Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
«Ex Machina»-skuespiller aktuell med åtte filmer i år

«Ex Machina»-skuespiller aktuell med åtte filmer i år

Alicia Vikander nevnes allerede som Oscarkandidat. Les mer

Siste filmtrailere

pluss
Kristoffer Joner: - Det er jo helt fucked up å gi meg en sånn rolle

Kristoffer Joner: - Det er jo helt fucked up å gi meg en sånn rolle

Astmatikeren måtte ha personlig trener for å bli klar for «Bølgen». Les mer

ANMELDELSE:«Gemma Bovary» sammenligner en verdensroman og en hverdag.

ANMELDELSE:«Gemma Bovary» sammenligner en verdensroman og en hverdag.

«Gemma Bovary» er en fiffig sammenligning av en verdensroman og en hverdag. Les mer

 • 18.30 Newton
 • 19.00 Søndagsrevyen
 • 19.45 Sportsrevyen
 • 20.05 Milorg (2)
 • 20.55 Levende landskap (1)
 • 21.25 Indiske somre (2)
 • 22.10 Fortitude (11)
 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 Verdenscupfinalen i sprangridning

  Las Vegas. Kommentar: Rita Morvik.

 • 00.20 Helt katastrofe (5)

  (Catastrophe) Britisk komiserie. Et tilfeldig, dampende møte mellom en amerikansk mann og en irsk kvinne ender i graviditet og en salig røre når de to fremmede vordende foreldrene forsøker å skape et liv sammen. Mens Sharon og Rob planlegger bryllupet, har Rob en egen hemmelig plan. Vil Sharon sette pris på en overraskelsesfest på bursdagen? Rob blir oppsagt fra jobben i Boston og må starte jobbsøking i London. Medvirkende:Ashley Jensen, Sharon Horgan, Rob Delaney.

 • 00.45 Big Bang (4)

  Populærvitenskapelig underholdningsprogram. Et ekspertpanel bestående av fysiker og rosablogger Sunniva Rose, Marlen Ferrer (historiker), Tian Sørhaug (sosialantropolog), Stig Johannesen (lege) og Dag Hessen (biolog) forsøker å besvare Linhave og Berghs mange spørsmål om stort og smått. Programleder:Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave.

 • 01.45 Kampen for tilværelsen (6)

  Norsk dramaserie. I Ullevål hageby er problemene både store og små. Tomasz løser en uløselig gåte. Bjørn selger hytta. JC gir bort alle pengene. Vidkun forteller endelig sannheten om seg selv, men blir ikke hørt. Medvirkende:Bartek Kaminski, Tone Beate Mostraum, Øystein Røger, Ola G. Furuseth, Kjersti Botn Sandal, Lena Kristin Ellingsen. Regi:Atle Knudsen.

 • 02.30 Titanic (1)

  (Titanic) Britisk dramaserie. Natt til 15. april 1912 sank Titanic og 1517 mennesker mistet livet. Livet ombord i det splitter nye passasjerskipet var behagelig for de velstående passasjerene. Men alt forandret seg idet skipet kolliderte med et digert isfjell og det gikk opp for alle hva som holdt på å skje. Vi følger den dramatiske hendelsen slik en rekke personer fra flere sosiale lag kan ha opplevd den, og får dermed et levende bildet av livet ombord. Medvirkende:Ruth Bradley, Ben Bishop, Glen Blackhall.

 • 04.00 Milorg (2)

  Norsk dokumentarserie. Serien forteller historien om den militære hjemmestyrken Milorg fra den tyske okkupasjonen av Norge i 1940 til frigjøringen og seiersrusen i 1945. Vi følger forholdene hjemme i Norge gjennom fortellingene til en rekke sentrale motstandsfolk. Reorganisering og utbygging Jens Kristian Hauge, som var Milorgs leder fra 1942, forteller om arrestasjonene og tortureringen av de norske soldatene. Det gikk særlig hardt ut over hjemmestyrkene på Sørlandet hvor lederen Arne Laudal ble tatt og senere skutt på Trandumskogen. Milorg ble omorganisert og fikk kjærkommen hjelp fra Linge-soldater som kom over fra England. Det ble bygget opp nye grupper i Hallingdal og i Gudbrandsdalen, og treningen foregikk for en stor del i skogen hvor sikkerheten i forhold til tyskere og norske angivere var bedre.

 • 04.50 Indiske somre (2)

  (Indian Summers) Britisk dramaserie. Sarah blir mistenksom: Hva er den egentlige grunnen til at Alice kom til India? Medvirkende:Julie Walters, Henry Lloyd-Hughes, Nikesh Patel.

 • 05.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.25 Norge rundt og rundt
 • 19.00 Oslo - den nye byen
 • 19.30 Arkitektens hjem (1)
 • 20.00 Enveisbillett til Mars
 • 21.00 Nyheter
 • 21.10 Hovedscenen
 • 22.50 Møtet med dødsleirene

  (Night Will Fall) Britisk dokumentar. De første britiske fotografene som var med inn i de tyske konsentrasjoinsleirene i april 1945, møtte en sjokkerende virkelighet. Først nå, 70 år etter krigen, blir disse bildene vist i en nyprodusert dokumentar. Kjente regissører som Alfred Hitchcock og Sidney Bernstein var med å dokumentere dødsleirene, men filmen ble stanset av britiske myndigheter av hensyn til samarbeidet med Tyskland etter krigen. I dag vises filmen på en rekke TV-stasjoner i forbindelse med den internasjonale Holocaust - dagen. (Møtet med dødsleirene)

 • 00.05 De bygde basen Jan Mayen

  Dokumentar. Jan Mayen er ei vulkansk øy som ligger omtrent på samme breddegrad som Nordkapp. I 1958 ble det besluttet å bygge en Loran A-stasjon på Jan Mayen. Loran A var et navigasjonssystem beregnet for alliert skipsfart, men skulle også være tilgjengelig for sivilt bruk. Bodøfirmaet Jan Guldbrandsen fikk hovedentreprisen og startet jobben høsten 1958. Denne dokumentaren viser oppbyggingen av stasjonen på Jan Mayen som sto ferdig rundt 1960. Bodøfirmaet Jan Guldbrandsen fikk hovedentreprisen og startet jobben høsten 1958. Denne dokumentaren viser oppbyggingen av stasjonen på Jan Mayen som sto ferdig rundt 1960. (De bygde basen Jan Mayen)

 • 00.35 Den nordiske krimbølgen

  Svensk dokumentar. TV-serier som "Forbrytelsen", "Borgen" og "Broen" har gjort stor suksess også utenfor Norden. I Storbritannia har lørdagskveldene blitt den store nordiske TV-kvelden. Og i Benelux-landene og Frankrike topper svenske og danske TV-serier dvd-listene. Flere av seriene har også blitt spilt inn på nytt. Forbrytelsen ble til "The Killing" i USA, mens "Broen" ble til "The Bridge" i USA og "The Tunnel" i Frankrike og Storbritannia. Nå prater alle om "Nordic Noir". (Den nordiske krimbølgen)

 • 01.35 Árdna: Samisk kulturmagasin

  Árdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Den kjente og kjære joikeren Inga Juuso gikk bort august 2014. I dette programmet ser vi på hennes karriere, både som journalist og artist. Det blir musikalske innslag fra minnekonserten som ble avholdt den 2. april i Kautokeino.

 • 02.05 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 20.00 Robinsonekspedisjonen (10)
 • 21.00 Nyhetene
 • 21.20 Været
 • 21.25 Sportsnyhetene
 • 21.45 Robinsonekspedisjonen (10)
 • 22.15 Jordskott (2)

  (Jordskott) Svensk spenningsserie. Kriminaletterforsker Eva Thörnblad kommer tilbake til Silverhöjd syv år etter at hennes datter, Josefine, forsvant ved en innsjø i skogen. Hun ble aldri funnet, og antatt druknet. Når en gutt blir sporløst borte lurer Eva på om saken har forbindelse til datterens forsvinning. Samtidig må hun ta hånd om arven etter sin far. Eva er overbevist om at den svært syke piken som har dukket opp er hennes datter, Josefine. Hvor har hun egentlig vært alle disse årene? Eva fortsetter letingen etter svar, og nye spor i saken leder henne en tidligere politibetjent. Etterforskningen hennes viser seg å få alvorlige konsekvenser, og Eva utsettes for et drapsforsøk. Medvirkende:Göran Ragnerstam, Moa Gammel, Richard Forsgren.

 • 23.15 Frikjent (7)

  (Frikjent) Norsk dramaserie. Aksel Borgen ble som tenåring siktet, men frikjent, for drapet på ungdomskjæresten. 20 år senere har han jobbet seg til topps som forretningsmann i Asia, men da hjembygdas hjørnesteinsbedrift trues av konkurs, vender han tilbake for å redde stedet som en gang vendte ham ryggen. Men fortiden er ikke glemt. Gamle sår rives opp og nye konflikter oppstår når fortid og nåtid møtes. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Aksel leter fortsatt etter personen som tok nakenbilder av Karine, og hans mistanker rettet mot Per Olav blir enda større når han finner ut at han er voldelig mot kjæresten Åse. Erik vil rømme med henne og Aksel sier han kan hjelpe til med penger mot at Åse vitner mot Per Olav. William og Ingers planer om å utvide hotellet er i gang med Eva på laget. Medvirkende:Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Ingar Helge Gimle, Anna Bache-Wiig.

 • 00.15 Fotballkveld

  Norsk fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.

 • 00.45 Madam Secretary (15)

  (Madam Secretary) Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. Elizabeth drar til Tyrkia for å reparere det anspente politiske forholdet mellom landene etter at de tyrkiske myndighetene lekker en video som kan være skadelig for CIA. Tilbake i hjemlandet risikerer Jason å bli straffet med utvisning etter at han slo til en av skolens bøller. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.

 • 01.40 The Good Wife (10)

  (The Good Wife) Amerikansk dramaserie. Alicia var den perfekte hustru, inntil ektemannen ble fengslet etter en offentlig sex- og korrupsjonsskandale. Nå har hun gjenreist advokatkarrieren sin, og driver et eget firma sammen med dyktige kolleger. Carys sak havner i retten, og han må vurdere å inngå en avtale som kan bety fengsel. Samtidig havner Alicia i trøbbel på grunn av en uskyldig spøk mellom mor og datter.

 • 02.30 God kveld Norge (13)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 03.00 The Missing (7)

  (The Missing) Britisk spenningsserie. Tony Hughes er besatt av tanken på å finne igjen sin savnede sønn Oliver, som ble bortført da familien var på ferie i Frankrike. Flere år senere er både Tony og den pensjonerte etterforskeren Julien Baptiste fortsatt overbevist om at Oliver er i live. En overraskende hendelse bringer Tony og Emily plutselig tilbake til Chalons du Bois for første gang siden 2006. Tilbake i nåtid fører informasjonen Tony, Julien og Emily til en ny ledetråd. Endelig gjør de fremskritt i saken, og samtidig ser det iskalde forholdet dem imellom ut til å bli bedre. Medvirkende:Frances O'Connor, James Nesbitt, Tchéky Karyo.

 • 04.05 Anno 1790 (5)

  (Anno 1790) Svensk dramaserie. Om mord, forbudt kjærlighet og dobbeltspill i Sverige på 1790-tallet. Dåådh etterforsker en bombeeksplosjon i et av Stockholms kaffehus da han får beskjed om å stanse en illegal gudstjeneste i regi av en pietistisk forsamling. Da en prest i statskirken så blir funnet drept, begynner Dåådh å ane at det er en sammenheng mellom de to sakene. Medvirkende:Linda Zilliacus, Peter Eggers, Joel Spira.

 • 04.55 60 Minutes (2)

  Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 20.00 Fotballkveld
 • 21.00 Passengers
 • 22.55 Med kniven på strupen (8)

  (Hungry Investors) Amerikansk realityserie. Jon Taffer fra "Barhjelpen", kjendiskokken John Besh og Tiffany Derry fra "Top Chef All-Stars" drar USA rundt og gir restauranter som sliter muligheten til å konkurrere om investeringsmidler. Gjennom ulike konkurranser kjemper restaurantene om å vinne penger som kan redde levebrødet og forretningen deres. Det er klart for et østersoppgjør mellom to kreolske restauranter, og investorene har gode tips å komme med. På en av restaurantene er mangel på hygiene et problem som kan redusere vinnersjansene.

 • 23.55 Ulovlig innvandrer og stolt

  Britisk dokumentar. Hver dag forsøker hundrevis av innvandrere å ta seg inn i Storbritannia ulovlig. Anslagsvis skal rundt 800.000 ulovlige innvandrere ha etablert seg i landet. Her lever de livene sine, stort sett under myndighetenes radar. Her lever de livene sine, stort sett under myndighetenes radar.

 • 00.50 Gjeldshaiene (3)

  Britisk dokusåpeserie. Vi følger britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dørene til folk som ikke har betalt gjelden sin. Gjeldshaiene skal kreve inn over en halv million pund, og finner en av de sjeldneste bilene i verden i oppkjørselen hos vedkommende som skylder penger. Også et PC- reparatørfirma i Liverpool får besøk av pengeinnkreverne, og i Øst-London blir en mor med to små barn kastet ut av hjemmet sitt.

 • 01.45 Overvåket (2)

  Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia!

 • 02.40 Mann mot maskin (8)

  (Owner's Manual) Amerikansk realityserie. Ed Sanders og Marcus Hunt vil gi svar på et av menneskehetens store spørsmål; er det best å lese bruksanvisningen først, eller bruke sunn fornuft? I hver episode tester de hvilken fremgangsmetode som er best, mens de manøvrerer seg gjennom avansert og farlig maskineri. Ed og Marcus blir utfordret til å sprenge 100 tonn stein i et steinbrudd i en fjellside, og gjør klart til sprengning foran en engstelig oppdragsgiver.

 • 03.05 Ekte mannfolk (8)

  (Coming of Age) Dansk realityserie. Michael og Karsten er midt i 30-årene, men har egentlig aldri blitt voksne. Nå ønsker de å bevise for seg selv at de er ekte mannfolk. Det skal de gjøre ved å reise til ulike deler av verden og ta de manndomsprøvene som hører til kulturen der de kommer. Michael og Karsten besøker Hamar-stammen i Etiopia og deltar i ritualer som markerer overgangen fra gutt til mann.

 • 03.35 Criminal Minds (7)

  (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. FBIs spesialteam blir kalt inn da det blir funnet lik i påfallende mange av byene en gothstjerne og bandet hans besøker.

 • 04.15 Et mørkt sinn (1)

  (Dark Minds) Amerikansk dokumentarserie. En ekspert på kriminell psyke, en krimforfatter og en morder som har sonet straffen, reeksaminerer uløste drapsgåter. Valley killer Drapene som er begått av "the Connecticut River Valley Killer" brettes detaljert ut.

 • 05.05 Et mørkt sinn (2)
 • 05.35 USAs styggeste tatoveringer (14)

  (Tattoo Nightmares) Amerikansk realityserie.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Americarna (4)
 • 18.30 Misfit Garage (6)
 • 19.30 Gullfeber: Spesial (3)
 • 20.30 Spydfiskerne (8)
 • 21.30 Robson Green's Ultimate Catch (2)
 • 22.30 Alaska: The Last Frontier (8)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. Range Riders hemmeligheter (Secrets of the Range Rider) Sommeren er snart over, og det er lite tid igjen til å gjøre forberedelser til vinteren. Familien må lage en pipe av metallrør for å kunne varme opp hytten i den kalde årstiden.

 • 23.30 Railroad Alaska (10)

  (Railroad Alaska) Toget fra helvete (Train From Hell) Våren medfører nye utfordringer for menneskene i utmarken, og de må skynde seg å reparere hyttene. Dessuten gjør fraktgjengen seg klare for årets farligste prosjekt.

 • 00.30 Curiosity: Did God Create the Universe?

  (Curiosity: Did God Create the Universe?) Stephen Hawking forklarer sine personlige og engasjerende tanker om et av livets store spørsmål: hvem eller hva skapte universet som vi lever i?

 • 01.30 Mythbusters (17)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Stormjegermyter (Storm Chasing Myths) Denne episoden av Mythbusters er bokstavelig talt en perfekt storm. Adam og Jamie tester tornadoer og får besøk fra Storm Chasers - Reed Timmer og Sean Casey.

 • 02.30 Mythbusters (18)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Et hundeliv (Hair of the Dog) To myter blir undersøkt. Kan rømte fanger virkelig unnslippe blodhunder ved å bevege seg i vann, og kan man lure narkohunder og deres like?

 • 03.30 Mythbusters (19)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Maskin-pil-og-buen (Arrow Machine Gun) Adam og Jamie undersøker den gamle greske myten om at Dionysos den eldre laget en maskin som kunne skyte brennende piler som et moderne maskingevær.

 • 04.20 Mythbusters (20)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Kalde føtter (Cold Feet) Teamet tar for seg to engelske uttrykk. Får alle i nærheten virkelig smake sin del når "the s**t hits the fan"? Og får man faktisk kalde føtter når man får kalde føtter?

 • 05.10 Mythbusters (21)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Inne av maskiner / land eller vann (Reverse Engineering) Jamie og Adam ser om enkelte sportsbiler fra 1970-tallet ble designet med tanke på stil fremfor funksjon. Enkelte tror også at biler fra 70-tallet er mer aerodynamiske i revers!

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Sinnasnekker'n (7)
 • 19.00 Sinnasnekker'n (8)
 • 20.00 71° nord - Norges tøffeste kjendis (7)
 • 21.30 Neste sommer (7)
 • 21.55 Thomas Giertsen: Helt perfekt (7)
 • 22.25 Mellom bakkar og berg (5)
 • 22.55 Major Crimes (17)

  (Major Crimes) Amerikansk krimserie. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. Sanchez havner i søkelyset etter at morens sykepleier blir funnet drept. Rusty må tar et oppgjør med Jack når han dukker opp hos Sharon.

 • 23.50 Castle (16)

  (Castle) Amerikansk krimserie. En astrounaut blir drept på mystisk vis i en Mars-simulator, og Castle og Beckett tar på seg romdrakter for å etterforske saken. Når de oppdager at ingen på innsiden av den avstengte simulatoren kan ha begått drapet, og ingen fra utsiden kan ha kommet inn, tar saken en uventet vending.

 • 00.45 CSI (16)

  (CSI) Amerikansk krimserie. CSI-teamet etterforsker et drap som involverer en Rolls Royce og et offer dekket av krom.

 • 01.45 American Crime (6)

  (American Crime) Amerikansk krimserie. (Episode Six) Barb henvender seg til mediene for å få oppmerksomhet rundt drapet på sønnen etter Carter og Aubrys mislykkede fluktforsøk. Samtidig går Tony langt for å finne ut hvem som angrep søsteren. Aliyah bekymrer seg for brorens situasjon i fengsel. Hector blir presset til å vitne av Palmer og Soderbergh. Medvirkende:Timothy Hutton, Felicity Huffman, Benito Martinez.

 • 02.40 Djevelens advokat

  Terningkast 4(The Devil's Advocate) Amerikansk thriller fra 1997. Kevin Lomax er en ung og ambisiøs advokat som blir tilbudt jobb i et mektig advokatfirma, ledet av den karismatiske John Milton. Blendet av den fantastiske leiligheten han får, de vakre kvinnene og mektige mennene han møter i firmaet, aksepterer han tilbudet. Kevin får raskt smaken på livet som rik og innflytelsesrik advokat i New York. Han gjør en briljant karriere, har en blendende vakker kone og er overbevist om at nærmere himmelriket kan han ikke komme. Da hans kone forteller ham om skremmende opplevelser hun ikke kan forklare, og at de andre advokatenes koner ikke er hva de utgir seg for, hører han ikke på henne. Da Kevin får i oppdrag å forsvare en velstående eiendomsutvikler anklaget for mord, kaster han seg ivrig over oppgaven. Så dør firmaets daglige leder under grusomme omstendigheter, og Kevin begynner å ane at noe er fryktelig galt. Hans liv i paradiset er tydelig over, og nå er han i ferd med å trå inn i helvete ... Kevin Lomax er en ung og ambisiøs advokat som blir tilbudt jobb i et mektig advokatfirma, ledet av karismatiske John Milton. Blendet av den fantastiske leiligheten han får, de vakre kvinnene og mektige mennene han møter i firmaet, aksepterer han tilbudet. Kevin får raskt smaken på livet som rik og innflytelsesrik advokat i New York. Så dør firmaets daglige leder under grusomme omstendigheter, og Kevin begynner å ane at noe er fryktelig galt. Hans liv i paradiset er tydelig over, og nå er han i ferd med å trå inn i helvete. Medvirkende:Al Pacino, Keanu Reeves, Charlize Theron. Regi:Taylor Hackford. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 05.10 Rizzoli og Isles (12)

  (Rizzoli & Isles, år 2) Amerikansk krimserie. Jane Rizzoli og Maura Isles jobber sammen for å løse kriminalsaker. Drapsavsnittet i Boston slår seg sammen med FBI etter at en banksjef blir skutt under et ran. Men FBI-agenten Anna Farrell har en problemfylt fortid med etterforsker Frost. I tillegg kan Tommys forhold til Maura stå overfor problemer.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Simpsons (13)
 • 18.30 Simpsons (14)
 • 19.00 Simpsons (15)
 • 19.30 Simpsons (16)
 • 20.00 Family Guy (3)
 • 20.30 Simpsons (15)
 • 21.00 Two and a Half Men (15)
 • 21.30 The Goldbergs (15)
 • 22.00 Brooklyn Nine-Nine (14)
 • 22.30 The Amazing Spider-Man

  Terningkast 3(The Amazing Spider-Man) Amerikansk actionfilm fra 2012. Tenåringen Peter Parker strever med både skolen og utrolige overmenneskelige kriser som superhelten Spider-Man. Peter Parker er en sosialt utstøtt tenåring som har blitt oppdratt av onkelen og tanten etter at foreldrene hans på mystisk vis forsvant da han var liten. I likhet med alle andre tenåringer forsøker Peter å finne ut hvem han er og hvordan han ble den personen han er i dag. Når Peter oppdager en mystisk koffert som tilhørte faren, forsøker han å finne ut mer om omstendighetene rundt foreldrenes forsvinning. Sporene fører ham til Oscorp og laboratoriet til dr. Curt Connors, farens tidligere samarbeidspartner. Det er duket for et oppgjør mellom Spider-Man og Connors' alter ego, The Lizard, og Peter må ta det livsendrende valget om å ta i bruk kreftene sine og forme sin skjebne som superhelt. Medvirkende:Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen. Regi:Marc Webb. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.00 Formel 1 høydepunkter

  (Formel 1 høydepunkter) Motorsport. Fra Bahrain Grand Prix.

 • 02.00 Poker: European Poker Tour

  (Poker: European Poker Tour) European Poker Tour sesong 11. Følg verdens beste pokerspillere i Europas største pokerturneringer, blant dem den norske pokerstjernen Johnny Lodden.

 • 03.00 Boston's Finest (5)

  (Boston's Finest) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi menn og kvinner som jobber som politi i Boston, en av Amerikas største og mest særegne byer. Vi blir kjent med alle som jobber der, både på jobb og privat. Etter endt arbeidstid får vi nemlig bli med dem hjem til de samme nabolagene som de daglig beskytter på jobb. Vi blir kjent med familiene deres og ser hva som er viktig for dem utenfor jobb. Etter mer enn 25 år som politi i Boston, blir Robert "Twitch" Twitchell forfremmet til sersjant. Betjent Myles Lawton har derimot ingen grunn til å feire, det nærmer seg nemlig årsdagen for farens død.

 • 03.45 Boston's Finest (6)

  (Boston's Finest) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi menn og kvinner som jobber som politi i Boston, en av Amerikas største og mest særegne byer. Vi blir kjent med alle som jobber der, både på jobb og privat. Etter endt arbeidstid får vi nemlig bli med dem hjem til de samme nabolagene som de daglig beskytter på jobb. Vi blir kjent med familiene deres og ser hva som er viktig for dem utenfor jobb. Det har gått litt over et år siden politibetjent "D" Arujo ble truet med pistol og det er vanskelig for ham å glemme hendelsen.

 • 04.30 Razzia (30)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 04.55 Razzia (31)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 05.25 Razzia (32)

  (Razzia) Dansk dokumentarserie. Vi følger det danske matdepartementet når de reiser landet rundt på kontroll.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.55 Project Runway (9)
 • 19.55 Herlige hjem (1)
 • 20.25 Herlige hjem (2)
 • 21.00 Som to dråper vann

  Terningkast 2(The Parent Trap) Amerikansk komedie fra 1998. Hallie Parker bor sammen med sin far på ranch i California. Annie James bor sammen med sin designer-mor i London. Jentene møtes på sommercamp og ser etter hvert de hvor like de er hverandre - også fysisk. Hallie har aldri sett sin mor. Annie har aldri sett sin far. Begge har de et avrevet fotografi av hver sin påståtte forelder. De setter fotografiet sammen og innser at de er tvillinger. Medvirkende:Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix, Lisa Ann Walter. Regi:Nancy Meyers. (7 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 Scandal (8)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. Fitz og Jake fortsetter å krangle om Olivia, men Olivia vil at de skal fokusere på det riktige målet: å slå ut Command. I mellomtiden lengter Huck etter å bli kjent med familien sin, og Quinn fortsetter å spore Kubiak. I Det hvite hus blir Cyrus endelig innhentet av sine handlinger. Elizabeth Norths plan er mye større enn det noen hadde forventet. Medvirkende:Kerry Washington, Guillermo Díaz, Katie Lowes, Darby Stanchfield.

 • 00.25 Mystic River

  Terningkast 5(Mystic River) Amerikansk thrillerdrama fra 2003. Kompisene Jimmy, Dave og Sean vokste opp sammen i Bostons arbeiderklasse, men gled fra hverandre etter en forferdelig tragedie. Mange år senere bringer brutale hendelser dem sammen igjen. Medvirkende:Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon. Regi:Clint Eastwood. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.10 Cold Case (8)

  (Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 3) Merkelapper som identifiserer krigsfanger, blir funnet i et forlatt narkoreir, og dette fører til at Lilly Rush og teamet hennes gjenopptar en sak fra 1972. Saken omhandler Carl Burton, en tidligere Vietnam-krigsfange som ble skutt og drept.

 • 04.05 The Protector (5)

  (The Protector, år 1) Amerikansk dramaserie. Alenemoren Gloria Shepherd kombinerer en krevende karriere som drapsetterforsker i LAPD samtidig som hun oppdrar sine to sønner sammen med sin skakkjørte bror Davey i en av Los Angeles' forsteder. Som drapsetterforsker må hun løse de mest profilerte sakene sammen med partneren Michelle Dulcett. (The Protector, år 1) En kjent plastisk kirurg blir funnet drept i badekaret i sitt luksuriøse hjem, og Gloria og Michelle går gjennom en lang liste med mistenkte for å finne den skyldige. Samtidig kommer James, Glorias eksmann, tilbake for å løse opp i de siste trådene i skilsmissen.

 • 05.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Boligjakten (10)
 • 19.00 Luksusfellen (10)
 • 20.00 Hellstrøm rydder opp - hjemme (2)
 • 21.00 We Bought a Zoo

  (We Bought a Zoo) Amerikansk familiedrama fra 2011. Med ønske om en ny start etter konas død, bestemmer Benjamin seg for å investere i nytt hus. Sammen med barna Dylan og Rosie drar de på boligjakt. De kommer snart over et hus som virker perfekt, det eneste problemet er at det har en dyrepark i bakhagen. Kjøper de huset, må de også kjøpe dyrehagen. Medvirkende:Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Elle Fanning. Regi:Cameron Crowe.
  Les mer i filmbasen

 • 23.15 The Blacklist (18)

  (The Blacklist) Amerikansk dramaserie fra 2014 Teamet jakter en provokativ kvinne på svartelisten (gjestestjerne Ana de la Reguera) som er kjent for å lure byens elite. Tom bønnfaller Liz om hjelp. (S2, Ep18) Raymond "Red" Reddington, en av FBI mest etterlyste rømlinger, melder seg frivillig for politiet med det formålet å hjelpe dem og ta farlige kriminelle og terrorister. Han har satt sammen en liste med blant annet skumle politikere, spioner og terrorister han er overbevist om at FBI ikke vet om, en liste han kaller "The Blacklist". Han vil imidlertid kun samarbeide med den uerfaren FBI-profilereren Elizabeth Keen. Teamet jakter en provokativ kvinne på svartelisten (gjestestjerne Ana de la Reguera) som er kjent for å lure byens elite. Tom bønnfaller Liz om hjelp. Medvirkende:James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry J. Lennix, Ryan Eggold.

 • 00.15 Hotell Helvete (6)

  (Hotel Hell) Amerikansk/britisk realityserie fra 2013 Gordon Ramsay assisterer et hotell i Vermont hvor eierens elsk for dyr har gått for langt. Etter over ti år som restaurantsjef på mange av de flotteste hotellene i verden kan man trygt si at Gordon Ramsay vet hvor viktig det er å overgå gjestenes forventninger. Nå følger vi ham på sin reise gjennom Amerikas mange grusomme hotell, verthus og pensjonat som alle har én ting til felles: du vil verken sove eller spise frokost der. Ramsay er fast bestemt på å hjelpe eierne til suksess og jobber tett med de ansatte for å greie å snu bedriften. Og med hans rykte som innsats er regelen enkel: hvis de ikke møter Gordons høye standard får de aldri sjekke ut av "Hotel Hell". Gordon Ramsay assisterer et hotell i Vermont hvor eierens elsk for dyr har gått for langt.

 • 01.10 Reality Bites

  Terningkast 4(Reality Bites) Amerikansk drama fra 1994 Winona Ryder og Ethan Hawke i en frisk dramakomedie om livet, kjærligheten og det store steget inn i arbeidslivet etter år med studentlivets friheter. Winona Ryder og Ethan Hawke i en frisk dramakomedie om livet, kjærligheten og det store steget inn i arbeidslivet etter år med studentlivets friheter. Lelaina (Ryder) er nettopp ferdig med skolegangen og jobber for et lokalt tv-selskap. Men det varer ikke lenge før hun står der på bar bakke og klamrer seg til ideen om å lage en video om vennene sine, som forhåpentligvis vil bringe henne et steg videre. På veien må hun også velge sitt hjertes kavaler. Michael (Stiller), en sjarmerende, men materialistisk videoprodusent kan kanskje hjelpe karrieren hennes på vei, men vil hun ha ham? Eller er det hennes kule, ukultiverte venn Troy (Hawk) som egentlig betyr mest for henne? Samtidig sliter Troy med sine forvirrende følelser. Tør han droppe sin likegyldige maske og våge å eksponere seg for Lelaina, eller skal han ta den trygge utveien og risikere å miste henne? Medvirkende:Winona Ryder, Ethan Hawke, Ben Stiller. Regi:Ben Stiller. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.50 Crisis (3)

  (Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Etter at Finley og Dunn møter presidenten og hans førstedame, innser de at stabsjefen er den neste til å bli sent på et farlig oppdrag for å redde barnet sitt. I huset hvor barna holdes fanget, får en av gisslene en lærepenge når de forsøker å rømme. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.

 • 03.30 John Tucker Must Die

  Terningkast 2(John Tucker Must Die) Amerikansk romantisk komedie fra 2006 Tre jenter får deres felles ekskjæreste til å falle for den nye jenta som nettopp har flyttet til byen. Formålet er å knuse hans hjerte og nyte at det skjer. Når tre jenter oppdager at de alle var kjæreste med den samme fyren på skolen, rotter de seg sammen for å ta hevn. På tross av hans sjarm og stadig voksende popularitet lykkes det jentene å komme opp med en smart plan der de utnytter den nye jenta på skolen. Målet er å skade ekskjærestens rykte og knuse hjertet hans. Medvirkende:Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Sophia Bush. Regi:Betty Thomas. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.55 Nanny (36)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... En meget kjent person skal bo hos familien Sheffield for å komme seg etter en operasjon. Svært bandasjert og ugjenkjennelig entrer denne personen huset, men Fran og C.C. gir seg ikke før de finner ut hvem det er! Selvsagt greier de ikke å holde tett, og snart er huset omringet av pressefolk. Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom.

 • 05.20 Nanny (37)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie fra 1994 Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. (S2, Ep37) Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... Fran roter i gamle ting og finner ut at det snart er jubileum for sommerleiren hun var på da hun var yngre. Men med tanke på sin gamle rival som helt sikkert kommer til å kritisere henne for et eller annet, finner Fran ut at hun ikke vil gå. Så får hun en god ide; ta med Maxwell som kavaler! Det burde gjøre rivalen målløs... Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom.

 • 05.40 Nanny (38)
 • 05.30 Nanny (38)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... Fran prøver iherdig å få Brighton til å interessere seg for noe annet enn TV-titting, etter at faren hans har påpekt at det blir litt mye. Først prøver de baseball, men etter å ha blitt truffet av ballen nytter ikke det lenger. De reiser til Frans foreldre for at Brighton skal komme seg litt, og her får han øynene opp for en morsom fritidssyssel: Kortspillet Canasta! Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom. Regi:Randy Bennett, Jim Cox, Linda Day, Peter Marc Jacobson.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Ikke gjør dette hjemme (4)
 • 20.00 Nytt på nytt (14)
 • 20.35 Fotballgalskap
 • 21.30 Babycall

  Terningkast 4(Babycall) Norsk spenningsthriller fra 2011. I et forsøk på å flykte fra sin voldelige eksmann, flytter Anna og den åtte år gamle sønnen hennes til en hemmelig adresse. I frykt for at eksmannen skal oppsøke dem, kjøper Anna en babymonitor som hun oppbevarer på sønnens rom. Snart begynner monitoren å plukke opp merkelige lyder fra leilighetene rundt dem - og marerittet er et faktum. Medvirkende:Noomi Rapace, Kristoffer Joner, Vincent Pastore. Regi:Pål Sletaune.
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 Trygdekontoret (8)

  Norsk debattprogram. Det er duket for både spøk og alvor når Thomas Seltzer sammen med kjente og ukjente saksbehandlere rører i samfunnsgryta med sleiv og sleivspark. Programleder:Thomas Seltzer.

 • 23.50 Oslo, 31. august

  (Oslo, 31. august) Norsk drama fra 2011. 34-årige Anders er en heldig, men dypt plaget, mann som sliter med rusavhengighet. Som en del av rehabiliteringsprogrammet får han lov til å dra til Oslo på jobbintervju, men i stedet benytter han anledningen til å drive rundt og besøke gamle venner. Dagen blir stadig vanskeligere der han strever med å overvinne personlige demoner og fortidens spøkelser for sjansen til kjærlighet og et nytt liv. Medvirkende:Anders Danielsen Lie, Hans Olav Brenner, Ingrid Olava. Regi:Joachim Trier. (15 år)

 • 01.20 Spill meg (5)

  Norsk humorserie. Kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere. Programleder er Vågard Unstad fra rappegruppen A-laget. Motorcrosskjører Ailo Gaup er i kveld hovedperson og gjest i "Spill meg". Improvisasjonsskuespillerne i denne episoden er Torgny Aanderaa, Kate Elin Lid og Ane Skumsvoll. Yngve Elde medvirker på keyboard.

 • 01.50 Ung og kroppsfiksert

  (I Want to Change My Body) Britisk dokumentar. Unge briter går drastisk til verks for å få et nytt utseende og filmer seg selv underveis. Hazel drar til Tsjekkia for å få redusert magen sin, mens Chloe forsøker å akseptere alvorlige arr i ansiktet sitt. Alex tar en neseoperasjon som hun har drømt om siden hun var 12 år gammel, mens Jamie forsøker å skjule at han holder på å bli skallet.

 • 03.20 Krøll på hjernen (4)

  (Fuckr med dn hjrne) Dansk serie. Ikke alt er som det gir seg ut for å være. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan man kan bruke både den og sansene på en skarpere måte.

 • 03.50 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php