Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
«Bølgen» kan vinne Oscar

«Bølgen» kan vinne Oscar

Må danke ut 80 andre filmer for å sikre seg den gjeve statuetten. Les mer

Siste filmtrailere

Anmeldelse: «The Walk»

Anmeldelse: «The Walk»

Robert Zemeckis' linedanserdrama er en interessant regiøvelse og en høyst besynderlig spillefilm. Les mer

Anmeldelse: «Villmark 2»

Anmeldelse: «Villmark 2»

«Villmark 2» er visuelt intelligent, men langt mindre smart hva gjelder plott og tematikk. Les mer

Anmeldelse: «Pan»

Anmeldelse: «Pan»

En utradisjonell og uinspirert tolkning av Peter Pan. Les mer

Anmeldelse: «Sorte sjeler»

Anmeldelse: «Sorte sjeler»

En finstemt, utradisjonell og høyst severdig mafiafilm. Les mer

Anmeldelse: «Transporter: Refueled»

Anmeldelse: «Transporter: Refueled»

Jason Stathams fravær er bare ett av «Transporter: Refueled»s mange problemer. Les mer

Anmeldelse: «Pust»

Anmeldelse: «Pust»

17-årige Charlie tåler lenge hånden som rører uggent, men også bak en flink pikes annet kinn venter tennene. Alt om TV-kvelden

10.45 Nobels Fredspris kunngjøring 2015 12.30 Glimt av Norge 12.45 Drømmen om dyrehagen (4) 13.40 Filmavisen 1962 13.50 Hygge i Strömsö (4) 14.30 Som au pair i London (1) 15.00 NRK nyheter 15.15 Top Gear (1) 16.05 P3Morgen 16.35 Bondi Beach (6) 17.00 NRK nyheter 17.15 Sånn er jeg, og sånn er det 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Norge Rundt

 • 18.15 Under hammeren (7)

  Dansk serie. Mye står på spill når alt fra blomster og kveg til fine antikviteter og konkursbo skal auksjoneres bort rundt omkring i Danmark. Det er ikke alltid auksjonshusene ønsker stor innkomst av varer. På landbruksauksjonen mangler det en kalv.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Norge Rundt

  Distriktenes magasin.

 • 19.55 Norges smarteste (7)

  (Norges smarteste) Norsk underholdningsserie. Nå skal noen av landets skarpeste hjerner konkurrere om den gjeve tittelen Norges smarteste. 25 usedvanlig kloke deltakere skal gjennom spennende og utfordrende konkurranser hvor de vil bli testet i matematiske, logiske, musikalske og lingvistiske evner. De må også bevise at de har en sylskarp observasjonsevne når de må holde oversikt over alt fra hip hop-dansere, mattestykker og rebuser, til søsken og kjærestepar. I kveldens semifinale konkurrerer fem deltakere om de to siste finalebilettene. For å komme så langt må de blant annet skjerpe sansene når Oslo Turnforening entrer scenen. Programleder:Nadia Hasnaoui.

 • 20.55 Nytt på nytt (7)

  (Nytt på nytt) Underholdningsprogram. Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Johan Golden og Pernille Sørensen. Gjester denne uken er Ellen Holager Andenæs og Jørn Holme. Programleder:Jon Almaas.

 • 21.25 Skavlan

  (Skavlan) Til Skavlan kommer Sindre Finnes som er gift med statsminister Erna Solberg. Andre gjester er Leif GW Persson, Ebba Witt Brattström og Monika Körra. Elias står for musikken. Programleder:Fredrik Skavlan.

 • 22.25 Norskov (3)

  (Norskov) Dansk politiserie fra 2015. Politimannen Tom Noack vender hjem til Norskov for å rydde opp i byens narkomiljø. Oppgaven blir ikke så enkel som Tom har trodd, for mennesker han bryr seg om havner i søkelyset. Casper hjelper borgermesteren Martin med å få klimahavnprosjektet tilbake på skinner, og nå skylder Martin Casper en stor vennetjeneste. Toms etterforsking av narkotikamiljøet i byen går fremover, og han blir klar over at det er mye større enn først antatt. Medvirkende:Marijana Jankovic, Thomas Levin, Henrik Birch.

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 Karl Johan (4)

  (Karl Johan) Humortalkshow ledet fra Karl Johans gate. Erik Solbakken og Hasse Hope fortsetter sitt talkshow med mannen i gata. Stort sett befinner de seg på Karl Johan i Oslo, men denne sesongen tar de også turen til USA og Gran Canaria. Programleder:Erik Solbakken, Hasse Hope.

 • 23.50 Gjengangerne (6)

  (Les Revenants) Fransk dramaserie. Strømmen forsvinner fra landsbyen. Pierre danner en gruppe rundt Camille som nå blir sett på som en slags profet. Medvirkende:Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme.

 • 00.45 Eric Claptons gitarfestival i Madison Square Garden (2)

  Amerikansk konsert. New York var på vårparten i 2013 åsted for gitarkongens fjerde veldedighetskonsert siden 2004. På scenen bidro en rekke plekterglade kolleger som John Mayer, B.B. King, Gary Clark Jr., Jeff Beck, Gregg Allman og Keith Richards. På scenen bidro plekterglade kolleger som Gregg Allman, Vince Gill, Albert Lee, Jeff Beck og Gary Clark Jr.

 • 01.40 Sofa (2)

  (Sofa) Norsk underholdningsprogram fra 2015. Bli med inn i stuene til ni familier, og se på de se på TV. Hva blir de opprørte av, hva får dem til å drømme seg bort, brøle av latter eller til å bli rykende uenige? I Sofa er det folket selv som avgjør hva som er godt eller dårlig TV.

 • 02.05 Skyggen

  Terningkast 5(The Ghost Writer) Britisk thriller fra 2010. En skribent tar på seg et meget spesielt oppdrag; han skal fullføre memoarene til en tidligere statsminister. Han oppdager fort at dette er en utfordrende og farlig jobb. Medvirkende:Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall. Regi:Roman Polanski. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.10 Viva Hate (1)

  (Viva Hate) Svensk dramaserie. Indierockbandet Viva Hate gjør innbrudd i en musikkforretning for å skaffe seg utstyr. På vei fra åstedet redder Daniel livet til Fanny, som har tenkt å hoppe fra en bro. Viva Hate har sin første konsert i Morgans leilighet. Etter nok en lyssky jobb for gangsteren Sören havner Daniel i arresten mens bandet skal på scenen i en rockekonkurranse. Medvirkende:Tom Ljungman, Wilhelm Johansson, Mandus Berg, Johannes De Lima, Anna Åström, Lena Endre, Anastasios Soulis. Regi:Jens Lien.

 • 05.10 Top Gear (1)

  Britisk bilserie. De kjente programlederne drar til Italia for å gå på motorshow. Der konsenterer de seg om en Lamborghini Aventador, en McLaren MP4-12C og en Noble M600. Showet er kjempedigert! Og det går fort unna. Programleder:Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.15 Distriktsnyheter Nordland 12.30 Distriktsnyheter Nordnytt 12.45 Debatten 13.40 Urix 14.00 Selskapet (4) 14.30 Hotellenes hemmeligheter (7) 15.15 Forbrukerinspektørene 15.45 Nomino (6) 16.15 Med hjartet på rette staden (2) 17.00 Derrick (12)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Den andre dimensjon (7)

  Da. dokumentarserie. Kristian Leth legger ut på åndelige eventyr sammen med spennende mennesker.

 • 19.30 Nøkkelen til suksess (3)

  Portrettserie. De jobber på legendariske scener og samarbeider med verdenseliten. Møt fire norske kunstnere som har tatt steget ut av Norge, og gjort verdensomspennende suksess. Tora Augestad (Tora Augestad) Ninja Benneche møter Tora Augestad som drømte seg inn i musikkteatret og endte opp i spotlighten i Berlin.

 • 20.00 Hvem tror du at du er? (7)

  (Hvem tror du at du er?) Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Når Odd Nordstoga bestemmer seg for å bli bedre kjent med sin mormors mørke side, fører det ham blant annet ut på en spennende og følelsesladet reise til en av Europas kulturelle hovedsteder.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Foad

  No. kortfilm, 2014. Foad bor i en kystby i Marokko og livnærer seg av alle slags småjobber for å overleve. Mange flyktninger fra hele Afrika samles i denne kystbyen og betaler mange penger for komme seg over til Europa i en båt. Foad ser en forretningsmulighet i flyktningene.

 • 21.35 Det begynte i Polen (2)

  (Poland 1939 - The Invasion) Tysk-polsk dokumentar i to deler. Hitlers invasjon av Polen i 1939 påførte det polske folk år med ufattelige lidelser. Jøder ble samlet i ghettoer, andre ble fengslet og satt til tvangsarbeid og tvangsflyttet for å gi plass for tyske nybyggere. Hundretusener ble ofre for den nazistiske drapsmaskinen. I del to av denne serien fortelles noen av de nesten glemte historiene deres.

 • 22.25 Aksjon Ipcress

  Terningkast 4(The Ipcress File) Britisk thriller fra 1965. En rekke ledende vitenskapsmenn blir kidnappet, for så å dukke opp noen dager senere. Men hver og en av vitenskapsmennene har blitt hjernevasket og er derfor helt ubrukelige i arbeidet sitt. Britene sender agent Harry Palmer til å etterforske saken. Harry er derimot overrasket over å få et slikt oppdrag (med tanke på bakgrunnen hans), og tror han har blitt utvalgt fordi han kan ofres. Medvirkende:Michael Caine, Nigel Green, Guy Doleman. Regi:Sidney J. Furie.
  Les mer i filmbasen

 • 00.10 Walkabout (4)

  Norsk reisedokumentar. Pennsylvania, Ohio og Michigan. En gang kjent som USAs mektige "stålbelte", som la grunnen for landets makt og rikdom. I dag står bare restene igjen. Nils & Ronny reiser 4000 km gjennom det som nå kalles "Rustbeltet", i et monster av en bil med 760 hk under panseret, og møte Allan som bor alene i verdens største nedlagte fabrikk, snubler innom en lama-farm på randen av ruin, og ender tilslutt midt oppe i en bisarr djevelutdrivelse.

 • 00.50 Romerrikets vekst og fall (6)

  Britisk dokudrama. En svak keiser som ikke holdt ord og svek sine allierte ble Romerrikets undergang. Vi følger det mektige imperiets fall.

 • 01.40 Selskapet (4)

  Programmet som vrir og vender på kulturen for å finne ut hvor vi står, og hvor vi går. Programleder:Nina Stensrud Martin.

 • 02.10 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.25 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.40 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.50 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.05 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.15 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.30 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.45 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.55 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.10 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.25 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.35 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.50 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.00 Fingrene av fatet (32) 12.30 Heder og Hammer (32) 13.00 Bolighjelpen (23) 14.00 Hvem bryr seg (7) 14.30 TV 2 hjelper deg (7) 15.00 En moderne familie (18) 15.30 En moderne familie (19) 16.00 Home and Away (135) 16.30 Home and Away (136) 17.00 Solsidan (6) 17.30 Fingrene av fatet (32)

 • 18.00 Kollektivet (14)

  Underholdningsprogram. Kollektivet kickstarter torsdagskvelden med skjetsjer, humor og tøys, rettet mot folk som liker humor og tøys.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Nabolaget (35)

  Norsk underholdningsprogram. Gunhild Dahlberg og Marte Sveberg tar deg med til et sted i Norge der noen har vunnet én million kroner i tipping. Programlederne møter folk som bor der, og får vite hva som er spesielt med å bo på det stedet. Med på turen er også Alex Rosén, som har fått jobben med å dele ut premien til den heldige vinneren. Programleder:Gunhild Dahlberg, Marthe Sveberg.

 • 19.30 Dyrepasserne (11)

  Norsk dokumentarserie. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Dvergkrokodillen Nille har ikke spist på fem måneder. Dyrepasser Trygve skjønner ikke hvorfor hun ikke vil ha favorittmåltidet sitt som er rotte. Noe må gjøres. Samtidig suser noen ubestemmelige skygger over himmelen, og dyrepasserne forstår ikke hvorfor maten til pandaene forsvinner.

 • 20.00 Norske talenter (11)

  (Norske talenter) Norsk underholdningsprogram. Konkurransen der alle kan delta med hvilket som helst talent. Årets dommerpanel består av Mia Gundersen, Linn Skåber, Suleman Malik og Bjarne Brøndbo. Etter mange auditions og nye utvelgelser er det nå duket for å plukke ut de siste deltagerne til semifinalene i Norske talenter i år. Over 200 ulike opptredener har stått på scenen rundt 90 av dem gikk videre til dommerutvelgelse og nå skal de siste av totalt 54 deltagere plukkes ut til semifinalerundene som starter fredag 16. oktober. Programleder:Solveig Kloppen.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Norske talenter (11)

  (Norske talenter) Norsk underholdningsprogram. Konkurransen der alle kan delta med hvilket som helst talent. Årets dommerpanel består av Mia Gundersen, Linn Skåber, Suleman Malik og Bjarne Brøndbo. Etter mange auditions og nye utvelgelser er det nå duket for å plukke ut de siste deltagerne til semifinalene i Norske talenter i år. Over 200 ulike opptredener har stått på scenen rundt 90 av dem gikk videre til dommerutvelgelse og nå skal de siste av totalt 54 deltagere plukkes ut til semifinalerundene som starter fredag 16. oktober. Programleder:Solveig Kloppen.

 • 22.15 Senkveld med Thomas og Harald (7)

  Underholdningsprogram. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Programleder:Thomas Numme, Harald J. Rønneberg.

 • 23.20 Det er lov å være blid med Else (4)

  Norsk talkshow. I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Åsne Seierstad er ukens gjest hos Else, og har tatt personlighetstest som utgangspunkt for praten. Programleder:Else Kåss Furuseth.

 • 23.50 Eurojackpot (41)

  Trekningen ledes av Thomas Engeset og Gine Margrethe Larsen. 17 land er med i spillet, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten. En nordmann vinner i hvert program opplevelser som turer til stillehavsøyer, møter med superstjerner, privatfly og luksusliv. Programleder:Thomas Engeset, Gine Margrethe Larsen.

 • 00.05 Hæsjtægg (4)

  Norsk humordramaserie. Å ha en blogg er ikke så enkelt som en skulle tro. Det er en 24-timers jobb. I humordramaserien Hæsjtægg følger vi seks forskjellige bloggere som alle har til felles at livet sirkulerer rundt bloggen deres. Thale tester ut "Thigh gap på fem minutter". Livsstilsblogger Tina Yvonne lager et veldedighetsinnlegg med en uteligger i Oslo. Naturblogger Bård får noen nye venner på campingtur. Videoblogger Thale har funnet på et triks for å få tynnere lår. Og pappablogger Robert er på besøk i barnehagen for å finne ut om Vilhild skal gå der. Medvirkende:Laila Goody, Jakob Oftebro, Mariann Hole, Morten Ramm, Mattis Herman Nyquist, Iben M. Akerlie.

 • 00.35 Kollektivet (14)

  Underholdningsprogram. Kollektivet kickstarter torsdagskvelden med skjetsjer, humor og tøys, rettet mot folk som liker humor og tøys.

 • 01.05 Elsk meg eller stikk

  Terningkast 4(Something to Talk About) Amerikansk dramakomedie fra 1995. Grace har et perfekt liv, men en dag begynner fasaden å slå sprekker. Hun ser sin mann kysse en annen kvinne, og dermed begynner hun å se på sin tilværelse med nye øyne, og blir oppsatt på at ektemannen fortjener en lærepenge. Forandringer må til, og Grace tar kommandoen for en prosess som får langt større ringvirkninger enn hun selv hadde forestilt seg på forhånd. Medvirkende:Julia Roberts, Dennis Quaid, Robert Duvall. Regi:Lasse Hallström. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.50 Streets of Blood

  (Streets of Blood) Amerikansk thriller fra 2009. Partneren til politimannen Andy Devereaux blir funnet død i New Orleans etter orkanen Katrina, og sammen med Stan Green skal han forsøke å løse saken. Under etterforskningen blir en narkoetterforsker myrdet av to korrupte politimenn. Psykologen Nina Ferraro har påfølgende intervjuer med Andy, Stan og de to politimennene. I mellomtiden etterforsker FBI, ledet av agent Brown, korrupsjon i politiet. Medvirkende:Val Kilmer, 50 Cent, Sharon Stone, Michael Biehn, Jose Pablo Cantillo. Regi:Charles Winkler. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.25 Endelig hjemme! (9)

  (Coming Home) Amerikansk dokumentarserie. Vi blir med når militært personell vender hjem fra fronten og gjenforenes med sine kjente og kjære. En soldat vender hjem og overrasker døtrene sine med en å sende en prosesjon av 400 motorsykler til skolen deres.

 • 05.10 What Went Down (20)

  Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

 • 05.30 Solsidan (3)
 • 05.15 Hawaii Five-0 (18)

  Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. MCGarrett bestemmer seg for å ta imot Joes hjelp når Danny og Chin blir arrestert for tidligere og svært alvorlige synder. Medvirkende:Scott Caan, Alex O'Loughlin, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.05 Besatt av bil (4) 12.35 Fraktekrigen (1) 13.05 Fraktekrigen (2) 13.35 Smallville (15) 14.30 Smallville (16) 15.30 American Ninja Warrior (20) 16.30 Fraktekrigen (3) 17.00 Fraktekrigen (4) 17.30 Cash Cowboys (11)

 • 18.30 Besatt av bil (5)

  (Counting Cars) Amerikansk bilserie. Danny Koker og gjengen på «Count's Kustoms» restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. Gjengen får endelig mulighet til å jobbe med Dannys berømte Super Fly Cadillac, men Kevin kjenner ingen kjærlighet til bilen. Bestefar vinner en storgevinst i poker, men mister en ny motorsykkelavtale.

 • 19.00 Ekstreme utfordringer (3)

  (Strangers in Danger) Amerikansk realityserie. Vi følger de spenningssøkende vennene Mike "Rooftop" Escamilla og Zach "Catfish" Yankush verden rundt på jakt etter fullstendig ville, ekstreme og sære utfordringer i landene de besøker. Catfish og Rooftop drar til Thailand, og må kjempe i den lokale kampsporten Muay Thai. De ender i krangel med cobraslanger, og spiller fotball med elefanter!. Programleder:Zack Yankush, Mike Escamilla.

 • 19.30 Xtreme Waterparks (1)

  (Xtreme Waterparks) Amerikansk dokumentarserie. Bli med inn i de mest spektakulære vannparkene verden rundt. På New Zealand.Vi sjekker ut spektakulære vannparker på New Zealand!

 • 20.00 Criss Angel: BeLIEve (8)

  (Criss Angel Believe) Amerikask realityserie. Vi følger magikeren Criss Angel og hans team i ti episoder med hasardiøse stunts. Criss hedrer et av Houdinis klassiske triks, ved å henge fra bena iført to tvangstrøyer og en vekt hengende rundt nakken. Criss trener også med Randy Couture og besøker barndomshjemmet hvor han avslører sin aller første tryllekunst.

 • 21.00 Mission Impossible 3

  Terningkast 5(Mission: Impossible III) Amerikansk-tysk action fra 2006. Agenten Ethan Hunt har trukket seg tilbake fra aktiv tjeneste i den hemmelige organisasjonen IMF - Impossible Mission Force - og tjenestegjør nå som mentor og trener for kommende agenter. Han tenker å gifte seg med sitt livs kjærlighet, Julia, som lever lykkelig uvitende om hva Ethan egentlig gjør i jobben. Men så blir Hunt kalt tilbake i tjeneste og satt opp mot sin tøffeste motstander noensinne, Owen Davian, en samvittighetsløs våpensmugler med verden som sitt virkefelt. Medvirkende:Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Keri Russell. Regi:J.J. Abrams. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 Love/Hate (4)

  (Love/Hate) Irsk spenningsserie fra 2011. Et fryktløst drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. Stemningen i gjengen er høy når Trish får en baby første juledag. Rosie har kommet tilbake til Dublin, og Darren blir forelsket i henne igjen. Men krigen mellom gjengene pågår fortsatt, og John Boy beordrer Tommy til å drepe Fran. Medvirkende:Charlie Murphy, Tom Vaughan-Lawlor, Killian Scott.

 • 00.35 CIA Declassified (8)

  (CIA Declassified) Britisk dokumentarserie fra 2013. Topphemmelige, amerikanske oppdrag fra CIA blir undersøkt. Vi får en gjenskapelse av CIAs jakt på og pågripelse av den marxistiske revolusjonæren og geriljalederen Che Guevara.

 • 01.35 På innsiden: Sex til salgs

  (Sex for Sale: American Escort) Amerikansk dokumentar fra 2011. Verdens eldste yrke er nå en blomstrende svart økonomi, med en arbeidsstyrke som kun er en internett-tilkobling og en telefonsamtale unna. Den prisbelønte journalisten Mariana van Zeller oppsøker hjertet av den amerikanske eskorte-industrien i Las Vegas.

 • 02.35 Halt and Catch Fire (4)

  (Halt and Catch Fire) Amerikansk dramaserie fra 2014. Tidlig i 1980-årene får hjemmedatamaskinen sitt første store gjennombrudd. Entreprenør og tidligere IBM-sjef Joe MacMillan satser djervt og rekrutterer en dataingeniør og et ungt geni. Målet er å utvikle en helt ny type PC som kan utfordre verdens mektigste dataselskap. Cameron blir nesten ferdig med BIOS-programmet. Når en krise truer hele prosjektets framtid, må alle anstrenge seg til det ytterste for å finne en løsning. Medvirkende:Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis.

 • 03.30 Håndverkere fra helvete (5)

  (Catch a Contractor) Amerikansk realityserie. Huseiere får hjelp til å rydde opp i rotet som udugelige og skruppelløse håndverkere har etterlatt seg. Programleder Adam Carolla, entreprenøren Skip Bedell og hans kone Alison Bedell, som er privatetterforsker, sporer opp de skruppelløse håndverkerne og konfronterer dem. Håndverkerne får mulighet til å gjøre jobben på nytt, men da nøye overvåket av Adam og Skip. Adam og Chase tar opp jakten på to gamle kjenninger, samtidig som de forsøker å hjelpe en alenefar med å ferdigstille den ultimate "mannehulen". Programleder:Adam Carolla.

 • 04.20 Verdens sterkeste mann 2014 (2)

  Styrkesportkonkurranse. 30 av de sterkeste mennene i verden er samlet i Los Angeles for å sloss om den gjeveste av alle titler: Verdens sterkeste mann! Islendingen Hafthor Julius Bjørnsson er en av favorittene i gruppe 2. Klarer den gigantiske islendingen å hamle opp med JF Caron fra Canada og stjerneskuddet fra verdens sterkeste mann 2013, Robert Oberst fra USA?

 • 05.10 Alarm 112 - På liv og død (36)
 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.30 Femte gir (10) 12.30 Bilfikserne (1) 13.30 Amatøreksperimenter (3) 14.30 Mythbusters (5) 15.30 Mektige skip (1) 16.30 Hvordan den lages (24) 17.00 Alaska: The Last Frontier (14)

 • 18.00 Auction Hunters (5)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. Kun kontanter (Cold Hard Cash) Auksjonarius gir gjengen en utfordring under et kontainersalg i Anchorage. Vil innholdet i de store enhetene være snillere mot lommebøkene deres?

 • 18.30 Outback Truckers (2)

  (Outback Truckers) Australsk dokusåpeserie. (2) Det er ettermiddag i Perth, og Dions enorme konvoi må ut av byen før solnedgang. Steves oppdrag henger i en tynn tråd - alt avhenger av hvordan telefonsamtalen med mekanikeren går.

 • 19.30 Fast and Loud (12)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Veien til Barrett Jackson - del 1 (Road to Barrett Jackson - Part I) GMG-gjengen pusser opp flere rustne relikvier. Klarer de å få bilene tilbake på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

 • 20.30 Bilfikserne (2)

  (Wheeler Dealers) Ford Escort Mk1 (Ford Escort Mk1) Mike får tilslag på en tredørs Mk1 til 4500 pund på en internettauksjon. Vil Edds tilpasninger og forbedringer gi nytt liv til den elskede 70-tallsbilen?

 • 21.30 Combat Dealers (4)

  (Combat Dealers) Smell og bomber (Bangs and Bombs) Bruce tar med rikingen Hus til Tyskland. De blir imidlertid bekymret når de finner en atomkjerne fra et nazi-laboratorium.

 • 22.30 Street Outlaws (1)

  (Street Outlaws) Dokumentarserie. Midnattsløp (Midnight Riders) Få med deg Oklahoma Citys kjappeste gatebilracere når de konkurrerer. Det er løpsdag og spenningen fører til slåsskamper, noe som etterlater seg sjokkbølger.

 • 23.30 Kodiak (3)

  (Kodiak) Legenden falmer (Faltering Legend) Etter to vellykkede uker må Bob og Ernie skille lag idet to nye jegere ankommer Kodiak. Rob må bestemme seg for om han vil ta over familiebedriften eller ikke.

 • 00.30 Mythbusters (70)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Spesialsending (Holiday Special) Gjengen tester kalkunmyter, inkludert denne: kan kalkuner stekes med en mikrobølgeradio? Og vil Viagra, hårspray eller blekemiddel forhindre at juletreet mister nålene sine?

 • 01.30 Fast and Loud (12)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Veien til Barrett Jackson - del 1 (Road to Barrett Jackson - Part I) GMG-gjengen pusser opp flere rustne relikvier. Klarer de å få bilene tilbake på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

 • 02.30 Hva kan gå galt? (2)

  (What Could Possibly Go Wrong?) Fast i kvikksanden (Quicksand Quagmire) Ved hjelp av sunt bondevett og rå makt forsøker vennene Grant Reynolds og Kevin Moore å finne ut hva som gikk feil i de mest spektakulære tabbevideoene på nettet.

 • 03.30 Amatøreksperimenter (1)

  (You Have Been Warned) Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Eksperimenter i hjemmet (Home Hacks) Her får du se løp med motorsykler med sidevogn, en mann som gir vennene skyss med en hjemmelagt Iron Man-drakt, et fly uten vinger og et robotinsekt.

 • 04.20 Gullfeber (8)

  (Gold Rush) Dårlig stemning (Bad Blood) Mannskapet befinner seg dypt nede i en økonomisk avgrunn. Den erfarne gruvearbeideren "Dakota" Fred tror han har løsningen, men spenningen blir amper når ting ikke går som de skal.

 • 05.10 Femte gir (10)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (10) Vicki kjører mot et jagerfly i den splitter nye Porsche Boxster, og Jason prøver den nye utgaven av legendariske Audi S8 super saloon.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.25 The Big Bang Theory (19) 12.50 World's Funniest Videos Top 10 Countdown (3) 13.20 Sinnasnekker'n (24) 14.20 Ullared (5) 15.20 Cougar Town (14) 15.50 Mom (11) 16.15 Friends (20) 16.45 Friends (21) 17.15 Two and a Half Men (7) 17.40 Two and a Half Men (8)

 • 18.05 The Big Bang Theory (20)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Når Leonard og Penny ikke snakker til hverandre, gjør Sheldon alt han kan for å gjøre begge glade.

 • 18.35 The Big Bang Theory (21)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Leonard og Sheldon konkurrerer om oppmerksomheten til en kjent kvinnelig fysiker, Dr. Elizabeth Plimpton.

 • 19.00 World's Funniest Videos Top 10 Countdown (4)

  (World's Funniest Videos Top 10 Countdown) Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. (A Walk on the Wild Side) Dette programmet teller ned de ti beste klippene med rare skapninger og ville beist.

 • 19.30 World's Funniest Videos Top 10 Countdown (5)

  (World's Funniest Videos Top 10 Countdown) Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. (Getting There is Half the Fun) Dette programmet teller ned de ti beste klippene med situasjoner der det hadde vært bedre å gå.

 • 20.00 Montebello camping (1)

  (Montebello camping, sesong 1) Norsk dokusåpe. I denne dokusåpen blir vi med et knippe norske campere på ferie til campingplassen Montebello. Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. Her blir vi blant andre kjent med Snefrid og Erik som elsker katter og antikviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften av Montebello, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie. (Montebello camping, sesong 1) Campingparet Snefrid og Erik bygger ut spikerteltet sitt. Erik står for byggingen, men ikke uten innblanding fra kona Snefrid, som liker å ha en finger med i spillet. Senere går Snefrid sin daglige luftetur med katten Pelle som av en eller annen grunn alltid trekker til den samme eksotiske krydderbusken. Daglig leder Lars Christian viser oss rundt og vi blir kjent med markedsdirektør og plassanviser Tom, som ivrig dirigerer campingturistene fra rullestolen sin. Vi møter også vaktmester Sverre som erfarer at det ikke alltid er like lett å kommunisere med walkietalkie. Det nyforelskede paret Hans og Monika nyter sommeren med Monikas 14 år gamle sønn Ole Martin, som også er stormende forelsket i nabovognas datter Helene. Norsk-amerikaneren Ulf Arne og hans norsk-polske kone Bernadette ruller inn på plassen med sin helt spesielle astronautcampingvogn samtidig som bestevennene Preben og Joakim, ikke helt uten problemer, parkerer sin gamle lånte campingvogn like ved.

 • 21.00 Kjendiskveld med Magnus Devold (5)

  (Kjendiskveld med Magnus Devold) Norsk underholdningsprogram. Magnus Devold lager kjendisnyheter slik kun amerikanerne har laget dem til nå og nekter å sitte passiv og vente på de gode sakene. (Kjendiskveld med Magnus Devold, sesong 1) Etter fire år som praktikant i "I kveld med YLVIS" får Magnus Devold endelig sitt eget humorprogram på TVNorge. Han skal lage kjendisnyheter slik kun amerikanerne har laget dem til nå. Magnus Devold nekter å sitte passiv og vente på de gode sakene. Bevæpnet med null integritet går han ikke av veien for å finne på sine egne nyheter. Programleder:Magnus Devold.

 • 21.30 En helt vanlig dag (4)

  (En helt vanlig dag) Norsk underholdningsserie. Hvor morsomt kan det egentlig bli når norske komikere gjør relativt hverdagslige ting? Det skal Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen finne ut av i TVNorges nye humorsatsing «En helt vanlig dag». Med seg har de fått Morten Ramm, Linn Skåber, Else Kåss Furuseth, Espen Eckbo, Are Kalvø, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer. (Else Kåss Furuseth) På en helt vanlig dag med Else Kåss Furuseth skal Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson hjelpe til med å rydde i boden hennes. Else ikke så glad i å kaste ting. Hun er særlig knyttet til et lakse-fat formet som en laks, et kunstbilde laget av knust porselen og ødelagt bestikk. Vi møter også Norges mest effektive flyttebyrå og Henrik viser sin variant av «Helt perfekt» - «Godeste Thodesen». Programleder:Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen.

 • 22.00 Brille (5)

  (Brille) Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. (Brille, sesong 3) Denne ukens panel består av Tore Sagen, Live Nelvik og Christopher Schjelderup. Programleder:Harald Eia.

 • 23.00 The Graham Norton Show (1)

  (The Graham Norton Show, sesong 18) Britisk talkshow. (Matt Damon Jessica Chastain Bill Bailey The Weekend) Matt Damon, Jessica Chastain, Bill Bailey og The Weekend er gjester hos Graham Norton i kveld. Programleder:Graham Norton.

 • 00.00 CSI (17)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (LONG ROAD HOME AKA DEAR MR. FANTASY) En rockegroupie blir drept og en prostituert forsvinner. CSI-teamets etterforskning avdekker at begge to er knyttet til et mystisk band. Gene Simmons gjestespiller i denne episoden.

 • 00.55 Castle (8)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (Castle, år 3) Mens de etterforsker drapet på en t-banearbeider som ble funnet i Central Park, avdekker Castle og Beckett voldelig bortføring av en ung gutt. For å redde guttens liv, må de finne motivet for bortføringen.

 • 01.45 Special Victims Unit (18)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (CRIMINAL STORIES) En anerkjent journalist blir med teamet under etterforskningen av en voldtektssak. Offeret er en muslimsk jente, og journalisten mener at saken er en stor bløff. Når saken får mye spalteplass i avisen, frykter Benson at voldtektsmannen vil gå fri. Medvirkende:Mariska Hargitay, Tracy Ice-T Marrow, Richard Belzer, Dann Florek, Kelli Giddish.

 • 02.30 CSI: NY (19)

  (CSI: NY, år 7) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 7) Teamet havner i gourmetmatens konkurranseutsatte verden når en matvogn eksploderer under SoHo-festivalen der Hawkes er med kjæresten sin.

 • 03.15 CSI (18)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (UNINVITED) En familie har vært savnet i en hel måned, og CSI-teamet blir tilkalt for å etterforske saken.

 • 04.00 The Closer (1)

  (The Closer, år 7) Amerikansk krimserie. (The Closer, år 7) Brenda og teamet etterforsker eieren av et hip-hop-plateselskap når en av rapartistene hans og seks uskyldige personer blir skutt. Samtidig forbereder sjefen seg på å kunngjøre avdelingens nye organisasjonskart akkurat i det Brenda blir saksøkt i et sivilt søksmål mot politiavdelingen. Medvirkende:Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Jon Tenney, Corey Reynolds.

 • 04.50 The Closer (2)

  (The Closer, år 7) Amerikansk krimserie. (The Closer, år 7) LAPD gjennomgår en stor omregulering. Brendas team etterforsker drapet på en ung jente som passet et hus. Kaptein Raydor tvinges til å utvide granskningen sin i lys av det sivile søksmålet mot Brenda og LAPD. Medvirkende:Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Jon Tenney, Corey Reynolds.

 • 05.35 Visning på stranda (12)

  (Buying the Beach) Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. (Sand Castles) Et par har forelsket seg i de hvite strendene ved Gulf Shores og leter etter sitt eget «sandslott» med basseng, treningsstudio og et stort, fint kjøkken.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.00 Simpsons (2) 12.30 Simpsons (3) 13.00 Kongen av Queens (18) 13.30 Kongen av Queens (19) 14.00 How I Met your Mother (9) 14.30 How I Met your Mother (10) 15.00 Simpsons (25) 15.30 Simpsons (26) 16.00 Simpsons (27) 16.30 Simpsons (44) 17.00 Kongen av Queens (20) 17.30 Kongen av Queens (21)

 • 18.00 How I Met Your Mother (11)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted leier en limousin til nyttårsaften slik at han og vennene kan kjøre fra fest til fest for å finne den beste. Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.

 • 18.30 How I Met Your Mother (12)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin takker ja til en bryllupsinvitasjon, men takket være Ted er det stor sjanse for at paret aldri når frem til alteret. Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.

 • 19.00 Storage Hunters (8)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Jesse samarbeider med Papa Bear og kjøper seg en safe. Brandon og Lori er ute etter et antikk surfebrett. Programleder:Brandon Bernier.

 • 19.30 Storage Hunters (9)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Papa Bear mistenker at et verdifult haglegevær ligger gjemt i en oppbevaringskasse. Lori samerbeider med Jesse i smug for å kunne vinne hovedprisen. Programleder:Brandon Bernier.

 • 20.00 Simpsons (5)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Familien Simpson går på kino og ser en Zorro-film. Etterpå er Snake frekk mot Marge, og for å beskytte henne utfordrer Homer ham til duell. Feige Snake flykter, noe som fører til at Homer, fylt av overmot, utfordrer alle og en hver ved å slå dem med hansken sin. Han får det som han vil helt til han slår til en oberst, som faktisk godtar utfordringen. Denne gangen er det Homer som feiger ut. Han tar med seg hele familien og flytter til en nedlagt bondegård. Der dyrker han og Bart frem en vanedannende blanding av tobakk og tomat, kalt "Tomacco".

 • 20.30 Simpsons (6)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Uventet suksess på bowlingbanen gir Homer en kort og hektisk kjendisstatus.

 • 21.00 Whose Line Is It Anyways (5)

  (Whose Line Is It Anyways) Amerikansk humorserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. Det uforglemmelige improviseringsprogrammet, inspirert av den originale britiske serien med samme navn, er tilbake med sesong 2. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. Aisha Tyler er vertinne for nok en hylende festlig episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartister er Jeff Davis og den stjerne fra de Olympiske leker, Lolo Jones. Programleder:Aisha Tyler.

 • 21.30 Hundepatruljen Oslo (7)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie I Hundepatruljen Oslo får vi et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong. I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. Vinteren er en spesielt krevende tid for politiet og deres firbente kompenjonger. Før hver vintersesong trener Hundetjenesten seg på vinterkjøring og på å gå spor med hundene på hvitt underlag. Vakta har såvidt startet i det Morten og Lars får oppdrag om å forfølge en stjålet bil. De følger sporet, og Toffen leter etter tyven når de finner den stjålne bilen. Tonje og Torill bidrar til søk etter razzia mot Hells Angels. Kristian og Lars må på sin vakt bidra i en alvorlig knivstikkingepisode, der sporene på snøen er lette å se, men den mistenkte vanskelig å finne.

 • 22.30 Machete

  Terningkast 3(Machete) Amerikansk actionkomedie fra 2010. Machete, en dyktig føderal politimann fra Mexico, hyres til å ta livet av en senator. Men idet han skal fyre av skuddet, får han øye på noen som sikter på ham, og han innser at han er blitt lurt. Han overlever så vidt snikskytterens kule, og han søker snart hevn over sin tidligere sjef. Med seg får han sin noe motvillige bror, som er blitt prest og har avlagt et løfte om ikke-vold. Hvis du leier ham til å bli kvitt skurkene, bør du kanskje passe på at de skurkene ikke er deg! Medvirkende:Danny Trejo, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro. Regi:Ethan Maniquis, Robert Rodriguez.
  Les mer i filmbasen

 • 00.35 Dead in Tombstone

  (Dead in Tombstone) Amerikansk actionwestern fra 2013. En lovløs revolvermann får anledning til å sone for sine synder. Gjenglederen Guerro blir drept av egne kumpaner og sendes direkte til helvete. Men djevelen gir ham et tilbud: hvis han dreper alle medlemmene i sin tidligere gjeng, får han livet tilbake, mens gjengmedlemmene overtar hans plass i avgrunnen. Medvirkende:Roel Reiné, Danny Trejo, Mickey Rourke, Anthony Michael Hall.

 • 02.35 Charterfeber - kjentfolk på tur (9)

  (Charterfeber - kjentfolk på tur) Norsk realityserie. Charter-Hilde koser seg stort på tur med sønnen Oscar og kameratene hans. Men det er helt til gutta bestemmer seg for å spille den hysteriske mor et lite puss; de fyller nemlig bagen hennes med diverse gummigjenstander formet som kroppsdeler Hilde helst ikke snakker høyt om. Reaksjonene lar ikke vente på seg, i ferieparadiset Kos. Der er også Terje Schröder og kjæresten Paolo. Terje har bestemt seg for å imponere partneren med en romantisk middag, men det går ikke helt etter planen. Charter-Svein, derimot, har full klaff når han skal vise reisefølget sitt hvor godt han tåler alkohol.

 • 03.35 Southland Tales
 • 11.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.50 One Tree Hill (13) 12.40 Gilmore Girls (14) 13.35 Gossip Girl (3) 14.25 Ugly Betty (6) 15.25 One Tree Hill (14) 16.20 Sofias engler (9) 17.20 Kakekrigen (4)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (2)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. (Arga snickaren, sesong 9) Ingela og Ove flyttet sammen i Ingelas hus for åtte år siden. Huset forfaller, og Ingelas sønn vokser opp i bråk og bygge-kaos. Ove er umotivert siden det er Ingelas hus, og Ingela har gitt opp forsøket om å få med seg Ove i utbyggingen.

 • 19.25 Friends (18)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Rachel's New Dress) Chandler og Joey prøver å overtale Phoebe til å kalle opp en av trillingene etter en av dem. Emily tilbyr å vise Susan rundt i London. Rachler planlegger en perfekt kveld for seg selv og Joshua. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 19.55 Friends (19)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with All the Haste) Forholdet mellom Ross og Emily står i fare. Monica og Rachel prøver å få tilbake sin gamle leilighet ved å bestikke Joey og Chandler med basketballbilletter. Phoebe har på seg «julenissebukser». Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.

 • 20.30 So You Think You Can Dance (16)

  (So You Think You Can Dance) Amerikansk realityserie. Dansere fra prestisjefylte skoler danser sammen med uskolerte ungdommer som står på en scene for første gang. Ved dommerbordet sitter som vanlig seriens skaper Nigel Lythgoe, og sammen med ham skal artisten Paula Abdul og artisten og danseren Jason Derulo bedømme dansernes talent. (So You Think You Can Dance, sesong 12) Det er klart for finale og i kveld får vi se hvem som går seirende ut av konkurransen. Programleder:Cat Deeley.

 • 22.20 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (2)

  (Trinny & Susannah - oppdrag Norge, sesong 4) Norsk livsstilserie. Trinny & Susannah er tilbake i Norge for å gi flere norske kvinner en ny stil. Denne runden er det også norske kjediskvinner som får passet sitt påskrevet. Redaktør og feminist Martine Aurdal er i bunn og grunn skeptisk til det Trinny & Susannah holder på med. Hvordan vil hun reagere på en dag som kun handler om skjønnhet og mote, og vil hun bli overbevist om å prøve en ny stil? (414 Sophie Elise Isachsen, Martine Aurdal) Sophie Elise er en av Norges største bloggere, og er kjent for både sin særegne stil og sine plastiske operasjoner. Redaktør og feminist Martine Aurdal er i bunn og grunn skeptisk til det Trinny og Susannah holder på med. I kveldens episode skal de begge få stilen sin vurdert, kritisert og bygget opp på nytt. Hvordan vil de takle det? Programleder:Trinny Woodall, Susannah Constantine.

 • 23.25 Gal etter partydop

  (Crazy For Party Drugs) Amerikansk dokumentar fra 2013 Den britiske narkokulturen er i rask endring. Kokain og ecstasy er på vei ut, mens bruken av mefedron, ketamin og GHB øker drastisk. Denne dokumentaren viser hva bruken av slikt partydop kan føre til. Vi er i Leeds på årets største festhelg og følger Holly, Tony og Oliver både på dansegulvet og dagen derpå. Med unik tilgang til den første spesialiserte pardydop-klinikken utenfor London, finner vi ut hva som skjer med de som ønsker å fortsette etter at festen er over. Den britiske narkokulturen er i rask endring. Kokain og ecstasy er på vei ut, mens bruken av mefedron, ketamin og GHB øker drastisk. Denne dokumentaren viser hva bruken av slikt partydop kan føre til. Vi er i Leeds på årets største festhelg og følger Holly, Tony og Oliver både på dansegulvet og dagen derpå. Med unik tilgang til den første spesialiserte pardydop-klinikken utenfor London, finner vi ut hva som skjer med de som ønsker å fortsette etter at festen er over.

 • 00.45 48 timer (2)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Lina's Heart) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 01.40 Medium (16)

  (Medium) Amerikansk dramaserie. (Medium, år 2) Broren til en god venn av statsadvokat Devalos forsvinner, og Allison blir bedt om å bidra til å finne ham. Hun begynner umiddelbart å "se" merkelige møter med statlige agenter som forsøker å stanse terrorisme. Samtidig blir Joe bekymret da Bridget tilsynelatende snakker med den avdøde forfatteren av favorittboken hennes.

 • 02.40 Cold Case (23)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer - å gjenoppta uløste drapssaker. (Cold Case, år 1)

 • 03.40 Lagerskattene (6)

  (Storage Hoarders) Britisk livsstilserie. Aggie MacKenzie tar en titt på den økende etterspørsel etter lagerplass og retter søkelyset mot personer som har for mange eiendeler. De blir utfordret til å gå gjennom tingene sine, kaste ting som ikke har noen verdi og tjene penger på lagerskattene som dukker opp i alt rotet. (Storage Hoarders, sesong 2)

 • 04.35 Lagerskattene (7)

  (Storage Hoarders) Britisk livsstilserie. Aggie MacKenzie tar en titt på den økende etterspørsel etter lagerplass og retter søkelyset mot personer som har for mange eiendeler. De blir utfordret til å gå gjennom tingene sine, kaste ting som ikke har noen verdi og tjene penger på lagerskattene som dukker opp i alt rotet. (Storage Hoarders, sesong 2)

 • 05.35 Judge Judy (251)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4510)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.05 The Ellen DeGeneres Show (157) 13.00 Svenske Hollywoodfruer (2) 14.00 Gordon Ramsay rydder opp (4) 15.00 Million Dollar Listing New York (11) 16.00 Kongen av Queens (32) 16.30 How I Met Your Mother (7) 17.00 How I Met Your Mother (8) 17.30 Luksusfellen Sverige (4)

 • 18.30 MasterChef Norge (24)

  (MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Denne uken ser du Marna Haugen, Erlend Bratland, Christer Tornell, Christian Ingebrigtsen, Stine Brun Kjeldaas og Anette Bøe konkurrere på MasterChef-kjøkkenet. Gunnar Hvarnes har satt igjen en boks med råvarer til dommer Kjartan. På kun to minutter skal han finne ut hva han ville laget, deltagerne kan følge dette og servere en rett basert på de samme råvarene. Konsentrasjon og kreativitet blir viktige faktorer for å lykkes. For å avgjøre hvilke to deltakere som går til semifinalen, duelleres det i en kongekrabbe-rett.

 • 19.30 Kongen på haugen (4)

  (Kongen på haugen) Norsk konkurransereality. Hvem er best i absolutt alt? Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging. Dette må bevises gjennom konkurranser slik vi har sett i reality-programmer tidligere. I mange år har vi sett både kjente og ukjente nordmenn synge, danse, lage mat og bestige fjell i ulike tv-serier. Nå samler vi en gjeng norske kjendiser for å finne ut av hvem som er best i alt. Gjennom både morsomme og tøffe konkurranser og en dose galskap kåres en vinner som er best til å håndtere alle sjangrene. Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging. I Kongen på haugen har konkurransene en litt mer hverdagslig vri, en god dose humor og godt kvalifiserte gjestedommere. Det er dag fire på gården og temaet er intelligens. Dagen starter noe uventet da Rafto informerer om at det ifølge regelboken ikke er lov med rene jentelag, og derfor må stemmehaugen sende tilbake en av de gamle deltakerne. Første konkurranse er en flåtegåte og deltakerne har ti minutter på å løse gåten, noe som blir et utfordring både psykisk og fysisk da det er trillebår inne i bildet. Andre konkurranse er et klassisk gameshow der det gjelder å svare riktig på ulike spørsmål. Dagens utstemming går ikke helt som planlagt og det blir enda en overraskelse for deltakerne. Programleder:Øyvind Rafto.

 • 21.00 Men in Black

  Terningkast 5(Men in Black) Amerikansk actionkomedie fra 1997. Kay, veteranen i sort dress og sort slips, får en ny partner, Jay. Ikke før er Jay på plass i den sorte dressen, så lander en UFO et sted på landsbygda. Samtidig kommer det trusler fra noen av jordens allierte - universet er stjålet, og blir det ikke levert tilbake, betyr det krig. Nå er det opp til Jay og Kay å finne igjen universet og uskadeliggjøre det uønskede romvesenet som kom i UFOen. Medvirkende:Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio. Regi:Ed Solomon. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.50 Den talentfulle Mr. Ripley

  Terningkast 5(The Talented Mr. Ripley) Amerikansk dramathriller fra 1999. Tom Ripleys største talent er å lyve og imitere andre personer. Da en velstående skipsreder tilbyr ham penger for å reise til Italia mot å overtale mannens sønn til å vende hjem tviler han ikke et sekund. Tom har nemlig alltid drømt om å leve et bekymringsløst liv på stranden i et solrikt land, og dette er en sjanse han ikke kan gå glipp av. Skipsrederens sønn Dickie og kjæresten Marge derimot, aner fred og ingen fare helt til de skjønner hvor langt Tom er villig til å gå for å oppnå det livet han alltid har drømt om. Medvirkende:Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law. Regi:Anthony Minghella.
  Les mer i filmbasen

 • 01.35 The Hi-Lo Country

  Terningkast 4(The Hi-Lo Country) Amerikansk westerndrama fra 1998. Handlingen er lagt til 1946 på landsbygda i New Mexico. Etter å ha tjenestegjort i forsvaret under krigen kommer to kamerater tilbake til stedet for å starte livet på nytt. Problemene står på rekke og rad for de to guttene. Økonomien for småkvegfarmere er ikke det den engang var, og når de begge forelsker seg i den samme kvinnen, som attpåtil er gift, settes det gamle vennskapet på en alvorlig prøve. Medvirkende:Woody Harrelson, Billy Crudup, Patricia Arquette. Regi:Stephen Frears. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.35 All the Right Moves

  Terningkast 4(All the Right Moves) Amerikansk drama fra 1983. Stefen er fast bestemt på å forlate den søvnige gruvebyen han har vokst opp i. Han er en dyktig fotballspiller, og ser på dette som sin sjanse til å komme seg vekk. Men i jakten på et fotballstipend kommer han på kant med treneren sin. Samtidig som han gjør opprør mot treneren og byen, begynner han å vanke med Lisa Litski, en vakker jente fra skolen og en talentfull saksofonist. Medvirkende:Tom Cruise, Craig T. Nelson, Lea Thompson, Charles Cioffi, Gary Graham. Regi:Michael Chapman.
  Les mer i filmbasen

 • 05.10 Gordon Ramsay rydder opp (4)

  (Kitchen Nightmares) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon Ramsay drar til en cubansk restaurant i Brooklyn, der eierne Marcelo og Kata, et par som brukte å være gift, krangler om absolutt alt. Gordon prøver å redde restauranten og forholdet deres. Programleder:Gordon Ramsay.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Sofa (2)

  (Sofa) Norsk underholdningsprogram fra 2015. Bli med inn i stuene til ni familier, og se på de se på TV. Hva blir de opprørte av, hva får dem til å drømme seg bort, brøle av latter eller til å bli rykende uenige? I Sofa er det folket selv som avgjør hva som er godt eller dårlig TV.

 • 19.55 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 20.25 Side om side (6)

  (Side om side) Norsk situasjonskomedie. Frode og Jonas starter en konkurranse for å finne ut hvem av dem som er mest aktiv i hverdagen. Celine Kopperud skal gi ut en bok, og engasjerer Maria for å få en vurdering - noe som gjør at hun får sin aller første krangel med Lisbeth. Medvirkende:Tore Sagen, Pernille Sørensen, Tuva Greaker, Marie Blokhus, Vidar Magnussen, Charlotte Frogner, Jon Almaas.

 • 20.50 Hipsters (3)

  (Hipsters) Australsk dokumentarserie. Salg av produkter av og for hipstere er blitt "big business" verden over, og eierne i bransjen er gjerne unge, smarte mennesker. Er de listige utnyttere av trender? Eller er de bare kule ungdommer som har vært heldige? En kombinasjon av begge deler? Uansett, de lager i hvert fall god kaffe! Programleder:Samuel Johnson.

 • 21.15 Krøll på hjernen (1)

  (DR3 Fuckr med dn hjrne) Dansk serie. Ikkje alt er slik det gir seg ut for å vere. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss korleis han kan lure hjernen og gir oss råd om korleis ein kan bruke både hjernen og sansane på ein skarpare måte. Er det mogleg å køyre bil med bind for auga?

 • 21.25 Pinlige sykdommer (2)

  (Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legeteamet som går "rett på sak" er tilbake! Denne gangen vil legene finne ut om menneskene de undersøkte fortsatt er like flaue over sine pinlige sykdommer. I Thailand får tropesyke briter hjelp. Dr. James fortsetter sitt 60-dagers eksperiment der han må leve med en hakeorm i magen. Klinikken holdes åpen av de andre legene.

 • 22.10 Top Gear (1)

  Britisk bilserie. De kjente programlederne drar til Italia for å gå på motorshow. Der konsenterer de seg om en Lamborghini Aventador, en McLaren MP4-12C og en Noble M600. Showet er kjempedigert! Og det går fort unna. Programleder:Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May.

 • 23.00 Line jorda rundt (2)

  (Line jorda rundt) Underholdningsserie. Ubereiste Line Elvsåshagen reiser jorda rundt uten penger til mat og overnatting. Hun er avhengig av hjelp fra sosiale medier for å skaffe nye venner og kokko opplevelser i alle verdensdeler. Line fortsetter reisen videre med nattoget til Moskva. Når hun ankommer Moskva har hun fortsatt ikke fått tips om noe sted å sove.

 • 23.30 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 00.00 Karl Johan (4)

  (Karl Johan) Humortalkshow ledet fra Karl Johans gate. Erik Solbakken og Hasse Hope fortsetter sitt talkshow med mannen i gata. Stort sett befinner de seg på Karl Johan i Oslo, men denne sesongen tar de også turen til USA og Gran Canaria. Programleder:Erik Solbakken, Hasse Hope.

 • 00.30 Russell Brand - keiserens nye klær

  (The Emperor's New Clothes) Britisk dokumentar fra 2015. Programleder Russell Brand begynte på skolen i 1979. Da hadde britene nettopp valgt Margaret Thatcher til statsminister. Siden da har Milton Friedmans markedsliberalisme dominert den vestlige verden, og de rike har blitt stadig rikere. Etter finanskrisen i 2008 har vanlige folk vært nødt til å tåle økte skatter og kutt i offentlige tjenester og velferdsgoder, mens finanssektoren har blitt subsidiert og topplederne har fortsatt å ta ut store bonuser. Må det være sånn?

 • 02.10 Fotballgalskap

  (Football, Madness & Me) Britisk dokumentar. De lider av alvorlige psykiske lidelser. Nå skal de i gang med en helt ny type terapi. Gjennom fotballspilling i en liga der alle har psykiske lidelser, skal de hjelpes av eksperter til et nytt og bedre liv. Holder de ut hele sesongen? Og hvordan takler de å tape? Kan fotball forandre livene deres?

 • 03.05 Ung og psykisk sjuk

  (Diaries of a Broken Mind) Britisk dokumentar. 25 modige, unge mennesker forteller hvordan det er å leve med psykiske problemer. De bruker videokamera for å fange opp utfordringene sine. Om de sliter med agrofobi, anoreksi eller bipolar lidelse, så er dette historiene deres. (Ung og psykisk sjuk)

 • 04.35 Conor McGregor - den irske fighteren (5)

  (The Notorious) Irsk dokumentarserie. Conor McGregors plan var å bli rørlegger. Så oppdaget han kampsporten Mixed Martial Arts og nå er han fast bestemt på å bli The Ultimate Fighting Champion i stedet. Følg Conor og familien på veien mot målet. Conors navn står øverst på plakaten før UFC Fight Night i Boston, der han vil kjempe mot den tyske stjernen Dennis Siver. Mens alle andre forbereder julefeiring, trener Conor knallhardt.

 • 05.00 P3Morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.

 • 05.30 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie