Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Siste filmtrailere

Ondskapens hotell

Ondskapens hotell

Da Kjersti G. Steinsbø skulle regissere sin første spillefilm, valgte hun Ingvar Ambjørnsens svarteste roman. Les mer

Drømmen om et hvitt barnebarn

Drømmen om et hvitt barnebarn

«Familiekaos» er en forutsigbar og fordummende komedie om rasisme og fordommer i det multietniske Frankrike. Les mer

På ruglete is

På ruglete is

De tre barna i «Operasjon Arktis» har arvet litt fra Fridtjof Nansen og litt fra Robinson Crusoe. Les mer

Chris «Mr Big» Noth kaller Carrie Bradshaw ei hore

Chris «Mr Big» Noth kaller Carrie Bradshaw ei hore

Og tror «Girls» kan ha ødelagt for ny Sex & Singelliv-film. Les mer

06.45 Det søte liv (4) 07.15 Magnus og Petski (5) 07.45 NRK nyheter 08.00 NRK nyheter 08.10 Dyreklinikken (6) 08.40 Det gode bondeliv (1) 09.10 Ønskebryllup 10.00 Med hjartet på rette staden (8) 10.55 Anne lager mat i New York (6) 11.30 Lisa Goes to Hollywood (6) 12.00 NRK nyheter 12.15 Arkeologene (8) 12.55 Tett på dyrene (1) 13.30 Miss Marple: Brevet som drepte 15.00 NRK nyheter 15.15 Ein idiot på tur (5) 16.00 Adils hemmelige dansere (2) 17.00 NRK nyheter 17.15 Det søte liv (13) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Utrolige kaker (3)

 • 18.15 Hjertevenner (9)

  (Hjärtevänner) Finsk serie. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap. Børje (76) får seg en amerikansk barbering og gjør seg klar til sin andre date.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Puls (8)

  Programmet om helse og livsstil. «Jeg synes det kan være vanskelig å nå inn til pappa", sier programleder Helene Sandvig. Faren hennes er dement. I «Puls» i kveld møter progamlederen sykepleieren Gina Nordby, som ved hjelp av sang og musikk klarer å vekke noe hos de demente. Hva som skjer når Gina blir med til Helenes far får du se i kveldens «Puls". Å få barn til å spise er ikke alltid like lett. For enkelte foreldre blir det helt umulig. Og programleder Truls Pedersen fortsetter jakten på inspirerende aktiviteter i Los Angeles. Denne gangen treffer han en som har flere verdensrekorder - i joggling. Programleder:Helene Sandvig , Truls Pedersen.

 • 20.15 Munter mat - på tur (2)

  Dansk matserie. De matglade brødrene Price er denne gangen i Firenze. Det skal lages mat fra det florentinske kjøkken. Innmat og fritert hjerne står på menyen. Er du litt mer glad i det søte, får du gode tips på baking av biscotti og den ultimate dessert: isbomben.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Øyevitne (1)

  Norsk thrillerserie. På en hemmelig møteplass inne i et øde skogsområde, blir to unge gutter øyevitner til en grotesk massakre. Guttene blir selv nesten drept, men kommer seg unna med drapsvåpenet. De gjemmer våpenet og pålegger seg selv et taushetsløfte om det de har sett. Dagen etter blir en av guttenes fostermor Helen Sikkeland, som er lensmann i bygda, konfrontert med drapene på fire medlemmer av MC-klubben Ferrymen. Medvirkende:Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvil Støen Grotmol, Tobias Santelmann.

 • 22.30 30 grader i februar (7)

  (30 grader i februari) Svensk dramaserie. Om mennesker som forlater hjemlandet for å søke lykken i Thailand. Joy gjør alt hun kan for å få Kajsa og Wilda ut av arresten. Glenn forsøker å bli kvitt rivalen sin. Medvirkende:Maria Lundqvist, Kjell Bergqvist, Lotta Tejle.

 • 23.25 Kveldsnytt

 • 23.40 Unge inspektør Morse (2)

  (Endeavour) Britisk krimserie. (Fugue.) En tilsynelatende sinnsforvirret mann sprer frykt i Oxford. Det virker som om han slår til tilfeldig, men Morse oppdager et mønster i all galskapen. Drapsritualene viser seg å ha mange likhetstrekk med Morses store lidenskap, opera. Vil han klare å stoppe morderen før han slår til igjen...? Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.

 • 01.10 2 Fast 2 Furious

  Terningkast 3(2 Fast 2 Furious) Amerikansk action fra 2003. Brian O'Conner har måttet reise fra Los Angeles som følge av sine ulovlige handlinger, og driver nå med racerkjøring i Miamis gater. Etter å ha blitt arrestert av politiet, går han motvilling med på å infiltrere narkobaronen Carter Verones organisasjon i bytte mot et rent rulleblad. Sammen med sin gamle venn Roman Pearce og tolleren Monica Fuentes prøver O'Conner å få has på Verone. (2 Fast 2 Furious.) Medvirkende:Paul Walker, Eva Mendes, Tyrese Gibson. Regi:John Singleton. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.55 I maurens rike

  (Planet Ant) Britisk dokumentar. Hva skjer når dronningen forsvinner fra en maurtue? Hvordan kan det ha seg at de ørsmå krypene kan løse matematiske problemer og danke ut moderne datamaskiner? Forskere har bygd opp en maurtue av glass som gjør det mulig å studere hva som går føre seg i et samfunn med en million maur. (I maurens rike.)

 • 03.50 30 grader i februar (7)

  (30 grader i februari) Svensk dramaserie. Om mennesker som forlater hjemlandet for å søke lykken i Thailand. Joy gjør alt hun kan for å få Kajsa og Wilda ut av arresten. Glenn forsøker å bli kvitt rivalen sin. Medvirkende:Maria Lundqvist, Kjell Bergqvist, Lotta Tejle.

 • 04.45 Miss Marple: Brevet som drepte

  (Marple: The Secret of the Chimneys) Britisk krimserie. Miss Marple inviteres på fest til lady Virginia Revels familiehjem Chimneys, et hus kjent for sine diplomatiske samlinger, helt til en diamant ble stjålet derfra for 20 år siden. Miss Marple innser at Chimney har flere mørke hemmeligheter enn hun trodde. (Miss Marple: Brevet som drepte.) Medvirkende:Julia McKenzie.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

08.10 Klangen som berører 10.25 Mitt liv (3) 11.05 Storbyens skitne fortid (2) 11.55 Stjernekamp (6) 13.30 Lindmo (7) 14.30 I maurens rike 15.20 Djupet der livet starta 16.10 Med hjartet på rette staden (8) 17.00 Derrick (3)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 30 svar (14)

  Finsk dokumentar. Et fem minutts program om korridorer.

 • 19.05 Normal galskap (4)

  Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen går inn i nye miljøer der mennesker lever ut sin galskap. «UFO.» (Normal galskap - UFO.) Kan vi komme i kontakt med de utenomjordiske ved hjelp av telepati og kornsirkellyder? Blir jorda besøkt av romvesen i flyvende tallerkener? Hva er det folk i Hessdalen har sett på himmelen gjennom 40 år? Har egentlig mennesket vært på månen? Programleder Are Sende Osen prøver å finne svarene.

 • 19.45 Siffer (1)

  Et populærvitenskapelig underholdningsprogram om tall. Matematiker og programleder Jo Røislien vil prøve å overbevise deg om at du liker tall, selv om du påstår du hater dem. Han tar oss med på en reise i tallenes verden, helt uten tavler og diagrammer, men desto mer entusiastisk. «Vinnersjanser.» I dagens program drar Jo til Las Vegas for å finne ut hvordan man vinner i spill, og for å snakke med en privatdetektiv som avslørte verdens mest kjente korttellere.

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Bak kamera i smådyras rike (1)

  (The Making of Hidden Kingdoms) Britisk dokumentarserie. Jo mindre tingene du skal filme er, jo større og tyngre blir utstyret. Hvordan er det mulig å filme skapninger vi knapt kan se og de mikroskopiske sporene etter spissmus, biller og andre smådyr i barske omgivelser?

 • 20.55 Kobra (3)

  Svensk kulturmagasin. Det er 30 år siden handlingen i George Orwells roman «1984". Mannen bak filmatiseringen av boken, Michael Radford, mener mange av Orwells spådommer har blitt sanne. Og hvorfor prater politikerne newspeak, det oppdiktede språket fra romanen?

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Krøll på hjernen (1)

  Dansk serie. Ikke alt er det det gir seg ut for å være. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan man kan bruke både den og sansene på en skarpere måte.

 • 21.40 Jan Mayen

  Norsk dokumentar. Vi blir kjent med noen av menneskene på den lille, norske øya Jan Mayen. Der ute, 95 mil fra det norske fastlandet, bor og jobber 18 mennesker. Hvem er de og hvorfor ville de hit? (Jan Mayen.)

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Palme (2)

  (Palme) Svensk dokumentar i tre deler. Da statsminister Olof Palme ble myrdet en kveld i februar 1986, ble Sverige lammet. Kristina Lindström og Maud Nycader har laget en film om livet hans, tidsepoken og det Sverige han var med på å skape. Andre del av dokumentaren om livet til Olof Palme tar for seg perioden fra 1969 til 1975. Olof Palme stod sentralt i de store kampene om sosialdemokratiske reformer som likestilling og USAs krig i Vietnam. Mange elsket Palme, og mange hatet ham. Dette påvirket privatlivet hans.

 • 23.50 Den grøne planeten (1)

  (Green Planet) Svensk dokumentarserie. Hvor lang tid har vi igjen til å løse problemene kloden vår står overfor; høyere havnivå, voksende befolkning, mer CO2 og et varmere klima? Ikke nok med det, snart kommer vi til å mangle det meste; mat, ferskt vann og, muligens, plass til artene på jorda.

 • 00.40 Puls (8)

  Programmet om helse og livsstil. «Jeg synes det kan være vanskelig å nå inn til pappa", sier programleder Helene Sandvig. Faren hennes er dement. I Puls møter progamlederen sykepleieren Gina Nordby, som ved hjelp av sang og musikk klarer å vekke noe hos de demente. Hva som skjer når Gina blir med til Helenes far får du se i kveld. Å få barn til å spise er ikke alltid like lett. For enkelte foreldre blir det helt umulig. Og programleder Truls Pedersen fortsetter jakten på inspirerende aktiviteter i Los Angeles. Denne gangen treffer han en som har flere verdensrekorder - i joggling. Programleder:Helene Sandvig , Truls Pedersen.

 • 01.10 Motstandskamp i skyggeland (2)

  (Les combattants de l'ombre) Fransk dokumentarserie. «Organiseringen.» (Organiseringen.) Over hele Europa reagerte en rekke enkeltpersoner på nazistenes ugjerninger mellom 1939 og 1945. Da tyskerne invaderte Sovjet, gikk de europeiske kommunistene inn i motstandsbevegelsen. Flere organisasjoner ble dannet, og de forsøkte å komme i kontakt med de allierte. Forøvrig dukket det opp illegale aviser flere steder.

 • 02.05 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.20 Distriktsnyheter

 • 02.20 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.30 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.45 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.00 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.10 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.25 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.40 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.50 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.05 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.20 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.30 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.00 Solsidan (3) 06.30 Nyhetene 06.55 God morgen Norge 10.00 God morgen Norge 11.45 Celebrity Masterchef (1) 12.45 Grey's Anatomy (1) 13.35 Privat praksis (14) 14.30 En moderne familie (5) 15.00 Malcolm i midten (23) 15.30 Last Man Standing (6) 16.00 Home and Away (5975) 16.30 Home and Away (5976) 17.00 En moderne familie (6) 17.30 En moderne familie (7)

 • 18.00 Solsidan (4)

  (Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Alex begynner å tekste med en av mødrene i barnehagen, men er usikker på om det er OK å bruke hjertetegn og klemmer når han ikke kjenner henne så godt. Fredde prøver å hjelpe, men som vanlig gjør Freddes hjelp det bare verre. Mickan synes at Fredde er for lite sammen med barna og prøver å ordne opp i dette samtidig som hun skal skrive en barnebok.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (2721)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Monika vil gi opp «Time out» og jobben som juridisk rådgiver. Den egentlige «gutten på bildet» dukker opp og kaller Edvin for Erik. Hvem er egentlig Edvin,- eller Erik ? Får vi svaret i dagens episode?

 • 19.30 Hotel Cæsar (2722)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Pelle kjøper seg Ipad for pengene han har tjent på børsen. Benny, den egentlige gutten på bildet, dukker opp på hotellet, og Edvin inviterer ham til å bo i topp-etasjen.

 • 20.00 Jakten på kjærligheten (9)

  Norsk realityserie. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Gårdsuken fortsetter for årets fire Jakten-bønder. På to av gårdene er det klart for det nest siste valget, før det allerede neste uke er siste valg på alle fire gårder. Programleder:Katarina Flatland.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Farmen 2014 (13)

  Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Frank har vondt i ryggen, sier han, men hvor vondt han har vet vel ingen. Bruker han dette som en unnskyldning for ikke å jobbe, eller hva er det han driver med? Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 22.40 Dritseint med Edel (4)

  Norsk talkshow. Den grovkorna forfatteren Edel Hammersmark Gjervan - i Henriette Steenstrups skikkelse - trer inn i programlederrollen og intervjuer ukesaktuelle gjester, med spørsmål du ikke får høre i noe annet tv-program. I tillegg blir det høytlesning fra nye diktbøker og innslag fra Edels egen au pair og sidekick, Jan.

 • 23.10 Nårje (4)

  (Nårje) Norsk humorprogram. Otto Jespersen, John Brungot og Henriette Steenstrup er klare med sitt karakterbaserte sketsjeprogram «Nårje» - som gir et skråblikk på det moderne, norske samfunn, sett med svenske øyne. Det blir frekke toner fra Henriette Steenstrup når hun prøver å forføre Atle Pettersen i bare undertøyet.

 • 23.40 Suits (6)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harveys personlige historie i forhold til en klient tvinger ham og Mike til å si ja til en sak de ellers ikke ville tatt i. Louis og Rachel slår seg sammen for å redde en institusjon de begge elsker, mens Jessica møter uventede hindringer midt i en sak der firmaet står i fare for å bli saksøkt.

 • 00.35 Hawaii Five-0 (14)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. En rømt fange kidnapper Steve og Danny i et forsøk på å bevise sin uskyld. Samtidig slår Grace ned en medstudent på skolen.

 • 01.25 Criminal Minds (2)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet finner to døde personer på forskjellige steder i Los Angeles. Ofrene har tilsynelatende ikke noe med hverandre å gjøre, men etter hvert kommer teamet opp med en teori om at en drapsduo er på ferde.

 • 02.05 Numbers (6)

  (Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. En av Dons gamle hemmeligheter blir avslørt når et tidligere vitne blir drept.

 • 02.50 Beauty and the Beast (11)

  (Beauty and the Beast) Amerikansk thrillerdramaserie. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. Vincent er forvirret over sine følelser for både eksforloveden og Cat. Samtidig etterforsker Tess det mystiske dødsfallet til kona av en milliardær og eventyrer. Medvirkende:Max Brown, Kristin Kreuk, Jay Ryan.

 • 03.30 Suits (6)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harveys personlige historie i forhold til en klient tvinger ham og Mike til å si ja til en sak de ellers ikke ville tatt i. Louis og Rachel slår seg sammen for å redde en institusjon de begge elsker, mens Jessica møter uventede hindringer midt i en sak der firmaet står i fare for å bli saksøkt.

 • 04.20 Hawaii Five-0 (14)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. En rømt fange kidnapper Steve og Danny i et forsøk på å bevise sin uskyld. Samtidig slår Grace ned en medstudent på skolen.

 • 05.05 Celebrity Masterchef (1)

  (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. En skuespiller, en modell, en gründer og en olympisk mester i sprint er først ute med kokkekniven.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.00 Smallville (18) 07.10 Ekstrem flytting (2) 07.55 Big Spender (1) 08.20 Golden Goal (3) 08.50 Frasier (15) 09.20 Frasier (16) 09.45 M*A*S*H (13) 10.15 M*A*S*H (15) 10.45 Cash Cowboys (6) 11.40 Broom (9) 12.10 Besatt av bil (4) 12.40 Alarm 112 - På liv og død (19) 13.40 Smallville (19) 14.30 Scrubs (11) 15.00 That '70s Show (25) 15.30 South Park (4) 16.00 Fraktekrigen (19) 16.30 Cash Cowboys (7) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (24)

 • 18.25 Bad Ink (3)

  Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk.

 • 18.55 Fotball: 1. divisjon

  Sandefjord - Tromsø 1. omgang. Direkte. Fra Komplett.no Arena og 28. runde i 1. divisjon. Kommentator: Jørgen Klem.

 • 19.50 I pausen

  Høydepunkter fra 1. omgang i 1. divisjonsoppgjøret mellom Sandefjord og Tromsø.

 • 20.00 Fotball: 1. divisjon

  Sandefjord - Tromsø 2. omgang. Direkte. Fra Komplett.no Arena og 28. runde i 1. divisjon. Kommentator: Jørgen Klem.

 • 21.00 Matchball

  Fotballmagasin. Erik Thorstvedt ser med skråblikk på ukens fotballhendelser. Kåringer, reportasjer og gjester i studio.

 • 22.00 Golden Goal (5)

  Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.

 • 22.30 Sons of Anarchy (6)

  (Sons of Anarchy) Amerikansk thrillerdramaserie. Om MC-klubben som vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. «Smoke 'em if You Got 'em.» Jax tror hans siste trekk har avgjort feiden med kineserne en gang for alle, men får senere vite at å legge saken til side for godt vil kreve forhandlinger med flere tidligere fiender, samtidig som den ferske alliansen med Grim Bastards mot deres felles fiende må befestes. I et møte med «sønnenes» nye allierte får Jax nyheten om et forestående angrep mot SAMCRO. Medvirkende:Katey Sagal, Kim Coates, Tommy Flanagan, Charlie Hunnam.

 • 23.40 Criminal Minds (8)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. En sak om tenåringer som er meldt savnet, tar en ny vending når de blir mistenkt for å ha drept flere personer.

 • 00.35 Las Vegas Jailhouse (1)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.05 Las Vegas Jailhouse (2)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.35 Vegas Strip (1)

  Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 02.05 Nådeløse innkrevere (12)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.35 Alarm 112 - På liv og død (1)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.30 Las Vegas Jailhouse (1)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 04.00 Las Vegas Jailhouse (2)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 04.25 OZ (1)

  (Oz) Amerikansk dramaserie. I fengselets spesialavdeling, Emerald City, er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille. Medvirkende:Scott William Winters, Ernie Hudson, BD Wong.

 • 05.25 Wilfred (2)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet. Ryan lurer Wilfred for å få innpass hos Jenna, og Wilfred avslører en sjokkerende hemmelighet om Jenna, men kan det være sant?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.00 Hvordan gjør de det? (15) 06.25 Baggage Battles (10) 06.55 Skjulte skatter (6) 07.50 Mythbusters (75) 08.40 Mektige skip (4) 09.30 Livsfarlig fangst (4) 10.30 Gullfeber: Sør-Amerika (6) 11.30 Femte gir (14) 12.30 Bilfikserne (5) 13.30 Auction Hunters (9) 14.00 Auction Hunters (10) 14.30 Mythbusters (169) 15.30 Mektige skip (5) 16.30 Moonshiners (1) 17.30 Auction Hunters (11)

 • 18.00 Auction Hunters (12)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Ton i store mengder.» (It's Raining Ton.) Allen og Ton er i Hollywood for å finne gjenstander til pantesjappa. Gjengen tar med Big Sis på hennes første auksjon, og Allen blir skutt med gummikuler.

 • 18.30 Baggage Battles (11)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Andre verdenskrig.» (World War Score.) Gjengen i Baggage Battles er på vei til Normandie, der verdens største private samling med militærartikler skal selges. Hva vil de ende med å ta med seg hjem?

 • 19.00 Hvordan gjør de det? (16)

  (How Do They Do It?) (16.) Hvordan overlever stuntmenn en dårlig dag på jobben, hvordan utvinnes verdifulle ravjuveler, og hvordan lages fartøyet Seabreacher som beveger seg som en delfin?

 • 19.30 Bilfikserne (6)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Chevrolet Camaro.» (Chevrolet Camaro.) Mike kjøper en superbil, nærmere bestemt en fullblods italiener, for under 10 000 pund. Men med superbiler følger også gjerne superstore utgifter.

 • 20.30 Fast and Loud (18)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «Ny superbil.» (Fleetline Superflip Frenzy.) Bilgeniet Richard Rawlings og mekanikervidunderbarnet Aaron Kaufman leter gjennom hver krik og krok av Texas for å finne gamle vrak å kjøpe og pusse opp i Gas Monkey Garage.

 • 21.30 Baggage Battles (11)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Dollar for våpen.» (Gunning for Dollars.) En enorm Gatling-rifle og en sjelden markedsføringsgjenstand fra Nabisco Cookies er noen av gjenstandene som vekker interessen til kjøpere på en gamblingauksjon i Las Vegas.

 • 22.00 Baggage Battles (12)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Huset med det rare i.» (The Wizard of Odd.) På en auksjon for mistede gjenstander dukker en gammeldags kassettspiller fra 1980-tallet opp, mens en kjøper er overlykkelig over å ha funnet en «Trollmannen fra Oz"-gjenstand.

 • 22.30 Amatøreksperimenter (1)

  (You Have Been Warned) «Spenning.» (Licence to Thrill.) I dag får vi se en italiensk mann som kjører en bil på to hjul, en mann som er teipet fast til taket, og en mann med vingedrakt som tar seg frem i en syv kvadratmeter stor grotte.

 • 23.30 Yukon Men (3)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Helvete fryser over.» (Hell Freezes Over.) Opptinet bonusmateriale og tweets fra seerne varmer når den første vinterstormen nærmer seg. Joey skynder seg med å gjøre hjemmet og utstyret klart til vinteren.

 • 00.30 Mythbusters (76)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Flere myter gjenåpnes.» (More Myths Re-opened.) Vi går tilbake til noen av Mythbusters mest omdiskuterte eksperimenter når de prøver å studere og trekke konklusjoner angående en rekke omstridte myter.

 • 01.30 Bilfikserne (15)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Fra arkivet.» (Archive Show.) Bli med når Mike og Edd får et gjensyn med ulike biler fra arkivet til «Bilfikserne", inkludert gamle biler som nektet å forsvinne, og noen klassikere som stjal showet.

 • 02.30 Kodiak (4)

  (Kodiak) «Vis hva du duger til.» (The Proving Grounds.) Bjørnesesongen er over, og Troy og Kyles fremtid som guider henger i en tynn tråd. De må gjennom en siste prøve som vil avgjøre om de får bli guider eller ikke.

 • 03.30 Cold River Cash (4)

  (Cold River Cash) «Ålefeber.» (Elver Fever.) Kaldt vær betyr dårlige tider for fiskerne. Grinders bruker spesialnett som kan fange ål på dypt vann, men de sliter med å få en dårlig kopi til å fungere.

 • 04.20 Dual Survival (7)

  (Dual Survival) Realityserie. «Sammenbrudd.» (Meltdown.) Lundin og Teti er i Zambia der de må overleve elefanter og iskalde forhold. Etter hvert oppstår en heftig krangel om hvorvidt det er best å sove ute eller i en hule med flaggermus.

 • 05.10 Femte gir (14)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (14.) Bilekspertene Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith presenterer ulike motornyheter, trender i bilverdenen, biltester og undersøkende reportasjer.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.00 Shaggy & Scooby-Doo på sporet (10) 06.25 America's Funniest Home Videos (40) 06.50 Wipeout (12) 07.40 Melissa & Joey (7) 08.05 Cougar Town (12) 08.30 Ullared (1) 09.15 Baby Daddy (9) 09.40 The War at Home (13) 10.05 Millionær søker kjæreste (11) 11.00 Millionær søker kjæreste (12) 11.55 The Big Bang Theory (10) 12.25 The Big Bang Theory (11) 12.55 Trophy Wife (4) 13.20 Melissa & Joey (8) 13.50 The War at Home (14) 14.20 Ullared (2) 15.15 Baby Daddy (10) 15.45 Cougar Town (13) 16.10 Friends (15) 16.40 Friends (16) 17.10 Two and a Half Men (12) 17.40 Two and a Half Men (13)

 • 18.10 The Big Bang Theory (12)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Mens Sheldon og Koothrappali har jenter på besøk, er Leonard oppgitt over Penny som tror på synske.

 • 18.35 The Big Bang Theory (13)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Etter et innbrudd i leiligheten henter Sheldon og Leonard vennene sine for å installere et sikkerhetssystem - noe Sheldon har vanskeligheter med å håndtere.

 • 19.00 America's Funniest Home Videos (36)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (7)

  (Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

 • 20.30 71º nord (8)

  (71º nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. De åtte gjenværende deltakerne befinner seg i Brønnøysund og skal i dagens etappe padle nærmere 3 mil. Forrige gang de padlet havnet to personer i vannet. Klarer de å holde nervene under kontroll i vind og til tider røff sjø på Helgelandsskysten? Det tidligere lag Nordkapp og lag Lindesnes har fire gjenværende deltakere hver og spillet er i gang for alvor.

 • 22.00 Morgan og Ola-Conny gjør Norge (6)

  (Morgan og Ola-Conny gjør Norge) Norsk realityserie. Morgan og Ola-Conny får smake på norsk luksusliv når de besøker oljehovedstaden Stavanger. Der sjekker de inn i hver sin hotellsuite i byens høyeste bygning, leier luksusbil, jobber på luksusrestaurant og går på sigarklubb. Men det blir også tid for Morgan å å jobbe på oljeplattform, før gutta avslutter oppholdet med å besøke en vikingfestival.

 • 23.00 Kanal Valen (5)

  (Kanal Valen) Norsk humorprogram. Kristian Valen er tilbake på TVNorge. Grunnet stor konkurranse har alle norske kanaler valgt å slå seg sammen under paraplyen Kanal Valen. På toppen sitter en krevende tv-sjef, på bunnen finner vi komiker Kristian Valen som inviterer kjente gjester og byr på både gamle og nye karakterer. Herman Friele går på en smell i «Friele Stjerners Middag» da gjestene ikke dukker opp til avtalt tid. I «God Aften Norge» kommer noen meget interessante avsløringer, og skuespiller Esai Morales, kjent fra serien «NYPD Blue» og filmen «La Bamba», besøker Kristian Valen.

 • 23.30 Castle (7)

  (Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Castle og Becketts nyeste sak tar en sjokkerende vending da det viser seg at offeret ikke er en politimann, men en mannlig stripper utkledd som politi. Drapsmannen leder dem inn i en verden av mannlige strippeklubber og slitne skuespillere. Var det offerets drømmer om stjernestatus om fikk ham drept?

 • 00.25 CSI (11)

  (CSI, år 12) Amerikansk krimserie. Willows samarbeider med FBI igjen etter et attentat mot et advokatkontor hun anbefalte for en venn. Medvirkende:Marg Helgenberger, Ted Danson, George Eads.

 • 01.25 Special Victims Unit (12)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En mektig administrerende direktør i et privat militært selskap blir møtt av demonstranter og senere funnet dopet og seksuelt misbrukt i en park. Offeret er ikke særlig samarbeidsvillig, men etter hvert som SVU-teamet og statsadvokaten utforsker motivene bak angrepet, avdekker de en langt større forbrytelse og sammensvergelse i Irak. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 02.15 CSI: NY (10)

  (CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. En varebil nærmer seg Empire State Building når føreren plutselig tar fyr og blir en menneskelig fakkel. Obduksjonen viser at offeret har tydelige brannskader etter mikrobølger, og oppmerksomheten rettes mot Empire State Building, som etter 9/11-tragedien konsekvent har produsert enorme mengder med mikrobølgeenergi. Kan det være bygningen som har tatt livet av den uskyldige sjåføren?

 • 03.00 Seriemorderne (2)

  (Born to Kill, år 2) Britisk dokumentarserie. Albert Henry DeSalvo (1931-1973) innrømmet at han var «Boston Strangler» og drepte 13 kvinner i Boston-området. Men det DeSalvo ble arrestert for var en rekke voldtekter. Hans drapstilståelser har vært omdiskutert, og debatten fortsetter angående hvilke forbrytelser han virkelig sto bak.

 • 03.55 Special Victims Unit (19)

  (Special Victims Unit, år 6) Amerikansk spenningsserie. Et håndplukket team av politibetjenter etterforsker seksualforbrytelser i New York.

 • 04.40 Harry's Law (6)

  (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Etter 32 år som ekspert i opphavsrett på et anerkjent advokatkontor, blir ærgjerrige Harriet «Harry» Korn desillusjonert av meningsløsheten i livet. Hun starter det unike etablissement «Harry's Law and Fine Shoes". Når en disputt mellom rivaliserende gjenger er i ferd med å bli av voldelig karakter, ender Harry og Malcolm opp som meglere.

 • 05.30 Breaking In (4)

  (Breaking In, år 1) Amerikansk komiserie. Evighetsstudenten og datahackeren Cameron Price blir rekruttert av Contra Security, et høyteknologisk firma drevet av den gåtefulle mesterhjernen Oz. Teamet til Oz består av låsspesialisten Melanie, nerden Cash Sparks og forkledningsmesteren Josh Armstrong. Det tar ikke lang tid før Cameron oppdager at kollegene benytter seg av tvilsomme triks for å bryte seg inn i klientenes ugjennomtrengelige sikkerhetssystemer. Melanie får i oppdrag å lede et team for å stjele et uvurderlig kunstverk og møter faren Larry, som har et fem år langt fengselsopphold bak seg. Oz er fast bestemt på å bevise at faren hennes egentlig er en svindler.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.00 Ax Men (11) 07.00 Bundy (193) 07.30 TV-shop 08.30 Ax Men (12) 09.30 The Fresh Prince of Bel-Air (113) 10.00 Men at Work (7) 10.30 Seinfeld (5) 11.00 Seinfeld (6) 11.30 Family Guy (11) 12.00 Simpsons (4) 12.30 Simpsons (5) 13.00 Kongen av Queens (3) 13.30 Kongen av Queens (4) 14.00 Two and a Half Men (9) 14.30 Family Guy (12) 15.00 Family Guy (13) 15.30 Simpsons (2) 16.00 Simpsons (3) 16.30 Kongen av Queens (5) 17.00 Kongen av Queens (6) 17.30 How I Met Your Mother (15)

 • 18.00 How I Met Your Mother (16)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Ted klarer ikke å gjør det slutt med kjæresten sin og Robin holder Marvin for første gang og blir øyeblikkelig knyttet til ham.

 • 18.30 Family Guy (14)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Familien Griffin starter sin egen restaurant, men de har vanskelig for å tiltrekke seg kunder. Joe lover å hjelpe, og snart blir restauranten populær blant byens handikappede, til Peters store fortvilelse.

 • 19.00 Simpsons (6)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Skinner forteller Bart om en tidligere elev som var den største bråkmakeren noensinne. Marge begynner å handle på en helsekostbutikk.

 • 19.30 Simpsons (7)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Lisa blir kjent med en gruppe mennesker som anklages for å ha forhekset hele byen.

 • 20.00 How I Met Your Mother (17)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Ted mottar en uventet telefon fra The Captain og gjengen mimrer tilbake til deres siste møte med ham.

 • 20.30 How I Met Your Mother (18)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Ted og Jeannette gjør det slutt og Barney stepper inn som matchmaker. Marshall får uventet oppmerksomhet på et kunstgalleri der Lily prøver å gjøre et godt inntrykk.

 • 21.00 Two and a Half Men (10)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden hjelper Jenny med å skaffe seg en date med en hun tok med seg hjem fra byen, mens eks-kona til Alans kjæreste prøver seg på ham. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 21.30 Whose Line Is It Anyways (USA) (7)

  (Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Nolan Gould og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

 • 22.00 Whose Line Is It Anyways (USA) (8)

  (Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Mircea Monroe og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

 • 22.30 Men at Work (3)

  (Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Neal sliter med å komme over sitt mislykkede frieri. Samtidig krever den nye sjefsredaktøren at alle begrunner arbeidet de gjør fordi han leter etter noen å sparke. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.

 • 23.00 Sirens (3)

  (Sirens) Amerikansk komiserie. Vi følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. Som ambulansepersonell ser de alt, fra elskovssyke eldre til løsaktige ungdommer. Det er mye å ta lærdom av, f. eks. at porno er ikke likeverdig og at noen bilder får du aldri bort fra netthinnen. Medvirkende:Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica Mcnamee, Bill Nunn.

 • 23.30 Cops (20)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.00 Cops (21)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.30 Seinfeld (5)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? George overtaler Jerry til å investere i aksjer etter å ha fått noen «sikre» tips. Elaine har problemer med kjærestens katter. Jerry og hans nye kjæreste Vanessa skal på sin første helgetur sammen, noe George mener er en dårlig idé. Kramer finner opp en slipsmaskin.

 • 01.00 Seinfeld (6)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? George prøver fortvilet å finne ut hvordan han skal slå opp med kjæresten, og Jerry står klar med råd og hjelp. Når Jerry møter henne, føler han seg tiltrukket av henne. Elaine er nysgjerrig på en nabo hun har tittet på i et par år.

 • 01.30 Bundy (193)

  (Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket «dum blondine» en helt ny dimensjon. Al vil gjenforene fotballaget han tilhørte på gymnaset. Han er forberedt på at mye kan ha skjedd i løpet av tiden som har gått, men han blir likevel meget overrasket når det viser seg at en av spillerne på hans gamle guttelag har skiftet kjønn... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 02.00 The Fresh Prince of Bel-Air (113)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will og Lisa lyver overfor hverandre om planene sine. Så havner de på samme fest, og der finner Will en overraskelse. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.

 • 02.25 American Dad (17)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan og Roger har hatt en tøff og slitsom dag. Det varer ikke lenge før de to utslitte arbeidskarene ender i tottene på hverandre, og et uventet bytte a la «Freaky Friday", hvor de ender opp med å leve hverandres liv for en dag, gjør ikke tingene enklere for dem.

 • 02.50 Men at Work (7)

  (Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet Full Steam, men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Gibbs' nevø Donald er i byen i forbindelse med et intervju til medisinskolen, men etter en lang kveld på byen går planene i vasken. Medvirkende:Danny Masterson.

 • 03.10 Grimm (1)

  (Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler. I sesongens første episode prøver Grimm å godta at hans mor, Kelly, er tilbake. Monroe og Rosalee prøver å få Juliette ut av koma og Renards bror er ankommet Portland. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell.

 • 03.55 Cops (20)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 04.20 Cops (21)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 04.45 Two and a Half Men (9)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden havner på date med en veldig klumsete kvinne, mens Alan har møtt en utleverende dame som ikke legger lokk på noe. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 05.10 The Exes (10)

  (The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Holly er desperat etter å imponere sin perfekte søster og dikter opp en alternativ livsstil til seg selv, men løgnen spinner raskt ut av kontroll. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.10 Med saks & kam (8) 07.05 Tia og Tamera (20) 08.00 Hundehviskeren (25) 08.55 Fødeavdelingen (5) 09.55 Judge Judy (2) 10.25 Ugly Betty (6) 11.20 One Tree Hill (9) 12.10 Gossip Girl (15) 13.05 Gilmore Girls (22) 14.00 Switched at Birth (3) 14.50 One Tree Hill (10) 15.40 Det lille paret (39) 16.15 Det lille paret (40) 16.55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (2) 17.55 Unge mødre Danmark (13)

 • 18.55 Friends (13)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Monicas viljestyrke settes på prøve idet hun støter på Richard i videosjappa. Joey går med på å lese «Little Women», mens Rachel går med på å lese «The Shining». Og Phoebes sporty date har en veldig kort shorts.

 • 19.25 Friends (14)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe blir gjenforent med sin tidligere sangkollega, som ser et hitpotensiale i «Smelly Cat». Chandler dater en kvinne med en beinprotese. Og Rachels nye jobb fortsetter å slite på forholdet til Ross.

 • 20.00 Unge mødre Danmark (8)

  (De unge mødre, sesong 18) Dansk realityserie. Natascha Linea og Bent har endelig fått datteren hjem etter at hun ble tvangsfjernet for tre måneder siden. Nicoline har siste skoledag. Høygravide Sandra skal ta bilder av den store magen, men er ikke helt fornøyd med kroppen sin. Nannas datter Malucca (18 mnd.) kan fortsatt ikke gå, noe som bekymrer den unge moren.

 • 21.00 Big Brother (36)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 22.00 Ungkarskvinnen (10)

  (The Bachelorette) Amerikansk realityserie. Romantikk, rivalisering og kjærlighet. Andi Dorfman (27) trodde hun hadde funnet lykken med Juan Pablo i forrige sesong av «Ungkaren", men han viste seg å ikke være den rette. Hun lar ikke de dårlige erfaringene stoppe henne fra å prøve igjen, og setter karrieren på vent for å få en ny sjanse til å finne drømmemannen og ekte kjærlighet. Andi møter de mennene hun sendte hjem. 16 dumpede ungkarer konfronterer henne. I tillegg får vi se morsomme «bloopers» sammen med klipp fra sesongens dramatiske finale.

 • 23.50 Big Brother (36)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 00.50 Special Victims Unit (11)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En skuespiller i en interaktiv teaterforestilling blir voldtatt på scenen, mens publikum tror det er en del av showet. SVU møter et blindspor i etterforskningen når de innser at showets lidenskapelige instruktør ga publikum, deriblant gjerningsmannen, masker til bruk under forestillingen. Etterforskere Rollins og Tutuola sporer opp en besatt fan av den unge skuespilleren som skal ha spilt inn overgrepet, hvilket fører Benson og Amaro til en respektert dommer. Med dommerens rykte på spill, utforsker SVU-styrkene underverdenen i New Yorks teatermiljø for å avdekke hvem som egentlig iscenesatte overfallet begått i full offentlighet. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 01.50 Ghost Whisperer (17)

  (Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. Melinda må hanskes med spøkelset etter Jason Bennett, en gutt som døde ti år tilbake i tid, like før han skulle uteksamineres fra high school. Nå har Jason tatt bolig i kroppen til en tidligere klassekamerat som skal ha tatt livet av seg selv.

 • 02.50 Cold Case (18)

  (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1999 der levningene av en hjemløs kvinne blir funnet i en stasjonsvogn på bunnen av en innsjø.

 • 03.45 Hellcats (7)

  (Hellcats) Amerikansk dramaserie. Møt Marti, en rockebabe med meningers mot. Hun er smart, ressurssterk og studerer jus ved Memphis’ Lancer University. Men når Marti kan se langt etter studiefinansiering, har hun bare én mulighet for å kunne fortsette ved skol: å slå kloa i et stipend som tildeles medlemmer av Hellcats, skolens cheerleader-tropp. Hellcats trenger penger for å få laget til det nasjonale mesterskapet og planlegger en auksjon. Men planen møter uventede hindringer når Savannahs ekskjæreste dukker opp og byr Dan ut av auksjonen, og Morgan og Vanessa blir bydd på av en mystisk mann som Vanessa tror kan være Red som prøver å vinne henne tilbake.

 • 04.35 Fylla har skylda (3)

  (What Did I Do Last Night, år 1) Britisk realityserie. Hvordan reagerer unge med relativt normale drikkevaner når de dagen derpå får muligheten til å se hva de gjorde i fylla kvelden før? Hun er frustrert over mangelen på glitter og glamour og går heller ut på casinoer og klubber sammen med sine to homofile venner, enn på pub. Etter noen drinker er hun kjent for å flashe sin piercede brystvorte og hun lager liste over alle guttene hun har kysset ute på byen. Men når hun får se bilder av seg selv fra kvelden før viser de en alt annet enn glamorøs jente som sjangler mellom klubbene og kysser gutter hun aldri ville likt når hun var edru - etter at hun har vært på toalettet og kastet opp. Chantelle fra Essex ble nylig singel etter at hun tok kjæresten på fersken med en prostituert. Etter noen drinker er hun kjent for å flashe sin piercede brystvorte og hun lager liste over alle guttene hun har kysset ute på byen. Men når hun får se bilder av seg selv fra kvelden før viser de en alt annet enn en glamorøs jente.

 • 05.09 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.00 Dr. Phil (2065) 07.00 TV-shop 08.00 Alle elsker Raymond (18) 08.30 The Ellen DeGeneres Show (161) 09.20 Dr. Phil (2066) 10.15 Ekstrem oppussing USA (25) 11.10 Eat, drink, love (7) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (162) 13.00 Hjelp, han pusser opp! (13) 14.00 Gordon Ramsay rydder opp (2) 15.00 Alle elsker Raymond (19) 15.30 Alle elsker Raymond (20) 16.00 Kongen av Queens (187) 16.30 How I met Your Mother (23) 17.00 How I met Your Mother (24) 17.30 NCIS: Los Angeles (23)

 • 18.30 Hellstrøm rydder opp - hjemme (7)

  (Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Marthe fra Gjøvik ber om hjelp fra Hellstrøm fordi hun er gått lei av samboerens forferdelige matvaner. Hun har lagt på seg 40 kilo siden hun ble sammen med Lars, som bare vil spise junkfood som hamburgere, pølser og pommes frites. Hellstrøm får en tøff jobb når han skal prøve å innføre et nytt kostholdsregime hjemme hos samboerparet, og møter motstand fra uventet hold.

 • 19.30 MasterChef Norge (33)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. Semifinalene er i gang på MasterChef-kjøkkenet, og de første som skal settes på prøve, er blant andre Alexandra Joner, Carina Dahl, Petter Pilgaard, Guri Schanke, Christine Dancke og Ørjan Burøe. Menyen i dag er preget av grunnlovsjubileet i år. Hvert duellantpar skal lage hver sin hovedrett og dessert inspirert av hva Eidsvollmennene spiste i 1814, men uvante retter og lite presise oppskrifter gjør at dagens oppgaver blir en stor utfordring.

 • 20.30 Boligjakten (6)

  (Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. I «Boligjakten» går ingenting hus forbi når de erfarne eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes igjen hjelper boligkjøpere over hele landet med å finne det perfekte hjem. Eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes skal igjen hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i seerfavoritten «Boligjakten". Enten det er hytte, småbruk, leilighet i byen eller spesialtilpasset hus de er på jakt etter, finner Siri og Hans Christian gode alternativer og til slutt den perfekte boligen. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Ekspertene gir også nyttige råd og tips til seerne underveis i programmet, som hva man skal se etter på visning og hvordan man kan vinne en budrunde. Hans Christian skal hjelpe Tordis og Haukur å finne seg en barnevennlig bolig i Fredrikstad. De er lei av det skiftende været på Vestlandet, og ikke bare er været bedre i Fredrikstad, men gjennomsnittsprisen på kvadratmeteren er halvparten av det den er i Stavanger. Studenten Lilly gleder seg til å flytte til Oslo. Hun drømmer som mange andre om å bo på hippe Grünerløkka, men vil pengeboken strekke til? Her må man være kreativ, og Siri er på saken.

 • 21.30 NCIS: Los Angeles (24)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Office of Special Projects (OPS) er en spesialavdeling innen den amerikanske marinens etterforskningsorgan (NCIS). Her pågripes forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamets agenter utfører hemmelige oppdrag ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi, og setter ofte sine egne liv i fare i jakten på de kriminelle. I sesongfinalen finner teamet ut at et kartell planlegger å transportere kokain verdt milliarder av dollar til USA via en ubåt, og Callen og Sam får i oppdrag å finne det savnede fartøyet. Hetty reiser til Washington i forbindelse med oppdraget i Afghanistan. Medvirkende:Linda Hunt, Chris O'Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah.

 • 22.30 NCIS (11)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. Etter at en mystisk skydom rammer barn fra ulike militærfamilier, må Gibbs og teamet etterforske saken. Vance sliter med å tilgi sin svigerfar, som kommer på overraskelsesbesøk. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 23.30 Paradise Hotel Sverige (22)

  (Paradise Hotel) Svensk realityserie. Single svenske gutter og jenter når de sjekker inn på luksushotellet i Mexico, med Malin Gramer som programleder. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Det er tid for charteruke på hotellet og deltagerne skal på sightseeing! Det viser seg imidlertid at kun jentene er booket på bussen. Guttene, som er fast bestemt på å likevel ha det gøy, arrangerer da et poolparty med tema «intim nakenhet". Programleder:Malin Gramer.

 • 00.30 How I met Your Mother (23)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted oppdager at filmen han ser med en jente er basert på forholdet hans til Stella.

 • 01.00 How I met Your Mother (24)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshall bestemmer seg for at dersom de møter en kopi av Barney er det et tegn på at de burde få barn. Robin får tilbud om drømmejobben.

 • 01.30 Kongen av Queens (187)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Carrie kommer i skade for å dytte Doug ned trappen, og han utnytter situasjonen så godt han kan. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 02.00 Alle elsker Raymond (19)

  (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Serien er basert på standup-komikeren Ray Romanos virkelige liv. Ray kommer hjem med en hund som minner om den han måtte gi fra seg da han var liten. Det viser seg snart at Robert og hunden får veldig spesiell kontakt. Spørsmålet blir derfor: Hvem skal beholde hunden? Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Peter Boyle, Brad Garrett, Madylin Sweeten, Madylin Sweeten.

 • 02.30 NCIS: Los Angeles (23)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. En lekkasje fører til at Callens identitet blir kjent, og han må bryte all kontakt med NCIS. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.

 • 03.20 NCIS (43)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Leroy Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring - alt fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter. En marinesoldat blir funnet myrdet i nærheten av en skole. Medvirkende:Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum.

 • 04.05 NCIS (44)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Leroy Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring - alt fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter. En død marinesoldat er under mistanke for å ha myrdet en ung jente.

 • 04.50 Eat, drink, love (7)

  (Eat, drink, love) Amerikansk realityserie. Vi følger fem single damer som prøver å klore seg til topps i den mannsdominerte restaurantbransjen i Los Angeles. Teamet består av single og suksessfulle kvinner som er på jakt etter det perfekte måltidet og den perfekte partneren. Vi møter redaktøren for Eater LA, Kat Odell, bakeren Waylynn Lucass, den kulinariske skribenten Brenda Urban, kjøkkensjefen Nina Clemente og markedsføringsspesialist innenfor kulinariske opplevelser, Jessica Miller. Konkurransen er tøff i den kulinariske verden i LA, så damene må velge om de vil støtte hverandre eller risikere å stå alene mot resten. Waylynn reiser til New York for å åpne nye Fonut-konditori. Samtidig søker Jessica jobb med hjelp fra en gammel kollega og Brenda går på sin første date på to år.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (6)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Tacos læreperiode nærmer seg slutten, og han har en siste sjanse til imponere Hoppo. Men så kløner han det til på vannscooteren.

 • 19.50 Top Gear (7)

  Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle!

 • 20.40 House (13)

  (House) Amerikansk dramaserie. (Man of the House.) Samtidig som legene på klinikken behandler en ekteskapsrådgiver, forsøker House og hans innvandrerkone å lure myndighetene. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.

 • 21.25 2 Fast 2 Furious

  Terningkast 3(2 Fast 2 Furious) Amerikansk action fra 2003. Brian O'Conner har måttet reise fra Los Angeles som følge av sine ulovlige handlinger, og driver nå med racerkjøring i Miamis gater. Etter å ha blitt arrestert av politiet, går han motvilling med på å infiltrere narkobaronen Carter Verones organisasjon i bytte mot et rent rulleblad. Sammen med sin gamle venn Roman Pearce og tolleren Monica Fuentes prøver O'Conner å få has på Verone. (2 Fast 2 Furious.) Medvirkende:Paul Walker, Eva Mendes, Tyrese Gibson. Regi:John Singleton. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 HitRECord (5)

  Kanadisk serie. Unormalt tv-show fra internett. Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt samler medlemmer fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant Emmy for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Unormalt tv-show fra internett. Den kjente skuespilleren Joseph Gordon-Levitt dirigerer utallige artister fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant nylig Emmy-pris for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Dagens tema er «den andre siden".

 • 23.30 Karl Johan (8)

  Talkshow. Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.

 • 00.00 På sjekker'n (6)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Sjarmøren Terry er tilbake i date-restauranten for å finne kjærligheten. Har han funnet en bra match i biseksuelle Larisha? Ed (50) har brukt over 10.000 pund på dating, men uten suksess. Han håper Dawn kan være drømmekvinnen. Kanadiske Donato satser på at hans utenlandske sjarm kan imponere britiske Kate.

 • 00.45 Lilyhammer (3)

  (Lilyhammer) Norsk dramaserie. Norsk dramaserie. Tre engelskmenn ankommer Lillehammer for å finne ut hva som skjedde med Duncan. Det blir en kamp på liv og død. Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Steinar Sagen, Robert Skjærstad m.fl. Medvirkende:Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Anne Krigsvoll, Steinar Sagen, Jakob Oftebro.

 • 01.30 House (13)

  (House) Amerikansk dramaserie. (Man of the House.) Samtidig som legene på klinikken behandler en ekteskapsrådgiver, forsøker House og hans innvandrerkone å lure myndighetene. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.

 • 02.10 DJ-stjerner

  Britisk dokumentarserie. «DJ-stjerner: Fat Boy Slim.» (DJ-stjerner: Fat Boy Slim.) Br. dokumentarserie. Møt fem av de mest suksessrike DJene i vår tid. Fatboy Slims spirituelle hjem er i Brighton i England. Det var der han startet som DJ på klubbene og utviklet sitt talent som musiker. Han forteller også om sin kjærlighet til fotball og alt som har med Brasil å gjøre. (Superstar DJ's with Annie Mac).

 • 02.35 30 Rock (19)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz Lemon er hovedskribent for det fiktive NBC-showet «TGS with Tracy Jordan» i New York. Livet bak tv-kameraene er hektisk. Flere kjente stjerner dukker opp. (Heart Connecticut.) Showet risikerer å bli nedlagt, og Liz og Kenneth gjør alt de kan for å finne Tracy. Pete utfordrer kollegaene sine til en styrkeprøve. Medvirkende:Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski.

 • 02.55 Ein idiot på tur (5)

  (An Idiot Abroad) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington, den motvillige turisten, legger ut på nye reiser. Han går med på å bli sendt rundt til noen av stedene på lista over «100 plasser du må se før du dør". En gorilla, en flodhest og et nesehorn venter på Karl i Sør-Afrika og Uganda. Han går fremdeles med på å bli sendt rundt til noen av stedene på lista over «100 plasser du må se før du dør".

 • 03.40 Entourage (1)

  Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. (Aquamom.) Premieren på Aquaman er like om hjørnet, og gutta forbereder seg på den største dagen i Vinces karriære. Drama og Turtle prøver å finne vakre damer de kan invitere, men de finner snart ut at de ikke har nok billetter. Vince er derimot ikke bekymret for hvem han skal ta med seg. Han vet at det kun er én date for ham denne kvelden: Mamma! Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 04.00 Entourage (2)

  (One Day in the Valley) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. Det er dagen for «Aquaman"s kinolansering. Publikumstallene er skyhøye, og det ser ut som om filmen vil slå «Spiderman» bort fra posisjonen som den mest innbringende premierehelgen. Vince og resten av gjengen kan ikke holde seg unna, og drar til en kino i The Valley for å se filmen. Det skal derimot vise seg å være en dårlig idé, spesielt når termostaten slår i taket og truer med å ødelegge Aquamans suksess. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 04.25 Ønskebryllup

  Finsk dokumentarserie. Finske par lover hverandre evig troskap på hver sin måte.

 • 05.15 Bondi Beach (6)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Tacos læreperiode nærmer seg slutten, og han har en siste sjanse til imponere Hoppo. Men så kløner han det til på vannscooteren.

 • 05.40 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php