Noen blir mildere med åra. Ikke Michael Krohn (47). Han synes verden er nådeløst fascistisk, og sier de rike kan puste lettet ut.

Folk ser på naturen, og synes det er fint. Vi legger en sukkerlake over alt sammen, og forskjønner det. Jeg ser bare det nådeløst fascistiske i det - for hvis man ser helt kaldt på det, så er det bare de sterke som spiser de svake, sier Michael Krohn.


Den levende rockelegenden er i verbalt toppslag, og drikker svart kaffe med den ene hånda, og rød Coca-Cola med den andre:

-  Så har man seg kanskje litt med hverandre, men det er bare for å skape nye avkom som vil spise eller bli spist. Det er mitt livssyn.

Krohn forklarer på inn- og utpust.

-  Sånn er det i pengesamfunnet også, og i barnehagen - men vi må hele tiden kjempe mot det for ikke å havne tilbake i jungelen. I utgangspunktet er vi helt fucked.

-  Det er ganske misantropisk, skyter fotografen inn.

-  Jeg kan ikke se annet enn at det er realisme. Alt det andre er bare makeup.

Michael Krohn er klar med en ny plate med bandet Easy Riders. Albumtittelen, «Oslo City Blues», viser til det å være fattig i et rikt land, og tekstene på plata handler om vinnere og tapere. Han har akkurat analysert en av låtene - «Tidløs», som beskriver naturen slik den er - sett med Krohns blikk. Han smiler bredt med smale øyne når han skal forklare hvordan plata som helhet vil kunne oppfattes:

-  De som er fattige kan riste på hodet, mens de som er rike kan puste lettet ut.

NOE FOR enhver, med andre ord. De som kan sin Raga Rockers, vil kjenne igjen Krohns galgenhumoristiske syn på en kynisk verden. De vil kanskje tenke på låter som «Noen å hate», «Ekspander eller dø» og «Når knokler blir til gelé». Disse ble imidlertid skrevet av en ung mann som kunne lene seg tungt på myten om opprørsk og desillusjonert ungdom. For en voksen mann på 47 år i Norge i 2007 er det en mer vrien oppgave å beskrive en følelse av underlegenhet, av lengsel etter trygghet og vemodig misunnelse. Og å gjøre det med troverdighet.

-  Sammenliknet med andre deler av verden, er ikke fattigdommen i Norge noe å snakke om, forklarer Krohn og fortsetter:

-  Men å være fattig i et land som er så rikt, det skaper en del problemer og vanskelige følelser, sier han.

Selv har han vært litt i begge leirer.

-  Som rockmusiker går inntektene veldig opp og ned. Jeg har valgt det sjøl. Nå har jeg det ganske bra, men det er klart at jeg har vært konfrontert med fattigdom noen ganger. Hadde jeg vært stinn av gryn, så hadde jeg sikkert ikke skrevet disse låtene. Skal du skrive, er du avhengig av å se en konflikt. Hadde jeg ikke opplevd det som konfliktfylt å leve, så hadde jeg ikke skrevet musikk.

KROHN HAR flere musikalske prosjekter gående. Easy Riders-plata blir etterfulgt av en Raga Rockers-plate seinere i år. Bandet går i studio til sommeren. En vanlig jobb har han innsett at han ikke kommer til å gro fast i.

-  Jeg har jobbet med alt, spør meg heller hva jeg ikke har gjort, utfordrer Krohn.

-  Har du kjørt truck?

-  Jeg har truckførerbeviset, jeg veit bare ikke hvor det ligger hen, sier Krohn og ler.

-  Hver gang jeg prøver å slutte med musikk, tyter det ut 10-12 nye låter som jeg har lyst til å gi ut, sier Krohn og fortsetter:

-  Det er en trøst å skrive låter. Jeg kommer meg litt bort fra det virkelige livet, og føler meg for en stakket stund ikke som en taper.

-  Taper?

-  Noen ganger føler jeg meg litt som en taper. Men ikke hver dag. Det å skrive hjelper, for det føler jeg er noe jeg kan sånn rimelig bra.

-  Hva blir du glad av?

-  Av å realisere meg sjøl. Av å skape ting og være kreativ, sier Krohn og venter litt før han skynder seg med på legge til:

-  Men også å være sammen med kjæresten og være på fest med kompiser. Alt som kan få meg til å glemme at livet er jævlig. Hæ, hæ, hæ.

Han oppsummerer:

-  I mangel av en dypere mening med livet så holder jeg fast i de håndfaste, hedonistiske tingene. Jeg tror ikke på Gud eller noe slikt. Selvfølgelig skulle jeg gjerne likt at du kunne spise deg mett en gang for alle, at du ble glad for all framtid. Men sånn er det ikke. Livet består av tomhet og depresjoner, og det nytter ikke med noe kunstig hjelp. Du må bare kjempe deg ut av det.

PÅ DETTE
tidspunktet i intervjuet begynner vi å sammenlikne «De fire store» i norsk rock - Raga Rockers, Dum Dum Boys, Jokke og deLillos. Føler han slektskap med sistnevnte tekstmessig?

-  Nei, han er blå. Jeg er mer depressiv og grå.

Vi prøver oss med Jokke i stedet.

-  Jeg er nok mørkere enn Jokke. Hans styrke var nærheten, mens jeg like godt kan skrive en låt om det fæle i naturen, skjønner du? Han var nede på gata, og beskrev det så utrolig godt og med en fantastisk tilstedeværelse. Det er nok også grunnen til at han har så stor appell, sier Krohn og drar litt på det før han legger til:

-  Men jeg er bare mørkere tekstmessig. Han hadde nok mer problemer enn meg. Han rusa seg fordi han ikke orka å forholde seg til verden utenfor, og delte døgnet opp i fire drikkeperioder sånn at det gikk i ett. Sånn har ikke jeg det, heldigvis. Jeg liker å drikke meg dritings med kompiser i helgene, men mandag til fredag er jeg helt streit. Og jeg liker det sånn.

Kjærlighet, død, framtidsangst og små blaff av lykke, er det han selv summerer opp som de gjentakende temaene. Tittelen på noen av låtene på denne plata røper at han fortsetter i samme retning: «Så sliten», «Du er en taper» og «Nå kommer straffen». Han avfeier at han er en melankoliker.

-  Å skrive om se på at det regner ute, at det er fint og trist med høstløv på bakken - det synes ikke jeg er noe interessant. Melankoli er overhodet ikke noe jeg forbinder med mitt forfatterskap. Jeg er mye mørkere, det er mer brutalt, sier Krohn som også er kunstmaler, og snakker mer i farger:

-  Jeg maler røde bilder, ikke blå.

Han unngår blånyanser i musikken, også.

-  Når jeg spiller akkorder på gitaren, så dropper jeg den strengen som bestemmer om det blir dur eller moll. Det er det som skaper Raga-soundet. I Easy Riders er det en som spiller tangenter, og jeg måtte be ham slutte å spille de tonene, sier Krohn og ler.

NORSK MUSIKK er etter hvert full av voksne menn, men Krohn er ikke som andre voksne. Han er fortsatt i utfordrerposisjon, og vokser tilsynelatende aldri fra det. Nå lager han musikk sammen med folk som kunne vært barna hans, og han må nok venne seg til at folk mer og mer kommer til å se opp til ham som rockens «grand old man». Det er en type sentimentalitet Krohn ikke er fortrolig med, og han gjør selvfølgelig sitt beste for å trekke ned forhåpningene.

-  Hvis noen ser opp til meg, blir de nok skuffa. Det er ikke noe mer høyverdig å skrive låter enn å skru på motorsykler. Det er bare noe vi gjør før vi venter på døden. Det er jo bare tidtrøyte, alt sammen, sier han og konkluderer:

-  Jeg er bare en bikkje: Jeg spiser, driter og sover.

 
Publisert torsdag 22.02.2007 kl. 12:04, oppdatert 13:18

Send inn spørsmål til nettmøtet her!

Akkurat nå sitter Michael Krohn og svarer på spørsmål.
Tittel:
Spørsmål:
Navn:
Epost:

Gammal..!?
  Rocknroll har ikke en dritt med alder å gjørra veit du Michael..!! (jfr intervju i Dagbla`) Man er den man ér uansett alder, og egt burde man gjort som grekerne;kun feira navnedag.. Men som vi veit så skjønner man litt mer med åra,og du veit jo så inderlig godt åssen rock skal låte! Detta kan du! Stå på ,ses iaften! Morty ;-)
  Innsendt av: Morty Andersen
Takker og bukker for alle innsendte spørsmål, men nå er tida ute. Håper vi sees utover året på konsert. Take care!

Hilsen Michael

Michael
 

Hei Sjef
  Vil først si at jeg er stor fan av Raga Rockers!! Jeg har sett dere live en del ganger, men en konsert pekte seg ut. Kalvøyafestivalen, det året Faith no more også var der. Blant store stjerner gjorde dere den beste konserten!!

  Så mitt spørsmål:
  Blir det mye "zynt" på den nye plata? Synes dere bør riste av dere sånt fjas og gi oss det vi vil ha. God norsk rock fra levra..

  Fan fra Stavanger
  Innsendt av: Paul Løland
Tror den neste Raga skiva kommer til å overraske. Det blir ikke så mye rett fram Rock n roll. Mere tyngre saker.

Michael
 

konsert trondheim
  heisan kommer du til trondheim med bandet ditt.knall musikk
  Innsendt av: michael ramone
Håper å komme dit også.

Michael
 

jokke
  hva synes du er den feteste sangen til jokke?? hører du på jokke??
  Innsendt av: pelle
Synes han har mange bra, men Nå kommer vinteren og Paranoid er mine favoritter.

Michael
 

Statsminister M. Krohn
  Hvis du var statsminister, hva kan gjøres for å dempe de rikes sult og styrke de svakes våpen?
  Innsendt av: Jan Husevåg
Har ingen svar på det.

Michael
 

Tøff
  Hei!

  Har alltid likt tekstene og humoren din. Håper jeg treffer deg ute en gang, så skal jeg spandere en øll på deg! Ha det fett!
  Innsendt av: Peter
Den er god!

Michael
 

Stavanger
  Hei og takk for nok et glimrende album!
  Jeg hørte rykter om at Easy Riders skulle spille i Stavanger i fjor, men at konserten ble utsatt. Er det satt opp nytt tidspunkt?
  Blir det turné i forbindelse med det nye albumet til Raga?
  Er klar for mye mer!
  Innsendt av: Ole og Ali
Raga må vente litt, men Easy Riders håper å spille mange festivaler til sommeren.

Michael
 


  Hei

  Jeg har ikke noe spørsmål, vil bare si at jeg har hørt på deg og Raga Rockers i mange år nå, og musikken din/ deres er sinnsykt bra. Jeg synes du /dere tar opp en del viktige ting som mange andre ikke vil, tørr, eller ikke bryr seg om å ta opp. Stå på!
  Innsendt av: Mats Harald
Takk for det!

Michael
 

Hei!
  Har du noen gang tenkt på å dra til andre land og hjelpe folk som har det verre enn deg? Det finnes nok mange mennesker i Norge som kunne trenge litt hjelp og. Realisme som din er ok, men ganske passiv, på en måte. Mens du lever bikkje livet ditt kunne du prøve og gi av deg selv? Håper du finner mening! Stor klem fra en gammel fan!
  Innsendt av: Nina
Enig i det du sier. Man får gjøre så godt man kan.

Michael
 

17 MAI KONSERT
  17 Mai konserten deres var ikke vært penga. måtte vente 2 timer på dere for å høre 42 minutter når billeten kosta nesten 400 spenn. Vært Raga fan i 22 år, men ikke nå lengre. Betaler du 400 spenn så forventer man at et band spiller over 1 time i hvertfall.-
  MØKKABAND, OG DU TRENGER Å HØRE DET.

  Innsendt av: Bendik
Vi pleier å spille en time og jeg tror ikke det stemmer at billetten kosta 400. Synd å høre at du opplevde det slik.

Michael
 

skambank
  Hei Michael!
  Er du redd for å få bank når du spiller på Vestlandet?
  Innsendt av: Arvid H.
Har jeg noen grunn til det?

Michael
 

Liker du black metal?
  Jeg har merka at mange som liker black black metal (Emperor, Darkthrone), også liker Raga Rockers. Noen synspunkter på det?


  Innsendt av: Basse
Har ikke noe mot det, men det blir litt for heftig for en gammal kæll som meg.

Michael
 

nordover?
  Hei (evig)unge Krohn:)
  Har du planer om å gjeste nord-norge med easy riders eller raga iløpet av året????.
  Var en helt konge konsert raga hadde i kabelvåg for en liiiten evighet siden!(2005). Jeg hadde big time fun, både under konserten og ut i den nye dagen:)
  Ha en helvettes fin dag kompis!
  Innsendt av: Stian
Liker meg godt i Nord-Norge og kommer sikkert til å spille der igjen.

Michael
 

plutselig i media?
  du er ikke akkurat kjent for å være en veldig offentlig person. i løpet a hele Raga perioden har det jo nesten ikke vert et intervju.
  men nå i det siste har du plutselig blitt mer med på å la deg intervjue. hva har forandra seg??

  (kommer på konserten på fredag, håper bandet er i 'goform'!)
  Innsendt av: Bjørn Bang
Folk får ikke vite om platene jeg gir ut hvis jeg ikke er i media.

Michael
 

yes da!
  Jeg ser opp til deg, og jeg er faen ikke skuffa! langt ifra!
  Innsendt av: Ikke faen!
Som forfatteren Charles Bukowski en gang sa: "Det er mulig å elske mennesker, så lenge du ikke kjenner dem for godt."...

Michael
 

???
  Hva er det aller kjipeste og det aller beste du har opplevd, og har det blitt noen låter ut av det?
  Innsendt av: H.T.
Det beste er å være forelsket. Det verste er når den du elsker elsker en annen. Har blitt en del låter ut av det...

Michael
 

Framtida og fortida-
  Hei Michael! Hvordan tenker du på framtida? Eksisterer den for deg, eller syns du det er bedre å forholde seg til et "nu"? Hva med fortida? Bruker du den i nåtida hvis du ser bort fra erfaringer? Misforstå meg rett :) Keep going!
  Innsendt av: Silo Mirakel
Tror det verste, men håper på det beste.

Michael
 

forbilder
  har fulgt deg og ditt siden Lyset kom på. har du noen forbilder når du skriver og lager musikk? hører du Krohnmusikk hos andre artister. eller er en egen stil avhengig av at man isolerer seg rent kreativt?
  Innsendt av: Martin
Bygger alltid på en tradisjon når man lager låter. Tror ikke man kan isolere seg. Man blir inspirert av det man digger selv og blir farget av det.

Michael
 

Mørkt
  Blir du ofte stoppet på gata og spurt om jesus? Har du noe preferanser til metal? Således mørk metal.
  Innsendt av: Magger
Digga Sabbath og Purple da jeg var ung, men følger ikke noe særlig med på metal lenger.

Michael
 

Hei Michael
  Hei du, lurer på et par ting:
  - Blir det ny Raga konsert neste jul? Den siste var fryktlig kort forresten. Mange godbiter utelatt.
  - Blir det ny Raga plate på noe tidspunkt? (Evt Kjøtt?)
  - Jeg sammenlikner (som journalisten) litt med Jokke (RIP), en av gutta på gølvet, bare at utrykket er råere. Hvem vil du sammenlikne deg med? Det sier artikkelen ingenting om.
  - Følte vel at Raga var noe mer tungtveiende og aggresivt en Easy Riders (forrige plate) Hvordan er utrykket deres nå? Jeg kjøpern uansett selvsagt.
  -Til slutt; hva er din favoritt Raga sang? (least worst of..)
  Innsendt av: Geir
Mange spørsmål her. Kommer til å prøve å la julekonsertene være litt for spesielt interesserte som ikke bare vil høre greatest hits. Ny Raga til høsten. Føler at noe av forskjellen mellom meg og Jokke er at han skriver mer om hva han gjør, mens jeg skriver hva jeg tenker(?). Easy Riders skiva er som den forrige, bare bedre. Favoritt Raga låt: ingen spesielle.

Michael
 

Turne
  Hvor finner jeg hvor du skal på turne?

  Ps. Du er en stor poet!
  Innsendt av: Gåsa
Pilot booking har hjemmesider med informasjon.

Michael
 

volvo
  Har du fortsatt volvo`n din med AR skilter?
  Innsendt av: per
Har toyota nå. Volvoen gikk ut på dato

Michael
 

Hva hører du på?
  Hei Kong Krohn.

  Hvilken musikk hører du på?
  Innsendt av: Andreas
Nå om dagen går det mest i funk. Hører på det meste bortsett fra country og techno.

Michael
 

Når knoklene .... til gele
  Hva synger du egentlig i denne sangen? Det høres ikke ut som "Når knoklene blir til gele".
  Innsendt av: TBone
Den tittelen er ment som et bilde på ekstase.

Michael
 

Bikkje som vil ule, men?
  Hei Krohn, er stor fan av dine låter og det du sier i dette intervjuet. Gjenkjenner min egen tankegang.....og jeg gir meg heller ikke i an alder av 37 år...for gammel?.. haha.

  Men som du også sier det så hadde vært godt å få tankene ut, eller ned på papir. Hvis man som meg sier høyt noe slikt som du sier i dagens intervju i dagens samfunn blir en bare sett på som negativ etc. Så jeg føler jeg har lyst til å skrive ut det jeg har inne i meg men jeg kommer liksom ikke i gang. Har skummet igjennom noen web sider med "lær og skriv dikt etc.tips" men faller fort ut. Har du noen triks/tips for å komme i gang og få ut "de svarte demonene" ned på papir.....som sang tekster eller dikt?

  Håper det blir lenge til du gir deg med å spre dine tekster.

  Takk.
  Innsendt av: kjøter
Skriv ned alt du tenker på og rediger det etterpå.

Michael
 

Servoskudd
  Har du fått med deg at Oslo-duoen Servoskudd spiller sin versjon av "Invitasjon" på konsertene deres? I så fall hva synes du? Er det greit eller irriterende?
  Innsendt av: espen
Har ikke fått med meg det, men tar det som et kompliment.

Michael
 

Michael Krohnsgate
  Er Michael Krohns gate i Bergen (Gyldenpris) oppkalt etter deg.....????

  Kunne passet ganske godt, ettersom det er bergens mest undersolte, skitne og industrielle gate..
  Innsendt av: JK
Oppkalt etter en av mine forfedre. Jeg stammer fra gammel bergensk kjøpmannsslekt. Eplet har med andre ord falt ganske langt fra stammen...

Michael
 

En rockepoets forbannelse
  En rockepoet som deg sitter jo i et formidabelt personlighetsparadox. For å skrive låter med mening må man ha det tilstrekkelig jævlig for å ha noe å si, for det er bare det som gjør deg lykkelig, men blir du for lykkelig så ender man opp med å skrive selvforherligende lykkelåter (for sinnstilstanden påvirker jo hva slags låter man lager)

  En rockepoets største fiende er å være fornøyd, for i tilfredshet finnes ingen inspirasjon. Hvoran klarer du å unngå tilfredshetshelvetet? Du har penger, kjæreste, bil, mat og alt du egentlig trenger. Må du stjele elendighet fra alle dem som sliter eller klarer du å irritere deg tilstrekkelig over dine egne privilegier (som følger ved å bo i Norge) til å lage låter som knuser midelklasseskaller?
  Innsendt av: Einar
Du er inne på noe der, men det er ikke alltid sinnsstemningen stemmer overens med det ytre. Lidelse følger livet som en skygge uansett, så det er alltid noe å skrive om.

Michael
 

På kartet...
  Er det artig å dele navn med en av de styggeste gatene i Bergen?
  Innsendt av: xtatic
Enig i at den gata er stygg. Ble skikkelig skuffa første gang jeg så den. Hadde venta meg en fet aveny.

Michael
 

Jokke
  Stemmer det at Jokke skyldte deg 50 kroner og kjøpte seg en pils på pub. Og du sa "Jokke du er en mann uten verdighet", ok sier Jokke "men du er en mann uten øl". Har hørt denne historien mange ganger, og tenkte at jeg skulle få vite om dette er sant eller ikke.
  Innsendt av: Morten Magic
Sann historie.

Michael
 

Kroa i Bø
  Blir det noko spelling på Kroa i Bø etterhvert. Det har vore moro og høyrt dere der.

  Det skal bli bra og høyre plata di:)

  Har forresten tatt nokre øl med deg ein gong. Det var hos Jan R L i Nittedal da han og Aslaug bodde der.

  Lykke til med plata og livet
  Innsendt av: Torbjørn Dyrland
Spiller gjerne der hvis de vil ha oss.

Michael
 

kunst
  Hvor og når skal du stille ut bilder?
  Innsendt av: Benny Bytting
Prøver å få til noe til høsten på mitt faste sted, Galleri Jan Graff. Som du også kan sjekke ut på nettet hvis du vil.

Michael
 

Bilder
  Hvor mye tar du for maleriene dine?

  Må også legge til at du er den største innen norsk musikk!

  Living legend
  Innsendt av: F.D.P
Fra noen tusenlapper og oppover...

Michael
 

Åssen går det med
  Tore Berg?

  Speller'n gittar ennå?
  Innsendt av: Joachim
Har ikke sett han på en stund, men jeg tror han har det bra.

Michael
 

Kong Michael den første!

  Leser du noe skjønnlitteratur? Og i så fall: er det noen du liker (gamle eller nye)?


  Innsendt av: John
Leste noe Kurt Vonnegut her sist. Han har morsomme ideer. Ellers synes jeg John Steinbeck skriver jævlig bra. Liker egentlig best å lese biografier og oppslagsverk.

Michael
 

Jokke og Michael?
  Hvordan var egentlig forholdet mellom deg og jokke?

  Selv tror jeg et sammarbeid mellom dere kunne blitt fantastisk! tror du?

  P.S Du rocker!
  Innsendt av: Lòver
Kjente jo Jokke, men hadde tendenser til å krangle litt med han selv om jeg likte han. Tror ikke vi kunne spilt i band sammen, men morsom tanke!

Michael
 

kong krohn!
  du er hardtkokt! norsk rocks Bogart? uansett er jeg sikker på at ER holder krohnkvalitet, og jeg gleder meg til å høre. . .
  Innsendt av: are
Er from som et lam på privaten. Når det gjelder Easy Riders garanterer jeg for kvaliteten.

Michael
 

Klaus Rifbjerg
  Har du lest Klaus Rifbjerg? Opplever du i tilfelle gjenkjennelse i innhold/stemning mellom hans tekster, særlig diktene, og dine?
  Innsendt av: Carola
Kjenner ikke til vedkommende. Burde jeg det?

Michael
 

Intervju
  Hva er det dummeste spørsmålet du noensinne har blitt stilt i en intervjusituasjon (med unntak av dette spørsmålet, selvsagt)?

  Ellers håper jeg at du fortsetter å være en stemme i et samfunn som bare blir mer og mer overflatisk og kaldt.
  Innsendt av: Jonas
Om hvordan jeg skrev Kokken Tor

Michael
 

Storhetstid på 80-tallet
  Føler du noen ganger at tida har løpt fra deg?
  Innsendt av: Pål
Både og. Gjør den ikke det for alle?

Michael
 

rist
  Herr Rockelegende

  Du var vel ikke en av de gutta som tilbrakte tunge dager i bomberommet under Røa Bibliotek, og som livet fikk en knekk for da det kom kjetting på rista?

  vennlig hilsen Full Fres
  Innsendt av: Full Fres
Du mener hybelen til Berg? Synes å huske den i det fjerne...

Michael
 

Halla mann
  Fantastisk fet musikk.
  Men tror du alle er bikkjer, som bare spiser, driter og sover? Mener du andre mennesker har andre oppgaver/andre levemåter som gjør dem til noe mer enn bikkjer, eller er det bare illusjoner og blindhet som gjør at mange tror de er noe mer?

  Til slutt, mener du det er noe negativt i det å bare være en bikkje, eller er det verre å henge seg opp i en liten del av intervjuet og bare spørre deg om det?

  Uansett, fortsett med kjempemusikk, har vært stor fan i mange år, lærte av far.
  Innsendt av: Øyvind
Snakka om meg selv når jeg sa det, men ved nærmere ettertanke så synes jeg at de fleste jeg kjenner også er bikkjer. Kjenner også noen som minner om katter...

Michael
 

Når skal du bli voksen?
  Når skal du bli voksen, Michael?
  Hilsen din gamle folkehøyskolelærer og trofaste fan
  Innsendt av: Per Ove
Er det barnslig av godt voksne å fremdeles være hekta på musikk? Bortsett fra det så prøver jeg så godt jeg kan. Klem fra Michael

Michael
 

ang. Raga
  Hei!
  Når sånn circa vil nye Raga Rockers plata komme ut? Og vil dere da spille litt konserter?
  Innsendt av: Jan Banan
Håper å få den ut i september. Da blir det gigs i de store byene.

Michael
 

anmeldelse ??
  Hei Michael, hva synes du om anmeldelsen av den nye Easy Riders plata i dagbladet ? Han er jo skikkelig på bærtur!
  Innsendt av: johan
Få ting irriterer meg mer enn inkompetente folk med makt og innflytelse.

Michael
 

ankel'n
  "Jeg hadde skikkelig vondt i ankel'n" ... hvor kom den setningen fra?
  Innsendt av: Fredrik på Tøyen
Var på en fest hvor noen slapp meg i gulvet. Ankelen hovnet opp. Gjorde vondt et par tre dager.

Michael
 

dop
  hender det att du spiller trommer enda


  Innsendt av: kim wild Neperud
Har et trommesett som står pakka ned i en kjeller. Håper å kunne spille litt etter hvert igjen i et tungrockband eller et straight coverband. Vi får se...

Michael