Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Disney-fans raser etter «raseringen av Norge»

Disney-fans raser etter «raseringen av Norge»

Populær berg- og dal-bane legges ned. Les mer

Siste filmtrailere

Bare kjærlighet og død

Bare kjærlighet og død

Det er utrolig at man kan føle seg så likegyldig til spørsmålet om ei ung jente skal leve eller dø som i «If I Stay». Les mer

En skrekkfilm om hvalross-fetisj?

En skrekkfilm om hvalross-fetisj?

Kevin Smith overrasker med «Tusk». Les mer

Vinjar (15) og Sofie (11) fikk drømmerollene

Vinjar (15) og Sofie (11) fikk drømmerollene

De to unge skuespillerne opplevde sitt livs eventyr under filminnspillingen av Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama. Les mer

09.15 Landgang (2) 10.15 Gal etter møbelklassikere 10.45 Legen mot systemet (1) 11.45 Hva har du i bagasjen? (3) 12.25 Folkeopplysningen (2) 12.55 Normal galskap (1) 13.35 Peter Jöback - Med hjartet som innsats (2) 14.35 Team Bachstad i Sør-Amerika (3) 15.05 ABBA (1) 15.55 Stjernekamp (2) 17.30 Midt i naturen: Costa Rica (2)

 • 18.30 Newton

  Ved elefantenes drikkeplass skjer det noe hele tiden, og nå må flokken finne seg en ny konge. Vi viser en film om elefantene i nasjonalparken Etosha i Namibia. Kommentar: Torfinn Borkhus.

 • 19.00 Søndagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.05 Fjellfolk (3)

  Norsk dokumentarserie. Norsk dokumentarserie om mennesker som lever i, for og av fjellet. Sigrid og Sander snik seg vekk og går den lange vegen til Norges høgaste klatrefjell. Bjørn viser ein bit av livsverket sitt langt til fjells, det brakar laus med rockefestival i Jotunheimen, og Henki skvisar inn ein klatretur mellom levering og henting på SFO.

 • 20.45 Folkeopplysningen (3)

  Norsk dokumentarserie. Programleder Andreas Wahl ser nærmere på legemiddelindustrien. Når industrien selv betaler for nesten all forskning på nye medisiner, kan vi da stole på resultatene? Hvordan ville legemiddelselskapene oppført seg i bokseringen eller på teaterscenen? Og hvorfor ga lykkepiller mer lykke for 20 år siden enn i dag?

 • 21.15 Nytt liv i East End (6)

  (Call the Midwife) Britisk dramaserie. Patsy har en temmelig brysk oppførsel. Kan hun fortsette som jordmor? Medvirkende:Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris.

 • 22.15 Nytt liv i East End (7)

  (Call the Midwife) Britisk dramaserie. Chummy venter besøk fra mora og får det dermed ganske travelt. Medvirkende:Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris.

 • 23.15 Kveldsnytt

 • 23.35 NM rally

  Rally Hedemarken. (Rally Hedemarken.)

 • 23.55 Den mistenkte (12)

  (Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? Duffy og Calderon er satt på en sak der ei ung jente er voldtatt og myrdet. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.

 • 00.35 The Hit (3)

  Underholdningsserie. Ukjente låtskrivertalenter får presentert sine låter til kjente norske artister. Drømmer virkeliggjøres når artistene fremfører og utgir låta de har størst tro på. Kveldens artister: Helene Bøksle og Aleksander With. Programleder:Marte Stokstad.

 • 01.25 Mannens unyttige verden (2)

  Britisk livsstilsserie. James May og teamet hans har bestemt seg for å reprogrammere mannen for at han skal gjenvinne sine fordums talenter. Det å navigere på gamlemåten, spille et instrument og skifte bildekk er noe ikke alle menn lenger kan.

 • 02.15 Tour de France i 100 år (2)

  (The Tour - The Legend of the Race) Fransk dokumentar i to deler. Fra 60-årene og fram til vår tid har det store sykkelløpet endret seg mye på grunn av ny teknologi, sponsorvirksomhet og internasjonal deltakelse. Heltene får fortsatt stor oppmerksomhet, og til tross for dopingskandalene har Tour de France en høy stjerne hos publikum.

 • 03.15 Fjellfolk (3)

  Norsk dokumentarserie. Norsk dokumentarserie om mennesker som lever i, for og av fjellet. Sigrid og Sander snik seg vekk og går den lange vegen til Norges høgaste klatrefjell. Bjørn viser ein bit av livsverket sitt langt til fjells, det brakar laus med rockefestival i Jotunheimen, og Henki skvisar inn ein klatretur mellom levering og henting på SFO.

 • 03.55 Lindmo (3)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Denne uken får Anne Lindmo besøk av Thorbjørn Harr, for mange kjent fra det amerikanske TV-dramaet «Vikings". Anne får også besøk av den folkekjære komikeren og skuespilleren Linn Skåber. Dessuten kommer bl.a. Jens Breivik som denne uka ga ut boka «Min skyld?".

 • 04.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.40 Frå renessansen til Van Gogh (2) 10.30 En herre med bart 11.55 Kampen om Nilen (1) 12.50 Kampen om Nilen (2) 13.40 Kampen om Nilen (3) 14.35 Jakten på Norge 1814-2014 (4) 15.25 Lindmo (3) 16.25 Ronnie Wood Show (1) 16.45 Skavlan 17.45 Norge rundt og rundt

 • 18.10 Shakespeares univers (4)

  (Shakespeare Uncovered) Britisk dokumentarserie. Skuespillere, instruktører og forskere tar for seg åtte av William Shakespeares skuespill. Hva preget tiden da de ble skrevet, og hva er det med innholdet som gjør at de fortsatt griper publikum så sterkt? Den erfarne og kjente instruktøren Trevor Nun har studert 30 av Shakespeares 37 stykker. Nå tar han for seg «Stormen". Det er eksperimentelt og antagelig det siste som ble skrevet av mesteren. «Stormen» egner seg svært godt til film.

 • 19.05 På sporet av dronningane (5)

  (På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie) Dansk historieserie. Historien om dronning Louise ligner et eventyr om den vakre prinsessen som giftet seg med den fattige prinsen og vant halve kongeriket. På sporet av denne populære dronningen støter programlederen på en annen Louise som var kontroversiell og gift med Fredrik 7. De to Louisene tålte ikke hverandre.

 • 19.45 Hovedscenen

  «Einstein on the beach.» (Hovedscenen - Einstein on the beach.) En helt spesiell operakveld på Hovedscenen; fra Theatre de Chatelet i Paris sender vi en nyoppsetning av Einstein on the Beach - en forestilling urfremført i 1976, laget av komponisten Philip Glass og teaterregissøren Robert Wilson og beskrevet som et av de mest betydelige kunstverk i det 20.århundre. Denne oppsetningen turnerer nå verden rundt på ledende operascener med fulle hus og overveldende kritikker. En lang forestilling som tar nærmere fem timer når den fremføres live,og det er derfor fullt tillatt å forlate operasalen og ta seg en pause om man måtte ønske det - det samme gjelder for fjernsynspublikummet. Gjester hos programleder Arild Erikstad er Prof. Øyvind Grøn og Direktør for Ultima, Lars Petter Hagen.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Hovedscenen

  «Einstein on the beach.» (Hovedscenen - Einstein on the beach.) forts.

 • 00.25 Leonard Cohen - Bird on a Wire

  (Leonard Cohan - Bird on a Wire) Britisk musikkfilm. I 1972 var Leonard Cohen på en omfattende turné i Europa. Tony Palmer gjorde opptak til en film som siden ble glemt. Nå har regissøren laget en restaurert versjon som viser klipp fra en rekke konserter og bakom scenen-materiale, og som inneholder mange kjente låter som bl.a. «Suzanne", «So Long Marianne» og «Bird on the Wire". Filmen vant The Grierson Pize i 2011. (Leonard Cohen - Bird on a Wire.)

 • 02.10 Nasjonalgalleriet

  Nasjonalgalleriet er din guide til ny kunst, mote og design. I år er det 100 år siden 1. verdenskrig starta. «Aldri mer krig» - sa man etter at den var over, men siden har krigene fortsatt å komme. Hvordan kan kunstnerne vekke vårt engasjement - vi som har vent oss til de stygge bildene på tv, og ellers koser oss her i verdens beste land? Programleder: Helle Vaagland. Programleder:Helle Vaagland.

 • 02.43 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 Bonanza (9) 11.00 Bonanza (10) 12.05 60 Minutes (24) 13.00 Veien til paradis (4) 14.00 Helt vilt (2) 15.00 Bakom Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama 16.00 Skal vi danse (5)

 • 18.00 Fyrlyset (6)

  (Fyrlyset) Norsk livssynsprogram. «Fyrlyset» er en dokusåpe hvor pastor Egil Svartdahl følger brukere og ansatte ved Frelsesarmeens Fyrlyskorps i Oslo. Her får rusmisbrukere og uteliggere et friminutt fra det tøffe livet på gata, og tilbys mat, klær, sårstell og hjelp til praktiske ting. Geir går i studio sammen med «Humming People» i denne episoden. Endelig skal han få spille inn låta til datteren. Men Dean møter ikke som avtalt til sverigetur. Medvirkende:Egil Svartdahl.

 • 18.30 Nyhetene og Sporten

 • 18.50 Været

 • 19.00 Best av de beste (1)

  (Best av de beste) Norsk underholdningsprogram. Ti av Norges aller beste aktive idrettsutøvere konkurrerer mot hverandre om å bli aller best uavhengig av kjønn og idrettsgren. Vinneren står igjen med en splitter ny bil. I premiereprogrammet skal jentene kjempe mot hverandre på gokart-banen og i armheng over vann. Det blir en våt opplevelse. Guttene møter hverandre i duell i styrkeløp i sand og i dykking.

 • 20.00 Jaget (3)

  (The Chase) Norsk underholdningsprogram. Sturla Berg-Johansen er tilbake med et fartsfylt gameshow der kjendiser kan vinne store pengesummer til et veldedig formål! Sarah Natasha Melbye, Sune Wentzel, Hans-Erik Dyvik og Finn Christian Jagge er klare for quiz og for å vinne penger til veldedige formål. Programleder:Sturla Berg-Johansen.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 Helt vilt (3)

  livsstilsprogram. Skuespiller og jeger Stig Henrik Hoff og den urbane mesterkokken Danièl Rougè Madsen, boltrer seg i norsk natur. Oppdraget er like enkelt som det er vanskelig: Stig Henrik skal skyte et dyr, og Daniél skal tilberede viltet sammen med norske råvarer. De har også med seg en gjest på jakt. Stig Henrik og Danièl reiser dypt inn i den trolske Finnskogen for å jakte på skogsfugl. Tiur står høyest på ønskelisten til Stig Henrik, men hvis de ikke lykkes havner rev på menyen. Verdensmester i barista Tim Wendelboe er også med på turen.

 • 22.45 Meglerne (2)

  (Meglerne) Norsk komiserie. Ken Olsen har tilsynelatende alt. En god jobb som eiendomsmegler, fin bil og en deilig kone hjemme. Problemet er at han lyver. Mye. Og så fort han har mulighet ser han sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner gjennom egne dealer under bordet. Når han blir avslørt må han starte på nytt, og søker hjelp hos sin gamle eiendomsmegler-mentor Gunnar. Kens gullkantede avtale med Gunnar er ikke like gullkantet da han innser hvordan datteren hans er. Medvirkende:Truls Svendsen, Henriette Steenstrup.

 • 23.15 Fotballkveld

  (Fotballkveld) Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.

 • 23.45 Født i feil kropp (5)

  Norsk dokumentarserie. I Norge finnes det en rekke mennesker som føler at de er født jente i en guttekropp, eller som gutt i en jentekropp. De kjemper for å bli forstått og for å få leve som den de er. Dette er historien til en knippe personer som er i ulike faser på vei til drømmen om å skifte kjønn. Ante er født som jente og het Anette. Hun var en veldig god fotballspiller, men måtte slutte da hun startet på testosteron. Christine er født som gutt og levde lenge et dobbeltliv før hun turte å fortelle hvem hun egenlig var. Michael er født som jente, og overrasket alle på Rikshospitalet da han ville bli gutt. De forteller hvordan livet har vært, og hvordan de lever i dag.

 • 00.45 God kveld Norge

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Farmen-deltager sjokkerer med ville damehistorier, og Jon Almaas elsker å pine seg selv på trening. Katarina Flatland forteller om det tøffe sykdomsåret og Bettan går ut mot på musikkbransjen på grunn av dårlig betaling for musikk. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 01.20 Camelot (5)

  (Camelot) Amerikansk eventyrserie. Eventyrserie som forteller den tidløse historien om kong Arthur, ridderne av det runde bord, trollmannen Merlin og heksa Morgan, slik du aldri før har fått den fortalt. Arthur griper inn i en drapsetterforskning. Han er overbevist om at morderen hadde et edelt motiv for gjerningen Arthur ønsker å etablere en lov som er lik for alle, og et rettssystem. Morgan prøver å fremme seg selv som forkjemperen for lov og rettferdighet, slik at det kan tjene henne på en positiv måte. Samtidig klarer hun å få skylden for volden mot nonnen som oppdro henne over på en uskyldig, lokal kjøpmann.

 • 02.20 Merlin (5)

  (Merlin) Britisk eventyrserie. Merlin er en helt spesiell ung mann som ble født med magiske evner. Han må imidlertid holde ferdighetene sine skjult for omverdenen i byen Camelot ettersom kongen forbyr trolldom og magi. Arthur har akkurat avfunnet seg med hvordan det er å være konge. Han blir snart testet som leder.

 • 03.20 Almost Human (12)

  (Almost Human) Amerikansk spenningsserie. Året er 2048, og politiet har satt inn roboter for å bekjempe kriminaliteten som herjer i gatene. Etterforsker John Kennex får roboten Dorian som sin nye partner, men John verken liker eller stoler på maskinene. Det viser seg imidlertid at Dorian er alt annet enn en vanlig robot.

 • 04.15 Alarm 112 - På liv og død (22)

  (112 - På liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.10 60 Minutes (25)

  Amerikansk reportasjeprogram. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 Frasier (19) 10.25 Frasier (20) 10.55 Frasier (21) 11.25 Frasier (22) 11.55 M*A*S*H (9) 12.25 M*A*S*H (11) 12.55 M*A*S*H (12) 13.25 M*A*S*H (13) 13.55 M*A*S*H (14) 14.25 En moderne familie (3) 14.55 Fotball: 1. divisjon 15.50 I pausen 16.00 Fotball: 1. divisjon 17.00 FotballXtra: Før runden 17.30 FotballXtra: Alt om fotball

 • 18.00 FotballXtra: Med runden

  Sammen med TV 2 Sporten kan du følge hvert eneste spark på ballen gjennom kveldens tippeligarunde.

 • 20.00 Fotball: Tippeligaen

  Haugesund - Rosenborg, 1. omgang. Direkte. Fra Haugesund stadion og 24. runde i Tippeligaen.

 • 20.50 I pausen

  Høydepunkter fra 1. omgang i tippeligaoppgjøret mellom Haugesund og Rosenborg. Høydepunkter fra 1. omgang i tippeligaoppgjøret mellom Haugesund og Rosenborg.

 • 21.00 Fotball: Tippeligaen

  Haugesund - Rosenborg 2. omgang. Direkte. Fra Haugesund stadion og 24. runde i Tippeligaen.

 • 22.00 Fotballkveld

  Norsk fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.

 • 23.00 Sons of Anarchy (1)

  (Sons of Anarchy) Amerikansk thrillerdramaserie. Om MC-klubben som vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. «Black Widower.» «Sons of Anarchy» går inn i sin sjuende og aller siste sesong, som starter med at Jax blir løslatt. Han innser at den lovlydige linjen han forsøkte å få klubben inn på var nytteløs. I kjølvannet av Taras død gjør han hevn til en prioritet i klubben. Medvirkende:Katey Sagal, Kim Coates, Tommy Flanagan, Charlie Hunnam.

 • 00.20 Nådeløse innkrevere (12)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 00.45 Nådeløse innkrevere (13)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 01.15 Flymareritt

  (Flightmares) Amerikansk dokumentar. Vi ser hva som skjer når det går galt i lufta. Se den gripende skildringen fra overlevende etter flyulykker. Vi ser hva som skjer når det går galt i lufta. Se den gripende skildringen fra overlevende etter flyulykker.

 • 02.05 Bellator: Winter Tournament (2)

  Amerikansk kampsportprogram. Tøffe kampsporteksperter konkurrerer om verdensmestertitler i fire vektklasser. En konkurranse der deltakerne må sloss med alle midler for å vinne.

 • 03.50 Alarm 112 - På liv og død (1)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 04.35 Alarm 112 - På liv og død (2)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.20 Baller av stål (6)

  (Balls of Steel) Britisk underholdningsshow. Programleder Mark Dolan leder et show der ferske komikere får vist sine morsomste sketsjer og sine mest hysteriske og halsbrekkende stunt. Publikum i salen bestemmer hvem som har våget mest, og hvem som har «Baller av stål". Programleder:Mark Dolan.

 • 05.54 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 Auction Hunters (18) 10.30 Auction Hunters (19) 11.00 Auction Hunters (20) 11.30 Auction Hunters (21) 12.00 Auction Hunters (22) 12.30 Mythbusters (18) 13.30 Mythbusters (28) 14.30 Mythbusters (23) 15.30 Mythbusters (19) 16.30 Hvordan gjør de det? (4) 17.00 Bilfikserne (11)

 • 18.00 Outback Truckers (3)

  (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (3.)

 • 19.00 Gold Divers (16)

  (Gold Divers) Dokumentarserie. «Det siste oppgjøret.» (The Final Showdown.) Nome Harbour fryser over, og mannskapene kaster loss for å jakte på rikdom én siste gang. Det blir en kamp mellom prammene når Hank vedder med Shawn om hvem som får mest gull.

 • 20.30 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (15)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Pistasjnøtter/Den forbudte by/Radar.» (Pistachios/Forbidden City/Radar.) Hvordan lages pistasjnøtter, hva er Den forbudte by, og hvordan blir radarutstyr produsert? Det får vi svar på når flere ting blir lagt under lupen.

 • 21.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (18)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Opal/Aerobatikkfly/Nougat.» (Opal/Stunt Planes/Nougat.) Hvordan utvinner man dyrebare opaler under en av jordens varmeste ørkener? Hvordan bygger man aerobatikkfly og hvordan lages nougat?

 • 21.30 Kodiak (1)

  (Kodiak) «Klare det sammen, eller dø sammen.» (Do or Die Together.) Under sesongens første jakt finner Bod og Ernie et hvalkadaver som har tiltrukket seg bjørner. Tilbake i leiren forklarer Rob hvordan man er bjørneguide.

 • 22.30 Ice Cold Gold (7)

  (Ice Cold Gold) Dokumentarserie. «Ingen vei tilbake.» (Point of No Return.) Vinteren nærmer seg, og Josh og Eric håper å finne gull i Eqi, som ligger nord for polarsirkelen. Senere tråler resten av laget etter rubiner.

 • 23.30 Livsfarlig fangst (4)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Mot loven.» (Against the Law.) Bli med mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de farlige og iskalde farvannene i Beringhavet.

 • 00.30 Alaska: The Last Frontier (6)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Utedoer, Bh-er for kuer og bjørner.» (Outhouses, Cow Bras and Bears, Oh My!) Familien Klicher prøver å gjøre det beste ut av de mange timene med solskinn. Mens Otto prøver å hjelpe en ku som har problemer med jurene, drar Atz Lee på laksefiske.

 • 01.30 Mythbusters (50)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Avfyrte kuler.» (Bullets Fired Up.) Adam og Jamie gjør et forsøk på å løse en ny høykalibers gåte: Kan kuler som fyres av i en salutt drepe når de faller tilbake til Jorden?

 • 02.30 Mythbusters (51)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Gjenopptatte myter.» (Myths Reopened.) En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene... vi tester dem!

 • 03.30 Mythbusters (52)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Å male med dynamitt.» (Mind Control.) Adam og Jamie tester en oppussingsmyte med dynamitt, mens Mythbusters tester tankekontroll ved å fjernmanipulere noens tanker.

 • 04.20 Mythbusters (53)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Eksploderende bukser.» (Exploding Pants.) Tory, Kari og Grant etterforsker et virkelig farlig motekatastrofe: spontan bukseforbrenning.

 • 05.10 Mythbusters (54)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Dampkanon.» (Steam Cannon.) Jamie og Adam tester en dampdrevet kanon som hevdes brukt av Archimedes, og Adams mor prøver å bevise at en boks har høyere næringsverdi enn kornblandingen inne i boksen.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.50 WALL-E 10.30 Top 20 Funniest (2) 11.15 Friends (18) 11.45 Friends (19) 12.15 Friends (20) 12.45 Friends (21) 13.15 Friends (22) 13.45 Two and a Half Men (10) 14.10 Two and a Half Men (11) 14.40 Two and a Half Men (12) 15.10 Two and a Half Men (13) 15.30 Two and a Half Men (14) 16.00 Sinnasnekker'n (9) 17.00 Sinnasnekker'n (10)

 • 18.00 Sinnasnekker'n (11)

  (Sinnasnekker'n, sesong 5) Norsk livsstilsserie. Bent Asle og Hannah har bygget på i alle retninger, men da Hannah ble gravid med trillinger og begge måtte slutte i jobbene sine til sjøs, viste det seg raskt at husprosjektet ble for stort. Med Bent Asle sine to barn fra et tidligere forhold trenger denne storfamilien plass, men det er ikke mye tid igjen til oppussing når tre av barna knapt er to år gamle.

 • 19.00 Sinnasnekker'n (12)

  (Sinnasnekker'n, sesong 5) Norsk livsstilsserie. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

 • 20.00 Alt for Norge (4)

  (Alt for Norge) Norsk realityserie. Denne høsten kan du bli kjent med en ny gjeng norsk-amerikanere, blant annet en amerikansk fotballspiller fra den stadig mer populære «undertøysligaen", en emosjonell bamsehomse, en pastor fra Texas og en kjekk modell fra mormonernes hovedstad Utah. De ti gjenværende norsk-amerikanerne er inne i sin fjerde uke av Alt for Norge-eventyret, og det er på tide på bevege seg lenger ut i det norske kulturlandskapet. Etter to uker med byliv, skal deltagerne få kjenne på ramsalt sjølukt og bølgeskvulp, og ikke minst få oppleve hvor fantastisk vakker den norske kysten er.

 • 21.30 Klovn til kaffen (2)

  (Klovn til kaffen, sesong 1) Norsk talkshow. Foruten å være fremragende humorister, har egentlig Espen Eckbo, Hege Schøyen, Linn Skåber, Knut Lystad, Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen og Odd-Magnus Williamson noe som helst til felles? I Klovn til kaffen får vi svaret, når de seks komikerne møtes for å snakke om humoren som har formet og inspirert dem. I kveld er det fokus på Linn Skåber. Vi får et innblikk i hvordan hun klarer å gjøre karriere som både komiker og seriøs skuespiller, og hun forteller om livet som offentlig person. Linn har også en utfordring til kollegene der de blir nødt til å bruke kjendisstatusen sin på nye måter. Taperen blir nødt til å gjøre som Linn har gjort, nemlig å spille i «Scener fra et ekteskap» som seriøs skuespiller.

 • 22.30 I kveld med YLVIS LIVE (1)

  (I kveld med YLVIS LIVE, sesong 4) Norsk underholdning. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård, Vegard, Calle eller Magnus kunne forutsi hva som vil skje underveis.

 • 23.30 Zodiac

  Terningkast 5(Zodiac) Amerikansk thriller fra 2007. I 1970-tallets San Francisco leker en seriemorder med politiet når han sender brev og kryptiske meldinger. Vi følger etterforskerne og reporterne, som blir besatte på å ta morderen. Filmen er basert på en sann historie. Medvirkende:Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Anthony Edwards, Brian Cox. Regi:David Fincher. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.30 CSI: Miami (10)

  (CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. Horatio og Tripp er på åstedet der narkotikabaronen Jay Fisher er funnet drept. Mens de tar liket nærmere i øyesyn, kommer en annen langer, Johnny Nixon, fallende gjennom takvinduet. Nixon nekter enhver befatning med drapet, men innrømmer å ha overhørt høylytt krangling påfulgt av pistolskudd. Nixon forteller dessuten Horatio at Delko er en av hans faste kunder, og at han kjøper stoff av ham regelmessig. Delko innrømmer at han har kjøpt marihuana, og Horatio blir nødt til å anmelde forholdet til politiets interne etterforskningsorgan.

 • 03.20 Nikita (9)

  (Nikita, år 1) Amerikansk actionserie. Som trøblete tenåringen ble Nikita reddet fra dødsdommen av et hemmelig amerikansk byrå kalt Divisjonen. Etter å ha blitt sveket av de eneste hun kunne stole på, rømte Nikita og nå, tre år etter, er hun på jakt etter hevn. Samtidig rekrutterer Divisjonen fortsatt unge som har havnet på kant med samfunnet: Byrået fjerner alle beviser fra deres tidligere liv og gjør rekruttene om til kalde og effektive drapsmenn. Nikita og Michael går side om side for å drepe en terrorist. Alex blir tatt når han går gjennom Divisjonens journaler.

 • 04.05 Special Victims Unit (16)

  (Special Victims Unit, år 5) Amerikansk spenningsserie.

 • 04.50 48 timer (11)

  (48 Hours Mystery) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 05.50 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 The Office (18) 10.30 The Office (19) 11.00 Whose line is it anyways? (9) 11.30 Whose line is it anyways? (10) 12.00 The Simpsons (6) 12.30 The Simpsons (7) 13.00 The Simpsons (8) 13.30 Kongen av Queens (164) 14.00 Kongen av Queens (165) 14.30 Ice Road Truckers (3) 15.30 Ice Road Truckers (4) 16.30 Storage Hunters (4) 17.00 Formel 1: Singapore Grand Prix - høydepunkter

 • 18.00 Storage Hunters (5)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Kjøperne håper på å tjene store penger på bobilauksjonen og Brandon og Lori er fast bestemt på å hindre Scott og Chrissy fra å få stor gevinst.

 • 18.30 Storage Hunters (6)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. En merkelig besettelse overrasker kjøperne. Jesse starter en krig for å vinne en enhet uten å ha sett inni det.

 • 19.00 The Simpsons (9)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Da Bart lærer Homer hvordan han laster ned film fra nettet blir han henrykt - helt til han blir oppdaget.

 • 19.30 The Simpsons (10)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Comic Book Guy innser at tegneseriene hans ikke er verdt noe hvis han ikke har noen å dele dem med. Men så møter han japanske Kumiko som holder på å skrive en selvbiografisk manga.

 • 20.00 Brooklyn Nine Nine (19)

  (Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Amy møter en ekskjæreste på et obligatorisk treningskurs med jobben. Kaptein Holt er blitt avhengig av et spill på mobilen, og Rosa er sur på Charles fordi han ikke har invitert henne i bryllupet sitt. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.

 • 20.30 Brooklyn Nine Nine (20)

  (Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Charles spør Jake om å være forloveren hans. Terry, Amy og Gina starter en ekstrem diett, og Kaptein Holt lærer Rosa hvordan hun skal be om unnskyldning - og mene det. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.

 • 21.00 Men at Work (8)

  (Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Gibbs står i fare for å bli stemplet som en overklassegutt i forstaden når han er på fest hjemme hos sin nye kjæreste, men får støtte fra Tyler. Milo finner ut sannheten om husleien deres. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.

 • 21.30 Men at Work (9)

  (Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Tyler spør Jude ut på en date, og Milo kjemper for å få Gibbs til å gråte. Neals store hemmelighet avsløres på en spontandate. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.

 • 22.00 Against the Dark

  (Against the Dark) Amerikansk actiongrøssser fra 2009. Brorparten av jordas befolkning er blitt smittet av et virus og forvandlet til blodtørstige vesener. En gruppe jegere ledet av Tao prøver å utrydde vampyrzombiene. På et sykehus fullt av zombier prøver seks ikke-smittede desperat å slippe ut. Samtidig gjør en militærstyrke seg klar til å bombe det smittede området og utrydde hele befolkningen. Medvirkende:Steven Seagal, Tanoai Reed, Jenna Harrison, Danny Midwinter, Emma Catherwood. Regi:Richard Crudo.
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 Aksjonen Danmark (1)

  (Aktionen 2) Dansk dokumentarserie. Bli med bak de store aksjonene man vanligvis bare leser om i avisa. I hver episode følger vi en aksjon fra start til slutt, med utgangspunkt i planleggingen og helt fram til aksjonens gjennomførelse. Vi møter også noen av dem aksjonen har til formål å fange - eller hjelpe. Reportasjeserien gir et innblikk i myndighetenes arbeid under en aksjon, enten det er snakk om politiet, skatteetaten eller kriminalomsorgen. Ca 4000 mennesker blir satt på gaten hvert år fordi de ikke har betalt husleien. Det betyr at elleve mennesker hver dag mister hjemmet sitt i Danmark. Vi blir med i retten.

 • 00.40 Aksjonen Danmark (2)

  (Aktionen 2) Dansk dokumentarserie. Bli med bak de store aksjonene man vanligvis bare leser om i avisa. I hver episode følger vi en aksjon fra start til slutt, med utgangspunkt i planleggingen og helt fram til aksjonens gjennomførelse. Vi møter også noen av dem aksjonen har til formål å fange - eller hjelpe. Reportasjeserien gir et innblikk i myndighetenes arbeid under en aksjon, enten det er snakk om politiet, skatteetaten eller kriminalomsorgen. I kveld setter vi fokus på narkotikaen som strømmer inn i Danmark. Danmark er kjent som et transittsted for narkotika, så tollere og Anti Doping Danmark intensiverer nå jakten på de ulovlige stoffene.

 • 01.40 The Rock’s helter (5)

  (The Hero) Amerikansk realityserie. Dwayne «The Rock» Johnson er programleder for denne nye serien som tester heltepotensialet til ni helt alminnelige mennesker. Ni mennesker flytter sammen i et penthouse i Panama for å konkurrere mot hverandre i ulike oppdrag som tester deres intelligens, fysiske styrke og moral. De kjemper for å vinne tittelen som «helt» og ikke minst; pengepremien på en million dollar. Deltakerne må ta en løgndetektortest om hverandre som en del av ukens utfordring, noe som skaper spenninger i huset. En deltaker blir sprøytet med tåregass og Lydia avslører alt i Krigsrommet.

 • 02.35 Ice Road Truckers (3)

  (Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Daves temperament kan skape problemer for ham. Maya prøver å vise at hun hører hjemme bak rattet. Tony drar tilbake til stedet der han nesten mistet alt i en ulykke, og Lisa får en sjanse til å gjøre opp for fjorårets største feil.

 • 03.25 Ice Road Truckers (4)

  (Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Hugh og Rick skal kjøre den største frakten som noensinne har begitt seg ut på de kanadiske isveiene. Reisen tar tre dager, og Ricks manglende erfaring skaper problemer for konvoien. Alex får problemer med en oljelekkasje, og Maya får seg noen overraskelser i Alaska.

 • 04.10 30 Rock (19)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Jack spør Liz om hjelp når han skal kjøpe forlovelsesring for Elisa. Men Elisa kommer også til Liz med en hemmelighet.

 • 04.35 30 Rock (20)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Tracy og Liz blir enige om å gi opp fortrinnsretten de begge har på jobb. Colleen besøker Jack, og Jenna anskaffer seg en gibbonape som kjæledyr.

 • 04.55 Cheers (14)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Carla avslører at hun er gravid, og lurer en mann til å tro at han er faren.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.30 Hundehviskeren (3) 10.30 Hundehviskeren (4) 11.25 Slankekrigen (17) 12.20 Ekstremt vekttap (3) 13.15 Ungkarskvinnen (5) 14.50 Trinny & Susannah: Oppdrag Sverige (9) 15.55 Trinny & Susannah: Oppdrag Sverige (10) 16.55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (1) 17.25 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (2) 17.55 Unge mødre Danmark (3)

 • 19.00 Fødeavdelingen (2)

  (One Born Every Minute UK, sesong 5) Britisk dokumentarserie. One Born Every Minute, den høyt elskede, BAFTA prisbelønte serien er tilbake på et nytt sykehus. Med flere fødsler og drama, blir vi vitne til oppturer og nedturer i den travleste fødeavdelingen i West Country - Southmead Hospital i Bristol. Denne uken på One Born Every Minute legges det bryllupsplaner i fødebassenget, et par møter sin største frykt i teateret, og en marineoffiser er på jobb til sjøs mens han blir far for første gang.

 • 20.00 Devious Maids (1)

  (Devious Maids, sesong 2) Amerikansk dramaserie. Tre måneder har gått, og Marisol har funnet kjærligheten på ny. Når Peri oppdager at Rosie er tilbake i USA, går hun langt for å holde Spence og Rosie fra hverandre. Zoila hører fra Genevieve at Valentina er tilbake fra Afrika. Da Carmen og Alejandro flytter sammen for å late som de har et fohold, renner det over for Odessa. Etter en traumatisk hendelse i Powells hjem, ansetter Adrian og Evelyn en kjekk livvakt.

 • 21.00 Lovlig blond

  Terningkast 4(Legally Blonde) Amerikansk komedie fra 2001. Den blonde skjønnhetsdronningen Elle Woods har alt, men kjæresten synes hun er for dum og forlater henne. Da bestemmer hun seg for følge etter og studere jus på Harvard-universitetet der ekskjæresten går. Medvirkende:Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Victor Garber, Matthew Davis. Regi:Robert Luketic.
  Les mer i filmbasen

 • 22.55 Scandal (18)

  (Scandal, år 2) Amerikansk dramaserie. Olivia Pope har viet sitt liv til å verne om nasjonens elite. Som tidligere kommunikasjonsrådgiver for den amerikanske presidenten, var hun både aktet og fryktet da hun valgte å forlate Det hvite hus til fordel for sitt eget krisehåndteringsfirma. I andre sesong dykker vi dypere i intrigene bak fasaden til imagebyggeren og hennes team. Når detaljene i en gammel sak viser seg å ikke henge sammen, må Olivias team gå noen hakk tilbake for å avdekke hvorvidt de har gjort en feil. Det verste er at feilen potensielt kan ha satt samtlige i alvorlig fare. Samtidig begynner det å bli virkelig hett mellom Olivia og Jake, mens Fitz og Mellies forhold når et nytt bunnivå i Det hvite hus.

 • 23.55 Som små barn

  Terningkast 4(Little Children) Amerikansk drama fra 2006. Sarah kjeder seg, forholdet til ektemannnen har kjølnet, han tilbringer helst tiden foran tvilsomme sexsider på nettet. En hjemmepappa, Brad er i likhet med Sarah småsulten på forandring, mens kona er på jobb med nye dokumentarfilmprosjekter. Hva skjer da livene deres veves sammen? Medvirkende:Kate Winslet, Patrick Wilson, Jennifer Connelly. Regi:Todd Field. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.25 Cold Case (21)

  (Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. Lilly og teamet får å gjøre med en sak fra 1945, som involverer en ambisiøs reporter som den gangen dekket Eleanor Roosevelt og kampen for kvinners rettigheter. Nå er reporteren degradert til å skrive trivielle råd- og tips-spalter, og spørsmålet er hva som ligger bak?

 • 03.25 Før solnedgang

  Terningkast 5(Before Sunset) Amerikansk romantisk drama fra 2004. For ni år siden møttes Jesse og Celine i 14 timer og følte at de passet perfekt sammen. De lovte hverandre å treffes igjen etter seks måneder, men løftet ble brutt. Ni år senere får de en ny sjanse. De møtes uventet i Paris og har bare en liten ettermiddag på seg til å bestemme om de skal gå fremtiden i møte sammen. Kan dragningen de følte så sterkt første gang de møttes utvikle seg til kjærlighet? Medvirkende:Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff. Regi:Richard Linklater.
  Les mer i filmbasen

 • 05.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 The Ellen DeGeneres Show (102) 10.55 The Ellen DeGeneres Show (103) 11.50 Hjemme hos Jamie Oliver (5) 12.25 Hjemme hos Jamie Oliver (6) 13.00 The Perfect Man 15.00 MasterChef Norge (13) 16.00 MasterChef Norge (14) 17.00 MasterChef Norge (15)

 • 18.00 MasterChef Norge (16)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. I dag får MatserChef-restauranten gjester og dagens kjøkkensjef er den norske stjernekokken Bjørn Svensson. De tre gjenværende deltakerne skal lage hver sin rett og den skal godkjennes av Svensson før den serveres gjestene, men hans høye standard gjør det vanskelig for dem. Både restaurantgjestene og dommerne bestemmer hvilke to som går til semifinalen.

 • 19.00 Luksusfellen (2)

  (Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Seersuksessen Luksusfellen går denne høsten inn i sin ellevte sesong! Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger tydeligvis alltid hjelp, og når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Psykologene Jonas Bakkevig og Cecilie Lynum, siviløkonom og tidligere redaktør Christian Vennerød, forbrukerøkonom Silje Sandmæl og Magne Gundersen, og økonom Hallgeir Kvadsheim bretter opp ermene for økonomisk førstehjelp for ellevte gang, for nok en gang å styre den økonomiske skuta på rett kjøl. Therese fra Gressvik elsker å shoppe og har kjøpt seg store mengder interiør, elektronikk og mobiltelefoner for penger hun ikke har. Hun jobber bare deltid på bensinstasjon og når lønna ikke strekker til sender hun regningen til pappa. Han tror hun skylder rundt 50.000 kr, men egentlig er beløpet sekssifret, og vel så det. Therese gruer seg til å fortelle dette til faren, men på tross av dette er hun ikke villig til å gjøre de vanskelige tingene som kreves for å rydde opp.

 • 20.00 Hellstrøm rydder opp - hjemme (2)

  (Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Eyvind reiser til Søgne for å hjelpe Siv Anita, en utslitt firebarnsmor som ikke orker å gi barna sine noe annet enn tomatsuppe og pølser til middag. Hun er nyseparert fra mannen sin, og synes det er vanskelig å finne inspirasjon til å stå på kjøkkenet og lage middagsmat. Eyvind legger en plan for å gi Siv Anita livsgnisten tilbake slik at barna kan få sunnere mat på tallerkenen.

 • 21.00 Bridesmaids

  Terningkast 4(Bridesmaids) Amerikansk komedie fra 2011. Annies liv er et eneste rot. Men når hun finner ut at bestevenninnen er forlovet, må hun simpelthen bare være Lillians forlover. Selv om hun har kjærlighetssorg og er blakk, bløffer Annie seg gjennom de dyre og bisarre ritualene. Hun har bare én sjanse til å gjøre alt perfekt, og hun tar alle midler i bruk for å vise Lillian og brudepikene hennes hvor langt man er villig til å strekke seg for noen man er glad i. Medvirkende:Kristen Wiig, Terry Crews, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy. Regi:Paul Feig. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 The Mindy Project (14)

  (The Mindy Project) Amerikansk komiserie. Mindy Lahiri er en ung, begavet fødselslege og gynekolog. Hun er også morsom, utålmodig og politisk ukorrekt, og jobber hardt for å oppnå perfeksjon. Mindy gjør sitt beste på å vinne Cliff tilbake etter at han gjorde det slutt da hun løy om å treffe Casey i Los Angeles. Danny lurer henne også med ut i ørkenen for å besøke faren hans, istedenfor å kjøre henne til flyplassen som avtalt.

 • 00.00 The Mindy Project (15)

  (The Mindy Project) Amerikansk komiserie. Mindy Lahiri er en ung, begavet fødselslege og gynekolog. Hun er også morsom, utålmodig og politisk ukorrekt, og jobber hardt for å oppnå perfeksjon. Mindy og Danny må takle konsekvensene etter å ha kysset, og Mindy oppdager en avslørende video av henne som florerer på internett. Hun spør Peter om hjelp for å forhindre at den havner i gale hender.

 • 00.30 Black Box (12)

  (Black Box) Amerikansk dramaserie. Catherine Black er en verdenskjent nevrolog som jobber ved den moderne, medisinske instutisjonen kalt «The Cube". Sammen med legeteamet ved institusjonen prøver hun hele tiden å komme til bunns i hjernens store mysterier. Men privat har hun en hemmelighet som ingen vet om: hun er nemlig bipolar. Cathrine opplever hallusunasjoner, men på tross av Dr. Hartramphs anbefalinger, nekter hun å la seg legge inn på sykehuset. Når oppførselen hennes grenser mot manisk, tar det ikke lang tid før Mahmoud legger sammen to og to og forstår hva hun ser. Bickman, på sin side, er ikke villig til å operere igjen etter Joeys mislykkede operasjon.

 • 01.25 Jerry Maguire

  Terningkast 2(Jerry Maguire) Amerikansk drama fra 1996. Jerry Maguire er agent for profesjonelle idrettsfolk, og har så mange klienter at han ikke har tid til å bry seg om en eneste av dem. En kveld på et hotellrom setter han seg ned og skriver et memo om hva de egentlig burde prioritere i bransjen. Memoet gir ham stående applaus når han kommer tilbake på kontoret, men når Jerry blir oppsagt et par dager senere, forsvinner alle vennene hans. Likevel seirer kjærligheten til slutt, og livet får en ny mening. Medvirkende:Tom Cruise, Cuba Gooding Jr., Renée Zellweger, Kelly Preston. Regi:Cameron Crowe. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.00 Mad Dog & Glory

  Terningkast 3(Mad Dog and Glory) Amerikansk dramakomedie fra 1992. Ved en tilfeldighet hindrer politifotografen Wayne «Mad Dog» Dobie en butikkraner i å drepe et gissel. Gisselet er Milo, en av storbyens lyssky kriminelle bakmenn med penger og makt. Som takk gir Milo ham en «presang": barpiken Glory. Hun tropper opp i Waynes leilighet og sier at hun må bo der en uke etter ordre fra Milo. Wayne bruker ikke lang tid på å forelske seg i den unge jenta. Men etter en uke er gått, kommer Milo og hans bøller for å hente Glory tilbake. Medvirkende:Robert De Niro, Uma Thurman, Bill Murray, David Caruso, Mike Starr, Tom Towles, Kathy Baker, Anthony Cannata. Regi:John McNaughton. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Rådet (1)

  Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Hvordan sjekker man opp en kjendis? Er det flaut å være 21 år og jomfru? Kveldens rådgivere er Jan Thomas, Ida Fladen og Hasse Hope. Programleder:Siri Kristiansen.

 • 20.00 Nytt på nytt (3)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum. Gjester denne uken er Knut Olav Åmås og Hans Olav Brenner.

 • 20.30 Side om side (2)

  Norsk situasjonskomedie. Maria prøver å få fart på designerkarrieren, og satser alt på å trekke til seg en kjendis. Imens er hele nabolaget i alarmberedskap idet deres felles kloakkanlegg tettes. Synderen skal finnes, og Kopperud tar alle midler i bruk for å slippe å dele på kostnadene. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.

 • 20.55 Rundlurt (1)

  Norsk underholdningsserie. Ved hjelp av skjulte kameraer, fingerferdighet og avledning lurer magiker Kevin Lunde kjendiser og andre godtroende folk. (Rundlurt - premiere!) I første program lurer Kevin blant andre Hasse Hope, Erik Solbakken og Janne Formoe. Vi får også se hvordan det går når artisten Adelén skal på fotoshoot og Kevin utgir seg for å være fotograf.

 • 21.25 Siste sjanse Harvey

  Terningkast 3(Last Chance Harvey) Amerikansk drama fra 2008. En ikke helt vellykket amerikansk komponist er på helgetur i London. Han er skilt, holder på å miste jobben, og nå skal datteren hans gifte seg. Tilfeldigvis støter han på en ugift kvinne. De er begge ensomme, og sakte men sikkert drister de seg til å bli bedre kjent. Medvirkende:Dustin Hoffman, Emma Thompson, Eileen Atkins. Regi:Joel Hopkins.
  Les mer i filmbasen

 • 22.55 Typen til (1)

  Underholdningsprogram. (Else Kåss Furuseth.) Leo Ajkic er typen til Else Kåss Furuseth og sjekker ut hvordan det er å være kjæreste med en av landets aller morsomste damer. Blir alt bare tøys og moro eller tørr Else å flørte og kose? Er Leo mann nok for Else, og liker hun å ha ham med på den røde løperen? Og hvor mye klarer Leo å få den nye dama si til å frike ut når han setter både henne og «hennes mest verdifulle» gjenstand i fare?

 • 23.25 DJ-stjerner: Diplo

  Britisk dokumentarserie. (DJ-stjerner: Diplo.) Møt fem av de mest suksessrike DJene i vår tid. I kveld blir vi kjent med DJ Diplo.

 • 23.50 Pinlige sykdommer (2)

  (Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene drar til feriesteder der folk samles enten det nå er Syden eller steder i Storbritannia. De har laget et nytt slagord: «There's no shame, we're all the same". Dr. Christian hjelper en mann som har en kjempesvær byll, mens dr. Dawn undersøker en kvinne som har trøbbel etter en operasjon på kjønnsleppene. I Weston-Super-Mare møter legene en person som trenger hjelp med øynene.

 • 00.35 Standup med John Oliver (4)

  (John Oliver's New York Stand Up Show) Amerikansk standup-show. Britiske John Oliver åpner showet fra Comedy Central og er vert for både nye og etablerte komikere.

 • 01.20 På sjekker'n (2)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Amanda ser etter sin fremtidige ektemann. Chris håper han skal overvinne sin stereotype nerde-fremtoning og finne en jente som kan bli med ham på livets eventyr. Síofra (24) ser etter en god personlighet og et bra utseende, og vil Fayhe finne den hun leter etter?

 • 02.05 Funny or Die presenterer (1)

  (Funny or Die Presents) Amerikansk komiserie. Nettsiden Funny or Die har infisert Vesten med sin syke humor. Nå fortsetter barbarene med å lage «reality shows» som de frekt nok kaller for fjernsyn. Men ikke vær redd, det er de morsomste og merkeligste hjernene som står bak. Medvirkende:Steve Tom, Christine Scott Bennett, Callie Cameron.

 • 02.30 Funny or Die presenterer (2)

  (Funny or Die Presents) Amerikansk komiserie. Nettsiden Funny or Die har infisert Vesten med sin syke humor. Nå fortsetter barbarene med å lage «reality shows» som de frekt nok kaller for fjernsyn. Men ikke vær redd, det er de morsomste og merkeligste hjernene som står bak. Medvirkende:Steve Tom, Christine Scott Bennett, Callie Cameron.

 • 02.55 Funny or Die presenterer (3)

  (Funny or Die Presents) Amerikansk komiserie. Nettsiden Funny or Die har infisert Vesten med sin syke humor. Nå fortsetter barbarene med å lage «reality shows» som de frekt nok kaller for fjernsyn. Men ikke vær redd, det er de morsomste og merkeligste hjernene som står bak. Medvirkende:Steve Tom, Christine Scott Bennett, Callie Cameron.

 • 03.20 Funny or Die presenterer (4)

  (Funny or Die Presents) Amerikansk komiserie. Nettsiden Funny or Die har infisert Vesten med sin syke humor. Nå fortsetter barbarene med å lage «reality shows» som de frekt nok kaller for fjernsyn. Men ikke vær redd, det er de morsomste og merkeligste hjernene som står bak. Medvirkende:Steve Tom, Christine Scott Bennett, Callie Cameron.

 • 03.45 Funny or Die presenterer (5)

  (Funny or Die Presents) Amerikansk komiserie. Nettsiden Funny or Die har infisert Vesten med sin syke humor. Nå fortsetter barbarene med å lage «reality shows» som de frekt nok kaller for fjernsyn. Men ikke vær redd, det er de morsomste og merkeligste hjernene som står bak. Medvirkende:Steve Tom, Christine Scott Bennett, Callie Cameron.

 • 04.10 Den mistenkte (12)

  (Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? Duffy og Calderon er satt på en sak der ei ung jente er voldtatt og myrdet. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.

 • 04.55 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php