Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Åpner for mer «Sex og singelliv»

Åpner for mer «Sex og singelliv»

- Jeg føler folk vil se karakterene igjen. Les mer

Siste filmtrailere

Anmeldelse: «Magic Mike XXL»

Anmeldelse: «Magic Mike XXL»

Strippeoppfølger frir til dem som gjerne vil på strippeshow i utgangspunktet - og vil tenke at hjertet er med i avkledningen. Les mer

Widvey strammer kravene til norsk film

Widvey strammer kravene til norsk film

Må selge 3,5 ganger så mange kinobilletter for å få statsstøtte. Les mer

«Hva misliker du mest, sterke kvinner eller det engelske språket?»

«Hva misliker du mest, sterke kvinner eller det engelske språket?»

«Fifty Shades»-forfatter E.L. James latterliggjort på Twitter. Alt om TV-kvelden

11.00 Det søte sommerliv (3) 11.30 Hygge i hagen (6) 12.00 NRK nyheter 12.15 Skattejegerne (7) 12.45 Jessica Fletcher (22) 13.30 Dyras supersansar (1) 14.20 Munter mat - på tur (2) 15.00 NRK nyheter 15.15 Gjensyn på fjernsyn (3) 16.10 Team Bachstad (6) 16.40 Bondi Beach (10) 17.00 NRK nyheter 17.15 På jakt med Lotta og Leif (6) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.35 Tegnspråknytt 17.45 Verdas farlegaste vegar (1)

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Bygg ditt drømmehus (10)

  (Building Dream Homes) Britisk dokumentarserie. Drømmer du om å bo i et hus som er bygd spesielt for deg? Eller om å restaurere det huset du allerede har? Vi møter arkitekter som hjelper til med å gjøre drømmehuset til virkelighet. Arkitektene Laurence og Paul møter Marcus og ser på arbeidet med det nye ferdighuset. Har de klart å få til et hjem som hele familien vil sette pris på? Arkitekt Wendy Perring møter en klient med en helt spesiell husdrøm. Kan et gammelt vanntårn forvandles til et nytt vakkert drømmehjem?

 • 20.00 Polititroppene (1)

  Norsk dokumentarserie. Hvor viktig var vårt nøytrale naboland for oss under den annen verdenskrig? I løpet av de fem lange okkupasjonsårene flyktet omlag 60.000 nordmenn til Sverige, og Milorg fikk det meste av sine forsyninger fra England og Amerika via Sverige. Spesielt utsatte grupper, som studenter, jøder og medlemmer av motstandsbevegelsen, unngikk å bli drept av nazistene ved å flykte over grensen.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Nytt liv i East End (8)

  (Call the Midwife) Britisk dramaserie. En serie om fødsel, liv og død på Londons østkant på begynnelsen av 60-tallet. Chummy kommer tilbake til Nonnatus. Trixie og søster Mary Cynthia gir støtte til en døv kvinne som snart skal bli mor og er redd for at barnet hennes også skal være hørselshemmet. Et tilfelle av morgonkvalme viser seg å være verre enn først antatt, og kvinnen blir behandlet med et revolusjonerande, nytt legemiddel. Datteren til Fred, Marlene, kommer fra Birmingham og er ikke fornøyd med at han skal gifte seg for fjerde gang. Delia kommer med et forslag til Patsy. Medvirkende:Miranda Hart, Pam Ferris, Helen George, Charlotte Richie.

 • 22.30 Med somletog i Afrika (2)

  (Slow Train Through Africa) Britisk dokumentarserie. Afrika består av enorme skoger, mektige elver, endeløse savanner, tørre ørkener - og er et hjem for et forbløffende dyreliv og en milliard mennesker. Griff Rhys Jones vil utforske dette spennende kontinentet, og for å møte Afrikas folk og å se det utrolige landskapet, velger han tog som fremkomstmiddel. Griff Rhys Jones toger rundt i Afrika for å utforske dette spennende kontinentet. Den nesten to hundre mil lange sikksakk-ruta gjennom Kenya og Tanzania byr på utfordringer. Jernbanen her er rester fra kolonitiden, noe både tog og spor bærer preg av. I tillegg møter han uforutsette hindringer som kraftig regn og streik.

 • 23.15 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.30 Lewis (3)

  (Lewis) Britisk krimserie. (Intelligent Design) Liket av Richard Seager blir funnet under en Jaguar, og Lewis og Hathaway starter etterforskningen med å oppsøke enken Marta. Hun har helt bestemte meninger om hvem står bak drapet på ektemannen. Medvirkende:Kevin Whately, Laurence Fox, Clare Holman.

 • 01.00 Mysteriet på Sommerbåten (2)

  Norsk dramaserie. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og den ferske politimannen Martin er om bord for å finne ut hva som har skjedd. Alle ukens episoder - fra Narvik til Vega. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg.

 • 02.10 G. I. Jane

  Terningkast 2(G.I. Jane) Amerikansk actiondrama fra 1997. Marinetopografen Jordan O'Neil velges ut til å teste om kvinner har en plass i militære elitestyrker. Ingen tror hun vil overleve den knallharde opptaksperioden, der selv 60% av de mannlige kandidatene må kaste inn håndkledet. Men O'Neil er fast bestemt på at hun er like fysisk og psykisk sterk som mennene. Medvirkende:Demi Moore, Viggo Mortensen, Anne Bancroft, Jason Beghe, Daniel Von Bargen. Regi:Ridley Scott. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.15 Et slag i ansiktet (1)

  (The Slap) Australsk dramaserie. Under en grillfest fiker en mann til et barn som ikke er hans eget. Barnets foreldre blir så provosert at de tilkaller politiet, og familien og vennene føler de må velge side. I hver episode fortelles hendelsen slik den oppleves av dem som var tilstede. Serien er basert på den bestsellende romanen med samme tittel. I hver episode fortelles hendelsen slik den oppleves av dem som var tilstede. Serien er basert på bestselgeren med samme tittel. (Hector) Medvirkende:Sophie Okonedo, Alex Dimitriades, Jonathan Lapaglia.

 • 05.45 Mat med Anne
 • 07.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.20 Hovedscenen 11.50 Derrick (1) 12.50 Verdens verste frisyrer (4) 13.15 Ustoppelege Lance Armstrong 14.45 Dette er Europa (4) 15.15 Eit bondeliv for meg (1) 16.15 Med hjartet på rette staden (10) 17.00 Derrick (2)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Dyreklinikken (3)

  (Djursjukhuset) Svensk dokumentarserie. Jonas Leksell hjelper veterinærer med å ta vare på syke og skadde dyr på eksotiske og spennende steder.

 • 19.30 Antikkduellen (11)

  Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.

 • 20.00 Tatt av været

  Dokumentar. Denne vinteren har vi fått oppleve et nytt norsk vær. Et farligere vær, som ekspertene mener kommer til å ta liv. Ifølge myndighetene bor så mange som 160 000 nordmenn på potensielt farlige steder. Likevel har ikke kommunene gjort sin lovpålagte jobb med å kartlegge sikkerheten vår. Møt fire familier som er tatt av været, og som må finne nye steder å bo. Og se hvor mange fylker som kan være farlige.

 • 20.55 Vega - Brekstad minutt for minutt

  (Sommerbåtens seilas minutt for minutt) Direkte fra Sommerbåten.

 • 05.00 Vega - Brekstad minutt for minutt

  (Sommerbåtens seilas minutt for minutt) Direkte fra Sommerbåten.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.00 En bit av Norge (5) 11.30 God sommer Norge (12) 12.30 Tour de France 3. etappe

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 En kveld hos Kloppen (1)

  (En kveld hos Kloppen) Norsk underholdning. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I første program er det Ingrid Gjessing Linhave, Ole Robert Reitan og Hans-Wilhelm Steinfeld som tilbringer en kveld hos Kloppen. Ingrid, som nå er fast i "Nytt på nytt", har Solveig kjent siden de ledet "Idol" sammen i 2004. Ole Robert Reitan er administrerende direktør i Rema 1000, og kjent som en del av den velstående Reitan-familien. Hans-Wilhelm Steinfeld har vært legendarisk og myteomspunnet utenriksreporter for NRK i en mannsalder, men har nå gått over til PR-bransjen.

 • 20.00 God sommer Norge (13)

  Underholdningsprogram. Den gode sommerstemningen formidles direkte fra studio på Karl Johan og landet for øvrig. Vår Staude og Sturla Berg Johansen inviterer spennende og morsomme gjester på TV 2-taket.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.35 Tour de France i kveld

  Magasin. TV 2s Tour de France-team serverer deg nyheter og reportasjer fra verdens største sykkelritt. Kommentar: Christian Paasche, Johan Kaggestad.

 • 21.45 Maria Lang (2)

  Svensk krimserie. Vi møter kriminalbetjent Christer Wijk og hans venner Puck og Einar Bure. Historiene utspiller seg i den vakre og idylliske småbyen Bergslagen på 50-tallet, et sted fullt av intriger, svik, hemmeligheter og løgner. I sentrum står den gåtefulle og kjekke kriminalbetjenten Christer Wijk. Christer søker stadig etter kvinnen i sitt liv, men vil egentlig ikke slå seg til ro. Puck er en frisinnet og sjarmerende litteraturstudent, med stor apetitt på livet. Hun velger ofte lyst foran plikt. Hennes blivende ektemann er Einar Bure, som også er Christers barndomsvenn. Einar er en stilig akademiker med både intellekt og humor, og gir Puck tryggheten og kjærligheten hun så sårt trenger. Mördaren ljuger inte ensam (Mördaren ljuger inte ensam) Puck og Einar befinner seg på en idyllisk sommerøy sammen med en gruppe venner, når en av kvinnene plutselig blir funnet drept. (Del 2 av 2.) Medvirkende:Ola Rapace, Tuva Novotny, Linus Wahlgren.

 • 22.45 Hawaii Five-0 (6)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. (Ho’oma’ike (Unmasked)) Five-0-teamet leter etter en seriemorder som kopierer drapene fra en kultfilm. Samtidig blir Jerry kidnappet av den samme gruppen han selv har jaktet på. Medvirkende:Scott Caan, Alex O'Loughlin, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 23.40 Suits (7)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Rachel kommer med dårlige nyheter. Mike føler at Harvey nå er den eneste vennen han har igjen, og tar en forhastet avgjørelse.

 • 00.35 Hawaii Five-0 (23)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Five-0-teamet er på en desperat jakt etter en en mann som har skutt en av deres egne. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan.

 • 01.30 Blue Bloods (7)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny etterforsker en voodoo-sekt etter at en mann utkledd som Døden knivstikker en person. I mellomtiden får Frank vite en mørk hemmelighet av Garret. I tillegg tar Erin og Nicky med seg Jack og Sean på «knask eller knep». Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

 • 02.20 Elementary (13)

  Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker. Holmes prøver å gjøre det godt igjen overfor etterforsker Bell, samtidig som han sammen med Watson ser nærmere på mafiaens forbindelse til et drap.

 • 03.10 Suits (7)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Rachel kommer med dårlige nyheter. Mike føler at Harvey nå er den eneste vennen han har igjen, og tar en forhastet avgjørelse.

 • 03.55 Hawaii Five-0 (23)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Five-0-teamet er på en desperat jakt etter en en mann som har skutt en av deres egne. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan.

 • 04.40 Blue Bloods (7)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny etterforsker en voodoo-sekt etter at en mann utkledd som Døden knivstikker en person. I mellomtiden får Frank vite en mørk hemmelighet av Garret. I tillegg tar Erin og Nicky med seg Jack og Sean på «knask eller knep». Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

 • 05.30 Karl & Co (8)
 • 05.30 Karl & Co (9)

  Norsk komiserie. Dagliglivet til ungkaren og hissigproppen Karl går sin skjeve gang. Familie, naboer og mer eller mindre tilfeldig bekjente vandrer ut og inn av leiligheten til Karl Reverud. Kjærleik og rosa drømmer - del 1 Fru Frantzen flytter inn til Smestad, dermed blir Karl bedt om å oppbevare et par småting. Ulf har fått beskjed av Magda om at han må bidra til husholdningskassa, og Vigdis finner seg en ny mann.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.40 Cash Cowboys (6) 11.35 Broom (7) 12.05 Besatt av bil (26) 12.35 Fraktekrigen (20) 13.05 Fraktekrigen (21) 13.35 Smallville (8) 14.30 Smallville (9) 15.30 Dødsveiene (6) 16.30 Fraktekrigen (22) 17.00 Fraktekrigen (23) 17.30 Cash Cowboys (7)

 • 18.30 OBOS-ligaen: Før kampen

  TV 2 Sporten gir deg siste nytt før kampen mellom Brann og Kristiansund i OBOS-ligaens 15. runde.

 • 18.55 Fotball: OBOS-ligaen: Brann - Kristiansund

  Brann - Kristiansund. Direkte fra Brann Stadion og ligaens 15. runde. Kommentator: Jørgen Klem.

 • 21.00 På innsiden: Panack Silat

  (Fight Masters: Silat) Amerikansk dokumentar. Silat er en gammel kampkunst fra Malaysia. Dokumentaren følger amerikaneren Joe som har trent silat i over tolv år. Joe reiser nå til Malaysia for å teste sine ferdigheter mot de beste malaysiske utøverne.

 • 22.00 Taubåtkrigerne (6)

  (Great Lake Warriors) Amerikansk realityserie. Farlige stormer, islagte passasjer og skyhøye bølger hører hverdagen til i vinterhalvåret for mannskapet på taubåtene som frakter gods på USAS mange innsjøer. Vi blir med dem på jobb. I kjølvannet av en hard vinterstorm må kaptein Nathan Schley, stesønnen til John «The Legend» Selvick, for første gang ta ansvar for en jobb uten stefaren ved sin side. Når båter fryser fast i den farlige havneisen, ser det ut til at oppdraget vil ende i katastrofe. I Thunder Bay tvinger røyk i maskinrommet Kaptein Stan til å si fra seg en lukrativ jobb. Samtidig ødelegger nevøen hans en taubåt som ligger til havn. I sør er kaptein Ted tvunget til å jobbe både lenge og hardt på en taubåt så gammel at den er klar for skraphaugen.

 • 23.00 Ungdomsfengselet (1)

  Britisk dokusåpeserie. Vi følger livet bak murene i Aylesbury-fengselet der noen av Storbritannias mest beryktede ungdomsforbrytere soner dommene sine. Mordere, voldtektsmenn, gangstere og pedofile soner dommene sine i fengselet. Så alvorlige er forbrytelsene de innsatte har begått, at en av fem er dømt til livsvarig forvaring for å beskytte samfunnet. Ingen av de innsatte er eldre enn 21 år. Å ankomme Aylesbury som nyinnsatt kan være en skremmende opplevelse. Fengslet er beryktet for ekstrem vold, og huser noen av de farligste og mest voldelige personene i landet. Gjenger fra London dominerer miljøet, og dette gjør innsatte fra andre steder redde og sårbare.

 • 00.00 Criminal Minds (16)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I Atlanta blir kvinnelige prostituerte funnet drept, og BAU-teamet er på jakt etter personen bak drapshandlingene. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 00.55 SAF3 (1)

  (SAF3) Amerikansk dramaserie. Med livet som innsats utfører medlemmene i elitestyrken SAF3 de farligste og mest krevende oppdragene til brannvesenet i Malibu. Medvirkende:Texas Battle, Katie Meehan, Lydia Hull.

 • 01.55 Nådeløse innkrevere (4)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.20 Skolepurken (5)

  (Campus PD) Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. En jente mistenkes for å være for ung til å drikke alkohol.

 • 02.50 M*A*S*H (23)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.15 M*A*S*H (24)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.40 Punk'd (7)

  (Punk'd) Amerikansk underholdningsserie. Se kjendisene bli rundlurt av Ashton Kutcher med skjult kamera.

 • 04.05 Heroes Abroad (5)

  Dansk realityserie. Vi følger dem som politifolk i byer med skyhøy kriminalitet, som ambulanseleger i fattige strøk og som brannmannskaper i skogsområder eller i ørkenen.

 • 04.50 Risky rekefiske (4)

  (Big Shrimpin') Amerikansk realityserie. Serien følger eventyrene og prøvelsene til Dominic, eieren av en flåte av seks reketrålere og hans mannskap. Troubled Waters Stormen har lagt seg og rekefiskerne er ivrige etter å komme seg til sjøs igjen. Men «Barbara» har maskin-problemer og kommer seg ikke av flekken, samtidig som den ligger i veien for «Hannah», som dermed heller ikke kommer seg ut på fiske igjen. Dermed blir både Bullfrog og Redbone hjelpeløse vitner til at de andre båtene kan stikke til sjøs.

 • 05.35 Inked (13)
 • 05.35 Inked (14)

  (Inked) Amerikansk realityserie.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

10.30 Gullfeber (13) 11.30 Femte gir (3) 12.00 Femte gir (4) 12.30 Bilfikserne (14) 13.30 Auction Hunters (1) 14.00 Auction Hunters (2) 14.30 Mythbusters (10) 15.30 Mektige skip (4) 16.30 Hvordan gjør de det? (1) 17.00 Baggage Battles (2) 17.30 Outback Truckers (8)

 • 18.30 Auction Hunters (3)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. Kaos på auksjon (Auction Hunter Shuffle) Gjengen er glade over å ha funnet et gammelt shuffleboard-bord og en «tanker»-racerbil i Burbank i California. Men hva er gjenstandene verdt i sin nåværende tilstand?

 • 19.00 Auction Hunters (4)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. Bor er best (Ton's Driller Instinct) Gjengen får tøff konkurranse under en auksjon i Alaska. Vil amfibie-terrengkjøretøyet, trekanoen og perkusjonshammeren som de finner, gi dem en fortjeneste?

 • 19.30 Fast and Loud (9)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. David Hasselhofs Pontiac Trans Am - del 2 (Don’t Hassle the Hoff - Pontiac Trans Am Part 2) Det blir en kamp mot klokken når gjengen skal få ferdig KITT-bilen. Klarer de tidsfristen, og vil Hoff faktisk dukke opp?

 • 20.30 Bilfikserne (15)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. Mercedes SLK (Mercedes SLK) Mike vil bevise at man kan tjene penger på en bil uten å bruke en formue først. Kan Edd fikse den billigste SLK-en i landet med et eksepsjonelt stramt budsjett?

 • 21.30 Fast and Loud (11)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Tilbake til 80-tallet i en 68 Coronet (Back to the 80's in a '68 Coronet) GMG-gjengen pusser opp flere rustne relikvier. Klarer de å få bilene tilbake på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

 • 22.30 Cars That Rock with Brian Johnson (1)

  (Cars That Rock with Brian Johnson) Jaguar (Jaguar) Brian undersøker hva som gjør Jaguar så spesiell. På reisen møter han Norman Dewis, en 94 år gammel Jaguar-legende, og prøver å drifte i en Jaguar Project 7.

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (3)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. Familiebånd (Family Ties) Familien Kilcher deler ikke-tidligere vist bildemateriale og historier om patriarken Yule. Otto og Atz forteller om sin egen måte å være foreldre på, og sønnene forteller også.

 • 00.30 Mythbusters (20)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Supersonisk bordtennis (Supersonic Ping Pong) Spesialeffektekspertene Adam og Jamie og resten av MythBusters-teamet retter fokuset mot populære myter og vandrehistorier for å se om det er sannhet i dem.

 • 01.30 Fast and Loud (8)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. David Hasselhofs Pontiac Trans Am - del 1 (Don’t Hassle the Hoff - Pontiac Trans Am Part 1) GMG-gjengen pusser opp og gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet sitt. Kan de få bilene på veien igjen før neste auksjon, og er det verdt innsatsen?

 • 02.30 Skjulte skatter (8)

  (Salvage Hunters) Dokumentarserie. (8) Antikvitetseksperten Drew Pritchard får lete fritt på et av de største stedene han har besøkt - en diger ullmølle fra viktoriatiden i Bradford.

 • 03.30 Fool's Gold (1)

  (Fool's Gold) Et mindre tilbakeslag (A Miner Setback) Todd Ryznar har overtalt en gruppe av vennene sine til å tilbringe åtte uker i den vidstrakte villmarken i Ontario og lete etter gull i den gamle Straw Lake Beach-gruven.

 • 03.55 Fool's Gold (2)

  (Fool's Gold) Nytt gull (What’s Gold is New Again) Todd og Roj reiser inn til byen Fort Frances for å rådføre seg med geologen og gullgravereksperten Allen Raoul.

 • 04.20 Mann mot natur (7)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. Mount Kilauea (Mount Kilauea) Bli med Bear Grylls når han reiser til Hawaii for å vise hvordan man overlever på et av jordas farligste og tøffeste steder: Mount Kilauea, verdens mest aktive vulkan.

 • 05.10 Femte gir (3)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (3) Vicki er i Monaco med Maseratis splitter nye GranCabrio, Jason prøver å komme opp i 320 km/t i superbilen Noble M600, og Tiff og Jonny drar på langtur i en elektrisk bil.

 • 05.35 Femte gir (4)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (4) Tiff tester Aston Martins rålekre Rapide på vei og bane, Jonny prøver å finne ut hva som er tidenes beste stasjonsvogn, og Vicki prøver Rolls Royce Ghost til 2 millioner kroner.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.00 Millionær søker kjæreste (12) 11.55 The Big Bang Theory (16) 12.25 The Big Bang Theory (17) 12.50 Cougar Town (10) 13.20 Sinnasnekker'n (9) 14.20 Ullared (7) 15.20 Cougar Town (4) 15.45 Mom (8) 16.15 Friends (21) 16.45 Friends (22) 17.15 Two and a Half Men (8) 17.40 Two and a Half Men (9)

 • 18.05 The Big Bang Theory (18)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE WEREWOLF TRANSFORMATION) Sheldons liv snus på hodet etter at frisøren hans blir lagt inn på sykehus. Nå som rutinene hans må endres, revurderer han alt ved livet sitt. Samtidig får astronautopplæringen Howard til å angre på avgjørelsen om å dra til verdensrommet. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.

 • 18.35 The Big Bang Theory (19)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE WEEKEND VORTEX) Gutta har store planer om et Star Wars-spillmaraton! Men når Sheldon velger en helg med gutta i stedet for å bli med Amy til tantens bursdagsselskap, får han virkelig føle "kraften"! Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.

 • 19.00 Cougar Town (11)

  (Cougar Town) Amerikansk komiserie. (100th episode: Climb That Hill) I episode 100 får gjengen nye utfordringer: Jules prøver å lese en bok for første gang, Grayson prøver å høre på vennene sine og huske hva de har å si, og Andy prøver å holde hendene sine unna steder de ikke hører hjemme. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Dan Byrd, Busy Philipps.

 • 19.30 Kakekrigen (17)

  (Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. (Kakekrigen, sesong 2) Fem nye deltakere står klare til å kjempe om en finaleplass, og i dag skal de bake kaker som hyller naturen. Deltakere denne uka er Camilla Harsem fra Oslo, Marianne Løkken fra Råholt, Ingrid Marie Widvey fra Haugesund, Radoslav Soska fra Oslo, og Hanne H. Olsen fra Trondheim. Dommerne er matblogger og kokebokforfatter Monica Csango og konditormester Lars Lian. Fridtjof Nilsen er programleder. Programleder:Fridtjof Nilsen.

 • 20.30 Sveriges verste sjåfør (2)

  (Sveriges värsta bilförare) Underholdningsserie. De dårlige bilførerne skal prøve seg på det vanskelige kunststykket å komme seg ut fra en parkeringsplass på et kjøpesenter, presisjonskjøring og til og med en hinderbane.

 • 21.30 Typisk deg (5)

  (Typisk deg) Norsk underholdningsprogram. Langt unna loslitte psykologdivaner finner Petter Schjerven ut hvorfor vi mennesker er som vi er og, ikke minst, hvorfor vi gjør som vi gjør. Gjennom morsomme eksempler og tester av mannen i gata, viser programmet at vi ikke alltid er som vi tror vi er, og at selvbildet vårt kanskje mangler rot i virkeligheten. (Frykt) Denne episoden handler om frykt, og Petter Schjerven utforsker fryktens mange ansikter. På toppen av Holmenkollbakken treffer han en som har hvilepuls selv om han befinner seg i den ytterste livsfare. I den andre enden av skalaen møter Petter en dame som får panikk og pustebesvær på en helt ufarlig kjøretur. Og jammen blir Petter litt skremt selv også i løpet av programmet.

 • 22.30 Thomas Giertsen: Helt perfekt (5)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (405 Golden Goal Games) Det er tid for den årlige kjendiskonkurransen Golden Goal Games. Thomas er gira på premien - et originalt "Seinfeld"-manus - og det hadde heller ikke gjort ham noe å beseire hovne Nicolai Cleve Broch. Thomas legger seg i hardtrening sammen med Jon og er sikker på å stikke av med seieren - helt til han får se hvem Elvestad og Golden har plassert ham på lag med.

 • 23.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (6)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (406 Polsk oppussing) Thomas' venn Torben er på jakt etter et sted å overnatte i noen dager. Verken Ine eller Thomas får seg til å si nei, og ser med gru fram mot barneskrik og kø på badet. Så får Thomas en idé: Hvis de pusser opp kjellerhybelen i rekordfart, trenger de knapt se gjestene i det hele tatt. Men er han forberedt på å få huset fullt av polakker?

 • 23.30 I kveld med YLVIS (9)

  (I kveld med YLVIS) Norsk underholdning. Hele Norges yndlingsbrødre er tilbake med en ny sesong av talkshow-snakkisen "I kveld med YLVIS". Gutta er klare med nye musikalske krumspring og banebrytende humor i kombinasjon med lekne intervjuer med kjente nordmenn. Denne gangen er sidekick, nakenbader og pinnepirker Calle Hellevang-Larsen tilbake og klar for nye sprell, til stor glede for både fansen og brødrene. Ylvisbrødrene savner det kirgisiske stjernelivet. Gjennom høsten prøver de seg derfor på den afrikanske drømmen, ved å forsøke å bli filmstjerner i Tanzania. (Ep 309 Solveig Kloppen, per Olav Alvestad, Rune Nilson) Gjester er Per Olav Alvestad og Rune Nilson fra "Ikke gjør dette hjemme" og Solveig Kloppen.

 • 00.30 Castle (19)

  (Castle, år 5) Amerikansk krimserie. (THE LIVES OF OTHERS) Hovedpersonen selv må følge etterforskningen fra sofaen med et brukket ben. Beckett drar ut på egenhånd for å komme til bunns i drapet på en IRS-agent, men Castle klarer likevel ikke å la være å blande seg i etterforskningen.

 • 01.25 CSI (15)

  (CSI, år 11) Amerikansk krimserie. (CSI, år 11) Langston vitner mot den notoriske "Dick & Jane"-drapsmannen, Nate Haskell. Samtidig får Nick en telefon fra problemungdommen Jason McCann som vil advare om en nært forestående fare. Medvirkende:Justin Bieber.

 • 02.20 Special Victims Unit (19)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) En ung jente er savnet, og hennes umodne mor er hovedmistenkt. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

 • 03.05 CSI: NY (19)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. (CSI: NY, år 4) Midtveis i en basketballkamp får en av tilskuerne mulighet til å vinne en halv million dollar hvis han klarer å score fra midtbanen. Mannen scorer, men faller død om rett etterpå.

 • 03.50 The Protector (2)

  (The Protector, år 1) Amerikansk dramaserie. Alenemoren Gloria Shepherd kombinerer en krevende karriere som drapsetterforsker i LAPD samtidig som hun oppdrar sine to sønner sammen med sin skakkjørte bror Davey i en av Los Angeles' forsteder. Som drapsetterforsker må hun løse de mest profilerte sakene sammen med partneren Michelle Dulcett. (The Protector, år 1) En motedesigner blir funnet drept og Gloria og Michelle må etterforske saken for å finne ut om det dreier seg om et enkeltstående tilfelle eller om en seriemorder er løs. Samtidig begynner Davey å rote med barnevakten Nora, og Gloria er alt annet enn fornøyd.

 • 04.35 The Protector (3)

  (The Protector, år 1) Amerikansk dramaserie. Alenemoren Gloria Shepherd kombinerer en krevende karriere som drapsetterforsker i LAPD samtidig som hun oppdrar sine to sønner sammen med sin skakkjørte bror Davey i en av Los Angeles' forsteder. Som drapsetterforsker må hun løse de mest profilerte sakene sammen med partneren Michelle Dulcett. (The Protector, år 1) En collegeprofessor blir funnet knivstukket i sin egen leilighet, og Gloria og Michelle etterforsker saken. Det viser seg snart at foreldre, studenter og ansatte er villige til å gjøre hva som helst for å komme inn på den velrenommerte skolen. Samtidig må Gloria bestemme seg om hun vil sende Nick på privatskole.

 • 05.20 Happy Endings (15)

  (Happy Endings) Amerikansk komiserie. Vi følger livene til den noe dysfunksjonelle vennegjengen som består av butikkeier Alex, hennes tidligere forlovede Dave, det superforelskede ekteparet Brad og Jane, deres homofile venn Max og den evig single Penny». (THE INCIDENT)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.00 Seinfeld (18) 11.30 The Goldbergs (4) 12.00 Simpsons (22) 12.30 Simpsons (1) 13.00 Kongen av Queens (61) 13.30 Kongen av Queens (62) 14.00 How I Met your Mother (2) 14.30 How I Met your Mother (3) 15.00 Family Guy (2) 15.30 Family Guy (3) 16.00 Simpsons (3) 16.30 Simpsons (4) 17.00 Kongen av Queens (63) 17.30 Kongen av Queens (64)

 • 18.00 How I Met Your Mother (4)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Teds syn på kjærligheten settes i nytt lys når han finner en gammel T-skjorte som han ikke har sett på år og dag. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel.

 • 18.30 How I Met Your Mother (5)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted og Barney gjør sitt inntog i nattelivet sammen med Robin, mens Lily og Marshall prøver seg på noe mer voksent, nå som bryllupet nærmer seg med stormskritt. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel.

 • 19.00 Family Guy (4)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Stewie og Brian verver seg som soldater og blir sendt til Irak, der de prøver så godt de kan å bli sendt hjem igjen. Chris bestemmer seg for å bli med i et goth-band.

 • 19.30 Family Guy (5)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter skader seg og kan ikke jobbe, og Lois bestemmer seg for å hjelpe ham på bryggeriet. Brians nye kjæreste er tiltrekkende men dum, og Stewie prøver å få Brian til å gjøre det slutt med henne.

 • 20.00 Simpsons (2)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Bart får tak i mobiltelefonen til komikeren Denis Leary og bruker den til å bølleringe. Da Marge oppdager hva Bart driver med, tar hun kontakt med Leary, som råder henne til å aktivere telefonens GPS-system, slik at hun til enhver tid kan sjekke hvor Bart befinner seg.

 • 20.30 Simpsons (3)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Bart møter sin dobbeltgjenger, Simon Woosterfield, et medlem av Springfields rikeste familie, og de bestemmer seg for å bytte plass med hverandre.

 • 21.00 Hundepatruljen Oslo (12)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Kriminaliteten i Oslos gjengmiljøer har gjennom årene variert. Ifølge Kripos anses trusselmiljøet blant gjenger i Oslo nå som høyt. Tonje som er etterretningsleder ved Hundetjenesten har også som jobb å oppdatere resten av enheten på interessante personer og gjenger. I kveldens episode blir vi med når Tonje og Torill bistår i et narkosøk, der de ved hjelp av hund finner narkotika og et stort beløp kontakter. Kristian og Nestor går et søk etter gjerningspersoner etter en påsatt bilbrann.

 • 22.00 Agents of S.H.I.E.L.D (19)

  (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? Coulson og Gonzales blir tvunget til å samarbeide med en upålitelig alliert for å overvinne Hydra.

 • 23.00 Numbnuts (4)

  (Numbnuts) Amerikansk realityserie. En morsom, adrenalinfylt stuntkonkurranse hvor to adrenalinelskende amatørstuntmenn velges fra internett for å konkurrere mot en av programmets tre stuntmestre. Klarer deltagerne å gjøre sitt eget stunt bedre enn mesteren, vinner de en pengepremie, heder og ære, samt avansement til finaleprogrammet! Mitchell er en mester på wakeboard, og Caine kan hoppe inn i et par jeans fra hvor som helst. Nå får de to prøve seg mot programmets stuntmestre i mer ekstreme versjoner av sine hjemmelagde stunt.

 • 23.30 Cops Reloaded (56)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 00.00 Cops Reloaded (57)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 00.30 Seinfeld (17)

  Amerikansk komiserie. George klarer ved et uhell å få en ryddegutt oppsagt fra jobben, og forsøker iherdig å hjelpe ham videre i livet. Elaine inviterer en venn fra Seattle til å bo hos henne en uke, og oppdager for sent hvor lang en uke kan være. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 01.00 Seinfeld (18)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerrys massasjebehandling blir dekket av forsikringen fordi hans tannlege har skrevet en anbefaling for behandlingen. Nå ønsker George og Elaine samme avtale, men George blir skuffet fordi han får en mannlig massør. Og Georges paranoia bare vokser og vokser...

 • 01.30 Bundy (174)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Kelly finner et Valentines-kort adressert til Bud, og kommer samtidig på at hun lovte å levere det til ham for seks år siden! Når Bud oppdager at kortet var skrevet av klassevenninnen Bernice, begynner han å lete etter henne.

 • 02.00 Bundy (175)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al er bekymret over at han ikke klarer å bli kvitt den gamle bilen sin, og planlegger derfor å selge den. Men når det viser seg at bilen er nær ved å runde en million kilometer, fatter en bilkjøper interesse, og tilbyr Al en ny sportsbil i bytte.

 • 02.25 Anger Management (19)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Sean får sparken etter at Charlie har hoppet i seng med en av danserne. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 02.50 American Dad (18)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss "Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan har fått en bonus på jobben, og planlegger å bruke pengene på å kjøpe alle de kule elektroniske duppedittene han alltid har drømt om å eie. Francine har derimot andre planer for hvordan pengene bør brukes.

 • 03.15 Paradise Hotel (21)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Det blir mye surmuling på hotellet, for nå er det en uke utenom det vanlige. Ingenting blir som gjestene er vant til på hotellet. En gammel kjenning sjekker inn, og blir tatt godt imot. Men passer vedkommende virkelig inn på Paradise Hotel?

 • 04.00 Agents of S.H.I.E.L.D (19)

  (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? Coulson og Gonzales blir tvunget til å samarbeide med en upålitelig alliert for å overvinne Hydra.

 • 04.45 Cops Reloaded (56)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.10 Cops Reloaded (57)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.35 Community (16)
 • 11.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.05 Cupcake-krigen (5) 11.55 One Tree Hill (7) 12.50 Gilmore Girls (10) 13.40 Gossip Girl (2) 14.35 Ugly Betty (21) 15.30 One Tree Hill (8) 16.25 Unge mødre Danmark (6) 17.25 Ekstremt vekttap (14)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (5)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. Johan (31) jobber som gravemaskinfører, er singel og har bodd hele livet hos mamma. For fire år siden kjøpte han et renoveringsobjekt. Huslånet må betales og bygningen må varmes opp, men Johan bor fortsatt hos moren sin.

 • 19.25 Friends (19)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Joey's Interview) Joey er redd for å drite seg ut når han skal intervjues i "Soap Opera Digest" og får hjelp av vennene for at alt skal gå bra. Under intervjuet forteller han om sin skuespillererfaring, hva han gjør på fritiden, kosthold og trening, vennene, homoseksuelle tendenser og sitt kjærlighetsliv. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.

 • 19.55 Friends (20)

  (Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Baby Shower) Rachel får panikk over at hun ikke er forberedt til å ta seg av en nyfødt og lar moren flytte inn for å hjelpe til - noe som neppe vil få Ross til å hoppe av glede. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.

 • 20.30 Undercover shopping (3)

  (Mary Portas: Secret Shopper) Britisk livsstilserie. Mary Portas er tilbake for å redde små lokale butikker fra å bukke under. Ekstremt dårlig kundebehandling er en gjenganger hos dem alle og Mary filmer de butikkansatte i smug i håp om å få dem til å forstå at god kundeservice er alfa og omega i denne bransjen. (Diosa) Shoppingguru Mary Portas vil få slutt på all elendig kundebehandling. Denne gangen tar hun for seg en familiedrevet butikk som mener at kunden aldri har rett, og servicen de gir er den verste hun noen gang har sett. Kan Mary få dem til å forstå at de må sette kunden i fokus?

 • 21.30 Ungkaren Australia (3)

  (The Bachelor Australia) Australsk realityserie. Blake henter en av jentene i et sjøfly for en romantisk aften ved stranden, og på gruppedaten blir det dårlig stemning og en av jentene forlater alle oppløst i tårer.

 • 22.50 Bad Bridesmaid (2)

  (Bad Bridesmaid) Britisk realityserie. Kommende bruder lar en komiker i forkledning infiltrere et utdrikningslag med jentene og herje med dem. Alt de må gjøre for å ha en sjanse til å vinne en luksuriøs bryllupsreise er å overbevise sine virkelige brudepiker og nærmeste venninner om at vennskapet med denne gale komikeren er ekte. "The Bad Bridesmaid" gjør alt hun kan for å gjøre det vanskelig for den kommende bruden. Vil bruden klare å holde nervene under kontroll for å sikre drømmebryllupsreisen, eller kommer helgeturen med jentene til å ende i kaos? Den kommende bruden Nicola må overbevise sine venninner om at «Jemma» er en slektning av forloveden og skal være med gjengen på helgetur. Jemma gjør det vanskelig for Nicola hele veien, blant annet under en cheerleading-aktivitet.

 • 23.50 Åndenes makt (4)

  (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. Når man har små barn er et rekkehus i barnevennlige omgivelser og et godt og trygt nabolag noe mange drømmer om. Det gjorde også familien Haga-Reinhertsen da de kjøpte og bosatte seg i rekkehuset i Hakadal for fire år siden. Problemet var bare at huset var stappfullt, visstnok av over hundre ånder. Da snakker vi om å være i åndenes makt.

 • 00.50 48 timer (1)

  (48 Hours, sesong 27) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (A Raging Son)

 • 01.50 Medium (17)

  (Medium, sesong 5) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell: Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. (The first Bite is the Deepest)

 • 02.45 Cold Case (17)

  (Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. Lilly og teamet setter seg fore å finne drapsmannen til et antatt selvmordsoffer fra 1962, etter at kvinnens barnebarn kan bevise at det ikke var bestemorens håndskrift i selvmordsbrevet.

 • 03.40 The Vineyard (6)

  (The Vineyard) Amerikansk realityserie. Med idylliske Martha's Vineyard og øyas ikoniske Black Dog Tavern som bakteppe, følger vi lokale, unge mennesker som jobber og er sammen om sommeren. Mange av dem er ved et veiskille i livet og de sjonglerer nye og gamle romanser, vennskap, rivaliseringer og karrierevalg. Med idylliske Martha's Vineyard og øyas ikoniske Black Dog Tavern som bakteppe, følger vi lokale, unge mennesker som jobber og er sammen om sommeren. Mange av dem er ved et veiskille i livet og de sjonglerer nye og gamle romanser, vennskap, rivaliseringer og karrierevalg.

 • 04.30 Få deg et liv (5)

  (Cherry Healey: How to Get a Life) Britisk livsstilserie. Å være ung kvinne i dag er et minefelt fullt av motsetninger. Vi har kanskje fått stemmerett og p-pillen, og vi blir ikke brent på bålet slik heksene ble fram til 1727, men i dag står vi overfor andre utfordringer: sex, kjærlighet, penger, karriere, forhold, seksualitet, abort, plastisk kirurgi, fødsel og morsrollen. Den britiske stjernejournalisten Cherry Healey er her for å finne veien gjennom alt dette - så du ikke trenger. (Work Hard, Play Hard) Cherry prøver å finne ut hvorfor folk jobber og lever så hardt i en verden som aldri skrus av. Når så mange jobber mer enn før, hvordan kan de samtidig feste som om det er det siste de gjør? Og gjør det dem egentlig lykkelige, eller bare stresset? Cherry møter en mann som jobber 20 timer om dagen, en guttegjeng som stadig bruker hele ukelønna på en kveld på byen og en alenemor som har fire jobber.

 • 05.30 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

11.10 Hell's Kitchen USA (5) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (38) 13.00 Posh Pawn (4) 14.00 MasterChef USA (9) 15.00 MasterChef spesial (1) 16.00 How I met Your Mother (7) 16.30 The Mentalist (15) 17.30 NCIS: Los Angeles (2)

 • 18.30 Masterchef Canada (1)

  (Masterchef Canada) Kanadisk matserie. Kanadiske amatørkokker får muligheten til å utvikle sine kulinariske ferdigheter og konkurrere. Deltakerne møtes i individuelle og lagbaserte konkurranser, og ved slutten av hver episode vil en deltaker bli sendt hjem. I sesongpremieren møter vi amatørkokkene som desperat ønsker å kjempe om den prestisjefylte tittelen. Men først må maten deres falle i smak hos dommerne.

 • 19.30 Luksusfellen (4)

  (Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Seersuksessen Luksusfellen går denne høsten inn i sin ellevte sesong! Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger tydeligvis alltid hjelp, og når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Psykologene Jonas Bakkevig og Cecilie Lynum, siviløkonom og tidligere redaktør Christian Vennerød, forbrukerøkonom Silje Sandmæl og Magne Gundersen, og økonom Hallgeir Kvadsheim bretter opp ermene for økonomisk førstehjelp for ellevte gang, for nok en gang å styre den økonomiske skuta på rett kjøl. Inge og Marita bor sammen med sine tre små barn på Veggli, men har separat økonomi fordi Inge tidligere har gått konkurs. Paret snakker ikke sammen om penger, og når Inge finner ut at Marita har spilt på nett for 100.000 kr blir han sjokkert. Likevel er det Inges gjeld som er det verste. Når Marita får vite at han skylder over to millioner går hun rett i bakken.

 • 20.30 Two and a Half Men (8)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Alan er fast bestemt på å overbevise Louis om at julenissen virkelig finnes. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 21.00 Two and a Half Men (9)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Laurel arrangerer en lekestund for barna så de to kan fortsette der de slapp. Herb spør Alan om han kan invitere Lyndsey med på date. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.

 • 21.30 NCIS: Los Angeles (1)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Callen og Sam er fanget i terroristenes væpnede ubåt med kurs mot et hangarskip i San Diego. Hetty ignorerer ordren om å rapportere til Washington, mens teamet forsøker å lokalisere og stanse ubåten. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa.

 • 22.30 NCIS: Los Angeles (2)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamet oppdager at en av deres egne befinner seg i en utsatt posisjon når de etterforsker mordet på en marineentreprenør som var involvert i ulovlige transaksjoner med konfidensiell informasjon. Samtidig settes Hetty under etterforskning i Washington D.C. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa.

 • 23.30 Sex og singelliv (20)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Trenger dagens enslige moderne myter for å kunne gå ut med noen? Carrie og Mr. Big fortsetter sitt nye og bedre forhold, Samantha går ut med en 72 år gammel millionær og Miranda blir sammen med en bartender som faktisk er en hyggelig fyr. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis.

 • 00.05 Sex og singelliv (21)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Kan en kvinne endre en mann? Carrie forsøker å endre noen av Mr. Bigs irriterende vaner, Charlotte går ut med en mann som ikke er omskåret, Miranda er fortsatt sammen med bartenderen, men har problemer med døgnrytmen hans, og Samantha treffer en ekskjæreste som nå har blitt transvestitt. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis.

 • 00.40 The Mentalist (15)

  (The Mentalist) Amerikansk krimdramaserie. Patrick Jane har en imponerende merittliste og har løst flere vanskelige saker ved hjelp av sin utrolige observasjonsevne. Innad i CBI er han kjent for sin totale mangel på respekt for overordnede og for å tidligere ha påstått å ha paranormale evner. CBI-enheten, som ledes av Teresa Lisbon, synes alle at han er en uforutsigbar rebell, men de beundre sjarmen hans og evnen han har til å løse vanskelige saker. Grace kidnappes av morderen som har jaget tidligere CBI-medlemmer. Men den hovedmistenkte har et vanntett alibi, og Jane kjemper mot klokken for å finne henne i tide. Medvirkende:Simon Baker, Tim Kang, Amanda Righetti, Owain Yeoman.

 • 01.35 NCIS: Los Angeles (2)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimserie. Etter et droneangrep i Afghanistan blir en mann funnet død. Teamet etterforsker hans forbindelse til Taliban.

 • 02.20 NCIS (86)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. En marineløytnant blir stråleforgiftet og teamet blir kalt inn for å etterforske.

 • 03.10 The Mindy Project (5)

  (The Mindy Project) Amerikansk komiserie. Mindy Lahiri er en ung, begavet fødselslege og gynekolog. Hun er også morsom, utålmodig og politisk ukorrekt, og jobber hardt for å oppnå perfeksjon. Mindy begynner å date kunst- og kulturskribenten Jason. Når han imidlertid hinter om at Mindy kanskje ikke er kulturell nok for ham, inviterer hun ham med til Christinas kunstutstilling som har nakenbilder av Danny. Danny på sin side forsøker å finne en måte å stenge utstillingen på.

 • 03.35 Will & Grace (5)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Grace planlegger å tilbringe Halloween på sofaen med Ingmar Bergman-filmer på TV-en. Men planene ødelegges når de må sitte barnevakt for Harlins overivrige barn. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.

 • 04.00 Will & Grace (6)

  (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Jack forteller Grace at Will en gang hadde et forhold med en klient, og Grace lurer på hva annet Will skjuler for henne. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.

 • 04.25 Redningskvinner (105)

  (Redningskvinder) Dansk dokumentarserie. Vi møter Danmarks tøffeste kvinner; leger, redningsarbeidere, leger og sykepleiere. De 12 redningskvinnene vi treffer er alle drevet av en sterk tro på at arbeidet deres utgjør en forskjell, men ikke bare en hvilken som helst forskjell. Ofte handler det nemlig om liv eller død. En fire år gammel gutt har blitt påkjørt og tilstanden er kritisk. Akuttlege Pernille prøver å redde ham. På Bispebjerg sykehus prøver Ane å få liv i en ung mann som har tatt overdose på gatefesten Distortion.

 • 05.10 The Middle (21)

  (The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. I et forsøk på å gjøre Sue mer populær lager Frankie flere falske Facebook-profiler som blir venner med Sue.

 • 05.35 Nanny (113)
 • 06.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (10)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Sommeren er snart slutt for denne gang, og guttene ser tilbake på sommerens redninger.

 • 19.55 Dama til (5)

  Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente, norske menn. Live er dama til Sigurd Wongraven, vokalist og frontfigur for black metal bandet Satyricon. Live er med bandet på øvelse og lærer hvordan man headbanger, før Sigurd inviterer henne med på en romantisk utenlandsdate. Er han like skummel og mørk utenfor øvingslokalet, og har han andre interesser enn musikken? Live blir overrasket når Sigurd tar henne med inn i vinens verden, og Sigurd blir enda mer overrasket når Live tar med han på date.

 • 20.25 Karl Johan (1)

  Talkshow. Karl Johan er et humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlage programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv. Programleder:Hasse Hope, Erik Solbakken.

 • 20.55 På sjekker'n (13)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. DJ Terry "Turbo" var på tre dater i datingrestauranten i fjor, men uten hell. Likevel har han ikke gitt opp, og i kveld er det Lauren sin tur. Hun sier hun elsker en utfordring og er sikker på at hun kan temme ham. Darius (24) har blitt vant til singellivet og sier han trives godt i eget selskap. Ralph har det ikke slik. Han begynner å bli lei av å være den eneste single gutten på bryllupsfester. Darius og Ralph møter tvillingene Ben og Gary.

 • 21.40 G. I. Jane

  Terningkast 2(G.I. Jane) Amerikansk actiondrama fra 1997. Marinetopografen Jordan O'Neil velges ut til å teste om kvinner har en plass i militære elitestyrker. Ingen tror hun vil overleve den knallharde opptaksperioden, der selv 60% av de mannlige kandidatene må kaste inn håndkledet. Men O'Neil er fast bestemt på at hun er like fysisk og psykisk sterk som mennene. Medvirkende:Demi Moore, Viggo Mortensen, Anne Bancroft, Jason Beghe, Daniel Von Bargen. Regi:Ridley Scott. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 Underholdningsavdelingen (2)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 00.20 House (14)

  (House) Amerikansk dramaserie. Medlemmene i Houses team får en pasient som har gitt opp karrieren som kreftforsker for å søke etter egen lykke. Hun får dem til å tenke over hvordan de selv prioriterer livet sitt. Medvirkende:Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jesse Spencer, Lisa Edelstein.

 • 01.05 Dama til (5)

  Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente, norske menn. Live er dama til Sigurd Wongraven, vokalist og frontfigur for black metal bandet Satyricon. Live er med bandet på øvelse og lærer hvordan man headbanger, før Sigurd inviterer henne med på en romantisk utenlandsdate. Er han like skummel og mørk utenfor øvingslokalet, og har han andre interesser enn musikken? Live blir overrasket når Sigurd tar henne med inn i vinens verden, og Sigurd blir enda mer overrasket når Live tar med han på date.

 • 01.35 På sjekker'n (13)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. DJ Terry "Turbo" var på tre dater i datingrestauranten i fjor, men uten hell. Likevel har han ikke gitt opp, og i kveld er det Lauren sin tur. Hun sier hun elsker en utfordring og er sikker på at hun kan temme ham. Darius (24) har blitt vant til singellivet og sier han trives godt i eget selskap. Ralph har det ikke slik. Han begynner å bli lei av å være den eneste single gutten på bryllupsfester. Darius og Ralph møter tvillingene Ben og Gary.

 • 02.20 Jakta på rettferd (11)

  (Life) Amerikansk dramaserie. (Dig a Hole, Fill It up - Part 2) En kvinne har skutt ektemannen. Da etterforskerne kommer til åstedet, finner de store mengder narkotika, men ikke mordvåpenet. Undersøkelsene skal snart føre dem til til helt uventede oppdagelser. Medvirkende:Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin.

 • 03.00 Karl Johan (1)

  Talkshow. Karl Johan er et humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlage programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv. Programleder:Hasse Hope, Erik Solbakken.

 • 03.30 Bondi Beach (10)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Sommeren er snart slutt for denne gang, og guttene ser tilbake på sommerens redninger.

 • 03.55 House (14)

  (House) Amerikansk dramaserie. Medlemmene i Houses team får en pasient som har gitt opp karrieren som kreftforsker for å søke etter egen lykke. Hun får dem til å tenke over hvordan de selv prioriterer livet sitt. Medvirkende:Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jesse Spencer, Lisa Edelstein.

 • 04.45 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php