KASTER KLÆRNE: Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som bloggersken Fotballfrue, har kastet klærne for et bikinimerke. Foto: Rolf-Ørjan Høgset / Porto Br.
KASTER KLÆRNE: Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som bloggersken Fotballfrue, har kastet klærne for et bikinimerke. Foto: Rolf-Ørjan Høgset / Porto Br.Vis mer

Fotballfrue kaster klærne for bikinimerke

- Helt klart utenfor komfortsonen min.

(Dagbladet): Caroline Berg Eriksen (24), kjent som bloggersken Fotballfrue, kaster klærne for bikinimerke.

De lettkledde bildene er for bikinimerket Porto Br, som også «Paradise Hotel»-programlederen Triana Iglesias har frontet.

Berg Eriksen høstet sterk kritikk da hun la ut bikinibilder av seg selv i bikini på bloggen sin i fjor, men forteller at hun ønsket en utfordring.

-Jeg ønsket å gjøre dette fordi jeg liker en utfordring, og å prøve noe nytt. Dessuten liker jeg filosofien til Porto Br, og selvfølgelig kvaliteten og designet på bikiniene deres, sier hun til Dagbladet.
  - Hvorfor skal vi ikke? Filosofien Eriksen refererer til er «Dare it, wear it».

- Ja, hvorfor skal vi ikke? spør stor-bloggeren på hjemmesiden sin.

POSERER FOR BIKINIMERKE: Caroline Berg Eriksen, bloggersken som går under navnet Fotballfrue, har kastet klærne for bikinimerket Porto Br. Foto: Rolf-Ørjan Høgset / Porto Br. Vis mer

- Jeg er sikker på det er flere enn meg som har en bikini liggende hjemme, som stort sett kun brukes på ferie utenlands. Jeg har nemlig to av dette slaget, som jeg føler er for små for strendene i Norge, men ikke spør meg hvorfor det er sånn. Det er egentlig ganske tåpelig. Vi skal selvfølgelig kunne bruke de bikiniene vi vil, hvor vi vil, skriver hun.

Berg Eriksen ble også filmet av merket, i en video som hun la ut på bloggen sin. Hun forteller at hun var utenfor komfortsonen sin da hun kastet klærne.

- Videoen var helt klart hakket utenfor komfortsonen min. Bilder er noe helt annet enn en video, så det var uvant å både bli filmet i bikini, og å se seg selv på den måten, sier hun til Dagbladet.

Fikk kritikk Innlegget Fotballfrue skrev om bikinimote, har i skrivende stund 850 kommentarer, både positive og negative.

Denne gangen sier Eriksen at hun så langt kun har fått gode kommentarer om jobben hun har gjort som fronter av bikinimerket.

UTENFOR KOMFORTSONEN: Fotballfrue ble også filmet under photoshooten, og sier det var utenfor komfortsonen. - Det var uvant å bli filmet i bikini, sier hun. Foto: Rolf-Ørjan Høgset / Porto Br. Vis mer

- Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger, både under shooten og i etterkant.  Jeg er helt overveldet, sier hun.

- Kjempegøy Superbloggeren er kjent for å være opptatt av trening og kosthold, og for å være ivrig tilhenger av LCHF-dietten, som står for «low carb high fat».

Den lettkledde photoshooten er den første hun har gjort av slaget, og Fotballfrue er klar på at photoshooten fristet til mersmak.

- Helt klart. Det har vært en fin opplevelse, og det er kjempegøy å stå modell, sier hun.  

KASTER KLÆRNE: Det er første gang Fotballfrue kaster klærne for et bikinimerke. Foto: Rolf-Ørjan Høgset/ Porto Br. Vis mer
KJENDISMERKE: Bikinimerket Fotballfrue nå har kastet klærne for har tidligere også blitt frontet av Triana Iglesias. Foto: Rolf-Ørjan Høgset / Porto Br. Vis mer