4 porsjoner.

4 porsjoner:

Dagens mattips

Her finner du oppskriften som står på baksiden av Dagbladets papirutgave. Alle oppskriftene er samlet i arkivet vårt.

Ser du etter Andreas Viestads faste spalte «Det beste jeg vet»? Den finner du her!

Flere oppskrifter:

Emneord



500 g finnbiff
150 g bacon
250 g frisk sjampinjong
2 ss smør til steking
2 dl vann
3 dl seterrømme
1 dl melk
3 skive ekte geitost
5 stk. knuste einebær
½ ts tørket timian
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du:


Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.

Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter.

Smak til med salt og pepper.

Server med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.
 

Les også