Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Leonardo DiCaprio kaprer «hemmelig» storrolle

Leonardo DiCaprio kaprer «hemmelig» storrolle

Handlingen i den kommende filmen er så langt ikke kjent. Les mer

Siste filmtrailere

Oftebros «Skavlan»-blemme: - På ville veier

Oftebros «Skavlan»-blemme: - På ville veier

Skuespilleren blingset om «Birkebeinerne». Les mer

Professor slår tilbake mot skjeggrykter: - Glattbarberte menn har mer bakterier i ansiktet

Professor slår tilbake mot skjeggrykter: - Glattbarberte menn har mer bakterier i ansiktet

- Nå skal vi gi folket og verden mer skjegg, jubler skuespiller Kristoffer Hivju, etter at professor har slått fast at skjeggete menn har mindre bakterier i ansiktet enn sine glattbarberte brødre. Les mer

«Jeg vil ikke gå inn ennå. Jeg vil være fyren som har vært på konsert med ei jente med rød kjole litt til»

«Jeg vil ikke gå inn ennå. Jeg vil være fyren som har vært på konsert med ei jente med rød kjole litt til»

Traileren til filmen basert på boka «Et helt halvt år» vitner om at en real tåreperse er på vei. Les mer

pluss
- Ungpikehelter har alltid hatt utfordringer med å bli tatt seriøst

- Ungpikehelter har alltid hatt utfordringer med å bli tatt seriøst

På 90-tallet fikk han ungpikehjerter til å hamre. 25 år senere kan Leonardo DiCaprio endelig vinne Oscar. Les mer

Pirater med svarte seil på skattejakt i Bahamas

Pirater med svarte seil på skattejakt i Bahamas

Wandrups utvalgte: Long John Silvers liv som ung mann. Alt om TV-kvelden

11.00 NRK nyheter 11.10 Med hjartet på rette staden (14) 12.00 NRK nyheter 12.15 Smæsj (6) 12.55 30 svar (10) 13.00 NRK nyheter 13.10 Hygge i Strömsö (15) 13.50 Filmavisen 1959 14.00 NRK nyheter 14.10 Hotellenes hemmeligheter (2) 14.55 Øyeblikk fra Norge Rundt 15.00 NRK nyheter 15.15 Top Gear (3) 16.05 NRK nyheter 16.15 P3Morgen 16.45 Kjendisklipperne (11) 17.00 NRK nyheter 17.15 Modellgutter (2) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Norge Rundt

 • 18.15 Tilbake til 80-tallet (2)

  Norsk underholdningsserie. Vi skal reise tilbake til 80-tallet. Ved hjelp av NRKs rikholdige arkiv får vi et møte med hvert av årene i skulderputene, støttekonsertene og jappenes tiår, fra 1980 til 1989. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. 1981 (1981) Året er 1981, og musiker Espen Beranek Holm, tv-underholder Jon Skolmen og homosakforkjemper Karen-Christine Friele skal lede oss gjennom et begivenhetsrikt år.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Anno (19)

  (Anno) Norsk realityserie fra 2016. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bydel hvor alt er som det var for 300 år siden, midt i dagens Fredrikstad. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til velstand og ære. Denne uken får to nye svennelærlinger sjansen til å prøve seg i vognmakerlauget. Det blir hardt fysisk arbeid, og for én av lærlingene blir det tøft å holde motivasjonen oppe. Når det kommer til arbeidet med mesterstykke, er det ikke alle som unner svennen å bli mester. Denne uken lodder Høkern ut en tur som utfordrer grensene til to av deltagerne. Programleder:Selda Ekiz.

 • 20.25 Best i verden

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Innesperret (5)

  (Trapped) Islandsk krimserie. Et snøskred har ødelagt strømnettet. Byen er mørklagt, og folk er redde. Noen benytter mørket til å gi ordføreren en ubehagelig overraskelse. Medvirkende:Ólafur Darri Ólafsson, Nina Dögg Filippusdóttir, Bjarne Henriksen.

 • 22.20 Latter live (6)

  (Latter Live) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Lars Berrum tar energien til et nytt nivå og forteller om øyeblikket han innså sin suksess. Trine Lise Olsen innrømmer at hun har gått på et par smeller opp gjennom årene, mens Henrik Overaa Bjørnson introduserer oss for en litt alternativ sjekkereplikk. Vi møter også Mads Hadler og Jan Tore Kristoffersen.

 • 22.50 Rundlurt

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Vera (2)

  (Vera) Britisk krimserie. Når levninger etter en tenåringsjente blir funnet halvt nedgravd i skogen, står Vera og teamet hennes overfor et 30 år gammelt mysterium. Medvirkende:Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Neil Armstrong.

 • 00.45 Scott og Bailey (6)

  (Scott & Bailey) Britisk krimdramaserie. Da et ektepar blir skutt og drept på en pub, står sønnen deres igjen og føler seg enormt ensom i verden. Han mistet søsteren sin da han var tre år gammel. Men når tanten kommer for å identifisere likene, forteller hun at søsteren slett ikke er død. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp.

 • 01.30 Catch 44

  (Catch 44) Amerikansk action fra 2011. Tre kvinner jobber for en narkokonge. Når de skal gjøre en jobb like ved en kro, oppstår det en uventet situasjon. Damene trekker fram våpnene sine og truer både gjestene og de ansatte. Så viser det seg at kokken også er involvert i de lyssky forretningene. Medvirkende:Bruce Willis, Nikki Reed, Forest Whitaker, Malin Akerman. Regi:Aaron Harvey. (15 år)

 • 03.00 Hotellenes hemmeligheter (2)

  (Hotel Secrets with Richard E. Grant) Britisk underholdning. Den britiske skuespilleren Richard E. Grant utforsker luksushoteller i verdens største byer. Ingenting sier mer om en persons status enn et femstjerners hotell i Hong Kong. Byen har et drømmehotell for enhver smak. Programleder:Richard E. Grant.

 • 03.45 Smæsj (5)

  (Smæsj) Norsk underholdningsserie. I Smæsj drar Linda Eide ut i den store verden og utforsker hvordan ulike sporter har blitt til. Linda Eide smæsjer seg gjennom volleyballhistorien! Sporten som ble funnet opp i 1895 for å gi røykende kontorister en snill fysisk fostring, og som i dag er verdens mest utbredte sport. Jesus har stått sentralt i spredningen av volleyball, det samme har Stalin. Norsk volleyball er historien om damer på lastebiler, propagandaturer i distriktene, engasjerte gymlærere og halvsløve elever. Men det er også historien om en bygd der volleyballen har kjørt over fotballen siden 1936! Programleder:Linda Eide.

 • 04.25 Top Gear (3)

  Britisk bilserie. James May feller sin dom over en Vauxhall Corsa VXR Nurburgring og den nye Fiat Panda. Programleder:Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May.

 • 05.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.45 Hovedscenen 11.35 Schrödingers katt 12.05 Lindmo (3) 13.05 Villmarkas voktere (5) 13.45 Forbrukerinspektørene (4) 14.15 På sporet av steinalderfolket 15.10 Då byen erobra verda (3) 16.10 Med hjartet på rette staden (14) 17.00 Derrick (14)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Tall som teller (1)

  (Kalkyl) Svensk populærvitenskapelig serie fra 2015. (Omkrets) Hvor langt tau må en klatrer ha for å fire seg ned fra Globen i Stockholm? Hvordan regner man ut omkretsen på en sirkel? Og hva gjør man når virkeligheten ikke stemmer overens med formelen? Programleder:Sabine Louvet.

 • 19.15 Med livet som innsats (5)

  (Med livet som innsats) Norsk underholdningsserie. Programleder og fysiker Andreas Wahl stoler 100% på naturlovene. De er absolutte. Udiskutable. Han er så sikker at han er villig til å sette sitt eget liv på spill for å overbevise den norske befolkning. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet når han tester naturlovene med livet som innsats. Menneskelig lynavleder (Menneskelig lynavleder) I menneskekroppen er det blodårene som leder elektrisitet aller best, og de leder den rett til hjertet. Fysiker Andreas Wahl vil bevise at elektrisitet går minste motstands vei ved å kle seg med metall og bli truffet av lynet. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet og deler hans bekymringer og utfordringer underveis når han tester naturlovene med livet som innsats. Programleder:Andreas Wahl.

 • 19.45 Glemte helter (2)

  Norsk dokumentarserie. Noen historier er for gode til å glemmes. I serien "Glemte helter" reiser vi verden rundt på jakt etter nordmenn som levde eventyrlige liv. I dag er de ukjente for de fleste av oss. Gustav Strømsvik fra Nordland reiste til sjøs som 16-åring, men endte opp som sjef for utgravningene av den fantastiske mayabyen i Copan, Honduras. Dette er også historien om mannen som døde tre ganger og besøkte sin egen grav.

 • 20.25 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 20.55 I Larsens leilighet (3)

  (I Larsens leilighet) Norsk portrettprogram fra 2016. Henriette Steenstrup (Henriette Steenstrup) Selv etter fem avslag på teaterhøgskolen nektet Henriette Steenstrup å gi opp drømmen: hun skulle bli skuespiller. I dag står hun bak noen av Norges morsomste figurer, men veien til målet har vært lang. Lærdommen har vært klar: for å komme noen vei her i livet, må man kjempe for det.

 • 21.25 Mitt yrke

  No. serie. Rolf Tore Djønne dyrker økologiske epler og plommer. Han har rundt 30 dekar jord med om lag 4 500 trær.

 • 21.30 Red Bulls mørke hemmeligheter

  (The Dark Side of Red Bull) Tysk dokumentar fra 2013. Red Bull bruker milliarder på markedsføring, for å overbevise oss om at en energidrikk kan gjøre det umulige mulig. Store ekstremsportbragder og spektakulære nestenulykker inngår i reklamen for produktet, som sies å "gi deg vinger". Men hvilket ansvar tar selskapet når det går virkelig galt for de unge menneskene som deltar i PR-stuntene deres?

 • 22.15 Et hjerte som aldri dør (5)

  Dansk dokumentarserie. Hver dag kjemper journalister, advokater, aktivister, organisasjoner og andre en modig kamp mot korrupte regimer og myndigheter som undertrykker ytringsfrihet og krenker menneskerettigheter. Hvordan våger de? Og til hvilken pris? Vi møter seks ukuelige mennesker som nekter å tie om sine historier. Brankica Stankovic er redaktør og journalist ved en av Serbias største TV-stasjoner. I fem år har hun vært under konstant politibeskyttelse på grunn av sin kritiske og undersøkende journalistikk. Men Stankovic nekter å bøye seg for truslene fra leiemordere, ultra-nasjonalister og kriminelle nettverk.

 • 22.45 Husk oss til livet

  (Husk oss til livet) Norsk dokumentar. Et møte med norske jøder som høsten 1942 ble øyevitner da deres nære familiemedlemmer ble arrestert. For flere av dem er dette første gang de snakker om sine opplevelser og om livet etter Holocaust.

 • 23.15 Datoen (5)

  (Datoen) Norsk dokumentarserie. Tre mennesker født på nøyaktig samme dag. De er født inn i samme land og i samme tid, men livene deres skal ta ulike retninger. Tre livsløp flettes sammen av store og små historiske hendelser. Astrid Brøndbo Selnes, Kåre Kristiansen og Frederic Hauge er født på nøyaktig samme dag: 15. august 1965. Født inn i samme land og i samme tid, likevel skal livene deres ta helt ulike retninger. Tre livsløp som flettes sammen av små og store historiske hendelser. Kanskje kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle? Om landet vårt? Om hvem vi var og hvem vi ble?

 • 00.15 På sporet av steinalderfolket

  (First Britons) Britisk dokumentar fra 2015. Ny teknologi gjør det nå mulig å få ny kunnskap om menneskene som levde i steinalderen. Laserskanning hjelper oss å oppdage tidlige bosteder som lenge har vært skjult. Eldgamalt DNA fra havbunnen viser oss hvordan landområder og folk før var knyttet sammen, og kjemiske analyser av bein kan fortelle oss hvor de første menneskene på de britiske øyene kom fra. Spor etter mellommenneskelig handel, de første husene og monumentene, religion og maritim teknologi tyder på en langt mer sofistikert sivilisasjon enn noen har trodd eksisterte. På sporet av steinalderfolket (På sporet av steinalderfolket)

 • 01.05 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 01.35 Oddasat - nyheter på samisk

 • 01.50 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.05 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.15 Distriktsnyheter Østnytt

 • 02.30 Distriktsnyheter Østafjells

 • 02.45 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 02.55 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.10 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.25 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 03.35 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 03.50 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.05 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 God morgen Norge 12.00 Masterchef Sverige (6) 13.00 Love It or List It (15) 14.00 Jakten på kjærligheten (11) 15.00 Oppgrader! (16) 15.30 En moderne familie (7) 16.00 Home and Away (211) 16.30 Home and Away (212) 17.00 Solsidan (6) 17.30 Fingrene av fatet (45)

 • 18.00 Oppgrader! (17)

  Norsk underholdningsserie. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. I kveldens episode ringer Sigurd på hos Stefanie Heilman og Rune Nyland. Stefanie blir tatt på senga da kamerateamet ringer på døren før morgenstellet er tatt. Men snart strømme tanter, onkler og andre slektninger til for å hjelpe paret som er usikre på hva de skal satse.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

  (Været)

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (20)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Jenny blir slaktet for sitt skuespill foran hele klassen på sine første dag på teaterskolen. Ninni vil hente en gammel vugge i Drammen, men skader foten sin og får den ikke med seg. Når Harshad får høre dette insisterer han på å hjelpe, på tross av Ninnis forsikringer om at det ikke trengs. De henter vuggen og Harshad foreslår at han kan hjelpe henne med å pusse den opp. Jenny får en tøff første dag på teaterskolen. Læreren Nikolaj får henne tilå fremføre monologen fra auditionen på nytt foran hele klassen. Han slakter opptredenen hennes, og ydmyker henne foran de nye medelevene. Medvirkende:Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Jan Martin Johnsen, Sofie Asplin, Rudy Claes, Assad Siddique, Georg Roksvåg.

 • 19.30 Hotel Cæsar (21)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Jenny blir sjokkert når hun oppdager hun at gårsdagens ydmykelse har blitt en Youtube-hit. Hun skjønner umiddelbart hvem som står bak og konfronterer Bo, men han nekter å slette videoen. Juni irriterer seg stadig mer over Amanda, og ting blir ikke bedre av at hun må dele frokosten med en av Amandas tilfeldige erobringer. Medvirkende:Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Jan Martin Johnsen, Sofie Asplin, Rudy Claes, Assad Siddique, Georg Roksvåg.

 • 20.00 Top Chef (3)

  (Top Chef) Norsk underholdningsprogram fra 2016. I Top Chef konkurrerer tolv toppkokker mot hverandre i ulike kulinariske oppgaver. De blir bedømt av et dommerpanel bestående av Bent Stiansen, Lise Finckehagen og Tom Victor Gausdal. Deltagerne skal lage dessert. Ekspertene som møter dem er dommernes barn som kommer inn med grønnsaker i hendene. Desserten må inneholde én eller flere grønnsaker. Elimineringsoppgaven går ut på at de skal samarbeide om en tre-retters meny uten å snakke sammen, og det er kun én deltaker på kjøkkenet om gangen. Her får vi se hvor viktig samarbeid er på et kjøkken. Ett lag utmerker seg veldig godt, mens de to andre ikke mestrer denne oppgaven så godt. Dessverre må det svakeste leddet i taperlaget pakke knivene sine og forlate Top Chef.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Åsted Norge (3)

  (Åsted Norge) Norsk dokumentarserie. «Åsted Norge» vil hver uke gjøre dypdykk i norsk kriminalitet. Ved hjelp av dyktige journalister og et eget ekspertteam skal «Åsted Norge» avdekke og forsøke å oppklare forbrytelser. TV-seerne kan forvente en intensiv jakt på ettersøkte kriminelle. Uansett hvor de måtte befinne seg. Programmet ledes av TV 2s erfarne kriminaljournalist, Jens Christian Nørve. Med seg har han en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen. Programmet sendes direkte fra et studio sentralt i Oslo, og seerne kan både følge jakten på kriminelle og selv bidra med tips og opplysninger. Politiet vil være til stede i studio under sending for å ta imot tips fra seerne. Programleder:Jens Christian Nørve.

 • 22.40 Dronning Maud Land (2)

  (Dronning Maud Land) Norsk dokumentarserie. Eventyreren Aleksander Gamme fikk med seg fire entusiastiske ekspedisjonsmedlemmer på en tre måneder lang opplevelsestur til et av klodens mest avsidesliggende områder, Dronning Maud Land. Andy og Jonas nærmer seg toppen av Holstind langs ei ny og ukjent rute. I hovedleiren mister Aleksander radiokontakten med de to klatrerne. Når selve toppstøtet skal gjøres, kommer tett tåke og snødrev. Klarer de å nå toppen likevel? Noen dager senere er det kulda som er fienden. Etter en lang dag med leting, finner basehopperne til slutt drømme-exit i Holtedalsfjellene. Det går mot kveld og termometeret viser tretti minus da Espen og Kjersti pakker ut vingedraktene. Er det forsvarlig å hoppe?

 • 23.40 Dicte (4)

  (Dicte) Dansk spenningsserie. Kriminaljournalisten Dicte skyr få midler i jakten på en story og gir seg ikke før alle kortene ligger på bordet. Del 1 av 2. To kvinner er døde. Er det selvmord eller mord? Uhell eller overlegg? Kriminalreporter Dicte Svendsen fortsetter å gå politietterforsker Wagner i næringen, til sistnevntes store irritasjon. Medvirkende:Iben Hjejle.

 • 00.40 Criminal Minds (12)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet sendes til Houston i Texas i jakten på en voldtekstmann som har forgrepet seg på flere kvinner. Mannen ble aldri tatt av politiet, og nå har han vendt tilbake og trakasserer sine tidligere ofre. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 01.35 Criminal Minds (13)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Snake eyes Gambling-byen Atlantic City blir rammet av en rekke rituelle drap knyttet til et kasino. Kan etterforskerne løse mysteriet? Samtidig krangler Garcia med kjæresten Kevin. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 02.20 Elementary (24)

  Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. Holmes og Watson forsøker å løse en sak av personlig art. Alfredo, en venn som hjalp Holmes med avrusningen, er nemlig forsvunnet sporløst. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller. (15 år)

 • 03.00 Blue Bloods (6)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Et gjengmedlem dør etter at Jamie har jaget ham bort fra Tomas. Det medfører mer trøbbel for både dem og andre rundt dem.

 • 03.45 Criminal Minds (12)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet sendes til Houston i Texas i jakten på en voldtekstmann som har forgrepet seg på flere kvinner. Mannen ble aldri tatt av politiet, og nå har han vendt tilbake og trakasserer sine tidligere ofre. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 04.30 Criminal Minds (13)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Snake eyes Gambling-byen Atlantic City blir rammet av en rekke rituelle drap knyttet til et kasino. Kan etterforskerne løse mysteriet? Samtidig krangler Garcia med kjæresten Kevin. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 05.15 Unsupervised (12)

  (Unsupervised) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger bestekompisene Gary og Joel, som famler seg gjennom livet som tenåring så godt de kan, uten noe hjelp fra foreldrene.

 • 05.35 Unsupervised (13)

  (Unsupervised) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger bestekompisene Gary og Joel, som famler seg gjennom livet som tenåring så godt de kan, uten noe hjelp fra foreldrene.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.45 Cash Cowboys (4) 11.40 Epic Meal Empire (20) 12.10 Besatt av bil (25) 12.40 Parkeringsvaktene (6) 13.10 Parkeringsvaktene (7) 13.40 Broom (1) 14.10 Fjorden Cowboys (1) 14.40 Iskrigerne (1) 15.10 Iskrigerne (2) 15.40 American Ninja Warrior (5) 16.35 Parkeringsvaktene (8) 17.05 Parkeringsvaktene (9) 17.35 Fjorden Cowboys (1)

 • 18.05 Iskrigerne (1)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Espen «Shampo» Knutsen og resten av Vålerenga Ishockey står overfor en ny og lang hockeysesong. På den første treninga etter en lang sommerferie har treneren en ikke like velkommen overraskelse til gutta på laget. I årets første treningskamp mot erkerivalen går det hardt for seg, og en stygg skade setter sinnene i kok.

 • 18.35 Iskrigerne (2)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Hockeysesongen er snart i gang for alvor, og hjemme hos Erik Follestad Johansen er kjæresten bekymret etter fjorårets alvorlige hodeskade. Fra sin faste plass på benken lar reservemålvakt Glenn Jensen motstanderne få gjennomgå.

 • 19.05 Vettskremte pøbelunger (1)

  (Beyond Scared Straight) Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. Fem tenåringer lærer mye om den tøffe virkeligheten i et fengsel i Jessup, Maryland. De innsatte har begått alvorlige forbrytelser, flere er drapsmenn, og de legger ikke fingrene i mellom for å gi de fem ungdommene en opplevelse de sent vil glemme.

 • 20.00 Fjorden Cowboys (1)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar og Lothepus har et sprengningsoppdrag på Lofthus i Hardanger. Det er en knaus som skal bort mellom to tette hus, og som Lothepus sier, er det bare idioter som tar på seg slike jobber.

 • 20.30 Hooligan og stolt av det

  Britisk dokumentar. Selv om politiets innsats har redusert antall hooligans i Storbritannia siden 70- og 80-tallet, finnes det fortsatt grupperinger av fotballsupportere som er ute etter å slåss. Nå snakker noen av dem åpent og ærlig ut.

 • 21.30 Alle Gutta: Mjøndalen IF (1)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Annerledesklubben Mjøndalen, med sin karismatiske trener Vegard Hansen i spissen, rykker opp til Tippeligaen etter å ha slått storlaget Brann. Det er et stort steg for både spillere og støtteapparat, som må omstille seg til en ny og mye mer profesjonell hverdag.

 • 22.00 Overvåket (1)

  (Caught on Camera) Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia! Nesten seks millioner overvåkingskamera er plassert rundt om i Storbritannia, og dette gjør landet til et av de mest overvåkede i verden. Stadig flere kriminelle hendelser blir avdekket av kameraene, og dette igjen har ført til at antall domfellelser har økt. Nick Wallis presenterer oss for en utrolig brutalitet, og alt fra nøye planlagte forbrytelser til raske innbrudd og tyveri er fanget på tape. Serien følger også politiets arbeid, og viser oss hvordan kriminalitet bekjempes.

 • 23.00 Bak murene: Fengselsbetjentene (5)

  (Behind Bars: Rookie Year) Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Vi følger en gruppe helt ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. Slitasjen på fengselsbetjenter er stor, og fengslene i USA mangler kvalifiserte ansatte. Men å jobbe med tunge kriminelle er krevende, og statistisk sett er det bare en av fire av de ferske fengselsbetjentene som klarer seg gjennom de første 60 dagene. I "Bak murene: Fengselsbetjentene" følger vi nybegynnerne når de tar fatt på de ulike utfordrende oppgavene som finnes i et fengsel. De må skille innsatte som havner i slagsmål, og de inspiserer celler. Vi blir også med når ferskingene må jobbe alene på skift og får ansvar for 75 innsatte. De må da holde øye med landets mest voldelige lovbrytere som er i ferd med å tilpasse seg livet bak murene. Trusselen om vold er hele tiden til stede i et fengsel, og frykten gjør at både innsatte og ansatte er på konstant vakt. Zach får jobben med å etterforske en slåsskamp, og Keith må håndtere ustabile og voldelige innsatte. Ariel på sin side er litt i tvil om hun er komfortabel med usikkerheten som følger med jobben som fengselsbetjent.

 • 00.00 Alle Gutta: Mjøndalen IF (1)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Annerledesklubben Mjøndalen, med sin karismatiske trener Vegard Hansen i spissen, rykker opp til Tippeligaen etter å ha slått storlaget Brann. Det er et stort steg for både spillere og støtteapparat, som må omstille seg til en ny og mye mer profesjonell hverdag.

 • 00.30 Nattarbeiderne (8)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. Det er full rulle på gatebilfestivalen på Braskereidfoss. Aftertrackansvarlig Maria får et stort problem når en artist til kveldens sceneshow melder avbud. Nå må hun sette sin lit til at Rune Rudberg er i godt humør. Vi blir også med Helse- og Brannansvarlig Terje, som får en skummel og utfordrende nattevakt.

 • 01.00 Sons of Anarchy (6)

  (Sons of Anarchy) Amerikansk dramaserie. Et adrenalinfylt drama med mørk humor. En MC-klubb vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. Jax sliter med skyldfølelse etter IRA angrepet. Han og MC-klubben får et ultimatum som enten kan garantere fred eller føre til deres undergang. Tara fortsetter med planen sin om å få sønnene vekk fra Jax og MC-klubben, men et tilbud fra Patterson kan få henne til å tenke annerledes.

 • 02.10 Arrow (6)

  Amerikansk dramaserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Olivers neste mål er en strømleverandør som jekker opp prisene på strøm når folk er mest avhengige av den. John Dingle foreslår at de skal ta en gjeng bankranere som nylig såret en politimann, men Oliver er ikke så interessert. Oliver gjenkjenner imidlertid en av ranerne - en skolekamerat - og konkluderer med at kameraten har blitt kriminell på grunn av noe Olivers far gjorde. Medvirkende:Katie Cassidy, Stephen Amell, Colin Donnell.

 • 03.00 M*A*S*H (5)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.25 M*A*S*H (6)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.55 Nådeløse innkrevere (7)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 04.20 Nådeløse innkrevere (8)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 04.45 Alarm 112 - På liv og død (14)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.35 Broom (8)
 • 05.25 Nattarbeiderne (8)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. Det er full rulle på gatebilfestivalen på Braskereidfoss. Aftertrackansvarlig Maria får et stort problem når en artist til kveldens sceneshow melder avbud. Nå må hun sette sin lit til at Rune Rudberg er i godt humør. Vi blir også med Helse- og Brannansvarlig Terje, som får en skummel og utfordrende nattevakt.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.30 Gullfeber (8) 11.30 Street Outlaws (28) 12.30 Elvemonstre (1) 13.30 Robson Green: Extreme Fisherman (6) 14.30 Mektige skip (2) 15.30 Wheeler dealers (5) 16.30 Outback Truckers (1) 17.30 Alaska: The Last Frontier (4)

 • 18.30 Auction hunters (17)

  (Auction Hunters) Amerikansk realityserie fra 2011. Nevekamp (Knuckle Dust) Allen og Ton er i Hollywood, der de finner en unik revolver og en signert plakat fra filmen «Raging Bull» fra 1980 i samlingene de får tilslag på under en auksjon.

 • 19.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (4)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) Sardiner/Piaggio-scootere/katapultseter (Sardines/Piaggio Scooters/Ejector Seats) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag undersøker han sardinfiske, Piaggio-scootere og katapultseter.

 • 19.30 Fast and Loud (13)

  (Fast N' Loud) Amerikansk realityserie fra 2012 Apache/Veien til Chopper Live - del 1 (Apache/Road to Chopper Live - Part 1) Richard faller for en 64 Continental og en 59 Apache, en real rustholk, mens Aaron sliter seg ut med arbeidet på en løpsmotorsykkel.

 • 20.30 Wheeler dealers (6)

  (Wheeler Dealers) Amerikansk dokumentarserie fra 2013. TVR Cerbera (TVR Cerbera) Mike finner en TVR Cerbara for kun 8000 pund. Disse klassiske sportsbilene er dessverre svært utsatt for rust. Klarer Edd å lappe den sammen, eller må karosseriet byttes?

 • 21.30 Fast and Loud (23)

  (Fast N' Loud) Dodge Dart 1967, del 1 (Racing a ’67 Dodge Dart - Part I) GMG-teamet gjenoppliver og restaurerer flere rustne klenodier i verkstedet sitt. Klarer de å få bilene tilbake på veien i tide for den neste auksjonen, og blir det verdt innsatsen?

 • 22.30 Kindig customs (8)

  (Kindig Customs) Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Dobbelt trøbbel (Double Trouble) Muskelbil-fans gleder seg når ikke bare en, men to klassiske Camaros fra 1969 får full Bitchin' Rides-behandling, og en hvit Camaro blir fullstendig ombygd.

 • 23.30 Yukon Men (8)

  (Yukon Men) Amerikansk realityserie fra 2014. (8) Den avsidesliggende byen Tanana ligger nesten 10 mil nord for Polarsirkelen. Den iskalde landsbyen er en del av et ukjent USA, der mennesker jakter på og fanger dyr for å overleve.

 • 00.30 Mythbusters (118)

  (Mythbusters) Amerikansk dokumentarserie fra 2008. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Bil mot regn (Car vs Rain) Adam og Jamie undersøker teorier omkring det å kjøre i regnet. Er det mulig å holde seg tørr i en kabriolet ved ganske enkelt å kjøre i full fart?

 • 01.30 Fast and Loud (13)

  (Fast N' Loud) Amerikansk realityserie fra 2012 Apache/Veien til Chopper Live - del 1 (Apache/Road to Chopper Live - Part 1) Richard faller for en 64 Continental og en 59 Apache, en real rustholk, mens Aaron sliter seg ut med arbeidet på en løpsmotorsykkel.

 • 02.30 Ghost Asylum (4)

  (Ghost Asylum) Mansfield Reformatory (Mansfield Reformatory) Tennessee Wraith Chasers reiser til hjertet av Ohio for å undersøke det mest hjemsøkte fengselet i USA: Mansfield Reformatory.

 • 03.30 Mountain Monsters (10)

  (Mountain Monsters) Varulven i Webster County (Werewolf of Webster County) Teamet reiser til Vest-Virginia for å finne ut mer om den legendariske Webster-varulven. En stor ulveliknende skapning med bånd til oldtidens myter.

 • 04.20 Gullfeber (8)

  (Gold Rush: Alaska) Amerikansk reality fra 2011 På sporet etter gull (On the Gold) Vaskeanlegget er klart, og Hoffman-gjengen skal vaske gull for første gang denne sesongen. Presset øker på Big Nugget når John bestemmer seg for å stenge av vaskeanlegget.

 • 05.10 Alaska: The Last Frontier (4)

  (Alaska: The Last Frontier) Amerikansk realityserie fra 2014. På flyttefot (On the Move) Det er vår, og livet vender tilbake igjen. Temperaturene er imidlertid svært høye, og ingenting er som normalt. Det oppstår konflikt når kveget skal flyttes.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.00 Millionær søker kjæreste (5) 11.55 The Big Bang Theory (2) 12.20 The Big Bang Theory (3) 12.50 America's Funniest Home Videos (9) 13.20 Sinnasnekker'n (9) 14.20 Ullared: Den neste salgssuksessen (1) 15.15 Cougar Town (18) 15.45 One Big Happy (6) 16.10 Friends (19) 16.40 Friends (20) 17.10 Two and a Half Men (11) 17.40 Two and a Half Men (12)

 • 18.05 The Big Bang Theory (4)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Raj må finne en ny jobb, ellers blir han sendt tilbake til India. Sheldon derimot har en løsning som innebærer at Leonard og Penny må behandle Howard som et femte hjul på vogna.

 • 18.35 The Big Bang Theory (5)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Sheldon finner ut hvordan det ligger an mellom han og hans likemann, Wil Wheaton fra "Star Trek: The Next Generation". Wolowitz tigger og ber Leonard om at Penny skal spleise ham med en av venninnene hennes.

 • 19.00 Black-ish (1)

  (Black-ish) Amerikansk komiserie fra 2014. (Pilot) Andre «Dre» Johnson har en god jobb, en vakker kone, Rainbow, fire barn og et forstadshus. Men har suksessen ført til likestilling for hans fargede familie? Med litt hjelp fra faren, setter Dre seg fore å etablere en slags kulturell identitet for familien som ærer fortiden samtidig som den omfavner framtiden. Som alle andre foreldre ønsker Dre og Rainbow det beste for barna sine. Men deres barndom utvikler seg helt annerledes enn den de selv hadde. Pops, Dres far, benytter enhver anledning til å komme med sine meninger av den gamle skolen. Medvirkende:Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross, Marcus Scribner.

 • 19.30 4-stjerners middag (17)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. (817 Jon Niklas Rønning) Komiker Jon Niklas Rønning inviterer barne-TV-tante Silje Winje, forfatter Klaus Hagerup og skuespiller Anne Marit Jacobsen til ukens første 4-stjerners middag. Råvarene til kveldens måltid handler han i en butikk som selger ferdige pakker med ingredienser og oppskrifter, og på kjøkkenet får han god hjelp av kjæresten Monica Csango.

 • 20.30 I hodet på Tufte (4)

  (I hodet på Tufte) Norsk underholdningsprogram fra 2015. Olaf Tufte gjør seg klar til å kjempe om medalje i OL i Rio, og for å bli en enda bedre roer vil han inn i hodene på andre utøvere og skjønne hva de har gjort for å bli best. I tillegg vil han utfordre dem i deres gren. (104 Birgit Røkkum Skarstein) Olaf Tufte utfordrer i dag pararoer og skipigger Birgit Røkkum Skarstein. Etter å ha blitt lam har Birgit i løpet av kort tid klatret helt i verdenstoppen i to idretter, og har et pågangsmot som Olaf beundrer og gjerne vil lære litt av. Birgit og Olaf er lagkamerater på rolandslaget og skal begge til OL i Rio, men har aldri konkurrert mot hverandre. Programleder:Olaf Tufte.

 • 21.30 Typisk deg med Petter Schjerven (1)

  (Typisk deg med Petter Schjerven) Norsk underholdningsserie. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, intervjue mannen på gata og gjøre eksperimenter på voksne og barn forsøker Petter Schjerven å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Denne sesongen dykker Petter ned i temaer som sex, penger, sport og kriminalitet. I tillegg har han oppgradert sitt fryktede «psykokammer», og sender inn nye kjendiser for å teste deres stressmestringsevner. (Penger) Sesongens første program handler om penger, grunker, daler og stål. Hvorfor er det ikke lov til å kalle noe «gratis»? Er det sant at man blir usympatisk av å være rik? Og hvordan går det når selveste Eyvind Hellstrøm skal lage mat i Petters noe kaotiske kjøkken i det nye psykokammeret? Programleder:Petter Schjerven.

 • 22.30 Forsvaret (10)

  (Forsvaret) Norsk dokumentarserie fra 2014. Førstegangstjenesten i forsvaret er en norsk institusjon med lange tradisjoner. I denne serien følger vi unge menn og kvinner fra forskjellige våpengrener gjennom hele førstegangstjenesten. Fra den fomlende tiden på rekruttskolen til fullbefarne soldater som dimitteres etter et år i kongens tjeneste. (Forsvaret, sesong 1)

 • 23.30 CSI (21)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (CSI, år 11) Langston oppdager at den notoriske "Dick & Jane"-drapsmannen, Nake Haskell, har kidnappet hans ekskone, Gloria, og blir mer bestemt enn noen gang på å spore ham opp.

 • 00.30 Castle (6)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (The Time of Our Lives) En drapsetterforskning kaster Castle inn i et parallelt univers der han aldri har møtt Beckett før. Castle må overbevise Beckett, Esposito og Ryan om å ta del i etterforskningen slik at han kan finne veien tilbake til sin egen verden. Dette inspirerer Castle og Beckett til endelig å møtes ved alteret.

 • 01.25 Special Victims Unit (15)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2011. (Flight) Milliardær Jordan Hayes avhøres i en sexovergrepssak, men hans mektige advokat, Dwight Stanitch, skaper vanskeligheter for Benson og Stabler.

 • 02.20 CSI: NY (21)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 2) En limousinsjåfør blir funnet drept utenfor lokalet der Kid Rock nettopp har avsluttet sin konsert. Med Kid som hovedmistenkt i saken, går Danny og Lindsey «backstage» for å lete etter spor som kan avsløre morderen.

 • 03.05 CSI (22)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (CSI, år 11) Etter år med forfølgelse og utallige drap, står Langston nå ansikt til ansikt med seriemorderen Nate Haskell i huset der drapene startet.

 • 03.55 Special Victims Unit (3)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) Stabler blir sjokkert når datteren hans Kathleen blir mistenkt i en etterforskning for å fange en lovbryter. Situasjonen fører til at Stablers vanskelige barndom kommer tilbake og hjemsøker ham. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Chris Meloni, Richard Belzer, Stephanie March, Tamara Tunie, Dann Florek, Michael McManus.

 • 04.40 Are You There, Chelsea? (1)

  (Are You There, Chelsea?) Amerikansk komiserie. Serien handler om en gjeng venner som henger i en bar, og blant dem er Chelsea som ser humoren i livet og som mye heller vil ha et vilt eventyr klokken fire på natten enn å sitte og se på gamle filmer og vente på at drømmeprinsen skal ringe på. (Pilot) I sesongpremieren blir Chelsea arrestert for fyllekjøring, og hun innser at hun må gjøre noen store forandringer i livet sitt. Ikke å kutte ned på drikkingen, men blant annet å flytte nærmere arbeidsstedet, Jerry's Ultimate Sports Bar. Hun og bestevenninnen, Olivia, finner en leilighet i samme bygning som kollegaen Rick bor, bare noen få kvartaler fra baren, og flytter inn med en gang, sammen med den rare og godhjertede Dee Dee. I mellomtiden er Chelseas søster, Sloane, fødeklar, men militærektemannen er stasjonert i utlandet, og hun er ikke overbevist om at hun kan regne med at Chelsea vil være der for henne under fødselen.

 • 05.05 Are You There, Chelsea? (2)

  (Are You There, Chelsea?) Amerikansk komiserie. Serien handler om en gjeng venner som henger i en bar, og blant dem er Chelsea som ser humoren i livet og som mye heller vil ha et vilt eventyr klokken fire på natten enn å sitte og se på gamle filmer og vente på at drømmeprinsen skal ringe på. (Sloane's Ex) Sloane tar med alle til en fin, fransk restaurant for å takke for støtten under graviditeten, og Chelsea møter den flotte og talentfulle kokken Robert, som vil gjøre inntrykk på henne med sine overdådige måltider. Chelsea blir avhengig av den mektige maten - og unngår ansvar og vennskap. Olivia og Dee Dee innser at de må gripe inn for å få henne tilbake.

 • 05.30 Verdens dummeste gærninger (7)

  (World's Craziest Fools) Britisk underholdningsserie fra 2012. Mr. T presenterer dette klippshowet, hvor folk fra hele verden driter seg ut, og er «fools». Se hesten presset inn i baksetet på en bil, fotballaget som bare ikke klarer å få mål, og kundene som ser en splitter ny bil rulle ut fra utstillingslokalet og rett ut på motorveien! Verdenskjente Mr T (The A-Team og Rocky III) presenterer dette klippshowet, hvor folk fra hele verden driter seg ut, og er «fools» (Mr T's signaturutrykk). Se hesten pressa inn i baksetet på en bil, fotball-laget som bare ikke klarer å få mål, og kundene som ser en splitter ny bil rulle ut fra utstillingslokalet og rett ut på motorveien! Programleder:Mr. T.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.00 Seinfeld (21) 11.30 Whose Line Is It Anyways? (4) 12.00 Simpsons (16) 12.30 Simpsons (17) 13.00 Kongen av Queens (12) 13.30 Kongen av Queens (13) 14.00 How I Met Your Mother (6) 14.30 How I Met Your Mother (7) 15.00 Simpsons (29) 15.30 Simpsons (30) 16.00 Simpsons (31) 16.30 Simpsons (32) 17.00 Kongen av Queens (14) 17.30 Kongen av Queens (15)

 • 18.00 How I Met Your Mother (8)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall og Lily tar med seg guttene til Atlantic City, hvor de planelegger å gifte seg. Men de har hele tre dager å slå i hjel før de får lisensen sin - tre dager som skal vise seg å bli langt mer begivenhetsrike enn de hadde planlagt.

 • 18.30 How I Met Your Mother (9)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted og Barney diskuterer hva de vet om kvinner. Barney er overbevist at jo mer man vet om en kvinne, desto mindre tiltrekkende er hun, men Ted er ikke enig.

 • 19.00 Storage Hunters UK (6)

  (Storage Hunters UK) Britisk realityserie fra 2014. Auksjonarius og TV-vert Sean Kelly er tilbake med det populære realityshowet "Storage Hunters". Denne gangen er de i Storbritannia hvor Sean hjelper ivrige engelske kjøpere med å kjempe om lagerskattene. I Oxford går John imot konas råd og havner i konflikt med Dan. Linda tror hun har sett noe ingen andre har oppdaget ennå, mens George og Rupert tar sjansen på et mysterieobjekt.

 • 19.30 Storage Hunters UK (6)

  (Storage Hunters UK) Britisk realityserie fra 2014. Auksjonarius og TV-vert Sean Kelly er tilbake med det populære realityshowet "Storage Hunters". Denne gangen er de i Storbritannia hvor Sean hjelper ivrige engelske kjøpere med å kjempe om lagerskattene. I Oxford går John imot konas råd og havner i konflikt med Dan. Linda tror hun har sett noe ingen andre har oppdaget ennå, mens George og Rupert tar sjansen på et mysterieobjekt.

 • 20.00 Simpsons (18)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson sitter på resturanten The Frying Dutchman og venter på maten som aldri kommer. De bruker ventetiden til å fortelle hverandre historier.

 • 20.30 Simpsons (19)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Lisa er misfornøyd med måten jenter blir undervist i matte på, så hun går over til guttenes side av skolen på utkikk etter en utfordring. Hun kler seg ut som en gutt, Jake Boyman, og begynner på gutteskolen. Matteundervisningen er langt mer spennende der, men det å utgi seg for å være gutt skal vise seg å bli en langt vanskeligere utfordring enn hun hadde trodd.

 • 21.00 Whose Line Is It Anyways? (5)

  (Whose Line Is It Anyways?) Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylor i vertssetet setter Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Michael Weatherly og Greg Proops sine komikerferdigheter på prøve gjennom en rekke spontane leker med innspill fra publikum.

 • 21.30 Almost Genius (9)

  (Almost Genius) Kanadisk humorprogram fra 2015. Morsomme videoklipp fra hele verden får nytt liv i regi av ulike humorister. Når folk satser høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem.

 • 22.00 Hundepatruljen Oslo (8)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Thomas og hunden hans Caro er i Tromsø for å gjennomføre et skredkurs. Thomas er en del av en nyoppstartet landsdekkende krisegruppe, der politi og redningstjenesten jobber sammen. Gruppen skal brukes ved naturkatastrofer og terror. Kristian og Lars kjører til en butikk på Nordstrand hvor det er gjort innbrudd. Videre kjører de til et hus hvor tyver har tatt seg inn i en privat bolig. Ved hjelp av politihunden Kakse er de raskt på sporet av gjerningsmennene og tyvgodset.

 • 23.00 24 timer i varetekt (1)

  (24 Hours in Police Custody) Britisk dokumentarserie fra 2014. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys. Etterforskerne rykker ut til et helt ordinært hjem i Luton. De møtes av et grusomt åsted med en alvorlig skadd mann og kvinne og en blodig kniv. Det blir en kamp mot klokken for å ta de ansvarlige.

 • 00.00 The Simpsons (12)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie fra 2015. En satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Sanjay overdrar sin andel i Kwik-E-Mart til sønnen Jay, som gjør butikken om til en hipsterhelsekost, i strid med Apus ønske om å holde det tradisjonelle i hevd.

 • 00.30 Family Guy (11)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Brian utnytter sønnen for å få jobb som manusforfatter til en ny TV-serie. Quagmire blir skutt av Peter, noe som fører til visse konflikter i vennskapet deres.

 • 01.00 Family Guy (12)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Etter at Peters mor dør, innleder han et spesielt og nært vennskap med sin mors venninne, Evelyn, som prøver å forføre ham. Stewie blir lei seg når han forstår hva døden egentlig er.

 • 01.30 You're the Worst (6)

  (You're the Worst) Amerikansk dramakomediserie. Skrytepave, narsissist og forfatter Jimmy Shive-Overly er overbevist om at alle kjærlighetsforhold er dømt til å mislykkes, og den stae og kyniske PR-kvinnen Gretchen Cutler også er bombesikker på at hun ikke vil ha kjæreste. Når de treffes i et bryllup og havner i samme seng, er det derfor overhodet ikke ensbetydende med starten på en relasjon. Likevel ender de med å falle for hverandre. Når Jimmy tilfeldigvis ligger med en superstjerne settes et sex-kappløp i gang mellom ham og Gretchen. Medvirkende:Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue, Janet Varney.

 • 02.00 Cops Reloaded (32)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.20 Cops Reloaded (33)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.45 Seinfeld (20)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jerry og Elaine drar til Florida for å besøke hans foreldre. En venn av familien gir Jerry en spesiell gave, noe som fører til anspent stemning mellom de fleste tilstede. Ingredienser i denne episoden er en penn som kan skrive opp-ned, en hetebølge, en ubehagelig sovesofa og for mange muskelavslappende piller. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander.

 • 03.10 Seinfeld (21)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jerry tar seg av en hund på et fly etter at eieren har blitt syk, og hunden viser seg å være alt annet enn enkel å passe. Mens Jerry passer hunden, må George og Elaine holde hverandre med selskap og finner raskt ut at det er noe viktig som mangler - Jerry! Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 03.35 Bundy (223)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al oppdager at Peggy og moren hennes har brukt opp pengene familien skulle hatt til jul, og han insisterer på at en av dem skaffer seg en jobb. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate.

 • 04.00 Bundy (224)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Peggy tar med seg både Al og foreldrene sine til en ekteskapsrådgiver. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate.

 • 04.25 American Dad (73)

  (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan blir kidnappet i Colombia og Francine frykter at han er borte for godt. Når han kommer tilbake i god behold, begynner det virkelige dramaet når det kommer fram at han har en plan om å gifte seg med tannlegen sin hvis Francine dør før ham. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith, Steve Smith. Regi:Scott Wood.

 • 04.50 Cops Reloaded (32)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.10 Cops Reloaded (33)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.30 Ripley's Believe It or Not! (13)
 • 11.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.05 Ungkarskvinnen (4) 11.40 One Tree Hill (20) 12.35 Gilmore Girls (12) 13.35 Gossip Girl (14) 14.30 Ugly Betty (7) 15.25 One Tree Hill (21) 16.25 Sofias engler (7) 17.25 Ekstremt vekttap (24)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (7)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. (Arga snickaren, sesong 10) Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Samme år mistet Anneli en nær venn og mistet all motivasjon for å fortsette arbeidet med huset. Anders og teamet kommer for å hjelpe henne.

 • 19.25 Friends (17)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. (The One with Two Parts) Rachel forstuer ankelen og overtaler Monica til å bytte identitet for å bruke hennes sykeforsikring. Etter at Phoebes tvillingsøster knuser Joeys hjerte, prøver Phoebe å reparere det. Del 2 av 2. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 19.55 Friends (18)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. (The One with All the Poker) Rachel sier opp jobben på Central Perk og blir intervjuet til en jobb som assisterende innkjøper ved Saks Fifth Avenue. Jentene møter gutta i en alt annet enn vennskapelig pokerrunde. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 20.30 Kakekrigen (21)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2016. (Hilde, Kristin Petra, Lisa, Renee, Siv Helen) Fem nye deltakere står klare på kjøkkenet. Hilde fra Lillehammer, Kristin Petra fra Lillehammer, Lisa fra Lindesnes, Renee fra Narvik og Siv Helen fra Larsnes skal konkurrere om en plass i den andre semifinalen. Monica Csango og Lars Lian står klar til å bedømme kakene. Programleder:Fridtjof Nilsen.

 • 21.30 Ungkaren i paradis (1)

  (Bachelor in Paradise) Amerikansk realityserie fra 2015. Tidligere deltakere i "Ungkaren" og "Ungkarskvinnen", som alle forlot serien med knuste hjerter, får en ny sjanse til å finne sine sjelevenner. Deltakerne bor sammen i et isolert paradis mens romantikken blomstrer og nye forhold innledes. Deltakerne ankommer til et privat paradis i Vallarta-Nayarit i Mexico med håp om å få en ny sjanse til å finne kjærligheten. Men humøret svinger fort når en mystisk kvinne stiger inn i Paradis. Programleder:Chris Harrison.

 • 23.30 Kakekrigen (21)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2016. (Hilde, Kristin Petra, Lisa, Renee, Siv Helen) Fem nye deltakere står klare på kjøkkenet. Hilde fra Lillehammer, Kristin Petra fra Lillehammer, Lisa fra Lindesnes, Renee fra Narvik og Siv Helen fra Larsnes skal konkurrere om en plass i den andre semifinalen. Monica Csango og Lars Lian står klar til å bedømme kakene. Programleder:Fridtjof Nilsen.

 • 00.30 Scandal (19)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. Olivia Pope har viet sitt liv til å verne om nasjonens elite. Som tidligere kommunikasjonsrådgiver for den amerikanske presidenten, var hun både aktet og fryktet da hun valgte å forlate Det hvite hus til fordel for sitt eget krisehåndteringsfirma. (Seven Fifty-Two) Mens hemmeligheter fra Hucks liv før jobben i Popes & Associates avsløres, er Olivia og Fitz altoppslukende opptatt i en følelsesladet samtale - uvitende om at de kan være holdt øye med. Samtidig går Olivias team sammen om å hjelpe en av sine egne, Cyrus blir stadig mer skeptisk overfor Jake og Mellie tar en beslutning som kan ryste Det hvite hus.

 • 01.30 Sofias engler (8)

  (Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar, sesong 2) Marwin (4) er født med hjertefeil. Siden skaden er medfødt gjelder ikke forsikringen. Den dårlige økonomien går ut over deres påbegynte oppussing. Jonnie og Mattias ferdigstiller huset mens Sofia undersøker hvorfor forsikringen ikke var gyldig.

 • 02.30 Medium (1)

  (Medium, sesong 7) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. (Bring Your Daughter To Work Day)

 • 03.20 GCB: Good Christian Bitches (1)

  (GCB, år 1) Amerikansk dramaserie. Vi møter en gjeng sørstatskvinner som ikke er redd for å kombinere skinnhellig image med et liv i materiell overflod og hyppige besøk til skjønnhetssalongen. (Pilot) For 20 år siden var Amanda Vaughn dronningen av high school og plagde de andre elevene. Etter at mannen hennes blir tatt for svindelvirksomhet og dør under svært sensasjonelle omstendigheter, må hun vende tilbake til hjembyen i skam. Amanda ønsker en ny start, men finner snart ut at det ikke er så lett å rømme fra sin egen fortid i dette sammensveisete sørstatssamfunnet.

 • 04.10 GCB: Good Christian Bitches (2)

  (GCB, år 1) Amerikansk dramaserie. Vi møter en gjeng sørstatskvinner som ikke er redd for å kombinere skinnhellig image med et liv i materiell overflod og hyppige besøk til skjønnhetssalongen. (Hell Hath No Fury) Amanda bekymrer seg for at datteren Laura vil bli stemplet som en "javelina" eller ikke-så-søt-jente - et navn Amanda fant opp på high school. Samtidig legger Carlene en plan om å hevne seg på Amanda etter å ha blitt satt i forlegenhet i kirken.

 • 04.55 Det lille paret (7)

  (The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. (A Very Klein Christmas) Bill og Jen ønsker familiene sine velkommen til juleselskap, men feiringen overskygges av bekymringen for surrogatmoren Cindy.

 • 05.25 Judge Judy (70)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.

 • 05.35 Det lille paret (6)

  (The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. (A Store is Born) Bills planer om å åpne en dyrebutikk innebærer å velge riktige lokaler og å ansette nye medarbeidere. Samtidig hjelper Jen til med butikkens design.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.15 NCIS: Los Angeles (13) 11.10 NCIS (21) 12.05 Ellen DeGeneres Show (47) 13.00 Real Housewives of Vancouver (7) 14.00 Masterchef Canada (11) 15.00 Gordon Ramsay rydder opp (3) 16.00 Svenske Hollywoodfruer (9) 17.00 How I Met Your Mother (18) 17.30 Luksusfellen Sverige (5)

 • 18.30 MasterChef Norge (1)

  (MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Denne første uken i høstens "MasterChef" er det Jenny Jensen, Lene Alexandra Øien, Anders Nilsen, Mette Solli, Abu Hussain og Fridtjof Nilsen som skal vise hva de kan - eller ikke kan - på kjøkkenet. Deltakerne må bokstavelig talt i ilden allerede første dag, da de må flambere en egenkomponert rett. Dette er nytt for flere av de og noen tar sjanser mens andre sliter med dårlig selvtillit og dårlig tid. Kun tre av rettene skal smakes, hvem har laget de mest fristende?

 • 19.30 MasterChef Danmark (5)

  (MasterChef 2015 - Danmarks største madtalenter) Dansk kokkekonkurranse fra 2015. 24 av Danmarks dyktigste mattalenter står klare til å kjempe om det ettertraktede MasterChef-trofeet og en pengepremie på 100 000 kroner. De kulinariske evnene er i høyeste grad tilstede hos de utvalgte deltakerne, men ingen av dem er forberedt på den gastronomiske reisen som venter dem. De vil bli utfordret i alle tenkelige MasterChef-disipliner, de skal bruke noen av verdens dyreste og mest eksklusive råvarer, og de vil lage mat på utfordrende steder, bl.a. på Den Blå Planet, Sagnlandet Lejre, og en tre-stjerners Michelin-restaurant. 24 av Danmarks beste amatørkokker har kommet gjennom nåløyet til MasterChef. I dag står åtte av dem klare for å kjempe i deres innledende uke, hvor det er fire plasser til semifinalene. Programleder:Thomas Castberg, Jakob Mielcke.

 • 20.30 Junior MasterChef USA (6)

  (Junior Masterchef US) Amerikansk matlagingsprogram fra 2015. Amerikanske barn i alderen 8 til 13 år viser oss at også unge kokker kan være mestere. Gordon Ramsay får selskap av dommerne Joe Bastianich og Graham Elliot. Sammen skal de lære de håpefulle deltakerne hvordan man gjør suksess som kokk og oppmuntre dem på veien. Men ingen sitter trygt, det gjelder å hele tiden prestere for å få være med videre i konkurransen. De seks beste junioramatørkokkene i Amerika står ovenfor sesongens største utfordring - driften av en restaurant. I to lag vil minikokkene lage for- og hovedrett til stamgjestene ved en fin restaurant. Programleder:Gordon Ramsay.

 • 21.30 NCIS: Los Angeles (12)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimdramaserie fra 2015. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Kensi og Deeks jobber undercover på en nedlagt kjernekraftreaktor, etter at en sersjant som jobbet som sikkerhetsvakt der har blitt strålingsforgiftet. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt.

 • 22.30 Navy NCIS (6)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie fra 2015. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet. Mordet på en underoffiser ligner mistenkelig mye på drapene begått av en lokal seriemorder, og teamet må finne ut om det er hans nyeste offer, eller en copycat som er på ferde. Medvirkende:David McCallum, Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette.

 • 23.30 Sex og singelliv (69)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. Charlotte fyller 36 år og alle jentene drar på tur til Atlantic City. Miranda vil bare sove og lese avisen, Samantha er opptatt med å følge Richards bevegelser, og Charlotte bekymrer seg for å bli en gammel peppermø. Hun overrasker de andre jentene med sin nye stil... Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Ben Weber, David Eigenberg, Kyle MacLachlan. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.05 Svenske Hollywoodfruer (9)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Suksesserien "Svenske Hollywoodfruer" er tilbake - denne gangen med mye mer glitter og glamour enn tidligere! Denne sesongen gjør Bond-fruen Britt Ekland entré og vi stifter bekjentskap med nok en hollywoodfrue, nemlig Siv Cotton. Maria Montazami er mer folkekjær enn noensinne og er tilbake på amerikansk jord for å ta hånd om familien. Gunilla Persson har selv storslagne prosjekter på gang. Britt inviterer til fest og lærer seg hvordan hun skal ta en "selfie". Gunilla forbereder forestillingen sin "A Night with the Perssons". Siv prøver å få nakenbildene sine publisert i Treats Magazine.

 • 01.05 Luksusfellen Sverige (5)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsserie fra 2013. Med god økonomisk kunnskap, varme og tøffe sannheter har Luksusfellens Sverige blitt en svensk TV-klassiker. Småbarnsforeldrene Josh og Linda lever i et økonomisk sirkus. Linda er ute i mammapermisjon, og gjelden bare vokser. Grunnen til problemene er at de har kredittkortgjeld, SMS-lån og annen gjeld fra da de bodde i USA for to år siden. Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.

 • 01.50 NCIS (21)

  (NCIS) Amerikansk krimserie fra 2013. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. En marineoffisers voldtekt kommer frem i lyset når en kollega ved et uhell blir myrdet i en bar. Det viser seg at hennes overordnede er ansvarlig for voldtekten av henne, samt flere andre hittil ukjente tilfeller. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 02.35 NCIS: Los Angeles (13)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamet prøver å finne en agent som har forsvunnet midt under en øvelse. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.

 • 03.20 How I Met Your Mother (18)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie fra 2012. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Ted og Jeannette gjør det slutt og Barney stepper inn som matchmaker. Marshall får uventet oppmerksomhet på et kunstgalleri der Lily prøver å gjøre et godt inntrykk. Medvirkende:Josh Radnor, Jason Segel, Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris.

 • 03.45 Masterchef Canada (11)

  (Masterchef Canada) Kanadisk matserie. Kanadiske amatørkokker får muligheten til å utvikle sine kulinariske ferdigheter og konkurrere. Deltakerne møtes i individuelle og lagbaserte konkurranser, og ved slutten av hver episode vil en deltaker bli sendt hjem. De syv kokkene får en mysterieboks fylt med lammeskank, men de skal ikke jobbe alene. Dommer Claudio Aprile kokkelerer sammen med dem og viser frem sitt talent.

 • 04.25 Ellen DeGeneres Show (12)

  (Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow fra 2015. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I trettende sesong av sitt talkshow, byr Emmy Award-vinner, komiker, bestselgende forfatter og tv-pioner Ellen DeGeneres på seg selv og sin unike humor. En rekke stjernespekkede intervjuer og musikalske innslag, samt møter med vanlige folk med usedvanlige historier, legger til rette for et morsomt og uforutsigbart alternativ i tv-underholdningen, der man kan få et nytt og friskt syn på verden. Ellen får besøk av en rekke spennende gjester i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.

 • 05.10 Nanny (39)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie fra 1994. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... Maxwell ønsker å drøfte et forslag med Fran, og hun er overbevist om at det gjelder et frieri! Imidlertid viser det seg at han ønsker å forandre testamentet sitt, og han vil at Fran skal ta seg av barna dersom han skulle dø. Når hun senere på kvelden oppdager en spesialmeny for kveldens middag, er hun overbevist om at Maxwell virkelig er syk. Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom. Regi:Randy Bennett, Jim Cox, Linda Day, Peter Marc Jacobson.

 • 05.35 Nanny (40)
 • 06.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 P3Morgen

  (P3Morgen) Se høydepunktene fra dagens P3morgen. Programleder:Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Markus Neby.

 • 20.00 Ein idiot på tur - meininga med livet (1)

  (The Moaning of Life) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington drister seg ut på reise igjen. Midt i sin egen 40-årskrise lurer han på hvordan andre kulturer takler de store spørsmålene som lykke, død, karriere, ekteskap og barn. I løpet av serien reiser han til Indonesia, Afrika, Amerika, Japan og Sør-Korea. Kommer han til å bli klokere, eller enda mer forvirret? (Marriage) Det første spørsmålet dreier seg om ekteskapet. Og det første reisemålet er India.

 • 20.45 Top Gear (3)

  Britisk bilserie. James May feller sin dom over en Vauxhall Corsa VXR Nurburgring og den nye Fiat Panda. Programleder:Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May.

 • 21.35 Catch 44

  (Catch 44) Amerikansk action fra 2011. Tre kvinner jobber for en narkokonge. Når de skal gjøre en jobb like ved en kro, oppstår det en uventet situasjon. Damene trekker fram våpnene sine og truer både gjestene og de ansatte. Så viser det seg at kokken også er involvert i de lyssky forretningene. Medvirkende:Bruce Willis, Nikki Reed, Forest Whitaker, Malin Akerman. Regi:Aaron Harvey. (15 år)

 • 23.05 Mercy (8)

  (Mercy) Amerikansk dramaserie fra 2014. Vi følger sykepleieren Veronica og de andre ansatte på sykehuset Mercy, på jobb og privat. Veronica er i tvil om hvordan hun skal takle overraskende nyheter. Sonia må hjelpe ei ung skjønnhetsdronning å akseptere en diagnose som vil forandre livet hennes. Chloe oppdager at brannmannen hennes har holdt noe hemmelig for henne, mens dr. Sands blir bedre kjent med dr. Jelani. Medvirkende:Taylor Schilling, Michelle Trachtenberg, Jaime Lee Kirchner, James Tupper.

 • 23.50 Med livet som innsats (5)

  (Med livet som innsats) Norsk underholdningsserie. Programleder og fysiker Andreas Wahl stoler 100% på naturlovene. De er absolutte. Udiskutable. Han er så sikker at han er villig til å sette sitt eget liv på spill for å overbevise den norske befolkning. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet når han tester naturlovene med livet som innsats. Menneskelig lynavleder (Menneskelig lynavleder) I menneskekroppen er det blodårene som leder elektrisitet aller best, og de leder den rett til hjertet. Fysiker Andreas Wahl vil bevise at elektrisitet går minste motstands vei ved å kle seg med metall og bli truffet av lynet. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet og deler hans bekymringer og utfordringer underveis når han tester naturlovene med livet som innsats. Programleder:Andreas Wahl.

 • 00.20 Ein idiot på tur - meininga med livet (1)

  (The Moaning of Life) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington drister seg ut på reise igjen. Midt i sin egen 40-årskrise lurer han på hvordan andre kulturer takler de store spørsmålene som lykke, død, karriere, ekteskap og barn. I løpet av serien reiser han til Indonesia, Afrika, Amerika, Japan og Sør-Korea. Kommer han til å bli klokere, eller enda mer forvirret? (Marriage) Det første spørsmålet dreier seg om ekteskapet. Og det første reisemålet er India.

 • 01.05 P3Morgen

  (P3Morgen) Se høydepunktene fra dagens P3morgen. Programleder:Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Markus Neby.

 • 01.35 Uro

  Terningkast 4(Uro) Norsk thriller fra 2006. Hans Petter har en fortid han helst ikke vil skal være kjent, særlig ikke nå når han begynner å jobbe som undercover-politibetjent i Uro-patruljen. Men en dag innhenter fortiden ham. Medvirkende:Nicolai Cleve Broch, Ane Dahl Torp, Ahmed Zeyan. Regi:Stefan Faldbakken.
  Les mer i filmbasen

 • 03.15 True Blood (5)

  (True Blood) Amerikansk dramaserie. Lafayette påkaller Sookies avdøde foreldre; hun leter etter flere svar om fortiden sin. Warlow gjenopplever smertefulle minner med Lillith. Lafayette påkaller Sookies avdøde foreldre; hun leter etter flere svar på fortiden sin. Warlow gjenopplever smertefulle minner med Lillith. Medvirkende:Stephen Moyer, Sam Trammell, Anna Paquin.

 • 04.10 P3Morgen

  (P3Morgen) Se høydepunktene fra dagens P3morgen. Programleder:Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Markus Neby.

 • 04.40 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie