Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Her er ukas film- og serienyheter!

Her er ukas film- og serienyheter!

Ukas streamingtips byr på drama og humor. Les mer

Siste filmtrailere

Hverdagsvampyrer

Hverdagsvampyrer

«Flight of the Conchords»-medskaper Jermaine Clements vampyrkomedie er både dum, kjedelig og uforklarlig sjarmerende. Les mer

Marvel minus mennesker

Disneys første animerte kinofilm fra Marvel-universet er like underholdende som den er bekymringsverdig. Les mer

Sankt Zamperini

Sankt Zamperini

Angelina Jolies «Unbroken» er et langt, dyrt og ubehjelpelig banalt motivasjonsseminar om å aldri gi opp. Les mer

Jenta med ljåen

Jenta med ljåen

«Irenes to liv» er en rolig dødsfilm med råsterke øyeblikk. Les mer

Mulm og mørke

Mulm og mørke

«Nightcrawler» fryder seg over natten i Los Angeles og nattsidene i folk. Les mer

13.45 V-cup skøyter 14.15 V-cup skøyter 15.00 V-cup hopp 16.50 V-cup skøyter 17.20 EM kunstløp

 • 18.30 Newton

  Hvordan kan dukker få liv? Vi møter skaperne bak den nye «Flåklypa"-filmen for å finne ut hvordan animasjonsfilm lages.

 • 19.00 Søndagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.15 Hvem tror du at du er? (6)

  Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. En luring av en tippoldefar, en sta oldemor og en avslørende dagbok er noen av overraskelsene Birgit Skarstein får når hun graver i den til nå ukjente Skarstein-slekten. Men kan hun ved veis ende være stolt av å kalle seg en Skarstein?

 • 21.15 Kampen om tungtvannet (6)

  Norsk dramaserie. Tyskerne bestemmer seg for å flytte hele tungtvannsanlegget til Tyskland, og de allierte bestemmer seg nok en gang for å sabotere tyskernes planer. Leif Tronstad kommer tilbake til Norge for å gjennomføre aksjonen «Sunshine". Medvirkende:Dennis Storhøi, Anna Friel, Espen Klouman-Høiner, Christoph Bach.

 • 22.00 Fortitude (1)

  (Fortitude) Britisk krimserie. Handlingen i dette spennende krimdramaet er lagt til fiktive Fortitude, verdens nordligste by og et av de tryggeste stedene på kloden. Men så blir et grusomt drap begått, og i kjølvannet avdekkes mørke hemmeligheter som etterhvert truer det lille samfunnets fremtid. Den unge britiske vitenskapsmannen Vincent Rattey ankommer Fortitude for å begynne med grensesprengende forskning innen kannibalisme hos isbjørner og et arktisk miljø i endring. I mellomtiden gjør to barn, Carrie Morgan og Liam Sutter, en oppsiktsvekkende oppdagelse i permafrosten som vil komme til å forandre begges liv for alltid. Fortitudes politisjef Dan Andersen finner en fremtredende person i det lille samfunnet deres brutalt drept i sitt eget hjem. Medvirkende:Stanley Tucci, Sofie Gråbøl, Richard Dormer.

 • 22.50 Tungtvann i Tinnsjøen

  Norsk dokumentar. I dette programmet fra 1984, møter vi både sabotører og overlevende fra den dramatiske torpederingen på Tinnsjøen i februar 1944. Aksjonen som kostet i alt 18 menneskeliv og som var den siste av flere berømte aksjoner mot tyskernes tungtvannsproduksjon ved Rjukan under den annen verdenskrig. (Tungtvann i Tinnsjøen.)

 • 23.10 Kveldsnytt

 • 23.25 Latter Live (5)

  Underholdning. Norges ledende komikere både på scenen og backstage. Latter Live tar oss med til humorhuset Latter på Aker Brygge i Oslo. Vi får oppleve Norges ledende komikere på scenen og backstage.

 • 23.55 Sofa (3)

  Norsk underholdningsserie. Sofa er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige TV-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene. Det ble mye latter hos «Sofa"-gjengen da Dagsrevyen meldte at Mulla Krekar skulle sendes ut på landet, nærmere bestemt til Kyrksæterøra. Hjemme hos Pål og Bente er «Norge Rundt» favoritten, og særlig Pål blir revet med da han ser en reportasje om en mann som har samlemani. Pål er selv en storsamler og har garasjen full av skrot. Og ukas høydepunkt for mange er storserien «Kampen om tungtvannet". Deltakerne i «Sofa» er ikke enige om hvorvidt dagens ungdom ville være villige til å risikere livet i en slik aksjon.

 • 00.25 Mesternes mester (5)

  Underholdningsserie. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! Dagens tema som er fokus og strategi. Det blir et gjensyn med «planken» hvor deltagerne må svare på spørsmål om hverandre og gå planken en etter en, og det er også duket for to nye, spennende konkurranser i temaet fokus og strategi. Programleder:Dag Erik Pedersen.

 • 01.25 Kampen om tungtvannet - Location Rjukan

  (Kampen om tungtvannet - Location Rjukan.)

 • 01.55 Fuglesong (2)

  (Birdsong) Amerikansk drama i to deler. Handlingen foregår i Nord-Frankrike under første verdenskrig. En ung soldat er plaget av minnene om en ulykkelig kjærlighetshistorie mens han kjemper i skyttergravene. Basert på romanen «Birdsong» av Sebastian Faulks. Medvirkende:Eddie Redmayne, Clémence Poésy, Matthew Goode.

 • 03.20 Lindmo (2)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. I kveld får Anne Lindmo besøk av komikerne Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik og Henriette Steenstrup som snart er premiereklare med sin nye forestiling. Vi skal også bli bedre kjent med journalist Fredrik Græsvik. Dessuten kommer Sondre Lerche og snekkermester Geir Vetti som har gjort suksess med å hente sherpaer fra Nepal til arbeid i den norske fjellheimen.

 • 04.20 Underholdningsavdelingen (1)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 04.49 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.55 V-cup kombinert 14.30 Krøll på hjernen (6) 14.40 Lindmo (2) 15.40 Mesternes mester (5) 16.40 Skavlan (4) 17.40 Norge rundt og rundt

 • 18.15 Norsk polarhistorie (5)

  Norsk dokumentarserie. «Nytt land - to poler.» (Nytt land - to poler.) I løpet av 20 år la nordmenn under seg enorme landområder både i Arktis og Antarktis. Til og med det sterkt voksende Hitler-Tyskand måtte se seg slått av lille Norge.

 • 19.15 Brenner & Bøkene: på tomannshånd (2)

  Litterært talkshow. Hans Olav Brenner møter Monica Isakstuen og Vigdis Hjorth og diskuterer en av musikkhistoriens største bløffer. Isakstuen har rappet fra Hjorth, er det greit?

 • 19.45 Kontinenta veks fram (2)

  (Rise of the Continents) Britisk dokumentarserie. En gang hang Australia sammen med Antarktis. Ørkenene var dekket av skog. Da kontinentet ble splittet i to, bevegde den ene delen seg nordover til en varmere sone, mens klimaet på Antarktis ble kaldere og tørrere. Bevisene på at det var slik det skjedde, finner vi i den helt spesielle plante- og dyreverdenen i Australia.

 • 20.35 Vinterlys

  Norsk dokumentar. I mørketida viser viser den nordnorske naturen seg fram med mystikk og blåtoner. Det spennende lyset ved juletider inspirer både menneskene som bor der og kunstnere som kommer dit. Fotografen og regissøren Skule Eriksen tar oss med til den storslagne naturen i Lofoten og de nøkterne menneskene han møtte. (Vinterlys.)

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Hovedscenen

  «Cellisten Sol Gabetta - «En del av min sjel».» (Cellisten Sol Gabetta - «En del av min sjel».) Den unge argentinske cellisten Sol Gabetta gjør stor internasjonal karriere. Hun er bare 33 år gammel, men har allerede markert seg som en moden musiker og hun sier selv at celloen er en del av hennes sjel. I dette portrettet følger vi henne på prøver med ulike dirigenter og orkestre og vi slutter av kvelden med hennes fremførelse av Edward Elgars Cellokonsert fra Baden-Baden med Sir Simon Rattle som dirigent. Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.

 • 22.41 Billedbrev

  Norsk dokumentar. «Beethovens Bonn.» (Beethovens Bonn.) Ludvig van Beethoven er mest kjent for musikken han skapte i Wien, men fødebyen Bonn satser på å «ta tilbake» sin store sønn. Med konserter, utstillinger og festivaler vil de skape «Beethovens Bonn".

 • 22.50 Helter i Telemark

  (The Heroes of Telemark) Britisk action fra 1965. Annen verdenskrig: I kappløpet for å fremstille atombomben står tungtvann på Hitlers ønskeliste. For de allierte er det én ting som gjelder: Vemork tungtvannsfabrikk ved Rjukan må ødelegges - for enhver pris. «Helter i Telemark» er bygd på kompani Linges sabotasjeaksjon, men med så store kunstneriske friheter at flere norske motstandsfolk mente filmen burde boikottes. Medvirkende:Michael Redgrave, Richard Harris, Kirk Douglas, Ulla Jacobsson. Regi:Anthony Mann.

 • 00.55 Lille Norge og stormaktene (4)

  Norsk dokumentarserie. Akkurat nå endres verden. Hva får dette å si for vår hverdag i lille Norge? Hege Moe Eriksen reiser til USA. USA er verdens eneste supermakt og Norges sterkeste allierte, men lever den amerikanske drømmen fortsatt?

 • 01.50 Møtet med dødsleirene

  (Night Will Fall) Britisk dokumentar. De første britiske fotografene som var med inn i de tyske konsentrasjoinsleirene i april 1945, møtte en sjokkerende virkelighet. Først nå, 70 år etter krigen, blir disse bildene vist i en nyprodusert dokumentar. Kjente regissører som Alfred Hitchcock og Sidney Bernstein var med å dokumentere dødsleirene, men filmen ble stanset av britiske myndigheter av hensyn til samarbeidet med Tyskland etter krigen. I dag vises filmen på en rekke TV-stasjoner i forbindelse med den internasjonale Holocaust - dagen. (Møtet med dødsleirene.)

 • 03.05 Sunset Limited

  (Sunset Limited) Amerikansk drama fra 2011. En gudfryktig og tidligere kriminell prøver å forstå hvorfor en ateist og professor ønsket å dø, etter å ha hindret selvmordsforsøket hans. Basert på et skuespill av Cormac McCarthy. Medvirkende:Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones. Regi:Tommy Lee Jones. (15. år)

 • 04.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.00 Masterchef (18) 14.15 Masterchef (19) 15.30 En bit av Norge (9) 16.00 Matkontrollen (2) 16.30 TV 2 hjelper deg (2) 17.00 Hver gang vi møtes (5)

 • 18.30 Nyhetene og Sporten

 • 18.50 Været

 • 19.00 Tid for hjem (4)

  Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, Einar Nilsson, Andreas Nygård og Gunnar Fjellstad er tilbake med 12 nye episoder der de pusser opp for folk. I en fiskebollefabrikk utenfor Harstad har en familie slått seg ned. Nå trenger de hjelp til å fikse opp i kjellerstuen. Den gamle fabrikken ligger vakkert til ved sjøen, og familien har brukt mye tid på å renovere. Nå drømmer de om å få en lodge-stil i kjellerstuen. Tid for hjem tar på seg oppdraget, og resultatet får du i kveld.

 • 20.00 Tjukken & Lillemor (4)

  Norsk dokumentarserie. I «Tjukken og Lillemor» følger vi Truls Svendsen og verdens mest erfarne kvinnelige polfarer, Cecilie Skog, på deres ekspedisjon over Grønland og opptreningen til denne turen. Turen over Grønland tærer på kroppen til Truls. Vil de klare å nå målet? Ekspedisjonen er godt i gang, men Truls kjenner på humøret og kroppen at det er veldig tungt, og Cecilie gjør som best hun kan for å motivere ham. Cecilie har også en hemmelighet å fortelle til Truls.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 Dropped - Heltenes kamp (2)

  Norsk realityserie. Ti av Norges største idrettshelter forlater sivilisasjonen for å ta fatt på sitt livs største utfordring. Inndelt i to lag og med bind for øynene droppes de med helikopter på verdens farligste og mest avsidesliggende steder, uten mat eller navigasjonsutstyr. Hvem overvinner frykt, sult og smerte, og finner først tilbake til sivilisasjonen? Kun én blir til slutt stående igjen som vinner av «Dropped - Heltenes kamp». Ti norske idrettshelter er forlatt i et av verdens største sumpområder - Entre Rios i Argentina - uten mat, kart eller kompass. Laget som først finner sivilisasjonen, er sikret å få være med videre ut i verden. Fra det andre laget må én reise hjem. I forrige program så vi at deltakerne ble delt opp i to lag. Rødt lag består dermed av Tonje Sørlie, Anita Moen, Stian Sivertzen, Nila Håkedal og Ole Klemetsen, mens Kurt Asle Arvesen, Finn Christian Jagge, Gunn Margit Andreassen, Christer Basma og Kjersti Grini utgjør det blå laget. Lagene fikk bind for øynene og ble flydd med helikopter inn i ukjent terreng i den argentinske sumpen. Her skal de klare seg uten mat, kart eller kompass, og målet er å være første lag til å finne sivilisasjon. Med sivilisasjon menes mulighet for å koble seg til strøm, og dermed kunne koble opp sattellittelefonen for å ringe inn til Dag Otto i base camp. Det tapende laget må gjennom konkurranser for å avgjøre hvem på laget som skal sendes hjem.

 • 23.15 En kveld hos Kloppen (1)

  Norsk underholdning. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I første program er det Ingrid Gjessing Linhave, Ole Robert Reitan og Hans-Wilhelm Steinfeld som tilbringer en kveld hos Kloppen. Ingrid, som nå er fast i «Nytt på nytt", har Solveig kjent siden de ledet «Idol» sammen i 2004. Ole Robert Reitan er administrerende direktør i Rema 1000, og kjent som en del av den velstående Reitan-familien. Hans-Wilhelm Steinfeld har vært legendarisk og myteomspunnet utenriksreporter for NRK i en mannsalder, men har nå gått over til PR-bransjen.

 • 00.15 Madam Secretary (4)

  Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. Elizabeth jobber med å få i havn en fredsavtale mellom Kina og Japan, men en kinesisk student som søker politisk asyl kan sette avtalen i fare. Samtidig er det anspent stemning hjemme mellom Alison og Stevie. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.

 • 01.10 The Mysteries of Laura (4)

  Amerikansk krimkomiserie. Laura Diamond er en dyktig drapsetterforsker i New York, og enslig mor til to viltre tvillinggutter. Hun prøver så godt hun kan å balansere jobben med morsrollen, men det er ikke alltid like lett når Lauras sjef også er hennes eksmann. En politisk sex-skandale skaper furore, og Laura etterforsker de angivelige elskerinnene involvert i skandalen. Problemer med overvåkningen gjør imidlertid at etterforskerne selv må sette seg inn i internetts spillverden for å avdekke morderen.

 • 02.00 Criminal Minds (7)

  (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere mennesker i Maryland blir drept. Felles for dem er at de alle har mange følger på sosiale medier, og morderen utgir seg for å være en karakter fra en vanrehistorie på internett. Samtidig sliter Morgan og Savannah å få kvalitetstid med hverandre på grunn av sine travle jobber. Medvirkende:Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Jennifer Love Hewitt.

 • 02.45 Scorpion (4)

  Amerikansk dramaserie. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. Scorpion-teamet drar til Las Vegas for en tilsynelatende enkel kasino-jobb. Men da et ran fører til at Walter blir arrestert, blir det opp til kollegene å renvaske navnet hans. Medvirkende:Eddie Kaye Thomas, Katharine McPhee, Elyes Gabel.

 • 03.30 Den som dreper (12)

  (Den som dræber) Dansk krimserie. Vi følger den unge etterforskeren Katrine Ries Jensen i jakten på en seriemorder i Danmark. Psykologen Thomas Schäffer har funnet tilbake til sin ekskone og bestemt seg for å fratre sin stilling i politiet. Men når hans siste arbeidsdag nærmer seg, dukker en sak fra hans fortid opp. (Fortidens skygge - Del 2 av 2).

 • 04.15 Gotham (1)

  Amerikansk thrillerserie. Vi følger den unge etterforskeren James Gordon i Gotham-politiet før hans møte med Batman og de andre onde skurkene som gjorde Gotham til en beryktet by.

 • 05.10 60 Minutes (38)

  Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.00 M*A*S*H (2) 14.30 Besatt av bil (3) 15.00 Besatt av bil (4) 15.30 Besatt av bil (5) 16.00 Besatt av bil (6) 16.30 Besatt av bil (7) 17.00 Parkeringsvaktene (16) 17.30 Parkeringsvaktene (17)

 • 18.00 Parkeringsvaktene (18)

  (Parking Wars) Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! Parkeringsselskapet må håndtere trafikale ettervirkninger etter en dramatisk episode der en polititjenestemann ble drept. Marlene har et sammenstøt med en kronisk parkeringssynder som er på jakt etter sin beslaglagte bil.

 • 18.30 Parkeringsvaktene (19)

  (Parking Wars) Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! Tracys ekstra hyggelige stil på kontoret fører til misforståelser, og Brian og Danielle tar med seg fotballrivaliseringen sin ut i gatene.

 • 19.00 Parkeringsvaktene (20)

  (Parking Wars) De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! En kvinne som har mistet nøklene til sin beslaglagte bil mister kontrollen, og faren må steppe inn. Familiemannen Dave må taue bort bilen til en irritert tvillingfar, mens Tiffany bruker sine helt spesielle evner til å finne parkeringssyndere.

 • 19.25 Storbritannias sterkeste mann 2013 (2)

  Fra Ultimate Strongman 2013. Følg med når storbritannias sterkste menn konkurrerer i ulike, tøffe grener for å bli «Ultimate Strongman 2013". Konkurransen feiret sitt tiårsjubileum i 2013.

 • 20.30 Golden Goal - Høydepunkter (14)

  Et underholdningprogram for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Vi viser høydepunktene fra den 16. sesongen av Golden Goal.

 • 21.00 Sucker Punch

  Terningkast 1(Sucker Punch) Amerikansk-kanadisk fantasidrama fra 2011. Den unge piken Babydoll stenges inne på et mentalsykehus av sin voldelige stefar. Der flykter hun inn i en fantasiverden for å unnslippe sin mørke virkelighet. Der planlegger hun en flukt fra sykehuset sammen med fire andre innsatte, og med bare fantasien til hjelp legger de ut på en farefylt reise gjennom drømmeland. Medvirkende:Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jena Malone. Regi:Zack Snyder.
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 Fjorden Cowboys (3)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar skal overta jobben fra Lothepus i «Rævhålet» og problemene står i kø den første dagen på egne bein. Lothepus har tatt på seg en spektakulær og risikabel sprengningsjobb, men før han kommer så langt settes tålmodigheten hans alvorlig på prøve.

 • 23.35 Nådeløse innkrevere (5)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 00.05 Nådeløse innkrevere (6)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 00.35 Nådeløse innkrevere (7)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 01.00 Nådeløse innkrevere (8)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 01.30 Nådeløse innkrevere (9)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 01.55 The Dudesons (8)

  (Dudesons, The) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 02.25 Dudesons (1)

  (The Dudesons) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 02.50 Dudesons (2)

  (The Dudesons) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 03.15 Dudesons (3)

  (The Dudesons) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 03.40 Dudesons (4)

  (The Dudesons) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 04.05 Californication (7)

  Amerikansk komiserie. David Duchovny er den strebende forfatteren Hank Moody - hektet på sex og alkohol. Alt ser ut til å være som i gode, gamle dager mellom Karen og Hank, men øyeblikket ødelegges av en beruset Richard Bates.

 • 04.35 Californication (8)

  Amerikansk komiserie. David Duchovny er den strebende forfatteren Hank Moody - hektet på sex og alkohol. Hank sitter med den ubehagelige oppgaven å lese Tylers manus. Uheldigvis for Hank gjemmer Tyler et visst talent under alt håret. Enda mer uheldig er det at manuset refererer til Becca. Hank får ingen støtte hos Karen og drar derfor hjem til Tyler for å gi ham litt litterær juling.

 • 05.05 Wilfred (2)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

 • 05.30 South Park (9)

  Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.30 Mythbusters (19) 14.30 Mythbusters (20) 15.30 Mythbusters (21) 16.30 Mythbusters (22) 17.30 Morgan Freeman: Livets gåter (6)

 • 18.30 Fast and Loud (3)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «episode 3.» (Big, Bad C-10 Build.) Richard Rawlings og Aaron Kaufmann gjennomsøker Texas og omliggende stater for å finne vrak etter klassiske biler som de kan kjøpe og pusse opp i Gas Monkey Garage i Dallas.

 • 19.30 Gullfeber (9)

  (Gold Rush) Underholdningsserie. «Kolossal opprenskning.» (Colossal Clean Up.) Hoffman-gjengen har ikke nok vann til å gjennomføre prosjektet sitt, Tony får endelig fraktet dreggen dit den skal, og Parker gjør et legendarisk funn.

 • 20.30 Ed Stafford: Naked And Marooned (1)

  (Ed Stafford: Naked and Marooned) Dokumentarserie. (1.) Eventyreren Ed Stafford sliter for å overleve på en øde øy i Fiji. Han ankommer stedet uten noe utstyr og må raskt finne ut hva han må prioritere for å klare seg i 60 døgn.

 • 21.30 Running Wild with Bear Grylls (5)

  (Running Wild with Bear Grylls) «Tamron Hall.» (Tamron Hall.) Overlevelsesinstruktøren Bear Grylls tar den erfarne reporteren Tamron Hall med ut i det ukjente for å utforske den vakre, men brutale ørkenen sør i Utah.

 • 22.30 Edge of Alaska (5)

  (Edge of Alaska) (5.) Langt inne i villmarken i Alaska ligger USAs tøffeste by: McCarthy. De 42 menneskene som er modige nok til å bo der, må kjempe mot elementene for å fortsette nybyggerlivet.

 • 23.30 Yukon Men (7)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. (7.) Den avsidesliggende byen Tanana ligger 10 mil nord for Polarsirkelen. Den frosne landsbyen er en del av et ukjent USA der mennesker må jakte og fange dyr for å overleve.

 • 00.30 The Unexplained Files (9)

  (The Unexplained Files) Dokumentarserie. «Ufoer: krasjlanding.» (UFOs: Crash Landing.) En pilot styrter etter en kollisjon med en ukjent gjenstand. Kan det være en UFO? Hva er forresten forklaringen på gjenstanden som svever over O'Hare-flyplassen?

 • 01.30 Mythbusters (181)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Mytens hevn.» (Revenge of the Myth.) Hele teamet samarbeider om å teste seernes favoritter på et helt nytt nivå. Inneholder kanoner, fyrverkeri, gravemaskiner og eksploderende limousiner.

 • 02.30 Mythbusters (182)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Ild mot is.» (Fire v Ice.) I denne episoden ser Adam og Jamie på en internettfavoritt om en episk duell mellom en flammekaster og et brannslukningsapparat.

 • 03.30 Mythbusters (183)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Svingende pirater.» (Swinging Pirates.) Adam og Jamie ser nærmere på en myte fra «Pirates of the Caribbean 2». Kan pirater i et hengende bur få nok momentum til å svinge seg frem til, og flykte til, en klippe?

 • 04.20 Mythbusters (184)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Kjøre med høye hæler.» (Driving in Heels.) Adam og Jamie vil vite om høye hæler gjør deg til en trafikkfare, så de trer på seg noen fancy sko og prøver fottøyet i en bil på en lukket bane.

 • 05.10 Mythbusters (185)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Sprettende kule.» (Bouncing Bullet.) Adam og Jamie undersøker en rikosjeringsmyte fra et TV-program. Kari, Tory og Grant ser nærmere på en Hollywood-myte om at man kan overleve en eksplosjon ved å ri på sjokkbølgene.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.10 Two and a Half Men (19) 14.40 Two and a Half Men (20) 15.05 Two and a Half Men (21) 15.30 4-stjerners middag (9) 16.30 4-stjerners middag (10) 17.30 4-stjerners middag (11)

 • 18.30 4-stjerners middag (12)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Aylar Lie innrømmer at hun ikke bruker mye tid på kjøkkenet, men synes det er hyggelig å ha gjester på besøk. Hun vil derfor servere en så klassisk rett som biff med bearnaise, men etter gode råd i butikken blir hun overtalt til å lage en saus av kjøttets stekesky. Som underholdning arrangerer Aylar en mimekonkurranse, der Terje Håkonsen sliter fælt med å etterlikne kroppsspråket til Pamela Anderson.

 • 19.35 Resurrection (12)

  (Resurrection) Amerikansk dramaserie. En rekke uforklarlige hendelser fører til at Bellamy tror Rachel og hennes ufødte barn er i fare. Samtidig kunngjør Fader James at fødselen av Rachels barn vil slippe fri en gammel og ond kraft. Margaret på sin side gjør lite for at stemningen blant de returnerte skal bli bedre der de holdes samlet.

 • 20.30 Resurrection (13)

  (Resurrection) Amerikansk dramaserie. Sesongavslutning.

 • 21.30 Åndenes makt (7)

  (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. I en gammel bygning på Nordstrand i Oslo driver Cathrine Braathen kafé, butikk og frisørsalong. Sammen med gode kolleger gjør hun alt hun kan for å skape en trivelig ramme for kundene, men underlige ting skjer i det gamle huset. Gjenstander hopper ut av hyllene og de føler at en mann holder øye med dem hvor de enn går.

 • 22.30 Jakten på Berserk (4)

  (Jakten på Berserk) Norsk dokumentarserie. I Jakten på Berserk drar Jarle Andhøy og hans mannskap tilbake til Sørishavet for å prøve å finne svar på hva som skjedde da Berserk forsvant. Hva fikk tre erfarne sjømenn til å seile inn i en varslet storm? Isbeltene byr på store utfordringer. Jarle Andhøy staker ut kursen fra toppen av masta, mens Samuel Massie står ved roret. Det tærer på nervene og humøret til mannskapet når seilbåten stadig treffer borti tjukk is, men de kommer stadig nærmere Berserks siste ankerplass.

 • 23.30 Stalker (11)

  (Stalker) Amerikansk krimserie. Etterforskerne i LA-politiets Threat Assessment Unit har stalkere, eller forfølgere, som spesialfelt. Jack Larsen ble nylig overført fra New York-politiets drapsavsnitt og har ofte havnet i trøbbel på grunn av sin sterke personlighet og tvilsomme oppførsel. Men disse egenskapene har også vist seg verdifulle i jobben som etterforsker. Sjefen hans, Beth Davis, er sterk, fokusert og ekspert på sitt område, drevet av hennes personlige erfaring som offer for en forfølger. Kona til en kjent idrettsutøver blir forfulgt etter å ha skrevet en avslørende selvbiografi, og TAU må etterforske en endeløs rekke mistenkte for å finne gjerningsmannen. Samtidig avslører Beth vanskelige detaljer fra sin egen fortid. Medvirkende:Dylan McDermott, Maggie Q.

 • 00.25 CSI (6)

  (CSI) Amerikansk krimserie. Frustrasjonen bygger seg opp for CSI-teamet idet et nytt offer dukker opp og alle bevis peker i retning av Gig Harbor-morderen.

 • 01.20 Surrogates

  Terningkast 3(Surrogates) Amerikansk science fiction-action fra 2009. Menneskene lever sine liv fjernstyrt fra bak hjemmets trygge vegger - sexy, fysisk perfekte mekaniske surrogater av seg selv. Det er en perfekt verden hvor kriminalitet, smerte, frykt og konsekvenser ikke lenger eksisterer. Når det første mordet ryster dette utopiske samfunnet, oppdager FBI-agent Greer en enorm konspirasjon bak hele surrogat-fenomenet og må oppgi sin egen surrogat og risikere livet for å løse mysteriet. Medvirkende:Bruce Willis, Radha Mitchell, James Francis Ginty, James Cromwell, Rosamund Pike. Regi:Jonathan Mostow. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.05 Special Victims Unit (8)

  (Special Victims Unit, år 7) Amerikansk spenningsserie. «Starved.» Da en rekke voldtekter blir knyttet til en speed dating-tjeneste oppdager etterforsker Benson under spaning at Mike Jergens er overgriperen. Men videre ut i saken blir det kjent at kjæresten til Jergens er både alkoholiker og bulimiker, og nå vil både Benson og Jergens forsvarer bruke henne i sin sak. Presset fører til at hun drikker så mye at hun havner i koma.

 • 03.55 Special Victims Unit (9)

  (Special Victims Unit, år 7) Amerikansk spenningsserie. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

 • 04.40 CSI: NY (4)

  (CSI: NY, år 7) Amerikansk krimserie. Lederen for den mektige New York-gjengen El Puño blir funnet drept, og CSI må finne drapsmannen før en gatekrig bryter løs mellom rivaliserende gjenger. Mac spør stifteren av El Puño, en mann han satte bak murene for noen år siden, om hjelp.

 • 05.30 Money From Strangers (5)

  (Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet?

 • 05.57 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.05 Brooklyn Nine-Nine (9) 14.35 Brooklyn Nine-Nine (10) 15.05 Storage Hunters (11) 15.35 Storage Hunters (12) 16.05 Storage Hunters (13) 16.35 Storage Hunters (14) 17.05 Storage Hunters (15) 17.30 Storage Hunters (16)

 • 18.05 Seinfeld (155)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer går på «The Tony Awards» som såkalt setefyll, og ved en feil vinner han en Tony for beste musikal. Jerry har problemer med å takle at kjæresten deler leilighet med en mann.

 • 18.30 Seinfeld (156)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. George er på leting etter ny jobb etter at han fikk sparken hos The Yankees. Overraskende nok får han umiddelbart ny jobb, og når han oppdager at det var fordi hans nye arbeidsgiver tror han er handikappet ettersom han går med krykke, gjør han ingenting for å rette opp misforståelsen. Kramer finner ut at smør fungerer bedre enn etterbarberingsvann, og begynner til og med å bruke det som body lotion. Så legger han seg ute for å sole seg...

 • 18.55 Håndball: Champions League

  Györ - Larvik. Direkte fra Ungarn. Göyrs lag er svekket ettersom tre av de fire viktigste spillerne er ute. Eduarda Amorim er langtidsskadd, mens Katrine Lunde og Anita Görbicz er begge gravide. Likevel skal jentene fra Larvik få bryne seg på stjernespiller Aniko Kovacsics, Heidi Løke og Macarena Aguilar.

 • 20.30 Simpsons (4)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I den årlige Halloweenspesialen blir Bart og Lisa transportert til et demonfylt alternativt univers fordi Bart leser noen symboler han finner skrevet under pulten sin.

 • 21.00 Two and a Half Men (4)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Alan møter en kvinne som vurderer å adoptere bort babyen sin til dem. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 21.30 The Goldbergs (4)

  (The Goldbergs) Amerikansk dramakomedie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Adam får Barry kastet ut av gruppen med de kule barna på skolen uten å mene det. Medvirkende:Jeff Garlin, Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia.

 • 22.00 Super Bowl 2015

  (Super Bowl 2015) Amerikansk fotball. Fjorårets Super Bowl-vinner Seattle Seahawks er igjen klare årets gjeve NFL-finale, hvor de i år vil møte New England Patriots. Etter en lang sesong er det duket for årets største enkeltstående idrettsbegivenhet, Super Bowl XLIX, den 49. i rekken, som skal spilles i Glendale, Arizona. Dette er andre gang at Super Bowl spilles på Arizonas Cardinals hjemmebane, og tredje gang det arrangeres i Pheonix-distriktet. I studio sitter programleder Daniel Høglund med et ekspertpanel, reporter i USA er Christian Ramberg.

 • 05.00 Cheers (3)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Diane tar notater fra bargjestenes samtaler.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.55 Gossip Girl (12) 14.45 Ekstremt vekttap (2) 15.45 Ekstremt vekttap (3) 16.45 Kakekrigen (13) 17.50 Kakekrigen (14)

 • 18.50 Kakekrigen (15)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. Det skal lages makroner; én type til dommer Monica og én type til Lars. I dagens dommertips titter Monica inn i fabrikklokalene til Sebastien Bruno, som produserer makroner i stort omfang. Den makronbakeren som har løst oppgaven best, får gult lederforkle og kan benytte seg av Fridtjofs hjelp i morgendagens ukesfinale.

 • 19.55 Kakekrigen (16)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. Det er ukesfinale og de tre gjenværende deltakerne skal lage formkaker med en ny vri. I dommertipset viser også Monica frem noen smakfulle varianter av den klassiske formkaken. Den som går seirende ut går videre til den store finaleuka.

 • 21.00 The Greatest

  (The Greatest) Amerikansk romantisk drama fra 2009. Allen og Grace Brewer er tynget av sorg og prøver å avfinne seg med at sønnen Bennett er død etter en bilulykke. Da unge, gravide Rose dukker opp et par måneder senere og hevder at hun bærer Bennetts barn, tvinges familien Brewers til å la henne få bo hos dem. Til å begynne med truer Rose’ nærvær med å drive familien enda lenger fra hverandre, men til slutt er hun den som fører dem sammen igjen. Medvirkende:Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Carey Mulligan, Aaron Johnson, Johnny Simmons. Regi:Shana Feste.
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 Scandal (15)

  (Scandal, sesong 3) Amerikansk dramaserie. Grant-barna forbereder seg på et direktesendt TV-intervju med Fitz og Mellie i Det hvite hus. Samtidig vender Adnan seg til Harrison for å få hjelp, og Rowan advarer Olivia mot å utrede B613.

 • 00.00 How to Get Away with Murder (9)

  (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie. Annalise Keating er Middleton Universitets mest krevende foreleser og en av landets tøffeste forsvarsadvokater. Hun utfordrer studentene til å løse noen av de vanskeligste straffesakene advokatkontoret hennes har jobbet med. De smarteste og mest lovende studentene får en jobb ved advokatkontoret. Vi får endelig vite hva som skjedde kvelden Sam ble drept.

 • 01.00 Once Upon a Time (7)

  (Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. Emma fanger Snødronningen og oppdager at de har mer til felles enn hun først trodde. Forholdet mellom Regina og Robin Hood blir stadig mer komplisert idet de forsøker å redde livet til hans døende kone. Henry forsøker å hjelpe Regina med å finne ut hvem som er forfatteren av eventyrboken.

 • 02.00 Min nettbrud

  (My Online Bride aka. Diary of an Online Bride) Britisk dokumentar. Mange menn leter etter drømmekvinnen i utlandet, enten via datingsider på nettet, eller ved å dra på «kjærlighetsreiser» som tilbys av internasjonale selskaper. Hva er det som motiverer menn til å søke kjærligheten på fjerntliggende steder, og hvorfor fristes utenlandske kvinnene av å gifte seg med en britisk mann? Mange menn leter etter drømmekvinnen i utlandet, enten via datingsider på nettet, eller ved å dra på «kjærlighetsreiser» som tilbys av internasjonale ekteskapsmeglere. Hva er det som motiverer menn til å søke kjærligheten på fjerntliggende steder, hvordan er det å jobbe med å hjelpe disse mennene med å oppfylle sine romantiske drømmer, og ikke minst hvorfor mener de utenlandske kvinnene at kjærligheten med en britisk mann kan tilby alle mulige fordeler?

 • 03.05 Cold Case (20)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Lily slår seg sammen med agent Cavanauh fra FBI for å etterforske et Woodstock-drap fra 1969.

 • 04.05 Cold Case (21)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. En sak fra 1989 gjenåpnes, der skoleballets dronning ble drept i en bilulykke og sjåføren stakk av. Rush etterkommer en bønn fra den dreptes far om å gi søsteren hennes en ny sjanse.

 • 05.00 Off The Map (9)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Når en vanntaxi krasjer må Ben og Tommy ta vare på pasientene ute i felten. Lily må ta en vanskelig avgjørelse, mens Ryan og Mina behandler en av byens mest irriterende lokale helter.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.10 Gordon Ramsay rydder opp (9) 15.05 MasterChef spesial (5) 16.05 MasterChef spesial (6) 17.05 MasterChef spesial (7)

 • 18.05 MasterChef spesial (8)

  (MasterChef spesial) Norsk realityserie. Vi har invitert kjente MasterChef-veteraner til kjøkkenet igjen, der de skal møte lidenskapelige amatørkokker fra hele Norge som de skal konkurrere mot. Kjendisdeltakerne denne uken er Are Sende Osen, Mira Craig og Carina Dahl. De skal møte de dyktige hobbykokkene Frank Heiertz, Lena Shuldman og Titti Møllen. Eyvind lover deltakerne et kjapt tempo og høyt krav til presisjon underveis, og prestasjonsangsten er til å ta og føle på da det står om to finaleplasser. I elimineringsoppgaven må kjøttkverna frem når det skal lages en biff tartar.

 • 19.05 Boligjakten (2)

  (Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. Boligjaktens meglere, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. Kristine skal kjøpe sin første bolig i Oslo, og som mange andre drømmer hun om en eldre bygårdsleilighet i sentrum, helst på Grünerløkka. Kan Kristine med hjelp av Karianne klare å utkonkurrere en haug med andre budgivere? Å kjøpe småbruk har blitt mer populært de siste årene, og derfor reiser Hans Christian til Hamar for å hjelpe Hanne og Morten som ønsker seg nettopp dette. De ønsker seg et rolig og stille sted å bo utenfor byen med plass til Mortens hobbyprosjekter.

 • 20.00 Luksusfellen (2)

  (Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Danseglade Hege bor i Fredrikstad sammen med sine to døtre, og sliter for å få endene til å møtes. Hun er sykemeldt på grunn av stress, og den dårlige økonomien hjelper ikke på situasjonen. På toppen av det hele går vikariatet hun er sykmeldt fra snart ut, så det haster med å finne seg ny jobb. Hege går stadig tom på konto og regningsbunken vokser i rekordfart. Nå skylder hun 360.000, men insisterer likevel på at den ene datteren skal gå på privatskole.

 • 21.00 Killers

  Terningkast 2(Killers) Amerikansk actionkomedie fra 2010. Når Jen treffer Spencer, fremstår han som drømmemannen! De gifter seg og begynner å leve et rolig forstadsliv. Men det Jen ikke vet, er at Spencer er en hemmelig spion. Men underveis ble Spencer forelsket i Jen Kornfeldt, og tre år senere ble paret gift. Rundt Spencers 30-årsdag oppdager han at hans lykkelige liv raskt kan gå mot slutten fordi noen har betalt enormt mye penger for å få ham drept. Og de innleide morderne kan være hvem som helst, alt fra butikkdama til naboen. Medvirkende:Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck. Regi:Robert Luketic.
  Les mer i filmbasen

 • 22.45 Gordon Ramsays hotelleksperiment (2)

  (Hotel GB) Britisk realityserie. Stjernekokken Gordon Ramsay og butikkdronningen Mary Portas skal drive et hotell i en uke sammen med en rekke andre kjendiser og 14 unge arbeidsløse som er desperate etter å komme i arbeid. Kjendisene er fast bestemt på å gjøre hotellet til en suksess, ikke bare fordi omdømmet deres står på spill, men også fordi alle pengene de tjener vil gå til et veldedig formål. De skal bruke uken til å veilede de unge, slik at de er klare til å arbeide i den virkelige verden når uken er over. De unge har dessuten en mulighet for å sikre seg jobb hos Gordon Ramsay og Mary Portas hvis prosjektet blir en suksess. Andre dag på hotellet er i gang, og komikeren Jimmy Carr slutter seg til Gordons team som arrangør av et moteshow for hunder. Under dagens medarbeidermøte viser deg seg at gutteteamet dagen før tjente langt mer enn jenteteamet, noe som naturligvis gir blod på tann for Mary.

 • 23.45 Emma

  Terningkast 5(Emma) Amerikansk-britisk dramakomedie fra 1996. Emma er en ung kvinne som anser seg selv som kjærlighetens mester. Med de beste intensjoner elsker hun å leke Kirsten giftekniv for sine venner og bekjente, enten de vil eller ei. Hun kobler blant annet venninnen Harriet opp med pastor Elton, og introduserer guvernanten for hennes kommende ektemann, Mr. Weston. Hun er imidlertid ikke like flink til å leke kjærlighetsgud som hun selv tror, og fokuserer så hardt på andres romantikk at hun ikke selv innser at hun har forelsket seg i Mr. Knightly. Medvirkende:Greta Scacchi, Gwyneth Paltrow, Toni Collette. Regi:Douglas McGrath.
  Les mer i filmbasen

 • 02.00 Unforgettable (9)

  (Unforgettable) Amerikansk dramaserie. Serien følger en tidligere politietterforsker fra New York ved navn Carrie Wells, som lider av hyperthymesia, en sjelden medisinsk tilstand som gjør at hun husker alt hun noen gang har sett. Hun blir motvillig dratt inn i politiet igjen av sin tidligere kjæreste og partner når han spør henne om hjelp med en drapssak. Jobben gjør at hun kan fortsette etterforskningen av den ene hendelsen hun har forsøkt å huske; nemlig hvem som drepte søsteren hennes. Et lik blir skylt i land i The Hamptons og Carrie og Als sjef tilbyr dem en betalt «ferie» i hans hytte i Southampton slik at de kan finne morderen. Medvirkende:Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin, Daya Vaidya, Michael Gaston.

 • 02.55 Killers

  Terningkast 2(Killers) Amerikansk actionkomedie fra 2010. Når Jen treffer Spencer, fremstår han som drømmemannen! De gifter seg og begynner å leve et rolig forstadsliv. Men det Jen ikke vet, er at Spencer er en hemmelig spion. Men underveis ble Spencer forelsket i Jen Kornfeldt, og tre år senere ble paret gift. Rundt Spencers 30-årsdag oppdager han at hans lykkelige liv raskt kan gå mot slutten fordi noen har betalt enormt mye penger for å få ham drept. Og de innleide morderne kan være hvem som helst, alt fra butikkdama til naboen. Medvirkende:Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck. Regi:Robert Luketic.
  Les mer i filmbasen

 • 04.35 The Ellen DeGeneres Show (5)

  (The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen får besøk av Harry Connick Jr. og Mireille Enos.

 • 05.25 Untying the Knot (6)

  (Untying the Knot) Amerikansk realityserie. Når ekteskapet rakner trår Vikki Ziegler inn for å hjelpe, enten det gjelder mekling, råd eller deling av eiendeler. Hver episode tar for seg et par midt i en skilsmisse som sliter med å dele alt fra diamanter til kjæledyr. Takstmennene Michael Millea og Mark Millea evaluerer tingene og hjelper Vikki med å dele rettferdig. Etter 26 års ekteskap skal Stuart og Iret skilles. Det blir svært vanskelig å fordele eiendelene deres, spesielt fordi Stuart jobber med å oppfylle andres bryllupsdrømmer og ikke tar bruddet så godt.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Ikke gjør dette hjemme - Canada (4)

  (Never Do this at Home) Kanadisk underholdningsserie. Med en dose vitenskap, litt risiko og mye humor utfører Teddy Wilson og Norm Sousa de villeste eksperimenter du ikke må finne på å gjøre hjemme. I denne episoden brukes blant annet såpebobler, kano og en svært farlig oksygenbeholder.

 • 20.10 Sofa (3)

  Norsk underholdningsserie. Sofa er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige TV-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene. Det ble mye latter hos «Sofa"-gjengen da Dagsrevyen meldte at Mulla Krekar skulle sendes ut på landet, nærmere bestemt til Kyrksæterøra. Hjemme hos Pål og Bente er «Norge Rundt» favoritten, og særlig Pål blir revet med da han ser en reportasje om en mann som har samlemani. Pål er selv en storsamler og har garasjen full av skrot. Og ukas høydepunkt for mange er storserien «Kampen om tungtvannet". Deltakerne i «Sofa» er ikke enige om hvorvidt dagens ungdom ville være villige til å risikere livet i en slik aksjon.

 • 20.40 Underholdningsavdelingen (1)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 21.20 Chéri

  (Chéri) Britisk-fransk-tysk romantisk drama fra 2009. En av Paris' mest ettertraktede luksusgledespiker, Lea, har fått seg en ny hobby, den 19 år gamle sønnen til hennes gamle konkurrent, Chéri. Forholdet varer i seks år, og når det brått tar slutt, føler Lea seg dypt såret. Så hvem var egentlig den forførte av de to? (Chéri.) Medvirkende:Michelle Pfeiffer, Rupert Friend, Tom Burke, Iben Hjejle, Kathy Bates. Regi:Stephen Frears.
  Les mer i filmbasen

 • 22.50 Nytt på nytt (4)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum. Gjester denne uken er Inga Marte Thorkildsen og Bent Høie.

 • 23.20 Månedens ansatt

  (Employee of the Month) Amerikansk romantisk komedie fra 2006. Den dovne og umotiverte Zack innser raskt at det skal mye mer enn flørt til hvis han skal vinne den nyansatte Amys hjerte og oppmerksomhet. Han må vinne den ettertraktede tittelen som «Månedens medarbeider» fra erkefienden Vince - firmaets største streber. (Månedens ansatte.) Medvirkende:Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick. Regi:Greg Coolidge. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.05 Verdens beste skijenter (5)

  Norsk dokumentarserie. Hvordan holder skijentene motivasjonen oppe når livet byr på store utfordringer? I dagens episode møter vi Astrid Uhrenholdt Jacobsen, en skiløper med en spesiell historie. Astrid har vært gjennom flere prøvelser enn de fleste. Allikevel fortsetter hun å satse. Hvordan holder hun motivasjonen oppe når livet byr på store utfordringer?

 • 01.45 Rome (5)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Vorenus og Pullo drar tilbake til Collegium, men alt er ikke slik det var. Etter hvert kommer Octavius tilbake og starter med å forhandle om en plass i Senatet. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 02.45 Rome (6)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. To hærer støter sammen, og framtiden til Roma står på spill. Pullo blir sendt av gårde på et svært brutalt oppdrag. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 03.40 Sonic Highways (3)

  (Foo Fighters - Sonic Highways) Amerikansk dokumentarserie. Foo Fighters reiser til åtte legendariske musikkstudioer i åtte forskjellige byer i USA for å skrive på og spille inn sitt 8. album Sonic Highways. «Lyden av Seattle.» (Lyden av Seattle.) Foo Fighters reiser denne gangen til Seattle.

 • 04.40 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php