Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Fremst blant likemenn

Fremst blant likemenn

Gullpalmevinner Jacques Audiard er god, men har vært bedre før. Tomhendte Joachim Trier vil komme sterkere tilbake. Les mer

Siste filmtrailere

Svenskene prøvde å kuppe Nesbø-filmatisering. Men nå slår Oslo kommune tilbake

Svenskene prøvde å kuppe Nesbø-filmatisering. Men nå slår Oslo kommune tilbake

Oslo tilbyr friske midler for å få produksjonen til Norge. Les mer

Hardkokt gangsterdrama fra det mørke Island

Hardkokt gangsterdrama fra det mørke Island

Ny TV-serie er tidenes dyreste krimdrama på sagaøya. Les mer

pluss
- Alt jeg har lært, har jeg lært av å feile

- Alt jeg har lært, har jeg lært av å feile

Derfor falt Gabriel Byrne (65) for Joachim Triers manus. Alt om TV-kvelden

10.50 Yttersia (2) 11.25 Redd menig Osen (4) 11.55 Eit bondeliv for meg (1) 12.55 Jessica Fletcher (18) 13.40 La humla suse 14.35 Jeg elsket henne 16.25 Hoffretter (1) 16.55 Klassequiz

 • 18.00 Eit bondeliv for meg (2)

  (A Farmer's Life for Me) Britisk dokumentarserie. Ni par få sitt livs sjanse til å flytte til landsbygda og bli bønder, men de må konkurrere om hvem som er best til å drive gård. Åtte par står igjen og kjemper om å få sitt livs sjanse til å bli bønder, men de må konkurrere om hvem som er best til å drive gard. Oppgaven er nå å avle griser som kan vinne priser og bli til kjøtt de kan tjene på. Men det er ikke lett når grisen stikker av, og drømmen forsvinner i det fjerne.

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Bygg ditt drømmehus (4)

  (Building Dream Homes) Britisk dokumentarserie. Opp-ned-huset er endelig vanntett og eieren Marianne er tilbake på byggeplassen for å inspisere. Vil hun like det hun ser? En gammel falleferdig vindmølle er under restaurering, men arkitekten må trå til etter at byggherren har hatt strenge byggeinspektører på besøk.

 • 20.00 Det gode bondeliv (5)

  (Bonderøven) Dansk livsstilsserie. På Kastaniegården bor Frank Erichsen med sin kone og to barn. De ønsker å være selvforsynt og leve et enkelt liv nesten slik bønder gjorde i gamle dager. På Kastaniegården plasserer de en åtte meter høy stolpe med et påmontert rede der de håper et storkepar vil flytte inn. Tilbakeføringen av elva til sitt naturlige leie ser ut til å bli en suksess. Frank besøker også et snekkerverksted i Sønderjylland for å få hjelp til å lage spesialvinduer til det nye bolighuset. Innimellom setter de poteter.

 • 20.30 Vazelinas elleville verden

  Musikkdokumentar. Historien om Vazelina Bilopphøggers fortelles endelig i full bredde med mange kjente og noen ukjente låter. I samtale med Andreas Diesen forteller "høggerne" fritt om sin allsidige karriere, og det blir lett å synge med til deres store hits.

 • 21.30 Nytt liv i East End (3)

  (Call the Midwife) Britisk dramaserie. En serie om fødsel, liv og død på Londons østkant på begynnelsen av 60-tallet. Det bryter ut dysenteri i bydelen. Den nybakte moren Marie får livet sitt snudd på hodet når mannen hennes blir arrestert for intim omgang med en mann. Søster Crane møter en gravid, irsk kvinne som viser seg å vere underernært og full av loppebitt, og som senere forsvinner. Medvirkende:Miranda Hart, Pam Ferris, Helen George, Charlotte Richie.

 • 22.30 Film fra hedningeland

  Norsk dokumentar. Film og kino var stor synd i enkelte miljøer på 50- og 60-tallet. Misjonsfilmer som skulle vises på bedehus ble derfor annonsert som levende lysbilder. Hva var det kulturhistoriske fenomenet misjonsfilm? Denne dokumentaren setter søkelyset på misjon før og nå, og misjonsfilmenes betydning for en generasjon nordmenn og deres møte med andre mennesker og kulturer. Denne dokumentaren setter søkelyset på misjon før og nå, og misjonsfilmenes betydning for en generasjon nordmenn og deres møte med andre mennesker og kulturer.

 • 23.15 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.35 Lewis (2)

  (Lewis) Britisk krimserie. (Generation of Vipers) En professor opplever at en privat video er publisert på en nettside som studentene hennes bruker. Neste morgen blir hun funnet død. Alle tror det er selvmord, men Lewis og Hathaway går saken etter i sømmene. Medvirkende:Kevin Whately, Laurence Fox, Clare Holman.

 • 01.05 Bait

  (Bait) Amerikansk actiongrøsser fra 2012. En gruppe handleglade mennesker blir innestengt på et oversvømt kjøpesenter i Australia etter at en tsunami treffer Queensland-kysten. Kjøpesenteret blir forvandlet til en skrekkens versjon av Sea World når det viser seg at en gigantisk hvithai også svømmer rundt der inne. Medvirkende:Richard Brancatisano, Xavier Samuel, Chris Betts, Sharni Vinson, Simon Edds. Regi:Kimble Rendall.
  Les mer i filmbasen

 • 02.35 Ondt blod i New York (5)

  (Copper) Amerikansk dramaserie. Corcoran og O'Brian er pålagt å oppklare et merkelig dobbeltmord. Når de sammenfatter bevisene, omstendighetene og løgnene, trer et spesielt mønster fram. I Five Points samler folk seg for å se boksekampen alle venter på. Den utvikler seg til noe helt annet enn et vennskapelig oppgjør. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan, Kyle Schmid.

 • 03.15 Kystvakta (8)

  (Sea Patrol) Australsk dramaserie. 24 menn og kvinner bor og jobber tett på hverandre i en patruljebåt i den australske marinen.

 • 04.00 Haven (1)

  (Haven) Amerikansk dramaserie. Welcome to Haven FBI-agenten Audrey Parker er sendt ut for å finne en tidligere straffedømt person. Hun kommer til Haven i Maine, en liten vakker småby på østkysten av USA. Snart merker hun at noen av folkene der har overnaturlige evner. Medvirkende:Emily Rose, Lucas Bryant, Nicolas Campbell, Eric Balfour.

 • 04.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.50 Hovedscenen 11.50 Hvem var Alice Miller? 12.40 Kvalfangarane (1) 13.30 Arkitektens hjem (6) 14.00 Slik er universet (4) 14.45 Svenske dialektmysterium (3) 15.15 Naturen på vippepunktet (2) 16.10 Med hjartet på rette staden (5) 17.00 Derrick (7)

 • 18.00 Genesis - sammen og på egen hånd

  Britisk dokumentar. Historien om et av Englands største rockeband noensinne. Besetningen fra 1971 til 75, Tony Banks, Phil Collins, Steve Hackett, Mike Rutherford og Peter Gabriel, er forent for første gang siden Gabriel forlot bandet i 1975 for å fortelle om karrierehøydepunkter og skuffelser både i og utenfor gruppen frem til Genesis' endelige oppløsning i 2007. Det presenteres også en rekke arkivklipp fra hele deres karriere.

 • 19.30 Enveisbillett til Mars

  (One Way Astronaut) Fransk dokumentar. Hvem er villige til å ofre alt, forlate jorden og legge ut på en enveisreise til en fremmed planet? Innen ti år skal organisasjonen Mars One sende en gruppe mennesker for å bosette seg på Mars. Vi følger fire av de nesten 80 000 ambisiøse og håpefulle jordboerne som har søkt om å få være med på oppdraget. Den nederlandske entreprenøren Bas Lansdorp står bak ideen, og budsjettet er på seks milliarder dollar.

 • 20.30 Glimt av Norge

  Norsk dokumentar. Øygruppa Romsa ved grensa til Hordaland er et friluftsområde av de sjeldne. Kulturlandskap og restaurerte hus vitner om folket som en gang bodde der. I dag er det lagt vel til rette for båtfolket som kan legge til kai i mange bukter og viker for å nyte denne naturperlen. Øyperla i Rogaland

 • 20.45 Árdna

  Árdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Det blir temasendinger, gjester i studio og rapporter fra små og store kulturelle begivenheter rundt om i Sápmi. Samisk kulturmagasin

 • 21.15 Historia bak eit bilde (9)

  (En tavlas hemlighet) Svensk dokumentarserie. En nyskapende serie som ligger på grensen av det en kan få til i et TV-program. Olaus Magnus var en svensk geistlig som på 1500-talelt ble fordrevet til Italia. Der skrev han om nordisk historie og tegnet et kart over Norden. På kartet finnes både sjøormer og andre mytiske vesen.

 • 21.30 Livet etter Tsunamien

  (After The Wave) Britisk dokumentar. Norske Gerd mistet datteren, barnebarnet, svigersønnen og datterens ufødte barn da tsunamien rammet Phi Phi-øyene i Thailand. Denne dokumentaren forteller historien til noen av katastrofens mange ofre og om det enorme arbeidet med å identifisere og sende hjem de over 5 000 døde kroppene.

 • 22.50 Treme, New Orleans (5)

  (Treme) Amerikansk dramaserie. I Thought I Heard Buddy Bolden Say (I Thought I Heard Buddy Bolden Say) Foreldrene til Annie T får vite om platekontrakten hun har fått, mens barna til Albert Lambreaux får dårlige nyheter da de hører faren er syk. Samtidig finner Toni Bernette ut at Sofia har kjæreste, og Janette Desautel opplever en gjenforening. Medvirkende:Khandi Alexander, Lucia Micarelli, Sam Robards, Wendell Pierce.

 • 23.45 Korrespondentane (5)

  Svensk utenriksmagasin. Korrespondentene undersøker hva slags forhold vi har til spill. Vi møter svenske pokerproffer på Malta og spilleavhengige på Irland, og vi besøker syndige strøk i Sør-Afrika.

 • 00.15 Fanget i Antwerpen (7)

  (Cordon) Belgisk thrillerserie. Jana synes det er en anspent og ubehagelig atmosfære på jobb, og vil for enhver pris komme seg vekk derfra. Når Lex avslører et rømningsforsøk, settes krisesenteret i høyeste beredskap. Samtidig mottar Gryspeerts trusler i forbindelse med hans jakt på smittekilden. Medvirkende:Wounter Hendrickx, Liesa Van Der Aa, Tom Dewispelaere.

 • 01.10 Klassequiz

  Finale. Kunnskapskonkurranse for 10.klassinger - de kan mer enn du tror. Programleder:Selda Ekiz.

 • 02.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.55 Free Willy 3 - Redningsaksjonen 11.40 En bit av Norge (5) 12.10 Celebrity Masterchef (18) 13.10 Bolighjelpen (21) 14.05 Hus til salgs (2) 14.35 Hekta på oppussing (2) 15.05 Grey's Anatomy (18) 16.00 Home and Away (54) 16.30 Home and Away (55) 17.00 En moderne familie (1) 17.30 En moderne familie (2)

 • 18.00 Solsidan (3)

  (Solsidan) Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Oppussingskaoset holder på å gjøre Anna og Alex gal. Saken blir ikke bedre av at Jonas forteller om hvordan han og Elsas ekteskap gikk i stykker da de var i samme situasjon. Han anbefaler Anna og Alex å gå i parterapi og de innser at det kanskje ikke er en dum idé. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (152)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Storm får en idé som kan renvaske ham, og forteller Juni om smykket Knut kjøpte til Line.

 • 19.30 Hotel Cæsar (153)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Gabriel prøver å overbevise Juni om at Hotel Cæsar bør tilby overnatting for militære på perm, men Juni avviser nok en gang idéen.

 • 20.00 Norges grillmester (7)

  Underholdningsprogram. Ti deltagerpar som er grillentusiaster samles på idylliske Fredriksvern verft i Stavern for å konkurrere om å bli "Norges grillmester". Gjennom ti uker skal de vise sine kunnskaper innen grilling, og oppgaveutfordringene og de ulike råvarene gjør at de må være kreative, kunne samarbeide godt og være effektive. Her grilles alt du visste - og ikke visste at man kan legge på grillen. Alle oppgaver er på tid, og programleder Stig Henrik Hoff står klar med stoppeklokken sin. Kortreist, økologisk og bærekraftig matproduksjon blir stadig mer populært - og ikke minst viktig i dagens samfunn. Nå er det satt fokus på nettopp dette på grillen. Hvert deltagerlag får en boks med et hemmelig innhold på sin arbeidsbenk og må lage mat med lokale varer fra deres eget hjemfylke. Programleder:Stig Henrik Hoff.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Badehotellet (3)

  (Badehotellet) Dansk dramaserie. Det er 1929, og stamgjestene fra København vender tilbake til Vesterhavet og Andersens Badehotel for nok en sommer med feriefølelser, søte stuepiker og forlokkende mat. Ti år etter at han reiste fra hotellet i sinne, kommer den avdøde hotellvertens sønn Poul tilbake fra Amerika for å avslutte arveoppgjøret med fru Andersen. Det store temaet blant jentene på kjøkkenet er hva som egentlig skjedde med den alvorlige unge mannen og hans far. Har han kun kommet tilbake fordi han vil overta hotellet? Amanda opprettholder isfronten mot faren, inntil han holder sin del av avtalen og frikjenner Morten. Men så oppdager hun plutselig en hemmelighet som kan løse problemet, helt uten hjelp fra grosserer Madsen. Fru Aruland er fortvilet over forholdet til skuespiller Weyse, og beslutter i stedet å forføre sin mann. Medvirkende:Lars Ranthe, Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup.

 • 22.40 Dokument 2: Edderkoppen

  Dokumentar. Norges samfunnsfiende nr. 1 heter Farid. Han er 36 år og vokste opp i Oslo med norsk mor og fransk/algerisk far. PST mener Farid organiserer Syria-krigerne og at pengene hans nettverk samler inn, brukes til å finansiere terrorgrupper i utlandet. Hvordan gikk Farid fra å være en kriminell torpedo til å bli islamist?

 • 23.40 Fotballkveld

  Norsk fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.

 • 00.10 Suits (15)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey er på jakt etter å finne noe snusk på direktøren Hanley Folsom i selskapet Folsom Foods.

 • 01.05 Hawaii Five-0 (23)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Agent Jenna kaye har delt viktig informasjon med Five-0-teamet, og de er nærmere enn noen gang med å arrestere Wo fat. Oppdraget deres tar en ublid vending når bio-terrorisme truer vakre Hawaii. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 01.55 Blue Bloods (5)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. What You See Da Frank, Danny og resten av NYPD får vite at en bombe befinner seg en plass på Manhattan, starter en kamp mot klokka for å finne bomben før den detoneres. Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.

 • 02.40 Elementary (13)

  (Elementary) Amerikansk krimdramaserie. I "Elementary" møter vi en moderne versjon av Sherlock Holmes. Han har måttet flytte til New York for avrusning, hvor han blir tvunget av sin rike far til å bo sammen med dr. Joan Watson. Sherlock er suspendert fra sitt arbeid som etterforsker av New York-politiet. Isteden etterforsker han på egen hånd en mistenksom traffikkulykke. En konspirasjonsteoretiker er også involvert. Watson forsøker på sin side å skape fred mellom Sherlock og Gregson. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller.

 • 03.25 Suits (15)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey er på jakt etter å finne noe snusk på direktøren Hanley Folsom i selskapet Folsom Foods.

 • 04.10 Hawaii Five-0 (23)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Agent Jenna kaye har delt viktig informasjon med Five-0-teamet, og de er nærmere enn noen gang med å arrestere Wo fat. Oppdraget deres tar en ublid vending når bio-terrorisme truer vakre Hawaii. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 04.55 Blue Bloods (5)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. What You See Da Frank, Danny og resten av NYPD får vite at en bombe befinner seg en plass på Manhattan, starter en kamp mot klokka for å finne bomben før den detoneres. Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.

 • 05.10 Elementary (14)

  (Elementary) Amerikansk krimdramaserie. I "Elementary" møter vi en moderne versjon av Sherlock Holmes. Han har måttet flytte til New York for avrusning, hvor han blir tvunget av sin rike far til å bo sammen med dr. Joan Watson. Sherlock jakter på den uforutsigbare forbryteren Martin Ennis. Underveis i etterforskningen blir Sherlock tvunget til å jobbe sammen med Kathryn Drummond fra FBI. Hun har tidligere skrevet en bok om Ennis. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.40 Cash Cowboys (2) 11.35 Broom (7) 12.05 Besatt av bil (9) 12.35 Parkeringsvaktene (1) 13.00 Parkeringsvaktene (2) 13.30 Smallville (13) 14.25 Parkeringsvaktene (3) 14.55 Fotball: OBOS-ligaen 17.00 FotballXtra

 • 19.55 Fotball: Tippeligaen

  Sandefjord - Vålerenga. Fra Komplett Arena og kampen mellom Sandefjord og Vålerenga i 10. runde av Tippeligaen. Kommentator: Asbjørn Myhre.

 • 22.00 Fotballkveld

  Norsk fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.

 • 23.00 På innsiden: Bak murene i Russland

  (Inside Russia's Toughest Prisons) Amerikansk dokumentar. Få et innblikk i livet bak murene i Russlands fengsler, fra et fengsel i Sibir, hvor temperaturene kan komme helt ned i 50 minusgrader, til høysikkerhetsfengsler hvor kannibaler, terrorister og seriemordere må tilbringe resten av livet. I Vladimir-fengselet - som med sine 200 år er Europas eldste fengsel som fortsatt er i drift - forteller en domfelt om hvordan han drepte sin svoger fordi han forstyrret datteren mens hun sov. Og i et annet fengsel forteller en kannibal åpent om hvordan han tilberedte og spiste sitt offer.

 • 00.00 Criminal Minds (10)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. FBI-etterforskerne jakter på en drapsmann som opererer i et eksklusivt og lukket naboområde i New Mexico.

 • 00.55 All Worked Up (15)

  (All Worked Up) Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 01.25 All Worked Up (1)

  Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 01.55 Nådeløse innkrevere (6)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.20 Nådeløse innkrevere (7)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.50 M*A*S*H (14)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.15 M*A*S*H (15)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.40 Skolepurken (12)

  (Campus PD) Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. Det brygger opp til en voldsom snøballkrig blant en gjeng alkoholpåvirkede mindreårige.

 • 04.05 Alarm 112 - På liv og død (12)

  (112 - På liv och död) Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

 • 04.50 Disorderly Conduct (216)

  Amerikansk realityserie. I denne serien vises hårreisende kjøring, kollisjoner, narkoarrestasjoner og andre dramatiske situasjoner fanget opp av politiets egne bil- og helikopterkameraer og overvåkningskameraer.

 • 05.35 USAs styggeste tatoveringer (16)
 • 05.35 USAs styggeste tatoveringer (26)

  (Tattoo Nightmares) Amerikansk realityserie. Møt mennesker med de elendigste tatoveringer - fra latterlige til forstyrrende og upassende - som alle søker hjelp for å få rettet dem opp igjen. Hjelperne er tre av de beste i bransjen: Tommy Helm, Big Gus og Jasmine Rodriguez. Se hvordan de dårligste tatoveringer forvandles til de reneste mesterverk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.30 Gullfeber (12) 11.30 Femte gir (5) 12.30 Bilfikserne (11) 13.30 Auction Hunters (1) 14.00 Auction Hunters (2) 14.30 Mythbusters (168) 15.30 Mektige skip (6) 16.30 Hvordan gjør de det? (11) 17.00 Baggage Battles (10) 17.30 Moonshiners (6)

 • 18.30 Auction Hunters (3)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. Som en rakett! (Rock-et to Me!) Allen og Ton er i Hollywood for å finne forsyninger til pantesjappa. Men vil konkurransen om de ettertraktede gjenstandene bli for tøff?

 • 19.00 Auction Hunters (4)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. Ikke sjokk meg (Don't Taze Me Bro) En glamorøs duo byr over guttene. De byr på noe som ser ut som søppel, men får seg en overraskelse. Kan de tjene penger på en eldgammel gjenstand som de får tilslag på?

 • 19.30 Fast and Loud (8)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Flugtag Flyer/voldsom Wayfarer (Flugtag Flyer/Wicked Wayfarer) Gjengen på GMG gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet. Klarer de å få bilene på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

 • 20.30 Bilfikserne (12)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. BMW Z1 (BMW Z1) Bli med når den rutinerte bilforhandleren Mike Brewer og toppmekanikeren Edd China prøver å redde enestående klassiske biler fra å ende hos høggern

 • 21.30 Bilfikserne (6)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. (6) Billegendene Mike Brewer og Edd China tar den største sjansen i karrieren. De skal åpne et verksted på vestkysten i USA, der konkurransen er ekstremt tøff.

 • 22.30 Cars That Rock with Brian Johnson (6)

  (Cars That Rock with Brian Johnson) Porsche (Porsche) Porsche 911 er et ikon blant sportsbiler. I forbindelse med bilens femtiårsjubileum er Brian i Stuttgart for å lære mer om merkets historie.

 • 23.30 Yukon Men (13)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. Vårritual (Rite of Spring) Konflikten mellom Stan og Joey fører til store omveltninger. Samtidig ligger det konfrontasjon i luften når Bob ikke klarer å oppfylle forpliktelsene overfor Charlie.16+

 • 00.30 Mythbusters (178)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Toalettbombe (Toilet Bomb) Adam og Jamie ser på en baderomsbombe fra filmens verden, mens Kari, Tory og Grant drar til himmels for å finne ut om «v-formasjon» fungerer like bra for fly som for fugler.

 • 01.30 Fast and Loud (7)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Rusten Cadillac/Vakker Bel-Air, del 2 (Caddy Rust Bucket/Bel-Air Beauty Part 2) Gjengen på GMG gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet. Klarer de å få bilene på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

 • 02.30 Skjulte skatter (2)

  (Salvage Hunters) Dokumentarserie. (2) Drew Prichard er på jakt etter originale arkitektoniske skatter som ingen vil ha, det være seg en pipe fra et forfallent herskapshus eller en glasskuppel fra en viktoriansk folie.

 • 03.30 Edge of Alaska (3)

  (Edge of Alaska) (3) I Alaskas villmark ligger den tøffeste byen i USA: McCarthy. De 42 personene som er dristige nok til å bo her, må hanskes med elementene for å kunne fortsette nybyggertilværelsen.

 • 04.20 Dual Survival (9)

  (Dual Survival) Realityserie. Etter stormen (After the Storm) Cody og Dave finner forsyninger på et uventet sted i kjølvannet av en orkan. Men ferden mot kysten er preget av insekter som stikker, og Dave ignorerer Codys gode råd.

 • 05.10 Femte gir (5)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (5) Jason er på Island og lærer seg å kjøre offroad-buggy, Tiff tester en ny versjon av Continental GT, og Jonny rengjør en Rolls Royce med en guru som tar opp til £ 5000.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.00 Millionær søker kjæreste (5) 12.00 The Big Bang Theory (2) 12.25 The Big Bang Theory (3) 12.55 Mom (6) 13.20 Sinnasnekker'n (7) 14.20 Ullared (2) 15.15 Baby Daddy (21) 15.45 Cougar Town (2) 16.10 Friends (10) 16.40 Friends (11) 17.10 Two and a Half Men (9) 17.40 Two and a Half Men (11)

 • 18.05 The Big Bang Theory (4)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Raj må finne en ny jobb, ellers blir han sendt tilbake til India. Sheldon derimot har en løsning som innebærer at Leonard og Penny må behandle Howard som et femte hjul på vogna.

 • 18.35 The Big Bang Theory (5)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Sheldon finner ut hvordan det ligger an mellom han og hans likemann, Wil Wheaton fra "Star Trek: The Next Generation". Wolowitz tigger og ber Leonard om at Penny skal spleise ham med en av venninnene hennes.

 • 19.00 Mom (7)

  (Mom) Amerikansk komiserie. (Soapy Eyes and a Clean Slate) Christy prøver å rette opp i fortidens feil. Bonnie bestemmer seg også for å skvære opp med Alvin etter de fryktelige tingene hun gjorde mot ham. Medvirkende:Anna Faris, Allison Janney.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (33)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. (Ep 433 Marine og Tom, Hyggen) I flotte omgivelser på Hyggen bor Martine sammen med Tom og datteren Alva. Området er fantastisk, men det samme kan ikke sies om parets renoveringsobjekt. Selv om de har bodd der siden 2006, er det kun stuen som er tilnærmet ferdig. De har kranglet så mye om oppussingen at Tom tok seg jobb i Gøteborg for å slippe å forholde seg til huset utenom i helgene.

 • 20.30 YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour

  (YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour) Norsk underholdning. I februar inviterte Bård og Vegard Ylvisåker til et utsolgt show i Oslo Spektrum der de spilte flere av sine nye sanger live for første gang. Fansen som ikke fikk billett da, kan endelig få nyte YLVIS i fri utfoldelse med stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

 • 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (3)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (Ep 303 Flomvarsel) Ine gleder seg til venninnen Kristin og mannen kommer på overnattingsbesøk. Simon er filmregissør, og Ine aner en gyllen mulighet til å fremme karrieren sin. Så får Thomas vite noe om Kristin som han gjerne skulle vært uvitende om. Jon har ekteskapsproblemer, men prøver så godt han kan å fikse situasjonen.

 • 22.30 Thomas Giertsen: Helt perfekt (4)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (Ep 304 Driving Miss Daisy) Thomas mister førerkortet etter en uheldig episode på Grønland i Oslo. Eivind tilbyr å skaffe ham en privatsjåfør, og Thomas er fornøyd med løsningen - helt til han oppdager at sjåføren er svart.

 • 23.00 Castle (11)

  (Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. (Till Death Do US Part) Etter at en kvinnebedårer blir drept, mistenker Castle og Beckett at offerets mystiske dobbeltliv er nøkkelen til mordet. Etterforskningen fører til en sjokkerende vending som truer med å ødelegge Ryans bryllup med Jenny. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.

 • 23.55 CSI (7)

  (CSI) Amerikansk spenningsserie. (CSI, år 10) Tredje del av "CSI Crossover"-triologien: Raymond Langston fortsetter søket etter Madeline Briggs. Etterforskningen blir forstyrret når en lokal værmelder blir funnet død utenfor et hotell med en veske som tyder på at hun var involvert i prostitusjon. Når bevisene blir undersøkt finner CSI-teamet sterke forbindelser til Madeline-saken. Hvem drepte værmelderen, og er tiden ute for Madeline?

 • 00.55 Special Victims Unit (8)

  (Special Victims Unit, år 9) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 9) Da liket av ei ung jente blir funnet i parken, er etterforskerne Tutuola og Lake sikre på at dødsfallet er knyttet til slåsskamper. Men nye bevis bringer nye mistenkte fram i lyset, og Lakes empati for dem gjør at saken holdes åpen etter at Cragen og Novak ønsker den avsluttet.

 • 01.50 CSI: NY (13)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 3) Guttunger knuser tilfeldigvis en rute til et tomt lokale og finner en død mann i en blodpøl på gulvet. CSI-teamet finner lukt av rosmarin, champagne og jordbær på åstedet. Hva skjedde før han ble drept, eller etter? Medvirkende:Gary Sinise.

 • 02.40 Body of Proof (13)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. (DADDY ISSUES) Megan stiller spørsmål ved om faren hennes virkelig begikk selvmord, og moren hennes foreslår at hun undersøker de medisinske dokumentene hans for å finne ut mer om hvordan han døde.

 • 03.25 CSI: Miami (2)

  (CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. (CSI Miami, år 4) Et kokeapparat i en båt eksploderer, noe som fører til panikk blant de fire familiemedlemmene om bord. Datteren, Julie, får panikk, og hopper over bord. Til tross for morens innstendige bønn hopper broren Luke etter for å få henne opp av vannet, der det kryr av hai. Men både Julie og Luke forsvinner i dypet...

 • 04.15 Tenåringenes sexliv (3)

  (Joy of Teen Sex, år 2) Britisk livsstilserie. Tenåringenes sexliv er tilbake med mer direkte og til tider sjokkerende avsløringer om tenåringssex. Dr. Anita Sturnham, rådgiver Emma Kenny og sex-ekspert Sam Roddick kommer med ærlige råd og støtte til forvirrede og nysgjerrige tenåringer. (Joy of Teen Sex, år 2) Vi møter en 16 år gammel jomfru som føler seg presset til å ha sex, et tenåringspar som ønsker å piffe opp sexlivet, og en utelivsbaron som ønsker seg mer enn bare one night stands. Samtidig fortsetter 19 år gamle Billie JD Porter å avdekke trender innen tenåringssex, og fokuserer i dag på fetisjer.

 • 05.05 Nikki (11)

  Amerikansk komiserie. Nikki og Dwight er et ungt, nygift par som drømmer om å bli henholdsvis profesjonell danser og fribryter. (Nikki, år 1)

 • 05.30 Nikki (12)

  Amerikansk komiserie. Nikki og Dwight er et ungt, nygift par som drømmer om å bli henholdsvis profesjonell danser og fribryter. (Nikki, år 1)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.00 Seinfeld (32) 11.30 Brooklyn Nine-Nine (19) 12.00 Simpsons (22) 12.30 Simpsons (1) 13.00 Kongen av Queens (164) 13.30 Kongen av Queens (165) 14.00 How I met Your Mother (2) 14.30 How I met Your Mother (3) 15.00 Family Guy (7) 15.30 Family Guy (8) 16.00 Simpsons (20) 16.30 Simpsons (21) 17.00 Kongen av Queens (166) 17.30 Kongen av Queens (167)

 • 18.00 How I met Your Mother (4)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshall oppdager at Robin og Barney er det perfekte paret for dobbeldates og bestemmer seg for å imponere dem. Det blir for mye av det gode, og Barney og Robin prøver å slå opp med dem.

 • 18.30 How I met Your Mother (5)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney prøver å overbevise Robin om å bli amerikansk statsborger, og Ted og Marshalls roadtrip går ikke som planlagt da Lily bestemmer seg for å bli med.

 • 19.00 Family Guy (9)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peters veldig religiøse far kommer for å bo sammen med familien når han blir tvunget til å pensjonere seg etter et langt yrkesliv.

 • 19.30 Family Guy (10)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter får hetta med tanke på tusenårsskiftet og lurer familien til å kansellere alle nyttårsplaner for 1999. For en gangs skyld har han rett, 1. januar 2000 er alle bygninger i verden ødelagt. Det vil si alle bygninger bortsett fra Twinkie-fabrikken - hvor familien setter kurs.

 • 20.00 Simpsons (2)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Homer mottar en kryptisk beskjed om å møte noen på et bestemt sted til en viss tid. Det viser seg at personen er hans ettersøkte mamma.

 • 20.30 Simpsons (3)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. For å stramme inn skolens budsjett bestemmer rektor Skinner seg for å kutte ut gym, forming og musikk. Dette faller ikke i god jord blant elevene.

 • 21.00 Sin City Motors (3)

  (Sin City Motors) Canadisk dokumentarserie. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. Steve gleder seg til å jobbe med en ekte gangsterbil: en Buick fra 1928. Del 3:8

 • 22.00 Agents of S.H.I.E.L.D (13)

  (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? Cal samler noen av de mest begavede agentene inkludert Angar the Screamer og KF Gideon for å ta hevn over Coulson. May tar kontakt med SHIELD-eksmannen Dr. Garners som kanskje kan hjelpe Sky.

 • 23.00 Simpsons (20)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Bart begynner å røyke for å imponere Milhouses kusine Annika, mens resten av familien lærer om bestefars dager i luftforsvaret.

 • 23.30 Family Guy (17)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Lois, Bonnie, Donna og mennene deres reiser på ferie til Bahamas. Mannfolka blir imidlertid snart både overrasket og sinte når de oppdager at det faktisk dreier seg om en ekteskapsrådgivningstur.

 • 00.00 Sirens (2)

  (Sirens) Amerikansk komiserie. Vi følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. For å bevise at de også kan "gi tilbake", lover Johnny og Hank at de skal holde et førstehjelpskurs, men så får de tak i sportsbilletter på fantastiske plasser. Kan de kombinere begge deler? Medvirkende:Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica Mcnamee, Bill Nunn.

 • 00.30 Cops Reloaded (3)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.00 Cops Reloaded (4)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.30 Seinfeld (31)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry tar med seg en PEZ-dispenser til en pianokonsert der kjæresten til George spiller. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 02.00 Seinfeld (32)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerrys nabo forsøker å ta sitt eget liv da han tror kjæresten hans legger an på Jerry. George går til en spåkone og får bekreftet sin bekymring. Elaine må faste før hun skal ta røntgenbilder og starter en massiv spiseorgie tre dager i forveien. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 02.25 Bundy (218)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og kameratene planlegger en TV-kveld med wrestling, men de oppdager snart at konene deres har okkupert fjernsynet for å se en klissete kjærlighetsfilm. Dermed invaderer de rommet til Bud for å se på TV der, med det resultat at de ødelegger Buds hete stevnemøte... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

 • 02.50 Bundy (219)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Under forberedelsene til gjenforeningsfesten på skolen mimrer Kelly og vennene hennes over hvor dårlig de pleide å behandle guttene som var interessert i dem. Nå lurer de på om de fremdeles har draget og kan tiltrekke seg guttene på samme måte som tidligere... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

 • 03.15 Anger Management (13)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlie havner i trøbbel når han hopper i seng med kjæresten til en voldelig innsatt på klinikken og finner ut at den innsatte blir sluppet fri dagen etter. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 03.40 American Dad (131)

  (American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Stan avslører at Francine var utro natta før bryllupet deres. Han prøver derfor å bevise at Hayley ikke er hans biologiske datter og reiser tilbake i tid for å undersøke saken. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.

 • 04.05 Agents of S.H.I.E.L.D (13)

  (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? Cal samler noen av de mest begavede agentene inkludert Angar the Screamer og KF Gideon for å ta hevn over Coulson. May tar kontakt med SHIELD-eksmannen Dr. Garners som kanskje kan hjelpe Sky.

 • 04.50 Cops Reloaded (3)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.15 Cops Reloaded (4)
 • 10.25 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.55 Cupcake-krigen (13) 11.50 One Tree Hill (22) 12.45 Gilmore Girls (2) 13.35 Gossip Girl (15) 14.30 Ugly Betty (11) 15.30 One Tree Hill (23) 16.25 24 timer på legevakten (1) 17.25 Ekstremt vekttap UK (9)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (5)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Veronica, Jimmy og deres fem barn bor i et hus i Rönninge. For tre år siden begynte de å pusse opp kjøkkenet. Jimmy koblet fra ventilasjonssystemet og begynte å rive bærevegger for å få inn mer lys. Når et skap raste ned på badet, og det fikk fuktskader, rev Jimmy ut hele badet. I dag mangler de både penger og tiltak og er desperate etter hjelp. Programleder:Anders Öfvergård.

 • 19.25 Friends (8)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WITH ROSS'S TEETH) Det går rykter om at sjefen til Rachel, Ralph Lauren, prøvde å sjekke opp Phoebe da hun besøkte Rachel på jobb. Ross prøver å imponere daten sin. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.

 • 19.55 Friends (9)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WHERE ROSS GOT HIGH) Chandler bestemmer seg for å få foreldrene til Monica til å like ham når Monica inviterer til Thanksgiving, mens Rachel prøver ut sine noe forvirrede kokkekunster ved å lage en dessert. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.

 • 20.30 Once Upon a Time (23)

  (Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. (Operation Mongoose, Part 2) Forfatteren inngår en allianse med Gold. Emma, hennes foreldre, Kaptein Krok og Regina forsøker å stoppe dem, men det er mørke utsikter for en lykkelig slutt. Henry føler seg kallet til å gjenopprette balansen mellom helter og skurker. Del 2 av 2.

 • 21.30 Ungkaren (9)

  (The Bachelor) Amerikansk realityserie. (Week 8) Etter den tøffe avgjørelsen på roseseremonien i Des Monines, besøker Chris de fire gjenværende damenes hjembyer.

 • 23.20 Åndenes makt (7)

  (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. (Åndenes makt, år 3) Herøya er en idyllisk øy i Steinsfjorden på Ringerike. Her har Oslo Sporveier feriested for sine ansatte. Men i de gamle bygningene på øya er det ikke bare feriegjester som holder hus. Historien om den "grønne mannen" strekker seg langt tilbake i tid, og flere personer har opplevd en skikkelse som beveger seg rundt, mellom og inne i husene. Det er historier om lys som går på og av, dører som åpner seg og ting som forsvinner. Men det viser seg at det er enda mer når man begynner å lete...

 • 00.25 48 timer (11)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Death at Cottonwood Creek) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 01.25 Medium (3)

  (Medium) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og gruoppvekkende kriminalsaker. (TO HAVE AND TO HOLD) Medvirkende:Miguel Sandoval, Jake Weber, Patricia Arquette.

 • 02.20 Cold Case (11)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 4) Jeffries partner kommer med ny informasjon i forbindelse med drapet på en mannlig sanger i 2000 som fører til at saken blir gjenåpnet. Det krever at Rush og en nølende Scotty må reise til Knoxville, Tennessee og utforske countrymusikkens verden. De finner raskt ut at mordet ikke har noe med et trekantdrama å gjøre - alt dreier seg om musikk.

 • 03.20 Once Upon a Time (16)

  (Once Upon a Time) Amerikansk eventyrdramaserie. Emma Swans liv har vært alt annet enn et eventyr. Hun er en 28 år gammel dusørjeger, som har klart seg på egenhånd siden hun ble forlatt som baby. Men når Henry - sønnen hun ga fra seg for ti år siden - finner henne, blir alt snudd på hodet. (Heart of Darkness) Mary Margaret ansetter Mr. Gold som forsvarer da Emma blir tvunget til å arrestere henne for mordet på Davids kone Kathryn. I eventyrverdenen prøver drømmeprinsen å stoppe en urokkelig Snøhvit, som fortsatt merker virkningene av Rumplestiltskins trylledrikk, fra å drepe den onde dronningen. Medvirkende:Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Jared Gilmore, Robert Carlyle, Lana Parilla.

 • 04.20 Ekstremt rot (1)

  (Extreme Clutter) Britisk livsstilserie. Peter Walsh er ekspert på organisering og hjelper mennesker som har altfor mye rot rundt seg. Han leder familiene gjennom den følelsesmessige prosessen det er å komme over materielle ting de er knyttet til. I tillegg setter han fingeren på roten til problemet og utstyrer dem med praktiske verktøy som skal hjelpe dem å leve livet uten rot. (NO ROOM FORM INTIMACY)

 • 05.10 Bortskjemte prinsesser (11)

  (Princess) Kanadisk realityserie. De er unge kvinner som "må" ha designervesker og dyre biler. De lever på familie, venner og lånte penger. Nå får "prinsessene" hjelp til å lære å se på prislappen, og at de ikke kan handle for mer enn de tjener. Det gjør vondt å levere inn kredittkortene, men det er nødvendig. (LAURA)

 • 05.41 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.10 Hell's Kitchen USA (17) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (7) 13.00 Supersize VS. Superskinny (9) 14.00 Masterchef USA (14) 15.00 MasterChef Norge (37) 16.00 Svenske Hollywoodfruer (5) 17.00 Luksusfellen Sverige (12)

 • 18.00 Brannstasjonen (21)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden rykker John Arve, Brynjar og resten av mannskapet ut der det har vært en mistenkelig brann i en ledning til et bolighus. Brigadesjef Sven Kåre må rykke ut til en dramatisk brann på en Mølle i Sandnes sentrum.

 • 18.30 Boligjakten (6)

  (Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. I Boligjakten går ingenting hus forbi når de erfarne eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes hjelper boligkjøpere over hele landet med å finne det perfekte hjem. Å kjøpe bolig er et viktig livsvalg og den største investeringen man gjør. Skal man flytte fra byen, kjøpe bolig for første gang eller gå fra enebolig til leilighet? Våre eksperter hjelper vanlige folk med å finne drømmeboligen i deres nærmiljø. I hver episode blir vi med par, familier og single på ulike visninger i jakten på deres nye hjem. I tillegg får seerne tips og råd fra ekspertene om hva man bør se etter når man leter etter ny bolig, samt hvordan man skal vinne en budrunde. HD. I Boligjakten tar Siri denne uken turen til Telemark og Ibsenbyen Skien for å hjelpe Linda og Roy med å finne drømmeboligen. Paret ønsker seg et utradisjonelt hjem, de drømmer nemlig om å finne en garasje eller et gammelt fabrikklokale som de kan gjøre om til bolig. Siri finner det perfekte objektet, men vil Linda og Roy ha nok penger til å kjøpe det og pusse det opp? Hans Christian er tilbake i Oslo og skal hjelpe førstegangskjøperne Håkon og Kathrine. De møttes mens de studerte på Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås, og nå synes de det er på tide å ta forholdet et steg videre. HD. Tekstet på tekst-tv side 333.

 • 19.30 Norges styggeste rom (21)

  (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Interiørekspert Halvor Bakke får lov til å kjøre bobilen når Jannecke Weeden og snekker Torkel Gjerset drar til Skjetten for å pusse opp et stygt gjesterom, et stygt barnerom, et stygt hobbyrom og en stygg stue. En farmor med seks barnebarn ønsker et fint rom til dem når de kommer på besøk. Et lekent sirkusrom med masse farger og gøyale ting og kostymer er en selvfølge når Halvor får bestemme. Fellesprosjektet for borettslaget er å renovere det gamle treningsrommet.

 • 20.30 Restaurantdrømmen (1)

  (Restaurant Start Up) Britisk kokkeprogram. Restaurantmogulene Joe Bastianich og Tim Love er på jakt etter spennende kulinariske konsepter de tror det kan være verdt å investere tid og penger i. Hver uke får to lag muligheten til å presentere sine ideer. Deretter er neste steg å åpne dørene og la publikum teste konseptene, før alt står og faller på Bastianich og Love. Vil de risikere sine penger for å gi noen muligheten til å sette sin drøm ut i virkeligheten? I sesongpremieren begynner vi med å se på konseptideer rundt etnisk kosemat.

 • 21.30 NCIS: New Orleans (18)

  (NCIS: New Orleans) Amerikansk krimserie. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med. En seiler blir funnet myrdet på en strippeklubb og teamet kobler mordvåpenet til to uløste saker. De oppdager snart at navnene på alle tre ofrene finnes på et veggmaleri i en falleferdig del av byen. Medvirkende:Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, Cch Pounder.

 • 22.30 Paradise Hotel (45)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Tre heldige par våkner opp til finaleuken! Juryen kommer inn og finalistene får en unik mulighet, men hvem av dem tør å benytte seg av den? Noen fra dødsriket kan gjenoppstå…. Det blir fest på kvelden med hele gjengen og gjensynsgleden er stor, men den gode stemningen snur fort om til taktikkprat der gamle feider og nye planer diskuteres.

 • 23.30 Sex og singelliv (82)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie møter Harrys forlover og lar seg forføre, noe hun senere får angre på. Miranda er ikke villig til å innse at Steve har fått seg ny kjæreste og unngår et møte med det nye paret for enhver pris. Samantha blir irritert på seg selv når hun merker at hun har fått Smith på hjernen. Og endelig er det Charlottes bryllupsdag - men ingenting går som hun har planlagt!

 • 00.10 Svenske Hollywoodfruer (5)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Suksesserien "Svenske Hollywoodfruer" er tilbake - denne gangen med mye mer glitter og glamour enn tidligere! Denne sesongen gjør Bond-fruen Britt Ekland entré og vi stifter bekjentskap med nok en hollywoodfrue, nemlig Siv Cotton. Maria Montazami er mer folkekjær enn noensinne og er tilbake på amerikansk jord for å ta hånd om familien. Gunilla Persson har selv storslagne prosjekter på gang. I dagens episode får vi være med på mye action; Britts mislykkede øyeoperasjon, Gunillas søvnløse netter etter sexleketøysfesten og Sivs poledansing.

 • 01.10 Luksusfellen Sverige (12)

  (Lyxfällan) Svensk underholdningsserie. Linda og Johan tror selv de er veldig prisbevisste. Men det er de ikke. Tross gode inntekter så renner pengene vekk på småting som holder kredittkortene varme. Kan Luksusfellens eksperter hjelpe?

 • 02.00 Paradise Hotel (45)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Tre heldige par våkner opp til finaleuken! Juryen kommer inn og finalistene får en unik mulighet, men hvem av dem tør å benytte seg av den? Noen fra dødsriket kan gjenoppstå…. Det blir fest på kvelden med hele gjengen og gjensynsgleden er stor, men den gode stemningen snur fort om til taktikkprat der gamle feider og nye planer diskuteres.

 • 02.45 Kongen av Queens (166)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Det som begynner som en kjempefin reise ender i et mareritt når Doug og Arthur blir tvunget til å bytte fly og ender opp i Pittsburgh istedenfor St. Louis. I tillegg oppdager Doug at Arthur har flyskrekk, så han må prate og berolige ham under hele turen. Carrie, som har gledet seg til å være alene hjemme, får uventet besøk av faren til Doug, Joe. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 03.10 Will and Grace (179)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. På ferie hjemme hos Wills mor Marilyn, sjarmeres Grace av Wills bror, og sin gamle flamme, Sam. Karen blir fascinert av Sams adoptivdatter, mens Jack hjelper Wills tydelig homofile ni år gamle nevø med å organisere og opptre på julearrangementet deres, noe Marilyn er i ekstase over. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 03.35 Will and Grace (180)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Sound of Musics syng-med-musikalversjon har kommet til byen, og ingen er mer begeistret enn Grace. Hun planlegger å gå sammen med Will i matchende kostymer. Karen og Jack forsøker å flykte når hun havner i trøbbel med teatersjefen. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

 • 04.00 Bones (15)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Jacob Broadsky er tilbake med sin egen form for rettferdighet og en sak som vil presse Booths egenskaper i et forsøk på å redde det planlagte offeret.

 • 04.45 Supersize VS. Superskinny (9)

  (Supersize vs. Superskinny) Britisk realityserie. To personer med ekstreme, dysfunksjonelle matvaner må bytte diett. Den ene deltageren er supertynn, mens den andre er alvorlig overvektig. Målet med det fem dager lange diettbyttet er å få de to deltagerne til å innse hvor absurde deres egne matvaner er. Kanskje får eksperimentet dem til å ville leve et sunnere liv? Dr. Christian Jessen veileder deltagerne. Vi får et gjensyn med tre tidligere deltakere. Har de klart å legge de dårlige matvanene på hylla?

 • 05.30 Nanny (73)

  (The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Maxwell forbereder Brightons konfirmasjon, mens Fran gjør seg klar til å dra på cruise. Hun går til en spåkone og får vite at hun vil møte drømmemannen ombord. Dette blir for mye for Maxwell, som tar med seg hele familien og enda noen flere på samme cruise. Medvirkende:Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Ann Morgan Guilbert, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Lauren Lane, Daniel Davis. Regi:Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day, Peter Marc Jacobson.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (9)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderne Gonzo og Whippet prøver å hjelpe en mann som kollapser i sanden på en av verdens travleste strender.

 • 19.55 P3Morgen

  I dag får du se høydepunkter fra tidligere sendinger. Det blir gjensyn med Prebz og Dennis og Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen. Du får og en reprise av Markus sin gitarskole.

 • 20.25 Ahmed og Team Physix

  (4:6) Dokumentarserie. Ahmed fikk forandret livet sitt da han oppdaget sporten street workout. Nå vil han bruke bakgrunnen sin til å hjelpe andre. Metoden er knallhard trening.

 • 20.35 Kremen av Top Gear (3)

  Britisk underholdningsserie.

 • 21.30 Morran og Tobias (13)

  (Morran och Tobias) Svensk humorserie. Morran og sønnen Tobias (42) har bodd sammen det aller meste av livet. Og det er sånn Tobias vil leve: Sove, skite og kjøpe ting på nettet. Men tidligere i år ble hjemmet deres ekspropriert av kommunen. Nå har de fått lov å leie det gamle huset og skal bo der en måned. Morran kjederøyker og filosoferer over livet, mens hun og sønnen går gjennom eiendeler de har samlet gjennom et langt liv. Medvirkende:Johan Rheborg, Robert Gustafsson.

 • 21.35 Bait

  (Bait) Australsk actiongrøsser fra 2012. En gruppe handleglade mennesker blir innestengt på et oversvømt kjøpesenter i Australia etter at en tsunami treffer Queensland-kysten. Kjøpesenteret blir forvandlet til en skrekkens versjon av Sea World når det viser seg at en gigantisk hvithai også svømmer rundt der inne. Medvirkende:Richard Brancatisano, Xavier Samuel, Chris Betts, Sharni Vinson, Simon Edds. Regi:Kimble Rendall.
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 Kremen av Top Gear (3)

  Britisk underholdningsserie.

 • 00.00 Skolen (6)

  Britisk dokumentarserie. Med 62 kameraer plassert overalt på en skole i sju uker får vi observere hva som skjer i klasserommet, i korridorene, på rektors kontor og i kantinen det siste semesteret før eksamen. Søstrene Mollie og Charlotte mener at lærerne ikke alltid har rett. De er svært flinke, men bruker mesteparten av sin energi til å krangle, furte og bråke, i stedet for å arbeide med fagene sine. Det er snart eksamen, men hvis de ikke skjerper seg, må de til rektor.

 • 00.45 P3Morgen

  I dag får du se høydepunkter fra tidligere sendinger. Det blir gjensyn med Prebz og Dennis og Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen. Du får og en reprise av Markus sin gitarskole.

 • 01.15 Jarhead

  Terningkast 4(Jarhead) Amerikansk krigsdrama fra 2005. En selvbiografisk historie, basert på opplevelsene til den tidligere soldaten Anthony Swofford i Golfkrigen i 1991. Medvirkende:Jake Gyllenhaal, Scott Macdonald, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx. Regi:Sam Mendes. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.15 Bondi Beach (9)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderne Gonzo og Whippet prøver å hjelpe en mann som kollapser i sanden på en av verdens travleste strender.

 • 03.35 Redd menig Osen (4)

  Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen er pasifist, 40 år og utrent. Han liker ikke friluftsliv og har problemer med autoriteter. Nå skal han inn i militæret for å finne ut hva som får unge kvinner og menn til å risikere liv og helse for konge og fedreland. Hvordan skal dette gå? Vil han takle de fysiske utfordringene? Vil en gammel militærnekter klare å adlyde ordre? Menig Osen er på Norges nyeste militærleir, Hærens befalskole på Rena. Han leder en tropp i en simulert gisselsituasjon og får styre en krigsvogn. Are møter også en veteran fra Afghanistan og får kjeft fordi han går med hendene i lomma.

 • 04.05 Vinn eller forsvinn (5)

  Norsk dokumentarserie. Et ærlig innblikk i den norske idrettshverdagen i overgangen fra barne- til ungdomsidretten, når alvoret setter inn. Fem unge følges i drømmen om å stå på pallen og når barnedrømmer brister. Den drømmen deler han med resten av kameratgjengen på Oppsal IL. Håndballjentene fra Vestli IL skal møte topplag fra hele landet på PW Cup. Taminas trener blir sint på jentenes manglende fokus. Cheerleaderne satser på medalje i NM, til tross for Camillas brukne tommel. Thomas håper på plass på 1.-laget når de går fra 7-er til 11-er fotball. Den drømmen deler han med resten av kameratgjengen på Oppsal IL. Håndballjentene fra Vestli IL skal møte topplag fra hele landet på PW Cup. Taminas trener blir sint på jentenes manglende fokus. Cheerleaderne satser på medalje i NM, til tross for Camillas brukne tommel.

 • 04.45 Teenage Boss (5)

  Norsk serie om ungdom og penger. Hva skjer hvis tenåringen i familien får bestemme over alle pengene? Det er når man er ung man trenger penger, synes Amalie 15 år fra Sarpsborg. Hvordan går det når hun får ansvaret for familiens økonomi i en hel måned?

 • 05.45 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php