Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Annonsørinnhold
Århundrets nyhet for iskrem-elskere?

Århundrets nyhet for iskrem-elskere?

Nå kan du spise det hver dag.
Dette er annonsørinnhold fra ICA. Les mer

Siste nytt

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

 

06.45 Solens mat (3) 07.15 Hygge i hagen (8) 07.45 NRK nyheter 08.00 NRK nyheter 08.10 Hjertevenner (6) 08.40 Glimt av Norge 08.55 Dom i ulvesaken 09.10 Filmavisen 1961 09.20 Hygge i Strömsö (3) 10.00 Med hjartet på rette staden (5) 10.50 Arkeologene (6) 11.30 Alt var bedre før (3) 12.00 NRK nyheter 12.15 Oppdrag Nord-Norge (4) 12.45 Jessica Fletcher (18) 13.30 Pattedyrenes verden (6) 14.20 Hygge i Strömsö (4) 15.00 NRK nyheter 15.15 Ikke gjør dette hjemme - Canada (1) 16.00 Det store symesterskapet (6) 17.00 NRK nyheter 17.15 Jan i naturen (1) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Billedbrev (7)

 • 18.00 Krøll på hjernen (5)

  (Fuckr med dn hjrne) Dansk serie. Ikke alt er som det gir seg ut for å være. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan man kan bruke både den og sansene på en skarpere måte.

 • 18.30 Extra

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Ut i naturen

  Skitt fiske - magasin Er det trygt å spise fisken en drar opp midt i byen? Vi drar på fisketur i Oslo, Bergen og på Mjøsa og tester fisken for miljøgifter. Og i seernes egne opptak skal vi se at seler ikke bare er gode jegere - de kan også hjelpe folk med å få fisk!

 • 20.15 Okkupert hverdag (1)

  Dokumentarserie. Krigens kontraster Den tyske okkupasjonen av Norge fra 1940-45 forandret hverdagslivet til hele befolkningen. Matmangel og rasjonering rammet på forskjellig måte - avhengig av om man bodde i byen eller på landet, og hvor i landet man bodde. Sigrun Ballo Kvaran fra Vadsø og Torbjørn Alm fra Toten opplevde hverdagen i okkupasjonsårene dramatisk forskjellig.

 • 20.45 Glimt av Norge

  Norsk dokumentar. Bokbyen Tvedestrand (Glimt av Norge: Bokbyen Tvedestrand) Hver sommer forvandles sørlandsbyen fra en sovende turistby til en oase for leselystne på jakt etter gode historier eller ny lærdom.

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Brennpunkt

  Undersøkende dokumentar. Et farligere vær, som ekspertene mener kommer til å ta liv. Ifølge myndighetene bor så mange som 160 000 nordmenn på potensielt farlige steder. Likevel har ikke kommunene gjort sin lovpålagte jobb med å kartlegge sikkerheten vår. Møt fire familier som er tatt av været, og som må finne nye steder å bo. Og se hvor mange fylker som kan være farlige. Tatt av været

 • 22.30 I heisen med (1)

  Underholdning. Hvem ville du stått fast i heisen med? Vi har invitert to personer til et TV-opptak. Ingen av dem vet hvem de skal møte. På vei opp til studio møtes de i en heis som "tilfeldig" stopper mellom to etasjer. Den begynner å gå igjen først når de har besvart noen av livets store spørsmål. Linn Skåber og Harald Stanghelle Først ut er Linn Skåber og Harald Stanghelle. Vi får høre deres innerste tanker om livet og hva de tror på, om oppvekst på Vestlandet og helvetesangst - og om sterke øyeblikk der de opplevde noe som var større enn dem selv, og som ble vendepunkt i livet.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Eit perfekt liv (8)

  (Enlightened) Amerikansk komiserie. 40 år gamle Amy Jellicoe får et mentalt sammenbrudd på jobb og havner på et behandlingshjem. Etter en måneds opphold reiser hun tilbake til California for å starte et nytt og bedre liv. Konflikten mellom Amy, Dougie og de ansatte blir verre når Amy blir rapportert til personalavdelingen for slett arbeid. Amy er så desperat etter å komme seg bort fra avdelingen at hun får Krista til å ordne et møte med Damon. Utfallet blir som forventet. Medvirkende:Laura Dern, Diane Ladd, Bayne Gibby.

 • 23.40 Solgt! (5)

  Underholdningsprogram. Hus med innebygd seng og egen bar i stua. Dette er noen av utfordringene meglerne får når "Solgt" drar til Ringerike og Øvre Eier for å tippe boligpriser. Området er et knutepunkt og har pendleravstand både til Drammen og Oslo. Men hva koster det å kjøpe seg hus her? Meglere fra Trondheim og Bergen prøver å finne svaret.

 • 00.10 Den fjerde mannen (1)

  (Den fjärde mannen) Svensk krimserie. I 1975 okkuperte tyske terrorister den vesttyske ambassaden i Stockholm. I 1989 ble en mann myrdet i Stockholm sentrum. Begge sakene forble uløste, men får nå ny aktualitet når Lars Martin Johansson tiltrer som sjef for det svenske sikkerhetspolitiet. Sporene leder inn i nåtidens maktsentrum. Serien bygger på Leif GW Perssons roman "En annen tid, et annet liv". Medvirkende:Helena af Sandeberg, Rolf Lassgård, Henrik Norlén.

 • 01.10 Vera (1)

  (Vera) Britisk krimserie. Vera møter igjen en tidligere kollega under svært tragiske omstendigheter. Huset hans er truffet av en brannbombe, og både han og datteren overlever med store brannskader. Hvem kan stå bak et så fryktelig angrep? (The Ghost Position) Vera møter igjen en tidligere kollega under svært tragiske omstendigheter. Huset hans er truffet av en brannbombe, og både han og datteren overlever med store brannskader. Hvem kan stå bak et så fryktelig angrep? Medvirkende:Brenda Blethyn, David Leon.

 • 02.40 En velutstyrt mann (9)

  (Hung) Amerikansk komiserie. Ray Drecker var en kjekk og lovende idrettsstjerne. Nå er han en middelaldrende, skilt basketballtrener med tenåringsbarn og dårlig økonomi. Han prøver å utnytte sin største ressurs og jobber som gigolo. Ray havner i klammeri med Jason, og Ray ender opp med å brekke nesen hans. Får han tilbake klientene sine nå? Ray inviterer Jessica med i Frances og Mikes bryllup, men hvorfor står ikke Tanya på gjestelisten? Medvirkende:Thomas Jane, Jane Adams, Charlie Saxton.

 • 03.05 Scott og Bailey (2)

  (Scott og Bailey) Britisk krimserie. Rachel blir fortsatt beskyldt for å være hjernen bak det fatale angrepet på ekskjæresten sin. Samtidig er de to detektivene i gang med å granske en sak der en forretningsmann er mistenkt for å ha myrdet en omstreifer. Rachel blir fortsatt beskyldt for å være hjernen bak det fatale angrepet på ekskjæresten sin. Samtidig er de to detektivene i gang med å granske en sak der en forretningsmann er mistenkt for å ha myrdet en omstreifer. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp, Amelia Bullmore.

 • 03.50 Den mistenkte (11)

  (Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? Jane Timoney er i Chinatown i New York for å etterforske et mord som skjedde under en runde av spillet mahjong. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.

 • 04.35 Luck (7)

  Amerikansk dramaserie. Medvirkende:Dustin Hoffman, Dennis Farina, John Ortiz.

 • 05.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.30 Glemte helter (4) 09.10 Sveriges beste sykehjem (1) 10.10 Severin (11) 10.40 Oddasat - nyheter på samisk 10.55 Distriktsnyheter 13.20 Aktuelt 13.50 Urix 14.10 Árdna: Samisk kulturmagasin 14.40 Australias villmark (4) 15.10 Sveriges beste sykehjem (2) 16.10 Med hjartet på rette staden (5) 17.00 Derrick (2)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda (4)

  (Love, Hate & Propaganda: The Cold War) Kanadisk dokumentarserie. (Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda) På 80-tallet var det tre mennesker som dominerte på propaganda-fronten i den kalde krigen. USAs president Ronald Reagan, pave John Paul II og Sovjetunionens leder Mikhail Gorbatsjov. Men med store endringer i verden var det ikke lett å følge opp krigen slik forgjengerne deres hadde ført den.

 • 19.45 Folkeopplysningen (3)

  Norsk dokumentarserie. Programleder Andreas Wahl ser nærmere på legemiddelindustrien. Når industrien selv betaler for nesten all forskning på nye medisiner, kan vi da stole på resultatene? Hvordan ville legemiddelselskapene oppført seg i bokseringen eller på teaterscenen? Og hvorfor ga lykkepiller mer lykke for 20 år siden enn i dag?

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Broen til Toscana

  Norsk dokumentar. "Det går en bro mellom Norge og Toscana. En bro av marmor". I mer enn hundre år, fra Gustav Vigelands tid og frem til Den Norske Opera ble bygget, har norske kunstnere reist over denne "broen" og hentet hjem den vakre, hvite steinen fra fjellene i Carrara. Dit kom også Michelangelo, for seks hundre år siden, for å velge ut marmorblokker til sine mest berømte skulpturer. Fortsatt arbeider flere norske kunstnere i marmorverksteder i Toscana, blant dem oslojenta og billedhoggeren Julia Vance.

 • 21.15 Historien om et måltid (3)

  Dansk dokumentarserie. Et måltid kan gjøre mye mer enn å stille sulten. Legen Søren Brix arbeidet i Sudan, og fikk en geit fra en takknemlig far. Kokken Adam tilbereder et lår av geit på kjøkkenet.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Tilintetgjørelsen (2)

  (Annihilation) Fransk dokumentarserie. Under den tyske invasjonen av Polen i 1939 tar grusomhetene mot jødene til for alvor. Dødsskvadroner terroriserer den jødiske befolkningen, som blir sporet opp og stuet sammen i ghettoer. Prosessen med ekskludering og konsentrasjon av jøder blir nå ledsaget av organisert utsulting. Dette er den opprivende historien om nazistenes forsøk på å utrydde alle jødene i verden.

 • 22.25 Hemmelige rom (1)

  Dokumentarserie. Forsvaret brukte over 20 år og mange hundre millioner på å bygge en hemmelig forsvarslinje tvers gjennom Norge. Så forlot de den.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Korleis Kina lurte verda

  (How China Fooled the World) Britisk dokumentar. Den økonomiske giganten Kina har alvorlige problemer. Siden finanskrisen i Vesten i 2008 har Kinas investeringer vært enorme: De har bygd 30 nye flyplasser, over 40.000 kilometer motorvei og har hatt en ny skyskraper ferdig hver femte dag. Men det aller meste av dette har vært bygd på kreditt, og en spør seg nå om kineserne noen gang kan betale tilbake. Robert Heston intervjuer kinesiske og internasjonale eksperter og avslører hvordan Kinas gjeld fører med seg en trussel om økonomisk kollaps med uoverskuelige konsekvenser for oss alle.

 • 23.40 Henric de la Cour

  (Henric de la Cour) Svensk dokumentar. Den svenske artisten Henric de la Cour er mest kjent for å ha frontet nittitallsbandene Yvonne og Strip Music. I 2013 slapp han sitt første soloalbum. Men sykdommen cystisk fibrose tar stadig større plass i Henrics liv. Slimdannelse i luftveiene og gjentagende lungebetennelser hører til hverdagen. Men plutselig tar livet en ny vending.

 • 00.40 Ut i naturen

  Er det trygt å spise fisken en drar opp midt i byen? Vi drar på fisketur i Oslo, Bergen og på Mjøsa og tester fisken for miljøgifter. Og i seernes egne opptak skal vi se at seler ikke bare er gode jegere - de kan også hjelpe folk med å få fisk! Skitt fiske - magasin Er det trygt å spise fisken en drar opp midt i byen? Vi drar på fisketur i Oslo, Bergen og på Mjøsa og tester fisken for miljøgifter. Og i seernes egne opptak skal vi se at seler ikke bare er gode jegere - de kan også hjelpe folk med å få fisk!

 • 01.10 Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda (4)

  (Love, Hate & Propaganda: The Cold War) Kanadisk dokumentarserie. (Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda) På 80-tallet var det tre mennesker som dominerte på propaganda-fronten i den kalde krigen. USAs president Ronald Reagan, pave John Paul II og Sovjetunionens leder Mikhail Gorbatsjov. Men med store endringer i verden var det ikke lett å følge opp krigen slik forgjengerne deres hadde ført den.

 • 01.55 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.10 Distriktsnyheter

 • 04.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.55 God morgen Norge 10.00 God morgen Norge 11.40 Celebrity Masterchef (11) 12.50 Bolighjelpen (23) 13.45 Hus til salgs (4) 14.10 Tid for hjem (6) 15.05 Grey's Anatomy (17) 16.00 Home and Away (34) 16.30 Home and Away (35) 17.00 Modern Family (7) 17.30 Modern Family (8)

 • 18.00 Solsidan (6)

  (Solsidan) Svensk komiserie. "Solsidan" handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. En fredagskveld får Alex panikk og forsøker å få med seg noen kompiser på ut på byen. Han springer på Sofie, ungdomsskolens mest populære jente. Dermed begynner Alex å fundere over sin egen alder og hvordan årene bare forsvinner mens han sitter foran tv'n kveld etter kveld.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (133)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Juni og Gabriel gir ikke opp å finne en løsning på de personlige og profesjonelle motsetningene sine. Line er sjokkert både over at Knut har løyet for henne og at han har spekulert bort hele sin egen og Camillas kapital.

 • 19.30 Hotel Cæsar (134)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Juni blir romantisk stemt av bryllupet som feires på hotellet. Men Gabriel mener at giftemål bare er en avleggs tradisjon, og Juni påtar seg oppgaven med å omvende kynikeren Gabriels syn på kjærlighet.

 • 20.00 Norges hagemester (3)

  Underholdningsprogram. Programleder Eli Kari Gjengedal skal sammen med to dommere kåre Norges beste hage. Ti entusiastiske deltagere får hjelp av hver sin venn til å lage den beste hageparsellen på ti uker basert på vekst og designoppdrag. To dommere skal bedømme ukesoppdragene, og ett par blir stemt hjem hver uke. Til slutt står ett par igjen og kåres til "Norges Hagemester 2015". Åtte gjenværende hageentusiaster skal konkurrere om å lage den fineste kjøkkenhagen. For både Anne Marit og Marie er dette den viktigste delen av deres egendesignede drømmehage, så de setter alt inn på å vinne. Anca er lei av å være dommernes hakkekylling, og bestemmer seg for å senke ambisjonene for å ikke gå tom for tid.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Grey's Anatomy (16)

  Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Tilstanden til en pasient blir samtaleemne for Richard og Maggie. Mannen er rammet av Alzheimers, og for Richard bringer det minnene om hans avdøde kone tilbake. April og Jackson sliter med å gjenoppta hverdagslivet, mens Arizona må se på at Callie går videre. Meredith avslører sin største frykt når det gjelder Derek.

 • 22.40 Madam Secretary (16)

  (Madam Secretary) Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. Elizabeth drar i all hemmelighet til Iran i et forsøk på å hindre et statskupp som også vil påvirke president Dalton. Hun forteller også resten av staben sin om etterforskningen av Marsh' dødsfall. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.

 • 23.35 Suits (9)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en "College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey og Mike er på sporet av grovt underslag i en veldedighetsorganisasjon, og en far vil at de skal undersøke hvorfor hans 25 år gamle datter trenger falsk legimitasjon.

 • 00.30 Hawaii Five-0 (4)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Five-0-teamet må spore opp en voldelig straffedømt, etter at han rømmer fra fengselet. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 01.25 Blue Bloods (8)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Frank unnslipper såvidt når mafiaadvokat Angelo Gallo blir skutt og drept under et middagsmøte.

 • 02.20 Uskyldig dømt (6)

  (Oskyldigt dömd) Svensk krimserie. En jussprofessor og studentene hans tar opp jakten på de virkelig skyldige i saker der de mener at noen kan være uskyldig dømt. En suksessfull forfatter blir drept, og mistanken faller på en mann som hevder sin uskyld. Medvirkende:Mikael Persbrandt, Helena af Sandeberg, Sofia Ledarp.

 • 03.10 Suits (9)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en "College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey og Mike er på sporet av grovt underslag i en veldedighetsorganisasjon, og en far vil at de skal undersøke hvorfor hans 25 år gamle datter trenger falsk legimitasjon.

 • 04.00 Hawaii Five-0 (4)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Five-0-teamet må spore opp en voldelig straffedømt, etter at han rømmer fra fengselet. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 04.45 Blue Bloods (8)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Frank unnslipper såvidt når mafiaadvokat Angelo Gallo blir skutt og drept under et middagsmøte.

 • 05.35 Hus til salgs (4)
 • 05.10 Blue Bloods (9)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.00 Smallville (14) 07.10 Swamp People (11) 07.55 Besatt av bil (11) 08.20 USAs styggeste tatoveringer (15) 08.50 Big, Bigger, Biggest (7) 09.45 Byttebaronene (8) 10.40 Cash Cowboys (4) 11.35 Broom (1) 12.05 Besatt av bil (12) 12.35 Parkeringsvaktene (5) 13.05 Parkeringsvaktene (6) 13.35 Smallville (15) 14.30 Tatt på fersken (2) 15.00 Tatt på fersken (3) 15.30 Billy the Exterminator (4) 16.00 Parkeringsvaktene (7) 16.30 Parkeringsvaktene (8) 17.00 Cash Cowboys (5)

 • 18.00 Billy the Exterminator (5)

  (Billy the Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb.

 • 18.30 Nådeløse innkrevere (8)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 19.00 Nådeløse innkrevere (1)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 19.30 All Worked Up (9)

  Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 20.00 Skolepurken (10)

  (Campus PD) Amerikansk dokusåpeserie. Om det er trøbbel på skoleplassen er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. Sangen "Police on My Back" med The Clash, går igjen i serien.

 • 20.30 Vegas Strip (2)

  (Vegas Strip) Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 21.00 Vegas Strip (3)

  (Vegas Strip) Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 21.30 Med kniven på strupen (9)

  (Hungry Investors) Amerikansk realityserie. Jon Taffer fra "Barhjelpen", kjendiskokken John Besh og Tiffany Derry fra "Top Chef All-Stars" drar USA rundt og gir restauranter som sliter muligheten til å konkurrere om investeringsmidler. Gjennom ulike konkurranser kjemper restaurantene om å vinne penger som kan redde levebrødet og forretningen deres.

 • 22.30 Gjeldshaiene (4)

  Britisk dokusåpeserie. Vi følger britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dørene til folk som ikke har betalt gjelden sin. Paul Bohill skal kreve inn 300 000 kroner av en gjeldstynget person som angivelig skal ha forbindelser til en hensynsløs og muligens voldelig gjeng. Men senarioet som venter innkreveren, viser seg å bli ganske annerledes enn han hadde forberedt seg på.

 • 23.30 Nærkamp (6)

  Amerikansk dokumentarserie. Hvordan er det egentlig å delta på militære operasjoner og å være i nærkamp? Programleder Terry Schappert gir oss svaret, og vi kommer uvanlig tett på profesjonelle aktører og deres måte å jobbe på.

 • 00.00 Criminal Minds (9)

  (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

 • 00.55 Vegas Strip (2)

  (Vegas Strip) Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 01.25 All Worked Up (9)

  Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 01.55 Nådeløse innkrevere (8)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.20 Nådeløse innkrevere (1)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.50 Duck Dynasty (8)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming.

 • 03.15 Duck Dynasty (9)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming.

 • 03.40 Skolepurken (10)

  (Campus PD) Amerikansk dokusåpeserie. Om det er trøbbel på skoleplassen er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. Sangen "Police on My Back" med The Clash, går igjen i serien.

 • 04.05 Alarm 112 - På liv og død (23)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 04.50 Breakout Kings (9)

  Amerikansk krimserie. U.S. Marshallene Charlie DuChamp og Ray Zancanelli tyr til uortodoks innsamling av rømte fanger. Med hjelp fra fanger som selv har rømt fra fengsel sporer de opp farlige forbrytere på frifot. André Brennan, en kald, selvgod, arrogant juveltyv, dømt for skattejuks. Han klarer å rømme fra fengslet i Albion, New York. Charlie, Ray og de andre på laget skjønner at de har med en kaldblodig rømling å gjøre da de finner et lik på et luksushotell, men ingen Brennan.

 • 05.35 USAs styggeste tatoveringer (15)
 • 05.35 USAs styggeste tatoveringer (16)

  (Tattoo Nightmares) Amerikansk realityserie.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.55 Skjulte skatter (7) 07.50 Mythbusters (22) 08.40 Mektige skip (1) 09.30 Livsfarlig fangst (5) 10.30 Gullfeber (4) 11.30 Femte gir (17) 12.30 Bilfikserne: Topp 5 (4) 13.30 Auction Hunters (5) 14.00 Auction Hunters (6) 14.30 Mythbusters (19) 15.30 Mektige skip (2) 16.30 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (7) 17.00 Baggage Battles (12) 17.30 Moonshiners (9)

 • 18.30 Auction Hunters (7)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. Duell i Chicago (The Chi-Town Showdown) I Chicago har Ton og Allen store forventninger til en samling, inntil de finner en likkiste i den - er den tom? Dessuten forsvinner en samling med giftgranater med et smell.

 • 19.00 Auction Hunters (8)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. Top Gun-Ton (Top Gun Ton) Gjengen står overfor andre auksjonseksperter under en auksjon i Ontario. De finner et RC Viper FanJet-fly og et kompaktkamera fra 20-tallet, men vil de tjene penger på tingene?

 • 19.30 Fast and Loud (12)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Fabelaktig Fairmont (Fast Furious Fairmont) Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på.

 • 20.30 Bilfikserne: Topp 5 (5)

  (Wheeler Dealers: Top 5) Seernes favoritter (Viewer's Choice) Bli med når veteranbilforhandleren Mike Brewer og toppmekanikeren Edd China ser tilbake på Wheeler Dealers-historien. Hvilke er seernes fem favorittbiler?

 • 21.30 Gullfeber: Spesial (4)

  (Gold Rush - Season 5 Specials) Avsløringer ved sesongslutt (Revelations End Of Season Special) Gullgraverne forteller om opp- og nedturene, konfliktene og dramaene som preget sesongen. Dessuten forteller Todd, Parker og Tony om planene for neste sesong.

 • 22.30 Alaska: Battle on the Bay (1)

  (Alaska: Battle on the Bay) La kampen starte ... (Let the Battle Begin…) Fem fiskebåtkapteiner utfordrer Beringhavet og hverandre for å prøve å tjene en årslønn på bare en måned.

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (14)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. Thanksgiving (Thanksgiving) Familien Kilcher samles for å nyte fruktene av sitt årelange arbeid. Ikke noe har vært lettvint med denne festen, fra kalkunen og gresskarpaien til Yules neslebrød.

 • 00.30 Mythbusters (23)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Minimyter (Mini Myth Madness) Adam og Jamie prøver å finne ut hvor lett det egentlig er å "stjele sukkertøy fra en barn", og kan en bærbar PC, kjøleskapdører og hårforlenging brukes som skuddsikre vester?

 • 01.30 Fast and Loud (11)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Sagnomsust hotrod (Holy Grail Hot Rod) Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på.

 • 02.30 Bilfikserne (1)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. (1) Billegendene Mike Brewer og Edd China tar den største risikoen noensinne i bilkarrieren. De åpner et verksted på vestkysten i USA, der konkurransen er tøff.

 • 03.30 Cars That Rock with Brian Johnson (1)

  (Cars That Rock with Brian Johnson) Mini (Mini) Brian Johnson, frontfigur i AC/DC og bilentusiast, tar en titt på den rike historien til Mini, og lærer mer om verdens kjærlighet til den legendariske bilen.

 • 04.20 Mann mot natur (8)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. Fjellandskap (Big Sky Country) Bear Grylls står ansikt til ansikt med ekstreme farer ulikt noe han har opplevd tidligere, når han tar med seerne gjennom Rocky Mountains i Montana.

 • 05.10 Femte gir (17)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (17) Johnny prøver den moderne Morgan Three Wheeler, mens Tiff og rallymesteren Mark Higgins setter to enorme SUV-er opp mot hverandre i et løp.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.45 Gøy på landet (30) 07.35 America's Funniest Home Videos (30) 08.00 Cougar Town (14) 08.25 Ullared (2) 09.15 Sinnasnekker'n (2) 10.05 Millionær søker kjæreste (6) 11.00 Millionær søker kjæreste (7) 11.55 The Big Bang Theory (16) 12.25 The Big Bang Theory (17) 12.50 Mom (9) 13.20 Sinnasnekker'n (3) 14.20 Ullared (3) 15.20 Baby Daddy (13) 15.45 Cougar Town (15) 16.15 Friends (10) 16.45 Friends (11) 17.15 Two and a Half Men (3) 17.40 Two and a Half Men (4)

 • 18.10 The Big Bang Theory (18)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Sheldon får seg en stor overraskelse når han besøker moren i Houston. Samtidig skaper Raj sin mordmysteriekveld konflikter innad i gjengen. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.

 • 18.35 The Big Bang Theory (19)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Raj er tynget av skyldfølelse når han dater to damer på én gang. Penny vurderer å ta en rolle i en dårlig film. Sheldon sliter med å velge mellom to spillkonsoller. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.

 • 19.00 Mom (10)

  (Mom) Amerikansk komiserie. Etter at hun innser at hun har vært servitør lenger enn hun hadde planlagt, tar Christy affære for å skaffe seg en ny karriere. Bonnie og Alvin prøver å gjenskape ungdomstiden. Medvirkende:Anna Faris, Allison Janney.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (10)

  (Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. Tone og Geir drømte om et liv på landet med barn, hest og hund, men huset som skulle oppfylle drømmen ble ikke helt som de hadde forestilt seg. Huset er uisolert, taket er ødelagt, badet er råttent og paret prioriterte å bygge stall for pengene de hadde til overs etter huskjøpet.

 • 20.30 Aamodt og Kjus på bortebane (7)

  (Aamodt og Kjus på bortebane) Norsk realityserie. Aamodt og Kjus er tilbake, men denne gangen må de kjempe på bortebane. Revansjelystne motstandere inviterer gutta hjem til sin egen hjemmebane. Knallharde konkurranser står i sentrum, men vi får samtidig et nært møte med noen av Norges største idrettsprofiler. Tidligere verdensrekordholder Johan Remen Evensen og olympisk mester Lars Bystøl inviterer Aamodt og Kjus til kamp i hoppbyen Lillehammer. Det blir et brutalt møte med hoppkanten for Lasse og Kjetil, men også Lars Bystøl får skrekken når han blir sendt utfor 90-metersbakken på slalåmski. Og med flere krevende utfordringer, både i bob-banen og på skiskytterstadion, får vi se hvem som er de mest komplette vinterolympier denne gang.

 • 21.30 Mellom bakkar og berg (6)

  (Mellom bakkar og berg) Norsk humorserie. "Mellom bakkar og berg" er en vri på nasjonalskatten "Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind. (Mellom bakkar og berg, sesong 1)

 • 22.00 The Big Bang Theory (18)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Det oppstår gnisninger mellom Leonard og Sheldon når et tidsskrift utelater Leonards navn fra omtalen av forskningsartikkelen de skrev sammen.

 • 22.30 Neste sommer (7)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. (Hevd & horekjole) Per Ivar roter seg opp i et mareritt av en nabofeide om en helt vanlig, men likefullt svært nødvendig, parkeringsplass. I den gule hytta bryter det ut følelsesladde konflikter om skjørtelengder og skipperluer, og om hva som er passende i et 70-årslag. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

 • 23.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (7)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (Fugledansen) Thomas plages av støy fra fuglene i naboens gamle tre, og bestemmer seg for å ta affære. Henrik Mestad dumper pornosamlingen sin hos Thomas for å redde stemningen hjemme.

 • 23.30 Castle (11)

  (Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Det skal lages film av Castles roman "Heat Wave", og hovedrolleinnehaveren takker ja til å møte Beckett for å bedre forstå karakteren hun skal spille. Mens de etterforsker et drap, går Natalie opp i rollen som Beckett med hud og hår - til Castles fornøyelse og Becketts forferdelse.

 • 00.25 CSI (7)

  (CSI, år 9) Amerikansk spenningsserie. En kvinne blir funnet drept og datteren hennes ligger stygt skadet ved siden av. Grissom og kriminalteknikerne hans i C.S.I. tar saken.

 • 01.20 Special Victims Unit (8)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. SVU-teamet etterforsker en brutal voldtekt av militæroffiser Amelia Albers. Benson mistenker en gruppe soldater for voldtekten, men Albers nekter å samarbeide i frykt for å skade sitt omdømme i militæret. Medvirkende:Mariska Hargitay, Ice-T, Richard Belzer, Dann Florek, Kelli Giddish.

 • 02.15 CSI: NY (13)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. Danny oppdager Randy Williams på T-banen mens han surfer på vogntakene, en ikke uvanlig men livsfarlig ungdomslek. Når Mac og Lindsay blir tilkalt for å etterforske Randys død senere på natten, begynner de å tvile på om dødsårsaken er så opplagt som det ser ut som.

 • 03.00 Body of Proof (5)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Liket av drept ung kvinne havner av en eller annen merkelig grunn i en anatomitime på medisinstudiet, og Megan får hjelp fra kullets stjernestudent med å løse saken.

 • 03.50 Special Victims Unit (18)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Etter at ei ung jente blir funnet død i leiligheten til et barnløst par som er på ferie, finner Stabler og Benson fort ut at det har vært flere elever fra videregående skole som har gått fra hus til hus og hatt fester. Dessverre er det vanskelig å tiltale noen av tenåringene for drap, men etterforskerne får et gjennombrudd da de finner ut at moren til en av tenåringene har forsynt dem med alkohol i tillegg til å ligge med en av studentene.

 • 04.35 Rizzoli og Isles (14)

  (Rizzoli & Isles, år 2) Amerikansk krimserie. Jane Rizzoli og Maura Isles jobber sammen for å løse kriminalsaker. Moren til en konkurransedanser blir stukket til døde under en konkurranse. Jane og teamet leter etter spor, men innser snart at det er noe rart med kvinnens historie. Korsaks stesønn anklages for å ha skutt en politimann.

 • 05.20 Episodes (2)

  (Episodes) Amerikansk komiserie. Matt fortsetter å kjempe for retten til å se barna sine, men promillekjøringen med barna i baksetet hjelper ikke stort. Sean prøver fremdeles å håndtere nyheten om at Beverly tilbragte natten med Rob. Carol lar seg begeistre av sin nye sjef. Medvirkende:Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.45 Ax Men (14) 07.35 Community (24) 08.00 Whose line is it anyways? (6) 08.30 Cheers (20) 09.00 Bundy (170) 09.30 Bundy (171) 10.00 Anger Management (12) 10.30 Seinfeld (140) 11.00 Seinfeld (141) 11.30 Whose line is it anyways? (7) 12.00 Simpsons (17) 12.30 Simpsons (18) 13.00 Kongen av Queens (104) 13.30 Kongen av Queens (105) 14.00 How I Met Your Mother (18) 14.30 How I Met Your Mother (19) 15.00 Family Guy (22) 15.30 Family Guy (23) 16.00 Simpsons (19) 16.30 Simpsons (20) 17.00 Kongen av Queens (106) 17.30 Kongen av Queens (107)

 • 18.00 How I Met Your Mother (20)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted, Marshall og Barney ser den originale Star Wars-triologien og begynner å tenke over hvordan deres liv kommer til å se ut om tre år. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 18.30 How I Met Your Mother (21)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Selv om Ted trives med å bo alene i sin nye leilighet prøver Barney å overbevise ham om å gå ut hver kveld. Lily har en frekk drøm som Marshall ikke er en del av. Robin starter endelig jobben som nyhetsanker på World Wide News. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 19.00 Family Guy (3)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Brian oppdager at Carter Pewterschmidts medisinske firma har funnet en kur for kreft, men holder den hemmelig for å tjene mer penger. Stewie og Brian planlegger derfor å avsløre hemmeligheten.

 • 19.30 Family Guy (4)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Brian bruker Stewies tidsmaskin for å imponere jenter han møter på kroen, men får problemer når tiden plutselig begynner å gå baklengs.

 • 20.00 Fotball: UEFA Champions League: Bayern München - FC Porto

  (UEFA Champions League: Bayern München-FC Porto) Bayern München - FC Porto. Returoppgjør i kvartfinalen i UEFA Champions League.

 • 23.30 Fired Up!

  (Fired Up!) Amerikansk komedie fra 2009. Shawn og Nick, stjernene på skolelaget i amerikansk fotball, gruer seg til nok en sommer med hard trening. Derfor lurer de seg heller med på cheerleading-leir. Plutselig befinner de seg midt blant vakre, unge damer. De to har sitt livs opplevelse, helt til Shawn faller for den vakre lederen for heiajentene som lurer på hva guttene pønsker på. Medvirkende:Nicholas D'Agosto, Eric Christian Olsen, Sarah Roemer, Molly Sims. Regi:Will Gluck.
  Les mer i filmbasen

 • 01.10 Cops Reloaded (86)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.40 Cops Reloaded (87)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.05 Seinfeld (140)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaines nye kjæreste Brett er besatt av designermøbler og sangen Desperado. Jerry oppdager en paraplyselger som bruker salgsteknikken han har funnet opp, men selgeren nekter for å ha tatt ideen hans. Kramer inviterer noen japanske tv-medarbeidere til å bo hos seg under sitt USA-besøk. I mangel på sengeplasser blir de nødt til å sove i Kramers kommode.

 • 02.35 Seinfeld (141)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. George låner en pelshatt av Elaine som han så "glemmer" i en kvinnes leilighet for på den måten å sikre seg nok et stevnemøte. Planen mislykkes fullstendig!

 • 03.05 Bundy (170)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al er skuffet over TV-tilbudet på julaften og klager over at D'Arceys ikke arrangerer sitt årlige juleselskap. Men det gjør de, men Al er ikke invitert! Når Jefferson, sammen med to venner, kommer for å låne bord og stoler, lyver han og sier han skal feire en rolig jul hjemme sammen med sin kone. Medvirkende:Ed O'neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 03.35 Covert Affairs (43)

  (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Medvirkende:Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.

 • 04.20 Covert Affairs (1)

  (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal. I sesongpremieren må Annie finne ut hvordan hun skal balansere to nye forhold i livet sitt; en spirende romanse med Auggie og det profesjonelle forholdet til Henry Wilcox. Medvirkende:Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy.

 • 05.05 Cops Reloaded (86)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.30 Cops Reloaded (87)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 10.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.45 Ryddehjelpen (2) 07.40 Ekstrem opprydding (3) 08.35 Hundehviskeren (7) 09.30 Fødeavdelingen (4) 10.30 Judge Judy (128) 11.00 Switched at Birth (20) 11.55 One Tree Hill (20) 12.45 Gossip Girl (1) 13.35 Gilmore Girls (22) 14.30 Ugly Betty (8) 15.25 One Tree Hill (21) 16.20 Kakekrigen (6) 17.20 Ekstremt vekttap (5)

 • 18.20 Sinnasnekker'n Sverige (11)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Hvordan har det gått med de som har vært med i denne sesongen av Sinnasnekker'n? Anders drar tilbake for å se hvordan det går med dem noen måneder senere.

 • 19.25 Friends (8)

  (Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Chandler går med på å tilbringe Thanksgiving i en kasse etter å ha kysset Kathy. Vennegjengen bestemmer seg for å gi hverandre hemmelige julegaver. Monica skader øyet mens hun forbereder middagen og blir sjokkert når hun drar til øyelegen. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 19.55 Friends (9)

  (Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Når gutta prøver å være ville og gærne, innser de noe motvillig at de heller vil oppføre seg som voksne. Monica skriver en krass restaurantanmeldelse for en lokalavis - og blir belønnet med et attraktivt jobbtilbud. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 20.30 iZombie (3)

  (iZombie) Amerikansk grøsserserie. Medisinstudent Olivia "Liv" Moore forvandles til en zombie og begynner å jobbe på byens likhus. Der får hun tilgang til det zombier trenger mest av alt for å overleve: menneskehjerner. Men hver gang hun spiser en ny hjerne, ser hun syner som viser seg å være den avdødes minner. Dette kommer godt med når hun bistår sin sjef og en politietterforsker med å løse drapene. Et drapsoffer viser seg å ha vært en leiemorder som sto bak drapet på en teknologigründer. Liv og Ravi undersøker omstendighetene rundt en zombieobservasjon. Medvirkende:Rose Mciver.

 • 21.30 Sjokkerende kroppskunst (2)

  (Bodyshockers aka. Undo Me) Britisk dokumentarserie. Det har aldri vært viktigere å skille seg ut fra mengden, og vi går langt i å vise vår individualitet. Katie Piper møter briter som angrer bittert på bisarre tatoveringer eller overdimensjonerte silikonbryster, og hjelper dem tilbake til sitt opprinnelige utseende. Emily er 21 år, men har allerede hull i ørene store som colabokser, en diger brysttatovering samt piercinger over hele kroppen og i ansiktet. Pete har tatovert artisten Pink på ryggen, men den ligner på Justin Bieber. Naser skaffet seg gulltenner på 90-tallet, men ønsker seg nå en perlehvit rad igjen. 23 år gamle Jodie, derimot, har bestemt seg for å tilføre mer kroppskunst. Selv om hun allerede er dekket av tatoveringer og piercinger.

 • 22.35 Sex til salgs (2)

  (Love for Sale) Britisk dokumentar i to deler. Prostituerte blir ofte sett på som umoralske individer eller utnyttede ofre, men her undersøker Rupert Everett hva som ligger bak stereotypene og får høre historien til både sexarbeidere og klienter. Dokumentaren er filmet i Storbritannia, Frankrike, Nederland og Israel. Hva er det som får noen menn til å kjøpe sex? Rupert snakker med selverklærte sexavhengige, en gift mann som liker sexrollespill med en dominatrix, en skilt, tvekjønnet far hvis erfaringer med hetrofile, mannlige klienter kaster et fascinerende lys over britiske menns sexualitet, og en suksessfull forretningsmann som hevder å ha brukt 150 000 pund på massasjestudioer de siste to årene. Del 2 av 2.

 • 23.40 Åndenes makt (8)

  (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. I 2001 flyttet Laila Korsnes og familien inn i huset sitt på idylliske Hareid i Møre og Romsdal. Da de overtok huset gjorde de omfattende renoveringsarbeid, men tilværelsen som huseier ble likevel ikke helt slik Laila hadde tenkt seg. Lyden av skuffer som åpner seg, uforklarlig røyklukt og syn av skikkelser har gjort at Laila nå ønsker å flytte. Kan Lilly Bendriss hjelpe familien slik at de kan bli i huset sitt?

 • 00.45 Medium (1)

  (Medium) Amerikansk dramaserie. Uvitende om at han ikke lenger er i live, dukker Clay Bicks, Allisons gamle flamme, opp på døren hennes umiddelbart etter dødstidspunktet. Når han innser at han aldri vil få anledning til å være sammen med kvinnen han elsket, bestemmer han seg for å bli værende i Allisons hjem. Dette gjør Joe alt annet enn glad, og noe må gjøres for å få Clay ut av huset. Samtidig opplever Allison og Bridgette at de drømmer like drømmer, men Bridgettes er merkelig nok i tegneserieform.

 • 01.45 Ghost Whisperer (18)

  (Ghost Whisperer, år 3) Amerikansk dramaserie. En serie av legemlige besettelser avslører sannheten om Melindas familie, blant annet hvorfor faren forsvant og hvorfor moren har holdt dette hemmelig.

 • 02.45 Cold Case (10)

  (Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. Rush og Valens gjenopptar en sak fra 2001 der den populære lokale kaféeieren Frank Dicenzio tilsynelatende ble slått i hjel av sin beste medarbeider.

 • 03.40 Supernatural (15)

  (Supernatural) Amerikansk actionserie. Den siste selfien en tenåringsjente tok før hun ble drept, viser en spøkelseslignende skikkelse i bakgrunnen. Under etterforskningen støter Dean og Sam på de velkjente «Ghostfacers». Medvirkende:Jensen Ackles, Jared Padalecki.

 • 04.30 Off The Map (6)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Når vandaler stikker av med klinikkens medisiner, må Otis stå opp mot sin egen nøkternhet for å redde livet til en pasient, og Ryan møter en ung pasient med en sykdom hun er altfor godt kjent med.

 • 05.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.00 TV-shop 08.00 Kongen av Queens (122) 08.30 The Ellen DeGeneres Show (113) 09.20 Dr. Phil (2107) 10.15 Norges styggeste rom (1) 11.10 Gordon Ramsay rydder opp (9) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (114) 13.00 The Real Housewives of Orange County (1) 14.00 Masterchef USA (10) 15.00 MasterChef Norge (18) 16.00 Svenske Hollywoodfruer (9) 17.00 Teenage Boss Sverige (7)

 • 18.00 Brannstasjonen (2)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. Det brenner i et bolighus midt i trehusbebyggelsen i Stavanger. En fritidsbåt står i full fyr ute på fjorden, og det brenner i en garasje tett opp mot et bolighus.

 • 18.30 Top Model USA (2)

  (America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Semifinalistene utfordres på en undergrunnsstasjon i Los Angeles, hvor de skal modellere ulike sesongantrekk. Det blir hett under en nattlig photoshoot når de 14 finalistene skal velges.

 • 19.30 Norges styggeste rom (2)

  (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Norges styggeste rom-teamet setter seg i bobilen og kjører til Ytre Enebakk for å glede noen der med oppussing. En far med en tenåringsdatter trenger en hjelpende hånd, datteren har fått nok av møbler og gardiner som har hengt der siden hun ble født. Hun drømmer om en lys og moderne stue, men pappa prioriterer sine hobbyer fremfor huset. Snekker Torkel og interiørekspert Halvor kommer Amanda til unnsetning for å oppfylle hennes drøm. Fellesprosjektet i borettslaget blir en splitter ny lekeplass med kjempetøff sjørøverskute.

 • 20.30 Pascals konditori (7)

  (Pascals konditori) Norsk dokumentarserie. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk. I kveldens episode dukker plutselig Mattilsynet opp i Pascals konditori. Cato kommer med en sjokkerende nyhet, mens Mariusz må stå skolerett for Pascal. Sjefen sjøl tar med seg gjengen ut av kontoret på en etterlengtet utflukt.

 • 21.30 Hundepatruljen Oslo (15)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Duncan er en erfaren politimann som har vært politi i 12 år, men han har kun jobbet i Hundetjenesten i et år. Det er derfor viktig at han og hunden hans, Milan, får bygget opp erfaring når de er ute på patrulje. Milan får prøvd seg på spor i denne episoden når Kristian og Duncan får melding om innbrudd i flere garasjer. Milan forsøker også å gå spor ved en bilforetning der innbruddsalarmen har gått. Videre dras både Lars, Morten, Kristian og Duncan inn i en biljakt på en MC-fører som nekter å stoppe, og som så legger på sprang inn i skogen. Det blir så Blitz sin oppgave å finne ham.

 • 22.30 Paradise Hotel (26)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie TV3 og Triana Iglesias inviterer deg til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel også denne våren. TV3 og Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter inn på hotellet, og fem sjarmerende gutter. OG fem hotte, modellaktige gutter. Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Flotte jenter, kjekke gutter, tvister og backstabbing i ryggen - i år hyller vi konseptet og Paradiset - slik Paradise Hotel skal være: Glødende hett, tiltrekkende og umåtelig nervepirrende. Dagen gjestene både elsker og hater er endelig her, det er endelig tid for å kåre årets Mr & Miss Paradise. Gjestene får seg imidlertid et stort sjokk da det viser seg at årets jury er av det helt spesielle slaget… Det er duket for en seremoni fylt av humor, latter og svært pinlige tv-øyeblikk.

 • 23.30 Sex og singelliv (63)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie føler seg presset til å planlegge bryllupet, men er veldig usikker. Hun innrømmer overfor Miranda at hun ikke akkurat hopper av lykke, og Miranda forteller at hun selv ikke gløder av glede over å være gravid. Carrie prøver å fortelle Aidan at hun vil vente, men ender opp med å fremskynde det hele. Samtidig blir Samantha konfrontert med sine ekte følelser for Richard, da hun får vite at han har andre på si'. Og Charlotte forsøker å komme over skilsmissen med steppekurs. Medvirkende:Chris Noth. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.10 Chicago P.D. (15)

  (Chicago P.D.) Amerikansk krimserie. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to meget forskjellige grupper: de uniformerte betjentene, som patruljerer gatene og bekjemper kriminalitet, og etteretningstjenesten, som kjemper mot byens største forbrytelser innenfor organisert kriminalitet, narkotikahandel og drapssaker. Atwater blir vant til sin nye job, mens Antonio er lenket til pulten til han blir bedre. I mellomtiden spør Lindsay Voight om hjelp, og Jin blir nødt til å innrømme hans hemmelige møter med Stilwell.

 • 01.05 Svenske Hollywoodfruer (9)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Vi møter fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Isabel blir presset til det ytterste av den personlige treneren sin. Agnes-Nicole prøver å finne en ny produsent som kan ordne opp i den gamle hitlåten hennes "A Real Man". Maria innreder badet sitt og blir kjempefornøyd med resultatet. Päivi skal forberede en middag for mannens kolleger og har bestemt seg for å gi kvelden et nordisk preg.

 • 01.55 Paradise Hotel (26)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie TV3 og Triana Iglesias inviterer deg til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel også denne våren. TV3 og Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter inn på hotellet, og fem sjarmerende gutter. OG fem hotte, modellaktige gutter. Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Flotte jenter, kjekke gutter, tvister og backstabbing i ryggen - i år hyller vi konseptet og Paradiset - slik Paradise Hotel skal være: Glødende hett, tiltrekkende og umåtelig nervepirrende. Dagen gjestene både elsker og hater er endelig her, det er endelig tid for å kåre årets Mr & Miss Paradise. Gjestene får seg imidlertid et stort sjokk da det viser seg at årets jury er av det helt spesielle slaget… Det er duket for en seremoni fylt av humor, latter og svært pinlige tv-øyeblikk.

 • 02.45 Kongen av Queens (123)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Janet forteller Carrie at hunden de har i dag er den samme som Doug fikk da han var 11. Carrie aner ugler i mosen, og finner ut sannheten. Kan vofsen virkelig være 27 år gammel?

 • 03.10 Will & Grace (141)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will spør Grace om kjærlighetsråd og spiller uoppnåelig overfor sin nye kjæreste. Men det viser seg raskt at det ikke fører noe godt med seg. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.35 Will & Grace (142)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will er meget begeistret for sin nye kjæreste, Vince, og bestemmer seg for å sette forholdet på den ultimate prøve: et møte med Grace. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 04.00 Bones (18)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Forfatteren og rettsmedisineren dr. Temperance Brennan er ekspert på å tyde ledetråder og bevismateriale. Sammen med teamet og FBI-agenten Seeley Booth hjelper Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Enheten blir satt på saken da en mann blir funnet i magen til en hai. En ny person dukker opp på Jeffersonian og blir betatt av Booth.

 • 04.45 Gordon Ramsay rydder opp (9)

  (Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Ramsay besøker den familieeide restauranten Sam's Mediterranean Kabob Room i Monrovia i California. Han vandrer rett inn i en familiekrangel og må prøve å hjelpe dem med å løse problemene.

 • 05.30 Nanny (39)
 • 05.30 Nanny (40)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... For å sikre rettighetene til et stykke som Andrew Loyd Webber også er interessert i, skal det litt smisking og luring til. Husets herre og barnepiken finner ut at hvis manusforfatteren får en kveld med en fantastisk dame, kan saken være i boks. Fran tar på seg å fikse akkurat den rette damen for ham, men Maxwell blir noe skeptisk når han finner ut hvem det blir: Frans bestemor! Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (5)

  (Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. Harry mister tålmodigheten med tre svømmere som han må redde like etter at han hadde advart dem mot et farlig område.

 • 19.50 Ikke gjør dette hjemme - Canada (1)

  (Never Do this at Home) Kanadisk underholdningsserie. Med en dose vitenskap, litt risiko og mye humor utfører Teddy Wilson og Norm Sousa de villeste eksperimenter du ikke må finne på å gjøre hjemme.

 • 20.35 Big Bang (4)

  Populærvitenskapelig underholdningsprogram. Et ekspertpanel bestående av fysiker og rosablogger Sunniva Rose, Marlen Ferrer (historiker), Tian Sørhaug (sosialantropolog), Stig Johannesen (lege) og Dag Hessen (biolog) forsøker å besvare Linhave og Berghs mange spørsmål om stort og smått. Programleder:Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave.

 • 21.30 Top Gear - en britisk hyllest (1)

  (Top Gear: Best of British) Britisk bilserie. Bli med på tograce fra London til Edinburgh! I tillegg møter James den britiske OL-vinneren Amy Williams for en vinterlig test av den nyeste Mini-rallybilen. Jeremy tester en oppdatert versjon av den klassiske Jensen Interceptor og havner i en 70-tallsverden med kjørehansker av lær og visne barter. Og 50-årsdagen til den legendariske Jaguar E-type feires. Det blir litt av en fest!

 • 22.25 Sør-Amerikas hemmeligheter (1)

  (Secrets of South America - Extreme Beauty Queens) Britisk dokumentarserie. Verdens vakreste kvinner (Verdens vakreste kvinner) Billie JD Porter utforsker livet i Sør-Amerika gjennom folks holdninger til sex, penger og kroppsidealer. I Venezuela følger Billie en skjønnhetskonkurranse og undersøker hvor langt både fattige og rike sør-amerikanere er villige til å gå for å jakte på det perfekte utseende.

 • 23.15 Spill meg (6)

  Norsk humorserie. Kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere. Programleder er Vågard Unstad fra rappegruppen A-laget.

 • 23.45 Avhengig av trening

  Dansk dokumentar. I løpet av få år har antallet vanlige mennesker som trener hardt og intensivt vokst voldsomt. Men hva er konsekvensene av at man må være supertrent for å henge med? Hvordan kan en så sunn aktivtitet som trening bli så sykelig?

 • 00.15 Bondi Beach (5)

  (Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. Harry mister tålmodigheten med tre svømmere som han må redde like etter at han hadde advart dem mot et farlig område.

 • 00.40 Skolen (1)

  Britisk dokumentarserie. Med 62 kameraer plassert overalt på en skole i sju uker får vi observere hva som skjer i klasserommet, i korridorene, på rektors kontor og i kantinen det siste semesteret før eksamen. Hvordan er så livet for Mr. Drew, inspektøren som skal håndheve skolens regler? Han kalles både ond og en god sosialarbeider. Men like før julerferien topper det seg.

 • 01.25 Krøll på hjernen (6)

  (Fuckr med dn hjrne) Dansk serie. Ikke alt er som det gir seg ut for å være. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan man kan bruke både den og sansene på en skarpere måte.

 • 01.55 Eit perfekt liv (8)

  (Enlightened) Amerikansk komiserie. 40 år gamle Amy Jellicoe får et mentalt sammenbrudd på jobb og havner på et behandlingshjem. Etter en måneds opphold reiser hun tilbake til California for å starte et nytt og bedre liv. Konflikten mellom Amy, Dougie og de ansatte blir verre når Amy blir rapportert til personalavdelingen for slett arbeid. Amy er så desperat etter å komme seg bort fra avdelingen at hun får Krista til å ordne et møte med Damon. Utfallet blir som forventet. Medvirkende:Laura Dern, Diane Ladd, Bayne Gibby.

 • 02.20 Pattedyrenes verden (6)

  Britisk dokumentarserie. Lykkejegere (Lykkejegere) Pandaen spiser bare bambusskudd. Den er spesialist. Andre pattedyr er altetende og forsyner seg av det sesongen tilbyr. Grizzlybjørnen sover når det er lite mat, men når laksen gyter spiser den 30.000 kalorier hver dag, ti ganger mer enn et menneske!

 • 03.10 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie