The Simpsons (4) 12.30 The Simpsons (5) 13.00 Kongen av Queens (70) 13.30 Kongen av Queens (71) 14.00 How I Met Your Mother (5) 14.30 How I Met Your Mother (6) 15.00 Family Guy (18) 15.30 Family Guy (19) 16.00 Simpsons (6) 16.30 Simpsons (7) 17.00 Kongen av Queens (72) 17.30 Kongen av Queens (73)

 • 18.00 How I Met Your Mother (8)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Gjengen drar på en finere tilstelning på Natural History Museum, og Ted får møte Zoeys ektemann. Barney og Robin konkurrerer om å ta på utstillingene det ikke er lov å røre.

 • 18.30 How I Met Your Mother (9)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney får tak i en episode av Space Teens, det kanadiske showet som var bakgrunnen til Robin Sparkles, og finner ut hvorfor hun ikke snakker med den gamle partneren sin. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 19.00 Family Guy (20)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Familien opplever et nytt strømbrudd som gjør at de nølende må gå gjennom Return of the Jedi.

 • 19.30 Istid 1

  Terningkast 4(Ice Age) Amerikansk animasjon fra 2002. Istiden har så vidt begynt, og jordens skapninger beveger seg sørover til varmere strøk. Den langhårete mammuten Manfred rusler etter i sitt eget tempo. Med i baktroppen følger plageånden Sid, et dovendyr som er lat på alle områder unntatt i kjeften. Etter hvert kommer et menneskebarn til, og et ekorn og tigeren Diego. Regi:Chris Wedge, Carlos Saldanha.
  Les mer i filmbasen

 • 21.00 Hundepatruljen Oslo (20)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I sesongavslutningen får du en oversikt over hvor mye hundene bidrar til å oppløse saker i hovedstaden. Motivasjonen til hundeførerne er også avgjørende for dette bidraget. I denne episoden stopper Tonje og Torill en bil hvor de finner et stort beslag av khat. Det blir dramatikk når Kristian og Duncan må ta seg inn i en leilighet der det har vært knivstikking, og Morten og Lars søker etter gjerningsmann etter et innbrudd.

 • 22.00 Garasjen (1)

  (Garasjen) Norsk underholdningsprogram. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. Asgeir befinner seg i Fredrikstad, der det arrangeres Street Legal Dragrace. Her er det mange morsomme biler med stor fart, og Asgeir må selvfølgelig prøve. Videre går turen til vakre Jondal i Bergen, der han møter Kåre Jørgen på 19 år som elsker biler, og som har et hav av biler. Vi får også et gjensyn med Aleksander Schjerpen, som nå er bosatt og konkurrerer i racing i England. Siden Aleksander har flyttet, står den gamle bilen hans i Norge uten fører, noe Asgeir tar ansvar for. Asgeir lov å prøve seg med Ginettan hans, men før han får sette seg bak rattet, går turen til Vålerbanen, der Aleksander må lære ham noen triks når det gjelder racing.

 • 23.00 Car Lot Rescue (4)

  (Car Lot Rescue) Amerikansk realityserie. Bilforhandlere er små firma som likevel har over en million ansatte i Amerika. Men finanskrisen har ført til økonomisk krise hos mange av disse bilforhandlerne. Heldigivis har bileksperten Tom Stuker tatt saken i egne hender! Han har nemlig besøkt hundrevis av bilforhandlere som trenger hans råd og kreative metoder for å selge biler. I hver episode besøker Stuker og hans team en ny bilforandler som desperat trenger deres hjelp. Hans selvsikre og direkte fremgangsmåte kan kanskje irritere noen, men man kommer ikke bort fra at den fører til umiddelbar suksess. Når Tom Stuker ankommer en bilforhandler i Tampa blir han overrasket over å se hvem de ansatte er. Her ligger nemlig fokuset mer på å se bra ut enn å kunne noe om biler.

 • 00.00 Cops (9)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.30 Cops (10)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.00 Seinfeld (99)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Newman blir avslørt med mengder av ubetalte parkeringsbøter. George skaffer seg tupé. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 01.30 Seinfeld (100)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. For å gjøre det litt hyggeligere mellom naboene setter Kramer opp bilde og navn på alle i oppgangen. Jerry hater dette, for nå må han hilse på alle han møter. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.00 Bundy (252)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og Peggy holder fest for første gang siden de giftet seg, og under en selskapslek oppdager de at de ikke kjenner hverandre særlig godt. Når Al ikke husker Peggys fødselsdag, favorittfilmen hennes, fargen hun har på øynene, eller når de hadde sex for første gang, blir Peggy rasende. Peggy truer med at moren hennes flytter inn, og Al går med på ekteskapsrådgivning. Etter en terapitime hvor Peggy beskylder Al for alt som har gått galt i ekteskapet deres, bestemmer de seg for å skilles! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.

 • 02.30 Bundy (253)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Til Peggys forbauselse flytter Al ut av huset, og inn i et leilighetskompleks for enslige. Kelly og Marcy tar henne med ut på byen, hvor de møter Al og vennene hans. Begge blir sjalu når den andre får oppmerksomhet fra andre, og Al drar. Etter en del feiltrinn svelger han stoltheten sin og ringer hjem, bare for å finne ut at Peggy har fått ny kjæreste. For å prøve å glemme tilbringer Al tid med en pen nabo, men klarer ikke å snakke om annet enn Peggy. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.

 • 02.55 Anger Management (21)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlie og Jordan poserer som et ulykkelig gift par for å ta rotta på terapeuten som svindlet Ed. Nolan oppdager at de afrikanske barna han har sponset har alle vokst opp og blitt mer suksessfulle enn ham selv. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 03.20 American Dad (7)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Hvis det er én ting Stan Smith elsker så er det en god rettssak, derfor venter han ivrig på sin årlige juryinnkallelse. Jeff og Hayley flytter inn hos Smith-familien og Francine prøver å få Jeff til å ta seg sammen. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith.

 • 03.45 Covert Affairs (12)

  (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Når en av Arthurs tidligere samarbeidspartnere under den kalde krigen dukker opp under et av Annies oppdrag, reiser Arthur til Berlin for å hjelpe til. Medvirkende:Annie Walker, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.

 • 04.30 Covert Affairs (13)

  (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Annie blir satt til å finne ut av hvorfor Eyal Lavine fra Mossad er i Washington, men blir rotet inn i store problemer når oppdraget leder til at en CIA-agent blir drept. Medvirkende:Annie Walker, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.

 • 05.15 Cops (9)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.25 Fødeavdelingen (4) 10.25 Judge Judy (115) 10.55 Switched at Birth (7) 11.50 One Tree Hill (7) 12.40 Gossip Girl (12) 13.35 Gilmore Girls (9) 14.30 Ugly Betty (13) 15.25 One Tree Hill (8) 16.20 Kakekrigen (20) 17.20 Ekstremt vekttap (8)

 • 18.20 Sinnasnekker'n Sverige (4)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. Linda og Jonas bor i Örby sammen med sine tre barn. For en tid tilbake begynte huset deres å synke. Problemet er at Linda ikke har kontroll på økonomien og at Jonas ser på oppussing som en hobby, noe som resulterer i at de aldri blir ferdig med huset.

 • 19.25 Friends (7)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Monica kjøper en ny seng av Janices fremtidige eksmann, «The Mattress King». Rachels forsøk på å få faren og Ross til å knytte bånd mislykkes, helt til hun gir opp. Joey får jobb som såperoperainstruktør.

 • 19.55 Friends (8)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Chandler planlegger å kjøpe en dyr gave til Janice, men kommer på andre tanker når Joey forteller at han så henne kysse eksmannen. Samtidig dunker Monica ved et uhell Bens hode i en bjelke.

 • 20.30 Bolig til salgs (11)

  (Selling Houses with Amanda Lamb, sesong 3) Britisk livsstilserie. Tre huseiere som er desperate etter å selge får sjansen til å snike rundt i hverandres hus før de skal konkurrere mot hverandre om samme kjøper. Mary har et budsjett på 400 000 pund, men hvilket hus kommer hun til å by på? Carly og Chris' smakløse hjem, Carol og Robs hus eller Pam og Tonys eksentriske hjem?

 • 21.30 A Lot Like Love

  Terningkast 1(A Lot Like Love) Amerikansk komedie fra 2005. Oliver og Emily møter hverandre på flyet til New York. De er diametrale motsetninger, men ved deres første skjebnesvangre møte slår det gnister mellom dem. Tilfeldighetene fører dem sammen flere ganger i løpet av de neste syv årene, men de to er usikre på hva det er mellom dem. Er de ganske enkelt bare gode venner? Er forholdet deres forutbestemt til å bli enda en romantisk katastrofe? Eller er det de har sammen «a lot like love"? Medvirkende:Amanda Peet, Ashton Kutcher, Taryn Manning, Aimee Garcia. Regi:Nigel Cole.
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 Åndenes makt (8)

  (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. Når familien Støle flytter inn i sitt rødmalte hus på Sellbakk utenfor Fredrikstad, synes de at de har gjort et godt kjøp. De finner seg fort til rette i nabolaget og huset er akkurat passe stort for en familie på fire. Men så banker det på døra, og noen ganske spesielle leieboere melder sin ankomst. Etter fire år har familien fått nok og ber Åndenes Makt om hjelp til å kaste ut de usynlige leieboerne.

 • 00.35 Medium (10)

  (Medium, år 2) Amerikansk dramaserie. Allison blir bedt om å bistå i etterforskningen rundt en engstelig kvinne som var overbevist om at huset hennes var hjemsøkt, og som nå er funnet død...

 • 01.30 Ghost Whisperer (5)

  (Ghost Whisperer, år 3) Amerikansk dramaserie. På jakt etter svar avdekker Melinda en eksisterende underverden under Grandview.

 • 02.30 Cold Case (20)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Drapssaken til en ung fabrikkarbeider blir gjenopptatt etter at Rush finner ut at en person som nylig er løslatt på prøve har erkjent å ha stjålet penger fra offerets døde kropp.

 • 03.25 Supernatural (2)

  (Supernatural) Amerikansk actionserie. Sam slåss mot Døden og Dean må be om hjelp fra englene. Men han får et dødelig svar fra den fallende legion. Medvirkende:Jensen Ackles, Jared Padalecki.

 • 04.20 Off The Map (6)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Når vandaler stikker av med klinikkens medisiner, må Otis stå opp mot sin egen nøkternhet for å redde livet til en pasient, og Ryan møter en ung pasient med en sykdom hun er altfor godt kjent med.

 • 05.10 Body of Proof (3)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. Under en obduksjon av en ung kvinne som ble drept på et sjuskete hotellrom, blir Megan sjokkert av å oppdage en personlig kobling til offeret. Samtidig blir hun oppmerksom på hvor mye hun går glipp av på kontoret, og bestemmer seg for å involvere seg mer, til alles forlystelse. Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.30 Ramona and Beezus 11.20 Se, han snakker! 13.05 Dr. Dolittle 14.40 Horton redder en Hvem! 16.15 Hele Storbritannia baker: påskespesial 17.30 Idas fristelser (8)

 • 18.05 Karate Kid - Sannhetens øyeblikk

  Terningkast 4(The Karate Kid) Amerikansk action fra 1984. Daniel og moren hans flytter til California. Der blir Daniel terrorisert av den brutale Johnny og gjengen hans fra den lokale karateklubben. For å kunne forsvare seg lærer han karate av vennen Miyagi. Under Miyagis rettledning utvikler Daniel ikke bare fysiske evner, men også selvtillit til å klare å gjennomføre sitt livs kamp. Medvirkende:Elisabeth Shue, Pat Morita, Ralph Macchio, Martin L. Kove, Randee Heller, William Zabka, Ron Thomas, Rob Garrison. Regi:John G. Avildsen. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 20.30 Lukket visning (2)

  (Lukket visning) Norsk livsstilsprogram. I Lukket visning får du bli med på visning på markedets dyreste boliger. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Når markedets dyreste boliger skal selges, skje det bak lukkede dører. Nå får vi anledning til å bli med inn i hjem vi knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om. Sammen med våre meglere kan vi nå bli med på visning i markedets dyreste og mest eksklusive boliger og får se de mest storslåtte, kostbare og luksuriøse eiendommene som er på markedet i Norge og utlandet. Dette er imponerende hus og fritidsboliger i Norge som vurderes solgt, i tillegg får vi bli med utenlands og se fantastiske eiendomsperler i blant annet Frankrike og Spania som har tilhørt verdensberømte moteskapere og styrtrike forretningsmenn. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Bli med Nils Nordvik på visning i en av Norge råeste penthouse-leiligheter som ligger i Oslo, og drøm deg bort når Øyvind Olstad tar deg med til Mallorca inn i et hus du garanter ikke har sett maken til. Dette huset er inspirert av fugler og det har sin egen grotte! Trine Dahl tar sjøveien til idylliske Nesodden for å se på et hvitmalt hus med privat strand og golfbane.

 • 21.30 Bones (11)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Serien skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, som er ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. Sammen med teamet på Jeffersons rettsmedisinske laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper Dr Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Basert på virkelige hendelser. Teamet blir kalt inn når levningene etter en psykologiprofessor blir funnet. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz.

 • 22.30 Paradise Hotel (16)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Torsdag er parseremonidag, og det bærer stemningen preg av. En av gjestene er veldig vinglete og klarer ikke å bestemme seg for hvilken partner han eller hun skal velge. Et spøkelse sjekker inn på hotellet, og klemmer alle gjestene unntatt én. Under parseremonien må en gjest ta et vanskelig valg, og til alles store overraskelse må en gjest pakke koffertene og sjekke ut av Paradise Hotel.

 • 23.30 Sex og singelliv (53)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Miranda blir invitert til åpningen av Steves bar, men er ikke sikker på om hun vil gå. Hun ber Carrie bli med, men når hun finner ut at Aidan er Steves partner, vet hun ikke om hun vil gå hun heller. Charlotte driver med oppussing av leiligheten, men irriterer seg over svigermorens innblanding. Samantha begynner å gå lei av Maria, og prøver å sprite opp forholdet. Medvirkende:Chris Noth. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.10 Alle elsker Raymond (27)

  (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray setter sitt forhold til Debra på spill da det oppstår uoverenstemmelser på golfbanen. Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten.

 • 00.40 Stammeskolen

  (Stammer School) Britisk dokumentarserie. For mer enn en halv million mennesker i Storbritannia er stamming et så stort problem at det påvirker dagliglivet deres. I denne dokumentaren følger vi en gruppe mennesker gjennom et fire dager langt intensivkurs for å få bukt med stammingen. Møt blant andre Mushy fra «Educating Yorkshire» og 23 år gamle Vicky som begynte å stamme etter et slag. Bli med på den følelsesladde og dramatiske reisen der de lærer pusteteknikker og hvordan de skal snakke i telefonen eller i offentlige sammenhenger.

 • 01.40 Paradise Hotel (16)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Torsdag er parseremonidag, og det bærer stemningen preg av. En av gjestene er veldig vinglete og klarer ikke å bestemme seg for hvilken partner han eller hun skal velge. Et spøkelse sjekker inn på hotellet, og klemmer alle gjestene unntatt én. Under parseremonien må en gjest ta et vanskelig valg, og til alles store overraskelse må en gjest pakke koffertene og sjekke ut av Paradise Hotel.

 • 02.45 Will & Grace (120)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Karen finner ut at Will skal representere Stan i skilsmissesaken og ansetter sin egen advokat, Jason Towne. Will blir bekymret for Karen når det viser seg at Jason ikke kan noe som helst. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.10 Will & Grace (121)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Karen finner ut at eks-mannen Stan har gått bort, og begravelsen blir raskt til en kamp om arv mellom Karen og hennes britiske rival. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.40 Karate Kid - Sannhetens øyeblikk

  Terningkast 4(The Karate Kid) Amerikansk action fra 1984. Daniel og moren hans flytter til California. Der blir Daniel terrorisert av den brutale Johnny og gjengen hans fra den lokale karateklubben. For å kunne forsvare seg lærer han karate av vennen Miyagi. Under Miyagis rettledning utvikler Daniel ikke bare fysiske evner, men også selvtillit til å klare å gjennomføre sitt livs kamp. Medvirkende:Elisabeth Shue, Pat Morita, Ralph Macchio, Martin L. Kove, Randee Heller, William Zabka, Ron Thomas, Rob Garrison. Regi:John G. Avildsen. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (8)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 19.55 72 timer uten søvn

  Programleder Line Jansrud prøver å holde seg våken i 72 timer, altså tre døgn. Er det virkelig mulig å holde seg våken så lenge, og er det kanskje til og med farlig? (72 timer uten søvn.)

 • 20.25 Northugs triumf

  Norsk dokumentar. Etter et mislykket OL i Sotsji og fyllekjøringen 4. mai, hadde Petter Northug jr. stort press på seg idet han gikk inn i det som skulle bli et jubel-VM. Vi var med langrennskongen under hans viktigste mesterskap noensinne. Bli med bak lukkede dører og opplev hvordan han og teamet jobber mellom triumfene og nedturene. Hva skjedde egentlig bak kulissene? (Northugs triumf.)

 • 21.15 Chloe

  (Chloe) Amerikansk-kanadisk thrilllerdrama fra 2009. Catherine er en respektert doktor og ektemannen David en hengiven musikkprofessor, men gnisten har forsvunnet fra ekteskapet deres. David rekker ikke flyet hjem og går glipp av bursdagsfesten sin, og neste morgen finner Catherine en tekstmelding på telefonen hans som synes å indikere at han ligger med en kvinnelig student. Hun leier en eskorte til å forføre ektemannen, som hun mistenker for utroskap. Men uforutsette hendelser setter hele familien i fare. (Chloe.) Medvirkende:Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Max Thieriot, Nina Dobrev. Regi:Atom Egoyan. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.45 Standup: Live fra Apollo (6)

  (Live at the Apollo) Britisk underholdning. Miles Jupp og Lee Nelson er gjester hos komikeren Danny Bhoy. Fra det legendariske Hammersmith Apollo-teateret i London.

 • 23.35 Musketerene (5)

  (The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. (The Homecoming.) Porthos vender tilbake til gatene hvor han vanket i ungdomstiden, men blir urettmessig anklaget for mord. For å redde ham må musketerene bevise hans uskyld. De avdekker et nettverk som setter deres liv i fare. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.

 • 00.25 Running Scared

  Terningkast 2(Running Scared) Tysk-amerikansk thriller fra 2006. Joey Gazelle er småkjeltring, familiefar og håndtlanger for mafiaen i New Jersey. Under en narkotikahandel blir en politimann skutt, og Joey får i oppgave å kvitte seg med mordvåpenet. Vi følger det glovarme mordvåpenet gjennom New Jerseys iskalde og nådeløse underverden. (Running Scared.) Medvirkende:Paul Walker, Vera Farmiga, Chazz Palminteri, Cameron Bright, Johnny Messner. Regi:Wayne Kramer. (18. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.25 Gutter er gutter (9)

  (About a Boy) Amerikansk dramaserie. (About a Kiss.) Will inviterer Sam med på en spillkveld, men det går ikke helt som han hadde tenkt. Og Marcus blir urolig når han oppdager hvem som skal sitte barnevakt for ham. Medvirkende:Minnie Driver, David Walton, Benjamin Stockham.

 • 02.45 Gutter er gutter (10)

  (About a Boy) Amerikansk dramaserie. Faren til Marcus kommer på overraskende besøk, men han er mer opptatt av arbeidet sitt enn av Marcus. Hva kan Fiona gjøre for at forholdet mellom far og sønn skal bli bedre? Hun ber Will om hjelp. Medvirkende:Minnie Driver, David Walton, Benjamin Stockham.

 • 03.10 Bondi Beach (8)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 03.30 Rome (9)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Kornmangel i Roma utløyser nytt fiendskap mellom Octavius og Marcus Antonius. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 04.30 Rome (10)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Marcus Antonius vender tilbake til Alexandria etter nederlaget ved Actium. Festen med Kleopatra tek brått slutt når Octavius kjem. Pullo blir sendt ut for å finne Vorenus og følgjet hans. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 05.35 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie