Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

5080

Nyhetene ommøblert

Hvem bør gå av?

Hvem bør gå av?

Uke 41: Perfekt forverring av ungdom. Les mer

Siste nytt

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

Mest lest:

 

15.15 Ein idiot på tur (6) 16.00 Adils hemmelige dansere (3) 17.00 NRK nyheter 17.15 Det søte liv (16) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Hygge i Strömsö (7)

 • 18.30 Extra-trekning

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Drømmeturen (4)

  Dokumentarserie. Cecilie Skog og Aleksander Gamme tar med seg de tidligere rusmisbrukerne Therese og Robert på et kaldt eventyr i Pasvik i Finnmark. Therese har drømt om å se nordlyset siden hun var lita jente. Nå er den store sjansen der - hvis det bare blir klarvær. For første gang skal Therese og Robert legge ut på ski med pulk og sove i telt om vinteren, men blir møtet med Pasviks villmark for tungt og kaldt?

 • 20.45 Glimt av Norge: Viddas voktere

  Norsk dokumentar. (Glimt av Norge: Viddas voktere.) Betjentene i Reinpolitiet mener de har Norges mest spennende polititjeneste. Utrykningskjøretøyet er som regel en snøskuter. Operasjonsområdet er den fantastiske, men også nådeløse Finnmarksvidda.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Brennpunkt

  «Terroristen fra Larvik.» (Terroristen fra Larvik.) Hassan Dhuhulow kom til Norge da han var en ung gutt. I fjor deltok han i en brutal nedslakting av tilfeldige mennesker på kjøpesenteret Westgate i Nairobi. Minst 67 mennesker døde. Hva fikk Dhuhulow til å reise fra en rolig, norsk småby for å bli terrorist? Når ble han radikalisert? Vi har fulgt i hans fotspor, og møtt ofrene og de etterlatte i Nairobi.

 • 22.30 Migrapolis

  Reportere fra mange land møter nordmenn fra hele verden. «Døråpner.» (Døråpner.) Vi trenger alle noen som heier på oss, som har tro på oss og viser oss vei gjennom livet.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Brenner & bøkene (2)

  Litterært samtaleprogram. Til «Brenner & bøkene» denne uken kommer blant andre Robert Hilburn. Hans biografi om legendariske Johnny Cash kommer nå på norsk. Hilburn kjente Cash personlig og var den eneste journalisten som var til stede under den legendariske Folsom Prison-konserten. Dessuten får du møte Samuel Massie, unggutten som droppet ut av skolen og ble polfarer i en alder av 17. Jakten på egen identitet blir et viktig tema.

 • 23.45 Et slag i ansiktet (2)

  (The Slap) Australsk dramaserie. Under en grillfest fiker en mann til et barn som ikke er hans eget. Barnets foreldre blir så provosert at de tilkaller politiet, og familien og vennene føler de må velge side. I hver episode fortelles hendelsen slik den oppleves av dem som var tilstede. Serien er basert på den bestsellende romanen med samme tittel. Anouk er på grillfesten der Harry fiket til et barn. Barnets foreldre tilkalte politiet. Anouk strever med å ta en vanskelig avgjørelse og føler seg presset til å velge side i konflikten som oppstår i vennekretsen. Medvirkende:Sophie Okonedo, Alex Dimitriades, Jonathan Lapaglia.

 • 00.40 Programmene som endret TV (6)

  Svensk dokumentarserie. Jerry Springer, Michael Parkinson og Phil Donahue har alle satt sine spesielle avtrykk i talkshowsjangeren. «The Daily Show» har tatt politisk satire til et nytt nivå.

 • 01.10 Drømmeturen (4)

  Dokumentarserie. Cecilie Skog og Aleksander Gamme tar med seg de tidligere rusmisbrukerne Therese og Robert på et kaldt eventyr i Pasvik i Finnmark. Therese har drømt om å se nordlyset siden hun var lita jente. Nå er den store sjansen der - hvis det bare blir klarvær. For første gang skal Therese og Robert legge ut på ski med pulk og sove i telt om vinteren, men blir møtet med Pasviks villmark for tungt og kaldt?

 • 02.10 Girls (7)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah er på helgetur på Long Island med de andre jentene og møter plutselig Elijah. Hun inviterer han og vennene hans til strandhuset. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 02.40 Tungrockens historie (7)

  (Metal Evolution) Kanadisk dokumentarserie. Antropologen Sam Dunn reiser jorden rundt for å finne opphavet til heavy metal-musikken. I hver episode snakker han med forskjellige musikklegender, som Alice Cooper, Slash, Lemmy, samt medlemmer av Iron Maiden, Black Sabbath, Deep Purple, Korn og Alice in Chains. (Grunge.) Tunge, dype, grumsete toner og angstfylte tekster. Nå står grungebandene for tur. Vi møter blant andre Alice In Chains og Soundgarden.

 • 03.25 Brennpunkt

  «Terroristen fra Larvik.» (Terroristen fra Larvik.) Hassan Dhuhulow kom til Norge da han var en ung gutt. I fjor deltok han i en brutal nedslakting av tilfeldige mennesker på kjøpesenteret Westgate i Nairobi. Minst 67 mennesker døde. Hva fikk Dhuhulow til å reise fra en rolig, norsk småby for å bli terrorist? Når ble han radikalisert? Vi har fulgt i hans fotspor, og møtt ofrene og de etterlatte i Nairobi.

 • 04.25 Miss Marple: Den blå geranien

  (The Blue Geranium) Britisk krimserie. Mens Miss Marple besøker venninnen Dermot i Little Ambrose, må hun etterforske dødsfallet til Eddie Seward som ble funnet i sjøen. Få dager senere skjer det to drap til, og politiinspektør Somerset er sikker på hvem morderen er. Men Miss Marple er ikke overbevist. (Miss Marple: Den blå geranien.) Medvirkende:Julia McKenzie.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.15 I nomaders fotspor 16.05 Med hjartet på rette staden (9) 17.00 Derrick (4)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 30 svar (15)

  Finsk dokumentar. Et fem minutts program om høydeskrekk.

 • 19.05 Ingen kontroll på ungene (2)

  Dansk dokumentarserie. Suzan Kjøller er bekymret for barna sine. Hun er skilt, og tvillingene hennes vil ikke respektere henne. Psykolog Ulla Dyrløv mener at det er for lite struktur og regler i barnas hverdag, men vil de akseptere en forandring?

 • 19.45 De bygde basen Jan Mayen

  Dokumentar. Jan Mayen er ei vulkansk øy som ligger omtrent på samme breddegrad som Nordkapp. I 1958 ble det besluttet å bygge en Loran A-stasjon på Jan Mayen. Loran A var et navigasjonssystem beregnet for alliert skipsfart, men skulle også være tilgjengelig for sivilt bruk. Bodøfirmaet Jan Guldbrandsen fikk hovedentreprisen og startet jobben høsten 1958. Denne dokumentaren viser oppbyggingen av stasjonen på Jan Mayen som sto ferdig rundt 1960. (De bygde basen Jan Mayen.)

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Billedbrev

  Norsk dokumentar. «Garrincha - folkets glede.» (Garrincha - folkets glede.) Den brasilianske driblekongen «Mané» Garrincha var en av fotball-historiens største spillere. Han spilte hovedrollen da Brasil vant sine to første VM-titler - i 1958 og 1962, og han er fortsatt elsket av millioner av brasilianere. Men utenfor fotballbanen var Garrinchas liv en tragedie, og han døde av alkoholisme, bare 49 år gammel.

 • 20.55 Kulturquiz (6)

  Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I kveld har vi kommet til andre semifinale. Programleder:Siss Vik.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Thor Heyerdahl - På jakt etter paradiset (3)

  Norsk dokumentarserie. (Thor Heyerdahl - På jakt etter paradiset.) Det var en lang reise fra barndommens fredelige natur til tv-show og blitzregn, og Thor Heyerdahl elsket berømmelsen. Men i hans verden kjempet gamle verdier mot de moderne, det onde mot det gode og Gud mot Darwin. Han var bekymret for verdens utvikling, for barnas oppdragelse og ikke minst for sine egne teorier om oldtidens folkevandringer.

 • 22.20 Isdammen

  (Isdammen.)

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Filmbonanza (3)

  Program om film og fjernsynsdrama. I tretten år levde arabiske Samar i et dårlig ekteskap. Så begynte hun å se på tyrkiske såpeserier og fant inspirasjon til å bryte ut. Hun er ikke alene. Tyrkisk TV-såpe sies å spre en bølge av kvinnefrigjøring over hele den arabiske verden, på Balkan og i Tyrkia selv. I Filmbonanza ser vi på hvordan TV-såper har forandret menneskers liv i Sør-Amerika, Asia, Afrika - og i Vesten. Programleder:Vegard Larsen.

 • 23.20 Filmens historie (6)

  (The Story of Film: An Odyssey) Britisk dokumentarserie. En verdensomspennende, guidet reise gjennom de beste filmene som noensinne er laget. Serien, som det tok over fem år å lage, spenner over seks kontinenter, tolv tiår og tusen filmer. Sex og melodrama preget filmene fra 50-tallet. James Dean og Marlon Brando slo gjennom internasjonalt. De glorete tårepersefilmene så vel som historien om fagforeningslederen i «On the Waterfront» ble skapt på den tiden.

 • 00.25 Jan Mayen

  Norsk dokumentar. Vi blir kjent med noen av menneskene på den lille, norske øya Jan Mayen. Der ute, 95 mil fra det norske fastlandet, bor og jobber 18 mennesker. Hvem er de og hvorfor ville de hit? (Jan Mayen.)

 • 01.15 Kobra (3)

  Svensk kulturmagasin. Det er 30 år siden handlingen i George Orwells roman «1984". Mannen bak filmatiseringen av boken, Michael Radford, mener mange av Orwells spådommer har blitt sanne. Og hvorfor prater politikerne newspeak, det oppdiktede språket fra romanen?

 • 01.45 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.00 Distriktsnyheter

 • 02.00 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.10 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.25 Distriktsnyheter Østnytt

 • 02.40 Distriktsnyheter Østafjells

 • 02.50 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.05 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.20 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.30 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 03.45 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.00 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.10 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.25 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Malcolm i midten (24) 15.30 Last Man Standing (7) 16.00 Home and Away (5976) 16.30 Home and Away (5977) 17.00 En moderne familie (8) 17.30 En moderne familie (9)

 • 18.00 Solsidan (5)

  (Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Alex og Anna får besøk av Annas niese Wilda, som skal bo der noen dager, men det tar ikke lang tid før Anna blir oppgitt over jentas uhøflige væremåte og døgnrytme. Viktor har fått seg en sjefete kjæreste, og Fredde og Mickan prøver etter beste evne å avslutte deres forhold.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (2722)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Pelle kjøper seg Ipad for pengene han har tjent på børsen. Benny, den egentlige gutten på bildet, dukker opp på hotellet, og Edvin inviterer ham til å bo i topp-etasjen.

 • 19.30 Hotel Cæsar (2723)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Edvin får et forklaringsproblem ovenfor Eddie, og serverer en blank løgn om et arvesmykke. Edvin kjøper narkotika til Eddie, som har vært rusfri i 4 måneder.

 • 20.00 Best av de beste (6)

  (Best av de beste) Norsk underholdningsprogram. Ti av Norges aller beste aktive idrettsutøvere konkurrerer mot hverandre om å bli aller best uavhengig av kjønn og idrettsgren. Vinneren står igjen med en splitter ny bil. Hos både guttene og jentene er det delt førsteplass før dagens øvelser, og det skal ikke mye til før topp og bunn er snudd totalt på hodet.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Dicte (4)

  (Dicte) Dansk dramaserie. I den nye sesongen av det danske krimdramaet «Dicte» har Dicte Svendsen virkelig slått rot i Aarhus. Jobben som krimreporter i lokalavisen bringer henne nær en rekke nye lovbrudd, inkludert hooligans, kampfiksing, barnemishandling og salg av bloddiamanter. Del 2 av 2. Ikledd lakk og lær blir den lokale velværedronningen funnet drept. Etterforskningen fører Dicte og Wagner inn i et av Danmarks SM-miljø. Medvirkende:Iben Hjejle.

 • 22.40 Homeland (4)

  Amerikansk spenningsserie. I fjerde sesong av «Homeland» er Carrie Mathison tilbake i Midt-Østen. Der er hun stasjonert ved en av CIAs farligste poster. Carrie mottar et tips, Saul henter inn en som kan gjøre ham en tjeneste, mens Fara avdekker en omfattende konspirasjon.

 • 23.45 Suits (7)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Firmaet er i trøbbel. Harvey finner noen som kan hjelpe. En gammel kollega av Harvey, en han pleide å spise biff med i ny og ned, er mannen Harvey vender seg til for å få hjelp.

 • 00.35 Hawaii Five-0 (15)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Temaet etterforsker drapet på en eiendomsmegler, som blir funnet nedgravd på en av eiendommene han skal selge. Dannys mor kommer på uventet besøk, og har med seg en svært overraskende nyhet.

 • 01.25 Criminal Minds (3)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-temaet leter etter en link mellom mordet på en Kansasfamilie og bortføringen av en annen. De forsøker å finne ut hvem som står bak bortføringen og drapene. I tillegg får Hotch overraskende nyheter fra Beth.

 • 02.10 Numbers (7)

  (Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Don og teamet has får et innblikk i dataspillenes verden da en mann dør mens han deltar i et realityspill.

 • 02.55 Beauty and the Beast (12)

  (Beauty and the Beast) Amerikansk thrillerdramaserie. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. Cat mistenker at Muirfield vet hvor Vincents tilholdssted er, og ser seg nødt til å forstyrre hans romantiske hyttetur med Alex. Medvirkende:Max Brown, Kristin Kreuk, Jay Ryan.

 • 03.35 Suits (7)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Firmaet er i trøbbel. Harvey finner noen som kan hjelpe. En gammel kollega av Harvey, en han pleide å spise biff med i ny og ned, er mannen Harvey vender seg til for å få hjelp.

 • 04.20 Hawaii Five-0 (15)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Temaet etterforsker drapet på en eiendomsmegler, som blir funnet nedgravd på en av eiendommene han skal selge. Dannys mor kommer på uventet besøk, og har med seg en svært overraskende nyhet.

 • 05.05 Celebrity Masterchef (2)

  (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Gregg Wallace. Deltagerne blir testet i lagarbeid, før de får sin første store utfordring; et catering-oppdrag for Londons Brit School.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 That '70s Show (26) 15.30 South Park (7) 16.00 Fraktekrigen (20) 16.30 Cash Cowboys (8) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (25)

 • 18.25 Bad Ink (4)

  Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk. Dirk og Ruckus blir oppringt av en desperat ektemann som vil ha hjelp til å overbevise kona om at hennes «upassende» tatovering må vekk. Senere møter de Jason. Hans miks av alkohol, bind for øynene og en fersk tatovør var ikke spesielt god, og nå trenger han Dirks hjelp.

 • 18.55 En moderne familie (20)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Da Luke og Mannys basketballtrener kaster inn håndkleet midt i en kamp, stepper Jay og Phil inn for å holde spillet i gang.

 • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (8)

  Norsk underholdningsprogram. Sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Med Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson, Henriette Steenstrup og John Brungot. Torsdag kveld-gjengen er svært stolte over å presentere skuespiller og revylegende Anne Marit Jacobsen som ukens gjesteprogramleder.

 • 20.25 Big School (2)

  (Big School) Britisk komiserie. Handlingen spinner rundt livet til kjemilæreren Mr. Church, som er i førtiårene. Han er udugelig både i kjærlighetslivet og som lærer. Men alt forandrer seg når den nye fransklæreren Miss Postern melder sin ankomst.

 • 21.00 Fraktekrigen (20)

  (Shipping Wars) Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt.

 • 21.30 På nevene løs (4)

  (Game of Arms) Amerikansk realityserie. Bli med inn i en verden ukjent for de fleste av oss - det amerikanske håndbakmiljøet. Disse karene satser alt de eier og har, og ofrer familie, venner og karriere for å lykkes i håndbak. «Bloodlines.»

 • 22.25 Vettskremte pøbelunger (2)

  (Beyond Scared Straight) Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. Akira er ei jente på 14 år som er kjent for å slåss. Hun mistet nylig faren og er full av raseri. Men dette endrer seg da innsatte og betjenter i Portsmouth Regional Jail i Virgina gjør henne bevisst på hvorfor hun er sint.

 • 23.20 Criminal Minds (9)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. Hos en familie i Virginia blir det funnet en haug med skjelett i en bakgård. BAU-teamet nøster opp i familiehemmelighetene.

 • 00.15 Las Vegas Jailhouse (3)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 00.45 Las Vegas Jailhouse (4)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En kvinne får i seg for mye alkohol på flyet, mens en annen kvinne ønsker å komme seg ut av prostitusjon og får stifte bekjentskap med «Horer for Jesus».

 • 01.15 Vegas Strip (2)

  Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 01.45 Nådeløse innkrevere (13)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.15 Alarm 112 - På liv og død (2)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.10 Las Vegas Jailhouse (3)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 03.40 Las Vegas Jailhouse (4)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En kvinne får i seg for mye alkohol på flyet, mens en annen kvinne ønsker å komme seg ut av prostitusjon og får stifte bekjentskap med «Horer for Jesus».

 • 04.05 OZ (2)

  (Oz) Amerikansk dramaserie. I fengselets spesialavdeling, Emerald City, er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille. Medvirkende:Scott William Winters, Ernie Hudson, BD Wong.

 • 05.05 Wilfred (3)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet. Wilfred prøver å fremprovosere en konfrontasjon mellom Ryan og den upopulære naboen Spencer. Det går ikke helt som planlagt.

 • 05.30 Wilfred (4)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet. Wilfred vil gjerne snakke ut med søsteren, som ikke svarer når han ringer. Endelig lykkes han, og Wilfred må på kennel om formiddagene.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Mythbusters (170) 15.30 Mektige skip (6) 16.30 Moonshiners (2) 17.30 Auction Hunters (13)

 • 18.00 Auction Hunters (14)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Separasjonsangst.» (Separation Anxiety.) Allen og Ton fortsetter arbeidet med den nye virksomheten, en pantelånersjappe i Los Angeles. Vil auksjonene tiltrekke seg nye kunder og gjøre dem rike?

 • 18.30 Baggage Battles (12)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. (12.) Tre lag med eksperter jakter på uavhentet eiendom på auksjoner. Hva vil de finne når de åpner boksene? Og vil de tjene penger på funnene?

 • 19.00 Hvordan gjør de det? (17)

  (How Do They Do It?) (17.) Hvordan forsyner man New York City med de lekreste biffene, hvordan produseres et perfekt hjemmekinoanlegg, og hvordan lages de beste tennisballene?

 • 19.30 Bilfikserne (7)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Amphicar.» (Amphicar.) Mike hopper i det og investerer i en båtbil. Kjøretøyet har imidlertid visse grunnleggende mangler som kan gjøre at hele prosjektet kan synke som en stein.

 • 20.30 Fat N' Furious: Rolling Thunder (4)

  (Fat N' Furious: Rolling Thunder) «Thunderbirds and Superbirds.» (Thunderbirds and Superbirds.) Eieren av en sjelden 1970 Plymoth trenger hjelp fra Tommy til å beseire en gammel rival i et løp der Superbird står mot Superbird.

 • 21.30 Siberian Cut (5)

  (Siberian Cut) «Magen opp.» (Belly Up.) I iskalde Sibir kjemper Sean Vann og andre tømmerhoggere mot iskaldt vær, maskiner fra den kalde krigens dager og hverandre når de skal tjene en formue og redde familiene.

 • 22.30 Livsfarlig fangst (9)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Skipper Harris in Training.» (Skipper Harris in Training.) Bli med mannskapene om bord på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de livsfarlige, iskalde farvannene på Beringhavet.

 • 23.30 Yukon Men (4)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Vanskelige valg.» (Tough Choices.) Det er fangstsesong i Tanana, og innbyggerne kjemper mot det iskalde været når de skal skaffe pels. Charlie og Bob jakter på en mannevond jerv som har stjålet åtet deres.

 • 00.30 Mythbusters (77)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Brannslukking med stemmen.» (Voice Flame Extinguisher.) Jamie og Adam vil finne ut om det er mulig å slukke en brann bare ved bruk av stemmen. I tillegg blir hypnosehypoteser lagt under lupen.

 • 01.30 Fast and Loud (18)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «Ny superbil.» (Fleetline Superflip Frenzy.) Bilgeniet Richard Rawlings og mekanikervidunderbarnet Aaron Kaufman leter gjennom hver krik og krok av Texas for å finne gamle vrak å kjøpe og pusse opp i Gas Monkey Garage.

 • 02.30 Baggage Battles (11)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Dollar for våpen.» (Gunning for Dollars.) En enorm Gatling-rifle og en sjelden markedsføringsgjenstand fra Nabisco Cookies er noen av gjenstandene som vekker interessen til kjøpere på en gamblingauksjon i Las Vegas.

 • 03.00 Baggage Battles (12)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Huset med det rare i.» (The Wizard of Odd.) På en auksjon for mistede gjenstander dukker en gammeldags kassettspiller fra 1980-tallet opp, mens en kjøper er overlykkelig over å ha funnet en «Trollmannen fra Oz"-gjenstand.

 • 03.30 Amatøreksperimenter (1)

  (You Have Been Warned) «Spenning.» (Licence to Thrill.) I dag får vi se en italiensk mann som kjører en bil på to hjul, en mann som er teipet fast til taket, og en mann med vingedrakt som tar seg frem i en syv kvadratmeter stor grotte.

 • 04.20 Dual Survival (8)

  (Dual Survival) Realityserie. «I monsterets mage.» (Belly of the Beast.) Joe og Cody er isolert i fjellene i Romania og går seg vill i en labyrint av underjordiske grotter. De klarer ikke å bli enige om hvordan det er best å søke ly.

 • 05.10 Femte gir (15)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (15.) Bilekspertene Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith presenterer ulike motornyheter, trender i bilverdenen, biltester og undersøkende reportasjer.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.15 Baby Daddy (11) 15.40 Cougar Town (1) 16.10 Friends (17) 16.40 Friends (18) 17.10 Two and a Half Men (14) 17.40 Two and a Half Men (15)

 • 18.10 The Big Bang Theory (14)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Sheldon får jernteppe mens han prøver å finne svaret på et fysikkproblem. Det leder ham til The Cheesecake Factory med Penny.

 • 18.30 The Big Bang Theory (15)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Det er valentinsdag, og Leonard kan kun ta med seg én person til Sveits for å se verdens største og høyeste energipartikkelakselerator. Tar han med seg Penny eller Sheldon?

 • 19.00 America's Funniest Home Videos (37)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (14)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. For fire år siden kjøpte Halvard (25) et hus som han skulle pusse opp. Han begynte å rive store deler av det, og stod til slutt igjen med så å si ingenting, uten aning om hvordan han skulle bygge det opp igjen. Siden har han både forlovet seg og fått en datter. Huset er snart helt råttent, og Solvor (25) blir fysisk dårlig bare av å tenke på det.

 • 20.30 The Big Bang Theory (5)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Amy og Bernadette anklager Penny for å være en festbrems mens de er på helgetur i Las Vegas. Samtidig prøver gutta å finne opp noe kult, men finner bare fram til nye måter å utsette det på.

 • 21.00 Kanal Valen (6)

  (Kanal Valen) Norsk humorprogram. Grunnet stor konkurranse har alle norske kanaler valgt å slå seg sammen under paraplyen Kanal Valen. På toppen sitter en krevende TV-sjef, på bunnen finner vi komiker Kristian Valen som inviterer kjente gjester og byr på både gamle og nye karakterer. Vi møter legenden Willam Shatner som har spilt Captain Kirk i Star Trek og Danny Crane i Boston Legal. Tutta går berserkergang i sportsnyhetene og Herman Friele prøver å redde koffeinavhengige i videoen «Friel The World". Hollywoodfrue Maria Montazami møter seg selv i speilet, og har mye å fortelle om sitt glamorøse liv.

 • 21.30 I kveld med YLVIS LIVE (6)

  (I kveld med YLVIS LIVE) Norsk underholdning. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård, Vegard, Calle eller Magnus kunne forutsi hva som vil skje underveis. Kveldens gjest er Fredrik Skavlan.

 • 22.30 Klovn til kaffen (6)

  (Klovn til kaffen, sesong 1) Norsk talkshow. Foruten å være fremragende humorister, har egentlig Espen Eckbo, Hege Schøyen, Linn Skåber, Knut Lystad, Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen og Odd-Magnus Williamson noe som helst til felles? I Klovn til kaffen får vi svaret, når de seks komikerne møtes for å snakke om humoren som har formet og inspirert dem. I kveld er det fokus på Steinjo, og vi får et innblikk i hvordan det er å være en komiker som driver med en litt særere og smalere form for humor enn de andre, men som likevel har en høy stjerne både blant kolleger, kritikere og publikum. De andre deltagerne skal prøve seg som stylister, og den som blir kåret til Klovn til kaffen må underholde etter middagen med en konsertversjon av Steinjos hitlåt «Been There Done That».

 • 23.30 Castle (8)

  (Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Mens de etterforsker drapet på en t-banearbeider som ble funnet i Central Park, avdekker Castle og Beckett voldelig bortføring av en ung gutt. For å redde guttens liv, må de finne motivet for bortføringen.

 • 00.25 CSI (12)

  (CSI, år 12) Amerikansk krimserie. CSI-teamet tar farvel med Catherine Willows idet hun tar en avgjørelse som vil forandre livet hennes. Medvirkende:Marg Helgenberger, Ted Danson, George Eads.

 • 01.25 Special Victims Unit (13)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En fremadstormende skuespiller blir funnet bevisstløs i Central Park med narkotika i kroppen og tegn på seksuell traumer. Etterforskere Benson og Amaro avlegger et besøk til produsenten av en realityserie, der hun hadde vært på audition i forkant av angrepet, for å hindre ham i å forgripe seg på en annen kvinnelig skuespiller i castingen. Etterforskerne arresterer produsenten, men situasjonen blir farlig når hans fortvilende sønn tyr til drastiske tiltak for å få faren ut av fengsel. I mellomtiden kommer Benson og David Haden stadig nærmere hverandre. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 02.20 CSI: NY (11)

  (CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Mac og temaet hans er i ferd med å avslutte en sak, men hittil ukjent informasjon kommer frem, og det viser seg at etterforskningen knapt har begynt. Den mistenkte i saken er blitt drept, og Mac føler seg sikker på at de kan avslutte etterforskningen. Men så mottar den drepte en tekstmelding hvor det står «Er oppdraget utført?» og Mac innser at saken er mer komplisert enn han først trodde.

 • 03.05 Seriemorderne (3)

  (Born to Kill, år 2) Britisk dokumentarserie. Charles Raymond Starkweather (1938-1959) drepte 11 mennesker i Nebraska og Wyoming i løpet av en tomåneders biltur sammen med sin 14 år gamle kjæreste, Caril Ann Fugate. Paret ble arrestert i januar 1958. Starkweather ble henrettet 17 måneder senere, mens Fugate fikk 17 år i fengsel.

 • 03.55 Special Victims Unit (20)

  (Special Victims Unit, år 6) Amerikansk spenningsserie. Et håndplukket team av politibetjenter etterforsker seksualforbrytelser i New York.

 • 04.40 Harry's Law (7)

  (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Etter 32 år som ekspert i opphavsrett på et anerkjent advokatkontor, blir ærgjerrige Harriet «Harry» Korn desillusjonert av meningsløsheten i livet. Hun starter det unike etablissement «Harry's Law and Fine Shoes". Tommy ber Harry om hjelp til å forsvare tanzanianske albinoer som søker politisk asyl i Amerika i frykt for sitt eget liv i hjemlandet.

 • 05.30 Breaking In (5)

  (Breaking In, år 1) Amerikansk komiserie. Evighetsstudenten og datahackeren Cameron Price blir rekruttert av Contra Security, et høyteknologisk firma drevet av den gåtefulle mesterhjernen Oz. Teamet til Oz består av låsspesialisten Melanie, nerden Cash Sparks og forkledningsmesteren Josh Armstrong. Det tar ikke lang tid før Cameron oppdager at kollegene benytter seg av tvilsomme triks for å bryte seg inn i klientenes ugjennomtrengelige sikkerhetssystemer. Et filmstudio vil sikre kopien av en legendarisk kultfilm før framvisningen på Comic Con-arrangementet og leier inn Contra Security til jobben. Cameron, Cash og resten av teamet slår seg sammen for å forhindre at filmen havner i hendene til gale fans.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Family Guy (15) 15.30 Simpsons (3) 16.00 Simpsons (4) 16.30 Kongen av Queens (7) 17.00 Kongen av Queens (8) 17.30 How I Met Your Mother (17)

 • 18.00 How I Met Your Mother (18)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Ted og Jeannette gjør det slutt og Barney stepper inn som matchmaker. Marshall får uventet oppmerksomhet på et kunstgalleri der Lily prøver å gjøre et godt inntrykk.

 • 18.30 Family Guy (16)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Chris blir utvist fra skolen og sendes på internatskole. Men han passer ikke helt inn.

 • 19.00 Simpsons (8)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Bart vil gjerne ha en lillebror å leke med, og han prøver å hjelpe foreldrene sine med å få et nytt barn.

 • 19.30 Simpsons (9)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Homer blir sjalu når en reporter viser interesse for Grampa, og Lisa mister et utstoppet lam som Bart har tatt med seg hjem fra skolen.

 • 20.00 UEFA Champions League 2014/2015

  (UEFA Champions League 2014/2015: Barcelona-Ajax) Barcelona - Ajax. Direkte. Når Barcelona og Ajax møtes til Matchday 3 i gruppespillet av årets Champions League ventes det at det blir en jevn kamp mellom de to storlagene. Barcelona bør likevel trekke det lengste strået hjemme på Camp Nou, selv om den nederlanske motstanderen har vist styrke mot PSG, der Barcelona selv tapte. Ajax har så langt kapret to poeng etter uavgjort mot både APOEL og PSG, mens Barcelona til tross for et tap kan skilte med tre poeng etter seier over det kypriotiske laget. I studio sitter programleder Guro Fostervold Tvedten med gjester.

 • 00.00 Cops (22)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.30 Cops (23)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.00 Seinfeld (7)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jerry går i et familieselskap og fornærmer jubilanten.

 • 01.30 Seinfeld (8)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jerry kjøper seg en semsket skinnjakke som imponerer alle bortsett fra Elaines far.

 • 02.00 Bundy (194)

  (Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket «dum blondine» en helt ny dimensjon. Al klager over at streiken blant de profesjonelle baseballspillerne gjør menn til bedre ektemenn. Noe må gjøres! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 02.30 The Fresh Prince of Bel-Air (114)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will og Carlton skal campe, men turen blir avbrutt når en ransmann truer dem med pistol. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali.

 • 03.00 American Dad (18)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan har fått en bonus på jobben, og planlegger å bruke pengene på å kjøpe alle de kule elektroniske duppedittene han alltid har drømt om å eie. Francine har derimot andre planer for hvordan pengene bør brukes.

 • 03.25 Men at Work (8)

  (Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet Full Steam, men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Tylers nye kjæreste er litt for velkjent for Milo og Gibbs, men de gjør sitt beste for å skjule sannheten for ham. Medvirkende:Danny Masterson.

 • 03.50 Grimm (2)

  (Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler. Nick og hans mor kjemper mot kongefamiliens drapsmann, mens Rosalee og Eddie prøver å redde Juliette. Hank oppdager at FBI er etter partneren hans. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell.

 • 04.35 Cops (22)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.00 Cops (23)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.25 The Exes (11)

  (The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Phils klient, tennisspilleren Chuck Feeney, bor hos guttene for å gjemme seg for paparazziene. Men Chuck, som er kjent for å være en pikenes Jens, viser seg i stedet å være «guttas Jens". Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.50 One Tree Hill (11) 15.40 Det lille paret (1) 16.15 Det lille paret (2) 16.55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (3) 17.55 Unge mødre Danmark (14)

 • 18.55 Friends (15)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Ross prøver å få opp humøret ved å gå på fest etter en stygg krangel med Phoebe - og ender opp i armene på en annen kvinne. Phoebe dater en diplomat som er avhengig av tolk for å kommunisere med henne. Og Chandler og Joey overveier en trekant med en kvinne som ser ut til å være interessert i begge to.

 • 19.25 Friends (16)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Ross prøver å forhindre at Rachel får vite at han lå med Chloe. Når hun likeve finner det ut og drar tilbake til leiligheten for å konfrontere ham, blir de andre fanget inne på Monicas soverom.

 • 20.00 Fødeavdelingen (7)

  (One Born Every Minute UK, sesong 5) Britisk dokumentarserie. Foreldre med fire sønner skal inn på fødestuen en femte gang, to nye verdensborgere fra Liverpool nekter å snu seg inne i mors mage, men etter en stund er mor klar til å endelig møte sine søte små.

 • 21.00 Big Brother (37)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 22.00 I Wanna Marry «Harry» (4)

  (I Wanna Marry «Harry») Amerikansk realityserie. Det er sommer og kjærlighet i luften. En vanlig engelsk gutt får kongelig behandling og en skikkelig make-over for å ligne mest mulig på britiske prins Harry. Deretter skal han møte tolv single, amerikanske kvinner som leter etter drømmeprinsen. Klarer han å overbevise dem om at han er en ekte prins? Og om han klarer det, kommer de til å falle for kronen, eller forelske seg i ham som person? For å gjøre eventyret til virkelighet tar «Harry» alle damene med på romantiske dater som er en prinsesse verdig. En av de ni gjenværende kvinnene avslører et interessant bilde i «prinsens» rom som fører til spekulasjoner om hans identitet. Damene tas med på yachtdater på Thamesen, hesteriding og badmington på herregården. En av kvinnene er usikker på om hun ønsker å bli på godset.

 • 23.05 Party i Magaluf (2)

  (The Resort, sesong 3) Britisk realityserie. Tre fyrrige Liverpool-jenter, Erin, Leah og Zoe sjekker inn på resorten, etterfulgt av Jordan, Frazier og Jamie fra Weston. Gruppene blir med på tradisjonelle Magaluf-aktiviteter som mankini-utkledning, riding på mekanisk okse, pole-dancing og nakenutfordringer med komiske resultater.

 • 00.05 Big Brother (37)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 01.10 Special Victims Unit (12)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En mektig administrerende direktør i et privat militært selskap blir møtt av demonstranter og senere funnet dopet og seksuelt misbrukt i en park. Offeret er ikke særlig samarbeidsvillig, men etter hvert som SVU-teamet og statsadvokaten utforsker motivene bak angrepet, avdekker de en langt større forbrytelse og sammensvergelse i Irak. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 02.10 Ghost Whisperer (18)

  (Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. Da Melinda og Jim tar til seg en tenåring som fosterbarn, oppdager de ganske snart at jentas avdøde mor flytter inn sammen med henne. Ved hjelp av professor Payne klarer Melinda å få kvinnen til vise seg, og håper å kunne avdekke hvorfor hun fremdeles ikke har krysset over til den andre siden.

 • 03.05 Cold Case (19)

  (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. En desperat far tvinger teamet til å ta opp igjen saken der hans sønn ble myrdet i 1987.

 • 03.55 Hellcats (8)

  (Hellcats) Amerikansk dramaserie. Møt Marti, en rockebabe med meningers mot. Hun er smart, ressurssterk og studerer jus ved Memphis’ Lancer University. Men når Marti kan se langt etter studiefinansiering, har hun bare én mulighet for å kunne fortsette ved skol: å slå kloa i et stipend som tildeles medlemmer av Hellcats, skolens cheerleader-tropp. I anledning Hellcats jubileum, planlegger de en 80-tallsfest for å feire. Vanessa skal underholde med et musikalsk innslag, mens Savannah avgjør at hun er klar for å tilbringe natten med Dan, og planlegger en romantisk kveld for dem.

 • 04.45 Fylla har skylda (4)

  (What Did I Do Last Night, år 1) Britisk realityserie. Hvordan reagerer unge med relativt normale drikkevaner når de dagen derpå får muligheten til å se hva de gjorde i fylla kvelden før? Biseksuelle Paul har en leilighet sentralt i London, noe som betyr at festen ofte avsluttes hos ham. Når han får se bilder av hvordan hans vanligvis sjarmerende og generøse personlighet forvandles til det verre etter et par drinker blir han sjokkert. I tillegg til å ignorere vennene sine, blir han ekstremt ekshibisjonistisk og danser svært erotisk mens han kysser både en mann og en dame.

 • 05.21 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Alle elsker Raymond (21) 15.30 Alle elsker Raymond (22) 16.00 Kongen av Queens (188) 16.30 How I Met Your Mother (1) 17.00 How I Met Your Mother (2) 17.30 NCIS: Los Angeles (24)

 • 18.30 MasterChef Norge (33)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Semifinalene er i gang på MasterChef-kjøkkenet, og de første som skal settes på prøve, er blant andre Alexandra Joner, Carina Dahl, Petter Pilgaard, Guri Schanke, Christine Dancke og Ørjan Burøe. Menyen i dag er preget av grunnlovsjubileet i år. Hvert duellantpar skal lage hver sin hovedrett og dessert inspirert av hva Eidsvollmennene spiste i 1814, men uvante retter og lite presise oppskrifter gjør at dagens oppgaver blir en stor utfordring.

 • 19.30 MasterChef Norge (34)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. Semifinalene er i gang på MasterChef-kjøkkenet, og de første som skal settes på prøve, er blant andre Alexandra Joner, Carina Dahl, Petter Pilgaard, Guri Schanke, Christine Dancke og Ørjan Burøe. Menyen i dag er preget av grunnlovsjubileet i år. Hvert duellantpar skal lage hver sin hovedrett og dessert inspirert av hva Eidsvollmennene spiste i 1814, men uvante retter og lite presise oppskrifter gjør at dagens oppgaver blir en stor utfordring.

 • 20.30 Svenske Hollywoodfruer (4)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe. Åsa er overbevist om at huset hennes er hjemsøkt, og etter fruelunsjen var huset fylt med ennå mer dårlig energi. Hun kaller derfor inn en healer for å hjelpe. Gunilla er klar for sin første pilotdate, mens Maria spontankjøper en hundevalp.

 • 21.30 Hell's Kitchen USA (7)

  (Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. De 14 gjenværende amatørene må parvis severe Gordon Ramsay en unik pizzarett. Taperne må rydde opp, og forberede, begge kjøkkenene til middag.

 • 22.30 Lukket visning (6)

  (Lukket visning) Norsk livsstilsprogram. I Lukket visning får du bli med på visning på markedets dyreste boliger. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Når markedets dyreste boliger skal selges, skje det bak lukkede dører. Nå får vi anledning til å bli med inn i hjem vi knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om. Sammen med våre meglere kan vi nå bli med på visning i markedets dyreste og mest eksklusive boliger og får se de mest storslåtte, kostbare og luksuriøse eiendommene som er på markedet i Norge og utlandet. Dette er imponerende hus og fritidsboliger i Norge som vurderes solgt, i tillegg får vi bli med utenlands og se fantastiske eiendomsperler i blant annet Frankrike og Spania som har tilhørt verdensberømte moteskapere og styrtrike forretningsmenn. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Nils Nordvik og Sanna Damhaug er på Bygdøy i Oslo for å vurdere en praktbolig. Bygdøy er ifølge Nils et av Norges dyreste områder. På Mallorca fortsetter jakten på det perfekte feriehuset og Øyvind Olstad tror han har funnet det riktige alternative til sin kunde. På Mågerø ved Tjøme er det en hytte som skal vises fram, den har spektakulær sjøutsikt og svært høy prisklasse.

 • 23.30 Paradise Hotel Sverige (23)

  (Paradise Hotel) Svensk realityserie. Single svenske gutter og jenter når de sjekker inn på luksushotellet i Mexico, med Malin Gramer som programleder. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Gårsdagens fest ble så grisete at ryddepersonalet snudde i døra. Guttene må rydde opp selv mens jentene får blir med den nye deltageren på en hard treningsøkt. På kvelden er det tid for et klassisk chartershow, og en uventet artist inntar scenen. Programleder:Malin Gramer.

 • 00.30 How I Met Your Mother (1)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Ted treffer på Cindy, jenta han var sammen med og som bor med hans fremtidige kone. Robin er lei seg fordi Don flytter til Chicago, og Marshall klarer ikke å slutte å snakke om at han vil ha barn. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 01.00 How I Met Your Mother (2)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney og James finner et brev i morens hus som vil la en av dem møte faren sin. Robin sender Ted på en blind date, men skryter for mye av ham i forveien. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 01.30 Kongen av Queens (188)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug og Carrie hater presangen de har fått fra familien Palmer, og organiserer et «innbrudd» for å kvitte seg med den. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 02.00 Alle elsker Raymond (21)

  (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Serien er basert på standup-komikeren Ray Romanos virkelige liv. En populær radiopsykolog kommer på besøk for å intervjue Debra i forbindelse med en bok om den amerikanske familie. Men forfatteren finner snart ut at resten av medlemmene i familien Barone er langt mer interessante enn Debra selv. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Peter Boyle, Brad Garrett, Madylin Sweeten, Madylin Sweeten.

 • 02.30 NCIS: Los Angeles (24)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. En kvinne som vet om en forlengst glemt formue i Midtøsten kan ha informasjon om Callens fortid. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.

 • 03.20 NCIS (45)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Leroy Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring - alt fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter. Tony får et brev med hvitt pulver, og Kate ringer etter hjelp. Snart er Tony i isolat og blir raskt verre, mens McGee og Gibbs forsøker å finne ut hvem som sendte konvolutten. Medvirkende:Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum.

 • 04.05 NCIS (46)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Leroy Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring - alt fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter. Teamet er hakk i hæl på en gruppe terrorister. Medvirkende:Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum.

 • 04.50 Eat, drink, love (8)

  (Eat, drink, love) Amerikansk realityserie. Vi følger fem single damer som prøver å klore seg til topps i den mannsdominerte restaurantbransjen i Los Angeles. Teamet består av single og suksessfulle kvinner som er på jakt etter det perfekte måltidet og den perfekte partneren. Vi møter redaktøren for Eater LA, Kat Odell, bakeren Waylynn Lucass, den kulinariske skribenten Brenda Urban, kjøkkensjefen Nina Clemente og markedsføringsspesialist innenfor kulinariske opplevelser, Jessica Miller. Konkurransen er tøff i den kulinariske verden i LA, så damene må velge om de vil støtte hverandre eller risikere å stå alene mot resten. Etter tøff kritikk fra vennene sine kjemper Nina med å forberede maten sin, 24 timer før den eksklusive middagen. Lindsay og Kat krangler, og Kat bestemmer seg for å droppe Ninas middag.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (7)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. En ung jente blir meldt savnet på en av verdens travleste strender. Samtidig blir bursdagsfeiringen til en liten gutt snudd på hodet når han skader seg stygt.

 • 19.50 På sjekker'n (7)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Bestevennene Ben og Ross fra Bournemouth ankommer dating-restauranten samtidig. Ross har ett godt råd til sin nervøse kompis; «Bare vær morsom". Klarer Ben å få sønderknuste Lucy til å le så mye at hun blir med på en date nummer to?

 • 20.35 Når døden gir mening (1)

  (The Human Tissue Team) Britisk dokumentar. Se legene som jobber med å hente vev fra døde mennesker for å redde andre. I den internasjonalt kjente vevsbanken NHSBT i Liverpool får man se innsiden av en verden som aldri før har vært kringkastet.

 • 21.35 Girls (7)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah er på helgetur på Long Island med de andre jentene og møter plutselig Elijah. Hun inviterer han og vennene hans til strandhuset. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 22.05 Girls (8)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. (Incidentals.) Mens hun gir et intervju for magasinet GQ, blir Hannah advart av Patti LuPone om at Adam ikke vil bli den samme lenger når han nå skal spille på Broadway. Jessa får uventet besøk på jobb. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 22.30 Girls (9)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Da Hannah besøker bestemoren på sykehuset, blir hun overrasket når moren hennes kommer med et merkelig spørsmål. Senere har Hannah et ubehagelig møte med den flinke kusina si, Rebecca. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 23.00 Interne affærar (4)

  (Against the Wall) Amerikansk dramaserie. (Against the Wall: The Fifth Body.) Etterforskarane Abby og Lina avslører at en offentlig tjenestemann har opptrådt usømmelig da et kvinnelik ble borte og senere dukker opp i en video som blir spredt på internett. Medvirkende:Kathy Baker, Marisa Ramirez, Raphael Carpani.

 • 23.40 Øyevitne (1)

  Norsk thrillerserie. På en hemmelig møteplass inne i et øde skogsområde, blir to unge gutter øyevitner til en grotesk massakre. Guttene blir selv nesten drept, men kommer seg unna med drapsvåpenet. De gjemmer våpenet og pålegger seg selv et taushetsløfte om det de har sett. Dagen etter blir en av guttenes fostermor Helen Sikkeland, som er lensmann i bygda, konfrontert med drapene på fire medlemmer av MC-klubben Ferrymen. Medvirkende:Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvil Støen Grotmol, Tobias Santelmann.

 • 00.40 Top Gear (7)

  Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle!

 • 01.25 Lilyhammer (4)

  (Lilyhammer) Norsk dramaserie. Frank kåres som årets ildsjel og får «Flammeprisen» - noe som åpner nye dører i Lillehammers forretningsliv. Men det er mørke skyer i horisonten da noen finner ut om Franks egentlige identitet. Medvirkende:Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Anne Krigsvoll, Steinar Sagen, Jakob Oftebro.

 • 02.15 30 Rock (20)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz Lemon er hovedskribent for det fiktive NBC-showet «TGS with Tracy Jordan» i New York. Livet bak tv-kameraene er hektisk. Flere kjente stjerner dukker opp. (100.) Jack overtaler ledelsen til gi Liz og showet en siste sjanse. Nå hviler alt på episode 100! Medvirkende:Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski.

 • 02.35 30 Rock (21)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz Lemon er hovedskribent for det fiktive NBC-showet «TGS with Tracy Jordan» i New York. Livet bak tv-kameraene er hektisk. Flere kjente stjerner dukker opp. (100th Episode, Part 2.) Jack overtaler ledelsen til å gi Liz en siste sjanse til å vise hva showet er godt for. Nå henger showets skjebne i episode nummer 100! Medvirkende:Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski.

 • 02.55 Ein idiot på tur (6)

  (An Idiot Abroad) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington, den motvillige turisten, legger ut på nye reiser. Han går med på å bli sendt rundt til noen av stedene på lista over «100 plasser du må se før du dør". Karl vil gjerne kjøre den legendariske Route 66 i USA i en åpen Cadillac. Men Ricky og Steve har andre planer for vennen sin. Han må bli med i et skolekor, besøke New Age-terapeuter, hilse på amishfolka og så avslutte turen med noe som heter «Wingwalking".

 • 03.40 Entourage (3)

  (Dominated) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. (Dominated.) Etter en lang natts feiring av Aquamans suksess, får gutta en overraskelsesvisitt fra Dom, en gammel venn fra Queens som nettopp har sluppet ut fra fengselet. Dom tok en gang skylden for Vince, så Vince er nå mer enn klar for å gjengjelde tjenesten. Eric, Drama og Turtle er derimot ikke like begeistret for nykommeren, og det blir ikke bedre vår Vince gir Dom fast jobb som sikkerhetssjef. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 04.00 Entourage (4)

  (Guys and Doll) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. (Guys and Doll.) Aquaman går sin seiersgang over hele verden, og Vince er på utkikk etter sitt neste prosjekt. Ari foreslår rollen som Pablo Escobar i filmen «Medellin", og gutta drar på en fest arrangert av produsenten for å imponere og å sikre Vince rollen. Det skal derimot vise seg å bli lettere sagt enn gjort. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 04.25 Interne affærar (4)

  (Against the Wall) Amerikansk dramaserie. (Against the Wall: The Fifth Body.) Am. dramaserie. Etterforskarane Abby og Lina avslører at ein offentleg tjenestemann har opptredd usedeleg da eit kvinnelik vart borte og seinare dukkar opp i ein video som blir spreidd på Internett. (Against the Wall: The Fifth Body). Medvirkende:Kathy Baker, Marisa Ramirez, Raphael Carpani.

 • 05.05 Bondi Beach (7)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Austr. dokuserie. En ung jente blir meldt savnet på en av verdens travleste strender. Samtidig blir bursdagsfeiringen til en liten gutt snudd på hodet når han skader seg stygt. (Bondi Rescue).

 • 05.30 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie