Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Siste filmtrailere

pluss
Han ble så plaget av hysteriske kvinner at han forlot Hollywood for alltid

Han ble så plaget av hysteriske kvinner at han forlot Hollywood for alltid

Er det det som er ungdomskilden til Robert Redford (79)? Les mer

Fikk totalslakt i 1977, er nå en av tidenes mest populære filmserier

Fikk totalslakt i 1977, er nå en av tidenes mest populære filmserier

Vi har snoket i arkivene etter gamle Star Wars-anmeldelser. Les mer

Sammenlikner sin mest kjente film med en «blowjob fra feil person»

Sammenlikner sin mest kjente film med en «blowjob fra feil person»

John Malkovich er ikke fornøyd med å bli husket for kultfilmen «Being John Malkovich» . Alt om TV-kvelden

08.40 P3Morgen 09.10 Det gode bondeliv (3) 09.40 Folk 10.10 Med hjartet på rette staden (14) 11.00 I heisen med (1) 11.30 Når livet vender (5) 12.00 NRK nyheter 12.15 Galapagos (3) 13.05 Glimt av Norge 13.20 Anno (3) 14.20 Anno (4) 15.00 NRK nyheter 15.15 Top Gear (7) 16.05 P3Morgen 16.35 Bondi Beach (6) 17.00 NRK nyheter 17.15 Muntre gjensyn med "Skjult kamera" 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Norge Rundt

 • 18.15 Tilbake til 60-tallet (10)

  Norsk dokumentarserie. 1969 var året da den norske boreplattformen Ocean Viking fant olje i Nordsjøen, amerikanerne landet på månen, Mette Janson sjokkerte TV-seere med programmer om sex og samliv. marxist-leninistene brøt ut av SUF, og Kirsti Sparboe ble sist i Melodi Grand Prix-finalen med "Oj, oj, oj, så glad jeg skal bli". Finalen ble arrangert i diktaturet Spania, og det var bråk omkring Norges deltakelse. Tre norske personligheter som preget dette året kommenterer årets begivenheter. Legen Aud Blegen Svindland demonstrerte kondom på fjernsyn. Erik Tandberg loste oss gjennom romfartsbegivenhetene på TV, og Thorbjørn Berntsen debuterte på Stortinget etter det spennende valget der folk "la seg med Bratteli og våknet med Borten".

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Ikke gjør dette hjemme (6)

  (Ikke gjør dette hjemme) Norsk underholdningsprogram. Programlederne Rune Nilson og Torfinn Borkhus har flyttet inn i et nytt hus, de har bygd bar på låven og er klar for å eksperimentere med det som omgir oss i hverdagen. Sprengstoffekspert Roar Krosby ønsker å øke rekrutteringe til yrket sitt og starter i kveld opp "småsprengerskolen" - hvor unge kan lære mer om sprengstoffets spennende verden. Kjemiker Morten Karlsen har med seg kanskje verdens største bamsemums - med eksplosivt resultat. Programlederne Rune Nilson og Torfinn Borkhus setter seg fore å lage eggerøre og appelsinjuice - i vaskemaskinen, slik at du slipper. Programleder:Rune Nilson, Torfinn Borkhus.

 • 20.15 Økolandsbyen (4)

  (Økolandsbyen) Norsk dokumentarserie. En dokumentarserie om forsøket på å skape Norges første økolandsby. Hvor krevende er balansegangen mellom idealisme og profitt, og mellom selvutvikling og oppofrende fellesskap? Serien viser hvor vanskelig det er å forene ulike drømmer og forventninger i ett og samme prosjekt. Etter 15 år ser gründeren Simen Torp at drømmen om økolandsbyen i Hurdal endelig er i ferd med å gå i oppfyllelse. Men vil prosjektet trekke verden i en mer miljøvennlig retning, eller blir det bare et boligfelt med solceller på taket?

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Broen (10)

  (Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og Henrik finner avgjørende spor, og jakten på gjerningsmannen fortsetter. Men vil de klare å stoppe han i tide? Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.

 • 22.30 Natta, Norge (4)

  (Natta, Norge) Norsk dokumentarserie. Thomas Seltzer reiser Norge rundt for å møte mennesker som har både solskinnshistorier og måneskinnshistorier å fortelle. I denne episoden reiser Thomas og teamet hans til Gran Canaria. En del av det virkelige Norge anno 2015 finner vi også utenfor Norge. På den spanske øya Gran Canaria møter Thomas mange nordmenn, og noen av dem er på vei inn i livets solnedgang.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Vera (2)

  (Vera) Britisk krimserie. (Poster Child) En kirurg blir skutt og drept like før han skal gå av med pensjon, og døtrene hans blir bortført. Vera og teamet må kjempe en kamp mot klokka for å finne jentene og morderen. Medvirkende:Brenda Blethyn, David Leon.

 • 00.40 Season of the Witch

  Terningkast 2(Season of the Witch) Amerikansk actioneventyr fra 2011. En korsfarer vender tilbake til et hjemland herjet av svartedauden. Kirken mener at årsaken er hekseri, og to riddere får i oppdrag å bringe en kvinne de mener er en heks til et avsidesliggende kloster. Når ridderne ankommer klosteret, venter en forferdelig oppdagelse og en sterk, ødeleggende kraft. Medvirkende:Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan. Regi:Dominic Sena. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.15 Mordene i Fjällbacka: Venner for livet

  (Fjällbackamorden: Vänner för livet) Svensk krim fra 2013. Krimforfatter Erica Falck vil basere sin neste roman på en mystisk hendelse fra sin egen fortid. Da hun var 13 år, forsvant hennes kamerat Peter sporløst. Han gikk på en buss og ble aldri sett igjen. Da Erica begynner å grave i hva som skjedde den gangen, er det som å vekke et sovende udyr til live. Medvirkende:Måns Nathanaelsson, Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter, Lennart Jähkel. Regi:Richard Holm.

 • 03.45 Tyskland 83 (1)

  (Deutschland 83) Tysk dramaserie fra 2015. Den unge Martin Rauch forlater hjemmet sitt i Øst-Tyskland for å infiltrere den vesttyske hæren. Under navnet Moritz Stamm skal han arbeide for general Edel. Målet er å samle informasjon om NATOs planer om å plassere kjernefysiske våpen i Vest-Tyskland. Samtidig får han innpass i den vestlige ungdomskulturen gjennom generalens rebelske barn, den sinte Alex og vakre Yvonne. Medvirkende:Ludwig Trepte, Jonas Nay, Alexander Beyer, Lisa Tomaschewsky.

 • 04.30 Tyskland 83 (2)

  (Deutschland 83) Tysk dramaserie fra 2015. Moritz gjennomfører et farlig oppdrag, men får problemer med å formidle informasjon på en diskett ettersom dataalderen ikke har nådd Øst-Berlin. Han begynner å trives i sin nye rolle og stiller nå krav til sine oppdragsgivere, idet han forlanger hjelp til sin diabetessyke mor Ingrid. Den unge Martin Rauch har forlatt hjemmet sitt i Øst-Tyskland for å infiltrere den vesttyske hæren under navnet Moritz Stamm. Medvirkende:Ludwig Trepte, Jonas Nay, Alexander Beyer, Lisa Tomaschewsky.

 • 05.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.40 Hovedscenen 09.45 Hovedscenen 11.00 Brennpunkt: Brødre på flukt 12.00 Lindmo (14) 13.00 Slaget om Pirate Bay 14.20 No ser eg atter 15.10 Skavlan 16.10 Med hjartet på rette staden (14) 17.00 Derrick (9)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Smæsj (6)

  (Smæsj) Norsk underholdningsserie. I Smæsj drar Linda Eide ut i den store verden og utforsker hvordan ulike sporter har blitt til. I dag koster Linda Eide gjennom heile curlinghistorien på 40 minutter. Og det er godt gjort for den historien er lang! Hvem fant opp curling og hvordan så den første steinen ut? Og hvordan kan det ha seg at alle curlingsteiner kommer fra en eneste plass? Linda curler med gamlekarene på Bygdøy, Dordi Norby viser fram sin største bragd på isen, og vi møter mannen som var verdensmester i sju sekunder. Programleder:Linda Eide.

 • 19.45 Eventyrlige hus (3)

  (De vilde huse) Dansk dokumentarserie. Noen velger å bo i hus utenom det vanlige. En ung familie i Hemsedal har gått mot strømmen og valgt å flytte fra byen til landet. De ønsker å leve med sin store lidenskap, skisport, helt inne i boligen.

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Árdna: Samisk kulturmagasin

  Árdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Det blir temasendinger, gjester i studio og rapporter fra små og store kulturelle begivenheter rundt om i Sápmi. (Samisk kulturmagasin)

 • 21.15 Skeive jenter (9)

  (Flator) Svensk serie. Ærlig realityserie om seks unge kvinner som lever, elsker, fester og har hverdager. De kjenner ikke hverandre, men de har en ting felles: De er jenter som liker jenter. Følg Charlotte, Cindy, Emma Jennie, Karolina, Matilda og Rebecka gjennom en sommer i Stockholm. "Med alt som hender i Russland, er det djevla viktig at vi fortset med paraden!" Matilda forbereder seg med glitter og glamour, og Cindy tar den helt ut. Endeleg er det Pride i Stockholm igjen!

 • 21.25 Billedbrev (3)

  Norsk dokumentar. Bitcoin - digitale penger - har i dag mer enn to millioner brukere verden over. Vi besøker en café i Berlin der både innehaver og gjester er overbevist om at Bitcoin er fremtiden. De nye pengene (De nye pengene) Bitcoin - digitale penger - har i dag mer enn to millioner brukere verden over. Vi besøker en café i Berlin der både innehaver og gjester er overbevist om at Bitcoin er fremtiden.

 • 21.35 Belgia og Jihadistene

  (My Jihad) Britisk dokumentar. Alle i Vilvoorde og Molenbeek utenfor Brussel kjenner noen som har reist for å kjempe i IS. Etter terroren i Frankrike har situasjonen i Belgia fått mye oppmerksomhet: Mange belgiske ungdommer blir radikale muslimer, og fortvilte mødre opplever at de ikke blir hørt. Men unge imamer forsøker å få til en positiv dialog og mener at de har en svært viktig rolle når det gjelder å endre den vanskelige situasjonen.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Selskapet (11)

  (Selskapet) Kulturprogram. Nina Stensrud Martin inviterer aktuelle gjester til å diskutere de viktigste kultursakene akkurat nå. Programleder:Nina Stensrud Martin.

 • 23.20 Palme (1)

  (Palme) Svensk dokumentar i tre deler. Da statsminister Olof Palme ble myrdet en kveld i februar 1986, ble Sverige lammet. Kristina Lindström og Maud Nycader har laget en film om livet hans, tidsepoken og det Sverige han var med på å skape. Første del tar for seg tiden fra Olof Palmes barndom i en overklassefamilie og fram til 1969 da han ble valgt til partileder i SAP.

 • 00.15 Tenn lys (1)

  (Tenn lys) Musikkprogram. Nyt adventstida i selskap med flotte artister og god musikk. I kveld møter du Jørn Hoel i studio i Tromsø med jazzpianist Jan Gunner Hoff som kapellmester. Møt artistene i nær samtale om advent og forventninger sammen med programleder Morten Kræmer.

 • 00.45 Vogue - mer enn mote

  (In Vogue - The Editor's Eye) Amerikansk dokumentar. Den første utgaven av motebladet Vogue kom ut i 1892. Hva ligger bak suksessen til magasinet som nå selges i 19 land? Innsatsen til de uredde og innovative moteredaktørene er godt dokumentert, og viser den store kulturelle innflytelsen de har hatt. (Vogue - mer enn mote)

 • 01.45 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.00 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.15 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.30 Distriktsnyheter Østnytt

 • 02.45 Distriktsnyheter Østafjells

 • 02.55 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.10 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.25 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.35 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 03.50 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.05 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.20 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.55 God morgen Norge 10.00 God morgen Norge 12.00 Jakten på kjærligheten (14) 13.00 Bolighjelpen - Vancouver (7) 14.00 Tid for hjem (8) 15.00 Modern Family (18) 15.30 Modern Family (19) 16.00 Home and Away (171) 16.30 Home and Away (172) 17.00 Solsidan (5) 17.30 Solsidan (6)

 • 18.00 Hotel Cæsar (50)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Pelle og Adnan har laget et utdrikningslag for Harshad, og kidnapper ham på jobb. De skal gjennom en rekke aktiviteter, så Harshad gir Pelle ansvaret for å passe på gifteringene til ham og Eva. Utdrikningslaget går bra for seg, helt til en spørrelek avslører hvor mange ganger Eva har stått brud, og hvor mange ganger hun har rømt fra alteret. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

  (Været)

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Fingrene av fatet (13)

  (Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Gaute Grøtta Grav og Tom Stiansen møtes til duell på kjøkkenet. På menyen står det noe som er velkjent for de fleste av oss: restemiddag. Tom får hjelp av kokken Benedicte Eriksen, mens Gaute får hjelp av Charlotte Mohn Gaustad.

 • 19.30 Hotel Cæsar (51)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Dagen etter utdrikningslaget oppdager Pelle til sin store forskrekkelse at han har mistet ringene til Harshad. Amanda ser mørkt på sitasjonen etter møtet med Haakenaasen, hvor det kom frem at Hotel Cæsar skal rives, men Juni er overbevist om at de vil klare å snu vedtaket til kommunen. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.

 • 20.00 Jaget (3)

  (Jaget) Norsk underholdningsprogram. Fire deltakere må jobbe sammen som et lag for vinne tusenvis av kroner til en felles premiepott i et fartsfylt gameshow. Men en quiz-jeger er også ute etter pengene. I dag er det Børge Ousland, Einar Tørnqvist, Gunhild Dahlberg og Mikkel Niva som skal kjempe mot jegeren. Vinner de premiepotten, gir de pengene til et godt formål. Programleder:Sturla Berg-Johansen.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Farmen 2015 (31)

  (Farmen 2015) Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Vi går inn i finaleuken på Farmen 2015 og første semifinalist skal kåres. Det er nå kun fire deltakere igjen som skal kjempe seg gjennom forskjellige grener og vise hva de har lært i løpet av sitt opphold på Lønntjernbråten gård. Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 22.40 Edels jul (1)

  (Edels jul) Norsk humorprogram. Den grovkorna forfatteren og talkshowdronninga Edel Hammersmark Gjervan tar oss med på juleforberedelser - på sin måte. Edel fyller adventstiden med stemningsfull julehygge med fokus på Jesus, som jo jula tross alt egentlig handler om. Hun gir seeren tips om hvordan man skal optimalisere alle aspekter ved jula, det være seg dorullnisselaging, testing av all juleølen, ribbemakeri på gamlemåten og julebaksten. Dette gjør hun først og fremst ved å vise hvordan hun selv feirer jul. Medvirkende:Edel Hammersmark Gjervan.

 • 23.10 The Odd Couple (11)

  (The Odd Couple) Amerikansk komiserie. Slasken Oscar og streitingen Felix er to tidligere skolekamerater som plutselig blir romkamerater etter at de begge blir skilt. Oscar blir besatt av tanken på å sammenligne seg selv med den tidligere baseball-spilleren Murph. Han finner nemlig ut at hans nyeste kvinnelige bekjentskap har en fortid med Murph. Emily på sin side, blir med på en nyinnspilling av historien til immigrantøyen Ellis island, for å kunne tilbringe mer tid sammen med Felix, men Felix er altfor opptatt med å gå inn i rollen sin til å legge merke til det. Medvirkende:Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane, Yvette Nicole Brown.

 • 23.40 Okkupert (9)

  (Okkupert) Norsk spenningsserie fra 2014. Norge i nær fremtid: Statsminister Jesper Berg har av miljøhensyn stengt landets olje- og gassproduksjonen, noe som har ført til en energikrise i hele Europa. Russland får derfor i oppdrag fra EU å gå inn i Norge og ta kontroll over oljeproduksjonen. Hvordan skal statsminister Berg forholde seg til en slik situasjon, og hvordan reagerer det norske folk på å være okkupert av en annen statsmakt? Jesper Berg fortsetter som landets statsminister inne fra den amerikanske ambassaden, men amerikanerne er ikke særlig begeistret for Jesper Berg sin politikk. De er redd for at han skal provoserer russerene ytterligere. Jesper Berg lykkes tilslutt å få amerikanere til å invitere Sidorova inn til ambassaden. Wenche Arnesen er skuffet over at Jesper Berg fortsatt jobber for diplomatiske løsninger. Hun setter i gang en omfattende motstandsaksjon, men innser samtidig at hun snart er for syk til å fortsette sin kamp. Medvirkende:Henrik Mestad, Eldar Skar, Ane Dahl Torp.

 • 00.40 Criminal Minds (9)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Vanessa Holden blir funnet drept i sin egen leilighet dagen etter at hun tok med seg en mann hjem fra byen.

 • 01.21 Criminal Minds (10)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. En seriemorder har satt seg som mål å drepe politimenn i Phoenix, og FBIs spesialteam får dermed en svært spesiell oppgave.

 • 02.00 Elementary (16)

  (Elementary) Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker. Stemningen surner når Sherlock Holmes og Watson blir tvunget til å samarbeide med Sherlocks gamle kollega Gareth Lestrade.

 • 02.45 Blue Bloods (1)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Erin må løslate en drapsmistenkt på grunn av bevismangel, noe som gjør at hun havner på kant med resten av familien Reagan.

 • 03.30 Criminal Minds (9)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Vanessa Holden blir funnet drept i sin egen leilighet dagen etter at hun tok med seg en mann hjem fra byen.

 • 04.15 Criminal Minds (10)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. En seriemorder har satt seg som mål å drepe politimenn i Phoenix, og FBIs spesialteam får dermed en svært spesiell oppgave.

 • 05.00 Endelig hjemme! (7)

  (Coming Home) Amerikansk dokumentarserie. Vi blir med når militært personell vender hjem fra fronten og gjenforenes med sine kjente og kjære. En familie som er ivrige medlemmer i Baptist-kirken blir svært overrasket når faren som er soldat uventet kommer hjem og plutselig står foran dem midt under en gudstjeneste med flere tusen kirkegjengere.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.50 Ekstrem flytting (5) 09.45 Alarm 112 - På liv og død (6) 10.40 Cash Cowboys (7) 11.35 Fail Army (10) 12.05 Besatt av bil (1) 12.35 Fraktekrigen (4) 13.05 Fraktekrigen (5) 13.35 Smallville (21) 14.30 Smallville (1) 15.30 American Ninja Warrior (3) 16.30 Fraktekrigen (6) 17.00 Fraktekrigen (7) 17.30 Cash Cowboys (8)

 • 18.30 Besatt av bil (2)

  (Counting Cars) Amerikansk realityserie. Danny Koker og gjengen på «Count's Kustoms» restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. Spesialsykkel.Dannys venn Brian har alltid drømt om å kjøre motorsykkel, men har aldri kunnet gjøre det på grunn av fysiske hindringer. Klarer Danny og gutta å lage en sykkel som kan gjøre det mulig for Brian å få oppfylt sin store drøm? Senere blir Danny stanset av et bilelskende par som ønsker å se nærmere på doningen hans!

 • 19.00 Ekstreme utfordringer (18)

  (Strangers in Danger) Amerikansk realityserie. Vi følger de spenningssøkende vennene Mike "Rooftop" Escamilla og Zach "Catfish" Yankush verden rundt på jakt etter fullstendig ville, ekstreme og sære utfordringer i landene de besøker. I det tropiske klimaet på Cuba lærer Mike "Rooftop" Escamilla og Zach "Catfish" Yankush hva som gjør menn tøffere. Alt fra å teste medisin fremstilt av urin til å utforske dybden av kuens bakre del står på programmet. Programleder:Zack Yankush, Mike Escamilla.

 • 19.30 Gustav's Super Races (14)

  (Gustav's Super Races) Svensk motormagasin. Verdens raskeste biler settes opp mot hverandre i adrenalinfylte dragrace. Gustav Träff driver en suksessrik YouTube-kanal med nærmere 200 millioner visninger, og har et godt navn i racing-verdenen. I denne serien får du de beste racene han har organisert - med sjeldne superbiler fra Bugatti, Koenigsegg, Ferrari og andre kjente merker. Her får du et unikt innblikk i råskapen som bor i planetens raskeste biler. Italienske V10 tar opp kampen mot alt fra BMW til Koeningsegg. Ved tuning har denne Lamborghinien hele 1500 HK! Programleder:Gustav Träff.

 • 20.00 Fail Army (11)

  (Fail Army) Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden, som på den populære YouTube-kanalen med samme navn! Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden!

 • 20.30 Bullseye (3)

  Amerikansk realityserie. Fire kvinner og fire menn presser seg hver uke til det ytterste i ekstreme utfordringer. De har ett mål for øye: Å treffe blink med sin egen kropp! Deltakerne blir sluppet fra et helikopter og må treffe blink, og i neste runde er det om å gjøre å få fatt i så mange dinglende blink som mulig mens de kaver rundt i en vanntank. Programleder:Kellan Lutz, Godfrey.

 • 21.30 Fjorden Cowboys (3)

  (Fjorden Cowboy) Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar skal overta jobben fra Lothepus i "Rævhålet" og problemene står i kø den første dagen på egne bein. Lothepus har tatt på seg en spektakulær og risikabel sprengningsjobb, men før han kommer så langt settes tålmodigheten hans alvorlig på prøve.

 • 22.00 Golden Goal (5)

  Norsk underholdningsprogram. Et underholdningprogram for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Ukens gjest er hopplegenden Bjørn Wirkola, og Henrik har prøvd seg som sykkelakrobat.

 • 22.30 Iskrigerne (13)

  (Iskrigerne) Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen "Shampo" Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 • 23.00 Kokainkrigen (4)

  (Inside Cocaine Wars) Amerikansk dokumentarserie. Vi følger elitestyrker i politiet som kjemper en kamp fra Karibia til Colombia mot narkokartellene og flommen av kokain som strømmer mot den amerikanske grensen. Fra Karibia til Colombia kjemper elitestyrker i politiet en krig mot narkokartellene og flommen av kokain som strømmer mot den amerikanske grensen. De står overfor smarte og brutal motstandere som er del av en milliardindustri, men som ikke anser livet selv som særlig verdifullt. Vi får et unikt innblikk i politiets arbeid mens de gjør alt fra å følge etter muldyr på flyplasser til å ta opp jakten på speedbåter lastet med narkotika. Vi bli også med i jakten på kartellenes siste hemmelige våpen: U-båter som frakter kokain. Kokain verdt milliarder av dollar smugles hvert år fra Colombia til USA med båt, fly, lastebiler og ubåter. Mest vanlig er det likevel at mennesker frakter stoffet over grensen, inni sin egen kropp. Vi følger DEA-agentene "Liam" og "Jack" på en aksjon der de har som mål å stanse så mange smuglere som mulig.

 • 00.00 Vegas Strip (4)

  Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 00.30 Broom (1)

  Forbrukermagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med nye biler og store doser entusiasme og underholdning. Du får tester av den nye Honda Civic og to veteranbiler (Ford Taunus og Fiat 1100d). Til slutt tar «Broom» en kikk på høstens store snakkis: Tesla S.

 • 01.00 Iskrigerne (13)

  (Iskrigerne) Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen "Shampo" Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong.

 • 01.30 Billy the Exterminator (5)

  (Billy the Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb. Hundrevis av flaggermus herjer på et loft, og urin og avføring fra dem har begynt å sive gjennom taket og ned i etasjen under. Billy tar jobben med å rydde opp! Donnie får en urovekkende telefon fra Big Bill, og frykter at han er i ferd med å få et nytt hjerteinfarkt.

 • 01.55 Californication (3)

  (Californication) Amerikansk dramaserie. David Duchovny er den strebende forfatteren Hank Moody - hekta på sex og alkohol. Privatlivet hans ligger i ruiner, men skandalene rundt den siste boka har gjort ham til et hett Hollywood-navn. Hank våkner opp på sykehuset etter overdoseuhellet. Ved sykesengen befinner ikke bare den kyniske legen seg, men også Karen. Hun inviterer ham med hjem, noe som får Hank til å undres om han egentlig er død og har havnet i himmelen.

 • 02.25 Californication (4)

  (Californication) Amerikansk dramaserie. David Duchovny er den strebende forfatteren Hank Moody - hekta på sex og alkohol. Privatlivet hans ligger i ruiner, men skandalene rundt den siste boka har gjort ham til et hett Hollywood-navn. Hank Moody får bekjed fra advokaten sin Abby at han må møte i retten, anmeldt for voldtekt. Men det skjer ikke før Hank leverer et ferdig manuskript til Charlie, som umiddelbart drar ham med på et møte med en eksentrisk gjeng som muligens kan finansiere en filmatisering av manuskriptet. Dette møtet setter i gang en rekke merkelige situasjoner som ender med at Hank og Charlie må forklare horfor det ligger en død milliardær på badeomsgulvet. Karen hjelper Marcy med å kjøpe en graviditetstest når hun mistenker at hun er gravid.

 • 02.55 M*A*S*H (17)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.20 M*A*S*H (19)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.50 Atlantis (4)

  (Atlantis) Britisk dramaserie. Da Jason dro ut for finne faren sin, kunne han aldri ha forestilt seg hvor reisen skulle ta ham. Langt hjemmefra og desperat etter svar blir Jason skylt på land i et gammelt rike. Et mystisk sted - den tapte byen Atlantis. Men under overflaten på dette fantastiske stedet ligger en mørk fortid, et komplisert nett av svik, der Jason nå selv er uforklarlig bundet. Han finner seg snart viklet inn i et farlig spill av politikk og makt som det ikke er mulig å komme ut av. Medvirkende:Jack Donnelly, Mark Addy, Robert Emms, Jemima Rooper.

 • 04.35 Alarm 112 - På liv og død (36)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.20 Bad Ink (6)
 • 05.30 Nærkamp (1)

  (CQB - Close Quarter Battle) Amerikansk dokumentarserie. Hvordan er det egentlig å delta på militære operasjoner og å være i nærkamp? Programleder Terry Schappert gir oss svaret, og vi kommer uvanlig tett på profesjonelle aktører og deres måte å jobbe på.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.40 Mektige skip (5) 09.30 Livsfarlig fangst (11) 10.30 Gullfeber (3) 11.30 Femte gir (1) 12.00 Femte gir (2) 12.30 Bilfikserne (10) 13.30 Amatøreksperimenter (4) 14.30 Mythbusters (29) 15.30 Mektige skip (6) 16.30 Hvordan gjør de det? (14) 17.00 Alaska: The Last Frontier (5)

 • 18.00 Auction Hunters (21)

  (Auction Hunters: Pawn Shop Edition) Bare profitt (Nothing but Net) Ton og Allen står overfor en tøff utfordring når to gamle rivaler slår kreftene sammen. Samtidig finner gjengen en offroad-motorsykkel og et par nettgeværer.

 • 18.30 Outback Truckers (8)

  (Outback Truckers) Dokumentarserie fra 2013. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (8) Halvveis gjennom en viktig tur merker Turbo at temperaturen stiger idet bilen overopphetes. Og Mark Cromwell kjemper for å fullføre det viktigste oppdraget i sin karriere.

 • 19.30 Fast and Loud (6)

  (Fast N' Loud) Rusten Cadillac og nydelig Bel-Air, del 1 (Caddy Rust Bucket, Bel-Air Beauty, Part 1) Richard og KC er på vei til Illinois der de har planer om å kjøpe en haug med kjøretøyer, deriblant en rusten de Ville og en stilig Bel-Air.

 • 20.30 Bilfikserne (1)

  (Wheeler Dealers) Jensen Interceptor (Jensen Interceptor) Mike vil ha en klassisk Jensen Interceptor. Ny koster bilen like mye som et hus, så hvis han finner en for 5000 pund, kan Edd komme til å slite med å få gjort den kjøredyktig.

 • 21.30 Fast and Loud (18)

  (Fast N' Loud) Stor rød caddy, del 2 (Big Red Caddy, Part II) Med en storkunde på vei truer motor- og interiørproblemer med å ødelegge 67 Cadillac kabriolet-prosjektet til Richard og Aaron.

 • 22.30 Overhaling (2)

  (Overhaulin') Motorserie. 1982 El Camino (1982 El Camino) Locksmith Dougs elskede 82-modell El Camino kommer inn til overhaling. Chip Foose og teamet hans overtar nøklene og vil gi denne gamle traveren en skikkelig ansiktsløftning.

 • 23.30 Yukon Men (11)

  (Yukon Men) Ulveinvasjon (Wolf Invasion) Det årlige hundeløpet er årets høydepunkt i landsbyen. Familien Moore prøver å forsvare tittelen, men James er fast bestemt på å vinne, og dermed bli den fremste hundeoppdretteren.16+

 • 00.30 Mythbusters (9)

  (Mythbusters) Indy 500-spesial (Indy Car Special) Adam og Jamie tester racingmyter på Indianapolis Speedway. Kan menneske slå maskin over ni meter med stillestående start? Kan en sjåfør gå ned fire kilo under et løp? Programleder:Jamie Hyneman, Adam Savage.

 • 01.30 Fast and Loud (6)

  (Fast N' Loud) Rusten Cadillac og nydelig Bel-Air, del 1 (Caddy Rust Bucket, Bel-Air Beauty, Part 1) Richard og KC er på vei til Illinois der de har planer om å kjøpe en haug med kjøretøyer, deriblant en rusten de Ville og en stilig Bel-Air.

 • 02.30 Treasure Quest: Snake Island (6)

  (Treasure Quest: Snake Island) På randen av lykken (Fortune's Doorstep) Teamet reiser lenger inn på Snake Island enn noensinne, utfordrer skjebnen med hvert eneste skritt og gjør en oppdagelse som vil forandre livene deres.

 • 03.30 Street Outlaws (9)

  (Street Outlaws) Fast portvakt (Permanent Gatekeeper) Kamikaze fjerner El Caminoen fra listen, så Chief samler fire sjåfører og arrangerer en turnering om den ledige plassen.

 • 04.20 Gullfeber (3)

  (Gold Rush) Underholdningsserie. På dypt vann (In too Deep) Hoffman-gjengen må kjempe mot jungelen når de skal frakte utstyr til skjerpet. Samtidig er Parker på krigsstien når en nykommer kaster vekk gullet hans.16+

 • 05.10 Femte gir (1)

  (Fifth Gear) (1) Bileksperter som Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith serverer ulike bilnyheter, viktige trender, anmeldelser av kjøretøyer og undersøkende journalistikk.

 • 05.35 Femte gir (2)

  (Fifth Gear) (2) Bileksperter som Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith serverer ulike bilnyheter, viktige trender, anmeldelser av kjøretøyer og undersøkende journalistikk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.50 Christine (13) 09.15 Ullared (4) 10.05 Millionær søker kjæreste (3) 11.00 Millionær søker kjæreste (4) 11.55 The Big Bang Theory (19) 12.20 The Big Bang Theory (20) 12.50 America's Funniest Home Videos (20) 13.20 Sinnasnekker'n (6) 14.20 Ullared (5) 15.20 Cougar Town (7) 15.50 Mom (3) 16.15 Friends (19) 16.45 Friends (20) 17.15 Two and a Half Men (17) 17.40 Two and a Half Men (18)

 • 18.10 The Big Bang Theory (21)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. (The Closure Alternative) Sheldon er fortvilet etter at en av hans favorittserier på TV blir tatt av lufta. Amy forsøker å hjelpe ham med å komme over tapet. Raj oppdager en hemmelighet om Lucy.

 • 18.35 The Big Bang Theory (22)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. (The Proton Resurgence) Sheldon og Leonard slår til når de får muligheten til å møte den populære programlederen professor Proton. Howard og Bernadette passer på hunden til Raj.

 • 19.00 The Big Bang Theory (23)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. (The Love Spell Potential) Jentene spiller Dungeons & Dragons med gutta mens Raj går på date med Lucie. Amy begynner å tvile på forholdet til Sheldon.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (23)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. (Ep 423 Anita og John Willy, Drammen) I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Familien var nesten i mål da en serie med vannlekkasjer sørget for at de var tilbake på start. Nå mangler Anita og John Willy soverom, og det samme gjelder sønnen Oliver. De har innredet et provisorisk rom i stuen hvor alle tre sover, og slik har situasjonen vært i tre år. Etter alle vannskadene har de nå gitt helt opp, og selv om rørene som forårsaket skadene er fikset, har pågangsmotet og lysten forsvunnet helt.

 • 20.30 71° nord (14)

  (71° nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. Det er duket for semifinale, og for første gang siden sammenslåingen skal deltakerne konkurrere som to lag. Først skal de orientere seg fram til poster og ta seg videre med kano i Altaelva. Målgang er ved Stilla. Det laget som kommer først i mål er sikret en plass i finalen, mens de to på taperlaget skal møte hverandre i en duell hvor det avgjøres hvem som blir den tredje finalisten, og hvem som må ta den sure turen hjem.

 • 22.00 Forsvaret (1)

  (Forsvaret) Norsk dokumentarserie. Førstegangstjenesten i forsvaret er en norsk institusjon med lange tradisjoner. I denne serien følger vi unge menn og kvinner fra forskjellige våpengrener gjennom hele førstegangstjenesten. Fra den fomlende tiden på rekruttskolen til proffe soldater som dimitteres etter et år i kongens tjeneste. (Forsvaret, sesong 1)

 • 23.00 En helt vanlig dag (10)

  (En helt vanlig dag) Norsk underholdningsserie. Hvor morsomt kan det egentlig bli når norske komikere gjør relativt hverdagslige ting? Det skal Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen finne ut av i TVNorges nye humorsatsing «En helt vanlig dag». Med seg har de fått Morten Ramm, Linn Skåber, Else Kåss Furuseth, Espen Eckbo, Are Kalvø, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer. (En helt vanlig dag, sesong 1) Dag Sørås trenger å ramme inn to bilder. På reisen til rammebutikken møter vi gangsterkids som stiller retoriske spørsmål, vi får være med på gameshowet "Er de t-banekontrollører eller vennegjeng?", og for første gang stiller den kristen-høyreekstreme broren til Dag, Natt Sørås opp på intervju. Og ja, Dag Sørås sier "rævkjøring" minst fire ganger. Programleder:Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen.

 • 23.30 En helt vanlig dag (11)

  (En helt vanlig dag) Norsk underholdningsserie. Hvor morsomt kan det egentlig bli når norske komikere gjør relativt hverdagslige ting? Det skal Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen finne ut av i TVNorges nye humorsatsing «En helt vanlig dag». Med seg har de fått Morten Ramm, Linn Skåber, Else Kåss Furuseth, Espen Eckbo, Are Kalvø, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer. (En helt vanlig dag, sesong 1) Vi får et gjensyn med de morsomste øyeblikkene fra "En helt vanlig dag". Bolerne i Lilleputthammer, mannen med 38 grader i feber og Cottage Cheese-kapitalistene er bare noen av programmets høydepunkter. Programmet er tettpakket av Norges tolv morsomste komikere og Odda og Henriks beste sketsjer. Programleder:Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen.

 • 00.00 CSI (11)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) To drap finner sted under den årlige Las Vegas-rodeoen, og CSI-etterforskerne. blir innkalt for å løse mysteriet. Det tar ikke lang tid før de finner ut at drapene er knyttet til illegal avl av okser. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.

 • 00.55 Castle (20)

  (Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. (The Limey) Den kjekke etterforskeren Colin Hunt fra Scotland Yard slår seg sammen med Castle og Beckett for å finne den som tok livet av datteren til vennen hans. Castle og Beckett mistenker visegeneralen ved det britiske konsulatet for å drive med mer enn ball og diplomatiske lunsjer. Samtidig overbeviser Lanie Beckett om at hun må foreta seg noe overfor Castle før det er for sent. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.

 • 01.50 Special Victims Unit (11)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) Etter å ha klart å rømme fra fangenskap som sexslave, forsøker en 18 år gammel jente å ta plassen til en annen jente som forsvant for fire år siden. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

 • 02.40 CSI: NY (15)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (Seth and Apep) Mac og teamet slår seg sammen med D.B. Russell for å overliste kidnapperne før det er for sent å redde livet til kjæresten hans. Andre del av crossover-episodene med «CSI». Medvirkende:Sela Ward, Eddie Cahill, Hill Harper, Carmine Giovinazzo.

 • 03.30 CSI (12)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Grissoms team er nede for telling med influensa når de blir innkalt av statsadvokaten for å etterforske drapene på en rekke nøkkelvitner i rettsaken mot en organisert og farlig Las Vegas-gjeng. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.

 • 04.20 Revolution (17)

  (Revolution) Amerikansk actionserie. (Why We Fight) Porter og Miles tar seg inn i Willoughby i håp om å finne flere forbundsfeller. Monroe griper muligheten til å overraske Patriotene. Nevilles politiske krumspring setter ham og Jason i stor fare. Medvirkende:Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth.

 • 05.05 Money From Strangers (11)

  (Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet? (Rat Facts!)

 • 05.30 Money From Strangers (12)

  (Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet? (Free Back Rubs)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.00 TV-shop 09.00 Bundy (237) 09.30 Bundy (170) 10.00 Anger Management (12) 10.30 Seinfeld (89) 11.00 Seinfeld (90) 11.30 The Goldbergs (15) 12.00 Simpsons (17) 12.30 Simpsons (18) 13.00 Kongen av Queens (106) 13.30 Kongen av Queens (107) 14.00 How I met Your Mother (9) 14.30 How I met Your Mother (11) 15.00 Simpsons (7) 15.30 Simpsons (8) 16.00 Simpsons (9) 16.30 Simpsons (10) 17.00 Kongen av Queens (108) 17.30 Kongen av Queens (109)

 • 18.00 How I met Your Mother (12)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney vurderer om han skal slutte å gå i dress for å forføre en pen bartender, og uttrykker følelsene sine gjennom et musikalsk nummer. Ted kommer nærmere på å møte kvinnen som skal føde barna hans. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.

 • 18.30 How I met Your Mother (13)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily nekter å tro på at Jenkins (Marshalls pene kvinnelige kollega) kysset ham, og Marshall prøver å overtale Jenkins til å fortelle Lily hva som skjedde. Robin finner ut at noen har laget en drikkelek som hun er involvert i. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.

 • 19.00 Storage Hunters (6)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Et nytt par som kaller seg "de nye og mer trendy Brandon og Lori" er tilbake. Hvem går seirende ut?

 • 19.30 Storage Hunters (7)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Brandon og Lori er interessert i en 3D-printer, men de er usikker på hvor mye den er verdt.

 • 20.00 Simpsons (19)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer ser apokalyptiske tegn og er sikker på at verdens ende er nær forestående.

 • 20.30 Simpsons (20)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Lisa vinner fire billetter til en utenlandsk film, og Homer får Flanders til å være barnevakt for Maggie. Flanders sliter med å få endene til å møtes, og Marge foreslår at han bør leie ut et av gjesterommene sine for å tjene litt ekstra. To college-jenter flytter inn, og det varer ikke lenge før de har satt hele Springfield på hodet.

 • 21.00 Almost Genius (3)

  (Almost Genius) Kanadisk humorprogram fra 2015. Morsomme videoklipp fra hele verden får nytt liv i regi av ulike humorister. Når folk satser høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem.

 • 21.30 Hundepatruljen Oslo (1)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Vi får se narkotikahundeførerne Tonje og Torill bistå sivile spanere i en razzia i sentrum av Oslo, mens patruljehundeførerne Kristian og Lars gir alt i jakten på en voldsmann. Du får også se at politiets arbeidshverdag på skyggesiden av Oslo ikke kun består av jakt på kriminelle, det handler også ofte om å redde liv.

 • 22.30 Whose Line Is It Anyway? (21)

  (Whose Line Is It Anyway?) Amerikansk humorserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. Episodens gjesteartister er Jeff Davis og Golden Globe vinner Gina Rodriguez fra Jane the Virgin. Programleder:Aisha Tyler.

 • 23.00 Whose Line Is It Anyway? (22)

  (Whose Line Is It Anyway?) Amerikansk humorserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. Keegan-Michael Key er dagens gjesteartist. Programleder:Aisha Tyler.

 • 23.30 The Simpsons (3)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie fra 2015. En satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Selma og Patty blir enige om å slutte og røyke når de får vite at faren døde av lungekreft. Når Selma faller tilbake til gamle vaner blir Patty sur og flytter inn med Homer og Marge.

 • 00.00 The Simpsons (4)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie fra 2015. En satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Familien Simpsons er stolte av å ha det mest Halloween-pyntede huset i gaten, men når Lisa traumatiseres av Krustyland Horror Night sliter hun med å takle den skumle "høytiden".

 • 00.30 Family Guy (10)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Etter at faren til Peter dør, forteller Thelma ham at hans egentlige far bor i Irland. Peter og Brian drar til Irland for å lete etter faren, som viser seg å være byens lokale fyllik. De bestemmer seg for å bruke en drikkelek som farskapstest.

 • 01.00 Family Guy (11)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter prøver å redde Chris fra å bli mobbet, men ender med å banke ham opp isteden. Peter innser at mobbing er gøy og begynner å mobbe alle i huset. Til slutt får Chris nok.

 • 01.30 Cops Reloaded (78)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.00 Cops Reloaded (79)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.30 Seinfeld (89)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. Elaines venninne går ut med en som snakker høyt. Jerry får en sjekk av bestemoren sin som det ikke er dekning for. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 02.55 Seinfeld (90)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. Georges telefonlinje krysses med en annens, og Jerry ber ut kvinnen han får på tråden, en Ms. Chang. Foreldrene til George tar ut skilsmisse. Kramer finner ut at han har dårlig sædkvalitet. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander.

 • 03.20 Bundy (237)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al kniver med Jefferson om å være den som finner på de mest morsomme "gagsene" i klubben deres, No Ma'am. Dette tar selvsagt helt av. En av gutta i klubben, Griff, blir tiltalt for drap, og Al limer Jefferson fast til toalettsetet med superlim. I neste øyeblikk dukker en meget atttraktiv kvinne opp hos Al, sier hun er en venninne av hans kone og at hun skal ta vare på han mens Peggy er borte. Al tror selvsagt at dette er Jeffersons pek, men denne kvinnen har noe helt annet fore... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

 • 03.45 Bundy (170)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al er skuffet over TV-tilbudet på julaften og klager over at D'Arcys ikke arrangerer sitt årlige juleselskap. Men det gjør de, men Al er ikke invitert! Når Jefferson, sammen med to venner, kommer for å låne bord og stoler, lyver han og sier han skal feire en rolig jul hjemme sammen med sin kone. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal.

 • 04.10 American Dad (12)

  (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss "Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Det går plutselig opp for Stan at han er overvektig etter at han kritiserer vekten til Steves nye kjæreste. Dermed går han fra en bedagelig tilværelse til et liv fylt av trening og lite mat. Resultatet lar ikke vente på seg, men istedenfor å bli normal slank ender han opp som anorektiker.

 • 04.30 Cops Reloaded (78)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.55 Cops Reloaded (79)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.20 Cheers (20)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Før bryllupet gir Diane Sam 24 timer til en siste flørt. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson.

 • 11.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.40 Hundehviskeren (24) 09.35 Fødeavdelingen (12) 10.30 Judge Judy (28) 10.55 24 timer på legevakten (11) 11.50 One Tree Hill (5) 12.45 Gilmore Girls (6) 13.40 Gossip Girl (11) 14.30 Ugly Betty (1) 15.30 One Tree Hill (6) 16.25 Sofias engler (3) 17.25 Kakekrigen (9)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (8)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. (Arga snickaren, sesong 12) Lars og hans tre barn bor i et stort treetasjers hus. Han begynte på husbyggingen sammen med ekskona for seks år siden, men etter at de gikk fra hverandre stoppet prosjektet opp. Nå står han alene igjen med et gigantisk husskall der han og barna bare har lecablokker til vegger, uten fungerende kjøkken og bad og med et banklån på fire millioner. Dette blir en utfordring for Anders. Programleder:Anders Öfvergård.

 • 19.25 Friends (17)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Cheap Wedding Dress) Monica angrer på at hun fortalte en annen fremtidig brud om en billig brudebutikk når hun må slåss med tenner og negler for en unik brudekjole. I tillegg angrer hun på å ha ansatt Chandlers favorittband til bryllupet.

 • 19.55 Friends (18)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Joey's Award) Joey er nominert til en såpepris og vil gjøre hva som helst for å stikke av med seieren. Ross overbevises av en av sine studenter om at grunnen til at han strøk på eksamen at han er forelsket i Ross og at karakteren derfor bør endres. Når en fyr legger an på Phoebe i stedet for henne, får Monica bryllupsnerver.

 • 20.30 Ungkarskvinnen (3)

  (The Bachelorette) Amerikansk realityserie. Kaitlyn tar Clint med på den første singeldaten, mens de andre mennene øver på punching. Programleder:Chris Harrison.

 • 22.20 Sofias engler (4)

  (Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar, sesong 2) Per og Matilda driver landbruk utenfor Gnesta. Da Per skulle rygge bilen, så han ikke sin ett år gamle sønn Rickard. Sønnens liv kunne ikke reddes. Nå har de fått en datter, men det er uholdbart å bo i deres slitte hus med et lite barn.

 • 23.20 Party i Magaluf (3)

  (The Resort, sesong 3) Britisk realityserie. (EPISODE 3) Ryan og Louis fra Bournemouth kommer til resorten med sin beste venn Jon, og Hannah og Harri sjekker inn like etterpå. Hanna har problemer med å motstå Jordans sjarme.

 • 00.20 Big Brother (43)

  (Big Brother) Svensk realityserie fra 2015. Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500.000 svenske kroner. Programleder:Adam Alsing.

 • 01.25 Medium (8)

  (Medium) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og gruoppvekkende kriminalsaker. (Burn Baby Burn (2)) Medvirkende:Miguel Sandoval, Jake Weber, Patricia Arquette.

 • 02.20 48 timer (34)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (The Blue River Murder) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 03.10 48 timer (35)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Death at the Parsonage) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 04.00 Big Brother (43)

  (Big Brother) Svensk realityserie fra 2015. Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500.000 svenske kroner. (Big Brother 2015) Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500 000 svenske kroner. Programleder:Adam Alsing.

 • 04.55 Judge Judy (28)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4547) Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.

 • 05.33 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.30 The Ellen DeGeneres Show (122) 09.20 Dr. Phil (2263) 10.15 Million Dollar Listing Miami (8) 11.10 Top Model USA (4) 12.05 Ellen DeGeneres Show (1) 13.00 Real Housewives of Beverly Hills (10) 14.00 Gordon Ramsay rydder opp (3) 15.00 Hot Listings Miami (1) 16.00 Svenske Hollywoodfruer (6) 17.00 How I Met Your Mother (21) 17.30 Luksusfellen Sverige (5)

 • 18.30 Norges styggeste rom (9)

  (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsserie. En uhøytidlig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. Denne uken tar programleder Jannecke Weeden med seg interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset til et borettslag på Jessheim. I tillegg til å oppgradere den felles lekeplassen besøker de Laila og Rune og deres to barn Kevin og Lena som sårt trenger drahjelp til å pusse opp stua. Halvor velger temaet 1001-natt, og besøker teppehandler Celine Maktabi.

 • 19.30 Masterchef USA (9)

  (Masterchef USA) Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". De gjenværende hobbykokkene lærer å lage Gordons signaturrett, Beef Wellington, med hjelp fra sjefen sjøl. Programleder:Gordon Ramsay.

 • 20.30 Boligjakten Danmark (4)

  (Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed) Dansk realityserie fra 2015. Boligekspertene Peter Ingemann og Sara Lygum hjelper dansker på boligjakt med å gjøre en god handel. Med all deres erfaring og ekspertise hjelper de folk med å finne drømmeboligen i et utfordrende marked. Programleder:Peter Ingemann, Sara Lygum.

 • 21.30 NCIS: Los Angeles (2)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimdramaserie fra 2015. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. En statlig etterforsker ber NCIS om hjelp etter at partneren hennes ble drept. Kensi mistenker at Deeks skjuler noe, men blir overrasket. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt.

 • 22.30 NCIS: New Orleans (6)

  (NCIS: New Orleans) Amerikansk krimserie fra 2015. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... Teamet skal være med i det årlige Red Dress-veldedighetsløpet, men må trekke seg da en av deres egne blir funnet død. Medvirkende:Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, CCH Pounder.

 • 23.30 Sex og singelliv (37)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Etter tre fantastiske uker med Aidan får Carrie lettere panikk fordi forholdet er for perfekt. Løsningen på problemet kommer når hun møter Mr. Big og forloveden Natasha. På jakt etter en aktuell ektemann møter Charlotte en ugift doktor ved navn Trey, mens Miranda prøver å tilpasse seg tilværelsen med Steve. Samantha prøver Viagra. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

 • 00.05 Luksusfellen Sverige (5)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Seksbarnsforeldrene Benny og Nina er totalt uinteresserte i sin egen økonomi. Hver gang lønnen kommer inn tar de ut alle pengene og legger dem i et lite skrin. Hvor pengene tar veien etter det er et stort mysterium, og familien går en kvart million i underskudd årlig. Tar de seg ikke sammen snart står de i fare for å miste huset. Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.

 • 01.00 Svenske Hollywoodfruer (6)

  (Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Maria Montazami skal fornye ekteskapsløftet med ektemannen Kamran, og de har funnet et perfekt sted for seremonien på stranda. Mens de holder tale for hverandre og gjør seg klare til å skåle i champagne, dukker det opp en liten, uvelkommen gjest. Päivi Hacker har forberedt en liten overraskelse til ektemannen sin. Hun skal nemlig vise hva hun har lært på kurset i strippedans. Lena Jolton har forberedt gløggen og pepperkakene som har gjort henne kjent blant sosieteten i Hollywood. Det er tid for fullmåne-seremoni.

 • 01.50 NCIS (4)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. NCIS-teamet må finne ut hva som er grunnen til en helikopterulykke på stranden og samtidig kjempe for å få tak i den savnede piloten. På andre kanter utfordres Tony og McGee av Ziva. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 02.35 How I Met Your Mother (21)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. Barney prøver å imponere faren sin ved å få resten av gjengen til å lyve om livet hans. Robin treffer på en fyr hun liker. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris.

 • 03.00 Will and Grace (172)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Karen er sjokkert over Stans tilbakekomst og Will forsøker å hjelpe henne. Grace blir stemplet som homofob etter at en kommentar om Jacks talkshow blir misforstått av homofile over hele New York. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.25 Will and Grace (173)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Grace går på en blind date og Jack har svømmetrening med Will. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.50 Skal vi danse?

  Terningkast 4(Shall We Dance) Amerikansk romantisk komedie fra 2004. Advokaten John Clark er arbeidsnarkoman, men føler likevel at det er noe som mangler - en hobby! Han finner snart ut at han er et naturtalent på dansegulvet, men han sier ingenting til sin kone. Medvirkende:Susan Sarandon, Jennifer Lopez, Richard Gere. Regi:Peter Chelsom.
  Les mer i filmbasen

 • 05.30 Will and Grace (172)
 • 06.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (2)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderen Hoppo blir nødt til å sende ut haivarsel på en av verdens travleste strender, Bondi Beach.

 • 19.50 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 20.20 Tara og Vegard

  (Tara og Vegard) Norsk realityserie. Tara har 100.000 følgere på sosiale medier - men i det virkelige liv er hun helt ubrukelig. Vegard hjelper henne til å gjøre noe med det.

 • 20.30 Top Gear (7)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.

 • 21.25 Standup med John Bishop (5)

  (The John Bishop Show) Britisk underholdning. Den britiske komikeren John Bishop presenterer sine favorittkomikere, musikalske gjester og andre underholdningsartister. Sangeren Leona Lewis og komikeren Luisa Omielan er blant dem som denne gangen står på scenen når den britiske komikeren John Bishop presenterer sine favorittkomikere, musikalske gjester og andre underholdningsartister.

 • 22.10 Season of the Witch

  Terningkast 2(Season of the Witch) Amerikansk actioneventyr fra 2011. En korsfarer vender tilbake til et hjemland herjet av svartedauden. Kirken mener at årsaken er hekseri, og to riddere får i oppdrag å bringe en kvinne de mener er en heks til et avsidesliggende kloster. Når ridderne ankommer klosteret, venter en forferdelig oppdagelse og en sterk, ødeleggende kraft. Medvirkende:Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan. Regi:Dominic Sena. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 00.10 Game of Thrones (1)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. (Valar Dohaeris) Jon møter Mance Rayder, kongen på den andre siden av "The Wall", mens de overlevende fra Night's Watch flykter sørover. Tyrion ber om lønna si. Littlefinger tilbyr Sansa en utvei. Og Dany seiler inn i Slaver's Bay. Medvirkende:Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey.

 • 01.05 Game of Thrones (2)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. (Dark Wings, Dark Words) Sansa sier for mye. Shae ber Tyrion om en tjeneste. Jaime finner på noe som får tiden til å gå. Arya støter på Brotherhood Without Banners. Medvirkende:Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey.

 • 02.00 Chicago Fire (17)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Gamle konflikter kommer til overflaten da Boden treffer på faren til Severide. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.

 • 02.40 Standup med John Bishop (5)

  (The John Bishop Show) Britisk underholdning. Den britiske komikeren John Bishop presenterer sine favorittkomikere, musikalske gjester og andre underholdningsartister. Sangeren Leona Lewis og komikeren Luisa Omielan er blant dem som denne gangen står på scenen når den britiske komikeren John Bishop presenterer sine favorittkomikere, musikalske gjester og andre underholdningsartister.

 • 03.25 Broen (10)

  (Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og Henrik finner avgjørende spor, og jakten på gjerningsmannen fortsetter. Men vil de klare å stoppe han i tide? Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.

 • 04.25 Bondi Beach (2)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderen Hoppo blir nødt til å sende ut haivarsel på en av verdens travleste strender, Bondi Beach.

 • 04.45 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3morgen.

 • 05.15 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie