Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Siste filmtrailere

pluss
Han ble så plaget av hysteriske kvinner at han forlot Hollywood for alltid

Han ble så plaget av hysteriske kvinner at han forlot Hollywood for alltid

Er det det som er ungdomskilden til Robert Redford (79)? Les mer

Fikk totalslakt i 1977, er nå en av tidenes mest populære filmserier

Fikk totalslakt i 1977, er nå en av tidenes mest populære filmserier

Vi har snoket i arkivene etter gamle Star Wars-anmeldelser. Les mer

Sammenlikner sin mest kjente film med en «blowjob fra feil person»

Sammenlikner sin mest kjente film med en «blowjob fra feil person»

John Malkovich er ikke fornøyd med å bli husket for kultfilmen «Being John Malkovich» . Alt om TV-kvelden

17.15 Muntre gjensyn med "Skjult kamera" 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Glimt av Norge

 • 18.05 Julekongen (1)

  (Julekongen) Norsk dramaserie. Kevin er 9 år og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. Han har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne. Det er flere ting som kan ødelegge planene hans, derfor har han forberedt seg ekstra godt. Men årets jul vil allikevel bli helt annerledes enn det var mulig å forestille seg! Medvirkende:Jon Skolmen, Gisken Armand, Kyrre Hellum, Henrik Horge, Paul-Ottar Haga, Robert Stoltenberg, Herborg Kråkevik, Vetle Qvenild Werring, Emma Rebecca Storvik, Oscar Reistad Fosse, Stella Stenman Hagen.

 • 18.30 Extra

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Lofotsprell - med Wegge i Lofoten og Vesterålen (2)

  (Lofotsprell - med Wegge i Lofoten og Vesterålen) Norsk dokumentarserie. Vi følger Wegge-søsknene på deres eventyr i Lofoten og Vesterålen. Storebror Inge er kameramannen bak serien, og de prøver blant annet å filme skikjøring med nordlys i bakgrunnen. I tillegg skal de gjøre et avansert stunt på den kjente Svolværgeita.

 • 20.15 Jul hos Mette Blomsterberg (1)

  Dansk matserie. Mette Blomsterbergs kjøkken er pyntet til jul, og i løpet av desember vil hun demonstrere oppskrifter og tips som kan gjøre julemåneden enda søtere. Denne gangen serverer hun blant annet fylte sjokolader med ingefær og en boblende gløggaperitif. Også dører og vinduskarmer får et streif av julehygge når Blomsterberg binder julekranser med kanelstenger og bakte appelsiner.

 • 20.45 Billedbrev

  Norsk dokumentar. For 10 år siden åpnet et museum til ære for byens store sønn Pablo Picasso, og turistene har strømmet til for å oppleve den store mesterens kunst. Picassos Málaga (Picassos Málaga)

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Doktor Foster (1)

  (Doctor Foster) Britisk dramaserie fra 2015. Doktor Gemma Foster lever lykkelig sammen med ektemannen Simon og deres sønn, inntil hun får mistanke om at Simon er utro. I stedet for å konfrontere sin mann, velger hun å finne ut av hans hemmeligheter på egenhånd. Avsløringene ryster henne helt inn til margen. Er livet hennes i ferd med å gå i oppløsning? Medvirkende:Suranne Jones, Bertie Carvel, Tom Taylor.

 • 22.25 Line jorda rundt (6)

  (Line jorda rundt) Underholdningsserie. Ubereiste Line Elvsåshagen reiser jorda rundt uten penger til mat og overnatting. Hun er avhengig av hjelp fra sosiale medier for å skaffe nye venner og kokko opplevelser i alle verdensdeler. It's time for Africa! Smånevrotiske Line vil finne fram til den chille afrikaneren hun håper bor i henne. Tips fra sosiale medier gir henne jobb på en luksusresort, hun må slakte sin egen middag - og hun får en smak av det tanzanianske såpestjernelivet.

 • 22.55 Humorkalender

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Ikke gjør dette hjemme (6)

  (Ikke gjør dette hjemme) Norsk underholdningsprogram. Programlederne Rune Nilson og Torfinn Borkhus har flyttet inn i et nytt hus, de har bygd bar på låven og er klar for å eksperimentere med det som omgir oss i hverdagen. Sprengstoffekspert Roar Krosby ønsker å øke rekrutteringe til yrket sitt og starter i kveld opp "småsprengerskolen" - hvor unge kan lære mer om sprengstoffets spennende verden. Kjemiker Morten Karlsen har med seg kanskje verdens største bamsemums - med eksplosivt resultat. Programlederne Rune Nilson og Torfinn Borkhus setter seg fore å lage eggerøre og appelsinjuice - i vaskemaskinen, slik at du slipper. Programleder:Rune Nilson, Torfinn Borkhus.

 • 23.40 Der ingen skulle tru at nokon kunne bu (5)

  (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Norsk dokumentarserie. Noen av naboene gir Lisa Instefjord Gilje og Svein Eivind Gilje et år når de flytter fra blokka i Fitjar til den veiløse øya Fonna sammen med ettåringen Lars Eivind. Men det unge paret har drømt om et sted som Fonna hele livet. Robert Sørfonn liker at ensomhet ute på øya blir brutt, men lurer på hvordan dette skal gå.

 • 00.25 Mesternes mester (1)

  Norsk underholdningsserie. Ti tidligere toppidrettsutøvere er samlet i Ungarn for å konkurrere mot hverandre om tittelen "Mesternes mester 2012". Konkurransen er knallhard fra første dag, og årets mestere knuser tidligere rekorder. Programleder:Dag Erik Pedersen.

 • 01.25 Broen (10)

  (Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og Henrik finner avgjørende spor, og jakten på gjerningsmannen fortsetter. Men vil de klare å stoppe han i tide? Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.

 • 02.25 Vera (2)

  (Vera) Britisk krimserie. (Poster Child) En kirurg blir skutt og drept like før han skal gå av med pensjon, og døtrene hans blir bortført. Vera og teamet må kjempe en kamp mot klokka for å finne jentene og morderen. Medvirkende:Brenda Blethyn, David Leon.

 • 03.50 Top Gear (8)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene. Richard Hammond er kommet til de ti beste innslagene fra Top Gear seriene.

 • 05.30 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Derrick (10)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.05 Økolandsbyen (4)

  (Økolandsbyen) Norsk dokumentarserie. En dokumentarserie om forsøket på å skape Norges første økolandsby. Hvor krevende er balansegangen mellom idealisme og profitt, og mellom selvutvikling og oppofrende fellesskap? Serien viser hvor vanskelig det er å forene ulike drømmer og forventninger i ett og samme prosjekt. Etter 15 år ser gründeren Simen Torp at drømmen om økolandsbyen i Hurdal endelig er i ferd med å gå i oppfyllelse. Men vil prosjektet trekke verden i en mer miljøvennlig retning, eller blir det bare et boligfelt med solceller på taket?

 • 19.45 Herskapelig

  Norsk serie fra 2001. Hafslund hovedgård ligger fornemt tilbaketrukket mellom høye lindetrær og får stor oppmerksomhet fra veifarende. Toppen Bech besøker i kveld Sarpsborg og forflytter seg i tid til 1700-tallet, den gang herskap og tjenere var noe helt annet enn i dag. Hafslund hovedgård (Hafslund hovedgård)

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Frigjøringen av Europa (1)

  (Surrender) Fransk dokumentar. En skildring av den siste tiden før Europas frigjøring 8. mai 1945, dagen da Nazi-Tyskland overgir seg til de allierte. Filmen er basert på unike arkivbilder og vitnesbyrd fra soldater, sykepleiere og sivile fra krigens begge sider.

 • 21.30 Etterforskarane (1)

  (The Detectives) Britisk dokumentarserie. Seksuelle overgrep er blant de forbrytelsene som gir strengest straff, men det er få tilfelle som fører til dom. Hvordan tenker og arbeider etterforskerne som har disse sakene som sitt spesialområde? Manhunt (Jakta) Vi får følge etterforskningen av den kjente plateprateren Ray Teret, en venn av Jimmy Savile. Teret er beskyldt for å ha forgrepet seg på en rekke skolejenter på 60- og 70-tallet. I så gamle saker har politiet intet åsted, ingen DNA-bevis og ingen opptak fra overvåkningskameraer til å hjelpe seg.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Korrespondentane (4)

  Svensk utenriksmagasin. Hvem tar opp kampen mot IS? Hele verden snakker om å stoppe barbariet, men det er få som virkelig gjør noe. Korrespondentene møter de som er nærmest frontlinja, blant annet en bankmann frå Jönköping.

 • 23.20 Den brysomme mannen

  Terningkast 4(Den brysomme mannen) Norsk drama fra 2006. På overflaten har Andreas et perfekt liv. Kone, venner og bolig er som klippet ut av en livsstilskatalog. Men under overflaten er livet underlig: Andreas vet ikke hvorfor han er havnet i byen han bor i. Han trenger desperat å finne det ut. Men det kan bli farlig. Medvirkende:Johannes Joner, Petronella Barker, Trond Fausa Aurvåg. Regi:Jens Lien.
  Les mer i filmbasen

 • 00.50 Orkanen (1)

  Britisk dramadokumentar. Kan vi mennesker manipulere været slik at orkaner får uante krefter? Etter at orkanen Katrina hadde rast over New Orleans, begynte en gruppe vitenskapsmenn å se etter muligheter for å temme en orkan. De oppdaget at små feil kunne utløse kjempekrefter i atmosfæren. Dette ga bakgrunn for å lage et spennende senario om hvor galt det kan gå når menneskene vil kontrollere været.

 • 01.40 Lofotsprell - med Wegge i Lofoten og Vesterålen (2)

  (Lofotsprell - med Wegge i Lofoten og Vesterålen) Norsk dokumentarserie. Vi følger Weggesøsknene på deres eventyr i Lofoten og Vesterålen. Vi følger Weggesøsknene på deres eventyr i Lofoten og Vesterålen. Storebror Inge er kameramannen bak serien, og de prøver blant annet å filme skikjøring med nordlys i bakgrunnen. I tillegg skal de gjøre et avansert stunt på den kjente Svolværgeita.

 • 02.10 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.25 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.40 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.50 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.05 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.15 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.30 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.45 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.55 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.10 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.25 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.35 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.50 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Solsidan (6) 17.30 Fingrene av fatet (13)

 • 18.00 Hotel Cæsar (51)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Dagen etter utdrikningslaget oppdager Pelle til sin store forskrekkelse at han har mistet ringene til Harshad. Amanda ser mørkt på sitasjonen etter møtet med Haakenaasen, hvor det kom frem at Hotel Cæsar skal rives, men Juni er overbevist om at de vil klare å snu vedtaket til kommunen. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

  (Været)

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Fingrene av fatet (14)

  (Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Det blir alt annet enn mild bris når Desta Marie Beeder og Isabella Martinsen konkurrerer om å lage den beste fiskesuppa. De må fungere som kokkene sine verktøy - kokkene får ikke ta på noe som helst. Smaker den nordnorske eller vestlandske fiskesuppa best?

 • 19.30 Hotel Cæsar (52)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Eva er fra seg av alle uhellene som rammer dem før bryllupet, og saken blir ikke bedre av at hun har mottatt feil brudekjole fra Milan. Ninni er urolig etter at hun så Haakenaasen på hotellet, og får mistanken sin bekreftet når hun snubler over informasjon om at Hotel Cæsar skal rives. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.

 • 20.00 Haterne

  (Haterne) Norsk dokumentar. Både blogger Sophie Elise, politiker Sandra Borch og samfunnsdebattant Jørgen Foss har gjennom mange år opplevd å bli utsatt for omfattende netthets. Nå skal nettrollene konfronteres og stilles til ansvar for det de har skrevet. Det siste året har programlederne Håvard Kristoffersen Hansen og Mathias Reierth sporet opp menneskene som har gått til personangrep mot disse tre i sosiale medier og ulike kommentarfelt. Programleder:Håvard Kristoffersen Hansen, Mathias Reierth.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Grey's Anatomy (2)

  (Grey's Anatomy) Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. Det er et stort press på Bailey når hun tar fatt på sin første arbeidsdag som sjef. Ekteskapet til April står i fare, og hun har problemer med å finne ut hva problemene hennes skyldes. Meredith sliter med å sjonglere alle oppgavene sine, og Amelia prøver å definere forholdet til Owen. Medvirkende:Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Sarah Drew.

 • 22.35 Solsidan (7)

  (Solsidan) Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.

 • 23.05 The Good Wife (1)

  (The Good Wife) Amerikansk dramaserie. Alicia var den perfekte hustru, inntil ektemannen ble fengslet etter en offentlig sex- og korrupsjonsskandale. Nå har hun gjenreist advokatkarrieren sin, og driver et eget firma sammen med dyktige kolleger. Sesongpremiere. Alicia forsøker å blåse nytt liv i karrieren sin ved å bistå personer som søker retten om å bli løslatt mot kausjon. Eksmannen hennes, Peter, har bestemt seg for å stille til valg som president, og hyrer inn strategen Ruth Eastman for å få hjelp med kampanjen. Alicia var den perfekte hustru, inntil ektemannen ble fengslet etter en offentlig sex- og korrupsjonsskandale. Hun begynte å jobbe som advokat igjen, og driver et eget firma sammen med dyktige kolleger. Medvirkende:Julianna Margulies, Matt Czuchry, Christine Baranski.

 • 00.05 Farmen 2015 (31)

  (Farmen 2015) Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Vi går inn i finaleuken på Farmen 2015 og første semifinalist skal kåres. Det er nå kun fire deltakere igjen som skal kjempe seg gjennom forskjellige grener og vise hva de har lært i løpet av sitt opphold på Lønntjernbråten gård. Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 01.05 Criminal Minds (11)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Teamet er denne gangen kalt inn for å finne ut hvem som har drept tre mennesker midt på lyse dagen. Snart kommer de på sporet av en mann som kaller seg "The Road Warrior". Mannen sliter på hjemmefronten, og velger sine ofre ut fra hvordan han oppfatter hverdagslivet sitt.

 • 01.45 Criminal Minds (12)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Tre tenåringsjenter er blitt drept de siste månedene, og nå som en fjerde jente er kidnappet. må Hotchner og teamet komme til bunns i saken før flere mister livet.

 • 02.30 Elementary (17)

  (Elementary) Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

 • 03.15 Blue Bloods (2)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny får en actionstjerne fra Hollywood på slep, som skal lære seg hvordan NYPD jobber som forberedelse til en stor filmrolle.

 • 04.00 Criminal Minds (11)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Teamet er denne gangen kalt inn for å finne ut hvem som har drept tre mennesker midt på lyse dagen. Snart kommer de på sporet av en mann som kaller seg "The Road Warrior". Mannen sliter på hjemmefronten, og velger sine ofre ut fra hvordan han oppfatter hverdagslivet sitt.

 • 04.45 Criminal Minds (12)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Tre tenåringsjenter er blitt drept de siste månedene, og nå som en fjerde jente er kidnappet. må Hotchner og teamet komme til bunns i saken før flere mister livet.

 • 05.30 What Went Down (37)

  (What Went Down) Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Fraktekrigen (9) 17.30 Cash Cowboys (9)

 • 18.40 The Julekalender (1)

  (The Julekalender) Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. The Julekalender ble vist på TV 2 første gang i 1994, og den utradisjonelle julekalenderen ble en stor suksess. "Det e' bærre lækkert" og "bob bob" ble innført i det norske vokabular og "Støveldance" ble en slager på diskotek landet rundt. Nå, 18 år etter, er det tid for en ny runde med nissene. Hver dag fram til jul kan du følge den populære kultserien med The Travellin' Strawberries. Medvirkende:Tore Johansen, Ivar Gafseth, Erling Mylius, Arve Opsahl.

 • 19.00 Iskrigerne (13)

  (Iskrigerne) Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen "Shampo" Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 • 19.30 Gustav's Super Races (15)

  (Gustav's Super Races) Svensk motormagasin. Verdens raskeste biler settes opp mot hverandre i adrenalinfylte dragrace. Gustav Träff driver en suksessrik YouTube-kanal med nærmere 200 millioner visninger, og har et godt navn i racing-verdenen. I denne serien får du de beste racene han har organisert - med sjeldne superbiler fra Bugatti, Koenigsegg, Ferrari og andre kjente merker. Her får du et unikt innblikk i råskapen som bor i planetens raskeste biler. En helt spesiell hyperbil er klar for å ta opp kampen mot alt fra Nissan GT-R til Stuttgarts fineste, Porsche Carrera GT. Et par Ferrarier får kjenne på konkurransen fra deilig svensk kraft. Programleder:Gustav Träff.

 • 20.00 Fail Army (12)

  (Fail Army) Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden, som på den populære YouTube-kanalen med samme navn! Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden!

 • 20.30 American Ninja Warrior (4)

  (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsprogram fra 2009. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den aller første American Ninja Warrior. Ti av USAS fremste atleter drar til Japan for å delta i den siste finalerunden der de skal prøve seg i verdens mest krevende hinderløype, Mount Midoriyama. Har noen av de ti ninjaene styrken og smidigheten som skal til for å komme seg gjennom hele løypen? En vinner skal kåres.

 • 21.30 Fjorden Cowboys (4)

  (Fjorden Cowboy) Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Det er 17. mai i Fjorden. Lothepus må gi si fra seg ansvaret for den tradisjonsrike salutten fordi har lovet å høre datteren synge. Faren til Lothepus skal overta ansvaret, men det bekymrer Lothepus siden gamlingen ikke er kjent for å spare på dynamitten.

 • 22.00 Golden Goal (6)

  Norsk underholdningsprogram. Et underholdningprogram for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Den tidligere profesjonelle streakeren Mark Roberts er gjest i studio, og Henrik har testet drifting sammen med Fredric Aasbø.

 • 22.30 Iskrigerne (14)

  (Iskrigerne) Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen "Shampo" Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 • 23.00 Kriminelle hemmeligheter (1)

  (Crime Secrets of Shoplifters) Amerikansk dokumentarserie. Lommetyver og butikktyver herjer Londons gater. Vi følger menneskene som har som oppgave å stanse dem. I dårlige tider kan selv det minste tapet gjøre en stor forskjell, men dette bryr tyvene seg lite om. De ser på mindre kriminelle handlinger som en måte å skaffe seg lettjente penger med liten risiko for å bli tatt, og der straffen er minimal om de skulle bli pågrepet. Ved å stele ting verdt 500 kroner og selge dem for 250, kan en profesjonell butikktyv tjene rundt 7000 kroner i uken. Vi følger en gruppe butikkdetektiver som nekter å gi opp kampen mot tyvene. Samtidig, i Londons travle gater, sikter lommetyver seg inn på folkemengder på puber, og planlegger minibanksvindel. De vet det ikke ennå, men spesialenheter i politiet overvåker alle bevegelsene de gjør.

 • 00.00 The Julekalender (1)

  (The Julekalender) Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. The Julekalender ble vist på TV 2 første gang i 1994, og den utradisjonelle julekalenderen ble en stor suksess. "Det e' bærre lækkert" og "bob bob" ble innført i det norske vokabular og "Støveldance" ble en slager på diskotek landet rundt. Nå, 18 år etter, er det tid for en ny runde med nissene. Hver dag fram til jul kan du følge den populære kultserien med The Travellin' Strawberries. Medvirkende:Tore Johansen, Ivar Gafseth, Erling Mylius, Arve Opsahl.

 • 00.20 Broom (2)

  Forbrukermagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med nye biler og store doser entusiasme og underholdning. Her får du test av nybilene - og konkurrentene - Toyota Rav 4 og Ford Kuga, og så blir det full fart når Jan Erik og Tommy Rustad er på Vålerbanen og kjører Chervrolet Camaro.

 • 00.50 Iskrigerne (14)

  (Iskrigerne) Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen "Shampo" Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 • 01.20 Billy the Exterminator (6)

  (Billy the Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb. En lokal dyreinspektør har oppdaget en slange på størrelse med en telefonstolpe og ringer Billy. Å få bukt med det gigantiske slangemonsteret krever kløkt og alvor. Ricky har med seg en ny kjæreste hjem, men skyer truer i horisonten.

 • 01.45 American Ninja Warrior (4)

  (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsprogram fra 2009. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den aller første American Ninja Warrior. Ti av USAS fremste atleter drar til Japan for å delta i den siste finalerunden der de skal prøve seg i verdens mest krevende hinderløype, Mount Midoriyama. Har noen av de ti ninjaene styrken og smidigheten som skal til for å komme seg gjennom hele løypen? En vinner skal kåres.

 • 02.40 M*A*S*H (20)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.05 M*A*S*H (21)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.35 Atlantis (5)

  (Atlantis) Britisk dramaserie. Da Jason dro ut for finne faren sin, kunne han aldri ha forestilt seg hvor reisen skulle ta ham. Langt hjemmefra og desperat etter svar blir Jason skylt på land i et gammelt rike. Et mystisk sted - den tapte byen Atlantis. Men under overflaten på dette fantastiske stedet ligger en mørk fortid, et komplisert nett av svik, der Jason nå selv er uforklarlig bundet. Han finner seg snart viklet inn i et farlig spill av politikk og makt som det ikke er mulig å komme ut av. En budbringer kommer med uventet nytt utenbys fra, og Ariadne ber Jason og vennene hans om hjelp til å finne kilden. Men å forlate borgen uten å vekke dronningens mistanke, virker som en uoverkommelig oppgave - spesielt når det kommer fram at det er Therus, Ariadnes bror, som har forlatt Atlantis og bor i eksil - som har sendt bud på henne. Ettersom Heptarian og kongens vakter sirkler inn gjemmestedet hans, må Ariadne ta et standpunkt hvor hennes lojalitet skal ligge - i Atlantis eller hos broren. Therus ønsker å innvie sin søster i sannheten bak hans eksil, en sannhet som kan tvinge kong Minos og kongefamilien i kne. Medvirkende:Jack Donnelly, Mark Addy, Robert Emms, Jemima Rooper.

 • 04.20 Alarm 112 - På liv og død (1)

  (112 - på liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.05 Bad Ink (7)

  (Bad Ink) Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk. Kelly påførte kjæresten brudd i nesebeinet da hun tok ham på fersken med en annen kvinne. Det eneste hun angrer på er imidlertid tatoveringen hun tok i all hast etterpå, som skulle representere at hun gikk videre etter bruddet.

 • 05.30 Nærkamp (1)
 • 05.25 Nærkamp (2)

  (CQB - Close Quarter Battle) Amerikansk dokumentarserie. Hvordan er det egentlig å delta på militære operasjoner og å være i nærkamp? Programleder Terry Schappert gir oss svaret, og vi kommer uvanlig tett på profesjonelle aktører og deres måte å jobbe på.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.30 Alaska-jernbanen minutt for minutt

 • 21.30 Gullfeber (3)

  (Gold Rush: Alaska) Flytting av monsteret (Moving The Monster) Todd får store utfordringer når han prøver å flytte sitt enorme gullvaskeri, Tonys dregg begynner endelig å frembringe gull og Parkers ufordragelige stil påvirker mannskapet.

 • 22.30 Alaska: The Last Frontier (2)

  (Alaska: The Last Frontier) episode 2 (Blood, Sweat & Beers) Otto og Eivin prøver å finne mat i villmarken. Samtidig kjemper Atz senior mot elementene og farer i bukta.

 • 23.30 Yukon Men (12)

  (Yukon Men) Amerikansk dokumentarserie fra 2013 Livsfarlig tur (Deadly Crossing) Tanana går gjennom en kuldeperiode, og James må redde geskjeften og lære sønnen en lekse. Familien Moore ber en utenforstående om hjelp og får sitt livs største sjokk.16+

 • 00.30 Mythbusters (11)

  (Mythbusters) Kampen mellom kjønnene runde 2 (Battle of the Sexes Round 2) Adam og Jamie tester noen kjønnsklisjeer, blant annet: Vil virkelig menn som har kjørt seg vill ikke stoppe og spørre om veien? Og er kvinner bedre på å gjøre flere ting samtidig? Programleder:Jamie Hyneman, Adam Savage.

 • 01.30 Fast and Loud (7)

  (Fast N' Loud) Rusten Cadillac/Vakker Bel-Air, del 2 (Caddy Rust Bucket/Bel-Air Beauty Part 2) Gjengen på GMG gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet. Klarer de å få bilene på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

 • 02.30 Fast and Loud (18)

  (Fast N' Loud) Stor rød caddy, del 2 (Big Red Caddy, Part II) Med en storkunde på vei truer motor- og interiørproblemer med å ødelegge 67 Cadillac kabriolet-prosjektet til Richard og Aaron.

 • 03.30 Overhaling (2)

  (Overhaulin') Motorserie. 1982 El Camino (1982 El Camino) Locksmith Dougs elskede 82-modell El Camino kommer inn til overhaling. Chip Foose og teamet hans overtar nøklene og vil gi denne gamle traveren en skikkelig ansiktsløftning.

 • 04.20 Gullfeber (4)

  (Gold Rush) Underholdningsserie. Veien fra helvete (Road From Hell) Hoffman-gjengen prøver å sette opp vaskeanlegget, men jungelen kommer i veien. Samtidig finner The Dakota Boys det første fjellgullet på den nye utgravningsplassen.16+

 • 05.10 Femte gir (3)

  (Fifth Gear) (3) Jonny visits the firm who chromed Sir Elton John's Audi R8, and tries to do the same with an old Metro. And the team investigates if it is possible to have a diesel sports car.

 • 05.35 Femte gir (4)

  (Fifth Gear) (4) Vicki joins the world's best stunt team as they practice a new routine. Will she make the grade? Plus the team preview the new Lamborghini, which looks more like the Batmobile.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.15 Two and a Half Men (19) 17.40 Two and a Half Men (20)

 • 18.10 The Big Bang Theory (24)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. (The Bon Voyage Reaction) Sesongavslutning. Leonard får tilbud om å jobbe utenlands i sommermånedene, noe som overrasker både Penny og Sheldon. Raj bekymrer seg for at Lucie ikke vil like vennene hans, så han prøver å lede forholdet deres i en annen retning.

 • 18.35 The Big Bang Theory (1)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Hofstadter Insufficiency) Penny og Sheldon føler savnet etter Leonard, men finner heldigvis trøst i hverandre. Leonard stortrives i Nordsjøen og savner ikke Penny i det hele tatt. Amy og Bernadette knytter bånd på biologikonferanse, mens Raj prøver å sjekke opp damer nå som han endelig er i stand til å snakke med dem. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.

 • 19.00 The Big Bang Theory (2)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Deception Verification) Sheldon og Penny deler intime hemmeligheter mens Leonard er til sjøs. Når Leonard vender tilbake, blir Sheldons følelser knust. Samtidig blir Raj trøstet etter bruddet med ekskjæresten, og Wolowitz' forhold til moren fører til en uvanlig trussel mot hans mannlighet. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.

 • 19.30 America's Funniest Home Videos (1)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Slipp latteren løs.

 • 20.00 Asbjørns julekalender (1)

  (Asbjørns julekalender) Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. Første gjest ut er Tone Damli Aaberge.

 • 20.20 Brille (12)

  (Brille) Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Kristopher Schau. Programleder:Harald Eia.

 • 21.20 Castle (9)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (Secret Santa) Når en skjeggete, tykkfallen fyr i rød julenissedrakt faller fra himmelen i Central Park, setter Castle og Beckett i gang jakten på den skyldige for drapet på julenissen.

 • 22.20 Special Victims Unit (5)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2015. (Community Policing) En ubevæpnet mørkhudet mann blir skutt av tre politimenn som hevder de fulgte vanlig prosedyre under jakten på en mistenkt voldtektsmann. Rasespenningene ulmer i byen idet Barba reiser tiltale mot de tre politimennene. Medvirkende:Mariska Hargitay, Dann Florek, Ice-T.

 • 23.15 Asbjørns julekalender (1)

  (Asbjørns julekalender) Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. (Asbjørns julekalender, sesong 1) Første gjest ut er Tone Damli Aaberge.

 • 23.30 CSI (12)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Grissoms team er nede for telling med influensa når de blir innkalt av statsadvokaten for å etterforske drapene på en rekke nøkkelvitner i rettsaken mot en organisert og farlig Las Vegas-gjeng. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.

 • 00.30 Castle (21)

  (Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. (HEADHUNTERS) Stemningen er dårlig mellom Castle og Beckett, så Castle finner seg en ny partner, den tøffe og fargerike etterforskeren Ethan Slaughter fra byens gjengavsnitt. Men Castle er ikke forberedt på såpass hardbarka politiarbeid, og havner plutselig midt i skuddlinjen. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.

 • 01.25 Special Victims Unit (12)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) Når liket etter en 14 år gammel jente blir funnet i Hudson River, leter etterforskerne etter offerets identitet, som fører til at Benson går undercover som dame. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

 • 02.20 CSI: NY (16)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (Blood Actually) På valentinerdagen står Mac og teamet overfor tre skrudde historier der kjærligheten har gått for langt. Josh Groban gjestespiller i denne episoden. Medvirkende:Sela Ward, Eddie Cahill, Hill Harper, Carmine Giovinazzo.

 • 03.10 CSI (13)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.

 • 03.55 CSI: Miami (13)

  (CSI: Miami) Amerikansk spenningsserie. (CSI: Miami, år 8) CSI-teamet etterforsker drapet på en lærer som er blitt myrdet av en motorsyklist med et samuraisverd og dette fører kriminalteknikerne inn i den japanske mafiaens verden. Samtidig sliter Natalia fremdeles med hørselen etter en tidligere eksplosjon, noe som setter hennes og Ryans liv i fare da de søker gjennom huset til den avdøde læreren. Medvirkende:David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn.

 • 04.45 CSI: Miami (14)

  (CSI: Miami) Amerikansk spenningsserie. (CSI: Miami, år 8) Horatio må gjenåpne en gammel sak når henrettelsen av en dødsdømt mann blir utsatt med 24 timer. Mens klokka tikker, finner åstedsetterforskerne stadig flere løse tråder. Blir dette teamets første uløste sak? Samtidig returnerer også et tidligere CSI-medlem til arbeidsplassen i Miami. Medvirkende:David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn.

 • 05.30 Money From Strangers (13)

  (Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet? (I'm Trash!)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Kongen av Queens (110) 17.30 Kongen av Queens (111)

 • 18.00 How I met Your Mother (14)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney prøver å få til en perfekt uke og ligge med en ny jente for hver dag i uka. Og resten av gjengen heier ham fram for å slippe å tenke på sine egne problemer. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.

 • 18.30 How I met Your Mother (15)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshalll glemmer å skaffe Ted en date til valentinerdagen, og bruker en av Barneys tidligere jenter for å se om de kan passe sammen. Robin blir invitert hjem til kollegaen sin på fest. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.

 • 19.00 Storage Hunters (8)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Jesse samarbeider med Papa Bear og kjøper seg en safe. Brandon og Lori er ute etter et antikk surfebrett.

 • 19.30 Storage Hunters (9)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Papa Bear mistenker at et verdifult haglegevær ligger gjemt i en oppbevaringskasse. Lori samerbeider med Jesse i smug for å kunne vinne hovedprisen.

 • 20.00 Simpsons (21)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bart og Lisas skole feirer middelalderfestival, og Lisa blir valgt som dronning. Bart serverer en levende rottepai til dronningen, med resultat at han blir utvist fra skolen. Marge sender Bart til en streng katolsk skole i håp om at han roer seg ned litt, men hun blir bekymret når Bart begynner å tenke på å konvertere. Homer blir også fristet av katolisismen, og Marge blir bekymret for at familien vil havne i forskjellige himmelriker.

 • 20.30 Simpsons (1)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. Homer blir venn med sikkerhetsvakten på atomkraftverket og finner ut at han er en tidligere CIA-agent som sliter med voldelige episoder.

 • 21.00 Almost Genius (4)

  (Almost Genius) Kanadisk humorprogram fra 2015. Morsomme videoklipp fra hele verden får nytt liv i regi av ulike humorister. Når folk satser høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem.

 • 21.30 Die Hard 4.0

  Terningkast 4(Live Free or Die Hard) Amerikansk-britisk action fra 2007. Et angrep mot USAs datanettverk truer med å slå ut hele nasjonens infrastruktur. Terroristene bak angrepet har forutsatt alle hinder myndighetene vil bruke for å forhindre en katastrofe, men de vet ikke hva som venter dem da John McClane kaster seg inn i leken ... Medvirkende:Bruce Willis, Justin Long, Timothy Olyphant, Maggie Q, Kevin Smith. Regi:Len Wiseman. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.55 Family Guy (11)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter prøver å redde Chris fra å bli mobbet, men ender med å banke ham opp isteden. Peter innser at mobbing er gøy og begynner å mobbe alle i huset. Til slutt får Chris nok.

 • 00.25 Family Guy (12)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter blir med Quagmire på jobb og ender opp med å få ham sparket som pilot. Quagmire får hjelp fra sitt idol, Hugh Hefner.

 • 00.55 Cops Reloaded (80)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.25 Cops Reloaded (81)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.55 Seinfeld (91)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. Jerry får seg ny sofa, og Elaine går ut med mannen som leverer den. George blir med i en leseklubb, men leier filmen for å kunne bløffe seg gjennom det første møtet... Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.25 Seinfeld (92)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. Moren til kjæresten hans ser George spise ut av en søppelbøtte. Jerry går ut med en rumensk dame som var turner i de olympiske leker i 1984. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.50 Bundy (171)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al har fødselsdag, og Jeffersons bursdagsgave er en gratis bilvask utført av toppløse kvinner! Med svært motstridende følelser må Al takke nei til gaven fordi han har lovet å komme hjem til selskapet Peggy skal arrangere for ham. Gavene han får fra barna er like grusomme som alltid, men Peggy overrasker... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Ed O'neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 03.20 Bundy (240)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Både Al og hans arbeidskamerat Griff forventer lønnsforhøyelse, men sjefen annonserer at den eneste som får mer penger, er den som vinner en salgskonkurranse. Når Griff leder, forsøker Al å overtale ham til at de skal dele pengene uansett hvem som vinner. Men når de oppdager "snusk" i sjefens forretninger er veien til utpressing kort. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.

 • 03.45 American Dad (13)

  (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss "Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan mister selvtilliten, og jobben, etter at en selger får overtaket på ham i forhandlinger.

 • 04.10 Cops Reloaded (80)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.35 Cops Reloaded (81)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.00 Cheers (21)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Sams fadderbarn Joyce kommer på besøk. For at hun ikke skal havne i trøbbel, ber Sam Woody om å vise henne rundt i byen. Men byturen ender med at Joyce og Woody forlover seg. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson.

 • 05.30 The Office (8)
 • 11.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.20 Kakekrigen (10)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (1)

  (Arga snickaren) Svensk realityserie. (601) Anders besøker Joakim og broren Patrik med samboer Linda og deres to barn. De bor sammen i et hus de kjøpte i 2002 og som i dag virker umulig å restaurere. Brødrene var tidligere bestevenner, men bosituasjonen har ført til at de har glidd fra hverandre og at de i dag krangler om alt.

 • 19.25 Friends (19)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Ross and Monica's Cousin) Joey prøvespiller for en stor filmrolle der han må være naken. Rachel og Phoebe planlegger Monicas utdrikningslag i siste liten. Ross og Monicas kusine er på besøk, og Ross blir av en eller annen grunn tiltrukket av henne.

 • 19.55 Friends (20)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One With Rachel's Big Kiss) Rachel møter sin gamle venninne fra college (Winona Ryder) og lurer på om hun skal konfrontere henne med kvelden de kysset hverandre. Samtidig krangler Chandler og Ross om hvem som skal få Val Kilmers smoking, og Joey driver Monica til vanvidd når han insisterer på at bryllupet skal passe til foreldrenes tidsskjema.

 • 20.30 Hundenes hemmelige liv (3)

  (Dogs: Their Secret Lives) Britisk dokumentarserie fra 2015. Vi elsker hundene våre. De jobber for oss og er våre venner. I Storbritannia er det en hund i hvert fjerde hjem. Men hvordan er det å være hund i vår tid? Hva driver de med når de er hjemme alene? Er de så lykkelige som de fortjener å være? Nesten 50 prosent er overvektige, mange bjeffer som gale og noen er direkte farlige. Ved hjelp av skjult kamera og ny forskning avslører vi hva hundene driver med mens vi er ute.

 • 21.35 Slankekrigen (19)

  (The Biggest Loser) Amerikansk livsstilserie (The Comeback) Bob Harper kommer tilbake til ranchen, og han er ikke alene. Bob avslører sesongens største twist: Comeback Canyon. Men reaksjonene fra de andre deltakerne er ikke bare positive. Rob, for eksempel, er rasende. Han frykter det han ikke kan kontrollere, og når han ikke har kontroll, blir han sint. Programleder:Alison Sweeney.

 • 22.30 Sofias engler (5)

  (Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar, sesong 2) 20 år gamle Nathalies foreldre adopterte henne fra Vietnam. Foreldrene ble skilt og hun vokste opp med sin mor som fikk kreft. Dagen etter at Nathalie var ferdig med videregående døde moren. Nå bor Nathalie alene i leiligheten, men den er veldig nedslitt.

 • 23.30 Party i Magaluf (4)

  (The Resort, sesong 3) Britisk realityserie. (EPISODE 4) Tish, Lexi og Chloe fra Bedford kommer til Magaluf samtidig med Essex-karene Joey, Steve og Mason.

 • 00.35 Big Brother (44)

  (Big Brother) Svensk realityserie fra 2015. Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500.000 svenske kroner. Programleder:Adam Alsing.

 • 01.40 Medium (9)

  (Medium, år 4) Amerikansk Dramaserie (Wicked Game (1)) Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell: Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. Medvirkende:Miguel Sandoval, Jake Weber, Patricia Arquette.

 • 02.35 The Closer (1)

  (The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. (The Closer, år 6) En mann blir drept mens han han tar bilder av stjernene fra balkongen. Politiet mistenker at forbrytelsen er knyttet til kvinnen som han hadde et forhold til, men etterforskningen hindres, ikke bare av et manglende drapsvåpen, men også av vanskelighetene med å flytte kontoret inn i en ny bygning.

 • 03.25 The Closer (2)

  (The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. (The Closer, år 6) Kaptein Raydor slår seg sammen med Brenda i etterforskningen av forsvinningen til en barnepike som jobbet for nære venner av borgermesteren. Samtidig kan Raydors egentlige grunner til å delta i etterforskningen få store konsekvenser for Brendas karriere.

 • 04.15 Big Brother (44)

  (Big Brother) Svensk realityserie fra 2015. Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500.000 svenske kroner. (Big Brother 2015) Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500 000 svenske kroner. Programleder:Adam Alsing.

 • 05.15 Judge Judy (29)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.

 • 05.51 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 How I Met Your Mother (22) 17.30 Luksusfellen Sverige (6)

 • 18.30 Norges styggeste rom (10)

  (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsserie. En uhøytidlig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. Denne uken tar programleder Jannecke Weeden med seg interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset til et borettslag på Jessheim. I tillegg til å oppgradere den felles lekeplassen besøker de Linda og Terje og deres to barn som ønsker et stilskifte på sitt gamle kjøkken. Teamet gjør kjøkkenet om til et samlingssted for familien, inspirert av et landlig tema.

 • 19.30 Masterchef USA (10)

  (Masterchef USA) Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". Hobbykokkene må i dag presentere en risrett i løpet av 60 minutter, med ukjente ingredienser. Programleder:Gordon Ramsay.

 • 20.30 Svenske Hollywoodfruer (2)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Det fantes en tid før Svenske Hollywoodfruer, da tv-programmet var litt kjedeligere, sladrespaltene litt tammere, og Los Angeles bare var et sted på kartet for de fleste svenske tv-seere. Svenske Hollywoodfruer endret det for alltid. Nå er det dags for nye eventyr med stjernene våre - Maria Montazami, Gunilla Persson og Åsa Vesterlund. Dessuten gjør Isabel Adrian comeback og bringer med seg litt ekstra glamour. Svenske Hollywoodfruer er et av Sveriges mest framgangsrike, velkjente og omtalte program. I høst er det klart for den niende sesongen. Tradisjoner er til for å brytes, men ikke i Hollywood. Derfor vil fruelunsjen heller ikke denne gangen kunne nytes i ro og mak.

 • 21.30 Life in Pieces (5)

  (Life in Pieces) Amerikansk komiserie fra 2015. Vi følger en stor, lykkelig familie gjennom livet, mens de tråler seg frem over ulike milepæler. Eldstedatteren Heather og mannen vurderer å få en baby til når alle barna snart har forlatt redet. Det mellomste broren Matt tror han har funnet den store kjærligheten, mens yngstemann Greg er overveldet da kona føder hans første barn. En familiekomedie fortalt gjennom alle familiemedlemmenes ulike perspektiv. Utilsiktet gjør Tim og Heather det pinlig for Tyler da han skal introdusere den nye kjæresten for familien. Medvirkende:James Brolin, Dianne Wiest, Colin Hanks, Betsy Brandt, Thomas Sadoski.

 • 22.00 The Grinder (4)

  (The Grinder) Amerikansk komiserie fra 2015. Etter flere år som TV-stjerne i Hollywood, bestemmer Dean Sanderson seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå. Han mener hans TV-advokaterfaring har gjort ham skikket til oppgaven. Stewart og Deb mistenker at deres nye venner liker dem kun på grunn av Stewarts kjendisbror. Dean syns det er overraskende at Claire ikke bryr seg om hans kjendisstatus. Medvirkende:Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, Hana Hayes.

 • 22.30 Plastiske mareritt (2)

  (Mit plastikmareridt) Dansk realityserie fra 2014. I dag legger flere og flere dansker seg under kniven i jakten på evig skjønnhet, men noen ganger går besøket på operasjonsbordet galt. I Mit Plastikmareridt vises baksiden av medaljen når det som begynte som en vakker drøm om skjønnhet, i stedet ender opp med å bli ens livs verste mareritt. Iblandt er dessverre resultatet av skjønnhetskirurgi en pasient som etterlates med arr på både kropp og sjel fordi operasjonen ikke har gått som forventet og håpet. Møt Christina som ikke fikk de struttende silikonbrystene hun alltid hadde drømt om. Møt også Nicole, som lever med smerter hver dag.

 • 23.30 Sex og singelliv (38)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Carrie møter Mr. Big, og etter en kort og kald samtale står han overraskende nok utenfor døren hennes. Charlotte tror hun har funnet "den rette", mens Miranda er lei av Steve og hans prat om at det er på tide med barn. Samantha er redd hun er på vei inn i midtlivsskrisen. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

 • 00.05 Luksusfellen Sverige (6)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Robin fra Skåne elsker biler og har allerede et dusin! Halve lønnen går til bilutgifter som forsikringer og lån. Med nesten en kvart million i gjeld og en månedsinntekt på under 11.000 kr trenger han sårt hjelp. Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.

 • 01.05 Svenske Hollywoodfruer (7)

  (Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Maria Monazami forbereder seg på å dele ut en pris på en galla i Stockholm. Det er ikke lett å velge kjole, for som hun selv sier er hun fin i alt. Päivi Häcker forteller venninnene på en Barbie-fest at hun aldri har jobbet som servitrise, så hun begynner å jobbe på en hamburgerrestaurant for å prøve yrket. Lena Jolton oppsøker sin faste spåkone for å lære mer om sin nye type, kirurgen Marc Mani. Suzanne Saperstein har samlet inn store summer til et museum som viser hvordan forfedrene våre har kledd seg opp gjennom historien.

 • 01.50 NCIS (5)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. En underoffiser blir drept i en millionærs Ferrari og, Gibbs' navn dukker opp når NCIS-teamet etterforsker saken. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 02.35 How I Met Your Mother (22)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. Robin og Lily prøver å lage den perfekte cocktailen i et forsøk på å avverge en krangel mellom Barney og Marshall. Ted gjør seg klar til å reise bort sammen med Zoey. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 03.00 Will and Grace (174)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Karen tvinges til å akseptere sine følelser for sin antatt døde mann når Jack sier sin mening om hennes mannedilemma. Karen nekter å tilgi Stan og vil ikke ha noe med ham å gjøre, frem til hun finner ut hvor villig han gav opp Malcom. Til Graces forferdelse inviterer Will en eldre mann til deres tiårsjubileum. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.25 Will and Grace (175)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Dagen før Wills veldedighetsauksjon og karneval møter Jack Baby Glenn som han begynner å date. Karen er bestemt på å slå opp med Malcom. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.50 Playing House (1)

  (Playing House) Amerikansk dramaserie fra 2013. Bestevenninnene Maggie Caruso og Emma Crawford har delt endeløse eventyr opp igjennom barndommen i Pinebrook, Connecticut. Nå står de foran sitt største eventyr og utfordring så langt, å oppdra et barn. Når Maggie oppdager at ektemannen er utro over internett, gir Emma opp karrieren sin i Kina og flytter hjem til Pinebrook for å hjelpe Maggie med babyen. Mens Maggie forbereder ankomsten til sin førstefødte, som alenemor, må Emma konfrontere en fortid hun i all hast la bak seg 13 år tidligere. Det inkluderer hennes første kjærlighet Mark, som nå har blitt politi, sin pripne mor, og en hjemby hun aldri følte seg konfortabel i. På tross av sine ulikheter komplementerer kvinnene hverandre på en måte kun bestevenninner kan, og sammen takler de utfordringer fra fortiden, nåtiden og fremtiden. (Pilot) Etter elleve år i Shanghai returnerer Emma til hjembyen Pinebrook, Connecticut, til bestevenninnen Maggies babyshower. I gledesrus over gjenforeningen blir jentene stoppet av en lokal politimann, Emmas første kjærlighet, Mark. Etter en pinlig gjenforening forteller Mark Emma at han er gift. Medvirkende:Lennon Parham, Jessica St. Clair.

 • 04.15 Top Model USA (5)

  (America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Foran en sexy fotoshoot med sort enke-tema, lærer Tyra modellene hvordan de får kamera til å elske dem. En uventet kjemi oppstår mellom to modeller før en nervepirrende shoot. Programleder:Tyra Banks.

 • 05.00 NCIS (5)
 • 06.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (3)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderne på australske Bondi Beach må behandle en tenåring som har fått allergisk sjokk.

 • 19.50 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 20.20 Tara og Vegard

  (Tara og Vegard) Norsk realityserie. Tara har 100.000 følgere på sosiale medier - men i det virkelige liv er hun helt ubrukelig. Vegard hjelper henne til å gjøre noe med det.

 • 20.30 Fulford-dynastiet (4)

  (Life is Toff) Britisk dokumentarserie. Vi følger den eksentriske og frittalende aristokraten Francis Fulford og den like usedvanlige familien hans gjennom et helt år. De bor på et 800 år gammelt gods i England. Francis blir bedt om å åpne landsbyfesten. Familien ser det som en anledning til å bedre forholdet sitt til lokalsamfunnet. Men alt går ikke helt etter planen. Vi følger den eksentriske og frittalande aristokraten Francis Fulford og den like usedvanlige familien hans gjennom et helt år.

 • 21.00 Ikke gjør dette hjemme (6)

  (Ikke gjør dette hjemme) Norsk underholdningsprogram. Programlederne Rune Nilson og Torfinn Borkhus har flyttet inn i et nytt hus, de har bygd bar på låven og er klar for å eksperimentere med det som omgir oss i hverdagen. Sprengstoffekspert Roar Krosby ønsker å øke rekrutteringe til yrket sitt og starter i kveld opp "småsprengerskolen" - hvor unge kan lære mer om sprengstoffets spennende verden. Kjemiker Morten Karlsen har med seg kanskje verdens største bamsemums - med eksplosivt resultat. Programlederne Rune Nilson og Torfinn Borkhus setter seg fore å lage eggerøre og appelsinjuice - i vaskemaskinen, slik at du slipper. Programleder:Rune Nilson, Torfinn Borkhus.

 • 21.30 Det siste kongeriket (6)

  (The Last Kingdom) Britisk dramaserie fra 2015. I denne serien kjemper historiske og fiktive helter side om side og mot hverandre i en saga om politikk, religion, mot, kjærlighet og identitetssøken. Uhtred tar med seg en gjeng til Cornwall, på jakt etter rikdom og uavhengighet. De ender opp som leiesoldater for en kornisk konge, og Uhtred vekker interesse hos en vakker, hedensk dronning. Medvirkende:Nicholas Rowe, Alexander Dreymon, Emily Cox.

 • 22.30 Unge lovende (3)

  (Unge lovende) Norsk humordrama. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Venninnene gjenforenes når Elise er en svipptur innom Oslo for å fornye visumet sitt til USA. Medvirkende:Jakob Oftebro, Ole Christoffer Ertvaag, Siri Seljeseth, Alexandra Gjerpen, Gine Cornelia Pedersen.

 • 23.00 Standup med John Bishop (5)

  (The John Bishop Show) Britisk underholdning. Den britiske komikeren John Bishop presenterer sine favorittkomikere, musikalske gjester og andre underholdningsartister. Sangeren Leona Lewis og komikeren Luisa Omielan er blant dem som denne gangen står på scenen når den britiske komikeren John Bishop presenterer sine favorittkomikere, musikalske gjester og andre underholdningsartister.

 • 23.45 Fulford-dynastiet (4)

  (Life is Toff) Britisk dokumentarserie. Vi følger den eksentriske og frittalende aristokraten Francis Fulford og den like usedvanlige familien hans gjennom et helt år. De bor på et 800 år gammelt gods i England. Francis blir bedt om å åpne landsbyfesten. Familien ser det som en anledning til å bedre forholdet sitt til lokalsamfunnet. Men alt går ikke helt etter planen. Vi følger den eksentriske og frittalande aristokraten Francis Fulford og den like usedvanlige familien hans gjennom et helt år.

 • 00.15 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 00.45 Top Gear (8)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene. Richard Hammond er kommet til de ti beste innslagene fra Top Gear seriene.

 • 02.25 Broen (10)

  (Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og Henrik finner avgjørende spor, og jakten på gjerningsmannen fortsetter. Men vil de klare å stoppe han i tide? Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.

 • 03.25 Chicago Fire (18)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. (Fireworks) Mills presser på for å få vite hva som egentlig skjedde da faren hans døde i en brann. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.

 • 04.05 Bondi Beach (3)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderne på australske Bondi Beach må behandle en tenåring som har fått allergisk sjokk.

 • 04.25 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 04.55 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie