Gammelt og nytt: Det siktes mot stjernene på gjenåpnede Bagatelle, men det mangler litt før restauranten kan stille seg helt øverst på pallen.
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
Gammelt og nytt: Det siktes mot stjernene på gjenåpnede Bagatelle, men det mangler litt før restauranten kan stille seg helt øverst på pallen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Bare nesten

Klarer «nye» Bagatelle seg uten stjernekokk Eyvind Hellstrøm?

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet fornyes automatisk, og løper til du sier opp.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn