Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Siste filmtrailere

Her kommer monsterbølgen inn mot Geiranger

Her kommer monsterbølgen inn mot Geiranger

Se klipp fra Norges første katastrofefilm «Bølgen». Les mer

Himmelen forby

Himmelen forby

«Heaven Is For Real» er klam forkynnelse kledd i dvaske pasteller. Les mer

Bare kjærlighet og død

Bare kjærlighet og død

Det er utrolig at man kan føle seg så likegyldig til spørsmålet om ei ung jente skal leve eller dø som i «If I Stay». Les mer

En skrekkfilm om hvalross-fetisj?

En skrekkfilm om hvalross-fetisj?

Kevin Smith overrasker med «Tusk». Alt om TV-kvelden

08.10 Dyreklinikken (6) 08.40 Det gode bondeliv (10) 09.10 Hjelp, vi flytter sammen! (3) 10.10 Med hjartet på rette staden (13) 11.00 Landgang (2) 11.30 Bare Egil (1) 12.00 NRK nyheter 12.15 På øy-eventyr med Anne og Anders (2) 13.15 Billedbrev 13.25 Poirot (4) 15.00 NRK nyheter 15.15 Herskapelig redningsaksjon (8) 16.00 Teenage Boss (1) 17.00 NRK nyheter 17.15 Jan i naturen 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Hygge i Strömsö (3)

 • 18.30 Extra-trekning

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Ut i naturen

  «Se bjørn!» Tettere på bjørn kommer du ikke. Pulsen stiger fort når ungbjørnen stikker hodet inn i fotoskjulet, og en diger hannbjørn stryker seg på utsiden av veggen. Programleder Kari Toft er med en ung naturfotograf til Finland hvor hun tar sine første bjørnebilder.

 • 20.25 Alt var bedre før (5)

  Norsk dokumentarserie. «Da det var stas med tog.» (Da det var stas med tog.) Var det mer stas å reise med Bergensbanen før? Da toget gikk lynende fort, og man kunne gå i restaurantvogn med hvite duker og stivede servietter? Dette har dagens pendlende studenter aldri opplevd, mens bildene vekker nostalgiske minner hos togveteraner.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Brennpunkt

  «Kontrollørene kommer.» (Kontrollørene kommer.) Statens kvalitetssikringsmodell skulle hindre overskridelser og gi bedre kontroll med statlige investeringsprosjekt. Private konsulenter fikk jobben som kontrollører. Men konsekvensen er at prosjektledere utreder veier ingen noen gang har tenkt å bygge. Og de holder seg til kartet, selv om terrenget har endret seg. Brennpunkt inviterer til en reise i et kvalitetssikret Norge.

 • 22.30 Det gode bondeliv (10)

  (Bondeknølen) Dansk livstilsserie. Frank er en vaskeekte bondeknoll. Han driver Kastanjegården på Jylland etter gammeldagse metoder. Ikke for at det skal være tungvint, men fordi det føles bedre.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Boardwalk Empire (11)

  (Boardwalk Empire) Amerikansk dramaserie. (Havre de Grace.) Nucky gjør opp status etter å ha blitt varslet om at det finnes en forræder. Gillian vurderer å selge huset og starte et nytt liv sammen med Roy Phillips. Medvirkende:Michael Shannon, Kelly MacDonald, Steve Buscemi.

 • 00.10 Programmene som endret TV (2)

  Svensk dokumentarserie. Mange mener at «Hill Street Blues» fra 1980-tallet er den dramaserien som har hatt størst innflytelse på TV-serier. En anonym kabel-TV-kanal førte dessuten TV-seriene inn på finkulturens domene.

 • 00.40 Brennpunkt

  «Kontrollørene kommer.» (Kontrollørene kommer.) Statens kvalitetssikringsmodell skulle hindre overskridelser og gi bedre kontroll med statlige investeringsprosjekt. Private konsulenter fikk jobben som kontrollører. Men konsekvensen er at prosjektledere utreder veier ingen noen gang har tenkt å bygge. Og de holder seg til kartet, selv om terrenget har endret seg. Brennpunkt inviterer til en reise i et kvalitetssikret Norge.

 • 01.35 Ustoppelege Lance Armstrong

  (Stop at Nothing: the Lance Armstrong Story) Australsk dokumentar. Da den tidligere profesjonelle syklisten Lance Armstrong lurte verden trill rundt, spant han seg inn i et nett av løgner som skulle koste ham venner, ekteskap og karriere. (Ustoppelege Lance Armstrong.)

 • 03.10 Girls (6)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-åree og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah har fått i oppdrag å skrive en e-bok, men hun kommer ikke på noe å skrive om. Ray og Adam prøver å levere tilbake en stjålet hund, og Hannah og Marnie drar på fest, men de merker at de ikke har den samme kontakten som før. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 03.40 Miss Marple: Mord i prestegården

  (Agatha Christie Marple: The Murder at the Vicarage) Britisk krimdrama fra 2004. Miss Marple etterforsker mordet på oberst Lucius Protheroe i landsbyen St. Mary Mead. Den hovedmistenkte er sognepresten, som offentlig har uttalt at han misliker den avdøde. De andre mistenkte er enken og hennes unge elsker. Medvirkende:Siobhan Hayes, Derek Jacobi, Tim McInnerny, Geraldine McEwan. Regi:Charlie Palmer.

 • 05.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.40 Den siste russiske limousin 10.35 Oddasat - nyheter på samisk 10.50 Distriktsnyheter 10.55 Distriktsnyheter Østlandssendingen 11.10 Distriktsnyheter Østfold 11.25 Distriktsnyheter Østnytt 11.40 Distriktsnyheter Østafjells 11.55 Distriktsnyheter Sørlandet 12.10 Distriktsnyheter Rogaland 12.25 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen 12.40 Distriktsnyheter Møre og Romsdal 12.55 Distriktsnyheter Midtnytt 13.10 Distriktsnyheter Nordland 13.25 Distriktsnyheter Nordnytt 13.45 Aktuelt 14.25 Urix 14.45 Det du ikkje veit du bør vite (6) 15.15 Den store DNA-drømmen 16.10 Med hjartet på rette staden (13) 17.00 Derrick (8)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.05 Hva har du i bagasjen? (4)

  Norsk dokumentarserie. Seks kjente nordmenn reiser til ulike verdensdeler for å finne sine røtter. (Hva har du i bagasjen, Yasmin ?) Yasmin Syed er kanalvert i NRK. Yasmin er oppvokst i Telemark men pappa var indiskguyaner. Hun har aldri besøkt graven eller besøkt Guyana tidligere. Nå reiser hun med datteren Nayana til Sør-Amerika for å bli kjent med landet faren kom fra.

 • 19.45 Duftens historie (3)

  Dansk dokumentarserie. Parfymeallergi er i ferd med å uvikle seg til en folkesykdom. Alt fra supermarkeder til bilprodusenter vil «ha plass» i nesen vår. Men hva går tapt når vi glemmer de helt naturlige luktene? I den engelske byen Sheffield jobber en forsker med å registrere ekte dufter og lukter i byen for å innarbeide dem i byplanleggingen.

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.55 Kulturquiz (2)

  Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I andre innledende runde kjemper filmskaperne Erik Poppe og Harald Rosenløw Eeg mot billedkunstnerne Unni Askeland og Morten Viskum. Programleder:Siss Vik.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Idris Elba: bil, fart og galskap (2)

  (Idris Elba: King of Speed) Britisk bilserie. Den britiske skuespilleren Idris Elba drar på sitt livs kjøretur i denne adrenalinfylte dokumentarserien om biler, fart og mer fart. På veien utforsker Idris den fargerike og lite kjente historien bak den ulovlige racingkulturen i USA, og han undersøker hvordan vårt fartsbegjær har formet bilene vi kjører i dag. Idris undersøker hva som skal til for å bli en god racerbilsjåfør, og avdekker årsaken til at drifting har blitt Europas raskest voksende motorsport.

 • 22.15 Motorsøstre (2)

  Svensk dokumentarserie. Søstrene Erika og Emilie farer land og strand rundt i sin sidevognssykkel for å ta pulsen på motor-Sverige. Søstrene Erika og Emilie farer land og strand rundt i sin sidevognssykkel for å ta pulsen på motor-Sverige. Hva med en Formula Offroad-test, som betyr å kjøre opp og ned loddrette sandvegger?

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Murdoch - mediemogulen (1)

  Britisk dokumentar i to deler. Rupert Murdoch tok kontrollen over media i Storbritannia og ble samtidig en av de rikeste og mektigste menn i verden. Så ble mediemogulen avslørt for å ha avlyttet de kongeliges telefonsamtaler midt på 2000-tallet. Etter hvert har flere som kjenner ham godt, vært villig til å fortelle hva som lå bak hans overveldende suksess og hans hensynsløse kapitalistiske spill. Det begynte i Sydneys tabloidpresse, og fortsatt er Murdochs dynasti ikke satt ut av spill.

 • 23.35 Filmens historie (2)

  (The Story of Film: An Odyssey) Britisk dokumentarserie. En verdensomspennende, guidet reise gjennom de beste filmene som noensinne er laget. Serien, som det tok over fem år å lage, spenner over seks kontinenter, tolv tiår og tusen filmer. På 1920-tallet ble Hollywood en glitrende filmindusti med folk som Charlie Chaplin og Buster Keaton i spissen. Men den polerte og fantasiverdenen ble utfordret av regissører som Robert Flaherty, Erich Von Stroheim og danske Carl Theodor Dreyer, som ville at filmer skulle være mer seriøse.

 • 00.40 Ebola - ute av kontroll

  Dokumentar. Ebola-viruset er ute av kontroll. Ingen vet hvor det kommer fra, men en ting er sikkert: Dette er en av de mest standhaftige infeksjonene vitenskapen kjenner til.

 • 01.40 Irak-krigen (3)

  (The Iraq War) Britisk dokumentarserie. (It`s Hell, Mr. President.) Dagens Irak er preget av dyp splid mellom rivaliserende parter. Den omstridte statsministeren Nouri Maliki forteller hvordan krigen tok slutt, og hvorfor landet nå står midt oppe i den mest voldelige perioden på fem år. Hvordan kunne USA og Storbritannia gjøre så mange feil i Irak?

 • 02.40 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.55 Distriktsnyheter

 • 02.55 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 03.05 Distriktsnyheter Østfold

 • 03.20 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.35 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.45 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 04.00 Distriktsnyheter Rogaland

 • 04.15 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 04.25 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.40 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.55 Distriktsnyheter Nordland

 • 05.05 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 05.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.55 God morgen Norge 10.00 God morgen Norge 11.40 TV 2 hjelper deg (28) 12.10 Familieråd med Jo Frost (27) 13.10 En moderne familie (13) 13.35 Privat praksis (8) 14.30 Malcolm i midten (3) 15.00 Last Man Standing (5) 15.30 Naboer (6709) 16.00 Home and Away (5956) 16.30 Home and Away (5957) 17.00 En moderne familie (14) 17.30 Solsidan (8)

 • 18.00 Oppgrader! (11)

  Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. Et sommerlig Risør er målet for kveldens «Oppgrader". Sigurd Sollien besøker familien Skåli som bor i et typisk hvitt sørlandshus midt i sentrum. Med tre små barn blir det lite tid til å pusse opp, men kanskje de får oppgradert noe etter kveldens quizrunde? Programleder:Sigurd Sollien.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (2706)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Eva er sykemeldt og sliter med å få dagene til å gå. Pelle starter med aksjehandler og håper på letttjente penger.

 • 19.30 Hotel Cæsar (2707)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Benedikte er forelsket i Kapoor, og mistolker hensiktene hans. Når Kapoor forklarer at følelsene hennes ikke er gjensidig, faller verden sammen for Benedikte og hun blir sykemeldt. Kapoor blir innkalt til møte i toppetasjen, siden Benediktes sykemelding er et resultat av hans oppførsel.

 • 20.00 Best av de beste (2)

  (Best av de beste) Norsk underholdningsprogram. Ti av Norges aller beste aktive idrettsutøvere konkurrerer mot hverandre om å bli aller best uavhengig av kjønn og idrettsgren. Vinneren står igjen med en splitter ny bil. Det var tett i toppen etter de første øvelsene, og det spås en jevn dag for alle. Guttene skal gjennom armhev og en bratt sykkelløype på 2,3 kilometer i den spanske heten. Jentene begynner med dykking i det kalde bassenget før de fortsetter med styrkeløp i sand. Hvem av gutta er best på to hjul i bakkene, og klarer jentene å holde pusten lenge nok til at de får opp alle de tolv skruene? Thea Olsen har tatt en prat med ishockeyprofil Ole Kristian Tollefsen om hans tid i verdens beste ishockey-liga: NHL.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Anna Bengtzon: En plass i solen (2)

  (Annika Bengtzon: En plats i solen) Svensk thriller fra 2011. En kjent NHL-spiller og hans familie blir funnet død i sitt eget hjem i Marbella, Spania. Avisen sender Annika for å skrive om den tragiske hendelsen, men jo nærmere sannheten hun kommer, dess mer får hun se «skyggesiden» til solfylte Marbella. Medvirkende:Kajsa Ernst, Leif Andrée, Malin Crépin.

 • 22.40 Common Law (12)

  (Common Law) Amerikansk komiserie. Travis Marks og Wes Mitchell er to av Los Angeles-politiets dyktigste etterforskere, men de har et stort problem - hverandre. Deres konstante småkrangling begynner å gå utover jobben, og sjefen ser ingen annen løsning enn å sende dem til parterapi. Wes forteller Travis om drømmene han har hatt om Dr. Ryan, noe som viser seg å være en tabbe. Dr. Ryans forlovede nekter å frigi informasjon om et dødsfall på byggeplassen han eier. Medvirkende:Michael Ealy, Warren Kole, Sonya Walger.

 • 23.35 Under The Dome (13)

  (Under The Dome) Amerikansk dramaserie. En mystisk og ugjennomtrengelig barriere omringer småbyen Chester's Mill, og stenger innbyggerne inne fra omverdenen. Etter hvert som panikken brer seg, bestemmer en liten gruppe mennesker seg for å opprettholde ro og orden i byen. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. En ny trussel fra kuppelen truer innbyggerne i Chester's Mill. Nå risikerer de alle å bli knust til døde. I mellomtiden fortsetter Melanies helse å forverres, samtidig som eggets skjebne forblir et mysterium.

 • 00.30 Hawaii Five-0 (23)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Liket av en ung jente som ble kidnappet for ti år siden blir funnet, og Five-O må jage kidnapperne som nå har bortført sitt neste offer. Samtidig spør Kono om en tjeneste fra Catherine, en tjeneste som potensielt kan ødelegge hennes forhold til Adam.

 • 01.25 Criminal Minds (11)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En rekke drap i San Francisco likner til forveksling på drapene til den notoriske Zodiac-drapsmannen. Er han kommet tilbake? Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 02.15 Numbers (7)

  Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes har rekruttert sin bror til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Spesialteamet tar opp jakten på en gruppe som driver med nettkriminalitet, men en hacker stikker kjepper i hjulene for dem.

 • 02.55 Arrow (19)

  (Arrow) Amerikansk spenningsserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

 • 03.40 Under The Dome (13)

  (Under The Dome) Amerikansk dramaserie. En mystisk og ugjennomtrengelig barriere omringer småbyen Chester's Mill, og stenger innbyggerne inne fra omverdenen. Etter hvert som panikken brer seg, bestemmer en liten gruppe mennesker seg for å opprettholde ro og orden i byen. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. En ny trussel fra kuppelen truer innbyggerne i Chester's Mill. Nå risikerer de alle å bli knust til døde. I mellomtiden fortsetter Melanies helse å forverres, samtidig som eggets skjebne forblir et mysterium.

 • 04.25 Hawaii Five-0 (23)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Liket av en ung jente som ble kidnappet for ti år siden blir funnet, og Five-O må jage kidnapperne som nå har bortført sitt neste offer. Samtidig spør Kono om en tjeneste fra Catherine, en tjeneste som potensielt kan ødelegge hennes forhold til Adam.

 • 05.10 Homeland (2)

  (Homeland) Amerikansk dramaserie. «Uh...Oo...Aw.» Saul vil finne de ansvarlige for Langley-angrepet, og rekrutterer en uventet ekspert til å følge pengesporet. Quinn, plaget av skaden fra et nylig oppdrag, forsøker å ta sakene i egne hender. En kampklar Carrie finner ut hvem som virkelig er på hennes side, og Brody-familien går i terapi.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.55 The Fresh Prince of Bel Air (20) 08.20 Golden Goal (9) 08.50 Frasier (1) 09.20 Frasier (2) 09.45 M*A*S*H (19) 10.15 M*A*S*H (20) 10.45 Cash Cowboys (13) 11.40 Broom (3) 12.40 Alarm 112 - På liv og død (48) 13.40 Smallville (22) 14.35 Scrubs (11) 15.00 That '70s Show (6) 15.30 South Park (11) 16.00 Fraktekrigen (9) 16.30 Cash Cowboys (1) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (5)

 • 18.25 Inked (16)

  Amerikansk realityserie. Følg livet i og rundt tatoveringsstudioet Hart & Huntington Tattoo Company i Las Vegas Valley. Dizzle setter sin mentors tålmodighet på prøve og må betale prisen for dét.

 • 18.55 En moderne familie (6)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Det er første skoledag etter ferien for barna. Phil forstår ikke helt hvordan Claire takler å være hjemme uten barn. Jay og Gloria er uenig om Mannys interessante valg av klær den første skoledagen, og Mitchell og Cameron friker ut når lille Lily får sin første kul i hodet.

 • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (5)

  Underholdningsprogram. De er frekke, vågale og en tanke sprø - møt ensemblet som tør å tale der andre tier. Med sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Erik Solbakken ble spesielt utvalgt av NRK som den mannlige programlederen under årets Melodi Grand Prix-finale. Denne uken er han minst like heldig, når han er Torsdag kveld-gjengens spesielt utvalgte gjesteprogramleder.

 • 20.25 Little Britain (8)

  (Little Britain) Britisk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

 • 21.00 Fraktekrigen (9)

  (Shipping Wars) Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier - ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. Marc får problemer med å bringe en konkurransebil verd en halv million til start i tide. Scott og Susie skal frakte et piratskip over land, men sliter med fortøyningene underveis.

 • 21.30 Vikings (10)

  Britisk dramaserie. Vikingene er tilbake! I denne storslåtte serien, inspirert av historiene om vikingenes plyndringer og oppdagelsesreiser, tas vi med på eventyrene til den legendariske vikinghøvdingen Ragnar Lodbrok, hans familie og hans betrodde menn. Liv står på spill, kjærlighet står på spill - alt under gudenes vaktsomme blikk. «The Lord's Prayer.» Ragnar og kong Hårek vender tilbake til Kattegat, og den endelige konfrontasjonen mellom de to viking-lederne står for tur. Ragnar har satt sin lit til dem som har stått lojalt ved hans side, og nå er tiden inne for dannelsen av nye allianser.

 • 22.30 Vettskremte pøbelunger (10)

  (Beyond Scared Straight) Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. På Albuquerque Metropolitan Detention Center må gjengmedlemmet Angel (15) skille lag med lillebroren Adan (12), som ble tatt med kokain på skolen. Vi møter også Alex - en 17 år gammel narkoman - som prøver å forsvare kjærestens ære mot en stor gjeng snerrende, tatoverte innsatte. Og den selverklærte jentemagneten Elijah (14) blir tvunget til å danse som Justin Bieber, som han er svært lik.

 • 23.25 Criminal Minds (17)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Noen bloggere blir funnet døde, og BAU-teamet må etterforske saken. I tillegg blir Kevin sjalu på Garcia som er nyforelsket.

 • 00.20 Las Vegas Jailhouse (4)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 00.50 Las Vegas Jailhouse (5)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.20 Breakout Kings (5)

  (Breakout Kings) Amerikansk krimserie. U.S. Marshalene Charlie DuChamp og Ray Zancanelli tyr til uortodoks innsamling av rømte fanger. Med hjelp fra fanger som selv har rømt fra fengsel sporer de opp farlige forbrytere på frifot. Medvirkende:Laz Alonso, Domenick Lombardozzi.

 • 02.15 Alarm 112 - På liv og død (4)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.10 Las Vegas Jailhouse (4)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 03.35 Las Vegas Jailhouse (5)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 04.00 OZ (2)

  (OZ) Amerikansk dramaserie. I fengslets spesialavdeling Emerald City er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet, her har du en rolle å spille.

 • 05.00 Wilfred (2)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet. Ryan lurer Wilfred for å få innpass hos Jenna, og Wilfred avslører en sjokkerende hemmelighet om Jenna, men kan det være sant?

 • 05.30 South Park (8)

  Amerikansk animasjonssatire. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parkers og Matt Stones, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.50 Mythbusters (55) 08.40 Mektige skip (4) 09.30 Livsfarlig fangst (1) 10.30 Gullfeber (1) 11.30 Femte gir (7) 12.30 Bilfikserne (7) 13.30 Auction Hunters (23) 14.00 Auction Hunters (24) 14.30 Mythbusters (20) 15.30 Mektige skip (5) 16.30 Moonshiners (9) 17.30 Auction Hunters (25)

 • 18.00 Auction Hunters (26)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Baseballskatter.» (Great American Cashtime.) Allen og Ton byr mot en storkjøper i San Diego. Hvor mye er den sjeldne baseballmaskinen fra 50-tallet og et verktøy fra 80-tallet egentlig verdt?

 • 18.30 Baggage Battles (6)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Vi tar kontanter.» (Cash Is King.) Gjengen i Baggage Battles reiser verden rundt på auksjoner for mistet bagasje, og kjemper om å få tilslag på lukrative gjenstander som de senere prøver å tjene penger på.

 • 19.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (17)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Safran/Isveier/Shelby.» (Saffron/Ice Roads/Shelby.) Hvordan dyrker man og produserer det dyre krydderet safran, hvordan lager man store veier kun av is og hvordan produseres en muskelbil?

 • 19.30 Bilfikserne (8)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Land Rover Defender.» (Land Rover Defender.) Mike prøver å finne en billig V8-drevet Land Rover Defender som Edd kan gjøre om fra gårdskjøretøy til tøff bybil. De har bare 5000 pund, så klarer de å gjennomføre prosjektet?

 • 20.30 Dallas Car Sharks (9)

  (Dallas Car Sharks) «Model A Tudor gjør comeback.» (Model - A Tudor Makes a Comeback.) JD vil overhale en 1958 Ford Custom 300, og Ash vekker en sliten 1929 Form Model A til live igjen.

 • 21.00 Dallas Car Sharks (10)

  (Dallas Car Sharks) «Tommys Fury og Richard Pettys Restomod.» (Tommy's Fury: A Richard Petty Restomod.) JD skal restaurere en 1958 Ford C300. Tommy finner en 1960 Plymouth Fury og lager en kopi av Richard Pettys første bil.

 • 21.30 Siberian Cut (1)

  (Siberian Cut) «Russisk rulett.» (Russian Roulette.) Den amerikanske tømmerhoggeren Sean Vann setter alt på spill for å gripe sitt livs største sjanse: å bygge opp sin egen tømmerhoggervirksomhet i de kalde skogene i Sibir.

 • 22.30 Livsfarlig fangst (5)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «På grunn.» (On the Rocks.) Bli med mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de farlige og iskalde farvannene i Beringhavet.

 • 23.30 Yukon Men (8)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Midtvinters.» (Dead of Winter.) Det er midtvinters og Stan har vært på jakt i en uke uten resultat. Charlies fryser er tom, men en krise i byen gjør at han ikke har mulighet til å dra på jakt.

 • 00.30 Mythbusters (56)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Umulige tyverier - del 1.» (Crimes and Mythdemeanours - Part 1.) Adam og Jamie setter nok en gang filmmyter på prøve. Er Hollywood-tyveriene fullstendig hokuspokus eller kan du virkelig gjennomtrenge de strengeste sikkerhetssystemene i verden?

 • 01.30 Fast and Loud (14)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «Trolls beste Rolls Royce.» (Troll's Choice Rolls Royce.) GMG-gjengen gir nytt liv til flere rustne klenodier i verkstedet deres. Klarer de å få bilene ut på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

 • 02.30 Baggage Battles (3)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Intergalaktisk bytte.» (Intergalactic Bounty.) En eklektisk blanding med gjenstander tiltrekker seg kjøpere til auksjonskamp i Nashville. Blant annet selges en eske full av bilskilt.

 • 03.00 Baggage Battles (4)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Steal Drum.» (Steal Drum.) Kjøperne er tilbake i Nashville. Billy, Mark, Laurence og Sally er tilbake på Music City Auction for å prøve å få tilslag på alle de flotte gjenstandene som er til salgs der.

 • 03.30 Amatøreksperimenter: De beste (5)

  (You Have Been Warned) (5.) En actionfylt nedtelling av de 20 beste stuntene og eksperimentene som er å finne på YouTube. En ekspertpanel diskuterer hvordan det man ser på skjermen, var mulig å utføre.

 • 04.20 Dual Survival (10)

  (Dual Survival) Realityserie. «Fast i myra.» (Bogged Down.) Guttene vader gjennom vann som er fullt av pirajaer i verdens største sumpområde, Pantanal i Brasil. Det virker som om elven er deres beste mulighet til å bli reddet.

 • 05.10 Femte gir (7)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (7.) Jonny Smith går bak kulissene på det anstrengende motorsykkelrittet Isle of Man TT, og Tiff kjører rundt på den beryktede banen i den splitter nye sportsbilen Subaru BRZ.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.05 Cougar Town (8) 08.30 Den syvende himmel (14) 09.15 Baby Daddy (6) 09.40 The War at Home (16) 10.05 Millionær søker kjæreste (1) 11.00 Millionær søker kjæreste (2) 11.55 The Big Bang Theory (11) 12.25 The Big Bang Theory (12) 12.55 Trophy Wife (7) 13.20 Melissa & Joey (4) 13.50 The War at Home (17) 14.15 Ullared (6) 15.15 Baby Daddy (7) 15.45 Cougar Town (9) 16.10 Friends (1) 16.40 Friends (2) 17.10 Two and a Half Men (17) 17.40 Two and a Half Men (18)

 • 18.05 The Big Bang Theory (13)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Gutta bestemmer seg for å delta på universitetets fysikk-konkurranse, men siden Sheldons eneste fokus er å bevise sin egen intellektuelle overlegenhet, kaster resten av gjengen ham ut fra laget. Og til å overta plassen hans verver de hans erkefiende, Leslie Winkle.

 • 18.35 The Big Bang Theory (14)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Leonard og gutta kjøper en tidsmaskin fra en klassisk 1960-tallsfilm. Dens ankomst skaper problemer for Penny, og hun forteller gutta at deres overdrevne interesse for tegneserier og leker er patetisk.

 • 19.00 America's Funniest Home Videos (21)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (14)

  (Sinnasnekker'n, sesong 5) Norsk livsstilsserie. Ann Jeanette overtalte Jon Inge til å kjøpe sin bestemors gamle hus på Ise i Østfold rett etter at han hadde pusset opp et annet hus etter alle kunstens regler. Jon Inge synes det er sårt at han ikke engang fikk tid til å ta i bruk det forrige huset da han endelig var ferdig, og etter mange års oppussing på Ise, har det nå gått helt i lås.

 • 20.30 The Big Bang Theory (1)

  (The Big Bang Theory, sesong 8) Amerikansk komiserie. Alles favorittnerder i The Big Bang Theory er tilbake i sin åttende sesong. Amy og Leonard kjører til Arizona for å hente Sheldon, mens Penny drar på jobbintervju til firmaet til Bernadette. Howard blir ikke klok på det noe merkelige forholdet mellom Stuart og Mrs. Wolowitz.

 • 21.00 Kanal Valen (2)

  (Kanal Valen) Norsk humorprogram. Kristian Valen er tilbake på TVNorge. Grunnet stor konkurranse har alle norske kanaler valgt å slå seg sammen under paraplyen Kanal Valen. På toppen sitter en krevende tv-sjef, på bunnen finner vi komiker Kristian Valen som inviterer kjente gjester og byr på både gamle og nye karakterer. I kveldens episode kan du se om kaffekongen Friele, setter kaffen i halsen når han møter seg selv i speilet. I Luksussmellen tar vi turen inn på Slottet for å se hvordan det står til med finansene, og Dronningen tipses om hvordan hun kan kutte budsjettet. Og hva er vel mer naturlig når man beveger seg i de royale kretser, enn et gjensyn med alle kongereporteres far, selveste Totland.

 • 21.30 I kveld med YLVIS LIVE (2)

  (I kveld med YLVIS LIVE) Norsk underholdning. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård, Vegard, Calle eller Magnus kunne forutsi hva som vil skje underveis.

 • 22.30 Klovn til kaffen (2)

  (Klovn til kaffen, sesong 1) Norsk talkshow. Foruten å være fremragende humorister, har egentlig Espen Eckbo, Hege Schøyen, Linn Skåber, Knut Lystad, Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen og Odd-Magnus Williamson noe som helst til felles? I Klovn til kaffen får vi svaret, når de seks komikerne møtes for å snakke om humoren som har formet og inspirert dem.

 • 23.30 Castle (12)

  (Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. En brudepike blir funnet død og Castle og Beckett starter jakten på drapsmannen. Castle blir overrasket over å finne ut at den vordende bruden er hans gamle flamme. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.

 • 00.25 CSI (14)

  (CSI, år 11) Amerikansk krimserie. Eieren av en bruktbutikk får seg en skremmende overraskelse når han finner et lik i en boks. Åstedsgranskerne etterforsker det grusomme drapet. Offeret viser seg å være en mektig og høyt ansett advokat. Samtidig avlegger Langstons kone et overraskende besøk på laboratoriet.

 • 01.25 Special Victims Unit (17)

  (Special Victims Unit, år 12) Amerikansk krimserie. TV-verten Alicia Harding får hjelp av sin gamle venn etter at hun mottar truende meldinger.

 • 02.20 CSI: Miami (12)

  (CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. Wayne Reynolds driver en privatklubb av en litt spesiell karakter. Her kommer unge menn for å perfeksjonere sin sjarm, og sin evne til å forføre. Reynolds arrangerer fester der «studentene» kan få teste sin nyvunne kunnskap. I annen etasje venter de private avlukkene der de kan høste sine frukter ...

 • 03.10 Criminal Minds: Suspect Behavior (2)

  (Criminal Minds: Suspect Behavior) Amerikansk krimserie. Spesialagent Sam Cooper er sjef for et eliteteam med agenter innenfor FBIs Behavioral Analysis Unit (BAU) som bruker ukonvensjonelle metoder i etterforskningen og aggressive taktikker for å fange nasjonens verste kriminelle. Sam Cooper og teamet reiser til Ohio for å spore opp en drapsmann som angriper enslige forretningsmenn.

 • 03.55 Special Victims Unit (18)

  (Special Victims Unit, år 5) Amerikansk spenningsserie.

 • 04.40 48 timer (13)

  (48 Hours Mystery) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 05.30 Breaking In (4)

  (Breaking In, år 1) Amerikansk komiserie. Evighetsstudenten og datahackeren Cameron Price blir rekruttert av Contra Security, et høyteknologisk firma drevet av den gåtefulle mesterhjernen Oz. Teamet til Oz består av låsspesialisten Melanie, nerden Cash Sparks og forkledningsmesteren Josh Armstrong. Det tar ikke lang tid før Cameron oppdager at kollegene benytter seg av tvilsomme triks for å bryte seg inn i klientenes ugjennomtrengelige sikkerhetssystemer. Melanie får i oppdrag å lede et team for å stjele et uvurderlig kunstverk og møter faren Larry, som har et fem år langt fengselsopphold bak seg. Oz er fast bestemt på å bevise at faren hennes egentlig er en svindler.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.30 TV-shop 08.30 Ice Road Truckers (11) 09.30 The Fresh Prince of Bel Air (94) 10.00 Anger Management (22) 10.30 Seinfeld (146) 11.00 Seinfeld (147) 11.30 Family Guy (53) 12.00 The Simpsons (11) 12.30 The Simpsons (12) 13.00 Kongen av Queens (166) 13.30 Kongen av Queens (167) 14.00 Two and a Half Men (12) 14.30 Family Guy (54) 15.00 Family Guy (55) 15.30 Simpsons (8) 16.00 Simpsons (9) 16.30 Kongen av Queens (168) 17.00 Kongen av Queens (169) 17.30 How I Met Your Mother (17)

 • 18.00 How I Met Your Mother (18)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney blir skremt av følelsene han har for Nora. Robins nye kjæreste viser hundetendensene sine.

 • 18.30 Family Guy (56)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter er overbevist om at han er et geni fordi han vinner en omgang i «Trivial Pursuit". Brian foreslår at han tar en IQ-test, og som sagt så gjort. Resultatet peker ikke i retning av et geni...

 • 19.00 The Simpsons (13)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Bart blir kompis med en gutt og falken hans, men lærer fort at forholdet med dem begge er langt mer komplisert enn han først trodde.

 • 19.30 The Simpsons (14)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Marge inviterer tre pensjonister hjem til seg etter at aldershjemmet deres blir stengt ned. Men når Homer tar til seg deres livsstil angrer hun raskt på den gode gjerningen.

 • 20.00 How I Met Your Mother (19)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney møter faren sin og blir sjokkert over forskjellene i livene deres. Resten av gjengen lærer om kunnskap de burde ha, men mangler.

 • 20.30 How I Met Your Mother (20)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Marshall slutter hos GNB for å jobbe som frivillig miljøforkjemper, noe Lily og Barney er lite fornøyde med. Ted og Zoey blir ikke enige om Arcadians fremtid.

 • 21.00 Two and a Half Men (13)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Alan arrangerer et utdrikningslag for Marty etter han frir til Evelyn. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 21.30 Johnny English Reborn

  Terningkast 2(Johnny English Reborn) Britisk komedie fra 2011. I årene som har gått siden MI-7s toppagent forsvant fra jordens overflate, har Johnny English finpusset ferdighetene sine i en avsidesliggende region i Asia. Men når byråsjefene får vite om et planlagt attentatforsøk mot den kinesiske statsministeren, må de finne den svært uortodokse agenten. Verden trenger Johnny English nok en gang. Han må benytte det siste innen høyteknologisk utstyr for å avsløre et konspirasjonsnettverk som involverer både KGB, CIA og MI-7. Med bare dager igjen til statskonferansen, må han bruke alle triksene han har i ermet for å beskytte oss alle. Med Johnny English i spissen kan alt skje. Medvirkende:Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West, Gillian Anderson. Regi:Oliver Parker. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.20 Cops (25)

  Amerikansk underholdningsserie.

 • 23.50 Cops (26)

  Amerikansk underholdningsserie.

 • 00.20 Seinfeld (146)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry sliter med å få endene til å møtes, og foreldrene hans bestemmer seg for å gi ham en hjelpende hånd. De selger Cadillacen sin for 6000 dollar, men det er dessverre ikke nok til å løse Jerrys problemer. Heldigvis for Jerry er Elaine, George og Kramer fulle av velmenende råd - men gode råd viser seg som alltid å være dyre.

 • 00.50 Seinfeld (147)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. George blir bedt om å intervjue lovende ungdommer for Susans minnefond, og ender opp med å anbefale en svært så middels student som minner ham om han selv.

 • 01.20 Bundy (174)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Kelly finner et Valentines-kort adressert til Bud, og kommer samtidig på at hun lovte å levere det til ham for seks år siden! Når Bud oppdager at kortet var skrevet av klassevenninnen Bernice, begynner han å lete etter henne.

 • 01.50 The Fresh Prince of Bel Air (94)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Lisas overbeskyttende far tar med Will på en flytur for å skremme ham. Klarer han å få Will til å revurdere forholdet sitt?

 • 02.25 Anger Management (22)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie blir forført av en vakker journalist som vil oppleve sex-studien hans. Medvirkende:Charlie Sheen.

 • 02.50 American Dad (2)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan liker ikke at kona tjener mer enn han.

 • 03.15 Grimm (6)

  (Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler ... En brann avslører en gammel familiefeide og tvinger Monroe til å stå ansikt til ansikt med fortiden sin. Nick må sørge for å redde alt fra flammene. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz.

 • 04.05 Cops (25)

  Amerikansk underholdningsserie.

 • 04.30 Cops (26)

  Amerikansk underholdningsserie.

 • 04.55 Whose line is it anyways? (11)

  (Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. Deltagerne gjør narr av publikums eiendeler i leken «hva har du i baggen", og Gary må velge mellom å gå på date med Ryan, Colin og Wayne. Gjestedeltager er Lauren Cohan.

 • 05.20 Whose line is it anyways? (12)

  (Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. Deltagerne må takle en horisontal fitnesstest, samt formidle en merkelig nyhetsbulleteng i sketsjen «rare nyhetsankere". Gjestedeltager er Wilson Bethel.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.40 Hundehviskeren (6) 08.40 Salong Makeover (7) 09.35 Fødeavdelingen (8) 10.35 Judge Judy (243) 11.05 One Tree Hill (12) 11.55 Gossip Girl (18) 12.50 Gilmore Girls (3) 13.45 Switched at Birth (5) 14.40 One Tree Hill (13) 15.35 Det lille paret (1) 16.15 Det lille paret (2) 16.50 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (5) 17.20 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (6) 17.55 Unge mødre Danmark (10)

 • 18.55 Friends (23)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 19.25 Friends (24)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 20.00 Fødeavdelingen (3)

  (One Born Every Minute UK, sesong 5) Britisk dokumentarserie. To gutter begynner å slåss inne på fødestuen, siden en tenåringsmamma har invitert både barnets far og sin nåværende kjæreste til å være til stede. En prestefrue søker guddommelig inngripen, og et ungt par håper fødsel nummer to skal bli enklere enn den de hadde første gang.

 • 21.00 Big Brother (17)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 22.00 Sjokkerende kroppskunst (4)

  (Bodyshockers aka. Undo Me) Britisk dokumentarserie. Det har aldri vært viktigere å skille seg ut fra mengden, og vi går langt i å vise vår individualitet. Katie Piper møter briter som angrer bittert på bisarre tatoveringer eller overdimensjonerte silikonbryster, og hjelper dem tilbake til sitt opprinnelige utseende. De enorme silikonpuppene til Nicola gjør at hun ikke blir tatt på alvor på jobben. Flame går andre veien og ønsker seg nye bryster, men søsteren hennes er svært skeptisk. Den tidligere modellen Antoinette mister håret etter årevis med farging og preparater, og Scott har bestemt seg for å implantere en hjerneskalle under huden.

 • 23.05 På fylla i Kavos (1)

  (What Happens in Kavos) Britisk realityserie. Hva skjer på det hedonistiske partystedet Kavos på Korfu der britisk, spenningssøkende ungdom fester uten foreldre? I kveldens episode blir en unge brite tatt til sykehuset etter å ha blitt oppdaget bevisstløs på toalettet. Vi får se noen av festdeltagernes avskyelige drikkeleker.

 • 00.10 Big Brother (17)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 01.10 Special Victims Unit (16)

  (Special Victims Unit, år 12) Amerikansk krimserie. Stabler etterforsker en voldtekt som ble filmet og lagt ut på skolens intranettside.

 • 02.10 Ghost Whisperer (2)

  (Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. Melinda blir hjemsøkt av ånden etter en ung mann som ønsker at hun skal oppsøke hans kone Donna for å be om godt vær. Hun oppdager imidlertid at Donna skilte seg fra ham fordi han fremdeles var besatt av sin eks-kjæreste. Samtidig møter Melinda Delia Banks, moren til en gutt som er oppsatt på å stjele verdifulle gjenstander fra butikken hennes. Melinda blir mildt sagt overrasket når hun avdekker hva som i virkeligheten driver ham.

 • 03.05 Cold Case (23)

  (Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. Når en persons kredittkort blir benyttet et år etter hans død, gjenopptar Lilly og teamet saken fra 2005.

 • 03.55 Pretty Little Liars (14)

  (Pretty Little Liars, år 1) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Hele skolen forbereder seg til dansemaratonet, men Aria, Emily, Hanna og Spencer har andre ting å tenke på enn å tjene penger til skoleturen til Washington D.C. Hanna har problemer med å finne seg en jobb, så hun kan hjelpe til med familiens tynnslitte økonomi: Vil hun klare å si nei når ”A” tilbyr henne arbeid?

 • 04.45 The Only Way is Essex (4)

  (The Only Way is Essex, sesong 7) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

 • 05.19 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.00 Alle elsker Raymond (190) 08.30 The Ellen DeGeneres Show (142) 09.20 Dr. Phil (2047) 10.15 Ekstrem oppussing USA (6) 11.10 Real Housewives of Beverly Hills (11) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (143) 13.00 Supersize VS. Superskinny (2) 14.00 Gordon Ramsay rydder opp (9) 15.00 Alle elsker Raymond (191) 15.30 Alle elsker Raymond (192) 16.00 Kongen av Queens (168) 16.30 How I Met Your Mother (9) 17.00 How I Met Your Mother (10) 17.30 NCIS: Los Angeles (4)

 • 18.30 MasterChef Norge (17)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. MasterChef-kjøkkenet inntas denne uken av både radiotryner og sangere når Petter Pilgaard, Lise Askvik, Carina Dahl, Knut Folkestad, Jon Schau og Christine Guldbrandsen kommer inn dørene. Dagens tema er film og hva er da mer naturlig enn å lage en rett der popcorn er ingrediens? Dommerne har også latt seg inspirere av filmens verden i oppgave nummer to, der de har komponert hver sin rett utifra en film. Dette resulterer i blant annet blodpannekaker og sitronkrem.

 • 19.30 MasterChef Norge (18)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. MasterChef-kjøkkenet inntas denne uken av både radiotryner og sangere når Petter Pilgaard, Lise Askvik, Carina Dahl, Knut Folkestad, Jon Schau og Christine Guldbrandsen kommer inn dørene. Egg er dagens ingrediens og den første oppgaven er å lage en rett med et stort og hardt strutse-egg! Det viser seg å ikke være så lett å hanskes med. Dagens andre oppgave er å lage en Isla Flotante som består av marengs og vaniljekrem.

 • 20.30 Hotell Helvete (5)

  (Hotel Hell) Amerikansk-britisk realityserie. Vi følger Gordon Ramsay på hans reise til Amerikas mange grusomme hoteller, vertshus og pensjonat som alle har én ting til felles: du vil hverken sove eller spise frokost der. Ramsay er fast bestemt på å hjelpe eierne til suksess, og jobber tett med de ansatte for å greie å snu bedriften. Og med hans rykte som innsats er regelen enkel: hvis de ikke møter Gordons høye standard får de aldri sjekke ut av «Hotel Hell". Ramsay besøker et historisk hotell i Pipestone, Minnesota, som sliter på grunn av de to eiernes søskenrivalisering.

 • 21.30 Hell's Kitchen USA (3)

  (Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. De 18 gjenværende kokkene må fullføre en psykisk utfordring som involverer griser og poteter. Vinnerne får tilbringe dagen på en luksusyacht, mens taperne må gi grisene et bad.

 • 22.30 Lukket visning (2)

  (Lukket visning) Norsk livsstilsprogram. I Lukket visning får du bli med på visning på markedets dyreste boliger. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Når markedets dyreste boliger skal selges, skje det bak lukkede dører. Nå får vi anledning til å bli med inn i hjem vi knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om. Sammen med våre meglere kan vi nå bli med på visning i markedets dyreste og mest eksklusive boliger og får se de mest storslåtte, kostbare og luksuriøse eiendommene som er på markedet i Norge og utlandet. Dette er imponerende hus og fritidsboliger i Norge som vurderes solgt, i tillegg får vi bli med utenlands og se fantastiske eiendomsperler i blant annet Frankrike og Spania som har tilhørt verdensberømte moteskapere og styrtrike forretningsmenn. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Bli med Nils Nordvik på visning i en av Norge råeste penthouse-leiligheter som ligger i Oslo, og drøm deg bort når Øyvind Olstad tar deg med til Mallorca inn i et hus du garanter ikke har sett maken til. Dette huset er inspirert av fugler og det har sin egen grotte! Trine Dahl tar sjøveien til idylliske Nesodden for å se på et hvitmalt hus med privat strand og golfbane.

 • 23.30 Paradise Hotel Sverige (11)

  (Paradise Hotel) Svensk realityserie. Single svenske gutter og jenter når de sjekker inn på luksushotellet i Mexico, med Malin Gramer som programleder. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Politikkuken fortsetter, og paradiset er gjennomsyret av korrupsjon. Med jevnt antall jenter og gutter kjenner ingen seg sikre, og slangen i paradiset jobber hardt med å vikle den nye deltageren, samt statsministeren, rundt lillefingeren. Programleder:Malin Gramer.

 • 00.30 How I Met Your Mother (9)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted kommer uanmeldt inn og ser Robins date sittende naken på sofaen. Medvirkende:Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobi Smulders, Cobie Smulders.

 • 01.00 How I Met Your Mother (10)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted vil vise at han ikke er svak, og Barney vil imponere Robin, så de begynner å slåss med en gjeng som sitter ved yndlingsbordet deres på MacLaren’s. Medvirkende:Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobi Smulders, Cobie Smulders.

 • 01.30 Kongen av Queens (168)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Når en kassadame snakker i telefonen og glemmer å ta betaling for Carries iPod, forlater Carrie butikken med et smil om munnen. I kirken senere, får hun imidlertid dårlig samvittighet. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 02.00 Alle elsker Raymond (191)

  (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Debra betror intime detaljer til venninnene sine som kvinner flest. Ray får høre om det og blir opprørt. Det er tid for hevn! Medvirkende:Ray Romano, Peter Boyle, Brad Garrett, Patricia Heaton, Monica Horan, Doris Roberts.

 • 02.30 NCIS: Los Angeles (4)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamet får i oppdrag å finne den tidligere marinesoldaten Walton Flynn etter at en Irakisk forretningsmann blir funnet drept. Det ser ut til at Flynn drepte mannen, til tross for at han var ansvarlig for å beskytte ham. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.

 • 03.20 NCIS (19)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS (Naval Criminal Investigative Service) må reise jorden rundt på spennende oppdrag for å etterforske alle saker tilknyttet den amerikanske marinen eller marinekorpset. Teamet må etterforske drapet på en NCIS-agent.

 • 04.05 Last Resort (6)

  (Last Resort) Amerikansk dramaserie. En amerikansk missilubåt nekter å avfyre atomvåpen mot Pakistan og blir selv angrepet og erklært fiender av USA. Kapteinen og mannskapet flykter til en eksotisk øy. Her finner de sikkerhet, romantikk og en sjanse til å skape et nytt liv, helt til de får renvasket navnet sitt og kan reise hjem. Mannskapet opplever enda et angrep fra ukjent kilde, og det ligner ikke noe de har sett før. Forvirring og sinne sprer seg blant mannskapet, og Marcus og Sam kan ikke lenger stole på sine egne sanser, selv når de prøver å redde ubåten og forsvare øya. Medvirkende:Andre Braugher, Scott Speedman, Daisy Betts, Dichen Lachman, Daniel Lissing. Regi:Lee Michael Cohn.

 • 04.50 Real Housewives of Beverly Hills (11)

  (The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Carlton tatoverer seg, Kims hund kommer tilbake fra treningsleir og Brandi og Joyce får mulighet til å gå catwalk på Kyles moteshow.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (6)

  (Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. Folk som er på stranden, melder fra om en beruset kvinne som er savnet i vannet.

 • 19.50 På sjekker'n (3)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Kan head hunter Phil sjarmere den kresne vinentusiasten Lucinda? Glamourmodellen Danielle er på guttejakt igjen etter at hun fikk hjertet sitt knust. Leon (27) trenger et løft i selvtilliten etter å ha vært singel i flere år, men ettersom han har hiv, kan det være vanskelig å møte noen. Rajan (22) går på et nytt stevnemøte med Shaunie (20), men hans påståelige og skeptiske væremåte viser seg å være vanskelig å takle - nok en gang.

 • 20.40 Pinlige sykdommer (7)

  (Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene som hjelper pasienter med plager de skjemmes over, er tilbake med en serie fra festivaler og feriesteder. I Liverpool besøker de Brazillica-festivalen, og på den faste klinikken kommer pasienter med problemer som hemmer hverdagslivet.

 • 21.25 Folkeopplysningen (3)

  Norsk dokumentarserie. Programleder Andreas Wahl ser nærmere på legemiddelindustrien. Når industrien selv betaler for nesten all forskning på nye medisiner, kan vi da stole på resultatene? Hvordan ville legemiddelselskapene oppført seg i bokseringen eller på teaterscenen? Og hvorfor ga lykkepiller mer lykke for 20 år siden enn i dag?

 • 21.55 Girls (6)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-åree og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah har fått i oppdrag å skrive en e-bok, men hun kommer ikke på noe å skrive om. Ray og Adam prøver å levere tilbake en stjålet hund, og Hannah og Marnie drar på fest, men de merker at de ikke har den samme kontakten som før. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 22.25 Girls (7)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-åree og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Hannah blir med på besøk til faren til Jessa. Hun ender opp med å ha sex med Jessa sin 19 år gamle stebror. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 22.55 Girls (8)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-åree og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. (It's Back.) Hannah sliter med angst og tvangstanker som hun prøver å skjule for foreldrene sine. Marnie oppdager at ekskjærasten gjør det stort på jobben, og Adam får et forslag fra en kvinne som er med i AA. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 23.25 Den mistenkte (13)

  (Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? (Stuck in the Middle With You.) Jane jobber for at en ransmann ikke skal slippe fri fra fengselet. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.

 • 00.05 Top Gear (5)

  Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle!

 • 01.00 Chicago Fire (8)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. En jente blir skutt i nabolaget til Cruz og broren Leon. Det får dem til å tenke på gjengen de har forsøkt å forlate. Konflikten mellom Boden og McLeod blir stadig verre. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.

 • 01.40 Pinlige sykdommer (4)

  (Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene drar til feriesteder der folk samles enten det nå er Syden eller steder i Storbritannia. De har laget et nytt slagord: «There's no shame, we're all the same". Hvordan er toalettforholdene på musikkfestivalen Wakestock i Wales, og hva kommer sterk sol og mye søle til å føre med seg for publikum? Legene som er på hovedklinikken, tar opp omskjæring av menn og plager i kjønnsorganene.

 • 02.25 Ville du spist dette? (1)

  (Heston's Mission Impossible) Britisk matserie. Stjernekokken Heston Blumenthal forsøker å hjelpe fire britiske institusjoner med å forvandle maten de serverer. Han velger meget oppsiktsvekkende løsninger. Premiere. På et stort barnesykehus i Liverpool orker ikke barna å spise maten. Heston foreslår morsom mat som for eksempel proteinormer på pizza, men vil sykehusledelsen slippe ham til?

 • 03.15 Bondi Beach (6)

  (Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. Folk som er på stranden, melder fra om en beruset kvinne som er savnet i vannet.

 • 03.35 Den mistenkte (13)

  (Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? (Stuck in the Middle With You.) Jane jobber for at en ransmann ikke skal slippe fri fra fengselet. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.

 • 04.20 Chicago Fire (8)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. En jente blir skutt i nabolaget til Cruz og broren Leon. Det får dem til å tenke på gjengen de har forsøkt å forlate. Konflikten mellom Boden og McLeod blir stadig verre. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.

 • 05.05 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php