Her knuser Ronaldo bilruta til Sara (17)

Hevder han ble forfulgt. Se video!

|||(Dagbladet.no): Det var på vei til Elton John-konsert med sin mor at det kokte over for superstjernen som for tiden ferierer i Lisboa, skriver Manchester Evening News.

Ronaldo skal ha sparket inn og knust bilruta hvor den 17-årige Sara Pardal satt, skriver Daily Telegraph.

Bilen Ronaldo og hans mor Dolores satt i ble fulgt av en mindre sølvgrå bil gjennom byens gater. Etter å ha parkert bilen skal fotballspilleren ha tatt kontakt for å be bilen slutte å forfølge dem.

Da de ikke ville flytte seg, skal Ronaldo ha knust sidevinduet så det sprutet glassplinter over den 17-årige studenten Sara Pardal i passasjersetet.

The Guardian skriver at jenta i følge rapporter skal ha fått behandling for mindre skader.

- Jeg angrer på hva jeg gjorde, men kan ikke love at det ikke vil skje igjen. Når min mor innblandes har jeg vanskelig for å beholde kontrollen, sier Ronaldo ifølge Manchester Evening News.

Ronaldo sier han sparket inn vinduet da Pardal ikke ville respektere hans ønske om å forsvinne.

MANGLER RUTE: Bilen Pardal satt i fikk knust sideruten på høyre side. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De har stått foran huset mitt i mange dager, spist yoghurt og holdt opp et kamera. Når det ble for kjedelig, skiftet de strategi. Men jeg lar ingen trakassere min mor, sier Ronaldo videre.

Etterforskes
Sara Pardal har anmeldt epsioden og skal ha forklart portugisisk politi at hun er en stor fan av fotballspilleren og derfor ønsket å få en autograf, ifølge Daily Telegraph.

Den portugisiske avisen 24 Horas hevder at 17-årige Pardal hadde følge med freelance-fotografen Hugo Martins, og at de hadde fulgt etter Ronaldo fra Ritz Hotell og tilbake til leiligheten hans i byen, skriver Daily Telegraph.

Ronaldo hevder også han ble tilbudt å kjøpe videoen.

- Jeg kunne aldri gått med på en slik avtale som det bare finnes et navn på: utpressing, sier Ronaldo ifølge avisen.

Fotballstjernen har nå overlatt den videre prosessen til sine advokater.

Cristiano Ronaldo presenteres som Real Madrid-spiller førstkommende mandag
.

- BLE SKADET: 17-årige Sara Pardal skal ha fått behandling for kuttskader etter møte med Cristiano Ronaldo. Foto: Stella Pictures Vis mer