Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Sexskandalen kostet nesten Ingrid Bergman karrieren

Sexskandalen kostet nesten Ingrid Bergman karrieren

Valget om å gå fra en mann til en annen kostet nesten Ingrid Bergman karrieren. Les mer

Siste filmtrailere

Fordummende og kjedelig

Fordummende og kjedelig

Et formspråk som ikke har noe på kino å gjøre. Les mer

07.15 Schrödingers katt 07.55 Lindmo (1) 08.55 Mobilfotografene (1) 09.35 Norge Rundt 10.00 VM friidrett 12.30 VM friidrett 14.40 Stjernekamp (1) 16.15 Glimt av Norge: Lærdalselvi 16.30 Norges smarteste (1) 17.30 Et herskapelig liv (3)

 • 18.30 Newton

  Vi følger Line fra hun finner ut at hun er gravid og til hun føder. Hvordan kan et lite egg inni mors mage bli til en helt ferdig baby?

 • 19.00 Søndagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.

 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.25 Birkebeinerrittet

  Reportasje fra det tradisjonsrike terrengsykkelrittet mellom Rena og Lillehammer. Folkefest på to hjul (Folkefest på to hjul)

 • 20.55 En kongelig affære

  Terningkast 5(A Royal Affair) Dansk historisk drama fra 2012. "En kongelig affære" er den sanne historien om en vanlig mann som vinner dronningens hjerte og starter en revolusjon. Filmen fokuserer på forholdet mellom den stadig mer ustabile danskekongen Christian IV, den kongelige legen Struensee, som er en opplysningens og idealismens mann, og den unge, men sterke dronning Caroline Mathilda. Dette er en gripende historie om modige idealister som risikerer alt i kampen for frihet for folket sitt. Medvirkende:Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard, Trine Dyrholm, Cyron Melville. Regi:Nikolaj Arcel.
  Les mer i filmbasen

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.25 Side om side (1)

  (Side om side) Norsk situasjonskomedie. Frode og Lisbeth har fått spaopphold i gave og ser frem til en romantisk weekend, men ting går ikke helt etter planen. Maria søker jobber, men støter på problemer fordi hun er gravid. Da er det fint at Celine og Jonas arrangerer en "babyshower" for å overraske. Medvirkende:Tore Sagen, Pernille Sørensen, Tuva Greaker, Marie Blokhus, Vidar Magnussen, Charlotte Frogner, Jon Almaas.

 • 23.50 Norges smarteste (1)

  (Norges smarteste) Norsk underholdningsserie. Nå skal noen av landets skarpeste hjerner konkurrere om den gjeve tittelen Norges smarteste. 25 usedvanlig kloke deltakere skal gjennom spennende og utfordrende konkurranser hvor de vil bli testet i matematiske, logiske, musikalske og lingvistiske evner. De må også bevise at de har en sylskarp observasjonsevne når de må holde oversikt over alt fra hip hop-dansere, mattestykker og rebuser, til søsken og kjærestepar. I første episode er det observasjon, hukommelse, sosial intelligens og multitasking som står i fokus. Oppgavene presenteres blant annet i form av dansetalenter fra Bårdar og spektakulær sjonglering fra Mathias Ramfelt og Benjamin Bendu som er to av landets ledende sjonglører. Programleder:Nadia Hasnaoui.

 • 00.50 Diktaturet (1)

  (Diktaturet) Norsk realityserie. Realityserie der åtte "demokratibortskjemte" unge mennesker frivillig sperres inne i et fiktivt diktatur i åtte døgn. En premie verdt kr. 100.000,- står på spill, men ingen vet hvordan man kan vinne. Hva tenker deltakerne i sitt første møte med hverandre og et klaustrofobisk bomiljø uten dagslys? Og hvordan takler de uenighet når de skal velge hvilke fem nødvendigheter de får beholde etter at diktaturet har tatt fra dem alle personlige eiendeler? Programleder:Leo Ajkic.

 • 01.20 Diktaturet (2)

  (Diktaturet) Norsk realityserie. Realityserie der åtte "demokratibortskjemte" unge mennesker frivillig sperres inne i et fiktivt diktatur i åtte døgn. En premie verdt kr. 100.000,- står på spill, men ingen vet hvordan man kan vinne. Borgerne blir introdusert for arbeidsoppgaven sin i diktaturet, og de blir også oppmuntret til å tyste på hverandre. Programleder:Leo Ajkic.

 • 01.50 Diktaturet (3)

  (Diktaturet) Norsk realityserie. Realityserie der åtte "demokratibortskjemte" unge mennesker frivillig sperres inne i et fiktivt diktatur i åtte døgn. En premie verdt kr. 100.000,- står på spill, men ingen vet hvordan man kan vinne. Borgerne planlegger opprør, men tørr de å sette streikeplanene ut i livet? Og hvordan takler de diktaturets ønsker om at de skal uniformeres? Programleder:Leo Ajkic.

 • 02.20 Lindmo (1)

  (Lindmo) Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Programleder:Anne Lindmo.

 • 03.20 Stjernekamp (1)

  (Stjernekamp) Underholdningsprogram. I Stjernekamp konkurrerer Maria Karlsen, Tommy Fredvang, Øystein Wiik, Eirik Søfteland, Celine Helgemo, Trine Rein, Heidi Gjermundsen Broch, Maria Haukaas Mittet, Martin Halla og Knut Erik Østgård i en rekke ulike musikksjangere og sloss om tittelen som Norges ultimate entertainer. Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel. I første program er sjangeren Norsk Rock, og artistene gir seg i kast med låter fra blant annet De Lillos, Raga Rockers, og Jokke & Valentinerne. Programleder:Kåre Magnus Bergh.

 • 04.55 Birkebeinerrittet

  Reportasje fra det tradisjonsrike terrengsykkelrittet mellom Rena og Lillehammer. Folkefest på to hjul (Folkefest på to hjul)

 • 05.25 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.30 Forbrukerinspektørene (1) 08.00 I viljens landskap - Rondane nasjonalpark 50 år 08.40 Hjertevenner (14) 09.10 Schrödingers katt 09.50 Mannens unyttige verden (1) 10.50 Til ungdommen 12.40 Landeplage (1) 13.10 Landeplage (8) 13.40 Økonomens dystre spådom 15.10 Handa - eit meisterverk (1) 16.00 Hvem tror du at du er? (1) 17.00 Lindmo (1)

 • 18.00 Norge rundt og rundt

  Hyggelige gjensyn fra "Norge rundt"s rikholdige arkiv.

 • 18.30 Osmanane - Europas muslimske herskarar (1)

  (The Ottomans: Europe's Muslim Emperors) Britisk dokumentarserie. Det osmanske riket var et av de største og mektigste imperiene i verdensshistorien. Det strakk seg over tre kontinenter og overlevde i over seks hundre år. Men historier blir ofte farget av minnene fra de siste, blodige kampene på slagmarken under første verdenskrig. I denne serien følger vi utviklingen fra den spede begynnelsen på 1200-tallet til oppløsningen på midten av 1900-tallet. Hvordan oppstod dette riket? Rageh Omaar begynner reisen med å undersøke noen overraskende osmanske røtter. Programleder:Rageh Omaar.

 • 19.25 Hotellenes hemmeligheter (1)

  (Hotel Secrets with Richard E. Grant) Britisk underholdning. Den britiske skuespilleren Richard E. Grant utforsker luksushoteller i verdens største byer. I de rikes lekegrind, Miami, treffer han milliardæren Emilio Estefan som skal inn i hotellbransjen. Grant titter bak kulissene i Frank Sinatras favoritthotell. Programleder:Richard E. Grant.

 • 20.10 Er eg autist?

  (Am I Autistic) Britisk dokumentar. Uta Frith, som er professor i psykologi, har studert autisme i 50 år. Autister opplever verden på helt ulike vis. Uta Frith ser tilbake på de viktigaste oppdagelsene og eksperimentene som har gitt oss ny kunnskap om hvordan hjernen fungerer. (Er jeg autist?)

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Hovedscenen

  Opera fra Oscarsborg og Paris. I sesongens første Hovedscene får vi først en reportasje fra årets operaoppsetning på Oscarsborg ved Drøbak. Populære "Flaggermusen" stod på plakaten og vi var tilstede på prøver og premiere. Fra Drøbak drar vi til Paris og blir med på gigantisk utekonsert ved Eiffeltårnet med operastjerner som Joyce DiDonato og Bryn Terfel og verdens fremste instrumentalister som Gautier Capucon og Lang Lang. En fyrverkerikonsert av de sjeldne som preget hele Paris den 14.juli - Frankrikes nasjonaldag. Presentert av Arild Erikstad. (Opera fra Oscarsborg og Paris) Programleder:Arild Erikstad.

 • 23.15 Bibelen (1)

  (The Bible: A History) Britisk dokumentarserie fra 2010. Syv personer presenterer sitt syn på Bibelen og hvorfor den er relevant i dag. (Creation) Forfatteren Howard Jacobson tar for seg historien om skapelsen. Han mener at både ateistene og de som leser Bibelen bokstavelig, tar feil. Myten om verdens opphav er en hyllest til skaperkraften i seg selv.

 • 00.00 Presidentens kamp mot raseskillet

  (JFK and LBJ: A Time For Greatness) Britisk dokumentar. Lyndon B. Johnson huskes som presidenten som dro USA stadig dypere inn i Vietnamkrigen. Men han kjempet også gjennom lover for å få slutt på raseskillet, og utnyttet den nasjonale stemningen etter drapet på John F. Kennedy for å få sin politiske vilje. Personlige vitnesbyrd, unike bilder og hemmelige lydopptak fra Det hvite hus kaster lys over den fascinerende historien om USAs 36. president. Regi:Alastair Layzell.

 • 00.55 En invitasjon fra Lars von Trier

  Dansk dokumentar. Den danske filmregissøren Lars von Trier inviterer seg selv til intervju. I programmet snakker han hudløst ærlig om alkoholisme, angst, ritualer og religioner - og om det å høre til et annet sted. Dette er hans første TV-intervju siden 2011.

 • 01.40 Fonko: Ny musikk i Afrika (6)

  Svensk dokumentarserie. Om det nye Afrika - sett gjennom den urbane musikken. Ny musikk i Afrika (Ny musikk i Afrika) Angola er fortsatt preget av å ha vært gjennom tre tiår med borgerkrig. Nå har landet en økonomisk vekst, takket være olje og kinesiske investeringer. I mellomtiden har den lokale teknomusikken, kuduro, vokst seg frem fra slummen til å bli landets største kultureiendom. Om det nye Afrika sett gjennom den urbane musikken. Klubbmusikken er i ferd med å blandes med tradisjonelle rytmer.

 • 02.10 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.35 En moderne familie (5) 08.00 En moderne familie (6) 08.30 En moderne familie (7) 09.00 Endelig hjemme! (6) 10.00 Bonanza (3) 11.00 Bonanza (4) 12.00 Dogs in the City (4) 13.00 Allsang på grensen - Høydepunkter (8) 14.00 Skal vi danse (1) 16.00 Jakten på kjærligheten (1) 17.00 Suverene helter (1)

 • 18.00 Hvem bryr seg (1)

  Norsk underholdning. TV 2 setter søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. I «Hvem bryr seg» brukers det skjult kamera for å teste hvor hjelpsomme folk egentlig er. Spørsmålet er rett og slett hvem bryr seg? Trakassering, barneoppdragelse og hva man gjør når brannalarmen går er på agendaen i "Hvem bryr seg".

 • 18.30 Nyhetene og Sporten

 • 18.50 Været

 • 19.00 Tid for hjem (1)

  Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I kveldens premiereprogram er det kjøkken det handler om. Kjersti og gjengen skal hjelpe et ungt par med å utvide og lage et funksjonelt kjøkken i et gammelt hus. Programleder:Kjersti Bergesen.

 • 20.00 Jaget (4)

  (Jaget) Norsk underholdningsprogram. Fire deltakere må jobbe sammen som et lag for vinne tusenvis av kroner til en felles premiepott i et fartsfylt gameshow. Men en quiz-jeger er også ute etter pengene. Erik Thorstvedt, Jonna Støme, Ida Fladen og Jonas Klinge tar opp kampen mot jegeren. Programleder:Sturla Berg-Johansen.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Valgstudio

  TV 2s valgmagasin der vi følger valgkampen tett. Debatter, nyheter, reportasjer, kommentarer og presentasjon av de ferskeste meningsmålingene. Programledere er Cathrine Fossum, Arill Riise og Linn Wiik. Valgkampen er i gang.I Valgstudio får du høydepunkter fra valgkampen, gode debatter, og siste nytt om hvor valgvinden blåser på meningsmålingene..Sendingene går fra studio i Karl Johans gate 14, men TV 2s journalister vil være mye tilstede rundt omkring i landet også. Cathrine Fossum og Arill Riise er programledere mens Linn Wiik er tall-anker. Valgstudio sendes mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag kl. 21.20, med oppstart i kveld.I sendingen får du høydepunkter fra valgkampen, gode debatter, og siste nytt om hvor valgvinden blåser på meningsmålingene. Du får også oppleve lokalt engasjement fra sliterne på grasrota i den mangfoldige kommunevalgkampen som drives i landet vårt.

 • 21.35 Været

 • 21.45 Sportsnyhetene

 • 22.00 Blå ögon (7)

  (Blå ögon) Svensk thrillerserie. Midt under det svenske valget forsvinner plutselig justisministerens stabssjef. Elin Hammer tar over ansvaret, men møter motstand når hun prøver å finne ut hva som har skjedd. Etter hvert dras hun inn i en konspiratorisk røre, samtidig som det politiske landskapet er i ferd med å endre seg. (Jordskalvet) Elin kjemper for å finne ut hvorfor Gunnar løy om at han på egen hånd fjernet bevismateriale etter Sarahs forsvinning. Med bare dager igjen til valget er alle spent. Elin kjemper for å finne ut av Gunnars løgner. I mellomtiden forsøker Trygghetspartiet å legge lokk på Olles forbindelse med Sofia. Medvirkende:Louise Peterhoff, Kjell Wilhelmsen, Anna Bjelkerud, Karin Franz Körlof, Sven Nordin, Daniel Larsson.

 • 23.10 Fotballkveld

  Vi gir deg alle målene fra rundens kamper i Tippeligaen, med reportasjer, analyse og kommentarer fra kampene.

 • 00.10 Surviving Summer

  (According to Greta) Amerikansk romantisk drama fra 2009. Greta er en opprørsk 17-årig jente som blir sendt til sine besteforeldre i en søvnig badeby i sommerferien. Hun meddeler umiddelbart sine besteforeldre at hun har tenkt til å ta livet av seg før hun fyller 18. Med utsiktene til en sommer uten kabel-TV og andre livsnødvendigheter foran seg, venter hun bare på en sjanse til å krysse av selvmord på "to-do"-lista. Men så dukker en ung gutt opp i hennes liv. Medvirkende:Hilary Duff, Evan Ross, Michael Murphy, Ellen Burstyn, Melissa Leo, Maury Ginsberg, John Rothman, Sylvia Kauders, Oren Skoog. Regi:Nancy Bardawil. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.00 God kveld Norge (1)

  Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.

 • 02.30 The Honourable Woman (9)

  (The Honourable Woman) Britisk thrillerserie. Nessa Stein og broren Ephra ble vitne til at faren ble drept av en palestinsk frigjøringsgruppe da de var barn. Nå driver Nessa selv fredsarbeid i Midt-Østen, men må kjempe mot konspiratoriske krefter når en av hennes forretningsforbindelser blir funnet drept. I troen på at Nessa ble drept av en israelsk terroristgruppe forbereder den amerikanske regjeringen seg på å akseptere Palestina som en suveren stat. Atika innser at Nessa ble manipulert til å bli en martyr, for å få USA til å anerkjenne en palenstinsk stat. Walsh anklager Monica for å ha stått bak dette. Medvirkende:Maggie Gyllenhaal, Katherine Parkinson, Stephen Rea, Lubna Azabal.

 • 03.20 Dicte (9)

  (Dicte) Dansk dramaserie. Dicte Svendsen har virkelig slått rot i Aarhus. Jobben som krimreporter i lokalavisen bringer henne nær en rekke nye lovbrudd, inkludert hooligans, kampfiksing, barnemishandling og salg av bloddiamanter. Rett og plikt - Del 1 av 2 En mystisk kvinne blir funnet død hjemme hos Wagner, og han blir suspendert og senere varetektsfengslet. Dicte bryter alle regler for å redde ham. Medvirkende:Iben Hjejle, Lars Brygmann, Lars Brygmann, Dar Salim, Ditte Ylva Olsen, Louise Holm, Andrea Vagn Jensen, Peter Schrøder, Lærke Winther, Emilie Kruse, Lars Ranthe.

 • 04.05 Vegas (12)

  (Vegas) Amerikansk westernserie. Sheriffen Ralph Lamb skal håndheve loven i den voksende gamblingbyen Las Vegas på 1960-tallet. Den største trusselen er en Chicago-gangster som ønsker å gjøre Vegas til sin egen kriminelle drømmeby. Sheriff Lambs ekskjæreste dukker opp og spør etter hjelp. Hun vil finne mannen som banket opp ektemannen hennes. I tillegg konfronterer Savino tysteren som jobber på innsiden av hans casino. Medvirkende:Dennis Quaid, Michael Chiklis.

 • 04.50 Verdens sterkeste mann 2009 (3)

  Underholdning. Verdens sterkeste mann 2009 ble arrangert på Malta, blant annet med den norske deltakeren Richard Skog.

 • 05.35 Friends with Benefits (1)
 • 05.30 Friends with Benefits (2)

  (Friends with Benefits) Amerikansk komiserie. Vi følger en vennegjeng i Chicago. Alle leter de etter en perfekt partner, og uansett hvor mye de har å gjøre, stiller de alltid opp for hverandre. Medvirkende:Jessica Lucas, Zach Cregger, Andre Holland, Danneel Ackles, Ryan Hansen.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.10 Krokodillejakt i Australia (7) 08.00 Krokodillejakt i Australia (8) 08.50 Krokodillejakt i Australia (9) 09.45 Krokodillejakt i Australia (10) 10.35 Big, Bigger, Biggest (1) 11.30 What Went Down (4) 12.00 What Went Down (5) 12.30 What Went Down (6) 13.00 What Went Down (7) 13.30 What Went Down (8) 14.00 Besatt av bil (10) 14.30 Besatt av bil (11) 14.55 Fotball: OBOS-ligaen 17.00 FotballXtra

 • 19.55 Fotball: Tippeligaen

  Tromsø - Rosenborg Fra Alfheim Stadion. 22. runde. Kommentatorer: Harald Bredeli og Egil Olsen.

 • 22.00 Fotballkveld

  Norsk fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen med reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.

 • 23.00 Vikings (5)

  (Vikings) Irsk-kanadisk dramaserie. Vi tas med på eventyrene til den legendariske vikinghøvdingen Ragnar Lodbrok, hans familie og hans betrodde menn. Liv står på spill, kjærlighet står på spill - alt under gudenes vaktsomme blikk. Tilbake til Kattegat.Vikingene returnerer til Kattegat hvor omstendighetene er tragiske. Medvirkende:Gustaf Skarsgård, Travis Fimmel, Clive Standen.

 • 00.00 Vikings (6)

  (Vikings) Irsk-kanadisk dramaserie. Vi tas med på eventyrene til den legendariske vikinghøvdingen Ragnar Lodbrok, hans familie og hans betrodde menn. Liv står på spill, kjærlighet står på spill - alt under gudenes vaktsomme blikk. Rollo grubler over spådom.Tempoet øker på forberedelsene til Paris-raidet, og Rollo grubler over Seers spådom i forhold til skjebnen hans. Medvirkende:Gustaf Skarsgård, Travis Fimmel, Clive Standen.

 • 01.00 Vikings (7)

  (Vikings) Irsk-kanadisk dramaserie. Vi tas med på eventyrene til den legendariske vikinghøvdingen Ragnar Lodbrok, hans familie og hans betrodde menn. Liv står på spill, kjærlighet står på spill - alt under gudenes vaktsomme blikk. Panikk i Paris.Når skipene til vikingene dukker opp i Paris, får innbyggerne der panikk. Medvirkende:Gustaf Skarsgård, Travis Fimmel, Clive Standen.

 • 01.55 Gullfeber i Amazonas (5)

  (Bamazon) Amerikansk dokumentarserie. Åtte av Alabamas tøffeste menn begir seg ut i den farligste og dypeste jungelen i Amazonas i Guyana på jakt etter gull. Gjengen er inspirert av 1900-tallets gullgravere, og ledes av Tim Nelson. Han har god erfaring med å jobbe med de innfødte i Guyana gjennom forretningen sin der han leier ut gruveutstyr. Nå er han klar for å selv finne gull. Bama-guttene skal endelig få komme i gang i gullgruven sin, men får plutselig nye problemer i fanget.

 • 02.50 I Survived (5)

  (I Survived) Amerikansk dokumentarserie. Dette er historiene om forskjellige individer som har overlevd utfordrende og farlige situasjoner i livet. Alt fra flykatastrofer, brann og dyreangrep til tornadoer og kidnappinger. Noen av dem har overlevd på ren og skjær viljestyrke eller heroiske handlinger.

 • 03.40 Real Deal (5)

  Amerikansk realityserie. I "Real Deal" skal vi på auksjon. Selgere bringer familieklenodier, antikviteter eller andre verdifulle ting til eksperter som tilbyr dem en sum. Etter nervepirrende forhandlinger må selgeren bestemme om beløpet er høyt nok, eller om sjansen for høyere profitt er større ved auksjon. Troy sikler etter en koreansk krigsjeep og håper pengene han har skal strekke til. Jason har tilbud om et sjeldent, signert fotografi av Joe DiMaggio. Chip har fått snusen i noen polinesiske gresskartrommer med dyreskinn og vil strekke seg langt for å få tak i dem. Glen vil ha tak i en førsteutgave av Charlie Chaplins første bok.

 • 04.05 Haijegerne (6)

  (Shark Wranglers) Amerikansk realityserie. Møt fiskere i verdensklasse og havforskere som risikerer liv og lemmer i et forskningsprosjekt på selveste hvithaien. På 40 dager skal de merke 50 hvithaier - for hånd. Chris og resten av mannskapet seiler til et farvann som er velkjent for å inneholde store haier. Tidsfristen nærmer seg og de leter etter hai døgnet rundt. De risikerer liv og lemmer får å dra opp hai midt på natten.

 • 05.00 Criss Angel: BeLIEve (6)
 • 05.35 Nærkamp (2)

  Amerikansk dokumentarserie. Hvordan er det egentlig å delta på militære operasjoner og å være i nærkamp? Programleder Terry Schappert gir oss svaret, og vi kommer uvanlig tett på profesjonelle aktører og deres måte å jobbe på.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

06.55 Skjulte skatter (1) 07.50 Auction Hunters (13) 08.15 Auction Hunters (14) 08.40 Auction Hunters (15) 09.05 Auction Hunters (16) 09.35 Auction Hunters (17) 10.00 Auction Hunters (18) 10.30 Auction Hunters (19) 11.00 Auction Hunters (20) 11.30 Auction Hunters (21) 12.00 Auction Hunters (22) 12.30 Mythbusters (173) 13.30 Mythbusters (174) 14.30 Mythbusters (175) 15.30 Mythbusters (176) 16.30 Mythbusters (177) 17.30 Modelbuilding - the Challenge (3)

 • 18.30 Turbo Pickers (3)

  (Turbo Pickers) Citroën H Van (Citroën H Van) Paul Cowland og Dave Southall kjøper en eldgammel Citroen H-Van som sto og rustet på et jorde. Den trenger helt nytt karosseri - har duoen tatt seg vann over hodet?

 • 19.30 Marooned with Ed Stafford (6)

  (Marooned with Ed Stafford) Thailand (Thailand) Ed Stafford prøver å overleve alene i det nordlige Thailand. Han er der uten noe som helst. Ikke noe mat eller vann, heller ingen kniv. Hvordan vil han greie seg i ti dager?

 • 20.30 Livet under overflaten: Bahamas (5)

  (Bahama Blue) (5) Under det nydelige, turkise vannet befinner et av de mest voldsomme habitater i verden seg. Liv og død utfolder seg i en naturlig, og til tider grusom, orden.

 • 21.30 Railroad Alaska (8)

  (Railroad Alaska) Jordskjelv (Earthquake) Jernbanen kan bli nødt til å stå etter at et jordskjelv får et godstog til å spore av. Steve skynder seg å bygge et skur som kan beskytte barnet hans.

 • 22.30 The Last Alaskans (6)

  (The Last Alaskans) Amerikansk dokusåpeserie. Inn i mørket (Into the Darkness) Det er blitt mørkt, og Heimo sitter fast i villmarken mange kilometer hjemmefra. Lewis-familien gjør seg klare til å en hendelse som vil snu livene deres på hodet.

 • 23.30 Livsfarlig fangst (10)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. Gale matroser (Lunatic Fringe) Johnathan sliter med en uregjerlig matros, og Jake forbereder seg på å få barn. Dessuten blir det stilt spørsmålstegn ved Zacks engasjement etter en eksplosjon.

 • 00.30 The Unexplained Files (8)

  (The Unexplained Files) Dokumentarserie. Yetien (The Yeti) Finnes det en forklaring på den grusomme døden som rammet ni unge russiske eventyrere i Uralfjellene i 1959? Ble yetien observert på nytt i Sibir 50 år senere?

 • 01.30 Mythbusters (96)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Blyballonger (Lead Balloon) Mythbusters tester flere vandrehistorier når de undersøker om stålballonger virkelig kan fly. Dessuten, kan dynamitt brukes til å lage fantastiske surfebølger?

 • 02.30 Mythbusters (97)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Fly på tredemølle (Airplane on a Conveyor Belt) Hvis et fly prøver å ta av fra en rullebane som beveger seg bakover som en tredemølle, vil det virkelig lette? Adam og Jamie undersøker dette og flere sprø myter.

 • 03.30 Mythbusters (98)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! James Bond-spesialen - del 2 (James Bond Special - Part 2) Mythbusters vier denne timesspesialen til den største actionhelten av dem alle: James Bond. Er det et snev av sannhet bak utstyret og stuntene?

 • 04.20 Mythbusters (99)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Seernes ønsker 2 (Viewers' Special 2) Etter å ha tatt til seg en mengde forslag og innvendinger fra seerne, tar nok en gang Adam og Jamie for seg populære myter.

 • 05.10 Mythbusters (101)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Alaska-spesial (Alaska Special) Alaska er et av klodens mest ekstreme områder, og det er et ideelt sted for Mythbusters å sette noen Alaska-anekdoter på prøve.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.30 America's Funniest Home Videos (10) 08.00 71° nord - Norges tøffeste kjendis (9) 09.15 71° nord - Norges tøffeste kjendis (10) 10.25 The War at Home (9) 10.50 The War at Home (10) 11.15 The War at Home (11) 11.40 The War at Home (12) 12.10 Friends (6) 12.40 Friends (7) 13.10 Friends (8) 13.40 Friends (9) 14.10 Friends (10) 14.40 Two and a Half Men (11) 15.05 Two and a Half Men (12) 15.35 Two and a Half Men (13) 16.00 Two and a Half Men (14) 16.30 Two and a Half Men (15) 17.00 Sveriges verste sjåfør (9)

 • 18.00 Sveriges verste sjåfør (10)

  (Sveriges värsta bilförare, sesong 5) Svensk Underholdning Fire par er igjen, og etter ti uker skal juryen avgjøre hvem som vinner den tvilsomme tittelen «Sveriges verste sjåfør». De avgjørende øvelsene er blant annet å huske veimerking og å kjøre inn i en container.

 • 19.00 Neste sommer (3)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. (Vepsestikk og ungdomsfest) Eva vil gjerne imponere barndomsvenninnen Siri. Men det er ikke lett når man er gift med Per Ivar, og han attpåtil blir stukket av en veps i munnen. Anki vil gjerne vise Terje at hun fremdeles er ung og ender på fest med en guttegjeng som er yngre enn henne. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

 • 19.30 Neste sommer (4)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. (Prinsipper og TV på hytta) Det er fotball-VM, og Per Ivar har gledet seg som en unge. Men når han vil gå til innkjøp av TV, møter han innbitt motstand fra resten av familien. I den gule hytta går Terje i vranglås når han oppdager at folk i nabolaget bruker trappa hans. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

 • 20.00 Alt for Norge (1)

  (Alt for Norge) Norsk realityserie. Tolv norsk-amerikanere får oppleve moderlandet for aller første gang. Gjennom en rekke spektakulære og humoristiske utfordringer skal årets deltakere konkurrere for å finne ut hvem av dem som best klarer å tilpasse seg livet som nordmann. (Alt for Norge, sesong 6) Norsk-amerikanernes første møte med forfedrenes hjemland blir når de ankommer Reine i Lofoten i en moderne fiskeskøyte. Amerikanerne blir helt overveldet av den norske naturen, og noen spør seg om det er i dette havet lutefisken bor. Årets første konkurranse er basert på ordtaket «Ka sku vi ha gjort uten havet? Sku vi ha bært båtan?» Norsk-amerikanerne skal rett og slett bære en båt og fiske etter gjenstander på land, noe som setter kommunikasjonsevnene på prøve. De som klarer oppgaven best, får en fordel i neste konkurranse. Uken avsluttes på spektakulært vis når amerikanerne får øye på en flokk med spekkhoggere i havgapet. Programleder:Henriette Bruusgaard.

 • 21.30 Barneavdelingen (1)

  (Barneavdelingen) Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. (Barneavdelingen, sesong 1) Andrea på fem år fikk påvist øyekreft og måtte fjerne det ene øyet. Hun er inne til kontroll. En guttebaby må opereres for å lett tetthet i urinveien, og en ti år gammel jente behandles for en kraftig bakterieinfeksjon i skjelettet.

 • 22.30 Rizzoli og Isles (11)

  (Rizzoli & Isles) Amerikansk krimserie. Fake Ut 'Til You Make It (Rizzoli & Isles, sesong 6) Etter at et lik dukker opp i Boston med forbindelser til et drap i Los Angeles, pakker Jane og Maura sakene sine og setter seg på et fly. Angela og Korsak planlegger en dobbeltdate. Medvirkende:Angie Harmon, Jordan Bridges, Lorraine Bracco, Sasha Alexander.

 • 23.25 The Walking Dead (15)

  (The Walking Dead) Amerikansk grøsserserie. (Try) Når livet på innsiden av muren begynner å ligne livet på utsiden, innser Rick og de andre at en beskyttet tilværelse er umulig. Medvirkende:Norman Reedus, Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Melissa Mcbride.

 • 00.20 Revolution (4)

  (Revolution, sesong 2) Amerikansk actionserie. (Patriot Games) Monroe redder Charlie fra en farlig situasjon, men hun stoler fortsatt ikke på ham. Miles og Rachel legger planer for en motstandsbevegelse mot Patriotene. Aaron plages av vonde drømmer, mens Neville blir forfremmet etter en oppvisning i skruppelløst maktspill. Medvirkende:Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth.

 • 01.20 The Whispers (12)

  (The Whispers) Amerikansk science fiction-dramaserie. En usynlig kraft manipulerer samfunnets mest uskyldige - våre barn - til å handle for sin sak. Mens barna uvitende hjelper sin ukjente fiende, pågår kappløpet for å redde menneskeheten. Traveller in the Dark (Traveller in the Dark) Et av barna tas over av Drill, men ikke alle er sikre på hvilket det er. Dette leder til forvirring og frykt. Medvirkende:Tate Birchmore, Barry Sloane, Lily Rabe, David Andrews, Kylie Rogers.

 • 02.15 Alt for Sverige (6)

  (Allt för Sverige) Svensk realityserie. Ti amerikanere med en sterk lengsel etter sine svenske røtter kommer til Sverige. Det blir mange tårer og mye latter når de konkurrerer mot hverandre i svensk skikk og bruk. Førstepremien er et slektstreff med den etterlengtede og ukjente svenske slekten. (Allt för Sverige, år 1) Amerikanerne gir seg i kast med den svenske villmarken og får kjenne hvor dramatisk det kan være når regnet øser ned under hele turen.

 • 03.30 666 Park Avenue (4)

  (666 Park Avenue, sesong 1) Amerikansk dramaserie. Alle har behov, ønsker og ambisjoner. For leietakerne ved The Drake vil disse bli imøtegått av bygningens mystiske eier, Gavin Doran. Men hver kontrakt har en pris. (HERO COMPLEX) Terry O'Quinn (Lost) spiller eieren av et leilighetskompleks på Upper East Side med en mørk historie. Alle har behov, ønsker og ambisjoner. For leietakerne ved The Drake vil disse bli imøtegått av bygningens mystiske eier, Gavin Doran. Men hver kontrakt har en pris. Medvirkende:Rachael Taylor, Dave Annable, Robert Buckley, Samantha Logan.

 • 04.20 Tatt på fersken (7)

  (Shoplifters Caught on Camera) Britisk dokumentar. "Tatt på fersken" hjelper noen av de butikkene i Storbritannias som er hardest rammet av butikktyver. Ved å sørge for avanserte overvåkningssystemer og med hjelp fra sikkerhetseksperter hjelper vi butikkene med å ta tyvene på fersken. (YELLOW RAT BASTARD 2)

 • 04.45 Tatt på fersken (8)

  (Shoplifters Caught on Camera) Britisk dokumentar. "Tatt på fersken" hjelper noen av de butikkene i Storbritannias som er hardest rammet av butikktyver. Ved å sørge for avanserte overvåkningssystemer og med hjelp fra sikkerhetseksperter hjelper vi butikkene med å ta tyvene på fersken. (SHELL LUMBER)

 • 05.10 Tatt på fersken (9)

  (Shoplifters Caught on Camera) Britisk dokumentar. "Tatt på fersken" hjelper noen av de butikkene i Storbritannias som er hardest rammet av butikktyver. Ved å sørge for avanserte overvåkningssystemer og med hjelp fra sikkerhetseksperter hjelper vi butikkene med å ta tyvene på fersken. (SURF STYLE)

 • 05.35 Tatt på fersken (10)

  (Shoplifters Caught on Camera) Britisk dokumentar. "Tatt på fersken" hjelper noen av de butikkene i Storbritannias som er hardest rammet av butikktyver. Ved å sørge for avanserte overvåkningssystemer og med hjelp fra sikkerhetseksperter hjelper vi butikkene med å ta tyvene på fersken. (SLAZER'S RECORDS)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.30 Community (5) 08.00 The Office (11) 08.30 Cheers (1) 09.00 Bundy (254) 09.30 Car Lot Rescue (6) 10.30 Cheers (26) 11.00 Cheers (1) 11.30 Seinfeld (110) 12.00 Seinfeld (111) 12.30 Kongen av Queens (157) 13.00 Kongen av Queens (158) 13.30 The Goldbergs (17) 14.00 The Goldbergs (18) 14.30 Storage Hunters (17) 15.00 Storage Hunters (18) 15.30 Storage Hunters (19) 16.00 Storage Hunters (20) 16.30 Storage Hunters (21) 17.00 Simpsons (11) 17.30 Simpsons (12)

 • 18.00 Simpsons (13)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Mens Homer venter i spenning på en ny sportssesong, får han en telefon fra aldershjemmet der faren bor. De forteller at han er død, noe som heldigvis viser seg å være en feil. Bestefar Simpson er ikke død, han har derimot fått seg en ny dame, noe som gjør at han fornyer førerkortet. Før han vet ordet av det ender han i et gaterace med andre eldre. Olympia Dukakis har gjesterollen som Bestefar Simpsons nye flamme.

 • 18.30 Simpsons (14)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En ny variant av "Simpsons Tall Tales", denne gang med Bart som Hamlet, Lisa som Jeanne D'Arc og Homer som Odyssevs.

 • 19.00 Simpsons (15)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson får en telefonregning å over 400 dollar, og tror naturlig nok at det har skjedd en feil. Men så viser det seg at Lisa har ringt for å gi penger til en hjemløs gutt i Brasil. Når barnet blir rapportert savnet, setter familien kursen for Brasil. Dette er episoden som fremstiller Brasil på en svært lite flatterende måte, og som fikk landets myndigheter til å reagere sterkt.

 • 19.30 Simpsons (16)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Marge lager en kjøkkenhage og får snart problemer med kråker. For å beskytte plantene setter hun opp et fugleskremsel. Det er ikke bare kråkene som blir skremt; Homer selv syns det hele er ganske nifst. Han ødelegger fugleskremselet, og kråkene ser nå på ham som sin nye sjef!

 • 20.00 Community (12)

  (Community) Amerikansk komiserie. Da vi sist traff Jeff hadde han utrolig nok lykkes i å ta juristeksamenen, men advokatbyrået hans gikk konkurs. Nå drar Jeff tilbake til Greendale for å finne ut hva som skjedde med hans tidligere studievenner. Et frieri mellom to personer i Jeffs rettsklasse avslører koblingen mellom den kommende bruden og brudgommen. Medvirkende:Joel Mchale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie, Ken Jeong.

 • 20.30 Fresh Off the Boat (10)

  (Fresh Off the Boat) Amerikansk dramakomiserie. Tolv år gamle Eddie Huang og familien flytter fra DCs Chinatown til Orlando og opplever kultursjokk. Hans avslappede far eier en biffrestaurant, mens hans frittalende og politisk ukorrekte mor er svært fokusert at Eddie skal holde seg tro til sin kinesiske kultur. Hip hop-elskende Eddie, støttet av lillebroren Emery, ønsker imidlertid desperat å bli amerikansk og passe inn med klassekompisene. Jessicas kjæreste som går på college kommer på besøk. Hun blir litt fornærmet når Louis ikke er mer sjalu, men hun er imidlertid helt blind for det faktum at han er homofil. Medvirkende:Constance Wu, Randall Park, Hudson Yang, Forrest Wheeler, Ian Chen.

 • 21.00 Anger Management (17)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie dater en kvinne som jobber med nettbasert matchmaking. Hun gjør det slutt av profesjonelle grunner og hjelper Charlie og Sean å finne to andre kvinner, men Charlie tror hun har forvekslet dem. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez, Noureen Dewulf.

 • 21.30 Last Man on Earth (11)

  (Last Man on Earth) Amerikansk dramakomiserie. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne. Phil er endelig fornøyd med situasjonen sin, men ting går galt når han forsøker å tilpasse skiltene sine som sier "levende i Tucson". Medvirkende:January Jones, Will Forte, Kristen Schaal, Mel Rodriguez.

 • 22.00 Gumball 3000 (1)

  (Gumball 3000) Norsk underholdningsprogram. De råeste bilene, de heteste kjendisene og de kuleste storbyene. Alt dette og mer får du i verdens villeste bilrally Gumball 3000. Vi følger Tommy Sharif og TV-profilen Morten Skovdahl når de representerer Norge i rallyet, bak rattet på en strøken og styla Porsche Cayenne. Vi blir med gutta gjennom hele det legendariske rallyet, fra startskuddet i London til målpassering i Istanbul, innom en rekke europeiske storbyer og storslåtte arrangementer underveis. Tommy og Morten får konkurranse fra blant andre David Hasselhoff og Tony Hawk i løpet, som har blitt arrangert årlig siden 1999.

 • 22.30 Unstoppable

  Terningkast 3(Unstoppable) Amerikansk actionthriller fra 2010. Et tog fullt av farlige kjemikalier er på full fart ut fra togstallen. Toget har stø kurs mot en liten by. Selv om myndighetene sender ut flere avdelinger for å få kontroll over toget, mislykkes de alle sammen. Katastrofen virker uunngåelig. Medvirkende:Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson. Regi:Tony Scott. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.25 Hundepatruljen Oslo (1)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. Vi får et gjensyn med flere av fjorårets modige hunder og deres politihundeførere i en hovedstad preget av et kriminalitetsbilde i stadig endring. Hele Norges politikorps er midlertidig bevæpnet og i høy beredskap på bakgrunn av det siste årets terrorangrep i Europa og den særlige trusselen som foreligger mot offentlige tjenestemenn og -kvinner. Og for spesialavdelingen Hundetjenesten stopper aldri arbeidet med å skape en trygg hovedstad. Narkotikahundeførerne Tonje og Torill står på standhaftig i kampen mot narkotika i de åpne rusmiljøene, patruljehundeførerne Kristian og Duncan er stadig på jakt etter kriminelle og Lars og Morten er fortsatt ute etter å opprette rettferdighet der urett er begått.

 • 01.25 Blodrød sol

  Terningkast 4(Rising Sun) Amerikansk krimdrama fra 1993. Spesialetterforskeren Web Smith blir kalt inn for å etterforske drapet på en ung kvinne. Kvinnen er funnet drept i et av konferanserommene i hovedkvarteret til et stort japansk selskap. Med seg får Smith etterforsker og Japan-spesialist John Connor. Connor sies å være under innflytelse av japanerne, noe som ikke regnes som positivt i en tid da det nærmest er krig mellom japansk og amerikansk forretningsliv. Connor blir Smiths guide i en verden der alt, selv drap, blir sett på som ledd i forhandlinger. Medvirkende:Sean Connery, Wesley Snipes, Harvey Keitel. Regi:Philip Kaufman. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.40 Twister

  Terningkast 5(Twister) Amerikansk actiondrama fra 1996. To forskere jakter på tornadoer for å teste nytt utstyr slik at de kan varsle om tornadoer tidligere. Også forskernes personlige liv er stormfulle. Ved å sende elektroniske sensorer ut i en trommel håper stormjegerne å kunne få nok opplysninger til å skape et forbedret varslingssystem. Men for å klare det må de sperre tornadoens dødelige bane. Medvirkende:Helen Hunt, Bill Paxton, Philip Seymour Hoffman. Regi:Jan de Bont.
  Les mer i filmbasen

 • 05.30 Community (5)

  (Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Jeff gjenforenes endelig med sin far.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.45 Bunheads (2) 08.35 Gossip Girl (15) 09.30 Gossip Girl (16) 10.20 Gossip Girl (17) 11.15 Gossip Girl (18) 12.05 Gossip Girl (19) 13.00 Ekstremt vekttap (10) 13.55 Ekstremt vekttap (11) 14.55 Barnepike for overklassen 16.00 Slankekrigen (3) 17.00 Slankekrigen (4)

 • 18.00 Ekstremt vekttap (23)

  (Extreme Makeover: Weight Loss Edition) Amerikansk realityserie. (Rod #409A) Rod (49) smiler alltid på utsiden for å skjule hvor usikker og ulykkelig han er dypt inne i seg. Han lengter etter å gå på audition for store roller på Broadway, men vekten hans har gjort drømmen uoppnåelig. Han har heller aldri fortalt faren sin at han er homofil. Nå har Rod innsett at overvekten og hans hemmeligholdte seksuelle legning har hindret ham i å være den han egentlig er. Del 1 av 2.

 • 19.00 Ekstremt vekttap (24)

  (Extreme Makeover: Weight Loss Edition) Amerikansk realityserie. (Rod #409B) Rod (49) smiler alltid på utsiden for å skjule hvor usikker og ulykkelig han er dypt inne i seg. Han lengter etter å gå på audition for store roller på Broadway, men vekten hans har gjort drømmen uoppnåelig. Han har heller aldri fortalt faren sin at han er homofil. Nå har Rod innsett at overvekten og hans hemmeligholdte seksuelle legning har hindret ham i å være den han egentlig er. Del 2 av 2.

 • 20.00 Barneavdelingen (1)

  (Barneavdelingen) Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. (Barneavdelingen, sesong 1) Andrea på fem år fikk påvist øyekreft og måtte fjerne det ene øyet. Hun er inne til kontroll. En guttebaby må opereres for å lett tetthet i urinveien, og en ti år gammel jente behandles for en kraftig bakterieinfeksjon i skjelettet.

 • 21.00 Flightplan

  Terningkast 3(Flightplan) Amerikansk thriller fra 2005. Da ei lita jente forsvinner på en flyreise, har moren hennes svært få spor å gå etter. Ingen av de andre om bord tror at jenta i det hele tatt har vært i flyet, og Kyle begynner å tvile på sin egen sinnstilstand. Hun kastes ut i en desparat søken etter sin datter, hvor hennes viljestyrke og psyke presses til det ytterste. Medvirkende:Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean, Michael Irby. Regi:Robert Schwentke. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 Soul Surfer

  (Soul Surfer) Amerikansk drama fra 2011. Bethany Hamilton var født til å surfe. Hun var et naturtalent som begynte å surfe i ung alder på Kauai på Hawaii, der hun deltok i nasjonale surfekonkurranser med bestevennen Alana. Men på Halloween forandret alt seg - en 4 meter lang hai kom ut av intet og knuste alle drømmene hennes. Bethany hentet styrke fra foreldrenes kjærlighet og støtten fra ungdomsgruppelederen Sara, og begynte en modig kamp for å komme seg tilbake på surfebrettet. Medvirkende:AnnaSophia Robb, Helen Hunt, Dennis Quaid, Lorraine Nicholson, Kevin Sorbo. Regi:Sean McNamara. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.05 Cold Case (13)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 7) Teamet etterforsker et drap på en grafittiartist som fikk i seg en dødelig dose maling i 1983.

 • 02.00 Cold Case (14)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 7) Teamet etterforsker en sak fra 1971 der en sirkusartist i tenårene ble rapportert å ha falt i døden i en ulykke under et farlig nytt nummer - men hun kan ha vært offer for urent spill. Samtidig står Rush overfor mulige anklager i en annen sak.

 • 02.55 Cold Case (15)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 7) Teamet bestemmer seg for å blande seg i bryllupet til en bekjent fra jobben og undersøke om bruden var ansvarlig for sin tidligere forlovedes uoppklarte mord fra 2008.

 • 03.50 Lagerskattene (25)

  (Storage Hoarders) Britisk livsstilserie. Aggie MacKenzie tar en titt på den økende etterspørsel etter lagerplass og retter søkelyset mot personer som har for mange eiendeler. De blir utfordret til å gå gjennom tingene sine, kaste ting som ikke har noen verdi og tjene penger på lagerskattene som dukker opp i alt rotet. (Storage Hoarders, sesong 2)

 • 04.45 GCB: Good Christian Bitches (9)

  (GCB, år 1) Amerikansk dramaserie. Vi møter en gjeng sørstatskvinner som ikke er redd for å kombinere skinnhellig image med et liv i materiell overflod og hyppige besøk til skjønnhetssalongen. (ADAM & EVE'S RIB) Amanda forsøker å sette sammen et kvinnelig grillag og henvender seg til GCB-ene for årets kokkekonkurranse. Samtidig møter Heather en kjekk slakter, Cricket kjøper tjenester fra forretningsmannen Mason Massey, Carlene blir oppgitt over Ripp, og Sharon førsøker å hjelpe Zack med problemene hans.

 • 05.38 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

07.00 TV-shop 08.00 Alle elsker Raymond (154) 08.30 Alle elsker Raymond (155) 09.00 Alle elsker Raymond (156) 09.30 Alle elsker Raymond (157) 10.00 The Ellen DeGeneres Show (91) 11.00 The Ellen DeGeneres Show (92) 12.00 En pingles dagbok 3 - Hundedager 13.50 Top Chef Duels (9) 14.55 Hellstrøm rydder opp - hjemme (7) 15.55 Hellstrøm rydder opp - hjemme (8) 17.00 Hellstrøm rydder opp - hjemme (9)

 • 18.00 Boligjakten (10)

  (Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. Boligjaktens meglere, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. Kjæresteparet Sondre og Katinka er ferdig med studiene og bor midlertidig hos foreldrene i Asker. Nå vil de flytte inn til Oslo sentrum og oppleve hva storbyen har å by på. Her er Karianne på hjemmebane. Ekteparet Rana og Raja ønsker det motsatte; de blir snart foreldre til to og ønsker derfor å flytte ut av Oslo til roligere omgivelser i Bærumsområdet. De ønsker å finne en bolig de kan bo i de neste 20 årene. Klarer Hans Christian å finne drømmeboligen?

 • 19.00 Luksusfellen Sverige (3)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Trebarnsmoren Rebecka elsker å feste og reise, og bruker masse penger på partybåter. Hun tar opp lån når pengene ikke strekker til, er to måneder bakpå med leien og går 29.000 kr. i minus hver måned.

 • 20.00 Pascals konditori (6)

  (Pascals konditori) Norsk dokumentarserie. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk. Pascal får en uvelkommen overraskelse fra sine ansatte. Stemningen mellom konditor Fabien og Pascal når et bunnpunkt. Hvor lenge får han være i bedriften? Og hvordan er det for en ung lærling å utfordre Pascals skyhøye kvalitetskrav?

 • 21.00 Wall Street: Money Never Sleeps

  Terningkast 4(Wall Street: Money Never Sleeps) Amerikansk drama fra 2010. Etter avtjent fengselsstraff konfronteres Gordon Gecco med en ny verden. Han har en datter som ikke vil ha noe med ham å gjøre, og gamle kolleger har vendt ham ryggen, men pengene ... de lukter fortsatt like godt. Med hjelp fra datteren kjæreste begynner han enda en gang å klatre mot maktens høyder. Medvirkende:Michael Douglas, Shia LaBeouf, Carey Mulligan. Regi:Oliver Stone.
  Les mer i filmbasen

 • 23.30 Mordet (3)

  (Mordet) Svensk krimserie fra 2015 Hør ofrenes gripende fortelling om den verste tragedien som kan ramme oss mennesker, at noen vi elsker blir brutalt myrdet og revet vekk fra oss. I etterspillet av et mord fokusers det som regel på jakten på morderen, rettsprosessen eller gjerningsmannen selv, men denne gangen får ikke den som har begått den grusomme handlingen kaste sin egen skygge over hendelsen. "Mordet" gir isteden de etterlatte en stemme om den sørgelige stunden da noen tok deres elskedes liv. Etter noen ville år hadde Mikaels liv begynt å falle på plass. Han fikk kjæreste og sa farvel til sine høyreekstremistiske venner, men så startet plutselig en rekke hendelser som ledet til Mikaels død.

 • 00.25 The Night Shift (10)

  (Night Shift) Amerikansk dramaserie. På nattevakten ved sykehuset San Antonio Memorial er arbeidet aldri rutine, og menneskene som jobber der er en egen rase. Adrenalinjunkien TC Callahan er tilbake etter å ha vært suspendert fra jobben. Samtidig forsøker de ansatte å finne tilbake til en normal tilværelse etter en sjokkerende gisselsituasjon som resulterte i en kollegas død. Hendelsen brakte dem nærmere hverandre, men avslørte også personlige svakheter. Jordan og Krista hjelper et offer etter en motorsykkelulykke på en øde vei, men fordi de er milevis fra akutten må de improvisere med utstyr og ambulanse. Medvirkende:Brendan Fehr, Ken Leung, Jill Flint, Eoin Macken.

 • 01.20 Battle Creek (13)

  (Battle Creek) Amerikansk spenningsserie. I Battle Creek møter vi to rutinerte politibetjenter hvis svært ulike verdensbilder og måte å håndtere kriminalitet på, fører til frustrasjon, forakt, humor og etter hvert motvillig gjensidig respekt. Når den uvanlig kjekke og karismatiske spesialagenten Milton Chamberlain blir ansatt, sjarmerer han alle på stasjonen. Alle utenom sin nye partner, den tøffe og hardbarkede etterforskeren Russ Agnew. Milt overlever et bilbombeangrep og leier inn Russ for å ta personen som står bak. Det fører til noen svært overraskende avsløringer. Medvirkende:Josh Duhamel, Dean Winters, Aubrey Dollar, Kal Penn.

 • 02.20 Crocodile Dundee i Los Angeles

  Terningkast 1(Crocodile Dundee in Los Angeles) Australsk-amerikansk komedie fra 2001. Mick Dundee bor i den lille landsbyen Walkabout Creek i Australias villmark sammen med Sue og deres lille sønn. Krokodillejakt har blitt ulovlig, så Mick livnærer seg ved å bryte med krokodiller til glede for turistene. Da Sue tilbys en jobb i Los Angeles, bestemmer familien Dundee seg for å flytte. Men livet i L.A. er svært forskjellig fra den australske villmarken. Medvirkende:Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns, Jonathan Banks, Alec Wilson. Regi:Simon Wincer. (7 år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.50 Wall Street
 • 06.10 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Ingen grunn til begeistring (5)

  (Curb your Enthusiasm) Amerikansk komiserie. En venn som har lovet å holde på en hemmelighet, vekker oppsikt. Larry spiser et spesielt måltid, og Richard Lewis får seg en skrape. Medvirkende:Jeff Garlin, Cheryl Hines, Larry David.

 • 20.00 Underholdningsavdelingen (10)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 20.40 Nytt på nytt (1)

  Sesongpremiere.Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Johan Golden og Pernille Sørensen. Gjester denne uken er Cecilie Steinmann Neess og Øyvind Loven.

 • 21.15 Side om side (1)

  Frode og Lisbeth har fått Spa-opphold i gave og ser frem til en romantisk weekend, men møter tidlig vanskeligheter. Maria søker jobber, men møter på motstand fordi hun er gravid. Da er det fint at Celine og Jonas arrangerer en "babyshower" for å overraske.

 • 21.40 Olme beist

  Terningkast 4(Fierce Creatures) Britisk-amerikansk komedie fra 1997. En liten, idyllisk dyrepark i England blir overtatt av Octopus Inc., et stort multinasjonalt firma som er ute etter å temme dyrepasserne og forandre hele parken. Medvirkende:John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, Michael Cain. Regi:Fred Schepisi, Robert Young. (11 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.10 MacGruber

  (MacGruber) Amerikansk actionkomedie fra 2010. Etter at kona til MacGruber ble drept, har han viet livet sitt til fredelige syssler. Men så ryktes det at erkefienden, Dieter Von Cunth, har fått kloa i kjernefysiske våpen, og er bestemt på å tilintetgjøre Washington D.C. Medvirkende:Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Val Kilmer, Powers Boothe. Regi:Jorma Taccone. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.35 Uro

  Terningkast 4(Uro) Norsk thriller fra 2006. Hans Petter har en fortid han helst ikke vil skal være kjent, særlig ikke nå når han begynner å jobbe som undercover-politibetjent i Uro-patruljen. Men en dag innhenter fortiden ham. Medvirkende:Nicolai Cleve Broch, Ane Dahl Torp, Ahmed Zeyan. Regi:Stefan Faldbakken.
  Les mer i filmbasen

 • 02.20 Standup med Andy Parsons

  Britisk show. Absolutt ulykkelig, misfornøyd og frustrert? Andy Parsons entrer scenen. (Standup med Andy Parsons)

 • 03.15 Hjerteløs (5)

  (Heartless) Dansk dramaserie. Søskenparet Sofie og Sebastian bærer på en mørk og fatal hemmelighet. For å leve må de suge energi av andre mennesker. Og stopper de ikke i tide, vil ofrene deres brenne opp. Hvorfor er de slik? Mens søsknene leter etter svaret, havner de på den dystre og strenge kostskolen Ottmannsgaard. Sebastian presser Sofie til å utnytte sitt forhold til Emilie for å skaffe mer informasjon. Nadja utgjør fortsatt en stor fare, og Just kommer med en avsløring. Medvirkende:Julie Zangenberg, Marie Askehave, Jacob Oftebro, Casper Sloth.

 • 03.55 Den mistenkte (13)

  (Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? (Stuck in the Middle With You) Jane jobber for at en ransmann ikke skal slippe fri fra fengselet. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.

 • 04.36 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie