Fastfood på indisk: 12 retter på 20 minutter, slik foregår lunsjen på Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi. De serverer mat fra Andhra Pradesh, sørøst i India. Foto: Mette Randem
Fastfood på indisk: 12 retter på 20 minutter, slik foregår lunsjen på Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi. De serverer mat fra Andhra Pradesh, sørøst i India. Foto: Mette RandemVis mer

Viestad var i India og smakte på tolv retter. To av dem tok han med seg hjem

Slik lager du sprøstekt fisk med chili og lime, og youghurtblandingen Raita.


Prøv Dagbladet Pluss en måned for 1 krone

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn