Kvalitet på olivenoljen: Andreas Viestad skriver om kvalitet på olivenolje, samtidig får du oppskrifter. Som en oppskrift på sprøstekt kveite med sprøstekt oliven og kapers.
Kvalitet på olivenoljen: Andreas Viestad skriver om kvalitet på olivenolje, samtidig får du oppskrifter. Som en oppskrift på sprøstekt kveite med sprøstekt oliven og kapers.Vis mer

Seks av fjorten olivenoljer var svindel i Mattilsynets undersøkelse. Dette bør du se opp for

Billig olje – stort sett dårlig olivenolje, men også annen olje – blir importert, farget og pakket om. Og produktet blir solgt videre som extra vergine di oliva.


Prøv Dagbladet Pluss en måned for 1 krone

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn