Atle Antonsen er stolt av sexklagene på «Gullfisken».

Tips oss 2400
(Dagbladet.no): Sceneshowet til Atle Antonsens kvasityske rockeband DDR ble for sterk kost for TV 2-seerne forrige helg. Bandets opptreden på «Gullfisken» omfattet omtrent like mange damelår og -rumper som deres video til den gamle Nena-låta «99 Luftballoons».

«Her ble vi servert halvnakne damer og erotisk lek!» klaget en seer med barn i huset til organisasjonen Barnevakten. TV 2, som også mottok reaksjoner fra sinte seere, var kjapt ute og beklaget.

- Vi gikk litt tettere på enn ønskelig, sa Marianne Røiseland, informasjonssjef i kanalen, til Dagbladet.

Atle Antonsen selv mener klagene på showet er et kompliment. Til NTB avfeier Antonsen i dag kritikken og sier han synes folk må legge barna sine tidligere.

- Den spekulative planen til plateselskapet Grappa slo an. Det ble dampende og erotisk, sier Antonsen i et intervju i forbindelse med det nye plateslippet til gruppa, som også omfatter Johan Golden og Berit Boman.

- For meg er det ikke hverdagslig å bli beskyldt for seksuell aktivitet på skjermen, så jeg tar det bare som et kompliment, sier komikeren.

Bandet begynte i 1998 med å framføre DDE-låter på liksomtysk. Siden har de utvidet reportoaret til også omfatte låter av blant andre Aqua, deLillos og Anita Skorgan.

Sampleplata «Das War Das» er bandets tredje utgivelse etter «Über Alles» fra 1998 og «Norwegische Superknüller» fra 2001. Skiva blir fulgt av turné.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.
I denne artikkelen