Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
- Vi har sett at reklamen virker med tobakk og alkohol - nå er det cannabis som står for tur

- Vi har sett at reklamen virker med tobakk og alkohol - nå er det cannabis som står for tur

Generalsekretær i Rusfeltets samarbeidsorgan ser problematisk på produktplassering av cannabis og hasj. Les mer

Siste filmtrailere

Marvel minus mennesker

Disneys første animerte kinofilm fra Marvel-universet er like underholdende som den er bekymringsverdig. Les mer

Sankt Zamperini

Sankt Zamperini

Angelina Jolies «Unbroken» er et langt, dyrt og ubehjelpelig banalt motivasjonsseminar om å aldri gi opp. Les mer

Jenta med ljåen

Jenta med ljåen

«Irenes to liv» er en rolig dødsfilm med råsterke øyeblikk. Les mer

Mulm og mørke

Mulm og mørke

«Nightcrawler» fryder seg over natten i Los Angeles og nattsidene i folk. Les mer

Dødsulykke på Scorsese-filminnspilling

Dødsulykke på Scorsese-filminnspilling

En person omkommet og to skadet Les mer

16.00 V-cup hopp 17.45 EM kunstløp

 • 19.00 Lørdagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

 • 19.45 Lotto-trekning

 • 19.55 Mesternes mester (5)

  Underholdningsserie. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! Dagens tema som er fokus og strategi. Det blir et gjensyn med «planken» hvor deltagerne må svare på spørsmål om hverandre og gå planken en etter en, og det er også duket for to nye, spennende konkurranser i temaet fokus og strategi. Programleder:Dag Erik Pedersen.

 • 20.55 Underholdningsavdelingen (1)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 21.35 Lindmo (2)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Anne Lindmo får besøk av mentaltrener Erik Bertrand Larssen. Bøkene hans solgt i hundretusener, og han har fått sitt eget tv-program. Kommer gjør også komiker Marit Voldsæter, aktuell med forestillingen «Rett fra skrumpleveren» og journalist Lise Askvik som ønsker å ta et aldri så lite oppgjør med helsevesenet. Gruppen Katzenjammer står for kveldens musikalske nummer.

 • 22.35 Kampen om tungtvannet - Location Rjukan

  Norsk dokumentar. Bli med bak kamera og se hvordan Kampen om Tungtvannet ble spilt inn. Vi følger stab og aktører i snø og kulde under opptakene på Norges mest suksessfulle tv-serie. Opptakene på Rjukan er på de samme stedene der aksjonen faktisk skjedde. (Kampen om tungtvannet - Location Rjukan.)

 • 23.05 Kveldsnytt

 • 23.20 Chéri

  Britisk-fransk-tysk romantisk drama fra 2009. En av Paris' mest ettertraktede luksusgledespiker, Lea, har fått seg en ny hobby, den 19 år gamle sønnen til hennes gamle konkurrent, Chéri. Forholdet varer i seks år, og når det brått tar slutt, føler Lea seg dypt såret. Så hvem var egentlig den forførte av de to? (Cheri.) Medvirkende:Michelle Pfeiffer, Rupert Friend, Tom Burke, Iben Hjejle, Kathy Bates. Regi:Stephen Frears.
  Les mer i filmbasen

 • 00.50 Anno (13)

  Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Men både å gjøre opp ild på 1700-talls vis og å få «døden» på besøk i bakgården viser seg å være vanskeligere enn man kunne forutse! Nye svennelærlinger skal velges, og denne gangen skal de opp i skredderlauget. Kjetil skal ta mesterprøven i kokkelauget og må diske opp med uendelig mange retter.

 • 01.30 Anno (14)

  Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Men både å gjøre opp ild på 1700-talls vis og å få «døden» på besøk i bakgården viser seg å være vanskeligere enn man kunne forutse! Begge svennelærlingene har overraskende løst oppgaven likt, og det viser seg at en har sniktittet på skjorten til den andre. Og det er igjen klart for valg av førsteduellant.

 • 02.10 Anno (15)

  Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Men både å gjøre opp ild på 1700-talls vis og å få «døden» på besøk i bakgården viser seg å være vanskeligere enn man kunne forutse!

 • 03.10 Sonic Highways (3)

  (Foo Fighters - Sonic Highways) Amerikansk dokumentarserie. Foo Fighters reiser til åtte legendariske musikkstudioer i åtte forskjellige byer i USA for å skrive på og spille inn sitt 8. album Sonic Highways. «Lyden av Seattle.» (Lyden av Seattle.) Foo Fighters reiser denne gangen til Seattle.

 • 05.55 Skavlan (4)

  Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.45 Kunnskapskanalen

 • 18.00 Hvem tror du at du er? (5)

  Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Mia Gundersen prøver å finne ut hvem hennes morfar egentlig var. Det blir starten på en svært emosjonell reise som avdekker den ene hemmeligheten etter den andre.

 • 19.00 Norsk polarhistorie (4)

  Norsk dokumentarserie. «Kampen om ressursene.» (Kampen om ressursene.) Drømmen om rikdom lokket norske fangstmenn og gruvearbeidere til de iskalde kyster. Med livet som innsats la de grunnlag for industri og velstand.

 • 19.55 Afrika (4)

  (Africa) Britisk dokumentarserie. David Attenborough tar oss med på en utrolig reise gjennom det store og mangfoldige afrikanske kontinentet. Ingen andre steder i verden kan vi oppleve så mange ulike ville dyr i ørkenene, på savannene og i de dype regnskogene. Sør-Afrika er preget av havstrømmene fra øst og vest som støter sammen ved Kapp det gode håp. De danner store skybanker og tåke, som skaper et rikt dyreliv både på land og i havet. Det mest imponerende fenomenet er den såkalte sardinflukten, som er den største samlingen av av rovfisk på kloden.

 • 20.45 Billedbrev fra Europa

  Norsk dokumentar. «Romas fontener.» (Romas fontener.) Norsk dokumentar. Bare de færreste kjenner den spennende historien bak Romas vakre fontener. Det er en fortelling som starter for mer enn 2000 år siden og som er uløselig knyttet til byen Romas egen historie.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Ustoppelege Lance Armstrong

  (Stop at Nothing: the Lance Armstrong Story) Australsk dokumentar. Da den tidligere profesjonelle syklisten Lance Armstrong lurte verden trill rundt, spant han seg inn i et nett av løgner som skulle koste ham venner, ekteskap og karriere. (Ustoppelege Lance Armstrong.)

 • 22.40 Møtet med dødsleirene

  (Night Will Fall) Britisk dokumentar. De første britiske fotografene som var med inn i de tyske konsentrasjoinsleirene i april 1945, møtte en sjokkerende virkelighet. Først nå, 70 år etter krigen, blir disse bildene vist i en nyprodusert dokumentar. Kjente regissører som Alfred Hitchcock og Sidney Bernstein var med å dokumentere dødsleirene, men filmen ble stanset av britiske myndigheter av hensyn til samarbeidet med Tyskland etter krigen. I dag vises filmen på en rekke TV-stasjoner i forbindelse med den internasjonale Holocaust - dagen. (Møtet med dødsleirene.)

 • 23.55 Sunset Limited

  (Sunset Limited) Amerikansk drama fra 2011. En gudfryktig og tidligere kriminell prøver å forstå hvorfor en ateist og professor ønsket å dø, etter å ha hindret selvmordsforsøket hans. Basert på et skuespill av Cormac McCarthy. Medvirkende:Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones. Regi:Tommy Lee Jones. (15. år)

 • 01.25 Skavlan (4)

  Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, samtalen i fokus - og den beste musikken.

 • 02.25 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Mitt Dansecrew (4)

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.50 LørdagsMagasinet

 • 19.10 Sportsnyhetene

 • 19.20 Været

 • 19.30 Dyrepasserne (2)

  Norsk underholdningsserie. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Den sibirske tigeren Boonya lander på norsk jord. Dyrepasser Hilde gleder seg til å møte den russiske hunntigeren. Tigeren Rex gir sin nye venninne en røff og tøff start på tilværelsen i parken. En gjeng med dyrepassere skal flytte en gjeng med svanegjess. Det viser seg å bli en ganske så krevende jobb, for svanegjess slenger gjerne ut en vinge eller to.

 • 20.00 Hver gang vi møtes (5)

  Norsk underholdningsserie. Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Silje Nergaard, Jonas Fjeld, OnklP, Thom Hell og Inger Lise Rypdal bor sammen på Kjærnes gård. Under oppholdet deler de erfaringer og historier, og hyller hverandre ved å gjøre personlige tolkninger av hverandres mest kjente låter. Det blir en leken dag når det denne uka er Silje Nergaard som står i fokus i Hver gang vi møtes. Silje Nergaard er Norges mestselgende jazzartist gjennom tidene. Hun har vært en populær artist her hjemme siden hun debuterte med «Tell me where you're going» for 25 år siden. Etter hvert har hun beveget seg fra jazzete popmusikk til poppete jazz, og også fått en svært levende karriere i utlandet. Hun har blant annet vært Grammy-nominert, og mottatt Årets Spellemann, som en av kun tre kvinnelige artister. Silje er en kreativ og leken dame, og byr på frokost med niste på låven før hun inviterer til eggekasting. Dagens andre aktivitet setter artistenes kreative evner på prøve.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.15 Været

 • 21.20 Sportsnyhetene

 • 21.40 Hver gang vi møtes (5)

  Norsk underholdningsserie. Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Silje Nergaard, Jonas Fjeld, OnklP, Thom Hell og Inger Lise Rypdal bor sammen på Kjærnes gård. Under oppholdet deler de erfaringer og historier, og hyller hverandre ved å gjøre personlige tolkninger av hverandres mest kjente låter. Det blir en leken dag når det denne uka er Silje Nergaard som står i fokus i Hver gang vi møtes. Silje Nergaard er Norges mestselgende jazzartist gjennom tidene. Hun har vært en populær artist her hjemme siden hun debuterte med «Tell me where you're going» for 25 år siden. Etter hvert har hun beveget seg fra jazzete popmusikk til poppete jazz, og også fått en svært levende karriere i utlandet. Hun har blant annet vært Grammy-nominert, og mottatt Årets Spellemann, som en av kun tre kvinnelige artister. Silje er en kreativ og leken dame, og byr på frokost med niste på låven før hun inviterer til eggekasting. Dagens andre aktivitet setter artistenes kreative evner på prøve.

 • 22.15 Gullfisken 2014

  Direkte fra Chateau Neuf. En samlet reklamebransje sitter spent i salen i Chateau Neuf når seerne skal stemme frem fjorårets beste TV-reklame. Sendingen ledes av programlederne Einar Tørnquist og Morten Ramm.

 • 23.25 Mission Impossible 3

  Terningkast 5(Mission: Impossible III) Amerikansk-tysk action fra 2006. Agenten Ethan Hunt har trukket seg tilbake fra aktiv tjeneste i den hemmelige organisasjonen IMF - Impossible Mission Force - og tjenestegjør nå som mentor og trener for kommende agenter. Han tenker å gifte seg med sitt livs kjærlighet, Julia, som lever lykkelig uvitende om hva Ethan egentlig gjør i jobben. Men så blir Hunt kalt tilbake i tjeneste og satt opp mot sin tøffeste motstander noensinne, Owen Davian, en samvittighetsløs våpensmugler med verden som sitt virkefelt. Medvirkende:Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Keri Russell. Regi:J.J. Abrams. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.55 Senkveld med Thomas og Harald (1)

  Talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Thomas og Harald er tilbake. Det har stormet rundt toppblogger Caroline Berg Eriksen den siste måneden. Hun er gjest i sesongens første «Senkveld", sammen med Dag Otto Lauritzen og skuespillerne Trond Fausa Aurvåg og Benjamin Helstad. Spellemann-vinner Admiral P. spiller.

 • 03.00 Phone Booth

  Terningkast 4(Phone Booth) Amerikansk thriller fra 2002. Hva gjør du om du går forbi en telefonkiosk og hører det ringe? Du vet det må være feil nummer, at samtalen ikke er til deg, men instinktene dine tvinger deg til å løfte av røret. En ringende telefon krever å bli svart, men når Stu Shepard tar samtalen, blir han kastet ut i et nervepirrende spill. Dødelig telefon.Stu svarer en ringende telefon i en telefonkiosk. Legg på, sier oppringeren og du er en død mann!Snikskytteren (Kiefer Sutherland) gir Stu en demonstrasjon på at han mener alvor, og skyter en tilfeldig forbipasserende mann. Politiet er straks på åstedet, og alle tror Stu i telefonkiosken er desperadoen med skytevåpen. Han får klar beskjed av oppringeren om at han selv er en død mann hvis han røper noe, og det dødelige spillet innledes. Politikaptein Ramey (Forest Whitaker) forsøker å overtale Stu til å komme ut fra telefonkiosken, men uten hell. Og uten at noen vet om det - hverken politistyrkene som strømmer til, mediaoppbudet som stadig vokser, Stus kone Kelly som kommer til og hans klient/elskerinne Pamela - har snikskytteren dem alle på kornet. Ettermiddag blir til kveld, og nervespillet blir mer og mer intenst. Stu, som er en uetisk og selvgod yuppi, må foreta en uventet moralsk evaluering. Oppringeren stripper ham naken og avslører alle Stus løgner og halvsannhet. Medvirkende:Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker. Regi:Joel Schumacher. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.20 X Factor UK (5)

  (X Factor UK) Britisk underholdningsprogram. Simon Cowell, Cheryl Cole, Mel B og Louis Walsh leter etter Storbritannias største sangtalent i den 11. sesongen av X Factor UK.

 • 05.10 Forensic Firsts (7)

  Amerikansk dokumentarserie. Dagens krimteknikere bruker svært avanserte vitenskapelige metoder for å fange farlige kriminelle. Denne dokumentarserien ser nærmere på hvordan disse metodene ble til, og hvordan de fungerer i praksis.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Fail Army (16) 17.30 Fail Army (17)

 • 18.00 Fail Army (18)

  Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden, som på den populære YouTube-kanalen med samme navn!

 • 18.30 Fail Army (19)

  Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden, som på den populære YouTube-kanalen med samme navn!

 • 19.00 Fail Army (20)

  Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden, som på den populære YouTube-kanalen med samme navn!

 • 19.30 What Went Down (2)

  Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess? Spektakulære jetski-triks, menneskelig hamsterhjul og en kar som skal slå på en pinata med et brød, men treffer kompisen sin i stedet.

 • 20.00 Fjorden Cowboys (2)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Lothepus har liten tro på Joars evner som selvstendig entreprenør.

 • 20.30 Fjorden Cowboys (3)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar skal overta jobben fra Lothepus i «Rævhålet» og problemene står i kø den første dagen på egne bein. Lothepus har tatt på seg en spektakulær og risikabel sprengningsjobb, men før han kommer så langt settes tålmodigheten hans alvorlig på prøve.

 • 21.00 Lucky Number Slevin

  Terningkast 3(Lucky Number Slevin) Tysk-amerikansk krimdrama fra 2006. Slevin drar til New York for å besøke kameraten Nick. Nick er ikke hjemme, og Slevin ender i stedet midt i en krig mellom to mafiabosser. Med ett har han både mafiabossene, en leiemorder og en detektiv etter seg, som alle tror at Slevin er Nick. Medvirkende:Morgan Freeman, Josh Hartnett, Lucy Liu, Ben Kingsley. Regi:Paul McGuigan. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 Slipp Jimmy fri

  (Slipp Jimmy fri) Norsk-britisk animasjonskomedie fra 2006. Roy Arnie har en drøm. En dag skal han drive sitt eget sirkus og erobre verden. Nøkkelen til Roy Arnies drøm er Jimmy, et grisehekta narkovrak av en sirkuselefant som skjuler en farlig verdifull hemmelighet. Alt Roy Arnie trenger å gjøre er å slippe Jimmy fri og drømmen vil bli virkelig. Roy Arnies sirkus-drøm.Fire trøtte typer, tre gangstere, fem veggiser og en million grunner til å slippe fri én elefant..Roy Arnie har en drøm. En dag skal han drive sitt eget sirkus og erobre verden. Nøkkelen til Roy Arnies drøm er Jimmy, et grisehekta narkovrak av en sirkuselefant som skjuler en farlig verdifull hemmelighet. Alt Roy Arnie trenger å gjøre er å slippe Jimmy fri og drømmen vil bli virkelig.Men så rømmer elefanten og flykter opp på vidda. Roy Arnie og de trøtte typene halser etter, men de er ikke alene. Rabiate dyrevernere, morderiske samegangstere og et forfylla jaktlag kaster seg inn i den storslåtte elefantjakten i praktfullt fjellandskap.Der har imidlertid den abstinenslidende Jimmy fått selskap av en usedvanlig heltemodig elg. Regi:Christopher Nielsen. (15. år)

 • 00.50 Her Majesty's Prison: Aylesbury (2)

  Britisk dokusåpeserie. Vi følger livet bak murene i Aylesbury-fengselet der noen av Storbritannias mest beryktede ungdomsforbrytere soner dommene sine.

 • 01.50 Criminal Minds (18)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Tre menneskelik blir funnet med halsen skåret over, etterforskerne tror at seriemorderen kanskje er drept etter at orkanen Katrina herjet over New Orleans. Men så dukker et fjerde lik opp i det franske kvarter, og alt tyder på at drapsmannen er på ferde igjen. Alle bevis og mulige spor som det lokale politiet hadde fått på bordet er forsvunnet i Katrinas herjinger. Det eneste sporet er «Jones", som etterforskningslederen fikk notert ned før han druknet da vannet steg enormt i New Orleans. Medvirkende:Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

 • 02.40 Criminal Minds (19)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere hus blir påtent, men politiet sliter med å finne noe mønster i brannstifterens herjinger. Agent Gideon og hans kolleger får oppdraget med å lage en profil på gjerningsmannen. De finner ut at alle ofrene er velstående og har ulike firma som har bygget i samme området. Dette området skal være forurenset. Medvirkende:Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

 • 03.30 Criminal Minds (20)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Agentene i Criminal Minds må løse saken der en russisk immigrant er kidnappet. Medvirkende:Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

 • 04.20 Criminal Minds (21)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere mennesker som har vært savnet blir funnet i det samme området - alle døde. Gideon og hans menn tror at gjerningsmannen eller mennene, har jaktet på personene som de har drept mer eller mindre som en sport. Medvirkende:Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

 • 05.10 Criminal Minds (22)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. «Legacy.» Det starter på mystisk vis. En etter en forsvinner hjemløse mennesker fra bymiljøet i Kansas City. Politiet står uten spor og ber Gideon og hans team om bistand. Medvirkende:Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.30 Bilfikserne (7) 17.30 Bilfikserne (8)

 • 18.30 Bilfikserne (9)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Jaguar XJC.» (Jaguar XJC.) XJC er to-dørsversjonen av XJ6. Den legendariske «sportsbilen for forretningsmenn» var den siste Jaguar-en som ble designet av sir William Lyons, og bilen har mange beundrere.

 • 19.30 Bilfikserne (10)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Audi TT.» (Audi TT.) Mike er på jakt etter den billigste Audi TT Quattro han kan finne - denne er 450 km unna, i Cornwall. Kan Edd reparere girkassen og sørge for at de tjener penger?

 • 20.30 Et magisk liv (1)

  (Dynamo: Magician Impossible) Dokumentar. (1.) Den britiske magikeren Dynamo svever på en spektakulær Matrix-måte, flytter skillet til ei jente på Miami Beach og gjør triks med rockelengenden Ian Brown.

 • 21.30 Superhuman Science (7)

  (Superhuman Science) (7.) De mest overmenneskelige, virale videoene på Internett analyseres av ledende personer innen fysikk, kjemi, biologi og digitale medier.

 • 22.00 Superhuman Science (8)

  (Superhuman Science) (8.) De mest overmenneskelige, virale videoene på Internett analyseres av ledende personer innen fysikk, kjemi, biologi og digitale medier.

 • 22.30 Edge of Alaska (4)

  (Edge of Alaska) (4.) I Alaskas villmark ligger den tøffeste byen i USA: McCarthy. De 42 personene som er dristige nok til å bo her, må hanskes med elementene for å kunne fortsette nybyggertilværelsen.

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (10)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. (10.) Otto må flytte uthuset siden jorden har frosset. Eivin tar med Eve på hennes første hjortejakt på Afognak Island, og Atz og sønnene samler trær til et stort prosjekt.

 • 00.30 En dag i Auschwitz

  (One Day in Auschwitz) Dokumentar. 70 år etter at hun ble satt fri, vender Kitty Hart-Moxon tilbake til Auschwitz for å snakke med to 16 år gamle elever om utholdenhet, styrke og vennskap.

 • 01.30 Livsfarlig fangst (5)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «På grunn.» (On the Rocks.) Bli med mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de farlige og iskalde farvannene i Beringhavet.

 • 02.30 Livsfarlig fangst (6)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Oppgjøret.» (Falling Down.) Bli med mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de farlige og iskalde farvannene i Beringhavet.

 • 03.30 Livsfarlig fangst (7)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. (7.) Bli med mannskapene om bord på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de livsfarlige, iskalde farvannene på Beringhavet.

 • 04.20 Livsfarlig fangst (8)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. (8.) Bli med mannskapene om bord på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de livsfarlige, iskalde farvannene på Beringhavet.

 • 05.10 Livsfarlig fangst (9)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Skipper Harris under opplæring.» (Skipper Harris in Training.) Bli med mannskapene om bord på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de livsfarlige, iskalde farvannene på Beringhavet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.30 Killer karaoke (1) 17.30 Neste sommer (1)

 • 18.00 Neste sommer (2)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. Terjes tenåringsdatter har bursdag, og Anki skal introduseres for familien. Hun forstår fort at mamma forguder Terjes ekskone Vigdis, og da legger hun en plan for å imponere sin potensielle svigermor. Per Ivar vil bare nyte deilige dager, men blir kommandert hjem for å hente malingen i boden. Han kjøper bare malingen i stedet og nyter sola i all hemmelighet, men dagen tar snart en ny vending.

 • 18.30 Gift ved første blikk Danmark (2)

  (Gift ved første blik, sesong 2) Dansk realityserie. De åtte single har blitt til fire par og dagen for bryllupene er kommet. Familie og venner sitter klare til å holde bryllupsfest etter alle kunstens regler. De kommende ekteparene har aldri møtt hverandre før, men har sagt ja til det arrangerte ekteskapet på bakgrunn av ekspertenes matching. Men hva skjer når de ser hverandre for første gang på Rådhuset?

 • 19.30 Sinnasnekker'n (15)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Halvard (25) og Solvor (25). Halvard kjøpte huset med intensjon om å pusse det opp. Men etter å ha revet store deler av det, stod han igjen med nesten ingenting og uten aning om hvordan han skulle bygge det opp igjen.

 • 20.30 America's Funniest Home Videos (1)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

 • 21.00 America's Funniest Home Videos (2)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

 • 21.30 Miss Undercover 2

  (Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous) Amerikansk actionkomedie fra 2005. FBI-agenten Gracie Hart får i oppdrag å markedsføre FBI, og hun drar ut på turné sammen med den brutale Sam Fuller som livvakt. Men da hennes venner fra skjønnhetskonkurransen Miss USA blir kidnappet, bestemmer hun seg for å trosse sjefens ordre og reise til Las Vegas for å finne dem. Medvirkende:Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, William Shatner. Regi:John Pasquin. (11. år)

 • 23.40 Måneraketten

  Terningkast 3(Moonraker) Britisk action fra 1979. Et amerikansk romskip er kapret og Bond er satt på saken. Sammen med den vakre CIA-agenten Holly Goodhead befinner han seg snart i en kamp på liv og død mot Hugo Drax, en maktsyk industrimagnat med en grufull plan som kan ødelegge alt menneskelig liv på jorden. Medvirkende:Roger Moore, Lois Chiles, Michael Lonsdale, Richard Kiel. Regi:Lewis Gilbert. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.05 V (5)

  (V) Amerikansk science fiction-serie. De Besøkende er utenomjordiske vesener som er kommet til verdens 29 største byer for å hjelpe menneskeheten. De blir møtt med frykt, nysgjerrighet og i noen tilfeller tilbedelse. Erica blir angrepet i sitt eget hjem og skjønner at hun er i livsfare. Etter at de Besøkende styrker sitt eget forsvar, må Resistansen rekruttere et nytt og farlig medlem til sin sak. Anna undrer seg over Chads motvilje mot å gjøre noe i forhold til diagnosen han fikk. Samtidig bekymrer Ryan seg over Vals noe unormale graviditet. Medvirkende:Scott Wolf, Morena Baccarin, Laura Vandervoort, Logan Huffman, Lourdes Benedicto.

 • 02.55 Nikita (15)

  (Nikita) Amerikansk actionserie. Nikita blir sjokkert av Carlas inngående beskrivelser fra kvelden hun ble arrestert. Alex dukker opp på Zetrovs pressekonferanse for å komme med en kunngjøring.

 • 03.40 Special Victims Unit (7)

  (Special Victims Unit, år 7) Amerikansk spenningsserie. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

 • 04.25 CSI: NY (3)

  (CSI: NY, år 7) Amerikansk krimserie. Når et ektepar blir funnet banket opp i sitt eget hjem, identifiserer en mor sin egen sønn som drapsmannen og CSI tror de har den mistenkte. Men alt er ikke som det virker som når et annet vitne står fram.

 • 05.15 Money From Strangers (4)

  (Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet?

 • 05.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 Storage Hunters (10) 17.30 How I Met Your Mother (21)

 • 18.00 How I Met Your Mother (22)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Robin og Lily prøver å lage den perfekte cocktailen i et forsøk på å avverge en krangel mellom Barney og Marshall. Ted gjør seg klar til å reise bort sammen med Zoey. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 18.30 Simpsons (4)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En gammel skolevenninne av Marge kommer til Springfield, og Lisa beundrer henne enormt for karrieren hun har skapt seg. Marge blir sjalu.

 • 19.00 Simpsons (5)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bart begynner å tjene store penger når han lager t-skjorter med slagord på. Dette får Homer til å føle seg utenfor i familien og han gir Lisa all sin oppmerksomhet.

 • 19.30 Simpsons (6)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Mr. Burns kutter i sine ansattes frynsegoder og med ett står Springfields innbyggere uten sårt tiltrengte medisiner. Homer og andre fra byen tar saken i egne hender og drar til Canada for å skaffe det de trenger.

 • 20.00 How I Met Your Mother (23)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Gjengen forteller Ted hva de egentlig synes om Zoey mens han prøver å ta en avgjørelse som kan påvirke fremtiden deres sammen. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 20.30 How I Met Your Mother (24)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney og Robin kommer bedre overens igjen mens de blander seg borti Teds forhold. Ted er opptatt med å være forlover, mens Lily og Marshall venter på at han skal bli matforgiftet. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 21.00 The Goldbergs (3)

  (The Goldbergs) Amerikansk dramakomedie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Adam og Barry setter sammen et rockeband i garasjen og inviterer Erica og Lainey med uten å tenke over konsekvensene. Det kongelige bryllupet inspirerer Bev til å fornye sine egne løfter. Medvirkende:Jeff Garlin, Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia.

 • 21.30 Garasjen (8)

  (Garasjen) Norsk underholdningsprogram. I programserien «Garasjen» møter bilentusiasten Asgeir Borgemoen likesinnede med lidenskap for bil og bilsport. I denne episoden møter du bilmekanikeren Marius Fossheim som har en drøm av en gammel boble stående i garasjen. Problemet er at han aldri har tid til å fikse den, men det har Asgeir tenkt å gjøre noe med. Asgeir har også tatt turen til Lyngåsbanen i Lier for å ta et verdig farvel med den 40 år gamle banen som nå skal legges ned. I tillegg skal Silje Nordnes fra P3-morgen øvelseskjøre med Asgeir på glattbane, hun har nemlig ikke lappen.

 • 22.30 Jerry Maguire

  Terningkast 2(Jerry Maguire) Amerikansk drama fra 1996. Jerry Maguire er agent for profesjonelle idrettsfolk, og har så mange klienter at han ikke har tid til å bry seg om en eneste av dem. En kveld på et hotellrom setter han seg ned og skriver et memo om hva de egentlig burde prioritere i bransjen. Memoet gir ham stående applaus når han kommer tilbake på kontoret, men når Jerry blir oppsagt et par dager senere, forsvinner alle vennene hans. Likevel seirer kjærligheten til slutt, og livet får en ny mening. Medvirkende:Tom Cruise, Cuba Gooding Jr., Renée Zellweger, Kelly Preston. Regi:Cameron Crowe. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.00 The Express

  (The Express) Amerikansk drama fra 2008. Filmen fokuserer på forholdet mellom Ernie Davis, en talentfull afroamerikansk idrettsutøver, og treneren hans ved Syracuse University, Ben Schwartzwalder. Ben rekrutterer Davis i en tid da borgerrettsbevegelsen var i vekst, men Davis opplevde fortsatt diskriminering. Hvordan han taklet dette og måten han utfordret Schwartzwalder til å beskytte spillerne sine ble en viktig årsak til flere gode sesonger på fotballbanen. Medvirkende:Rob Brown, Dennis Quaid, Darrin Dewitt Henson. Regi:Gary Fleder.
  Les mer i filmbasen

 • 03.20 Cops Reloaded (57)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 03.50 Cops Reloaded (58)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.10 Cops (6)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 04.35 Ink Master Sverige (8)

  (Ink Master Sverige) Svensk realityserie. Sveriges mest talentfulle og lovende blekk-kunstnere konkurrerer mot hverandre. Kveldens oppdrag er noe av det vanskeligste innenfor faget: portrett.

 • 05.25 Cheers (2)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. (S1, Ep2) Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er… Diane mobber Sam for at han går ut med så dumme damer, og han begynner å lete etter en smartere kjæreste.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.45 Ekstremt vekttap (1) 17.40 Ungkaren Australia (5)

 • 18.45 Mannen uten ansikt

  Terningkast 4(The Man Without a Face) Amerikansk drama fra 1993. Justin McLeod er en outsider i det lille samfunnet der han har bodd i sju år. Han er en merket mann, både utvendig og innvendig. Ansiktet hans er vansiret etter en bilulykke, og han har valgt å trekke seg tilbake fra omverdenen. Før ulykken var lærer. Nå livnærer han seg som kunstner. Så møter han tolv år gamle Chuck, en slags likesinnet, som får «mannen uten ansikt» til å hjelpe seg. Medvirkende:Nick Stahl, Mel Gibson, Margaret Whitton. Regi:Mel Gibson.
  Les mer i filmbasen

 • 21.00 Hit and Run

  (Hit and Run) Amerikansk romantisk komedie fra 2012. Tidligere fluktbilsjåfør Chalie Bronson setter vitnebeskyttelsesprogram-identiteten sin på spill for å hjelpe kjæresten sin å komme til Los Angeles. Underveis jages de både av politiet og Charlies tidligere gjeng. Medvirkende:Dax Shepard, Kristen Bell, Bradley Cooper. Regi:Dax Shepard, David Palmer.
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 Mørket

  (The Dark) Amerikansk grøsserthriller fra 2005. Adele tar datteren Sarah med til den walisiske kysten for å besøke hennes far, men Sarah rømmer, og foreldrene finner henne - druknet. Kort tid senere dukker en annen liten pike opp, tilsynelatende fra intet. Hvem er hun? Og hva vil hun? Historien om en godseier som gjennomførte et forferdelig masseselvmord med sine brødre 60 år tidligere finner sin vei til de fortvilte foreldrene, og svarene på alle spørsmålene nærmer seg raskt. Medvirkende:Sean Bean, Sophie Stuckey, Maurice Roëves, Abigail Stone. Regi:John Fawcett. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.50 Cold Case (17)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Vera har vært besatt av en gammel mordbrannsak de siste ukene, og når han forsvinner håper hans bekymrede teamkolleger at en ny vending i saken fra 2006 kan gi ledetråder til hvor han befinner seg. Del 1.

 • 01.50 Cold Case (18)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Et nytt drap blir knyttet til en seriemorder som tilsynelatende har vært inaktiv i 27 år. Diane Yates, en tøff FBI-agent som var ansvarlig for at Stillamns ekteskap tok slutt, dukker opp for å hjelpe til med å finne drapsmannen som har unnveket henne i 30 år. Del 2.

 • 02.50 Cold Case (19)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Etter å ha funnet seriemorderens identitet, og noen av hans planlagte fremtidige mål, samarbeider teamet med FBI for å pågripe ham mens de jobber for å lokalisere og beskytte de personene han skulle å drepe.

 • 03.50 Sigøynerliv (6)

  (A Gypsy Life for Me) Britisk dokumentarserie. Vi følger livene til sigøynere og reisende gjennom en hel sommer. Det er en feiring av sigøynerkulturen så vel som en titt inn i deres hemmelige verden. Vi møter mange fargerike personer og får bli med på en av de største hendelsene i sigøynerkalenderen - en talentkonkurranse. Denne stolte og livsglade kulturen, som er over 1000 år gammel, kan ikke undertrykkes. Sigøyneren Violet Cannon, som er aktivist og forfatter, er på Lee Gap hestemarked i Yorkshire. Hun introduserer oss for faren sin som har solgt hester her i årevis. Violet forklarer også tradisjonsendringene i sigøynermarkedene.

 • 04.55 Sigøynerliv (7)

  (A Gypsy Life for Me) Britisk dokumentarserie. Vi følger livene til sigøynere og reisende gjennom en hel sommer. Det er en feiring av sigøynerkulturen så vel som en titt inn i deres hemmelige verden. Vi møter mange fargerike personer og får bli med på en av de største hendelsene i sigøynerkalenderen - en talentkonkurranse. Denne stolte og livsglade kulturen, som er over 1000 år gammel, kan ikke undertrykkes. Tiden er ute for sigøynerne som bor på Dale Farm i Essex, Storbritannias mest kontroversielle sigøynertomt. Lensmannen kommer for å jage dem vekk. Vi besøker Ruth Butcher og mannen Walter. Vognen deres er full av bilder og minner om 47 års reisende ekteskap.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.00 The Middle (9) 17.30 The Middle (10)

 • 18.00 Brannstasjonen (5)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass! I dokumentarserien Brannstasjonen følger vi hverdagen på Stavanger brannstasjon - en av Norges travleste brannstasjoner. Anders og Svein Egil får melding om en trafikkulykke. Det er mange damer som setter pris på brannfolkene, noe Kristian får merke. En enebolig står i full fyr, og det kan være mennesker i huset.

 • 18.30 Brannstasjonen (6)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass! I dokumentarserien Brannstasjonen følger vi hverdagen på Stavanger brannstasjon - en av Norges travleste brannstasjoner. En ung mann truer med å hoppe fra en bro. En innringer melder om røyk fra en kafé midt i trehusbebyggelsen. Anne Britt må slukke en overtent bil som står tett opp mot flere bolighus.

 • 19.00 Brannstasjonen (7)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass! I dokumentarserien Brannstasjonen følger vi hverdagen på Stavanger brannstasjon - en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden av Brannstasjonen får Kjetil nærkontakt med aggressive bier. To biler kolliderer på motorveien inn til Stavanger. Det er en mulig gasslekkasje på et stort tankanlegg ved et boligfelt. Lynet nærmer seg anlegget og kan slå ned og utløse en gedigen eksplosjon.

 • 19.30 Brannstasjonen (8)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass! I dokumentarserien Brannstasjonen følger vi hverdagen på Stavanger brannstasjon - en av Norges travleste brannstasjoner. Det meldes om tett røyk i fra et bolighus. Et helt nabolag har fått oversvømmelse i husene sine. Brannfolka rykker ut for å pumpe ut vannet fra husene og redde beboernes eiendeler. Roald og mannskapet er på plass på åstedet før helsepersonell etter en alvorlig trafikkulykke. De må søke i mørket etter bilføreren som de frykter ligger hardt skadet i sjøen.

 • 20.00 Dr. Dolittle 4 - Presidenthunden

  (Dr. Dolittle: Tail to the Chief) Amerikansk-kanadisk familiefilm fra 2008. Akkurat som faren sin kan Maya Dolittle snakke med dyr. En dag får hun en telefon fra presidenten. Han ber henne om hjelpe med å forhindre en hundekatastrofe. Medvirkende:Kyla Pratt, Peter Coyote, Malcolm Stewart, Niall Matter, Elise Gatien. Regi:Craig Shapiro.
  Les mer i filmbasen

 • 21.30 Charlie's Angels: Full Throttle

  Terningkast 4(Charlie's Angels: Full Throttle) Amerikansk actionkomedie fra 2003. Charlies engler Alex, Nat og Dylan er tilbake i enda et actionfylt eventyr. Denne gangen må jentene forsøke å redde to sølvringer som inneholder FBIs vitnebeskyttelsesregister. Jakten på filene trappes opp etter at vitnene blir funnet myrdet, og det er bare englene som kan stoppe den skyldige ved hjelp av sine snedige forkledninger og kampteknikker. Medvirkende:Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu. Regi:McG. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 Venner med penger

  Terningkast 3(Friends with Money) Amerikansk romantisk drama fra 2006. Fire kvinner har vært nære venner gjennom hele voksenlivet. Tre av dem er godt gift og tror de har funnet seg til rette blant designerklær og veldedighetsmiddager. De uroer seg for fjerdemann Olivia, som slett ikke befinner seg i samme økonomiske situasjon som sine venninner - og i tillegg er singel. De forstår ikke hvordan hun kan leve som hun gjør. Vennskapet forandres imidlertid drastisk når alle tvinges til å tenke gjennom livsstilen de har valgt. Medvirkende:Jennifer Aniston, Frances McDormand, Catherine Keener, Joan Cusack, Greg Germann. Regi:Nicole Holofcener.
  Les mer i filmbasen

 • 01.00 Charlie's Angels

  Terningkast 3(Charlie's Angels) Amerikansk actionkomedie fra 2000. Når verdens terrorister truer, tilkaller verdens mektigste ledere en mann ...og han tilkaller sine engler. De er vakre, de er uhyre dyktige, og de jobber for Charlie. Medvirkende:Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu. Regi:Joseph McGinty Nichol. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.45 Real Housewives of Beverly Hills (14)

  (The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Kyle og Lisa bestemmer seg for å arrangere bursdagsfest for ektemennene sine, og Kyle og Carlton krangler.

 • 03.45 The Ellen DeGeneres Show (2)

  (The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen får besøk av Kim Kardashian og Iggy Azalea, og Rita Ora opptrer.

 • 04.45 The Ellen DeGeneres Show (3)

  (The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen får besøk av Channing Tatum og Nicki Minaj.

 • 05.30 Mike & Molly (2)

  (Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Mike og Carl drar på shopping for å finne klær til Mikes viktige date. Molly sliter med en forkjølelse, noe som leder til katastrofe.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Nytt på nytt (4)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum. Gjester denne uken er Inga Marte Thorkildsen og Bent Høie.

 • 20.00 Verdens beste skijenter (5)

  Norsk dokumentarserie. Hvordan holder skijentene motivasjonen oppe når livet byr på store utfordringer? I dagens episode møter vi Astrid Uhrenholdt Jacobsen, en skiløper med en spesiell historie. Astrid har vært gjennom flere prøvelser enn de fleste. Allikevel fortsetter hun å satse. Hvordan holder hun motivasjonen oppe når livet byr på store utfordringer?

 • 20.40 Rundlurt - UK (4)

  (Tricked) Britisk underholdningsserie. Gjennom triks, forkledning og illusjoner jakter magikeren Ben Hanlin på kjendiser og tilfeldig forbipasserende for å overraske dem. Denne gangen blir stjernen Jody Latham invitert med på fisketur, men hun oppfører seg ikke helt som hun bør.

 • 21.25 Månedens ansatt

  (Employee of the Month) Amerikansk romantisk komedie fra 2006. Den dovne og umotiverte Zack innser raskt at det skal mye mer enn flørt til hvis han skal vinne den nyansatte Amys hjerte og oppmerksomhet. Han må vinne den ettertraktede tittelen som «Månedens medarbeider» fra erkefienden Vince - firmaets største streber. (Månedens ansatte.) Medvirkende:Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick. Regi:Greg Coolidge. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.10 Underholdningsavdelingen (1)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 23.50 Latter Live (5)

  Underholdning. Norges ledende komikere både på scenen og backstage. Olav Svarstad Haugland er badass kristen som ber for hvem som helst, Jonas Kinge Bergland er en feiging i møte med sykkeltyver og Lars Berrum er en stilig kar i gullshorts.

 • 00.20 Game of Thrones (7)

  (Game of Thrones) Amerikansk dramaserie. Tyrion får en uventet alliert. Daario ber Dany om å la ham gjøre det han gjær best. Jon varsler om et svakt punkt i Muren, men blir ikke hørt. Og Brienne og Pod følger et nytt spor. Medvirkende:Lena Headey, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Kristofer Hivju.

 • 01.10 Game of Thrones (8)

  (Game of Thrones) Amerikansk dramaserie. (The Mountain and the Viper.) Uventede gjester kommer til Muldby. Petyr Baelish er mistenkt for drap. Ramsay prøver å imponere faren sin, og Tyrons skjebne blir avgjort. Medvirkende:Lena Headey, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Kristofer Hivju.

 • 02.05 Top Gear (2)

  (Top Gear) Britisk underholdningsprogram. Jeremy Clarkson prøvekjører en Ferrari F12 med 730 hestekrefter i Skottland. Richard Hammond jakter på verdens beste drosje, og James May hyller BBCs fjernsynssenter.

 • 02.55 Menneskeforsøk (3)

  Dansk dokumentarserie. I vår tid dyrker vi mosjon og prestasjon som aldri før. Vi skal bli sterkere, raskere og mer utholdende i alle situasjoner. Hvor langt på vei kan vi forbedre oss ved hjelp av lovlige middel? Og hjelper det? Hva skjer med oss dersom vi mister kontrollen over hjernen? De tre forsøkspersonene må teste hvordan digre magneter virker inn på bevegelsene våre, og om hypnose egentlig kan ta styringen over oss.

 • 03.25 Eit enklare liv (2)

  (Where the Wild Men Are With Ben Fogle) Britisk dokumentarserie. Ben Fogle reiser jorda rundt til folk som har snudd ryggen til den moderne sivilisasjonen, og bosatt seg der ingen skulle tro at noen kunne bo. I Alaska treffer Ben Fogle en liten familie som bor i et selvlaget husvære i fjellene, og bruker halve året på fotturer.

 • 04.10 Sex og pinlege sjukdomar (3)

  (Unsafe Sex in the City) Britisk helseserie. Flere unge tar sjanser og har usikker sex. På klinikken for seksuell helse i Manchester kommer de inn med kjønnsvorter, veskende blemmer, peniser som drypper og utflod som ikke lukter godt. Hvordan takler helsepersonellet situasjonen? Kan de stanse en epidemisk utvikling av kjønnssykdommer?

 • 05.10 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php