Franske følelser:  Å entre Andreas Viestads grillrestaurant, gir en umiddelbar følelse av å komme til Paris. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
Franske følelser: Å entre Andreas Viestads grillrestaurant, gir en umiddelbar følelse av å komme til Paris. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADETVis mer

Grillgodis på Bislett

Dagbladets matspaltist Andreas Viestad har suksess med sin første restaurant. Er den fortjent?

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet fornyes automatisk, og løper til du sier opp.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn