Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Tredje runde «Fargo»

Tredje runde «Fargo»

«Fargo» vender tilbake til TV-skjermene for en tredje sesong. Les mer

Siste filmtrailere

Må bytte navn på filmen etter Paris-terroren

Må bytte navn på filmen etter Paris-terroren

«Louder Than Bombs» får mer «skånsom» tittel. Les mer

- Vakkert å se dette en uke etter terroren i Paris

- Vakkert å se dette en uke etter terroren i Paris

Ulrik Imtiaz Rolfsen vant over PST i Høyesterett. Alt om TV-kvelden

 • 18.15 Tilbake til 60-tallet (8)
 • 18.45 Distriktsnyheter
 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Forbrukerinspektørene (11)

  (Forbrukerinspektørene) Forbrukerprogram. En time om klima - helt uten pekefinger (En time om klima - helt uten pekefinger) Fra Gardermoen. Kan man smake forskjell på en vanlig kylling og en "kyllingfilet" laget av grønnsaker? Kan man gjøre om en vanlig sykkel til en el-sykkel, og finnes det drikkeflasker man kan spise opp? Vi vil finne ut hva vi forbrukere kan gjøre, med bare litt omlegging av vanene, for å minske utslippene. Programleder:Marit Evertsen Grimstad, Christian Strand, Pia Rivelsrud.

 • 20.45 Vikinglotto

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.35 Underholdningsmaskinen (3)

  (Underholdningsmaskinen) Norsk serie. Programleder Njål Engesæth og NRK-veteran John Andreassen ser på 50 år med topper og bunner, i et forsøk på å forstå hvorfor fjernsynets talkshow har blitt slik de har blitt. I denne episoden ser programleder Njål Engesæth på forsøkene på tidløs humor fra statskanalen. Sammen med NRK-veteranene Andreas Diesen og John Andreassen, prøver han finne ut hva som har tålt tidens tann og hva som absolutt ikke har det.

 • 22.05 Liberty åpner dørene (2)

  (Making Liberty) Britisk dokumentarserie. Det vakre varehuset Liberty i London har i mer enn 130 år solgt sine utsøkte og utradisjonelle varer. Følg betjeningen og kundene gjennom hektiske hverdager og spesielle anledninger. Det er moteuke i London, og innkjøperen Stephen tar med seg sjefen for å finne ut hva de skal satse på seks måneder fram i tid. Hva vil kundene ha, og hvordan skal Liberty klare å skille seg ut fra konkurrentene?

 • 22.55 Hemmelige rom (3)

  Dokumentarserie. Hemmeligheten under kirkegården (Hemmeligheten under kirkegården) Skjult under Gamle Aker kirke ligger noe få av Oslos innbyggere vet om.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Unge lovende (2)

  (Unge lovende) Norsk humordrama. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Venninnene gjenforenes når Elise er en svipptur innom Oslo for å fornye visumet sitt til USA. Elise skjønner at hun må ordne opp i livet sitt nå som hun er stuck i Norge. Alex sliter med selvtilliten på siste opptaksprøve, og Nenne innser at hun må gå utradisjonelt til verks om hun skal få hjelp med boka si. Medvirkende:Jakob Oftebro, Ole Christoffer Ertvaag, Siri Seljeseth, Alexandra Gjerpen, Gine Cornelia Pedersen.

 • 23.45 Honningfellen (2)

  Norsk krimserie etter Unni Lindells roman. Hva er det Elenas kjæreste Wiggo Nyman skjuler for politiet? Har han noe med forsvinningen av åtte år gamle Patrick Øye å gjøre? Og har han virkelig alibi for kvelden kjæresten ble drept? Hva er det Elenas kjæreste Wiggo Nyman skjuler for politiet? Har han noe med forsvinningen av åtte år gamle Patrick Øye å gjøre? Og har han virkelig alibi for kvelden kjæresten ble drept?

 • 00.45 Smæsj (5)

  (Smæsj) Norsk underholdningsserie. I Smæsj drar Linda Eide ut i den store verden og utforsker hvordan ulike sporter har blitt til. Linda Eide smæsjer seg gjennom volleyballhistorien! Sporten som ble funnet opp i 1895 for å gi røykende kontorister en snill fysisk fostring, og som i dag er verdens mest utbredte sport. Jesus har stått sentralt i spredningen av volleyball, det samme har Stalin. Norsk volleyball er historien om damer på lastebiler, propagandaturer i distriktene, engasjerte gymlærere og halvsløve elever. Men det er også historien om en bygd der volleyballen har kjørt over fotballen siden 1936! Programleder:Linda Eide.

 • 01.25 Liberty åpner dørene (2)

  (Making Liberty) Britisk dokumentarserie. Det vakre varehuset Liberty i London har i mer enn 130 år solgt sine utsøkte og utradisjonelle varer. Følg betjeningen og kundene gjennom hektiske hverdager og spesielle anledninger. Vi følger betjeningen og kundene i det vakre varehuset Liberty i London, som i mer enn 130 år solgt sine utsøkte og utradisjonelle varer. Det er moteuke i London, og innkjøperen Stephen tar med seg sjefen for å finne ut hva de skal satse på seks måneder fram i tid. Hva vil kundene ha, og hvordan skal Liberty klare å skille seg ut fra konkurrentene?

 • 02.10 Line jorda rundt (5)

  (Line jorda rundt) Underholdningsserie. Ubereiste Line Elvsåshagen reiser jorda rundt uten penger til mat og overnatting. Hun er avhengig av hjelp fra sosiale medier for å skaffe nye venner og kokko opplevelser i alle verdensdeler. Line må bli tøffere! I Sør-Amerika oppsøker hun de farligste opplevelsene hun kan finne. Sosiale medier tipser henne om soving blant krokodiller og tarantellaer i Amazonas, levende larver til lunsj, wrestling i Bolivia og sykling på verdens farligste "Death Road".

 • 02.40 The Paradise (8)

  (The Paradise) Britisk dramaserie. Om kjærlighet og ambisjoner i et av Storbritannias første varehus i viktoriatiden. Basert på en roman av Émile Zola. Den store dagen nærmer seg, og Moray må bestemme seg. Men er han modig nok, eller kommer spøkelset fra fortiden og spenner ben for ham? Medvirkende:Elaine Cassidy, Emun Elliott, Joanna Vanderham, Stephen Wight.

 • 03.35 Top Gear (4)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Dagsnytt atten
 • 19.05 Munter mat (5)

  (Spise med Price) Dansk matserie. Brødrene James og Adam Price tar med seg campingvogna og legger ut på veien. De er på jakt etter lokale, danske matretter og finner vidunderlig og til dels merkelig mat. Noen retter er på vei inn i glemmeboken, mens andre allerede er glemt. Og takk og pris for det. I Sønderjylland kan man få servert både surribbe, snysk og skræddereduels, og selvfølgelig også solegg og ringriderpølser. Ved Dybbøl Mølle baker James en av sine store favoritter: risterte.

 • 19.35 Der ingen skulle tru at nokon kunne bu (4)

  (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Norsk dokumentarserie. Selv om Nils Thommesen ikke er mer enn gjennomsnittlig religiøs, så han seg nødt til å bygge sin egen kirke på Bliksvær i Salten. For Nils gir seg aldri uten kamp, og nå har han for alvor startet kampen mot gjengroingen som har tatt over barndomsparadiset hans. Han vil se igjen barndommens Bliksvær før han dør, og han pleier å få viljen sin.

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Punx (1)

  (Punx) Norsk dokumentarserie. Punx er en dokumentarserie om norsk punk, new wave, hardcore og postpunk fra 1977 og frem til i dag. Punken kommer til Norge med Sex Pistols og alle som opplever dem starter eget band, fanzine eller plateselskap. En ny generasjon musikere oppstår.

 • 21.15 Slik er foreldre (2)

  (Sådan er forældre) Dansk livsstilsserie. Hva skal mannens rolle være når kvinnen føder? En kjent person skal ha uttalt: "Et blått hode mellom beina på kvinnen - Alien go home! Det er jo klammere enn noe annet."

 • 21.35 Urix

  Neste uke starter klimakonferansen i Paris. Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås. Spesial (Spesial) Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 21.55 I stormens øye

  (Eye of the Storm) Britisk dokumentar. Den kenyanske småbonden Kisilu og familien hans kjemper i frontlinjen mot klimaendringene. Videodagbøkene deres viser oss konsekvensene av økt tørke, flom og storm: Barn går glipp av skolegang, menn søker til byene for jobb, og familierelasjoner blir satt på prøve. Men Kisilu nekter å gi opp. I stedet tar han på seg en lederrolle og forsøker å bygge et sterkt lokalsamfunn som kan tilpasse seg det nye ekstremværet.

 • 22.55 Sanninga om kjøtt

  (Should I Eat Meat? How to Feed the Planet) Britisk dokumentar. Dr. Michael Mosley skal prøve å finne sannheten om kjøtt. Hvert år fostrer og spiser menneskene 65 milliarder dyr - ni dyr for hvert menneske på jorden.Kan jordkloden takle vår stadig økende appetitt for kjøtt?

 • 23.45 Solar Impulse - det nye solcelleflyet

  (Solar Impulse, The American Crossing) Fransk dokumentar. Med bare solen til hjelp, uten en dråpe drivstoff, klarer flyet Solar Impulse den utrolige bragden å krysse det amerikanske kontinentet. Den 5.600 kilometer lange ferden utføres i løpet av to måneder, og den totale flytiden er 105 timer og 41 minutter. Fra California i vest til New York i øst demonstrerer pilotene Bertrand Piccard og André Borschberg hvordan pionerånd, innovasjon og ren teknologi kan endre verden.

 • 00.40 Overvåkningssamfunnet

  (Panopticon) Nederlandsk dokumentar. Det er få som har noe å skjule. Men kontroll av folks privatliv øker. Grensen mellom overvåking og å gi beskyttelse kan være flytende. Hvordan overvåkes vi, og hvorfor er liberale land spesielt utsatt? (Overvåkningssamfunnet)

 • 01.35 Korrespondentane (3)

  Svensk utenriksmagasin. Kvar er Cuba på veg? Korrespondentane Bengt Norborg og Linda Hörnqvist følgjer cubanaren Vladimir som har budd i eksil, men som no vender heim. Det blir ei personleg reise gjennom tid og historie i eit Cuba som ventar på forandring. Hvor er Cuba på vei? Korrespondentene Bengt Norborg og Linda Hörnqvist følger kubanaren Vladimir som har bodd i eksil, men som nå vender hjem. Det blir en personlig reise gjennom tid og historie i et Cuba som venter på forandring.

 • 02.05 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.20 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.35 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.45 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.00 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.10 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.25 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.40 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.50 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.05 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.20 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.30 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Hotel Cæsar (48)
 • 18.30 Nyhetene
 • 18.45 Været
 • 18.50 Sportsnyhetene
 • 19.00 Fingrene av fatet (11)

  (Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Torkjell Berulfsen og Lilli Bendriss konkurrerer om hvem som kan lage den beste retten med biff tartare.

 • 19.30 Hotel Cæsar (49)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Ninni er så bekymret for Goggen at hun søker hjelp hos Juni, som foreslår at de sender Goggen til en psykiater. Goggen er motvillig til å snakke med en profesjonell, men går til slutt med på det. En svært nedstemt Goggen ønsker ikke å delta på familiemiddagen, noe som gjør Jenny bekymret. Hun oppsøker ham derfor, og får ham til å mykne noe ved å sette på en morsom film - til Ninnis store lettelse Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.

 • 20.00 Fjellmat - med Rune, Margit og Moi (1)

  (Fjellmat - med Rune, Margit og Moi) Norsk livsstilsprogram fra 2015. Rune Andersen, Margit Dale og Trond Moi drar på kulinarisk skattejakt i eventyrlige Setesdal. Det blir en reise med humor, tradisjon og mesterkokkelering i en frydefull blanding. De jakter, sanker og høster, og sammen med dem vi får oppleve hvordan eldgamle norske mattradisjoner gir ny inspirasjon. Lam som står på menyen, og sammen med den muntre og matglade trioen, følger vi råvarens gang fra frodig sommerbeite til velsmakende delikatesse. I tillegg skal en erfaren bakstekone lære Rune og Trond tradisjonell lefsebaking. Det vil si; hun skal i hvert fall forsøke.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Farmen 2015 (29)

  (Farmen 2015) Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Førstekjempevalget nærmer seg og Storbonden er usikker i sitt valg. Avgjørelsen vil få konsekvenser for hvordan finaleuken vil bli for de resterende deltakerne. Gutta fortsetter med å skremme jentene med farmenspøkelse, og når jentene er på fisketur planlegger de et nytt stunt. Vi ser nærmere på produksjon av såpe, og får lære hvordan man kan lage en miljøvennlig såpe av brukt kaffegrut. Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 22.40 Vårt Lille Land (8)

  (Vårt Lille Land) Norsk dokumentarserie. Utrolige historier fra virkeligheten. Programleder:Tonje Steinsland.

 • 23.40 Truls - Oppdrag Norge (8)

  (Truls - Oppdrag Norge) Norsk underholdningsserie. Truls Svendsens venner sender ham ut på nye oppdrag og spennende utfordringer, både for å riste litt tak i ham igjen, men også fordi de finner stor fornøyelse i å se ham slite. Og denne gang står hele Norge for tur! Kun to fylker gjenstår etter en heftig rundreise landet rundt, og i siste program av "Truls - Oppdrag Norge" går turen til Oslo og Akershus. I Asker utfordrer Cecilie Skog til å delta på en oppvisning i rytmisk gymnastikk i Askerhallen. Truls tar utfordringen - men da må Cecilie pent bli med. I Oslo blir Truls sendt ut til Blommenholm båtforening der kaptein Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha tar ham med på en oppdragende båttur i Oslofjorden. Ikke minst får Truls inngående kjennskap til de viktige hilsereglene på sjøen.Vel i land skal Truls prøve seg på cricket. En idrett som viser seg og være alt for komplisert for vår velvillige venn. Og som siste oppdrag på den lange reisen, skal han delta sammen med gutta i "Bamseklubben" under Oslo Prides Gay Parade. Det blir en ellevill oppvisning - og mye mer kyssing enn det Truls noen gang hadde sett for seg.

 • 00.40 Dritseint med Edel (10)

  Norsk humorprogram. Den grovkorna forfatteren og programlederen Edel Hammersmark Gjervan intervjuer ukesaktuelle gjester, med spørsmål du ikke får høre i noe annet tv-program. I tillegg blir det høytlesning fra nye diktbøker og innslag fra Edels egen au-pair og sidekick, Jan.

 • 01.10 The Odd Couple (10)

  (The Odd Couple) Amerikansk komiserie. Slasken Oscar og streitingen Felix er to tidligere skolekamerater som plutselig blir romkamerater etter at de begge blir skilt. Felix er vikarlærer for en Yogaklasse, men det blir alt annet enn avslappende. Felix har en provoserende stil som yogalærer, og havner i konflikt med klassen. I mellomtiden blir Oscar og Dani sittende fast i kollektivtrafikken mens de ergrer seg over bylivets utfordringer. I tillegg spør Murphy om Teddy kan være hans agent, etter å ha fått en forespørsel om å være representant for et norsk helsekosttilbud! Medvirkende:Weird Al Yankovic, Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane, Yvette Nicole Brown.

 • 01.35 Criminal Minds (5)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam tar opp jakten på en seriemorder som angriper mennesker som bor langs jernbanelinjen.

 • 02.15 Criminal Minds (6)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Instincts En kidnappingssak bringer minner fra barndommen tilbake for Dr. Reid.

 • 03.00 Blue Bloods (22)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Vinny og Jamie drar til Bittermans boligprosjekt, i et område som blir kalt Den Bitre Enden, der en kvinne tar selvmord rett foran øynene på dem. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

 • 03.45 Criminal Minds (5)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam tar opp jakten på en seriemorder som angriper mennesker som bor langs jernbanelinjen.

 • 04.30 Criminal Minds (6)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Instincts En kidnappingssak bringer minner fra barndommen tilbake for Dr. Reid.

 • 05.15 Endelig hjemme! (6)

  (Coming Home) Amerikansk dokumentarserie. Vi blir med når militært personell vender hjem fra fronten og gjenforenes med sine kjente og kjære. En soldat overrasker sine tre barn med skattejakt gjennom hele byen de bor i. Skatten de finner, er faren som er kommet hjem tidligere enn ventet fra Afganistan.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Besatt av bil (12)
 • 19.00 Iskrigerne (10)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Det svartner for Alexander Bonsaksen på isen, han dytter dommeren og knekker kølla. Mens Bonsa venter på straffen, havner Jonas Knutsen i en skikkelig slåsskamp på isen.

 • 19.30 Gustav's Super Races (11)

  (Gustav's Super Races) Svensk motormagasin. Verdens raskeste biler settes opp mot hverandre i adrenalinfylte dragrace. Gustav Träff driver en suksessrik YouTube-kanal med nærmere 200 millioner visninger, og har et godt navn i racing-verdenen. I denne serien får du de beste racene han har organisert - med sjeldne superbiler fra Bugatti, Koenigsegg, Ferrari og andre kjente merker. Her får du et unikt innblikk i råskapen som bor i planetens raskeste biler. De V8- og V12 drevne etterkommerne GTB og GTO er klar for supercar -onkurrentene. Vil det bli Ferrari som blir best i klassen, eller vinner oksen over hesten? Programleder:Gustav Träff.

 • 20.00 Fail Army (8)

  (Fail Army) Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden, som på den populære YouTube-kanalen med samme navn!

 • 20.30 American Ninja Warrior (2)

  (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsprogram fra 2009. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den aller første American Ninja Warrior. Kvalifiseringsrunden nærmer seg slutten. Tretti atleter blir med videre til semifinalen, og der venter en lengre og enda mer krevende løype atletene som alle kjemper om en av de ti billettene til Japan.

 • 21.30 Fjorden Cowboys (1)

  (Fjorden Cowboy) Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Lothepus er bekymret for at det stadig blir vanskeligere å få tillatelse til å sprenge salutt med dynamitt. Han har derfor kjøpt seg en saluttkanon. Når en radiostasjon vil intervjue han om sin nye plate inviterer han dem med på å prøveskyte kanonen.

 • 22.00 Golden Goal (3)

  Norsk underholdningsprogram. Et underholdningprogram for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Henrik nekter Thomas Algaard å bruke skistaver når de møtes til en noe ujevn sprintduell, og Ole "Lukkøye" Klemetsen er gjest i studio. I tillegg får vi se hvordan det gikk da en motvillig Henrik debuterte som maskot i Washington D.C.

 • 22.30 Iskrigerne (11)

  (Iskrigerne) Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen "Shampo" Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 • 23.00 Zoo (1)

  (Zoo) Amerikansk science-fiction-serie fra 2015. Verden over begynner ville dyr å gå til angrep på mennesker. Det viser seg at dyrene har utviklet intelligens som gjør dem i stand til å utrydde menneskeheten. Serien er basert på bestselgeren med samme navn av James Patterson og Michael Ledwidge. Hva skjer når dyr utvikler intelligens nok til å ta styringen på jorden? Vitenskapsmannen Jackson Oz er i Afrika når han blir viton Ozne til at en løveflokk angriper en gruppe franske turister på safari. Lignende angrep skjer verden over, og etter hvert viser det seg at dyrene har sett seg leie på at menneskene ødelegger planeten. Nå vi de stanse raseringen av jorden ved å utrydde menneskeheten for godt. Medvirkende:Nonso Anozie, Kristen Connolly, James Wolk.

 • 00.00 Vegas Strip (8)

  (Vegas Strip) Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder. Når en hjemløs mann velkjent for betjentene ender på sykehus etter å ha blitt overfalt av en annen mann uten bopel, bestemmer Brad Burns seg for å finne angriperen.

 • 00.30 Broom (7)

  Norsk underholdningsprogram. Norges ledende TV-program om bil gjør comeback på TV 2 Zebra. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser entusiasme og underholdning. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser bil, entusiasme og underholdning. Programleder:Jan Erik Larssen.

 • 01.00 Iskrigerne (11)

  (Iskrigerne) Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen "Shampo" Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 • 01.30 Billy the Exterminator (3)

  (Billy the Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb. En huseier ber Billy fjerne slanger som har slått seg ned i ruinene av et gammelt svømmebasseng. Men den glatte overflaten og det mørke vannet gjør jobben vanskelig.

 • 01.55 American Ninja Warrior (2)

  (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsprogram fra 2009. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den aller første American Ninja Warrior. Kvalifiseringsrunden nærmer seg slutten. Tretti atleter blir med videre til semifinalen, og der venter en lengre og enda mer krevende løype atletene som alle kjemper om en av de ti billettene til Japan.

 • 02.50 M*A*S*H (12)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

 • 03.15 M*A*S*H (13)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

 • 03.45 Atlantis (3)

  (Atlantis) Britisk dramaserie. Da Jason dro ut for finne faren sin, kunne han aldri ha forestilt seg hvor reisen skulle ta ham. Langt hjemmefra og desperat etter svar blir Jason skylt på land i et gammelt rike. Et mystisk sted - den tapte byen Atlantis. Men under overflaten på dette fantastiske stedet ligger en mørk fortid, et komplisert nett av svik, der Jason nå selv er uforklarlig bundet. Han finner seg snart viklet inn i et farlig spill av politikk og makt som det ikke er mulig å komme ut av. Medvirkende:Jack Donnelly, Mark Addy, Robert Emms, Jemima Rooper.

 • 04.30 Alarm 112 - På liv og død (33)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.15 Bad Ink (3)
 • 05.25 Bad Ink (4)

  Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk. Dirk og Ruckus blir oppringt av en desperat ektemann som vil ha hjelp til å overbevise kona om at hennes «upassende» tatovering må vekk. Senere møter de Jason. Hans miks av alkohol, bind for øynene og en fersk tatovør var ikke spesielt god, og nå trenger han Dirks hjelp.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Auction Hunters (18)
 • 18.30 Outback Truckers (5)

  (Outback Truckers) Dokumentarserie fra 2013. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (5) Turbo risikerer lastebilen, og sitt liv, ved å kjøre gjennom fryktelig røft terreng. Og Yogi strever for å rekke tidsfristen på et avgjørende oppdrag.

 • 19.30 Fast and Loud (3)

  (Fast N' Loud) Cabriolet og Corvette under kniven (Chopped Cabriolet and 'vette Rescue) Gjengen hjelper en enke ved å kjøpe ektemannens Ford 32 Cabriolet og hotrod-prosjekter. Senere redder de en 62 Corvette fra en skrøpelig garasje.

 • 20.30 Bilfikserne (8)

  (Wheeler Dealers) Chevy Truck (Chevy Truck) Mike er i San Francisco på jakt etter en klassisk Chevrolet Stepside-pickup. Klarer han å finne en rustfri modell som Edd kan sette i stand?

 • 21.30 Predators Up Close (1)

  (Predators Up Close with Joel Lambert) Løver (Lions) Marinejegeren Joel Lambert drar til Øst-Zambia på jakt etter de største rovdyrene i Afrika: løvene. Han studerer dem på nært hold ved hjelp av et unikt mobilt laboratorium. Programleder:Joel Lambert.

 • 22.30 Rebel Gold (2)

  (Rebel Gold) Amerikansk serie fra 2015. Chester-skatten (Chester Treasure) Jakten på det forsvunne gullet fortsetter og gruppen drar til Jefferson Devis' neste stoppested. Larry og Brant går hver for seg for å forfølge ulike teorier om hvor det kan være.

 • 23.30 Yukon Men (8)

  (Yukon Men) Midtvinters (Dead of Winter) Det er midtvinters og Stan har vært på jakt i en uke uten resultat. Charlies fryser er tom, men en krise i byen gjør at han ikke har mulighet til å dra på jakt.

 • 00.30 Mythbusters (5)

  (Mythbusters) Medley med mini-myter (Mini Myth Medley) Kjenner man virkelig «baksiden av sin egen hånd»; kan man sykle under vann; og kan man stikke en nål gjennom glass? Se selv når gjengen undersøker fansens favorittmyter. Programleder:Jamie Hyneman, Adam Savage.

 • 01.30 Fast and Loud (3)

  (Fast N' Loud) Cabriolet og Corvette under kniven (Chopped Cabriolet and 'vette Rescue) Gjengen hjelper en enke ved å kjøpe ektemannens Ford 32 Cabriolet og hotrod-prosjekter. Senere redder de en 62 Corvette fra en skrøpelig garasje.

 • 02.30 Gullfeber (2)

  (Gold Rush: Alaska) episode 2 (Gold Ship) Klondikes sønner returnerer for å grave etter gull. Hoffman-teamet vil gjenreise sitt rykte, Parker lever på lånt tid og vil Beets-familien kunne slå seg opp igjen?

 • 03.30 Alaska: The Last Frontier (1)

  (Alaska: The Last Frontier) Store endringer (Big Changes) Kilcher-familien trues av klimaforandringer. Etter en varm vinter med rekordhøye temperaturer blir livet annerledes, og alt er i endring.

 • 04.20 Gullfeber (15)

  (Gold Rush) Redningen (Redemption Road) Et stygt fall setter Fred ut av spill, noe som gjør at det er Dustin som må grave. Parker er redd sesongen er over, men bestefaren hans er overbevist om at han er nær hovedåren.

 • 05.10 Femte gir (5)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (5) Jason og radiostjernen Comedy Dave gjenskaper en biljaktscene fra den britiske 70-tallsserien "The Professionals" i en Ford Capri. Tim tester ulike poleringsmerker.

 • 05.35 Femte gir (6)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (6) Tom og Tim ser hva slags handsfree-telefontilbehør som passer dem best, og den olympiske syklisten Bradley Wiggins kjører om kapp med en bil i en fartskonkurranse.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.05 The Big Bang Theory (15)
 • 18.35 The Big Bang Theory (16)
 • 19.00 America's Funniest Home Videos (18)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs. (F891)

 • 19.30 Sinnasnekker'n (22)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. (Ep 422 Mirjam og Remi, Torp) Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Etter at det var gjort, bygget de et tilbygg på huset slik at ungene fikk soverom. De fikk hjelp av venner og familie, men da det bare gjensto småtteri på tilbygget, stoppet det helt opp. Kjøkken og stue er halvhjertet påbegynt, men det ser fremdeles forferdelig ut. Paret er oppgitt og utslitt, og på toppen av det hele planlegger de bryllup. Nå står det fullstendig stille på oppussingsfronten, og det samme er tilfelle når det gjelder forholdet dem imellom. Uten hjelp spøker det for bryllupet, og både Remi og Mirjam er i ferd med å gi opp.

 • 20.30 Montebello camping (8)

  (Montebello camping) Norsk dokusåpe. I denne dokusåpen blir vi med et knippe norske campere på ferie til campingplassen Montebello. Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. Her blir vi blant andre kjent med Snefrid og Erik som elsker katter og antikviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften av Montebello, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie. En stor konsert skal holdes på campingplassen, og dugnadsgjengen jobber iherdig for å få scenen ferdig i tide. Samtidig ankommer en ny familie, Per Arild og Grethe tar med seg svigerdatteren på «tutebingo» rett over svenskegrensa og Snefrid og Erik gjør et tappert forsøk på å kaste en haug med gammelt ræl på søppeldynga.

 • 21.30 CSI: Cyber (7)

  (CSI: Cyber) Amerikansk krimserie. Gone in 6 Seconds (Gone in 6 Seconds) En mann blir drept av en førerløs bil under et dragrace med gatebilfører Carmen Lopez. Avery og teamet må finne hackeren som tar over kontrollen av biler og gjør dem om til fjernstyrte dødsfeller. Medvirkende:Patricia Arquette, James Van Der Beek, Shad Moss.

 • 22.30 Gift ved første blikk (9)

  (Gift ved første blikk) Norsk realityserie. Seks single, som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten, har sagt ja til å bli matchet opp av fire eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fem uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, må de søke om skilsmisse. (Gift ved første blikk, sesong 2) Parene har vært gift i over en måned, og det har som i de fleste ekteskap vært både oppturer og nedturer. Vil de klare å løse sine innbyrdes problemer, slik at forholdet kan fortsette å utvikle seg?

 • 23.30 Gift ved første blikk (10)

  (Gift ved første blikk) Norsk realityserie. Seks single, som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten, har sagt ja til å bli matchet opp av fire eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fem uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, må de søke om skilsmisse. (Gift ved første blikk, sesong 2) Eksperimentet er snart ved veis ende, men ender ekteskapet her? I ukene som har gått har ekteparene kjent på både det fine og det vanskelige i et parforhold. På bakgrunn av fem ukers samliv skal de nå ta den store beslutningen. Vil de forbli gift eller vil de skilles?

 • 00.30 CSI (8)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Mens Grissom sliter med Saras avgang, iscenesetter Hodges en rekke hypotetiske mord i laboratoriet for å utfordre sine kolleger. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.

 • 01.25 Castle (17)

  (Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. (Once Upon a Crime) En kvinne som er kledd ut som Rødhette, blir funnet død i skogen med kloremerker over hele kroppen. Kort tid etter blir Snøhvit funnet drept med et giftig eple i hånden. Castle og Beckett befinner seg plutselig på jakt etter en eventyrmorder. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.

 • 02.25 Special Victims Unit (8)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) En voldtektssak som involverer vold i hjemmet leder til et gjennombrudd i en 34 år gammel drapssak. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

 • 03.10 CSI: NY (12)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (Civilized Lies) En godt likt politibetjent blir drept under et ran, og CSI-teamet strekker avhørsmetodene langt for å bryte ned de mistenkte og få dem til å fortelle sannheten. Medvirkende:Sela Ward, Eddie Cahill, Hill Harper, Carmine Giovinazzo.

 • 03.55 CSI (9)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Under etterforskningen av drapet på en nattklubbeier, dukker det opp spor som tyder på at mafiaen er involvert. CSI-etteforskerne tar opp kampen mot organisert kriminalitet. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.

 • 04.45 CSI: Miami (9)

  (CSI: Miami) Amerikansk spenningsserie. (CSI: Miami, år 8) Ryan og Jesse jobber undercover på en fest da en mann faller i et basseng med gifitge maneter. Jesse risikerer livet da han hopper uti for å redde mannen, men mannen dør. Samtidig tar Eric og Calleigh seg av offerets kone som er desperat etter å få tak i forsikringspengene. Men da CSI-teamet ringer forsikringsselskapet, tar etterforskningen en ny vending. Medvirkende:David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn.

 • 05.35 Money From Strangers (3)

  (Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet? (Half Beard)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 How I met Your Mother (3)
 • 18.30 How I met Your Mother (4)
 • 19.00 Storage Hunters (26)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Sean arrangerer en auksjon i en Rolls Royce-butikk i Malibu. T-Money trenger en robot, men klarer han å finne en? Og Brandon og Lori tar en av de største sjansene i sin karriere, men lønner det seg?

 • 19.30 Storage Hunters (1)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Brandon, Mone og Lori får en ny rival. Hun vinner en mystisk kiste, men hva finner hun inni den?

 • 20.00 Fotball: UEFA Champions League: Malmö - Paris Saint-Germain

  (UEFA Champions League: Malmö-Paris Saint-Germain) Malmö - Paris Saint-Germain. Direkte. Det er duket for tidenes fotballfest når "Gud vender hjem". Zlatan Ibrahimovich skal tilbake der det hele startet, i Malmö, i gruppespillets nest siste runde. Dette er kampen supportere har ventet på hele sesongen, og gatefeiringen har vært planlagt i flere uker. Hovedpersonen selv har leid torget i byen, for å markere hjemkomsten. Åge Hareides menn vil få en ekstremt tøff jobb på gressmatta, men stemningen rundt vil være helt fantastisk. Dette er fotballfesten du ikke kan gå glipp av!

 • 23.45 Family Guy (7)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Stewie gifter seg med sin gamle flamme Olivia, men forholdet mister fort gløden. Peter stifter bekjentskap med romantiske komedier, og bestemmer seg for å lage sin egen "jentefilm" basert på alle de romantiske komediene som noensinne har blitt laget.

 • 00.10 Family Guy (8)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Meg finner ingen kavaler til skoleballet, så Brian stiller opp, selv om han egentlig er sammen med Jillian. På festen blir Brian full, og Meg begynner å oppføre seg mer og mer som kjæresten hans. Samtidig får Peter, Cleveland og Quagmire jobb i politiet.

 • 00.40 Cops Reloaded (73)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.10 Cops Reloaded (74)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.40 Seinfeld (84)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Courtney Cox gjestespiller som Jerrys kjæreste, som later som om hun er kona hans for å få billigere rens av klær. George gjør noe pinlig på helsestudioet, mens Elaine prøver å sjekke opp en mann der. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.10 Seinfeld (82)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerrys foreldre kommer på besøk, og de forsøker å unngå en invitasjon fra Georges foreldre. Jerry har nettopp kommet tilbake fra en tre ukers turné og forsøker desperat å få tid alene med kjæresten. Elaines nye kjæreste blir veldig opptatt av Jerrys foreldre og viser dem rundt i New York. Del 1:2. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.40 Bundy (231)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al får tilbud om å selge sin gamle Dodge, et tilbud han antagelig aldri vil få igjen. Men når noen plutselig vil ha bilen hans, så stiger den i verdi for Al selv også. Det er en japaner som er på forretningsmiddag hos Marcy som ønsker denne bilen i sin samling av "gamle amerikanske bilvrak". Marcy blir helstressa når hun ikke greier å imøtekomme japanerens ønske, og hun er redd for at utsiktene til forfremmelse er dårlige. Dermed er hun i gang med å bearbeide Al på alle mulige måter. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

 • 03.05 Bundy (232)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Bud har problemer med jenter og studier. Mens Al og Peggy feirer hans første overnattingsgjest av det kvinnelige kjønn, prøver Bud desperat å finne ro til å lese så han kan klare sine eksamener. Selv på biblioteket, som så å si er blottet for attraktive jenter, blir han sjekket opp - av bibliotekaren! Dette blir oppdaget på en videoskjerm, og Bud blir kastet ut på grunn av upassende oppførsel. Marcy, den eneste med en viss intellektuell kapasitet, blir nødt til å hjelpe Bud. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

 • 03.30 American Dad (19)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss "Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Steve har et dårlig forhold til skoleball og balldronninger etter en traumatisk opplevelse som involverte en haug med griser under en dans med skolens vakreste jente. Nå vil han legge fortiden på hylla, ved å gifte seg med en balldronning!

 • 03.55 Cops Reloaded (73)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.20 Cops Reloaded (74)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.45 Cheers (14)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Etter at Sam forsvarer Lorettas forsøk på å dumpe Nick og starte sin egen sangkarriere, bestemmer Nick seg for å ødelegge mellom Sam og Diane. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson.

 • 05.15 30 Rock (23)

  (30 Rock) Amerikansk dramaserie. 30 Rock handler om Liz Lemon, en sukessfull manusforfatter som står bak komiserien 'The Girlie Show'. Når sjefen hennes dør får hun en ny sjef som krever at hun skriver inn en ny skuespiller i serien. Jack oppdager at sjefen hans skal gå av med pensjon og bestemmer seg for å prøve seg på en forfremmelse. Jenna begynner å nyte kjendisstatusen som overvektig. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski. Regi:Gail Mancuso, Michael Engler, Don Scardino.

 • 05.35 Ripley's Believe It or Not! (13)
 • 10.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (5)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. (Arga snickaren, sesong 12) Veronica, Jimmy og deres fem barn bor i et hus i Rönninge. For tre år siden begynte de å pusse opp kjøkkenet. Jimmy koblet fra ventilasjonssystemet og begynte å rive bærevegger for å få inn mer lys. Når et skap raste ned på badet, og det fikk fuktskader, rev Jimmy ut hele badet. I dag mangler de både penger og tiltak og er desperate etter hjelp. Programleder:Anders Öfvergård.

 • 19.25 Friends (11)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with All the Cheesecakes) Phoebes gamle flamme, David, kommer på romantisk besøk fra Russland. Rachel og Chandler stjeler en smakfull ostekake fra naboens dørstokk.

 • 19.55 Friends (12)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One Where They're Up All Night) Rachel og Tags første natt sammen blir utsatt når de kommer på at de glemte en viktig pakke. Ross og Joey står fast på taket og Phoebe klarer ikke å deaktivere en irriterende røykvarsler.

 • 20.30 Millionær søker kjæreste (6)

  (The Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie fra 2015. (Marysol Patton And Luke Rockhold) Pattis venn, Marisol Patton fra «The Real Housewives of Miami» kommer innom etter at vennene hennes har overbevist henne om at hun trenger Pattis hjelp til å finne kjærligheten. Verdenskjente MMA-utøver Luke Rockhold er kjekk, veltrent og reiser verden rundt i konkurranser. Patti er bekymret for at han er for mye player til å slå seg til ro.

 • 21.30 How to Get Away with Murder (4)

  (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie fra 2015. (Skanks Get Shanked) En tenåring blir funnet drept i skogen, og Annalise og teamet hennes representerer en av de mistenkte i saken. Samtidige kommer Asher over en sjokkerende tilståelse, og Wes får ny informasjon om Rebeccas forsvinning. Medvirkende:Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch.

 • 22.30 Sofias engler (1)

  (Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar, sesong 2) Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset.

 • 23.30 Party i Magaluf (1)

  (The Resort, sesong 3) Britisk realityserie. (EPISODE 1) Nykommeren Ali fanger umiddelbart Jordans interesse. De single guttene Ollie, Toby og Jake er de første som kommer til resorten etterfulgt av studentene Holly og Lauren.

 • 00.35 Big Brother (39)

  (Big Brother) Svensk realityserie fra 2015. Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500.000 svenske kroner. (Big Brother 2015) Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500 000 svenske kroner. Programleder:Adam Alsing.

 • 01.40 Medium (5)

  (Medium, år 4) Amerikansk Dramaserie (Girls Ain't Nothing But Trouble) Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell: Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. Medvirkende:Miguel Sandoval, Jake Weber, Patricia Arquette.

 • 02.35 48 timer (24)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Decades of Deceit) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 03.30 48 timer (25)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Dangerous Beauty) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 04.20 Big Brother (39)

  (Big Brother) Svensk realityserie fra 2015. Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500.000 svenske kroner. (Big Brother 2015) Programleder:Adam Alsing.

 • 05.15 Judge Judy (25)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4544)

 • 05.42 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Norges styggeste rom (7)

  (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsserie. En uhøytidlig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. Denne uken tar programleder Jannecke Weeden med seg interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset til et borettslag i Sarpsborg. I tillegg til å oppgradere den felles lekeplassen besøker de Mikael og Linda og deres to sønner som ønsker seg en skikkelig hule der gutta kan kose seg. Halvor gjør om kjellerstua deres til en kino til stor begeistring.

 • 19.30 Masterchef USA (7)

  (Masterchef USA) Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". Hobbykokkene beviser at frokost så absolutt er dagens viktigste måltid. Programleder:Gordon Ramsay.

 • 20.30 Luksusfellen Sverige (8)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Den 42 år gamle sykepleieren Malin er shoppingavhenging, et problem som har ført til at hun har mer enn 400.000 kroner i gjeld og kredittproblemer med minst 15 ulike nettfirmaer.

 • 21.30 Hellstrøm rydder opp (12)

  (Hellstrøm rydder opp) Norsk underholdningsprogram. Eyvind Hellstrøm er tilbake i sitt opprinnelige miljø. Etter noen år på kjøkkenet til Kari og Ola Nordmann, sparker nå mesterkokken opp restaurantdøra igjen. Det er ikke mangel på spisesteder med tøffe utfordringer her til lands, og mange restauranter risikerer konkurs. Andre sliter med å leve opp til egne eller gjestenes forventninger til kjøkkenet. Ingen er bedre skikket enn nettopp Eyvind Hellstrøm til å ta ryddejobben. Han skal formidle kjærligheten til matfaget ved hjelp av sin helt særegne pedagogikk I denne episoden får vi et gjensyn med spisesteder og restauranter fra alle de foregående sesongene i programserien. Programleder:Eyvind Hellstrøm.

 • 22.30 The Art of More (1)

  (The Art of More) Amerikansk thrillerserie fra 2015. Art of More er en nyskapende amerikansk dramaserie som tar oss med inn i auksjonshusenes glamorøse, men ondskapsfulle virkelighet. 10-episoders thrilleren utforsker skyggesiden av den pengesterke bransjen, der verdensspråket heter begjær, og er full av svindlere, smuglere, potentater, og samlere av det vakre og esoteriske. Den sentrale figuren i The Art of More er Graham Connor; en kranglevoren Brooklyner hvis arbeiderklasseoppvekst innebar kjærkomne museumsbesøk, men også sammenstøt med loven i tenårene. Grahams natur gjorde ham godt egnet for militærtjeneste i Irak, hvor han ble involvert i smugling av kunstgjenstander og kulturskatter. Tilbake i USA brukte han den erfaringen for å skaffe seg innpass i New Yorks kunstelites innerste sirkler, et miljø som ellers ville vært utilgjengelig for slike som ham. Auksjonshuset Parke-Mason selger Davenport-samlingen og får fart på karrieren til den nye megleren Graham Connor. Medvirkende:Kate Bosworth, Dennis Quaid, Cary Elwes, Christian Cooke, Patrick Sabongui.

 • 23.30 Sex og singelliv (35)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Carrie får valget mellom å stumpe røyken eller å miste sin nye flamme Aidan. Han kan ikke fordra jenter som røyker, og hun bestemmer seg for å gi forholdet en sjanse. Samantha møter en sexy afroamerikansk mann, men opplever å bli mislikt av søsteren fordi hudfargen hennes ikke passer til hans. Charlotte går ut med en mann som absolutt ikke kan kysse, og Miranda må lære seg til å støtte de urealistiske drømmene til Steve. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

 • 00.10 Luksusfellen Sverige (3)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Det unge paret Pontus (19) og Emma (20) venter sitt første barn. Likevel har den vordende far kun øyne for sine åtte skrapbiler som han bruker over 14.000 kroner i måneden på, selv om paret ikke kan betale regningene sine. Paret går mer i underskudd enn de tjener til sammen hver måned. Luksusfellen har en jobb å gjøre.

 • 01.10 Svenske Hollywoodfruer (3)

  (Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Maria Montazami gjør seg klar til å feire jul sammen med familien, men først skal hunden Bella plasseres på et hundehotell. Så skal julepresangene deles ut. Kan julenissen ha glemt Louis Vuitton-pleddet som Maria ønsket seg? Päivi viser fram sitt 800 kvadratmeter store hus i Beverly Hills, som er under oppussing. Det er litt av en jobb, og Päivi er veldig nøye med detaljene. Suzanne elsker å danse og driver sitt eget dansestudio i Hollywood. Hun deltar i konkurranser, og en andreplass er "bare for tapere". Men i dag er det kun oppvisning, og Suzanne og partneren hennes byr på en rykende het samba, foran øynene på hennes 88 år gamle mor og kjæresten Chris.

 • 02.00 NCIS (2)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Teamet etterforsker et mystisk dødsfall som involverer en ansatt ved NCIS-teamet som ble funnet fire måneder etter bombeangrepet. Samtidig må personalet gå gjennom en psykoligisk test, noe som får Gibbs til å bekymre seg for Abby. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 02.45 How I Met Your Mother (18)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. Barney blir skremt av følelsene han har for Nora. Robins nye kjæreste viser hundetendensene sine. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris.

 • 03.10 Will & Grace (168)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Grace spør Will om råd når hun skal skrive testamentet sitt, noe som fører til at Will reevaluerer livet sitt. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.35 Will & Grace (169)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Etter å ha sluttet i advokatfirmaet prøver Will seg på en karriere som forfatter. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 04.00 Top Model USA (1)

  (America's Next Top Model) Amerikansk realityserie fra 2014. Sesong 21 av den legendariske serien med Tyra Banks i spissen er tilbake! Tvisten fra forrige sesong fortsetter, det betyr at vi igjen møter håpefulle kandidatene av både kvinner og menn! I sesongpremieren får de 31 guttene og jentene i oppgave å ta den beste selfien. Antallet minsker når alle konkurrerer i en bowlinghall.

 • 04.45 NCIS (2)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Teamet etterforsker et mystisk dødsfall som involverer en ansatt ved NCIS-teamet som ble funnet fire måneder etter bombeangrepet. Samtidig må personalet gå gjennom en psykoligisk test, noe som får Gibbs til å bekymre seg for Abby. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 05.30 Alle elsker Raymond (210)
 • 06.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (15)

  (Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. I det andre tilbakeblikket på spesielle hendelser på stranden, får vi høre om det første hai-angrepet siden 1929 og flere dramatiske redningsaksjoner.

 • 19.55 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 20.25 På sjekker'n (9)

  (First Dates) Britisk realityserie. Single briter møtes på First Date-restauranten hvor den franske hovmesteren Fred og resten av staben gjør sitt for at romantikken skal blomstre. Eksmodellen Joe vet å bedåre damene, men attraktive Nicole lar ham jobbe hardt for hennes gunst. Blir religiøse Tawanda bønnhørt og velsignet med en rolig mann som kan takle hennes fargerike personlighet? Og hvordan blir møtet mellom den småfrekke Laura fra Londons moteverden og den minst like frekke "Eyebrows Frankie"?

 • 21.10 Standup: Live fra Apollo (3)

  (Live at the Apollo) Britisk underholdning. Fra det legendariske Hammersmith Apollo-teateret i London. Live fra Apollo (Live fra Apollo) Simon Evans og Aisling Bea er gjester hos den skotske komikeren Frankie Boyle. Fra det legendariske Hammersmith Apollo-teateret i London.

 • 21.55 Natta, Norge (3)

  (Natta, Norge) Norsk dokumentarserie. Thomas Seltzer reiser Norge rundt for å møte mennesker som har både solskinnshistorier og måneskinnshistorier å fortelle. Thomas har reist langt inn i Lommedalen og funnet frem til den tidligere artisten Dr. Erik. På 90-tallet herjet han med hiten: "Det eneste jeg vil er å ha det fett". Thomas reiser også til Bergen og Norges Handelshøyskole for å møte morgendagens samfunnsstøtter. Han har også snakket med de tidligere NHH-studentene, Knut Arild Hareide, Hans Geelmuyden, Kristin Krohn Devold og Kristin Clemet.

 • 22.25 Magikaren Troy (4)

  Britisk underholdning. Troy ser kanskje ut som en helt vanlig 24 år gammel London-gutt. Men la deg ikke lure: Han er en av de beste illusjonistene i Storbritannia. Han brukar hverdagslige ting og situasjoner til å forbløffe og forvirre tilfeldige mennesker, som ikke alltid vet at de blir filmet. Troy er i hjembyen London, hvor han leker med maten, skifter klær med rekordfart, gjør vanm fra Themsen om til brennevin og tar ut penger fra en murvegg. Det kan han gjøre fordi han er en av de beste illusjonistene i Storbritannia.

 • 23.10 Top Gear (4)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.

 • 00.05 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 00.35 Fulford-dynastiet (3)

  (Life is Toff) Britisk dokumentarserie. Vi følger den eksentriske og frittalende aristokraten Francis Fulford og den like usedvanlige familien hans gjennom et helt år. De bor på et 800 år gammelt gods i England. Francis får en ny venn i en skadet kaie. Matilda får med seg resten av familien på en plan for å selge produkter fra garden under merkevarenamnet Fulford. Men prosjektet setter det allerede turbulente forholdet hennes til tvillingbroren Arthur på en prøve.

 • 01.05 På sjekker'n (9)

  (First Dates) Britisk realityserie. Single briter møtes på First Date-restauranten hvor den franske hovmesteren Fred og resten av staben gjør sitt for at romantikken skal blomstre. Eksmodellen Joe vet å bedåre damene, men attraktive Nicole lar ham jobbe hardt for hennes gunst. Blir religiøse Tawanda bønnhørt og velsignet med en rolig mann som kan takle hennes fargerike personlighet? Og hvordan blir møtet mellom den småfrekke Laura fra Londons moteverden og den minst like frekke "Eyebrows Frankie"?

 • 01.55 Det siste kongeriket (7)

  (The Last Kingdom) Britisk dramaserie fra 2015. I denne serien kjemper historiske og fiktive helter side om side og mot hverandre i en saga om politikk, religion, mot, kjærlighet og identitetssøken. Uhtred redder Mildrith fra en mulig bortføring. Han dras dermed inn i en kamp som skal få konsekvenser for forholdet hans til Odda og Alfred. Medvirkende:Nicholas Rowe, Alexander Dreymon, Emily Cox.

 • 02.50 Chicago Fire (15)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Dawson havner i en farlig situasjon når hun prøver å hjelpe broren sin, mens Casey og moren hans strever med forholdet sitt. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.

 • 03.35 Bondi Beach (15)

  (Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. I det andre tilbakeblikket på spesielle hendelser på stranden, får vi høre om det første hai-angrepet siden 1929 og flere dramatiske redningsaksjoner.

 • 03.55 Bryting i Dakar

  (Wrestling in Dakar) Polsk dokumentar. To unge menn fra Senegal drømmer om å bli profesjonelle brytere. Kan den mektige, men omstridte førstedamen i bryterindustrien hjelpe dem slik at de slipper å reise til utlandet for å skaffe seg arbeid?

 • 04.50 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3morgen.

 • 05.20 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie