Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Her er årets beste filmer

Her er årets beste filmer

Ti på topp-listen til Dagbladets anmeldere. Les mer

Siste filmtrailere

Craig til fotografene: «Fuck off»

Craig til fotografene: «Fuck off»

Se de første bildene fra innspillinga til ny Bond-film. Les mer

Filmoppfølgerne vi (heldigvis) aldri fikk

Filmoppfølgerne vi (heldigvis) aldri fikk

Spøkelses-Gladiator, Forrest Gump møter prinsesse Diana og en rasehetset E.T. Alt om TV-kvelden

14.20 V-cup skiskyting 15.35 NRK nyheter 15.50 Verdens største fly 16.20 Hygge i Strömsö (16) 17.00 NRK nyheter 17.15 Anjas resor (4) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Jul med Price og Blomsterberg (3)

 • 18.15 Jul på Månetoppen (18)

  Julekalender. Endelig finner Jentungen på en nissestrek, men den nissestreken må hun ha med seg Storm på.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Hjernekamp (6)

  Underholdningsserie. Programleder Solveig Hareide har samlet seks deltakere som skal konkurrere for å finne ut hvem av dem som har den komplette hjernen. Stokkøya i Sør-Trøndelag er arena når det skal kjempes med hodet. I dag får vi vite svaret på hvem av deltakerne som har den komplette hjerne! Det er tid for finale! Verdensmester i hukommelse, Jonas Von Essen, dukker også opp med nye tips til den som vil lære seg å huske bedre!

 • 20.45 Korte dyrehistorier

  Tre korte dyrehistorier: Fiskeørn, hubro og humle.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Keiseren - Historien om Hilmar Reksten

  Norsk dokumentar. I 1973 var Hilmar Reksten verdens største skipsreder. Hans skip seilte under norsk flagg selv om mange andre redere for lengst hadde flagget ut. Rekstens liv var som en gresk tragedie; gutten fra fattige kår som ville bli den største i verden,og ble det. Bare for å se hans livsverk oppløst og ødelagt. (Keiseren - Historien om Hilmar Reksten.)

 • 22.30 Chrom (3)

  Dokumentarserie. Chrom er en lett nostalgisk serie i tre deler om bil og bilkultur. Den forteller om nordmenns lidenskapelige forhold til utenlandske biler. Italia lager biler som de aller fleste med sans for form, fart og farger drømmer om - uten å ha råd til å kjøpe. Gunnar har kjørt Lancia i mange år, men nå er tiden moden for det han kaller en oppgradering. Han vet at det står en fullt ferdig restaurert Fiat Dino i en garasje i Torino. Spørsmålet er bare om pris og kvalitet svarer til forventningene hans?

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Kystvakta (6)

  (Sea Patrol) Australsk dramaserie. 24 menn og kvinner bor og jobber tett på hverandre i en patruljebåt i den australske marinen.

 • 00.00 The Newsroom (6)

  (The Newsroom) Amerikansk dramaserie. Mac og Charlie får tak i et nøkkelvitne når de jobber videre med operasjon Genoa-storyen. Will prøver å myke opp sitt image ved å gjøre en improvisert opptreden på et TV-sendt morgenshow. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher.

 • 00.50 Chicago Fire (18)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. (Fireworks.) Mills presser på for å få vite hva som egentlig skjedde da faren hans døde i en brann. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.

 • 01.30 Det store symesterskapet (5)

  Underholdningsserie. Det er semifinale i «Det store symesterskapet", og alle som trodde de elsket silke må kanskje tro om igjen. Presisjon og tålmodighet går over til vill kreativitet i redesignoppgaven. Og herreklær er og blir vanskelig. Programleder Christine Hope hjelper gjerne til med en utblåsing! Denne uke avgjør dommerne Tine Solheim og Andreas Feet hvem som går til finalen. Programleder:Christine Hope.

 • 02.30 Arvingane (8)

  (Arvingerne) Dansk dramaserie. Den internasjonalt kjente kunstneren Veronika Grønnegaard har levd et eksentrisk og kaotisk liv siden hun var ung. Da hun dør, samles de fire barna på herregården for å dele arven. Men de er ikke forberedt på at flere hemmeligheter og løgner nå kommer for en dag. Testamentet er gjort opp. Noen flytter ut, og noen flytter inn på Grønnegaard. Frederik går gjennom en vanskelig periode, og avslører en hemmelighet for Solveig. Det er en hemmelighet han har båret på hele livet. Medvirkende:Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund, Mikkel Boe Følsgaard, Marie Bach Hansen, Jesper Christensen.

 • 03.30 Arvingane (9)

  (Arvingerne) Dansk dramaserie. Den internasjonalt kjente kunstneren Veronika Grønnegaard har levd et eksentrisk og kaotisk liv siden hun var ung. Da hun dør, samles de fire barna på herregården for å dele arven. Men de er ikke forberedt på at flere hemmeligheter og løgner nå kommer for en dag. Store og spennende endringer er i gang på Grønnegaard, men eierne er uenige om resultatet. Gro forsøker å komme tilbake i høysetet i museumsbransjen ved hjelp av en gammel svindelsak, mens Emil er hardt pressa av gjelda i Thailand og må ta en drastisk avgjørelse. Medvirkende:Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund, Mikkel Boe Følsgaard, Marie Bach Hansen, Jesper Christensen.

 • 04.25 Arvingane (10)

  (Arvingerne) Dansk dramaserie. Den internasjonalt kjente kunstneren Veronika Grønnegaard har levd et eksentrisk og kaotisk liv siden hun var ung. Da hun dør, samles de fire barna på herregården for å dele arven. Men de er ikke forberedt på at flere hemmeligheter og løgner nå kommer for en dag. Gro vil ikke selge Veronikas siste verk til private samlere, men ombestemmer seg for å skaffe Emil kausjon i Thailand. Så viser plutselig et viktig kunstmuseum interesse. Solveig og Frederik prøver å finne tilbake til hverandre, mens Signe og Andreas sliter med forholdet. Medvirkende:Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund, Mikkel Boe Følsgaard, Marie Bach Hansen, Jesper Christensen.

 • 05.24 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.10 Selskapsdanseren 16.05 Med hjartet på rette staden (6) 17.00 Derrick (12)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Top Gear USA (13)

  (Super Cars) Amerikansk bilserie. Med samme humor og i samme ånd som i orginalserien graver programlederne seg dypere ned i bilens fargerike historie. De unnlater heller ikke å kaste seg ut i noen vanvittige stunts. (Super Cars.) Hver programleder skal velge den beste cabrioleten de kan finne til en ukjent kjøper. På veien må de teste hva bilene er gode for.

 • 19.45 Joanna Lumley - på søk etter Noas ark

  (Joanna Lumley: The Search for Noah's Ark) Britisk reiseprogram. Den kjente TV-stjernen reiser på tvers av Europa, Asia og Midt-Østen på jakt etter fakta i historien om Noas oversvømmelse. Noas ark og den katastrofale flommen er en av de eldste mytene vi kjenner. Historien er sentral i jødedommen, kristendommen og islam.

 • 20.50 Alf Prøysen (4)

  Norsk dokumentarserie. «Lys og mørke.» (Lys og mørke.) Radioen og avisen er Alf Prøysens viktigste arenaer i perioden 1957 til 1970. Hver uke står hans Lørdagsstubber på trykk i Arbeiderbladet. Mot slutten av livet vender han i tankene tilbake til barndommens rike. Noen av Prøysens dypeste tekster skrives nå. Samtidig som Prøysen etablerer seg som en del av vår kollektive bevissthet og nasjonalarv, visner han hen og dør - bare 56 år gammel.

 • 21.20 Øyeblikk fra Norge Rundt

  Det er nesten hundre år sidan første Aurlandsskoen såg dagens lys i ein liten verkstad i Aurland, og framleis blir det unike produktet laga i bygda.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 The Newsroom (6)

  (The Newsroom) Amerikansk dramaserie. Mac og Charlie får tak i et nøkkelvitne når de jobber videre med operasjon Genoa-storyen. Will prøver å myke opp sitt image ved å gjøre en improvisert opptreden på et TV-sendt morgenshow. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher.

 • 22.20 Korrespondentane (5)

  Svensk utenriksprogram. Hva er planene til Putin for Russland og områdene rundt? I Litauen tar folk til våpen for å forsvare landet mot en russisk invasjon. I Moskva legger de storrussiske planer samtidig med at en del av befolkningen blir reddere og reddere. Og på Krim er folk i ferd med å venne seg til å høre til Russland. Korrespondentene analyserer situasjonen etter alt som har skjedd i høst. Programleder:Lena Scherman.

 • 22.47 På bortebane (3)

  Norsk dokumentarserie. Norge har flere ganger blitt kåret til verdens beste land, men betyr det at vi alltid har rett? Her blir våre folkevalgte sendt ut i verden for å møte sterke stemmer for andre løsninger. Langt fra den velkjente norske debatten møter hun sterke forsvarere av aktiv dødshjelp. I Belgia og Sveits møter Hadia leger og politikere, og den 71 år gamle Nita Mason fra England. Hun lider av post-polio syndrom, og orker ikke leve lenger. Hun vil dø. På en klinikk i Sveits venter en dødelig giftdose.

 • 23.30 Reinsdyr, gull og julenissen (3)

  Dokumentarserie. Hundekjører Seppala ble kjent over hele Amerika etter at han i 1925 var med å redde byen Nome fra en difteriepidemi. Hunden hans Balto er kjent som verdens største hundehelt. Hundeløpet Iditarod er tilegnet minnet om redningsdåden. De nordiske pionerene satte sitt preg på Nome, og Roald Amundsens besøkte byen mange ganger mellom 1906 og 1926.

 • 00.00 Lovløse Lily (1)

  (Hinsehäxan) Svensk dramaserie i to deler. Lilys drøm om et bedre liv for seg selv og barna fører henne inn i Stockholms glamorøse natteliv på 60- og 70-tallet, men alt har sin pris. Serien er inspirert av Lillemor Östlins selvbiografiske roman «Hinsehäxan". Medvirkende:Maria Kulle, David Dencik, Göran Ragnerstam, Vera Vitali.

 • 01.30 Joanna Lumley - på søk etter Noas ark

  (Joanna Lumley: The Search for Noah's Ark) Britisk reiseprogram. Den kjente TV-stjernen reiser på tvers av Europa, Asia og Midt-Østen på jakt etter fakta i historien om Noas oversvømmelse. Noas ark og den katastrofale flommen er en av de eldste mytene vi kjenner. Historien er sentral i jødedommen, kristendommen og islam.

 • 02.35 Ingmar Bergman: Men filmen er mi elskarinne

  Svensk dokumentar. I hver eneste nye film han lagde, lette Ingmar Bergman etter nye utfordringer både for seg selv, for skuespillerne og kollegaene bak kamera. Liv Ullmann og en rekke kjente filmfolk snakker varmt om den svenske filmregissøren.

 • 03.40 Oddasat - nyheter på samisk

 • 03.55 Distriktsnyheter

 • 03.55 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 04.05 Distriktsnyheter Østfold

 • 04.20 Distriktsnyheter Østnytt

 • 04.35 Distriktsnyheter Østafjells

 • 04.45 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 05.00 Distriktsnyheter Rogaland

 • 05.15 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 05.25 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 05.40 Distriktsnyheter Østnytt

 • 05.55 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Malcolm i midten (19) 15.30 Last Man Standing (3) 16.00 Home and Away (188) 16.30 Home and Away (189) 17.00 En moderne familie (4) 17.30 En moderne familie (5)

 • 18.00 Solsidan (9)

  Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Anna mener at Alex er en mammadalt. Victor mener at hans lærerinne er ekkel, og når Fredde treffer henne, får han sjokk. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (71)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Selv om Eva vil at de skal gå til politiet, overtaler Juni henne til å la være og forteller Edvin at de ikke har tenkt til å anmelde ham. Juni vil jobbe, men blir avbrutt av en resepsjonist som innkaller til et møte. Eva vil at Juni skal fortsette som administrerende direktør, men Juni er i tvil, så Eva blir bekymret for hva hun kommer til å gjøre.

 • 19.30 Hotel Cæsar (72)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Juni annonserer at hun ønsker å trekke seg som administrerende direktør, og at hun innstiller Edvin til stillingen. Eva stemmer imot, men Edvin truer med å skade Jenny om hun ikke endrer sin stemme. Det ender med at Edvin inntar sjefskontoret. Da tar Eva pistolen med opp i toppetasjen, forbannet over at Edvin truet Jenny.

 • 20.00 Hvem bryr seg (8)

  Norsk underholdning. Programleder Klaus Sonstad setter søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. Gjennom skjult kamera skal han følge skuespillere i situasjoner vi alle kan ha sett eller opplevd selv. Hvordan reagerer folk når en full mann er på vei til å sette seg inn i bilen sin? Griper noen inn når en overivrig far kaller ungen sin for lat og tafatt og sier at han må begynne å trene om han skal komme seg på landslaget? Programleder:Klaus Sonstad.

 • 20.30 TV 2 hjelper deg (16)

  Forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. I årets siste «TV 2 hjelper deg» får du vite hvilken ribbe du skal velge til jul, hvilket omega 3-tilskudd for barn som er best, hvilket vippeserum som gir best resultat, om champagnestoppere funker og hvilken rettetang du skal ønske deg til jul. Programleder:Solveig Barstad.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.35 EM-Studio

  TV 2 Sporten gir deg alt fra håndball-EM for kvinner i Ungarn og Kroatia. I studio: Julie Strømsvåg med håndballekspertene Randi Gustad og Frode Scheie.

 • 21.45 Criminal Minds (3)

  (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Et passasjerfly har styrtet i Colorado, og BAU-teamet blir tilkalt for å etterforske. Basert på de mistenkelige omstendighetene må de bygge en profil på en mulig mistenkt. Samtidig får Kate mye å tenke på, ettersom saken minner henne om en tragedie fra fortiden. Medvirkende:Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Jennifer Love Hewitt.

 • 22.45 Blue Bloods (15)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. En ung skolejente blir bortført, og Danny og Maria etterforsker saken. Frank havner på kant med FBI, etter at en av hans undercover-agenter blir beskyldt av Storbritannia for å tukle med et åsted i London. Og Erin får utfordringer både på jobben og hjemme med Nicki.

 • 23.40 Suits (8)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey må jobbe sammen med Louis, men saken tar en ny vending når hovedvitnet deres plutselig dør. Mike jobber med en sak som får ham til å ta en viktig avgjørelse.

 • 00.30 Hawaii Five-O (3)

  (Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. «Kame'e (The Hero).» Max gjør en ny obduksjon på et antatt selvmord. Kan det ha vært et drap?

 • 01.20 Criminal Minds (14)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Teamet leter etter JJ samtidig som de avdekker sannheten om fortiden hennes. Samtidig er Emily Prentiss tilbake for å hjelpe dem med viktig informasjon i saken.

 • 02.05 Numbers (23)

  Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes har rekruttert sin bror til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Da Amita forsvinner, setter teamet i gang en desperat jakt på gjerningsmannen. Jakten fører dem til en svært karismatisk sosiopat, og Charlie får i oppgave å finne ut hvilke bisarre planer han har for venninnen.

 • 02.50 Blue Bloods (15)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. En ung skolejente blir bortført, og Danny og Maria etterforsker saken. Frank havner på kant med FBI, etter at en av hans undercover-agenter blir beskyldt av Storbritannia for å tukle med et åsted i London. Og Erin får utfordringer både på jobben og hjemme med Nicki.

 • 03.35 Suits (8)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey må jobbe sammen med Louis, men saken tar en ny vending når hovedvitnet deres plutselig dør. Mike jobber med en sak som får ham til å ta en viktig avgjørelse.

 • 04.20 Hawaii Five-O (3)

  (Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. «Kame'e (The Hero).» Max gjør en ny obduksjon på et antatt selvmord. Kan det ha vært et drap?

 • 05.05 Celebrity Masterchef (23)

  (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Gregg Wallace. Kampen om en plass i semifinalen tilspisser seg. Kjendisene er tilbake på Masterchef-kjøkkenet og får i oppgave å skape en rett inspirert av noen som står dem nær.

 • 05.35 Alarm 113 (1)

  Norsk dokumentarserie. Når ulykker og dramatiske hendelser inntreffer kan det stå om sekunder for å redde liv. I denne dokumentarserien får vi høre opptak av nødsamtaler til AMK-sentralen, møte ofre som har vært utsatt for dramatiske hendelser og se dem møte sine redningsmenn. Jan Henrik skulle bare på taket og reparere en lekkasje på et vindu. Han falt ned fra taket og fikk kraniebrudd. Det var sønnen som fant faren sin på bakken og ringte AMK-sentralen.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 That '70s Show (16) 15.30 South Park (8) 16.00 South Park (14) 16.30 Cash Cowboys (11) 17.30 Ekstrem flytting (2)

 • 18.30 Nådeløse innkrevere (12)

  (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 19.00 En moderne familie (15)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Aunt mommy.» Claire og Phil tar med Mitchell og Cameron ut for å spise. Da Claire har drukket litt for mye vin, tilbyr hun dem noe utenom det vanlige.

 • 19.30 What Went Down (1)

  Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess? Parkour, enhjulssykkel og en hjemmelaget kanon som eksploderer kraftig! Det blir også et klipp med en fyr som hopper fra et berg mens han spiser en banan.

 • 20.00 The Julekalender (17)

  Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. Nissene forsøker å stjele Den store kloke boken tilbake fra Benny, men da må de hjem til Gjertrud og Olaf Sand. Og det skjer ikke uten problemer. Fritz, Hansi og Gynter sniker seg opp til potetbondegården. Nissene har mange ferdigheter og skjulte talenter, men til tider gjør de ting litt for komplisert; noe dette oppdraget tydelig demonstrerer. Under innbruddet hos potetbøndene får Hansi øye på et bilde av Gjertrud. Dette får hans lille nissehjerte til å slå ekstra fort. Gjertrud er på sin side svært lei seg for at hun har gitt bort boken til Benny under den årlige papirinnsamlingen. Spesielt nå som Benny nok en gang har forsvunnet.

 • 20.15 The Julekalender (18)

  Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. I nissehulen er humøret til Fritz, Hansi og Gynter helt på bunn. Både Benny og Den store kloke boken er forsvunnet..Bedre blir det ikke av at Fritz ikke har en eneste plan for å løse problemene de har havnet i. Nissene synger derfor «Dårlig humør gråteblues". Hos potetbøndene dukker plutselig Benny opp med Den store kloke boken. Olaf begynner på sin side å bli interessert i boken som betyr så mye for Benny.

 • 20.30 Mr. Bean (8)

  Britisk komiserie. Mr. Bean, Rowan Atkinsons komiske rollefigur, havner stadig i rare situasjoner. På hotellferie klarer Mr. Bean å låse seg ute fra rommet sitt, splitter naken. Hvordan skal han løse den pinlige situasjonen?

 • 21.00 Mr. Bean (10)

  (Mr. Bean) Britisk komiserie. Mr. Bean havner stadig i rare situasjoner. Mr. Bean strekker seg langt for å komme først i køen når et varehus skal ha nyttårssalg. Vel innenfor blir det kamp om varene.

 • 21.35 Broom (3)

  Norsk motormagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser bil, entusiasme og underholdning. Kan cabrioleter brukes hele året? Jan Erik Larssen er klar for å overbevise deg om at svaret er ja, og tar med seg Audi TT, Volkswagen Beetle og Mercedes SLK på en skikkelig vintertest på Norefjell.

 • 22.05 Broom (2)

  Norsk motormagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser bil, entusiasme og underholdning. Jan Erik Larssen tar med seg de tre SUV-ene Mercedes 350 BlueTec, BMW X5 M50, Porsche Cayenne GTS og Tommy Rustad til Gol for å finne kongen av vinterveiene.

 • 22.35 Golden Goal (14)

  Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.

 • 23.05 What Went Down (11)

  Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess? Spektakulære bear pong-triks og kajakkpadling som ikke helt går veien. En kar fra Tyskland har en skummel latter.

 • 23.35 The Julekalender (17)

  Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. Nissene forsøker å stjele Den store kloke boken tilbake fra Benny, men da må de hjem til Gjertrud og Olaf Sand. Og det skjer ikke uten problemer. Fritz, Hansi og Gynter sniker seg opp til potetbondegården. Nissene har mange ferdigheter og skjulte talenter, men til tider gjør de ting litt for komplisert; noe dette oppdraget tydelig demonstrerer. Under innbruddet hos potetbøndene får Hansi øye på et bilde av Gjertrud. Dette får hans lille nissehjerte til å slå ekstra fort. Gjertrud er på sin side svært lei seg for at hun har gitt bort boken til Benny under den årlige papirinnsamlingen. Spesielt nå som Benny nok en gang har forsvunnet.

 • 23.50 The Julekalender (18)

  Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. I nissehulen er humøret til Fritz, Hansi og Gynter helt på bunn. Både Benny og Den store kloke boken er forsvunnet..Bedre blir det ikke av at Fritz ikke har en eneste plan for å løse problemene de har havnet i. Nissene synger derfor «Dårlig humør gråteblues". Hos potetbøndene dukker plutselig Benny opp med Den store kloke boken. Olaf begynner på sin side å bli interessert i boken som betyr så mye for Benny.

 • 00.05 Criminal Minds (22)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. FBI-agentene mottar hver sin gåte fra en seriemorder.

 • 01.00 Las Vegas Jailhouse (5)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.30 Vegas Strip (8)

  (Vegas Strip) Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 02.00 Nådeløse innkrevere (12)

  (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.25 Duck Dynasty (6)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inni de vannrike områdene i Louisiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de blant Louisianas mest suksessrike familier med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. En hetebølge treffer West Monroes og slår ut air condition-anlegget til Duck-bedriften. Guttene rømmer til sumpen for å kjøle seg ned. Willie blir igjen på kontoret og leier inn en vaktmester til å se på air condition-anlegget.

 • 02.50 Alarm 112 - På liv og død (11)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.35 Louie (9)

  (Louie) Amerikansk komiserie. Vi møter Louie, en nyskilt tobarnspappa i begynnelsen av førtiårene. Han er også stand-up komiker og reiser rundt på forskjellige klubber for å opptre. Komiserien er løst basert på stand-up-komiker Louis C.K. sitt eget liv. Louie dater en kvinne etter et standup-show, de sitter på en billig restaurant sent på kvelden. Louie klager på bråket fra noen ungdommer og ber dem være stille, noe som ender med at Louie blir ydmyket av den mest frittalende av dem. Kvinnen han er der sammen med syns det er så pinlig at hun forlater ham. Louie bestemmer seg for å følge etter den bøllete ungdommen hele veien hjem, for å si ifra til hans foreldre om hans oppførsel. Medvirkende:Louis C.K.

 • 04.00 Louie (10)

  (Louie) Amerikansk komiserie. Vi møter Louie, en nyskilt tobarnspappa i begynnelsen av førtiårene. Han er også stand-up komiker og reiser rundt på forskjellige klubber for å opptre. Komiserien er løst basert på stand-up-komiker Louis C.K. sitt eget liv. Louie kvier seg for å dra til tannlegen, men bestemmer seg endelig for å gå. Mens han bedøves i tannlegestolen får han en rar drøm om Osama bin Laden. Når han våkner opp har han en følelse av at tannlegen har misbrukt ham. Medvirkende:Louis C.K.

 • 04.25 Louie (11)

  (Louie) Amerikansk komiserie. Vi møter Louie, en nyskilt tobarnspappa i begynnelsen av førtiårene. Han er også stand-up komiker og reiser rundt på forskjellige klubber for å opptre. Komiserien er løst basert på stand-up-komiker Louis C.K. sitt eget liv. Louie gjenopplever en traumatisk leksjon fra sin katolske skolegang. Medvirkende:Louis C.K.

 • 04.50 Wilfred (10)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

 • 05.10 Wilfred (11)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

 • 05.35 South Park (11)

  Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parkers og Matt Stones, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Mythbusters (23) 15.30 Mektige skip (4) 16.30 Moonshiners (3) 17.30 Auction Hunters (11)

 • 18.00 Auction Hunters (12)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Ton i store mengder.» (It's Raining Ton.) Allen og Ton er i Hollywood for å finne gjenstander til pantesjappa. Gjengen tar med Big Sis på hennes første auksjon, og Allen blir skutt med gummikuler.

 • 18.30 Baggage Battles (2)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. «Fantastisk dukke.» (What a Dummy.) Baggage Battles er på en politiauksjon i Stockton, California. De har en mengde verdifulle gjenstander å velge mellom, blant annet en klassisk spilleautomat.

 • 19.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (19)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Lokomotiver/Clotted cream/Bumeranger.» (Locomotives/Clotted Cream/Boomerangs.) Hvordan bygges et av verdens kraftigste lokomotiver? Hvordan forvandler man kumelk til clotted cream og hvordan lager man en bumerang?

 • 19.30 Bilfikserne (2)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Lotus.» (Lotus.) Mike tar en sjanse på en Lotus Esprit som ikke er veigodkjent, og overlater til Edd å gjøre bilen kjøredyktig igjen. Vil den dynamiske duoen klare å tjene penger på bilen?

 • 20.30 Car Chasers (3)

  (Car Chasers) «Rundt hjørnet.» (Around The Corner.) Jeff og Matt utforsker et hemmelig lager som er fullt av gamle biler. Dessuten lærer Meg og Eric en hel del i verkstedet.

 • 21.00 Car Chasers (4)

  (Car Chasers) «Lys, kamera, action, biler!» (Lights, Camera, Action, Cars!) Gjengen skal få besøk av en av de viktigste auksjonsformidlerne i landet, og Meg og Jeff drar til California for å finne unike biler.

 • 21.30 Mythbusters (27)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Reklamemyter.» (Commercial Myths.) Gjengen oppsøker svimlende høyder for å se om det er mulig å bite i et eple i en bøte når man hopper i strikk. Hva med en tenniskamp på en flyvinge, forresten?

 • 22.30 Supercar Superbuild (3)

  (Supercar Superbuild) «Dodge Viper.» (Dodge Viper.) I denne serien går vi under panseret for å avsløre hemmelighetene bak noen av verdens beste firehjulstrekkere.

 • 23.30 Yukon Men (1)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Jakt eller sult.» (Hunt or Starve.) Den iskalde landsbyen Tanana i Alaska blir truet av sultne ulver, og i det lille lokalsamfunnet går de snart tomme for mat. Finner jegerne noe å spise før det er for sent?

 • 00.30 Mythbusters (21)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Inne av maskiner / land eller vann.» (Reverse Engineering.) Jamie og Adam ser om enkelte sportsbiler fra 1970-tallet ble designet med tanke på stil fremfor funksjon. Enkelte tror også at biler fra 70-tallet er mer aerodynamiske i revers!

 • 01.30 Kindig Customs (3)

  (Kindig Customs) «Flere veier til målet.» (More Than One Way to Skin a Cat (And a Bird).) Den tidligere NFL-spilleren Chad Lewis tar med en Audi R8 Spyder til verkstedet. Dessuten tar gjengen seg av en 1978 Trans Am.

 • 02.30 Marooned with Ed Stafford (9)

  (Marooned with Ed Stafford) «Alene i ødemarken: Tips for å overleve.» (Marooned: Rules of Survival.) Ed Stafford presenterer de ti beste tipsene for hvordan man skal overleve på egen hånd i ti dager i verdens mest ugjestmilde omgivelser - noe han selv har gjort flere ganger.

 • 03.30 Moonshiners (1)

  (Moonshiners) «Hjemmebrentsesongen begynner.» (Moonshine Season Starts.) Tim og Tickle leter etter riktig sted å starte whiskyproduksjonen. Det å lage hjemmebrent er storindustri, men det er også ulovlig - klarer de å unngå sheriffens oppmerksomhet?

 • 04.20 Mann mot natur (12)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Det beste fra «Bear Grylls» 2.» (Best of Compilation 2.) En samling av Bear Grylls' beste eventyr i villmarken. Gjennom å bruke militærtreningen og heltemotet sitt viser Grylls hvordan man overlever i ekstremt terreng.

 • 05.10 Femte gir (14)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (14.) Vicki besøker Silverstone der 1000 kjøretøy til sammen skal bli det lengste Ferrari-opptoget noensinne, og Tiff viser hvordan den seneste F1-teknologien kan forbedre bilen din.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.15 Baby Daddy (6) 15.45 Cougar Town (19) 16.15 Friends (3) 16.40 Friends (4) 17.10 Two and a Half Men (5) 17.40 Two and a Half Men (6)

 • 18.05 The Big Bang Theory (4)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Sheldon sverger hevn etter at Amy ødelegger en av hans favorittfilmer, «Indiana Jones: Jakten på den forsvunne skatten». Samtidig oppdager Leonard hvordan han kan få Penny til å gjøre alt han vil, og Raj og Stuart prøver seg på nettdating. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.

 • 18.35 The Big Bang Theory (5)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Sheldon må bestemme seg for hvor mye «Amy-tid» som er for mye når hun får seg jobb ved universitetet. Samtidig tilbringer Howard natten på sofaen til Raj etter en krangel med Bernadette. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.

 • 19.00 America's Funniest Home Videos (30)

  (America's Funniest Home Videos, år 21) Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (10)

  (Sinnasnekker'n, år 3) Norsk underholdningsserie. Miriam og Kims drømmehus har forvandlet seg til et oppussingsmareritt. De har ikke engang et eget soverom, men sover i gangen mellom barnas rom. Mangelen på privatliv tærer på forholdet, og Miriam har flere ganger vært nær ved å flytte ut.

 • 20.30 Tangerudbakkens julekonsert

  (Tangerudbakkens julekonsert) Fra Kulturkirken Jakob. Seerfavorittene i Tangerudbakken borettslag vil gjøre noe for de som har det aller vanskeligst i juletida. Derfor arrangere de en unik kirkekonsert med Ingrid Olava, Plumbo, Christel Alsos, Anita Skorgan og Kaptein Sabeltann i samarbeid med Kirkens Bymisjon. I Kulturkirken Jakob får vi også se Hege-Anette fremføre Alf Prøysens «Romjulsdrøm».

 • 21.30 Castle (9)

  (Castle, år 5) Amerikansk krimserie. Når en skjeggete, tykkfallen fyr i rød julenissedrakt faller fra himmelen i Central Park, setter Castle og Beckett i gang jakten på den skyldige for drapet på julenissen.

 • 22.30 Person of Interest (3)

  (Person of Interest) Amerikansk thrillerserie. Reese og Finch får hjelp av Carter, Shaw og Zoe Morgan med å spore opp en playboy som enten er gjerningsmann eller offer. Samtidig får Root hjelp fra Maskinen til å planlegge en flukt fra psykiatrisk sykehus før en farlig fiende finner henne.

 • 23.25 Castle (3)

  (Castle, år 5) Amerikansk krimserie. Når en ung kvinne blir drept under mystiske omstendigheter, oppdager Beckett og Castle at drapet kan ha forbindelser til en lagerenhet som skulle auksjoneres bort. Var det noe på innsiden av enheten som var verdt å drepe for? I etterforskningen støter Castle og Beckett på et knippe fargerike «Lagerkrigen»-lignende skattejegere.

 • 00.20 CSI: Miami (10)

  (CSI: Miami) Amerikansk spenningsserie. En kvinne blir drept og Delko blir skadet. Da Horatio og resten av teamet ankommer åstedet blir nok en person funnet drept på et av rommene. Har drapene noe med hverandre å gjøre? Ryan får følelsen av at Delko ikke forteller hele sannheten om hvorfor han bor på hotell, og bestemmer seg for å undersøke saken på egen hånd.

 • 01.20 Special Victims Unit (8)

  (Special Victims Unit, år 9) Amerikansk krimserie. Da liket av ei ung jente blir funnet i parken, er etterforskerne Tutuola og Lake sikre på at dødsfallet er knyttet til slåsskamper. Men nye bevis bringer nye mistenkte fram i lyset, og Lakes empati for dem gjør at saken holdes åpen etter at Cragen og Novak ønsker den avsluttet.

 • 02.15 CSI: NY (5)

  (CSI: NY, år 7) Amerikansk krimserie. Et juveltyveri i penthouseleiligheten til en av New Yorks mektigste advokater tar en bisarr vending, og leder CSI til en mann på likhuset som tilsynelatende ikke har noen sammenheng med saken.

 • 03.05 Criminal Minds: Suspect Behavior (5)

  (Criminal Minds: Suspect Behavior) Amerikansk krimserie. Spesialagent Sam Cooper er sjef for et eliteteam med agenter innenfor FBIs Behavioral Analysis Unit (BAU) som bruker ukonvensjonelle metoder i etterforskningen og aggressive taktikker for å fange nasjonens verste kriminelle. Etter at en eksplosjon rammer en skole i en liten by, må teamet spore opp bombemannen før det skjer et nytt angrep.

 • 03.50 Politiagentene (10)

  (Stingers, år 8) Australsk dramaserie. Church er i ferd med å oppdage Lukes avhengighet av opium, og han finner snart ut at leverandøren bruker Luke for å slippe fengsel. Samtidig forsøker sjefen å knytte bånd til sin nyoppdagede datter, etterforsker Marks.

 • 04.40 Harry's Law (7)

  (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Harrys ferie tar en frustrerende vending da småbyen Langford i Ohio beslaglegger hennes Mercedes Benz for å ha brutt deres «Buy American»- lov. Samtidig representerer Adam en kinesisk familie som ble fratatt datteren, og adoptert bort til en amerikansk familie, på grunn av Kinas ett-barns-lov. Medvirkende:Kathy Bates, Nathan Corddry, Christopher McDonald, Karen Olivo.

 • 05.30 Money From Strangers (2)

  (Money From Strangers, sesong 1) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet?

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Family Guy (31) 15.30 Simpsons (20) 16.00 Simpsons (21) 16.30 Kongen av Queens (107) 17.00 Kongen av Queens (108) 17.30 How I Met Your Mother (3)

 • 18.00 How I Met Your Mother (4)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Mens Ted pakker sakene sine for å flytte til New Jersey sammen med Stella, oppdager han at gjengen egentlig hadde planlagt å stoppe ham. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 18.30 Family Guy (32)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. En orkan rammer Quohog og alt ødelegges, deriblant «The Drunken Clam". En britisk mann tar over stambaren og gjør den om til en engelsk pub.

 • 19.00 Simpsons (7)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer er igjen blakk. Bart like så. Den mannlige delen av familien Simpson prøver derfor alle triksene i «A Children's Garden of Cons» i sin jakt på raske penger.

 • 19.30 Simpsons (8)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En voldsom snøstorm rammer Springfield og alt stenger, bortsett fra skolen. Rektor Seymour Skinner nekter nemlig å stenge. Lærerne vil ikke jobbe, og Skinner må finne på noe de kan gjøre alle sammen. Han tvinger derfor elevene til å se på en fryktelig film, og det tar ikke lang tid før de gjør opprør, selvfølgelig med Bart i spissen. På utsiden jobber Homer og Flanders for å befri barna sine.

 • 20.00 How I Met Your Mother (5)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gifteplanene til Ted og Stella går i vasken takket være slitsomme ekskjærester. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 20.30 How I Met Your Mother (6)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Etter et tilfeldig møte med Stella begynner gjengen å filosofere over hvordan de ville takle et uønsket møte med en person fra fortiden. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.

 • 21.00 Two and a Half Men (11)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan gir Jenny forholdsråd, mens Walden går inn i et nytt prosjekt med en tidligere ansatt. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 21.30 Fast & Furious 5

  Terningkast 4(Fast Five) Amerikansk thrilleraction fra 2011. Eksfangen Dom Toretto går sammen med ekspolitimann Brian O'Conner på feil side av loven i eksotiske Rio de Janeiro i Brasil. De jaktes av en føderal spesialgruppe ledet av den tøffe Hobbs og en hær av korrupte politimenn som jobber for en nådeløs narkotikasjef. For å sikre seg frihet må de utføre en siste jobb - verdt 100 millioner dollar. Medvirkende:Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson. Regi:Justin Lin. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.55 Cops (9)

  (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.25 Cops (10)

  (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.55 Seinfeld (91)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry får seg ny sofa, og Elaine går ut med mannen som leverer den. George blir med i en leseklubb, men leier filmen for å kunne bløffe seg gjennom det første møtet... Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 01.25 Seinfeld (92)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Moren til kjæresten hans ser George spise ut av en søppelbøtte. Jerry går ut med en rumensk dame som var turner i de olympiske leker i 1984. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

 • 01.55 Bundy (236)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al har blitt nektet å ringe inn til en radiostasjon, etter at han gjentatte ganger har kommet med grove kjønnsdiskriminerende ytringer på lufta. Nå har imidlertid radioen utlyst en konkurranse, og premien er to billetter til sommer-OL. Disse billettene har Al bestemt seg for å vinne. Ved å få en kamerat til å ringe inn, og samtidig greie å koble ut alle andre husstanders forbindelse til radiostasjonen, burde selv Al ha en rimelig sjanse... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

 • 02.20 The Fresh Prince of Bel Air (60)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Will blir kjent med en gravid sportsjournalist, og da hun tar ham med på kamp ender han opp med å måtte gjøre mer enn han hadde trodd.

 • 02.45 American Dad (49)

  (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Francine bestemmer seg for å være surrogatmor for sine naboer Terry og Greg, noe som irriterer Stan. Når babyen blir født ,kidnapper Stan den og drar til Nebraska, der homofile ikke har noen rettigheter. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith, Steve Smith.

 • 03.10 Fast & Furious

  Terningkast 3(Fast & Furious) Amerikansk actionthriller fra 2009. Forbryteren Dominic Toretto har rømt til Den dominikanske republikk og prøver å begynne et nytt liv. Et dødsfall fører ham tilbake til LA der han sammen med politimannen Brian O'Connor må kjempe mot en narkotikaforbryter. Rivalene blir tvunget til å jobbe sammen for å løse saken. Medvirkende:Paul Walker, Michelle Rodriguez, Vin Diesel. Regi:Justin Lin, Mic Rodgers, Terry J. Leonard. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.50 Grimm (8)

  (Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler. Drapsetterforsker Nick Burkhardt oppdager at han stammer fra en rekke krimetterforskere, kjent som såkalte «Grimms". Deres oppgave er å opprettholde balansen mellom mennesker og Jordens mytiske skapninger. Nick må kjempe mot alskens onde skikkelser fra en svunnen tid, mens han forsøker å holde egenskapene sine skjult for kjæresten og kollegene. Mens Renard er i Europa på leting etter Adalind, må Nick og Hank ta seg av en sak om savnede tenåringer. Monroe spør Juliette om råd når han skal overraske Rosalee under deres første jul sammen. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz.

 • 05.30 The Fresh Prince of Bel-Air (112)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will blir dratt med på en skihelg med Carlton, som ender i katastrofe. Hilary forbereder seg på å flytte ut. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.45 Switched at Birth (5) 15.35 One Tree Hill (14) 16.30 Ghost Whisperer (18) 17.30 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (25)

 • 18.00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (26)

  (Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Trinny og Susannah befinner seg gatelangs i Tønsberg armert med stilfull ekspertise idet Kristine og Nelly blir gjenstand for oppmerksomheten. Kristine trenger å lære å se hvor flott hun egentlig er, mens Nelly gjerne vil finne tilbake til den sexy og eksotiske skjønnheten hun engang var. Som vanlig vet de britiske moteguruene hvordan.

 • 18.30 Sinnasnekker'n Sverige (11)

  (Arga snickaren) Christell og Stefan flyttet inn i en liten hytte på hans foreldres eiendom i påvente av at drømmehuset skulle bli ferdig. Fem år senere er huset fortsatt ikke ferdig og barna har utviklet hoste, astma og eksem. Familien har et desperat behov for hjelp fra Sinnasnekker’n.

 • 19.30 Friends (1)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Minutter etter at Chandler frir til Monica, planlegger hun å feire på byen med vennene sine, helt til hun ser Ross og Rachel kysse.

 • 20.00 Friends (2)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Rachel blir flau når en ertende Joey kommer over hennes erotiske bok på nattbordet.

 • 20.30 Bedre bolig (6)

  (Double Your House for Half the Money) Britisk livsstilserie. Det blir stadig vanligere med flere generasjoner under samme tak i England. Sarah Beeny møter to familier som vil samarbeide om å lage én stor bolig. I Doddinghurst ønsker Nina at familien skal bo i huset bestefaren hennes bygde for 40 år siden.

 • 21.30 Herlige hjem (1)

  (Herlige hjem) Norsk livsstilsserie. Vi møter nordmenn som åpner dørene sine på vidt gap og lar oss ta del i den personlige gleden som gjenspeiles i hjemmemiljøet. I hver episode blir det presentert to tematisk like boliger, men de står i sterk kontrast til hverandre. Eksperter og interiørstylister vil gi råd og tips om hvordan du kan kopiere stilen, og de ulike stilartene vil også settes inn i en historisk ramme som gir inspirasjon og kunnskap. I tillegg avslører ti norske kjendiser sitt forhold til et interiørobjekt med høy personlig verdi. Når Sigurd lager jul hjemme på Frogner i Oslo, lar han seg inspirere av eventyrene. For Charlotte på Helgøya utenfor Hamar, er det den tradisjonsrike og rotnorske julen på landet som er rammen rundt høytiden. Felles for Sigurd og Charlotte er lidenskapen for hjemmet de bor i. Nå åpner de dørene for programleder Birgitte Lund Nakken i interiørserien «Herlige hjem» - en reise i Norge spekket med gode historier, unik design og personlige innfallsvinkler til det som opptar stadig flere av oss, nemlig hvordan vi bor.

 • 22.30 Nå tennes 100 000 julelys

  (Craziest Christmas Lights) Britisk dokumentar. Vi blir med noen av de mest feststemte huseierne som i forbindelse med julen forvandler hjemmene sine til arktiske eventyrland. Vi møter en mann som bruker så mye elektrisitet på julelys at han ikke kan lage mat på komfyren, og en familie som har laget et lysdisplay til musikk. Årets julebelysning er mer ekstrem og spektakulær enn noensinne - til naboenes irritasjon.

 • 23.30 Sinnasnekker'n Sverige (11)

  (Arga snickaren) Christell og Stefan flyttet inn i en liten hytte på hans foreldres eiendom i påvente av at drømmehuset skulle bli ferdig. Fem år senere er huset fortsatt ikke ferdig og barna har utviklet hoste, astma og eksem. Familien har et desperat behov for hjelp fra Sinnasnekker’n.

 • 00.30 Ghost Whisperer (19)

  (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Jim sliter med å akseptere sitt nye liv som Sam når Melinda blir viklet inn i nok en vanskelig sak. Leilighetskomplekset der Eli bor viser seg nemlig å være hjemsøkt, og han tvinges til å innrømme sine evner overfor sin hardt rammete nabo, Morgan. Melinda og Eli forsøker å finne årsaken til forstyrrelsene ved Morgans hjelp, men forvirres når de innser at hun lyver. Hvorfor skjuler hun opplysninger om en person som nylig er død?

 • 01.30 Medium (4)

  (Medium, sesong 5) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell: Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker.

 • 02.30 Cold Case (13)

  (Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Lily Rush og teamet gjenopptar drapssaken til en ung og lovende reporter etter at det blir funnet nye bilder av henne. De nye bevisene indikerer at hun hadde fått nyss om en stor sak; en kilde på innsiden av et plastfirma avslørte at firmaets ansatte ble utsatt for asbest.

 • 03.25 Hellcats (22)

  (Hellcats) Amerikansk dramaserie. Møt Marti, en rockebabe med meningers mot. Hun er smart, ressurssterk og studerer jus ved Memphis’ Lancer University. Men når Marti kan se langt etter studiefinansiering, har hun bare én mulighet for å kunne fortsette ved skolen: å slå kloa i et stipend som tildeles medlemmer av Hellcats, skolens cheerleader-tropp. I sesongens siste episode rammer streptokokker Lancer University, noe som fører til at det blir færre dansere i Hellcats, og de er farlig nær ved å bli diskvalifisert fra det nasjonale mesterskapet. Det var et sjokk for Marti og Deidre å oppdage at de er i familie, og vennskapet deres stilles overfor en stor ufordring.

 • 04.15 The Only Way is Essex (9)

  (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

 • 04.45 The Only Way is Essex (10)

  (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

 • 05.19 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.00 Alle elsker Raymond (105) 15.30 Alle elsker Raymond (106) 16.00 Kongen av Queens (22) 16.30 How I Met Your Mother (13) 17.00 How I Met Your Mother (14) 17.30 Will and Grace (35)

 • 18.00 Will and Grace (36)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Jack protesterer hos NBC mot utklippingen av et kyss mellom to gutter. Grace åpner seg til Karen om at hun vil gjøre det slutt med kjæresten sin. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.

 • 18.30 Luksusfellen (9)

  (Luksusfellen) Norsk livsstilsserie. Å havne i luksusfellen er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Når pengene blir brukt på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, står Luksusfellens eksperter klare til å hjelpe. Marianne er en sterk og sporty dame som etter femten års ekteskap valgte å bryte ut. Hun flyttet til Moss for å skape et nytt liv for seg og barna. Nå føler hun at hun endelig har funnet tilbake til seg selv. For to år siden begynte hun å trene vekter og reduserte vekten enormt. Dette krevde både nye klær og dyrt utstyr. For å finansiere den nye livsstilen tar Marianne opp mange dyre forbrukslån og kreditter. Nå klarer hun ikke lenger å betjene gjelden og må på det verste låne av sparepengene til barna. Programleder:Silje Sandmæl , Christian Vennerød , Cecilie Lynum , Magne Gundersen.

 • 19.30 Hjemme hos Jamie Oliver - julespesial

  (Jamie at Home: Christmas Special) Britisk matlagingsprogram. I dette spesialprogrammet viser Jamie Oliver hvordan du kan tilberede et herlig og variert julemåltid! Han får hjelp fra sin venn og mentor Gennaro Contaldo, gartneren Brian, kalkunoppdretteren Paul Kelly og Judy Goodman som avler frittgående gjess. I dette spesialprogrammet viser Jamie Oliver hvordan du kan tilberede et herlig og variert julemåltid! Han får hjelp fra sin venn og mentor Gennaro Contaldo, gartneren Brian, kalkunoppdretteren Paul Kelly og Judy Goodman som avler frittgående gjess.

 • 20.30 Jul med Hellstrøm og venner (2)

  (Jul med Hellstrøm og venner) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm inviterer kjente og kjære venner til en villa i Oslo for en aldri så liten førjulsaften. Med seg på kjøkkenet har han konditoren over alle konditorer, nemlig Pascal Dupuy. Deilig julemat skal lages i ekte Hellstrøm-stil, mens Pascal står for dessertene. Per Sundnes er husvert. Det blir hyggelige samtaler, sang og musikk når Eyvind Hellstrøm inviterer oss inn på julekjøkkenet. Eyvind Hellstrøm, Pascal Dupuy og Per Sundnes tar vel i mot «Luksusfellen"-ekspert Silje Sandmæl og artist Didrik Solli-Tangen. I kveld er en appetittvekkende vol-au-vent med sjøkreps og kamskjell forrett, og Hellstrøms egen versjon av juleribbe er hovedrett. Pascal disker opp med en multe-parfait flambert i akevitt som dessert. Vi skal også løse Charter-Sveins julenøtter, og avslutningsvis synger Didrik Solli-Tangen for vertene og gjestene.

 • 21.30 Bones (4)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Serien skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, som er ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. Sammen med teamet på Jeffersons rettsmedisinske laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper Dr Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Basert på virkelige hendelser. Teamet etterforsker et lik som blir funnet i en elv. Offeret var en rik spilldesigner kjent for å manipulere vennene sine, noe som øker antallet mistenkte drastisk. Brennan og Booth planlegger Christines fremtid. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz.

 • 22.30 State of Affairs (3)

  (State of Affairs) Amerikansk dramaserie. Hver dag må presidenten ta en rekke livsviktige avgjørelser, og for å kunne prioritere de største internasjonale krisene landet står overfor, samler CIA-analytikeren Charleston Tucker truslene i Presidentens daglige briefing (PDB). Når en islamistisk militærgruppe kidnapper 21 nigerianske jenter, gir president Payton Charlie oppgaven med å finne og redde jentene uten at Nigeria vet at USA er involvert. Medvirkende:Katherine Heigl, Alfre Woodard, Sheila Vand, Adam Kaufman, Cliff Chamberlain, Tommy Savas, David Harbour.

 • 23.30 24: Live Another Day (11)

  (24: Live Another Day) Amerikansk dramaserie. Fire år har gått siden sist, og Jack befinner seg i London der han kjemper en intens kamp mot klokka for å stoppe et terrorangrep som kommer det til å resultere i et globalt kaos dersom det utføres. Audrey presser sine diplomatkontakter i håp om å forhindre en verdenskrig. Jack, Kate og Mark forsøker å lokalisere sitt mål før tiden er ute og verden forandres for alltid. Medvirkende:Kiefer Sutherland, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, William Devane, Tate Donovan.

 • 00.30 24: Live Another Day (12)

  (24: Live Another Day) Amerikansk dramaserie. Fire år har gått siden sist, og Jack befinner seg i London der han kjemper en intens kamp mot klokka for å stoppe et terrorangrep som kommer det til å resultere i et globalt kaos dersom det utføres. Klokken tikker mot de aller siste sekundene av Jack Bauers mest heroiske dag noensinne. Mens verden er farlig nær å rammes av en terrorplan av gigantiske dimensjoner, møtes Jack og teamet en siste gang for å avverge den overhengende internasjonale krisen. Med lite tid igjen, og verdens skjebne i sine hender, må Jack ta en utenkelig, svært viktig avgjørelse. Når klokken stopper, vil liv gå tapt og den amerikanske administrasjonen må takle ødeleggende nyheter. Medvirkende:Kiefer Sutherland, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, William Devane, Tate Donovan.

 • 01.25 The Mentalist (16)

  (The Mentalist) Amerikansk krimserie. Patrick Jane er en uavhengig CBI-konsulent med helt spesielle egenskaper. Han har en imponerende merittliste og har løst flere vanskelige saker ved hjelp av sin utrolige observasjonsevne. Innad i CBI er han kjent for sin totale mangel på respekt for overordnede og for å tidligere ha påstått å ha paranormale evner. De synes alle at han er en uforutsigbar rebell, men de beundrer sjarmen hans og evnen han har til å løse vanskelige saker. Lorelei Martins vender tilbake fast bestemt på å finne ut om Red John hadde noe med hennes søsters død å gjøre. Janer er tvunget til å innrømme ovenfor Lisbon hva hans rolle var i Loreleis flukt fra fengselet. Medvirkende:Simon Baker.

 • 02.20 How I Met Your Mother (13)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen møter en fyr i bryllupet som bevisst prøver å skape problemer mellom dem. Marshall ankommer endelig Farhampton Inn.

 • 02.45 How I Met Your Mother (14)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall slår Barney, noe som naturligvis skaper drama. Marshall finner deretter på en lang og inviklet historie som hele gjengen går med på, kun for å skremme Barney.

 • 03.10 Kongen av Queens (22)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie har gjort alt de kan for å unngå sine irriterende naboer, Tim og Dorothy Sacksky. Da naboparet separerer seg, tilbyr de Doug og Carrie å låne hytta deres, slik at den ikke blir stående ubrukt. Frem til de får nøklene til hytta føler Doug og Carrie at de må prøve å trøste de ulykkelige naboene, så de prøver å finne på ting med dem hver for seg - men plutselig står hele hytteturen i fare. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 03.30 Alle elsker Raymond (105)

  (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre, Frank og Marie, bor rett over gaten og praktiserer «Su casa es mi casa". Helvete bryter løs når Robert begynner å gå ut med en jente som er halvparten så gammel som ham selv.

 • 03.55 Will and Grace (35)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Wills perfekte forhold med sin kjærlige far kjølner når faren ikke vil ha ham med på en viktig middag fordi han har fortalt alle at Will er gift med Grace. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.

 • 04.20 Will and Grace (36)

  (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Jack protesterer hos NBC mot utklippingen av et kyss mellom to gutter. Grace åpner seg til Karen om at hun vil gjøre det slutt med kjæresten sin. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.

 • 04.40 Teenage Boss Sverige (5)

  (Tonårsbossen) Svensk underholdningsprogram. Tenåringer vil alltid ha nye ting, enten det er en ny jakke, ny playstation eller en ny iphone. Vanligvis har ikke familien nok penger til å kjøpe alle disse tingene, men hva hvis tenåringen fikk bestemme over økonomien? Nå får tenåringen i huset nemlig ta over familiens økonomi i en hel måned. Økonomieksperten Charlie Söderberg dukker rett og slett opp på døren med en hele familiens månedsinntekt og et kredittkort, og deretter har tenåringen kontrollen. Blir det nye klær? Eller vil pengene gå til noe familien virkelig trenger? 15 år gamle Emilie bor sammen med sin mor og lillesøster i Nacka i Sverige. Hun samler på Converse-sko og elsker å shoppe. Hvordan går det når hun får fingrene i 40 000 kroner?

 • 05.25 Mike & Molly (12)

  (Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Carl får skikkelig panikk når Christina vil ta forholdet til et nytt nivå. Medvirkende:Melissa McCarthy, Billy Gardell.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (8)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. I kveldens episode lurer guttene på hvilken type badetøy som er mest sexy og praktisk.

 • 19.55 Med robåt over Tasmanhavet

  (Alone against the Tasman) Britisk dokumentar. Shaun Quincey er den andre personen som har rodd alene i åpen båt tvers over Tasmanhavet, fra New Zealand til Australia. Mannen som gjorde det før ham 23 år tidligere, var faren, Colin Quincey. Shaun spilte inn en videodagbok underveis. Hva kostet utholdenhetsprøven ham?

 • 20.40 Kjendisjakta

  (The Celeb Hunter - 2 Chairs 1 Chat) Britisk dokumentar. Chris Stark var en helt vanlig fyr. Han hadde en god idé, to tomme hender, to campingstoler og en navneliste med berømte folk han ville intervjue. Chris drømte om å få sitt eget talkshow.

 • 21.25 Adventslekene (9)

  Humorserie. Julenissen blir arrestert for mistenkt skattesvindel og bruk av barnearbeid i juleverkstedet sitt på Nordpolen. Nå står hele julen i fare.

 • 21.30 Leos reise (6)

  Underholdningsserie. Vi blir med Leo Ajkic til noen av verdens største folkefester. Leo tar tempen på samfunnet i og rundt begivenhetene. «Meksikansk frigjøringsdag, Cabo San Lucas.» Leo Ajkic reiser til noen av verdens mest spennende og fargerike folkefester, og denne gangen går turen til den aller største folkefesten i Mexico. Frigjøringsdagen til dette festglade folket har Leo fått beskrevet som en blanding av nyttårsaften og 17. mai, og han har store forventninger til å feire den i skjønne og luksuriøse omgivelser på kjendisdestinasjonen Cabo San Lucas. Men det blir alt annet enn folkefest og moro når orkanen Odile treffer denne delen av Mexico med et smell, og Leo blir et ufrivillig vitne til hvor farlig og uforutsigbar både naturen og menneskene som rammes av dens kraft, kan bli.

 • 22.00 Fylla (6)

  Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Du liker å trene, men du liker også å ta deg en fest. Noen ganger blir det kræsj. Vi tester om det er dumt å trene dagen derpå, og hvor mye du egentlig må løpe for å gjøre opp for en fuktig kveld på byen. Programleder:Ole-André Sivertsen.

 • 22.30 Lilyhammer (8)

  Norsk komidramaserie. Frank kan ikke tillate at Tommy etablerer seg i nabokommunen, men Tommy er ikke villig til å la seg diktere av Frank. Tonen hardner enda mer til når Frank og Torgeir møter det nyeste tilskuddet til Tommys gjeng. Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.

 • 23.15 Det beste fra Karl Johan

  Humortalkshow ledet fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Høydepunkter fra høstens sesong. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet. (Det beste fra Karl Johan.)

 • 23.55 Partykongen (5)

  (Party Wright Around the World) Britisk serie. Ei blanding av reiseblogg og realityserie. Den britiske TV-stjernen Mark Wright bruker festplanlegger-evnene sine rundt om i verden. Denne gangen reiser Mark Wright til New York for å besøke hip hop-produsenten Ski Beatz. Oppgaven til Mark er å hjelpe til med å skape stemning rundt lanseringa av et album.

 • 00.40 Standup: Live fra Apollo (3)

  (Live at the Apollo) Britisk underholdning. Romesh Ranganathan og Marcus Brigstock er gjester hos Sean Lock på legendariske Hammersmith Apollo.

 • 01.25 Adventslekene (9)

  Humorserie. Julenissen blir arrestert for mistenkt skattesvindel og bruk av barnearbeid i juleverkstedet sitt på Nordpolen. Nå står hele julen i fare.

 • 01.30 Fylleangst (6)

  (What Did I Do Last Night? Crawley) Britisk dokumentarserie. Catharine er gift og en ansvarlig mamma, mens vennene hennes er fortsatt er single. Men hun får barnepass og går ut for å more seg. Neste morgen får hun se hvordan hun oppførte seg.

 • 01.55 Dømt til døden (3)

  (Life and Death Row) Britisk dokumentarserie. Jus-studenten Kelly Hickman (25) prøver å redde to unge drapsmenn fra dødsstraff i USA. Hun er en del av en gruppe ved universitetet i Houston som hjelper til med å lage siste liten-appeller for dødscellefanger. Nå er det Robert Pruett og Robert Garza hun bruker all sin tid på. Pruett drepte en fangevokter da han var 20. Gjengmedlemmet Garza var med på å drepe fire unge kvinner da det ble løsnet skudd fra en passerende bil.

 • 02.50 Med robåt over Tasmanhavet

  (Alone against the Tasman) Britisk dokumentar. Shaun Quincey er den andre personen som har rodd alene i åpen båt tvers over Tasmanhavet, fra New Zealand til Australia. Mannen som gjorde det før ham 23 år tidligere, var faren, Colin Quincey. Shaun spilte inn en videodagbok underveis. Hva kostet utholdenhetsprøven ham?

 • 03.35 Bondi Beach (8)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. I kveldens episode lurer guttene på hvilken type badetøy som er mest sexy og praktisk.

 • 04.00 Chicago Fire (18)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. (Fireworks.) Mills presser på for å få vite hva som egentlig skjedde da faren hans døde i en brann. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.

 • 04.35 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php