Hylende «beliebers» brøt seg inn i Grand-resepsjonen

Politiet måtte ut å jage bort fansen. - For aggressive, skriver Bieber-danser.

(Dagbladet): Tidligere i kveld skrev Dagbladet at Justin Biebers dansere har ankommet Oslo og Grand Hotell.

Og de i overkant femti «belieberne» som hadde samlet seg utenfor hotellet på Karl Johan søndag, ventet ikke forgjeves. Noen av danserne tok nemlig turen ut og bort til Deli de Luca-butikken rett bortenfor, til fansens store begeistring.

Løp inn i resepsjonen Kaoset brøt imidlertid ikke ut før danserne vendte tilbake til hotellet. Flere «beliebers» så da sitt snitt til å følge etter dem inn, og brøt regelrett opp dørene og løp inn i resepsjonen.

Til slutt måtte hotellet ringe politiet.

- Vi har nettopp fått melding om at de løp inn, ja. De sto rett foran inngangsdøra og hindret øvrig ferdsel, og ble da bedt om å flytte seg over gata. I tillegg sa innsatsleder til dem at det ikke bodde noen der, men at det bare var noen dansere som var der, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Hilde Walsø, til Dagbladet.

- For aggressive Selv Biebers dansere ser ut til å mene at den norske Bieber-fansen er hakket for ivrige. En av danserne, Shaun Evarito, kaller dem i kveld for «for aggressive».

- Wow... Hadde mitt første offisielle møte med «belieberne» her i Norge. Whoa!!! Det er ekte der ute...#tooagresive, skriver han på Twitter i kveld.

MÅTTE RINGE POLITIET: Rundt femti såkalte «beliebers» hadde søndag samlet seg utenfor Grand Hotell i Oslo for å få et glimt av Biebers dansere, som ankom noen timer tidligere. Til slutt måtte hotellet ringe til politiet for å få fjernet fansen fra hotellet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Hjelpe oss! Kaoset er begynt! skriver en av de andre danserne, Johnny Erasme.

Foreløpig har ingen sett noe til Justin Bieber selv. Etter hva Dagbladet vet, skal Bieber og apparatet hans ankomme på ulike tidspunkter.

Fikk møte Bieber Det at hovedpersonen fortsatt ikke har vist seg, gjør ingenting for jentene Lisa Nilsson (20) og Rebekka Presteng (15). De to har stått utenfor Grand i flere timer, til tross for øsende regnvær.

- Vi synes det er spennende med danserne. Vi følger med på dem også, og da er det viktig å få møte dem, sier Presteng.

Hun var også på plass på Biebers konsert i Belgiaonsdag. 15-åringen hadde da også en såkalt «meet and greet»-billett, som gjorde at hun fikk møte sitt store idol ansikt til ansikt.

- Det var kjempemorsomt. Det gikk veldig fort, men det går bra, sier Presteng og viser fram et bilde av seg selv og Bieber.

HVOR ER JUSTIN?: Justin Bieber har selv ikke vist seg i Norge, men tidliger ei kveld ankom flere av hans dansere Grand Hotell i Oslo. Her er Bieber i Nederland tidligere i uka. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se hele intervjuet med «belieberne» øverst i saken!