Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Oscar-favoritt utløser en «flodbølge av muslimhat»

Oscar-favoritt utløser en «flodbølge av muslimhat»

Nå blir Clint Eastwood oppfordret til å ta avstand. Les mer

Siste filmtrailere

Her får Torill Kove vite at hun er Oscar-nominert for tredje gang

Her får Torill Kove vite at hun er Oscar-nominert for tredje gang

Norges Oscar-dronning lar seg ikke friste av Hollywood. Les mer

«Game of Thrones»-skuespiller blir actionheltinne

«Game of Thrones»-skuespiller blir actionheltinne

Sophie Turner (18) klar for rolle i «X-Men»-film. Les mer

En russisk fabel

En russisk fabel

«Leviatan» er en fortelling om en nasjon som befinner seg midt mellom et moderne rettssamfunn og en lovløs gangsterstat. Les mer

Filmatisk Rorschach-test

Filmatisk Rorschach-test

Clint Eastwoods biografiske film om skarpskytteren Chris Kyle er så ambivalent at den kan tolkes i de fleste retninger. Alt om TV-kvelden

 • 18.30 Newton
 • 19.00 Søndagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.15 Hvem tror du at du er? (5)

  Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Mia Gundersen prøver å finne ut hvem hennes morfar egentlig var. Det blir starten på en svært emosjonell reise som avdekker den ene hemmeligheten etter den andre.

 • 21.15 Kampen om tungtvannet (5)

  Norsk dramaserie. Tyskerne arbeider for fullt for å bygge opp tungtvannsanlegget etter sabotasjeaksjonen. Direktør Henriksen på Norsk Hydro ser at han er farlig nære å bli stemplet som krigskollaboratør og prøver å forhandle seg ut av knipen. I England bestemmer amerikanerne seg for å bombe Rjukan og anlegget på Vemork. Medvirkende:Dennis Storhøi, Anna Friel, Espen Klouman-Høiner, Christoph Bach.

 • 22.00 Astrid - en fortelling om Astrid Lindgrens liv (3)

  Svensk dokumentarserie. Hun ble et helt lands Astrid og en hel verdens Astrid Lindgren. Hennes historier og figurer har reist over alle grenser. Se brev, dagbøker og filmer som aldri tidligere har vært vist. (3:3).

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Latter Live (4)

  Underholdning. Norges ledende komikere både på scenen og backstage. Sigrid Bonde Tusvik kommer med gode råd for en tur på byen, og Christer Torjussen lover å hevne alle treåringens tidlige morgener når hun kommer i tenårene. Vi får også se bl.a. Espen Thoresen og Jonna Støme på scenen.

 • 23.45 Sofa (2)

  Norsk underholdningsserie. Sofa er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige tv-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene. Hva blir de opprørte av, hva får dem til å drømme seg bort, brøle av latter eller til å bli rykende uenige? I Sofa er det folket selv som avgjør hva som er godt eller dårlig TV. I dagens episode får særlig mannfolka sjokk i godstolen når «Dagsrevyen» melder at sittestilling er farligere enn fedme. Hjemme hos Jan og Silvia starter TV-kvelden alltid med at Jan skal se «Hotel Cæsar", men Silvia synes såpeserien er helt håpløs. Og så blir det en frisk diskusjon om mannssjåvinisme i enkelte yrker når familien Prøis ser den nye serien Brannstasjonen sammen.

 • 00.15 Mesternes mester (4)

  Underholdningsserie. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! I kveldens program holder det ikke å være best alene for å vinne. Endelig skal deltagerne få kjempe sammen for å nå de store høyder. Programleder:Dag Erik Pedersen.

 • 01.15 Stereo - Dagfinn Lyngbø

  Standup. Hva har mopeder, kaffetraktere, småbarn, hester, telefoner, dansker og idolvinnere til felles? De avgir lyd. Pipelyd, ulyd, gromlyd, dunkelyd, skrapelyd, koselyd... Lyd, i begrepets videste forstand, er altså nøkkelordet i showet til Dagfinn Lyngbø fra Latter på Aker Brygge. På scenen har Lyngbø også med seg musiker Bjarte Jørgensen.

 • 02.30 Fuglesong (1)

  (Birdsong) Amerikansk drama i to deler. Handlingen foregår i Nord-Frankrike under første verdenskrig. En ung soldat er plaget av minnene om en ulykkelig kjærlighetshistorie mens han kjemper i skyttergravene. Basert på romanen «Birdsong» av Sebastian Faulks. Medvirkende:Eddie Redmayne, Clémence Poésy, Matthew Goode.

 • 03.55 Lindmo (1)

  Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

 • 04.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.00 Jan i naturen
 • 19.15 Brenner & Bøkene: på tomannshånd (1)

  Litterært talkshow. Hans Olav Brenner møter Karl Ove Knausgård og Tomas Espedal. Begge skriver svært selvbiografisk, vil de fortsette med det?

 • 19.45 Kontinenta veks fram (1)

  (Rise of the Continents) Britisk dokumentarserie. (Africa.) I Afrika kan vi se spor etter omveltningene på de mest underlige plasser.

 • 20.35 Observatoriet

  Norsk dokumentar. Det skal handle om breddegrader, lengdegrader, tid og magnetisme - og et helt spesielt hus. Observatoriet i Oslo var det første bygget som ble reist for det nye norske universitetet. I 1834 flyttet vitenskapsmannen Christopher Hansteen inn. Herfra utførte han sine astronomiske observasjoner og fikk bokstavelig talt satt Norge på kartet.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Hovedscenen

  «Renaud Garcia-Fons - kontrabassens Paganini.» (Renaud Garcia-Fons - kontrabassens Paganini.) Den franske bassisten Renaud Garcia-Fons er en av verdens fremste virtuoser på sitt instrument og han beveger seg i et vidt musikalsk landskap fra barokk, jazz og flamenco til orientalsk musikk. Vi møter ham i en unik intimkonsert fra Prieuré de Marceval - et katalansk middelalderkloster, der han utforsker sitt musikalske univers og nye produksjonsmessige muligheter. Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.

 • 22.40 Krigens beste historie - Kampen om tungtvannet

  Dokumentar. Tungtvannsaksjonen på Rjukan under andre verdenskrig er skrevet om og filmatisert en rekke ganger, og nå er den aktuell igjen som TV-serie på NRK. Hendelsene har blitt omtalt som krigens beste historie. Aksjonen skapte hindre for tysk atomforskning, og muligens avgjorde den krigens utgang. Hvorfor egner sabotasjeaksjonen seg så godt som film, og hvilke utfordringer møter man når man lager fiksjon av sanne hendelser? (Krigens beste historie - Kampen om tungtvannet.) Programleder:Vegard Larsen.

 • 23.10 Lille Norge og stormaktene (3)

  Norsk dokumentarserie. EU er stormakten Norge nesten, men bare nesten, er medlem av. Det norske folk sa nei to ganger, men den siste fredagen hver måned blir vi enda mer styrt fra Brüssel. Hege Moe Eriksen reiser dit norske lover stemples igjennom uten norske politikere til stede, og til Hedmarks dype skoger og Vestlandets ytterste øyer for å møte folket som ville styre seg selv.

 • 00.05 Sigerherren Winston Churchill

  (Churchill: A Giant of the Century) Fransk dokumentar. Livet til Winston Churchill var fullt av opp- og nedturer. Han hadde mange flere sider enn det en fikk se i media og høre gjennom de berømte talane hans. Denne dokumentaren kaster et nytt lys over en fargerik, underlig, paradoksal og fengslende personlighet. (Sigerherren Winston Churchill.)

 • 01.35 Churchill i første verdenskrig

  (Churchill's First World War) Britisk dokumentar. Perioden mellom 1915 og 1918 var de svarteste årene i Churchills liv. Etter nederlaget i Galllipoli, da han var marineminister, ble han tvunget til å gå av og måtte tåle den ene ydmykelsen etter den andre. I årene som fulgte var han uenig i de viktigste politiske avgjørelsene som ble tatt. Hvordan kunne han klare å gjøre en innsats for landet sitt når han var utestengt fra makten?

 • 02.25 Den nordiske krimbølgen

  Svensk dokumentar. TV-serier som «Forbrytelsen", «Borgen» og «Broen» har gjort stor suksess også utenfor Norden. I Storbritannia har lørdagskveldene blitt den store nordiske TV-kvelden. Og i Benelux-landene og Frankrike topper svenske og danske TV-serier dvd-listene. Flere av seriene har også blitt spilt inn på nytt. Forbrytelsen ble til «The Killing» i USA, mens «Broen» ble til «The Bridge» i USA og «The Tunnel» i Frankrike og Storbritannia. Nå prater alle om «Nordic Noir". (Den nordiske krimbølgen.)

 • 03.25 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Nyhetene og Sporten
 • 18.50 Været
 • 19.00 Tid for hjem (3)

  Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, Einar Nilsson, Andreas Nygård og Gunnar Fjellstad er tilbake med 12 nye episoder der de pusser opp for folk. En familie på fem har kjøpt fars barndomshjem. Det er en del ting som ikke har vært pusset opp på en stund og familien mener det trengs. Besteforeldrene drev nemlig flisebutikk og på kjøkkenet er det fem forskjellige typer flis, og munkepuss i rikt monn i stuen. Far har startet riving, og der stoppet det opp.

 • 20.00 Tjukken & Lillemor (3)

  Norsk dokumentarserie. I «Tjukken og Lillemor» følger vi Truls Svendsen og verdens mest erfarne kvinnelige polfarer, Cecilie Skog, på deres ekspedisjon over Grønland og opptreningen til denne turen. Ekspedisjonen er i gang.Truls Svendsen og Cecilie Skog fortsetter sin ferd over Grønland. Dagene er harde for Truls, og humøret svinger.. De lange dagene med skigåing med en tung pulk, tærer på Truls. Høydepunktet hver dag er når Cecilie holder skistavene over hodet i kryss, det betyr at de skal slå leir for natten. Cecilie prøver så godt hun kan å holde motivasjonen til Truls oppe, mens han ofte blir irritert fordi hun er så blid.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 Dropped - Heltenes kamp (1)

  Norsk realityserie. Ti av Norges største idrettshelter forlater sivilisasjonen for å ta fatt på sitt livs største utfordring. Inndelt i to lag og med bind for øynene droppes de med helikopter på verdens farligste og mest avsidesliggende steder, uten mat eller navigasjonsutstyr. Hvem overvinner frykt, sult og smerte, og finner først tilbake til sivilisasjonen? Kun én blir til slutt stående igjen som vinner av «Dropped - Heltenes kamp». Gunn Margit Andreassen (skiskyting), Kurt Asle Arvesen (sykkel), Christer Basma (fotball), Kjersti Grini (håndball), Nila Håkedal (sandvolleyball), Finn Christian «Finken» Jagge (alpint), Ole «Lukkøye» Klemetsen (boksing), Anita Moen (langrenn), Stian Sivertzen (snowboard) og Tonje Sørlie (kickboksing) har alle levert bragder på toppnivå i sine idretter. Nå står de overfor nye utfordringer i uvante omgivelser.

 • 23.15 Madam Secretary (3)

  Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. En tidligere agent lekker diplomatisk informasjon til en journalist, og forårsaker en pinlig situasjon for utenriksminister McCord. Samtidig får Henry et vanskelig dilemma, når Elizabeth bruker lærerjobben hans som pressmiddel i internasjonale forhandlinger. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.

 • 00.15 God kveld Norge (4)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 00.50 1864 (8)

  (1864) Dansk dramaserie. Verden er full av uskyld og håp da brødrene Laust og Peter vokser opp under fattige, men trygge kår som godstjenere i et landsens Danmark på midten av 1800-tallet. De to brødrenes oppvekst danner bakteppet til historien om det som skal bli den blodigste krigen i dansk historie. Danmark er i sjokk. Hæren har blitt beseiret og landet ligger nå åpent for prøysserne. Monrad opplever at hans tidligere støttespillere nå vender ham ryggen. Medvirkende:Pilou Asbæk, Jakob Oftebro, Marie Tourell Søderberg, Sidse Babett Knudsen, Søren Malling.

 • 02.05 The Mysteries of Laura (3)

  Amerikansk krimkomiserie. Laura Diamond er en dyktig drapsetterforsker i New York, og enslig mor til to viltre tvillinggutter. Hun prøver så godt hun kan å balansere jobben med morsrollen, men det er ikke alltid like lett når Lauras sjef også er hennes eksmann. «The Mystery of the Biker Bar.» Laura og Jake blir tvunget til å jobbe i team. De må tilbake på samme sted som de hadde sin første date, når en gammel venn av dem som eier en motorsykkelbar, blir funnet drept. Samtidig sender Laura Max for å sjekke hvordan det går med tvillingenes nye, eks-kriminelle barnevakt.

 • 03.00 Criminal Minds (6)

  (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere unge menn blir funnet drept i Utah. De blir funnet med mobiltelefonene sine stappet inn i munnen. Samtidig må J.J. konfrontere sine undertrykte følelser rundt søsterens tragiske død. Medvirkende:Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Jennifer Love Hewitt.

 • 03.40 Scorpion (3)

  Amerikansk dramaserie. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. Etter at Scorpion-teamet gjør det katastrofalt dårlig under en militærøvelse, bestemmer de seg for å vise hva de er gode for overfor Cabe og Homeland Security når et bombeangrep truer nettets infrastruktur i hele det sørvestlige USA. Medvirkende:Eddie Kaye Thomas, Katharine McPhee, Elyes Gabel.

 • 04.25 Den som dreper (11)

  (Den som dræber) Dansk krimserie. Vi følger den unge etterforskeren Katrine Ries Jensen i jakten på en seriemorder i Danmark. Psykologen Thomas Schäffer har funnet tilbake til sin ekskone og bestemt seg for å fratre sin stilling i politiet. Men når hans siste arbeidsdag nærmer seg, dukker en sak fra hans fortid opp. (Fortidens skygge - Del 1 av 2).

 • 05.10 60 Minutes (43)

  Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Parkeringsvaktene (13)
 • 18.30 Parkeringsvaktene (14)
 • 19.00 Parkeringsvaktene (15)

  (Parking Wars) Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! En rap-stjerne får problemer når han skal hente ut sin sponsede bil som har blitt tauet bort. Brian søker fred fra irriterte bilister i sin egen helt spesielle stillesone.

 • 19.25 Storbritannias sterkeste mann 2013

  Fra Ultimate Strongman 2013.

 • 20.30 Golden Goal - Høydepunkter

  Norsk underholdningsprogram. Johan Golden og Henrik Elvestad gir deg det beste fra vårens «Golden Goal»-programmer. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.

 • 21.00 The Transporter

  (The Transporter) Fransk-amerikansk action fra 2002. Frank Martin lever et tilsynelatende rolig liv ved den franske rivieraen, men bak hans uskyldige ytre gjemmer deg seg en hemmelig identitet. Hans nye oppdrag virker enkelt, inntil han merker at pakken han skal transportere beveger seg. Stikk i strid med alle sine prinsipper åpner han pakken, og finner en pen, fastbunnet kvinne. Medvirkende:Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze. Regi:Louis Leterrier, Corey Yuen.
  Les mer i filmbasen

 • 22.50 Fjorden Cowboys (2)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Lothepus har liten tro på Joars evner som selvstendig entreprenør.

 • 23.20 Nådeløse innkrevere (13)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 23.50 Nådeløse innkrevere (1)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 00.20 Nådeløse innkrevere (2)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt! Cassie avslører en sjokkerende hemmelighet overfor Bobby. Fetter Johnny håndterer en gjenkjøpsavtale som går fryktelig galt.

 • 00.45 Nådeløse innkrevere (3)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt! Ronny blir skadet etter at Johnny fikk problemer med en avtale. Cassie planlegger å ta ut penger fra Bobbys forsikring, men da ordfører Davies dukker opp, må noen forlate åstedet i håndjern.

 • 01.15 Nådeløse innkrevere (4)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 01.45 The Dudesons (3)

  (Dudesons, The) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 02.15 The Dudesons (4)

  (Dudesons, The) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 02.40 The Dudesons (5)

  (Dudesons, The) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 03.10 The Dudesons (6)

  (Dudesons, The) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 03.40 The Dudesons (7)

  (Dudesons, The) Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

 • 04.05 Californication (5)

  Amerikansk komiserie. David Duchovny er den strebende forfatteren Hank Moody - hektet på sex og alkohol. Charlies barndomsdrøm går i oppfyllelse og Hanks mareritt blir virkelighet når Samurai Apocalypse inviterer guttene med på en ekskursjon med politiet i Santa Monica.

 • 04.35 Californication (6)

  Amerikansk komiserie. David Duchovny er den strebende forfatteren Hank Moody - hektet på sex og alkohol.

 • 05.10 Wilfred (8)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

 • 05.35 South Park (1)

  (South Park) Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Gullfeber (8)

  (Gold Rush) Underholdningsserie. «Gull i blodet.» (Gold Blooded.) Parker prøver å gjøre rent bord, Tony vil ta ut trommelen fra den 75 år gamle dreggen, og Hoffman-gjengen blir sjokkert når de får høre at en gammel venn av dem har gått bort.

 • 19.30 Alaskan Steel Men (3)

  (Alaskan Steel Men) «Ild og is.» (Fire And Ice.) Dennis og Scottie reiser til Anchorage for å reparere en pram som er blitt truffet av et isfjell og tar inn vann. Vil de nå frem i tide?

 • 20.30 En dag i Auschwitz

  (One Day in Auschwitz) Dokumentar. 70 år etter at hun ble satt fri, vender Kitty Hart-Moxon tilbake til Auschwitz for å snakke med to 16 år gamle elever om utholdenhet, styrke og vennskap.

 • 21.30 Running Wild with Bear Grylls (4)

  (Running Wild with Bear Grylls) «Tom Arnold.» (Tom Arnold.) Den legendariske eventyreren og overlevelseseksperten Bear Grylls tar med skuespilleren Tom Arnold ut i villmarken ved kysten i Oregon for et realt overlevelseskurs.

 • 22.30 Edge of Alaska (4)

  (Edge of Alaska) (4.) I Alaskas villmark ligger den tøffeste byen i USA: McCarthy. De 42 personene som er dristige nok til å bo her, må hanskes med elementene for å kunne fortsette nybyggertilværelsen.

 • 23.30 Yukon Men (6)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Mor mot natur.» (Mother vs Nature.) Landsbyboerne slår seg sammen når bjørner angriper Tanana. Courtney risikerer livet for å hjelpe familien, mens Joey og andre beskytter byen mot en gruppe med bjørner.

 • 00.30 The Unexplained Files (8)

  (The Unexplained Files) Dokumentarserie. «Kjemper/dødens bro.» (Giants/Bridge of Death.) I Borjami-dalen finner eksperter knokler som de tror tilhører et over 3 meter høyt menneske. Dessuten, hvorfor hopper hunder i døden fra en bro?

 • 01.30 Mythbusters (176)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Ulykkehjulet.» (Wheel of Mythfortune.) Spesialeffektekspertene Adam og Jamie gjør alt for å finne sannheten. De tar i bruk moderne vitenskap når de undersøker myter og vandrehistorier for å se hva som er sant og ikke.

 • 02.30 Mythbusters (177)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Gaffateip på øde øy.» (Duct Tape Island.) Adam og Jamie blir sluppet av på en øde øy uten annet utstyr enn gaffateip, og de bruker den myteomspunne teipen til å finne mat og vann, bygge en leir og bli reddet.

 • 03.30 Mythbusters (178)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Toalettbombe.» (Toilet Bomb.) Adam og Jamie ser på en baderomsbombe fra filmens verden, mens Kari, Tory og Grant drar til himmels for å finne ut om «v-formasjon» fungerer like bra for fly som for fugler.

 • 04.20 Mythbusters (179)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Kjønnskampen.» (Battle of the Sexes.) I Mythbusters står menn mot kvinner i en avgjørende kjønnskamp. Det blir krig når gjengen tester kjønnsklisjeer fra femåringer, inkludert teorier om navigering og bilkjøring.

 • 05.10 Mythbusters (180)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Firkantede hjul.» (Square Wheels.) Ifølge teorien er det like enkelt å kjøre med firkantede som runde hjul når man oppnår en viss fart. Kan Adam og Jamie bevise det?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 4-stjerners middag (7)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Carsten Skjelbreid sier selv at han ikke lager så mye mat, men mener han er passe god til å grille. Mesterkokken Ole Martin Alfsen blir derimot skeptisk da Skjelbreid ikke vet hvordan kamskjell ser ut, og dessuten tror at skinke er oksekjøtt. Gjester er Tom Stiansen, Silje Norendal og Vibeke Skofterud.

 • 19.30 4-stjerners middag (8)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Vibeke Skofterud bor på en gård i Mjøndalen, og steller i stand en skikkelig cowboyfest med rød løper. Da gjestene ankommer får de knapt helt nedpå en velkomstdrink, før de må kjempe om å holde ut lengst på en mekanisk okse. Stemningen er god når de setter seg til bords, men da Vibeke serverer carpaccio til forrett, kan Carsten Skjelbreid styre sin begeistring.

 • 20.30 Resurrection (11)

  (Resurrection) Amerikansk dramaserie. Spenningen øker i Arcadia etter at Fader James kommer tilbake. Han har fått en merkelig forbindelse til Bellamy. Margarets tilstedeværelse gjør noe med atmosfæren på stedet der de returnerte bor, og det utenkelige skjer med Henry.

 • 21.30 Åndenes makt (6)

  (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. På gården Nordre Midtsjø i Ski kommune bor Are Jørgensen sammen med hesten sin, Hunter. Her har han bodd mesteparten av livet sitt, og det vakre, åpne landskapet inviterer til et liv i natur og frisk luft, noe som bør gi overskudd og krefter. Men slik er det ikke. Inne i huset og på låven opplever Are merkelige ting og blir helt tappet for krefter.

 • 22.30 Jakten på Berserk (3)

  (Jakten på Berserk) Norsk dokumentarserie. I Jakten på Berserk drar Jarle Andhøy og hans mannskap tilbake til Sørishavet for å prøve å finne svar på hva som skjedde da Berserk forsvant. Hva fikk tre erfarne sjømenn til å seile inn i en varslet storm? Etter en heseblesende start på seilasen er søksekspedisjonen endelig ute i internasjonalt farvann. Nå venter verdens tøffeste havstrekk før de er tilbake i Rosshavet hvor Berserk forliste i 2011. I store bølger viser det seg at skuta er lekk, men Jarle Andhøy, Samuel Massie med mannskap blir i det minste belønnet med synet av de første isfjellene.

 • 23.30 Stalker (10)

  (Stalker) Amerikansk krimserie. Etterforskerne i LA-politiets Threat Assessment Unit har stalkere, eller forfølgere, som spesialfelt. Jack Larsen ble nylig overført fra New York-politiets drapsavsnitt og har ofte havnet i trøbbel på grunn av sin sterke personlighet og tvilsomme oppførsel. Men disse egenskapene har også vist seg verdifulle i jobben som etterforsker. Sjefen hans, Beth Davis, er sterk, fokusert og ekspert på sitt område, drevet av hennes personlige erfaring som offer for en forfølger. Teamet forsøker å finne en forbindelse mellom to tilsynelatende tilfeldige ofre i jakten på en unnvikende stalker. Medvirkende:Dylan McDermott, Maggie Q.

 • 00.25 CSI (5)

  (CSI) Amerikansk krimserie. Morgan, Sidle og Finlay prøver å slappe av på en konferanse for krimteknikere da en gjerningsmann begynner å skyte tilfeldig rundt seg.

 • 01.20 The Resident

  (The Resident) Britisk-amerikansk thrillerdrama fra 2011. Hvert år flytter flere millioner enslige damer i Amerika inn i en leilighet. De vet ikke hvem som har bodd der før dem, de kjenner ikke husverten og de bryr seg ikke om å skifte dørlåsen. Dette er historien til en av disse kvinnene ... Etter at hun skiller seg fra sin utro ektemann, flytter den vakre Dr. Juliet Devereau til Brooklyn og inn i en fantastisk loftsleilighet. Flere mystiske hendelser gir henne følelsen av at hun ikke er alene i leiligheten, og snart blir de skremmende mistankene bekreftet. Medvirkende:Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Christopher Lee, Lee Pace, Aunjanue Ellis. Regi:Antti Jokinen. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.05 Special Victims Unit (23)

  (Special Victims Unit, år 6) Amerikansk spenningsserie. Et håndplukket team av politibetjenter etterforsker seksualforbrytelser i New York.

 • 03.50 Special Victims Unit (1)

  (Special Victims Unit, år 7) Amerikansk spenningsserie. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

 • 04.35 Harry's Law (9)

  (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Etter 32 år som ekspert i opphavsrett på et anerkjent advokatkontor, blir ærgjerrige Harriet «Harry» Korn desillusjonert av meningsløsheten i livet. Hun starter det unike etablissement «Harry's Law and Fine Shoes". Da en krigsveteran stenger kona inne i kjelleren for å hindre at hun er utro, ber elskeren om Harrys hjelp - dog med ønske om at hun ikke involverer politiet på grunn av deres status som immigranter. Et pikant trekantdrama ligger også til grunn for konflikten idet Adam samtidig tar sin første skilsmissesak.

 • 05.20 Money From Strangers (10)

  (Money From Strangers, sesong 1) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet?

 • 05.46 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Seinfeld (141)
 • 18.30 Seinfeld (142)
 • 19.00 Simpsons (14)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Familien Simpson oppdager Marges ekskjæreste Artie på loftet. Han er pengelens, arbeidsløs og på flukt fra myndighetene. Da politiet kommer for å arrestere ham har Artie tapt alt han eier i poker til Homer, som dermed må i fengsel i stedet.

 • 19.30 Simpsons (15)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Marge forsøker å få Homer interessert i noe annet enn øl, og drar ved en feiltagelse på en ølfestival med ham. På vei hjem krasjer Homer bilen, men får Marge og myndighetene til å tro at det var hun som kjørte. Marge tror hun er alkoholiker og drar på avrusning.

 • 20.00 Family Guy (4)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Lois og Peter åpner en kjeksbutikk sammen, men Peter roter til alt når han finner sin egen måte å skaffe flere kunder på.

 • 20.30 Simpsons (3)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Marge åpner en smørbrødbutikk etter at hennes smørbrød er en kjempe suksess på Springfield barneskole. Men å drive butikk viser seg å være vanskelig, spesielt når samme kjede åpner i samme gate.

 • 21.00 Two and a Half Men (3)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan og Walden treffer en sosialarbeider angående en eventuell adopsjon, og de kjemper for å fremstå som et lidenskapelig par. Samtidig kommer Lyndsay tilbake etter 60 dager på rehab. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 21.30 The Goldbergs (3)

  (The Goldbergs) Amerikansk dramakomedie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Adam og Barry setter sammen et rockeband i garasjen og inviterer Erica og Lainey med uten å tenke over konsekvensene. Det kongelige bryllupet inspirerer Bev til å fornye sine egne løfter. Medvirkende:Jeff Garlin, Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia.

 • 22.00 Brooklyn Nine-Nine (3)

  (Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk dramaserie. Offiser Jake Peralta er en bekymringsløs, men fremgangsrik politibetjent som er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Alt legges på is i distriktet i påvente av den serbiske presidentens besøk. Holt treffer visepolitisjef Wuntch, og Boyle må komme over ett videobånd med sensitivt materiale fra Hitchcock. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.

 • 22.30 A Perfect Getaway

  (A Perfect Getaway) Amerikansk thriller fra 2009. To kjærestepar på ferie på Hawaii oppdager at noen psykopater følger etter og myrder turister. Snart blir drømmeferien til et mareritt og noe helt annet enn den rolige idyllen de så for seg. Vil de klare å flykte fra ondskapen som råder? Medvirkende:Milla Jovovich, Steve Zahn, Timothy Olyphant, Kiele Sanchez, Marley Shelton. Regi:David Twohy. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.15 Caught on Camera (10)

  (Caught on Camera) Amerikansk underholdningsprogram. Vi får se opptak fra morsomme, sjokkerende og gripende øyeblikk fra hele verden. Mange av klippene er sendt fra seere i USA og inneholder alt fra morsomme familieklipp til opptak av naturkatastrofer. Dagens episode byr på skumle, mørke og sjokkerende videoer.

 • 01.15 Caught on Camera (1)

  (Caught on Camera) Amerikansk underholdning.

 • 02.15 American Gangster

  Terningkast 5(American Gangster) Amerikansk thriller fra 2007. En politimann kjemper mot narkotika og politikorrupsjon i New York på 1970-tallet. I sentrum for etterforskningen hans står Frank Lucas, en karismatisk narkolanger som importerer enorme mengder heroin fra Asia. Basert på en sann historie. Medvirkende:Denzel Washington, Russell Crowe, Josh Brolin. Regi:Ridley Scott. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.50 30 Rock (29)

  (30 Rock) Amerikansk dramaserie. 30 Rock handler om Liz Lemon, en sukessfull manusforfatter som står bak komiserien 'The Girlie Show'. Når sjefen hennes dør får hun en ny sjef som krever at hun skriver inn en ny skuespiller i serien. C.C. og Jack møter på problemer når C.C. bestemmer seg for at hun vil fortelle folket om forholdet deres. Liz sliter med å gjøre både Tracy og Jenna fornøyde. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski. Regi:Gail Mancuso, Michael Engler, Don Scardino.

 • 05.10 30 Rock (30)

  (30 Rock) Amerikansk dramaserie. 30 Rock handler om Liz Lemon, en sukessfull manusforfatter som står bak komiserien 'The Girlie Show'. Når sjefen hennes dør får hun en ny sjef som krever at hun skriver inn en ny skuespiller i serien. Teamet arrangerer sin årlige sommerfest, og Liz får besøk av familien sin. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski. Regi:Gail Mancuso, Michael Engler, Don Scardino.

 • 05.35 Cheers (21)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Etter å ha blitt kastet ut hjemmefra, kommer Carlas tidligere ektemann Nick til baren for å be Carla om en sjanse til. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson, Shelley Long.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.55 Kakekrigen (11)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. De fire gjenværende bakeentusiastene skal kjempe om å bake de beste frukttertene på en og en halv time. I dagens dommertips viser Monica hva hun ville fylt sine fruktterter med. Gårsdagens vinner baker i gult lederforkle og kan benytte seg av programleder Fridtjof Nilsens hjelp og nok en deltaker må reise hjem.

 • 19.55 Kakekrigen (12)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. Det er klart for ukesfinale og deltakerne skal bake kaker med sjokolade og karamell. Kun én av dagens kakebakere blir stående igjen som ukesvinner og får dermed billett til den store finalen. I tillegg blir det dommertips med Monica, som viser hvordan man lager salt karamell.

 • 21.00 Dangerous Minds

  Terningkast 2(Dangerous Minds) Amerikansk drama fra 1995. Den tidligere marinesoldaten LouAnne Johnson slutter i marinen for å realisere drømmen om å bli engelsklærer. Hun begynner å undervise en klasse med tøffe ungdommer fra gettoen, og forandrer både sitt eget og elevenes liv. Hun lager sin egen undervisningsplan og truer, lokker og bestikker elevene for å få dem til å forstå at uten utdannelse vil de aldri komme noen vei. Og ved hjelp av poesi og tekster elevene kan forholde seg til, endrer hun deres syn på seg selv og verden. Medvirkende:Michelle Pfeiffer, Courtney B. Vance, George Dzundza, Robin Bartlett. Regi:John N. Smith. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 Scandal (14)

  (Scandal, sesong 3) Amerikansk dramaserie. Sally ordner et møte med våpenorganisasjonen NRA, noe som fører til panikk i Det hvite hus. Olivia og Huck innser noe sjokkerende, og en overraskende person vil hjelpe Pope and Associates.

 • 00.00 How to Get Away with Murder (8)

  (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie. Annalise Keating er Middleton Universitets mest krevende foreleser og en av landets tøffeste forsvarsadvokater. Hun utfordrer studentene til å løse noen av de vanskeligste straffesakene advokatkontoret hennes har jobbet med. De smarteste og mest lovende studentene får en jobb ved advokatkontoret. Teamet forsvarer en mor som er tiltalt for å ha drept familiens barnevakt mens hun var påvirket av tunge medisiner. Samtidig kommer det opp nye opplysninger i Lilas sak som kan påvirke Rebecca og Bonnies lojalitet til Annalise.

 • 01.00 Once Upon a Time (6)

  (Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. Uten å vite at hun besitter den virkelige dolken, forsøker Belle å få Rumplestiltskin til å avsløre Snødronningens gjemmested. I fortidens Arendelle blir Belle venn med Anna, og sammen prøver de å finne et troll som kan hjelpe henne med å få hukommelsen tilbake.

 • 02.00 Cold Case (15)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Teamet bestemmer seg for å blande seg i bryllupet til en bekjent fra jobben og undersøke om bruden var ansvarlig for sin tidligere forlovedes uoppklarte mord fra 2008.

 • 03.00 Cold Case (16)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak der en havnearbeider i skjul jobbet som omreisende bryter helt til han ble skutt og drept i 1986.

 • 03.55 Off The Map (8)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Lily og Dr. Cole redder tre brødre fanget i en forlatt gullgruve, mens Mina får en livsendrende lærepenge under et fødselsritual hos de innfødte.

 • 04.45 The Only Way is Essex (10)

  (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

 • 05.15 The Only Way is Essex (11)

  (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

 • 05.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Boligjakten (1)
 • 19.00 Luksusfellen (1)

  (Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Nok en gang bretter ekspertene opp ermene sine. Seersuksessen Luksusfellen går denne våren inn i sin tolvte sesong fordi nordmenn med skakkjørt økonomi trenger nemlig hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Psykologene Jonas Sharma-Bakkevig og Cecilie Lynum, siviløkonom og tidligere redaktør Christian Vennerød, forbrukerøkonom Silje Sandmæl og Magne Gundersen, og økonom Hallgeir Kvadsheim bretter opp ermene for økonomisk førstehjelp for tolvte gang, for nok en gang å styre den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. Magnhild og Marius fra Våler drømmer om et stabilt og lykkelig liv, men Marius har mye gammel gjeld som ødelegger økonomien. Og med fire barn i husholdningen holder økonomien på å ødelegge forholdet. Marius jobber lange dager, men allikevel strekker ikke pengene til. De tar opp dyre kredittlån for å få hverdagen til å gå rundt og Magnhild er så sliten av hele situasjonen, så hun er sykemeldt og klarer ikke å komme seg ut i jobb.

 • 20.00 Bertrands metode (1)

  (Bertrands metode) Norsk livsstilsprogram. Erik Bertrand Larssen er mentaltrener og har hjulpet noen av de største navnene innen norsk idrett og næringsliv med å bli best i det de gjør. Han jobber med å endre innstilling og mentalt fokus hos mennesker for å få de til å prestere bedre enn de trodde var mulig. Erik Bertrand Larssen er også kjent som forfatteren bak bøkene «Helvetesuka» og «Bli best med mental trening". I programmet «Bertrands metode» skal han hjelpe folk som trenger å endre kurs i livet, som vil overvinne frykt, som står overfor store utfordringer i livet og som trenger hjelp til å komme seg videre. Bertrands metode handler om å endre tankesettet til folk og få dem til å se sitt eget potensiale og få et bedre liv og dette gjør han via samtaler, fysiske og mentale utfordringer. Med Bertrands metode kan du prestere bedre enn det du trodde var mulig. Odd er en mann som hadde alt da han var yngre, den feteste bilen, den fineste dama og en bra karriere. Nå er Odd en mann i 40-års krise. Han er skilt, bor på en ett-roms, er utilfreds med jobben sin og har ingen visjoner eller mål i livet sitt. Han trenger Bertrands hjelp til å kickstarte livet sitt og hjelp til å sette seg nye og store mål å strekke seg etter for å oppnå drømmen om et bedre liv. Trening og gjennomføringsevne blir viktig i Odd sitt tilfelle.

 • 21.00 The Break Up

  Terningkast 2(The Break-Up) Amerikansk romantisk komedie fra 2006. Gary og Brooke har vært sammen i to år, men noe har gått galt på veien til evig lykke. Brookes tålmodighet er endelig brukt opp, og hun bestemmer seg for å gjøre det slutt. Det blir starten på en krig mellom det tidligere kjæresteparet. Gary og Brooke deler både venner og en lekker leilighet som ingen av dem har tenkt å gi slipp på. Nå gjelder det å bruke alle knep i kampen om å få den andre til å flytte ut. Medvirkende:Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Joey Lauren Adams, Cole Hauser. Regi:Peyton Reed.
  Les mer i filmbasen

 • 22.50 Gordon Ramsays hotelleksperiment (1)

  (Hotel GB) Britisk realityserie. Stjernekokken Gordon Ramsay og butikkdronningen Mary Portas skal drive et hotell i en uke sammen med en rekke andre kjendiser og 14 unge arbeidsløse som er desperate etter å komme i arbeid. Kjendisene er fast bestemt på å gjøre hotellet til en suksess, ikke bare fordi omdømmet deres står på spill, men også fordi alle pengene de tjener vil gå til et veldedig formål. De skal bruke uken til å veilede de unge, slik at de er klare til å arbeide i den virkelige verden når uken er over. De unge har dessuten en mulighet for å sikre seg jobb hos Gordon Ramsay og Mary Portas hvis prosjektet blir en suksess. Gordon og Mary velger ut hvert sitt team av praktikanter som de får ansvaret for. Blant de utvalgte er den ytterst selvsikre og godt utdannede Ade og den unge moren, Emily. Praktikantene får intens opplæring fra de kjente TV-personlighetene og ved slutten på dagen er det spesielt to praktikanter som har gjort seg bemerket.

 • 23.55 Head over Heels

  (Head Over Heels) Amerikansk romantisk komedie fra 2001. Amanda er uheldig når det kommer til menn. Alle hennes tidligere forhold har endt med brutte løfter og utroskap. Nå tror hun at hun har truffet den rette, men snart aner hun mistanke om at han er innblandet i et mord. Hun bestemmer seg for å finne ut av sannheten, men siden hun slett ikke er sikker på at han har drept noen blir det flere komiske situasjoner ut av etterforskningen hennes. Medvirkende:Freddie Prinze Jr., Monica Potter, Ivana Milicevic. Regi:Mark Waters.
  Les mer i filmbasen

 • 01.30 Unforgettable (8)

  (Unforgettable) Amerikansk dramaserie. Serien følger en tidligere politietterforsker fra New York ved navn Carrie Wells, som lider av hyperthymesia, en sjelden medisinsk tilstand som gjør at hun husker alt hun noen gang har sett. Hun blir motvillig dratt inn i politiet igjen av sin tidligere kjæreste og partner når han spør henne om hjelp med en drapssak. Jobben gjør at hun kan fortsette etterforskningen av den ene hendelsen hun har forsøkt å huske; nemlig hvem som drepte søsteren hennes. Carrie og Al jakter på en nylig løslatt kriminell som kan være ansvarlig for en forsvarsadvokats død. Medvirkende:Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin, Daya Vaidya, Michael Gaston.

 • 02.30 The Break Up

  Terningkast 2(The Break-Up) Amerikansk romantisk komedie fra 2006. Gary og Brooke har vært sammen i to år, men noe har gått galt på veien til evig lykke. Brookes tålmodighet er endelig brukt opp, og hun bestemmer seg for å gjøre det slutt. Det blir starten på en krig mellom det tidligere kjæresteparet. Gary og Brooke deler både venner og en lekker leilighet som ingen av dem har tenkt å gi slipp på. Nå gjelder det å bruke alle knep i kampen om å få den andre til å flytte ut. Medvirkende:Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Joey Lauren Adams, Cole Hauser. Regi:Peyton Reed.
  Les mer i filmbasen

 • 04.20 Jamie Olivers Amerika (6)

  (Jamie's American Road Trip) Britisk matlagingsserie. Bli med Jamie Oliver på det ultimate eventyr når han reiser på roadtrip gjennom hele USA. På reisen dykker han dypt ned i det amerikanske samfunnet når han møter fascinerende mennesker, smaker på ekte amerikansk mat og hilser på noen av nasjonens mest interessante kokker. Den episke reisen bringer ham helt inn i hjertet av Amerika og dets befolkning, kultur, musikk og mat. Jamie prøver seg på rodeo, lager mat over et bål og smaker østers fra Rockey Mountains. Han sover også under stjernene i Wyoming for å finne ut om virkelige cowboyer fortsatt eksisterer.

 • 05.15 Matkampen (14)

  (Knife Fight) Amerikansk realityserie. Det er litt som Fight Club ... bare for kokker. Bli med til undergrunnen i Los Angeles, hvor denne matlagingskonkurransen finner sted. I hver episode får to kokker én time på å lage minst to retter ved bruk av hemmelige ingredienser. De blir heiet på og buet ut av publikum, som samtidig fungerer som et dommerpanel besatt av kjendiser som for eksempel Drew Barrymore, Elijah Wood, Jason Lee og Erika Christensen. Det blir kaos på kjøkkenet når to gode venner og Los Angeles legender, Raphael Lunetta og Neal Fraser, konkurrerer mot hverandre foran dommer Drew Barrymore.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 X Games

  Snøbrett slopestyle finale, menn. Direkte fra Aspen. (Snøbrett slopestyle finale, menn.)

 • 21.00 Adventureland

  Terningkast 5(Adventureland) Amerikansk dramakomedie fra 2009. Sommeren 1987 får James sommerjobb på et tivoli. Det er ikke akkurat drømmejobben, men snart oppdager han at tilværelsen byr på gode overraskelser. (Adventureland.) Medvirkende:Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Kelsey Ford. Regi:Greg Mottola. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 22.45 X Games

  Ski superpipe finale, menn. Direkte fra Aspen. (Ski superpipe finale, menn.)

 • 00.00 Verdens beste skijenter (4)

  Norsk dokumentarserie. Langrenn er selve nasjonalsporten i Norge, og de beste utøverne er ekstremt populære. Hvordan finner de balansegangen mellom idretten og det å stille opp for media og sponsorer? I dagens episodeblir vi bedre kjent med hele Norges superstjerne, Therese Johaug. Vi er med henne hjem til Dalsbygda, og på privat treningsferie til Seiser Alm i Italia. Vi får også et nærmere innblikk i historien rundt Thereses nedtur i sesongen 2009/2010.

 • 00.40 Nytt på nytt (3)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum. Gjester denne uken er Snorre Valen og Hege Moe Eriksen.

 • 01.10 Sofa (2)

  Norsk underholdningsserie. Sofa er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige tv-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene. Hva blir de opprørte av, hva får dem til å drømme seg bort, brøle av latter eller til å bli rykende uenige? I Sofa er det folket selv som avgjør hva som er godt eller dårlig TV. I dagens episode får særlig mannfolka sjokk i godstolen når «Dagsrevyen» melder at sittestilling er farligere enn fedme. Hjemme hos Jan og Silvia starter TV-kvelden alltid med at Jan skal se «Hotel Cæsar", men Silvia synes såpeserien er helt håpløs. Og så blir det en frisk diskusjon om mannssjåvinisme i enkelte yrker når familien Prøis ser den nye serien Brannstasjonen sammen.

 • 01.37 Adventureland

  Terningkast 5(Adventureland) Amerikansk dramakomedie fra 2009. Sommeren 1987 får James sommerjobb på et tivoli. Det er ikke akkurat drømmejobben, men snart oppdager han at tilværelsen byr på gode overraskelser. (Adventureland.) Medvirkende:Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Kelsey Ford. Regi:Greg Mottola. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.20 Rome (1)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Sesong to starter i år 44 f.Kr. Cæsar er myrdet, og Roma er blitt en gryte som koker over av motstridende følelser. De to vanlige soldatene, Vorenus og Pullo, blir helt tilfeldig blandet inn i de historiske hendelsene i det gamle Romerriket. Nå når Cæsar er død, vurderer Marcus Antonius å flytte nordover. Vorenus klandrer seg selv for ikke å ha vernet Cæsar mot angrepet fra fiendene. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 04.15 Rome (2)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. (Son of Hades.) Cleopatra kommer til Roma for å hedre Cæsars minne og få stadfestet statusen til sønnen sin. Det gjør Atia mer enn urolig. En lang og bitter rivalisering mellom Octavius og Marcus Antonius tar til. Vorenus tar over posisjonen og oppgavene til avdøde Erastes. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 05.10 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php