Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Angelina Jolie viste seg for første gang etter operasjonen

Angelina Jolie viste seg for første gang etter operasjonen

Stjernen strålte av glede på Kids Choice Awards sammen med døtrene Zahara og Shiloh. Les mer

Siste filmtrailere

Trekker seg fra «Fifty Shades of Grey»-oppfølger

Trekker seg fra «Fifty Shades of Grey»-oppfølger

Det er ikke bare foran kamera det har gått hardt for seg i forbindelse med suksessfilmen. Les mer

Oppvarmet restemat

Oppvarmet restemat

«The Second Best Marigold Hotel» er havregrøt som tror den er tikka masala. Les mer

Barn i businessland

Barn i businessland

Hvis «Annie» er nuet, må vi klamre oss til troen på i morgen. Les mer

Eventyrblanding og stjernetåke

Eventyrblanding og stjernetåke

Under en glatt overflate er «Into the Woods» en lystig lek med livsprosjekter. Alt om TV-kvelden

 • 19.00 Søndagsrevyen
 • 19.45 Sportsrevyen
 • 20.25 Northugs triumf
 • 21.15 Grantchester (5)
 • 22.00 Fortitude (9)

  (Fortitude) Britisk krimserie. Handlingen i dette spennende krimdramaet er lagt til fiktive Fortitude, verdens nordligste by og et av de tryggeste stedene på kloden. Men så blir et grusomt drap begått, og i kjølvannet avdekkes mørke hemmeligheter som etterhvert truer det lille samfunnets fremtid. Forskerne Vincent og Natalie tror de vet hva som kan ha utløst drapene og får klarsignal til å obdusere Shirley, noe som gir interessante resultater. Morton mistenker at Henry Tyson vet hva som skjedde med Pettigrew og er fast bestemt på å konfrontere ham. Frank og Jules får endelig Liam hjem igjen, men ekteskapet henger i en tynn tråd. Frank er sikker på at det er gjerningsmannen han holder fanget, men kan han få personen til å tilstå? Medvirkende:Stanley Tucci, Sofie Gråbøl, Richard Dormer.

 • 22.50 Venn i døden (4)

  Norsk dokumentarserie. Bestevennen til programleder Martin Melvold (24) mistet moren sin for ti år siden i tsunamien. Martin klarte ikke å være der for ham, og dette vil han gjøre noe med. I møte med åtte unge mennesker som har mistet noen de er glad i, prøver han å finne ut av hvordan man er en god venn i døden. I dette programmet møter du Naja, som mistet sin pappa i en overdose. Hvordan er det å sørge over noen du har et komplekst forhold til? Og hvordan er det å tilsynelatende være alene i sorgen?

 • 23.15 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.30 Spill meg (4)

  Norsk humorserie. Kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere. Programleder er Vågard Unstad fra rappegruppen A-laget. OL-gullvinner og forretningskvinne Kari Traa er hovedperson og gjest. Hun forteller historier, og får scener fra livet sitt spilt av improvisasjonsskuespillerne Frode Bjorøy, Kate Elin Lid og Ane Skumsvoll.

 • 00.00 Helt katastrofe (2)

  (Catastrophe) Britisk komiserie. Et tilfeldig, dampende møte mellom en amerikansk mann og en irsk kvinne ender i graviditet og en salig røre når de to fremmede vordende foreldrene forsøker å skape et liv sammen. Etter en heftig elskovshelg med den irske læreren Sharon reiser forretningsmannen Rob tilbake til USA. Hva skjer når Sharon oppdager at hun er blitt gravid? Rob mener han bør gifte seg med Sharon, men får liten støtte fra familie og venner. Sharons bror er den eneste som - under tvil - viser litt engasjement og hjelper Rob med å finne en billig forlovelsesring. Medvirkende:Ashley Jensen, Sharon Horgan, Rob Delaney.

 • 00.25 Big Bang (2)

  Populærvitenskapelig underholdningsprogram. Et ekspertpanel bestående av fysiker og rosablogger Sunniva Rose, Marlen Ferrer (historiker), Tian Sørhaug (sosialantropolog), Stig Johannesen (lege) og Dag Hessen (biolog) forsøker å besvare Linhave og Berghs mange spørsmål om stort og smått. Gjerrigknark, løgnhals, lathans go moroklump - hvorfor blir vi som vi blir, hvor sitter personligheten vår og kan vi endre på den? Programleder:Kåre Magnus Bergh , Ingrid Gjessing Linhave.

 • 01.25 Monsen på villspor (1)

  Underholdningsserie. Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Det eneste han vet er oppdraget: Overlev, finn fram til målet innen fem dager, ellers blir du hentet ut. Programleder er Anne Rimmen. I den første episoden får Lars Monsen en ikke helt hyggelig overraskelse idet han blir satt av på en liten øy hvor isen akkurat har gått. Fram til første post må han praktisk talt navigere uten kart. Han har fem dager på seg til å nå fram til målet. Programleder:Anne Rimmen.

 • 02.25 Kampen for tilværelsen (4)

  Norsk dramaserie. «Sædavgang.» (Sædavgang.) Tomasz satser høyt på Bjerkebanen sammen med sin far og får et fristende tilbud. Jørgen har premiere på sin nye film og holder en gripende tale. Holger og ekteparet Kirans har blitt svært intime venner. Hugo kysser en megler. Medvirkende:Bartek Kaminski, Tone Beate Mostraum, Øystein Røger.

 • 03.10 Lindmo (9)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

 • 04.10 Grantchester (5)

  (Grantchester) Britisk krimserie. Sidney og Geordie tar seg en tur til London og besøker en jazzklubb. De innser fort at politifolk og prestefolk aldri har ordentlig fri fra tjenesten. Musikkopplevelsen blir nemlig brutt av et brutalt mord, og de må bistå selveste Scotland Yard. Medvirkende:Robson Green, Tessa Peake-Jones, James Norton.

 • 04.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.15 Norge rundt og rundt
 • 18.40 Skavlan (12)
 • 19.45 Den nye forskinga
 • 20.35 Skattejegerne (5)
 • 21.00 Nyheter
 • 21.10 Hovedscenen
 • 22.15 Apollo 13

  Terningkast 3(Apollo 13) Amerikansk drama fra 1995. 1970: USA sender Apollo 13 og de tre astronautene Lovell, Haise og Swigert på en «rutineekspedisjon» til Månen. 300.000 kilometer fra Jorden eksploderer en av oksygentankene til romfartøyet, og katastrofen er nær. I tre dager jobbes det intenst fra NASAs kontrollrom i Houston for å få mannskapet trygt tilbake til Jorden, og en hel verden følger med. Medvirkende:Tom Hanks, Bill Paxton, Ed Harris. Regi:Ron Howard. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.30 Vinden som ryster kornet

  Terningkast 5(The Wind That Shakes the Barley) Irsk-italiensk drama fra 2006. Irland på 1920-tallet. Damien legger til side sin karriere som lege for å følge broren og mange andre irske menn i kampen mot England. Etter en periode med krigshandlinger inngår lederne en fredsavtale. Men avtalen splitter irene og er opptakten til den langvarige borgerkrigen i landet. Medvirkende:Cillian Murphy, Padraic Delaney. Regi:Ken Loach. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.30 Sjakkmatt

  (Joueuse) Fransk drama fra 2009. På øya Korsika lever Helene et helt vanlig liv med familie og jobb som rengjøringshjelp. En dag observerer hun et par som spiller sjakk på en veranda. Kan det være sjakkspillet som skaper nærheten mellom dem? Helene skaffer seg et sjakkbrett, får hjelp til å lære, og en helt ny verden åpner seg for henne. Medvirkende:Kevin Kline, Francis Renaud, Caroline Bottaro. Regi:Caroline Bottaro. (7. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.10 çrdna: Samisk kulturmagasin

  çrdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Det blir temasendinger, gjester i studio og rapporter fra små og store kulturelle begivenheter rundt om i Sápmi.

 • 04.40 Brennpunkt

  Hvor trygt er det egentlig for kvinner å ta taxi alene hjem fra byen om kvelden? I Brennpunkt får du høre historien til tre kvinner som har blitt utsatt overgrep på drosjetur. Bør de som har blitt dømt i slike saker bli fratatt retten til å kjøre drosje? Er det for enkelt å skaffe seg falsk kjøreseddel? Vi møter en sjåfør som forteller hvordan det var å kjøre drosje uten tillatelse. Vi følger også politiet i etterforskningen av en sak der over 30 sjåfører var mistenkt for å ha svindlet med kjøreseddelen.

 • 05.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Reisen hjem (5)
 • 18.30 Nyhetene og Sporten
 • 18.50 Været
 • 19.00 Tid for hjem (12)
 • 20.00 Robinsonekspedisjonen (8)
 • 21.00 Nyhetene
 • 21.20 Været
 • 21.25 Sportsnyhetene
 • 21.45 Robinsonekspedisjonen (8)
 • 22.15 En kveld hos Kloppen (10)

  Høydepunkter. Solveig Kloppen har invitert kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I kveld får vi de beste øyeblikkene fra vårens sesong.

 • 23.15 Frikjent (4)

  (Frikjent) Norsk dramaserie. Aksel Borgen ble som tenåring siktet, men frikjent, for drapet på ungdomskjæresten. 20 år senere har han jobbet seg til topps som forretningsmann i Asia, men da hjembygdas hjørnesteinsbedrift trues av konkurs, vender han tilbake for å redde stedet som en gang vendte ham ryggen. Men fortiden er ikke glemt. Gamle sår rives opp og nye konflikter oppstår når fortid og nåtid møtes. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Aksel må sjonglere sitt forhold med Tonje når Angeline og sønnen Tim kommer til Lifjord. Han blir nødt til å fortelle sin kone om Karine og sin fortid, men unngår å si hele sannheten. Forretningene går bra for Solar Tech, men når Lars begår en stor tabbe, blir Aksel nødt for å be Angeline om hjelp, noe som får Tonje til å føle seg overflødig. Eva bruker sine kontakter til å få tak i gamle saksmapper. Hun er bestemt på å finne noe politiet har oversett som kan være nok til å gjenoppta saken mot Aksel. Medvirkende:Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Ingar Helge Gimle, Anna Bache-Wiig.

 • 00.15 Madam Secretary (12)

  (Madam Secretary) Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. «Standoff.» Elizabeth og Henry skal feire 25 års bryllupsdag i New York, men en krise på jobben er i ferd med å ødelegge for feiringen. Drapet på en politimann i Texas har fått politiske konsekvenser etter at en smugler fra et narkotikakartell fra Mexico tok livet av ham. Samtidig blir Jason skadet mens han er under oppsyn av Blake. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.

 • 01.10 The Good Wife (7)

  (The Good Wife) Amerikansk dramaserie. Alicia var den perfekte hustru, inntil ektemannen ble fengslet etter en offentlig sex- og korrupsjonsskandale. Nå har hun gjenreist advokatkarrieren sin, og driver et eget firma sammen med dyktige kolleger. Finn oppdager et potensielt knusende bevis mot Cary, som kan involvere både Alicia og Peter. Samtidig er Eli på vakt når en ny kandidat dukker opp i kampen om å bli statsadvokat.

 • 02.00 God kveld Norge (11)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 02.30 The Missing (4)

  (The Missing) Britisk spenningsserie. Tony Hughes er besatt av tanken på å finne igjen sin savnede sønn Oliver, som ble bortført da familien var på ferie i Frankrike. Flere år senere er både Tony og den pensjonerte etterforskeren Julien Baptiste fortsatt overbevist om at Oliver er i live. «Gone Fishing.» Tony begynner til sin store skrekk å innse at en av hans nærmeste ikke er den de gir seg ut for å være. Tilbake i nåtid er Julien fast bestemt på å gjenoppta etteforskningen av en mulig forbindelse mellom det døde vitnet og Olivers forsvinning. Samtidig blir saken en ekstra belastning i forholdet mellom Emily og Mark. Medvirkende:Frances O'Connor, James Nesbitt, Tchéky Karyo.

 • 03.35 Anno 1790 (2)

  (Anno 1790) Svensk dramaserie. Om mord, forbudt kjærlighet og dobbeltspill i Sverige på 1790-tallet. En butikkeier blir funnet død med en kniv i brystet. En mann er tatt for ugjerningen, men Dåådh slår seg ikke til ro med at dette er en opplagt sak. Han etterforsker drapet fra en helt ny vinkel og kommer frem til en overraskende løsning. Medvirkende:Linda Zilliacus, Peter Eggers, Joel Spira.

 • 04.25 Gotham (9)

  (Gotham) Amerikansk thrillerserie. Vi følger den unge etterforskeren James Gordon i Gotham-politiet før hans møte med Batman og de andre onde skurkene som gjorde Gotham til en beryktet by. «Harvey Dent.» Gordon plasserer Selina i sikkerhet hos Alfred på Wayne Manor. Harvey Dent bruker Selinas potensielle vitnemål til å skremme mannen han mener er ansvarlig for drapet på Bruce Waynes foreldre. Samtidig avdekker Oswald Fish sin spion i Falcone-organisasjonen.

 • 05.10 60 Minutes (51)

  Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.25 Parkeringsvaktene (13)
 • 18.55 Norges sterkeste mann 2014
 • 20.00 Golden Goal (7)
 • 20.30 Golden Goal (8)
 • 21.00 Wyatt Earp

  Terningkast 2(Wyatt Earp) Amerikansk western fra 1994. Da vi først møter Earp er han en uskyldig unggutt, og vi følger ham gjennom oppveksten til å bli en av Amerikas mest sagnomsuste lovmenn. Medvirkende:Kevin Costner, Dennis Quaid, Gene Hackman. Regi:Lawrence Kasdan. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.40 Nattarbeiderne (15)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. På Oslo S har objektleder Kristian akkurat oppdaget en heftig krangel utenfor hovedinngangen til stasjonen. Kristian sender umiddelbart ut vektere til stedet for å forsøke å få kontroll over slåsskampen. I tillegg til dette må vekterne hanskes med en mann som nekter å ta på seg buksa fordi det i følge mannen ikke er noe lovbrudd å gå iført kun boxershorts. I Oslo er Natteravnene ute på patrulje, og nå har de blitt oppsøkt av to gutter som har observert at en ung jente blir forfulgt. På Olsen pub på Bryn i Oslo har Tom Roger booket inn metal-bandet Lucid Dreams for kvelden, noe han er svært fornøyd med. Men når bandet begynner å spille oppstår det problemer og Tom Roger står i fare for å miste hele publikummet.

 • 01.10 Nattarbeiderne (16)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. Objektleder Kristian på Oslo S må gripe inn når en mann slår en annen i hovedhallen. Legen Stian og sykepleieren Marit har akkurat begynt nattskiftet og har fått inn en melding om en pasient som trenger hjelp hjemme hos seg selv. Krimfotografen Vegard følger en sak fra Kristiansand hvor en gutt har blitt hardt skadet i en mopedulykke.

 • 01.40 Criminal Minds (17)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Emily Prentiss blir personlig involvert da en gammel venn av henne dør og dødsfallet kobles opp mot eksorsisme.

 • 02.35 Med kniven på strupen (5)

  (Hungry Investors) Amerikansk realityserie. Jon Taffer fra «Barhjelpen", kjendiskokken John Besh og Tiffany Derry fra «Top Chef All-Stars» drar USA rundt og gir restauranter som sliter muligheten til å konkurrere om investeringsmidler. Gjennom ulike konkurranser kjemper restaurantene om å vinne penger som kan redde levebrødet og forretningen deres.

 • 03.30 Trygdeturist og stolt av det

  Dokumentaren setter søkelys på et av Storbritannias mest kontroversielle tema: Innvandrere som angivelig kommer til landet for å benytte seg av trygdesystemet uten å jobbe. «...And Proud.»

 • 04.20 Gjeldshaiene (1)

  Britisk dokusåpeserie. Vi følger britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dørene til folk som ikke har betalt gjelden sin. Innkreverne Brian og Graham må kaste en familie i Sør-London ut fra leiligheten sin. På forhånd har de fått advarsler om at en av dem som bor der har et rykte på seg for å være voldelig. På et barneværelset gjør innkreverne en sjokkerende oppdagelse.

 • 05.10 Mann mot maskin (5)

  (Owner's Manual) Amerikansk realityserie. Ed Sanders og Marcus Hunt vil gi svar på et av menneskehetens store spørsmål; er det best å lese bruksanvisningen først, eller bruke sunn fornuft? I hver episode tester de hvilken fremgangsmetode som er best, mens de manøvrerer seg gjennom avansert og farlig maskineri. Ed og Marcus drar på tømmerhogst i skogene i Oregon, og står overfor en farlig utfordring når de må dra tømmeret oppover en snødekket fjellside.

 • 05.35 Ekte mannfolk (5)

  (Coming of Age) Dansk realityserie. Michael og Karsten er midt i 30-årene, men har egentlig aldri blitt voksne. Nå ønsker de å bevise for seg selv at de er ekte mannfolk. Det skal de gjøre ved å reise til ulike deler av verden og ta de manndomsprøvene som hører til kulturen der de kommer. Michael og Karsten befinner seg fortsatt sammen med Korowai-stammen i Papa New Guinea, og i denne episoden settes vestlig materialisme på prøve. Korowai-ene ifører seg til daglig kun smykker og skjørt laget av løv. Når guttene kommer i puberteten får de et penishylster av faren, og fra da av blir de sett på som menn. Men lenge før dette, læres guttene opp til å beskytte familiene sine, bygge hus og jakte etter mat.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Americarna (8)
 • 18.30 Misfit Garage (3)
 • 19.30 Gullfeber (16)
 • 20.30 Spydfiskerne (5)
 • 21.30 Bear Grylls: Breaking Point (2)
 • 22.30 Alaska: The Last Frontier (5)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Bjørnejakt.» (Loaded for Bear.) Atz Lee og Jane legger ut på en risikofylt svartbjørnjakt, men ender istedenfor ansikt til ansikt med en grizzlybjørn. Otto og Eivin introduserer nye okser i flokken.

 • 23.30 Railroad Alaska (7)

  (Railroad Alaska) «Bro til besvær.» (A Bridge Too Far.) Nancy og Jim blir invadert av pinnsvin og kan miste elektrisiteten. På jernbanen må ryddemannskaper fjerne hindringer fra broer for at en forsendelse skal nå frem.

 • 00.30 The Unexplained Files (5)

  (The Unexplained Files) Dokumentarserie. «UFO, Møllmann og Morgellons sykdom.» (UFO, Mothman & Morgellons Disease.) Vi ser på mystiske historier som man ikke har klart å forklare - før nå. Denne dramatiserte dokumentarserien ser nærmere på de fantastiske historiene bak de virkelige hendelsene.

 • 01.30 Mythbusters (2)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Containercross.» (Dumpster Diving.) Adam og Jamie tar for seg filmklisjeen om at man kan unnslippe ved å hoppe ned i et skip fullt av søppel hvis man er trengt opp i et hjørne på et hustak.

 • 02.30 Mythbusters (3)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Ets deg til frihet.» (Antacid Jail Break.) Kan en innsatt bruke syrenøytraliserende pulver til å sprenge seg ut av fengsel? Jamie og Adam undersøker denne myten før de skrur på hodelyktene mens de kjører i mørket.

 • 03.30 Mythbusters (4)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Ubevæpnet og uskadd.» (Unarmed and Unharmed.) Jamie og Adam ikler seg sporer, cowboybukser og femlitershatter når de setter kurs for O.K. Corral for å se om en revolvermann kan avvæpne en banditt med ett enkelt skudd.

 • 04.20 Mythbusters (5)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Skjulte trusler.» (Hidden Nasties.) To skitne myter blir undersøkt når Adam og Jamie ser om kullsyreholdig leskedrikk inneholder rottepiss og om hverdagsgjenstander er skitnere enn toalettseter.

 • 05.10 Mythbusters (6)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Bumerangkule.» (Boomerang Bullet.) I middelalderen ble sykdomsbefengte lik brukt som ammunisjon i katapulter, og kan en kule rikosjettere fra tre overflater og vende tilbake og ta livet av skytteren?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 4-stjerners middag (45)
 • 20.00 71º nord - Norges tøffeste kjendis (5)
 • 21.30 Neste sommer (5)
 • 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (5)
 • 22.30 Mellom bakkar og berg (3)

  (Mellom bakkar og berg) Norsk humorserie. Mellom bakkar og berg er en vri på nasjonalskatten «Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

 • 23.00 Major Crimes (14)

  (Major Crimes) Amerikansk krimserie. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. Et gjengmedlem blir frikjent for mord og løslatt fra fengsel. Sharons eksmann, Jack Raydor, representerer den mistenkte i et påfølgende mord.

 • 00.00 CSI (13)

  (CSI) Amerikansk krimserie. CSI-teamet får vite at den hovedmistenkte i Gig Harbor-drapene skal løslates på grunn av manglende bevis.

 • 00.55 American Crime (3)

  (American Crime) Amerikansk krimserie. Nyheten om at et ungt par er angrepet i sitt eget hjem sender sjokkbølger gjennom lokalsamfunnet og endrer livene til alle som er involvert. Carters søster ankommer for å støtte broren til tross for deres anstrengte forhold. Alonzo blir oppdatert på Tonys sak, men begynner å tvile på seg selv som far. Hector får problemer når han blir gjenkjent av et gjengmedlem. Barb samarbeider med lederen av en aksjonsgruppe for å utvide tiltalen mot Carter. Medvirkende:Timothy Hutton, Felicity Huffman, Benito Martinez.

 • 01.50 Den rosa panteren 2

  Terningkast 2(The Pink Panther 2) Amerikansk komedie fra 2009. Inspektør Clouseau slår seg sammen en gjeng internasjonale detektiver som er like klønete som han selv. Oppdraget er å gripe en tyv som reiser verden rundt for å stjele arkeologiske skatter. Dessverre blir Den rosa panteren-diamanten stjålet igjen under en tyveribølge verden rundt. Medvirkende:Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Alfred Molina. Regi:Harald Zwart.
  Les mer i filmbasen

 • 03.25 Special Victims Unit (20)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Stabler avslører ting om sin egen familie under etterforskningen av drapet på en CIA-agents forlovede.

 • 04.10 Special Victims Unit (21)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Da en ung mann dør under det som skulle være lekeslossing til en film, snur et sjokkert vitne tingene på hodet i retten.

 • 04.55 The Listener (10)

  (The Listener, år 3) Kanadisk dramaserie. Toby og IIB kjemper mot klokken for å spore opp kilden til et dødelig virus før utbruddet krever flere menneskeliv.

 • 05.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Simpsons (18)
 • 18.30 Simpsons (19)
 • 19.00 Simpsons (20)
 • 19.30 Simpsons (21)
 • 20.00 Family Guy (12)
 • 20.30 Simpsons (12)
 • 21.00 Two and a Half Men (12)
 • 21.30 The Goldbergs (12)
 • 22.00 Brooklyn Nine-Nine (11)
 • 22.30 Meeting Evil

  (Meeting Evil) Amerikansk mysteriedrama fra 2012. John tvinges med på et mordtokt av en fremmed mann. Den desillusjonerte ektemannen og faren forvandles til en desperat helt som er villig til å gjøre hva som helst for å beskytte familien sin. Medvirkende:Luke Wilson, Samuel L. Jackson, Leslie Bibb, Peyton List, Muse Watson. Regi:Chris Fisher. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.05 Boston's Finest (7)

  (Boston's Finest) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi menn og kvinner som jobber som politi i Boston, en av Amerikas største og mest særegne byer. Vi blir kjent med alle som jobber der, både på jobb og privat. Etter endt arbeidstid får vi nemlig bli med dem hjem til de samme nabolagene som de daglig beskytter på jobb. Vi blir kjent med familiene deres og ser hva som er viktig for dem utenfor jobb. Terrique Chambers ble ikke politi fordi det var en enkel jobb. Men etter seks år i bransjen opplever han det som tøft å balansere jobb og familieliv, spesielt siden en av sønnene hans er autistisk.

 • 01.00 Boston's Finest (8)

  (Boston's Finest) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi menn og kvinner som jobber som politi i Boston, en av Amerikas største og mest særegne byer. Vi blir kjent med alle som jobber der, både på jobb og privat. Etter endt arbeidstid får vi nemlig bli med dem hjem til de samme nabolagene som de daglig beskytter på jobb. Vi blir kjent med familiene deres og ser hva som er viktig for dem utenfor jobb. Jenn Panton er en av de flinkeste patruljebetjentene i Boston, men nå har hun et problem som vanskelig kan løses. Tvillingsøsteren hennes sliter med narkotikaavhengighet og trenger Jenns hjelp.

 • 01.55 Razzia (19)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 02.20 Razzia (20)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 02.45 Razzia (21)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 03.15 Razzia (22)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 03.40 Razzia (23)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 04.10 30 Rock (9)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Jack spør Liz om hun vil bli med på jobbtur, fordi han ikke vil reise alene. Kenneth prøver å hjelpe Tracy med å forstå hvordan diabetes kommer til å påvirke livet hans.

 • 04.30 30 Rock (10)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz prøver å skape et forhold med naboen etter hun ufrivillig har mottatt hans post.

 • 04.55 Ax Men (10)

  (Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Swamp Man prøver lykken i en elv full av alligatorer midt på natta og kommer tilbake neste dag for å dra opp en stor tømmerstokk. DJ og Dave konkurrerer mot hverandre.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.55 Project Runway (6)
 • 19.55 Herlige hjem (4)
 • 20.30 Herlige hjem (5)
 • 21.00 Valentine's Day

  Terningkast 3(Valentine's Day) Amerikansk romantisk drama fra 2010. Livene til flere mennesker flettes sammen på Valentinsdagen i New York. Det blir en dag med kyss og kjærlighetserklæringer, slagsmål, hemmeligheter og vanskelige beslutninger. Medvirkende:Jamie Foxx, Jessica Biel, Kathy Bates, Jessica Alba, Bradley Cooper. Regi:Garry Marshall.
  Les mer i filmbasen

 • 23.15 Scandal (5)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. Olivia og teamet fortsetter å etterforske Catherines sak, men Olivia blir distrahert av at Jake har sluttet å svare når hun ringer. I mellomtiden synker Cyrus dypere sammen med Michael. David innser hvordan det er å være en vinner i DC, og Fitz leter etter svar angående Jerrys død. Medvirkende:Kerry Washington, Guillermo Díaz, Katie Lowes, Darby Stanchfield.

 • 00.15 Once Upon a Time (15)

  (Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. Regina spionerer på mørkets dronning for våre helter. Kaptein Krok ber Belle om en tjeneste, samtidig som Henry gjør framskritt i letingen etter forfatteren. I et tilbakeblikk til Eventyrland støter Regina på Maleficent og hjelper henne med å få tilbake gnisten.

 • 01.15 Darkness

  (Darkness) Amerikansk-spansk grøsser fra 2002. Når en amerikansk familie flytter til Spania, finner de raskt ut at det ikke er et helt vanlig hus de skal bo i. Snart terroriseres familien av en uforståelig kraft. For over 40 år siden skjedde det noe i huset: En ufattelig ondskap og redsel tok livet av seks barn, mens det syvende kom seg unna. Mørket som bor i husets tause skygger har siden ventet på å få slutte sirkelen! Når lyset blir borte, blir faren syk og aggressiv og sønnen Paul våkner med blåmerker, ute av stand til å snakke av angst. Tenåringsdatteren Regina må overbevise sin uvitende mor Mary om at de må ut av huset, før familien blir ofre for ondskapens neste, makabre trekk. Medvirkende:Anna Paquin, Lena Olin, Iain Glen. Regi:Jaume Balagueró.
  Les mer i filmbasen

 • 03.15 Cold Case (15)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Noen etterlater tegninger fra en trafikkulykke der en mentalt forstyrret ungdom ble drept. Men tegningene indikerer at hendelsen langt ifra var en ulykke ...

 • 04.15 Cold Case (16)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Rush og teamet hennes gjenopptar en uløst drapssak der liket av en pedofil mann ble oppdaget få måneder etter at kroppen til en kidnappet gutt ble funnet.

 • 05.10 The Protector (2)

  (The Protector, år 1) Amerikansk dramaserie. Alenemoren Gloria Shepherd kombinerer en krevende karriere som drapsetterforsker i LAPD samtidig som hun oppdrar sine to sønner sammen med sin skakkjørte bror Davey i en av Los Angeles' forsteder. Som drapsetterforsker må hun løse de mest profilerte sakene sammen med partneren Michelle Dulcett. En motedesigner blir funnet drept og Gloria og Michelle må etterforske saken for å finne ut om det dreier seg om et enkeltstående tilfelle eller om en seriemorder er løs. Samtidig begynner Davey å rote med barnevakten Nora, og Gloria er alt annet enn fornøyd.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.20 Luksusfellen (8)
 • 19.20 Mr. Deeds
 • 21.00 Fast & Furious 5

  Terningkast 4(Fast Five) Amerikansk thrilleraction fra 2011. Eksfangen Dom Toretto går sammen med ekspolitimann Brian O'Conner på feil side av loven i eksotiske Rio de Janeiro i Brasil. De jaktes av en føderal spesialgruppe ledet av den tøffe Hobbs og en hær av korrupte politimenn som jobber for en nådeløs narkotikasjef. For å sikre seg frihet må de utføre en siste jobb - verdt 100 millioner dollar. Medvirkende:Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson. Regi:Justin Lin. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 The Blacklist (15)

  (The Blacklist) Amerikansk dramaserie. Raymond «Red» Reddington, en av FBIs mest etterlyste rømlinger, melder seg frivillig for politiet med det formålet å hjelpe dem å ta farlige kriminelle og terrorister. Agent Keens spesielle forhold til Red og oppdragsstyrken granskes når hun avhøres som mistenkt i en mordsak. Red ber Ressler og Cooper om hjelp for å finne en farlig kontakt som kan hjelpe Keen. Medvirkende:James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry J. Lennix, Ryan Eggold.

 • 00.25 Hotell Helvete (4)

  (Hotel Hell) Amerikansk-britisk realityserie. Vi følger Gordon Ramsay på hans reise til Amerikas mange grusomme hoteller, vertshus og pensjonat som alle har én ting til felles: du vil hverken sove eller spise frokost der. Ramsay er fast bestemt på å hjelpe eierne til suksess, og jobber tett med de ansatte for å greie å snu bedriften. Og med hans rykte som innsats er regelen enkel: hvis de ikke møter Gordons høye standard får de aldri sjekke ut av «Hotel Hell". Gordon Ramsay er i Starkville, Mississippi, for å hjelpe en hotelleier i økonomiske vanskeligheter.

 • 01.25 The Fast and the Furious

  Terningkast 4(The Fast and the Furious) Amerikansk actionthriller fra 2001. En ny politirekrutt går undercover i L.A.s racingmiljø for å avsløre en forbryterliga under ledelse av racefavoritten «Dom» Toretto. Om natten eier «Dom» gatene. Tiljublet av sine fans kjører han mot enhver som har nerver nok til å utfordre ham. Blant hans beundrere er Brian, som utvikler et vennskap med Dom og forelsker seg i søsteren hans. Problemet er at Brian har to identiteter. Han er en politimann som arbeider undercover for å avsløre en forbryterring med Dom som hovedmistenkt. Snart testes både hans lojalitet og grenser til det ytterste. Medvirkende:Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Rick Yune. Regi:Rob Cohen.
  Les mer i filmbasen

 • 03.15 Fast & Furious 4

  Terningkast 3(Fast & Furious) Amerikansk actionthriller fra 2009. Forbryteren Dominic Toretto har rømt til Den dominikanske republikk og prøver å begynne et nytt liv. Et dødsfall fører ham tilbake til LA der han sammen med politimannen Brian O'Connor må kjempe mot en narkotikaforbryter. Rivalene blir tvunget til å jobbe sammen for å løse saken. Medvirkende:Paul Walker, Michelle Rodriguez, Vin Diesel. Regi:Justin Lin, Mic Rodgers, Terry J. Leonard. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 05.00 Million Dollar Listing New York (12)

  (Million Dollar Listing New York) Amerikansk realityserie. Den svenske megleren Fredrik Eklund har solgt leiligheter til Cameron Diaz, John Legend og Daniel Craig. Nå er han en av hovedpersonene i Million Dollar Listing New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svinedyre boligmarked. Dette er leiligheter som de fleste av oss bare kan drømme om. Million Dollar Listing New York følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirma og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York, der man gjør avtaler verdt millioner av dollar uten å blunke. Frederik prøver å selge en dyr bolig, mens Luis leter etter en kjøper til Charles' leilighet. Samtidig sliter Ryan med å konsentrere seg om sin nye klient.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Ikke gjør dette hjemme (1)
 • 20.00 Nytt på nytt (12)
 • 20.30 Underholdningsavdelingen (9)
 • 21.10 Norske fordommer (6)
 • 21.35 Jakten

  Terningkast 4(Jagten) Dansk drama fra 2012. Lucas er en tidligere skolelærer som har blitt tvunget til å starte på nytt etter at han mistet jobben og ble skilt fra kona. Akkurat idet ting er i ferd med å gå hans vei igjen, ødelegges livet hans av en tilfeldig løgn som utløser et kollektivt hysteri i det lille lokalsamfunnet. Løgnen sprer seg, og Lucas må kjempe en ensom kamp for livet og verdigheten sin. Medvirkende:Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp, Susse Wold, Anne Louise Hassing. Regi:Thomas Vinterberg. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 En velutstyrt mann (6)

  (Hung) Amerikansk komiserie. Ray Drecker var en kjekk og lovende idrettsstjerne. Nå er han en middelaldrende, skilt basketballtrener med tenåringsbarn og dårlig økonomi. Han prøver å utnytte sin største ressurs og jobber som gigolo. (Money on the Floor.) Ray kommer tilbake fra en forretningsreise og oppdager at skoesken med pengene er forsvunnet. Han har en sterk mistanke om hvem som står bak. Mens Ray etterforsker saken, får han en ny klient. Sandee tilbyr Tanya en mulighet til å utvide forretningene, men vil Ray ta del i dette? Medvirkende:Thomas Jane, Jane Adams, Charlie Saxton.

 • 23.55 Trygdekontoret (6)

  Norsk debattprogram. Det er duket for både spøk og alvor når Thomas Seltzer sammen med kjente og ukjente saksbehandlere rører i samfunnsgryta med sleiv og sleivspark. Programleder:Thomas Seltzer.

 • 00.35 Apollo 13

  Terningkast 3(Apollo 13) Amerikansk drama fra 1995. 1970: USA sender Apollo 13 og de tre astronautene Lovell, Haise og Swigert på en «rutineekspedisjon» til Månen. 300.000 kilometer fra Jorden eksploderer en av oksygentankene til romfartøyet, og katastrofen er nær. I tre dager jobbes det intenst fra NASAs kontrollrom i Houston for å få mannskapet trygt tilbake til Jorden, og en hel verden følger med. Medvirkende:Tom Hanks, Bill Paxton, Ed Harris. Regi:Ron Howard. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.50 Spill meg (4)

  Norsk humorserie. Kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere. Programleder er Vågard Unstad fra rappegruppen A-laget. OL-gullvinner og forretningskvinne Kari Traa er hovedperson og gjest. Hun forteller historier, og får scener fra livet sitt spilt av improvisasjonsskuespillerne Frode Bjorøy, Kate Elin Lid og Ane Skumsvoll.

 • 03.20 Rome (1)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Sesong to starter i år 44 f.Kr. Cæsar er myrdet, og Roma er blitt en gryte som koker over av motstridende følelser. De to vanlige soldatene, Vorenus og Pullo, blir helt tilfeldig blandet inn i de historiske hendelsene i det gamle Romerriket. Nå når Cæsar er død, vurderer Marcus Antonius å flytte nordover. Vorenus klandrer seg selv for ikke å ha vernet Cæsar mot angrepet fra fiendene. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 04.15 Rome (2)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. (Son of Hades.) Cleopatra kommer til Roma for å hedre Cæsars minne og få stadfestet statusen til sønnen sin. Det gjør Atia mer enn urolig. En lang og bitter rivalisering mellom Octavius og Marcus Antonius tar til. Vorenus tar over posisjonen og oppgavene til avdøde Erastes. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 05.10 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php