Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Mord på menyen: Når livet gir deg hane og burgunder, lag coq au vin

Rapport fra den beinharde hanekampen i Oslos restaurant- verden. Les mer

Det fineste på kua henger bak

Indrefilet smaker lite sammenliknet med oksehale. Les mer

Kjøtt, grønt og varme steiner: Slik har du neppe laget mat før

Men går du langt nok tilbake i tid, laget alle mat på denne måten. Les mer

På høy tid å bite i gresset

Høybakt piggvar, søt avskjed med livet på landet. Les mer

Mest kommentert

Sommerens beste iskrem - med eller uten maskin

- Bondelivet er hardt, men belønningen er søt. Les mer

Nød lærer sulten italiener å lage pattegris

Fattigmannsmåten gir noe av den samme sødmen. Les mer

Lassi - en trofast følgesvenn for varme sommerdager

Sunt og godt, ikke rart lassi er noe av det beste Andreas Viestad vet. Les mer

Alle liker brissel, men ikke alle vet det

Mystisk, myk - og langt billigere i Norge enn i Frankrike. Les mer

Viestad:Yndlingssmaken min er rosa

Å leve lykkelig med reker, majones, loff og sitron. Les mer

Det norskeste som finnes: Smaken av brødskive

Slik lager du hjemmelaget is med ristet brød. Les mer

Vilt på tallerkenen

Det er godt når knopper springer Les mer

- Alt du trenger å gjøre er å kle av dem og nyte

Asparges kler det når du kler av dem. Les mer

Gi rynkete gamle grønnsaker nytt liv

Juicepressen er som paracet for hjemmekokkens hodepine. Les mer

Viestad: Når jeg er i Roma, gjør jeg som romerne. Jeg spiser tistler

Artisjokkhjertet får livet til å smake søtere. Les mer

Hvis du skal sette halen på grisen, havner du lett i Bærum

Ikke noen del av grisen er så full av smak. Les mer

Stjernekokkene raser over den nye Michelin-guiden

- Påstår at de skal gjøre noe nytt. Les mer

Når hun inviterer på romantisk middag og han vil bidra

Sensuelt og sexy uten å påstå å være det. Les mer

Så enkelt er det å invitere til peruansk middag hjemme

Viestad utforsker ceviche i Lima. Her er oppskriftene. Les mer

Ekte julepresanger er spiselige, mener Viestad

- Bytt ut butikkmaset med kosetimer på kjøkkenet. Les mer

Forbudte følelser

Lev litt: Spis en kanelbolle. Les mer

Gyllen treenighet

Bladenes død er mer enn bare forfall. Les mer

Søt, men umulig

Helena fra Troja høstet mer enn bare skjønnhet. Les mer

Voksesmerter

Siste sladder fra åkeren Les mer

Sommerens søteste

Mye frys og mye varme. Les mer

Maursommer

Du er aldri for liten til å hjelpe til med å lage mat Les mer

Millionær for en dag

Så mange hadde jeg, så mange fikk jeg igjen. Les mer

Brent av sommeren

Rabarbra er dessertens ugress. Les mer

Ferska!

Nå er gode råd billige. Les mer

VINANMELDELSER


  • Badiola 2005
  • Rietine Chianti Classico 2006
  • Niederhäuser Rosenberg Riesling Spätlese Trocken 2005
  • Steeger St.Jost Riesling Spätlese Trocken 2006
  • La Campana Brunello di Montalcino 2001
  • Krug Grande Cuvée Brut
  • Rojo Cabernet Sauvignon
  • Marqués de Monistrol Cab-Temp 2004
Les flere fra samme slipp

VINSØK

ROBINSON & FREDAG