Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Litterær tvangstrøye

Litterær tvangstrøye

«Tvillingenes dagbok» slites mellom sin litterære fortelling og sitt filmatiske uttrykk. Les mer

Siste filmtrailere

Om hus og menn

Om hus og menn

Hva gjør du når det ikke er noe å gjøre med det egentlige problemet? Der ligger mye av pokerfjeskomikken i «Her er Harold». Les mer

16.00 Mesternes mester (4) 17.00 NRK nyheter 17.15 Jan i naturen (1) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Utrolige kaker (8)

 • 18.15 Hjertevenner (14)

  (Hjärtevänner) Finsk serie. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år har vært på jakt etter noen å dele livet med. Har de funnet kjærlighet eller vennskap? Börje, Gunvor og Rolf oppsummerer sine opplevelser.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Schrödingers katt

  Populærvitenskapelig program. «Smart eller overvåket?» (Smart eller overvåket?) Framtida er smart. Smarthus, smarte trafikksystemer og smarte byer kommer til å revolusjonere livene våre de nærmeste årene. Men når alt er koblet til internett kan også alt vi gjør overvåkes. Ønsker vi den totale overvåkingen også utenfor skjermene? Og er det måter å unngå det på? Programleder:Per Olav Alvestad , Eldrid Borgan.

 • 20.15 Normal galskap (6)

  Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen går inn i nye miljøer der mennesker lever ut sin galskap. «Jul.» (Jul.) Are Sende Osen jakter på den gode julestemningen. For ikke bare varer jula til påske, den starter i oktober. Hva handler jula egentlig om? Han søker svar hos de norrøne gudene og deltar i de olympiske nisseleker, men finner han julefreden?

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Debatten

  Debatt fra Litteraturhuset i Oslo med publikum i salen. Programleder:Ingunn Solheim.

 • 22.30 Melkeveien (2)

  Dokumentarserie. Vi følger melkebilsjåfører i nord på arbeid i bitende kulde i den verste mørketiden - helt til solen igjen kaster sine stråler over vidde, fjell og fjord. For hver episode kommer vi nærmere inn på noen av disse tøffe guttene. Geir Ole «The Boss» skal endelig ferie jul sammen med familien for første gang på mange år. Jon Mikal tar julevakta med stor ro og julefreden senker seg hos bøndene i Øst-Finnmark. En vakt som melkebilsjåfør er aldri lik en annen og er man alltid like godt forberedt?

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Kystvakta (12)

  (Sea Patrol) Australsk dramaserie. På HMAS Hammersley, en patruljebåt i den australske marinen, bor og jobber 24 menn og kvinner tett på hverandre. Pakket sammen i denne trykkokeren av en båt, må mannskapet mobilisere alt de har av kunnskap, humor og ikke minst tålmodighet for å løse både store og små oppdrag. En CD-plate med en trussel blir levert til patruljebåten Hammersley, men NavCom er usikre på hvor alvorlig trusselen er. Kystvakta kommer over en stjålet motorbåt med en høygravid dame om bord. Medvirkende:Lisa McCune, John Batchelor, Matthew Holmes.

 • 00.00 Lava (3)

  (Hrauni?) Islandsk krimserie. Listen over mistenkte vokser. Helgi blir satt på et nytt spor når familien til den døde forretningsmannen blir truet. Et nøkkelvitne blir myrdet, og et annet vitne er redd for å fortelle sannheten. Medvirkende:Björn Hlynur Haraldsson, Maria Ellingsen, Heida Reed.

 • 00.45 Girls (12)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah får nyheter som kan endre retningen på karrieren og forholdet hennes. De andre jentene står óg overfor store nyheter og avgjørelser. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 01.15 Lei en familie

  (I Want to Cheer Up Ltd) Dansk dokumentar. Japanske Ryuchi lever et tilsynelatende A4-liv med jobb, kone og to barn. Det ingen i familien vet er at 44-åringen driver et firma som leier ut folk som later som de er familiemedlemmer, venner eller kollegaer. Han er selv statist, og dobbeltlivet gjør tilværelsen svært komplisert for hr. Ryuichi. (Lei en familie.)

 • 02.10 Kystvakta (12)

  (Sea Patrol) Australsk dramaserie. På HMAS Hammersley, en patruljebåt i den australske marinen, bor og jobber 24 menn og kvinner tett på hverandre. Pakket sammen i denne trykkokeren av en båt, må mannskapet mobilisere alt de har av kunnskap, humor og ikke minst tålmodighet for å løse både store og små oppdrag. En CD-plate med en trussel blir levert til patruljebåten Hammersley, men NavCom er usikre på hvor alvorlig trusselen er. Kystvakta kommer over en stjålet motorbåt med en høygravid dame om bord. Medvirkende:Lisa McCune, John Batchelor, Matthew Holmes.

 • 02.55 Miss Marple (1)

  (Agatha Christie's Miss Marple) Britisk krimfortelling. «Mysterium i Vestindia.» (Mysterium i Vestindia.) Br. krimfortelling. Den vennlige eldre damen befinner seg på et overdådig luksushotell på den tropiske øya St. Honore. Stedet skulle by på en himmelsk hvile, men så dør en av gjestene like etter at han er ankommet. Miss Marple slår seg ikke til ro med meldingen om hjerteslag, og setter igang sin egen etterforskning. (Caribbean Mystery). Medvirkende:Julia McKenzie.

 • 04.25 Debatten

  Debatt fra Litteraturhuset i Oslo med publikum i salen. Programleder:Ingunn Solheim.

 • 05.25 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.10 Med hjartet på rette staden (6) 17.00 Derrick (11)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Livet etter vaksinen

  Svensk dokumentar. 14 år gamle Emelie Olsson er hele tiden trøtt, men klarer likevel ikke sove om natten. Like etter at hun ble vaksinert mot svineinfluensa, fikk hun og flere hundre barn og unge narkolepsi. Hvordan er det å leve med denne kroniske sykdommen, og hvem skal ta ansvaret for at hun ble syk? (Livet etter vaksinen.)

 • 19.45 Der ingen skulle tru at nokon kunne bu (1)

  Norsk dokumentarserie. Bente Getz tok over et lite, veiløst småbruk som lenge hadde ligget brakk i Samnanger. Hun skaffet seg melkesauer og begynte å yste saueost, hun lagde sitt eget bakeri og hun solgte ugress som salat til finere restauranter i Bergen. Nå har omsetningen passert millionen.

 • 20.15 Mitt liv (5)

  Norsk dokumentarserie. Portrett av personer som har vært med på å forme vår norske samtidshistorie. «Edith Roger.» (Edith Roger.) En av de mest betydningsfulle scenekunstnere i Norge etter krigen, Edith Roger, forteller om hele sitt liv. Fra barndom og oppvekst, til tiden som anerkjent danser, koreograf, skuespiller og teaterinstruktør.

 • 20.55 Ibsens dramatiske kvinner (1)

  Norsk dokumentarserie. «Nora.» (Nora.) Norsk dokumentarserie. I Kina er Ibsen mer kjent enn Norge, og Nora er mer kjent enn Ibsen! Et dukkehjem var Henrik Ibsens internasjonale gjennombruddsdrama i 1879, og er verdens mest spilte teaterstykke i moderne tid. Hva var det som fikk Nora til å forlate både mann og barn? Kjente skuespillere og internasjonale forskere og regissører åpner dørene til forståelse av stykket.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Lava (3)

  (Hrauni?) Islandsk krimserie. Listen over mistenkte vokser. Helgi blir satt på et nytt spor når familien til den døde forretningsmannen blir truet. Et nøkkelvitne blir myrdet, og et annet vitne er redd for å fortelle sannheten. Medvirkende:Björn Hlynur Haraldsson, Maria Ellingsen, Heida Reed.

 • 22.15 Historia bak eit bilde (7)

  (En tavlas hemlighet) Svensk dokumentarserie. En nyskapende serie som ligger på grensen av det en kan få til i et TV-program. Et mord ble skildret av kunstmaleren Artemisia Gentileschi. Bildet hennes «Judith drep Holofernes» skal være en hevn for et seksuelt overgrep. Bli med inn i denne fryktelige verden slik Artemisia skildret den.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Brenner & bøkene (4)

  Litterært samtaleprogram.

 • 23.20 Det nye landet (1)

  Norsk dokumentarserie. Norges moderne innvandringshistorie. «Arbeiderne.» (Arbeiderne.) Høsten 1968 kjører en minibuss fra Pakistan, i den sitter unge menn som starter en bølge som skal forandre Norge. På en perrong i Polen står en ung mann på vei til Norge for å sjudoble lønna si.

 • 00.15 Den grøne planeten (3)

  (Green Planet) Svensk dokumentarserie. Påskeøya sør i Stillehavet ble forvandlet fra en frodig øy med regnskog til en naken, forblåst ødemark på 500 år. Så ble det bestemt at skogen skulle bringes tilbake. I Kina brukar en store ressurser på å endre retningen og gjøre planeten grønnere. Namibia er den eneste nasjonen i verden som har et eget punkt i grunnloven om at framtida skal bli grønnere. Dette er en utfordring som gjelder hele verden: gjenoppbygging av den grønne planeten.

 • 01.05 Hvor går feminismen? (3)

  (Fittstim - min kamp) Svensk dokumentarserie. Boken Fittstim ble mottatt som en feministisk bombe da den kom i 1999. En av redaktørene, Belinda Olsen, besøker i denne serien kjente og ukjente feminister og deres motstandere for å finne ut om feminismen fortsatt lever. Hun tester blant annet ut toppløs-aktivisme og møter en familie som hemmeligholder barnets kjønn. Har feminismen en fremtid? «Fittstim"-forfatter Belinda Olsson spiller inn en video med feminismens nye stjerner. I tillegg kommer hun nærmere Ulf Lundell enn hun har turt å håpe på.

 • 02.05 Schrödingers katt

  Populærvitenskapelig program. «Smart eller overvåket?» (Smart eller overvåket?) Framtida er smart. Smarthus, smarte trafikksystemer og smarte byer kommer til å revolusjonere livene våre de nærmeste årene. Men når alt er koblet til internett kan også alt vi gjør overvåkes. Ønsker vi den totale overvåkingen også utenfor skjermene? Og er det måter å unngå det på? Programleder:Per Olav Alvestad , Eldrid Borgan.

 • 02.35 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.45 Distriktsnyheter

 • 02.45 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 03.00 Distriktsnyheter Østfold

 • 03.15 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.25 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.40 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.50 Distriktsnyheter Rogaland

 • 04.05 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 04.20 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.30 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.45 Distriktsnyheter Nordland

 • 05.00 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 05.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.00 Home and Away (5983) 16.30 Home and Away (5984) 17.00 En moderne familie (20) 17.30 En moderne familie (21)

 • 18.00 Solsidan (1)

  (Solsidan) Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. Alex og Anna har akkurat flytta hjem til Alex sitt barndomshjem. Alex' kompis Fredde bor like ved. Fredde og Mickan kjører på med en rekke prosjekter og har svært bestemte meninger om hva som er rett og galt i livet i sin alminnelighet og i «villalivet» i særdeleshet.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (2728)

  Norsk dramaserie. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Det er kamp om å få kjøpt tomten i Groruddalen. Juni blir overrasket over hvem konkurrenten er.

 • 19.30 Hotel Cæsar (2729)

  Norsk dramaserie. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Arnfinn føler ser dårlig, og oppsøker lege. Hvis Mohn får tilslaget på tomten i Groruddalen, er det slutt på Groby-prosjektet for Juni.

 • 20.00 Hvem bryr seg (2)

  Norsk underholdning. Programleder Klaus Sonstad setter søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. Gjennom skjult kamera skal han følge skuespillere i situasjoner vi alle kan ha sett eller opplevd selv. En kvinne får en frekk kommentar på kafe om at hun er overvektig, romfolk kastes ut av burgersted og Klaus Sonstad tester hvor mye folk bryr seg når noen prøver å stjele Mac-en hans. Programleder:Klaus Sonstad.

 • 20.30 TV 2 hjelper deg (10)

  Forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. «TV 2 hjelper deg» har testet batterier på populære smarttelefoner. Den avdekket enorme forskjeller. Og: En stor sjekk avdekker markedsføringstriksene som får mange av oss til å bli ufrivillige abonnenter på produkter. «TV 2 hjelper deg» ser også nærmere på kosttilskuddet «Grønnsaksbjørner». Er det bra å gi barna grønnsakspastiller i stedet for grønnsaker? Programleder:Solveig Barstad.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Meglerne (8)

  (Meglerne) Norsk komiserie. Ken Olsen har tilsynelatende alt. En god jobb som eiendomsmegler, fin bil og en deilig kone hjemme. Problemet er at han lyver. Mye. Og så fort han har mulighet ser han sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner gjennom egne dealer under bordet. Når han blir avslørt må han starte på nytt, og søker hjelp hos sin gamle eiendomsmegler-mentor Gunnar. Ken jobber hardt for å gjøre Nora sjalu, og havner på en date som ikke går helt etter planen. Medvirkende:Truls Svendsen, Henriette Steenstrup.

 • 22.15 Torsdag kveld fra Nydalen (8)

  (Torsdag kveld fra Nydalen) Sketsjer, livemusikk og nye gjesteprogramledere hver uke. Med komikerne John Brungot, Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik, Mikkel Niva og Anders Nilsen.

 • 23.15 Kollektivet (5)

  (Kollektivet) Norsk humorprogramserie. Kollektivet tar deg med inn i natten hver torsdag kveld med humor, tøys og parykker. Mange parykker.

 • 23.45 Suits (13)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring.

 • 00.40 Hawaii Five-0 (21)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Steve og Catherine drar til Afghanistan for å hjelpe en ung gutt, ettersom guttens familie for flere år siden bidro til å redde Catherines liv.

 • 01.30 Criminal Minds (9)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En deltaker på et motivasjonsseminar i Seattle blir drept. BAU-teamet mistenker hovedtaleren på motivasjonsseminaret, men de må revurdere teorien sin når også motivasjonstaleren forsvinner.

 • 02.10 Numbers (13)

  (Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Dons intuisjon fører til pågripelse av en tilskuer mens teamet er i ferd med å raide et narkotikalaboratorium i sentrum. Den pågrepne viser seg å være mer involvert i saken enn først antatt.

 • 02.50 Beauty and the Beast (18)

  (Beauty and the Beast) Amerikansk thrillerdramaserie. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. Evan forteller om sin kjærlighet til Cath og innrømmer at det var han som tipset Muirfield om Vincents tilholdssted. Medvirkende:Max Brown, Kristin Kreuk, Jay Ryan.

 • 03.30 Suits (13)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring.

 • 04.15 Hawaii Five-0 (21)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Steve og Catherine drar til Afghanistan for å hjelpe en ung gutt, ettersom guttens familie for flere år siden bidro til å redde Catherines liv.

 • 05.05 Celebrity Masterchef (9)

  (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. De tre gjenværende kjendisene må tilberede lunsj hos London-restauranten Ora, og deretter gjenskape kokkens signaturrett.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.00 Fraktekrigen (27) 16.30 Cash Cowboys (2) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (32)

 • 18.25 Bad Ink (10)

  Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk. Dirk og Ruckus må overbevise en far om at det forferdelige tatoverte portrettet av hans kone må bort. Hele familien hater det - til og med mor sjøl!

 • 18.55 En moderne familie (5)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Claire og Phil begår elektronisk selvmord. Mitchell og Cameron prøver febrilsk å få Lily inn på de beste skolene. Jay og Manny, på sin side, er opptatt av hvor langt Gloria vil gå for å bli kvitt problemet med naboens bråkete hund. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.

 • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (4)

  Norsk underholdning. Sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Med Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson, Sigrid Bonde Tusvik og John Brungot. Humorlegende Trond-Viggo Torgersen gjester Nydalen, og skuespiller Jakob Oftebro debuterer som ny gjestekomiker. I tillegg presenterer vi den nye villmarksserien «Grenseløst".

 • 20.25 Big School (2)

  (Big School) Britisk komiserie.

 • 21.00 Fraktekrigen (27)

  (Shipping Wars) Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt.

 • 21.30 Broom (6)

  Norsk motormagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser bil, entusiasme og underholdning. Programleder:Jan Erik Larssen.

 • 22.00 Broom (5)

  Norsk motormagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser bil, entusiasme og underholdning. Programleder:Jan Erik Larssen.

 • 22.30 Golden Goal (7)

  Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Gjesten i kveldens program er bryteren Stig Andre Berge. Han tok nylig bronse i VM. Nå kommer han til Golden Goal. Johan og Henrik har også vært i Nederland for å delta i skurtreskerløp. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.

 • 23.00 Bellator: Winter Tournament (8)

  Amerikansk kampsportprogram. Tøffe kampsporteksperter konkurrerer om verdensmestertitler i fire vektklasser. En konkurranse der deltakerne må slåss med alle midler for å vinne.

 • 01.00 Las Vegas Jailhouse (6)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.30 Vegas Strip (8)

  (Vegas Strip) Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 02.00 Nådeløse innkrevere (6)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt.

 • 02.25 Alarm 112 - På liv og død (8)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.20 Las Vegas Jailhouse (6)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 03.45 OZ (8)

  (Oz) Amerikansk dramaserie. I fengselets spesialavdeling Emerald City er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille. Medvirkende:Scott William Winters, Ernie Hudson, BD Wong.

 • 04.45 Wilfred (6)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

 • 05.10 Wilfred (7)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

 • 05.35 South Park (5)

  (South Park) Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.30 Mektige skip (1) 16.30 Moonshiners (2) 17.30 Auction Hunters (1)

 • 18.00 Auction Hunters (2)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Et stort kupp.» (The Big Score.) Ton og Alen byr på lagerplass i sentrum av Los Angeles, og finner en tysk H&K P7-pistol fra 1970 og et sjeldent kasseapparat i kobber.

 • 18.30 Baggage Battles (6)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Grådig gris.» (Greedy Pig.) Kjøperne reiser til sørstatene igjen, denne gangen til den rike forstaden Alpharetta i Atlanta for å kjøpe gjenstander fra en ungkarsbolig. Vil de finne noe de liker?

 • 19.00 Hvordan gjør de det? (4)

  (How Do They Do It?) (4.) Hvordan lages spillkort som man ikke kan jukse med? Hvordan brygges over en milliard flasker pils hvert år? Og hvordan lages verdens mest luksuriøse privatfly?

 • 19.30 Bilfikserne (14)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Lincoln Continental.» (Lincoln Continental.) Mike sporer opp en Lincoln Continental, som satte en ny standard for luksussedaner på 1960-tallet. Men folks smak har endret seg, og Edd klekker ut en oppussingsplan.

 • 20.30 Car Chasers (3)

  (Car Chasers) «episode 3.» (Fast and Furious Profits.) Jeff Allen og Perry Barndt reiser rundt i USA for å kjøpe og selge klassiske og uvanlige biler. Men å kjøpe billig og selge dyrt er ikke alltid så lett som det høres.

 • 21.30 What Happened Next? (1)

  (What Happened Next?) Dokumentarserie. Denne intense serien viser klipp som tar for seg vitenskapen bak - og undersøker seerens kunnskaper om - noen av de mest utrolige ødeleggelsene som er fanget på film.

 • 22.00 What Happened Next? (2)

  (What Happened Next?) Dokumentarserie. Denne intense serien viser klipp som tar for seg vitenskapen bak - og undersøker seerens kunnskaper om - noen av de mest utrolige ødeleggelsene som er fanget på film.

 • 22.30 Mektige skip (3)

  (Mighty Ships) Dokumentarserie. «Stemat Spirit.» (Stemat Spirit.) Andre fartøy som legger kabler, er avhengige av et skip nummer to som kan frakte de andre endene av kablene til fastlandet, men Stemat Spirit klarer jobben på egen hånd.

 • 23.30 Man-Eating Super Croc

  (Man-Eating Super Croc) Dokumentar. En gjeng med jegere risikerer livet for å fange den enorme, menneskeetende krokodillen som terroriserer en landsby i Filippinene. Men finnes det et enda større monster der ute?

 • 00.30 Mythbusters (84)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Baseballmyter.» (Baseball Myths.) Adam og Jamie får selskap av den legendariske pitcheren Roger Clemens fra New York Yankees idet de prøver å bekrefte eller avkrefte noen av mytene som omgir baseball.

 • 01.30 Trading Up (2)

  (Wheeler Dealers: Trading Up) Dokumentarserie. «Storbritannia.» (UK.) Mike Brewer er på et verdensomspennende oppdrag for å bytte en billig kjerre til en superbil så raskt som mulig. Denne uken er han i Storbritannia der han har en Golf GTI i siktet.

 • 02.30 Marooned with Ed Stafford (2)

  (Marooned with Ed Stafford) «Romania.» (Romania.) Ed sitter fast i Karpatene. Han er helt på egen hånd, uten mat, vann eller engang en kniv. Hvordan skal han klare å overleve i de ugjestmilde omgivelsene i ti dager?16+.

 • 03.30 Alaska: The Last Frontier (12)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Livets sirkel.» (Circle of Life.) Atz Lee og Eivin utfordrer bjørner på en avsidesliggende øy når de skal jakte på hjort. Samtidig prøver Charlotte og Otto til å redde livet til en ku og kalven hennes.

 • 04.20 Mann mot natur (5)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Sierra Nevada.» (Sierra Nevada.) Over 100 klatrere sitter fast i Sierra Nevada-fjellene hvert år. Bear friklatrer ned klipper og hopper ut i fallskjerm over innsjøer for å demonstrere overlevelsestaktikker.

 • 05.10 Femte gir (7)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (7.) Jonny er på en auksjon for personlige nummerskilter, Tiff er i Midt-Østen for å kjøre på en av de beste veiene noensinne, og Tom undersøker Hyundai i20.

 • 05.35 Femte gir (8)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (8.) Tiff setter to klassiske stasjonsvogner fra 80-tallet opp mot hverandre, og Jonny prøver en ny hybridbil fra Honda før han prøver å tjene penger på skrot, og Jason drar til Spania.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.10 Friends (6) 16.40 Friends (7) 17.10 Two and a Half Men (6) 17.40 Two and a Half Men (7)

 • 18.05 The Big Bang Theory (5)

  (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Leonard innser at han er den eneste uten kjæreste, mens Sheldon på sin side ønsker å bli kvitt sin.

 • 18.35 The Big Bang Theory (6)

  (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Et besøk av Rajs søster skaper spenninger mellom guttene. Spesielt når Leonard holder et forhold hemmelig for Sheldon, Howard og Raj.

 • 19.00 America's Funniest Home Videos (43)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (20)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Otto besøker noen av familiene han har hjulpet tidligere og ser hvordan det står til med dem nå, en god stund etter at han sist forlot dem. Har de tatt tak i det han ba dem om å fullføre? Vi får et gjensyn med Jørn og Monica fra Nannestad, Geir og Ann Karin fra Drammen, Mari Anne og Tommy fra Sandefjord og Aina og Erik fra Dokka.

 • 20.30 Morgan og Ola-Conny gjør Norge (8)

  (Morgan og Ola-Conny gjør Norge) Norsk realityserie. Morgan og Ola-Conny drar til det vakre landskapet rundt Geirangerfjorden. Gutta leier en campingvogn som de kjører til Stranda feriesenter. Der blir det feiring av Sankthansaften på både norsk og svensk vis. I Stranda blir det også tid til å besøke Grandiosa-fabrikken. Reisen avsluttes på countryfestival i Skjåk, men før det rekker de å dra på moskus-safari på Dovrefjellet.

 • 21.30 Castle (5)

  (Castle) Amerikansk krimserie. Castle og Beckett etterforsker drapet på en nettkjendis. Når morderen legger ut bilder fra åstedet på en bildedelingsside, innser de at de står overfor en sosiale medier-sosiopat som kan slå til igjen.

 • 22.30 Gift ved første blikk (3)

  (Gift ved første blikk, sesong 1) Norsk realityserie. Seks single har sagt ja til å bli matchet av et knippe eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt. I kveldens episode våkner parene opp etter bryllupsnatta. Etter å ha vært gift i under et døgn drar de nygifte på bryllupsreise til Riga, Amsterdam og Berlin. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de skal tilbringe tid sammen, helt alene?

 • 23.30 Castle (15)

  (Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Castle og Beckett befinner seg på hver sin side i en sak når Castles gamle skolekamerat blir hovedmistenkt i drapet på sin egen kone. Etter hvert som de jobber med saken, innser Castle at en av to forferdelige ting må være sant. Enten er Beckett i ferd med å arrestere en uskyldig mann for mord, eller så er hans gamle venn en kaldblodig drapsmann.

 • 00.25 CSI (19)

  (CSI, år 12) Amerikansk krimserie. CSI-teamet etterforsker drapet på en mann som er skutt på kloss hold i et lokalt casino. De stenger hele bygningen for å finne drapsmannen. Medvirkende:Marg Helgenberger, Ted Danson, George Eads.

 • 01.25 Special Victims Unit (20)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Etterforskerne Benson og Amaro undersøker forsvinningen av en tenåringsjente i etterkant av at den unge broren hennes ringer 911. Mens Fin og Rollins ser nærmere på en mulig bortføring, oppdager de at jenta hadde vært på leting etter sin biologiske far, en anonym sæddonor. Undersøkelsen tar en oppsiktsvekkende vending når en person mistenkes for å henvende seg til unge, sårbare kvinner - alle med identisk personlig forbindelse. Men den mistenkte er ikke den han utgir seg for, og doktor Huang må fordype seg i hans fortid for å redde kvinnene. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 02.20 CSI: NY (18)

  (CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Mac og Flack rykker ut til et loslitt motell i Brooklyn når en kvinne blir funnet død på et av rommene. Undersøkelser på åstedet avslører heroinspor på offerets klær. Situasjonen tilspisser seg når det viser seg at offeret er ekskona til en tidligere kollega av de to etterforskerne. Har Marty noe med drapet å gjøre?

 • 03.05 Seriemorderne (4)

  (Born to Kill, år 3) Britisk dokumentarserie. Likvognsjåføren og bondetampen Donald «Pee Wee» Gaskins var kanskje bare 165 cm høy, men ville bli kjent som den ondeste mannen i USA, og Sør-Carolinas største massemorder. Gaskins hadde selv spredt et rykte om at han hadde sin egen private kirkegård, hvor politiet til slutt fant kroppene til 13 menn, kvinner og barn.

 • 03.55 Alcatraz (3)

  (Alcatraz, år 1) Amerikansk krimserie. Den grusomme kidnapperen Kit Nelson sørget alltid for at ofrene hans kom seg hjem igjen - men ikke i live. Han er nå på frifot, og teamet må handle raskt før han dreper igjen.

 • 04.40 Harry's Law (3)

  (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Harry sammenkaller alle mann når årets rettsak offisielt begynner. Adam forbereder Erics datter før hennes vitneforklaring, og Harry er bekymret for Cassies krysseksaminasjon av et nøkkelvitne. Ollie er uenig med Harry om hva som er best for deres klient, mens statsadvokat Roseanne Remmick går langt for å få Sanders dømt skyldig. Medvirkende:Kathy Bates, Nathan Corddry, Christopher McDonald, Karen Olivo.

 • 05.30 Breaking In (6)

  (Breaking In) Amerikansk komiserie. Om et sikkerhetsfirma som tar ekstreme - og ofte tvilsomme - metoder i bruk for å selge sine tjenester. Oz blir vippet av pinnen av å miste en kunde til sin tidligere protesjé Henry Shaw (spilt at Samm Levine), og må innrømme at han har skjult en dyrebar hemmelighet. Samtidig forsøker Cameron å sette en stopper for Cash' netthandel-avhengighet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.00 Simpsons (11) 16.30 Kongen av Queens (23) 17.00 Kongen av Queens (24) 17.30 How I Met Your Mother (9)

 • 18.00 How I Met Your Mother (10)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney vil gjerne at hans far, Jerome, skal bli sammen med moren hans igjen, men James er av en annen mening. Samtidig går ting skeis med en viktig bryllupsrelatert oppgave og Ted får skylden.

 • 18.30 Family Guy (12)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Brian oppsøker sin gamle flamme Tracy, og oppdager at han er faren til hennes sønn.

 • 19.00 Simpsons (1)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Tredelt episode med skumle historier. I «G-G-Ghost D-Dad» blir Homer kvalt av en bit brokkoli. For å slippe inn i himmelen må sjelen hans utføre en god handling. «Scary Tales Can Come True» handler om eventyrfigurers mørke sider, mens verden blir overtatt av delfiner i «Night of the Dolphin".

 • 19.30 Simpsons (1)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Dette er den tradisjonelle Halloween-episoden, som er delt i tre mindre historier. I «House of Whacks» er Pierce Brosnan stemmen til en datamaskin som blir forelsket i Marge. Homer inkarneres som Døden i «Curse of the Dummy". Den siste historien er inspirert av «Harry Potter» og handler om hvordan barna på Springfield Elementary School for Wizards lærer å forvandle frosker til prinser.

 • 20.00 How I Met Your Mother (11)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Under en reise tvers gjennom landet prøver Marshall å få Marvin til å sovne ved å fortelle ham tre nattahistorier på rim om vennene sine.

 • 20.30 How I Met Your Mother (12)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney blir helt besatt av tanken på å holde prøvemiddagen på et lasergame-senter, noe Robin ikke er interessert i. Samtidig blir Lily sur fordi Ted bryter et løfte.

 • 21.00 Two and a Half Men (18)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden får en invitasjon til en lanseringsfest for sin ekskjærestes butikk, og Gretchen håper på å få tilbringe mer tid hos Alan. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 21.30 Gang related (7)

  (Gang Related) Amerikansk dramaserie. En mørk actiondramaserie om etterforsker Ryan Lopez, kommende stjerne i Los Angeles’ elitestyrke Gang Task Force, som før sin politikarriere var lojal mot den mektige latinogjengen Los Anglecos. Når Ryans bestevenn og partner blir brutalt myrdet av et beryktet gjengmedlem, slår Ryan seg sammen med Task Force kollega Cassius Green. På tross av sitt yrke er Ryan imidlertid fremdeles i takknemlighetsgjeld til gjengleder Javier Acosta. I kampen mellom lovlydighet og gjengkulturen kan kun menneskene som virkelig kjenner livet på gata vinne. Daniel holdes fremdeles som gissel, og klokken tikker. Ryan engasjerer seg i et farlig oppdrag for å stjele tilbake den konfiskerte fiskevekten. Medvirkende:Ramón Rodríguez, Jay Hernandez, RZA , Sung Kang.

 • 22.30 Razzia (5)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 23.05 Razzia (6)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 23.40 Best Ink (12)

  (Best Ink) Amerikansk realityserie. Tatoveringsartister konkurrerer om en pengepremie og mestertittel. I en rekke utfordringer må kunstnerne lage mesterverk på ekte mennesker for å vise frem sitt talent. De tre gjenværende tatoveringsartistene blir tatt på sengen av en frenetisk utfordring på Venice Beach. De to finalistene kjemper deretter steinhardt for å ta hjem seieren i Best Ink.

 • 00.35 Cops (34)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.05 Cops (35)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.35 Seinfeld (21)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry tar seg av en hund på et fly etter at eieren har blitt syk, og hunden viser seg å være alt annet enn enkel å passe. Mens Jerry passer hunden, må George og Elaine holde hverandre med selskap og finner raskt ut at det er noe viktig som mangler - Jerry! Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 02.05 Seinfeld (22)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry risikerer en betydelig bot fra biblioteket for en bok han skulle ha levert tilbake i 1971. George får noia av en hjemløs mann som holder til utenfor biblioteket. Elaine bekymrer seg for sin videre karriere når sjefen hater alle forslagene hennes. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 02.30 Bundy (201)

  (Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket «dum blondine» en helt ny dimensjon. Peggy og Al skal overraske hverandre med fine gaver på bryllupsdagen, men ingenting går som de planlegger... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 02.55 The Fresh Prince of Bel-Air (121)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will får drømmejobben hos en venn av Philip, men det blir til et mareritt når Will blir bedt om å levere en bestikkelse til en politiker. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.

 • 03.20 The Exes (5)

  (The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Haskell får panikk når hans internettkjæreste kommer på uventet besøk. Han har nemlig brukt et bilde av Phil i stedet for sitt eget. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.

 • 03.40 American Dad (11)

  (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan gjør alt han kan for å lure Steve til å dra på sommerleir mot hans vilje, men ting går skrekkelig galt, og i stedet for å ende opp på sommerleiren, finner Steve seg midt i en flyktningeleir! Den alltid optimistiske Stan er også med, og snart organiserer han OL mellom flyktningene og soldatene på den andre siden av elva.

 • 04.05 Grimm (9)

  (Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler. Nick og Hank jobber sammen med en detektiv for å etterforske en rekke barnebortføringer knyttet til legenden La Llorona. Monroe har funnet sin egen måte å ha det moro på til Halloween. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell.

 • 04.50 Cops (34)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.15 The Exes (3)

  (The Exes) Amerikansk komiserie fra 2012. Holly og Haskell prøver begge å sjarmere en kvinne de treffer samtidig. Holly trenger en venninne å snakke med etter bruddet med Paul, mens Haskell vil ha et forhold. (S3, Ep3) Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Holly og Haskell prøver begge å sjarmere en kvinne de treffer samtidig. Holly trenger en venninne å snakke med etter bruddet med Paul, mens Haskell vil ha et forhold. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.55 Ghost Whisperer (1) 16.55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (10) 17.55 Sinnasnekker'n Sverige (4)

 • 18.55 Friends (4)

  (Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Joey prøver seg på selskapsdans for å forhindre at Monica og Rachel blir kastet ut av leiligheten. Phoebe er tiltrukket av en av klientene sine, og Chandler sliter med å si opp avtalen på treningssenteret. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 19.25 Friends (5)

  (Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Chandler legger an på en kvinne på Central Perk, uvitende om at hun er Joeys nye kjæreste. Ross og Rachel prøver å gjøre hverandre sjalu, og Phoebe oppdager at sangstemmen blir mye bedre når hun er forkjølet. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 20.00 Hus til salgs Australia (9)

  (Selling Houses Australia, sesong 6) Australsk livsstilserie. Eiendomsekspert Andrew Winter hjelper huseiere i Australia med gode råd og hjelp til å selge hus som har vært lenge på markedet uten å bli solgt. Lesely Jones og hennes eks-mann må selge strandhuset sitt så Lesley kan flytte nærmere sitt hjertesyke barnebarn. Problemet er bare det at huset deres ser mer ut som et slitent mursteinsfangehull enn et idyllisk strandhus.

 • 21.00 Big Brother (44)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 22.00 Big Brother Live (9)

  (Big Brother Live 2014) Norsk realityserie. Adam Alsing og Pia Lykke åpner dørene og leder direktesendingen fra studio utenfor huset i den legendariske realityserien. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge og de jakter alle på en million kroner. Publikum bestemmer hvem som skal inn og hvem som skal ut av huset.

 • 23.05 Big Brother Director's Cut 2014 (9)

  (Big Brother Directors Cut 2014) Norsk realityserie. Hvordan er stemningen i huset etter direktesendingen i studio? Direkte fra huset gjennom øynene til Big Brother. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje.

 • 23.30 Frekk forretning (5)

  (Frisky Business) Amerikansk realityserie. Lokalene til Storbritannias største sexleketøysforhandler er fylt med over 5000 forskjellige leker som skal tilfredsstille omtrent alle seksuelle preferanser. Vi følger produktpakkere, kundeserviceansatte, designere og kunder, og får et unikt innblikk i folks soveromshemmeligheter. Richard og Neal startet sexbedriften for tolv år siden og er fortsatt på kontinuerlig søken etter det neste banebrytende leketøyet. Sjefene Richard og Neal har tatt en stor økonomisk risk - de har kjøpt sin første gatebutikk. Coco de Mer selger skreddersydde produkter til sexleketøy-entusiaster med tykke lommebøker. London-fashionistaene Jackie og Louise ansettes for å øke salget i butikken, mens Richard ser over produksjonen av en butt plug i rustfritt stål.

 • 00.35 Big Brother (44)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 01.35 Big Brother Live (9)

  (Big Brother Live 2014) Norsk realityserie. Adam Alsing og Pia Lykke åpner dørene og leder direktesendingen fra studio utenfor huset i den legendariske realityserien. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge og de jakter alle på en million kroner. Publikum bestemmer hvem som skal inn og hvem som skal ut av huset.

 • 02.40 Sinnasnekker'n Sverige (4)

  (Arga snickaren) Anders besøker Johan og Joyce i Tallkrogen. Sammen har de sønnen Linus på 3 år. Paret begynte å totalrenovere da de kjøpte huset i 2005. Problemet er at Johan ikke stoler på håndverkerne og forteller dem hele tiden hva de skal gjøre. Til slutt går de lei. I dag har paret verken et ferdig kjøkken eller noe soverom i huset og har et stort behov for hjelp.

 • 03.35 Ghost Whisperer (2)

  (Ghost Whisperer, år 3) Amerikansk dramaserie. Historien om «Bloody Mary» blir altfor reell for studentene ved Rockford University. Melinda må finne årsakene til hendelsene før enda en student dør.

 • 04.30 Cold Case (2)

  (Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. Etter at en singlet blir funnet i hulrommet på en forlatt varebil, gjenopptar Lilly Rush og teamet hennes en sak fra 1998, der en 15 år gammel jente ble slått ihjel og funnet delvis avkledd.

 • 05.23 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.00 Kongen av Queens (195) 16.30 How I Met Your Mother (15) 17.00 How I Met Your Mother (16) 17.30 NCIS: Los Angeles (7)

 • 18.30 MasterChef Norge (39)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. De aller siste finalistene skal velges ut og de som skal på MasterChef-kjøkkenet får å knive om tre finaleplasser er blant andre Terje Sporsem, Rachel Nordtømme, Nadya Khamitskaya, Magne Gundersen, Siri Kristiansen, Sigurd Sollien og Gaute Grøtta Grav. Deltagerne kommer inn til en mystery-box og en Sous vide i hvert kjøkken og i tillegg til dette må de finne råvarer i spisskammerset. Overraskelsen blir stor når de skjønner at de har blitt lurt opp i stry.

 • 19.30 MasterChef Norge (40)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. De aller siste finalistene skal velges ut, og de som skal på MasterChef-kjøkkenet for å knive om tre finaleplasser er blant andre Terje Sporsem, Rachel Nordtømme, Nadya Khamitskaya, Magne Gundersen, Siri Kristiansen, Sigurd Sollien og Gaute Grøtta Grav. I dag har Kjartan Skjelde hentet inn to av sine kjøkkensjefer når deltakerne skal igjennom oppgaven «kokken og eleven", og det vinnende laget kan juble over finaleplasser. Den siste finalebilletten går til den som klarer å lage Kjartans versjon av jordbær med fløte på best måte.

 • 20.30 Lukket visning (8)

  (Lukket visning) Norsk livsstilsprogram. I Lukket visning får du bli med på visning på markedets dyreste boliger. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Når markedets dyreste boliger skal selges, skje det bak lukkede dører. Nå får vi anledning til å bli med inn i hjem vi knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om. Sammen med våre meglere kan vi nå bli med på visning i markedets dyreste og mest eksklusive boliger og får se de mest storslåtte, kostbare og luksuriøse eiendommene som er på markedet i Norge og utlandet. Dette er imponerende hus og fritidsboliger i Norge som vurderes solgt, i tillegg får vi bli med utenlands og se fantastiske eiendomsperler i blant annet Frankrike og Spania som har tilhørt verdensberømte moteskapere og styrtrike forretningsmenn. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Trine Dahl reiser til Nordstrand i Oslo for å verdivurdere en herskapelig villa på Norges kanskje dyreste adresse gjennom de siste 100 årene. På Mallorca ser Øyvind Olstad på en fantastisk drømmebolig på landet med egen dal der du får noen tusen oliventrær på kjøpet. Nils Nordvik tar turen til Moss for å se på et spesielt hus som gir deg følelsen av å være et helt annet sted enn i Norge.

 • 21.30 Bones (21)

  (Bones) Amerikansk krimserie. «Bones» er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersons Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. En tidligere nedfrosset kvinne blir funnet i en sump, noe som leder teamet til et fryseanlegg. Cam forbereder seg på å møte Arastoos foreldre, mens Booth kan få en livsendrende forfremmelse. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne, John Francis Daley.

 • 22.30 The Blacklist (4)

  (The Blacklist) Amerikansk dramaserie. Raymond «Red» Reddington, en av FBIs mest etterlyste rømlinger, melder seg frivillig for politiet med det formålet å hjelpe dem å ta farlige kriminelle og terrorister. Da en rekke tilsynelatende fredelige borgere blir mordere, blir Liz tipset om at et farlig, sosial-psykologisk eksperiment kan være årsalen. Red forsøker å få Naomi og mannen til å godta et komplisert forslag. Medvirkende:James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry J. Lennix, Ryan Eggold.

 • 23.30 24: Live Another Day (4)

  (24: Live Another Day) Amerikansk dramaserie. Fire år har gått siden sist, og Jack befinner seg i London der han kjemper en intens kamp mot klokka for å stoppe et terrorangrep som kommer det til å resultere i et globalt kaos dersom det utføres. Jack Bauer drar til den amerikanske ambassaden, mens CIA nærmer seg med stormskritt. Margot hevder sin autoritet, mens Kate Morgan tar sakene i egne hender. Medvirkende:Kiefer Sutherland, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, William Devane, Tate Donovan.

 • 00.30 How I Met Your Mother (15)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Ted blir sendt på date med Zoeys søskenbarn, naiviteten hennes fører til at hun blir kalt Honey, og Ted innser at han har følelser for Zoey. Barney prøver å bli bedre kjent med Honey. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 01.00 How I Met Your Mother (16)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney kaller 13. februar «Desperation Day» for å ære alle desperate enslige kvinner. Marshall blir overrasket over Lilys valentinsgave, Ted og Zoey snakker ut om følelsene for hverandre, og Robin er sammen med venninnene. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 01.30 Kongen av Queens (195)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug har fått igjen penger på skatten, og bestemmer seg for å kjøpe en iskrembil. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 02.00 Alle elsker Raymond (35)

  (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray føler seg oversett når faren spør broren Frank om han vil være med på et rollespill om den amerikanske borgerkrigen, og ikke ham. Han bestemmer seg derfor for å bli med, men kjempe på motstanderlagets side. Ettersom mennene gjør seg klare til krig, klarer Ray til slutt å fortelle Frank at han egentlig skulle ønske de kunne bruke mere tid sammen. Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten, Madylin Sweeten.

 • 02.30 NCIS: Los Angeles (7)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimserie. En gruppe terrorister som har gjennomgått plastiske operasjoner for å forandre på ansiktene sine gjør at NCIS-enheten må begi seg inn i en febrilsk jakt på det eneste vitnet som kan identifisere dem. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Linda Hunt, Barrett Foa.

 • 03.20 NCIS (57)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. En supermodell dør under filmopptak på en marinebase, og NCIS-teamet må finne morderen. Mistanken retter seg raskt mot tre menn, som alle var involvert med kvinnen. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray.

 • 04.05 NCIS (58)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. Tony og Ziva er på jakt etter smuglervåpen og blir sporløst borte. Abby prøver forgjeves å spore opp datachipsene deres, men de ser ut til å være utenfor rekkevidde. I mellomtiden finner Tony og Ziva viktige bevis skjult i en container.

 • 04.50 I'm Having Their Baby (1)

  (I'm Having Their Baby) Amerikansk realityserie. Sharanda og kjæresten har bestemt seg for å adoptere bort barnet sitt, men kjæresten virker usikker, noe som igjen får Sharanda til å tvile på om forholdet deres kommer til å overleve.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (13)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderne på den travle, australske stranden lurer Harrison med hjelp fra fotballstjernen Alessandro Del Piero.

 • 19.50 Elsk meg som eg er

  (Jono: So What if My Baby Is Born Like Me) Britisk dokumentar. Han ble født uten kinnbein og ytre ører. Om han blir far, er det 50% sjanse for at barnet blir født med samme syndrom. Jono og kjæresten Laura møter flere familier som må takle et liknende problem. (Elsk meg som eg er.)

 • 20.50 Kampen for tilværelsen (8)

  Norsk dramaserie. «Who's your daddy now?» (Who's your daddy now?) Tomasz er blitt venn med den rike og hyggelige Johannessen og lar ham kysse seg. Karianne kjøper ny dyr bil med masse elektronikk, og blir innelåst i bilen. Hugo og Suzy blir enige om å glemme brannen i forrige episode, siden en satanist tilstår. Jens Christian har tjent masse penger på krokodille-appen sin og vil kjøpe foreldrenes leilighet. Medvirkende:Mads Ousdal, Øystein Røger, Tone Mostraum, Lena Kristin Ellingsen, Bartek Kaminski.

 • 21.35 Pinlige sykdommer (3)

  (Embarassing bodies) Britisk helseserie. En mann med en sår penis, en kvinne uten vagina og en bygningsarbeider med en mystisk allergi oppsøker klinikken.

 • 22.20 Lilyhammer (1)

  Norsk komidramaserie. Det er nyttårsaften i Lillehammer, og Frank gjør seg klar til fest. Gjennom vinduet oppdager han en ung kvinne i nød og bestemmer seg for å komme til unnsetning. Men snart er det Frank som trenger hjelp. Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.

 • 23.10 Standup med Michael McIntyre (2)

  Britisk standupshow. Michael McIntyre, en av de beste britiske standup-komikere, besøker Storbritannias mest berømte underholdningssteder for å presentere andre store komikere.

 • 23.55 Øyevitne (2)

  Norsk thrillerserie. Den unge jenta Zana er innelåst i en bygård i Oslo sentrum av sin kriminelle far da det oppstår en livsfarlig situasjon. Helen Sikkeland knyttes til saken, og ser en mulig forbindelse til drapene i Mysen. olitispaneren Camilla kjemper for å holde søsteren Siri vekk fra MC-klubben, i frykt for at informanten Christers dobbeltspill skal bli avslørt. Imens skjuler øyevitnene sine spor. Medvirkende:Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvil Støen Grotmol, Tobias Santelmann.

 • 00.55 Girls (10)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah bekymrer seg for forholdet til Adam. Marnie begynner å jobbe på et kunstgalleri, men ikke i rollen hun så for seg. Shoshanna har en overraskelse til Jessa. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 01.20 Girls (11)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah får et innblikk i den harde virkeligheten når hun inviterer Elijah med på en oppgave. Jessa leter etter arbeid. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 01.50 Girls (12)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah får nyheter som kan endre retningen på karrieren og forholdet hennes. De andre jentene står óg overfor store nyheter og avgjørelser. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 02.20 HitRECord (7)

  Kanadisk serie. Unormalt tv-show fra internett. Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt samler medlemmer fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant Emmy for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Dagens tema er penger.

 • 02.40 Entourage (17)

  (Return of the King) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. (Return of the King.) Vince er igjen aktuell for «Medellin", men Ari og produsent Nick Rubenstein må inngå en avtale i løpet av dagen, og de kan ikke benytte seg av mobiltelefoner fordi det er en jødisk helligdag. Eric har mistanke om at forholdet mellom Vince og Amanda kan sabotere avtalen. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 03.10 Entourage (18)

  (he Resurrection) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. (The Resurrection.) Eric og Vince vil gjerne komme i gang med «Medellin", men rettighetene til manuskriptet står i veien. Drama er nervøs før premieren på «Five Towns", og roer nervene med massasje. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 03.35 NTSF:SD:SUV: (1)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 03.50 NTSF:SD:SUV: (2)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 04.00 NTSF:SD:SUV: (3)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 04.10 NTSF:SD:SUV: (4)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 04.20 NTSF:SD:SUV: (5)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 04.30 NTSF:SD:SUV: (6)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 04.40 NTSF:SD:SUV: (7)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 04.50 NTSF:SD:SUV: (8)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 05.00 NTSF:SD:SUV: (9)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 05.15 NTSF:SD:SUV: (10)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 05.25 NTSF:SD:SUV: (11)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 05.35 NTSF:SD:SUV: (12)

  (NTSF:SD:SUV:) Amerikansk satireserie. FBI, CIA, MI6, CSI:NY, NYPD - I kampen mot actionfylt kriminalitet og harde forbrytere er tøffe forkortelser en forutsetning for suksess. I San Diego kan folk stole på at NTSF:SD:SUV: tar alle midler i bruk for å holde gatene trygge. Medvirkende:Paul Scheer, June Diane Raphael, Brandon Johnson.

 • 05.45 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php