Ellevill Bieber-parade i Oslo

Se video av norske «beliebere» som prøver å lokke sangstjernen til Norge.

(Dagbladet): Justin Bieber (17) har med sanger som «Baby» og «Never Say Never» smeltet pikehjerter over hele verden.

Den unge stjernen har en hel hærskare av fans, såkalte «beliebere», bestående av flest jenter, men også gutter som har latt seg imponere av 17-åringens musikalske talent.

Og i dag samlet norske «beliebere» seg i Oslo for å delta i Justin Bieber-parade med håp om at det kan være med på å lokke stjernen til Norge.

Både gutter og jenter i alle aldre hadde møtt opp for å bidra til å rette stjernens blikk mot vårt lille land i nord.

Arrangørene bak paraden, Rikke Lillian Nesheim (14), Sandra Andersen (13) og Ann Cathrin Larsen (15), har tro på at en slik parade kan gi resultater.

POPULÆR: 17 år gamle Justin Bieber er en av verdens mest populære artister for øyeblikket. Foto: Dan Steinberg/AP Photo/Scanpix Vis mer

I Danmark har nemlig en lignende parade sørget for at Bieber tok turen innom landet.

Paraden, som gikk fra Eidsvolls Plass foran Stortinget og ned til Oslo City, var full av hylende, syngende «beliebere», som hadde navnet hans malt i panna, på klærne og på plakater.

Biebers favorittfarge lilla var overlegen i paraden.

Deltakerne danset og sang kjente Bieber-sanger som «Baby». I tillegg ble stjernens navn ropt jevnlig fra paraden, som hele tiden hadde en god og høylydt stemning.

Det ble uungåelig for Oslos bygåere å ikke få med seg paraden. Flere stoppet opp for å fotografere den enorme fanskaren.

LILLA: Justin Biebers favorittfarge var ledende i paraden. Foto: Han Derre Magnus Dorati Vis mer

- Vi elsker Justin Bieber! ropte deltakerne, mens de vinket og lo.

For de fleste av dem er det lite som kan måle seg med Bieber, og å få se eller møte ham kan forårsake både frierier, besvimelser, kyss og klemmer, ifølge dagens parade-deltakere.

Samme dag som paraden ble det også kåret en vinner av Justin Bieber-konkurransen, og det ble heldige Nia Fenger Hogedal som får møte sitt store idol.

OSLO CITY: Hele paraden endte inne på Oslo City. Foto: Han Derre Magnus Dorati Vis mer