4 porsjoner.

4 porsjoner:
250 g kyllingfilet - ferdig stekt og i terninger
1 ss revet sitronskall
revet skall av 1 lime
1 ss god olivenolje
1 boks hermetiske kikerter - godt avrente
1 bunt vårløk
4 tomater - skåret i grove biter
½ potte frisk koriander - grovhakket
1 rød chili uten frø og hinner - finhakket
kjøtt av 2 avocado
salt og nykvernet pepper etter smak
4 blader radicchio rosso salat

Dagens mattips

Her finner du oppskriften som står på baksiden av Dagbladets papirutgave. Alle oppskriftene er samlet i arkivet vårt.

Ser du etter Andreas Viestads faste spalte «Det beste jeg vet»? Den finner du her!

Flere oppskrifter:


Dressing:
2 dl yoghurt naturell
1 ss honning
saften av ½ sitron
salt og pepper etter smak


• Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til salaten i en stor bolle og smak til med salt og pepper. Bland sammen dressingen og smak til.

Server kyllingsalaten med godt brød og dressingen.
 

Les også