Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Anneke von der Lippe nominert til Emmy igjen

Anneke von der Lippe nominert til Emmy igjen

Skuespiller Anneke von der Lippe (51) er nominert til den internasjonale Emmy-prisen for andre gang. Les mer

Siste filmtrailere

pluss
I 1971 brøt Helge Jordal sammen og ble lagt inn på lukket avdeling

I 1971 brøt Helge Jordal sammen og ble lagt inn på lukket avdeling

Det har vært mange topper for Helge Jordal (69). Og noen veldig dype bunner. Det lever han godt av. Les mer

Anmeldelse: «The Intern»

Anmeldelse: «The Intern»

«The Intern» vil lære de gamle om netthandel og de unge om gode, gammeldagse amerikanske verdier. Alt om TV-kvelden

10.00 Trontaledebatt fra Stortinget 12.00 NRK nyheter 12.15 Trontaledebatt fra Stortinget 15.00 NRK nyheter 15.15 Trontaledebatt fra Stortinget 17.00 NRK nyheter 17.15 Trontaledebatt fra Stortinget 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Glimt av Norge

 • 18.00 Under hammeren (4)

  Dansk serie. Mye står på spill når alt fra blomster og kveg til fine antikviteter og konkursbo skal auksjoneres bort rundt omkring i Danmark. I dag skal verdien på et maleri vurderes, mens Johannes Jensen er på jakt etter store maskiner til en kommende auksjon. Åpningsbudet på et par grønlandske figurer kommer som en overraskelse.

 • 18.30 Extra

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

 • 19.45 Norges villmarker (1)

  (Norges villmarker) Norsk naturprogram. Skogen (Skogen) Skogen er tema i Arne Nævras og Torgeir Beck Landes første del av storserien om norsk natur og dyreliv som er beregnet på det internasjonale markedet. Unike bilder av bjørn, rovfugler, tiurleik og elg som på dramatisk vis krysser stri elv er noen av ingrediensene.

 • 20.35 Min tur: På to hjul langs gamle spor

  (Min tur: På to hjul langs gamle spor) Norsk reiseprogram. Nedlagte jernbanestrekninger bukter seg mange steder som langstrakte kulturminner gjennom landskapet. Flere av disse strekningene er ypperlige sykkelveier. Bli med Gry Jakobsen fra Drammen og hennes familie på sykkeltur i den frodige og idylliske Lierdalen. Ved Ingar Holm.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Leif Ove og Harmonien

  (Leif Ove og Harmonien) Norsk dokumentar. Eldst og best: "Harmonien" i Bergen er ett av verdens eldste symfoniorkestre. Leif Ove Andsnes er en av verdens fremste pianister. Se hvordan Andsnes lager 250-års jubileumskonsert sammen med orkesteret som står hans hjerte nærmest. Jubileumskonserten sendes i sin helhet søndag 11. oktober på NRK2.

 • 22.30 Mobilfotografene (7)

  (Mobilfotografene) Underholdningsserie. Seks deltakere konkurrerer om å ta de beste bildene med sine mobiltelefoner. I kveld skal det avgjøres om det er Marco, Morten eller Marthe som får siste finaleplass. I denne serien har du mulighet til å få tips og råd som kan gjøre dine egne bilder ti ganger bedre. Programleder:Misgina Ghebremeskel.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Når livet vender (6)

  (När livet vänder) Svensk serie. Anja Kantor møter mennesker som er rammet av det ufattelige. Eva Norbergs første ektemann dør i en ulykke. Hennes andre mann, Hasse, brekker nakken og blir helt lam. Eva velger å være både kone og pleier, å bli værende og kjempe sammen med ham. Kjærligheten holder, og ekteparet lever sammen i 24 år. I 2012 dør Hasse i kreft, og Eva blir alene for første gang på lenge. Hvordan oppleves friheten? Anja Kantor møter mennesker som er rammet av det ufattelige.

 • 23.45 Symesterskapet (5)

  (Symesterskapet) Underholdningsprogram. Åtte av Norges fremste amatørsyere skal konkurrere om tittelen Norges beste amatørsyer. De må takle knallharde tidsfrister, utfordrende oppgaver og strenge dommere. Hver uke må en av dem forlate konkurransen, helt til en vinner står igjen til slutt. Kjendisdesigner Tine Solheim og Savile Row-skredder Andreas Feet er dommere. I Symesterskapet kjemper deltakerne med mønstret stoff. Selve kongen av rutete dresser, Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke, er gjestedommer når syerne skal kombinere mønstret stoff. Dommerne sender enda en deltaker hjem fra kampen om å bli Norges beste amatørsyer. Programleder:Christine Hope.

 • 00.45 Unge inspektør Morse (1)

  (Endeavour) Britisk krimserie. En ung sekretærelev dør plutselig, og unge Morse er ikke overbevist om at dødsårsaken virkelig er hjerteslag. I tillegg skjer en rekke postkontorran. Morse aner mer enn han vet at det ligger flere hunder begravet i denne saken. (Girl) En ung sekretærelev dør plutselig, og unge Morse er ikke overbevist om at dødsårsaken virkelig er hjerteslag. I tillegg skjer en rekke postkontorran. Morse aner mer enn han vet at det ligger flere hunder begravet i denne saken. Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.

 • 02.15 30 grader i februar (8)

  Svensk dramaserie. Glenn bygger hus til seg og Oh, uvitende om hennes store hemmelighet. Joy sliter med å dra fra familien sin. Det blir enda vanskeligere for Majlis å skjule bruddet.

 • 03.10 Broen (2)

  (Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og hennes nye danske kollega fortsetter å etterforske mordet på Helle Anker. De prøver å finne Helles sønn som mangler alibi, men han er sporløst forsvunnet. Nok et lik dukker opp, og også denne gang har morderen lagt vekt på estetiske detaljer. Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.

 • 04.10 Top Gear (4)

  Britisk underholdningsserie. Hvordan gjøre togreisen billigere, raskere og mer interessant? Programlederne har en frisk idé som de setter ut i livet. Så tar Jeremy en prøvetur med en Jaguar XKR-S og en ny versjon av Nissan GT-R. Hvilken av dem foretrekker han?

 • 05.00 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 05.29 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.55 Distriktsnyheter Østnytt 10.10 Distriktsnyheter Østafjells 10.20 Distriktsnyheter Sørlandet 10.35 Distriktsnyheter Rogaland 10.50 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen 11.00 Distriktsnyheter Møre og Romsdal 11.15 Distriktsnyheter Midtnytt 11.30 Distriktsnyheter Nordland 11.45 Distriktsnyheter Nordnytt 12.00 Aktuelt 12.30 Urix 12.50 Eventyrjenter (4) 13.30 Hotellenes hemmeligheter (4) 14.15 Schrödingers katt 14.45 Nøkkelen til suksess (3) 15.15 Norges smarteste (6) 16.15 Med hjartet på rette staden (25) 17.00 Derrick (9)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Hotellenes hemmeligheter (5)

  (Richard E. Grant's Hotel Secrets) Britisk dokumentarserie. (The Extra Factor) Skuespiller Richard E Grant oppdager hva verdens fineste hoteller kan by på av ekstra service. I kjelleren til et flott hotell i Paris får han smake på de eksklusive vinene, og i Los Angeles prater han med en som arrangerer bryllupsfester for kjendisene.

 • 19.45 Herskapelig

  Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Sygard Grytting i Harpefoss, og herskapet er Stig Grytting og Hilde Nustad Grytting.

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Dra tilbake dit du kom fra (3)

  (Go Back to Where You Came From) Australsk dokumentarserie. Seks australiere får utfordret sine holdninger til flyktninger og asylsøkere når de følger fluktrutene deres tilbake til noen av de farligste stedene i verden. Denne gangen reiser en del av gruppen til en uoffisiell leir. Her bor mange av de 140.000 medlemmene av en etnisk minoritet som måtte flykte fra hjemmene sine to år tidligere. Resten av gruppen besøker to av de farligste stedene i verden - Syria og Bagdad. Til slutt samles alle i Kambodsja for å oppsummere sine erfaringer.

 • 21.40 Kontinenta veks fram (4)

  (Rise of the Continents) Britisk dokumentarserie. For 250 millionerr år siden fantes det berre et landstykke på jorda, Pangea. Det ble revet i stykker av kjempekrefter og delt opp i flere kontinenter. Hvordan skjedde det, og på hvilken måte kommer disse kreftene til å fortsette å endre jorda vår? Programleder:Iain Stewart.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Brenner & bøkene (2)

  Litterært samtaleprogram. Hans Olav Brenner har dratt til Litteraturhuset i Bergen og på scenen har han med seg Roy Jacobsen som igjen opplever kjempesuksess med skildringer av kystbefolkningen i Nord-Norge. Og direkte fra USA, Elizabeth Strout, forfatteren bak HBO-serien "Olive Kitteridge". Professor Frank Aarebrot gir deg Bergens litteraturhistorie på 200 sekunder. Programleder:Hans Olav Brenner.

 • 23.35 Skandinavia i Hitlers jerngrep (3)

  Dansk dokumentarserie. Norge, Sverige og Danmark opplevde den andre verdenskrigen på svært ulike måter, og krigen har satt forskjellige slags spor i de ulike landene. I denne samproduksjonen skildrer NRK, Danmarks radio og Sveriges utbildningsradio krigen gjennom historier og arkivmateriale som aldri før har vært vist i nabolandene.

 • 00.05 Walkabout (3)

  (Walkabout) Norsk reisedokumentarserie. Detroit, The American Dream En gang USAs industrielle motor med nær to millioner innbyggere, nå et postapokalyptisk høl, hvor rundt 700.000 prøver å overleve. Nils & Ronny leter etter lys i tunellen i den største byen som noen gang har gått konkurs, men er det bare toget som kommer?

 • 00.45 Pervert Park: Sexforbrytarane

  (Pervert Park) Dansk dokumentar fra 2014. Florida Justice Transitions ligner enhver annen amerikansk Trailer Park. Diskré fotlenker og sporadisk hærverk vitner imidlertid om noe helt annet. De rundt 120 beboerne er alle dømte seksualforbrytere. De lever isolert fra omverdenen og er overlatt til seg selv å finne ut hva som kommer etter forbrytelse og straff. Vil de noengang klare å skape seg et nytt liv? Regi:Frida Barkfors, Lasse Barkfors.

 • 01.40 Oddasat - nyheter på samisk

 • 01.55 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.10 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.20 Distriktsnyheter Østnytt

 • 02.35 Distriktsnyheter Østafjells

 • 02.45 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.00 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.15 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.25 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 03.40 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 03.55 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.05 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 God morgen Norge 12.00 Fingrene av fatet (29) 12.30 Heder og Hammer (29) 13.00 Bolighjelpen (20) 14.00 Bygglov (3) 15.00 En moderne familie (12) 15.30 En moderne familie (13) 16.00 Home and Away (132) 16.30 Home and Away (133) 17.00 Solsidan (3) 17.30 Fingrene av fatet (29)

 • 18.00 Hotel Cæsar (19)

  På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Juni i herretrøbbel.Juni har store problemer: Hun har en naken livløs mann liggende på kjøkkenet, og en beiler i stuen. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Fingrene av fatet (30)

  (Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Syklist Edvald Boasson Hagen møter sykkelkommentator Christian Paasche til duell. Til vanlig kommenterer Christian Edvald sin innsats på sykkelen, men i dag stiller de begge med blanke ark når de skal lage mat for hver sin kokk i matduell.

 • 19.30 Hotel Cæsar (20)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. .Jenny våkner fra et mareritt hvor Joey slår ned lillesøsteren til Stian. Juni avviser Winthers kjærlighetserklæring, men går samtidig med på å være følget hans på middagen i rederiforeningen dagen etter. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.

 • 20.00 Truls - Oppdrag Norge (1)

  (Truls - Oppdrag Norge) Norsk underholdningsserie. Truls Svendsens venner sender ham ut på nye oppdrag og spennende utfordringer, både for å riste litt tak i ham igjen, men også fordi de finner stor fornøyelse i å se ham slite. Og denne gang står hele Norge for tur! Truls får prøve seg som operasjonssykepleier i Tromsø, han møter på ulv i Bardu, blir testet knallhardt både fysisk og psykisk sammen med marinejegere i Harstad og får prøvd friluftsyoga på Skrova. Og testingen av lystgass er ubetalelig.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Det er lov å være blid med Else (4)

  Norsk talkshow. I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Åsne Seierstad er ukens gjest hos Else, og har tatt personlighetstest som utgangspunkt for praten. Programleder:Else Kåss Furuseth.

 • 22.15 Hæsjtægg (4)

  Norsk humordramaserie. Å ha en blogg er ikke så enkelt som en skulle tro. Det er en 24-timers jobb. I humordramaserien Hæsjtægg følger vi seks forskjellige bloggere som alle har til felles at livet sirkulerer rundt bloggen deres. Thale tester ut "Thigh gap på fem minutter". Livsstilsblogger Tina Yvonne lager et veldedighetsinnlegg med en uteligger i Oslo. Naturblogger Bård får noen nye venner på campingtur. Videoblogger Thale har funnet på et triks for å få tynnere lår. Og pappablogger Robert er på besøk i barnehagen for å finne ut om Vilhild skal gå der. Medvirkende:Laila Goody, Jakob Oftebro, Mariann Hole, Morten Ramm, Mattis Herman Nyquist, Iben M. Akerlie.

 • 22.45 Humans (4)

  (Humans) Britisk dramaserie fra 2015. Forskere har klart å utvikle den perfekte roboten, og det er et must for enhver travel familie å eie en "Synth" - en robot-tjener som ser så ekte ut at det forandrer menneskenes levemåte totalt. Når Mattie forteller at hun har sett Anita oppføre seg rart, insisterer Laura på at familien skal få Anita testet. Medvirkende:Tom Goodman-Hill, Gemma Chan, Ivanno Jeremiah.

 • 23.45 Jakten på kjærligheten (7)

  (Jakten på kjærligheten) Norsk realityserie fra 2015. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Jaktenbøndene Ruben og Kjartan må velge hvilke frier de skal sende hjem i kveld. Og valgene er langt fra lett. Programleder:Katarina Flatland.

 • 00.45 Farmen 2015 (7)

  (Farmen 2015) Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Vi går inn i tredje uke av Farmen og deltakerne begynner å bli godt kjent med hverandre. Hittil har det kun vært menn som har blitt valgt til storbonde. Vil det bli en kvinne denne uken? Ukesoppdraget blir godt mottatt, og spesielt guttene koser seg. Et nytt liv oppstår på gården, til deltakernes store glede og begeistring. Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 01.40 Criminal Minds (12)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En pike er ute og leker på en lekeplass i nærheten av der hun bor. Helt frem til nå har området vært betraktet som trygt og idyllisk. Forsvinningen skjer midt på lyse dagen og politiet har ingen spor. Spesialetterforskerne med personlighet og atferd som spesialfelt blir koblet inn. De tror i første omgang at det er jentas far som har bortført henne, men han har alibi.

 • 02.25 Criminal Minds (13)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Spesialetterforskerne i Criminal Minds reiser til New Jersey. Årsaken er at flere mennesker er blitt forgiftet og en av dem er død.

 • 03.10 Blue Bloods (15)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Dedication Var noen ute etter å snikmyrde Frank Reagan, eller var det en tilfeldig skyteepisode? Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.

 • 04.00 Criminal Minds (12)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En pike er ute og leker på en lekeplass i nærheten av der hun bor. Helt frem til nå har området vært betraktet som trygt og idyllisk. Forsvinningen skjer midt på lyse dagen og politiet har ingen spor. Spesialetterforskerne med personlighet og atferd som spesialfelt blir koblet inn. De tror i første omgang at det er jentas far som har bortført henne, men han har alibi.

 • 04.45 Criminal Minds (13)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Spesialetterforskerne i Criminal Minds reiser til New Jersey. Årsaken er at flere mennesker er blitt forgiftet og en av dem er død.

 • 05.30 Halvveis til himmelen (6)
 • 05.30 Halvveis til himmelen (7)

  (Halvvägs till himlen) Svensk komiserie. Presten Albin Olsson kommer tilbake fra Afrika for å jobbe som kirkeverge i en liten og trangsynt menighet i Skåne. Drømmen hans er å reformere kirken, men må hanskes med både gjenstridige kolleger og mistenksomme menighetsfolk. Medvirkende:Anders Jansson, Jenny Skavlan, Michael Segerström, Johan Glans.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.45 Alarm 112 - På liv og død (3) 10.40 Cash Cowboys (7) 11.35 What Went Down (35) 12.05 Besatt av bil (1) 12.35 Parkeringsvaktene (14) 13.05 Parkeringsvaktene (15) 13.35 Smallville (9) 14.30 Smallville (10) 15.30 American Ninja Warrior (17) 16.30 Parkeringsvaktene (16) 17.00 Parkeringsvaktene (17) 17.30 Cash Cowboys (8)

 • 18.30 Besatt av bil (2)

  (Counting Cars) Amerikansk bilserie. Danny Koker og gjengen på «Count's Kustoms» restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. Mark ber Danny om å byggen en sykkel til minne om åtte sjømenn som ble drept da han seilte sammen med dem på USS Belknap.

 • 19.00 Fraktekrigen (13)

  (Shipping Wars) Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. Todd og Tamara får jobben med å frakte noen svære monsterfigurer brukt i en film til en dedikert samler. Dusty møter på utfordringer når en last med utstillingsdukker skal transporteres til sin nye eier.

 • 19.30 Golden Goal (13)

  Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. I sesongens siste Golden Goal har gutta utfordret «Iskrigerne» til hockeykamp. De fikk stille med én rekke, Golden Goal med tre. Ukens gjest er Bjørn Ferry, som er en av Sveriges mest profilerte skiskyttere. Han la ski og gevær på hylla etter forrige sesong og ga ut boken «Ferry tales» denne høsten. Programleder:Johan Golden, Henrik Elvestad.

 • 20.00 Mystery Diners (12)

  (Mystery Diners) Amerikansk realityserie. Eieren av Buttons Restaurant i Texas får høre rykter om at hans eks-militære restaurantsjef er for streng. Charles blir satt på saken, og agentene hans avdekker at halve staben planlegger mytteri.

 • 20.30 American Ninja Warrior (12)

  (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsserie. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. Vi har kommet til andre del av regionsfinalen i Venice, og de 30 deltakerne som skal i ilden må gjennom svært krevende hindre.

 • 21.30 Håndverkere fra helvete (5)

  (Catch a Contractor) Amerikansk realityserie. Huseiere får hjelp til å rydde opp i rotet som udugelige og skruppelløse håndverkere har etterlatt seg. Programleder Adam Carolla, entreprenøren Skip Bedell og hans kone Alison Bedell, som er privatetterforsker, sporer opp de skruppelløse håndverkerne og konfronterer dem. Håndverkerne får mulighet til å gjøre jobben på nytt, men da nøye overvåket av Adam og Skip. Adam og Chase tar opp jakten på to gamle kjenninger, samtidig som de forsøker å hjelpe en alenefar med å ferdigstille den ultimate "mannehulen". Programleder:Adam Carolla.

 • 22.30 De lovløses by (5)

  (Outlaw Country) Amerikansk realityserie. Vi følger kampen mellom de to politibrødrene Mike og Steve Cook, og brødreparet John og Josh Monk som mistenkes for å stå bak den stadige økningen av kriminalitet i byen Buckner i Missouri. Striden mellom de to brødreparene har pågått i flere år, og dokumentarseriens produsenter har fått full tilgang både til politiets arbeid og til Monk-brødrenes leir. Serien gir et unikt bilde av kriminaliteten i en småby, og viser oss hvordan partene på begge sider av loven opererer. En biljakt leder til et stort narkofunn, og politiet avdekker informasjon om et nytt nettverk som ser ut til å operere i området.

 • 23.30 Las Vegas Jailhouse (8)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En kvinne hevder hun blir forfulgt av sin unge elsker, men historien viser seg å ikke holde vann. På mottaket oppstår det et vennskap mellom en kvinne arrestert for prostitusjon og en dam som har havnet i arresten etter å ha knivstukket sin voldelige kjæreste.

 • 00.00 Nattarbeiderne (2)

  Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. Arnie Norse er en levende legende i underholdningsmiljøet. Han er en sprek mann på 88 år, men ser slutten på karrieren nærme seg. Vi følger en av hans siste opptredener på en privatfest på Nøtterøy. Bært-bærten er selvfølgelig med.

 • 00.30 Golden Goal (13)

  Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. I sesongens siste Golden Goal har gutta utfordret «Iskrigerne» til hockeykamp. De fikk stille med én rekke, Golden Goal med tre. Ukens gjest er Bjørn Ferry, som er en av Sveriges mest profilerte skiskyttere. Han la ski og gevær på hylla etter forrige sesong og ga ut boken «Ferry tales» denne høsten. Programleder:Johan Golden, Henrik Elvestad.

 • 01.00 Billy The Exterminator (4)

  (Billy The Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma i deres utfordringer privat og på jobb. En pungrottefamilie flytter inn i et hus, og Billy må få fjernet dem. En familie som skal selge huset sitt har det travelt med å bli kvitt maur slik at hussalget kan gå sin gang. Men alt som kan gå galt går galt når Billy tar jobben.

 • 01.25 Billy The Exterminator (5)

  (Billy The Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma i deres utfordringer privat og på jobb. Billy må rykke ut til en gård når en alligator truer familiens kjæledyr: En lama. På kontoret gjør Ricky det slutt med ekskona Pam, nok en gang. Senere blir Billy tilkalt av en gravid kvinne som frykter hun har smittebefengte gangere i huset sitt.

 • 01.55 American Ninja Warrior (12)

  (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsserie. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. Vi har kommet til andre del av regionsfinalen i Venice, og de 30 deltakerne som skal i ilden må gjennom svært krevende hindre.

 • 02.45 M*A*S*H (22)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.10 M*A*S*H (23)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.35 Punk'd (13)

  (Punk'd) Amerikansk underholdningsprogram. Programleder:Ashton Kutcher.

 • 04.00 Vår morderiske jord (10)

  (Serial Killer Earth) Amerikansk dokumentarserie. Mennesket er på toppen av næringskjeden, men når naturkreftene slår til blir vi små. I denne serien får vi se hva som skjedde under forskjellige store naturkatastrofer, møte overlevende og høre ekspertenes uttalelser. En flammende tornado terroriserer en gruppe brannmenn. En vulkan på Hawaii utsletter et øyparadis frea kartet, og et steinras ødelegger en landsby i Honduras.

 • 04.50 Alarm 112 - På liv og død (33)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.30 Little Britain (2)
 • 05.30 Little Britain (3)

  (Little Britain) Britisk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.30 Livsfarlig fangst (1) 10.30 Gullfeber (5) 11.30 Femte gir (7) 12.30 Bilfikserne (13) 13.30 Amatøreksperimenter (4) 14.30 Mythbusters (27) 15.30 Mektige skip (5) 16.30 Hvordan den lages (21) 17.00 Alaska: The Last Frontier (11)

 • 18.00 Auction Hunters (2)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. (2) På en auksjon i Ventura County finner Allen en gammel koffert og enkelte gjenstander med potensial blant en mengde kontormøbler. Men vil kjøpet lønne seg?

 • 18.30 Outback Truckers (12)

  (Outback Truckers) (12) I Australia finner man verdens tøffeste og mest ensomme landeveier, der store trailere legger lange strekninger bak seg gjennom noe av verdens mest ugjestmilde terreng.

 • 19.30 Fast and Loud (9)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. David Hasselhofs Pontiac Trans Am - del 2 (Don’t Hassle the Hoff - Pontiac Trans Am Part 2) Det blir en kamp mot klokken når gjengen skal få ferdig KITT-bilen. Klarer de tidsfristen, og vil Hoff faktisk dukke opp?

 • 20.30 Bilfikserne (14)

  (Wheeler Dealers) Lincoln Continental (Lincoln Continental) Mike sporer opp en Lincoln Continental, som satte en ny standard for luksussedaner på 1960-tallet. Men folks smak har endret seg, og Edd klekker ut en oppussingsplan.

 • 21.30 Edge of Alaska (12)

  (Edge of Alaska) Vinterens siste dager (Dying Days Of Winter) Neil Darish ligger lavt etter å ha kunngjort at han akter å gjøre gruven med hovedåren om til en turistattraksjon for å lokke besøkende til McCarthy.

 • 22.30 Livsfarlig fangst (16)

  (Deadliest Catch) Som et beist (Beastmode) Mannskapet på Cornelia Marie gleder seg til Superbowl, en skade fører til problemer på Wizard, det gjøres en grov feil på Cape Caution, og Time Bandit mister en kaptein.

 • 23.30 Yukon Men (8)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. (8) Den avsidesliggende byen Tanana ligger nesten 10 mil nord for Polarsirkelen. Den iskalde landsbyen er en del av et ukjent USA, der mennesker jakter på og fanger dyr for å overleve.

 • 00.30 Mythbusters (128)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Mytens evolusjon (Myth Evolution) Teamet står overfor fem fanfavoritter, inkludert: Kan en varmtvannstank bli en rakett, kan man skyte rundt hjørner, og kan en snøplog dele en bil i to?

 • 01.30 Fast and Loud (9)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. David Hasselhofs Pontiac Trans Am - del 2 (Don’t Hassle the Hoff - Pontiac Trans Am Part 2) Det blir en kamp mot klokken når gjengen skal få ferdig KITT-bilen. Klarer de tidsfristen, og vil Hoff faktisk dukke opp?

 • 02.30 Bilfikserne (16)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. Citroën HY Van (10) Billegendene Mike Brewer og Edd China tar den største sjansen så langt i karrieren. De prøver å gjøre forretninger på USAs vestkyst, der konkurransen er knallhard. Programleder:Mike Brewer, Edd China.

 • 03.30 Fat N' Furious: Rolling Thunder (8)

  (Fat N' Furious: Rolling Thunder) (King of Camaros) Tommy bygger en dragster for en ung jente som klatrer i gradene i dragstermiljøet. Andy og Chuck jobber med en 1969 Camaro Z28 som en kunde vil ha pusset opp.

 • 04.20 Gullfeber (5)

  (Gold Rush) Smerteterskelen (The Pain Barrier) Gruvearbeiderne fortsetter å grave, men feil på utstyret gjør at driften må stanses. Samtidig kollapser James Harness, og Jimmy Dorsey kommer på kant med resten av gjengen.

 • 05.10 Femte gir (7)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (7) Jonny Smith går bak kulissene på det anstrengende motorsykkelrittet Isle of Man TT, og Tiff kjører rundt på den beryktede banen i den splitter nye sportsbilen Subaru BRZ.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.05 Millionær søker kjæreste (3) 11.00 Millionær søker kjæreste (4) 12.00 The Big Bang Theory (12) 12.25 The Big Bang Theory (13) 12.50 America's Funniest Home Videos (46) 13.20 Sinnasnekker'n (21) 14.20 Ullared (2) 15.20 Cougar Town (11) 15.50 Mom (8) 16.15 Friends (14) 16.45 Friends (15) 17.15 Two and a Half Men (1) 17.40 Two and a Half Men (2)

 • 18.10 The Big Bang Theory (14)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Sheldon får jernteppe mens han prøver å finne svaret på et fysikkproblem. Det leder ham til The Cheesecake Factory med Penny.

 • 18.35 The Big Bang Theory (15)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Det er valentinsdag, og Leonard kan kun ta med seg én person til Sveits for å se verdens største og høyeste energipartikkelakselerator. Tar han med seg Penny eller Sheldon?

 • 19.00 World's Funniest Videos Top 10 Countdown (1)

  (World's Funniest Videos Top 10 Countdown) Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. (Sun Activities) Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er. Dette programmet teller ned de ti beste klippene med aktiviteter i sola.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (22)

  (Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. (622 Aurskog: Caroline og Ola) For en tid siden døde faren til Ola, og nær sagt over natten måtte han og familien flytte hjem til mor for å berge huset fra å bli solgt. Siden da har han, kona Caroline og begge barna blitt boende på en etasje sammen med mor og lillebror. Nå er boforholdene i ferd med å rive familien i fillebiter. Programleder:Otto Robsahm.

 • 20.30 Brille (5)

  (Brille) Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Live Nelvik og Christopher Schjelderup. Programleder:Harald Eia.

 • 21.30 Kjendiskveld med Magnus Devold (5)

  (Kjendiskveld med Magnus Devold) Norsk underholdningsprogram. Magnus Devold lager kjendisnyheter slik kun amerikanerne har laget dem til nå og nekter å sitte passiv og vente på de gode sakene. Programleder:Magnus Devold.

 • 22.00 En helt vanlig dag (4)

  (En helt vanlig dag) Norsk underholdningsserie. Hvor morsomt kan det egentlig bli når norske komikere gjør relativt hverdagslige ting? Det skal Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen finne ut av i TVNorges nye humorsatsing «En helt vanlig dag». Med seg har de fått Morten Ramm, Linn Skåber, Else Kåss Furuseth, Espen Eckbo, Are Kalvø, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer. (Else Kåss Furuseth) På en helt vanlig dag med Else Kåss Furuseth skal Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson hjelpe til med å rydde i boden hennes. Else ikke så glad i å kaste ting. Hun er særlig knyttet til et lakse-fat formet som en laks, et kunstbilde laget av knust porselen og ødelagt bestikk. Vi møter også Norges mest effektive flyttebyrå og Henrik viser sin variant av «Helt perfekt» - «Godeste Thodesen». Programleder:Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen.

 • 22.30 Special Victims Unit (22)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Parent's Nightmare) En ung gutt blir kidnappet på skolen, og moren får overlevert et krav om løsepenger. Etterforskerne finner ut at gutten kjente kidnapperen, men det dårlige forholdet mellom foreldrene sinker etterforskningen.

 • 23.30 CSI (14)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (DE LOS MUERTOS) En kvinne blir funnet drept i Mexico, mens i Las Vegas blir et par funnet livløse i sin egen oppkjørsel. I etterforskningen av to atskilte saker finner CSI-teamet bevis i en sak som kan hjelpe dem med å løse den andre.

 • 00.25 Castle (5)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (Castle, år 3) Når bærerne i en begravelse mister kontrollen over en overraskende tung kiste, faller en ukjent kvinne ut ved siden av den første omkomne. Når Castle og Beckett finner ut at offeret var lege ved County Hospital, tar etterforskningen dem til en verden av amorøse sengehester.

 • 01.20 Special Victims Unit (15)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (COMIC PERVERSION) En komiker havner i SVU-etterforskernes søkelys når to studenter blir overfalt etter et standup-show. Komikeren forteller grove vitser om voldekt og kvinner, og teamet mistenker at noen fans har tatt vitsene for bokstavelig. Medvirkende:Mariska Hargitay, Tracy Ice-T Marrow, Richard Belzer, Dann Florek, Kelli Giddish.

 • 02.15 CSI: NY (16)

  (CSI: NY, år 7) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 7) Når en kvinne som er besatt av konspirasjoner blir funnet død, etterforsker CSI saken og finner ut at noen av teoriene hennes har noe for seg.

 • 03.00 CSI (15)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (LOVE FOR SALE) Nick og Greg etterforsker drapet på en 16 år gammel jente med forbindelser til et bordell.

 • 03.45 The Closer (11)

  (The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. (The Closer, år 6) En av Brendas etterforskere jobber ute på gata for å finne motivet bak et angrep. Etterforskningen snus til et race for å renvaske etterforskerens navn for beskyldninger fra vitner.

 • 04.35 The Closer (12)

  (The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. (The Closer, år 6) Politisjef Tommy Delk fordeler en tilsynelatende liten sak med bevæpnede ran av flere marihuana-apotek. Men da et av ranene utarter til drap, blir saken en test på om Brenda er klar til å avansere i avdelingen.

 • 05.20 Visning på stranda (9)

  (Buying the Beach) Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. (All Decked Out) Vi møter et par som leter etter drømmehjemmet i Nord-Carolina. De vil ha både fantastisk strandutsikt og stor terrasse, noe som kan være vanskelig å få til med deres budsjett.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 Anger Management (17) 10.30 Seinfeld (174) 11.00 Seinfeld (175) 11.30 The Goldbergs (23) 12.00 Simpsons (15) 12.30 Simpsons (16) 13.00 Kongen av Queens (12) 13.30 Kongen av Queens (13) 14.00 How I Met Your Mother (3) 14.30 How I Met Your Mother (4) 15.00 Simpsons (19) 15.30 Simpsons (20) 16.00 Simpsons (21) 16.30 Simpsons (22) 17.00 Kongen av Queens (14) 17.30 Kongen av Queens (15)

 • 18.00 How I Met Your Mother (5)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted og Barney gjør sitt inntog i nattelivet sammen med Robin, mens Lily og Marshall prøver seg på noe mer voksent, nå som bryllupet nærmer seg med stormskritt. Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.

 • 18.30 How I Met Your Mother (6)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted drar på sitt årlige Halloween-party i håp om å treffe en jente han møtte for mange år siden. Samtidig blir Robin dumpet av kjæresten fordi hun er for selvstendig. Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.

 • 19.00 Storage Hunters (2)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. I dag skal Brandon og Lori på en uvanlig auksjon der to veldig spesielle ting skal selges. Hva er det som gjemmer seg bak døren til Mones store husvogn? Programleder:Brandon Bernier.

 • 19.30 Storage Hunters (3)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. T Money vinner et mystisk lagringsrom med en enorm ståldør. Hva skjuler seg bak døren? Programleder:Brandon Bernier.

 • 20.00 Simpsons (18)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Bart blir byens helt når han sørger for at baseballaget kommer videre til mesterskapet for første gang. Homer har også lykken med seg når han sovner i en utstillingsseng i et kjøpesenter og får tilbud om en jobb som selger i avdelingen.

 • 20.30 Simpsons (19)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Når Marge tar fra Maggie smokken holder huset på å falle sammen under Maggies påfølgende raserianfall. Hun får istedet en pipende tøyhund som etterhvert driver Homer gal av mangel på søvn. Han bestemmer seg derfor for å bli brannmann.

 • 21.00 Two and a Half Men (17)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster, og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne et eget sted å bo. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 21.30 Welcome to the Jungle

  Terningkast 2(The Rundown) Amerikansk actionkomedie fra 2003. Beck er en ekspert på å finne "savnede" mennesker. Travis, sønnen til en beryktet mafiaboss, blir meldt savnet i jakten på en kunstskatt i Amazonas, og mafiaen sender sin innkrever, Beck, for å hente ham hjem. Til tross for uenigheter og at de begge strides om den samme kvinnen, må Beck og Travis jobbe sammen for å ta innersvingen på sjefen for en lokal gullgruvevirksomhet som er etter den samme skatten som dem. Medvirkende:Dwayne "The Rock" Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken, Rosario Dawson, Ewen Bremner, Stephen Bishop, Stuart F. Wilson. Regi:Peter Berg. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 Family Guy (51)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. (S4, Ep51) Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter bestemmer seg for å invitere Lois på en andre bryllupsreise, men ting går ikke helt som planlagt.

 • 23.55 Family Guy (52)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Læreren til Chris vinner i Lotto og slutter, og Brian tar over. Alt går greit, helt til Brian blir flyttet over til en annen klasse. I mellomtiden blir Chris betatt av sin nye lærerinne, som lover å være sammen med ham hvis han dreper mannen hennes. Medvirkende:Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Seth Green, Lori Alan.

 • 00.25 Two and a Half Men (17)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie fra 2013 Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne sitt eget sted å bo. (S11, Ep17) Den allsidige Ashton Kutcher inntar den ellevte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne sitt eget sted å bo. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 00.55 Cops Reloaded (13)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.25 Cops Reloaded (14)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.55 Seinfeld (174)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. (S9, Ep174) Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. I ni sesonger gledet Jerry Seinfeld hele verdens humorister med sine betraktninger over hverdagslivet i kanskje den beste komiserien som noengang er laget. Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel rekke uforglemmelige biroller, hvorav ufyselige Newman er et spesielt populært innslag, har Seinfeld for alltid etterlatt seg spor i komiserienes verden. "Observational humor" er serien med rette blitt kalt, for mye av det som skjer i de ulike episodene er basert på det Seinfeld selv, de andre i crewet og ikke minst det alle vi seerne opplever hver dag. Dermed kan man oppleve å se en Seinfeld-episode som helt og holdent dreier seg om å vente på bord på en kinesisk restaurant eller å lete etter bilen på parkeringsplassen på et kjøpesenter. Samtidig krydres handlingen med en rekke sprø innfall, eller hva skal man kalle innkjøp av dusjhoder på svartebørs, ona Jerry innleder et forhold til vaskehjelpen, noe som resulterer i at hun blir mer og mer slumsete i arbeidet. George finner ut at han trenger et kallenavn med litt kraft i, men ender opp med et navn han fint kunne klart seg uten.

 • 02.25 Seinfeld (175)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. (S9, Ep175) Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. I ni sesonger gledet Jerry Seinfeld hele verdens humorister med sine betraktninger over hverdagslivet i kanskje den beste komiserien som noengang er laget. Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel rekke uforglemmelige biroller, hvorav ufyselige Newman er et spesielt populært innslag, har Seinfeld for alltid etterlatt seg spor i komiserienes verden. "Observational humor" er serien med rette blitt kalt, for mye av det som skjer i de ulike episodene er basert på det Seinfeld selv, de andre i crewet og ikke minst det alle vi seerne opplever hver dag. Dermed kan man oppleve å se en Seinfeld-episode som helt og holdent dreier seg om å vente på bord på en kinesisk restaurant eller å lete etter bilen på parkeringsplassen på et kjøpesenter. Samtidig krydres handlingen med en rekke sprø innfall, eller hva skal man kalle innkjøp av dusjhoder på svartebørs, ona På vei hjem fra en baseball-kamp blir Jerry, Elaine, Kramer og George sittende fast midt i en parade som markerer "Puerto Rican Day". Det å komme seg ut av paraden igjen skal vise seg å være lettere sagt enn gjort.

 • 02.55 Bundy (206)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Bud blir med på et laboratorie-eksperiment - om sex. Samtidig oppdager Jefferson en bryter på veggen til Al, som de satser tid, krefter og helse på å finne ut hva er til for. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 03.20 Bundy (207)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al og bowlinglaget hans er nære ved å vinne "The Pugge Weaver Cup". Derfor har de bestemt seg for å beskytte sine vevre hender fram til avgjørelsens sekund, omgangen mot A.J.'s Casketeria. Mye skjer innen den tid. Al blir bundet, robbet og etterlatt for å tilbringe kvelden i skobutikken. Resultatet er at han saksøker kjøpesenteret for at han nå er blitt redd for sko! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 03.45 American Dad (117)

  (American Dad) Amerikansk animert serie fra 2012 En grusom orkan ankommer Langley Falls og familien Smith kjemper for å overleve. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. En grusom orkan ankommer Langley Falls og familien Smith kjemper for å overleve. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.

 • 04.05 Cops Reloaded (13)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie fra 2013 Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie. (S, Ep13) Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.30 Cops Reloaded (14)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie fra 2013 Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie. (S, Ep14) Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.55 Community (19)

  (Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Jeff arrangerer en spesiell bursdagsfeiring for Abed, men rollene snus på hodet når Abed arrangerer en egen feiring sammen med Jeff på en annen restaurant.

 • 05.20 Cheers (12)

  (Cheers) Amerikansk komiserie fra 1988 Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. (S7, Ep12) Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er… Woody bestemmer seg for å stjele kjæresten til en snobbete riking etter at han fornærmer ham.

 • 11.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.35 Fødeavdelingen (8) 10.25 Judge Judy (248) 10.55 24 timer på legevakten (2) 11.50 One Tree Hill (10) 12.40 Gilmore Girls (11) 13.35 Gossip Girl (24) 14.25 Ugly Betty (3) 15.25 One Tree Hill (11) 16.20 Sofias engler (6) 17.20 Kakekrigen (1)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (5)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. (Arga snickaren, sesong 8) Johan (31) jobber som gravemaskinfører, er singel og har bodd hele livet hos mamma. For fire år siden kjøpte han et renoveringsobjekt. Huslånet må betales og bygningen må varmes opp, men Johan bor fortsatt hos moren sin.

 • 19.25 Friends (12)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Embryos) Phoebes livmor blir satt på prøve. En tilsynelatende harmløs lek mellom gutta og jentene utvikler seg til en alvorlig konkurranse for å se hvem som vet mest om de andre. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 19.55 Friends (13)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Rachel's Crush) Chandler takler ikke at Kathy er halvnaken på scenen mens hun simulerer sex med en kjekk motspiller. Rachel prøver å få en attraktiv klient til å be henne ut på date. Og Monica savner å være vertinne etter å ha byttet leilighet med gutta. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 20.30 Kakekrigen (2)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2015. Deltakerne utfordres til å bake dommer Lars sin oppskrift på rullekake med pasjonsfrukt og créme fraiche. I et eget dommertips viser Lars hvordan han baker rullekaken. Dagens vinner kan smykke seg med et gult lederforkle, og får benytte seg av programleder Fridtjof Nilsens hjelp i morgendagens konkurranse, mens den dårligste må reise hjem.

 • 21.30 Slankekrigen (11)

  (The Biggest Loser) Amerikansk livsstilserie (Penalty Box) En deltaker fra hvert lag skal komme seg over et basseng på en gigantisk tredemølle. Hvis de ikke klarer det, vil de falle i vannet. Vinneren får bestemme straffen for de andre lagene.

 • 22.30 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (1)

  (Trinny & Susannah - oppdrag Norge, sesong 4) Norsk livsstilserie. Trinny & Susannah er tilbake i Norge for å gi flere norske kvinner en ny stil. Denne runden er det også norske kjediskvinner som får passet sitt påskrevet. Trinny & Susannah får merke allerede på første møte at det er noe utenomjordisk ved Gry Jannicke Jarlum. Klarer Trinny å gjøre 80-tallsidolet om til en sexy og feminin kvinne på catwalken? Komiker og skuespiller Trine Lise Olsen synes sitt eget forhold til kroppen er "complicated", og gjør narr av den når hun står på scenen. Klarer Susannah å skrelle av alle lagene med ironi og få Trine Lise til å se seg selv i et annet lys? (413 Gry Jannicke Jarlum, Trine Lise Olsen) Trinny og Susannah merker allerede ved første møte at det er noe utenomjordisk ved Gry Jannicke Jarlum. Klarer Trinny å gjøre 80-tallsidolet om til en sexy og feminin kvinne på catwalken? Komiker og skuespiller Trine Lise Olsen beskriver forholdet til kroppen sin som «complicated», og gjør narr av den når hun står på scenen. Klarer Susannah å skrelle av alle lagene med ironi og få Trine Lise til å se seg selv i et annet lys? Programleder:Trinny Woodall, Susannah Constantine.

 • 23.30 Kakekrigen (2)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2015. (Kakekrigen, sesong 4) Deltakerne utfordres til å bake dommer Lars sin oppskrift på rullekake med pasjonsfrukt og créme fraiche. I et eget dommertips viser Lars hvordan han baker rullekaken. Dagens vinner kan smykke seg med et gult lederforkle, og får benytte seg av programleder Fridtjof Nilsens hjelp i morgendagens konkurranse, mens den dårligste må reise hjem.

 • 00.35 48 timer (39)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Ryan Ferguson #032914)

 • 01.35 Medium (13)

  (Medium) Amerikansk dramaserie. (Medium, år 2) Allison hjelper til med å lokalisere et savnet barn, men får deretter et oppskakende syn som viser alle de fryktelige tingene barnet vil gjøre i fremtiden. Når Allison oppdager identiteten på ungens kidnapper, har hun vanskelig med å bestemme seg for hvorvidt vedkommende bør settes bak lås og slå. Lar hun ham gå, vil barnets liv igjen komme i fare. Men domfeller hun ham, risikerer hun at fremtidsvisjonen blir virkelighet.

 • 02.30 Cold Case (20)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer - å gjenoppta uløste drapssaker. (Cold Case, år 1)

 • 03.30 Lagerskattene (30)

  (Storage Hoarders) Britisk livsstilserie. Aggie MacKenzie tar en titt på den økende etterspørsel etter lagerplass og retter søkelyset mot personer som har for mange eiendeler. De blir utfordret til å gå gjennom tingene sine, kaste ting som ikke har noen verdi og tjene penger på lagerskattene som dukker opp i alt rotet. (Storage Hoarders, sesong 2)

 • 04.25 Lagerskattene (1)

  (Storage Hoarders) Britisk livsstilserie. Aggie MacKenzie tar en titt på den økende etterspørsel etter lagerplass og retter søkelyset mot personer som har for mange eiendeler. De blir utfordret til å gå gjennom tingene sine, kaste ting som ikke har noen verdi og tjene penger på lagerskattene som dukker opp i alt rotet. (Storage Hoarders, sesong 2)

 • 05.25 Judge Judy (248)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4507)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.20 Dr. Phil (2224) 10.15 Cousins Undercover (4) 11.10 Hell's Kitchen USA (9) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (154) 13.00 Svenske Hollywoodfruer (7) 14.00 Gordon Ramsay rydder opp (1) 15.00 Million Dollar Listing New York (8) 16.00 Kongen av Queens (29) 16.30 How I Met Your Mother (1) 17.00 How I Met Your Mother (2) 17.30 Luksusfellen Sverige (1)

 • 18.30 MasterChef Norge (21)

  (MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Denne uken ser du Marna Haugen, Erlend Bratland, Christer Tornell, Christian Ingebrigtsen, Stine Brun Kjeldaas og Anette Bøe konkurrere på MasterChef-kjøkkenet. Deltakerne deles opp i jentelag og guttelag og skal gjennom en stafett der de blant annet skal lage majones, og utbene samt steke kjøtt perfekt. Vinnerlaget går videre til i morgen, de tre på taperlaget får hver sin mystery box med en ingrediens som de skal lage en valgfri rett av. Mye stress og uvante råvarer skal håndteres og for noen svikter teknikken og smaksløkene, mens andre lykkes med sin rett.

 • 19.30 MasterChef Norge (22)

  (MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Deltagere skal lage en fri rett med svin og får 60 minutter til å lage noe godt, men de blir trukket ett minutt for hver råvare de henter ut av spiskammerset. Her er det viktigste å tilberede svinet perfekt og ha passende tilbehør, og de to med best resultat kan slappe av på balkongen, mens de tre andre må inn i eliminering. Pannekaker er temaet, og de skal lage MasterChefs egen pannekakerett, som viser seg å være komplisert.

 • 20.30 Kongen på haugen (4)

  (Kongen på haugen) Norsk konkurransereality. Hvem er best i absolutt alt? Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging. Dette må bevises gjennom konkurranser slik vi har sett i reality-programmer tidligere. I mange år har vi sett både kjente og ukjente nordmenn synge, danse, lage mat og bestige fjell i ulike tv-serier. Nå samler vi en gjeng norske kjendiser for å finne ut av hvem som er best i alt. Gjennom både morsomme og tøffe konkurranser og en dose galskap kåres en vinner som er best til å håndtere alle sjangrene. Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging. I Kongen på haugen har konkurransene en litt mer hverdagslig vri, en god dose humor og godt kvalifiserte gjestedommere. Det er dag fire på gården og temaet er intelligens. Dagen starter noe uventet da Rafto informerer om at det ifølge regelboken ikke er lov med rene jentelag, og derfor må stemmehaugen sende tilbake en av de gamle deltakerne. Første konkurranse er en flåtegåte og deltakerne har ti minutter på å løse gåten, noe som blir et utfordring både psykisk og fysisk da det er trillebår inne i bildet. Andre konkurranse er et klassisk gameshow der det gjelder å svare riktig på ulike spørsmål. Dagens utstemming går ikke helt som planlagt og det blir enda en overraskelse for deltakerne. Programleder:Øyvind Rafto.

 • 21.55 Norge på dop (4)

  (Norge på dop) Norsk dokumentarserie. Nordmenn er i ferd med å ta alle midler i bruk for å klare hverdagen. I dette programmet tar programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal seerne med på en roadtrip der de nødvendige spørsmålene stilles. Du trodde kanskje at det fortsatt er oljen som smører Norge? At nordmenn er et lovlydig folkeferd som nyter velstanden med beina på bordet eller turer i marka? Vår påstand er at det er dopet som smører Norge. Nordmenn er i ferd med å ta alle midler i bruk for å klare hverdagen. Amfetamin for å være skarpe, såkalte smartdrugs for å skreddersy effekten, medikamenter for å få sove. De nye dopkombinasjonene dukker opp der du helst ikke ønsker å se det, og det er nesten overalt. I Norge på dop tar programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal seerne med på en reise for å finne ut hvordan det egentlig står til. Vi går makta og yrkesgrupper du er avhengige av etter i sømmene. Vi går undercover for å finne dopet og konfronterer ansvarlige uansett hvem de måtte være. Hva om de som vedtar strenge lover og dømmer deg har noe annet enn rent mel i posen? I rettsstaten Norge har myndighetene besluttet at det skal være nulltoleranse i narkotika-politikken. Men klarer myndighetene selv å etterleve den strenge politikken? Programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal retter lupen mot folkevalgte og embetsverket for å finne ut om det er sammenheng mellom liv og lære. De finner kilder som hevder at det er mer mellom himmel og jord enn rettskafne politikere, og går undercover på Stortinget for å få svar på hva som brukes når samfunnsansvaret blir for tungt. Programleder:Stein Inge Stølen, Anders Kvaal.

 • 22.55 Lukket visning (3)

  (Lukket visning) Norsk boligprogram. Her får du bli med på visning i markedets dyreste boliger. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket, for en eksklusiv visning. Lukket visning er tilbake med en ny sesong fylt av ekstravagante hus og fritidsboliger. Nok en gang åpner våre meglere Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Øyvind Olstad, Espen Hordnes og Fredrik Lilloe dørene til de dyreste, mest storslåtte og luksuriøse boligene på markedet i Norge så vel som i utlandet. Disse sjeldne boligperlene selges bak lukkede dører, der det viser seg at det som er fantasi for folk flest faktisk er virkelighet for noen få. Jannecke Weeden er programleder, og sammen med meglerne lar hun seg begeistre over de kostbare objektene - enten det er norske fjellhytter, praktfulle italienske slott eller råflotte New York-leiligheter - og stiller spørsmålene vi alle lurer på. La deg pirre av et gløtt inn i en verden som er fremmed for de fleste av oss. Velkommen til lukket visning! I denne episoden besøker Jannecke og eiendomsmegler Espen Hordnes en enorm enebolig på Slemdal i Oslo. Villaen på over 650 m2 kan bl.a. skilte med et fantastisk svømmebasseng, egen elv og bro. I solfylte Sør-Frankrike tar megler Fredrik Lilloe imot Jannecke i fantastiske Villa Lumin. Villaen har egen tårnsuite. Og i ferieparadiset Hankø klapper Jannecke og Espen til kai for å se på Norges dyreste oppussingsobjekt. Programleder:Jannecke Weeden.

 • 23.55 Sex og singelliv (11)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie er overbevist om at hun og Mr. Big aldri vil dele seng igjen. Samantha lengter etter god gammeldags sex, mens Miranda lengter etter hvilken som helst type sex. Charlottes kjæreste vil heller ha mental balanse enn et aktivt sexliv. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.30 Luksusfellen Sverige (1)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram fra høsten 2012 Mette og Karl er sykepleiere, men lever som om de eier hvert sitt suksessfulle firma. "Det jeg kjøpte for to dager siden er gammelt i dag. Da kjøper jeg noe nytt," sier Karl. (S13, Ep1) I den trettende sesongen av Luksusfellen Sverige følger vi økonomiekspertene når de begir seg ut i Sverige for å grave frem et økonomisk sinne hos noen av landets mest sløsete personer. De har ikke silkehanskene på når de prøver å forandre livene for vanlige svensker som har vanskelig for å begrense pengebruken. SMS-lån, kredittkort og et vanvittig forbruk byttes raskt ut med månedsbudsjett, sparekonto og ekstrajobb. Luksusfellens eksperter Patrick og Magnus viser vei mot en ny økonomisk fremtid for personer som har fornektet sin økonomiske situasjon alt for lenge. Patrick Grimlund driver selskapet Coaching i Næringslivet, men er utdannet siviløkonom i England og USA. Professor i bedriftsøkonomi ved Uppsala universitet, Magnus Hedberg, er foreleser, coach og konsulent innenfor områdene kundeservice, kommunikasjon og lederskap. Mette og Karl er sykepleiere, men lever som om de eier hvert sitt suksessfulle firma. "Det jeg kjøpte for to dager siden er gammelt i dag. Da kjøper jeg noe nytt," sier Karl. Kan Luksusfellens eksperter hjelpe? Programleder:Patrick Grimlund.

 • 01.30 NCIS (21)

  (Navy NCIS) Amerikansk dramaserie NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. (S8, Ep21) NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet. En soldat har blitt filmet av et sikkerhetskamera når han begikk et mord og NCIS enheten må finne den skyldige. Gibbs gir agent Barrett lov til å ta over en sak med sin egen enhet. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 02.20 How I Met Your Mother (1)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Stella må gi Ted et svar, og Barney har noe han må fortelle Robin. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 02.45 How I Met Your Mother (2)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall prøver å finne igjen det stedet i New York hvor han spiste sin første hamburger. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 03.10 Kongen av Queens (29)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. Deacon og Kelly spør Doug og Carrie om de vil være faddere til deres nyfødte sønn Major. Doug og Carrie klarer imidlertid ikke å bestemme seg for om de skal takke ja eller ikke. Arthur får problemer på jobb når han får hele hovedansvaret i saltstangsjappa. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 03.35 Will & Grace (111)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Grace flytter inn i Leos leilighet i Brooklyn og møter hans vennlige nabo, Julie. Hun er massør og gir Grace en gratis massasje, men ikke helt på den måten Grace er vant til. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 04.00 Will & Grace (112)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Jack starter sitt Barry-prosjekt og Karen gir dem penger. Will jobber med det indre, mens Jack jobber med det fysiske. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 04.25 Gordon Ramsay rydder opp (1)

  (Kitchen Nightmares) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon Ramsay besøker familierestauranten Hot Potato Café i Philadelphia. Ramsay må få orden på tingene for å redde Ellen og Danielle fra å gå konkurs. Programleder:Gordon Ramsay.

 • 05.15 Million Dollar Listing New York (8)
 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (14)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 19.55 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 20.25 Dama til (3)

  Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med kjente menn. Stian Blipp (Stian Blipp) Hjemme i leiligheten til Stian Blipp finner Live ut at Stian ikke er fullt så moden som hun trodde. Men i møte med svigerfar overbeviser Stian stort da han gjennomgår den store Nelvik-familietradisjonen.

 • 20.55 Line jorda rundt (1)

  (Line jorda rundt) Underholdningsserie. Ubereiste Line Elvsåshagen reiser jorda rundt uten penger til mat og overnatting. Hun er avhengig av hjelp fra sosiale medier for å skaffe nye venner og kokko opplevelser i alle verdensdeler. Line tar avskjed fra familien og setter kurs mot Russland. Nå er det til opp til følgerne på sosiale medier hvordan reisen fortsetter. En av utfordringene hun får er at hun skal kline med en jente midt på åpen gate i St. Petersburg. Hvordan går det når Line provoserer russernes homofiendtlige lover? Og klarer hun skaffe seg mat og overnatting kun ved hjelp fra internett?

 • 21.25 Det hemmelege studentlivet (4)

  (The Secret Lives of Students) Britisk dokumentarserie. Vi følger tolv nye studenter den første tiden ved Leicester University. Hvordan stemmer oppdateringene deres på sosiale medium med det de virkelig opplever? Vi følgjer 12 nye studentar den første tida ved Leicester University. Korleis stemmer oppdateringane deira på sosiale medium med det dei verkeleg opplever? Det nærmer seg slutten av semesteret. Har studentene funnet den rette balansen mellom festing og lesing, har de betalt regningene sine, og har de funnet seg til rette blant de andre studentene?

 • 22.15 Hipsters (3)

  (Hipsters) Australsk dokumentarserie. Salg av produkter av og for hipstere er blitt "big business" verden over, og eierne i bransjen er gjerne unge, smarte mennesker. Er de listige utnyttere av trender? Eller er de bare kule ungdommer som har vært heldige? En kombinasjon av begge deler? Uansett, de lager i hvert fall god kaffe! Programleder:Samuel Johnson.

 • 22.40 SoFo (3)

  (Söder om Folkungagatan) Svensk komiserie. Cissi, Rebecka og Gunnar driver kombinert kafé, smoothiebar og treningssenter. De er på stadig søken etter meningen med livet, i en by og i en tid der de fleste meninger med livet allerede er funnet. En dramakomedie om strevet etter å følge med i tiden, og frykten for å ikke ha "fattat grejen". Samtidig ligger det et lite håp om at vi er bra nok som vi er, uavhengig av hvor mange følgere vi har på Instagram. Cissi blir bekymret når hun innser at hun og vennegjengen har mange likheter med sine middelklasseforeldre. Kan løsningen være å bli kjent med en innvandrer? Gunnar lengter etter Rebecka, og Isak har problemer med å finne en dypere kontakt med skjegget sitt. Medvirkende:Nour El-Refai, Mattias Fransson, Björn Gustafson, Lisa Henni.

 • 23.00 Broen (2)

  (Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og hennes nye danske kollega fortsetter å etterforske mordet på Helle Anker. De prøver å finne Helles sønn som mangler alibi, men han er sporløst forsvunnet. Nok et lik dukker opp, og også denne gang har morderen lagt vekt på estetiske detaljer. Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.

 • 23.55 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 00.30 Top Gear (4)

  Britisk underholdningsserie. Hvordan gjøre togreisen billigere, raskere og mer interessant? Programlederne har en frisk idé som de setter ut i livet. Så tar Jeremy en prøvetur med en Jaguar XKR-S og en ny versjon av Nissan GT-R. Hvilken av dem foretrekker han?

 • 01.20 Psykiatrisk avdeling (3)

  (Bedlam) Britisk dokumentarserie fra 2013. Verdens eldste psykiatriske institusjon, Sør-London og Maudsley (SLaM), åpner sine dører. Vi får høre om myter, tabuer og stigma knyttet til psykiske lidelser i dagens Storbritannia. Psykose (Psychosis) For femti år siden ble mennesker med psykiske lidelser låst inne på asyler, og fikk ikke ferdes fritt i samfunnet. I dag får mange pasienter pleie og omsorg hjemme i stedet for på sykehus. Det er imidlertid ulike oppfatninger blant folk om dette er trygt.

 • 02.05 Psykiatrisk avdeling (4)

  (Bedlam) Britisk dokumentarserie fra 2013. Verdens eldste psykiatriske institusjon, Sør-London og Maudsley (SLaM), åpner sine dører. Vi får høre om myter, tabuer og stigma knyttet til psykiske lidelser i dagens Storbritannia. Sammenbrudd (Breakdown) Psykiatriprofessor Robert Howard jobber med eldre mennesker som har mentale lidelser. 67 år gamle Lorraine har en sjelden psykisk tilstand, såkalt hysteri. Etter å ha prøvd flere ulike behandlingsmetoder, uten fremgang, bestemmer Howard seg for ta i bruk den kontroversielle behandlingen elektrosjokk.

 • 02.55 Ung og kroppsfiksert

  (I Want to Change My Body) Britisk dokumentar. Unge briter går drastisk til verks for å få et nytt utseende og filmer seg selv underveis. Alex tar en neseoperasjon som hun har drømt om siden hun var 12 år gammel, mens Jamie forsøker å skjule at han holder på å bli skallet.

 • 04.20 Bondi Beach (14)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 04.45 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 05.15 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie