Mannskap på norsk skip nedkjempet pirater

Spylte ned somaliere for å unngå kapring. Les mer

SMS/MMS: 2400  Tlf: 2400 00 00 2400@db.no

Sammenlikner Mira med Britney

Plateselskapet lei av skandaler. Les mer

Stabæk blir «Stabekk Barum»

Det er dagen for slikt. Les mer

Søk i skattelistene (2009)

 • Velg år

Hvor mye samsvar det er mellom personens egentlige lønnsinntekt og nettoinntekt vil kunne variere stort. Mange har inntekter fra andre ting enn arbeidet sitt, og mange har store lån og ditto fradrag. Nettoinntekten gir likevel en ganske god pekepinn på lønna for folk flest.

Nettoinntekten omfatter all skattepliktig inntekt: det vil si lønn, pensjon, sykepenger, næringsinntekt, renteinntekter og eventuell pengegevinster. Men fra denne er det trukket fra fradragsberettigede beløp som rentefradrag, minstefradrag og fradrag i tilknytning til arbeidsinntekt. (Særfradrag er imidlertid ikke trukket fra på denne posten.)

Posten over formue omfatter blant annet bankinnskudd, oppgitt kontantbeholdning, likningsverdi på aksjer, bolig og annen fast eiendom og privatbil. Mens gjeld går til fradrag på denne posten.

TOPPLISTENE

 • Siste nytt på Dagbladet.no

  Dagbladet.no siste 48 timer

  - Riv muren rundt privatlivet

  Magne Raundalen mener barn lider. Nettmøte klokka 15.45. Les mer

  - Det var mange som fikk kultursjokk på Ullevaal

  «Gamle Drillos» om «Fort Ullevaal». Les mer

  Fra hytte til hytte

  Turistforeningens hytter til disposisjon i påsken. Les mer

  NA24 solgt til de ansatte

  De tidligere eierene trekker seg ut. Les mer

  Norske jøder tar til motmæle i Jerusalem Post

  Mot avisas framstilling av Norge. Les mer

  Mayola får mer enn 400 mill. fra Philip Morris

  Knuste tobakksgigant for ti år siden. Les mer

  Gufs fra den kalde krigen

  Venstre-mann og EU-forkjemper går i rette med Sp's Lundteigen. DEBATT. Les mer

  Tracy (40) bet tunga av kjæresten

  Lokket med kyss under hans bursdagsfeiring. Les mer

  Fant skjult ansikt inni Nefertiti-bysten

  Noen ville ha en mer akseptabel dronningbyste. Les mer

  Mest kommentert

  Ser stjerner bak solbrillene

  Kjører begge dunderfavorittene på Bjerke. Les mer

  - Nå må de andre forbundene følge oss

  YS-lederen mener vi må kreve lite av sjefen i år. Les mer

  - Jeg kommer aldri til å trekke meg fra å ta en straffe

  John Terry fortrenger den straffen i Moskva. Les mer

  Palestinere ønsker nye ledere

  Og vil forhandle med Israel, viser ny måling. Les mer

  - Jeg synes Moslet er en jævlig fyr

  Olle Abstract til angrep på eks-sjef. Les mer

  Helstad og Carew på topp

  Disse starter mot Finland. Les mer

  - Det er såååå vakkert

  Miss Universe besøkte Guantanamo Bay. Les mer

  Mener Spotify-modellen er dødfødt

  Nå tar de opp kampen mot iTunes. Les mer

  Hørte om døde før kampen startet

  - Det var mye blod, sier malawisk spiller. Les mer

  Tok sjefen som gissel i protest mot jobbkutt

  Flere tilfeller av «sjefnapping» i Frankrike de siste ukene. Les mer

  Nekter for å ha tilbudt dommerne jenter

  VM-arrangøren tror danskene er korrupte. Les mer
  TIPS OSS

  • SMS/MMS til 2400
  • Telefon: 2400 0000
  • Epost: 2400@db.no

  Sist oppdatert:

  Mandag 08.03.10, 10:29


  dagbladet.no

  Vaktsjef nå:

  Torgeir Krokfjord


  Sentralbord:

  24 00 10 00


  Mest lest

  Nyheter


  Kultur

  Kjendis.no

  Mest lest siste 48t


  Les mer på Kjendis.no

  Mest lest siste 48t


  Les mer på Sport.no

  Mest populært på 123spill


  Gå til 123Spill

  Filmbasen

  100 000 filmer | 300 000 personer

  Filmlex
   

  NRK 1

  • 19.00 Lørdagsrevyen
  • 19.45 Lotto-trekning
  • 19.55 MGPjr - finale 2014

   Direkte fra Oslo Spektrum. Igjen er det klart for en spektakulær og humørfylt MGPjr-finale direkte fra Oslo Spektrum. Av 600 bidrag ble ti jenter og ti gutter fordelt på ti bidrag plukket ut gjennom flere juryrunder. Nå skal de få opptre med sine egne låter, og det er seerne som bestemmer hvem som blir kåret til årets vinner. Gjesteartist er Sval, MGPjr-vinner fra 2011. Det blir innslag fra musikalen Billy Elliot og ungdommer fra UKMs landfestival. Programleder:Margrethe Røed , Tooji.

  • 22.00 Joanna Lumley møter Will.i.am

   (Joanna Lumley meets Will.i.am) Britisk dokumentar. Hvem er han egentlig, mannen som skjuler seg bak pseudonymet Will.i.am.? Joanna Lumley drar til Los Angeles for å møte den lett ekstentriske hjernen bak supergruppen The Black Eyed Peas. (Joanna Lumley møter Will.i.am.)

  • 23.00 Kveldsnytt

  • 23.15 United

   (United) Britisk drama fra 2011. En film basert på den sanne historien om Manchester Uniteds «Busby Babes", det yngste fotballaget som noen gang har vunnet ligamesterskapet. Med en snittalder på henholdsvis 21 og 22 år vant laget både i 1955-56 og 1956-57. Suksessen fikk en tragisk bråstopp i 1958 da åtte av spillerne omkom i den såkalte «München-ulykken". Flyet laget satt i krasjet under take-off etter en mellomlanding i München, og 23 av de 44 passasjerene ombord døde. Filmen har tatt utgangspunkt i intervjuer med de overlevende og spillernes familier, og den forteller en sterk historie om et lag og et samfunn som forsøker å hanskes med tapet og sorgen. (United.) Medvirkende:Dougray Scott, David Tennant, Sam Claflin, Jack O'Connell. Regi:James Strong.
   Les mer i filmbasen

  • 00.50 20 spørsmål (15)

   Spørrekonkurranse for de munnrappe. Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Helén Vikstvedt, Mari Maurstad og Cille Biermann. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. (15). Programleder:Trond-Viggo Torgersen.

  • 01.20 Dansefot jukeboks

   Stem frem dine favoritter innen dansebandvideoer! (Dansefot jukeboks.)

  • 02.50 Séraphine

   Terningkast 5(Séraphine) Fransk drama fra 2008. En tysk kunstsamler kommer i 1914 over et lite bilde som vekker hans interesse. Det er malt av vaskekona Séraphine. Hun har levd et strabasiøst liv og malt for seg selv. Nå blir livet hennes totalt forandret, men så bryter verdenskrigen ut. Filmen er basert på en sann historie. (Séraphine.) Medvirkende:Ulrich Tukur, Yolande Moreau, Anne Bennent. Regi:Martin Provost. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 04.45 SLUTT


  NRK 2

  • 18.00 Kunnskapskanalen
  • 18.20 Duran Duran holder koken
  • 19.55 Jakten på Norge 1814-2014 (1)

   Dokumentarserie. «Nordmannen.» (Nordmannen.) Hva er det norske og hva gjør oss til nordmenn? Og hvor ble det av den originale grunnloven fra Eidsvoll? Haddy N'jie og svenske Per Sinding-Larsen jakter på nordmannen og hans grunnlov. Programleder:Haddy N'jie , Per Sinding-Larsen.

  • 20.45 Hemmelige svenske rom (1)

   (Hemliga svenska rum) Svensk dokumentarserie. Utenfor Kalmar ligger den lille øya Grimskär. I kveld får vi ta del i dens historie som strekker seg helt tillbake til 1500-tallet.

  • 21.00 Nyheter

   Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

  • 21.10 Kjellaren i Pompeii

   (Pompeii: Cellar of Skeletons) Amerikansk dokumentar. 24. august i år 79 ble Pompeii lagt øde i et utbrudd fra vulkanen Vesuv. I løpet av et grufullt døgn ble de vettskremte innbyggerne gravlagt i aske og stein. Midt i panikken fant 54 mennesker tilflukt i en kjeller. Skjelettene deres blir nå gravd frem og analyserte. De forteller oss en utrolig historie. (Kjellaren i Pompeii.)

  • 22.00 En prest og en plage

   (En prest og en plage) Norsk dokumentarfilm fra 2014. Børre Knudsen bodde til sin død i august 2014 i en hytte i Balsfjord i Troms sammen med kona Ragnhild. Han var tidvis sterkt plaget av Parkinsons sykdom. Gjennom ekteparets dagligliv og tanker føres vi tilbake til fortiden og kampen mot abortloven. Hva er konsekvensene for dem som ytrer seg mot de etablerte sannheter? Dette er en film om å slåss for det man tror på, uten tanke på konsekvensene. (En prest og en plage.) Regi:Fridtjof Kjæreng.

  • 23.20 Kongsbergjazz i 50 år

   «Kongsbergjazz i 50 år.» (Kongsbergjazz i 50 år.) På Kongsberg har jazzen sydet i gruver, saler og på torg i 50 år. Vi bringer høydepunktene fra disse årene samt aktuelle opptak fra sommerens jubileumsfestival.

  • 00.20 Jazz med Chet Baker Kvartett

   Trompeteeren Chet Baker i opptak fra Kongsberg kino i 1979.f. (Jazz med Chet Baker Kvartett.)

  • 01.00 Kina: Triumf og trussel (1)

   (China - Triumph and Turmoil) Britisk dokumentarserie. Flere nasjoner er stadig mer avhengig av kinesisk kapital. Hvordan kan disse landene reagere vis-a-vis stormakten i øst? Kommer Kina til å bli dette århundredets stormakt, eller kommer «den røde dragen» til å sprekke? Niall Ferguson prøver å finne ut hvordan en femtedel av jordens befolkning kan underkaste seg et kommunistisk styre som fører en kapitialistisk økonomi. Det kinesiske statsapparatet har alltid undertrykket den individuelle friheten på bekostning av landets mål. Den sentraliserte makten skaper også indre konflikter.

  • 02.20 SLUTT


  NRK 3

 • 20.00 VM hestesport

  Reining, finale. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. Komm.: Per Erik Haugom.

 • 22.00 Karl Johan (1)

  Talkshow. «Karl Johan» er et humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.

 • 22.30 Ein idiot på tur (8)

  (An Idiot Abroad) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington, den motvillige turisten, legger ut på nye reiser. Han går med på å bli sendt rundt til noen av stedene på lista over «100 plasser du må se før du dør". Karl kommer hjem til London for å treffe vennene Ricky og Steve.

 • 23.15 Førstiser (1)

  (Freshers) Britisk dokumentarserie. Seks studenter starter på sitt første år ved Bedfordshire universitet i England. Hvordan klarer de seg vekke fra familiene sine, med studier, nye venner og nattelivet i Luton?

 • 00.00 Sinna gutar (12)

  (Angry Boys) Amerikansk komiserie. Komikeren og skuespilleren Chris Lilley har latget en «mockumentary» som skildrer drømmene til unge menn i vår tid. Gran kommer nærmere familien. Siste dagen i Dunt vert en som Nathan sent vil glemme. Medvirkende:Chris Lilley, Greg Fairall, Deborah Jones.

 • 00.30 Precious

  Terningkast 5(Precious) Amerikansk drama fra 2009. En 16 år gammel jente i Harlem opplever grov omsorgssvikt, hennes liv formes av grusomme overgrep. Gravid med sitt andre barn får hun tilbud om å begynne på en alternativ skole som gir henne håp om en ny retning i livet. «Precious.» (Precious.) Am. drama fra 2009. En prisbelønt film om Precious, en overvektig og seksuelt utnyttet tenåring. Hun bor i Harlem, New York. Når rektor oppdager at hun er gravid med sitt andre barn, får hun begynne på en alternativ skole. Kan hennes liv ta en ny retning? Regi: Lee Daniels. Medvirkende:Gabourey Sidibe, Mo'Nique , Mariah Carey. Regi:Lee Daniels.
  Les mer i filmbasen

 • 02.15 Girls (3)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (All Adventurous Women Do.) Nå er Hannah urolig over et lite helseproblem og kontakter en tidligere flamme fra college. En pågående kunstner pirrer Marnies nysgjerrighet. Og Jessica må sitte barnevakt. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.

 • 02.45 Girls (4)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Hannah's Diary.) Adam sender en sexy melding til Hannah. Shoshanna støter på en gutt fra sommerleiren, mens Jessica blir distrahert på jobben. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.

 • 03.15 Leo & U-landslaget (3)

  Underholdningsserie. Leo Ajkic & U-landslaget opplever det typisk norske gjennom øynene på ekte utlendinger. Norge tok av for alvor da oljeeventyret var et faktum, og gutta drar ut på oljeplattform for å se på arbeidslivet der pengene pumpes opp. Men hvordan er hverdagen for de som ikke har jobb? U-landslaget får også erfaring med frivillig arbeid og den norske dugnadsånden.

 • 03.45 Kanal 1 (6)

  Norsk animasjonsserie. Romvesener planlegger å invadere Jorda og har sendt agent Charlotte for å infiltrere og overta den siste frie TV-stasjonen, Kanal 1, som drives av Erlend og Steinjo.

 • 04.10 SLUTT
 • TV 2

  • 18.30 Nyhetene
  • 18.50 LørdagsMagasinet
  • 19.10 Sportsnyhetene
  • 19.20 Været
  • 19.30 Skal vi danse (2)

   (Skal vi danse) Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser. Endelig skal kjendisene svinge seg på parketten foran dommerpanelet i jubileumssesongen til «Skal vi danse». Hvilket dansepar imponerer mest?

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.15 Været

  • 21.20 Sportsnyhetene

  • 21.40 Skal vi danse (2)

   Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser.

  • 22.15 God kveld Norge

   Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Stian Blipp forteller om netthetsen, Tone Damli om mammarollen og Idar Vollvik om tapet av sønnen. Vi møter også Cameron Diaz og er på plass for å rapportere fra kveldens «Skal vi danse»! Programleder:Dorthe Skappel.

  • 22.50 Netter i Rodanthe

   (Nights in Rodanthe) Amerikansk-australsk romantisk drama fra 2008. Adrienne Willis er ulykkelig gift og rømmer fra livet sitt til den lille byen Rodanthe i North Carolina for å drive en venns hotell for en helg. Hun håper på å finne roen hun trenger for å tenke gjennom ting, men så ankommer dr. Paul Flanner hotellet i forkant av en storm, og planene hennes blir snudd på hodet. Medvirkende:Diane Lane, Richard Gere, Scott Glenn. Regi:George C. Wolfe. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.50 Grand Canyon - i storbyens hjerte

   Terningkast 4(Grand Canyon) Amerikansk krimdrama fra 1991. Den suksessrike, hvite advokaten Mack får motorstopp i en svart, voldsherjet bydel. Han reddes fra en gjeng pøbler av en sindig, svart taubil-sjåfør. Episoden er starten på et solid, men vanskelig vennskap, der vold, utroskap og dramatikk hører med til hverdagen, men der omsorgen hos en liten gruppe mennesker kan være med å vise vei for andre. Medvirkende:Danny Glover, Kevin Kline, Steve Martin, Mary McDonnell, Mary-Louise Parker. Regi:Lawrence Kasdan. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 03.25 American Idol (10)

   (American Idol) Amerikansk musikkunderholdning, Den amerikanske versjonen av sangkonkurransen Idol. Dommere for den trettende sesongen, er Keith Urban, Harry Connick jr. og Jennifer Lopez. Lopez er den første amerikanske Idol-dommeren som returnerer etter å ha vært ute av programserien.

  • 04.15 American Idol (11)

   (American Idol) Amerikansk musikkunderholdning, Den amerikanske versjonen av sangkonkurransen Idol. Dommere for den trettende sesongen, er Keith Urban, Harry Connick jr. og Jennifer Lopez. Lopez er den første amerikanske Idol-dommeren som returnerer etter å ha vært ute av programserien.

  • 05.39 SLUTT


  TV 2 Zebra

  • 18.20 Big School (4)
  • 18.55 Big School (5)
  • 19.30 Tippeligaen: Før kampen
  • 19.50 Fotball: Tippeligaen

   Bodø/Glimt - Vålerenga. Fra Aspmyra stadion og kampen mellom Bodø/Glimt og Vålerenga i 22. runde i Tippeligaen. Kommentator: Jørn Sundby.

  • 22.00 Tippeligaen: Etter kampen

   Høydepunkter, kommentarer og analyser etter kampen mellom Bodø/Glimt og Vålerenga i 22. runde i Tippeligaen.

  • 22.15 Jakten på hevn

   (Seraphim Falls) Amerikansk drama fra 2006. Fem år etter den amerikanske borgerkrigen kjemper to menn en intens kamp. Den ene søker hevn over fortidens gjerninger, den andre kjemper desperat for å overleve. Det er øye for øye, tann for tann, og taperen vises ingen nåde. Medvirkende:Anjelica Huston, Liam Neeson, Pierce Brosnan, Michael Wincott, Robert Baker. Regi:David Von Ancken. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.25 No Good Deed

   Terningkast 2(The House on Turk Street) Amerikansk krimdrama fra 2002. Jack Friar er en erfaren politimann som vanligvis oppfatter farene på mils avstand. Men denne gang svikter intuisjonen da han intetanende havner midt i et bankran og blir tatt som gissel. Medvirkende:Samuel L. Jackson, Stellan Skarsgård, Milla Jovovich, Grace Zabriskie, Doug Hutchison. Regi:Bob Rafelson. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.20 Criminal Minds (3)

   (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-temaet leter etter en link mellom mordet på en Kansasfamilie og bortføringen av en annen. De forsøker å finne ut hvem som står bak bortføringen og drapene. I tillegg får Hotch overraskende nyheter fra Beth.

  • 03.10 Breakout Kings (2)

   Amerikansk krimserie. U.S. Marshallene Charlie DuChamp og Ray Zancanelli tyr til uortodoks innsamling av rømte fanger. Med hjelp fra fanger som selv har rømt fra fengsel sporer de opp farlige forbrytere på frifot. Fangen Xavier Price er kjent for å «samle» på kvinner. Han kidnapper og torturerer dem, og nå må det uvanlige teamet kaste seg inn i et kappløp med tiden, før enda en kvinne blir skadet.

  • 04.00 Breakout Kings (3)

   Amerikansk krimserie. U.S. Marshallene Charlie DuChamp og Ray Zancanelli tyr til uortodoks innsamling av rømte fanger. Med hjelp fra fanger som selv har rømt fra fengsel sporer de opp farlige forbrytere på frifot. Sosiopaten T-Bag er på frifot og setter ut på et hevntokt. Ettersom forbrytelsene hans etter flukten eskalerer, må teamet stoppe ham før han når den kanadiske grensen.

  • 04.50 Breakout Kings (4)

   Amerikansk krimserie. U.S. Marshallene Charlie DuChamp og Ray Zancanelli tyr til uortodoks innsamling av rømte fanger. Med hjelp fra fanger som selv har rømt fra fengsel sporer de opp farlige forbrytere på frifot. Den pedofile tidligere skolerådgiveren Joe rømmer fra fengselet, og sporene fører teamet tilbake til skolen hvor han forgrep seg på seks barn.

  • 05.35 South Park (13)

   Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  • 18.00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (24)
  • 19.00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (25)
  • 20.00 The Rebound

   (The Rebound) Amerikansk romantisk komedie fra 2009. En gang i blant må man bare ha en 25-åring. Når forstadshusmoren Sandy oppdager sin manns sidesprang pakker hun både sysaker og unger og flytter til New York. 25 år gamle Aram er i mellomtiden selv blitt forlatt av sin franske kone etter bare 14 dager, og fortvilet takker han ja til å være barnevakt for Sandys barn. Men det er ikke bare barna som fanger Arams oppmerksomhet. Medvirkende:Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Kelly Gould, Art Garfunkel, John Schneider. Regi:Bart Freundlich.
   Les mer i filmbasen

  • 22.00 Sammensvergelsen

   Terningkast 4(Conspiracy Theory) Amerikansk thriller fra 1997. Den paranoide drosjesjåføren Jerry involverer den vakre og iherdige advokaten Alice i avsløringen av en mulig sammensvergelse. Da Jerry blir bortført, men klarer å stikke av, er Alice nødt til å ta ham på alvor. Advokaten og drosjesjåføren befinner seg med ett i en desperat kamp for å overleve. Medvirkende:Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart. Regi:Richard Donner. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.30 Ungkarskvinnen (2)

   (The Bachelorette) Amerikansk realityserie. Romantikk, rivalisering og kjærlighet. Andi Dorfman (27) trodde hun hadde funnet lykken med Juan Pablo i forrige sesong av «Ungkaren", men han viste seg å ikke være den rette. Hun lar ikke de dårlige erfaringene stoppe henne fra å prøve igjen, og setter karrieren på vent for å få en ny sjanse til å finne drømmemannen og ekte kjærlighet. To heldige menn får alenedater med Andi, mens 14 andre menn stripper for veldedighet.

  • 02.25 Storbritannias adoptivbarn (3)

   (15.000 Kids and Counting) Britisk dokumentarserie. Antall barn som trenger beskyttelse i Storbritannia er rekordhøyt. Både sosialarbeidere, fosterforeldre, biologiske foreldre og adoptivforeldre må ta vanskelige avgjørelser om fremtiden til noen av Storbritannias mest sårbare barn. Overgangen fra et velkjent fosterhjem til ukjente nye adoptivforeldre kan være skremmende. Men når virkeligheten går opp for dem, oppdager både adoptivforeldrene og barna mulighetene for å lære å elske og å passe inn i en familie som en gang var fremmede for hverandre. Og mye står på spill, mens de på hver sin side stiller det samme spørsmålet, «vil de like meg»?

  • 03.30 Devious Maids (11)

   (Devious Maids) Amerikansk dramaserie. Alejandro og Carmen har forskjellige meninger om hans nye forhold. Marisol nærmer seg sannheten, samtidig som Taylor og Michael blir mistenksomme på intensjonen hennes. Rosie rydder opp for Peri, og Philippe og Genevieve kommer nærmere hverandre, men Zoila tror ikke på at han har forandret seg.

  • 04.20 Lottery Ticket

   (Lottery Ticket) Amerikansk komedie fra 2010. Kevin Carson er en ung mann som bor i en fattig del av byen. Alt han drømmer om er å vinne nok til å komme seg vekk og få et bedre liv. Det er også alt naboene drømmer om. Men når han oppdager at han sitter på vinnerloddet, og det begynner å gå rykter om at en i nabolaget har vunnet penger, må han holde en veldig lav profil og holde hemmeligheten for seg selv i tre dager før han kan innkassere pengene. Medvirkende:Lil' Bow Wow, Keith David, Terry Crews, Brandon T. Jackson, Loretta Devine. Regi:Erik White.
   Les mer i filmbasen

  • 06.00 SLUTT

  TV Norge

  • 18.30 Top 20 Funniest (5)
  • 19.30 Camping på Öland (7)

   (Böda Camping) Svensk dokumentarserie. En gjeng med gutter fra Stockholm ankommer campingen og ser fram til en ferie de håper de sent vil glemme. Steffe har kommet på en glimrende idé om at det burde monteres koppholdere diverse steder på campingplassen. Han tar idéen sin videre med sjefen for campingplassen.

  • 20.30 America's Funniest Home Videos (42)

   (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

  • 21.00 America's Funniest Home Videos (43)

   (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

  • 21.30 Iron Man

   Terningkast 4(Iron Man) Amerikansk action fra 2008. Den lettere alkoholiserte milliardærplayboyen Tony Stark er et geni som lever av å finne opp våpen. Som administrerende direktør i Stark Industries, USAs største våpenleverandør, har Tony oppnådd kjendisstatus ved å beskytte amerikanske interesser over hele verden i flere tiår. Hans bekymringsløse liv forandrer seg brått når han blir tatt til fange i Afghanistan, hvor han for å unnslippe bygger det ultimate våpenet: en rustning som gjør ham til Iron Man. Medvirkende:Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges. Regi:Jon Favreau.
   Les mer i filmbasen

  • 23.50 Special Victims Unit (1)

   (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Teamet har ikke hørt noe fra Benson etter at hun ble bortført av William Lewis, og de går drastisk til verks for å finne ut hvor hun er før det er for sent. Senere finner etterforskerne en gutt forlatt midt på Times Square. Han tar dem med hjem, der de finner flere ofre innelåst i kjelleren. Medvirkende:Mariska Hargitay, Ice-T , Richard Belzer, Dann Florek, Kelli Giddish.

  • 00.45 Firewall

   Terningkast 3(Firewall) Amerikansk thriller fra 2006. Jack Stanfield får i løpet av minutter livet snudd på hodet. Som ekspert på datasikkerhet i en storbank blir han tvunget til å være muldvarp for nådeløse ranere med enorme gevinster i sikte. Hvis han ikke spiller på lag, blir familien hans drept. Medvirkende:Harrison Ford, Virginia Madsen, Carly Schroeder, Jimmy Bennett, Nikolaj Coster-Waldau. Regi:Richard Loncraine. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.45 CSI: Miami (13)

   (CSI: Miami, år 3) Amerikansk krimserie. En politimann blir drept under en rutinemessig trafikkontroll. Horatio og CSI: Miami-teamet må spore opp drapsmannen. Det eneste vitnet til mordet er en sivilist som satt på i bilen til politimannen. Han er nå savnet.

  • 03.40 V (5)

   (V) Amerikansk science fiction-serie. De Besøkende er utenomjordiske vesener som er kommet til verdens 29 største byer for å hjelpe menneskeheten. De blir møtt med frykt, nysgjerrighet og i noen tilfeller tilbedelse. Erica blir angrepet i sitt eget hjem og skjønner at hun er i livsfare. Etter at de Besøkende styrker sitt eget forsvar, må Resistansen rekruttere et nytt og farlig medlem til sin sak. Anna undrer seg over Chads motvilje mot å gjøre noe i forhold til diagnosen han fikk. Samtidig bekymrer Ryan seg over Vals noe unormale graviditet. Medvirkende:Scott Wolf, Morena Baccarin, Laura Vandervoort, Logan Huffman, Lourdes Benedicto.

  • 04.25 Gatwick (6)

   (Inside Gatwick) Britisk dokumentarserie. Vi er flue på veggen på Londons flyplass Gatwick, verdens mest travle flyplass med én rullebane. I det siste har Gatwick kjempet for å takle alt som går galt, men nå er det ny ledelse på flyplassen som har som mål å skape verdens beste flyplass.

  • 05.15 The Bridge (11)

   (The Bridge) Kanadisk dramaserie. Politimannen Frank Leo blir lei av all korrupsjonen og nedbemanningen i avdelingen og setter i gang en streik. Dermed setter han sin egen, og resten av divisjonens, karriere på spill. Serien er basert på tidligere sjef for Toronto-politiets fagforbund, Craig Bromell. Etter at en politimann blir drept i et angrep i veikanten, må Frank stoppe partneren som er ute etter hevn før han ødelegger både livet sitt og karrieren.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  • 18.00 I, Detective (107)
  • 18.30 LA Forensics (101)
  • 19.00 5 Ingredient Fix (404)
  • 19.30 Eat Street (421)
  • 20.00 Stafford Brothers (101)

   (Stafford Brothers) A reality series where we follow the lifestyle, entourage, relationships and success of Australia's most popular DJ's, The Stafford Brothers. In this season we follow the brothers as they embark on their biggest tour to date in the party capitals of Europe.

  • 20.30 Stafford Brothers (102)

   (Stafford Brothers) A reality series where we follow the lifestyle, entourage, relationships and success of Australia's most popular DJ's, The Stafford Brothers. In this season we follow the brothers as they embark on their biggest tour to date in the party capitals of Europe.

  • 21.00 Tori & Dean (508)

   (Tori & Dean) Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. «Me Tarzan, You Change.» We follow Tori Spelling and husband Dean McDermott in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. (Season 5 episode 8).

  • 22.00 Elements of Style (106)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Beauty Spots.» The beauty business may be getting bigger and bigger but smaller niche brands are increasingly finding a place in the pocketbooks of loyal customers. In this episode we take an international tour around some of the brightest beauty spots in the world.

  • 22.30 Pop Profiles (303)

   (Pop Profiles) This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles. We chart their career from the earliest performances to the time they were signed to a major label and their breakthrough single was released all the way through to today. New interviews with emerging pop acts, music journalists and record producers to add insight into the lives of these artists. This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles.

  • 23.00 New York Confession (104)

   (New York Confession) Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact New York has on its visitors. Join host Cindy Taylor as she hits New York's hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact New York has on its visitors.

  • 23.30 Get Out (132)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 00.00 World's Dumbest (204)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (107)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (101)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 New York Confession (104)

   (New York Confession) Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact New York has on its visitors. Join host Cindy Taylor as she hits New York's hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact New York has on its visitors.

  • 02.30 Get Out (132)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 03.00 5 Ingredient Fix (403)

   (5 Ingredient Fix) «Steak Frites Spin.» Claire Robinson puts her 5 ingredient spin on the classic Steak Frites. Hanger Steak gets fresh with a cherry sauce, and the frites get sweet, too. Add a tangy finishing touch with Crispy Goat Cheese Salad. (Season 4 episode 3).

  • 03.30 Eat Street (420)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Hur-Raj for Indian.» In Vancouver we get treated to Indian food fit for a Raj at Vij's. Next, we head to Dania Beach where the SFT Bistro truck has turned boring sandwiches into a thing of beauty. Then we stop the presses in New York City with the Bongo Bros, where authentic Cuban cuisine is making headlines with family recipes. (Season 4 episode 20).

  • 04.00 World's Dumbest (204)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (107)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (101)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  • 18.10 The Mindy project (9)
  • 18.40 How I Met Your Mother (17)
  • 19.10 How I Met Your Mother (18)
  • 19.45 Big Daddy

   Terningkast 3(Big Daddy) Amerikansk komedie fra 1999. Sonny har store deler av sitt liv unngått å ta all form for ansvar. Da kjæresten går fra ham til fordel for en mye eldre mann, bestemmer Sonny seg for å bevise at han faktisk er klar til å bli voksen. Han adopterer til og med fem år gamle Julian. Medvirkende:Joey Lauren Adams, Adam Sandler, Rob Schneider. Regi:Dennis Dugan.
   Les mer i filmbasen

  • 21.30 Man of the Year

   (Man of the Year) Amerikansk komedie fra 2006. Tom Dobbs er en komiker som har kommet seg til toppen ved å være ærlig og å si ting som de er. Han bestemmer seg for å stille til presidentvalg i USA for å kunne kjefte på staten, og utrolig nok vinner han. Medvirkende:Robin Williams, Christopher Walken, Laura Linney. Regi:Barry Levinson. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.50 Meet Joe Black

   Terningkast 2(Meet Joe Black) Amerikansk drama fra 1998. William Parish er eier av et internasjonalt mediekonglomerat, og er en rik og mektig mann. Han er fornøyd med livet, og har et godt forhold til sine to døtre. Men en kveld dukker det opp en mystisk ung mann ved navn Joe Black, som snur opp ned på Williams behagelige tilværelse. Det viser seg at den unge mannen er Døden selv, og han kommer med et helt spesielt tilbud til William. Medvirkende:Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber, Jeffrey Tambor. Regi:Martin Brest.
   Les mer i filmbasen

  • 03.15 Sex dager (5)

   (Sex dager) Norsk livsstilsprogram. I dette samlivsprogrammet møter vi to nye par hver uke som føler at gnisten har sluknet, og som har forpliktet seg til å ha sex hver dag i seks dager på rad for å få flammen til å blusse opp igjen. Programmet har som målsetning å føre par tettere sammen - bokstavelig talt. Når forelskelsen blomstrer og alt er nytt og spennende, pleier det ikke å være vanskelig å kaste klærne foran partneren. Mange erfarer imidlertid at sexlivet dabber av etter en stund. Økonomiske bekymringer, tidsklemma, barn, husarbeid og overtidsarbeid fører til at sengen er et sted for kollaps og ikke erotiske eskapader. Hege Kjønstad (40 år) og Atle Cederkvist (41 år) fra Maura traff hverandre på en fest for fem år siden. Atle falt for den rappkjefta Hege og Hege synes Atle var en veldig god samtalepartner. Etter en måned ble de sammen og knappe to år etterpå kom tvillingene. Tvillingene tar det meste av tiden deres, de har ikke så ofte barnevakt og krangler mye om husarbeidet. Sexlivet er fraværende, klarer de å hente frem lysten igjen? Ida Marie Bach (28) og Michael Sandbæk Johannessen (35) fra Rolvsøy har bodd sammen i ti år, og er forlovet. De har et berg-og-dalbane-forhold som har vært preget av sjalusi, dårlig kommunikasjon og tidvis nærmest ingen fysisk kontakt. Michael ønsker mer fysisk kontakt, mens Ida føler seg litt utilpass i egen kropp etter to fødsler. Ida har lenge prøvd å få Michael med seg i parterapi, og de oppsøker sex- og samlivsekspert Peder Kjøs. Klarer de begge å sette ord på problemene sine og finne tilbake til hverandre?

  • 04.10 7 Days of Sex (5)

   (7 Days of Sex) Amerikansk realityserie. Det er de små tingene som fører til store problem i de fleste forhold, men løsningen ligger ofte der folk glemmer å lete - på soverommet. I denne serien tar par i bruk en ny metode for å redde ekteskapet; syv dager med sex. Hver uke følger vi to par som sliter med problemer i ekteskapet og som håper at løsningen finnes under dyna. Det nygifte paret Bobby og Erica prøver å få sexlivet sitt tilbake, mens Eric skulle ønske at kona Dorothy brukte mer tid på soverommet og mindre tid på barna.

  • 04.50 The New Normal (17)

   (The New Normal) Amerikansk komiserie. Paret Bryan og David bor i Los Angeles og har alt de kan ønske seg. Bryan er en suksessfull TV-produsent, og ektemannen David er gynekolog. Dessuten er de veldig forelsket. Men de savner likevel en liten, men veldig viktig, brikke i den ellers så perfekte hverdagen; et barn. Bryans og Davids hvalp, Harvey Milkbone, bidrar til deres forståelse for foreldreskapet. Når de senere må ta ham med til veterinæren lærer de om både glede og uro. Medvirkende:Justin Bartha, Andrew Rannells, Georgia King, Nene Leakes, Ellen Barkin.

  • 05.10 The New Normal (18)

   (The New Normal) Amerikansk komiserie. Paret Bryan og David bor i Los Angeles og har alt de kan ønske seg. Bryan er en suksessfull TV-produsent, og ektemannen David er gynekolog. Dessuten er de veldig forelsket. Men de savner likevel en liten, men veldig viktig, brikke i den ellers så perfekte hverdagen; et barn. Det er Halloween og Bryan prøver å bestemme hva gjengen skal ha på seg. Men de er lei av at han kommanderer dem og legger egne planer for høytiden. Medvirkende:Justin Bartha, Andrew Rannells, Georgia King, Nene Leakes, Ellen Barkin.

  • 05.30 Mike & Molly (4)

   (Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Mike og Molly bestemmer seg for å prøve å få barn. Carl blir lei seg når han finner ut at Molly fortsatt tilbringer tid med Christina etter at de gjorde det slutt.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  • 18.00 Skjulte skatter (9)
  • 19.00 Auction Kings (9)
  • 19.30 Strip The City (3)

   (Strip the City) Dokumentarserie. Med hjelp av slående datagrafikk utforsker vi de geologiske, arkitektoniske og teknologiske fundamentene i noen av verdens største byer. «Venezia, den synkende byen.» (Sinking City - Venice.)

  • 20.30 Rise of the Machines (4)

   (Rise of the Machines) «Supertog.» (Super Train.) Italo AGV er et av verdens raskeste tog der det skjærer gjennom landsbygden i overveldende hastigheter. Bli kjent med ingeniørbragdene som ligger bak det 200 meter lange lyntoget.

  • 21.30 Amatøreksperimenter: De beste (1)

   (You Have Been Warned) (1.) Vi viser de 20 beste internettklippene med stunt og eksperimenter.

  • 22.30 Et magisk liv (1)

   (Dynamo: Magician Impossible) Dokumentar. (1.) Den britiske magikeren Dynamo svever på en spektakulær Matrix-måte, flytter skillet til ei jente på Miami Beach og gjør triks med rockelengenden Ian Brown.

  • 23.30 Elvemonstre: Spesial

   (River Monsters: Legend of Loch Ness) Jeremy Wade har satt seg fore å spore opp det kjente Loch Ness-monsteret. Reisen tar ham til og med til vulkanene på Island - men vil han lykkes der så mange andre har feilet?

  • 01.30 Weed Wars (1)

   (Weed Wars) Dokumetarserie. «Verdens største marihuanaapotek.» (World's Largest Medical Marijuana Dispensary.) Møt Steve DeAngelo og familien, som kjemper for å holde forretningen åpen til tross for kvelende skatteøkninger.

  • 02.30 Amatøreksperimenter (5)

   (You Have Been Warned) «Når naturen kaller.» (When Nature Calls.) Vi ser på de 20 beste YouTube-klippene med hjemmelagde stunts og eksperimenter, inkludert mannen fra New Zealand som går nærmere vulkaner enn noen annen.16+.

  • 03.30 Hvalkrigen (10)

   (Whale Wars) Dokumentarserie. «Det avgjørende slaget.» (Delivering the Final Blow.) Kaptein Paul Watsons mannskap nekter å trekke seg unna hvalfangerne. Og endelig, etter 30 år opplever Paul at hans livsverk betaler seg med den ultimate seieren.

  • 04.20 American Chopper: Senior vs junior (10)

   (American Chopper: Senior vs Junior) «Ricks nyheter.» (Rick's News.) Junior pusser opp Black Widow-sykkelen han hentet fra Senior, og OCC jobber på en sykkel for John Christner Trucking. Mikey får en personlig trener. Rick kunngjør forlovelsen.

  • 05.10 Car Warriors (10)

   (Car Warriors) Underholdningsserie. «Ikke sett før.» (Never Before Seen.) Vi ser tilbake på høydepunktene fra sesongen, og får et omfattende blikk bak kulissene i Car Warriors-verkstedet.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  • 18.00 How I Met Your Mother (2)
  • 18.30 Simpsons (4)
  • 19.00 Simpsons (5)
  • 19.30 Simpsons (6)
  • 20.00 How I Met Your Mother (3)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Stella får ikke tak i barnevakt, så gjengen møtes hjemme hos henne. Ted skryter av New Jersey, helt til han får vite at Stella vil at de skal flytte dit. Medvirkende:Cobi Smulders.

  • 20.30 How I Met Your Mother (4)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Mens Ted pakker sakene sine for å flytte til New Jersey sammen med Stella, oppdager han at gjengen egentlig hadde planlagt å stoppe ham. Medvirkende:Cobi Smulders.

  • 21.00 Numbnuts (1)

   (Numbnuts) Amerikansk realityserie. En morsom, adrenalinfylt stuntkonkurranse hvor to adrenalinelskende amatørstuntmenn velges fra internett for å konkurrere mot en av programmets tre stuntmestre. Klarer deltagerne å gjøre sitt eget stunt bedre enn mesteren, vinner de en pengepremie, heder og ære, samt avansement til finaleprogrammet! Stuntsyklist Mike og traktograveren Matt møter stuntmesterne til duell for å se hvem som utfører deres, nå forbedrede, stunt aller best. Hvem vinner pengene, og kan en av amatørene avansere til finalen?

  • 21.30 Numbnuts (2)

   (Numbnuts) Amerikansk realityserie. En morsom, adrenalinfylt stuntkonkurranse hvor to adrenalinelskende amatørstuntmenn velges fra internett for å konkurrere mot en av programmets tre stuntmestre. Klarer deltagerne å gjøre sitt eget stunt bedre enn mesteren, vinner de en pengepremie, heder og ære, samt avansement til finaleprogrammet! Kitefantast Randy og kayakeren Will møter stuntmesterne til duell for å se hvem som kan utføre deres, nå forbedrede, stunt aller best. Hvem vinner pengene, og kan amatørene avansere til finalen?

  • 22.00 Patrioten

   Terningkast 3(The Patriot) Amerikansk action fra 2000. 1770-tallet: Den amerikanske uavhengighetskrigen bryter ut, og gruppen Patriotene kjemper for å løsrive seg fra britene. Krigsveteranen Benjamin Martin vil leve et rolig liv denne gangen. Men så blir den ene sønnen hans drept av britene. Medvirkende:Mel Gibson, Heath Ledger, Chris Cooper. Regi:Roland Emmerich. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.55 Payback

   Terningkast 3(Payback) Amerikansk actionthriller fra 1999. Porter og kameraten Val har nettopp gjennomført et perfekt kupp mot den kinesiske mafiaen, og sluppet unna med 140.000 dollar. De to skurkene blir enige om å dele byttet, men så tar Val tre beslutninger som skal vise seg å bli skjebnesvangre. Først stjeler han Porters del av byttet. Deretter stikker han av med Porters kone, og snart bestemmer han seg for å ta Porter av dage. Porter gir seg derimot ikke så lett, og kommer snart tilbake «fra de døde". Han er nå langt fra vennlig innstilt mot den tidligere kameraten sin. Han vi ha pengene sine tilbake, han vil ha hevn, og han vil ha det nå! Medvirkende:Mel Gibson, Maria Bello, Deborah Kara Unger, Kris Kristofferson, Lucy Liu. Regi:Brian Helgeland. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.45 Cops Reloaded (13)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 03.20 Cops Reloaded (14)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 03.50 Cops (12)

   (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 04.20 Tattoosalongen (3)

   (Tattoo Salonen) Dansk livsstilsprogram. Radarparet Morten og Jonas er tilbake. Gjennom sesongen får de besøk av både kjente og ukjente kunder. Det er travlere enn noensinne i salongen, så derfor har Bianca blitt en del av teamet, som denne gangen består av Maria, Christian og Valentin. Morten og Jonas har mye til felles, spesielt i klesstilen. Derfor koordinerer de dagens antrekk hver morgen så de ikke risikerer å møte opp i samme klær. Pornomodellen Helene-Marie stikker innom, og jentene i salongen blir fascinert av hennes fremtredende attributter.

  • 05.10 Ice Road Truckers (3)

   (Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Sjåførene får nye utfordringer på tundraen flere hundre kilometer nord for polarsirkelen. De skal frakte viktige forsyninger på en vei av is over en tilfrosset elv, og videre et stykke over havet.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie