Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Tinashe Bakasa Roll gifta seg med Odd-Magnus Williamson i buksedress

Tinashe Bakasa Roll gifta seg med Odd-Magnus Williamson i buksedress

- Vi hadde lyst å være litt annerledes, litt «ballsy». Les mer

Siste filmtrailere

Innfører insentivordning for filmskapere i 2016

Innfører insentivordning for filmskapere i 2016

Nå kan det komme flere filmstjerner til Norge for å jobbe. Les mer

Anmeldelse: 
«San Andreas»

Anmeldelse: «San Andreas»

«San Andreas» byr på to timer med tvangsmessig materiell ødeleggelse i 3D — og fint lite annet. Alt om TV-kvelden

 • 18.00 Det store symesterskapet (1)

  (Sewing Bee) Britisk underholdning. I første program må deltakerne beherske alle de tre kjernestoffene bomull, ull og silke.

 • 19.00 Lørdagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

 • 19.45 Lotto-trekning

 • 19.55 Sammen på scenen i 25 år

  Konsertopptak fra Grieghallen. Tor Endresen og Rune Larsen har i en årrekke tilhørt noen av landets mest folkekjære artister. I fjor satte de opp en forestilling i en rekke byer i Norge hvor de markerte sitt musikalske sølvbryllup. Konserten fylte Grieghallen to ganger, og denne er tatt opp derfra. Som gjester har de med seg Elisabeth Andreassen, Gospelcompagniet og Tors datter, Anne Sophie Endresen.

 • 20.55 Himmelblå (6)

  (Himmelblå) Norsk dramaserie. En gammel venn av Kim kommer til øya. Dan er begeistret for hva Marit og Kim har gjort med pensjonatet og slår seg ned for en stund. Roland har andre ting å stri med. Siden han ble voksen har han hatt lite kontakt med faren Amund, selv om han bor på øya. Skolefotografen kommer til øya, og han viser seg å være både ung og kjekk. Medvirkende:Line Verndal, Edward Schultheiss, Sebastian Warholm, Elvira Haaland, Ketil Høegh, Lena Kristin Ellingsen, Hallvard Holmen, Ingrid Vollan, Terje Skonseng Naudeer. Regi:Eva Dahr.

 • 21.40 Bean - den store katastrofefilmen

  Terningkast 3(Bean: The Ultimate Disaster Movie) Britisk komedie fra 1997. Mr. Bean reiser til Los Angeles og steller i stand fullstendig kaos i så vel kunstverdenen som hos familien han bor hos. Medvirkende:Rowan Atkinson, Burt Reynolds, Peter Macnicol, Pamela Reed. Regi:Mel Smith.
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 The Debt

  (The Debt) Amerikansk-britisk thriller fra 2010. Øst-Berlin på 60-tallet: En beryktet nazikrigsforbryter blir drept under et oppdrag utført av tre Mossad-agenter. Over tretti år senere kommer det imidlertid for dagen at krigsforbryteren fortsatt lever. Rachel, en av de nå hyllede agentene, må avdekke sannheten om det som skjedde den gangen. Medvirkende:Helen Mirren, Tom Wilkinson, Ciarán Hinds, Romi Aboulafia, Jessica Chastain. Regi:John Madden.
  Les mer i filmbasen

 • 01.10 20 spørsmål (4)

  Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Gustav Nilsen, Cille Biermann og Christian Mikkelsen. Programleder:Trond-Viggo Torgersen.

 • 01.40 Dansefot jukeboks

  Stem frem dine favoritter innen dansebandvideoer! (Dansefot jukeboks)

 • 02.40 Ripper Street (8)

  (Ripper Street) Britisk-irsk krimserie. I Londons bakgater på slutten av 1800-tallet hersker det lovløse tilstander. Kan en liten gruppe dedikerte politimenn klare å skape orden i politidistriktet der knivene sitter løst? En amerikansk journalist blir drept i Whitechapel, og hans historie kan true freden. Medvirkende:Jerome Flynn, Adam Rothenberg, Matthew McFadyen.

 • 03.35 Vitner i fare (1)

  (Safe House) Britisk krimserie. Den tidligere politietterforskeren Robert og kona Katy driver et pensjonat i et idyllisk, landlig område av Lake District. Når Robert blir overtalt av sin nære venn og eks-kollega Mark til å gjøre om pensjonatet til et hjem for personer under politibeskyttelse, har ikke ekteparet noen anelse om hva de går til. En familie som frykter for livet flytter inn, og Robert prøver å få klarhet i trusselbildet. Medvirkende:Christopher Eccleston, Marsha Thomason, Paterson Joseph.

 • 05.05 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Pingpong

  (Ping Pong) Britisk dokumentar. Åtte svært gamle pensjonister deltar i verdensmesterskapet i bordtennis i Indre Mongolia. De har forlatt lenestolen, sykehjemmet og sykehuset og har sagt farvel til døden og ensomheten. Tilsammen har de 703 års erfaring og kommer fra fire kontinenter. Den spennende konkurransen er vevd sammen med personlige beretninger som kaster lys over det å eldes. (Ping Pong)

 • 19.20 Drama i smådyras rike (3)

  (Hidden Kingdoms: Mini Meets Metropolis) Britisk naturserie. En ørliten ape sitter fast i trafikken midt i storbyen Rio de Janeiro, helt alene. Greier hun å finne veien tilbake til flokken sin i tide? I Tokyo har en supersterk bille tapt en slåsskamp. Hun finner ut at hun må bruke hjernen og ikke bare styrken sin for å overleve i storbyen.

 • 20.10 Attenborough - reisen til Galapagos

  (Making Attenborough's Galapagos) Britisk naturprogram. Øygruppa Galapagos i Stillehavet har et unikt dyre- og planteliv. Vi blir med David Attenborough når han skal fange hele dette spekteret av liv i 3D. Det er et svært ambisiøst prosjekt, der han i samarbeid med spesialister filmer fra lufta, i avsidesliggende områder og under vann. Vi får også se hvordan Attenborough samhandler med øyas ekstraordinære skapninger, blant annet den ikoniske kjempeskilpadda kalt Lonesome George.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Classic Albums

  Dokumentarserie. Elvis Presley Elvis' debutalbum fra 1956 er uten tvil rockens første klassiske LP med massive låter som "Heartbreak Hotel", "Blue Suede Shoes" og "Shake, Rattle and Roll". Vi får et unikt innblikk i hvordan produksjonen av albumet ble til og møter bl.a. Sam Philips, grunnlegger av plateselskapet Sun Records. I tillegg blir det historiske klipp fra tv-opptredener og diverse privatopptak med en meget ung mann som i denne perioden for alltid forandret populærmusikken.

 • 22.00 Friidrett

  Diamond League fra Eugene.

 • 00.00 Team Bachstad i Sør-Amerika (2)

  Norsk reiseserie. Med Øystein Bache og Rune Gokstad. Under oppstigningen til Andesfjellene viser det seg at bilen de har kjøpt er i langt dårligere stand enn det de først trodde. På vei til Machu Picchu får de uventet hjelp.

 • 00.30 Fanget i Antwerpen (9)

  (Cordon) Belgisk thrillerserie. Etter et brutalt angrep på laboratoriet vil Jana virkelig komme seg vekk. Og Ineke, som nettopp har nedkommet, vil få barnet ut fra sperringen så fort som mulig. Lex og Gryspeerdt får bekreftet at Lommers og Cannaerts har løyet om sperringen. Medvirkende:Wounter Hendrickx, Liesa Van Der Aa, Tom Dewispelaere.

 • 01.20 Fanget i Antwerpen (10)

  (Cordon) Belgisk thrillerserie. Jana er motløs og faller for fristelsen til å gjøre et rømningsforsøk. På Niiza gjør Jokke sitt ytterste for å avsløre den fulle sannheten om viruset. Lex og Nald avdekker en åpning i sperringen som de snarest må få stengt, men Lex blir tvunget til å ta sitt livs vanskeligste avgjørelse. Medvirkende:Wounter Hendrickx, Liesa Van Der Aa, Tom Dewispelaere.

 • 02.15 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.30 Sykling: Tour des Fjords (4)

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.50 LørdagsMagasinet

 • 19.10 Sportsnyhetene

 • 19.20 Været

 • 19.30 Dyrepasserne (2)

  Norsk dokumentarserie. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Det blir ganske dramatisk for både giraffbabyen Melvin og minigrisene Griseflaks og Fyttigrisen. Den tre måneder gamle giraffbabyen har fått noe på øyet. Den første tiden er de små giraffene veldig sårbare, og dyreparken har mista fem av dem på grunn av sykdom eller ulykker tidligere. Derfor blir de veldig engstelige da Melvin må bedøves og det ikke går etter planen.

 • 20.00 Sommer i Dyreparken (1)

  (Sommer i Dyreparken) Norsk underholdningsprogram. Janne Formoe, Gaute Grøtta Grav og tvillingene Marcus og Martinus inviterer til sommershow med spennende gjester og flotte artister i Dyreparken i Kristiansand. Kokken Elise Bratteng Rønning steller i stand nydelig sjømat, og i slutten av hvert program går Marcus og Martinus planken sammen med noen av gjestene. I premiereprogrammet kommer programleder for "Norske talenter", Solveig Kloppen, for å slå av en sommerprat. Ravi og Stella Mwangi kommer for å synge "Du-du-du-du-du". Marcus og Martinus fremfører "Plystre på deg" og boybandet The Main Level opptrer med hiten "My Girl". Programleder:Janne Formoe, Gaute Grøtta Grav.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.15 Været

 • 21.20 Sportsnyhetene

 • 21.40 Ocean's Twelve

  Terningkast 3(Ocean's Twelve) Amerikansk krim fra 2004. Tre år har gått siden Danny Ocean og gjengen hans plyndret Terry Benedicts kasino i Las Vegas. Nå samles de igjen for å utføre tre nye ran. Denne gangen går turen til Amsterdam, Roma og Paris. Men planen byr på problemer. En ivrig Interpol-agent er fast bestemt på å få has på dem, og i tillegg har de en svært forbannet Terry Benedict i hælene. En mystisk fransk rival dukker også opp. Medvirkende:Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, George Clooney, Andy Garcia, Julia Roberts, Matt Damon. Regi:Steven Soderbergh. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.10 Senkveld med Thomas og Harald

  Høydepunkter. Gjenopplev de beste øyeblikkene fra vårens "Senkveld"-sesong.

 • 01.10 Jordskott (6)

  (Jordskott) Svensk spenningsserie. Kriminaletterforsker Eva Thörnblad kommer tilbake til Silverhöjd syv år etter at hennes datter, Josefine, forsvant ved en innsjø i skogen. Hun ble aldri funnet, og antatt druknet. Når en gutt blir sporløst borte lurer Eva på om saken har forbindelse til datterens forsvinning. Samtidig må hun ta hånd om arven etter sin far. Evas vanskelige avgjørelse for å redde Josefine går ikke som hun har planlagt. Naturens grep om Eva blir i stedet enda sterkere. Samtidig oppdager Tom at Esmeralda kanskje ikke er så uskyldig som hun påstår, en oppdagelse som skal vise seg å få livsfarlige konsekvenser. Medvirkende:Moa Gammel, Richard Forsgren, Göran Ragnerstam.

 • 02.00 Minority Report

  Terningkast 4(Minority Report) Amerikansk action fra 2002. I året 2054 er det mulig å forutse forbrytelser før de finner sted. Politibetjent John Anderton jobber i en avdeling i politiet som fengsler drapsmenn før de har begått selve mordet. Så opplever Anderton sitt livs mareritt da han selv blir fengslet for et mord han skal begå. Han må finne ut hvem som er hans offer og sørge for at han ikke begår ugjerningen. Medvirkende:Tom Cruise, Colin Farrell, Jessica Capshaw. Regi:Steven Spielberg. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.25 X Factor UK (20)

  (X Factor UK) Britisk underholdningsprogram. Simon Cowell, Cheryl Cole, Mel B og Louis Walsh leter etter Storbritannias største sangtalent.

 • 05.15 Friends with Benefits (1)
 • 05.10 60 Minutes (8)

  Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Parkeringsvaktene (8)

  (Parking Wars) Amerikansk underholdningsserie.

 • 18.30 Parkeringsvaktene (9)

  (Parking Wars) Amerikansk underholdningsserie.

 • 19.00 På nevene løs (102)

  (Game of Arms) Amerikansk realityserie. Bli med inn i en verden ukjent for de fleste av oss - det amerikanske håndbakmiljøet. Disse karene satser alt de eier og har, og ofrer familie, venner og karriere for å lykkes i håndbak. Legenden «Cobra» Rhodes slutter seg til Kansas City-laget når de skal kjempe mot Baton Rouge.

 • 20.00 World's Funniest Fails (2)

  (World's Funniest Fails) Amerikansk underholdningsserie. Et panel med kjendiser og komikere kårer den ultimate "Fail of the Week" blant de morsomste tabbevideoene som florerer på internett. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt. Programleder:Terry Crews.

 • 21.00 Ordre fra høyeste hold

  Terningkast 4(Executive Decision) Amerikansk thriller fra 1996. En amerikansk etterretningsoffiser og hans team forsøker å stanse en terrorist som har kapret en Boing 747, og som truer med å spre giftig gass over hele Washington DC. Medvirkende:Kurt Russell, Halle Berry, Steven Seagal. Regi:Stuart Baird. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 90 minutter

  (90 minutter) Norsk drama fra 2012. Hva skjer i de siste øyeblikkene før noen begår et mord, og hvordan kan tilsynelatende helt vanlige mennesker miste besinnelsen? De siste 90 minuttene før mordene begås skildres fra mordernes og ofrenes synsvinkel. Selv i et velferdsland som Norge faller mennesker utenfor og når bristepunktet. Medvirkende:Aksel Hennie, Bjørn Floberg, Pia Tjelta, Mads Ousdal, Kaia Varjord, Annmari Kastrup. Regi:Eva Sørhaug.

 • 01.30 Criminal Minds (10)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. FBI-etterforskerne jakter på en drapsmann som opererer i et eksklusivt og lukket naboområde i New Mexico.

 • 02.25 Criminal Minds (11)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. FBI-etterforsker Morgan går god for at en drapsmann skal få permisjon etter 25 år i fengsel. Det ender med et nytt drap.

 • 03.15 Criminal Minds (12)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. En rekke rituelle drap begåes på ulike steder i Miami. Både dyr og mennesker ofres, og FBI kalles inn.

 • 04.05 Criminal Minds (13)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. De er unge, nygifte og drar fra stat til stat og dreper folk for moro skyld.

 • 04.55 Criminal Minds (14)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. Det har skjedd en rekke drap i Los Angeles. FBI drar dit for å bistå politiet.

 • 05.35 Nådeløse innkrevere (4)
 • 05.05 Atlantis (3)

  (Atlantis) Britisk dramaserie. Da Jason dro ut for finne faren sin, kunne han aldri ha forestilt seg hvor reisen skulle ta ham. Langt hjemmefra og desperat etter svar blir Jason skylt på land i et gammelt rike. Et mystisk sted - den tapte byen Atlantis. Medvirkende:Mark Addy, Robert Emms, Jack Donnelly, Aiysha Hart.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.30 Bilfikserne (14)

 • 18.30 Bilfikserne (15)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. Fra arkivet (Archive Show) Bli med når Mike og Edd får et gjensyn med ulike biler fra arkivet til "Bilfikserne", inkludert gamle biler som nektet å forsvinne, og noen klassikere som stjal showet.

 • 19.30 Bilfikserne (1)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. Aston Martin DB7 (Aston Martin DB7) Mike får et supert tilbud på en Aston Martin DB7. Kan han og Edd restaurere den falmede britiske storheten og gi den sin fordums glans tilbake, og så tjene penger på den?

 • 20.30 Mythbusters (26)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Bilbøller (Road Rage) Mythbusters tester tre bilklassikere fra Hollywood: Skyve en bil over en klippe, kjøring på to hjul og tønnerullingen i en Corvette fra "Wanted".

 • 21.30 Outback Truckers (7)

  (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (7)

 • 22.30 Dual Survival (1)

  (Dual Survival) Realityserie. Ingen ende i sikte - del 1 (No End In Sight - Part 1) Villmarkseksperten Cody Lundin og partneren Joseph Teti, pensjonert Force Recon Marine og tidligere Army Special Forces Green Beret, utfordrer verdens mest ugjestmilde terreng.

 • 23.30 Railroad Alaska (9)

  (Railroad Alaska) Isangrep (Ice Attack) Jim og Nancy reiser til en forlatt hytte og oppdager at en bjørn har slått seg til i den. Dessuten leter Cathy og Larry etter et fremkomstmiddel.

 • 00.30 Railroad Alaska (10)

  (Railroad Alaska) Toget fra helvete (Train from Hell) Våren medfører nye utfordringer for menneskene i utmarken, og de må skynde seg å reparere hyttene. Dessuten gjør fraktgjengen seg klare for årets farligste prosjekt.

 • 01.30 Livsfarlig fangst (6)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. Deadline (Deadline) En ny tidsfrist er satt: Et forestående prisfall på kongekrabbe gjør at sesongen bør avsluttes før tiden. Men gnisninger blant mannskapet og en arktisk storm gjør det vanskelig.

 • 02.30 Livsfarlig fangst (7)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. Siste innspurt (Down to the Wire) Kongekrabbesesongen nærmer seg slutten denne uken, og skipperne kjemper for å fylle kvotene. Hvem ender med sesongens siste storfangst?

 • 03.30 Livsfarlig fangst (8)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. Hevnens time (Payback Time) Det er starten på kongekrabbesesongen 2009, og ting ser lyst ut for våre spektakulære skippere. Men vil drømmene deres bli knust av en enorm monsterbølge?

 • 04.20 Livsfarlig fangst (9)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. Kun ett forsøk (No Second Chances) Den heroiske flåten trosser elendig vær og høy sjø og ankommer tilslutt Opi Grounds. Men vil en røff skipper angre på avgjørelsen om å igangsette en vågal redningsoperasjon?

 • 05.10 Livsfarlig fangst (10)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. Det grusomme havet (Sea of Misery) Etter tre uker gjør lange arbeidsdager og håpløse arbeidsforhold at krabbefiskerne ryker i tottene på hverandre. Dessuten står livsfarlig is mellom en skipper og en trygg havn.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Endelig ferie (2)

  (Endelig ferie) Norsk livsstilserie. Selv om mange nordmenn reiser til utlandet på ferie, velger fortsatt halvparten av oss å tilbringe ferien i vårt eget land. Vi møter et knippe nordmenn som skal ta oss med på sin norgesferie, og vi får oppleve vårt langstrakte land på kryss og tvers. Vi er med på alt fra ferie med bobil og seteropphold på fjellet, til guttegjengen som skal kjøre Norge på langs i traktor. (Endelig ferie) Familien Gundersen fra Nannestad har problemer med å finne ledig campingplass i nærheten av Bjørneparken på Flå, og regnværet er i ferd med å ta motet fra dem. Kompisgjengen som skal krysse Norge på langs i veterantraktor treffer en likesinnet traktorentusiast på veien nordover, og familien Prøis fra Svelvik forbereder avreisen til sin sommerferie - de skal være piratskuespillere på Nordsjø Ferieland.

 • 19.00 Brille (4)

  (Brille, sesong 1) Norsk humorprogram. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. (Brille, sesong 1) Kveldens gjester er Erik Solbakken, Tore Sagen og Nils-Ingar Aadne.

 • 20.00 YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour

  (YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour) Norsk underholdning. I februar inviterte Bård og Vegard Ylvisåker til et utsolgt show i Oslo Spektrum der de spilte flere av sine nye sanger live for første gang. Fansen som ikke fikk billett da, kan endelig få nyte YLVIS i fri utfoldelse med stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

 • 21.30 Skyfall

  Terningkast 5(Skyfall) Britisk-amerikansk actionthriller fra 2012. Oppdraget til agent James Bond mislykkes, og som en konsekvens avsløres identitetene til agenter verden over. I tillegg angripes hovedkvarteret til MI6 og M blir kritisert for sin lederstil. Sammen med Bond fortsetter hun allikevel jakten på den farlige Raol Silva. Da hemmeligheter fra Ms fortid avsløres, blir imidlertid Bonds lojalitet satt på prøve. Medvirkende:Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Albert Finney, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ola Rapace, Helen McCrory. Regi:Sam Mendes. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.20 Drive Angry

  (Drive Angry) Amerikansk action fra 2011. En hevntørst far rømmer fra helvete og tar opp jakten på de mennene som drepte datteren hans og kidnappet barnebarnet. Medvirkende:Nicolas Cage, Billy Burke, William Fichtner, Amber Heard. Regi:Patrick Lussier. (18 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.15 Rizzoli og Isles (3)

  (Rizzoli and Isles) Amerikansk krimserie. (THIS IS HOW A HEART BREAKS) Maura møter en ny fyr på en veldig uvanlig måte. Jane blir rådvill når noen fra hennes fortid vender tilbake.

 • 03.10 Nikita (9)

  (Nikita) Amerikansk actionserie. Nikita er en ung kvinne som har havnet på utsiden av samfunnet. Hun har levd et destruktivt liv, men blir reddet av en hemmelig avdeling i den amerikanske etteretningstjenesten, bedre kjent som Division, som trener henne opp til å bli deres beste leiemorder. (SURVIVAL INSTINCTS) Ryan sender et team for å redde en kvinne som er kidnappet av en agent. Nikita blir forvirret av at Michael sender Owen ut i felten sammen med henne. Samtidig tar Sean en viktig avgjørelse angående Alex.

 • 04.00 CSI: Miami (7)

  (CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. (CSI Miami, år 4) Et fly styrter i Miami, og fire studenter som befinner seg i nærheten, skynder seg til ulykkesstedet for å hjelpe. Men om bord befinner den straffedømte massemorderen Henry Darius seg. Han og en annen innsatt har overlevd styrten, som skjedde under en fangetransport fra New York til Miami.

 • 04.50 Total Blackout USA (1)

  (Total Blackout) Amerikansk underholdningsserie. Virkeligheten blir snudd på hodet når fire uvitende amerikanere blir utsatt for det de frykter mest - i stummende mørke. Ved hjelp av infrarøde kameraer kan seerne følge med på de morsomme situasjonene som oppstår mens deltakerne konkurrerer, fomler og hyler, mens usikkerheten herjer. (Total Blackout, sesong 1) Programleder:Jaleel White.

 • 05.15 Nikki (16)

  Amerikansk komiserie. Nikki og Dwight er et ungt, nygift par som drømmer om å bli henholdsvis profesjonell danser og fribryter. (Nikki, år 1)

 • 05.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 How I met Your Mother (13)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily nekter å tro på at Jenkins (Marshalls pene kvinnelige kollega) kysset ham, og Marshall prøver å overtale Jenkins til å fortelle Lily hva som skjedde. Robin finner ut at noen har laget en drikkelek som hun er involvert i.

 • 18.30 How I met Your Mother (14)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney prøver å få til en perfekt uke og ligge med en ny jente for hver dag i uka. Og resten av gjengen heier ham fram for å slippe å tenke på sine egne problemer.

 • 19.00 How I met Your Mother (15)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshalll glemmer å skaffe Ted en date til valentinerdagen, og bruker en av Barneys tidligere jenter for å se om de kan passe sammen. Robin blir invitert hjem til kollegaen sin på fest.

 • 19.30 Simpsons (12)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Milhouse flytter og Bart blir klar over hvor mye kompisen betydde for ham. Nå må Bart finne seg en ny venn...

 • 20.00 Simpsons (13)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Maggie får plass på en førskole for spesielt intelligente barn, og Lisa føler at hun har mistet sin plass som "den smarte" i familien. Nå må hun finne seg en ny identitet.

 • 20.30 Simpsons (14)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Familien Simpson oppdager Marges ekskjæreste Artie på loftet. Han er pengelens, arbeidsløs og på flukt fra myndighetene. Da politiet kommer for å arrestere ham har Artie tapt alt han eier i poker til Homer, som dermed må i fengsel i stedet.

 • 21.00 The Goldbergs (20)

  (The Goldbergs) Amerikansk dramakomedie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Erica forsøker å lære Beverly om valg og hvordan man stemmer. Etter å ha tapt en brytekamp, setter Barry seg som mål å bli mer atletisk. Medvirkende:Jeff Garlin, Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia.

 • 21.30 The Strain (2)

  (The Strain) Amerikansk grøsserserie. Et fly lander på John F. Kennedy International Airport med lyset slukket, forseglede dører, lukkede vinduer og ingen bevegelser ombord. Dr. Ephraim Goodweather og teamet hans sendes for å undersøke. Inne i flyet finner de 206 lik og fire overlevende. Situasjonen forverres når kroppene begynner å forsvinne fra likhusene, og snart blir det klart at Goodweather og teamet kjemper for å beskytte hele menneskeheten mot et mystisk vampyrutbrudd. De fire overlevende utvikler rare symptomer, men Eph og Noras forsøk på å sette dem i karantene forhindres når en feilinformeringskampanje starter. Setrakian får et overraskelsesbesøk i fengselet. Medvirkende:Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde.

 • 22.30 Transporter 3

  Terningkast 4(Transporter 3) Fransk-britisk actioneventyr fra 2008. Frank Martin tar på seg kjørehanskene for å frakte Valentina, den kidnappede datteren til en ukrainsk embetsmann, fra Marseille til Odessa. Underveis må han slåss mot banditter som ønsker å hindre at Valentina kommer trygt frem, samt passe på at personlige følelser ikke kommer i veien for oppdraget. Medvirkende:Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berléand, Robert Knepper, Jeroen Krabbé. Regi:Olivier Megaton. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.20 Flight of the Phoenix

  Terningkast 4(Flight of the Phoenix) Amerikansk actiondrama fra 2004. Et fly styrter i den mongolske ørkenen. Mannskapets eneste håp om å overleve er å bygge et nytt fly av restene av det gamle. Men de må slåss mot både ørkensmuglere og den nådeløse naturen. Medvirkende:Dennis Quaid, Giovanni Ribisi, Hugh Laurie, Miranda Otto. Regi:John Moore. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.20 American Dad (2)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Familien Smith drar på ferie til varmere strøk, men plutselig får Stan i oppdrag å myrde en ansatt på hotellet. Samtidig prøver Hayley og Jeff å krydre sexlivet.

 • 02.50 American Dad (3)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Francine er redd for at hun og Stan holder på å gli fra hverandre fordi han tilbringer så mye tid med kompisene sine fra CIA. Samtidig blir Steve medlem i et boyband og spiller inn musikkvideo.

 • 03.20 American Dad (4)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stans stefar Hercules dør og Stan lar moren bo hos familien, til Rogers store irritasjon fordi han må dele loftet sitt med henne. Steve er vitne til en flyulykke og får vite sannheten bak filmen Fast and Furious.

 • 03.50 American Dad (5)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan bestemmer at Snot ikke er kul nok til å bli Steves kompis så han iscenesetter en skuddutveksling. Snot er det eneste vitnet og havner i vitnebeskyttelse hos CIA.

 • 04.15 Dads (11)

  (Dads) Amerikansk komiserie. Bli kjent med to fremgangsrike barndomsvenner som får livet snudd på hodet når deres fedre bestemmer seg for å flytte inn hos dem. Eli og Warner er begge i 30-årene og driver det suksessrike firmaet Ghost Child Games, der de jobber som TV-spillutviklere. De to kompisene fikk ideen om å starte eget firma mens de røkte hasj på universitetet - og Eli har praktisk talt vært høy siden. Warner er gift, har to barn og prøver å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Eli har derimot et litt mer rotete liv og sliter med å ta seg sammen. Til tross for sine ulikheter står de hverandre så nær at de nesten er som et ektepar. Når deres vanskelige fedre plutselig flytter inn i leiligheten de deler, opplever de sin hittil største krise. Eli og Warner gir en av de ansatte sparken rett før ferien og han tar hevn ved å inkludere et støtende ord i guttas familievennlige julespill. Edna overbeviser David om å ta på seg jobben som julenissen på det lokale kjøpesenteret så han kan tjene nok penger til å kjøpe en gave til Eli. Medvirkende:Brenda Song, Vanessa Lachey, Seth Green, Giovanni Ribisi, Tonita Castro.

 • 04.40 Dads (12)

  (Dads) Amerikansk komiserie. Bli kjent med to fremgangsrike barndomsvenner som får livet snudd på hodet når deres fedre bestemmer seg for å flytte inn hos dem. Eli og Warner er begge i 30-årene og driver det suksessrike firmaet Ghost Child Games, der de jobber som TV-spillutviklere. De to kompisene fikk ideen om å starte eget firma mens de røkte hasj på universitetet - og Eli har praktisk talt vært høy siden. Warner er gift, har to barn og prøver å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Eli har derimot et litt mer rotete liv og sliter med å ta seg sammen. Til tross for sine ulikheter står de hverandre så nær at de nesten er som et ektepar. Når deres vanskelige fedre plutselig flytter inn i leiligheten de deler, opplever de sin hittil største krise. David avslører at Edna oppholder seg ulovlig i landet. For å redde hushjelpen sin tvinger Eli sin far til å gifte seg med henne. Medvirkende:Brenda Song, Vanessa Lachey, Seth Green, Giovanni Ribisi, Tonita Castro.

 • 05.05 Cops Reloaded (11)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.30 Community (2)
 • 11.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.10 Ungkaren (9)

 • 19.00 Sister Act

  Terningkast 4(Sister Act) Amerikansk komedie fra 1992. Den høylytte sangerinnen Deloris må gå inn i et vitnebeskyttelsesprogram, og blir plassert i et kloster. Deloris' uærbødige oppførsel tiltrekker en rekke av de troende nonnene og det tar ikke lang tid før hun forandrer det tonedøve koret til søstre som kan rocke. Men etter glitrende omtaler og plutselig berømmelse, står Deloris' hemmelige identitet i fare. Medvirkende:Maggie Smith, Kathy Najimy, Whoopi Goldberg. Regi:Emile Ardolino.
  Les mer i filmbasen

 • 21.00 Letters to Juliet

  Terningkast 3(Letters to Juliet) Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Sophie er på ferie i romantiske Verona og utforsker byen alene mens forloveden jobber. Hun er trollbundet av haugen med brev på Juliet Capulets gårdsplass, og hun blir venner med Juliets sekretærer, som pliktoppfyllende svarer på brevene. Da Sophie finner et gammelt, ubesvart brev, tar hun på seg å svare på det selv. Til hennes store overraskelse ankommer Claire og hennes stive sønnesønn byen, og de drar henne med ut på et romantisk eventyr hun aldri kunne ha forestilt seg. Medvirkende:Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave, Marcia Debonis, Marina Massironi. Regi:Gary Winick.
  Les mer i filmbasen

 • 23.10 Kontakt

  Terningkast 3(Contact) Amerikansk science fiction fra 1997. Dr. Eleanor Arroway har viet livet sitt til å opprette kontakt med sivilisasjoner på andre planeter. En dag oppdager hun hva hun har lyttet etter, men resultatet er ikke hva hun ventet. Signalet hun mottar er ikke en melding om sivilisasjonen, men viser seg å være en manual for å bygge en maskin. Ingen vet hva maskinen er, eller hva den skal brukes til, men Eleanor er likevel fast bestemt på at det er hun som skal være forsøkskaninen når maskinen skal prøves ut. Hun søker støtte hos sin eneste allierte, teologen Palmer Joss som også er ekskjæresten hennes. Palmer vil helst at hun holder seg borte fra den merkelige maskinen. Medvirkende:John Hurt, Angela Bassett, Jodie Foster, James Woods, Matthew McConaughey. Regi:Robert Zemeckis. (7 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.05 Maniske shoppere

  (Compulsive Shoppers) Britisk dokumentar. Jasmine Harman møter tre av Storbritannias mest avhengige shoppere og får høre deres personlige og følelsesladde historier. Opptil åtte millioner voksne briter lider av denne tilstanden. For dem har shopping, enten det er i butikk eller på nett, kommet ut av kontroll, og har blitt en vane som er umulig å bryte. Programleder:Jasmine Harman.

 • 03.20 Cold Case (11)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 4) Jeffries partner kommer med ny informasjon i forbindelse med drapet på en mannlig sanger i 2000 som fører til at saken blir gjenåpnet. Det krever at Rush og en nølende Scotty må reise til Knoxville, Tennessee og utforske countrymusikkens verden. De finner raskt ut at mordet ikke har noe med et trekantdrama å gjøre - alt dreier seg om musikk.

 • 04.15 Girl vs. Monster

  (Girl vs. Monster) Amerikansk eventyrkomedie fra 2012. En tenåringsjente oppdager på Halloween at hun er en 5. generasjons monsterjeger. Den frekke tenåringen Skylar er ikke redd for noe. Men hun finner ut at foreldrene er monsterjegere og at de blir holdt fanget av monstere. Nå er det opp til Skylar å redde foreldrene og fange monstrene. Medvirkende:Olivia Holt, Kerris Dorsey, Brendan Meyer. Regi:Stuart Gillard.

 • 05.54 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Brannstasjonen (22)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden går brannalarmen i en leilighet som er låst, og brannfolka får ikke kontakt med beboerne som ligger og sover i den låste leiligheten. Det blir fotballkamp mellom de gamle og de unge. Flere innringere melder om brann i Stavanger sentrum.

 • 18.30 Brannstasjonen (23)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden av Brannstasjonen brenner det på Domkirkeplassen. Ferskingen Sindre blir ønsket velkommen på brannstasjonvis. Alarmen går på et treningsstudio. Lasse og Sven Kåre har en overraskelse på lur og en brannmelder går i en ishall der det arrangeres EM i curling.

 • 19.00 Brannstasjonen (24)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden går alarmen på et stort konferansesenter. En rutebåt har full stans etter å ha fått tau i propellen. En brannalarm blir utløst midt på natta på en ungdomsskole, og en bil skaper komplikasjoner for brannbilen under utrykning.

 • 19.30 Shallow Hal

  Terningkast 4(Shallow Hal) Amerikansk romantisk komedie fra 2001. Hal blir hypnotisert til å se kvinners indre skjønnhet istedenfor det ytre. Når han møter sjefens kraftig overvektige datter, faller han pladask, men hva vil skje om han kommer ut av hypnosen? Medvirkende:Gwyneth Paltrow, Jack Black, Jason Alexander, Joe Viterelli. Regi:Bobby Farrelly. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 21.30 Alle elsker Mary

  Terningkast 5(There's Something About Mary) Amerikansk romantisk komedie fra 1998. En uvanlig ulykke forhindrer Ted fra å gå på skoleballet med Mary. Tolv år senere greier Ted likevel ikke å glemme jenta, så han leier en sleip privatdetektiv for å finne henne, men alle elsker Mary. Medvirkende:Matt Dillon, Cameron Diaz, Ben Stiller. Regi:Bobby Farrelly, Peter Farrelly. (7 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 Closer

  Terningkast 5(Closer) Amerikansk romantisk drama fra 2004. Fire mennesker som sliter med å finne trygghet i kjærlighetslivet, møtes tilfeldig. Noen blir tiltrukket av hverandre mens andre opplever svik av verste sort. Filmatisering av teaterstykket "Closer", lagt til dagens London. En kompromitterende ærlig film som tar et nærmere blikk på det moderne forhold. Medvirkende:Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen, Julia Roberts. Regi:Mike Nichols.
  Les mer i filmbasen

 • 01.30 Paradise Hotel (45)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Tre heldige par våkner opp til finaleuken! Juryen kommer inn og finalistene får en unik mulighet, men hvem av dem tør å benytte seg av den? Noen fra dødsriket kan gjenoppstå…. Det blir fest på kvelden med hele gjengen og gjensynsgleden er stor, men den gode stemningen snur fort om til taktikkprat der gamle feider og nye planer diskuteres.

 • 02.30 Paradise Hotel (46)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Juryen må forlate hotellet for å gjennomføre et viktig oppdrag og nå er det kun seks gjester på Paradise Hotel. De dukker opp igjen på en seremoni der parenes tillitt skal settes på prøve, her kan en av de seks i finaleuka sikre seg en gullfinalebillett til finalen. Sjokkbølger går gjennom hotellet før freden igjen senker seg over Paradise som flommer over av kjærlighet og varme følelser. Men lykken varer ikke evig, i morgen skal seks bli til fire….

 • 03.25 Paradise Hotel (47)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? De tre gjenværende parene er spente før finalen i morgen, men for paret som er sikret plass er livet bare sus og dus. De to andre får vite at juryen diskuterer deres skjebne, hvem av dem får en plass i finalen og hvem blir sendt til dødsriket. Den siste festen før finalen sparkes i gang og nå er det tid for stemmesanking fra jurymedlemmene. Dramatiske scener utspiller seg på festen da gammelt grums kommer opp til overflaten og gruppene er mer delt enn noensinne.

 • 04.15 Paradise Hotel (48)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Finalistene våkner opp i bakrus og spenning. Juryen forbereder spørsmål til løgndetektortest, og finalistene gruer seg til de skal i ilden. Ikke alle kommer like godt ut av denne testen. Ingen av parene er sikre på hvor mange stemmer de får, men når det er avgjort, gjenstår det å se om løfter holdes eller brytes når finaleparet står med hver sin kule. Slippes den, eller deler de premien på 300.000 kroner?

 • 05.05 The Middle (5)

  (The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Brick inviterer en jente hjem til seg på Halloween. Sue setter opp en filmvisning for å spare opp penger til college, mens Axl utilsiktet blir låst inne på biblioteket.

 • 05.30 Alle elsker Raymond (78)
 • 06.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Krøll på hjernen (6)

  (Fuckr med dn hjrne) Dansk serie. Ikke alt er som det gir seg ut for å være. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan man kan bruke både den og sansene på en skarpere måte.

 • 20.00 Folkeopplysningen (4)

  Norsk dokumentarserie. Nordmenn bruker over 1,5 milliarder årlig på alternative tjenester og produkter, men fungerer de? Fysiker Andreas Wahl sjekker ut alternativbransjen. Fysiker Andreas Wahl sender Linn Skåber til et medium, sjekker klarsyntes evner i sitt eget barndomshjem og overbeviser folk om at astrologi fungerer.

 • 20.30 Leos reise (4)

  Underholdningsserie. Vi blir med Leo Ajkic til noen av verdens største folkefester. Leo tar tempen på samfunnet i og rundt begivenhetene. Denne gangen går turen til millionbyen Kolkata i India hvor en av verdens aller største hindufestivaler går av stabelen. Årlig feires den mektige kvinnelige guden Durga her, med dans, mat og det å besøke flest mulig av de 4000 provisoriske paviljongene som settes opp for gudinnen i noen få dager. Vi snakker mengder av gull, neonlys og hinduistiske ritualer, og Leo kaster seg ut i folkefesten med alle de glade Inderne han møter. Men han undrer seg også over hvordan man kan feire en mektig gudinne så til gangs i et land hvor kvinner i praksis har så lite makt og lever utsatt.

 • 21.00 Homsestudier (6)

  Dansk dokumentarserie. Er det egentlig så stor forskjell på heterofile og homofile menn? Dansk fjernsyn har undersøkt saken. Visste du at rundt en av ti homser mistet kontakten med familiene sine etter at de kom "ut av skapet"? Halvparten skulle ønske at de hadde stått fram tidligere.

 • 21.30 Klassefesten

  (Klassefesten) Dansk komedie fra 2011. De tre skolekameratene Niels, Andreas og Thomas er invitert på 25-års gjenforeningsfest. Niels og Andreas har lyst til å bli hjemme, men Thomas overtaler dem til å bli med. Han har organisert en kanon helg med drikking, damer og badstuebesøk! Spørsmålet er om de overlever utelivet i København ... og om de i det hele tatt når festen! Medvirkende:Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby, Anders W. Berthelsen, Therese Glahn, Camilla Søeberg. Regi:Niels Nørløv Hansen.
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 Bygg ditt drømmehus (4)

  (Building Dream Homes) Britisk dokumentarserie. Opp-ned-huset er endelig vanntett og eieren Marianne er tilbake på byggeplassen for å inspisere. Vil hun like det hun ser? En gammel falleferdig vindmølle er under restaurering, men arkitekten må trå til etter at byggherren har hatt strenge byggeinspektører på besøk.

 • 23.30 Elektra

  Terningkast 4(Elektra) Amerikansk action fra 2005. I et livsfarlig oppdrag tvinges den sexy actionhelten Elektra til å ta skjebnesvangre avgjørelser i det store oppgjøret mellom det gode og onde. Medvirkende:Jennifer Garner, Colin Cunningham, Jason Isaacs, Hiro Kanagawa. Regi:Bob Bowman. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.05 Nedenom og hjem (3)

  (Eastbound & Down) Amerikansk komiserie. Det har gått noen år siden Kenny avsluttet baseballkarrieren. Han er gift med April, og de har en datter. Han hater jobben sin i et bilutleiefirma og har problemer med å venne seg til et liv uten baseball. Når han så møter en gammel lagkamerat, øyner han nye muligheter. Kenny inviterer familie og venner på en tur til badeland. En dag med harmløs moro følges imidlertid av en dekadent kveld. Medvirkende:Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon.

 • 01.30 Nedenom og hjem (4)

  (Eastbound & Down) Amerikansk komiserie. Det har gått noen år siden Kenny avsluttet baseballkarrieren. Han er gift med April, og de har en datter. Han hater jobben sin i et bilutleiefirma og har problemer med å venne seg til et liv uten baseball. Når han så møter en gammel lagkamerat, øyner han nye muligheter. Kenny iverksetter en trussel mot Gene. Stevie på sin side verver en veldedighetsorganisasjon for Guys båtrace. Samtidig prøver Toby å opparbeide nok mot til å mate det nye kjæledyret sitt. Medvirkende:Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon.

 • 02.00 Ungdom med pinlige sykdommer (3)

  (Embarrassing Teenage Bodies: Growing Pains) Britisk helseprogram. Legene som bramfritt snakker fritt om pinlige lidelser, er tilbake. Nå tar de for seg tenåringene, de mest sjenerte av oss alle. Med mottoet "There's no shame, we're all the same", går de løs på underlivets mystiske baller og menstruasjonsplager. For ikke å glemme; prevensjonen. I puberteten vokser noen av oss så fort at vi ikke henger helt med. Det gjør vondt i kropp og sinn. Noen blir skjeve, noen blir for store og for tunge, for ikke å snakke om alle kvisene som vokser ut der de ikke skal.

 • 02.45 Top Gear USA (6)

  (Top Gear USA) Amerikansk bilserie. Er det sant at leiebiler tåler det meste? Programlederne tester tre klassikere på utfordrende veier i Arizona og Utah. Den som kommer hjem med færrest skader, har vunnet.

 • 03.25 Den store reisen (4)

  Norsk dokumentarserie. I Mongolia sover Espen og Stian fremdeles sammen med foreldrene sine. Nomadene innkaller derfor til møte i barneoppdragelse. I Etiopia lærer Rita og Malin mer om hamerkvinnenes harde hverdag. Og i Vanuatu setter dårlig vær hytteprosjektet til familien Breili i fare.

 • 04.10 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php