GRUPPEKLEM: Morten Harket var det store overraskelsesmomentet da han entret scenen under «Billboard Awards» i natt mens stjernene Pitbull og Christina Aguilera framførte låta «Feel This Moment». Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
GRUPPEKLEM: Morten Harket var det store overraskelsesmomentet da han entret scenen under «Billboard Awards» i natt mens stjernene Pitbull og Christina Aguilera framførte låta «Feel This Moment». Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

- En fantastisk følelse

Morten Harket rocket scenen med superstjernene Christina Aguilera og Pitbull under «Billboard Awards» i natt.

(Dagbladet): - Låta lever sitt eget liv, vi kan ikke egentlig røre den, uttalte Morten Harket i et backstageintervju etter sin opptreden med stjernene under «Billboard Awards» i Las Vegas i natt.

Superstjernene Christina Aguilera og Pitbull framførte låta «Feel This Moment» som har lånt det legendariske synthriffet fra A-has monsterhit «Take on me» fra A-has første studioalbum «Hunting High and Low» som ble utgitt i 1985.

Midt under Pitbull og Aguileras framføring entret Morten Harket scenen og leverte et plettfritt «Take On Me»-refreng med sikker falsett - til stor jubel fra publikum.

Harket så ut til å storkose seg på scenen med nåtidas superstjerner, og det ble også en hjertelig gruppeklem de tre artistene imellom.

Elsket over hele verden - Riffet på «Take On Me» var det første jeg hørte av Magne (Furuholmen) og A-ha. Pål (Waaktaar) og Magne hadde allerede dannet et band, og jeg var på vei inn. Først hadde vi riffet, så laget vi resten av låta, sier Morten Harket.

Han legger ikke skjul på at han synes det er artig at låta fremdeles er elsket over hele verden, og han setter stor pris på at nåtidige superstjerner henter den fram og inviterer ham med.

- Det er en fantastisk følelse. Det reflekterer hvordan det var da vi startet opp. Vi relaterte oss til mange artister som vi så opp til. Slik går det i sykluser, sier Morten Harket og legger til:

- Men for all del, man fester seg til unge artister også. Jeg er i 50-åra, og jeg kan få kjempekick av veldig unge artister, sier Morten Harket.

Åtte priser Ifølge TV2 sto høydepunktene i kø under årets «Billboard Awards».

De kvinnelige artistene gjorde seg mest bemerket. Country-pop-dronninga Taylor Swift dro alene inn hele åtte priser under den prestisjetunge kåringa.

HOLDER SEG GODT: Falsetten satt som den skulle under refrenget på «Take on me» og den tidligere A-ha-frontfiguren Morten Harket leverte varene i Las Vegas i natt. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer