Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Sterk «Twin Peaks»-effekt preger flere nye TV-serier

Sterk «Twin Peaks»-effekt preger flere nye TV-serier

Wandrups utvalgte: Absurde trekk i USAs utkantstrøk. Les mer

Siste filmtrailere

Zwarts film om krigshelten Jan Baalsrud filmes i Troms

Zwarts film om krigshelten Jan Baalsrud filmes i Troms

Den nye filmatiseringen av «Ni Liv»-historien vil trolig få premiere i 2017. Les mer

Leonardo DiCaprio kaprer «hemmelig» storrolle

Leonardo DiCaprio kaprer «hemmelig» storrolle

Handlingen i den kommende filmen er så langt ikke kjent. Les mer

 • 18.05 V-cup skiskyting
 • 19.00 Søndagsrevyen
 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.15 Brøyt i vei (4)

  (Brøyt i vei) Norsk dokumentarserie fra 2015. Vidars sønn, Jørgen, har planer om å overta brøytebedriften etter sin far. Han er bare 16 år, og må først og fremst klare å ta traktor-lappen. Vidar er skeptisk til sønnens planer. I Finnmark er det storm, og Linn Beate må forbarme seg over bilister blir værfaste på Kongsfjordfjellet. På Nord-Senja er sønnen til Raymond fortsatt syk.

 • 20.55 Med livet som innsats (6)

  (Med livet som innsats) Norsk underholdningsserie. Programleder og fysiker Andreas Wahl stoler 100% på naturlovene. De er absolutte. Udiskutable. Han er så sikker at han er villig til å sette sitt eget liv på spill for å overbevise den norske befolkning. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet når han tester naturlovene med livet som innsats. Klatre med støvsugere (Klatre med støvsugere) Hvor sterke sugekopper trengs det for å holde en mann fast på en glassvegg? Fysiker Andreas Wahl vil ved hjelp av to støvsugere og to hjemmelagde sugekopper begi seg ut på en klatretur rett opp utsiden av en 40 meter høy glassvegg. Vi følger Andreas sin reise fra idé til det store eksperimentet og deler hans bekymringer og utfordringer underveis når han skal teste lufttrykk med livet som innsats. Programleder:Andreas Wahl.

 • 21.25 Mammon (8)

  (Mammon) Norsk thrillerserie fra 2015. Ellen og Peter er fanget på hver sin kant, Peter i utlandet og Ellen blir holdt i sjakk med onde pressmidler. De forstår begge at de må finne tilbake til hverandre om de skal komme unna med egne - og andres liv i behold. Det skal gjennomføres en stor handel som vil sette alle under press. Samtidig arrangeres det ekstraordinære landsmøtet hvor Norges framtid skal avgjøres. Ellen og Peter er de eneste som kan endre utfallet dersom de klarer å komme seg unna fiendens grep. Medvirkende:Ingar Helge Gimle, Laura Christensen, Jon Øigarden, Nils Ole Oftebro.

 • 22.20 Eit enklare liv (3)

  (Where the Wild Men Are) Britisk dokumentarserie. Utah (Utah) Ben Fogle møter de 72 år gamle tvillingene Bill og Bob Stone. De halvville brødrene bor i hjertet av det ville vesten, i en avsides canyon i Utah. Ben får være med dem å håndtere kyr, klatre i fjell og overnatte i ei hule. En av tvillingene overtaler til og med Ben til å hoppe i fallskjerm. Han får også vite mer om hvorfor de valgte å ta avskjed med sivilisasjonen. En gang var de fallskjerminstruktører, politiinformanter og dusørjegerere. I dag er de økologiske bønder og lever i trua på at de skal overleve dommedag.

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 Datoen (6)

  (Datoen) Norsk dokumentarserie. Tre mennesker født på nøyaktig samme dag. De er født inn i samme land og i samme tid, men livene deres skal ta ulike retninger. Tre livsløp flettes sammen av store og små historiske hendelser. Tove Seth, Fridtjof Næss og Åse Kleveland er født på nøyaktig samme dag: 18. mars 1949. Født inn i samme land og i samme tid, likevel skal livene deres ta helt ulike retninger. Tre livsløp som flettes sammen av små og store historiske hendelser. Kanskje kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle? Om landet vårt? Om hvem vi var og hvem vi ble?

 • 00.20 Unge inspektør Morse (2)

  (Endeavour) Britisk krimserie fra 2012. (Fugue) En ukjent trussel truer Oxford, som sprer frykt i lokalmiljøet. Ved først øyekast ser det ut til å være nok en sinnsforvirret gal mann, som slår til tilfeldig. Men etterforsker Morse oppdager et mønster i all galskapen. Drapsritualene viser seg å ha mange likhetstrekk med Morses store lidenskap, opera. Vil han klare å stoppe morderen før han slår til igjen...? Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.

 • 01.50 Brøyt i vei (4)

  (Brøyt i vei) Norsk dokumentarserie fra 2015. Vidars sønn, Jørgen, har planer om å overta brøytebedriften etter sin far. Han er bare 16 år, og må først og fremst klare å ta traktor-lappen. Vidar er skeptisk til sønnens planer. I Finnmark er det storm, og Linn Beate må forbarme seg over bilister blir værfaste på Kongsfjordfjellet. På Nord-Senja er sønnen til Raymond fortsatt syk.

 • 02.30 Konge og dronning i 25 år (4)

  (Konge og dronning i 25 år) Norsk dokumentarserie. Vi feirer kongeparets regentjubileum med en ny serie som er satt sammen av et variert og frodig arkivmateriale. Kongeparet har lånt ut private filmer og bilder, som aldri har vært vist offentlig før. I tillegg er det gjort nye intervjuer med kong Harald og dronning Sonja. Hverken slottet eller det politiske Norge var klar da landet fikk en kvinnelig majestet igjen for første gang på 53 år. Det gikk galt fra start da dronning Sonja skulle starte sin dronninggjerning i 1991.

 • 03.10 Skavlan (6)

  (Skavlan) Talkshow fra 2016. Fredrik Skavlan i engasjerende samtaler med norske, svenske og internasjonale gjester - og den beste musikken. Til Skavlan kommer Liv Ullmann, komiker Alan Carr og gastronom og kulturhistoriker Edward Blom. Det britiske stjerneskuddet Låpsley står for musikken. Programleder:Fredrik Skavlan.

 • 04.10 Lindmo (4)

  (Lindmo) Norsk talkshow fra 2016. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Gjester hos Lindmo i kveld er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde, som har slått seg sammen og blitt en turnerende duo. Dit kommer også statsminister Erna Solbergs statssekretær, Sigbjørn Aanes, og skuespilleren Anders Danielsen Lie. Kveldens artist er Sval. Programleder:Anne Lindmo.

 • 05.00 Fader Brown (5)

  (Father Brown) Britisk krimserie. Flambeau ber om hjelp fra fader Brown for å stjele pavens gave til kroningen av dronning Elisabeth. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.

 • 05.47 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.55 V-cup skiskyting
 • 19.30 Mitt yrke
 • 19.35 Undring og mangfald (5)

  (Undring og mangfald) Norsk dokumentarserie fra 2015. Samtale med forskar Cathrine Moe Thorleifsson (Samtale med forskar Cathrine Moe Thorleifsson)

 • 20.05 Stråling og mobiltelefoner

  (The Hidden Dangers of Mobile Phones) Tysk dokumentar. Det er nesten sju milliarder mobiltelefoner i bruk verden over, rundt 700 millioner bare i Europa. Og antallet vokser stadig. Er strålefaren så liten som produsenter og distributører vil ha oss til å tro? Eller finnes det en sammenheng mellom bruk av mobiltelefon og kreft og andre helseproblemer? Kanskje kan vi finne svar blant resultatene fra undersøkelser som nylig ble gjennomført i Tyskland, Frankrike og Sverige. (Stråling og mobiltelefoner)

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Hovedscenen

  Henning Kraggeruds Mozart. Fiolinisten Henning Kraggerud er en av våre fremste internasjonale musikere og sammen med Det Norske Kammerorkester fremfører han her Fiolinkonsert nr. 3 og 4 av Wolfgang Amadeus Mozart på sin helt personlige måte. Opptaket er gjort i Akershus Slottskirke i Oslo og Henning Kraggerud presenterer selv verkene. (Henning Kraggeruds Mozart) Programleder:Arild Erikstad.

 • 22.05 Hovedscenen

  Carte Blanche, Norges nasjonale kompani for samtidsdans går i sin siste forestilling "av carte blanche" motstrøms ved å arbeide uten koreograf. I en forestilling skapt av danserne selv, møter dansen på scenen livemusikk av Motorpsycho, Susanna, Alain Franco, Hemmelig Tempo og Thea Hjelmeland. Vi møtte kompaniet da de var i gang med siste innspurt. Carte Blanche, Susanna og Motorpsycho (Carte Blanche, Susanna og Motorpsycho) Programleder:Arild Erikstad.

 • 22.25 De andre

  (De andre) Norsk dokumentarfilm fra 2012. Husker du 18-årsdagen din? 18 lys på kaka, hele familien samlet og mor eller far sa: "Ønsk deg noe!". For noen ungdommer i det norske samfunnet er 18-årsdagen porten tilbake til det de flyktet fra. Det er den dagen de mister sine rettigheter. "De andre" er en film om unge asylsøkere som kjemper for å beholde livshåpet. Filmen stiller spørsmål ved hva som skjer når vi bryter med etiske grunnprinsipper. Regi:Margreth Olin.
  Les mer i filmbasen

 • 23.55 Etter Rubicon

  (Etter Rubicon) Norsk thrillerdrama fra 1987. Etter at to smågutter i Nord-Norge er døde av en ukjent sykdom og en katt dør av samme grunn, mistenker dr. Hoff at årsaken kan ligge i utslippene fra en oljetanker som er havarert i nærheten. Men myndighetene motsetter seg videre etterforskning. Det får den modige legen til å ta saken i egne hender. Medvirkende:Sverre Anker Ousdal, Ewa Carlsson, Ellen Horn. Regi:Leidulv Risan. (11 år)

 • 01.25 Lindmo (4)

  (Lindmo) Norsk talkshow fra 2016. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Gjester hos Lindmo i kveld er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde, som har slått seg sammen og blitt en turnerende duo. Dit kommer også statsminister Erna Solbergs statssekretær, Sigbjørn Aanes, og skuespilleren Anders Danielsen Lie. Kveldens artist er Sval. Programleder:Anne Lindmo.

 • 02.25 Ishavet på 30 dagar (2)

  Finsk dokumentarserie. Ville kommer til Solovkiøyene i Kvitsjøen. Der besøker han et kloster, der flere hundre tusen mennesker ble holdt fanget i Stalin-tiden.

 • 03.10 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 The Stream (1)
 • 18.30 Nyhetene og Sporten
 • 18.50 Været
 • 19.00 Idol (7)

  (Idol) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Programleder Markus Bailey har sammen med juryen reist rundt i landet for å finne Norges nye Idol! Programleder:Markus Bailey.

 • 20.00 Huskestue (6)

  (Huskestue) Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. Henriette Steenstrup, Bjørnar Moxnes, Dag Otto Lauritzen og Kåre Magnus Bergh tester kunnskapsnivået sitt i Huskestue. Programleder:Kristian Ødegård, Dag Otto Lauritzen.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 Beck (5)

  (Beck) Svensk krimserie fra 2015. Rom 302 (Rom 302) En ung kvinne blir funnet kvalt på et hotellrom i Stockholm sentrum. Martin Beck og Gunvald Larsson etterforsker saken, og sporene leder dem i flere ulike retninger, både til byens forsteder og til Stureplans natteliv. Samtidig må de stri med en ny politisjef, og Martin må forsone seg med det faktum at datteren har noe på gang med en politimann. (Del 1 av 2). Medvirkende:Mikael Persbrandt, Ingvar Hirdwall, Peter Haber.

 • 22.45 Beck (6)

  (Beck) Svensk krimserie. Rom 302 (Rom 302) En ung kvinne blir funnet kvalt på et hotellrom i Stockholm sentrum. Martin Beck og Gunvald Larsson etterforsker saken, og sporene leder dem i flere ulike retninger, både til byens forsteder og til Stureplans natteliv. Samtidig må de stri med en ny politisjef, og Martin må forsone seg med det faktum at datteren har noe på gang med en politimann. (Del 2 av 2). Medvirkende:Mikael Persbrandt, Ingvar Hirdwall, Peter Haber.

 • 23.45 Hver gang vi møtes (6)

  (Hver gang vi møtes) Norsk underholdningsprogram. Wenche Myhre, Jørn Hoel, Eva Weel Skram, Admiral P, Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi flytter inn på Kjærnes gård for å dele erfaringer og historier, og for å hylle hverandre ved å gjøre personlige tolkninger av hverandres mest kjente låter. Norges Joni Mitchell har hun blitt kalt, Unni Wilhelmsen. Det er en varm og ekte kunstnersjel som hedres i Hver gang vi møtes denne uka. Unni Wilhelmsen er en tusenkunstner. Hun tegner, skriver, synger, spiller og skaper - hele tiden. Men det er som singer/songwriter vi kjenner henne best. Unni slo gjennom med et brak i 1995 med "I Won't Go Near You Again", og deretter "This Means U To Me Now", "Anything 'Bout June" og "Journey".

 • 01.15 God kveld Norge (5)

  (God kveld Norge) Norsk underholdningsprogram. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 01.50 Blindspot (5)

  (Blindspot) Amerikansk spenningsserie fra 2015. En mystisk, tatovert kvinne har mistet hukommelsen, og vet ingen ting om sin egen identitet. FBI oppdager at hver tatovering på kvinnen inneholder et spor til en krimgåte de må løse. En gisselsituasjon får en fatal utgang, og fører til en konflikt mellom CIA og FBI. Samtidig havner Carter i klinsj med Mayfair etter at han avslører sin skepsis for Jane. Jane møter Wellers familie, men opplever det hele som vanskelig. Medvirkende:Rob Brown, Ashley Johnson, Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza.

 • 02.45 Criminal Minds (10)

  (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet iverksetter en svært komplisert strategi for å ta leiemorderbanden "the Dirty Dozen" en gang for alle, og Reid må spille en sentral rolle i planen. Medvirkende:Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

 • 03.30 The Good Wife (9)

  (The Good Wife) Amerikansk dramaserie. Alicia var den perfekte hustru, inntil ektemannen ble fengslet etter en offentlig sex- og korrupsjonsskandale. Nå har hun gjenreist advokatkarrieren sin, og driver et eget firma sammen med dyktige kolleger. Alicia og Lucca slår seg sammen med Louis Canning for å forsvare en nettside beskyldt for rasisme. Samtidig bekymrer Eli og Ruth seg for om Alicias forhold til Jason kan påvirke Peters presidentkampanje. Medvirkende:Julianna Margulies, Matt Czuchry, Christine Baranski.

 • 04.15 X Factor UK (12)

  (X Factor UK) Britisk realityserie. Simon Cowell, Rita Ora, Cheryl Fernandez-Versini og Nick Grimshaw leter etter Storbritannias største sangtalent i den 12. sesongen av X Factor UK.

 • 05.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.20 Fraktekrigen UK (6)
 • 19.00 Alle Gutta: Mjøndalen IF (1)
 • 19.30 Alle Gutta: Mjøndalen IF (2)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. For å finne Tippeligaformen drar Mjøndalen IF på treningsleir i solfylte Spania. Det blir en uke med hard trening på feltet, og mye fanteri på hotellrommene. Trener Vegard Hansen har bestemt seg for å bytte kaptein. Det er flere gode kandidater og vanskelig å bestemme seg.

 • 20.00 Alle Gutta: Mjøndalen IF (3)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Botsjef Christian Gauseth får seg nok en tatovering, og det er endelig tid for seriestart. Nervene til Mjøndalens nye kaptein Joachim Solberg Olsen er i høyspenn når laget skal spille sin første Tippeligakamp på over 20 år.

 • 20.30 Alle Gutta: Mjøndalen IF (4)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Det går hardt for seg når Strømsgodset og Mjøndalen møtes i Drammen for derby. De to klubbene, som bare ligger ti kilometer fra hverandre, har et anspent forhold, men er også tett knyttet til hverandre. MIF-trener Vegard Hansen, direktør Kenneth Karlsen og mange av spillerne på laget har spilt for erkefienden tidligere, og nå er de sultne på poeng.

 • 21.00 Cliffhanger - på kanten av stupet

  Terningkast 4(Cliffhanger) Amerikansk thriller fra 1993. Gabe mistet en venn på en klatretur i fjellet året før. Nå skal hun tilbake til samme sted og hjelpe en gruppe folk som sitter fast. Men det viser seg at de egentlig trenger en fjellklatrer for å lete etter en kasse med et større pengebeløp. Bekjemper tyver<br />I det ugjestmilde Rocky Mountain må en erfaren fjellklatrer ubevæpnet kjempe mot en gruppe tungt bevæpnede tyver på jakt etter tre stjålne kofferter som inneholder 100 millioner dollar. Medvirkende:Sylvester Stallone, John Lithgow, Michael Rooker, Janine Turner. Regi:Renny Harlin. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.10 Fjorden Cowboys (7)

  (Fjorden Cowboys) Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Lothepus finner seg ikke til rette som musiker og søker hjelp fra sin gamle mentor ytterst i Fjorden. Når han innser sin musikalske begrensning, vekkes drømmen om Grønland igjen opp fra dvalen. Joar ser sin mulighet til å terge Lothepus og allierer seg med lokale flyentusiaster.

 • 23.35 Halt and Catch Fire (10)

  (Halt and Catch Fire) Amerikansk dramaserie fra 2015. Vi følger pionerene i 1980-tallets raskt voksende dataindustri, og det er spennende tider i en bransje som er i ferd med å forandre verden. Joe får hjelp av Gordon når familien befinner seg i en krise. Cameron jobber med en plan for å sikre fremtiden til Mutiny, men store endringer får konsekvenser for noen i selskapet. Medvirkende:Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis.

 • 00.30 Politidøgnet - verden rundt (3)

  (24 Hours: Police) Australsk dokumentarserie fra 2011. I serien blir vi med politiet i San Francisco, Auckland, Perth og Oslo på jobb. Vi følger patruljene på ukens travleste natt, og vi får se hvordan de ulike patruljene løser utfordringene de møter. Er arbeidsmetodene like i de fire byene, og er problemene de samme? Dokumentarserien gir oss et unikt innblikk i hvordan politiets arbeidshverdag virkelig er, og vi får også vite mer om kriminalstatistikken i de ulike landene. Politipatruljene i de fire storbyene må håndtere narkotika, vold og annen kriminalitet, og vi følger dem fra klokken 02:00 til 08:00.

 • 01.25 Zoo (12)

  (Zoo) Amerikansk science-fiction-serie fra 2015. Verden over begynner ville dyr å gå til angrep på mennesker. Det viser seg at dyrene har utviklet intelligens som gjør dem i stand til å utrydde menneskeheten. Serien er basert på bestselgeren med samme navn av James Patterson og Michael Ledwidge. Jackson må opereres i hui og hast, og Mitch og Jamie jobber med å utvikle en kur der de tar i bruk moderceller og leopard-DNA. De er i ferd med å lykkes i arbeidet når situasjonen plutselig tar en dramatisk vending og alt settes i fare. Medvirkende:Nonso Anozie, Kristen Connolly, James Wolk.

 • 02.10 Gira på bil (1)

  (Lost in Transmission) Amerikansk realityserie fra 2015. Eldre bilklassikere får en real ansiktsløftning og en ny vår, når de to bilekspertene og gamle vennene Rutledge Wood og racerbillegenden Kyle Petty drar på biljakt i USA. De to kompisene drar USA rundt på sin søken etter klassiske, elegante men avdankede biler som trenger litt kjærlighet for å komme tilbake til sin opprinnelige form. Rutledge Wood og Kyle Petty tar i bruk sitt enorme nettverk av venner og bilentusiaster når bakgårdsbilene skal restaureres. Deretter presenterer de bilene for sine tidligere eiere, og forelsker de seg i sin gamle bil igjen, får de muligheten til å kjøpe den tilbake.

 • 03.05 Arrow (4)

  (Arrow) Amerikansk dramaserie fra 2015. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Arrow-teamet oppdager at en gjeng med korrupte politifolk raner narkolangere og selger stoffet deres. Oliver søker hjelp hos Quentin, men finner snart ut at han jobber sammen med Damian. Samtidig tar Laura, Sara med til Star City slik at hun kan få treffe Quentin igjen. Men reaksjonen hans blir ikke helt som hun hadde håpet på. Medvirkende:Katie Cassidy, Stephen Amell, John Barrowman, Emily Bett Rickards.

 • 04.00 Ian Fleming: Bond (3)

  (Fleming - The Man who would be Bond) Britisk dramaserie. Historien om Ian Flemings karriere og kjærlighetsliv tar oss med til både Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Jamaica, og gir et fascinerende innblikk i et liv som gav inspirasjon til figuren James Bond - tidenes mest ikoniske spion i moderne litteratur. På en treningsleiren Camp X i Canada, ber amerikanerne Fleming om hjelp. De trenger ham til å skrive en handlingsplan for CIA.

 • 04.50 Zebra Grand Prix (8)

  (Zebra Grand Prix) Underholdningsprogram. I "Zebra Grand Prix" møter du kjendiser som elsker bilder, fart og lukten av brent gummi. De settes sammen i par, og får sjansen til å slippe ut sine indre fartsdemoner. Det er duket for den store finalen i «Zebra Grand Prix». Hvem av kjendisene stikker av med seieren? Medvirkende:Camilla Wold Knudsen.

 • 05.35 Nattarbeiderne (12)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. I London er den profesjonelle MMA-fighteren Simeon på plass for å forberede seg til kamp. Simeon skal gjøre comeback i Cage Warriors, den tøffeste MMA-ligaen i Europa. I Oslo har krimfotografene Daniel og Vegard nettopp fått inn melding om både en bilkrasj på Lysaker og en husbrann på Råholt. Det store problemet nå er å finne ut av hvilke hendelse som har størst nyhetsverdi, og som de bør prioritere å reise til. På utestedet Vanguard i Oslo er intronummeret unnagjort, og nå er elevene ved burlesqueskolen på egenhånd. Det blir særlig fokus på pupperisting, og vi får høre og se at pupperisting ikke er noe som hvem som helst kan mestre.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Hvordan gjør de det - Norge (14)
 • 19.00 Hvordan gjør de det - Norge (3)
 • 19.30 Mighty Ships (2)

  (Mighty Ships) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 Algoma Equinox (Algoma Equinox) Hun er bygget for å laste mer gods fortere og bruke mindre drivstoff enn noen annen Laker. På denne reisen transporterer hun korn på verdens største innenlands vannvei.

 • 20.30 Railroad Alaska (5)

  (Railroad Alaska) Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Fanget i isen (Trapped in Ice) I villmarken står småbrukerne sammen for å spore opp en forlatt hytte som ble skylt av gårde med elva og fanget i isen. I tillegg må fraktmannskapet takle inntrengere.

 • 21.30 The Sixties (7)

  (The Sixties) Sex, dop og rock n' roll (Sex, Drugs & Rock N’ Roll) I etterkant av Vietnam lå Amerika igjen blodig og forslått. Som et svar på materialismen vokste det fram en motkultur som fokuserte på spiritualitet.

 • 22.30 Gold Rush (13)

  (Gold Rush) Amerikansk realityserie fra 2015. Far og sønn Jack og Todd Hoffman gjør et desperat forsøk på å stå imot nedgangstidene og finne gull på et skjerpe i Alaska. Godzilla-gull (Godzilla Gold) En serie sammenbrudd gjør at Hoffmanns dagarbeidere kommer i opposisjon mot nattskiftet. Parkers anlegg fortsetter å kaste av seg, men arbeidslaget hans begynner å gå i oppløsning.

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (12)

  (Alaska: The Last Frontier) En ekte Kilcher-jul (A Very Kilcher Christmas) De blir alltid presset helt til grensen av elementene, omstendighetene og hverandre: Kilcher-familien fortsetter å jobbe sammen for å ivareta tradisjonene i driften av et småbruk.

 • 00.30 Jakten på Berserk (6)

  (Jakten på Berserk) Norsk dokumentarserie fra 2014. (6) Jarle og Samuel prøver å finne bakgrunnen til et nødsignal som ble sendt ut fra Berserk, og Steve Irwin seiler inn i en rasende storm.

 • 01.30 Mythbusters (118)

  (Mythbusters) Amerikansk dokumentarserie fra 2008. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Bil mot regn (Car vs Rain) Adam og Jamie undersøker teorier omkring det å kjøre i regnet. Er det mulig å holde seg tørr i en kabriolet ved ganske enkelt å kjøre i full fart?

 • 02.30 Mythbusters (119)

  (Mythbusters) Amerikansk dokumentarserie fra 2008. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Seesaw Saga (Seesaw Saga) Jamie og Adam er omgitt av vitenskapelig kaos når de ser nærmere på myter og gamle kjerringråd. De er på jakt etter sannheten og tester teorien bak velkjente myter.

 • 03.30 Mythbusters (120)

  (Mythbusters) Amerikansk dokumentarserie fra 2008. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Alaska-spesial 2 (Alaska Special 2) "Mythbusters"-teamet forbereder nok en Alaska-spesial. De pakker sledene, termodraktene og de kreative evnene.

 • 04.20 Mythbusters (121)

  (Mythbusters) Amerikansk dokumentarserie fra 2008. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Bil-Bang (Prison Escape) I denne hold-fast-for-livet-episoden får du oppleve spenning og spetakkel fra fortidens forbrytelser. Så spenn beltene, det kommer til å bli en heidundrende tur.

 • 05.10 Mythbusters (122)

  (Mythbusters) Amerikansk dokumentarserie fra 2008. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Kuler som kan svinge (Curving Bullets) Få på deg den skuddsikre vesten, det dreier som om skytevåpen når Mythbusters-gjengen ser på hvorvidt det er mulig å få kuler til å svinge, som Angelina Jolie gjør i filmen "Wanted".

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 4-stjerners middag (20)
 • 19.00 I hodet på Tufte (4)

  (I hodet på Tufte) Norsk underholdningsprogram fra 2015. Olaf Tufte gjør seg klar til å kjempe om medalje i OL i Rio, og for å bli en enda bedre roer vil han inn i hodene på andre utøvere og skjønne hva de har gjort for å bli best. I tillegg vil han utfordre dem i deres gren. (104 Birgit Røkkum Skarstein) Olaf Tufte utfordrer i dag pararoer og skipigger Birgit Røkkum Skarstein. Etter å ha blitt lam har Birgit i løpet av kort tid klatret helt i verdenstoppen i to idretter, og har et pågangsmot som Olaf beundrer og gjerne vil lære litt av. Birgit og Olaf er lagkamerater på rolandslaget og skal begge til OL i Rio, men har aldri konkurrert mot hverandre. Programleder:Olaf Tufte.

 • 20.00 71° nord - Norges tøffeste kjendis (1)

  (71° nord - Norges tøffeste kjendis) Norsk realityserie. I årets utgave får følgende ti kjendiser testet sine grenser: Anders Jacobsen (skihopper), Cathrine Larsåsen (stavhopper), Erlend Elias (stylist), Agnete Kristin "Aggie" Johnsen (artist), Jonas Bergland (lege og komiker), Ann Kristin Flatland (skiskytter), Thomas Ulsrud (curling-utøver), Siri Kristiansen (programleder og komiker), Hans Petter "Burre" Buraas (alpinist) og Kristin Størmer Steira (langrennsløper). For syvende gang skal ti norske kjendiser ta fatt på eventyret fra Lindesnes til Nordkapp. Deltakerne blir delt i to lag som skal kjempe seg frem til et av Norges mest kjente landemerker, Preikestolen. Der får de en utfordring og en opplevelse de aldri kommer til å glemme, når de som de første i verden skal sove i et nett, 604 meter over Lysefjorden.

 • 21.30 Neste sommer (1)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. Sommerferien har endelig begynt! Per Ivar slutter å snuse og det får uventede konsekvenser. Terje har komplekser fordi han er lys i huden og tester ut datterens selvbruningskrem i all hemmelighet. Medvirkende:Trond Fausa, Janne Formoe, Eivind Sander, Pia Tjelta.

 • 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (1)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Som vordende foreldre innser Ine og Thomas at de trenger venner med barn. De møter det tilsynelatende perfekte paret. Eneste problemet er at de nye vennene viser seg å ha en litt uvanlig hobby, noe som skal føre til mer hodebry og praktiske utfordringer enn Ine og Thomas hadde sett for seg.

 • 22.30 I kveld med YLVIS LIVE (6)

  (I kveld med YLVIS LIVE) Norsk talkshow fra 2016. Brødrene Ylvisåker og deres trofaste sidekick, Calle, danser igjen ut på scenen for å lage direktesendt TV-moro fra Folketeateret i Oslo. Sammen med praktikant Magnus Devold skal de lage Norges villeste talkshow. Seerne vet aldri hva de får med denne gjengen, og som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. (I kveld med YLVIS LIVE, sesong 5) Brødrene Ylvisåker og deres trofaste sidekick, Calle, danser igjen ut på scenen for å lage direktesendt TV-moro fra Folketeateret i Oslo. Sammen med praktikant Magnus Devold skal de lage Norges villeste talkshow. Seerne vet aldri hva de får med denne gjengen, og som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. Programleder:Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker.

 • 23.30 Major Crimes (16)

  (Major Crimes) Amerikansk krimserie. (Thick as Thieves) Teamet etterforsker drapet på en diamanttyv. Marianas bror oppdager at Rusty har et forhold til Slider. Medvirkende:Mary McDonnell, Michael Paul Chan, G.W. Bailey, Tony Denison.

 • 00.25 Castle (6)

  (Castle) Amerikansk krimserie fra 2015. (Cool Boys) Castle hjelper Slaughter med å etterforske en høyprofilert ranssak. Men når de knytter funnet av et lik til saken, blir Slaughter hovedmistenkt i drapet. Castle må bestemme seg for om Slaughter er skyldig eller om han skal hjelpe til med å bevise hans uskyld. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan.

 • 01.20 Bernie

  (Bernie) Amerikansk dramakomedie fra 2011. I en småby i Texas blir en lokal begravelsesagent venn med en rik enke. Men etter at han dreper henne, gjør han alt han kan for å skape en illusjon av at hun er i live. Assisterende begravelsesdirektør Bernie Tiede er en av de mest kjente og kjære innbyggerne i småbyen Carthage i Texas. Alle liker og setter pris på Bernie, så det er ingen overraskelse at han blir venner med den rike og gretne enken Marjorie Nugent. Bernie er ofte ute på reis med Marjorie, og han styrer til og med økonomien hennes. Marjorie blir raskt fullstendig avhengig av Bernie og hans sjenerøsitet, men Bernie sliter med å oppfylle de voksende behovene hennes. Bernie fortsetter å ta seg av forretningene hennes, og innbyggerne i Cathage blir sjokkerte når de får vite at Marjorie Nugent har vært død i flere måneder og at Bernie Tiede er anklaget for drap. I Carthage, et liten landsby i Texas, var begravelsesassistenten Bernie Tiede en av de mest avholdte borgerne. Han var lærer i søndagsskolen, sang i kirkekoret og var alltid på pletten med en hjelpende hånd. Overraskelsen var derfor stor da han ble nær venn med Marjorie Nugent, en rik enke som var kjent for å være ganske meggete. Byens borgere blir sjokkerte da de får vite at Marjorie er død - og Bernie anklaget for mord. Medvirkende:Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey, Brady Coleman, Richard Robichaux. Regi:Richard Linklater.
  Les mer i filmbasen

 • 03.10 Code Black (13)

  (Code Black) Amerikansk dramaserie. I den nye dramaserien Code Black følger vi personalet på Angels Memorial Hospitals akuttavdeling i Los Angeles, den travleste akuttavdelingen i USA. (First Date) Angus' storebror forsøker å skaffe seg en stilling som akuttlege ved Angels Memorial. Samtidig får Christa sterkere følelser for Neal, og Malaya må ta seg av en intens pasient. Medvirkende:Melanie Chandra, Benjamin Hollingworth, Harry Ford. Regi:Michael Seitzman.

 • 03.55 Special Victims Unit (18)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2011. (Bully) Benson og Stabler leter etter en drapsmann etter at Cindi finner en død kvinne i leiligheten sin.

 • 04.40 Twisted (10)

  (Twisted) Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis. (Poison of Interest) 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis. Medvirkende:Maddie Hasson, Avan Jogia, Ashton Moio.

 • 05.30 Verdens dummeste gærninger (4)

  (World's Craziest Fools, sesong 1) Britisk underholdningsserie. Verdenskjente Mr T (The A-Team og Rocky III) presenterer dette banebrytende klippshowet, hvor folk fra hele verden driter seg ut, og er «fools» (Mr T's signaturutrykk). Se hesten presset inn i baksetet på en bil, fotball-laget som bare ikke klarer å få mål, og kundene som ser en splitter ny bil rulle ut fra utstillingslokalet og rett ut på motorveien!

 • 05.59 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Whose Line Is It Anyways? (9)
 • 18.30 Geeks Who Drink (7)
 • 19.00 Geeks Who Drink (8)
 • 19.30 Simpsons (10)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Homer gir som vanlig Marge lite støtte og oppmerksomhet, og Marge kanaliserer sin frustrasjon inn i en bok hun skriver. Olsen-tvillingene er blant gjesteskuespillerne.

 • 20.00 Simpsons (11)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Springfields bibliotek har for få bøker, og Marge bestemmer seg for å undervise barna i historie selv. Homer må stille opp som Henrik VIII, Lenny og Carl spiller Lewis og Clark på oppdagelsesferd og Bart er selveste Mozart.

 • 20.30 The Grinder (3)

  (The Grinder) Amerikansk komiserie fra 2015. Etter flere år som TV-stjerne i Hollywood, bestemmer Dean Sanderson seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå. Han mener hans TV-advokaterfaring har gjort ham skikket til oppgaven. Stewart avviser Deans påstander om at Claire lekker forretningshemmeligheter til en konkurrent. Medvirkende:Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, Hana Hayes.

 • 21.00 The Simpsons (7)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie fra 2015. En satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Homer taper i poker for Broadway-legenden Laney Fontaine, og som betaling for de skyldige 5000 dollarene, får Laney låne Lisa i en måned.

 • 21.30 The Goldbergs (12)

  (The Goldbergs) Amerikansk dramakomiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly lover å ta Scott Baio med til Jenkintown for deltakelse i Hands Across America, mens Adam ender opp med to partnere til ett stevnemøte. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia, Jeff Garlin.

 • 22.00 Brooklyn Nine-Nine (13)

  (Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk dramaserie. Offiser Jake Peralta er en bekymringsløs, men fremgangsrik politibetjent som er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Jake og Amy gleder seg til å dra på sin første ordentlige ferie sammen, men Amys nøye planlagte reiserute med cruiset blir forandret når de finner ut at en gammel fiende av dem er ombord. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.

 • 22.30 Dagslys

  Terningkast 3(Daylight) Amerikansk actionthriller fra 1996. Uskyldige mennesker blir innesperret i en tunnel mellom Manhattan og New Jersey, etter at en bil med diamanttyver på flukt kolliderer med tre lastebiler med giftig avfall. Ulykken medfører eksplosjoner og oversvømmelse - og begge endene av tunnelen faller sammen. Det er dårlig med oksygen, og bare én mann kan redde dem - Sly. Medvirkende:Sylvester Stallone, Amy Brenneman, Viggo Mortensen, Dan Hedaya, Karen Young. Regi:Rob Cohen.
  Les mer i filmbasen

 • 00.40 Caught on Camera (9)

  (Caught on Camera) Amerikansk underholdningsprogram. Vi får se opptak fra morsomme, sjokkerende og gripende øyeblikk fra hele verden. Mange av klippene er sendt fra seere i USA og inneholder alt fra morsomme familieklipp til opptak av naturkatastrofer. Dagens episode viser opptak av personer som har gått gjennom nær døden-opplevelser.

 • 01.40 Wyatt Earp's Revenge

  (Wyatt Earp's Revenge) Amerikansk western fra 2012. Wyatt Earp, en av Ville Vestens mest legendariske sheriffer, forteller for en journalist om hvordan han innledet sin bane som kriminalitetsbekjemper da han red ut for å finne mannen som hadde myrdet hans første kjærlighet. På reisen tok han med seg vennene Bat Masterson og Doc Holliday, som senere ble ikoner i Ville Vesten. Medvirkende:Val Kilmer, Shawn Roberts, Daniel Booko, Matt Dallas, Steven Grayhm. Regi:Michael Feifer.
  Les mer i filmbasen

 • 03.25 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (13)

  (Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Coulson og teamet går undrecover på et tog for å finne ledetråder til Clairvoyant.

 • 04.10 The Strain (6)

  (The Strain) Amerikansk grøsserserie fra 2014. Et fly lander på John F. Kennedy International Airport med lyset slukket, forseglede dører, lukkede vinduer og ingen bevegelser ombord. Dr. Ephraim Goodweather og teamet hans sendes for å undersøke. Inne i flyet finner de 206 lik og fire overlevende. Situasjonen forverres når kroppene begynner å forsvinne fra likhusene, og snart blir det klart at Goodweather og teamet kjemper for å beskytte hele menneskeheten mot et mystisk vampyrutbrudd. Eph blir arrestert av FBI etter å ha advart Kelly om å forlate byen sammen med Zack før pesten spres. Setrakian oppdager at den kommende eklipsen er vendepunktet og begynnelsen på slutten. Medvirkende:Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde.

 • 04.55 The A-Team (12)

  (The A-Team) Amerikansk actionserie. Fire Vietnam-veteraner er på rømmen fra militæret etter å ha rømt fra høyrisikofengselet de satt fengslet i, etter å ha blitt uskyldig dømt for en forbrytelse de ikke hadde begått. På rømmen i Los Angeles livnærer de seg som leiesoldater. Hvis du har et problem som ingen andre kan hjelpe deg med så kan du leie The A-team...om du kan finne dem. A-tam må ta inn ei jente som har stjålet en koffert fra faren sin. I kofferten finner de materiale hun tror han selger til Sovjetunionen. Hun flykter til et eldrehjem, men sovjetene sender sitt eget team.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Kakekrigen (24)
 • 19.30 Barneavdelingen (5)

  (Barneavdelingen) Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. 16 måneder gamle Iver er født med svømmehud mellom fingrene. Han skal opereres for å fjerne den overflødige huden, slik at finmotorikken i hendene hans kan utvikle seg normalt. 9 år gamle Maren gruer seg til å ha vondt etter en operasjon, og 13 år gamle Asmir er født med en alvorlig blodsykdom som gjør at beinmargen hans ikke produserer nok blod.

 • 20.30 Hestons valentinspesial

  (Heston's Recipe for Romance) Britisk matlagingsprogram fra 2015. Hvert år deler millioner av par et romantisk måltid på valentinerdagen. Men er det en sammenheng mellom mat og romantikk? Finnes det en spesiell kulinarisk oppskrift som kan krydre kjærlighetslivet? I denne spesialepisoden slår Heston Blumenthal seg sammen med eksperter innen vitenskap og psykologi for å prøve å utvikle et måltid som kan påvirke hva mennesker i et forhold føler for hverandre. Programleder:Heston Blumenthal.

 • 21.30 A Lot Like Love

  Terningkast 1(A Lot Like Love) Amerikansk komedie fra 2005. Oliver og Emily møter hverandre på flyet til New York. De er diametrale motsetninger, men ved deres første skjebnesvangre møte slår det gnister mellom dem. Tilfeldighetene fører dem sammen flere ganger i løpet av de neste syv årene, men de to er usikre på hva det er mellom dem. Er de ganske enkelt bare gode venner? Er forholdet deres forutbestemt til å bli enda en romantisk katastrofe? Eller er det de har sammen "a lot like love"? Medvirkende:Amanda Peet, Ashton Kutcher, Taryn Manning, Aimee Garcia. Regi:Nigel Cole.
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 Love Happens

  (Love Happens) Kanadisk-britisk-amerikansk romantisk drama fra 2009. En selvhjelpsguru og en blomsterhandler er en perfekt match, men de møtes på verst tenkelige tid. Vil de klare å gi kjærligheten en sjanse? Medvirkende:Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Martin Sheen, Dan Fogler, Judy Greer. Regi:Brandon Camp.
  Les mer i filmbasen

 • 01.50 Playdate

  (Playdate) Amerikansk thriller fra 2012. En ny familie flytter inn ved siden av familien Valentine. De blir raskt venner med de nye naboene, men Emilie Valentine begynner å legge merke til at de to sønnene i nabofamilien har blåmerker og oppfører seg rart. Blir de mishandlet? Eller finnes det en annen forklaring? Medvirkende:Marguerite Moreau, Richard Ruccolo, Abby Brammell, Natalie Alyn Lind, Julien Dean Lacroix. Regi:Andrew C. Erin.

 • 03.30 Missing (2)

  (Missing, år 1) Amerikansk dramaserie. (The Hard Drive) Letingen etter Michael fortsetter, og Becca må forhandle med sjefen for den franske etteretningstjenesten. Men overenskomsten medfører alvorlige moralske kvaler for Becca.

 • 04.15 Missing (3)

  (Missing, år 1) Amerikansk dramaserie. (Ice Queen) Becca forsøker fremdeles å finne Michael, men da hennes venninne, Mary, ankommer Europa, blir arbeidsforholdene straks mye vanskeligere. Samtidig sliter Michael med å finne grunnen til at han er kidnappet.

 • 05.00 Det lille paret (12)

  (The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. (A Little Bit Country) Bill er med når Jen holder et innlegg ved en helsekonferanse i Nashville.

 • 05.30 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.05 Hellstrøm rydder opp - hjemme (6)
 • 19.05 Luksusfellen Sverige (6)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram fra 2015. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.

 • 20.00 Larvikjentene (3)

  (Larvikjentene) Norsk dokumentarserie fra 2016. I Larvikjentene følger vi et av Norges mestvinnende håndballag i kampen om Europas gjeveste klubbtrofé. Se jentene i et eksklusivt innblikk både på og utenfor håndballbanen. Larvik Håndballklubb, verdens kanskje beste håndballag slipper oss tett på seg i en ny dokumentarserie der vi følger dem gjennom en hel sesong med både opp- og nedturer. Stjernespillerne Gro og Anja Hammerseng-Edin, Nora Mørk og Karoline Dyhre Breivang, som lever og ånder for håndballen, er blant dem som åpner seg og gir deg et ekslusivt innblikk i deres liv utenfor banen. I Larvikjentene starter vi følget av Norges mestvinnende håndballag våren 2015. Klubben står på randen av konkurs, og fremtiden er svært usikker. På banen storspiller jentene og tar seg helt til finalen i EHF Champions League. Finalen ender i et bittert tap, og allerede der begynner mobiliseringen for å revansjere seg til neste sesong. Gjennom 2015/16-sesongen blir vi med jentene på og utenfor banen der de jobber beinhardt mot nye triumfer og forhåpentligvis til slutt stå igjen med Europas gjeveste klubbtrofé. I denne episoden skal vi bli ekstra kjent med de nye spillerne på Larvik og hvordan det er å komme inn som ny på ett stjernelag med mye kontinuitet og tradisjon. Det er endelig klart for sesongåpning i Champions League og Larvik møter russiske Rostov Don.

 • 21.00 It's Complicated

  Terningkast 3(It's Complicated) Amerikansk dramakomedie fra 2009. Jane har tre voksne barn, et veldrevet bakeri og et vennskapelig forhold til eksmannen Jake. Nå, ti år etter skilsmissen, fører en uskyldig middag mellom Jane og Jake til det utenkelige - en affære. Fanget i deres gjenoppståtte romanse finner vi Jakes unge kone og Adam, en nyskilt arkitekt som er i ferd med å forelske seg i Jane. Kan kjærlighet være enda bedre på andre forsøk? Medvirkende:Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski, Lake Bell. Regi:Nancy Meyers.
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 Black Widows (2)

  (Black Widows) Svensk-norsk-dansk drama fra 2016. De tre venninnene er blitt lei sine ufordragelige ektemenn og bestemmer seg for å ta livet av dem for å få et rolig og fredfullt liv, men instedet vikles de inn i en kriminell spiral med bestikkelser mord og utpressing. Det er begravelse for Jesper, Svein og Johan og de tre kvinnene lever seg godt inn i rollen som sørgende enker. Den norske politimannen Peter er også til stede under bisettelsen og utover å kondolere, forteller han også at saken nå betraktes som en drapssak. Medvirkende:Peter Stormare, Kyrre Hellum, Beate Bille, Cecilia Forss, Synnøve Macody Lund.

 • 00.05 Sex og singelliv (73)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. Carrie skal til San Francisco for å markedsføre boken sin. Hun overtaler Samantha til å bli med, og i stedet for å fly tar de toget. Begge håper det skal "bli noe på dem" mens de er borte fra NY. Under et foredrag i San Francisco dukker plutselig Mr. Big opp. Er Carrie "lucky"? Samtidig tilbake i NY oppdager Charlotte en ny side ved seg selv, når hun blir sjekket opp av sin skilsmisseadvokat. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Ben Weber, David Eigenberg, Kyle MacLachlan. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.40 Sex og singelliv (74)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. En av Carries venner, som hun har trodd er homofil, skal gifte seg. Carrie er sjokkert, og undres over hva det er som får et forhold til å fungere. Charlotte får endelig elskeren sin til å barbere ryggen. Samtidig tar Mirandas forhold til Steve en ny vending - de begynner å ha sex. Samantha arrangerer en fest i leiligheten til Richard, men så kommer noen venninner av ham på besøk. Carrie møter en fyr som forteller at han nettopp har slått opp med kjæresten, og hun viser sin interesse litt for tydelig... Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Ben Weber, David Eigenberg, Kyle MacLachlan. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 01.20 Sex og singelliv (75)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie er svært nervøs foran sitt første stevnemøte med Jack, Samantha har seg med naboen, Miranda vil avsløre sine dypeste følelser for Steve, mens Charlotte drømmer om å gifte seg på ny. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

 • 01.55 It's Complicated

  Terningkast 3(It's Complicated) Amerikansk dramakomedie fra 2009. Jane har tre voksne barn, et veldrevet bakeri og et vennskapelig forhold til eksmannen Jake. Nå, ti år etter skilsmissen, fører en uskyldig middag mellom Jane og Jake til det utenkelige - en affære. Fanget i deres gjenoppståtte romanse finner vi Jakes unge kone og Adam, en nyskilt arkitekt som er i ferd med å forelske seg i Jane. Kan kjærlighet være enda bedre på andre forsøk? Medvirkende:Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski, Lake Bell. Regi:Nancy Meyers.
  Les mer i filmbasen

 • 03.45 Just Go with It

  Terningkast 2(Just Go with It) Amerikansk romantisk komedie fra 2011. Den plastiske kirurgen Danny har falt for en langt yngre lærerinne og for å dekke over en tilfeldig løgn blander han inn sin trofaste assistent, Katherine, inn i en enda større løgn. Katherine må late som om hun er på vei til å bli Dannys eks-kone, men den ene løgnen skaper flere og snart er barna hennes også innblandet. Til slutt ender alle opp sammen på ferie i Hawaii, en ferie som kommer til å endre alt for alltid. Medvirkende:Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman. Regi:Dennis Dugan.
  Les mer i filmbasen

 • 05.35 Nanny (46)
 • 06.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Ukens vinner (5)

  (Ukens vinner) Norsk underholdningsserie. Han tjukke, han kyniske og han gamle fra Radioresepsjonen forsøker å lage et Nytt på nytt-aktig program der de skal kåre den personen som har greid seg best i ukens nyhetsbilde.

 • 20.00 Karl Johan (7)

  (Karl Johan) Humortalkshow ledet fra Karl Johans gate. Alt kan skje i dette improviserte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv. Programleder:Erik Solbakken, Hasse Hope.

 • 20.30 Nytt på nytt (6)

  (Nytt på nytt) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Pernille Sørensen og Johan Golden. Gjester denne uken er Hanne Krogh og Tore Petterson.

 • 21.00 Underholdningsavdelingen (4)

  (Underholdningsavdelingen) Norsk underholdingsprogram. Sketsjebasert humorprogram der Christian Mikkelsen, Kristine Riis, Martin Beyer-Olsen, Silje Torp og Christian Skolmen står for underholdningen sammen med ukas gjest.

 • 21.40 40 Year Old Virgin

  Terningkast 2(The 40 Year Old Virgin) Amerikansk komedie fra 2005. 40 år gamle Andy Stitzer har klart seg ganske bra så langt; han har en grei jobb, en fin leilighet og gode venner. Det er bare én ting han ikke har fått gjort ennå… Han har aldri hatt sex. Vennene hans ser det som sin plikt å hjelpe Andy ut av denne pinlige situasjonen, og de gjør nesten hva som helst for å lykkes. Men Andy lar seg ikke lokke ut av sølibatet - ikke før han møter trebarnsmoren Trish. Medvirkende:Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks. Regi:Judd Apatow. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 BMI - Turné (5)

  (BMI - Turné) Norsk humordramaserie fra 2015. Serie om fire komikere på sin første og tilsynelatende siste turné. Emil har endelig ordnet noe ordentlig, en kul festivaljobb. Leo hjelper Olav med å skaffe seg dame.

 • 00.00 Innesperret (5)

  (Trapped) Islandsk krimserie. Et snøskred har ødelagt strømnettet. Byen er mørklagt, og folk er redde. Noen benytter mørket til å gi ordføreren en ubehagelig overraskelse. Medvirkende:Ólafur Darri Ólafsson, Nina Dögg Filippusdóttir, Bjarne Henriksen.

 • 00.55 Disconnect

  (Disconnect) Amerikansk thrillerdrama fra 2012. En ambisiøs reporter bryter loven for å avsløre en ulovlig sexchat. En tidligere politimann oppdager at sønnen nettmobber en klassekamerat. Et ektepar utsettes for identitetstyveri på Internett. Skjebnen fører dem sammen i dette thrillerdramaet om skyggesiden ved vårt høyteknologiske samfunn, hvor alle er på Internett hele tiden. Medvirkende:Jason Bateman, Alexander Skarsgård, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Hope Davis. Regi:Henry Alex Rubin.
  Les mer i filmbasen

 • 02.45 Med livet som innsats (6)

  (Med livet som innsats) Norsk underholdningsserie. Programleder og fysiker Andreas Wahl stoler 100% på naturlovene. De er absolutte. Udiskutable. Han er så sikker at han er villig til å sette sitt eget liv på spill for å overbevise den norske befolkning. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet når han tester naturlovene med livet som innsats. Klatre med støvsugere (Klatre med støvsugere) Hvor sterke sugekopper trengs det for å holde en mann fast på en glassvegg? Fysiker Andreas Wahl vil ved hjelp av to støvsugere og to hjemmelagde sugekopper begi seg ut på en klatretur rett opp utsiden av en 40 meter høy glassvegg. Vi følger Andreas sin reise fra idé til det store eksperimentet og deler hans bekymringer og utfordringer underveis når han skal teste lufttrykk med livet som innsats. Programleder:Andreas Wahl.

 • 03.15 Mammon (8)

  (Mammon) Norsk thrillerserie fra 2015. Ellen og Peter er fanget på hver sin kant, Peter i utlandet og Ellen blir holdt i sjakk med onde pressmidler. De forstår begge at de må finne tilbake til hverandre om de skal komme unna med egne - og andres liv i behold. Det skal gjennomføres en stor handel som vil sette alle under press. Samtidig arrangeres det ekstraordinære landsmøtet hvor Norges framtid skal avgjøres. Ellen og Peter er de eneste som kan endre utfallet dersom de klarer å komme seg unna fiendens grep. Medvirkende:Ingar Helge Gimle, Laura Christensen, Jon Øigarden, Nils Ole Oftebro.

 • 04.40 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie