Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Sterk «Twin Peaks»-effekt preger flere nye TV-serier

Sterk «Twin Peaks»-effekt preger flere nye TV-serier

Wandrups utvalgte: Absurde trekk i USAs utkantstrøk. Les mer

Siste filmtrailere

Zwarts film om krigshelten Jan Baalsrud filmes i Troms

Zwarts film om krigshelten Jan Baalsrud filmes i Troms

Den nye filmatiseringen av «Ni Liv»-historien vil trolig få premiere i 2017. Les mer

Leonardo DiCaprio kaprer «hemmelig» storrolle

Leonardo DiCaprio kaprer «hemmelig» storrolle

Handlingen i den kommende filmen er så langt ikke kjent. Les mer

 • 18.00 Vinterstudio

  Med høydepunkter fra dagens øvelser.

 • 19.00 Lørdagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

 • 19.45 Lotto

 • 19.55 Mesternes mester (7)

  (Mesternes mester) Norsk underholdningsserie fra 2016. Det er snart duket for årets aller siste natt-test før semifinalen starter i Mesternes Mester. Men før det skal deltagerne gjennom et nytt tema. Det blir gjensyn med gamle klassikere når temaet nå er presisjon. Hvem lager den "perfekte kube"? Hvem klarer å holde fokus for å unngå å få tøffe støt i "stålkontroll" og hvem klarer å beregne kaldt i "matchtiden"? Og hvem blir de fire semifinalistene i Mesternes Mester? Programleder:Dag Erik Pedersen.

 • 20.55 Underholdningsavdelingen (4)

  (Underholdningsavdelingen) Norsk underholdingsprogram. Sketsjebasert humorprogram der Christian Mikkelsen, Kristine Riis, Martin Beyer-Olsen, Silje Torp og Christian Skolmen står for underholdningen sammen med ukas gjest.

 • 21.35 Lindmo (4)

  (Lindmo) Norsk talkshow fra 2016. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Gjester hos Lindmo i kveld er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde, som har slått seg sammen og blitt en turnerende duo. Dit kommer også statsminister Erna Solbergs statssekretær, Sigbjørn Aanes, og skuespilleren Anders Danielsen Lie. Kveldens artist er Sval. Programleder:Anne Lindmo.

 • 22.35 Fader Brown (5)

  (Father Brown) Britisk krimserie. Flambeau ber om hjelp fra fader Brown for å stjele pavens gave til kroningen av dronning Elisabeth. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.

 • 23.20 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.35 Latter live (6)

  (Latter Live) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Lars Berrum tar energien til et nytt nivå og forteller om øyeblikket han innså sin suksess. Trine Lise Olsen innrømmer at hun har gått på et par smeller opp gjennom årene, mens Henrik Overaa Bjørnson introduserer oss for en litt alternativ sjekkereplikk. Vi møter også Mads Hadler og Jan Tore Kristoffersen.

 • 00.05 40 Year Old Virgin

  Terningkast 2(The 40 Year Old Virgin) Amerikansk komedie fra 2005. 40 år gamle Andy Stitzer har klart seg ganske bra så langt; han har en grei jobb, en fin leilighet og gode venner. Det er bare én ting han ikke har fått gjort ennå… Han har aldri hatt sex. Vennene hans ser det som sin plikt å hjelpe Andy ut av denne pinlige situasjonen, og de gjør nesten hva som helst for å lykkes. Men Andy lar seg ikke lokke ut av sølibatet - ikke før han møter trebarnsmoren Trish. Medvirkende:Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks. Regi:Judd Apatow. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.55 V-cup alpint

  Direkte fra Yuzawa Naeba, Japan. Slalåm 1. omgang, menn (Slalåm 1. omgang, menn)

 • 02.45 Anno (20)

  (Anno) Norsk realityserie fra 2016. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bydel hvor alt er som det var for 300 år siden, midt i dagens Fredrikstad. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til velstand og ære. Konkurransen mellom de to svennelærlingene tilspisser seg, og begge er fast bestemt på å utnytte de fordeler de har. Når oldermannen kommer, er ingenting ved utfallet gitt. Klasseskillet på Isegran blir tydelig når deltakerne får uventet besøk. Og det er igjen tid for valg av førsteduellant. Programleder:Selda Ekiz.

 • 03.25 Anno (21)

  (Anno) Norsk realityserie fra 2016. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bydel hvor alt er som det var for 300 år siden, midt i dagens Fredrikstad. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til velstand og ære. Programleder:Selda Ekiz.

 • 04.25 Ukens vinner (5)

  (Ukens vinner) Norsk underholdningsserie. Han tjukke, han kyniske og han gamle fra Radioresepsjonen forsøker å lage et Nytt på nytt-aktig program der de skal kåre den personen som har greid seg best i ukens nyhetsbilde.

 • 04.55 V-cup alpint

  Direkte fra Yuzawa Naeba, Japan. Slalåm 2. omgang, menn (Slalåm 2. omgang, menn)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.50 Kunnskapskanalen

 • 18.35 Kunnskapskanalen

  Anders Tranberg er professor ved Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger. Han leder en forskningsgruppe ved UiS som forsker på universets største gåter. Produsert av NETTOP-UIS i samarbeid med TVP. Forsker stand-up - Hva vi vet eller ikke vet om universet (Forsker stand-up - Hva vi vet eller ikke vet om universet)

 • 18.50 Med livet som innsats (5)

  (Med livet som innsats) Norsk underholdningsserie. Programleder og fysiker Andreas Wahl stoler 100% på naturlovene. De er absolutte. Udiskutable. Han er så sikker at han er villig til å sette sitt eget liv på spill for å overbevise den norske befolkning. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet når han tester naturlovene med livet som innsats. Menneskelig lynavleder (Menneskelig lynavleder) I menneskekroppen er det blodårene som leder elektrisitet aller best, og de leder den rett til hjertet. Fysiker Andreas Wahl vil bevise at elektrisitet går minste motstands vei ved å kle seg med metall og bli truffet av lynet. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet og deler hans bekymringer og utfordringer underveis når han tester naturlovene med livet som innsats. Programleder:Andreas Wahl.

 • 19.20 Best i verden

  (Best i verden) Norsk dokumentar fra 2016. 100 gull og fem hundredeler (100 gull og fem hundredeler) Norge er eneste nasjon med mer enn 100 gull i vinter-OL gjennom historien. Det tok oss 86 år å nå denne milepælen. Men for de norske kvinnene har de samme år vært en lang kamp for å delta. For å få anerkjennelse. For å bli satset på. Og for å være den som tok det magiske, hundrede gullet.

 • 19.50 I Larsens leilighet (3)

  (I Larsens leilighet) Norsk portrettprogram fra 2016. Henriette Steenstrup (Henriette Steenstrup) Selv etter fem avslag på teaterhøgskolen nektet Henriette Steenstrup å gi opp drømmen: hun skulle bli skuespiller. I dag står hun bak noen av Norges morsomste figurer, men veien til målet har vært lang. Lærdommen har vært klar: for å komme noen vei her i livet, må man kjempe for det.

 • 20.20 V-cup skiskyting

  Stafett menn. Direkte fra Presque Isle. (Stafett menn)

 • 21.50 Vi som elsker mat

  (L'Amour Food) Fransk dokumentar fra 2015. En ny generasjon kokker er i ferd med å endre vårt syn på gastronomi. Unge kjøkkensjefer lager lettere og morsommere mat, som kan være både sterkt krydret og noen ganger overraskende. De står for en radikal holdningsendring i en småborgerlig og konservativ bransje, og de er bevisste på sunnhet i alle ordets betydninger når de tryller fram nye retter. (Vi som elsker mat)

 • 22.45 Himlen är oskyldigt blå

  (Himlen är oskyldigt blå) Svensk drama fra 2010. Det er sommeren 1975. Martin er nettopp ferdig på skolen, og han får sommerjobb på en eksklusiv yachklubbrestaurant i skjærgården utenfor Stockholm. En helt ny verden åpner seg. Martin møter sitt livs kjærlighet samtidig som han tas under vingene til restaurantsjefen på yachtklubben, en playboy med en sentral posisjon i det svenske sosietetslivet. Men bak skjærgårdens glamorøse og idylliske fasade skjuler det seg en langt mørkere virkelighet. Men før det går opp for Martin hva som foregår, havner han midt i en av de største skandalene i svensk kriminalhistorie. Inspirert av en sann historie. Medvirkende:Bill Skarsgård, Peter Dalle, Josefin Ljungman, Amanda Ooms, Björn Kjellman. Regi:Hannes Holm.
  Les mer i filmbasen

 • 00.30 Pink Floyd - Delicate Sound of Thunder

  (Delicate Sound of Thunder) Konsertfilm fra New Yorks Nassau Coliseum i perioden 19. - 23. august 1988. Vi får oppleve Pink Floyd foran 27 kameraer og utsolgte hus. Gruppen fremfører en rekke klassikere fra deres katalog samt låter fra "A Momentary Lapse of Reason" som var det første utgitte albumet uten Roger Waters' medvirkning. (Pink Floyd - delicate sound of thunder)

 • 02.00 Pink Floyd - Dark Side of the Moon

  (Pink Floyd - Dark Side of the Moon) Britisk dokumentar. I mars 1973 utga den britiske gruppen albumet som skulle ryste musikkverdenen i sine grunnvoller. Pink Floyd ble superstjerner over hele verden - ikke minst i USA hvor musikken lå på salgslisten i utrolige 740 uker. "The Dark Side of the Moon" er blant tidenes mest solgte album, og i kveld presenteres historien om innspillingen av mesterverket.

 • 02.50 Skavlan (6)

  (Skavlan) Talkshow fra 2016. Fredrik Skavlan i engasjerende samtaler med norske, svenske og internasjonale gjester - og den beste musikken. Til Skavlan kommer Liv Ullmann, komiker Alan Carr og gastronom og kulturhistoriker Edward Blom. Det britiske stjerneskuddet Låpsley står for musikken. Programleder:Fredrik Skavlan.

 • 03.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.30 Idol (7)

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.50 LørdagsMagasinet

 • 19.10 Sportsnyhetene

 • 19.20 Været

  (Været)

 • 19.30 Sara & Selma (4)

  (Sara og Selma) Norsk komiserie. Sara er lykkelig skilt, midt i livet og klar for å forelske seg igjen. Forviklingene oppstår når hun leier ut hybel til en ung student. I og for seg ikke noe uvanlig, men i dette tilfellet får det konsekvenser for alle rundt henne. Hemmeligheten Sara får konkurranse om Thomas fra en svært så beryktet veileder på universitetet. Medvirkende:Hege Schøyen, Robert Gustafsson, Christian Skolmen, Henrik Holmen.

 • 20.00 Hver gang vi møtes (6)

  (Hver gang vi møtes) Norsk underholdningsprogram. Wenche Myhre, Jørn Hoel, Eva Weel Skram, Admiral P, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi flytter inn på Kjærnes gård for å dele erfaringer og historier, og for å hylle hverandre ved å gjøre personlige tolkninger av hverandres mest kjente låter. Norges Joni Mitchell har hun blitt kalt, Unni Wilhelmsen. Det er en varm og ekte kunstnersjel som hedres i Hver gang vi møtes denne uka. Unni Wilhelmsen er en tusenkunstner. Hun tegner, skriver, synger, spiller og skaper - hele tiden. Men det er som singer/songwriter vi kjenner henne best. Unni slo gjennom med et brak i 1995 med "I Won't Go Near You Again", og deretter "This Means U To Me Now", "Anything 'Bout June" og "Journey".

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.15 Været

  (Været)

 • 21.20 Sportsnyhetene

 • 21.40 Hver gang vi møtes (6)

  (Hver gang vi møtes) Norsk underholdningsprogram. Wenche Myhre, Jørn Hoel, Eva Weel Skram, Admiral P, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi flytter inn på Kjærnes gård for å dele erfaringer og historier, og for å hylle hverandre ved å gjøre personlige tolkninger av hverandres mest kjente låter. Norges Joni Mitchell har hun blitt kalt, Unni Wilhelmsen. Det er en varm og ekte kunstnersjel som hedres i Hver gang vi møtes denne uka. Unni Wilhelmsen er en tusenkunstner. Hun tegner, skriver, synger, spiller og skaper - hele tiden. Men det er som singer/songwriter vi kjenner henne best. Unni slo gjennom med et brak i 1995 med "I Won't Go Near You Again", og deretter "This Means U To Me Now", "Anything 'Bout June" og "Journey".

 • 22.15 God kveld Norge (5)

  (God kveld Norge) Norsk underholdningsprogram. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 22.50 En dag i livet

  Terningkast 2(An Unfinished Life) Amerikansk drama fra 2005. Etter en tragisk bilulykke, som kostet mannen hennes livet, prøver Jean på nytt å få orden på tilværelsen. Svigerfaren Einer bebreider henne for sønnens død, familiens gård forsømmes, og ensomheten styrer tilværelsen hans. Medvirkende:Robert Redford, Jennifer Lopez, Morgan Freeman, Josh Lucas, Damian Lewis. Regi:Lasse Hallström. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.00 Senkveld med Thomas og Harald (3)

  (Senkveld med Thomas og Harald) Norsk talkshow fra 2016. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Hopptrener Alexander Stöckl og hopperen Kenneth Gangnes er gjester i studio, det er også artist Kristian Kristensen. I tillegg kommer Stian "Staysman" Thorbjørnsen rett fra bryllupsferie til Senkveld, og vi får se hvordan det gikk da han ble overrasket med sitt eget bryllup. Programleder:Thomas Numme, Harald Rønneberg.

 • 02.05 Modus (8)

  (Modus) Svensk spenningsserie fra 2015. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik sin autistiske datter, Stina, blir vitne til et drap. Sammen med krimetterforsker Ingvar Nymann tar Inger opp jakten på det som ser ut til å være en iskald drapsmann med et farlig oppdrag. Serien er basert på Anne Holts bok "Pengemannen". Malingen under den svarte sprayfargen gjør at Inger Johanne kan ferdigstille sin profil av gjerningsmannen. Karen Winslow har fått mer informasjon og snart klarner bildet av morderens identitet og motiv. Men Inger Johanne og Ingvar er uenig om hvordan de skal agere, det finnes et siste offer, men spørsmålet er hvem? I mellomtiden fatter Stina en beslutning som setter både henne selv og hennes søster i fare. Medvirkende:Melinda Kinnaman, Henrik Norlén, Marek Oravec, Simon J. Berger.

 • 02.50 The Marine 2

  (The Marine 2) Amerikansk action fra 2009. Marinesoldaten Joe Linwood hadde sett frem mot en harmonisk og avslappende ferie sammen med sin kone. Ting endrer seg fort når terrorister angriper hotellet og tar hans kone som ett av gislene. Ensom i ett fremmed land må han slå tilbake mot terroristene og redde sin kone fra den sikre død. Medvirkende:Ted Dibiase Jr., Temuera Morrison, Lara Cox. Regi:Roel Reiné.
  Les mer i filmbasen

 • 04.25 Madam Secretary (6)

  (Madam Secretary) Amerikansk dramaserie fra 2015. Elizabeth McCord, USAs utenriksminister, må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. (Catch And Release) En amerikansk hjelpearbeider i Syria blir drept av IS, og Elizabeth må trekke ut alle amerikanske hjelpearbeiderne som er stasjonert der. Dette inkluderer Elizabeths motvillige bror, som jobber som lege i frontlinjen. Medvirkende:Téa Leoni, Tim Daly, Geoffrey Arend, Zeljko Ivanek, Bebe Neuwirth.

 • 05.10 Dreamcatcher

  Østerriksk dokumentar. De har gått på ski fra pol til pol og klatret på over 8000 meter med fjell. Cecilie Skog, Rune Gjeldnes og Ryan Waters er alle eventyrere som har fulgt sine drømmer.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Trailerjakten (11)

  (Big Rig Bounty Hunters) Amerikansk realityserie fra 2014. Hver dag blir trailere med dyrebar last på amerikanske veier stjålet, kapret eller meldt savnet. For å redde biler og gods, blir de uredde lastebiljegerne satt på saken. En last med takstein har blitt stjålet, og jakten på den forsvunnede traileren fører til at konflikten mellom Texas-gutta og svigerfamilien blusser opp.

 • 18.30 Trailerjakten (12)

  (Big Rig Bounty Hunters) Amerikansk realityserie fra 2014. Hver dag blir trailere med dyrebar last på amerikanske veier stjålet, kapret eller meldt savnet. For å redde biler og gods, blir de uredde lastebiljegerne satt på saken. Holden-teamet blir bedt om å hjelpe en venn av familien med å spore opp en gigantisk trailer som er forsvunnet, og som skal være stjålet av en mann med et enormt temperament.

 • 19.00 Overvåket (1)

  (Caught on Camera) Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia! Nesten seks millioner overvåkingskamera er plassert rundt om i Storbritannia, og dette gjør landet til et av de mest overvåkede i verden. Stadig flere kriminelle hendelser blir avdekket av kameraene, og dette igjen har ført til at antall domfellelser har økt. Nick Wallis presenterer oss for en utrolig brutalitet, og alt fra nøye planlagte forbrytelser til raske innbrudd og tyveri er fanget på tape. Serien følger også politiets arbeid, og viser oss hvordan kriminalitet bekjempes. Nick Wallis er tilbake<br />Den uredde journalisten Nick Wallis er tilbake! Ved hjelp av det aller fremste innen overvåkingsutstyr viser han oss hvordan kriminelle hendelser blir begått, og hvordan sakene blir løst!<br />Nesten seks millioner overvåkingskamera er plassert rundt om i Storbritannia, og dette gjør landet til et av de mest overvåkede i verden. Stadig flere kriminelle hendelser blir avdekket av kameraene, og dette igjen har ført til at antall domfellelser har økt. Nick Wallis presenterer oss for en utrolig brutalitet, og alt fra nøye planlagte forbrytelser til raske innbrudd og tyveri er fanget på tape. Serien følger også politiets arbeid, og viser oss hvordan kriminalitet bekjempes.

 • 20.00 Når katastrofen inntreffer (1)

  (So You Think You'd Survive) Amerikansk realityserie fra 2014. Fra orkaner og snøskred til haiangrep og flom! Vi ser nærmere på hvilke valg det kan være smart å ta når naturkatastrofene inntreffer!

 • 21.00 All The King's Men

  Terningkast 5(All the King's Men) Amerikansk drama fra 2006. Willie Stark starter sin politiske karriere som en folkets mann med et ønske om å hjelpe vanskeligstilte familier i lokalsamfunnet. Men etter hvert som han får mer og mer makt, beveger han seg lenger og lenger vekk fra sine opprinnelige idealer. Medvirkende:Sean Penn, Anthony Hopkins, Kate Winslet. Regi:Steven Zaillian.
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 Mud

  (Mud) Amerikansk drama fra 2012. 14 år gamle Ellis begir seg ut på Mississippielva i morgengryet sammen med kompisen Neckbone. Målet for turen er å finne en båt som skal ha satt seg fast i et tre. Underveis møter de en mann ved navn Mud som er på rømmen, og som er villig til å gjøre hva som helst for å kunne treffe sin elskede Juniper igjen. Medvirkende:Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Sam Shepard, Tye Sheridan, Jacob Lofland. Regi:Jeff Nichols.
  Les mer i filmbasen

 • 01.55 Limitless (6)

  (Limitless) Amerikansk science-fiction-serie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. Brian begynner å merke bivirkningene av NZT igjen, og samtidig forlanger senator Morra at han forråder Rebecca i bytte for en ny dose. Medvirkende:Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper.

 • 02.50 Dark Shadows

  Terningkast 3(Dark Shadows) Amerikansk-australsk grøsserkomedie fra 2012. Barnabas Collins er en 1700-tallsplayboy som bedrar kjæresten Angelique. Dessverre for Collins er kjæresten en heks, og hun forvandler ham til en vampyr før hun begraver ham levende. Barnabas våkner i 1972 og finner ut at det overdådige godset sitt nå er bebodd av gjenstridige etterkommere. I tillegg er Angelique fortsatt ulykkelig forelsket i ham. Hjerteknuser blir vampyr<br />Playboyen Barnabas skal komme til å angre på minst ett av hjertene han har knust.<br />Året er 1752, og Collins-familien setter seil fra Liverpool til Nord-Amerika. I Collinsport, Maine vokser sønnen Barnabas opp til å bli en rik playboy på godset Collinwood. Men når han knuser hjertet til heksa Angelique Bouchard (Eva Green), forvandler hun ham til en vampyr og begraver ham "levende". Medvirkende:Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Jackie Earle Haley. Regi:Tim Burton. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 05.00 Gullfeber i Amazonas (2)
 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Auction hunters (14)

  (Auction Hunters) Amerikansk realityserie fra 2011. Funn i Dallas (The Dallas Mavericks) Ton og Allen finner en jetmotor til en missil og en håndlaget sal når de undersøker to samlinger som de får tilslag på under en auksjon i Texas.

 • 18.30 Skjulte skatter (6)

  (Salvage Hunters) Brittisk dokumentarserie fra 2015 (6) Oppkjøper Drew Pritchard besøker et fornemt hjem i Barnstaple hvor han forsøker å sjarmere Lady Arran. Så finner han massevis av neon-godsaker i Bournemouth.

 • 19.30 Buying Alaska (11)

  (Buying Alaska) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 Barskt ved bredden (Waterfront Wilderness) Mat-Su-dalen har elvene og innsjøene som Thane og Rose drømmer om. Dette uvanlige paret har flyttet fra Guam til Alaska, og lever av det jorda har å tilby.

 • 20.00 Buying Alaska (12)

  (Buying Alaska) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 Strandliv i Alaska (Alaskan Beach Town) Det er ingen palmer og tropisk havbris i den 49. staten, men du kan fortsatt oppleve strandliv ved en av Alaskas utallige innsjøer.

 • 20.30 Railroad Alaska (6)

  (Railroad Alaska) Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Kjølig redningsoperasjon (Ice Rescue) Sinnene står i kok når et tog får problemer med bremsene og en avsporing gjør at vedlikeholdsmannskapene blir stående fast. Småbrukere avverger en brann, men står igjen uten varme.

 • 21.30 Jakten på Berserk (6)

  (Jakten på Berserk) Norsk dokumentarserie fra 2014. (6) Jarle og Samuel prøver å finne bakgrunnen til et nødsignal som ble sendt ut fra Berserk, og Steve Irwin seiler inn i en rasende storm.

 • 22.30 Ice Lake Rebels (9)

  (Ice Lake Rebels) Amerikansk realityserie fra 2015 Lev fritt og blomstre (Live Free and Thrive) Stephan og Allyce utforsker villmarken nær det nye hjemmet deres. I mellomtiden trenger Henry hjelp til å komme seg etter en stor hjerteoperasjon.

 • 23.30 Kodiak (4)

  (Kodiak) Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Vis hva du duger til (The Proving Grounds) Bjørnesesongen er over, og Troy og Kyles fremtid som guider henger i en tynn tråd. De må gjennom en siste prøve som vil avgjøre om de får bli guider eller ikke.

 • 00.30 Alaska: The Last Frontier (1)

  (Alaska: The Last Frontier) Amerikansk serie fra 2010. Før kulden setter inn (Before the Freeze) Møt familien Kilcher fra Alaska. Nok en streng vinter nærmer seg, og bjørner har drept to av kveget deres. Vil én siste tur sikre at de overlever vinteren?

 • 01.30 Livsfarlig fangst (15)

  (Deadliest Catch) Venner og rivaler (Friends and Rivals) Med rasende sjø, frysende temperaturer og en svært høy skadeforekomst - krabbefiske er ikke en lett oppgave - noe Aleutian Ballad oppdager når det treffes av en enorm bølge.

 • 02.30 Livsfarlig fangst (16)

  (Deadliest Catch) En ny jakt begynner (A New Hunt Begins) Når Opilios krabbesesong starter, kommer skipene tilbake til Dutch Harbour i håp om at den nye sesongen blir bedre enn den forrige.

 • 03.30 Livsfarlig fangst (17)

  (Deadliest Catch) Røyk på vannet (Smoke on the Water) Stormen viser ingen tegn på at den skal stilne, og Cornelia May sitter fast i havnen, mens Rollo og Maverick oppgir postene hurtig for å unngå forholdene.

 • 04.20 Livsfarlig fangst (18)

  (Deadliest Catch) Mann versus is (Man vs Ice) Når de lange dagene og den dårlige fangsten begynner å gå mannskapet på nervene om bord på Maverick og Rollo, fortsetter Time Bandit ferden nordover på tross av været.

 • 05.10 Livsfarlig fangst (19)

  (Deadliest Catch) På kanten (On the Edge) En influensaepidemi rammer mannskapet på Maverick, og Time Bandit finner seg omgitt av ispakk som de andre skipene hittil har unngått.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.30 Barneavdelingen (4)

 • 18.30 Barneavdelingen (5)

  (Barneavdelingen) Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. 16 måneder gamle Iver er født med svømmehud mellom fingrene. Han skal opereres for å fjerne den overflødige huden, slik at finmotorikken i hendene hans kan utvikle seg normalt. 9 år gamle Maren gruer seg til å ha vondt etter en operasjon, og 13 år gamle Asmir er født med en alvorlig blodsykdom som gjør at beinmargen hans ikke produserer nok blod.

 • 19.30 I hodet på Tufte (4)

  (I hodet på Tufte) Norsk underholdningsprogram fra 2015. Olaf Tufte gjør seg klar til å kjempe om medalje i OL i Rio, og for å bli en enda bedre roer vil han inn i hodene på andre utøvere og skjønne hva de har gjort for å bli best. I tillegg vil han utfordre dem i deres gren. (104 Birgit Røkkum Skarstein) Olaf Tufte utfordrer i dag pararoer og skipigger Birgit Røkkum Skarstein. Etter å ha blitt lam har Birgit i løpet av kort tid klatret helt i verdenstoppen i to idretter, og har et pågangsmot som Olaf beundrer og gjerne vil lære litt av. Birgit og Olaf er lagkamerater på rolandslaget og skal begge til OL i Rio, men har aldri konkurrert mot hverandre. Programleder:Olaf Tufte.

 • 20.30 The Big Bang Theory (3)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie fra 2015. (The Bachelor Party Corrosion) Gutta tar Leonard med på utdrikningslag til Mexico, mens jentene overtaler Penny til å fortelle foreldrene hva som skjedde i Las Vegas. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar.

 • 21.00 The Big Bang Theory (4)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie fra 2015. (The 2003 Approximation) Når Penny og Leonard forteller at de skal flytte sammen, bestemmer Sheldon seg for å gå tilbake til 2003 - en enklere tid før han møtte noen av dem. Samtidig starter Howard og Raj et band for å spille i tegneseriesjappa. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar.

 • 21.30 Goldeneye

  Terningkast 4(GoldenEye) Britisk-amerikansk actionthriller fra 1995. James Bond møter på en ny farlig fiende i dette dødelige oppdraget. Ved hjelp av den russiske underverdenen har denne forræderske fienden stjålet et topphemmelig helikopter og det grufulle romvåpenet GoldenEye, som han planlegger å bruke til å tilintetgjøre den vestlige verden. Medvirkende:Pierce Brosnan, Sean Bean, Izabella Scorupco, Famke Janssen, Joe Don Baker, Judi Dench, Robbie Coltrane, Desmond Llewellyn. Regi:Martin Campbell. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.00 Going the Distance

  Terningkast 4(Going the Distance) Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Erin har bare noen uker igjen på sin praktikantstilling som journalist i New York. Etter dette bærer det hjem til San Fransisco. Garret, som nettopp har avsluttet et forhold, er ute etter en kort romanse, men når Erin må dra, er det vanskelig å avslutte det de har startet. Medvirkende:Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day. Regi:Nanette Burstein.
  Les mer i filmbasen

 • 02.00 Special Victims Unit (15)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2011. (Flight) Milliardær Jordan Hayes avhøres i en sexovergrepssak, men hans mektige advokat, Dwight Stanitch, skaper vanskeligheter for Benson og Stabler.

 • 02.50 Special Victims Unit (16)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2011. (Spectacle) Stabler etterforsker en voldtekt som ble filmet og lagt ut på skolens intranettside.

 • 03.35 Special Victims Unit (17)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2011. (Pursuit) TV-verten Alicia Harding får hjelp av sin gamle venn etter at hun mottar truende meldinger.

 • 04.20 Zero Hour (6)

  (Zero Hour) Amerikansk dramaserie fra 2012. Skjebnen driver Hank Galliston, som har brukt 20 år av sitt liv som redaktør for et skeptikermagasin, inn i en av de mest fascinerende konspirasjonene i menneskehetens historie. Når hans kone, Laila, forsvinner fra sin antikke klokkebutikk, blir han dratt inn i et mysterium. En av Lailas klokker inneholder et skattekart. Det er opp til Hank å dechiffrere symbolene og løse kartets hemmeligheter, samtidig som han må sørge for at svarene ikke kommer i feil hender. Det blir et kappløp mot tiden, ikke bare for å finne kona, men også for å redde menneskeheten. (Weight) Medvirkende:Anthony Edwards, Carmen Ejogo, Scott Michael Foster.

 • 05.05 Verdens dummeste gærninger (2)

  (World's Craziest Fools, sesong 1) Britisk underholdningsserie. Verdenskjente Mr T (The A-Team og Rocky III) presenterer dette banebrytende klippshowet, hvor folk fra hele verden driter seg ut, og er «fools» (Mr T's signaturutrykk). Se hesten presset inn i baksetet på en bil, fotball-laget som bare ikke klarer å få mål, og kundene som ser en splitter ny bil rulle ut fra utstillingslokalet og rett ut på motorveien!

 • 05.30 Verdens dummeste gærninger (3)

  (World's Craziest Fools, sesong 1) Britisk underholdningsserie. Verdenskjente Mr T (The A-Team og Rocky III) presenterer dette banebrytende klippshowet, hvor folk fra hele verden driter seg ut, og er «fools» (Mr T's signaturutrykk). Se hesten presset inn i baksetet på en bil, fotball-laget som bare ikke klarer å få mål, og kundene som ser en splitter ny bil rulle ut fra utstillingslokalet og rett ut på motorveien!

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Whose Line Is It Anyways? (6)

  (Whose Line Is It Anyways?) Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tyler i vertssetet setter Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Byambajav Ulambyar og Gary Anthony William, sine komikerferdigheter på prøve gjennom en rekke spontane leker med innspill fra publikum.

 • 18.30 How I Met Your Mother (18)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney tar drastiske midler i bruk for å forhindre at Ted flytter inn hos Robin.

 • 19.00 How I Met Your Mother (19)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin oppdager at gaven hun har kjøpt til Lily er svært upassende, og Barney leier en stripper til Marshalls utdrikningslag.

 • 19.30 Simpsons (6)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Krusty finner ut at han ikke regnes for å være en ekte jøde, og bestemmer seg for å gjøre det som må til. Homer blir satt inn som vikar på tv-programmet hans, og blir umiddelbart superkjendis.

 • 20.00 Simpsons (7)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Homer får dårlig samvittighet etter å ha sett filmen "A Christmas Carol" og bestemmer seg for å bli godheten selv. Hans snillhet gjør Flanders sjalu, og de to naboene kjemper en innbitt kamp om å være Springfields snilleste mann.

 • 20.30 Simpsons (8)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Springfields barnløse medlemmer bestemmer seg for å slå hardt ned på byens unger. Marge tar skjeen i egen hånd - for å slå tilbake og tale barnas sak.

 • 21.00 Almost Genius (9)

  (Almost Genius) Amerikansk humorprogram fra 2015 Almost Genius er en høyst visuell opplevelse som tilbyr noe for enhver smak, med humoristiske klipp man enkelt kan relatere seg til. I Almost Genius blir humoristiske videoklipp fra hele verden gitt nytt liv, på en måte vi aldri før har sett maken til. I regi av ulike dyktige og utrolige humorartister blir dette programmet en høyst visuell opplevelse som tilbyr noe for enhver smak. Når folk satser høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem. Almost Genius er en høyst visuell opplevelse, med humoristiske klipp som tilbyr noe for enhver smak. Når folk sikter høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem.

 • 21.30 24 timer i varetekt (1)

  (24 Hours in Police Custody) Britisk dokumentarserie fra 2014. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys. Etterforskerne rykker ut til et helt ordinært hjem i Luton. De møtes av et grusomt åsted med en alvorlig skadd mann og kvinne og en blodig kniv. Det blir en kamp mot klokken for å ta de ansvarlige.

 • 22.30 D-Tox

  (D-Tox) Amerikansk actionthriller fra 2002. En politimann tyr til flaska etter han blir vitne til et brutalt mord på jobben. For å få hjelp legger han seg inn på et rehabiliteringssenter for politifolk, men finner snart ut at det er langt tryggere på utsiden. Senteret er nemlig hjemsøkt av en morder. Medvirkende:Sylvester Stallone, Charles S. Dutton, Kris Kristofferson. Regi:Jim Gillespie.
  Les mer i filmbasen

 • 00.15 Bulletproof

  Terningkast 3(Bulletproof) Amerikansk actionkomedie fra 1996. En gang var Archie Moses og Rock Keats kriminelle partnere, men nå står de på hver sin side av loven. Begge føler seg latt i stikken av den andre, men så vil skjebnen at de kommer sammen igjen på rømmen. FBI vil ha dem levende, en narkokonge vil se dem døde. Og hvis de ikke dreper hverandre først, kan de kanskje klare å komme levende fra det. Medvirkende:Damon Wayans, Adam Sandler, James Caan, Jeep Swenson, Kristen Wilson. Regi:Ernest R. Dickerson. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.00 Family Guy (15)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Etter at Peter begynner å røyke blir han bedt om å være med i en anti-røykekampanje, men under én betingelse: Peter kan ikke slutte å røyke. Stewie hjelper Chris med å takle skolens bøller.

 • 02.30 Family Guy (16)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Stewie får en kjønnssykdom av Brian, mens Peter og kompisene tar affære når en annen gjeng tar favorittbordet deres på Drunken Clam.

 • 03.00 Best Ink (7)

  (Best Ink) Amerikansk realityshow. Best Ink kaster lys over den ville og uforutsigbare tatoveringskunsten. De medvirkende tatovørene har ingenting annet enn deres blekk, nåler og lidenskap når de skal utøve talentet sitt på levende, menneskelige kropper. Deltakerne vil bli møtt med forskjellige utfordringer og oppgaver som skal avgjøre hvem av de to kunstnerne som vinner premien på 100 000 dollar. Tatovørene skal prøve å bringe tatoveringene sine til live ved hjelp av det siste innenfor animasjonsteknologi.

 • 03.45 Cops Reloaded (40)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.05 Salem (7)

  (Salem) Amerikansk dramaserie fra 2014. Medvirkende:Ashley Madekwe, Janet Montgomery, Shane West, Seth Gabel, Tamzin Merchant, Ashley Madekwe Mfl..

 • 04.50 Sin City Motors (2)

  (Sin City Motors) Kanadisk dokumentarserie. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. Steve er igang med to jobber på én gang og føler seg presset. Teamet hans prøver å hjelpe, men ender alt galt? Programleder:Steve Darnell.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.45 Ungkaren i paradis (1)

 • 18.30 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (6)

  (Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Trinny & Susannah er tilbake i Norge for å gi flere norske kvinner en ny stil. I denne runden er det også norske kjendiskvinner som får passet sitt påskrevet. (May Lisbeth Myrvang, Elisabeth Werp) Lotto-vertinne May Lisbeth M. Myrvang er trebarnsmor og synes det er vanskelig å være kul og trendy til hverdags. Hva skjer når Susannah finner det for godt å rive i stykker May Lisbeth sine klær? Samtidskunstneren Elisabeth Werp ønsker å se ut som om hun har stått opp av en russisk grav med vakre stoffer og fugler i håret. Programleder:Trinny Woodall, Susannah Constantine.

 • 19.35 When in Rome

  (When in Rome) Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Beth, en hardt arbeidende kunstkurator i New York, reiser til Roma for å feire sin søsters bryllup og rammes av en uventet forelskelse som beklageligvis tar slutt like fort som den kom. Skuffet tar hun opp mynter fra Fontana de Amore, og vekker ukjente krefter som får et antall mer eller mindre kjekke menn til å bli forelsket i henne, noe som fører til forviklinger. Kan en sjarmerende reporter overbevise Beth om å tro på kjærligheten igjen? Medvirkende:Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Will Arnett. Regi:Mark Steven Johnson.
  Les mer i filmbasen

 • 21.30 Da han møtte henne

  Terningkast 3(When Harry Met Sally) Amerikansk komedie fra 1989. Et umake par møtes når de reiser sammen fra Chicago til New York, dit de begge skal flytte. Det slår ingen gnister mellom dem, men de utvikler et vennskap som blir sterkere og sterkere for hvert år som går. Sammen opplever de medgang og motgang, kjærlighet og sorg i en av verdens mest romantiske byer. Kan en mann og en kvinne bli nære venner uten å bli forelsket, eller - i det minste - bli interessert i hverandre seksuelt? Kan Sally og Harry egentlig møtes uten at det oppstår søt musikk i hjertet? Særlig aktuelt er dette spørsmålet når det er tydelig for alle at de to er perfekte for hverandre. Medvirkende:Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher, Bruno Kirby, Steven Ford. Regi:Rob Reiner. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 Valentine

  (Valentine) Amerikansk thriller fra 2001. Det kan få dødelig utfall å mobbe noen. Det får de fire venninnene Kate, Dorothy, Lily og Paige erfare. Som de mest populære jentene på college fant de et lett bytte i skolens minst populære gutt, Adam. Nå, flere år senere, iscenesetter Adam sin etterlengtede og grusomme hevn. Han har bestemt seg for å drepe dem - én etter én, på selveste valentinsdagen. Medvirkende:Denise Richards, David Boreanaz, Marley Shelton. Regi:Jamie Blanks.
  Les mer i filmbasen

 • 01.15 How to Get Away with Murder (8)

  (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie fra 2015. (Hi, I'm Philip) Philip gjør et farlig trekk, og statsadvokat Sinclair kan ha funnet ut hvordan han kan ta Annalise. Medvirkende:Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch.

 • 02.15 Scandal (6)

  (Scandal, sesong 5) Amerikansk dramaserie fra 2015. (Get Out Of Jail, Free) Fitz og Olivia presenteres for en sjokkerende plan som kanskje kan fjerne alle problemene deres, og Mellie konfronteres angående sitt problemfylte ekteskap. Samtidig fortsetter Gladiatorene å forsvare Olivia, og Susan Ross ber David om råd. Medvirkende:Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes.

 • 03.10 GCB: Good Christian Bitches (9)

  (GCB, år 1) Amerikansk dramaserie. Vi møter en gjeng sørstatskvinner som ikke er redd for å kombinere skinnhellig image med et liv i materiell overflod og hyppige besøk til skjønnhetssalongen. (Adam & Eve's Rib) Amanda forsøker å sette sammen et kvinnelig grillag og henvender seg til GCB-ene for årets kokkekonkurranse. Samtidig møter Heather en kjekk slakter, Cricket kjøper tjenester fra forretningsmannen Mason Massey, Carlene blir oppgitt over Ripp, og Sharon førsøker å hjelpe Zack med problemene hans.

 • 04.00 GCB: Good Christian Bitches (10)

  (GCB, år 1) Amerikansk dramaserie. Vi møter en gjeng sørstatskvinner som ikke er redd for å kombinere skinnhellig image med et liv i materiell overflod og hyppige besøk til skjønnhetssalongen. (Revelation) Carlene tar med seg GCB-ene til Juarez i anledning en banebrytende seremoni for "Condos for Christian Living", og de befinner seg i stor fare. Samtidig fører Amandas mistanker om Luke til en overraskende oppdagelse om Ripp.

 • 04.45 Missing (1)

  (Missing, år 1) Amerikansk dramaserie. (Pilot) Becca Winstone finner ut at sønnen hennes er forsvunnet mens han studerer i utlandet, og hun reiser til Europa for å spore ham opp. Mens hun følger sporene i praktfulle europeiske storbyer, viser hun akkurat hvor langt en mor er villig til å gå for å beskytte familien sin.

 • 05.30 Det lille paret (11)

  (The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. (The Cocktail Party) For å feire samarbeidet mellom barnesykehuset i Texas og brannvesenet i Houston arrangerer Bill og Jen et cocktailparty. Men først må de velge meny og vaske huset.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.05 Parneviks (5)

  (Parneviks) Svensk realityserie från 2015. Familien Parnevik bor på 1300 kvadratmeter i solfylte Florida. Følg Mia, Jesper og barna Peg, Phoenix, Philippa og Penny når de lever den amerikanske drømmen. Når Parneviks-barna får velge en drømmegjest er valget enkelt: Eric Saade. Men når han begynner å synge høyt på en isbar blir de så flaue at han faller ned fra pidestallen. Mer imponert er Jesper Parnevik.

 • 19.10 Julie & Julia

  Terningkast 4(Julie & Julia) Amerikansk dramakomedie fra 2009. Julie er amatørkokk og bestemmer seg for å tilberede og blogge om hver eneste oppskrift i en kokebok i løpet av et år. Filmen er basert på to sanne historier, og fletter sammen to kvinners liv. Disse to kvinnene er adskilt i tid og rom, de er begge er motløse - inntil de oppdager at alt er mulig med den riktige kombinasjonen av lidenskap, fryktløshet og smør. Medvirkende:Meryl Streep, Amy Adams, Chris Messina, Stanley Tucci, Linda Emond. Regi:Nora Ephron.
  Les mer i filmbasen

 • 21.30 Just Go with It

  Terningkast 2(Just Go with It) Amerikansk romantisk komedie fra 2011. Den plastiske kirurgen Danny har falt for en langt yngre lærerinne og for å dekke over en tilfeldig løgn blander han inn sin trofaste assistent, Katherine, inn i en enda større løgn. Katherine må late som om hun er på vei til å bli Dannys eks-kone, men den ene løgnen skaper flere og snart er barna hennes også innblandet. Til slutt ender alle opp sammen på ferie i Hawaii, en ferie som kommer til å endre alt for alltid. Medvirkende:Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman. Regi:Dennis Dugan.
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 Baby Mama

  Terningkast 4(Baby Mama) Amerikansk komedie fra 2008. Etter å ha viet hele livet sitt til karrieren ønsker Kate seg barn - noe som ikke er helt enkelt for en 37 år gammel singel kvinne. Etter å ha overveiet alternativene bestemmer hun seg for å benytte seg av en surrogatmor. Hun finner Angie, som viser seg å være vulgær, upålitelig og bråkete. Medvirkende:Tina Fey, Amy Poehler, Greg Kinnear, Sigourney Weaver, Steve Martin. Regi:Michael McCullers. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.30 Speed

  Terningkast 4(Speed) Amerikansk actionthriller fra 1994. En gal terrorist plasserer en bombe på en buss i sentrale Los Angeles, og politimann Jack Traven får i oppdrag å desarmere bomben. Han må sørge for at bussens hastighet ikke synker under 80 kilometer i timen da det vil forårsake at bomben detoneres. Medvirkende:Sandra Bullock, Keanu Reeves, Dennis Hopper. Regi:Jan de Bont. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.30 Speed 2: Cruise Control

  Terningkast 2(Speed 2: Cruise Control) Amerikansk romantisk actionthriller fra 1997. Annie drar på cruise i Karibien med sin nye flamme Alex. Istedenfor romantisk idyll opplever paret at cruiseskipet blir kapret av den hevngjerrige kjeltringen John Geiger. Med stø kurs rett mot en oljetanker er cruiseskipet fortapt. Kan Annie og Alex endre kursen før skipet går opp i flammer? Medvirkende:Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe. Regi:Jan de Bont. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 05.30 Nanny (45)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie fra 1994. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... Maggie vil være med på en kyssekonkurranse, noe som kan gi henne et coverbilde på den nye plata til countrystjernen Billy Ray Cyrus. Selv om Maggie ikke tror hun har noen sjanse mot klassens bimbo, Kirsten, er det en stor mulighet som byr seg. Skuffelsen er derfor stor når både faren og kjæresten, Sean, setter seg imot dette. Men så kommer Fran på en glimrende idé: Dette er jo perfekt for å få vekk denne Sean! Men først må hun kvitte seg med konkurrenten. Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Nytt på nytt (6)

  (Nytt på nytt) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Pernille Sørensen og Johan Golden. Gjester denne uken er Hanne Krogh og Tore Petterson.

 • 20.00 Ukens vinner (5)

  (Ukens vinner) Norsk underholdningsserie. Han tjukke, han kyniske og han gamle fra Radioresepsjonen forsøker å lage et Nytt på nytt-aktig program der de skal kåre den personen som har greid seg best i ukens nyhetsbilde.

 • 20.30 Latter live (6)

  (Latter Live) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Lars Berrum tar energien til et nytt nivå og forteller om øyeblikket han innså sin suksess. Trine Lise Olsen innrømmer at hun har gått på et par smeller opp gjennom årene, mens Henrik Overaa Bjørnson introduserer oss for en litt alternativ sjekkereplikk. Vi møter også Mads Hadler og Jan Tore Kristoffersen.

 • 21.00 99% norsk (2)

  (99% norsk) Norsk dokumentarserie fra 2015. David og Morten på 23 år er kompiser og elsker å pumpe jern sammen. Morten vet lite om Davids barndom i Iran og hans vanskelige oppvekst. David overrasker Morten med skikjøring, råning med Porsche og tøff boksetrening.

 • 21.30 Disconnect

  (Disconnect) Amerikansk thrillerdrama fra 2012. En ambisiøs reporter bryter loven for å avsløre en ulovlig sexchat. En tidligere politimann oppdager at sønnen nettmobber en klassekamerat. Et ektepar utsettes for identitetstyveri på Internett. Skjebnen fører dem sammen i dette thrillerdramaet om skyggesiden ved vårt høyteknologiske samfunn, hvor alle er på Internett hele tiden. Medvirkende:Jason Bateman, Alexander Skarsgård, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Hope Davis. Regi:Henry Alex Rubin.
  Les mer i filmbasen

 • 23.20 Stacey Dooleys møte med Amerika (3)

  (Meet the Young Americans) Britisk dokumentarserie. Stacey Dooley rapporterer fra ukjente sider av det amerikanske samfunnet. (Meet the Young Americans - Dying To Get In) Hvert eneste år risikerer tusenvis av unge mennesker livet sitt for å komme seg over grensa mellom Mexico og USA for å skape seg et bedre liv. Stacey møter noen av dem i Mexico, og dessuten grensevaktene i Arizona. Hva mener hun om saken etter dette?

 • 00.15 Gåten Jason Bourne

  Terningkast 4(The Bourne Supremacy) Amerikansk-tysk actionthriller fra 2004. Jason Bourne og Marie flytter fra by til by for å holde seg ett skritt foran forfølgerne. Da en agent dukker opp i den indiske landsbyen som har vært deres hjem den siste tiden, må de løpe igjen. Jason Bourne må nøste opp trådene fra sitt tidligere liv som leiemorder. Medvirkende:Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen, Brian Cox, Julia Stiles. Regi:Paul Greengrass. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.00 Mammon (7)

  (Mammon) Norsk thrillerserie fra 2015. Ellen og Peter drar til utlandet på jakt etter bildebevis som fikk Hammern drept. I Norge kan de ikke stole på noen siden PST og flere lekker. Den nasjonale sikkerhetsrådgiveren forsøker å mobilisere i regjeringen, men de kniver om posisjonene foran det ekstraordinære landsmøtet. Ellen og Peter får hjelp av en amerikaner med å snike seg inn i en digital bank, men forsøket på å hente ut bildebevis går galt, fryktelig galt. Medvirkende:Ingar Helge Gimle, Laura Christensen, Jon Øigarden, Nils Ole Oftebro.

 • 02.50 Himlen är oskyldigt blå

  (Himlen är oskyldigt blå) Svensk drama fra 2010. Det er sommeren 1975. Martin er nettopp ferdig på skolen, og han får sommerjobb på en eksklusiv yachklubbrestaurant i skjærgården utenfor Stockholm. En helt ny verden åpner seg. Martin møter sitt livs kjærlighet samtidig som han tas under vingene til restaurantsjefen på yachtklubben, en playboy med en sentral posisjon i det svenske sosietetslivet. Men bak skjærgårdens glamorøse og idylliske fasade skjuler det seg en langt mørkere virkelighet. Men før det går opp for Martin hva som foregår, havner han midt i en av de største skandalene i svensk kriminalhistorie. Inspirert av en sann historie. Medvirkende:Bill Skarsgård, Peter Dalle, Josefin Ljungman, Amanda Ooms, Björn Kjellman. Regi:Hannes Holm.
  Les mer i filmbasen

 • 04.40 99% norsk (2)

  (99% norsk) Norsk dokumentarserie fra 2015. David og Morten på 23 år er kompiser og elsker å pumpe jern sammen. Morten vet lite om Davids barndom i Iran og hans vanskelige oppvekst. David overrasker Morten med skikjøring, råning med Porsche og tøff boksetrening.

 • 05.10 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie