Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Agnes Kittelsen giftet seg i hemmelighet

Agnes Kittelsen giftet seg i hemmelighet

Den norske skuespilleren Agnes Kittelsen giftet seg lørdag. Les mer

Siste filmtrailere

Roar Uthaug skal regissere ny «Tomb Raider»-film

Roar Uthaug skal regissere ny «Tomb Raider»-film

Svensk stjerneskudd skal spille Lara Croft. Les mer

En deprimerende fallitterklæring på vegne av filmbransjen

En deprimerende fallitterklæring på vegne av filmbransjen

«Captain America: Civil War» er Marvels kompetente, lettfattelige og uendelig banale tilsvar til «Batman v Superman». Les mer

«Harry Potter»-stjerna har blitt slåsskjempe

«Harry Potter»-stjerna har blitt slåsskjempe

Kjenner du igjen «Grylius Gurgel»? Les mer

Jo Nesbø har fått en rolle i «Snømannen»

Jo Nesbø har fått en rolle i «Snømannen»

Gjør som John le Carré og Stephen King. Les mer

Disse mangler i den nye «Twin Peaks»-sesongen

Disse mangler i den nye «Twin Peaks»-sesongen

Hele skuespillerensemblet bekjentgjort. Les mer

Joel Kinnaman overrasket TV-seere: - Vi er ikke kjærester, vi er gift

Joel Kinnaman overrasket TV-seere: - Vi er ikke kjærester, vi er gift

Skuespilleren har holdt giftermålet med tatoveringsartist hemmelig. Alt om TV-kvelden

12.15 Villmarkas voktere (5) 12.55 Øyeblikk fra Norge Rundt 13.00 NRK nyheter 13.10 Hygge i Strömsö (2) 13.50 Filmavisen 1960 14.00 NRK nyheter 14.10 Team Ingebrigtsen (4) 14.50 Berulfsens historiske perler 15.00 NRK nyheter 15.10 Ønskebryllup (8) 16.00 NRK nyheter 16.15 Munter mat - på tur (1) 17.00 NRK nyheter 17.15 Billedbrev (5) 17.25 Ut i naturen seervideo 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Norge Rundt

 • 18.15 Bygg ditt drømmehus (15)

  (Building Dream Homes) Britisk dokumentarserie. Drømmer du om å bo i et hus som er bygd spesielt for deg? Eller om å restaurere det huset du allerede har? Vi møter arkitekter som hjelper til med å gjøre drømmehuset til virkelighet. Arkitekt David Blaikie prøver å spare inn så mye som mulig på utvidelsen av stasjonsbygget i Skottland, men byggingen skyver likevel den unge familiens økonomi til bristepunktet. I Dorset står arkitektenes husprosjekt i fare for å bli spolert grunnet et fryktelig uvær og en komplisert byggekonstruksjon som krever avansert teknologi fra hele Europa.

 • 18.45 Distriktsnyheter

  (Distriktsnyheter)

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Det store symesterskapet (3)

  (Sewing Bee) Britisk underholdningsprogram fra 2015. Ti deltakere står klare i en ny konkurranse om å bli Storbritannias beste amatørsyer. Gjennom seks programmer får de utfordrende oppgaver som de må løse innen korte tidsfrister. Dommerne May Martin og Patrick Grant avgjør hvem som får bli med videre, og hvem som må reise hjem. Vi skal tilbake til hjemmesømmens storhetstid, og de åtte syerne må trylle frem plagg i 50-tallsstil. De får en symaskin av samme årgang til hjelp.

 • 20.45 Billedbrev

  Norsk dokumentar. Han er en av Norges fremste Roma-eksperter, og titusener av nordmenn har deltatt i hans omvisninger i den hellige stad og andre europeiske byer. Veiviser i Roma (Veiviser i Roma)

 • 20.55 Distriktsnyheter

  (Distriktsnyheter)

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  (Dagsrevyen 21) Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Jeg mot meg (5)

  (Jeg mot meg) Norsk dokumentarserie fra 2016. Åtte unge mennesker har dokumentert sine psykiske utfordringer, gjennom egne videodagbøker. Angst, ensomhet, treningsforstyrrelser, rusproblemer... Karsten klarer endelig å fortelle hva som skjedde ham den natten for seks år siden. Historien ryster både psykolog Peder Kjøs og gruppa. Eirin sliter med posttraumatisk stress og angst, og forteller mer av sin historie, når og hvordan det først oppsto.

 • 22.00 Nytt liv i East End (5)

  (Call the Midwife) Britisk dramaserie fra 2016. Verden går framover, og selv helsepersonell må ta inn over seg at deikanskje bør endre livsstil. Og det går opp for folk hvor farlig det er å røyke. Violet får en ryggskade som tvinger henne til å overlate til Fred å ta vare på butikken. Det får konsekvensar hun ikke hadde tenkt seg. Søster Crane er urolig for den mentale helsa til Roseanne, en nybakt mor med en fortid som plager henne. Medvirkende:Jenny Agutter, Ben Caplan, Emerald Fennell, Charlotte Blake.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Miss Marple: Mord i prestegården

  (Murder at the Vicarage) Britisk krimdrama fra 2004. Miss Marple etterforsker mordet på oberst Lucius Protheroe i landsbyen St. Mary Mead. Den hovedmistenkte er sognepresten, som offentlig har uttalt at han misliker den avdøde. De andre mistenkte er enken og hennes unge elsker. Medvirkende:Siobhan Hayes, Derek Jacobi, Tim McInnerny, Geraldine McEwan. Regi:Charlie Palmer.

 • 00.45 Blitz

  Terningkast 2(Blitz) Britisk thriller fra 2011. En tøff politimann får i oppdrag å stoppe en seriemorder som har siktet seg inn på politiet. "The Blitz" slipper unna hver gang, og etter hvert som han mister den ene medarbeideren etter den andre må Tom spørre seg selv: Til hvilken nytte er vi hvis vi ikke engang kan beskytte våre egne? Medvirkende:Jason Statham, Luke Evans, David Morrissey, Aidan Gillen, Paddy Considine. Regi:Elliott Lester. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.25 Mr. Selfridge (5)

  (Mr. Selfridge) Britisk dramaserie fra 2016. Første etasje i varehuset har blitt forvandlet til et filmstudio; søstrene Dolly skal spille i stumfilmen "Double Trouble" sammen med berømte Bumby Wallace. Det skaper oppstyr og ikke så rent lite trøbbel for Harry, som dessuten kommer i konflikt med både en utålmodig kreditor og avismannen Lord Wynnstay. Miss Mardle har kommet tilbake, og minner og følelser vekkes til live i både henne og Grove. Kitty får en tidsfrist fra Elizabeth Arden og må ta et avgjørende valg. Medvirkende:Jeremy Piven, Tom Goodman-Hill, Amanda Abbington, Katherine Kelly.

 • 03.10 Ønskebryllup (8)

  (Vårt bröllop) Finsk dokumentarserie fra 2011. Finske par lover hverandre evig troskap på hver sin måte. Bruden står på venteliste for få en fot- og fedmeoperasjon, men det får så være - for nå skal paret forberede seg til sin store og romantiske dag.

 • 04.00 Team Ingebrigtsen (4)

  (Team Ingebrigtsen) Norsk dokumentarserie fra 2016. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. I en sjelden tidsreise over fire år har familien gitt oss en enestående tilgang til livene sine. Tett på oppturer og nedturer, familieidyll og konflikter blir vi med på den knallharde veien mot suksess eller fiasko. Henrik trosser Gjert sitt klare forbud mot å skaffe motorsykkel. I tillegg får han seg kjæreste, noe faren frykter kan bli ødeleggende for en idrettskarriere i verdenstoppen. På løpebanen skyter Jakob fart og slår internasjonale rekorder.

 • 04.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.40 Tsjernobyl - ute av kontroll 13.35 Lindmo (13) 14.35 Hukommelsens kraft 15.25 Jessica Fletcher (17) 16.10 Med hjartet på rette staden (2) 17.00 Derrick (8)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Med somletog i Afrika (4)

  (Slow Train Through Africa) Britisk dokumentarserie. Afrika består av enorme skoger, mektige elver, endeløse savanner, tørre ørkener - og er et hjem for et forbløffende dyreliv og en milliard mennesker. Griff Rhys Jones vil utforske dette spennende kontinentet, og for å møte Afrikas folk og å se det utrolige landskapet, velger han tog som fremkomstmiddel. Griff Rhys Jones toger rundt i Afrika for å utforske det spennende kontinentet, og nå står Namibia for tur. Reisen starter i travle nord, fortsetter deretter gjennom den kjente Etosha nasjonalpark, over den namibiske ørkenen og til Skeletonkysten. Hvorfor blir nasjonalparken kalt "the Great White Place"? Og hvorfor kaller båtfolket ørkenen for "the Gates of Hell"? I hovedstaden Luderitz får Griff være med på østersfangst.

 • 19.45 Konge og dronning i 25 år (7)

  (Konge og dronning i 25 år) Norsk dokumentarserie. Vi feirer kongeparets regentjubileum med en ny serie som er satt sammen av et variert og frodig arkivmateriale. Kongeparet har lånt ut private filmer og bilder, som aldri har vært vist offentlig før. I tillegg er det gjort nye intervjuer med kong Harald og dronning Sonja. Prinsesse Ingrid Alexandra har med bestefar som støtte vært på sin til nå største jobb. 12 år gammel er hun i kongelære. - Problematisk å gjør et barn til nasjonal maskot, mener republikener. Selv om oppslutningen om monarkiet er stabilt høy i Norge, har også republikanske stemmer tatt ordet de siste åra.

 • 20.25 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 20.55 Árdna: Samisk kulturmagasin

  Árdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Det blir temasendinger, gjester i studio og rapporter fra små og store kulturelle begivenheter rundt om i Sápmi. (Samisk kulturmagasin)

 • 21.25 Glimt av Finland (5)

  Finsk livsstilsprogram. Bråking, skaking og hekling av lin. Bråking, skaking og hekling av lin.

 • 21.30 Det japanske måltid

  (Rick Stein and the Japanese Ambassador) Britisk dokumentar fra 2006. Når den britiske restauranteieren og tv-kokken Rick Stein blir bedt om å arrangere en bankett for den japanske ambassadøren og hans celebre gjester, reiser han til Japan for å få inspirasjon. Han bruker mye tid på fiskemarkeder og øyrestauranter for å lære seg å mestre kunsten å tilberede fisk, på japansk vis. Vil han klare å diske opp med det ultimate måltidet?

 • 22.30 Da Japan kapitulerte

  (Fall of Japan: In Color) Nederlandsk dokumentar fra 2016. Den britiske krigsreporteren William Courtenay ble med de amerikanske troppene i kampen mot Japan under andre verdenskrig. Han hadde med seg et filmkamera, noen ruller fargefilm og et nyttig vennskap med general Douglas MacArthur. Vi følger Courtenays dramatiske ferd og får se de bemerkelsesverdige opptakene han gjorde av alt fra kamphandlinger til ettervirkningene av bombingene av Nagasaki og Hiroshima. (Da Japan kapitulerte)

 • 23.20 Arkitektens hjem (4)

  (Arkitektens hjem) Norsk livstilsserie fra 2016. Arkitekter jobber daglig med å tegne fantastiske boliger for andre, men hvordan bor de selv? Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke om hva som skaper et godt hjem. I dag: Tanja Lie.

 • 23.50 Smerte, gift og lindring (3)

  (Pain, Pus and Poison: The Search for Modern Medicines) Britisk dokumentarserie fra 2015. (Poison) Gift kan både drepe og redde mennesker. Jegere i Amazonas brukte curare på pilspissen, men den samme giften blir nå brukt på sykehus over hele verden. Sennepsgass som drepte soldater i skyttergravene, blir nå brukt som kreftmedisin. Kan giften fra en skorpion hjelpe de som har hjernesvulst?

 • 00.40 Alliert og alene (3)

  Norsk dokumentarserie. 28. mai 1940: I et britisk landgangsfartøy sitter nordmannen Ivan Vanje sammen med allierte fremmedlegionærer. Sammen skal de forsøke å gjenerobre Narvik fra tyske styrker som har okkupert hjembyen hans i snart to måneder. Felttogets største slag står foran dem.

 • 01.40 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 02.10 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.25 Distriktsnyheter Østlandssendingen

  (Distriktsnyheter)

 • 02.40 Distriktsnyheter Østfold

  (Distriktsnyheter)

 • 02.50 Distriktsnyheter Østnytt

  (Distriktsnyheter)

 • 03.05 Distriktsnyheter Østafjells

  (Distriktsnyheter)

 • 03.20 Distriktsnyheter Sørlandet

  (Distriktsnyheter)

 • 03.30 Distriktsnyheter Rogaland

  (Distriktsnyheter)

 • 03.45 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

  (Distriktsnyheter)

 • 04.00 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

  (Distriktsnyheter)

 • 04.10 Berlinfilharmonikerne på Røros

  (Distriktsnyheter) Konsertopptak.

 • 04.25 Distriktsnyheter Nordland

  (Distriktsnyheter)

 • 04.40 Distriktsnyheter Nordnytt

  (Distriktsnyheter)

 • 04.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.00 Masterchef (18) 13.10 Bolighjelpen (19) 14.05 Tid for hjem (10) 15.00 Oppgrader! (24) 15.30 Modern Family (9) 16.00 Home and Away (30) 16.30 Home and Away (31) 17.00 Modern Family (9) 17.30 En bit av Norge (8)

 • 18.00 Oppgrader! (25)

  Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. Sigurd Sollien tropper opp med gameshowet sitt i Bergen. Her besøker han samboerne Odd Naustdal og Janecke Engeberg. Med seg på laget har de tre av deres totalt sju barn, Mats, Sigurd og Juni. Programleder:Sigurd Sollien.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

  (Været)

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (64)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie fra 2016. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Amanda er tydelig skuffet etter at Jonas tilsynelatende har funnet tilbake til Ida. Men etter en jakttur med Iversen innser hun at hun må kjempe for det hun vil ha - å få kloa i Jonas. Medvirkende:Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Jan Martin Johnsen, Sofie Asplin, Rudy Claes, Assad Siddique, Georg Roksvåg.

 • 19.30 Hotel Cæsar (65)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie fra 2016. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Det er dårlig stemning mellom Eva og Harshad, og selv om de prøver å skjule det, tar det ikke lang tid før Jenny skjønner at noe er galt. Jenny forsøker å forsone dem med en bli-venner-igjen-date, men det tar ikke lang tid før Eva og Harshad krangler igjen. Jenny blir bekymret for om dette betyr slutten for Eva og Harshad, men Juni beroliger henne og lover å finne ut av hva som skjer. Medvirkende:Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Jan Martin Johnsen, Sofie Asplin, Rudy Claes, Assad Siddique, Georg Roksvåg.

 • 20.00 Alle tiders måltid (5)

  (Alle tiders måltid) Norsk realityserie fra 2015. Familien Hille Pedersen er sendt ut på en helt spesiell tidsreise. De skal bo, shoppe, koke og spise seg fra 1920- til 1990-tallet. Det er det glade 60-tallet, og nå skjer det mye med maten i Norge.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 En kveld hos Kloppen (6)

  (En kveld hos Kloppen) Norsk underholdningsserie fra 2016. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. Gjester hos Solveig Kloppen er Lena Kristin Ellingsen, Finn Schjøll og Thomas Alsgaard. Det blir en kveld med god mat og samtaler om sosial angst, tap av fedre i ung alder og om hvordan man pleier kjærligheten. Thomas Alsgaard forteller at han ikke liker smalltalk og lett kan bli sosialt utilpass i større forsamlinger eller sammen med fremmede. Han omtaler det uhøytidlig som sin sosiale angst, og Solveig utfordrer den ved å sende Thomas opp til naboen for å låne tallerkener. Hele Norges "Blomster-Finn" forteller åpent om tiden da han var så blakk at han måtte lete etter panteflasker. Lena Kristin Ellingsen mistet faren da hun bare var tre år. Finn mistet sin far da han var 18, mens Thomas mistet sin da han var 24. De har alle sterke og fine historier om tap, savn og perspektiver på livet. Men selv om Solveig og gjestene kommer innom flere alvorlige temaer i løpet av kvelden sitter latteren som alltid løst hjemme hos Kloppen. Programleder:Solveig Kloppen.

 • 22.45 Det tredje øyet (9)

  (Det tredje øyet) Norsk spenningsserie fra 2015. To år har gått siden sist vi så Viggo Lust, som har brutt nesten alle bånd til fortiden på grunn av tapet av sin datter Christina. Men når Viggo blir vitne til en henrettelse i narkomiljøet i Oslo, må han igjen forholde seg til sin gamle kollega Mari på drapsavsnittet. Nok en gang dukker Christina opp, og det er tydelig at hun prøver å advare om at noe forferdelig skal skje. Jakten på drapsmannen intensiveres og resulterer i full pott. Bård Tvedt, arbeidsgiveren til flere av ofrene, hektes med flere kilo heroin som han har importert gjennom marmoren han selger. Denne gangen er politiet sikre i sin sak, ettersom det foreligger beviser som kan få dømt Tvedt. Det er bare Viggo som ikke finner roen. Og jo mer han leter, jo sikrere blir han. De har feil mann. Politietaten begynner på sin side å tvile på Viggos troverdighet. Medvirkende:Ida Elise Broch, Kyrre Haugen Sydness.

 • 23.45 Dicte (6)

  (Dicte) Dansk dramaserie fra 2014. Dicte Svendsen har virkelig slått rot i Aarhus. Jobben som krimreporter i lokalavisen bringer henne nær en rekke nye lovbrudd, inkludert hooligans, kampfiksing, barnemishandling og salg av bloddiamanter. Dicte fortsetter jakten på den 12 år gamle jenta som forsvant. Etter hvert som Dicte og Wagner graver i forsvinningen, tyder alt på at det har skjedd en forbrytelse. Del 2 av 2. Medvirkende:Iben Hjejle, Lars Brygmann, Lars Brygmann, Dar Salim, Ditte Ylva Olsen, Louise Holm, Andrea Vagn Jensen, Peter Schrøder, Lærke Winther, Emilie Kruse, Lars Ranthe.

 • 00.40 Criminal Minds (9)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Derailed En av FBIs egne spesialetterforskere er blant gislene om bord på et tog.

 • 01.35 Hawaii Five-0 (1)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. McGarret sitter fengslet mens han venter på at rettsaken for drapet på guvernøren skal komme opp. Men når det ser ut som alt håp er ute, kommer Danny ham til unnsetning. Samtidig blir Kono suspendert fra etterforskningsteamet. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan.

 • 02.20 Blue Bloods (10)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie fra 2015. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

 • 03.00 Elementary (23)

  Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. En birøkter som kjenner Sherlock blir drept. Griegson spør derfor Watson om å hjelpe til med en uoffisiell etterforskning. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller. (15 år)

 • 03.45 Criminal Minds (9)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Derailed En av FBIs egne spesialetterforskere er blant gislene om bord på et tog.

 • 04.30 Hawaii Five-0 (1)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. McGarret sitter fengslet mens han venter på at rettsaken for drapet på guvernøren skal komme opp. Men når det ser ut som alt håp er ute, kommer Danny ham til unnsetning. Samtidig blir Kono suspendert fra etterforskningsteamet. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan.

 • 05.15 Blue Bloods (10)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie fra 2015. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.30 Ødemarkens menn (8) 13.25 Besatt av bil (19) 13.55 Alarm 112 - På liv og død (9) 14.50 Alarm 112 - På liv og død (10) 15.45 American Ninja Warrior (2) 16.40 Fail Army (9) 17.10 Fail Army (10) 17.40 Fraktekrigen (6)

 • 18.10 Fraktekrigen UK (20)

  (Shipping Wars UK) Britisk dokusåpe fra 2012. Vi følger transportørene som frakter de merkeligste ting på kryss og tvers over hele Storbritannia på jobb. Laurie ankommer to og en halv time for sent med luftputebåtene, og får i tillegg problemer når hun skal rygge inn i bakgården. Vil kunden la henne få svi for forsinkelsen? I Wales blir det intenst for Russel når han skal laste av gjeterhytten verdt 100 000 kroner ved hjelp av en traktor.

 • 18.50 Fotball: Tippeligaen

  (Fotball: Tippeligaen) Bodø/Glimt - Sarpsborg 08

 • 21.00 Matchball

  Erik Thorstvedt ser med skråblikk på ukens fotballhendelser. Kåringer, reportasjer og gjester i studio.

 • 22.00 Grensevaktene: Irland (4)

  (Stop Search Seize) Irsk dokumentarserie fra 2015. Den irske grensen er en magnet for organiserte smuglerbander som prøver å frakte narkotika, penger, våpen, tobakk og andre smuglervarer over grensen og inn til Storbritannia. Vi blir med tollerne på den irske grensen på jobb. De irske tollerne står overfor tobakksmuglere på flyplassen i Dublin. Smuglergods dukker opp i Monaghan, og i Cork Pork viser det seg at en varebil har et hemmelig rom. På Shannon flyplass er narkohunden Ollie på sporet av noe.

 • 23.00 Mafiaen: På innsiden (2)

  (The Mafia With Trevor McDonald) Britisk dokumentar. Den prisvinnende journalisten Sir Trevor McDonald møter mennesker som har vært direkte involvert i den amerikanske mafiaen, og gir oss innsikt i den kriminelle organisasjonens voldelige indre liv. Vi får se hvordan hverdagslivet til ekte mafiabosser arter seg, og de fleste av dem vi møter har aldri tidligere stilt opp i et TV-program. Vi møter menn som fra ingenting jobbet seg oppover på maktens tinder og nådeløse leiemordere som har drept en rekke ganger.

 • 00.00 Duck Dynasty (7)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie fra 2014. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokkere. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. Når Will skal hjelpe Sadie med leksene, ber han gutta lage en virkelighetens versjon av et mattestykke.

 • 00.30 Broom (7)

  Norsk motormagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser bil, entusiasme og underholdning. Programleder:Jan Erik Larssen.

 • 01.00 Homeland (9)

  (Homeland) Amerikansk dramaserie. Carrie gjenforenes med Brody, men omstendighetene er vanskeligere enn noen av dem kunne ha forestilt seg, og Dana strever med sitt nye liv borte fra hjemmet.

 • 02.05 Arrow (8)

  (Arrow) Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

 • 03.00 M*A*S*H (18)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.25 M*A*S*H (19)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.55 USAs styggeste tatoveringer (17)

  (Tattoo Nightmares) Amerikansk realityserie. Møt mennesker med de elendigste tatoveringer - fra latterlige til forstyrrende og upassende - som alle søker hjelp for å få rettet dem opp igjen. Hjelperne er tre av de beste i bransjen: Tommy Helm, Big Gus og Jasmine Rodriguez. Se hvordan de dårligste tatoveringer forvandles til de reneste mesterverk.

 • 04.20 Alarm 112 - På liv og død (29)

  (112 - På liv och död) Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. Politibetjentene Annsi og Gunilla leter etter en stjålet motorsykkel, og i Haninge sliter Mats og kollegaene hans med noen ungdommer som drikker alkohol på en strand og forsøpler området.

 • 05.10 Alarm 112 - På liv og død (30)
 • 05.05 Alarm 112 - På liv og død (32)

  (112 - På liv och död) Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. En mann går berserk på en øy i skjærgården, og Johan fra Ålandspolitiet rykker ut. Brannmannen Mats drar til stedet når en aggressiv mann truer en barnefamilie.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.30 Tanked (14) 13.30 Hus i tretoppene (1) 14.30 Mektige skip (6) 15.30 Bilfikserne (1) 16.30 Outback Truckers (12) 17.30 Alaska: The Last Frontier (13)

 • 18.30 Auction hunters (2)

  (Auction Hunters) Amerikansk realityserie fra 2011. Allen Haff og Ton Jones gjennomsøker lagerrom over hele USA på jakt etter skjulte skatter. På bøljan blå (Sink or Swim) Gjengen bruker taktikk for å få tilslag under en auksjon. De har sett fiskeutstyr og en båtmotor i én samling og instrumenter i en annen, men er kjøpene like gode som de tror?

 • 19.00 Jakten på en klassiker (1)

  (Chasing Classic Cars) Wayne Carini fra Connecticut i USA er Ferrari-ekspert og bilrestauratør. Han saumfarer landsbygda på jakt etter veteranbiler som har stått på låver og i skur i mange tiår. Hudson Hornet (Hudson Hornet) Wayne hadde lett etter en Hudson Italia i 38 år før han kjøpte en i 2006. Det viser seg at kvinnen han kjøpte bilen fra, fortsatt har et par overraskelser på lager.

 • 19.30 Fast and Loud Clip Show (16)

  (Fast N' Loud) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 Gutta i Gas Monkey Garage, Richard og Aaron, er tilbake for å kjøpe og sette i stand flere forsømte klassiske biler. Cutlass lowrider, del 2 (Cutlass Lowrider, Part II) Da Richard drar til Houston for å se på Gas Monkeys Top Fuel NHRA-dragster i en konkurranse, må Monkeys også kjøre noen løp.

 • 20.30 Fast and Loud Clip Show (17)

  (Fast N' Loud) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 Gutta i Gas Monkey Garage, Richard og Aaron, er tilbake for å kjøpe og sette i stand flere forsømte klassiske biler. Stor rød caddy, del 1 (Big Red Caddy, Part I) Richard og Aaron mener at større er bedre og satser på at den kostbare overhalingen av en rød 67 Cadillac kabriolet vil lokke til seg mer eksklusive kunder.

 • 21.30 Diesel Brothers (7)

  (Diesel Brothers) Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Den hellige feilen (The Holy Fail) Heavy D er på jakt etter den neste gratis-bilen, og Diesel Dave finner den hellige gral: En andregenerasjons quad cab Dodge med 12-ventilers dieselmotor.

 • 22.30 Street Outlaws: New Orleans (2)

  (Street Outlaws: New Orleans) Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. New Orleans: Liste-knuserne (New Orleans: List Busters) Alle klør etter å stige i gradene. Bobbys Maverick må forsvare topplasseringen sin mot Brandon, mens Kyes topplassering blir utfordret av Scott Taylor.

 • 23.30 Edge of Alaska (1)

  (Edge of Alaska) Amerikansk realityserie fra 2014. Langt inne i villmarken i Alaska ligger USAs mest hardføre by: McCarthy. Bare 42 innbyggere holder ut de ekstreme forholdene i den avsidesliggende byen. (1) I Alaskas villmark ligger den tøffeste byen i USA: McCarthy. De 42 personene som er dristige nok til å bo her, må hanskes med elementene for å kunne fortsette nybyggertilværelsen.

 • 00.30 Yukon Men (7)

  (Yukon Men) Amerikansk dokumentarserie fra 2013 Mål om ål (Eeling and Dealing) Familien Moore setter sin lit til at ål er en ny, god matkilde. Stan og Joe jakter på elg i et siste, desperat forsøk på å skaffe kjøtt før vinteren.

 • 01.30 Fast and Loud Clip Show (16)

  (Fast N' Loud) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 Gutta i Gas Monkey Garage, Richard og Aaron, er tilbake for å kjøpe og sette i stand flere forsømte klassiske biler. Cutlass lowrider, del 2 (Cutlass Lowrider, Part II) Da Richard drar til Houston for å se på Gas Monkeys Top Fuel NHRA-dragster i en konkurranse, må Monkeys også kjøre noen løp.

 • 02.30 Venom Hunters (4)

  (Venom Hunters) Amerikansk dokusåpeserie fra 2016. Nede for telling (Man Down) Etterspørselen etter slangegift til livreddende medisinsk forskning er på et toppunkt. Slangegift-jegere reiser verden rundt på jakt etter de dødeligste slangene vi kjenner til.

 • 03.30 Snaketacular

  (Snaketacular) En dyptgående utforskning av de utroligste virale slange-relaterte filmklippene og møtene som noen gang er fanget på film.

 • 04.20 Gullfeber (2)

  (Gold Rush) Amerikansk realityserie fra 2015. Far og sønn Jack og Todd Hoffman gjør et desperat forsøk på å stå imot nedgangstidene og finne gull på et skjerpe i Alaska. episode 2 (Gold Ship) Tony får endelig den 75 år gamle dreggen sin i gang igjen, men store problemer gjør at operasjonen må stanse opp. Bestefar John må bringes til sykehus i en fart.

 • 05.10 Alaska: The Last Frontier (13)

  (Alaska: The Last Frontier) Amerikansk realityserie fra 2014 Det er ingenting som heter "et enkelt liv" i Alaskas villmark, men det er det eneste livet denne familien kjenner. I fire generasjoner har familien Kilcher levd utenfor allfarvei og sørget for seg selv ved å utnytte floraen og faunaen i omgivelsene. Jul med smell! (Christmas Kaboom!) I den ugjestmilde villmarken i Alaska står familien Kilcher, med patriarken Atz i front, overfor uventede og store utfordringer på grunn av en historisk varm vinter.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.25 Sinnasnekker'n (6) 13.25 Typisk deg med Petter Schjerven (1) 14.25 The Big Bang Theory (1) 14.55 The Big Bang Theory (2) 15.20 Cougar Town (13) 15.45 Dr. Ken (10) 16.15 Friends (18) 16.45 Friends (19) 17.15 Two and a Half Men (2) 17.40 Two and a Half Men (3)

 • 18.10 The Big Bang Theory (3)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The First Pitch Insufficiency) Howard kjenner på nervene når NASA ber ham om å kaste den første ballen under en baseballkamp. Leonard og Penny prøver å motbevise Sheldons påstand om at han og Amy er et bedre par enn dem. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.

 • 18.35 The Big Bang Theory (4)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Hook-Up Reverberation) Raj får kjenne på følgene av å være ærlig om sin egen fortid når kjæresten hans, Emily, gir Penny en kald skulder. Samtidig vurderer gutta å bli deleiere i tegneseriesjappa til Stuart. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.

 • 19.00 Dr. Ken (11)

  (Dr. Ken) Amerikansk komiserie fra 2015. (Delayed in Honolulu) Ken får et uventet møte med Dr. Oz når familien Parks fly hjem fra Hawaii er forsinket og Julies uhell skaper et etterslep på venterommet til HMO. Medvirkende:Albert Tsai, Ken Jeong, Suzy Nakamura.

 • 19.30 4-stjerners middag (13)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv. Her blir det masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. (Jon Hartvig Børrestad) Denne uken er vi i Bergen, og Jon Hartvig Børrestad er første mann ut til å invitere til middag. Gjester er Eli Kari Gjengedal, Carl-Erik Torp og selveste ordføreren, Trude Drevland. Og siden vi er i Bergen, har vi også fått tak i Vestlandets beste kokk som supervikar for Ole Martin Alfsen: norgesmester og nordisk mester i kokkekunst, Erling Sundal. Jon har kjøpt inn ny gryte for å steke lammeskankene han skal servere til hovedrett, men det nye redskapet byr på store problemer og Jon ender opp med et røyklagt kjøkken. Da hjelper det heller ikke at lam er det verste Eli Kari vet om. Til underholdning får gjestene på seg bind for øynene og utsatt for tre bokser med ymse innhold de skal kjenne seg fram til hva inneholder. Heldigvis for Jon er Carl-Erik utstyrt med pacemaker, som gjør at det hele føles litt tryggere.

 • 20.30 Mitt kjøkken ruler (21)

  (Mitt kjøkken ruler) Norsk underholdningsserie. I Mitt kjøkken ruler utfordres norske hobbykokker til å levere etter restaurantstandard. Hver uke skal fire par, på hver sin dag, forvandle egne hjem til en fullverdig restaurantopplevelse. Parene skal diske opp en tre-retters meny, designet ikke bare for å imponere de andre deltakerne, men også de kravstore dommerne, mesterkokkene Ole Martin Alfsen og Christopher Haatuft. Vi er i siste finaleuke, og seks par er igjen i konkurransen. I siste finaleuke er nivået høyt, kravene tøffe og konkurransen hard. I dag duellerer torsdagens tapere mot torsdagens vinnere. Mye står på spill, for det tapende paret må forlate konkurransen i dag.

 • 21.30 Mann (44)

  (Mann (44)) Norsk underholdningsprogram fra 2015. Bård Tufte Johansen har siden tidlig på 90-tallet laget en rekke humorprogrammer på TV. Endelig står han på scenen med sitt eget show! I Mann (44) snakker Bård om alt fra mammablader, islam og bark fra Plantasjen, om å være arbeidsgiver for polske håndverkere, hærverk, kvinner og diffuse muskel- og skjelettlidelser.

 • 23.00 CSI (15)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (Love For Sale) Nick og Greg etterforsker drapet på en 16 år gammel jente med forbindelser til et bordell.

 • 00.00 Castle (9)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (Close Encounters of the Murderous Kind) Etter at en prominent astrofysiker ble funnet død i bilen, tøyser Castle med at hun kanskje ble drept av vakuumet i verdensrommet. Etter hvert som de finner ut mer om offerets liv, peker bevisene stadig tilbake på det umulige - bortføring av romvesener. Lance Henrickson og Lyle Lovett har gjesteroller i denne episoden.

 • 00.55 Special Victims Unit (3)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Producer's Backend) En tenåringsstjerne skrur på sjarmen for å unngå å bli arrestert, mens Amaros uklanderlige oppførsel gir ham tilbake stillingen i SVU-teamet. Tenåringsstjernen blir senere tiltalt for utuktig omgang med mindreårige. Benson etterforsker skuespillerens fortid for å finne ut om han selv har vært offer for overgrep.

 • 01.55 CSI: NY (13)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. (Rush to Judgment) Mac finner ulike kroppsdeler som tilhørte en suksessrik brytetrener spredd over hele byen. Saken tar en dramatisk vending når Mac oppdager at det ligger utfordrende bilder av en tolv år gammel gutt lagret på offerets datamaskin. Med en lang liste med mistenkte, går Mac og teamet hans løs på saken.

 • 02.45 CSI (16)

  (CSI) Amerikansk krimserie. (Killer Moves) CSI-teamet etterforsket drapet på en Elvis-imitator og en fugl som på et eller annet vis er knyttet til hverandre.

 • 03.30 CSI (4)

  (CSI) Amerikansk spenningsserie. Coup the Grace (CSI) En politimann blir drept av en annen politimann, og Langston blir satt til å finne ut om det var et uhell eller ikke. Saken kompliseres av at offeret var farget og den mistenkte er hvit, samt at hendelsen skjedde i et nabolag som stort sett består av fargede. Kan Langston stole på at vitneutsagnene er sanne, og klarer naboene til offeret å se nøytralt på saken, eller vil de beskytte sine egne?

 • 04.20 The Walking Dead (16)

  (The Walking Dead) Amerikansk grøsserserie. Verden er i ferd med å bli overtatt av levende døde som vandrer kloden hvileløst og angriper alt levende. I denne postapokalyptiske tilværelsen har småbysheriff Rick Grimes klart å overleve med en liten gruppe mennesker, men etter en lang vinter er de utslitt etter et liv på rømmen. Rick har også sin kones graviditet i bakhodet når han daglig tar livsviktige avgjørelser. Midt i elendigheten åpenbarer det seg en tilsynelatende trygg oase midt i de amerikanske skoger. Gruppen henter sine siste krefter for å gjøre tilholdsstedet til sitt, men lever fortsatt etter den viktigste overlevelsesregelen de kjenner: Det eneste som er farligere enn de levende døde, er andre overlevende. (Welcome to the Tombs) Det endelige og uungåelige oppgjøret når sitt klimaks. Flere skjebner blir foreseglet, men Guvernøren flykter før Rick og gjengen får mulighet til ta sin hevn. Medvirkende:Lauren Cohan, Danai Gurira, Steven Yeun, Norman Reedus, Andrew Lincoln.

 • 05.05 Total Blackout (2)

  (Total Blackout USA) Amerikansk underholdningsserie. Virkeligheten blir snudd på hodet når fire uvitende amerikanere blir utsatt for det de frykter mest - i stummende mørke. Ved hjelp av infrarødt kamera kan seerne følge med på de morsomme situasjonene som oppstår når deltakerne konkurrerer, fomler og hyler, mens usikkerheten herjer. (Total Blackout USA, sesong 2) Virkeligheten blir snudd på hodet når fire uvitende amerikanere blir utsatt for det de frykter mest - i stummende mørke. Ved hjelp av infrarødt kamera kan seerne følge med på de morsomme situasjonene som oppstår når deltakerne konkurrerer, fomler og hyler, mens usikkerheten herjer. Programleder:Jaleel White.

 • 05.30 Total Blackout (3)

  (Total Blackout USA) Amerikansk underholdningsserie. Virkeligheten blir snudd på hodet når fire uvitende amerikanere blir utsatt for det de frykter mest - i stummende mørke. Ved hjelp av infrarødt kamera kan seerne følge med på de morsomme situasjonene som oppstår når deltakerne konkurrerer, fomler og hyler, mens usikkerheten herjer. (Total Blackout USA, sesong 2) Virkeligheten blir snudd på hodet når fire uvitende amerikanere blir utsatt for det de frykter mest - i stummende mørke. Ved hjelp av infrarødt kamera kan seerne følge med på de morsomme situasjonene som oppstår når deltakerne konkurrerer, fomler og hyler, mens usikkerheten herjer. Programleder:Jaleel White.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.30 The Simpsons (21) 13.00 Kongen av Queens (156) 13.30 Kongen av Queens (157) 14.00 How I Met Your Mother (11) 14.30 How I Met Your Mother (12) 15.00 Simpsons (24) 15.30 Simpsons (25) 16.00 Simpsons (1) 16.30 Simpsons (2) 17.00 Kongen av Queens (158) 17.30 Kongen av Queens (159)

 • 18.00 How I Met Your Mother (13)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted jobber nå sammen med sin tidligere sjef, som stadig fornærmer ham. Ted får beskjed om å gi mannen sparken, men det er ikke så lett. Samtidig blir Lily tilbudt penger for å male et nakenportrett av Barney.

 • 18.30 How I Met Your Mother (14)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen må i en begravelse på samme dag som årets Superbowl, og de blir enige om å se kampen dagen etter. Men det er lettere sagt enn gjort å unngå å høre hvem som vant.

 • 19.00 Storage Hunters (12)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2011. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Kjøperne inspiserer en enhet fylt med filmgjenstander.

 • 19.30 Storage Hunters (13)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2011. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Kjøperne byr på byggeutstyr og Lori og Brandon øyner en gyllen mulighet.

 • 20.00 The Simpsons (22)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Marge tar feil av to hjemmesider - hun tror hun er på en side om cupcakes, men egentlig er det en side for folk som ønsker å ha en affære. På siden begynner hun å chatte med den sjarmerende Ben...

 • 20.30 Simpsons (1)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Mel Gibson ansetter Homer som konsulent for sin nye film, noe som gir filmen en noe annen vri enn opprinnelig planlagt.

 • 21.00 Whose Line Is It Anyways? (1)

  (Whose Line Is It Anyways?) Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Vertinne Aisha Tyler og deltagerne Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie tester sine ferdigheter som komikere i serien fylt av improviseringsleker. Gjesteaktører er Kat Graham og Greg Proops.

 • 21.30 Garasjen (6)

  (Garasjen) Norsk underholdnmingsprogram I programserien ”Garasjen” møter bilentusiasten Asgeir Borgemoen likesinnede med lidenskap for bil og bilsport Det er tid for Garasjens femte sesong, og som alltid har Asgeir møtt motorentusiaster over det ganske land, som har åpnet garasjeportene for programleder Asgeir Borgmoen. Gjennom hele sesongen blir det mye god motorlyd når vi besøker flere billøp og arrangementer. I tillegg skal Maria Elena, som hjalp til med å style audien i sesong fire, bli med Asgeir der de begge skal prøve seg i ukjente territorier. Ikke alt er like lett, og til og med Asgeir får utfordringer underveis. Elisabeth Mhyre og Evy Røte som har arrangert Rockabilly Rumble på Nesbyen. På dette arrangementet er det 50-tallet som gjelder, og for å passe inn blant alle bilene som har dukket opp må Asgeir få på seg et passende kostyme. Videre går turen hjem til Trond Valdstad som er en ekte Volvo-entusiast, og som har en Volvo til et hvert bruksområde. Asgeir og Maria Elena er i Skien på Hjalmar videregående skole, der Asgeir skal på opplæring i pussing og lakkering.

 • 22.30 Hundepatruljen Oslo (20)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I sesongavslutningen får du en oversikt over hvor mye hundene bidrar til å oppløse saker i hovedstaden. Motivasjonen til hundeførerne er også avgjørende for dette bidraget. I denne episoden stopper Tonje og Torill en bil hvor de finner et stort beslag av khat. Det blir dramatikk når Kristian og Duncan må ta seg inn i en leilighet der det har vært knivstikking, og Morten og Lars søker etter gjerningsmann etter et innbrudd.

 • 23.30 Family Guy (2)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Familien Griffin håndplukkes til å få sine TV-vaner kontrollert, men Peter går for langt når han prøver å overtale flere nettverk til å gjøre om populære TV-program.

 • 00.00 Family Guy (3)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Brian oppdager at Carter Pewterschmidts medisinske firma har funnet en kur for kreft, men holder den hemmelig for å tjene mer penger. Stewie og Brian planlegger derfor å avsløre hemmeligheten.

 • 00.30 The Comedians (8)

  (The Comedians) Amerikansk komiserie fra 2015. Fra baksiden av sceneteppet ser vi hva som foregår når en legende av en komiker må jobbe sammen en ung og uredd nykomling. Billy har et pinlig sammenstøt med en hjemløs mann, mens Josh gjester veldedighetstilstelningen som jenta han er forelsket i organiserer. Medvirkende:Stephnie Weir, Megan Ferguson, Billy Crystal, Josh Gad, Matt Oberg, Megan Ferguson Mfl..

 • 01.00 Cops Reloaded (17)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.30 Cops Reloaded (18)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.00 Seinfeld (161)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1997. Kramer installerer hele settet fra "The Merv Griffin Show" i sin egen leilighet, og begynner å intervjue alle som stikker innom. Til slutt blir det så mye stress for ham at han må ansette Newman som medprogramleder. Jerry oppdager at kjæresten har en hel bokhylle full av klassiske leker, men han får ikke leke med noen av dem. George får problemer med kjæresten etter noen uheldige møter mellom bil og duer. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 02.25 Seinfeld (162)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1997. George oppdager at hans nye arbeidsgiver har et bilde av familien sin der George figurerer i bakgrunnen. Han husker deres tilfeldige møte som meget ubehagelig, og bestemmer seg for å forsøke å fjerne seg selv fra bildet. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 02.50 Family Guy (23)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter og Quagmire vil at Joe skal innlede en kjærlighetsaffære med en ung kvinne som heter Nora for å ta hevn på Bonnie som har vært utro. Det hele blir komplisert når Bonnie får vite hva som har skjedd og Peter må finne en måte å gjenforene paret på.

 • 03.15 Family Guy (1)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Familien Griffin bestemmer seg for å bestige Mount Everest for å slå sine konkurransedyktige venner. Men familien sliter når de blir sittende fast i en grusom storm oppe i fjellet.

 • 03.35 American Dad (119)

  (American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Stan overtaler rektor Lewis til å gifte seg med sin inspektør fordi han vil være forlover i bryllupet deres. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.

 • 04.00 Cops Reloaded (17)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.20 Cops Reloaded (18)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.40 Anger Management (15)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie fra 2014. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie får en henvendelse fra en mann som ønsker å kopiere Charlies konsept til andre fengsler rundt om i landet. Han blir ivrig på ideen frem til han får vite at mannen er Jordans eksmann. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez, Noureen Dewulf.

 • 05.05 Cheers (7)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. Carla oppdager at Eddie har levd et dobbeltliv.

 • 05.30 The Comedians (8)

  (The Comedians) Amerikansk komedie fra 2015. Fra baksiden av sceneteppet ser vi hva som foregår når en legende av en komiker må jobbe sammen en ung og uredd nykomling. Billy har et pinlig sammenstøt med en hjemløs mann, mens Josh gjester veldedighetstilstelningen som jenta han er forelsket i organiserer. Medvirkende:Stephnie Weir, Megan Ferguson, Billy Crystal, Josh Gad, Matt Oberg, Megan Ferguson Mfl..

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.30 Devious Maids (13) 13.30 Gossip Girl (18) 14.25 Ugly Betty (2) 15.25 One Tree Hill (15) 16.25 Millionær søker kjæreste (16) 17.25 Ekstremt vekttap (10)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (8)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. (Arga snickaren) Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Datteren Linda orket ikke mer og har flyttet ut og Valter vurderer å flytte til moren. Likevel har Andres problemer med å finne motivasjon og trives best med å gå rundt i den velstelte hagen og lukte på blomstene.

 • 19.25 Friends (16)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One That Could Have Been (2)) Gjengen tenker på hvordan livet hadde vært om Ross hadde fortsatt å være gift med sin lesbiske kone; om en gift Rachel hadde forelsket seg i "Gode og Onde Dager"-stjernen Joey; om en kraftig Monica hadde vært besatt av å miste jomfrudommen; om Chandler hadde vært en mislykket forfatter og om Phoebe hadde vært en aksjemegler. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.

 • 19.55 Friends (17)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Unagi) Joey prøver å skaffe penger til å ta nye profilbilder ved å delta i en medisinsk studie for tvillinger. Rachel og Phoebe lærer seg selvforsvar, men Ross prøver å lære dem Unagi i stedet. Samtidig prøver Chandler å komme på en hjemmelaget gave for Valentinsdagen. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.

 • 20.30 Ungkaren (1)

  (The Bachelor) Amerikansk realityserie fra 2015. Limo Arrivals (Limo Arrivals) Kjekke og sjarmerende Ben Higgins (26) er fra en liten by i Indiana. Nå er det hans tur til å møte 28 potensielle partnere når han søker etter sin livs store kjærlighet i den 20. sesongen av Ungkaren. Det blir drama når to kvinner, som var deltakere i den forrige sesongen av Ungkaren, får en ny sjanse til å finne kjærligheten, denne gangen med Ben.

 • 22.25 Tattoo Fixers (1)

  (Tattoo Fixers) Britisk dokumentarserie fra 2015. Tatoveringer er ment å vare hele livet, men hva gjør man når blekket blir en kilde til fortvilelse? Tattoo Fixers forvandler katastrofer til mesterverk. Ekstreme feriefadeser, frekke tatoveringer eller navnet til eksen... historiene er mange - men alltid underholdende.

 • 23.25 Millionær søker kjæreste (17)

  (Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. (The Narcissist Meets The Inner Geek) Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak? Programleder:Patti Stanger.

 • 00.25 Forsvunnet (17)

  (Disappeared) Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Vanished In Vermont (Vanished In Vermont) Brianna forsvinner i en kjent narkobule etter at hun sluttet på skolen, og politiet frykter at den vakre tenåringen er bortført. Det går rykter om drap. Er det grunnlag for det?

 • 01.25 Sofias engler (5)

  (Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar) 20 år gamle Nathalies foreldre adopterte henne fra Vietnam. Foreldrene ble skilt og hun vokste opp med sin mor som fikk kreft. Dagen etter at Nathalie var ferdig med videregående døde moren. Nå bor Nathalie alene i leiligheten, men den er veldig nedslitt.

 • 02.25 Scandal (6)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. Olivia Pope har viet sitt liv til å verne om nasjonens elite. Som tidligere kommunikasjonsrådgiver for den amerikanske presidenten, var hun både aktet og fryktet da hun valgte å forlate Det hvite hus til fordel for sitt eget krisehåndteringsfirma. (Spies Like Us) Olivia mottar et anonymt brev med en kodet advarsel som viser seg å kunne avsløre Hucks mørke fortid. Samtidig har en annen Pope & Associates-hemmelighet allerede blitt avslørt, og Olivia ber Harrison påta seg å håndtere situasjonen. Og i Det hvite hus må Cyrus og Fitz nå konfrontere ringvirkningene av Cyrus' journalistektemanns første avisforsidesak.

 • 03.15 Medium (10)

  (Medium) Amerikansk dramaserie (Medium) Allison opplever å få en sjeldent sterk motstander under etterforskningen av en sak der en ung gutt er drapsmistenkt. Det kan virke som om en dukke har beordret ham til å drepe, hvilket er nifst selv for Allison. Samtidig er Joe bekymret for helsen når han overmannes av stress i forbindelse med et større prosjekt.

 • 04.00 Scandal (7)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. Alle har hemmeligheter. Og Olivia Pope har gjort det til sin livsoppgave å beskytte og forsvare omdømmet til landets elite og sørge for at disse hemmelighetene aldri ser dagens lys. Som den amerikanske presidentens medierådgiver var Olivia både æret og fryktet. Hun forlot Det hvite hus for å starte sitt eget krisehåndteringsfirma i håp om å få en ny start - både profesjonelt og personlig. Men å bryte alle bånd til fortiden viser seg å være vanskeligere sagt enn gjort. (Grant: For the People) Quinn befinner seg i en tragisk og kompromitterende situasjon og setter sin lit til Olivia og teamet. Samtidig offentliggjør Billy Chambers en nyhet som setter presidentembetet til Fitz i fare.

 • 04.45 Søte fristelser (4)

  (DC Cupcakes) Amerikansk realityserie. (DC Cupcakes) "The DC Roller Girl League" spør Sophie og Katherine om å lage en gigantisk cupcake-versjon av logoen deres til sesongstart. Samtidig foretar søstrene en ekskursjon til et varehus med mengder av eksotiske ingredienser, og full av inspirasjon kreerer de en ny, morsom og vårlig cupcake-smak.

 • 05.10 Søte fristelser (5)

  (DC Cupcakes) Amerikansk realityserie. (DC Cupcakes) Sophie og Katherine står overfor vanskeligheter når de blir bedt om å lage cupcakes til et bryllup. De må nemlig innlemme oppskrifter fra både brudens og brudgommens familier. Dessuten gjør en nyansatt Sophie ordentlig gretten når han aksepterer en levering av dårlige jordbær på sin aller første dag.

 • 05.35 Judge Judy (131)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4650) Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

12.05 Ellen DeGeneres Show (105) 13.00 Million Dollar Listing New York (8) 14.00 MasterChef USA (20) 15.00 MasterChef Norge (37) 16.00 Svenske Hollywoodfruer (3) 17.00 How I Met Your Mother (16) 17.30 Luksusfellen Sverige (9)

 • 18.30 Hele Norge baker (10)

  (Hele Norge baker) Norsk realityserie fra 2016. I realityserien "Hele Norge baker" skal tolv lidenskapelige og særdeles kompetente deltagere konkurrere om å bli kåret til Norges beste amatørbaker. Konkurransen foregår idylliske omgivelser på Losby gods, der det diskes opp med både tradisjonsrike kaker, franske bakverk, deltakernes egne favorittkaker og desserter. Amatørbakerne skal tilfredsstille dommernes høye krav, og i år består dommerduoen av den franske konditoren Pascal Dupuy og konditor Linda Roalstad som i det daglige er konditorsjef på Hotel Continental. Tre dyktige finalister står klare i baketeltet for siste gang, nivået er skyhøyt og de har alle hver sine kvaliteter. Den første finaleoppgaven er en av Pascals spesialiteter, nemlig å lage sukkersvaner. Denne oppgaven krever perfeksjonisme. Stemningen er til å ta å føle på når de får beskjed om å lage en pièce montée, en festkake som er det store blikkfanget på et kakebord og finalistenes avgjørende bakverk. Den skal være imponerende både når det gjelder kreativitet og smak. Hvem lykkes best i dag og fortjener tittelen Norges beste amatørbaker? Programleder:Line Verndal.

 • 19.30 Superoppusserne (5)

  (Superoppusserne) Norsk oppussingsprogram fra 2016. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. Familien Thorvaldsen fra Gressvik utenfor Fredrikstad har pusset opp i tolv år uten å løse hovedproblemene i huset. Superoppusserne tar utfordringen, og i dette programmet fokuserer vi på entréområdet og trappen opp til andre etasje. Programleder:Sigurd Sollien.

 • 20.30 Life in Pieces (11)

  (Life in Pieces) Amerikansk komiserie fra 2015. Vi følger en stor, lykkelig familie gjennom livet, mens de tråler seg frem over ulike milepæler. Eldstedatteren Heather og mannen vurderer å få en baby til når alle barna snart har forlatt redet. Det mellomste broren Matt tror han har funnet den store kjærligheten, mens yngstemann Greg er overveldet da kona føder hans første barn. En familiekomedie fortalt gjennom alle familiemedlemmenes ulike perspektiv. Colleen synger julesanger med John og hans kamerater fra luftforsvaret; Joan prøver å ta styringen over Larks førte julefeiring; og en kjøpesenternisse smitter Samantha med lus. Medvirkende:James Brolin, Dianne Wiest, Colin Hanks, Betsy Brandt, Thomas Sadoski.

 • 21.00 Life in Pieces (12)

  (Life in Pieces) Amerikansk komiserie fra 2015. Vi følger en stor, lykkelig familie gjennom livet, mens de tråler seg frem over ulike milepæler. Eldstedatteren Heather og mannen vurderer å få en baby til når alle barna snart har forlatt redet. Det mellomste broren Matt tror han har funnet den store kjærligheten, mens yngstemann Greg er overveldet da kona føder hans første barn. En familiekomedie fortalt gjennom alle familiemedlemmenes ulike perspektiv. Greg insisterer på at han og Jen tar forskjellige fly, i tilfelle noe skulle skje med en av dem. Matt og John tar Gary med ut for å treffe damer, og Matt får overraskende besøk av ekskona Bonnie. Medvirkende:James Brolin, Dianne Wiest, Colin Hanks, Betsy Brandt, Thomas Sadoski.

 • 21.30 NCIS: New Orleans (20)

  (NCIS: New Orleans) Amerikansk krimserie fra 2015. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... NCIS-teamet undersøker drapet på en marineløytnant som deltok i et tradisjonelt begravelsesfølge der lokale jazzmusikere ærer de døde med en musikalsk parade. Medvirkende:Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, CCH Pounder.

 • 22.30 Paradise Hotel (29)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie fra 2016. Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn i paradis og spillet settes igang, men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? «Howdy folks!» står det på tavla. Paradise Hotel er blitt Hotel Redneck. Egg og bønner til frokost. Stor stemning, helt til flere brekker seg av eggene. Selvsagt blir freden forstyrret av et brev. En ny deltaker skal straks sjekke inn, med muligheten til å få en kjempestor fordel. Da må imidlertid et hemmelig oppdrag gjennomføres først. Det blir BBQ-party, og smilene går fra øre til øre. Det hele ender i en erotisk stund i bassenget. Programleder:Triana Iglesias.

 • 23.30 Sex og singelliv (23)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie fra 1999. Gjennom øynene til fire venninner i 30-årene ser vi hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie, med sin faste avisspalte om "sex i storbyen", må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. Er forhold "ut" i New York? Carrie forsøker desperat å legge igjen noen av tingene sine i leiligheten til Mr. Big, Charlotte er usikker på legningen til sin nye flamme, og Samanthas hevn over en eks går ikke som ønsket. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis.

 • 00.00 Svenske Hollywoodfruer (3)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe. Gunilla Persson er gått i gang med lunsjen sammen med de andre Hollywoodfruene. Botox blir et hett tema og Gunillas mening er klar, kvinner skal aldres med verdighet og hver alder har sin skjønnhet. I tillegg byr Åsa Vesterlund på gratis Botox. Gunilla oppsummerer Åsas pizzalunsj som pinlig og plagsom. Maria Montazami har besøk av sin hårstylist og planlegger store forandringer. Familien Montazami er også på jakt etter en ny hund. En søt kandidat dukker opp som Bellas erstatter.

 • 00.55 Luksusfellen Sverige (9)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Luksusfellens eksperter, Patrick og Magnus, viser vei mot en ny økonomisk fremtid for personer som har fornektet sin økonomiske situasjon altfor lenge. Patrick Grimlund er siviløkonom, gründer og coach. Magnus Hedberg er professor i bedriftsøkonomi og er i tillegg foreleser og konsulent innen områdene kundeservice, kommunikasjon og lederskap. Veronica og Tobias har tre barn og en enorm gjeld. Bunken med regninger er så høy at de ikke åpner alle. Likevel unner de seg god mat, snacks og fine møbler hver eneste måned.

 • 01.45 Paradise Hotel (29)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie TV3 og Triana Iglesias inviterer deg til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel også denne våren. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn i paradis og spillet settes igang, men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? «Howdy folks!» står det på tavla. Paradise Hotel er blitt Hotel Redneck. Egg og bønner til frokost. Stor stemning, helt til flere brekker seg av eggene. Selvsagt blir freden forstyrret av et brev. En ny deltaker skal straks sjekke inn, med muligheten til å få en kjempestor fordel. Da må imidlertid et hemmelig oppdrag gjennomføres først. Det blir BBQ-party, og smilene går fra øre til øre. Det hele ender i en erotisk stund i bassenget. Programleder:Triana Iglesias.

 • 02.35 Bones (6)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Serien skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren dr. Temperence Brennan, som er ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. Sammen med teamet på Jeffersons rettsmedisinske laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper Dr Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Basert på virkelige hendelser. Når levningene etter en hushjelp blir funnet, blir den rike, tidligere arbeidsgiveren mistenkt. Men etterforskningen tar en overraskende vending når teamet oppdager at hushjelpen var ulovlig i landet. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin.

 • 03.20 NCIS: Los Angeles (22)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCISfinnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. NCIS tror de har funnet en russisk celle midt i forstaden og får derfor Kensi og Derek til å gå undercover som et gift par. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Linda Hunt, Barrett Foa.

 • 04.05 Chicago P.D. (19)

  (Chicago P.D.) Amerikansk krimserie fra 2014. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to svært ulike grupper: de uniformerte betjentene og etteretningstjenesten. Det enorme ansvaret ligger tungt på skuldrene til politiet i denne avdelingen og ofte får jobben følelsesmessige konsekvenser som merkes godt utenfor arbeidstid. En sak som involverer en av Chicagos mest ettersøkte personer blir litt for personlig for Olinksky. Sean Roman krangler med en annen betjent, mens Nadia forbereder seg på å ta en løgndetektortest. Medvirkende:Jon Seda, Jesse Lee Soffer, Jason Beghe, Marina Squerciati.

 • 04.50 How I Met Your Mother (16)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily får en rolle i et teaterstykke, og alle møter opp for å støtte henne. Barney bestemmer seg for å fremføre sitt eget skuespill.

 • 05.15 MasterChef USA (20)
 • 05.15 MasterChef USA (21)

  (Masterchef) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Deltakerne må gjennom en rekke utfordringer og eliminasjonsrunder i løpet av serien og får opplæring og blir bedømt av Gordon Ramsay. Med seg på dommerpanelet har han Joe Bastianich og Graham Elliot. Vinneren får en premie på 250 000 dollar og får gi ut sin egen kokebok. Serien fungerer som en plattform for personer fra alle deler av samfunnet. Det de alle har til felles er at de vil bli en kokkelegende. Dommerne får hjelp av sønnene sine under dagens episode, det er nemlig de som skal velge ut ingrediensene som deltakerne skal bruke. Programleder:Gordon Ramsay.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (1)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Vi møter Andrew Reidy som er helt fersk i redningsteamet på Bondi. Han er full av iver og energi på sin første dag. Etter at en hvithai nylig ble observert ved stranda må teamet patruljere og dykke blant forskjellige haiarter.

 • 19.55 Fort og farleg (4)

  (Speed with Guy Martin) Britisk underholdningsserie. MC-fører og bilmekaniker Guy Martin elsker å sprenge fartsgrensene og få seg et adrenalinkick. Nå vil han lage fire utfordringer for å teste fysikken og lære mer om fartens lover. Denne gangen har Guy tenkt å bygge den raskeste olabilen verden har sett. Målet er å sette ny fartsrekord med tyngdekraften og en asfaltvei som eneste hjelp. Med seg på laget har han noen av de fremste kvinnelige ingeniørene og idrettskvinnene i Storbritannia.

 • 20.40 Standup: Live fra Apollo (6)

  (Standup: Live fra Apollo) Britisk standupshow. Storbritannias ledende standup-komikere boltrer seg på scenen i Hammersmith Apollo Theatre i London. Live fra Apollo (Live fra Apollo) I kveld er det Dara O'Briain, Stephen K. Amos og Frankie Boyle som slår seg løs.

 • 21.25 Blitz

  Terningkast 2(Blitz) Britisk thriller fra 2011. En tøff politimann får i oppdrag å stoppe en seriemorder som har siktet seg inn på politiet. "The Blitz" slipper unna hver gang, og etter hvert som han mister den ene medarbeideren etter den andre må Tom spørre seg selv: Til hvilken nytte er vi hvis vi ikke engang kan beskytte våre egne? Medvirkende:Jason Statham, Luke Evans, David Morrissey, Aidan Gillen, Paddy Considine. Regi:Elliott Lester. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 Trygdekontoret (8)

  (Trygdekontoret) Norsk debattprogram fra 2016. Det er duket for både glimt og rusk i øyet, lun prat og blodig alvor når Thomas Seltzer og kveldens saksbehandlere klemmer hardt på samtidens kaviartube. Programleder:Thomas Seltzer.

 • 23.40 Tidsbonanza (3)

  (Tidsbonanza) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Ved hjelp av NRKs rikholdige fjernsynsarkiv tas vi tilbake til et gitt årstall mellom 1975 til 2005. Hva skjedde egentlig det året? Vi ser på alt fra det store nyhetsbildet til personlige historier og sladder. Hvilken musikk danset vi til, hva var på mote, hvilke idrettshelter heiet vi på og hva så vi på TV? Og sist men ikke minst, hvem var HOT og hvem var NOT det året? Tidsbonanza drar tilbake til 1986, året vi fikk Norges første talkshow, arrangerte vår første finale i MGP, og håndballjentene tok sin første medalje. Jappetida herjet og vi elsket å høre utlendinger si: Jeg er norsk! A-ha fylte alle radiokanaler og Billy Ocean sang "When the Going Gets Tough, the Tough Get Going." Tom Cruise i pilotbriller var HOT. Det var også kveldens deltakere Klaus Joacim Sonstad og Are Sende Osen som møter Marit Adeleide Andreassen og Finn Arve Sørbøe til duell. Programleder:Thomas Felberg.

 • 00.00 Pinlige sykdommer - et nytt ansikt

  (Embarrassing Bodies: The Man with Half a Face) Britisk helseserie. Eric Moger mistet halve ansiktet sitt til kreft for fire år siden. Med legens hjelp prøver Eric og forloveden Karen å finne en løsning som vil hjelpe ham med både utseende og evnen til å snakke og spise. Eksperter ved et universitetssykehus i London rekonstruerer fjeset hans ved hjelp av grensesprengende, ny teknologi.

 • 00.20 Fort og farleg (4)

  (Speed with Guy Martin) Britisk underholdningsserie. MC-fører og bilmekaniker Guy Martin elsker å sprenge fartsgrensene og få seg et adrenalinkick. Nå vil han lage fire utfordringer for å teste fysikken og lære mer om fartens lover. Denne gangen har Guy tenkt å bygge den raskeste olabilen verden har sett. Målet er å sette ny fartsrekord med tyngdekraften og en asfaltvei som eneste hjelp. Med seg på laget har han noen av de fremste kvinnelige ingeniørene og idrettskvinnene i Storbritannia.

 • 01.10 Team Ingebrigtsen (4)

  (Team Ingebrigtsen) Norsk dokumentarserie fra 2016. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. I en sjelden tidsreise over fire år har familien gitt oss en enestående tilgang til livene sine. Tett på oppturer og nedturer, familieidyll og konflikter blir vi med på den knallharde veien mot suksess eller fiasko. Henrik trosser Gjert sitt klare forbud mot å skaffe motorsykkel. I tillegg får han seg kjæreste, noe faren frykter kan bli ødeleggende for en idrettskarriere i verdenstoppen. På løpebanen skyter Jakob fart og slår internasjonale rekorder.

 • 01.50 Solgt! (6)

  (Solgt!) Norsk underholdningsserie fra 2016. En av Gjøvik sine mest herskapelige eneboliger skal under lupa når Solgt drar til Mjøsbyen for å tippe boligpriser. I tillegg skal meglerne på visning til idyllisk eioendom fra 1700-tallet og moderne eneboliger i populært strøk. Programleder Frode Søreide tar med seg meglere fra Sandefjord og Rogaland til Oppland. Programleder:Frode Søreide.

 • 02.20 Bondi Beach (1)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Vi møter Andrew Reidy som er helt fersk i redningsteamet på Bondi. Han er full av iver og energi på sin første dag. Etter at en hvithai nylig ble observert ved stranda må teamet patruljere og dykke blant forskjellige haiarter.

 • 02.45 Ønskebryllup (8)

  (Vårt bröllop) Finsk dokumentarserie fra 2011. Finske par lover hverandre evig troskap på hver sin måte. Bruden står på venteliste for få en fot- og fedmeoperasjon, men det får så være - for nå skal paret forberede seg til sin store og romantiske dag.

 • 03.35 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie