Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Siste filmtrailere

Neste «Bond»-film kunne vært innspilt i Norge

Neste «Bond»-film kunne vært innspilt i Norge

Nå flyttes «Norge» til Østerrike. Les mer

pluss
Bill Skarsgaard synes ikke det er så farlig at han gjør det samme som sin far

Bill Skarsgaard synes ikke det er så farlig at han gjør det samme som sin far

Det er i ferd med å bli Hollywood-stjerne av nok en Skarsgård. Les mer

Selger «Børning»-bilene

Selger «Børning»-bilene

- Det er klart at noen synes det er moro. Les mer

Streamingtilbudet stopper ikke piratene

Streamingtilbudet stopper ikke piratene

«Orange is the New Black» lastet ned 60 millioner ganger. Alt om TV-kvelden

09.30 VM hestesport 12.00 NRK nyheter 12.10 VM hestesport 12.35 Tilbake til Øya 13.15 Tilbake til 90-tallet (10) 13.45 VM hestesport 15.00 NRK nyheter 15.10 VM hestesport 17.00 NRK nyheter 17.10 Slik er foreldre (3) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Dronningens palasser (1)

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Husdrømmer (7)

  Livsstilserie. Marie og Bill har pusset opp fire hus på ti år. Nå setter de igang med et hus i Höganäs. Men selv om de har masse erfaring, går det ikke helt knirkefritt. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine, mens arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter.

 • 20.45 Vikinglotto

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Unge Inspektør Morse (2)

  (Endeavour) Britisk krimserie. Mens alle er opptatt med fotball-VM, blir en mann brutalt drept på museet i Oxford. Etterforskningen sender Morse og Thursday til en jenteskole, og mordet viser seg å ha koblinger til en hundre år gammel sak. Unge Endeavour Morse er tilbake i politiet etter farens død, men fremdeles kjemper han både psykisk og fysisk. Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Light fly, fly high

  Norsk dokumentar. Thulasi er en ung indisk kvinne i tjueårene, som prøver å bokse seg ut av fattigdom og inn i et bedre liv. Som dalit, født utenfor kastesystemet, har hun sin plass nederst på den sosiale rangstigen. Hennes skjebne ligger i hennes hender, og hun tar sats en aller siste gang for å oppnå sitt mål om et selvstendig liv. (Light fly, fly high.)

 • 00.15 The Eagle

  Terningkast 3(The Eagle) Amerikansk-britisk eventyrdrama fra 2011. Den unge underoffiseren Marcus Aquila kommer tilbake til Skottland i år 140. Der vil han løse mysteriet med forsvinningen til den niende legionen, og gjenopprette ryktet til faren sin, som ledet legionen inn i fjellene. Medvirkende:Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong, Tahar Rahim. Regi:Kevin MacDonald.
  Les mer i filmbasen

 • 02.05 Ut i naturen

  «Beverdalen.» (Beverdalen.) Landskapsarkitekten veier ikke mer enn 20 kilo, men ved hjelp av sine kraftige hoggjerntenner forvandler han en skogkledd dal på Sørlandet til en fuktig oase av liv. Naturfotograf Arve Henriksen får samtidig oppfylt en gammel drøm. I tre år, gjennom alle årstider, følger Arve denne ekstreme forvandlingen og kommer uvanlig tett innpå den sky beveren.

 • 02.40 Girls (1)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Pilot.) Am. komiserie. HBO-serien Girls vann nettopp to Golden Globe-prisar, for beste tv-komedie og kvinneleg hovudrolle. Hannah og venninnene er i starten av 20-åra og prøver å finne ut kva dei vil ha ut av livet sitt, av gutane, seg sjølve og kvarandre. Svara er ikkje alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta ein tabbe om gongen. (Pilot). Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.

 • 03.10 Girls (2)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Vagina Panic.) Am. komiserie. Hannah er bekymra. Er kondom heilt sikre? Fornuftige Marnie har tenkt å ta med jentene til ein klinikk for kvinnehelse. (Vagina Panic). Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.

 • 03.35 Unge Inspektør Morse (2)

  (Endeavour) Britisk krimserie. Br. krimserie. Mens alle er opptatt med fotball-VM, blir en mann brutalt drept på Oxford museum. Etterforskningen sender Morse og Thursday til en jenteskole, og mordet viser seg å ha koblinger til en hundre år gammel sak. Unge Endeavour Morse er tilbake i politiet etter farens død, men fremdeles kjemper han bpde psykisk og fysisk. (Endeavour: Nocturne). Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.

 • 05.05 Husdrømmer (7)

  Livsstilserie. Svensk serie. Marie og Bill har pusset opp fire hus på ti år. Nå setter de igang med et hus i Höganäs. Men selv om de har masse erfaring, går det ikke helt knirkefritt. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine, mens arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.45 Oddasat - nyheter på samisk 11.00 Distriktsnyheter Østlandssendingen 11.10 Distriktsnyheter Østfold 11.25 Distriktsnyheter Østnytt 11.40 Distriktsnyheter Østafjells 11.50 Distriktsnyheter Sørlandet 12.05 Distriktsnyheter Rogaland 12.20 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen 12.30 Distriktsnyheter Møre og Romsdal 12.45 Distriktsnyheter Midtnytt 13.00 Distriktsnyheter Nordland 13.10 Distriktsnyheter Nordnytt 13.25 Aktuelt 13.55 Glimt av Norge 14.05 Med dampbåt til St. Petersburg 14.35 Tungrockens historie (2) 15.20 Australias underlege historie (5) 16.10 Med hjartet på rette staden (18) 17.00 Derrick (2)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Tungrockens historie (3)

  (Metal Evolution) Kanadisk dokumentarserie. Antropologen Sam Dunn reiser jorden rundt for å finne opphavet til heavy metal-musikken. I hver episode snakker han med forskjellige musikklegender, som Alice Cooper, Slash, Lemmy, samt medlemmer av Iron Maiden, Black Sabbath, Deep Purple, Korn og Alice in Chains. «Early Metal Part 2: UK Division.» En av pionerene innen tungrocken i England var bandet Led Zeppelin som ble dannet i 1968. I Midlands dukket Black Sabbath, Judas Priest, Trapeze og Slade opp. Lenger sør i Swinging London kunne folk høre på Deep Purple, Uriah Heep og UFO.

 • 19.45 En smak av det nye Afrika (1)

  Dansk dokumentarserie. TV-kokken Nikolaj Kirk og kjæresten Karen Mukupa, som er musiker, reiser rundt i verden. Nå fordyper Nikolaj seg i afrikanske matretter, mens Karen utforsker hvordan det går med folk i utviklingslandene. Hun møter mennesker fra den nye middelklassen som har store ambisjoner på egne og landets vegne.

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Bak kamera i smådyras rike (2)

  (The Making of Hidden Kingdoms) Britisk dokumentarserie. Hvordan er det mulig å fange med kamera de mikroskopiske sporene etter spissmus, biller og andre smådyr i barske omgivelser?

 • 20.55 Vi ville sprengje Vasa

  Svensk dokumentar. Simon er journalist og blakk. Men nå har han funnet et gedigent scoop. Det han trodde var en gammel røverhistorie i familien hans, er kanskje sann? Historien om den største museumsgjenstanden i Sverige, orlogsfartøyet Vasa, må skrives om. Det blir en hårreisende fortelling om skattejakt og dynamitt. (Vi ville sprengje Vasa.)

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Irak - et land i oppløsning

  Amerikansk dokumentar. Etter at de amerikanske styrkene trakk seg ut av Irak i 2011, har situasjonen i landet forverret seg. Nå hersker et utbredt kaos, og USA blir på ny trukket inn i konflikten. Denne dokumentaren ser nærmere på USA sin rolle, fra invasjonen i 2003 til dagens desperate situasjon.

 • 22.55 Europa - en reise gjennom det 20. århundret (21)

  Nederlandsk dokumentarserie. Vi følger den bestselgende historikeren og forfatteren Geert Mak på en praktfull reise, geografisk og historisk, gjennom det 20. århundret i Europa.

 • 23.30 Min bror, terroristen

  (My Brother: The Terrorist) Britisk dokumentar fra 2014. Oppfølger til «Min bror, islamisten» hvor Robb følger sin halvbror Rich, for å forstå hvorfor han ble en radikal islamist og til slutt endte i fengsel for å ha planlagt terrorhandlinger. I kveld oppsøker Robb blant andre sin brors tidligere trosfeller, «Brødrene". Kan de gi en forklaring på hvorfor Rich gikk fra å være ekstremist til å bli terrorist? (Min bror, terroristen.)

 • 00.25 Pam til Paris

  Norsk dokumentar. To jenter, som verken kan mye om film eller biler, forsøker å realisere en av sine aller største drømmer. Drømmen er å kjøre til Paris i en rød MG Midget sportsbil fra 1962, kalt PAM. På veien møter de bilens forrige eiere. Hva drømte de om da de eide bilen? Er det bedre å la en drøm forbli en drøm enn å leve den ut? (Pam til Paris.)

 • 00.55 Vi ville sprengje Vasa

  Svensk dokumentar. Simon er journalist og blakk. Men nå har han funnet et gedigent scoop. Det han trodde var en gammel røverhistorie i familien hans, er kanskje sann? Historien om den største museumsgjenstanden i Sverige, orlogsfartøyet Vasa, må skrives om. Det blir en hårreisende fortelling om skattejakt og dynamitt. (Vi ville sprengje Vasa.)

 • 01.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 01.40 Distriktsnyheter

 • 01.40 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 01.50 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.05 Distriktsnyheter Østnytt

 • 02.20 Distriktsnyheter Østafjells

 • 02.30 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 02.45 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.00 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.10 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 03.25 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 03.40 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 03.50 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.05 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.00 God morgen Norge 11.40 TV 2 hjelper deg (8) 12.10 Familieråd med Jo Frost (8) 13.10 En moderne familie (17) 13.35 American Dreams (18) 14.30 The Millers (23) 15.00 Last Man Standing (21) 15.30 Naboer (6690) 16.00 Home and Away (5937) 16.30 Home and Away (5938) 17.00 En moderne familie (18) 17.30 Solsidan (3)

 • 18.00 Hos Martin (9)

  (Hos Martin) Norsk komiserie. Martin er nyskilt kaféeier som drømmer om et stabilt forhold. Martins beste venn, Lars, er skuespiller av yrke og medeier i kafeen. Martin og Lars har utviklet et sterkt avhengighetsforhold til hverandre. Nora er nyinnflyttet nabo. Hun er en flørt, men hevder hun bare vil være venner med gutta. Nora får besøk av sønnen sin og klare å innbille Lars og Martin at det er den nye typen hennes. Medvirkende:Nils Vogt, Sven Nordin.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (2691)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie.

 • 19.30 Hotel Cæsar (2692)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie.

 • 20.00 Idol (6)

  (Idol) Norsk underholdningsprogram. Programleder Stian Blipp har sammen med Idol-juryen reist landet rundt på tidenes lengste audition-runde for å finne Norges nye Idol! Hvorfor får Irma Karoline Iversen fra Gamvik Margaret Berger til å gråte? Er Martin Schaal Mortensen fra Tromsø Nord-Norges svar på Justin Bieber? Og hvordan går det med Kjersti Pleym fra Alta, Aili Kathrine Wergeland fra Karasjok, Ingvar Olsen fra Kvaløya og Eli Cathrine Våge fra Bu? Programleder:Stian Blipp.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Kampen for livet (2)

  Norsk dokumentar. Vi følger ni personer i ulik aldre som har fått diagnosen kreft. Serien gir et tett og personlig bilde av deres sykdomsforløp og hvordan kreft påvirker livet deres og de som står dem nær. Anniken (26) får beskjeden hun har fryktet aller mest: Lymfekreften er tilbake for tredje gang. Nå blir framtidsutsiktene veldig usikre, så hun og forloveden Erlend bestemmer seg for å framskynde bryllupsplanene sine.

 • 22.40 Elementary (13)

  Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

 • 23.40 Under The Dome (8)

  (Under The Dome) Amerikansk dramaserie. En mystisk og ugjennomtrengelig barriere omringer småbyen Chester's Mill, og stenger innbyggerne inne fra omverdenen. Etter hvert som panikken brer seg, bestemmer en liten gruppe mennesker seg for å opprettholde ro og orden i byen. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme.

 • 00.35 Hawaii Five-0 (8)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. McGarrett leker katt og mus med en svært forførerisk terapeut McGarrett mistenker har drept en av pasientene sine. I mellomtiden må Catherine forfølge en av Doris' gamle fiender, som nå søker hevn.

 • 01.30 Criminal Minds (20)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. Teamet må jakte på en drapsmann i Tampa, samtidig som de prøver å takle følelsene sine etter tapet av Prentiss.

 • 02.20 Numbers (16)

  Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes har rekruttert sin bror til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Charlie legger en plan for å hindre at et farlig rusmiddel når gatene i Los Angeles, men planen kan komme til koste livet til et av teamets medlemmer.

 • 03.00 Arrow (4)

  (Arrow) Amerikansk spenningsserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. En mann som går under navnet «The Mayor» bringer illegale våpen inn i Glades, så Oliver sponser en «penger for våpen"-aksjon for å renske opp i byen. Men «The Mayor» slår tilbake med gjengen sin, og Sin blir alvorlig skadet. The Canary blir rasende da hun får vite at vennen er på sykehus, og vil ha hevn.

 • 03.45 Teen Wolf (11)

  (Teen Wolf) Amerikansk science fiction-serie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv.

 • 04.30 Alarm 112 - På liv og død (9)

  (112 - På liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.15 112 - Politet (3)

  (112 - Polisen) Svensk realityserie. Vi følger menneskene som jobber på Kristianstad politistasjon i Sverige.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.45 Cash Cowboys (7) 11.40 Broom (3) 12.10 Gustav's Super Races (15) 12.40 Alarm 112 - På liv og død (29) 13.40 Smallville (3) 14.35 Scrubs (3) 15.00 That '70s Show (12) 15.30 South Park (8) 16.00 Fraktekrigen (17) 16.30 Cash Cowboys (8) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (34)

 • 18.25 Inked (23)

  (Inked) Amerikansk realityserie. Følg livet i og rundt tatoveringsstudioet Hart & Huntington Tattoo Company i Las Vegas Valley.

 • 18.55 En moderne familie (16)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

 • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (10)

  Norsk underholdningsprogram. De er frekke, vågale og en tanke sprø - møt ensemblet som tør å tale der andre tier. Med sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Skuespiller Ingar Helge Gimle leder galskapen.

 • 20.25 Big School (5)

  (Big School) Britisk komiserie. Handlingen spinner rundt livet til kjemilæreren Mr. Church, som er i førtiårene. Han er udugelig både i kjærlighetslivet og som lærer. Men alt forandrer seg når den nye fransklæreren Miss Postern melder sin ankomst.

 • 21.00 Fraktekrigen (17)

  (Shipping Wars) Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt.

 • 21.30 Ødemarkens menn (7)

  (Mountain Men) Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. Tom får barnebarnet på besøk, men han får snart erfare at det ikke finnes noe som heter ferie i Yaak, mens i Ruby Valley har Rich Lewis' hunder fått ferten av puma når jakten tar en dramatisk vending.

 • 22.30 Verdens sterkeste mann 2013 (3)

  Styrkesportkonkurranse. 30 av verdens sterkeste menn møtes i Sanya i Kina med et mål for øyet: Å kåre den sterkeste av dem alle. Her skal det løftes, dras og skyves på ting som folk flest hadde vært nødt til å ringe en hel kompisgjeng for i det hele tatt ha sjanse til å flytte på. Vi er klare for tredje gruppe, og vi skal finne to nye finalister. Det er her i kvalifiseringen vi skal skille ut de supersterke fra de sterke, for det er kun de to beste fra hver gruppe som får være med å kjempe om tittelen «Verdens sterkeste mann 2013». Gruppen er tøff med «Verdens sterkeste mann 2011», Brian Shaw, som favoritt og briten Terry Hollands som en god utfordrer til den andre finaleplassen.

 • 23.30 Vikings (8)

  Britisk dramaserie. I denne storslåtte serien blir vikingtiden brakt til live gjennom eventyrene til Ragnar Lodbrok, en skandinavisk kriger og bonde som drømmer om rikdom. Ragnar og familien reiser til Uppsala for å tilbe gudene. Det er en reise de gjennomfører hvert niende år, og Ragnar inviterer Athelstan med på turen. Ragnar har fremdeles trøbbel med å akseptere at barnet deres er borte, og Lagertha er bekymret for om hun noen gang vil få en ny sønn med ham. Festene med dop, sex og alkohol er en åpenbaring for Athelstan, og han oppdager også at det vil bli dyre- og menneskeofring. I tillegg møter Ragnar Kong Horik. Ragnar tilbyr sine tjenester, dersom kongen hjelper ham med å styrke sine tropper. Medvirkende:Gabriel Byrne, Travis Fimmel, Gustaf Skarsgård, Thorbjørn Harr.

 • 00.25 Las Vegas Jailhouse (4)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 00.55 Las Vegas Jailhouse (5)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.25 Breakout Kings (3)

  Amerikansk krimserie. U.S. Marshallene Charlie DuChamp og Ray Zancanelli tyr til uortodoks innsamling av rømte fanger. Med hjelp fra fanger som selv har rømt fra fengsel sporer de opp farlige forbrytere på frifot. Sosiopaten T-Bag er på frifot og setter ut på et hevntokt. Ettersom forbrytelsene hans etter flukten eskalerer, må teamet stoppe ham før han når den kanadiske grensen.

 • 02.15 Alarm 112 - På liv og død (7)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.10 Las Vegas Jailhouse (4)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 03.35 Las Vegas Jailhouse (5)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 04.00 Disorderly Conduct (18)

  Amerikansk realityserie. I denne serien vises hårreisende kjøring, kollisjoner, narkoarrestasjoner og andre dramatiske situasjoner fanget opp av politiets egne bil- og helikopterkameraer og overvåkningskameraer.

 • 04.45 Disorderly Conduct (19)

  Amerikansk realityserie. I denne serien vises hårreisende kjøring, kollisjoner, narkoarrestasjoner og andre dramatiske situasjoner fanget opp av politiets egne bil- og helikopterkameraer og overvåkningskameraer.

 • 05.35 South Park (9)

  Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.30 Gullfeber (8) 11.30 Femte gir (5) 12.00 Femte gir (6) 12.30 Bilfikserne (13) 13.30 Auction Hunters (23) 14.00 Baggage Battles (11) 14.30 Mythbusters (56) 15.30 Mektige skip (5) 16.30 Sons of Guns (11) 17.30 Auction Hunters (24)

 • 18.00 Baggage Battles (12)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. (12.) Tre lag med eksperter jakter på uavhentet eiendom på auksjoner. Hva vil de finne når de åpner boksene? Og vil de tjene penger på funnene?

 • 18.30 Overhaling (11)

  (Overhaulin') Motorserie. «Motley Cruiser.» (Motley Cruiser.) En rusten 1969-modell Buick GS får en overhaling av bildesigner Chip Foose og gjengen på vegne av rockestjernen Vince Neil. Det blir en tøff jobb, men resultatet er eksepsjonelt.

 • 19.30 Bilfikserne (14)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Ford Mustang.» (Ford Mustang.) Mike kjøper en Ford Mustang, som ble gjort kjent av Steve McQueen i filmen «Bullitt». Kan Edd gjøre det slitte bilikonet om til et kjøretøy som går for over 20 000 pund?

 • 20.30 Bilfikserne (8)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Ford Thunderbird.» (Ford Thunderbird.) Bli med når den erfarne bilselgeren Mike Brewer og mekanikeren Edd China prøver å redde en rekke enestående klassiske biler fra skraphaugen.

 • 21.30 Elvemonstre: Spesial

  (River Monsters: Legend of Loch Ness) Jeremy Wade har satt seg fore å spore opp det kjente Loch Ness-monsteret. Reisen tar ham til og med til vulkanene på Island - men vil han lykkes der så mange andre har feilet?

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (3)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Det er vår.» (Spring Has Sprung.) Atz og familien drar på svartbjørnjakt. Men idet Jane får sterkere tro på seg selv, synker Atz seniors selvtillit. Samtidig utfører Otto livredning på to for tidlig fødte kalver.

 • 00.30 Sons of Guns (12)

  (Sons of Guns) Dokumentarserie. (12.) Will Hayden og resten av våpensmedene på Red Jacket Firearms er tilbake med enda flere spesiallagde våpen og mer enn nok ildkraft.

 • 01.30 Dallas Car Sharks (1)

  (Dallas Car Sharks) «JD and the Bandit.» (JD and the Bandit.) Martha pusser opp en 69-modell Barracuda «Sleeper» og JD er som Smokey and the Bandit med en 1978 Trans Am. Vil det lønne seg med de oppgraderte kjøretøyene på auksjonen?

 • 02.00 Dallas Car Sharks (2)

  (Dallas Car Sharks) «Toppløs italiener.» (Topless Italian Model.) JD skviser det meste ut av en 5.0 Mustang og Tommy finner en overraskelse i en 85-modell Suburban. Ash vil føre en 88-modell Alfa Romeo Spider cabriolet tilbake til livet.

 • 02.30 Gold Divers (13)

  (Gold Divers) Dokumentarserie. (13.) Vinteren nærmer seg, og mudrerne må gjøre en siste innsats. Hvert minutt teller når rivalene Shawn Pomerenke og Hank Schimschat kjemper om territorier.

 • 03.30 Livsfarlig fangst (1)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Vær forsiktig med hva du ønsker deg.» (Careful What You Wish For.) Problemer med myndighetene gjør at sesongen må kortes ned. Dette utløser en kjedereaksjon som gjør at flåten må fiske mer og raskere hvis de skal rekke tidsfristen på markedet.

 • 05.10 Femte gir (5)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (5.) I denne splitter nye serien tester Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson, Jonny Smith og Jason Plato flere av verdens superbiler, hendige halvkombier og suverene stasjonsvogner.

 • 05.35 Femte gir (6)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (6.) I denne splitter nye serien tester Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson, Jonny Smith og Jason Plato flere av verdens superbiler, hendige halvkombier og suverene stasjonsvogner.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.05 Millionær søker kjæreste (7) 11.05 Millionær søker kjæreste (1) 12.00 The Big Bang Theory (21) 12.25 The Big Bang Theory (22) 12.55 Trophy Wife (10) 13.20 Melissa & Joey (15) 13.50 Den syvende himmel (17) 14.45 Ullared (4) 15.45 Cougar Town (5) 16.10 Friends (4) 16.40 Friends (5) 17.15 Two and a Half Men (4) 17.40 Two and a Half Men (5)

 • 18.10 The Big Bang Theory (23)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Jentene spiller Dungeons & Dragons med gutta mens Raj går på date med Lucie. Amy begynner å tvile på forholdet til Sheldon.

 • 18.35 The Big Bang Theory (24)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Sesongavslutning. Leonard får tilbud om å jobbe utenlands i sommermånedene, noe som overrasker både Penny og Sheldon. Raj bekymrer seg for at Lucie ikke vil like vennene hans, så han prøver å lede forholdet deres i en annen retning.

 • 19.00 Trophy Wife (11)

  (Trophy Wife, sesong 1) Amerikansk dramaserie. Det sies at «alle gode ting er tre», og det håper den tidligere partyjenta Kate er tilfelle når hun blir Petes tredje kone. Etter å ha, bokstavelig talt, falt for hverandre på en karaokebar, befinner Kate seg ett år senere i en storfamilie komplett med tre stebarn og Petes to ekskoner. Pete, Kate, Diane og Jackie våkner opp i bakrus og til et katastrofeområde på julemorgen. De prøver å huske hva som skjedde kvelden før, samtidig som de vil redde julen for barna. Medvirkende:Marcia Gay Harden, Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins.

 • 19.30 Top 20 Funniest (6)

  (Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. En arbeider i et telefonselskap kommer i klinsj med en hauk, og i en heis går det galt. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet.

 • 20.30 Sinnasnekker'n (6)

  (Sinnasnekker'n) Underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. Aina og Erik bor i et hus på Dokka med fem barn. Huset er kaldt og trekkfullt med mange uferdige oppussingsprosjekter, men det flyter også over av rot, klær og søppel. Det er mus i tak og vegger, og familien har katter, kaniner, marsvin og andre husdyr som gir en forferdelig lukt inne. Og i tillegg har de vært uten vann i fire måneder!

 • 21.30 Major Crimes (10)

  (Major Crimes) Amerikansk krimserie. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. En rekke unge kvinner forsvinner fra en populær nattklubb, og Major Crimes-teamet blir utfordret av Special Operations i etterforskningen av saken. Samtidig sliter Fritz Howard med helsa, mens Rusty har personlige problemer.

 • 22.30 Asbjørn Brekke-show (13)

  (Asbjørn Brekke-show) Norsk underholdningsserie. Asbjørn Brekke får besøk av kjendiser og inviterer dem til en uhøytidelig prat i sofaen med krumkaker og Amigo. I kveld er det gjensyn med alle de beste gjestene og øyeblikkene fra høstens sesong.

 • 23.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (9)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Ine har masse skuespilleroppdrag og tilbringer stadig flere kvelder på jobben.Thomas går hjemme og stuller i huset og føler på den voksende seksuelle frustrasjonen. Så blir en blotter observert på Vinderen, og mennene i nabolaget skal forsøke å fange ham. Thomas innser at dette er en ypperlig anledning til å gjenvinne sin tapte maskulinitet. Jon har flyttet fra Vinderen, men lar ikke sjansen gå fra seg til å jakte på et medmenneske.

 • 23.30 Castle (3)

  (Castle, år 1) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. En gutt blir funnet død i Central Park. Castle og Beckett forsøker å finne ut hva som er årsaken til dødsfallet, men en av tenåringens venner gjør det han kan for å forpurre etterforskningen deres.

 • 00.25 CSI (18)

  (CSI) Amerikansk spenningsserie. Wendy og Hodges forlater laboratoriet til fordel for å dra på ekskursjon med high school-elever som skal få en smakebit av det å være åstedsetterforskere. Men utflukten går ikke helt som planlagt da smakebiten blir dratt for langt.

 • 01.25 Special Victims Unit (22)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Etterforskerne Benson og Stabler må finne et gravid voldtektsoffer som plutselig forsvinner fra sykehuset.

 • 02.20 CSI: Miami (10)

  (CSI: Miami, år 3) Amerikansk krimserie. En mann blir funnet død på et fortau utenfor en høy bygning og CSI: Miami blir satt til å etterforske saken. Horatio og teamet finner raskt ut at offeret som ble funnet på fortauet ikke er den samme mannen som tidligere falt fra bygningen, men den uheldige personen han tilfeldigvis landet på.

 • 03.05 48 timer (8)

  (48 Hours Mystery) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

 • 03.55 Gatwick (3)

  (Inside Gatwick) Britisk dokumentarserie. Vi er flue på veggen på Londons flyplass Gatwick, verdens mest travle flyplass med én rullebane. I det siste har Gatwick kjempet for å takle alt som går galt, men nå er det ny ledelse på flyplassen som har som mål å skape verdens beste flyplass. Stevie Summers viser oss hvordan bagasjen blir håndtert på Gatwick. De jobber med et antikvert bagasjebelte som krever mye vedlikehold. Sjefene planlegger et nytt bagasjesystem, men Stevie er ikke overbevist og vurderer å skifte jobb.

 • 04.45 The Bridge (9)

  (The Bridge) Kanadisk dramaserie. Politimannen Frank Leo blir lei av all korrupsjonen og nedbemanningen i avdelingen og setter i gang en streik. Dermed setter han sin egen, og resten av divisjonens, karriere på spill. Serien er basert på tidligere sjef for Toronto-politiets fagforbund, Craig Bromell. Frank etterforsker en eskorte-tjeneste som drives av en politimann.

 • 05.30 Shit My Dad Says (15)

  (Shit My Dad Says) Amerikansk komiserie. 72 år gamle Ed hater å gå rundt grøten og er ikke redd for å uttrykke sin spontane og ofte politisk ukorrekte mening til alle som befinner seg i nærheten. Ed vil å sette på bremsene i forholdet til Rosemary etter at hun sier hun ønsker seg litt romantikk. Vince og Henry konkurrerer om hvem som raskest kan la barten vokse.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.30 Seinfeld (109) 11.00 Seinfeld (110) 11.30 Family Guy (15) 12.00 Simpsons (18) 12.30 Simpsons (19) 13.00 Kongen av Queens (120) 13.30 Kongen av Queens (121) 14.00 Two and a Half Men (15) 14.30 Family Guy (16) 15.00 Family Guy (17) 15.30 Simpsons (14) 16.00 Simpsons (15) 16.30 Kongen av Queens (122) 17.00 Kongen av Queens (123) 17.30 How I Met Your Mother (15)

 • 18.00 How I Met Your Mother (16)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robins musikalske fortid kommer til overflaten igjen, og Ted tilbringer mer tid sammen med Stella.

 • 18.30 Family Guy (18)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Chris gir et selvlaget maleri i gave til faren. Da en gallerieier viser interesse for det, drar familien Griffin til New York for at Chris kan bli en berømt kunstner. Men Chris ombestemmer seg når han hører hva det innebærer. I mellomtiden blir Stewie oppdaget som babymodell for Calvin Klein.

 • 19.00 Simpsons (20)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Marge tror at hun var den første jenta Homer kysset, men det stemmer ikke. For å få vite mer må vi bli med tilbake til sommerleiren der de to møttes. Det var også der Homer møtte Lenny, Carl og Moe for første gang. Guttene drar på besøk til jentenes leir, og romantikken blomstrer.

 • 19.30 Simpsons (21)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Både Marge og Bart gjør uheldige tabber som fører hele familien Simpson til Alcatraz, hvor de dømmes for landsforræderi.

 • 20.00 Fotball: UEFA Champions League

  (UEFA Champions League: Arsenal FC-Besiktas JK) Arsenal FC - Besiktas JK. Direkte fra Emirates Stadium i London. I studio sitter Guro Fostervold Tvedten med gjester. Arsène Wenger og hans Arsenal sikret seg et godt utgangspunkt på bortebane, mot Besiktas, i den første Playoff-kampen til gruppespillet i UEFA Champions League. Dersom Wenger sikrer seier på Emirates Stadium vil det bli 17. gangen på rad at Arsenal er med i Europas gjeveste klubbturnering.

 • 23.20 Cops (8)

  (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 23.50 Cops (9)

  (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.20 Seinfeld (109)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Klipp fra de beste episodene. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 00.50 Seinfeld (110)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Highlights (1+2). Jerry introduces a program that shows highlights from the first 99 episodes of a «show about nothing.». Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 01.20 Bundy (260)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Bud får besøk av en brevvenn som har sittet i fengsel, men det er ingen vennlig visitt. Familien Bundy blir tatt som gisler, Kelly blir beskutt og Jefferson gir bort Marcys Mercedes. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.

 • 01.50 The Fresh Prince of Bel Air (75)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Will forteller Carlton at Jackie er en gammel venninne fra Philly, guttene blir kasta ut av leiligheten, og Hilary ber om et spesielt frieri fra Trevor, noe hun får.

 • 02.20 Anger Management (3)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie dater en interessant kvinne, mens eksen hennes bestemmer seg for å gjøre Charlies liv til et helvete. Medvirkende:Charlie Sheen.

 • 02.50 American Dad (6)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Familiens barnevakt brekker foten og Stan og Francine må la Steve være hjemme alene med Hayley, til tross for at hun er kjent for å være lite ansvarsfull.

 • 03.20 Paradise Hotel (47)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. En gruppe unge jenter og gutter er sikret et hotellopphold i Mexico de sent vil glemme. Hotellet er nytt av året. Det er samme antall rom på dette hotellet, men det sjekker inn flere gjester enn vanlig. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Det er separat frokost for de syke på Solo og de friske på Panorama. De syke må velge pestens siste offer, og er enige om hvem offeret skal bli. De fem syke jentene drar på date, mens guttene koser seg på hotellet. Guttene må velge en lege og sykepleier. På date friskmeldes en av jentene, og helsepersonellet blant gutta velger å friskmelde enda en jente. De resterende pasientene kjenner febertoktene og dødsangsten herje. Programleder:Triana Iglesias.

 • 04.15 Airwolf (15)

  (Airwolf) Amerikansk actionserie. Airwolf er en amerikansk TV-serie som gikk på TV fra 1984 til 1987. Programmet handler om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber om bord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. En flyprodusent saboterer sitt eget fly i stedet for å la prøvepiloten St. John avsløre svakhetene ved konstruksjonen.

 • 05.05 Cops (8)

  (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.30 Cops (9)

  (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

09.50 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (2) 10.50 Judge Judy (224) 11.15 One Tree Hill (16) 12.10 Switched at Birth (6) 13.05 Gossip Girl (21) 13.55 Gilmore Girls (9) 14.50 One Tree Hill (17) 15.40 Det lille paret (10) 16.15 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (26) 17.15 Unge mødre - litt eldre (1) 17.50 Unge mødre - litt eldre (2)

 • 18.20 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (3)

  (One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Kjærligheten til den lille vokser i takt med babyen, men ingen ting kunne ha forberedt dem på søvnløse netter, uendelige bleieskift og mangel på sex. Heather ankom sykehuset i stiletthæler, og hadde designet en egen bikini til vannfødselen. Nå sørger Heather og Danny for at deres førstefødte arver moteinteressen. For tenåringskjærestene Billie og Ryan har foreldrerollen vært en berg- og dalbane. Uventet graviditet, for tidlig fødsel og en syk baby. Hvordan har de det nå? Tendayi og Maxwell venter på et søsken til lille Max, som nå snart er to.

 • 19.25 Friends (2)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Ross prøver å overbevise alle om at det er greit for ham at Joey og Rachel er sammen, mens Phoebe får et uvanlig tilbud fra halvbroren sin.

 • 19.55 Friends (3)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Joey og Rachel synes det nye forholdet deres er litt pinlig, mens Ross får en uvanlig selvbruning.

 • 20.30 Kakekrigen (3)

  (Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. Dagens utfordring er å lage minipavlovaer. Dommer og konditormester Lars Lian demonstrerer hvordan man lager perfekte marengsbunner før deltakerne selv skal i ilden. Utforming og fyll er opp til hver enkelt, og Johanna velger en erotisk tilnærming til oppgaven. Så gjenstår det å se om det faller i smak hos dommerne. Programleder:Fridtjof Nilsen.

 • 21.30 So You Think You Can Dance (11)

  (So You Think You Can Dance) Amerikansk realityserie. Kampen om å bli USAs neste favorittdanser fortsetter. De ti gjenværende danserne gir alt de har for å være en av de åtte som går videre til neste uke.

 • 23.25 Special Victims Unit (21)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Når en mann blir anklaget for å ha drept sine døtre, tar etterforsker Stablers tidligere samarbeidspartner saken.

 • 00.25 Rizzoli og Isles (9)

  (Rizzoli & Isles) Amerikansk krimserie. Politietterforskeren Jane Rizzoli trekkes inn i en sak som involverer en seriemorder som plager og skader henne. Jane er tøff og del av en familie som er tett knyttet sammen. Når en identitetstyv uten noen egen tydelig identitet blir funnet drept i bilen sin, leder etterforskningen Jane til en brokete fortid. En oppsiktsvekkende oppdagelse om offeret fører Maura ut på en høyst personlig søken. Samtidig forsøker Frankie jr. å hjelpe sin døde far Frank senior. Medvirkende:Angie Harmon, Lorraine Bracco, Sasha Alexander, Lee Thompson Young.

 • 01.25 Ghost Whisperer (8)

  (Ghost Whisperer, år 5) Amerikansk dramaserie. Da et spøkelse leder Melinda til seg i en krypkjeller, blir Melinda trukket inn i et uløst mordmysterium rundt et mektig eiendomsmeglerpar. Parets tilsynelatende perfekte ekteskap viser seg å ha vært det motsatte, og Melinda befinner seg snart som i midten av en krigføring mellom levende og døde. Samtidig spiller Aiden et farlig spill når han bruker evnen sin for å imponere venner med magiske triks.

 • 02.20 The Closer (21)

  (The Closer, år 7) Amerikansk krimserie. En mann blir observert idet han tilsynelatende begraver en kvinne i parken. Brenda er overbevist om at etterforskningen vil lede til Philip Stroh, men besettelsen for ham truer både karrieren og livet hennes. Medvirkende:Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Jon Tenney, Corey Reynolds.

 • 03.20 Cold Case (7)

  (Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. En dagbok som inneholder informasjon om en kvinnes død, blir oppdaget på en resirkulert datamaskin, og Rush og teamet gjenopptar den uløste saken.

 • 04.20 Fødeavdelingen (6)

  (One Born Every Minute USA) Amerikansk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i USA. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

 • 05.10 The Only Way is Essex (4)

  (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningens høyborg.

 • 05.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.15 Ekstrem oppussing USA (158) 11.10 Real Housewives of Vancouver (2) 12.10 The Ellen DeGeneres Show (52) 13.00 Supersize VS. Superskinny (3) 14.00 MasterChef Norge (2) 15.00 How I Met Your Mother (13) 15.30 How I Met Your Mother (14) 16.00 Kongen av Queens (149) 16.30 Anger Management (3) 17.00 Anger Management (4) 17.30 NCIS (9)

 • 18.30 MasterChef Norge (2)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en Masterchef i en storslått finale. De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Gaute Grøtta Grav, Mira Craig, Terje Sporsem, Andreas Mikkelsen Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed. En heftig konkurranse som involverer kokosnøtter får stor betydning for hovedoppgaven, der ikke alle klarer å levere.

 • 19.30 MasterChef Norge (3)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en Masterchef i en storslått finale. De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Gaute Grøtta Grav, Mira Craig, Terje Sporsem, Andreas Mikkelsen Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed. De deles inn i guttelag og jentelag der en leder skal guide dem til å lage en rett til en date. Hvem klarer å holde seg til reglene - og går seieren til gutta eller jentene?

 • 20.30 Luksusfellen Sverige (1)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Med god økonomisk kunnskap, varme og tøffe sannheter har Luksusfellens Sverige blitt en svensk TV-klassiker. Mikael er alenefar for fire barn, men tjener mer enn to normale familier. Likevel er han et av de verste tilfellene Luksusfellens eksperter har sett. Hvorfor?

 • 21.30 Tyrant (1)

  (Tyrant) Amerikansk dramaserie. Bassam «Barry» Al Fayeed er fra det fiktive krigslandet Abbudin i Midtøsten. Han har levd i frivillig eksil i California i 20 år når han returnerer til hjemlandet med sin amerikanske familie, for å delta i nevøens bryllup. Tilbake i Abbudin konfronteres han med familiens og nasjonens politiske synspunkter, samt sin diktatorfar. Hans ankomst fører til en dramatisk kulturkollisjon, og et oppgjør med problemer han la bak seg 20 år tidligere. Barry går motvillig med på å returnere til hjemlandet, med sin amerikanske familie, for å delta i nevøens bryllup. Ulike begivenheter drar ham inn i en vanskelig og komplisert situasjon, i et land som strever med å bryte seg fri fra et diktatorregime. Medvirkende:Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Ashraf Barhom, Anne Winters, Noah Silver.

 • 22.40 Million Dollar Listing New York (2)

  (Million Dollar Listing New York) Amerikansk realityserie. Den svenske megleren Fredrik Eklund har solgt leiligheter til Cameron Diaz, John Legend og Daniel Craig. Nå er han en av hovedpersonene i Million Dollar Listing New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svindyre boligmarked. Dette er leiligheter som de fleste av oss bare kan drømme om. Million Dollar Listing New York følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirma og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York, der man gjør avtaler verdt millioner av dollar uten å blinke. Fredrik får en eiendom med høye avgifter, mens Luis sliter med lærlingen Todd.

 • 23.35 How I Met Your Mother (13)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Ted jobber nå sammen med sin tidligere sjef, som stadig fornærmer ham. Ted får beskjed om å gi mannen sparken, men det er ikke så lett. Samtidig blir Lily tilbudt penger for å male et nakenportrett av Barney. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 00.05 How I Met Your Mother (14)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Gjengen må i en begravelse på samme dag som årets Superbowl, og de blir enige om å se kampen dagen etter. Men det er lettere sagt enn gjort å unngå å høre hvem som vant. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 00.35 Kongen av Queens (149)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Da Holly blir sparket ut av leiligheten hun bor i, insisterer Arthur på at hun flytter inn i kjelleren til hun finner et annet sted å bo. Det tar ikke lang tid før Doug ser fordelen med to kvinner rundt seg. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 01.05 NCIS (9)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Gibbs slår seg sammen med FBI-agent Fornell i et samarbeid mellom NCIS og FBI etter noen har skutt etter Fornell. Men etterforskningen tar en uventet retning når deres felles ekskjone, Diane Sterling, blir involvert. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 02.00 Bones (78)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Liket av en kvinne blir funnet sammenpresset i en bunke med papp på en gjenvinningsstasjon, og teamet fra Jeffersonian blir satt på saken. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz, T.J. Thyne, Michaela Conlin.

 • 02.50 Bones (79)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Brennan og Booth må utforske death metal-musikkens verden for å finne ut hvem som drepte bassisten i et band, etter at skjelettet hans ble brukt som en del av sceneshowet til et norsk band. Samtidig arbeider Sweets på boken han skriver om Booth og Brennan, og ber dr. Gordon Wyatt om hans formening.

 • 03.45 Deception (9)

  (Deception) Amerikansk dramaserie. En kvinnelig kriminalbetjent vender hjem for å jobbe undercover hos den velstående familien hun vokste opp i. Hun skal late som hun er stuepikens datter slik at hun kan oppklare mordet på den beryktede arvingen, som en gang var hennes bestevenninne. Robert mistenker at Joanna hadde andre grunner for å komme tilbake inn i livene deres og flyr hennes mor Beverly til New York så hun kan hjelpe dem med å avdekke sannheten. Medvirkende:Meagan Good, Laz Alonso, Tate Donovan, Wes Brown, Katherine Lanasa.

 • 04.30 Real Housewives of Vancouver (2)

  (The Real Housewives of Vancouver) Amerikansk realityserie. Robin spør Mary om hjelp før en audition og Jody arrangerer en fest for Gay Pride der alle kler seg ut som drag queens.

 • 05.15 Anger Management (3)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie dater en interessant kvinne, mens eksen hennes bestemmer seg for å gjøre Charlies liv til et helvete. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 05.35 Anger Management (4)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Sean tvinges til å gå i terapi etter å ha mishandlet en person. Han forteller at han jobbet som eskorte og Charlie må avsløre nyhetene for Jen, uten å bryte taushetsplikten. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (4)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 19.50 Top Gear (2)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.

 • 20.45 Byttelåne liv

  Underholdningsserie. «Tore Sagen og Charlo Halvorsen.» Tore Sagen byttelåner liv med sin egen sjef, Charlo Halvorsen. Tore utnytter rollen som sjef for en dag og har medarbeidersamtale med Knut Nærum, mens Charlo Halvorsen får gjennomgå på settet til Side om Side. Radioresepsjonen har fått et nytt medlem, og Live Nelvik vet å utnytte sjefen. Men hvordan går det når Tore avviser Kristin Halvorsen?

 • 20.55 House (3)

  (House) Amerikansk dramaserie. House og Park behandler en pasient som har hatt et illebefinnende etter å ha gitt et større beløp til et veldedig formål. De lurer på om dette skyldes at pasienten er forvirret. Men det stopper ikke der. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry, Omar Epps, Robert Sean Leonard.

 • 21.40 Pinlige sykdommer (9)

  (Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene drar til feriesteder der folk samles enten det nå er Syden eller steder i Storbritannia. De har laget et nytt slagord: «There's no shame, we're all the same". Legene er tilbake på Costa del Sol blant ferierende briter. Der venter David med en pinlig plage. Det samme gjør en kvinne hjemme i England - venter på at dr. Christian skal kurere hennes voldsomme utflod.

 • 22.25 Girls (1)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Pilot.) Hannah strever med å bli forfatter. Attpåtil slutter foreldrene plutselig å sende penger. Freidige Jessica kommer tilbake til NYC og flytter inn hos den godtroende kusina si. Marnie, som bor sammen med Hannah, bestemmer seg for å holde en velkommen-tilbake middag for Jessica. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.

 • 22.55 Girls (2)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Vagina Panic.) Hannah er bekymret. Er kondomer helt sikre? Fornuftige Marnie har tenkt å ta med jentene til en klinikk for kvinnehelse. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.

 • 23.20 Top Gear (2)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.

 • 00.10 Førstiser (1)

  (Freshers) Britisk dokumentarserie. Seks studenter starter på sitt første år ved Bedfordshire universitet i England. Hvordan klarer de seg vekke fra familiene sine, med studier, nye venner og nattelivet i Luton?

 • 01.00 House (3)

  (House) Amerikansk dramaserie. House og Park behandler en pasient som har hatt et illebefinnende etter å ha gitt et større beløp til et veldedig formål. De lurer på om dette skyldes at pasienten er forvirret. Men det stopper ikke der. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry, Omar Epps, Robert Sean Leonard.

 • 01.40 Pinlige sykdommer (8)

  (Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene drar til feriesteder der folk samles enten det nå er Syden eller steder i Storbritannia. De har laget et nytt slagord: «There's no shame, we're all the same". Skjeve bryster, en vridd penis, kviser i hodebunnen og en rumpe som verker, står på legenes arbeidsliste i dag. Dawn og Pixie stiller opp til mammografi for å finne ut hvilken metode som fungerer best til å oppdage brystkreft i en tidlig fase. Dessuten får vi høre hvordan det er å leve med narkolepsi.

 • 02.25 Chicago Fire (13)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. (Warm and Dead.) Chief Boden må ta affære da en mann dør i en brann som er startet av en tenåring han har prøvd å hjelpe. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.

 • 03.05 Bondi Beach (4)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 03.30 Top Gear (2)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.

 • 04.20 Chicago Fire (13)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. (Warm and Dead.) Chief Boden må ta affære da en mann dør i en brann som er startet av en tenåring han har prøvd å hjelpe. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.

 • 05.05 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php