Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Siste filmtrailere

Trekker seg fra «Fifty Shades of Grey»-oppfølger

Trekker seg fra «Fifty Shades of Grey»-oppfølger

Det er ikke bare foran kamera det har gått hardt for seg i forbindelse med suksessfilmen. Les mer

Oppvarmet restemat

Oppvarmet restemat

«The Second Best Marigold Hotel» er havregrøt som tror den er tikka masala. Les mer

Barn i businessland

Barn i businessland

Hvis «Annie» er nuet, må vi klamre oss til troen på i morgen. Les mer

Eventyrblanding og stjernetåke

Eventyrblanding og stjernetåke

Under en glatt overflate er «Into the Woods» en lystig lek med livsprosjekter. Les mer

Eksistensialistisk forsvinningsnummer

Eksistensialistisk forsvinningsnummer

Fakta blir til gåter i Bobbie Peers' spillefilmdebut. Alt om TV-kvelden

 • 18.00 Monsen på villspor (1)
 • 19.00 Lørdagsrevyen
 • 19.45 Lotto-trekning

 • 19.55 Big Bang (2)

  Populærvitenskapelig underholdningsprogram. Et ekspertpanel bestående av fysiker og rosablogger Sunniva Rose, Marlen Ferrer (historiker), Tian Sørhaug (sosialantropolog), Stig Johannesen (lege) og Dag Hessen (biolog) forsøker å besvare Linhave og Berghs mange spørsmål om stort og smått. Gjerrigknark, løgnhals, lathans go moroklump - hvorfor blir vi som vi blir, hvor sitter personligheten vår og kan vi endre på den? Programleder:Kåre Magnus Bergh , Ingrid Gjessing Linhave.

 • 20.55 Underholdningsavdelingen (9)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 21.35 Lindmo (9)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Bertine Zetlitz er tilbake i rampelyset med sitt første album på norsk, og fremfører én av sine nye sanger hos Lindmo. Pål Virik Nilsen er profesjonell racerbåtfører, og har tatt med Anne på en båttur. Anne får også besøk av far og sønn Gislefoss.

 • 22.35 Helt katastrofe (2)

  (Catastrophe) Britisk komiserie. Et tilfeldig, dampende møte mellom en amerikansk mann og en irsk kvinne ender i graviditet og en salig røre når de to fremmede vordende foreldrene forsøker å skape et liv sammen. Rob mener han bør gifte seg med Sharon, men får liten støtte fra familie og venner. Sharons bror er den eneste som - under tvil - viser litt engasjement og hjelper Rob med å finne en billig forlovelsesring. Medvirkende:Ashley Jensen, Sharon Horgan, Rob Delaney.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 NM skiskyting

  Høydepunkter fra dagens jaktstarter. Sirdal. (Høydepunkter fra dagens jaktstarter.)

 • 23.35 Jakten

  Terningkast 4(Jagten) Dansk drama fra 2012. Lucas er en tidligere skolelærer som har blitt tvunget til å starte på nytt etter at han mistet jobben og ble skilt fra kona. Akkurat idet ting er i ferd med å gå hans vei igjen, ødelegges livet hans av en tilfeldig løgn som utløser et kollektivt hysteri i det lille lokalsamfunnet. Løgnen sprer seg, og Lucas må kjempe en ensom kamp for livet og verdigheten sin. Medvirkende:Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp, Susse Wold, Anne Louise Hassing. Regi:Thomas Vinterberg. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.25 Beat for beat (3)

  Underholdningsprogram. Ivar Dyrhaug får besøk av Børge Pedersen og Therese Ulvan som utfordres til sanglek mot Askil Holm og Charlotte Audestad.

 • 03.15 Underholdningsavdelingen (9)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 03.55 Skavlan (12)

  Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Gunhild Stordalen gjør sitt første TV-intervju etter at hun ble rammet av alvorlig sykdom i fjor høst. Hun kommer til Skavlan sammen med Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson, Mark Knopfler, og Mrs Hughes og Mrs Patmore fra Downton Abbey.

 • 05.00 Ja, vi elsker cricket

  Norsk dokumentar. Verdens dårligste cricketlag har sin hjemmebane i Oslo. Bare én mann kan redde dem: den indiske cricketguden Sachin Tendulkar. De forsøker å påkalle heltens oppmerksomhet med hjelp fra byens befolkning. Men kampanjen får ikke helt det utfallet de hadde sett for seg. (Ja, vi elsker cricket.)

 • 05.25 VM cricket: Finale

  Direkte fra Melbourne. Forts. på NRK2. Programleder:Ole Rolfsrud. Kommentator: Yousuf Gilani.

 • 07.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Kork - hele landets orkester
 • 18.40 Havets skjulte landskap
 • 19.30 I Larsens leilighet (7)

  Dokumentarserie. I denne programserien inviteres godt etablerte film- og teaterskuespillere til å dele av sine erfaringer foran et ungt og interessert publikum. Sven Nordin ble født med lopper i blodet, og tilbragte de første skoleårene på «bråkerekka» i klassen. Læreren la merke til at han likte å synge, og foreslo at han burde begynne i kor. Slik ble unge herr Nordin med i Sølvguttene, og en stor scenekarriere fikk sin begynnelse.

 • 20.00 Sør-Amerikas ukjente historie (1)

  (Lost Kingdoms of South America) Britisk dokumentarserie. Dr. Jago Cooper utforsker sporene etter fortidens ukjente herskere. (Stone at the Centre.) I de bolivianske Andesfjellene står Tiwanaku, restene av en imponerende tempelby som ble forlatt for om lag 1000 år siden. Hvorfor det skjedde, vites ikke. Men menneskene hadde stor kunnskap om miljøet sitt, og en religion som var basert på dugnader og rituell øldrikking.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Marley

  (Marley) Amerikansk-britisk dokumentarfilm fra 2012. Bob Marley er et av de høyest elskede ikoner i det 20. åhundre. Reggaemusikken og budskapet om kjærlighet og frihet overskred språk- og landegrenser i hele verden. Regi:Kevin MacDonald.
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 Til minne om Robin Williams

  Amerikans dokumentar. Skuspilleren Robin Williams døde 11. august 2014, 63 år gammel. Fra 1972 skapte han en lang rekke rollefigurer i filmer som «Good Morning Vietnam", «Fru Doubfire", «The Fisher King» og «Insomnia". I 1997 mottok han Oscar for beste birolle i «Den enestående Will Hunting". Robin Williams hadde et unikt talent for å imitere dialekter og andre personer, og en egen evne til å gi komedien en dypere mening.

 • 00.25 Programmene som endret TV (7)

  Svensk dokumentarserie. MTV er en av de første tv-kanalene som tok ungdom på alvor. Møt programskaperne bak serier som Sesam Stasjon og Beverly Hills 90210. MTV er en av de første tv-kanalene som tok ungdom på alvor. Møt programskaperne bak serier som «Sesam Stasjon» og «Beverly Hills 90210".

 • 00.55 Selskapet

  Kulturprogram. Nina Stensrud Martin inviterer aktuelle gjester til å diskutere de viktigste kultursakene akkurat nå. Programleder:Nina Stensrud Martin.

 • 01.25 Skavlan (12)

  Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Gunhild Stordalen gjør sitt første TV-intervju etter at hun ble rammet av alvorlig sykdom i fjor høst. Hun kommer til Skavlan sammen med Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson, Mark Knopfler, og Mrs Hughes og Mrs Patmore fra Downton Abbey.

 • 03.25 Marley

  (Marley) Amerikansk-britisk dokumentarfilm fra 2012. Bob Marley er et av de høyest elskede ikoner i det 20. åhundre. Reggaemusikken og budskapet om kjærlighet og frihet overskred språk- og landegrenser i hele verden. Regi:Kevin MacDonald.
  Les mer i filmbasen

 • 05.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Nyhetene
 • 18.50 LørdagsMagasinet
 • 19.10 Sportsnyhetene
 • 19.20 Været
 • 19.30 Dyrepasserne (10)

  Norsk underholdningsserie. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. To sprudlende jenter besøker Jeanette oppe på Kutoppen. Siden de er svaksynte, ser de dyrene på en annen måte, og får et fantastisk møte med ull, fjær og slangeskinn. Sebraen Stripe-Lars får seg et skikkelig spark i haken, og må lappes sammen.

 • 20.00 Alt er lov (5)

  (Alt er lov) Norsk underholdningsprogram. Det blir mye lek, moro, show og feelgood for hele familien når seks deltakere på to lag får prøve seg på morsomme og underholdende selskapsleker. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave xmed kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. Programleder er Solveig Kloppen, mens det faste ensemblet består av to av Norges beste improvisatører, Mats Eldøen og Nils Petter Mørland. Skuespiller Mariann Hole og Esben Ullbæk Bundgaard-Jørgensen Selvig - bedre kjent som «Dansken» - er ukens gjester hos Solveig Kloppen og gjengen i «Alt er lov". Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen, og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik du aldri har sett dem før. Mariann Hole får spille Guds sekretær, mens Dansken prøver å lage lyden av en trampoline. Programleder:Solveig Kloppen.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.15 Været

 • 21.20 Sportsnyhetene

 • 21.40 Vårt Lille Land (4)

  Norsk dokumentarserie. Utrolige historier fra virkeligheten. Noen ganger overgår virkeligheten fantasien. Som i denne historien om de tre gode, psykisk utvklingshemmede vennene som ønsket å skape sin egen arbeidsplass. «Vårt lille land» forteller i kveld historien om tre gode venner som nekter å tilbringe dagene på dagsenter for psykisk utviklingshemmede. Deres høyeste ønske er å ha en ordentlig jobb, og de satser alle sparepengene sine på å starte sin egen bedrift, et konditori i Halden. Så går det riktig galt. Men det som da skjer, er nesten ikke til å tro.

 • 22.15 God kveld Norge (11)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 22.50 The Women

  Terningkast 1(The Women) Amerikansk dramakomedie fra 2008. Når den vakre og suksessfulle Mary oppdager at mannen hennes er utro, søker hun trøst hos venninnene sine for gode råd, shopping og drinker. Men alt er ikke bare fryd og gammen, og affæren får flere av dem til å sette spørsmålstegn ved livene sine. Medvirkende:Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett Smith. Regi:Diane English.
  Les mer i filmbasen

 • 01.00 Star Trek Into Darkness

  (Star Trek Into Darkness) Amerikansk science fiction-eventyr fra 2013. Når Stjerneflåten utsettes for et terrorangrep av en av sine egne offiserer, blir kaptein Kirk og teamet hans på romskipet Enterprise kalt inn. Den skyldige er Khan, et genetisk modifisert supermenneske, og han er ute etter kaos. Medvirkende:Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana. Regi:J.J. Abrams.
  Les mer i filmbasen

 • 04.15 Senkveld med Thomas og Harald (9)

  Talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.

 • 05.10 X Factor UK (12)

  (X Factor UK) Britisk underholdningsprogram. Simon Cowell, Cheryl Cole, Mel B og Louis Walsh leter etter Storbritannias største sangtalent.

 • 06.00 TV 2 Junior

  Barne-TV.

 • 06.01 Lotte

  (Lotte) Animasjonsserie.

 • 06.12 Manon

 • 06.19 Pokemon

  Tegnefilmserie.

 • 06.40 En moderne familie (23)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Baby on board.» Hele familien må samarbeide når Alex involverer dem i et kunstprosjekt på skolen.

 • 07.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Parkeringsvaktene (7)
 • 18.30 Parkeringsvaktene (8)
 • 19.00 All Worked Up (3)
 • 19.30 All Worked Up (4)

  (All Worked Up) Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 20.00 All Worked Up (5)

  (All Worked Up) Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 20.30 Fjorden Cowboys (10)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Når Joars makker slutter i Rævholet, blir fremtiden mer usikker. Han ser seg nødt til å ta sterke virkemidler i bruk for å få den gamle Lothepus tilbake.

 • 21.00 First Strike

  (First Strike) Amerikansk action fra 1997. Chan Ka Kui er en fremstående politimann i Hong Kong som blir hyret av amerikanske CIA for å finne en kvinne ved navn Natasha. Hun smugler amerikanske dollar inn i Ukraina. Ved hjelp av Natashas smuglerdollar har terroristen Tsui kunnet kjøpe kjernefysiske stridshoder av den russiske mafiaen. Sammen med den russiske overvåkingstjenesten følger Chan og den ukrainiske agenten Gregor Tsuis spor til Australia, hvor terroristens søster Annie arbeider i et akvarium. Der har hun plassert menneskeetende fisk for å beskytte det ulovlige atomvåpenet. Medvirkende:Jackie Chan, Bill Tung, Jackson Lou. Regi:Stanley Tong. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.45 Sleepy Hollow

  Terningkast 5(Sleepy Hollow) Amerikansk-tysk grøsser fra 1999. Året er 1799. Politimannen lchabod Crane blir sendt til en liten landsby utenfor New York for å oppklare tre mord. Likene er halshogd, og hodene er forsvunnet. Ryktene vil ha det til at drapene er gjort av et spøkelse - Den hodeløse rytter. Medvirkende:Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon, Casper Van Dien. Regi:Tim Burton. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.50 Criminal Minds (15)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Zoe Hawkes mistenker at en seriemorder går løs i Cleveland, og etter å ha forsøkt å få politiet til å ta saken, blir hun selv et offer.

 • 01.45 Trinity - Lurveleven i underverdenen

  (Anche gli angeli mangiano fagioli) Italiensk-fransk-spansk actionkomedie fra 1973. Den unge Sonag overtaler mesterbryteren Charlie til å verve seg hos mafiabossen Angelo, også kalt Smithy. De kommer i klammeri både med den rivaliserende mafiabanden og med politiet. Medvirkende:Giuliano Gemma, Bud Spencer, Bill Vanders, Robert Middleton. Regi:Enzo Barboni.

 • 04.50 Criminal Minds (16)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam mistenker en kvinnelig seriemorder som fremstår som luksusprostituert for å stå bak flere drap på forretningsmenn i Dallas.

 • 05.35 All Worked Up (6)

  (All Worked Up) Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 06.00 Alligatorjegerne (16)

  (Swamp People) Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana. Etterspørselen etter alligatorskinn er økende, og kjøperne trenger flere skinn for å dekke etterspørselen. Dermed øker konkurransen jegerne imellom også. Troy og hans medhjelper Clint har den perfekte plan for å ta sin del av kaka. For fem år siden tok duoen rekordmange - hele 80 alligatorer - på én dag. Nå drar de tilbake til området hvor de gjorde det.

 • 07.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Bilfikserne (7)
 • 19.30 Bilfikserne (8)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Chevy Truck.» (Chevy Truck.) Mike er i San Francisco på jakt etter en klassisk Chevrolet Stepside-pickup. Klarer han å finne en rustfri modell som Edd kan sette i stand?

 • 20.30 Et magisk liv (2)

  (Dynamo: Magician Impossible) Dokumentar. (2.) Illusjonisten reiser til Rio de Janeiro hvor han utfører utrolige triks for glade gatebarn og setter opp en forestilling på Copacabana-stranden.

 • 21.30 Chaos Caught on Camera (9)

  (Chaos Caught on Camera) «Kokende buss, farlig jordskred, risikabel redningsaksjon.» (Boiling Bus, Lethal Landslide, Risky Rescue.) Se nye, utrolige videoer fra hele verden. Fra historier om menneskers evne til å overleve, til katastrofale ingeniørtabber - her finner du alt.

 • 22.00 Chaos Caught on Camera (10)

  (Chaos Caught on Camera) «Tragisk tsunami, styrtende fly, canadisk katastrofe.» (Tragic Tsunami, Plummeting Plane, Canadian Catastrophe.) Se nye, utrolige videoer fra hele verden. Fra historier om menneskers evne til å overleve, til katastrofale ingeniørtabber - her finner du alt.

 • 22.30 River Monsters (3)

  (River Monsters (Best of Series 1-5)) «Amerikanske skrekkhistorier.» (American Horrors.) Jeremy Wade har reist verden rundt på en endeløs jakt etter menneskeetende skapninger som lurer under overflaten.

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (14)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Thanksgiving.» (Thanksgiving.) Familien Kilcher samles for å nyte fruktene av sitt årelange arbeid. Ikke noe har vært lettvint med denne festen, fra kalkunen og gresskarpaien til Yules neslebrød.

 • 00.30 Alaska: The Last Frontier (15)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «En gård i ferien.» (Homestead for the Holidays.) Otto bestemmer seg for å gi bort «Wacky Yak» til en venn, men gaven vil ikke bli gitt bort. Atz opplever at noen kyr havner på isen når han skal drive flokken til en venn hjem.

 • 01.30 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (7)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Undergrunnsbanen i St. Petersburg/verdens dyreste kaffe/potetløvmaskiner.» (St Petersburg Metro/Civet Coffee/Chip Makers.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag: undergrunnsbanen i St. Petersburg, verdens dyreste kaffe og potetløvmaskiner.

 • 03.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (12)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Chinamax/russisk vodka/abalone.» (Chinamax/Russian Standard/Abalone.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag undersøker han russisk vodka, de gigantiske Chinamax-skipene og abalone.

 • 03.30 Livsfarlig fangst (13)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «episode 13.» (Landlocked.) Isen holder et kvelertak på krabbeområdene. De er nesten nediset og kapteinen må ta avgjørelsen om å dra eller bli. Noen drar, mens andre blir igjen for å slåss mot elementene.

 • 04.20 Livsfarlig fangst (14)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Fryktløse ledere.» (Fearless Leaders.) Flåten returnerer til Beringhavet for å kjempe mot den mest brutale vinteren i manns minne og en sterk nedgang i fangsten. Hvem vil få en vellykket sesong?

 • 05.10 Livsfarlig fangst (15)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Slipp udyret løs.» (Release the Beast.) Flåten vender tilbake til Beringhavet for å kjempe mot den mest brutale vinteren i nyere tid og dårlige forretningsvilkår. Hvem får en vellykket sesong?

 • 06.00 Fiskelykke (13)

  (Hooked on Fishing) Naturdokumentarserie. «Ørretfiske i Stirlingshire.» (Belly-Boating for Trout.) Paul møter Mark Morrison ved Swanswater Fishery i Stirlingshire for å fiske ørret. Vi er med når de prøver å få teken på flyteringene.

 • 06.25 Hvordan gjør de det? (6)

  (How Do They Do It?) «Jagerfly/trappist-øl/SUV.» (Fighter Plane/Trappist Beers/SUV.) Hvordan lages moderne jagerfly? Hvordan lager trappistmunkene i Belgia verdens beste øl? Hvordan lages den beste, amerikanskproduserte SUV-en?

 • 06.55 Skjulte skatter (9)

  (Salvage Hunters) Dokumentarserie. (9.) Skattejegeren Drew tråler landet på jakt etter underlige antikviteter og arkitektoniske merkverdigheter. Men finner han nok gjenstander til å tjene godt og gjøre kundene fornøyde?

 • 07.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.00 71º nord - Norges tøffeste kjendis (4)

  (71º nord - Norges tøffeste kjendis) Norsk realityserie. Den sjette sesongen av 71º nord - Norges tøffeste kjendis blir mer utfordrende og spektakulær enn noen gang. Denne gang er det følgende ti kjendiser som får testet sine grenser: Aylar Lie, Bjørn Einar Romøren, Vibeke Skofterud, Nils-Ingar «Nilsi» Aadne, Mariann Thomassen, Emilie «Voe» Nereng, Andreas Håtveit, Hilde «GP» Gjermundshaug Pedersen, Roger Ruud og Geir Schau. De ni gjenværende kjendisene skal for første gang jobbe sammen som et samlet lag. I tillegg skal to av deltakerne, som de første i verden, få overnatte i en seng som henger i en loddrett fjellvegg, 1420 meter over bakken! Flere av deltakerne begynner å merke at de har vært lenge på tur, og det oppstår gnisninger i gruppa når alle må bidra med å bære fellesutstyr.

 • 20.30 Aamodt og Kjus på bortebane (4)

  (Aamodt og Kjus på bortebane) Norsk realityserie. Aamodt og Kjus er tilbake, men denne gangen må de kjempe på bortebane. Revansjelystne motstandere inviterer gutta hjem til sin egen hjemmebane. Knallharde konkurranser står i sentrum, men vi får samtidig et nært møte med noen av Norges største idrettsprofiler. Norges beste golfer gjennom tidene, Suzann «Tutta» Pettersen, har fått med seg stortalentet Caroline Martens når hun inviterer Aamodt og Kjus ut på golfbanen. Utfordringen frister Lasse og Kjetil, som begge har golf som hobby, men det viser seg raskt at det er stor forskjell på proff og amatør! Og selv om Kjetil er et av Tuttas største forbilder, legger hun all respekt på hylla når konkurransen starter. Gutta får også et ublidt møte med en alligator, så Florida har mye motstand å by på for de to pensjonerte alpinistene.

 • 21.30 Due Date

  Terningkast 5(Due Date) Amerikansk komedie fra 2010. Peter skal bli far for første gang. Hans kone venter barn om bare fem dager. Han prøver desperat å komme med et fly hjem fra Atlanta slik at han kan være ved hennes side når hun føder, men hans gode intensjoner er dessverre ikke nok. Han blir tvunget til å haike med en tvilsom type. Medvirkende:Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Juliette Lewis. Regi:Todd Phillips.
  Les mer i filmbasen

 • 23.15 James Bond: Med rett til å drepe

  Terningkast 3(Licence to Kill) Britisk-amerikansk action fra 1989. Den mektige narkobaronen Franz Sanchez lemlester Bonds beste venn og dreper vennens kone rett etter deres bryllup. Agent 007 er ute etter hevn, men får et annet oppdrag av M. Det får Bond til å forlate tjenesten og innlede en personlig vendetta mot Sanchez ved å infiltrere hans organisasjon. Medvirkende:Timothy Dalton, Robert Davi, Carey Lowell, Talisa Soto. Regi:John Glen. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.50 V (4)

  (V, år 2) Amerikansk science fiction-serie. En radikal gruppering innen «Den femte søyle» dreper tre fredsambassadører, og Erica jakter på lederen Eli Cohn (spilt av Oded Fehr, i Sleeper Cell /i), en tidligere Mossad-agent. Samtidig som Jack får støtte fra andre prester på kloden til å stå opp mot de besøkende, drar Anna til Vatikanet for å overbevise de religiøse lederne om at de er fredelige.

 • 03.45 Nikita (23)

  (Nikita) Amerikansk actionserie. Nikita og Michael trenger seg inn i Division i et forsøk på å fange Percy. Alex og Sean er fanget i en dødelig skuddveksling med amerikanske marinesoldater.

 • 04.30 Special Victims Unit (19)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Benson setter karrieren på spill for å beskytte sin nylig gjenfunne halvbror, men undersøkelser av fortiden hans avslører enda flere familiehemmeligheter.

 • 05.15 Episodes (7)

  (Episodes, år 2) Amerikansk komiserie. TV-selskapet presser på for at Sean og Beverly skal konfrontere Mark med vektøkningen, men stjernen tar ikke nyheten særlig godt. Samtidig går Beverly på date med Mornings bror Rob, til tross for at hun insisterer på at hun er elendig til å date. Hun tar ikke helt feil, og kvelden blir en katastrofe. Medvirkende:Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan.

 • 06.00 Shake It Up (26)

  (Shake It Up) Amerikansk dramaserie. CeCe Jones og Rocky Blue har drømmejobb som bakgrunnsdansere i det populære tenåringsdanseshowet «Shake It Up, Chicago!». Innimellom nye dansetrinn og backstage-konfrontasjoner med meddansere, må de balansere ansvar på hjemmebane med sin nyvunne sosiale status på skolen. De møter mange komiske hindringer på veien.

 • 06.20 Shake It Up (27)

  (Shake It Up) Amerikansk dramaserie. CeCe Jones og Rocky Blue har drømmejobb som bakgrunnsdansere i det populære tenåringsdanseshowet «Shake It Up, Chicago!». Innimellom nye dansetrinn og backstage-konfrontasjoner med meddansere, må de balansere ansvar på hjemmebane med sin nyvunne sosiale status på skolen. De møter mange komiske hindringer på veien.

 • 06.45 Tom & Jerry Møter Trollmannen Fra Oz

  (Tom and Jerry & the Wizard of Oz) Amerikansk animasjonsfilm fra 2011. De to tegnefilmheltene Tom og Jerry legger ut på et fantastisk eventyr til det magiske landet Oz, hvor de blant annet blir virvlet opp i en tornado og må slåss mot flygende apekatter. Sammen med Fugleskremselet, Løven og mange andre venner må de få Dorothy og Toto (og seg selv) trygt tilbake til Kansas. Regi:Spike Brandt.
  Les mer i filmbasen

 • 07.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 How I met Your Mother (22)
 • 18.30 How I met Your Mother (23)
 • 19.00 How I met Your Mother (24)
 • 19.30 Simpsons (17)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Homer ydmyker Bart i offentlighet, og Marge tvinger ham til å ta et farskapskurs i håp om at han kan bli en bedre far. Da læreren finner ut at Homer ofte tar kvelertak på sønnen sin, bestemmer han seg for å gi Homer litt av hans egen medisin.

 • 20.00 Simpsons (18)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Lisa møter en legendarisk tryllekunstner som lærer henne noen triks.

 • 20.30 Simpsons (19)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Fat Tony og Selma blir forelsket og gifter seg kort tid etterpå. Marge er lite fornøyd med forholdet da Selma begynner å prioritere andre ting enn familien, så Tony inviterer Marge og Homer til en helg på Jersey Shore.

 • 21.00 The Goldbergs (11)

  (The Goldbergs) Amerikansk dramakomedie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Med Sadie Hawkins-dansen nært forestående, spør Erika Beverly om hjelp for å finne en date til Barry slik at han holder seg unna Lainey. Men Beverly finner en jente som sjokkerer alle. Medvirkende:Jeff Garlin, Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia.

 • 21.30 Garasjen (4)

  (Garasjen) Norsk underholdningsprogram. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. I denne episden møter vi Kim Jannike som har bygd seg en BMW, og denne skal brukes i drifting. Men når hun skal prøvekjøre bilen med Asgeir, går ikke alt som planlagt. Det er også tid for Grensetreffet i Halden, hvor det er mange flotte biler å se på. Dit drar vi med den nylakkerte bilen til Werner, og kameraten hans Jørgen. Asgeir tar også turen over dammen til Silverstone i England for å se Aleksander Schjerpen konkurrere i British GT. I tillegg skal det mekkes i garasjen, der Asgeir får hjelp av Fredrik Halvorsen til å fikse nytt eksosanlegg på Audi-en.

 • 22.30 Arena

  (Arena) Amerikansk actionthriller fra 2011. «Deathgames» er et populær, men ulovlig, TV-show på internet som viser dødelige slagsmål. Brannmannen David Lord blir kidnappet av den kriminelle gjengen som står bak showet, og må velge mellom å drepe i underholdningens navn - eller å dø. Medvirkende:Samuel L. Jackson, Kellan Lutz, Johnny Messner, Nina Dobrev, Daniel Dae Kim. Regi:Jonah Loop.
  Les mer i filmbasen

 • 00.15 Flight of the Phoenix

  Terningkast 4(Flight of the Phoenix) Amerikansk actiondrama fra 2004. Et fly styrter i den mongolske ørkenen. Mannskapets eneste håp om å overleve er å bygge et nytt fly av restene av det gamle. Men de må slåss mot både ørkensmuglere og den nådeløse naturen. Medvirkende:Dennis Quaid, Giovanni Ribisi, Hugh Laurie, Miranda Otto. Regi:John Moore. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.10 Rocky IV

  Terningkast 1(Rocky IV) Amerikansk actionfilm fra 1985. Rocky Balboa, den populære tungvektsmesteren, står ovenfor en ny formidabel utfordring i sin karriere. Denne gangen i form av den russiske bokseren Drago, en nesten umenneskelig stor slåsskjempe. Dragos første kamp i Amerika er ikke mot Rocky, men Apollo Creed, Rockys venn og tidligere utfordrer, som vil bevise hva han er god for. Når Apollo blir hardt skadet i kampen, har ikke Rocky annet valg enn å ta utfordringen fra Drago. Det blir arrangert en kamp som skal sendes over hele verden. Mens Drago forbereder seg med hjelp av den nyeste bokseteknologien, trener Rocky i sneen med sin bekymrede kone Adrian og svigerbror Paulie som overvåkere. Medvirkende:Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Brigitte Nielsen, Dolph Lundgren. Regi:Sylvester Stallone. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.40 Cops (2)

  (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.05 Haunted Highway (5)

  (Haunted Highway) Amerikansk realityserie. Jack Osborne og Dana Workman kjører rundt på USAs øde veier og undersøker påstander om overnaturlige hendelser eller vesen. Deres undersøkelser bakkes opp av intervju med øyenvitner og bevis som de samler inn ved hjelp av Jacks avanserte utstyr. Jael og Devin ser nærmere på en grusom togulykke som skjedde i 1876 i Ashtabula i Ohio. Samtidig lærer Jack og Dana mer om den overnaturlige historien til Shades of Death Road i New Jersey.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 Ripley's Believe It or Not! (8)

  (Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk reality.

 • 06.30 Ripley's Believe It or Not! (9)

  (Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk reality.

 • 07.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.50 Skal vi danse?

  Terningkast 3(Shall We Dance?) Amerikansk romantisk komedie fa 2004. Advokaten John Clark lever et nærmest perfekt liv. Han elsker sin vakre kone, han har skapt seg en vellykket karriere og oppdratt to skjønne unger. En kveld på vei hjem fra jobb går han av toget og gjør det utenkelige. Uten å fortelle det til en sjel, begynner han i all hemmelighet å ta dansetimer. Plutselig blir han kastet inn i en helt ny verden - en verden fylt med bevegelse, musikk, kameratskap og lidenskap! Medvirkende:Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Lisa Ann Walter. Regi:Peter Chelsom. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 21.00 Den fantastiske historien om Benjamin Button

  Terningkast 4(The Curious Case of Benjamin Button) Amerikansk dramaeventyr fra 2008. Benjamin Button lever sitt liv baklengs. Han blir født som en gammel mann, og deretter blir han yngre for hvert år som går, samtidig som menneskene rundt ham blir eldre. Hans usedvanlige livshistorie begynner i New Orleans i 1918 og vi blir med ham på sin reise gjennom hele 1900-tallet. Medvirkende:Brad Pitt, Cate Blanchett, Julia Ormond, Elias Koteas, Faune A. Chambers. Regi:David Fincher.
  Les mer i filmbasen

 • 00.15 The Life Before Her Eyes

  (The Life Before Her Eyes) Amerikansk thrillerdrama fra 2008. For 15 år siden ble Dianas beste venn drept da en gjerningsmann drepte flere ungdommer på en skole. I dag lever Diana et stille familieliv, men når årsdagen for den tragiske hendelsen nærmer seg kommer de tragiske minnene tilbake. Medvirkende:Uma Thurman, Evan Rachel Wood, Eva Amurri. Regi:Vadim Perelman. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.05 Cold Case (12)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. De siste betroelsene fra en døende boksedommer resulterer i at Rush gjenopptar etterforskningen av dødsfallet til en bokser. Han døde i ringen under en kamp i 1976 - en svært blodig kamp som burde ha vært stoppet av dommeren.

 • 04.00 Cold Case (13)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Da våpenet som ble brukt til å drepe ei ung jente i 1987 dukker opp, gjenopptar etterforsker Rush og teamet saken. Etterforskerne jobber seg sakte men sikkert bakover for å kartlegge våpenets tidligere eiere. Da de finner den første, originale eieren får de seg en solid overraskelse. Kan det virkelig stemme?

 • 04.50 Cold Case (14)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Rush og teamet hennes gjenopptar drapssaken på en 19 år gammel jente. Jenta ble funnet myrdet i kjærestens leilighet samme dag som han flyktet til Canada for å unngå militærtjeneste.

 • 05.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Brannstasjonen (31)
 • 18.30 Brannstasjonen (32)
 • 19.05 Annie

  (Annie) Amerikansk familiekomedie fra 1999. Annie møter mange utfordringer i sin kamp for å slippe unna barnehjemmet og for å finne igjen foreldrene sine. Medvirkende:Alan Cumming, Kathy Bates, Victor Garber, Alicia Morton. Regi:Rob Marshall.
  Les mer i filmbasen

 • 21.30 Fast & Furious 4

  Terningkast 3(Fast & Furious) Amerikansk actionthriller fra 2009. Forbryteren Dominic Toretto har rømt til Den dominikanske republikk og prøver å begynne et nytt liv. Et dødsfall fører ham tilbake til LA der han sammen med politimannen Brian O'Connor må kjempe mot en narkotikaforbryter. Rivalene blir tvunget til å jobbe sammen for å løse saken. Medvirkende:Paul Walker, Michelle Rodriguez, Vin Diesel. Regi:Justin Lin, Mic Rodgers, Terry J. Leonard. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.20 Lånte fjær

  Terningkast 4(The Birdcage) Amerikansk komedie fra 1996. Armand eier og driver en drag-nattklubb sammen med partneren sin gjennom 20 år; klubbens ubestridte stjerne Albert. En dag forteller Armands sønn, Val, at han har forlovet seg, og at kjærestens foreldre ønsker å møte hans. Den nye svigerfaren er en ultrakonservativ senator, og både Val og Armand ser at det er umulig å ha Albert i hus når svigerforeldrene kommer på besøk. Men hvordan bli kvitt Albert uten å såre ham? Medvirkende:Robin Williams, Gene Hackman, Nathan Lane, Dianne Wiest, Dan Futterman, Calista Flockhart, Hank Azaria. Regi:Mike Nichols.
  Les mer i filmbasen

 • 01.35 Paradise Hotel (9)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Ny uke på Paradise Hotel. I dag sjekker den maskerte dr. Bill inn - til alles store forundring. Hvem kan denne mystiske gentlemannen være? Videre utover kvelden blir uvennskap forvandlet til romanser da det er klart for maskeradeball. Stemningen er nemlig svært het og alle er glade i alle.

 • 03.35 Paradise Hotel (10)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Etter gårsdagens fest er tømmermennene på jobb og stemningen rundt frokostbordet karakteriseres best som dempet. Gjestene får beskjed om at de skal gjette hvem som lurer seg bak masken til dr. Bill, og får stille spørsmål til den mystiske typen. Videre er det swingersparty på Paradise Hotel, der gjestene må lenke seg fast til en annen enn partneren. Enkelte av gjestene blir litt bedre kjent.

 • 04.30 Paradise Hotel (11)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Ny dag, nye muligheter for gutten på solo. Han får ta med seg ei jente på blind-date - et stevnemøte der de får bind for øynene. På daten får de se hva som kommer til å skje på morgendagens parseremoni og starter planleggingen. På kvelden er det duket for Pandoras eske, der begivenhetene de siste dagene er brennhett tema.

 • 05.15 Paradise Hotel (12)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Det er torsdag, og det er parseremonidag. Gjestene snakker taktikkeri, for alle vil jo beholde plassen sin på verdens morsomste hotell. Vil noen av gjestene forstå budskapet på tavlen og dermed løse den avgjørende gåten? Én gjest må uansett sjekke ut av hotellet i løpet av kvelden, hvem det blir gjenstår å se.

 • 06.00 Dr. Phil (2004)

  (Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. I mars 2012 ble 19 år gamle Jake skutt i hodet foran sine tre venner. Det ble avskrevet som selvmord, men foreldrene hans mener det ikke stemmer. Hvem var det som trykket på avtrekkeren?

 • 07.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Nytt på nytt (12)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Pernille Sørensen og Knut Nærum.

 • 20.00 Spill meg (4)

  Norsk humorserie. Kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere. Programleder er Vågard Unstad fra rappegruppen A-laget. OL-gullvinner og forretningskvinne Kari Traa er hovedperson og gjest. Hun forteller historier, og får scener fra livet sitt spilt av improvisasjonsskuespillerne Frode Bjorøy, Kate Elin Lid og Ane Skumsvoll.

 • 20.30 Ikke gjør dette hjemme (1)

  Underholdningsserie. Kan man lage nok gele til å fylle et helt svømmebasseng? Kan man vaske en bowlingkule i en vaskemaskin? Kan det å slå opp en paraply innendørs føre til omfattende skader? Ingenting er som det skal være når Rune Nilson og Per Olav Alvestad flytter inn. Et kjempestort hus blir satt på alvorlige prøver under sesong 2 av «Ikke gjør dette hjemme".

 • 21.00 Sleepers

  Terningkast 3(Sleepers) Amerikansk thrillerdrama fra 1996. En guttegjeng i Hell's Kitchen, New York, forårsaker en dødsulykke og blir sendt på en anstalt for uregjerlige barn. På anstalten blir de mishandlet av vokterne. Vi møter igjen barna som voksne; en er advokat, en er journalist og to er kriminelle. Medvirkende:Kevin Bacon, Billy Crudup, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Minnie Driver, Brad Pitt. Regi:Barry Levinson. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.20 Underholdningsavdelingen (9)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 00.00 Top Gear (4)

  Britisk motorserie. Jeremy Clarkson får seg en kjøretur i det ekstremt sjeldne Touring Disco Volante.

 • 00.50 Hotellet (5)

  (The Hotel) Britisk doku-komedieserie. Livet går sin gang på de fleste hotell, men kan det bli komedie av slikt? Damson Dene Hotel er som et Fawlty Towers fra virkeligheten. Den ene gjesten etter den andre kommer med klager, blant annet på maten, og til slutt bestemmer direktør Wayne seg for å ta tak problemene. Men kjøkkensjef Kirk er ikke den som lar seg pille på nesen.

 • 01.40 Musketerene (4)

  (The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. (The Good Soldier.) Aramis lojalitet til Musketer-regimentet blir satt på prøve når han hjelper sin gamle venn Marsac med å finne sannheten om en grusom massakre. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.

 • 03.30 Broadchurch (8)

  (Broadchurch) Britisk krimserie. Etterforskerne Alec Hardy og Ellie Miller løser mysterier i den lille kystbyen Broadchurch i Dorset, England. Sannheten er avslørt, og liv blir endret for alltid. Medvirkende:Andrew Buchan, David Tennant, Olivia Colman.

 • 04.20 Verdens største fly

  Dansk dokumentar. Passasjerflyet A380 er verdens største med plass til 800 passasjerer. Om bord er det suiter store som dagligstuer og luksus man ellers bare kan drømme om. Flyet veier det samme som 120 elefanter til sammen. Bli med på en flytur!

 • 04.50 Rundlurt (1)

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. I første program lurer Kevin blant andre Hasse Hope, Erik Solbakken og Janne Formoe. Vi får også se hvordan det går når artisten Adelén skal på fotoshoot og Kevin utgir seg for å være fotograf.

 • 05.20 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php