Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
De andres visdom

De andres visdom

«The Good Lie» er god helt til den blir nedlatende. Les mer

Siste filmtrailere

«Grått og genialt»

«Grått og genialt»

Roy Andersson er tilbake med «En due satt på en gren og funderte over tilværelsen» Les mer

pluss
- «The Hunger Games» sier noe mer spennende om samtiden vår enn «barn dreper barn»

- «The Hunger Games» sier noe mer spennende om samtiden vår enn «barn dreper barn»

La oss skrive smartere om bøkene enn vi gjorde da de to forrige filmene kom, skriver forfatter Ida Jackson og litteraturviter Mari Wold Sannerud. Les mer

Du kan bli nødt til å betale filmskatt på bredbåndet

Du kan bli nødt til å betale filmskatt på bredbåndet

Norske filmprodusenter vil at telekombransjen skal være med og betale for norsk filmproduksjon. Les mer

Krigens ansikt utad

Krigens ansikt utad

Det nyeste kapittelet i «Hunger Games»-sagaen er nok en oppsiktsvekkende kompleks og intelligent ungdomsfilm. Alt om TV-kvelden

15.00 V-cup skøyter 15.25 Før cupfinalen kvinner 16.00 Cupfinalen kvinner

 • 18.10 V-cup hopp

  Høydepunkt laghopp. Klingenthal. Komm.: Christian Nilssen og Espen Bredesen. (Høydepunkt laghopp.)

 • 19.00 Lørdagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

 • 19.45 Lotto-trekning

 • 19.55 Da KORK kom til bygda (1)

  Underholdningsserie. Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic , Anne Rimmen, og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkestret. I kveld reiser Ingrid Gjessing Linhave til Sunnmøre for å få en rapper, et ungt operatalent og en liten gutt på 8 år, til å skinne sammen med KORK.

 • 21.30 Monsen og hundene (1)

  Dokumentarserie. Lars Monsen har satt seg som mål å vinne Iditarod i Alaska, verdens tøffeste hundeløp. Etter en langvarig kontroversiell behandling mot Borreliose, er han fortsatt ikke frisk. Nå stiller han til start i Mush Synnfjell, 2014-sesongens første løp. Det vil gi ham en pekepinn på hvordan han og spannet ligger an ved inngangen til sesong tre i satsingen.

 • 22.00 Lindmo (12)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Hansine, Olav og Cecilie fra Tangerudbakken borettslag er gjester hos Anne Lindmo. De er i gang med juleforberedelsene, men har også mye på hjertet. Kommer gjør også PST-sjefen, Benedicte Bjørnland. Som sjef for politiets sikkerhetstjeneste skal vi få innblikk i hva dette ansvaret innebærer. «Stjernekamp"-vinner Nora Foss Al-Jabri tar også turen innom Lindmos studio.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Da KORK kom til bygda - konserten (1)

  Underholdning. Ingerid Gjessing Linhave og Kringkastingsorkesteret inviterer til musikalsk bygdefest på Sunnmøre! Her får du oppleve humoristen og programlederen som smektende jazzsangerinne. Kringkastingsorkesteret briljerer med musikalske perler, og du får møte de unge, lokale talentene Chris, Eirik og Bror igjen.

 • 23.55 Intolerable Cruelty

  Terningkast 5(Intolerable Cruelty) Amerikansk romantisk komedie fra 2003. Miles Massey, en beryktet rundbrenner og vellykket skilsmisseadvokat, lar seg ikke stoppe av noe eller noen. Men alt forandrer seg den dagen han møter Marilyn Rexroth, en hevnlysten kvinne på jakt etter lettjente penger. (Intolerable Cruelty.) Medvirkende:George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Geoffrey Rush. Regi:Joel Coen, Ethan Coen. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.35 Dansefot jukeboks

  Stem frem dine favoritter innen dansebandvideoer! (Dansefot jukeboks.)

 • 03.05 Lilyhammer (4)

  Norsk komidramaserie. Det er tjueårsjubileum for OL på Lillehammer, og Torgeir får oppfylt sin store drøm fra den gang: Han skal hoppe under åpningsseremonien. Men har han egentlig nervene til å gjennomføre? Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.

 • 03.50 Scott og Bailey (7)

  (Scott & Bailey) Britisk krimdramaserie. Et likfunn leder Janet og Chris til en sjokkerende oppdagelse. Mens Rachel og Janet bekymrer seg for Gills oppførsel, kommer deres egne handlinger i søkelyset. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp.

 • 04.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.55 Kunnskapskanalen 15.25 Kunnskapskanalen 15.55 V-cup hopp 17.45 Mitt liv som hund

 • 19.25 Brenner & bøkene (7)

  Litterært samtaleprogram. Lars Mytting gjorde vedfyring til en boksensasjon, nå har han skrevet en av høstens mest medrivende romaner. Mytting er kveldens gjest, sammen med Tove Nilsen og den bokaktuelle evolusjonsbiologen Jared Diamond.

 • 19.55 David Suchet og gåten Agatha Christie

  (David Suchet: The Mystery of Agatha Christie) Britisk dokumentar. Gjennom sin rolle som Poirot kjenner nok David Suchet Agatha Christies historier bedre enn de fleste. I denne dokumentaren går han i fotsporene til den gåtefulle suksessforfatteren. I denne dokumentaren ønsker David Suchet å bli bedre kjent med den gåtefulle forfatteren. Suchet besøker plassene der Christie bodde, og stedene som inspirerte henne.

 • 20.50 Glemte forbrytelser (4)

  (Glömda brott) Svensk dokumentarserie. Mord, ran, homoseksualitet. Hva ble folk dømt og straffet for i gamle dagers Sverige? Programleder:Niklas Långström.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Dagen Kennedy døde

  (The Day Kennedy Died) Amerikansk dokumentar. En detaljert øyevitneskildring fra dem som sto nærmest John F. Kennedy den dagen i 1963 da den amerikanske presidenten ble myrdet i Dallas.

 • 22.05 På veien til Buenos Aires

  Terningkast 5(Las Acacias) Argentinsk drama fra 2011. Den ensomme lastebilsjåføren Rubén lever av å transportere tømmer mellom Paraguay og Buenos Aires. En dag er oppdraget hans å frakte en paraguyansk kvinne til Argentinas hovedstad. Rubén blir overrasket når han ser at også kvinnens fem måneder gamle datter skal være med på den lange reisen. Filmen vant pris på Cannes-festivalen 2011. Medvirkende:Germán De Silva, Hebe Duarte, Nayra Calle Mamani. Regi:Pablo Giorgelli.
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 Ronnie Wood Show (10)

  (Ronnie Wood Show) Britisk underholdningsprogram. Rockelegenden Ronnie Wood har sitt eget radioprogram der han intervjuer store gjester og spiller kjente rockelåter. Modellen, fotografen og forfatter Pattie Boyd besøker radiostudioet til sin gamle venn Ronnie. De ser tilbake på det røffe livet de levde på 60- og 70-tallet da hun var gift med George Harrison og senere Eric Clapton. Og selvsagt lytter de til gamle nostalgiske hitlåter fra den tiden.

 • 23.50 Monty Pythons Meningen med livet

  (Monty Python's Meaning of Life) Britisk komedie fra 1983. Dette er filmen som tar for seg alle fasetter ved livet, fra unnfangelse til død. Innledningsvis løsner en finansbygning fra fortøyningene og drar over havet for å innta Wall Street. Medvirkende:John Cleese, Eric Idle, Graham Chapman, Terry Jones. Regi:Terry Gilliam, Terry Jones.

 • 01.35 Skavlan (10)

  Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, gode samtaler - og den beste musikken.

 • 02.35 Døden - ein serie om livet (4)

  Norsk dokumentarserie. Alle skal dø, men hvor ille er egentlig det? Hvordan ville det gått med livet uten døden? En alenefar og datteren hans må leve uten mor. De reiser rundt i verden for å finne ut mer om hvordan de kan ta stilling det det uunngåelige fenomenet, døden. Hvilken nytte har egentlig døden i naturen - og iblant for andres liv? På humoristisk vis får vi et innblikk i sammenhengen mellom døden og livet. Døden er ikke slutten - i allefall ikke økonomisk. For mange er døden en måte å tjene til livets opphold på. Det er ikke alltid dette er helt problemfritt, moralsk sett. Hvor store er de ulike dødsmarkedene? Hva slags tilbud finnes, og hva slags behov blir møtt?

 • 03.30 Andre verdenskrig - de ukjente historiene (10)

  (WW2 - The Lost Films) Britisk dokumentarserie. Tusenvis av timer med upublisert film er utgangspunktet for denne serien fra siste verdenskrig. Krigen går mot slutten i Europa, men før nazistene overgir seg, blir infanterisoldat Rockie Blunt vitne til konsentrasjonsleirenes gru. Sykepleier June Wandrey er også der og bistår de overlevende. I Stillehavet er kampene brutale, og de allierte slipper atombombene over Japan før seieren er et faktum.

 • 02.00 Lindmo (12)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Hansine, Olav og Cecilie fra Tangerudbakken borettslag er gjester hos Anne Lindmo. De er i gang med juleforberedelsene, men har også mye på hjertet. Kommer gjør også PST-sjefen, Benedicte Bjørnland. Som sjef for politiets sikkerhetstjeneste skal vi få innblikk i hva dette ansvaret innebærer. Stjernekamp-vinner Nora Foss Al-Jabri tar også turen innom Lindmos studio.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Jakten på kjærligheten (13) 16.00 Idol Junior (7) 17.00 Idol (24)

 • 18.00 Idol (24)

  (Idol) Norsk underholdningsprogram. Alle de fem gjenværende finalistene skal denne fredagen gi ut sin første singel! Og Isac Elliot er gjesteartist! Programleder:Stian Blipp.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.50 LørdagsMagasinet

 • 19.10 Sportsnyhetene

 • 19.20 Været

 • 19.30 Olsenbanden jr. og Mestertyven (2)

  Norsk komiserie. Denne gangen jakter banden på en forsvunnet pengeskatt som stammer fra ranet av Norges bank i 1835. De har fått vite om et skattekart og den spennende jakten leder dem til gamlebyen i Fredrikstad, gjennom mørke ganger på Akershus festning og til slutt til mestertyven Ole Høilands hule i Oslomarka. Alt er «taima og tilrettelagt» for et nytt eventyr med Olsenbanden junior.

 • 20.00 Smartere enn en 5. klassing (2)

  Norsk underholdning. En voksen deltaker skal svare på 10 spørsmål tatt fra norsk skolepensum fra 1.-5. klasse. Med seg som hjelpere har deltageren en liten klasse bestående av fem 5.-klassinger. Er den voksne deltakeren smartere enn en 5.-klassing? Nå kan du også være med å teste kunnskapen hjemme i stua! Klarer barna i familien å svare på flere spørsmål enn de voksne? Programleder er Sturla Berg-Johansen. Vet du hvor lang tid jorden bruker rundt sola? Ukens deltaker, spesialpedagogen Jarl, sliter med svaret.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.15 Været

 • 21.20 Sportsnyhetene

 • 21.40 God kveld Norge (14)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 22.15 Spider-Man 3

  Terningkast 4(Spider-Man 3) Amerikansk actiondrama fra 2007. Peter har endelig funnet balansen mellom sin hengivenhet til Mary Jane og hans plikter som superhelt. Men når drakten hans plutselig forandrer seg og blir svart, forandrer Peter seg også. Kreftene hans forsterkes, og en mørk og hevngjerrig side av personligheten hans kommer frem. Medvirkende:Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco. Regi:Sam Raimi. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.00 Senkveld med Thomas og Harald (12)

  Norsk talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Det nærmer seg cupfinale, og Moldesupporter Jo Nesbø møter Odd-supporter Bård Tufte Johansen hos Thomas og Harald. Komiker og skuespiller Vidar Magnussen er gjest i studio, det er også den 17 år gamle popstjernen Becky G. Harald Rønneberg senior, faren til Harald, kommer også på besøk for å fortelle om uka og hvordan det var å møte Donald Sutherland.

 • 02.05 Transformers

  Terningkast 3(Transformers) Amerikansk actioneventyr fra 2007. Tenåringen Sam havner midt i striden mellom to utenomjordiske robotklaner: de gode Autobots og de onde Deceptions. Medvirkende:Megan Fox, Shia LaBeouf, Jon Voight, Josh Duhamel, Tyrese Gibson. Regi:Michael Bay. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.25 X Factor USA (13)

  (The X Factor) Amerikansk underholdningsserie. Dommere er Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland og Paulina Rubio. Programmet ledes av Mario Lopez.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 That '70s Show (19) 15.30 That '70s Show (20) 16.00 That '70s Show (21) 16.30 That '70s Show (22) 17.00 Klippkompaniet (9)

 • 18.00 En moderne familie (17)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Da Cameron går i gang som forfatter gjør han en forbausende oppdagelse, og Gloria syns at Jays planer er litt for morbide. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.

 • 18.30 En moderne familie (18)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Luke får en venn som Phil og Claire ikke er spesielt begeistret for, og Jay blir med når Mitchell og Cameron skal ha en «guttekveld», mens Haley er barnevakt for Lily. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.

 • 19.00 En moderne familie (19)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Cameron tar over kontrollen på vårmusikalen på skolen til Luke og Manny, mens Jays lillebror kommer på besøk, og Phil prøver å få familien med på den nye reklamen hans. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.

 • 19.30 En moderne familie (20)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Someone to Watch Over Lily.» Mitchell og Cameron prøver å finne noen som kan være Lilys verge dersom de begge skulle dø, og evaluerer sine familiemedlemmer i smug. Claire tar - i all hemmelighet - med seg Luke til barnepsykolog for å gå gjennom utviklingen hans, mens Haley og Alex havner i trøbbel på skolen. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.

 • 20.00 På nevene løs (108)

  (Game of Arms) Amerikansk realityserie. Bli med inn i en verden ukjent for de fleste av oss - det amerikanske håndbakmiljøet. Disse karene satser alt de eier og har, og ofrer familie, venner og karriere for å lykkes i håndbak. Håndbak har på ulikt vis fått stor innvirkning på familiene til både Allen Fisher og Craig Tullier. Kenny og Chop får påpakning for sine usunne uvaner.

 • 21.00 The Bucket List

  Terningkast 2(The Bucket List) Amerikansk dramakomedie fra 2007. De lever i to vidt forskjellige verdener, men en dag ender bilmekanikeren og mangemilliardæren på samme sykehusrom. Der innser de at noen drømmer bør oppfylles før de kaster inn håndkleet for godt - koste hva det koste vil. Medvirkende:Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes. Regi:Rob Reiner.
  Les mer i filmbasen

 • 22.55 Djevelens advokat

  Terningkast 4(The Devil's Advocate) Amerikansk thriller fra 1997. Den unge advokaten Kevin Lomax får tilbud om jobb i et mektig advokatfirma. Bergtatt av mektige menn, vakre kvinner og en fantastisk leilighet, godtar han jobbtilbudet. Lomax gjør en briljant karriere, har en blendende vakker kone og er overbevist om at nærmere himmelriket kan han ikke komme. Da Reeves etter hvert forstår at hans kollegers evner strekker seg ut over de rent menneskelige, begynner en hard kamp om hans sjel. Medvirkende:Al Pacino, Keanu Reeves, Charlize Theron. Regi:Taylor Hackford. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.40 Criminal Minds (24)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet etterforsker en av de tøffeste sakene de noensinne har hatt i sesongens siste episode.

 • 02.35 Criminal Minds (1)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Fire kvinner forsvinner på fire måneder. Spesialgruppen forsøker å finne gjerningsmannen.

 • 03.25 Criminal Minds (2)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere branntilløp skremmer vettet av elever og lærere ved et college. Alt tyder på at vedkommende vil slå til igjen.

 • 04.10 Criminal Minds (3)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere attentat ryster en rolig forstad. Gideon og hans team settes på saken.

 • 04.55 Baller av stål (2)

  (Balls of Steel) Britisk underholdningsshow. Programleder Mark Dolan leder et show der ferske komikere får vist sine morsomste sketsjer og sine mest hysteriske og halsbrekkende stunt. Publikum i salen bestemmer hvem som har våget mest, og hvem som har «Baller av stål". Programleder:Mark Dolan.

 • 05.35 Wilfred (1)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Lost and Sold (12) 15.30 Bilfikserne (11) 16.30 Bilfikserne (12) 17.30 Bilfikserne (1)

 • 18.30 Bilfikserne (2)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Mini Moke.» (Mini Moke.) Mini Moke ble designet for å være et militært terrengkjøretøy, men ble en kultklassiker blant sivile, så dette bør være en vinner. Men kan Edd og Mike bli enige om noe som helst?

 • 19.30 Bilfikserne (3)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Range Rover.» (Range Rover.) Mike får en Range Rover P38 til røverpris, og Edd begynner arbeidet på den. De drar til villmarken ved Exmoor for å prøve bilen en siste gang før de begynner jakten på en kjøper.

 • 20.30 Et magisk liv (3)

  (Dynamo: Magician Impossible) Dokumentar. (3.) Dynamo tar med magien sin ut på gata og bruker utrolige illusjoner og ferdigheter til å imponere både kjendiser, venner og familie i tillegg til mannen på gata.

 • 21.30 What Happened Next? (7)

  (What Happened Next?) Dokumentarserie. Denne intense serien viser klipp som tar for seg vitenskapen bak - og undersøker seerens kunnskaper om - noen av de mest utrolige ødeleggelsene som er fanget på film.

 • 22.00 What Happened Next? (8)

  (What Happened Next?) Dokumentarserie. Denne intense serien viser klipp som tar for seg vitenskapen bak - og undersøker seerens kunnskaper om - noen av de mest utrolige ødeleggelsene som er fanget på film.

 • 22.30 Outback Truckers (7)

  (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (7.)

 • 23.30 Yukon Men (9)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Ingen sjanse.» (No Quarter.) De mørke vinterdagene nærmer seg slutten, og reservene minsker raskt. Landsbyboerne prøver desperat å fylle opp lagrene igjen. Stan risikerer livet i et livsfarlig snøvær.16+.

 • 00.30 Yukon Men (10)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Territorialkrig.» (Turf War.) Etter den verste stormen på mange år, får innbyggerne se hva som er igjen av landsbyen. Charlie trenger hjelp til å forsvare fellene mot familien Moore, men sønnen er forsvunnet.16+.

 • 01.30 Livsfarlig fangst (3)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Havføre.» (Sea Tested.) Det er den tredje uken med kongekrabbefiske. Eksperimentet der skipperne Phil og Sig har byttet mannskap, nærmer seg slutten.

 • 02.30 Livsfarlig fangst (4)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Beringhavet svømmeklubb.» (Bering Sea Swim Club.) Skipperne Sig og Phil prøver å bytte tilbake mannskapet midt på havet. Men når begge havner i det iskalde vannet, begynner et kappløp med tiden for å få dem opp.

 • 03.30 Livsfarlig fangst (5)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Arktisk oppdrag.» (Arctic Quest.) Skipperen på Northwestern blir helt «Moby Dick» i jakten på den sagnomsuste blå kongekrabben. Når en storm nærmer seg, begynner mannskapet å lure på om han er ved sine fulle fem.

 • 04.20 Livsfarlig fangst (6)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «False Pass.» (False Pass.) Time Bandit drar til byen False Pass for å losse krabbene. Men de havner midt i en storm og havner i nærheten sandbanker, så de holder på å synke. Kommer de seg trygt frem?

 • 05.10 Livsfarlig fangst (7)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Når helvete fryser over.» (When Hell Freezes Over.) Edgar har fødselsdag om bord på Northwestern, og skipperen Sig bekymrer seg over alderen hans. Samtidig må mesteparten av flåten kjempe mot livsfarlig is.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Two and a Half Men (9) 15.30 Two and a Half Men (10) 15.55 Top 20 Funniest (8) 16.55 Muriels bryllup

 • 19.00 Gift ved første blikk (6)

  (Gift ved første blikk, sesong 1) Norsk realityserie. Seks single har sagt ja til å bli matchet av et knippe eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt. Parene har nå levd sammen som mann og kone i to intense uker. Og som det gjør hos de fleste ektepar, har det også her begynt å dukke opp en del utfordringer. Både presten og parterapeuten forsøker denne uken å hjelpe de nygifte med å forstå hverandre bedre.

 • 20.00 71º nord (12)

  (71º nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. De fem gjenværende deltakerne jages av soldater og hunder fra forsvaret. Deltakerne får et forsprang på én time og må innom tre poster for å finne veien til mål. I frikortkonkurransen skal de manøvrere en stormpanservogn gjennom en hinderløype på kortest mulig tid. Og hvor sterk er egentlig alliansen mellom de ulike deltakerne? Det får vi svar på når et av de viktigste valgene i årets sesong blir avholdt.

 • 21.30 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Terningkast 4(Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) Amerikansk action fra 2003. Når den britiske guvernørens vakre datter blir brutalt kidnappet av besetningen på den fryktede og beryktede sjørøverskuten «The Black Pearl", er det bare en mann som kan bringe henne trygt tilbake: Jack Sparrow. Men er den sleipe sjørøveren en man kan stole på? Medvirkende:Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush. Regi:Gore Verbinski.
  Les mer i filmbasen

 • 00.10 Goldfinger

  Terningkast 4(Goldfinger) Britisk action fra 1964. James Bond har fått i oppdrag å etterforske Auric Goldfinger, som er mistenkt for å stjele gull fra England. Bond trosser alle farer inntil han blir dopet og satt på et fly med kurs for USA sammen med piloten Pussy Galore. Medvirkende:Sean Connery, Honor Blackman, Gert Fröbe. Regi:Guy Hamilton. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.15 Guinness' gale verden (1)

  (Totally Insane Guinness World Records, år 1) Britisk underholdningsserie. Bli med på en fartsfylt reise gjennom noen av verdens utrolige rekordforsøk. Vi møter hunden Puppy, som har verdens lengste tunge, verdens raskeste 100 meters moonwalk og japanske hunder som elsker å hoppe. Programleder:Matt Edmondson.

 • 03.15 Camping på Öland (7)

  (Böda Camping, år 2) Svensk dokumentarserie. Alle har sin egen oppfatning av hva som er en perfekt dag. De fastboende vil helst være i forteltet sitt, mens andre, som stuepikene Pia og Eva, har leid Bödas nyeste tilskudd, Glampingteltet, der alt handler om luksus og glamour.

 • 04.00 V (5)

  (V, år 2) Amerikansk science fiction-serie. Anna bruker sin nyeste gave til menneskeheten, «Conchordia", som dekke for å gjemme en invaderende flåte som vil sikre fremtidige generasjoner med Besøkende. Samtidig forsøker Eli Cohn å overbevise Erica og Den femte søyle om at gallaen er det perfekte stedet for et attentat på Anna.

 • 04.45 Nikita (20)

  (Nikita, år 1) Amerikansk actionserie. Som trøblete tenåringen ble Nikita reddet fra dødsdommen av et hemmelig amerikansk byrå kalt Divisjonen. Etter å ha blitt sveket av de eneste hun kunne stole på, rømte Nikita og nå, tre år etter, er hun på jakt etter hevn. Samtidig rekrutterer Divisjonen fortsatt unge som har havnet på kant med samfunnet: Byrået fjerner alle beviser fra deres tidligere liv og gjør rekruttene om til kalde og effektive drapsmenn. Nikita drar til en liten by for å finne en av Percys svarte bokser, men blir sjokkert da hun oppdager at vokteren av boksen har forlatt sin post i håp om å leve et normalt liv.

 • 05.30 Breaking In (5)

  (Breaking In) Amerikansk komiserie. Om et sikkerhetsfirma som tar ekstreme - og ofte tvilsomme - metoder i bruk for å selge sine tjenester. Oz oppdager at noen har stjålet puddingen hans fra kjøleskapet på pauserommet, og mistenker at Veronica er den skyldige. I et forsøk på å presse henne til å tilstå, går han etter den ene tingen Veronica ikke klarer seg uten: assistenten Molly. Men når Molly forelsker seg i ham, må Oz finne ut hvordan han kan få henne på andre tanker.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Storage Hunters (13) 15.30 Storage Hunters (14) 16.00 Storage Hunters (15) 16.30 Formel 1: Abu Dhabi Grand Prix - kvalifisering 17.30 How I Met Your Mother (3)

 • 18.00 Håndball: Champions League

  Larvik - MKS Lublin. Direkte. Da Larvik gjestet Lublin tidligere denne høsten slo Larvik de polske damene 28-23, etter en meget jevn kamp. Nå, i gruppespillets siste kamp, skal Lublin innta Arena Larvik og prøve å hanskes med Alina Wojtas på hennes nye hjemmebane. Wojtas spilte en meget sterk kamp mot gamleklubben i det første møtet, og det ventes nå en like sterk kamp i Larvik. Dette er også kampen der verdens beste keeper, Cecilie Leganger, takker for seg etter en fantastisk karriere. Det er ventet tusenvis av håndballfans som vil fylle Arena Larvik og hylle stjernekeeperen. Kampen kommenteres av Daniel Høglund og Frode Kyvåg.

 • 20.10 How I Met Your Mother (4)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted og Robin har sin første store krangel, og Barney prøver å overbevise Ted om hvor lett det er å gå på sjekker'n som arkitekt.

 • 20.40 How I Met Your Mother (5)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Alle Marshalls venner er i forhold, og han er lut lei av å være singel. Barney vil imidlertid helst blit kvitt sin stadig tilbakevendende «tilfeldige» sexpartner, og ber Lily om hjelp for å bli kvitt henne.

 • 21.10 Legends (6)

  (Legends) Amerikansk dramaserie. Den hemmelige CIA-agenten Martin Odum jobber for FBIs Deep Cover Operations (DCO). Han kan forandre personlighet for enhver jobb, men når en mystisk fremmed påstår at Martin ikke er personen har gir seg ut for å være, setter han spørsmålstegn ved sin egen identitet. Dobsons mystiske arbeidsgiver, The Verax Corporation, sender en gruppe profesjonelle leiemordere for å hente Dobson. Det tvinger Martin til å ta ham som gissel når han hastig rømmer tilbake til Los Angeles. Medvirkende:Ali Larter, Sean Bean, Tina Majorino.

 • 22.00 Predators

  Terningkast 2(Predators) Amerikansk science fiction-action fra 2010. De var de mest fryktede menneskene på jorden: leiemordene, mordere, gangstere og fanger. Men nå er de langt hjemmefra, og når jegerne blir byttet må den nådeløse leiesoldaten Royce og teamet hans forberede seg på sitt livs kamp. Medvirkende:Adrien Brody, Topher Grace, Laurence Fishburne. Regi:Nimród Antal.
  Les mer i filmbasen

 • 23.50 Simpsons (8)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer rekker ut hånden for å ta litt godteri, men blir feilaktig beskyldt for seksuell trakassering av familiens nye barnevakt. Dennis Franz fra NYPD Blue gjestespiller.

 • 00.20 Simpsons (9)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bestefar Simpson selger en hjemmelaget medisin som skal øke sexlysten hos menn, og avslører at unnfangelsen av Homer egentlig var en ulykke.

 • 00.50 Once Upon a Time in Mexico

  Terningkast 4(Once Upon a Time in Mexico) Amerikansk actionthriller fra 2003. Den grusomme generalen Marquez og hans hær av leiemordere planlegger å drepe den meksikanske presidenten og ta hans plass. Men først må de ta hånd om El Mariachi. Medvirkende:Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp. Regi:Robert Rodriguez. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.25 Cops Reloaded (37)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.50 Cops Reloaded (38)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 03.10 Tattoosalongen (6)

  (Tattoo Salonen) Dansk livsstilsprogram. Tattoosalongen er tilbake med sin tredje sesong. Blant sesongens kunder finner vi politikeren Nasser Khader, sangerinnen Julie Ivalo Berthelsen, frisøren Dennis Knudsen, musikeren Mike Tramp, golfspilleren Monica Christiansen, bandet Dúné, internetfenomenet Ronni Garner og Dovne Robert. De har alle én ting til felles: etter et besøk i Tattoosalongen ser kroppene deres litt annerledes ut. Men det er ikka bare blant kundene at vi ser nye ansikter. Tatovørene Maria og Christian har nemlig fått to nye kolleger: Dario og Elliot. Det blir mye liv og røre når den danske rockelegenden Mike Tramp besøker salongen for å få sine barns navn tatovert. Mikes barn bor i Indonesia så han savner dem veldig.

 • 03.55 Richard Hammond's Miracles of Nature (2)

  (Richard Hammond's Miracles of Nature) Britisk dokumentarserie. I denne BBC-serien undersøker Richard Hammond dyrerikets utrolige superkrefter og finner ut hvordan en rekke skapninger inspirerer til banebrytende oppfinnelser innenfor vitenskapen. Richard reiser til noen av klodens fjerneste områder for å komme tett på både ville og tamme dyr og deres utrolige evner. Underveis vil han utføre eksperimenter for å forklare vitenskapen bak dyrenes evner. Han møter også vitenskapsmenn og ingeniører som har tatt i bruk dyrenes ekstraordinære talent i utviklingen av moderne teknologi. Richard Hammond undersøker hvordan ulike dyrs fantastiske sanser har inspirert til de utroligste oppfinnelser.

 • 04.55 Ice Road Truckers (8)

  (Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Bear og Eric må frakte viktig utstyr til Langley, samtidig som en isbjørn blir oppdaget i området. Rick er forbannet på sjefene etter å ha fått tildelt en femdagerstur, og truer med å slutte. Alex blir sendt på sykehus.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.50 Judge Judy (23) 15.20 Judge Judy (24) 15.50 Judge Judy (25) 16.20 Judge Judy (26) 16.50 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (22) 17.50 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (23)

 • 18.50 Bringing Down the House

  (Bringing Down the House) Amerikansk komedie fra 2003. Advokaten Peter Sanderson jobber i L.A. og forsøker å komme over skilsmissen fra sin kone. Han kommer i kontakt med en ung, blond kvinnelig advokat på nettet, men da Peter inviterer henne hjem på en romantisk førstedate, får han sitt livs sjokk. Medvirkende:Steve Martin, Queen Latifah, Eugene Levy. Regi:Adam Shankman.
  Les mer i filmbasen

 • 21.00 Big Brother (60)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 22.00 The Twilight Saga - Eclipse

  (The Twilight Saga - Eclipse) Amerikansk eventyrdrama fra 2010. Bella er nok en gang omgitt av farer, når Seattle terroriseres av en rekke mystiske drap og en ondsinnet vampyr fortsetter sin hevntokt. Midt i alt dette tvinges hun til å velge mellom sin kjærlighet til Edward og sitt vennskap med Jacob - vel vitende om at avgjørelsen hennes kan nøre opp under kampen mellom varulver og vampyrer. Bella konfronteres nå med sitt livs viktigste beslutning. Medvirkende:Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner. Regi:David Slade.

 • 00.35 Big Brother (60)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 01.35 Devious Maids (9)

  (Devious Maids, sesong 2) Amerikansk dramaserie. Uten at Rosie vet noe, går Reggie videre med planene om å rive Miller-familien fra hverandre. Genevieve blir overrasket når hennes fraseparerte mor dukker opp på døren hennes takket være Zoila. Marisol sladrer om en mulig ny utleie i Deerings herskapshus. Tys besettelse av Carmen tar en voldelig vending. Adrian begynner å mistenke at Tony ikke kan være den han hevder.

 • 02.30 Cold Case (13)

  (Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. I 1998 ble en tenåringsjente myrdet, og saken ble aldri løst. Men da faren hennes blir arrestert for å ha brutalt slått tenåringens tre år gamle stesøster, bestemmer teamet i Cold Case seg for å gjenoppta saken. Faren til den drepte jenta er, til å begynne med, teamets hovedmistenkte for det ti år gamle drapet. Men Lilly og co avslører snart at drapsofferet hadde stukket av med en tidligere innsatt nynazist kort tid før hun ble myrdet.

 • 03.25 Cold Case (14)

  (Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. I 2006 forsvant en populær, døv gutt sporløst, og saken ble ikke løst. Nå dukker nytt bevismateriale opp. Blodspor etter den forsvunne gutten blir oppdaget i et lagerrom på den videregående skolen han gikk på. Lilly og teamet gjør alt de kan for å finne liket, og ikke minst, drapsmannen.

 • 04.20 Cold Case (15)

  (Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. I 2007 ble en ung kvinne bortført fra parkeringsplassen utenfor forlovelsesfesten sin. Politiet hadde en hovedmistenkt i kikkerten for det antatte drapet, men saken ble aldri løst. Nå drar Lilly og Valens til West Virginia for å finne ut mer.

 • 05.10 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Ladies of London (7) 16.00 The Goldbergs (19) 16.30 Michael J Fox Show (15) 17.00 Michael J Fox Show (16) 17.35 The Crazy Ones (9)

 • 18.05 The Crazy Ones (10)

  (The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Gordon og Simon er uenige når det kommer til en potensiell klient. Er pengene viktigere enn moral? Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.

 • 18.35 How I Met Your Mother (23)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall fester vilt i Atlantic City med Barney, men må skynde seg tilbake til New York da han får vite at Lily har fått veer og snart skal føde. I mellomtiden prøver Robin og Ted gi Lily andre ting å tenke på enn de smertefulle veene. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 19.05 How I Met Your Mother (24)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. På Barneys bryllupsdag blir hans kone endelig avslørt og gruppen ser tilbake på gamle minner. De oppfordrer Ted til å følge hjertet sitt og oppsøke den jenta han ikke klarer å glemme. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 19.40 Baby Mama

  Terningkast 4(Baby Mama) Amerikansk romantisk komedie fra 2008. En suksessrik karrierekvinne som drømmer om å få barn oppdager at hun er steril og ber en arbeiderklassekvinne om å være surrogatmor. Medvirkende:Tina Fey, Amy Poehler, Greg Kinnear. Regi:Michael McCullers. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 21.30 Da Vinci-koden

  Terningkast 3(The Da Vinci Code) Amerikansk dramathriller fra 2006. Symbolforskeren Robert Langdon blir kalt inn til Louvre-museet i Paris for å undersøke et merkelig mord. Det blir begynnelsen på en jakt som fører ham fra Frankrike til England i et forsøk på å løse en gammel kode og avsløre tidenes største mysterium. Medvirkende:Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen. Regi:Ron Howard. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.05 The Sitter

  Terningkast 4(The Sitter) Amerikansk komedie fra 2011. Noah er en arbeidsløs mann i tyveårene som fortsatt bor hjemme. Han gjør moren sin en tjeneste ved å motvillig passe naboens tre uregjerlige barn. Kvelden tar imidlertid en litt uventet vending når kjæresten hans ringer og han ender opp med å ta med barna på et eventyr i New York, som blant annet involverer en doplanger. Medvirkende:Jonah Hill, Ari Graynor, Sam Rockwell, Landry Bender, Kevin Hernandez, Max Records. Regi:David Gordon Green.
  Les mer i filmbasen

 • 01.25 Det du vil vite om sex (7)

  (69 saker du vill veta om sex) Svensk underholdningsserie. Vi vet alle at det finnes ting vi vil vite om sex, men aldri har spurt om. Iblant er det så pirrende at vi knapt våger å tenke tanken. Det kan handle om fenomener, nytelser og rene fakta. I den nye sesongen av «69 saker du vil vite om sex» fortsetter programleder Robin Olsson sin reise for å gi svenskene mer og bedre kunnskap om sex og samliv. Vi tar med seerne på en fengslende, underholdende og pirrende reise rundt i verden i jakten på svarene seerne ikke våger å stille. Hundrevis av mennesker samles i Tokyo for å dele sine spesielle interesser og fetisjer. Her er alt fra å kle seg ut som Pokemon med buttplug til å stå naken på en scene og stikke seg selv med nåler lov. Programleder:Robin Olsson.

 • 02.10 Leap Year

  (Leap Year) Amerikansk-irsk romantisk komedie fra 2010. En amerikansk kvinne reiser til Irland for å fri til kjæresten på skuddagen, den eneste dagen han ifølge landets tradisjoner ikke kan si nei på. Men en pen vertshusholder kan forkludre planene hennes. Medvirkende:Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott, John Lithgow, Kaitlin Olson. Regi:Anand Tucker.
  Les mer i filmbasen

 • 03.45 Ladies of London (7)

  (Ladies of London) Amerikansk realityserie. I Ladies of London følger vi en gjeng britiske sosietetskvinner og amerikanske utvandrere som nyter overklassens glamorøse liv i London. Britiske Annabelle Neilson og Caroline Stanbury treffer amerikanske Juliet Angus, Caprice Bourret, Marissa Hermer og Noelle Reno. Selv om de alle bor i samme by, har vært gift med rockestjerner, datet kongelige menn, fotfølges av paparazzifotografer og er latterlig rike, er de helt ulike hverandre. De tilhører samme omgangskrets, men lever i ulike verdener, noe som ikke sjeldent fører til konflikter. Juliet sliter med å godta faktumet at Marissa har blitt britisk statsborger, og Marissa begynner å bli lei av at hun må blande seg. Noelle og Scott flytter endelig inn sammen.

 • 04.30 Go On (3)

  (Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan vil ikke fortelle sin gartner at kona hans har dødd, men gruppen overtaler ham til å gjøre det. Samtidig mistenker de at Ryan skjemmes over å bli sett med dem utenfor terapien. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.

 • 04.55 Go On (4)

  (Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan blir invitert til å spille hockeykamp med Jeremy Roenick, men får snart vite at han ble invitert av sympati. Lauren ber gruppen om å lage en kollasj for å uttrykke følelser. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.

 • 05.20 Michael J Fox Show (15)

  (The Michael J. Fox Show) Amerikansk komiserie. Michael og Susan drar til Sochi i Russland for å være reportere under OL, men pressepassene deres er til liten nytte. Derfor prøver de å finne en bedre måte å få tilgang på. Medvirkende:Conor Romero, Michael J. Fox, Katie Finneran, Juliette Goglia, Betsy Brandt.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Nytt på nytt (12)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum. Gjester denne uken er Ulrikke Døvigen og Olemic Thommessen.

 • 20.00 Side om side (10)

  Norsk situasjonskomedie. Lisbeth og Frode skal gifte seg, men finner ut at det er veldig mange som vil være med å bestemme hvordan bryllupet skal bli. Maria og Jonas setter igang en lei kjedereaksjon idet de får utført en «uforpliktende verdivurdering» av huset sitt, og plutselig er både hjem, naboskap og vennskap i fare. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.

 • 20.25 Standup: Live fra Apollo (4)

  Britisk standupshow. Storbritannias ledende standup-komikere boltrer seg på scenen i Hammersmith Apollo Theatre i London. I kveld er det Dara î Briain og Frankie Boyle som slår seg løs.

 • 21.10 Fylla (2)

  Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Hvorfor i all verden våkner vi noen ganger etter fylla uten å huske noenting fra kvelden før? Vi skal finne ut hva blackout er, og om det er noe man kan gjøre for å unngå det. Og vi blir med på gatebiltreff i Hedmark. Programleder:Ole-André Sivertsen.

 • 21.40 Accepted

  (Accepted) Amerikansk komedie fra 2006. High school-eleven Bartleby Gaines har fått avslag på søknaden fra åtte universiteter, og foreldrene hans begynner å bli bekymret for fremtiden hans. Flere av vennene hans er i samme situasjon. Hva skal en fyr som står foran en livslang karriere bak kassen på supermarkedet gjøre? Starte sitt eget universitet, så klart! Medvirkende:Justin Long, Blake Lively, Jonah Hill, Maria Thayer, Adam Herschman, Lewis Black. Regi:Steve Pink. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.10 P3 Gull 2013

  Fra Sentrum Scene i Oslo. P3s egen musikkpris P3 Gull presenterer høydepunktene fra året som er gått. Dette blir en storslått festkveld der Norges beste artister hedres og spiller live. Du vil møte artister som Karpe Diem, Envy, Lars Vaular, Truls, Maria Mena, CLMD, Emilie Nicolas, Lidolido, Gabrielle, Arif og Kaveh. Showet ledes av Live Nelvik med hjelp fra Leo, Ronny, Christine, Niklas og Radioresepsjonen. Programleder:Live Nelvik.

 • 00.30 Pinlige sykdommer (6)

  (Embarassing bodies) Britisk helseserie. Legene hjelper en mann med blodblemmer på et intimt sted, gir råd om verkebyller i underlivet og advarer mot farene ved lugubre tatoveringssteder.

 • 01.20 Interne affærar (8)

  (Against the Wall) Amerikansk dramaserie. En åstedsfotograf er under etterforskning etter merkelig oppførsel på flere åsteder. Samtidig får Abby og Lina en uvanlig drapssak i fanget. En modell er drept, og saken får frem undertrykte barndomsminner hos Abby. Medvirkende:Kathy Baker, Marisa Ramirez, Raphael Carpani.

 • 02.00 Accepted

  (Accepted) Amerikansk komedie fra 2006. High school-eleven Bartleby Gaines har fått avslag på søknaden fra åtte universiteter, og foreldrene hans begynner å bli bekymret for fremtiden hans. Flere av vennene hans er i samme situasjon. Hva skal en fyr som står foran en livslang karriere bak kassen på supermarkedet gjøre? Starte sitt eget universitet, så klart! Medvirkende:Justin Long, Blake Lively, Jonah Hill, Maria Thayer, Adam Herschman, Lewis Black. Regi:Steve Pink. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.30 Game of Thrones (1)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. Konger, dronninger, knekter og desertører kjemper om tronen med sverd og intriger. På kontinentet Westeros hersker kong Robert over et stort rike. Men makten hans er truet. Serien er basert på den amerikanske bokserien «A Song of Ice and Fire» og produsert av HBO. «Winter is Coming.» Tre menn fra Nattevakta rir utenfor den store muren. De skal undersøke ryktene om at villmenn herjer i området. En av de yngre mennene finner flere ille tilredte lik i en lysning i skogen og rir tilbake til kameratene sine for å rapportere om funnet. Men før de rekker å undersøke det nærmere, er likene borte. Medvirkende:Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Mark Addy.

 • 04.30 Ondt blod i New York (5)

  (Copper) Amerikansk dramaserie. Corcoran og O'Brian er pålagt å oppklare et merkelig dobbeltmord. Når de sammenfatter bevisene, omstendighetene og løgnene, trer et spesielt mønster fram. I Five Points samler folk seg for å se boksekampen alle venter på. Den utvikler seg til noe helt annet enn et vennskapelig oppgjør. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan, Kyle Schmid.

 • 05.10 Entourage (8)

  (Entourage) Amerikansk komiserie. (First Class Jerk.) Turtle flyr 1. klasse hjem fra Hawaii og blir kjent med Sopranos-stjernen Jamie Lynn Sigler. Ari må ta en avgjørelse angående jobbtilbudet.

 • 05.35 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php