MØTES IGJEN: 16 år etter at Lorena Bobbitt kappet av penisen til ektemannen John Wayne Bobbitt, møtes de to i et intervju. Foto: SCANPIX
MØTES IGJEN: 16 år etter at Lorena Bobbitt kappet av penisen til ektemannen John Wayne Bobbitt, møtes de to i et intervju. Foto: SCANPIXVis mer

For 16 år siden kappet hun av penisen hans

Nå møtes de for et oppgjør.

|||(Dagbladet.no): Det var ikke få som krympet seg over historien om John Wayne Bobbitt som fikk penisen sin kappet av 23. juni 1993.

Lorena Bobbitt forsvarte det skjebnesvangre kuttet med at ektemannen hadde voldtatt henne, men begge to ble frikjent for handlingene sine.

Etter episoden fikk Bobbitt penisen sin sydd på igjen, noe som førte med seg en bølge av oppmerksomhet han ikke vegret seg for å surfe på - blant annet spilte han inn pornofilmen «John Wayne Bobbitt Uncut».

Det amerikanske tv-showet «The Insider» sender nå et intervju i tre deler der de to møtes for første gang på 16 år. I gårsdagens episode kom det ifølge Times fram at John Wayne Bobbitt fortsatt har sterke følelser for ekskona, til tross for hva som skjedde.

- Han legger fortsatt igjen beskjeder på svareren, og sender meg kort eller roser på Valentine's Day. Kanskje han fortsatt tror vi er gift, sier Lorena - som har gått tilbake til sitt opprinnelige etternavn Gallo.

I intervjuet kommer det ellers fram at Bobbitt vurderte å ta sitt eget liv da det gikk opp for ham at penisen hans var kuttet av. Etter episoden kjørte Lorena avgårde, og kastet den avskårne penisen ut av bilvinduet ved en åker. Den ble senere funnet og sydd på igjen.

Høydepunkter fra de to første intervjuepisodene kan du se her og her.