Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Johnny Depps nye film flopper

Johnny Depps nye film flopper

Dårlig åpningshelg for storfilm. Les mer

Siste filmtrailere

- Jeg gjorde en tabbe

- Jeg gjorde en tabbe

Lindsay Lohan innrømmer sex-liste. Les mer

Én spilte prostituert, én fikk sæd i håret, en annen kunne lese kvinners tanker

Én spilte prostituert, én fikk sæd i håret, en annen kunne lese kvinners tanker

Dette er de mest inntjenende romantiske komediene noensinne. Les mer

- Folk liker meg når jeg spiller ond

- Folk liker meg når jeg spiller ond

Men han er ikke typecast-kongen. Les mer

Ingen norske filmer Cannes-nominert

Ingen norske filmer Cannes-nominert

Men skuespillerne Lisa Loven Kongsli og Kistofer Hivju har likevel mulighet til å vinne. Alt om TV-kvelden

 • 18.30 Barnas restaurant (3)

  Norsk matserie. I denne episoden skal det handle om korn og grønnsaker. Barnas utfordring blir å lage lunsj til unge skitalenter som trenger sunn og energirik mat.

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Påskenøtter (6)

  Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.

 • 19.45 Lotto-trekning

 • 19.55 Wesentlig Wesenlund

  Underholdning. Rolv Wesenlund spilte jazz og «verbaljazz", og på sansen for humor som ingen andre før ham. Han var Norges største humorist og en visjonær kreatør. Dessuten kan han tituleres musikalstjerne, journalist, forfatter, samfunnsdebattant og talsmann for de eldre. Språket ble ikke det samme etter møte med Fleksnes, feriebiskop Fjertnes og Bør Børson jr. (Wesentlig Wesenlund.)

 • 20.55 Fleksnes: Radioten

  Underholdning. (Radioten.) Fleksnes er en ivrig radioamatør og har fått venner over hele verden. Han utnytter eteren i menneskehetens tjeneste. Med Roy Bjørnstad - og Rolv Wesenlund som Marve Fleksnes.

 • 21.25 Poirot (4)

  (Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. (Dead Man's Folly.) Ariadne Oliver blir spurt om å forberede en «morderjakt» til en festival i Devon. Men hun får bange anelser og tilkaller Poirot. Det viser seg at hun hadde grunn til å frykte at noe galt skulle skje under forestilllingen. Medvirkende:David Suchet.

 • 22.55 Løsning påskenøtter

  (Løsning påskenøtter.)

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Rådet (2)

  Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Er klining utroskap? Hva synes egentlig Kjetil Andre Aamodt, Sandra Lyng Haugen og Ronny Brede Aase om å spise mat fra søpla? Programleder:Siri Kristiansen.

 • 23.45 Den perfekte ektemann

  Terningkast 4(An Ideal Husband) Britisk-amerikansk komedie fra 1999. Sir Robert Chiltern har alt - jobb, penger og en vakker kone - og han blir beundret av alle. Men så truer den ukjente mrs. Chieveley med å avsløre en mørk hemmelighet fra Sir Roberts fortid. I ren panikk ber han sin venn Lord Goring om hjelp. Filmatisering av Oscar Wildes roman ved samme navn. (Den perfekte ektemannen.) Medvirkende:Cate Blanchett, Minnie Driver, Rupert Everett. Regi:Oliver Parker.
  Les mer i filmbasen

 • 01.20 Dansefot jukeboks m/chat

  Stem frem dine favoritter innen danseband-videoer! I studio sitter en chat-vert og er med seere som sender hundrevis av meldinger til skjermen.

 • 03.50 Poirot (4)

  (Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. «Påskekrim: Poirot.» (Dead Man's Folly.) Ariadne Oliver blir spurt om å forberede en «morderjakt» til en festival i Devon. Men hun får bange anelser og tilkaller Poirot. Det viser seg at hun hadde grunn til å frykte at noe galt skulle skje under forestilllingen. Medvirkende:David Suchet.

 • 05.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Andrea Bocelli - Love in Portofino

  Opera. (Andrea Bocelli - Love in Portofino.) Andrea Bocelli har trollbundet et stort publikum med sin stemme og sin sjarm i en årrekke. I dette nye konsertopptaket legger han vekk klassiske perler til fordel for kjente og populære internasjonale melodier fra lettere sjangre. Havnen i Portofino er berømt for sin romantiske atmosfære, og her er der bare å drømme seg bort til kommende, varme sommerkvelder.

 • 19.30 Shakespeares univers (4)

  (Shakespeare Uncovered) Britisk dokumentarserie. Skuespillere, instruktører og forskere tar for seg åtte av William Shakespeares skuespill. Hva preget tiden da de ble skrevet, og hva er det med innholdet som gjør at de fortsatt griper publikum så sterkt? Den erfarne og kjente instruktøren Trevor Nun har studert 30 av Shakespeares 37 stykker. Nå tar han for seg «Stormen". Det er eksperimentelt og antagelig det siste som ble skrevet av mesteren. «Stormen» egner seg svært godt til film.

 • 20.25 Påskenattsmesse fra Roma

  Påskenattsmesse med pave Frans i Vatikanet overføres direkte fra Peterskirken i Roma. Gunnar Grøndahl kommenterer fra studio i Oslo, sammen med ham er Pål Bratbak, sogneprest i St. Olav domkirkemenighet i Oslo. (Påskenattsmesse fra Roma.)

 • 22.30 Vinden som ryster kornet

  Terningkast 5(The Wind That Shakes the Barley) Irsk-italiensk drama fra 2006. Irland på 1920-tallet. Damien legger til side sin karriere som lege for å følge broren og mange andre irske menn i kampen mot England. Etter en periode med krigshandlinger inngår lederne en fredsavtale. Men avtalen splitter irene og er opptakten til den langvarige borgerkrigen i landet. (Vinden som rystet kornet.) Medvirkende:Cillian Murphy, Padraic Delaney. Regi:Ken Loach. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.30 Tilbake fra de døde

  Britisk dokumentar. En svensk kvinne ble sittende fast under isen i en foss etter å ha falt på ski. Hun var livløs da hun ble sendt med helikopter til sykehuset, men overlevde fordi kroppen hennes var så nedkjølt at hjernecellene ikke døde. Dr. Kevin Fong tar for seg dette medisinske tilfellet, og viser hvordan ny forskning gjør det mulig å skyve på grensene mellom liv og død.

 • 01.25 Vindauge mot bakgarden

  (Rear Window) Amerikansk krim fra 1954. En reportasjefotograf sitter lenket til rullestolen etter en ulykke. Fra vinduet følger han naboene og livet i bakgården. Det hele tar en farlig vending da fotografen blir vitne til et mord og forteller det til kjæresten. (Vindauge mot bakgarden.) Medvirkende:James Stewart, Grace Kelly, Wendell Corey, Thelma Ritter. Regi:Alfred Hitchcock. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Toget - på sporet av en morder (5)
 • 18.15 Toget - på sporet av en morder (6)
 • 18.30 Nyhetene
 • 18.50 LørdagsMagasinet

 • 19.10 Sportsnyhetene

 • 19.20 Været

 • 19.30 Solsidan (8)

  (Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Anna er misfornøyd med utseendet sitt og vurderer å ta en plastisk operasjon. Hun føler seg imidlertid enda verre når hun ber om Alex sin mening. Freddie blir forsinket til en tennisavtale med Alex og sender jobbkollegaen Ludde istedet. Men han blir sjalu når Alex og Ludde kommer så godt overens.

 • 20.00 Hver gang vi møtes (8)

  Norsk underholdningsprogram. Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Alexander Rybak og Sigvart Dagsland har tilbrakt en uke sammen på Vestre Kjærnes gård. Vi har kommet til den siste dagen av oppholdet på gården. I dag skal artistene synge duetter. Sigvart og Elg starter dagen med å dra på harrytur til Sverige for å handle inn til kveldens fest. Ønskelisten fra de andre er lang, og de to får problemer med å få med seg alt. Inne på låven får Sigvart med seg Anneli på en duett han pleier å gjøre med sin kone, mens Alexander og Simone går for en av D'Sounds mest kjente sanger. Elg og Lars får blåst ut litt med DeLillos-klassikeren «Kokken Tor» og er veldig fornøyde med resultatet. En litt vemodig gjeng mimrer om oppholdet og avslører nye hemmeligheter om artistlivet.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.15 Været

 • 21.20 Sportsnyhetene

 • 21.40 Hver gang vi møtes (8)

  Norsk underholdningsprogram. Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Alexander Rybak og Sigvart Dagsland har tilbrakt en uke sammen på Vestre Kjærnes gård. Vi har kommet til den siste dagen av oppholdet på gården. I dag skal artistene synge duetter.

 • 22.15 God kveld Norge Spesial: Dolly Parton

  Norsk underholdingsprogram. Dolly Parton er en av tidenes mest suksessrike artister og låtskrivere. I tillegg er hun en drivende dyktig forretningskvinne. God kveld Norge-reporter Fredrik Furuseth har møtt legenden Dolly Parton hjemme i Nashville, USA. 68-åringen forteller åpent om livet i rampelyset og sitt spesielle liv; den fattige oppveksten, den hemmelige ektemannen, barnløsheten, plastisk kirurgi, drapstrusler og forholdet til døden.

 • 22.45 All About Steve

  (All About Steve) Amerikansk komedie fra 2009. Mary Horowitz jobber som kryssordskribent for avisen Sacramento Herald. Etter å ha blitt gjort narr av som singel, bestemmer Mary seg for å takke ja til et stevnemøte med kameramannen Steve. Kryssordskribenten faller pladask, men Steve blir skremt og stikker av. Kjærlighetssorgen får henne til å skrive triste kryssord, miste jobben og bestemme seg for å fotfølge Steve. Medvirkende:Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church. Regi:Phil Traill.
  Les mer i filmbasen

 • 00.45 Åndenes hus

  Terningkast 5(The House of the Spirits) Portugisisk-tysk-dansk-amerikansk drama fra 1993. Etter at fattiggutten Esteban har tjent seg rik, gifter han seg med synske Clara og flytter til plantasjen Tres Marias. Der tyranniserer han arbeiderne sine og voldtar kvinnene. Esteban og Clara får datteren Blanca, som vokser opp til å bli en sterk og selvstendig, ung kvinne. Ettersom Esteban er involvert i politikken på de konservatives side, blir han dypt såret når Blanca involverer seg med den revolusjonære aktivisten Pedro. Han er villig til å gjøre hva som helst for å sette en stopper for forholdet. Medvirkende:Meryl Streep, Glenn Close, Jeremy Irons. Regi:Bille August. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.15 American Idol (8)

  Amerikansk underholdningsprogram. I dommerpanelet sitter Mariah Carey, Nicki Minaj, og Keith Urban.

 • 04.00 American Idol (9)

  Amerikansk underholdningsprogram. I dommerpanelet sitter Mariah Carey, Nicki Minaj, og Keith Urban.

 • 05.25 Alarm 112 (2)

  Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Haute Route 2013 (2)
 • 18.40 Little Britain (1)

  (Little Britain) Amerikansk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

 • 19.15 Little Britain (2)

  (Little Britain) Amerikansk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

 • 19.50 Little Britain (3)

  (Little Britain) Amerikansk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

 • 20.25 Little Britain (4)

  (Little Britain) Amerikansk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

 • 21.00 Harry Potter og Dødstalismanene - Del 1

  Terningkast 2(Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1) Britisk-amerikansk eventyrdrama fra 2010. Voldemort vokser seg stadig sterkere, og han har nå makten over Magikerministeriet og Galtvort. Harry, Ron og Hermine bestemmer seg for å fullføre Humlesnurrs arbeid for å bekjempe den mørke fyrsten. Men håpet svinner, og for å klare oppgaven må alt gå som planlagt. Medvirkende:Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson. Regi:David Yates.
  Les mer i filmbasen

 • 23.50 Harry Potter og Dødstalismanene - Del 2

  (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part II) Britisk-amerikansk eventyrdrama fra 2011. Harry, Ronny og Hermine begynner på sitt oppdrag om å oppspore og ødelegge malacruxene. På flukt helt alene må de tre vennene nå stole mer på hverandre enn noen gang før, men mørke krefter midt i blant dem truer med å drive dem fra hverandre. Medvirkende:David Yates, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Alan Rickman, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Evanna Lynch, Clémence Poésy, Helena Bonham Carter, John Hurt. Regi:Matt Birch. (11. år)

 • 02.35 Criminal Minds (19)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Innbyggerne i den lille byen er redselslagne etter at flere offentlige bygninger har blitt satt i brann. Flere personer har omkommet i brannene, og nå frykter både politiet og folk i byen at flere liv kan gå tapt i nye branner.

 • 03.25 Criminal Minds (20)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Frykten sprer seg etter at en seriemorder har utpekt studenter på vårferie som sine ofre.

 • 04.10 Criminal Minds (21)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam prøver å kartlegge profilen til en person som har bortført og drept flere barn i New Jersey.

 • 04.55 South Park (4)

  (South Park) Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park.

 • 05.20 Baller av stål (2)

  (Balls of Steel) Britisk underholdningsshow. Programleder Mark Dolan leder et show der ferske komikere får vist sine morsomste sketsjer og sine mest hysteriske og halsbrekkende stunt. Publikum i salen bestemmer hvem som har våget mest, og hvem som har «Baller av stål". Programleder:Mark Dolan.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Skjulte skatter (2)

  (Salvage Hunters) Dokumentarserie. (2.) Drew Prichard er på jakt etter originale arkitektoniske skatter som ingen vil ha, det være seg en pipe fra et forfallent herskapshus eller en glasskuppel fra en viktoriansk folie.

 • 19.00 Property Wars (20)

  (Property Wars) «Hazmat-huset.» (Hazmat House.) Scott og Christina barker sammen. Hun er fast bestemt på å skaffe seg sin neste eiendom, mens han er like innstilt på å stenge henne ute.

 • 19.30 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (11)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Kamaz-lastebiler/hårprodukter/Canton Tower.» (Kamaz Trucks/Hair Car/Canton Tower.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi lager ting, blant annet Kamaz-lastebiler, hårprodukter og Canton Tower.

 • 20.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (12)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Chinamax/russisk vodka/abalone.» (Chinamax/Russian Standard/Abalone.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag undersøker han russisk vodka, de gigantiske Chinamax-skipene og abalone.

 • 20.30 Mythbusters (6)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «episode 6.» (Food Fables.) Er vandrerhistorier fakta eller fiksjon? Se selv når Adam og Jamie undersøker vanlige myter med eksplosive resultater.

 • 21.30 Amatøreksperimenter (7)

  (You Have Been Warned) «Folkets røst.» (The People’s Vote.) En samling med seernes favorittklipp med hjemmestunt og -eksperimenter fra ”You Have Been Warned”. Hvilke klipp havner øverst i kåringen?

 • 22.30 Magic of Science (9)

  (Magic of Science) Dokumentarserie. «Waterworks.» (Waterworks.) Det er magi i luften igjen når verdens mest innovative tryllekunstnere utvikler tryllekunster med utgangspunkt i vitenskap. Dessuten forklares teorien bak illusjonene.

 • 23.00 Magic of Science (10)

  (Magic of Science) Dokumentarserie. «War Facility.» (War Facility.) Det er magi i luften igjen når verdens mest innovative tryllekunstnere tar utgangspunkt i vitenskap når de utvikler tryllekunster. Dessuten forklares teorien bak illusjonene.

 • 23.30 Survive That! (4)

  (Survive That!) «Forsegle skjebnen.» (Seal Your Fate.) Matt blir kidnappet, satt bind for øynene på, og sluppet av midt i ingensteds av de andre overlevelsesentusiastene. Han har 100 timer på seg til å finne veien ut. Klarer han det?

 • 00.30 Berserk mot Sydpolen (6)

  (Berserk) Dokumentarserie. Jarle Andhøy og mannskapet hans seiler «Berserk» til Sydpolen, men mens Jarle og Samuel er på isen forsvinner «Berserk» med tre av mannskapet. Se de unike bildene fra turen. (6.)

 • 01.30 Amish Mafia (7)

  (Amish Mafia) Dokumentarserie. «Offerlam.» (Sacrificial Lamb.) Levi skal gjøre bot overfor biskopene ved å straffe en av sine egne menn. Samtidig må Alan gjennom en rettssak der han kanskje kan bli dømt til fengselsstraff.

 • 02.30 Amatøreksperimenter (7)

  (You Have Been Warned) «Folkets røst.» (The People’s Vote.) En samling med seernes favorittklipp med hjemmestunt og -eksperimenter fra ”You Have Been Warned”. Hvilke klipp havner øverst i kåringen?

 • 03.30 Hvalkrigen (2)

  (Whale Wars) Dokumentarserie. «Stålets fleksibilitet.» (The Flexibility of Steel.) Det blir nesten sammenstøt mellom båtene Steve Irwin og Nisshin Maru når den førstnevnte prøver å stoppe den siste fra å drive hvalfangst. Sea Shepherd blir fanget i stormen.

 • 04.20 American Guns (7)

  (American Guns) Amerikansk realityserie. «Winchester i actionspill.» (Young Cowboy Action Shooter's Winchester.) Et cowboy-actionskytespill ber Gunsmoke om å bygge en Winchester-rifle til utlodding, og utfordrer Jon til skytekonkurranse. Paige hjelper en dyrevenn som har bestilt en S&W M&P.

 • 05.10 Fast and Loud (19)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «En kattepine.» (Stung.) GMG-gjengen restaurerer flere rustne relikvier i verkstedet sitt. Klarer de å få bilene på veiene igjen før neste auksjon, og vil det være verdt innsatsen?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.45 Dragetreneren

  Terningkast 5(How to Train Your Dragon) Amerikansk animasjonsfilm fra 2010. Det legges opp til at tenåringsgutten Hikken skal gå i sinn far vikinghøvdingens fotspor og bli den største dragedreperen, men Hikken viser sin styrke på annet vis. Regi:Dean Deblois, Chris Sanders.
  Les mer i filmbasen

 • 20.35 Billy Elliot

  Terningkast 5(Billy Elliot) Britisk drama fra 2000. «Billy Elliot» er en hjertevarm historie om en gruverarbeiders 11 år gamle sønn i det nordlige England som får sitt liv snudd på hodet når han snubler over Mrs. Wilkinsons ballettundervisning på vei til sin ukentlige boksetrening. Det tar ikke lang tid før han viser et rått talent og strekker seg etter en drøm som forandrer livet til alle han møter. Medvirkende:Jamie Bell, Jean Heywood, Jamie Draven, Gary Lewis, Stuart Wells. Regi:Stephen Daldry. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.40 Cast Away

  Terningkast 5(Cast Away) Amerikansk drama fra 2000. FedEx-medarbeider Chuck Noland er en mann med mange reisedager på samvittigheten. Under en flyvning over Stillehavet kommer flyet ut i uvær og styrter. Han er den eneste overlevende som redder seg i land på en liten ubebodd sydhavsøy. Plutselig er han tilbake på steinaldernivå og må finne ut hvordan lage ild, redskaper han trenger, samt skaffe seg ly og mat. Den verdenen han møter ligger langt unna folks drømmer om den sorgløse tilværelsen på en sydhavsøy, og gir et troverdig bilde av en moderne manns kamp for å overleve utenfor sivilisasjonen. Medvirkende:Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy. Regi:Robert Zemeckis. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.15 Maverick

  Terningkast 3(Maverick) Amerikansk westernkomedie fra 1994. Bret Maverick er profesjonell pokerspiller på vei til den årlige store pokerkonkurransen, hvor innsatsen er 25.000 dollar. Dette er penger han ikke har, men er nødt til skaffe seg for å delta. Den kvinnelige spilleren Annabelle er på vei til den samme konkurransen. Også hun er på jakt etter startkapital for å kunne delta i pokerkonkurransen. Hun har en forholdsvis frynset moral, og går ikke av veien for svindel og triks for å få tilgang til startkapitalen. Maverick og Annabelle slår seg sammen for å skaffe tilstrekkelig med penger. Medvirkende:Jodie Foster, Alfred Molina, Mel Gibson, James Garner. Regi:Richard Donner. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.30 CSI: NY (10)

  (CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. En varebil nærmer seg Empire State Building når føreren plutselig tar fyr og blir en menneskelig fakkel. Obduksjonen viser at offeret har tydelige brannskader etter mikrobølger, og oppmerksomheten rettes mot Empire State Building, som etter 9/11-tragedien konsekvent har produsert enorme mengder med mikrobølgeenergi. Kan det være bygningen som har tatt livet av den uskyldige sjåføren?

 • 04.15 CSI: Miami (14)

  (CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. CSI-etterforskerne Alexx og Delko kommer til et åsted tett opp til der hvor en brann herjer i Everglades. Skogvokteren forsikrer dem om at brannen er under kontroll og forlater dem på åstedet. Men flammene har sin egen vilje ...

 • 05.05 V (7)

  (V) Amerikansk science fiction-serie. De Besøkende er utenomjordiske vesener som er kommet til verdens 29 største byer for å hjelpe menneskeheten. De blir møtt med frykt, nysgjerrighet og i noen tilfeller tilbedelse. I et forsøk på å redde Georgie, drar Erica, Ryan og Jack avgårde på et farlig oppdrag for å finne John May, mannen som er «nøkkelen» til redningsaksjonen. Det viser seg også at Ryan har en fortid knyttet til den legendarisk John May. Anna, på sin side, tar med Chad ombord på romskipet for å lage en reportasje. Samtidig finner Tyler ut om sin fortid og konfronterer moren Erica. Medvirkende:Scott Wolf, Morena Baccarin, Laura Vandervoort, Logan Huffman, Lourdes Benedicto.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.10 How I Met Your Mother (22)
 • 18.40 Simpsons (8)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Lisa blir lei seg fordi Homer har kjøpt helt feil bursdagspresang. Homer ansetter derfor en privatdetektiv slik at han kan finne ut alt om sin datter.

 • 19.15 Simpsons (9)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Marge blir engstelig etter å ha blitt ranet på gaten og begynner derfor å løfte vekter. Snart er hun sterk som en okse og tør å forlate huset igjen. For å feire sin nyvunne frihet banker hun til og med opp raneren! Etter tips fra en venninne begynner Marge med anabole steroider. Det gjør noe med humøret hennes...

 • 19.45 Harry Potter og fangen fra Azkaban

  Terningkast 5(Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) Britisk familieeventyr fra 2004. Harry setter av sted mot det som skal bli hans tredje år på Galtvort. En rystende tur på Fnattbussen tar ham med til Diagonallmenningen, der han finner ut at den rømte fangen Sirius Svaart er ute etter ham. Medvirkende:Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Gary Oldman. Regi:Alfonso Cuarón. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.00 Batman Begins

  Terningkast 5(Batman Begins) Amerikansk actioneventyr fra 2005. Bruce Wayne er vitne til at foreldrene blir drept, og der og da bestemmer han seg for å bekjempe byens onde krefter. Dette blir begynnelsen på hans hemmelige alter ego, Batman. Batman tar på seg oppgaven å rydde opp i Gotham og beskytte innbyggerne mot de onde kreftene som herjer i byen. Medvirkende:Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes, Gary Oldman. Regi:Christopher Nolan.
  Les mer i filmbasen

 • 00.15 Batman Forever

  Terningkast 3(Batman Forever) Amerikansk actioneventyr fra 1995. Batman er tilbake, og denne gangen skal han kjempe mot to superskurker på én gang, nemlig Two-face og The Riddler. Tilsammen utgjør de en farlig trussel i Gotham City, og den dynamiske duoen Batman og Robin får en tøff jobb. Medvirkende:Val Kilmer, Tommy Lee Jones, Jim Carrey, Nicole Kidman, Chris O'Donnell, Michael Gough, Drew Barrymore. Regi:Joel Schumacher.
  Les mer i filmbasen

 • 02.10 Cops (3)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 02.35 Hot Set (2)

  (Hot Set) Amerikansk realityserie. Hot Set er en ekstrem designkonkurranse der to Hollywood-designere konkurrerer mot hverandre hver uke for å designe og bygge det perfekte filmsettet. Hver uke møter vi to team, ledet av hver sin talentfulle produksjondesigner, som får i oppgave å lage en fantastisk filmverden. De har bare tre dager og et begrenset budsjett for å bygge filmsettet som skal imponere Hollywoods fremste eksperter. Dagens utfordring er å bygge et tronerom for en romvesen-dronning.

 • 03.20 Dexter (8)

  (Dexter) Amerikansk krimserie. Etter å ha konfrontert noen av sine mørkeste demoner er Dexter klar for å legge fortiden bak seg. Med familieliv, en ni til fire-jobb med å fange drapsmenn og en ukontrollerbar lyst til å kvitte seg med de som slapp unna, har Dexter nok å henge fingrene i. Dexter nærmer seg Travis og de andre Doomsday-morderne ved hjelp av triksene Brother Sam har lært ham. Deb og LaGuerta konkurrerer mot hverandre etter en ung jente blir funnet død. Medvirkende:Michael C. Hall, Desmond Harrington, Jennifer Carpenter, C.S. Lee, David Zayas.

 • 04.15 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (9)

  (Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Melinda må konfrontere fortiden når en mystisk kraft truer teamet.

 • 05.00 Ice Road Truckers (11)

  (Ice Road Truckers) Amerikansk dokumentarserie. Serie om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. For å komme dit må de kjøre langs en 500 kilometer lang vei over islagte innsjøer. Sesongen går mot slutten, og det haster å få levert all lasten før isen smelter. Flere av sjåførene får motorstopp, og et vulkanutbrudd lenger sør i Alaska legger et uventet press på veien.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.10 Ungkaren (10)

  (The Bachelor, sesong 18) Amerikansk realityserie. Juan Pablo tilbringer tid sammen med de seks gjenværende ungkarskvinnene i sin hjemby Miami. Sharleen og Nikki får hver sin romantiske alenedate med den hotte ungkaren. Den latinske artisten Romeo Santos opptrer i denne episoden.

 • 20.05 She's All That

  Terningkast 2(She's All That) Amerikansk romantisk komedie fra 1999. Skolen kjekkas, Zack Siler, inngår et veddemål med sine kamerater. Han mener han kan forvandle hvem som helst til ballets dronning. Utfordringen hans blir nerden Laney Boggs, men komplikasjoner oppstår da Zack blir betatt av den nye Laney. Medvirkende:Paul Walker, Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook, Matthew Lillard, Jodi Lyn O'Keefe. Regi:Robert Iscove. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.00 Possession

  (Possession) Amerikansk drama fra 2009. En kvinne opplever en bilulykke som sender mannen og svogeren i koma. Da svogeren våkner tror han at han er ektemannen hennes, noe som gjør henne mer og mer ukomfortabel. Snart begynner hun å mistenke at unaturlige krefter motarbeider henne. Medvirkende:Sarah Michelle Gellar, Lee Pace, Michael Landes, Tuva Novotny, Chelah Horsdal. Regi:Joel Bergvall, Simon Sandqvist. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.50 Sex, drap og kannibalisme

  (Sex, Fame and Murder) Kanadisk dokumentar. Historien om hvor langt pornoskuespilleren Luka Magnotta gikk for å oppfylle sine syke drømmer om internasjonal oppmerksomhet. Det som begynte med kattedrap på Youtube endte med verdens første «Internettdrap»; en opplastet video som viste mordet, lemlestingen og den delvise konsumeringen av studenten Lin Jun i Montreal i 2012. I kjølvannet av drapet og den internasjonale politijakten ble flere av Magnottas psykopatiske trekk og grusomme handlinger avdekket.

 • 00.55 Forny din kone (7)

  (Your Style in His Hands) Britisk livsstilserie. Programleder og moteguru Lisa Snowden hjelper kvinner som trenger en ny stil og gir dem en etterlengtet makeover verdt 5000 pund. Den eneste haken er at klærne skal kjøpes inn av ektemennene deres. Men et ekspertteam gir kyndige råd og hjelper mennene med å se hvilke snitt og farger, og hva slags sminke og frisyre som passer best for deres bedre halvdel.

 • 01.55 Once Upon a Time (15)

  (Once Upon a Time) Amerikansk eventyrserie. Medvirkende:Jennifer Morrison, Emilie de Ravin, Lana Parrilla, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas.

 • 02.40 Cold Case (19)

  (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. En desperat far tvinger teamet til å ta opp igjen saken der hans sønn ble myrdet i 1987.

 • 03.30 Cold Case (20)

  (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1997 vedrørende en 16 år gammel «cheerleader» da de oppdager at det er avgitt en anonym tilståelse i forbindelse med drapet på jenta.

 • 04.15 Cold Case (21)

  (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenopptar en sak fra 1919, sin hittil eldste sak, nemlig drapet på en glødende engasjert ung talskvinne for kvinners stemmerett.

 • 05.00 Chop Shop (12)

  (Chop Shop) Kanadisk realityserie. Chop Shop er en frisørsalong med et permanent hån og et hjerte av gull. Det blir mye moro når vi følger salongeier og bad-boy Daniel Hudon og hans brokete samling av rock'n'roll-stylister i motkultur-salongens sexy verden. Daniel lager en instruksjonsvideo for å klippe barnas hår hjemme, men ting går ikke helt som planlagt. Samtidig sørger Tobi og Harmonies portofølge-fotografering for litt oppmerksomhet til Chop Shop.

 • 05.24 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.35 High School Musical 3: Senior Year

 • 19.30 E.T.

  Terningkast 6(E.T. the Extra-Terrestrial) Amerikansk familiefilm fra 1982. Vi møter det lille romvesenet E.T, som på mystisk vis har blitt etterlatt på Jorden. Da E.T. møter den vesle gutten Elliot, forandres begges liv for alltid. Elliot tar sin nye venn med seg hjem og introduserer ham for sine søsken, Michael og Gertie. E.T lærer barna, hvis foreldre nettopp har skilt seg, å vise omsorg og kjærlighet. Til gjengjeld beskytter barna E.T. mot verdens ondskap. Etter en spennende tid på jorda med mye ny lærdom, ønsker E.T. seg tilbake til moderplaneten sin, og barna gjør alt de kan for å hjelpe ham. Medvirkende:Drew Barrymore, Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Erika Eleniak, Robert MacNaughton. Regi:Steven Spielberg. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 21.30 Engler & Demoner

  Terningkast 3(Angels & Demons) Amerikansk thriller fra 2009. De fire kandidatene til å etterfølge paven dør på mystisk vis. Vatikanet kontakter professor Langdon, ekspert på religiøs symbolikk, for å løse en sak som leder ham til et hemmelig brodersamfunn. Medvirkende:Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Ayelet Zurer, Pierfrancesco Favino. Regi:Ron Howard. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.50 Mumien vender tilbake

  Terningkast 3(The Mummy Returns) Amerikansk actioneventyr fra 2001. Ti år har gått siden Rick og Evelyn møtte den egyptiske mumien Imhotep. De to er nå gift og lever et fredelig liv i London, men freden varer ikke lenge. Medvirkende:Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, The Rock. Regi:Stephen Sommers. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.00 Paradise Hotel (29)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Det er påskeuke på Paradise Hotel og gjestene skal innta rollene fra Påskeevangeliet. To av deltakerne er Jesus og Maria og rollene som disipler skal fordeles. Hvem skal være svikeren Judas, røveren Barabas og den onde Pontius Pilatus? Hvilke konsekvenser de ulike rollene har vil vise seg.

 • 02.45 Paradise Hotel (30)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Påskeuken er i gang og når deltakerne ankommer frokosten er det dekket til «Det siste måltid». Judas må ta et skjebnesvangert valg i en korsfestelses-seremoni , men dette hindrer ikke gjestene i å ta seg en fest når kvelden kommer.

 • 03.30 Paradise Hotel (31)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Jomfru Maria og en av disippel-jentene skal på date der de møter en spesiell person. To nye deltakere, forkledd som romerske soldater, kommer inn på hotellet, og det skal vise seg at disse har stor innflytelse. Under kveldens Pandoras er kun noen utvalgte invitert, hvorfor det?

 • 04.15 Paradise Hotel (32)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Påskeuken er snart over og mange føler seg utrygge før kveldens parseremoni og hemmelige avtaler blir gjort. Jesus gjør oppstandelse og han har nå makten i spillet på Paradise Hotel, noe som fører til en meget dramatisk parseremoni.

 • 05.00 Up All Night (1)

  (Up All Night) Amerikansk komiserie. Reagan Brinkley er en fantastisk kone, suksessfull karrierekvinne og nybakt mor. Reagan prøver å tilpasse seg sitt nye liv og med hjelp av sin hjemmeværende mann returnerer hun til arbeidslivet. Hun er bestemt på å ikke la foreldrerollen gå utover verken karrieren eller hennes tøffe rykte. Det nybakte foreldreparet prøver å finne ut av sitt nye liv, men selvtilliten forsvinner i takt med antall timer søvn per natt. I sesongpremieren blir «The Ava Show» kansellert, noe som setter Reagan og Avas vennskap på prøve. Reagan bestemmer seg for å være hjemme med Amy når Chris vil begynne å jobbe igjen. Medvirkende:Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph.

 • 05.25 Up All Night (2)

  (Up All Night) Amerikansk komiserie. Reagan Brinkley er en fantastisk kone, suksessfull karrierekvinne og nybakt mor. Reagan prøver å tilpasse seg sitt nye liv og med hjelp av sin hjemmeværende mann returnerer hun til arbeidslivet. Hun er bestemt på å ikke la foreldrerollen gå utover verken karrieren eller hennes tøffe rykte. Det nybakte foreldreparet prøver å finne ut av sitt nye liv, men selvtilliten forsvinner i takt med antall timer søvn per natt. Reagan prøver å tilpasse seg den nye tilværelsen som hjemmeværende mor, men det at hun er hjemme ødelegger balansen i nabolaget. Medvirkende:Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Mnet Asian Music Awards 2013

  Prisutdeling. I et forrykende show foran tusenvis av tilskuere var Ylvis med «The Fox» et av høydepunktene i årets store k-pop-fest! Fra et av verdens mest spektakulære musikkarrangementer møtert vi blant andre Ylvis, G-Dragon, Psy, Paris Hilton, Cho Yong Pil og EXO.

 • 21.30 Mannen som elsket Yngve

  (Mannen som elsket Yngve) Norsk ungdomsdrama fra 2008. Det er november 1989. På Kongsgård videregående skole i Stavanger er Jarle Klepp uvitende om at alt snart skal forandre seg. Enn så lenge har han alt: verdens beste kjæreste og verdens kuleste kompis. Men så dukker Yngve opp. Han er ikke som noen andre, og Jarle forelsker seg ... Basert på Tore Renbergs bestselger. Medvirkende:Rolf Kristian Larsen, Arthur Berning, Ida Elise Broch. Regi:Stian Kristiansen. (11. år)

 • 23.05 Fylleangst (5)

  (What Did I Do Last Night? Crawley) Britisk dokumentarserie. Tia Nel er en hardtarbeidende alenemor som virkelig slår seg løs en gang hver måned. Men hun husker ikke helt hvordan hun behandlet sin beste venninne kvelden før. En av fire briter husker lite av det som skjedde dagen etter en fest. Lider hele Storbritannia av kollektiv blackout?

 • 23.30 Standup med Dara O'Briain

  Britisk sceneshow. Komikeren og programlederen har samlet fullt hus i Hammersmith Apollo-teatret i London. Dara leverer sine sylskarpe vitser, og er en favoritt blant andre komikere så vel som sitt publikum.

 • 00.20 Musketerene (7)

  (The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Musketerene etterforsker en sak som fører dem inn i det ukjente miljøet rundt Ninon, en helt spesiell kvinne. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.

 • 01.15 Fabelaktige bryllaupsminner (1)

  (The Wedding House, Honeymoon Diaries) Britisk dokumentarserie. Hvordan var det egentlig? Tre av parene som giftet seg i The Wedding House snakker om den spesielle dagen og om hvordan ekteskapet har påvirket forholdet deres.

 • 02.00 Ripper Street (3)

  (Ripper Street) Britisk krimserie. I Londons bakgater på slutten av 1800-tallet hersker det lovløse tilstander. Kan en liten gruppe dedikerte politimenn klare å skape orden i politidistriktet der knivene sitter løst? Et plutselig utbrudd av kolera skaper panikk. Politistyrkene i distrikt H og City of London må forsøke å avdekke om det er et mønster i smittespredningen. Medvirkende:Jerome Flynn, Adam Rothenberg, Matthew Mcfayden.

 • 02.50 Standup med Dara O'Briain

  Britisk sceneshow. Komikeren og programlederen har samlet fullt hus i Hammersmith Apollo-teatret i London. Dara leverer sine sylskarpe vitser, og er en favoritt blant andre komikere så vel som sitt publikum.

 • 03.40 Rome (6)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. To hærer støter sammen, og framtiden til Roma står på spill. Pullo blir sendt av gårde på et svært brutalt oppdrag. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 04.35 Rome (7)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Servilia viser sin sorg i offentligheten, noe som uroer Atia. Octavius og Marcus Antonius skaper nye alllianser, både på politisk og personlig vis. Timon og Levi legger en plan for å ødelegge for Herodes. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 05.33 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie