Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Siste filmtrailere

På sitt beste kan film skape små bølger i samfunnet

På sitt beste kan film skape små bølger i samfunnet

Det kan norsk film prøve oftere på uten å miste publikumet sitt Les mer

16.30 VM på ski

 • 18.30 Newton

  Hva er forskjellen på vann og tungtvann? Tungtvann ser ut som helt vanlig vann, men forskjellen er stor nok til at mange ble drept under andre verdenskrig på grunn av dette.

 • 19.00 Søndagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.30 Gulosten - gangsteren som ble kongens venn

  Norsk dokumentar. Johannes Andersen, kjent som Gulosten, var i mellomkrigstiden Norges mest berømte kriminelle. Under den andre verdenskrigen blir Gulosten med i Kompani Linge og i London blir han venn med kong Haakon. Møtet med kongen skal vise seg avgjørende for Gulosten, som begår et dobbeltdrap i fredstid. Hvordan kunne Norges mest berømte kriminelle slippe unna med et dobbeltdrap? (Gulosten.)

 • 21.25 Grantchester (1)

  (Grantchester) Britisk krimserie. Den unge sognepresten Sidney Chambers lever et liv i fred og ro, inntil et drap blir begått i den idylliske landsbyen Grantchester. Med sin teft for mysterier og kunnskap om menneskers sjelsliv tar han på seg rollen som detektiv. Sammen med etterforsker Keating kastes han inn i en farlig verden av løgner, svik og drap. Medvirkende:Robson Green, Tessa Peake-Jones, James Norton.

 • 22.10 Fortitude (5)

  (Fortitude) Britisk krimserie. Handlingen i dette spennende krimdramaet er lagt til fiktive Fortitude, verdens nordligste by og et av de tryggeste stedene på kloden. Men så blir et grusomt drap begått, og i kjølvannet avdekkes mørke hemmeligheter som etterhvert truer det lille samfunnets fremtid. Frank er arrestert, og bevisene mot ham er overveldende. Dan mister kontrollen, og Morton tar over ansvaret for avhørene. Dan søker trøst hos Henry som etterhvert skjønner at Dans følelser for Elena er det største problemet. Er Elenas mystiske fortid i ferd med å innhente henne? Medvirkende:Stanley Tucci, Sofie Gråbøl, Richard Dormer.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Latter Live (8)

  Underholdning. Latter Live tar oss med til humorhuset Latter på Aker Brygge i Oslo. Vi får oppleve Norges ledende komikere på scenen og backstage. I dette siste programmet i serien fra Latter på Aker Brygge får vi se Jon Niklas Rønning og Nils Ole Oftebro framføre «Paradisemonologene". Jonas Kinge Bergland forteller om det harde livet som medisinerstudent, og Tommy Steine avslører at han fortsatt er redd for å fly.

 • 23.45 Sofa (7)

  Norsk underholdningsserie. Sofa er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige TV-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene.

 • 00.15 Mesternes mester (9)

  Underholdningsserie. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! Hvem blir de tre finalistene i den sjette sesongen av Mesternes Mester? Tema i dag er vinnervilje. Nå blir deltagernes vinnervilje virkelig satt på prøve i de tre krevende konkurransene hvor de siste krefter i armer og bein skal få kjørt seg. Den siste konkurransen «tyngdekraft» er en av de tøffeste konkurransene i Mesternes Mesters historie. Hvem orker å yte det lille ekstra for å komme til finalen i Mesternes Mester? Programleder:Dag Erik Pedersen.

 • 01.15 Dr. T og kvinnene

  Terningkast 3(Dr. T and the Women) Amerikansk dramakomedie fra 2000. Dr. T er en kvinnebedårende gynekolog med begge beina godt plantet i en midtlivskrise. Som favorittdoktoren til byens sosiale elite er han konstant overbooket. I tillegg er det krise på hjemmefronten, og det hjelper heller ikke at alle pasientene hans blir mer enn bare pasienter. (Dr. T og kvinnene.) Medvirkende:Laura Dern, Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett. Regi:Robert Altman.
  Les mer i filmbasen

 • 03.10 Lindmo (6)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

 • 04.00 Underholdningsavdelingen (5)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 04.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.30 Alice Babs 17.55 Mesternes mester (9)

 • 18.55 Nordisk villmark (3)

  (Nordic Wild) Tysk naturserie. Jordklodens største øy, Grønland, har et hjerte av is. Her bor Jordas største rovpattedyr, isbjørnen, og andre pattedyr i et klima med temperaturer langt under frysepunktet og med nordlyset flammende over himmelen.

 • 19.45 Nasjonal snøkveld

  En helaften om snø i vinterlandet Norge. (Nasjonal snøkveld.) Det skal handle om alt fra snøkrystaller til verdens største snømengder. Snøen kan ta liv, men også beskytte og redde liv. Vi gledes og plages med snø. Programledere for Nasjonal snøkveld er Mari Bjørnsdatter Knudsen og Morten Hopkins Kræmer.

 • 22.30 Manolete

  (Manolete) Spansk-britisk biografisk drama fra 2008. Den legendariske tyrefekteren Manolete danser med døden i ringen, mens elskerinnen Lupe har et inderlig ønske om at han skal elske livet. En gripende historie om kjærligheten mellom Manolete og Lupe som trosser motstand fra familie, kolleger og general Franco, til forholdet får en tragisk slutt. (Manolete.) Medvirkende:Adrien Brody, Penélope Cruz, Nacho Aldeguer. Regi:Menno Meyjes. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.00 Drømmen om Europa (2)

  Dokumentarserie. Vi følger norsk politi på jobb for Frontex, EUs politisamarbeid. Programmet tar oss med midt inn i flyktningdramaet som foregår i Europa. Politimannen Rolf-Arne Kurthi har som oppgave å få ut info om smuglerruter og bakmenn av flyktningene i mottaket i Cara Mineo, Sicilia. Karoline Lynne og hunden Dennis søker etter migranter i lastebiler og trailere, uten å gjøre så mange funn. Sara Creta har dratt til et skogholt utenfor den spanske enklaven Melilla i Marokko, der hun møter hundrevis av forkomne migranter, som sier de har blitt slått av det marokkanske og spanske politiet.

 • 00.40 Til topps i Hollywood

  Portrett. Som første nordmann er Morten Tyldum Oscar-nominert for beste regi. Filmen hans, «The Imitation Game", er nominert til åtte Oscar, blant annet for beste film. Vegard Larsen har besøkt Tyldum i Hollywood, og fulgt ham i de spenningsfylte dagene frem mot utdelingen. (Til topps i Hollywood.)

 • 01.10 Maracanã - minnenes stadion

  Britisk dokumentar. Da Maracanã fotballstadion ble bygget til verdensmesterskapet i 1950, var brasilianerne overbevist om at de kom til å vinne. Tapet 2-1 mot Uruguay førte til en nasjonal depresjon, men nå får landslaget en ny sjanse. Årets mesterskap skal spilles på samme sted. Maracanã er som en religiøs arena der Pelé skåret sitt mål nr. 1000, og Frank Sinatra, Madonna, og Pave Johannnes Paul II tok imot hyllest fra de store massene. (Maracanã - minnenes stadion.)

 • 02.00 Alice Babs

  Dansk dokumentar. Et stevnemøte med en av 1900-tallets mest populære og verdenskjente sangartister. På repertoaret hennes sto jazz, sving, jodling og klassisk musikk. Alice Babs var 12 år gammel da hun første gang sto på en scene og vant publikum med sin klokkeklare stemme. I dag er hun 84 år gammel og synger fremdeles. I programmet forteller hun selv om sin fantastiske karriere og viser film fra sitt liv i musikken. (Alice Babs.)

 • 03.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.30 Robinsonekspedisjonen (3)

 • 18.00 Reisen hjem (3)

  Norsk livssynsprogram. Egil Svartdahl tar med seg kjente mennesker tilbake til utgangspunktet - til stedet der troen ble formet, eller avfeid. Egil møter Paal Andre Grinderud, og blir med ham tilbake til barndommens Mjøndalen og til bedehuset som formidlet håp i en traumatisk barndom med en alkoholisert mor. Er det mulig å tro på en Gud når livet er så mørkt?

 • 18.30 Nyhetene og Sporten

 • 18.50 Været

 • 19.00 Tid for hjem (8)

  Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, Einar Nilsson, Andreas Nygård og Gunnar Fjellstad er tilbake med 12 nye episoder der de pusser opp for folk. Tid for hjem får i oppgave å modernisere et gammelt kjøkken. Beboerne vil ha endringer og er veldig usikre på om de skal rive ned noen vegger. Designer Karin Faber vil åpne opp og har klare ideer om hvordan dette skal bli. Her er det mange overraskende løsninger og tips å få med seg.

 • 20.00 Robinsonekspedisjonen (4)

  Norsk realityserie. 18 deltagere blir sendt til en øde øy på Filippinene. Her skal de kjempe sitt livs kamp - mot elementene og mot hverandre. De blir inndelt i to lag, og må hver uke kjempe mot hverandre i to konkurranser. Kappestriden gir deltagerne mulighet til å få mat og goder, Robinsonkampen gir vinneren immunitet. Laget som taper, må møte i det fryktede øyrådet. Her må deltagerne bestemme hvem de ønsker å sende ut av ekspedisjonen. Deltakerne hygger seg på hver sine strender, men så kommer det et brev fra Christer Falck om at de må pakke alle personlige eiendeler og møte til kamp.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 Robinsonekspedisjonen (4)

  Norsk realityserie. 18 deltagere blir sendt til en øde øy på Filippinene. Her skal de kjempe sitt livs kamp - mot elementene og mot hverandre. De blir inndelt i to lag, og må hver uke kjempe mot hverandre i to konkurranser. Kappestriden gir deltagerne mulighet til å få mat og goder, Robinsonkampen gir vinneren immunitet. Laget som taper, må møte i det fryktede øyrådet. Her må deltagerne bestemme hvem de ønsker å sende ut av ekspedisjonen. Deltakerne hygger seg på hver sine strender, men så kommer det et brev fra Christer Falck om at de må pakke alle personlige eiendeler og møte til kamp.

 • 22.15 En kveld hos Kloppen (5)

  Norsk underholdning. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. Inviterer Hellstrøm hjem på kjøkkenet.Solveig Kloppen har tatt mot til seg og invitert Eyvind Hellstrøm hjem på kjøkkenet sitt. På besøk kommer også forfatter Tore Renberg og programleder Marte Stokstad, og begge bidrar som best de kan - ikke minst når det kommer til den gode stemningen..

 • 23.15 Camp Falun

  TV 2 Sporten er på plass under ski-VM Falun. Fra bobilen sin ved Lugnet skistadion holder programleder Christian Paasche - sammen med langrennsekspertene Fredrik Aukland og Odd-Bjørn Hjelmeset - deg oppdatert på hva som skjer i mesterskapet, i tillegg til at det blir mye herlig galskap fra de svenske skogene.

 • 23.45 Madam Secretary (8)

  Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. «Need to Know.» Presidenten bestemmer at Henry igjen skal involveres i NSA, men Henry bestemmer seg for å holde sin virksomhet i spionyrket hemmelig for Elizabeth. I mellomtiden begynner stemningen mellom Matt og Daisy å påvirke miljøet for alle på jobben. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.

 • 00.40 The Good Wife (3)

  Amerikansk dramaserie. Alicia var den perfekte hustru, inntil ektemannen ble fengslet etter en offentlig sex- og korrupsjonsskandale. Nå har hun gjenreist advokatkarrieren sin, og driver et eget firma sammen med dyktige kolleger. Cary står i fare for å miste kausjonen sin, og en kjent feminist oppfordrer Alicia om å stille til valg, men Alicia nekter å ta hintet.

 • 01.35 God kveld Norge (8)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 02.10 Criminal Minds (11)

  (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere frosne lik blir oppdaget i vannet i Nevada. BAU-teamet mistenker at ofrene var medlem av en sekt. Samtidig må JJ konfrontere noen gamle demoner fra fortiden sin. Medvirkende:Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Jennifer Love Hewitt.

 • 02.55 Scorpion (8)

  Amerikansk dramaserie. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. En musiker som har laget en algoritme som generer hitlåter, hjelper Scorpion-temaet med å finne morderen til en drept musikkblogger. Drew ber Walter om hjelp til å komme nærmere sønnen sin. Medvirkende:Eddie Kaye Thomas, Katharine McPhee, Elyes Gabel.

 • 03.40 Wallander (4)

  Svensk krimserie. HD. Kenneth Branagh spiller rollen som Kurt Wallander i den britiske versjonen av «Wallander». Wallander er i Latvia for å etterforske det mafiarelaterte drapet på major Liepa og to mafiamedlemmer som ble skylt i land i Ystad.

 • 04.30 Gotham (5)

  Amerikansk thrillerserie. Vi følger den unge etterforskeren James Gordon i Gotham-politiet før hans møte med Batman og de andre onde skurkene som gjorde Gotham til en beryktet by. Jim og Harvey etterforsker et drap forårsaket av det nye stoffet, Viper, som har dødelige bivirkninger. Samtidig tilbyr Oswald seg å hjelpe Maroni med å rane Falcones kasino. Fish viser Liza hvordan hun kan komme nærmere Falcone.

 • 05.15 60 Minutes (47)

  Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.25 Parkeringsvaktene (5) 17.55 Parkeringsvaktene (6)

 • 18.25 Parkeringsvaktene (8)

  (Parking Wars) Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb!

 • 18.55 Storbritannias sterkeste mann 2013 (6)

  Styrkesport. Følg med når Storbritannias sterkste menn konkurrerer i ulike, tøffe grener. Konkurransen Ultimate Strongman feiret sitt tiårsjubileum i 2013.

 • 20.00 Golden Goal (3)

  Norsk humorprogram. Et underholdningprogram for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Casper Ruud kommer på besøk. Han er Norges framtidige tennishåp, og er bare 16 år. Gutta har også vært i Florida og deltatt på «Cowboy action shooting".

 • 20.30 Golden Goal (4)

  Norsk humorprogram. Et underholdningprogram for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. .Lars Bohinen, nå trener for nyopprykkede Sandefjord og tidligere landslagslegende, kommer til Henrik og Johan. Henrik har deltatt på innendørsorientering i Trondheim.

 • 21.00 Batman & Robin

  Terningkast 2(Batman & Robin) Amerikansk actioneventyr fra 1997. Den onde Mr. Freeze må holde kroppen nedkjølt til under frysepunktet, og vil fryse hele Gotham City. Pamela Isley muterer en plante som vil utrydde menneskeheten, slik at plantene kan herske over verden. Kan Batman og Robin stoppe skurkene før de får gjennomført planene sine? Medvirkende:George Clooney, Chris O'Donnell, Arnold Schwarzenegger, Uma Thurman, Alicia Silverstone. Regi:Joel Schumacher. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 Fjorden Cowboys (7)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar og Lothepus skal på jakt. I uminnelige tider har mannfolkene i familien til Lothepus pakket traktoren til randen og kjørt langt inn på Hardangervidda på reinsjakt. Joar er en skeptisk førstegangsjeger og har en svært utfordrende tur i vente.

 • 00.00 Nattarbeiderne (9)

  Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. Arnie er tilbake til stedet hvor han har tilbrakt mesteparten av sin karriere - Tranen i Oslo. I over 20 år opptrådte Arnie ukentlig på gamle Tranen, men nå er puben restaurert og har blitt en lys og fin restaurant og cocktailbar. Denne opptredenen symboliserer karrierepunktum for Arnie, som er både stolt og vemodig, og ikke minst glad.

 • 00.30 Nattarbeiderne (10)

  Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I siste episode av «Nattarbeiderne» har stripperen Linda fått inn et utdrikningslag hun skal strippe for. Den vordende brudgommen hadde en avtale med sin kommende brud om at strippeshow var uaktuelt. Forloveren ville det annerledes, så her er de. Og selv om brudgommen prøver å holde øyekontakt med Linda, innrømmer han at øyelokkene ble litt tunge når han fikk pupper inn i synsfeltet.

 • 01.00 Nattarbeiderne (1)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. Krimfotografene Vegard og Daniel mottar melding om en stor ulykke i Hokksund. De jobber fra Oslo og tar en stor sjans ved å kjøre så langt for å ta bilder som de håper å kunne selge til de forskjellige nyhetsredaksjonene. De kommer fram, og det viser seg at ulykken er alvorlig.

 • 01.30 Nattarbeiderne (2)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. Vi får et innblikk i militærpolitiets mange oppgaver. Det er natt til 1. mai, og i Bardufoss leir er militærpolitiet på høy beredskap siden dette er en natt som tidligere har vært preget av masseslagsmål og ulykker. Krimfotografene får melding om en alvorlig brann og rykker begge ut for å få tatt de beste bildene. Konkurransen blant krimfotografer er stor, og for å få de beste og mest salgbare bildene handler det i stor grad om å ankomme ulykkessteder først.

 • 02.00 Med kniven på strupen (1)

  (Hungry Investors) Amerikansk realityserie. Kjendiskokken John Besh og to andre kokke-eksperter drar USA rundt og gir restauranter som sliter muligheten til å konkurrere om investeringsmidler. Gjennom ulike konkurranser kjemper restaurantene om å vinne penger som kan redde levebrødet og forretningen deres.

 • 02.55 Lommetyv og stolt av det (1)

  (...And Proud) Britisk dokusåpe. De er kriminelle og uglesette, men likevel stolte. Møt Storbritannias mest skamløse lommetyver, trygdesvindlere og andre lovbrytere. Rob Nightingale har vært lommetyv de siste fem årene. Han slår uten å skjemmes til mot enkle mål, og stjeler alt han kommer over. På bare et år har han stjålet gjenstander som til sammen er verdt rundt 1 million kroner.

 • 03.50 Gjeldshaiene (2)

  Britisk realityserie. Dramatiske historier om mennesker i dyp gjeld og om dem som har som jobb å kreve inn penger eller verdier fra disse. Mike og Terry drar til Cheshire for å hente et kjøretøy hos en kvinne som skylder flere hundre pund.

 • 04.40 Mann mot maskin (1)

  (Owner's Manual) Amerikansk realityserie. Ed Sanders og Marcus Hunt vil gi svar på et av menneskehetens store spørsmål; er det best å lese bruksanvisningen først, eller bruke sunn fornuft? I hver episode tester de hvilken fremgangsmetode som er best, mens de manøvrerer seg gjennom avansert og farlig maskineri. I første program får Marcus og Ed en tøff utfordring når de må mestre stunt-akrobatikk i fly over Stillehavet.

 • 05.05 Ekte mannfolk (1)

  (Coming of Age) Dansk realityserie. Michael og Karsten er midt i 30-årene, men har egentlig aldri blitt voksne. Nå ønsker de å bevise for seg selv at de er ekte mannfolk. Det skal de gjøre ved å reise til ulike deler av verden og ta de manndomsprøvene som hører til kulturen der de kommer. I første episode befinner Michael og Karsten seg hos en stamme i Brasil der unge menn må tåle smertefulle bitt fra kjempemaur.

 • 05.35 What Went Down (7)

  Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer, hysteriske øyeblikk og spektakulære suksesser. Baklengs med bil.Utrolig Vingsuit-flyvning, et stygt sykkelkrasj, og det som trolig er verdens første baklengs salto med bil er blant klippene vi får se. I tillegg konkurreres det i å fange en rullende rund ost i et osteløp.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.30 Morgan Freeman: Livets gåter (10)

 • 18.30 Fast and Loud (8)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «David Hasselhofs Pontiac Trans Am - del 1.» (Don’t Hassle the Hoff - Pontiac Trans Am Part 1.) GMG-gjengen pusser opp og gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet sitt. Kan de få bilene på veien igjen før neste auksjon, og er det verdt innsatsen?

 • 19.30 Gullfeber (12)

  (Gold Rush) «Hauger med gull.» (Piles of Gold.) Gjengen satser alt når de drar nordover igjen med nye skjerper, nye maskiner og nye måter å få gullet opp fra bakken på. Men vil stor risiko gi stor avkastning?

 • 20.30 Spydfiskerne (1)

  (Catching Hell) «Gammel kniving.» (Ancient Rivalries.) Vi følger livene til heroiske spydfiskere som risikerer livet under havoverflaten i Mexicogolfen for å fange den beste fisken som er å få tak i.

 • 21.30 Bear Grylls: Breaking Point (6)

  (Bear Grylls: Breaking Point) (6.) Bear får selskap av to vanlige mennesker som sliter med alvorlige fobier. Han håper å kunne endre livene deres for alltid, gjennom en reise i villmarken.

 • 22.30 Alaska: The Last Frontier (1)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «En mild vinter.» (A Mild Winter.) Familien må hanskes med den varmeste vinteren i Alaska på mange tiår. Atz Lee og Eivin må legge i vei for å sikre hyttene ved bukten.

 • 23.30 Railroad Alaska (3)

  (Railroad Alaska) «På kollisjonskurs.» (Collision Course.) Nesten 50 mil sør for polarsirkelen kjemper Cathy og Larry mot iskalde forhold som truer med å avskjære ferskvannsforsyningen deres.

 • 00.30 The Unexplained Files (1)

  (The Unexplained Files) Dokumentarserie. «Valentich & Texas Blue Dogs.» (Valentich & Texas Blue Dogs.) I Texas angriper lutryggede hunder med blå øyne kveg - hvor kommer de fra? Dessuten, hvorfor eksploderte plutselig TVer og brødristere på Sicilia?

 • 01.30 Mythbusters (81)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Svære myter.» (Big Rig Myths.) Adam og Jamie prøver å finne ut om et eksploderende lastebildekk kan være dødelig. Og vil en bil bruke mindre drivstoff ved å kjøre i dragsuget av en stor lastebil?

 • 02.30 Mythbusters (82)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Snøspesial.» (Snow Special.) Mythbusters prøver seg i løypa når de undersøker snømyter. Kan lyden av et piskesmell utløse et snøskred? Og vil tungen din virkelig feste seg til en iskald stang?

 • 03.30 Mythbusters (83)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Granater og mot.» (Grenades and Guts.) Adam og Jamie undersøker om en actionhelt kan beskytte de han jobber sammen med fra en granateksplosjon, og de tester en internettvideo som påstår den kan gjøre det utroligste.

 • 04.20 Mythbusters (84)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Baseballmyter.» (Baseball Myths.) Adam og Jamie får selskap av den legendariske pitcheren Roger Clemens fra New York Yankees idet de prøver å bekrefte eller avkrefte noen av mytene som omgir baseball.

 • 05.10 Mythbusters (85)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Spesial: Seernes ønsker.» (Viewer Special.) Adam Savage og Jamie Hyneman utforsker noen av mytene som programmets seere har ønsket å få undersøkt. I tillegg får en heldig seer muligheten til å sprenge foreldrenes bil.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 4-stjerners middag (26)

 • 18.00 4-stjerners middag (27)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Filmviter Brita Møystad Engseth inviterer Ellen Horn, Kyrren Haugen Sydness og Rune Andersen og til en filmatisk aften på Tåsen i Oslo sammen med hunden sin, Skotuss.

 • 19.00 4-stjerners middag (28)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Komiker Rune Andersen inviterer Ellen Horn, Kyrre Haugen Sydness og Brita Møystad Engseth til Sørlandet den siste kvelden denne uken. Rune bor på en vakker øy rett utenfor Kristiansand og tar imot gjestene med båt, noe særlig Ellen Horn setter stor pris på.

 • 20.00 71º nord - Norges tøffeste kjendis (1)

  (71º nord - Norges tøffeste kjendis, sesong 6) Norsk realityserie. Den sjette sesongen av 71º nord - Norges tøffeste kjendis blir mer utfordrende og spektakulær enn noen gang. Denne gang er det følgende ti kjendiser som får testet sine grenser: Aylar Lie, Bjørn Einar Romøren, Vibeke Skofterud, Nils-Ingar «Nilsi» Aadne, Mariann Thomassen, Emilie «Voe» Nereng, Andreas Håtveit, Hilde «GP» Gjermundshaug Pedersen, Roger Ruud og Geir Schau. Kjendisene fires ned fra helikopter, kastes ut i fallskjermduell, klatrer i stupbratte fjell og henger i nett høyt over den mektige Vøringsfossen. To av deltakerne må også overnatte i en dobbeltseng i Trollveggen - 1420 meter over bakken. Med en gruppe bestående av blant andre flere idrettshelter, en komiker, en popartist, en blogger og en tidligere glamourmodell, er det også duket for sterke følelser og mye dramatikk blant deltakerne.

 • 21.30 Neste sommer (1)

  (Neste sommer, sesong 2) Norsk komiserie. Den humoristiske dramaserien Neste sommer ble fjorårets store nyvinning på TVNorge. Nå er Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe, Eivind Sander og Pia Tjelta klare for å harselere mer med det norske hyttelivet. Per Ivar og Eva har endelig signert papirene som gir dem familiehytta til odel og eie. Med overtakelsen følger også en uendelig lang liste med rutiner og instrukser fra svigerfar, noe Per Ivar naturligvis ikke vil la seg styre av. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

 • 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (1)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. «Thomas Giertsen: Helt perfekt» er tilbake med ny sesong. Når vennene Mariann og Jøgge går fra hverandre, begynner Thomas og Ine å revurdere sin egen tilværelse. Kanskje gresset virkelig er grønnere på den andre siden? Thomas tilbyr seg å hjelpe Marian med å selge huset etter bruddet, men jobben blir større enn han hadde sett for seg. Jon er stadig singel og flytter inn i seniorleiligheten til en avdød tante.

 • 22.30 Lov og orden (1)

  (Lov og orden) Norsk dokumentarserie. Norge er et av verdens tryggeste land å bo i, men under overflaten vokser utfordringene. Mange av oss får hjelp når vi trenger det aller mest, men landet vårt er i forandring, så hva gjør politiet for å møte den nye hverdagen? I «Lov og orden» har vi sendt ut 35 TV-team for å filme det norske politiet i ett døgn. Gjennom 24 timer følger vi dem tett, fra nord til sør, for å se alt de foretar seg. Vi er med på spaning og aksjon mot sexkunder i hovedstaden, og møter politiet i sosiale settinger i kantina i Bodø. Vi følger hjertet i Oslo-politiet, operasjonssentralen, gjennom en hektisk dag, og en helt vanlig vakt i Tromsø utvikler seg plutselig til en væpnet aksjon når patruljen kommer over en blodig mann som har blitt angrepet med øks.

 • 23.30 Stalker (15)

  (Stalker) Amerikansk krimserie. Etterforskerne i LA-politiets Threat Assessment Unit har stalkere, eller forfølgere, som spesialfelt. Jack Larsen ble nylig overført fra New York-politiets drapsavsnitt og har ofte havnet i trøbbel på grunn av sin sterke personlighet og tvilsomme oppførsel. Men disse egenskapene har også vist seg verdifulle i jobben som etterforsker. Sjefen hans, Beth Davis, er sterk, fokusert og ekspert på sitt område, drevet av hennes personlige erfaring som offer for en forfølger. En high school-trener hevder å ha blitt angrepet av en elev som er forelsket i ham, og Beth og Jack etterforsker saken. Medvirkende:Dylan McDermott, Maggie Q.

 • 00.25 Castle (11)

  (Castle) Amerikansk krimserie. Castle skaffer seg lisens for å jobbe som privatdetektiv, siden han ikke lenger får lov til å jobbe med Kate Beckett og politiet. Han dukker opp uanmeldt ved åstedet til Beckett i håp om å kunne etterforske saken sammen med henne. Men ikke alt går etter planen.

 • 01.20 CSI (10)

  (CSI) Amerikansk krimserie. CSI-teamet etterforsker et merkelig drap på en mann som ble drept to ganger.

 • 02.20 The Beaver

  Terningkast 2(The Beaver) Amerikansk drama fra 2011. Walter er en tidligere vellykket og lykkelig familiemann som har nådd bunnen. Men i sitt livs mørkeste time finner han en heller uvanlig redningsmann: en hånddukkebever som tar over Walters liv i et forsøk på å snu ting til det bedre. Medvirkende:Mel Gibson, Cherry Jones, Jodie Foster, Anton Yelchin, Riley Thomas Stewart. Regi:Jodie Foster. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.00 Special Victims Unit (16)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Benson befinner seg i en vanskelig situasjon da det viser seg at hun har tettere bånd til en mistenkt enn hun noen gang kunne forestilt seg.

 • 04.45 Criminal Minds: Suspect Behavior (1)

  (Criminal Minds: Suspect Behavior) Amerikansk krimserie. Spesialagent Sam Cooper er sjef for et eliteteam med agenter innenfor FBIs Behavioral Analysis Unit (BAU) som bruker ukonvensjonelle metoder i etterforskningen og aggressive taktikker for å fange nasjonens verste kriminelle. Cooper og teamet hans blir kalt ut til Cleveland for å etterforske en rekke saker om mishandling av barn.

 • 05.35 Malibu Country (17)

  (Malibu Country) Amerikansk komiserie. Reba får livet snudd på hodet når hun oppdager at countrymusiker-ektemannen hennes er utro. Med sin skarptungede mor og sine to barn på slep forlater hun mannen i Nashville og setter kursen mot solfylte Malibu i California for å starte et nytt kapittel i livet.

 • 05.58 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.00 Håndball: EHF Cup

 • 18.00 Seinfeld (28)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. George får seg jobb som bilflytter for naboer som ønsker å unngå bøter. Kramer får en rolle i en Woody Allen-film. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 18.30 Seinfeld (30)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry, Elaine, George og Kramer tar t-banen. Jerry blir kjent med en tjukk naken mann, Elaine blir sittende fast i en tunnel på vei til et lesbe-bryllup, George møter en vakker kvinne som lurer ham trill rundt og Kramer overhører et tips på vei til veddeløpsbanen. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 19.00 Simpsons (3)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Marge begynner på et kurs som skal lære foreldre å oppdra barna sine til å bli selvstendige individer. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.

 • 19.30 Simpsons (4)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Under et bankran overtaler Marge bankraneren til å overgi seg til politiet. Samtidig lover hun å besøke ham i fengselet. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.

 • 20.00 Family Guy (8)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Brian tar en prøve for Meg, men når resultatene er dårlige tror alle han kanskje ikke er så smart allikevel. Peter forsøker å vise Brian gledene ved å være uintelligent.

 • 20.30 Simpsons (8)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Homer har en midtlivskrise og tar opp bassgitarspillingen. Han setter sammen et coverband med noen andre fedre, men suksessen overskygges snart når et bandmedlem skiller seg ut som stjernen.

 • 21.00 Two and a Half Men (8)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Alan er fast bestemt på å overbevise Louis om at julenissen virkelig finnes. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 21.30 The Goldbergs (8)

  (The Goldbergs) Amerikansk dramakomedie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Adams overdrivelse av hvordan han brakk armen kan sette vennskapet med Emmy Mirsky i fare. Medvirkende:Jeff Garlin, Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia.

 • 22.00 Brooklyn Nine-Nine (7)

  (Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk dramaserie. Offiser Jake Peralta er en bekymringsløs, men fremgangsrik politibetjent som er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det er Thanksgiving og politistasjonen er så godt som stengt. Jake, som har fått ansvaret, gjør sitt beste for å holde kaoset unna og stemningen høy. Amy blir stresset når ting begynner å skje... Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.

 • 22.30 Skrik 3

  Terningkast 3(Scream 3) Amerikansk grøsser fra 2000. Etter de grufulle hendelsene ved Windsor College har Sidney trukket seg tilbake til et øde fjellområde i Nord-California. Under nytt navn jobber hun som telefonrådgiver for kriserammede kvinner. Men én dag er uhyggen tilbake. Medvirkende:Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Patrick Dempsey, Scott Foley. Regi:Wes Craven. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.20 Caught on Camera (7)

  (Caught on Camera) Amerikansk underholdning.

 • 01.25 Caught on Camera (8)

  (Caught on Camera) Amerikansk underholdning.

 • 02.30 D-Tox

  (D-Tox) Amerikansk actionthriller fra 2002. En politimann tyr til flaska etter han blir vitne til et brutalt mord på jobben. For å få hjelp legger han seg inn på et rehabiliteringssenter for politifolk, men finner snart ut at det er langt tryggere på utsiden. Senteret er nemlig hjemsøkt av en morder. Medvirkende:Sylvester Stallone, Charles S. Dutton, Kris Kristofferson. Regi:Jim Gillespie.
  Les mer i filmbasen

 • 04.05 30 Rock (1)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz prøver å overtale alle til å vise seg fra sin beste side når adopsjonsagenten kommer på besøk for å finne ut om hun egner seg som mor. Jack kommer tilbake til NBC med store planer.

 • 04.30 30 Rock (2)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz blir sittende ved siden av Oprah Winfrey på tur hjem fra Chicago og åpner seg for henne om alle sine problemer. Tracy og Jenna krangler om hvem sitt liv som er tøffest.

 • 04.50 Cheers (9)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. «Cheers» er stedet der alle vet hvem du er. Sam planlegger å skrive sin selvbiografi, og Norm konfronterer en av Veras gamle flammer.

 • 05.15 Community (13)

  (Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Skolen skal sette opp et anti-narkotika-skuespill på en ungdomsskole i nabolaget. Pierce er veldig spent på å opptre og vil ha en større rolle.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (22)

 • 18.00 Unge mødre (2)

  (Unge mødre) Norsk dokumentarserie. I Trondheim er Gunhilds datter Leah Madelin på full fart inn i trassalderen, og Gunhild må være bestemt. Anja og Martin prøver ut yoga for gravide, mens Camilla får gode utdanningsråd av søskenbarna sine. Anna og Michelle handler inn til den nye leiligheten.

 • 19.00 Project Runway (2)

  (Project Runway) Amerikansk livsstilserie. Project Runway er tilbake, denne gangen med en vri som vil sjokkere de 16 ivrige designerne. Designerspirene har fått i oppgave å lage serveringsuniformer og ballgutt-antrekk, verdig til å bli brukt i SPiN Ping Pong Social Clubs rundt om i landet, eid av Academy Award-vinner Susan Sarandon som også er gjestedommer.

 • 20.00 Herlige hjem (8)

  (Herlige hjem) Norsk livsstilsserie. Vi besøker boliger som er tilrettelagt for å leve utendørs. Med pent opparbeidede uterom og utekjøkken, lever Vibeke på Lysaker og Tor på Blommenholm i pakt med naturen og har visket ut grensene mellom inne og ute. Vibeke Sætre bor på Lysaker med sine to barn, samt to store Maine Coon-katter og fire høner. Vibeke forelsket seg raskt i boligen. Den var i veldig dårlig forfatning, men Vibeke så potensialet og helrenoverte boligen samt tomten over en tiårsperiode. I en enebolig på Blommenholm i Bærum bor Tor Gundersen. Boligen er omkranset av en mangfoldig hage der tanken er «at man skal kunne gå tørrskodd rundt hele huset", vekselsvis på platting og sten. Både planter, trær, blomster og planløsning er påvirket av asiatisk tankegang. Her finnes også sittegrupper med møbler av kvister etter eget design, samt kranser og planteskulpturer han har laget selv.

 • 21.00 Going the Distance

  Terningkast 4(Going the Distance) Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Erin har bare noen uker igjen på sin praktikantstilling som journalist i New York. Etter dette bærer det hjem til San Fransisco. Garret, som nettopp har avsluttet et forhold, er ute etter en kort romanse, men når Erin må dra, er det vanskelig å avslutte det de har startet. Medvirkende:Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day. Regi:Nanette Burstein.
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 Scandal (1)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. Nesten to måneder etter at Olivia og Jake dro på en reise i et privat jetfly, har alt forandret seg. Med fire nye år i Det Hvite Hus gjør Fitz og Cyrus alt de kan for å få en positiv innvirkning på nasjonen. I mellomtiden strever Mellie med å komme over sønnens død, og gladiatorene føler virkningen av Olivias fravær. Medvirkende:Kerry Washington, Guillermo Díaz, Katie Lowes, Darby Stanchfield.

 • 00.00 How to Get Away with Murder (13)

  (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie. Annalise Keating er Middleton Universitets mest krevende foreleser og en av landets tøffeste forsvarsadvokater. Hun utfordrer studentene til å løse noen av de vanskeligste straffesakene advokatkontoret hennes har jobbet med. De smarteste og mest lovende studentene får en jobb ved advokatkontoret. Annalise får hjelp fra uventet hold, samtidig som Bonnie representerer en ny klient som er siktet for voldtekt.

 • 01.00 Once Upon a Time (11)

  (Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. Snødronningens forbannelse har nådd Storybrooke. Klarer Emma og Elsa å ødelegge forbannelsen før byen ødelegger seg selv?

 • 02.00 Playdate

  (Playdate) Amerikansk thriller fra 2012. En ny familie flytter inn ved siden av familien Valentine. De blir raskt venner med de nye naboene, men Emilie Valentine begynner å legge merke til at de to sønnene i nabofamilien har blåmerker og oppfører seg rart. Blir de mishandlet? Eller finnes det en annen forklaring? Medvirkende:Marguerite Moreau, Richard Ruccolo, Abby Brammell, Natalie Alyn Lind, Julien Dean Lacroix. Regi:Andrew C. Erin.

 • 03.55 Cold Case (19)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer - å gjenoppta uløste drapssaker.

 • 04.55 Off The Map (12)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. En paraglider-ulykke etterlater et ferierende par i nød, mens Mina blir nødt til å ta kontroll over Ryans ansvar. Charlie blir gjenforent med sin fraværende mor som trenger hjelp fra klinikken og fra Tommy.

 • 05.50 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Norges styggeste rom (16)

 • 18.00 Luksusfellen Sverige (9)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Det er lettere enn noensinne å låne penger, og kredittforetagene står i kø for å lokke privatpersoner med en bedre tilværelse. Luksusfellen hjelper svenske familier ut av knipene de har kommet i.

 • 19.00 Tilbake til fremtiden III

  (Back to the Future Part III) Amerikansk actioneventyr fra 1990. Marty og Dr. Emmett befinner seg i 1955 da de oppdager en gravstein med doktorens navn på. Marty må igjen ta en tur med tidsmaskinen, denne gangen tilbake til 1885. Medvirkende:Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen. Regi:Robert Zemeckis.

 • 21.00 The Watch

  (The Watch) Amerikansk science fiction-komedie fra 2012. Livet i Glenview er kjedelig og forutsigbart for de fire vennene Evan, Bob, Franklin og Jamarcus, så de bestemmer seg for å holde vakt i nabolaget. Når byen invaderes av romvesener, blir ønsket om spenning i hverdagen oppfylt. Det blir opp til kameratene å redde nabolaget - og resten av verden. Medvirkende:Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade. Regi:Akiva Schaffer. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.50 Gordon Ramsays hotelleksperiment (5)

  (Hotel GB) Britisk realityserie. Stjernekokken Gordon Ramsay og butikkdronningen Mary Portas skal drive et hotell i en uke sammen med en rekke andre kjendiser og 14 unge arbeidsløse som er desperate etter å komme i arbeid. Kjendisene er fast bestemt på å gjøre hotellet til en suksess, ikke bare fordi omdømmet deres står på spill, men også fordi alle pengene de tjener vil gå til et veldedig formål. De skal bruke uken til å veilede de unge, slik at de er klare til å arbeide i den virkelige verden når uken er over. De unge har dessuten en mulighet for å sikre seg jobb hos Gordon Ramsay og Mary Portas hvis prosjektet blir en suksess. Siste dag på hotellet har kommet og den nylig forfremmede Emily bestemmer seg for å gi sine medpraktikanter en god peptalk, noe Patrick oppfatter som nedlatende. Praktikantene er ivrige etter å vise hva de er gode for før Gordon og Mary gir hver sin jobb til den praktikanten de synes har fortjent det mest. Til slutt blir det avslørt hvem som får de ettertraktede jobbene, men det venter også en stor overraskelse til de øvrige praktikantene.

 • 23.50 True Tori (8)

  (True Tori) Amerikansk realityserie. Helt siden Tori Spelling var liten har hun hatt en plass i offentligheten som del av en av Hollywoods kjendisfamilier. Sladderpressen har lenge spekulert over forholdet mellom Tori Spelling og Dean McDermott. Nå tar Tori bladet fra munnen og forteller den sanne historien. Følg med når hun lar et kamerateam følge hennes virkelige liv. Med tabloider som konstant spekulerer over Tori og Deans forhold, lar Tori dem bli med på innsiden av livet deres for å fortelle den virkelige historien.

 • 00.45 Scott Pilgrim vs. the World

  Terningkast 4(Scott Pilgrim vs. the World) Amerikansk-britisk actionkomedie fra 2010. Scott Pilgrim spiller i et band som er sultent på suksess. Han går ut med Knives Chau, en fem år yngre high school-jente, men han har ikke kommet over ekskjæresten, som nå har suksess med sitt eget band. Da Scott faller for Ramona Flowers, finner han det vanskelig å slå opp med Knives. Som om det å sjonglere med to damer ikke er nok, så kommer Ramona med ekstra bagasje: syv ekser som Scott alle må bekjempe for å vinne Ramona. Medvirkende:Michael Cera, Alison Pill, Mark Webber, Johnny Simmons, Ellen Wong. Regi:Edgar Wright.
  Les mer i filmbasen

 • 02.45 En versting på Wall Street

  (The Associate) Amerikansk komedie fra 1996. Laurel Ayres er en av Wall Streets mest talentfulle finansanalytikere. Men det faktum at hun er farget og kvinne gjør at hun kan se langt etter forfremmelsene. For å få gjennomslag for sine mange ideer må det en fiktiv, mannlig partner til for at hun skal lykkes. Medvirkende:Whoopi Goldberg, Dianne Wiest, Bebe Neuwirth. Regi:Donald Petrie. (7. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.40 Gordon Ramsay rydder opp (5)

  (Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon besøker Lido Di Manhattan Beach, en restaurant som blir drevet av en kvinne som ikke har peiling på hvordan det skal gjøres. Gordon gir henne opplæring i matlaging og ber et par personer om tjenester for å få restauranten på rett kjøl.

 • 05.20 Kongen av Queens (78)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug er i ferd med å sette en ny rekord for antall korrekte leveringer i løpet av en dag hos IPS. Dessverre fører dette til en anstrengt stemning mellom ham og de andre budene. Samtidig sliter Carrie med å takle at hundepasseren Holly faktisk liker å være sammen med Arthur, og hun begynner å lure på om det kanskje er henne, og ikke ham, som er den vanskelige parten i far-datter-forholdet deres. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Ikke gjør dette hjemme (1)

  Underholdningsserie. (Ikke gjør dette hjemme.) Hvorfor skal man ikke sende opp raketter i stua? Hvordan ordne en hjemmelaget bombe? Hva smaker melk som har vært gjennom brusmaskinen? Rune Nilson og Per Olav Alvestad gjør alt det du IKKE skal gjøre hjemme.

 • 20.00 Nytt på nytt (8)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Pernille Sørensen og Knut Nærum. Gjester denne uken er Harald Stanghelle og Finn Tokvam.

 • 20.30 Underholdningsavdelingen (5)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 21.05 Norske fordommer (2)

  Norsk humorserie. Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen tar en humoristisk vandring i seks temaer som frembringer fordommer blant det norske folk. Vi møter fargerike karakterer, tar tempen på holdninger i samfunnet og får føle på egne fordommer. Dagens tema er status - høystatus og lavstatus. Vi møter ekte arbeiderklasse, en moderne hippie og vi lærer å være gatesmarte. Hva gir og tar status i Norge?

 • 21.30 Taken 2

  Terningkast 3(Taken 2) Amerikansk actionthriller fra 2012. Bryan Mills er en pensjonert og dyktig CIA-agent som ikke vek tilbake for noe for å redde datteren Kim da hun ble kidnappet. Når faren til en av de kidnapperne som Bryan drepte søker hevn, blir Bryan og kona tatt som gisler i Istanbul. Kim er den eneste som kan hjelpe dem med å flykte. Bryan tar i bruk sine unike taktikker for å lede familien til sikkerhet og systematisk ta ut kidnapperne en etter en. (Taken 2.) Medvirkende:Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Jon Gries. Regi:Olivier Megaton. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.55 Trygdekontoret (2)

  Norsk debattprogram. Det er duket for både spøk og alvor når Thomas Seltzer sammen med kjente og ukjente saksbehandlere rører i samfunnsgryta med sleiv og sleivspark. Programleder:Thomas Seltzer.

 • 23.40 Jansrud og Jansrud

  Dokumentar. Han er en av verdens fremste idrettsmenn, hun er en sprek mosjonist. Programleder Line Jansrud trener med fetter og toppalpinist Kjetil Jansrud i en uke, og får et brutalt innblikk i den knallharde innsatsen som ligger bak idrett på toppnivå. (Jansrud og Jansrud.)

 • 00.30 Sofa (7)

  Norsk underholdningsserie. Sofa er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige TV-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene.

 • 01.00 Ikke gjør dette hjemme (1)

  Underholdningsserie. (Ikke gjør dette hjemme.) Hvorfor skal man ikke sende opp raketter i stua? Hvordan ordne en hjemmelaget bombe? Hva smaker melk som har vært gjennom brusmaskinen? Rune Nilson og Per Olav Alvestad gjør alt det du IKKE skal gjøre hjemme.

 • 01.30 Den perfekte ektemann

  Terningkast 4(An Ideal Husband) Britisk-amerikansk komedie fra 1999. Sir Robert Chiltern er en strålende politiker, en perfekt gentleman og ektemann for den fortryllende lady Chiltern. Men idyllen blir truet av Mrs. Cheveley, som vil avsløre en hemmelighet fra Sir Roberts fortid. Etter et skuespill av Oscar Wilde. (Den perfekte ektemannen.) Medvirkende:Cate Blanchett, Minnie Driver, Rupert Everett. Regi:Oliver Parker.
  Les mer i filmbasen

 • 03.05 En velutstyrt mann (2)

  (Hung) Amerikansk komiserie. Ray Drecker var en kjekk og lovende idrettsstjerne. Nå er han en middelaldrende, skilt basketballtrener med tenåringsbarn og dårlig økonomi. Han prøver å utnytte sin største ressurs og jobber som gigolo. Rays stevnemøte med en fast kunde blir sabotert. Har Ray fått en rival? Og hvilken hindring møter Lenore i den nye planen hennes? Medvirkende:Thomas Jane, Jane Adams, Charlie Saxton.

 • 03.30 Dr. T og kvinnene

  Terningkast 3(Dr. T and the Women) Amerikansk dramakomedie fra 2000. Dr. T er en kvinnebedårende gynekolog med begge beina godt plantet i en midtlivskrise. Som favorittdoktoren til byens sosiale elite er han konstant overbooket. I tillegg er det krise på hjemmefronten, og det hjelper heller ikke at alle pasientene hans blir mer enn bare pasienter. (Dr. T og kvinnene.) Medvirkende:Laura Dern, Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett. Regi:Robert Altman.
  Les mer i filmbasen

 • 05.30 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php