Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
De andres visdom

De andres visdom

«The Good Lie» er god helt til den blir nedlatende. Les mer

Siste filmtrailere

«Grått og genialt»

«Grått og genialt»

Roy Andersson er tilbake med «En due satt på en gren og funderte over tilværelsen» Les mer

pluss
- «The Hunger Games» sier noe mer spennende om samtiden vår enn «barn dreper barn»

- «The Hunger Games» sier noe mer spennende om samtiden vår enn «barn dreper barn»

La oss skrive smartere om bøkene enn vi gjorde da de to forrige filmene kom, skriver forfatter Ida Jackson og litteraturviter Mari Wold Sannerud. Les mer

Du kan bli nødt til å betale filmskatt på bredbåndet

Du kan bli nødt til å betale filmskatt på bredbåndet

Norske filmprodusenter vil at telekombransjen skal være med og betale for norsk filmproduksjon. Les mer

Krigens ansikt utad

Krigens ansikt utad

Det nyeste kapittelet i «Hunger Games»-sagaen er nok en oppsiktsvekkende kompleks og intelligent ungdomsfilm. Alt om TV-kvelden

13.15 Cupfinalen menn: Molde - Odd 15.25 Vinterstudio

 • 18.30 Newton

  Vi har tusenvis av broer i Norge, men i høst blir det for første gang på 50 år åpnet en svingbro. Hvordan kan en bro svinge? Line er med på åpningen og er førstemann over!

 • 19.00 Søndagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.15 Alf Prøysen 100 år

  Underholdning. Festforestilling for Alf Prøysen 100 år fra Det Norske Teatret, ledet av Linn Skåber og Hans Olav Brenner. Vi får Prøysen-tolkninger av blant andre Elg, Lars Lillo Stenberg, Karin Krog, Georg Riedel, Ingrid Olava, Heidi Gjermundsen Broch, Amund Maarud, Frida Ånnevik og May-Britt Andersen. (Om hæin er borte, så leve?n lell.)

 • 21.40 Downton Abbey (8)

  Britisk dramaserie.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Fylla (2)

  Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Hvorfor i all verden våkner vi noen ganger etter fylla uten å huske noenting fra kvelden før? Vi skal finne ut hva blackout er, og om det er noe man kan gjøre for å unngå det. Og vi blir med på gatebiltreff i Hedmark. Programleder:Ole-André Sivertsen.

 • 23.45 Da KORK kom til bygda (1)

  Underholdningsserie. Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic , Anne Rimmen, og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkestret. I kveld reiser Ingerid Gjessing Linhave til Sunnmøre for å få en rapper, et ungt operatalent og en liten gutt på 8 år, til å skinne sammen med KORK.

 • 01.20 Da KORK kom til bygda - konserten (1)

  Underholdning. Ingerid Gjessing Linhave og Kringkastingsorkesteret inviterer til musikalsk bygdefest på Sunnmøre! Her får du oppleve humoristen og programlederen som smektende jazzsangerinne. Kringkastingsorkesteret briljerer med musikalske perler, og du får møte de unge, lokale talentene Chris, Eirik og Bror igjen.

 • 02.00 Melkeveien (5)

  Dokumentarserie. Vi følger melkebilsjåfører i nord på arbeid i bitende kulde i den verste mørketiden - helt til solen igjen kaster sine stråler over vidde, fjell og fjord. For hver episode kommer vi nærmere inn på noen av disse tøffe guttene. Etter utallige nedturer for Mikkel David er han fast bestemt på å vise at han mestrer yrket som melkebilsjåfør! Vil han klare dette?

 • 02.30 Hjernekamp (2)

  Underholdningsserie. Programleder Solveig Hareide har samlet seks deltakere som skal konkurrere for å finne ut hvem av dem som har den komplette hjernen. Stokkøya i Sør-Trøndelag er arena når det skal kjempes med hodet. Orienteringsevnen blir bl.a satt på prøve i dagens program, når deltakerne må spille krokett i blinde, med seg selv som ball! Vi møter også den blinde 18-åringen Dave Janischak, som orienterer ved hjelp av sin egen sonar, tungen!

 • 03.30 Lindmo (12)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

 • 04.30 Kystvakta (2)

  (Sea Patrol) Australsk dramaserie. 24 menn og kvinner bor og jobber tett på hverandre i en patruljebåt i den australske marinen.

 • 05.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.20 Sjakk-VM 2014 15.25 V-cup hopp 16.05 Laputa

 • 18.05 Norge rundt og rundt

  Hyggelige gjensyn fra «Norge rundt"s rikholdige arkiv. (Norge rundt og rundt.) Hyggelige gjensyn fra Norge Rundts rikholdige arkiv. Gjensyn med ulike program fra ulike tidsepoker, i dag fra 21. november 1980 med programleder Mathias Stang. Dette er ekte retrofjernsyn - velbekomme!

 • 18.40 Mitt liv (8)

  Norsk dokumentarserie. Portrett av personer som har vært med på å forme vår norske samtidshistorie. «Espen Skjønberg.» (Espen Skjønberg.) Espen Skjønberg har en uoffisiell posisjon som norsk teaters «Grand Old Man» og har hatt en fantastisk karriere. I dette programmet forteller han om sitt liv på teatret, i radio, fjernsyn og på film siden 1950-årene.

 • 19.20 Undring og mangfald

  De norske forskarane May-Britt Moser og Edvard Moser er tildelt årets Nobelpris i medisin. I dette programmet møter vi May-Britt Moser i samtale med Olav Høgetveit. Hjernen lagrer ikke minne som et fotografi eller en datamaskin. Det er mer en prosess av aktiviteter i hjernecellene våre som setter i gang et minne. Og en slik prosess, med et utall nerveceller i aktivitet ser ut til å være det vi vil kalle bevisshet.

 • 19.45 Farvel til bilen

  (Bye Bye Car) Nederlandsk dokumentar. Hvordan vil vi rulle rundt i fremtiden? Ford-sjefen mener at vi om ti år ikke lenger snakker om å selge biler, men mobilitet. Tesla-sjefen forteller om hvor viktig datateknologi i bilene har blitt. Han snakker også om utviklingen av selvstyrende biler som den Google lager.

 • 20.35 Kulturens katedralar (1)

  (Cathedrals of Culture) Norsk dokumentar. Om bygninger kunne snakke, hva ville de si til oss? Margreth Olin har laget et portrett av den hvite kulturkatedralen i Bjørvika - Operaen i Oslo. Hva forteller bygningen om oss og vår kultur?

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 30 Ironman på 30 dagar

  Dansk dokumentar. Kim Greisen forsøker å gjennomføre en en konkurranse som ingen danske før ham har lykkes med. (30 Ironman på 30 dagar.)

 • 21.40 Hovedscenen: Jonas Kaufmann - evergreens fra 1920- og 30 årene

  (Hovedscenen: Jonas Kaufmann - evergreens fra 1920- og 30 årene.) En av verdens mest populære tenorer synger ikke bare opera. I denne produksjonen fra legendariske Funkhaus i Berlin trekker Jonas Kaufmann frem skjulte skatter fra 1920- og 30 årene i Berlin.Etter dette blir det et møte med den italienske mesterpianisten Maurizio Pollini. En sjelden personlighet med hengivenhet, musikalsk intelligens og nå som han har rundet 70 år fant han det riktig for første gang å stille opp til et slikt portrett.Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.

 • 23.45 Fotograf i skuddlinjen

  Britisk dokumentar. Etter å ha blitt hardt skadet, reiser Giles Duley tilbake til et Afghanistan preget av krigen. Han vil ikke gi opp målet sitt; å dokumentere de menneskelige lidelsene i landet. (Fotograf i skuddlinjen.)

 • 00.35 På veien til Buenos Aires

  Terningkast 5(Las Acacias) Argentinsk drama fra 2011. Den ensomme lastebilsjåføren Rubén lever av å transportere tømmer mellom Paraguay og Buenos Aires. En dag er oppdraget hans å frakte en paraguyansk kvinne til Argentinas hovedstad. Rubén blir overrasket når han ser at også kvinnens fem måneder gamle datter skal være med på den lange reisen. Filmen vant pris på Cannes-festivalen 2011. (På veien til Buenos Aires.) Medvirkende:Germán De Silva, Hebe Duarte, Nayra Calle Mamani. Regi:Pablo Giorgelli.
  Les mer i filmbasen

 • 02.00 Lindmo (12)
 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.30 Smartere enn en 5. klassing (2) 14.30 Farmen 2014 (24) 16.00 Farmen 2014 (25) 17.00 Farmen 2014 (26)

 • 18.00 Mitt livs sjanse (8)

  (Mitt livs sjanse) Norsk livssynsprogram. Vi følger en gruppe norske fotballspillere med rusbakgrunn som alle er aktuelle kandidater til herre- og damelandslaget i gatefotball som skal spille VM i Chile høsten 2014.

 • 18.30 Nyhetene og Sporten

 • 18.50 Været

 • 19.00 Sporløs (2)

  Norsk dokumentarserie. Silje Stang er igjen klar for å hjelpe nordmenn i deres jakt på nær familie eller slektninger rundt om i verden. Mariah ble adoptert fra Argentina som liten. Nå vil hun finne sin biologiske mor i hjemlandet. Programleder:Silje Stang.

 • 20.00 Farmen 2014 (27)

  Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Hvem går tapende ut fra kveldens tvekamp, og hvem vil gå inn i finaleuken av Farmen 2014? Har storbonden klart og fått i havn ukesoppdraget selv om ikke alle har bidratt like mye? Etter tvekampen har Gaute en stor overraskelse til deltakerne. Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 Farmen 2014 (27)

  Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Hvem går tapende ut fra kveldens tvekamp, og hvem vil gå inn i finaleuken av Farmen 2014? Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 22.15 Dritseint med Edel (8)

  Norsk talkshow. Den grovkorna forfatteren Edel Hammersmark Gjervan - i Henriette Steenstrups skikkelse - trer inn i programlederrollen og intervjuer ukesaktuelle gjester, med spørsmål du ikke får høre i noe annet tv-program. I tillegg blir det høytlesning fra nye diktbøker og innslag fra Edels egen au pair og sidekick, Jan. Edel Hammersmark Gjervan får Katrine Moholt og Trond Fausa Aurvåg på besøk. Jan reiser ut for å se hvor lettlurte folk er med skjult kamera. Edel har observert at Trond Fausa Aurvåg spiller mange triste roller. Ingen filmer har foreløpig vært triste nok til å få Trond til Hollywood, noe Edel vil gjøre noe med. Hun har derfor skrevet og regissert en VELDIG nitrist film, med Trond i hovedrollen som sin tristeste rollefigur noensinne. Traileren får du i «Dritseint med Edel».

 • 22.45 God kveld Norge (14)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 23.20 Homeland (8)

  Amerikansk spenningsserie. I fjerde sesong av «Homeland» er Carrie Mathison tilbake i Midt-Østen. Der er hun stasjonert ved en av CIAs farligste poster. «Halfway to a Donut.» Carrie organiserer en ny operasjon som et siste desperat forsøk, samtidig som Lockhart og Martha prøver å forsinke ISI. Medvirkende:Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, F. Murray Abraham, Sarita Choudhury, Nazanin Boniadi.

 • 00.20 Dicte (8)

  (Dicte) Dansk dramaserie. Dicte Svendsen har virkelig slått rot i Aarhus. Jobben som krimreporter i lokalavisen bringer henne nær en rekke nye lovbrudd, inkludert hooligans, kampfiksing, barnemishandling og salg av bloddiamanter. Dicte fortsetter å grave etter informasjon om kampfiksing i hooligan-miljøet, etter at keeperen på det lokale fotballlaget ble drept under en fotballkamp. Del 2 av 2. Medvirkende:Iben Hjejle, Lars Brygmann, Dar Salim, Ditte Ylva Olsen, Louise Holm, Andrea Vagn Jensen, Peter Schrøder, Lærke Winther, Emilie Kruse, Lars Ranthe.

 • 01.15 Den som dreper (2)

  (Den som dræber) Dansk krimserie. Vi følger den unge etterforskeren Katrine Ries Jensen i jakten på en seriemorder i Danmark. «Dødens spill - Del 2.» Jakten på danmarkshistoriens første seriemorder fortsetter.

 • 02.15 Terriers (2)

  Amerikansk krimserie. Hank er en tidligere politimann som sammen med bestekameraten begynner å jobbe som privatetterforsker. Duoen prøver å løse kriminalsaker, men havner ofte selv i trøbbel. Hank and Britt trenger sårt noen raske penger og forsøker å spore opp den rømte fangen Mongo. Medvirkende:Donal Logue, Michael Raymond-James, Kimberly Quinn, Laura Allen.

 • 03.00 Terriers (3)

  Amerikansk krimserie. Hank er en tidligere politimann som sammen med bestekameraten begynner å jobbe som privatetterforsker. Duoen prøver å løse kriminalsaker, men havner ofte selv i trøbbel. For å et lån i banken må Hank skaffe bevis på at banksjefens kone er utro, men det Hank finner ut om kona overgår alt som heter utroskap. Medvirkende:Donal Logue, Michael Raymond-James, Kimberly Quinn, Laura Allen.

 • 03.45 Celebrity Masterchef (25)

  (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Det er siste runde av semifinalene, og bare en utfordring gjenstår for de fire gjenværende kjendisene før finalerunden starter. De må lage en treretters middag for landets mest fryktede matkritikere.

 • 04.30 60 Minutes (34)

  Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 05.15 Rules of Engagement (23)

  Amerikansk komiserie. Vi følger vennskapet mellom et gift par, et nyforlovet par og en ganske så fornøyd ungkar.

 • 05.35 Rules of Engagement (24)

  Amerikansk komiserie. Vi følger vennskapet mellom et gift par, et nyforlovet par og en ganske så fornøyd ungkar.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.00 M*A*S*H (21) 14.30 Derfor styrter fly (1) 15.30 Besatt av bil (23) 16.00 Besatt av bil (24) 16.30 Besatt av bil (25) 17.00 Besatt av bil (26) 17.30 Broom (9)

 • 18.00 Iskrigerne (5)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Erik Follestad Johansen blir satt på prøve både på og utenfor isen. Gutta i garderoben erter ham for hans minkende hårmanke, og en pinlig tv-opptreden hjelper ikke på. Han oppsøker Glenns frisørkjæreste for hjelp. I Asker skal «Folle» møte sitt gamle lag på isen. En seier over tidligere lagkamerater vil bety mye for ham. Regi:Vegard Besstun Normann.

 • 18.30 Iskrigerne (6)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Alexander Bonsaksen er stolt over sin nye bil, men klubbdirektør Jan Tore Kjær nekter ham nøkkelen til bommmen som hindrer han i å parkere helt inne ved ishallen. På hjemmefronten er Erik Follestad Johansen og kjæresten Martine uenige om husarbeidet, mens det på isen venter et råtøft oppgjør mot erkerivalen Stavanger. Regi:Vegard Besstun Normann.

 • 19.00 Iskrigerne (7)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Vålerenga Hockey har hatt en bra start på sesongen og ligger på toppen av tabellen. I kampen mot erkerivalen Lørenskog blir laget virkelig satt på prøve. Regi:Vegard Besstun Normann.

 • 19.30 Iskrigerne (8)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Jordal Amfi ble bygget for over 60 år siden, og holder på å falle sammen. Dette bekymrer klubbdirektør Jan Tore Kjær. Laget reiser til Stavanger for et toppoppgjør i ligaen. Det blir en tøff kamp for Vålerenga. Regi:Vegard Besstun Normann.

 • 20.00 Criss Angel: BeLIEve (407)

  Amerikask realityserie. Vi følger magikeren Criss Angel og hans team i ti episoder med hasardiøse stunts.

 • 21.00 Tyson

  Terningkast 4(Tyson) Amerikansk dokumentarfilm fra 2008. I «Tyson» ser Mike Tyson tilbake på sitt liv i og utenfor ringen med en oppriktighet, veltalenhet og sårbarhet som er vekselvis trist, morsom og aldri mindre enn brutalt ærlig. Gjennom en blanding av originale intervjuer, arkivklipp og fotografier får vi innblikk i Mikes tidligste minner fra oppveksten i Brooklyns usle gater til hans inntreden i boksingens verden, inkludert hans berg- og dalbanetur gjennom verdensberømmelsens festhall. Regi:James Toback. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.50 Sons of Anarchy (10)

  (Sons of Anarchy) Amerikansk thrillerdramaserie. Om MC-klubben som vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. Sons of Anarchy-medlemmer opplever at det er kjærlighet i lufta, men det er likevel døden som får mest oppmerksomhet. Medvirkende:Katey Sagal, Kim Coates, Tommy Flanagan, Charlie Hunnam, Mark Boone Junior, Theo Rossi, Dayton Callie, Jimmy Smits, Drea De Matteo, David Labrava, Niko Nicotera.

 • 00.00 Fargo (5)

  (Fargo) Amerikansk thrillerserie. Den manipulative og karismatiske leiemorderen Lorne Malvo ankommer en småby i Minnesota. Ved hjelp av vold og pur ondskap øver han innflytelse på den stakkarslige forsikringsagenten Lester Nygaard. Samtidig prøver politibetjentene Molly Solverson og Gus Grimly å løse en rekke drapsgåter de mener kan knyttes til Malvo og Nygaard. Ettersom Molly begynner å få bitene til å falle på plass angående de ferske hendelsene, setter hun sammen en teori som får henne til å ta en uortodoks avgjørelse og deretter gjøre en viktig oppdagelse. Medvirkende:Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Martin Freeman.

 • 01.00 Nådeløse innkrevere (2)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Serie følger Ron, Amy og deres gjeng med innkrevere. De gjenskaper spennende historier fra innkrevinger i Lizard Lick, North-Carolina.

 • 01.30 Nådeløse innkrevere (3)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Serie følger Ron, Amy og deres gjeng med innkrevere. De gjenskaper spennende historier fra innkrevinger i Lizard Lick, North-Carolina.

 • 02.00 Nådeløse innkrevere (4)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Serie følger Ron, Amy og deres gjeng med innkrevere. De gjenskaper spennende historier fra innkrevinger i Lizard Lick, North-Carolina.

 • 02.30 Nådeløse innkrevere (5)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Serie følger Ron, Amy og deres gjeng med innkrevere. De gjenskaper spennende historier fra innkrevinger i Lizard Lick, North-Carolina.

 • 03.00 Nådeløse innkrevere (6)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Serie følger Ron, Amy og deres gjeng med innkrevere. De gjenskaper spennende historier fra innkrevinger i Lizard Lick, North-Carolina.

 • 03.30 Bellator: Winter Tournament (9)

  Amerikansk kampsportprogram. Tøffe kampsporteksperter konkurrerer om verdensmestertitler i fire vektklasser. En konkurranse der deltakerne må slåss med alle midler for å vinne.

 • 05.10 Alarm 112 - På liv og død (35)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.30 Mythbusters (1) 14.30 Mythbusters (2) 15.30 Mythbusters (3) 16.30 Mythbusters (4) 17.30 Trading Up (5)

 • 18.30 Outback Truckers (7)

  (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (7.)

 • 19.30 Hardcore Heroes (1)

  (Hardcore Heroes) (1.) Verden er full av folk som gjør at John Rambo, John McClane og Indiana Jones blekner i forhold. Vi tar en titt på deres modige og selvoppofrende handlinger.

 • 20.30 Mektige skip (6)

  (Mighty Ships) Dokumentarserie. «Avataq.» (Avataq.) Avataq er en livlinje for de canadiske samfunnene ikke langt fra Arktis. Den frakter forsyninger, inkludert eksplosiver, til Quebecs utilgjengelige regioner i nord.

 • 21.30 Morgan Freeman: Livets gåter (6)

  (Through the Wormhole with Morgan Freeman) «Er virkeligheten virkelig?» (Is Reality Real?) Vi blir med den Oscar-vinnende skuespilleren Morgan Freeman for å finne ut hva virkeligheten egentlig er. Lever vi i den «virkelige verden» eller har hjernen konstruert den?

 • 22.30 Marooned with Ed Stafford (5)

  (Marooned with Ed Stafford) «Venezuela.» (Venezuela.) Ed er etterlatt i regnskogen i Venezuela. Han er der uten noe som helst. Ikke noe mat eller vann, heller ingen kniv. Hvordan vil han greie seg i ti dager?

 • 23.30 Livsfarlig fangst (13)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Den beste fangsten.» (Greatest Game Ever Fished.) Cornelia Marie må kjempe mot brottsjøer på 6 meter i St. Paul, og en ødelagt propell på Time Bandit fører til en konflikt i familien Hillstrand.

 • 00.30 Alaska: The Last Frontier (15)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «En gård i ferien.» (Homestead for the Holidays.) Otto bestemmer seg for å gi bort «Wacky Yak» til en venn, men gaven vil ikke bli gitt bort. Atz opplever at noen kyr havner på isen når han skal drive flokken til en venn hjem.

 • 01.30 Mythbusters (97)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Fly på tredemølle.» (Airplane on a Conveyor Belt.) Hvis et fly prøver å ta av fra en rullebane som beveger seg bakover som en tredemølle, vil det virkelig lette? Adam og Jamie undersøker dette og flere sprø myter.

 • 02.30 Mythbusters (98)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «James Bond-spesialen - del 2.» (James Bond Special - Part 2.) Mythbusters vier denne timesspesialen til den største actionhelten av dem alle: James Bond. Er det et snev av sannhet bak utstyret og stuntene?

 • 03.30 Mythbusters (99)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Seernes ønsker 2.» (Viewers' Special 2.) Etter å ha tatt til seg en mengde forslag og innvendinger fra seerne, tar nok en gang Adam og Jamie for seg populære myter.

 • 04.20 Mythbusters (1)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Minimyter i massevis.» (Mini Myth Mayhem.) Adam og Jamie tar for seg omdiskuterte myter som: kan man tenne fyrstikker med pistolkuler, og tisser man på seg hvis hånden blir plassert i vann når man sover?

 • 05.10 Mythbusters (2)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Containercross.» (Dumpster Diving.) Adam og Jamie tar for seg filmklisjeen om at man kan unnslippe ved å hoppe ned i et skip fullt av søppel hvis man er trengt opp i et hjørne på et hustak.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.10 Two and a Half Men (13) 14.40 Two and a Half Men (14) 15.05 Two and a Half Men (15) 15.30 Sinnasnekker'n (29) 16.30 Sinnasnekker'n (30) 17.30 Sinnasnekker'n (31)

 • 18.30 Sinnasnekker'n (32)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Vi får et gjensyn med Pia og Kim i Ski, Erik og Lina i Moss, Inga og Mads i Vestby og Leif Håkon og Kari i Andebu. Da Pia og Kim flyttet til Ski var de helt uten glød og lyst til å pusse opp, siden de nettopp hadde pusset opp boligen de flyttet fra. Da Erik ble arbeidsledig manglet han motivasjon til komme seg ut i arbeid igjen og til å pusse opp boligen i Moss. Hos Inga og Mads i Vestby hadde kompetansenivået og motivasjonen nådd enden, hvilket resulterte i eggekasting og dårlig stemning. Det var spesielt viktig for Inga å beholde huset som også var hennes barndomshjem. Andebu: At Leif Håkon fjernet trappen til andre etasje falt ikke i god jord, siden kona Kari har stigeskrekk. Dette resulterte i at hun ikke hadde sett overetasjen på tre år.

 • 19.30 Jul i Tangerudbakken (3)

  (Jul i Tangerudbakken) Norsk underholdningsserie. Det sjarmerende borettslaget inviterer seerne med på juleforberedelser litt utenom det vanlige. Vi får et gledelig gjensyn med BUL, fotballaget til Hans. De skal delta på årets siste turnering, julecupen i Fredrikstad, og har satt seg som mål å komme hjem med en pokal. For å støtte opp om sin gode nabo, bestemmer damene i Tangerudbakken seg for å kle seg opp som duskedamer og heie laget frem til seier.

 • 20.30 Resurrection (3)

  (Resurrection) Amerikansk dramaserie. Tom fornemmer at man trenger ny stabilitet i det lille samfunnet i Arcadia, og bestemmer seg derfor for å lage et nytt sogn for de som har kommet tilbake. Bellamy bestemmer seg for å fortelle pastoren at han også er en av disse. På mystisk vis dukker gamle beinrester som stammer fra mennesker opp i elven, og med disse, implikasjoner for Langston-familen, som Margaret er fast bestemt på å holde skjult.

 • 21.30 Åndenes makt (4)

  (Åndenes makt) Norsk underholdningsserie. En europeisk undersøkelse viser at 9 av 10 nordmenn trives på jobb. Ikke noe annet sted i Europa mener en så stor andel av befolkningen at jobben har en positiv påvirkning på helsa. Men det en slik undersøkelse ikke fanger opp er opplevelsene til de ansatte i reisebyrået Ticket i Moss. For hvor skal man krysse av på spørreskjemaet når stoler smadres, folk slås i bakhodet og eiendeler simpelthen forsvinner? Åndenes Makt settes på saken.

 • 22.30 Stalker (2)

  (Stalker) Amerikansk krimserie. Etterforskerne i LA-politiets «Threat Assessment Unit» har stalkere, eller forfølgere, som spesialfelt. Jack Larsen ble nylig overført fra New York-politiets drapsavsnitt og har ofte havnet i trøbbel på grunn av sin sterke personlighet og tvilsomme oppførsel. Men disse egenskapene har også vist seg verdifulle i jobben som etterforsker. Sjefen hans, Beth Davis, er sterk, fokusert og ekspert på sitt område, drevet av hennes personlige erfaring som offer for en forfølger. Beth Davis, Jack Larsen og de andre i Los Angeles-politiets Threat Assessment Unit etterforsker en sak der en mann har brutt seg inn hos en tenåringsjente. Det viser seg snart at hun ikke er mannens eneste offer. Samtidig blir Beth oppsøkt på jobb av Perry. Medvirkende:Dylan McDermott, Maggie Q.

 • 23.20 I kveld med YLVIS LIVE (10)

  (I kveld med YLVIS LIVE) Norsk underholdning. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård, Vegard, Calle eller Magnus kunne forutsi hva som vil skje underveis.

 • 00.20 CSI (6)

  (CSI) Amerikansk krimserie. Frustrasjonen bygger seg opp for CSI-teamet idet et nytt offer dukker opp og alle bevis peker i retning av Gig Harbor-morderen.

 • 01.15 Castle (7)

  (Castle) Amerikansk krimserie. Castle og Beckett går undercover som et nygift par i etterforskningen av et drap begått på et westerninspirert feriested.

 • 02.10 The Rookie

  (The Rookie) Amerikansk drama fra 2002. Jim Morris måtte legge baseballhansken på hyllen etter en skulderskade. I en alder av 35 år jobber han som lærer og baseballtrener på en skole i Texas. Det håpløse skolelaget utfordrer ham en dag til å forsøke å få en plass i Major League, dersom de kommer til sluttspillet. Jim tar utfordringen uten å tenke noe videre over konsekvensene. Medvirkende:Dennis Quaid, Rachel Griffiths, Jay Hernandez, Beth Grant, Angus T. Jones, Brian Cox, Rick Gonzalez, Chad Lindberg, Angelo Spizzirri, Royce D. Applegate. Regi:John Lee Hancock. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.25 Nikita (21)

  (Nikita, år 1) Amerikansk actionserie. Som trøblete tenåringen ble Nikita reddet fra dødsdommen av et hemmelig amerikansk byrå kalt Divisjonen. Etter å ha blitt sveket av de eneste hun kunne stole på, rømte Nikita og nå, tre år etter, er hun på jakt etter hevn. Samtidig rekrutterer Divisjonen fortsatt unge som har havnet på kant med samfunnet: Byrået fjerner alle beviser fra deres tidligere liv og gjør rekruttene om til kalde og effektive drapsmenn. Michael sender Nikita avgårde for å redde den siste vokteren som passer på de svarte boksene. Samtidig dolker Percy Alex i ryggen.

 • 05.15 Breaking In (6)

  (Breaking In) Amerikansk komiserie. Om et sikkerhetsfirma som tar ekstreme - og ofte tvilsomme - metoder i bruk for å selge sine tjenester. Oz blir vippet av pinnen av å miste en kunde til sin tidligere protesjé Henry Shaw (spilt at Samm Levine), og må innrømme at han har skjult en dyrebar hemmelighet. Samtidig forsøker Cameron å sette en stopper for Cash' netthandel-avhengighet.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.00 Kongen av Queens (63) 14.30 Anger Management (14) 15.00 Anger Management (15) 15.30 Storage Hunters (18) 16.00 Storage Hunters (19) 16.30 Storage Hunters (20) 17.00 Formel 1: Abu Dhabi Grand Prix - høydepunkter

 • 18.00 Enlisted (7)

  (Enlisted) Amerikansk komiserie. Vi følger tre soldater og brødre som helt tilfeldig er stasjonært på samme militærbase i Florida. Pete blir sjokkert når han får vite at hans tropp har fått i oppgave å rydde området foran den kommende paraden, og han forsøker å få dem til å streve etter større utfordringer. Medvirkende:Geoff Stults, Chris Lowell, Parker Young, Keith David, Angelique Cabral.

 • 18.30 Community (7)

  (Community) Amerikansk komiserie. Når det avsløres at advokatutdanningen til Jeff Wingers er falsk, blir løgneren tvunget til å returnere til skolebenken. Jeff hjelper professor Duncan i hans forsøk på å sjarmere Britta. Abed og Hickey kommer på kant med hverandre når Abed uheldigvis ødelegger Hickeys tegninger. Chang havner midt i et spøkelsesmysterium. Medvirkende:Joel Mchale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie.

 • 19.00 Simpsons (19)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Når Marge tar fra Maggie smokken holder huset på å falle sammen under Maggies påfølgende raserianfall. Hun får istedet en pipende tøyhund som etterhvert driver Homer gal av mangel på søvn. Han bestemmer seg derfor for å bli brannmann.

 • 19.30 Simpsons (20)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Familiens hund kommer inn på politiskolen, men til slutt klarer den ikke presset og biter Bart. Det blir derfor besluttet at hunden ikke lenger kan bo hos familien og Bart får i stedet en pytonslange som kjæledyr.

 • 20.00 The Goldbergs (15)

  (The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Adam er bekymret over at han plutselig er så tiltrukket av barndomsvenninnen Emmy. Erica og Beverly krangler over Beverlys mangel på tillit. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.

 • 20.30 The Goldbergs (16)

  (The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Adam er besatt av filmen «The Goonies", og når Beverlys mammas smykker forsvinner begir han seg ut på skattejakt sammen med vennene sine. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.

 • 21.00 Anger Management (16)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlie lager kaos når han overrasker terapigruppen med besøk av deres dysfunksjonelle foreldre under en terapitime. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 21.30 Anger Management (17)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Hjerteknuseren Charlie forsøker å motstå fristelsen fra Seans yngre, sexy søster. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 22.00 Cedar Rapids

  (Cedar Rapids) Amerikansk komedie fra 2011. Forsikringsagenten Tim Lippe har aldri forlatt den lille hjembyen sin. Han har aldri bodd på hotell, men det er før han sendes til Cedar Rapids for å representere selskapet sitt på den årlige forsikringskonferansen. Tim distraheres snart av tre konferanseveteraner som hjelper ham til rette og skyver grensene hans. For en kar som gjør alt etter boka, blir denne konferansen alt annet enn konvensjonell. Medvirkende:Ed Helms, John C. Reilly, Anne Heche, Sigourny Weaver. Regi:Miguel Arteta.
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 Simpsons (10)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Marge oppdager at hun er redd for å fly, og ber om profesjonell hjelp hos en psykolog.

 • 00.10 Simpsons (11)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer blir valgt til leder av en hemmelig organisasjon, og populariteten hans går til himmels.

 • 00.35 Simpsons (12)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer forteller om hvordan Maggies fødsel endret livet hans for alltid.

 • 01.00 Simpsons (13)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bart oppdager en komet som har kurs rett mot Springfield.

 • 01.25 Simpsons (14)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer melder seg på en klovneskole som er drevet av klovnen Krusty.

 • 01.50 Boston's Finest (5)

  (Boston's Finest) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi menn og kvinner som jobber som politi i Boston, en av Amerikas største og mest særegne byer. Vi blir kjent med alle som jobber der, både på jobb og privat. Etter endt arbeidstid får vi nemlig bli med dem hjem til de samme nabolagene som de daglig beskytter på jobb. Vi blir kjent med familiene deres og ser hva som er viktig for dem utenfor jobb. Etter mer enn 25 år som politi i Boston, blir Robert «Twitch» Twitchell forfremmet til sersjant. Betjent Myles Lawton har derimot ingen grunn til å feire, det nærmer seg nemlig årsdagen for farens død.

 • 02.35 Boston's Finest (6)

  (Boston's Finest) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi menn og kvinner som jobber som politi i Boston, en av Amerikas største og mest særegne byer. Vi blir kjent med alle som jobber der, både på jobb og privat. Etter endt arbeidstid får vi nemlig bli med dem hjem til de samme nabolagene som de daglig beskytter på jobb. Vi blir kjent med familiene deres og ser hva som er viktig for dem utenfor jobb. Det har gått litt over et år siden politibetjent «D» Arujo ble truet med pistol og det er vanskelig for ham å glemme hendelsen.

 • 03.20 Dads (11)

  (Dads) Amerikansk komiserie. Bli kjent med to fremgangsrike barndomsvenner som får livet snudd på hodet når deres fedre bestemmer seg for å flytte inn hos dem. Eli og Warner er begge i 30-årene og driver det suksessrike firmaet Ghost Child Games, der de jobber som TV-spillutviklere. De to kompisene fikk ideen om å starte eget firma mens de røkte hasj på universitetet - og Eli har praktisk talt vært høy siden. Warner er gift, har to barn og prøver å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Eli har derimot et litt mer rotete liv og sliter med å ta seg sammen. Til tross for sine ulikheter står de hverandre så nær at de nesten er som et ektepar. Når deres vanskelige fedre plutselig flytter inn i leiligheten de deler, opplever de sin hittil største krise. Eli og Warner gir en av de ansatte sparken rett før ferien og han tar hevn ved å inkludere et støtende ord i guttas familievennlige julespill. Edna overbeviser David om å ta på seg jobben som julenissen på det lokale kjøpesenteret så han kan tjene nok penger til å kjøpe en gave til Eli. Medvirkende:Brenda Song, Vanessa Lachey, Seth Green, Giovanni Ribisi, Tonita Castro.

 • 03.45 Dads (12)

  (Dads) Amerikansk komiserie. Bli kjent med to fremgangsrike barndomsvenner som får livet snudd på hodet når deres fedre bestemmer seg for å flytte inn hos dem. Eli og Warner er begge i 30-årene og driver det suksessrike firmaet Ghost Child Games, der de jobber som TV-spillutviklere. De to kompisene fikk ideen om å starte eget firma mens de røkte hasj på universitetet - og Eli har praktisk talt vært høy siden. Warner er gift, har to barn og prøver å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Eli har derimot et litt mer rotete liv og sliter med å ta seg sammen. Til tross for sine ulikheter står de hverandre så nær at de nesten er som et ektepar. Når deres vanskelige fedre plutselig flytter inn i leiligheten de deler, opplever de sin hittil største krise. David avslører at Edna oppholder seg ulovlig i landet. For å redde hushjelpen sin tvinger Eli sin far til å gifte seg med henne. Medvirkende:Brenda Song, Vanessa Lachey, Seth Green, Giovanni Ribisi, Tonita Castro.

 • 04.10 30 Rock (14)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. 30 Rock handler om Liz Lemon, en sukessfull manusforfatter som står bak komiserien 'The Girlie Show'. Når sjefen hennes dør får hun en ny sjef som krever at hun skriver inn en ny skuespiller i serien. Lutz kaller Liz F-ordet, og til tross for at hun er fryktelig sjokkert over å ha blitt kalt det er hun også bekymret for at Lutz er inne på noe. Jack tar med seg Tracy til en veldedighetstilstelning. Medvirkende:Tina Fey, Tracy Morgan, Jack McBrayer, Alec Baldwin, Scott Adsit. Regi:Adam Bernstein, Gail Mancuso, Don Scardino.

 • 04.30 30 Rock (15)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. 30 Rock handler om Liz Lemon, en sukessfull manusforfatter som står bak komiserien 'The Girlie Show'. Når sjefen hennes dør får hun en ny sjef som krever at hun skriver inn en ny skuespiller i serien. Jack ser en mulighet til å kutte i budsjettet når Josh' kontrakt skal vurderes, og Liz prøver å motivere Josh til å bli hos dem i stedet for å jobbe for den rivaliserende TV-serien. Medvirkende:Tina Fey, Tracy Morgan, Jack McBrayer, Alec Baldwin, Scott Adsit. Regi:Adam Bernstein, Gail Mancuso, Don Scardino.

 • 04.55 Ice Road Truckers (9)

  (Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Alex får nyheter fra legen sin som kan bety slutten på sjåførjobben. Rick fortsetter med raserianfallene sine, denne gangen truer han med å slutte hvis han ikke får fri fra jobb for å gå til legen.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.10 Ungkaren i paradis (3) 15.00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (24) 16.00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (25) 17.00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (26)

 • 18.00 Unge mødre Danmark (12)

  (De unge mødre, sesong 18) Dansk realityserie. Fødselen har startet for Sandra (19). Sajsa (16) får besøk av barselgruppa, og hun gleder seg til å diskutere en viktig sak med dem. Selv om Michela er alene med datteren, Smilla, og for tiden er plaget av dårlig rygg, er det viktig for henne å gi datteren en god og konsekvent oppdragelse. Louise har begynt på skole, så dermed må kjæresten Jesper ta seg av barna.

 • 19.00 Fødeavdelingen (1)

  (One Born Every Minute UK, sesong 6) Britisk Dokumentarserie. Den høyt elskede og prisbelønte serien Fødeavdelingen er tilbake, nå på et nytt sykehus. Det blir flere fødsler og mer drama, og vi blir med på oppturer og nedturer på den travleste fødeavdelingen i West Country - Southmead Hospital i Bristol. I kveldens episode vil to fjerdegenerasjons tvillinger melde sin ankomst. Galgenhumoren råder ved en fødsel som drar ut i tid, og en vordende far holder pusten under fødselen mens han krysser fingrene for at det blir en sønn.

 • 20.00 Devious Maids (10)

  (Devious Maids, sesong 2) Amerikansk dramaserie. Marisol er sjokkert over en hemmelighet Nicholas avslører i pille-rus. Rosie lover å redde Kenneth etter et mystisk fall. Zoila tvinger Genevieve til å møte sin mor (June Squibb). Valentina ber Remi om å hjelpe Ethan. Spence må trøstes av Carmen når han får noen dårlige nyheter.

 • 21.00 Alice i eventyrland

  Terningkast 4(Alice in Wonderland) Amerikansk eventyrfilm fra 2010. Alice vender tilbake til eventyrverdenen hun første gang opplevde som ung jente. Her møter hun sine barndomsvenner, blant andre Herr Kanin, syvsoveren og den gale hattemakeren. På reisen må hun bekjempe regimet til dronningen av eventyrlandet. Medvirkende:Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska, Crispin Glover, Anne Hathaway. Regi:Tim Burton.
  Les mer i filmbasen

 • 22.55 Scandal (5)

  (Scandal, sesong 3) Amerikansk dramaserie. Teamet utreder den demokratiske kongresskvinnen Josie Marcus, mens Olivia og Mellie utsettes for et overraskende inntog under en middag i Det hvite hus. Jake og Huck kommer nærmere sannheten om Operasjon Remington.

 • 23.55 How to Get Away with Murder (3)

  (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie. Annalise Keating er Middleton Universitets mest krevende foreleser og en av landets tøffeste forsvarsadvokater. Hun utfordrer studentene til å løse noen av de vanskeligste straffesakene advokatkontoret hennes har jobbet med. De smarteste og mest lovende studentene får en jobb ved advokatkontoret. Annalise og hennes studenter hjelper småbarnsmoren Paula Murphy som anklages for å være innblandet i et mord. Samtidig ber universitetets rektor Annelise om å forsvare en idrettsstjerne som kan være innblandet i Lilas forsvinning.

 • 00.55 Fallen

  (Fallen) Amerikansk thrillerdrama fra 1998. Politietterforsker John Hobbes har klart å fange seriemorderen Edgar Reese, og sett ham dø i et gasskammer. Men kort tid etter henrettelsen skjer en rekke nye mord som etter alt å dømme er begått av Reese. Denzel Washington spiller politietterforsker John Hobbes som sender massedrapsmannen Edgar Reese i gasskammeret. Kort tid etter begynner noen å myrde på samme måte som den henrettede. Medvirkende:Denzel Washington, John Goodman, Donald Sutherland, Embeth Davidtz. Regi:Gregory Hoblit. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.20 Lottery Ticket

  (Lottery Ticket) Amerikansk komedie fra 2010. Kevin Carson er en ung mann som bor i en fattig del av byen. Alt han drømmer om er å vinne nok til å komme seg vekk og få et bedre liv. Det er også alt naboene drømmer om. Men når han oppdager at han sitter på vinnerloddet, og det begynner å gå rykter om at en i nabolaget har vunnet penger, må han holde en veldig lav profil og holde hemmeligheten for seg selv i tre dager før han kan innkassere pengene. Medvirkende:Lil' Bow Wow, Keith David, Terry Crews, Brandon T. Jackson, Loretta Devine. Regi:Erik White.
  Les mer i filmbasen

 • 05.10 Off The Map (3)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Byen står på hodet under den årlige festivalen, men når en ung mann kommer i kontakt med en strømførende ledning og fører til mørklegging av byen, må Mina og Otis kjempe for livet hans. Samtidig etterlater et farlig jordras et ungt gravid par i fare, og legene må kaste seg rundt for å redde begge to.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.55 Jamie's Eat to Save Your Life 15.00 Our Family Wedding 17.00 Hell's Kitchen USA (11)

 • 18.00 Boligjakten (10)

  (Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. I «Boligjakten» går ingenting hus forbi når de erfarne eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes igjen hjelper boligkjøpere over hele landet med å finne det perfekte hjem. Eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes skal igjen hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i seerfavoritten «Boligjakten". Enten det er hytte, småbruk, leilighet i byen eller spesialtilpasset hus de er på jakt etter, finner Siri og Hans Christian gode alternativer og til slutt den perfekte boligen. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Ekspertene gir også nyttige råd og tips til seerne underveis i programmet, som hva man skal se etter på visning og hvordan man kan vinne en budrunde. Lene og Stian på Sotra har allerede funnet drømmehuset, problemet er bare at pengene ikke strekker helt til. Vår ekspert Hans Christian viser dem alternative hus de faktisk har råd til, men det blir vanskelig å finne noe som utkonkurrerer drømmehuset. Kan Hans Christian trylle frem en løsning til dem? Silje har vært på boligjakt i over ett år, men har tapt budrunde på budrunde med et budsjett på to millioner. Konkurransen om leiligheter i denne prisklassen er hard, så Silje kaller inn Siri og håper hennes ekspertise kan gjøre at hun endelig lykkes med et boligkjøp.

 • 19.00 Luksusfellen Sverige (1)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I sesongpremieren av Luksusfellen Sverige møter vi rørleggeren Karl-Göran, som tjener rundt 21.000 kroner i måneden etter skatt, og samboeren Emelie som er arbeidsløs. Utad lever paret som om de er millionærer og de to har ingen begrep om hvor mye penger de bruker. Etter Patrick og Magnus beregninger går paret rundt 30.000 kroner i minus hver måned.

 • 20.00 Hellstrøm rydder opp - hjemme (12)

  (Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Eyvind Hellstrøm får et sterkt møte med en tobarnsfar som er sterkt overvektig. Mattias (44) veier 165 kilo og drømmer om å gå ned i vekt for å være i stand til å leke med sine to døtre. Slik situasjonen er i dag sitter han mye stille i sofaen, og orker ikke å gå ut eller være i aktivitet. Mattias har et problematisk forhold til mat, og spiser joikakaker på boks adskilt fra resten av familien. Når Hellstrøm finner ut hva som har skremt Mattias bort fra matfellesskapet, forsøker han å innføre nye, positive minner rundt mat. Kanskje vil det hjelpe Mattias i kampen mot kiloene.

 • 21.00 Indiana Jones og krystallhodeskallens rike

  Terningkast 4(Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) Amerikansk actioneventyr fra 2008. Året er 1957 og Indiana Jones blir oppsøkt av den unge rebellen Mutt Williams. Han vil ha hjelp til å finne sin mor og onkel, som har forsvunnet i Sør-Amerika. Onkelen var på jakt etter en krystallhodeskalle og en by av gull, noe som setter jakten i gang for Indiana. Medvirkende:Harrison Ford, Cate Blanchett, Shia LaBeouf. Regi:Steven Spielberg. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.10 The Crazy Ones (9)

  (The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Det er klart for den årlige softball-konkurransen mellom avdelingene. Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.

 • 23.40 The Crazy Ones (10)

  (The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Gordon og Simon er uenige når det kommer til en potensiell klient. Er pengene viktigere enn moral? Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.

 • 00.10 Tough Love (7)

  (Tough Love) Amerikansk realityserie. Er du på utkikk etter drømmeprinsen? De ti deltakerne i Tough Love er det og skal gjennom en treningsleir for å bli bedre på dating. Jentene opplever villmarka med guttene og, overraskende nok, guttenes fedre!

 • 00.55 Baby Mama

  Terningkast 4(Baby Mama) Amerikansk romantisk komedie fra 2008. En suksessrik karrierekvinne som drømmer om å få barn oppdager at hun er steril og ber en arbeiderklassekvinne om å være surrogatmor. Medvirkende:Tina Fey, Amy Poehler, Greg Kinnear. Regi:Michael McCullers. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.30 Mitt livs publikum (6)

  (Mitt livs publikum) Norsk dokumentarserie. Forestill deg at du står overfor et vanskelig valg eller foran et viktig veiskille i livet, og at du vegrer deg for å ta en beslutning. Tenk at du så blir fotfulgt av 30 fremmede personer som oppsøker privatlivet ditt, er med deg overalt og involverer seg i problemet ditt. Publikummet, de fremmede, stiller de store og vanskelige spørsmålene og lærer deg bedre å kjenne for å få innsikt i problemet. Til slutt skal de komme opp med et råd for hvordan problemet kan løses. Utgangspunktet er at tretti hoder tenker bedre enn ett. Saira Akhtar opplever at det pakistanske miljøet fordømmer henne fordi hun står modell. Modellvirksomheten er uglesett og familien er redd for at det skal ødelegge ryktet deres, og søstrenes sjanser for å bli gift. Hun har bedt publikum om hjelp. Skal hun slutte for å bli godtatt i det pakistanske miljøet?

 • 03.20 Steel Magnolias

  Terningkast 3(Steel Magnolias) Amerikansk TV-drama fra 2012. Seks sørstatskvinner støtter seg til vennskap og lojalitet gjennom livets opp- og nedturer. Et bryllup står for døren i en småby i Louisiana. Bruden er Shelby, en sta og ung skjønnhet med en viljesterk og hengiven mor, M'Lynn. Skjønnhetssalongen, som eies av Truvy, er byens uoffisielle møtested. Her stikker ofte Ouiser, den rikeste og mest ufine damen i byen, og Clairee, en elegant enke med skarp tunge, innom. Den nye jenten i byen, Annelle, en klossete lærling med Cat Woman-briller og en mystisk fortid, runder av den livlige gjengen. Disse seks stålmagnoliaene gir hverandre styrke, vennskap og selskap i livets og kjærlighetens opp- og nedturer. Medvirkende:Queen Latifah, Alfre Woodard, Phylicia Rashad, Jill Scott, Adepero Oduye. Regi:Kenny Leon.
  Les mer i filmbasen

 • 04.45 Go On (5)

  (Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan hallusinerer og ser sin avdøde kone, Janie, noe som får ham til å innse at han må ta bedre vare på seg selv. Samtidig gjør Steven det slutt med Ashley og drar på byen med Ryan. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.

 • 05.10 Go On (6)

  (Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan trøstespiser og gruppen prøver å hjelpe. De får også vite at Lauren forteller kjæresten sin om gruppens medlemmer. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.

 • 05.35 Michael J Fox Show (16)

  (The Michael J. Fox Show) Amerikansk komiserie. Leigh foreslår at hun og Mike skal gå til en samlivsterapeut etter at hun ødelegger Mikes planer om å arrangere en overraskelsesfest på bursdagen hennes. Eve er forelsket i vikaren sin. Medvirkende:Conor Romero, Michael J. Fox, Katie Finneran, Juliette Goglia, Betsy Brandt.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Ikke gjør dette hjemme - Canada (2)

  (Never Do this at Home) Kanadisk underholdningsserie. Med en dose vitenskap, litt risiko og mye humor utfører Teddy Wilson og Norm Sousa de villeste eksperimenter.

 • 20.10 Nytt på nytt (12)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum. Gjester denne uken er Ulrikke Døvigen og Olemic Thommessen.

 • 20.40 Leos reise (2)

  Underholdningsserie. Vi blir med Leo Ajkic til noen av verdens største folkefester. Leo tar tempen på samfunnet i og rundt begivenhetene. «Notting Hill Carnival.» Det blir mengder av karibiske rytmer og rom, urban engelsk kultur, fargerike kostymer og ikke minst twerking og andre former for sensuell rumperisting når han besøker Europas største gatefest, Notting Hill-karnevalet i London. Men Leo oppdager fort at ikke alle er like begeistret for at over en million mennesker inntar gatene i denne bydelen hvert år for å feire et multikulturelt London.

 • 21.10 Intolerable Cruelty

  Terningkast 5(Intolerable Cruelty) Amerikansk romantisk komedie fra 2003. Miles Massey, en beryktet rundbrenner og vellykket skilsmisseadvokat, lar seg ikke stoppe av noe eller noen. Men alt forandrer seg den dagen han møter Marilyn Rexroth, en hevnlysten kvinne på jakt etter lettjente penger. Medvirkende:George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Geoffrey Rush. Regi:Joel Coen, Ethan Coen. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.45 På sjekker'n (11)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Megan har opplevd å bli bedratt, men er nå klar for å finne en date igjen. Hun møter Mostafa med sin liste over kvaliteter hun ser etter i en mann. Corinne møter Will til en date. Samtalen svinger inn på tatoveringer, og Will avslører at han har tatovert ordet 'mamma' et spesielt sted på kroppen.

 • 23.35 Ikke gjør dette hjemme - Canada (2)

  (Never Do this at Home) Kanadisk underholdningsserie. Med en dose vitenskap, litt risiko og mye humor utfører Teddy Wilson og Norm Sousa de villeste eksperimenter.

 • 00.15 Under kniven (3)

  (Generation plastik) Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

 • 00.45 P3 Gull 2013

  Fra Sentrum Scene i Oslo. P3s egen musikkpris P3 Gull presenterer høydepunktene fra året som er gått. Dette blir en storslått festkveld der Norges beste artister hedres og spiller live. Du vil møte artister som Karpe Diem, Envy, Lars Vaular, Truls, Maria Mena, CLMD, Emilie Nicolas, Lidolido, Gabrielle, Arif og Kaveh. Showet ledes av Live Nelvik med hjelp fra Leo, Ronny, Christine, Niklas og Radioresepsjonen. Programleder:Live Nelvik.

 • 02.05 Lilyhammer (4)

  Norsk komidramaserie. Det er tjueårsjubileum for OL på Lillehammer, og Torgeir får oppfylt sin store drøm fra den gang: Han skal hoppe under åpningsseremonien. Men har han egentlig nervene til å gjennomføre? Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.

 • 02.55 Øyevitne (5)

  Norsk thrillerserie. Helen står nær et gjennombrudd etter Hennings øyevitneskildring. Mens Philip trenger omsorg, er Helen opptatt av at Hennings vitnestatus ikke blir kjent. Hun er ansvarlig for hans sikkerhet, og stoler ikke på noen, bortsett fra den mest profesjonelle - Ronny Berg Larsen. I mellomtiden finner Camilla kjærligheten. Medvirkende:Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvil Støen Grotmol, Tobias Santelmann.

 • 03.55 Game of Thrones (2)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. Konger, dronninger, knekter og desertører kjemper om tronen med sverd og intriger. På kontinentet Westeros hersker kong Robert over et stort rike. Men makten hans er truet. Serien er basert på den amerikanske bokserien «A Song of Ice and Fire» og produsert av HBO. Ned har sagt ja til å bli kong Roberts hjelper, og Visery venter på at tiden skal bli moden slik at han kan vinne tilbake tronen. Medvirkende:Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Mark Addy.

 • 04.50 Entourage (9)

  (Entourage) Amerikansk komiserie. (Pie.) Det er første dag på settet til Smokejumpers, og Vince er nervøs. Det blir ikke bedre av at hovedrolleinnehaveren Jason Patric stjeler flere av replikkene hans. Samtidig treffer Ari en gammel venn, som ber om et lån.

 • 05.20 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php