Se hva healer Knut Sørli svarte om åndeutdrivelse.

(Dagbladet): Knut Sørli er kjent fra TVNorge programmet «Åndenes Makt», og er healer og åndeutdriver.

Han tilbyr blant annet såkalt husrens, der han renser hus for ånder. For 3000 kroner garanterer han et åndefritt hus.

Han møter Dagbladets lesere til nettmøte klokka 14.00.

Send inn dine spørsmål til Sørli nederst i saken.

- Ånder har vi alltid rundt oss. De som går igjen, har ikke skjønt at de er døde, eller de har noe de vil fortelle. Dermed lager de ubehag i et hus, ved å leke seg med elektriske apparater, flytte på møbler eller skape kald trekk. Folk kan også bli syke, ikke fordi åndene vil det, men fordi åndene påfører sin smerte på menneskene, sier Sørli.

Renser hus
I dag skriver Dagbladet om Bærum sykehus, som tilkalte en klarsynt åndeutdriver for å rense en avdeling på sosialmedisinsk klinikk på gamle Blakstad. Flere av beboerne på avdelingen for rusmisbrukere har klaget på mystiske ting og dårlige energier.

Dette er noe som også Knut Sørli utfører.

Han mener at åndene ikke er farlige, men at de ofte er frustrerte.

- Du kan jo tenke deg selv, hvis noen plutselig flytter inn i huset ditt, flytter på møblene dine og overser deg fullstendig.

Én til to prosent hjemsøkt
- Slik opplever åndene det, når de ikke har skjønt at de selv er døde. Jeg hjelper dem til å innse det og gå over på den andre siden, sier han.

Sørli beskriver en husrens slik:

- Jeg prøver å få kontakt med åndene, for å få vite hvem de er og hvorfor de går igjen. Deretter fører jeg dem over på den andre siden. Konkret Det kan ta alt fra en time til en hel dag, fordi åndene ofte kan være litt redde. De vet ikke hva som skal skje, sier healeren, som også maner til å bruke sunn fornuft i kontakt med ånder.

- Interessen for dette har skutt i været de siste årene, og det er veldig bra. Men man skal ikke mane fram ånder, slik noen gjør med ouija-brett og lignende. Dersom en ånd kommer av seg selv er det greit, men man skal ikke tvinge dem fram.

- Og det er ikke slik at alle hus i Norge er hjemsøkt av ånder. Jeg vil anslå rundt én til to prosent, sier han.
 
Publisert torsdag 06.11.2008 kl. 12:14, oppdatert 17:28

Send inn spørsmål til nettmøtet her!

Nettmøtet er avsluttet. Les svarene fra Knut Sørli nedenfor.

En venn som ikke slipper
  En venninde har til stadighet "en venn rundt seg", som tok sitt eget liv for over 10 år siden. Hun har bedt ham la henne være, men det skjer ikke.
  Dette skaper problemer for min venninde, jeg ønsker å hjelp, men vet ikke hvordan
  Innsendt av: Ellen
send meg en mail

www.dybdemassasje.no
 

åndelighet og penger
  Jeg har et spm som ikke er ment som en fornærmelse eller et angrep.
  Jeg lurer på hva du mener om påstanden; om man begynner å ta betalt/tjene på sine åndelige evner, mister man dem?
  Jeg for min del syns det er vanskelig å tro på at noen får slike evner for å kunne tjene på de. Dette er jo evner som har med noe større å gjøre og ikke det samme som f.eks å ha evner som en snekker eller kokk.
  Åndelighet og matrealisme henger vel ikke sammen?  Innsendt av: Jenny
det er forskjell på å flå mennesker og å ta betalt for å ha til mat.


www.dybdemassasje.no
 

Åndekontakt
  Er det mulig å snakke med ånder som har gått over til den andre siden, slik som Lisa Williams gjør?
  Innsendt av:
ja absolutt

www.dybdemassasje.no
 

bankeånd
  Hei

  En i tilknytning til min bolig tok kontakt med en åndeutdriver pr mail for å høre om det fantes ånder i min bolig. Svaret kom på mail og det var at en bankeånd holdt til der. Utdrivelsen foregikk over nett (visstnok).... noe tvilsomt? Glad det ikke var jeg som betalte for dette.
  Innsendt av: luringen
vel jeg klarer ikke å jobbe på den måten ihvertfall.

www.dybdemassasje.no
 

soulmates
  Hei,er det sant at hvis man møter ikke sin sjelevenn i dette livet da da gjør man det på andre siden,etter døden?Kan jeg også spørre,er det mulig å lære seg healing og i såfall er det noen steder hvor man kan få hjelp til å lære seg?Hilsen Judyta
  Innsendt av: [email protected]
det finns flere som lærer bort healing, følg magefølelsen og finn det du mener er rett

www.dybdemassasje.no
 

3000,-!!
  Hvorfor er det så dyrt?
  Innsendt av: katrine
dyrt? to stk jobber i mange timer, de kjører ofte mange timer og mil i tillegg, da er det nok ikke så god timebetaling vil jeg tro

www.dybdemassasje.no
 

penger
  har det seg tilfeldigvis slik at det ligger mye penger i "husrens" ? hva er kriteriene for å bli en "husrenser"?

  Innsendt av: sig
nei det ligger ikke mye penger i det.
Vi kjører langt er to som jobber i mange timer, så timeprisen ligger vel ikke på lønnsnivå i det hele tatt

www.dybdemassasje.no
 

Klarsynt
  Hei!

  Jeg gikk en gang til en av dine tidligere kollegaer i Åndenes Makt og når han tok meg i hendene så han til meg at "du er slik som meg du".. Jeg hadde ingen spørsmål til han, noe jeg sa på forhånd, så vi ble mer sittende og prate. Hvor kan jeg få mer informasjon om dette og hvordan kan man trene seg opp til å bli mer kjent med det som bor i en? Har dessverre mistet kontaktinformasjonen hans.
  Innsendt av: Trond
ta kontakt på mail. har mailen hans jeg tenker jeg

www.dybdemassasje.no
 

Hei
  Det sies at avdøde kan stikke innom for å se etter deg (hjelpere), betyr det da at de ikke har krysset over ? Eller kan de komme og gå som de ønsker ?
  Innsendt av: Frida
hjelpere er ikke de som går igjen. Hjelpere er de som har kommet over og kan komme og gå

www.dybdemassasje.no
 

Skeptikere
  Det er lov å være skeptisk, men selv blir jeg ganske irritert når "forståsegpåere" avviser alt de ikke kan måle og veie, og framstiller det som at de kjenner sannheten.

  Ikke minst forskere, som jo i teorien skal være åpne, kan være forferdelig smalsporede i hodet. Det får meg til å trekke forskningen deres i tvil.

  Hvordan føler du det når folk "står fram og avviser" det du vet er reelt?
  Innsendt av: Jan
det er greit at mennesker er skeptiske for det skal man selvfølgelig være, men reagerer på at de aldri kan komme med noe reelt men bare sånne fraser om syk i hue etc.
Det sier vel mye det:)

www.dybdemassasje.no
 

Åndeutdrivelse
  Jeg tror det du driver med er en meget farlig foreteelse. Når det er snakk om ånder så eksisterer de men det et en to typer. Den ene består av Guds engler og representerer det gode og bringer det Gode budskap( som ved Jesu fødsel fex). De andre står beskrevet i Bibelen som demoner og er Djevelens ånder, og det er nok slike du kommer i kontakt med. De er ALLTID onde, og kan til og med besette et menneske. Når slike ånder lager et hus må man søke hjelp fra erfarne kristne som kan be disse forsvinne i Jesu navn. Disse åndene er smarte og kan også forsvinne på andre måter, med hjelp av ex synske. Men disse representerer ikke Gud og tror jeg spiller på Djvelens lag kanskje uten å vite det. Djevelen er listig og kan fremme sine interesser gjennom disse, men det har alltid sin pris til slutt med meget alvorlige koneskvenser for de impliserte som inviterer disse. Jeg vil advare alle som har slike plager i sine hus. Sky disse utdriverne som pesten og søk til kristne kilder istedet. Mitt spørmål er derfor: med hvilken autoritet driver du disse ut?
  Innsendt av: johtar
har vel svart på det tidligere.
Jeg bruker ikke jesu navn. Jeg er ikke heftet opp mot noen relgion

www.dybdemassasje.no
 

Fientlig mann i kjelleren
  Jeg mener vi har en "mann" i kjelleren, følelsen er svært sterk i et av rommene og i trappeoppgangen til 1. etasje. Jeg kjenner han er rundt meg, og at han forsøker å følge etter meg opp trappen, av og til kjenner jeg at han ser på meg fra døren mens jeg er på vaskerommet.
  Vi kjøpte dette huset for ca 2,5 år siden, og den første tiden var verst, da var han ganske fientlig innstilt mot meg, men etter at jeg ble så gravid at det vistes og etter at barnet kom, har det blitt bedre (jeg er ganske tykk, og tror han ikke er særlig begeistret for tykke personer). Hva kan jeg gjøre for å få ham til å forlate huset vårt?
  Jeg har også tidligere sanset andre personer i andre hus jeg har bodd.
  Innsendt av: Veronika
om noen går igjen så ta kontakt med en husrenser

www.dybdemassasje.no
 

Mane frem
  Hei!
  Du sier at det ikke er lurt å mane frem ånder. Kunne godt tenke meg å få "kontakt" med min mor som døde når jeg barn.
  Spesielt etter å ha sett på noen av programmene på TV som omhandler temaet.

  Hvorfor anbefaler du ikke det?
  Innsendt av: Anna 43
mane frem er å tvinge noen, men om hun ønsker å komme til deg eller via et medium så er det ikke å mane frem. Da er det frivillig og respektfullt. Det kan jeg anbefqale

www.dybdemassasje.no
 

???
  hei
  er det mulig at bikkja mi kan være følsom for vår lille husvenn, her er det helt klart noen som bor og ikke betaler husleie. Noen ganger finner vi møblene omplassert på morgenen, mens andre ganger kan hunden stå i trappa opp til andre etasje og bare bjeffe og snerre i lang tid, det nytter da ikke å få han på andre tanker. jeg er helt sikker på at noen er her, ei natt våkna jeg av at noen strøk meg på kinnet
  Innsendt av: bente
dyr er ofte veldig følsomme for sånn, så ja det er mulig

www.dybdemassasje.no
 

efe
  Finnes det onde ånder? Finnes djevelen?
  Innsendt av: Martin Øynan
nei

www.dybdemassasje.no
 

husrensing
  Kan du foreta rensing uten å være i huset?

  Innsendt av: Kirsten
nei

www.dybdemassasje.no
 

Kjøkken lyder..
  Heisan! :) jeg har en vennine som bor i ett stort hus, det er litt over hundre år gammelt, og i det siste har vi merket at vi ikke er helt alene der.. uavhengi av hverandre har vi merket at det det kommer lyder fra kjøkkenet, akkurat som om det er noen som driver å flytter på ting i skapene.. glass bråker og bestikk rasler stadig vekk..en dag når jeg sov der (noe jeg gjør ganske ofte) hørte jeg det var en gryte som falt i bakken, sånn helt plutselig midt på natta.. jeg vekket vennina mi, var livredd å fortalte hva som skjedde, men da ble hun plutselig sjeleglad for at jeg også hadde hørt noe.. hu har nemlig fortalt det til foreldrene sine, men som foreldre ofte gjør sier de at det er inbildning.. enda hennes lille søster som har rom vedsidenav kjøkkenet kom gråtende opp til henne en gang fordi hun hadde hørt bråk derfra.. Ånden holder heldigvis foreløpig bare til på kjøkkenet! Men tror du denne kan være sint eller farlig, eller er det bare harmløst, for det foregår lyder midt på lyse dagen også, men når vi sjekker så er alt som det skal.. er det noe mulighet for at den kan skjønne hva vi sier, så vi kan prøve å snakke med den å fortelle at den skremmer oss.. jeg tror egentlig hun bare vill ha orden i huset eller noe, men det er fremdeles veldig skremmende til tider.. noen forslag på hva vi kan gjøre uten å tilkalle en åndeutdriver? eller er det eneste mulighet? Hilsen en 16 år gammel jente :)
  Innsendt av: Maria Dyrvig
om det går igjen er nok det antagligvis det beste dere kan gjøre

www.dybdemassasje.no
 

takk for all hjelp
  hei knut.
  vi vil bare takke deg for all hjelp du for en lang tid tilbake har gitt oss,på avstand og over telefon.(både på healing og åndespørsmål)
  vi lurer på om du holder noen foredrag i troms\finnmark om
  healingog åndeutrivelse

  Innsendt av: ingvild
har ikke noen planer om det akkurat nå, men det ville vært interessant det. Håper det er bra med dere.

www.dybdemassasje.no
 

Kommer radio interjuvet igjen?
  Hei!
  Så flink du var på radio, mange som lurer på når det kommer på Radio Norge=)?
  Innsendt av: Therese
det kommer mellom 18 og 19 der

www.dybdemassasje.no
 

passer på deg
  heihei.

  er det vanlig at dine avdøde besteforeldre passer på deg på en måte?

  Innsendt av: thea
ja det er ganske så vanlig ja

www.dybdemassasje.no
 

Hei
  Bor i Jens Bjelkesgate Gråheimgården i Oslo. Bygget er fra 1895. I leiligheten min er det en ubehagelig følelse nåe man er alene. Kan du kontakte meg å få ut denne plagen.


  Innsendt av: Kenan
send evt mail du

www.dybdemassasje.no
 

Klarsynt, men ingen selvinnsikt?
  Ikke vondt ment, men har det noen gang slått deg at du kan være gal?
  Innsendt av: Svaksynt, redd og plaget av angst; uten at jeg tror på ånder av den grunn.
hvorfor skulle jeg være det? For at jeg tørr å si det jeg tror og mener?

www.dybdemassasje.no
 

Jaha-.-....
  har du vurdert å skaffe deg en ordentlig utdanning som alle andre?

  Cheerz
  Innsendt av: Kølsopp
nei den jobben får du gjøre, du som tydligvis kjenner min utdannelse tror du

www.dybdemassasje.no
 

Gode og Onde
  Hvordan vet man forskjell på gode og onde ånder. Såkalte poltergeist? Når skal man bli redd og når skal man ta det helt med ro?
  Innsendt av: Mamz
har aldri opplevd noe ondt så tror du kan ta det med ro.

www.dybdemassasje.no
 

I blokkleiligheter
  Er det mulig at noe/noen kan gå igjen i relativt nye blokkleiligheter?

  Og er det mulig at ens egen redsel, f. eks. for mørket, kan mane frem følelsen av at man har en ånd/gjenferd rundt seg?
  Innsendt av: Harald
ja på begge spørsmål

www.dybdemassasje.no
 

Kjekk jobb?
  Hvis 1-2% av hus er hjemsøkte, må dette kunne bli stor business. Har du planer om å opprette eget firma og ansette flere healere? Eller jobber du kun alene?

  Hva skulle firmaet hett? Hadde Ghostbusters vært et alternativ?

  Pleier du å høre på Ghostbusters theme song når du jobber? Når ingen andre er i nærheten?

  Har du Ghostbusters theme song som ringemelodi på mobilen?

  Hva er det meste du har tatt betalt for å rense et hus?

  De hjemsøkende åndene, hender det at de er homoer og lesbiske også?
  Innsendt av: Alex
saklige mennesker dere ja

www.dybdemassasje.no
 

huset mitt
  Hei, mitt navn er Thomas Aune og bor på Malm, like ved steinkjer. klarer du å se om det er gjennferd i huset mitt?
  Innsendt av: Thomas Aune
nei ikke over nett nei

www.dybdemassasje.no
 

Det finnes hvile hjem
  håper du er klar over at filmen "Riget" bare var en film, ikke dokumentar

  Du vet det finnes hvilehjem, kalt psykiatriske klinikker rundt om i Norge. Der er det også mange som ser ånder. Noen er tilogmed ånder.

  Sammen kan dere sikkert få frem alle slags ånder, signaler fra tven, gjester fra verdensrommet og masse annet. Må jo være disney world for deg dette.
  Innsendt av: Anders Bæhr
fantastisk kreativ dere er å komme med spørsmål eller konkrete ting.

www.dybdemassasje.no
 

Hvordan vet man at et hus er hjemmsøkt?
  Hei.
  jeg jobber på en institusjon i nord hvor man til tider føler at "noe skjer" det kan være fra at ting uforklarlig havner i bakken, hunder som av og til er på besøk stopper opp og agerer "anderledes" i et tilsynelatende tomt rom, nattevakter som "hører stemmer" under vilen, dører som lukkes uten at man kan forstå noen kan ha vært der og hvor at man i enkelte rom kan føle seg "beglodd".

  jeg tenker at det er et gammelt hus med mange lyder og man har en rar søvn som nattevakt. mange er og interresert i å se på åndenes makt på tv og under samtaler forsterkes historier som kanskje blir til sannheter. jeg er en tviler men sånn er nå det.

  hvordan kan man vite at det er hjemsøkt og at det ikke er konstruksjoner fra personer i huset?
  Innsendt av: Madde
se tidligere svar

www.dybdemassasje.no
 

Døde som ikke er døde
  Hei

  Jeg er en av de som ler av slikt, de fleste gjør jo fortsatt det, spøkelser og døde personer som ikke er døde likevel osv. Har du noen kilder til seriøs forskning som forklarer hvordan mennesker som dør ikke dør likevel, at de bare blir usynlige og tror de ikke er døde? Og når dere "prater" med dem så går de over til den andre siden, hvilken annen side er det du prater om? Er det det samme som å dø, eller er det noen religiøs "himmel" det er snakk om? Det høres jo helt absurd ut, det forstår du vel at mange mener? Vi må jo få en grunn til å tro på dette, annen enn å se på underholdningsprogram på TV-en.
  Innsendt av: Atle
tror jeg har svart på de fleste punktene i dine spørsmål over her.

www.dybdemassasje.no
 

Frysninger
  Hva kommer frysninger av? Da ikke i forbindelse med kulde eller pga noe man ser, men når nakkehårene plutselig reiser seg idet man entrer et rom eller kommer til et sted. Har det noen sammenheng med ånder?
  Innsendt av: a
det er ofte en av de tingene jeg merker det på ved åndelig aktivitet.

www.dybdemassasje.no
 

Har du egentlig rett?
  Dette med at "åndene ikke vet at de er døde" og at de går igjen på grunn av det, ligner mistenkelig Hollywood-filmen "The Others" med Nicole Kidman, og "syvende sansen" med Bruce Willis.

  Jeg er ikke avvisende til åndeverden, men jeg hadde forventet en mer kreativ forklaring på hva åndene egentlig er.

  Sikker på at du har rett?

  Om det skulle være slik at menneskene går over til den "andre siden", må det jo bli forferdelig trangt der etterhvert! Og hva med alle dyrene, insektene, bakteriene, de lever jo også, og med din teori, må jo de også få plass "på andre siden".

  Sikker på at du har rett?
  Innsendt av: Helge B
ja jeg er sikker på det, men det er min sannhet. Din sannhet er kanskje en annen

www.dybdemassasje.no
 

Denne utfordringen bør du ta
  Siden du påstår at du har overnaturlige evner å kan snakke med de døde så vil jeg anbefale deg å kontakte JREF. Da kan du få dokumentert det og i tillegg få en million dollar. Om du ikke ønsker pengene selv så kan du jo donere dem til veldedighet. Du kan lese mer om utfordringen her: http://www.randi.org/joom/challenge-info.html . Samtidig så kan du jo legge fram det statistiske materialet som dokumenterer utenfor enhver tvil at 2% av alle husene i Norge er hjemsøkte.
  Innsendt av: Petrus
Skeptika er opptatte i dag ser jeg, se tidligere svar

www.dybdemassasje.no
 

ouija-brett
  Hei jeg har prøvd sprititisme og syns detta var kjempe gøy! men er det enegntlig farlig som folk skal ha det til?


  Noen syntomer at det går galt?
  Innsendt av: Eirik larsen
spiritisme er en trosretning, men du tenker nok på dette med brettet som de fleste leker med på gutterommet og prølver å mane frem alt mulig.
Det har ikke noe med spiritisme å gjøre. Man skal respektere åndeverden, ikke mane frem noen og ikke leke med åndeverden.
Etter min mening kast brettet om du ikke kan bruke det på en riktig måte

www.dybdemassasje.no
 

Er du religiøs av noe slag?
  Du som har kontakt med de døde osv, hva sier de om etterlivet? Religion? Gud?

  Har du noe formening om det?
  Innsendt av: Fredrik Jacobsen
jeg tro på åndeverden, et liv etter døden og at vi blir født på nytt. Er ikke i noen relgiøs bås nei

www.dybdemassasje.no
 

Diplomatisk
  Deres metoder og generelle fagfelt er jo mildt sagt tvilsomt. Jeg skal ikke si at det 100% sikkert ikke finnes spøkelser (eller en gud), men da forlanger jeg at dere heller ikke er bastante på at det 100% sikkert finnes.

  I dette lyset, har du noen betenkninger i å ta penger fra skremte følelsesladde personer for tjenester som objektivt sett er ganske spekulative?

  Har du noen gang sagt til en kunde at "det finnes nok en naturlig forklaring på lydene du hører"? Tør du forklare at det kan være greinene på trærne som skraper mot vindue eller rett og slett mus på loftet, eller er det alltid små jenter som har tatt livet sitt og går igjen? Du er vel ikke interessert i å skape noen som helst tvil om det "overnaturlige".
  Innsendt av: Ruben Leroy
joda jeg har meget ofte sagt dette. Jeg leter alltid etter rasjonelle forklaringer først. Jeg ønsker ikke å skylde på ånder for alt mulig

www.dybdemassasje.no
 

AP
  Hva har skjedd med sveisen sørlie!???
  Innsendt av: T Ø
er vikingsveisen min detta:)

www.dybdemassasje.no
 

Åndekontakt
  Hei, er healer og når jeg healer er det nesten alltid ånder på besøk. Merker de godt og noen ganger får jeg "ordre" og. Men skulle gjerne klart å kommunisere, Det får jeg ikke til, så det er alltid enveisinfo. Trener nå på visualisering, kanskje jeg kan klare å få bilder! Hittil har det gått på følelser og mottatte ord. (Ventilene her i huset kan plutselig fungere som høytalere, da er det masse prat som ikke er forståelig, latter og musikk) Har opplevd bilder, men de flimrer så raskt at det er håpløst å få noen mening.
  Har du noen råd om hvordan jeg bør jobbe??
  Forhånds-takk..

  Innsendt av: Elsa Ruste
send meg mail:)

www.dybdemassasje.no
 

Besøk kl 0500
  Hei, vi har arvet et lite småbruk, hver natt kl 0500 begynner det å røre på seg på kjøkkenet. Deretter beveger "noe" seg fra kjøkken til soverom, stopper ved senga og står der.
  Det virker som om "noe" bruker arggsokker eller myke tøfler - litt subbende lyd. Småbruket er fra ca 1850 og det har bla blitt brukt til innlosjering av eldre og fattige folk.
  Lurer på hva dette "noe" er
  Innsendt av: Bjørn O.
det kan jeg ikke vite over nett, men hva tror dere selv?

www.dybdemassasje.no
 

Skeptisk
  Det finnes ikke mye bevis på at slike ånder og andre overtroiske hendelser. Hvorfor lar det seg ikke bevise, måle og dermed forklare vitenskapelig?
  Innsendt av: Erik-André
se tidligere svar

www.dybdemassasje.no
 

Hjemsøkt
  Hallaien Knut, jeg har store problemer hjemme. På badet kjenner jeg alltid en veldig kald trekk når jeg kommer ut fra dusjen, dette finner jeg ekstremt skremmende da jeg bare har vinduet over dusjen litt på gløtt. Vet også at det bodde folk før meg som har hatt lignenede opplevelser, men det skal nevnes at de pleide ha vinduet mer åpent enn meg. jeg har også veldig sart hud og blir derfor stående å drypptørke i trekken.
  Innsendt av: Johnny Draft
prøv å lukk vinduet helt igjen først

www.dybdemassasje.no
 

Vitenskap?
  Hvorfor er det ingen som kan bevise at de har slike evner? Og da snakker jeg ikke om tv-programmer og enkelte saker, men kontrollerte studier?
  Innsendt av: Daniel Dugan Årstøl
se tidligere svar, mange jobber med dette nå

www.dybdemassasje.no
 

innflytelse
  hej. mitt spørsmål er - hvor mye innflytelse kan et spøkelse eller gjenferd egentlig ha - kan det ha innflytelse på drømmer?

  vi bor i en sokkelleilighet i et veldig gammelt hus, og både min mann og jeg drømmer meget intenst og makabert.

  og hvorfor oppholder seg gjenferd oftest i bare et rom i et hus etc.

  takk for svar.
  Innsendt av: Alina
ja det kommer gjerne til oss i drømmer etc og gjenferd kan påvirke oss mye. tappe oss for energi etc. om de oppholder seg bare i et rom eller om de er mest i et rom er vel antqakligvis for at det var det samme de gjorde i levende live

www.dybdemassasje.no
 

Ånd og brå død!
  Hva er årsaken til at åndene ikke forstår at de er døde? Har dette noe med brå død å gjøre, slik som ulykker osv..?
  Innsendt av: Mona
ja f.eks.

www.dybdemassasje.no
 

En del spørsmål
  Jeg må innrømme at jeg er ganske kritisk til dette med Ånde utdrivelse.
  - Hvordan vet du at åndene har dratt til den andre siden?-kan de komme tilbake av seg selv?
  -Hva skjer etter lyset?. Hvordan kommuniserer du med åndene? hvorfor snaker man altid om ENERGI?
  Har hørt i fra noen at ånder som ikke gjenfødes, blir til demoner, er dette sant?
  Innsendt av: massemas
tror ikke på demoner. tror alle blir født på nytt.

nei de kommer ikke tilbake som gjenferd, men de kan kopmme som besøkende eller som hjelpere etc.
Alt er bygd opp av energi, både mennesker, ånder, planter etc. Men skjønner at det kan være litt frustrerende

www.dybdemassasje.no
 

Tiltrekke seg ånder fra den grå sonen?
  En healer har fortalt meg at siden jeg ofte opplever ting som ikke kan forklares, er det fordi jeg i perioder sliter med alkohol og at når man er redusert fysisk og psykisk har man lettere for å miste sperren til "den grå sonen". Jeg har selv vært med på å rense et hus før jeg solgte det ved hjelp av en som kan dette. Hun gjorde det på avstand mens jeg snakket til ånden som ofte luktet sur svette. Hun fortalte at tre andre ånder forlot huset, blant annet en dame jeg hadde hørt kremte, men at han dessverre var for redd. Ting begynte å skje i huset da vi begynte. Blant annet slo det i dører og brannvarselen ramlet ned. De som overtok huset klaget til forsikringsselskapet men jeg kunne nesten ikke fortelle at det dreide seg om en ånd. Men kan noen lettere tiltrekke seg ånder fra den grå sonen?
  Innsendt av: Marit
det er klart at alkohol og andre rusmidler sløver evnen til å beskytte seg. Så ja det er mulig

www.dybdemassasje.no
 

orber
  Hei!
  Lurer på dette med orber (gjennomsiktige "bobler" som man kan se på bilder noen ganger). Er det slik at dette er åndelige energier, eller er det bare en myte?

  mvh f.h
  Innsendt av: F.H
noe er åndelig energi, men veldig ofte er dette støvkorn etc.

www.dybdemassasje.no
 

Hvordan bli åpen for kontakt?
  lurer på om legfolk kan komme i kontakt med ånder, eller om det er en medfødt evne og går det ann å lære seg teknikker for å bli åpen for kontakt?
  Innsendt av: marte maren
det er medfødt, men noen kan også lære det.
du kan begynne med å prøve åpne og lukketeknikk som er beskrevet på min hjemmeside

www.dybdemassasje.no
 

Hjemsøk hus
  Hvis man tror at huset man bor i er hjemsøkt, er det noe man selv kan gjøre for å bli kvitt "problemet", eller må man få hjelp fra eksperter?
  Innsendt av: Trine
råder deg til å ta kontakt med en husrenser

www.dybdemassasje.no
 

svada
  eg lar damene ta seg av dette eg... det er vel ikke uriktig av meg å si at det er mest kvinner så tror på dette rølpet.
  Kan vel ikke fatte å begripe at verden ikke har komt lenger enn å bruke tid på dette...


  Innsendt av: John
haha og selv du bruker tid på det

www.dybdemassasje.no
 

Ikke tror de er døde? Har noe å fortelle?
  Hva med de som passer på og veileder da?
  Ja, for slike er jeg oppvokst med både i mitt barndomshjem, samt at noen følger meg og mine der vi har flyttet.
  Noen har altså fulgt med meg og mine, mens noen er igjen i huset - eller: kan det være det/de samme? Selv om det er på forskjellig kant av landet?
  Egentlig spiller det ingen rolle for meg å vite detaljer. Jeg er godt fornøyd med mine påpassere, selv om andre mennesker rundt meg noen ganger kan bli litt engstelige :o)
  Innsendt av: Revenka
hjelpere har vi alle og de kommer og går. de skal man selvsagt ikke rense vekk. for de er der av fri vilje. de henger ikke igjen mellom 2 verdner

www.dybdemassasje.no
 

Heia Knut!
  Takk for sist.

  Du er flink og gjør en god jobb! Stå på.

  God klem fra meg, MALU.
  Innsendt av: MALU
takk for det Malu. du er selv dyktig

www.dybdemassasje.no
 

hvorfor tar du betalt?
  hvorfor tar du betalt?
  Innsendt av: blogger vgb
jobber du gratis? Jobber rørleggeren gratis?

www.dybdemassasje.no
 

Bløff og underholding?
  Hei, selv om jeg er litt troende er jeg først og fremst en vitenskapsmann. Jeg forstår ikke helt hvordan dere klarer å tjene penger på dette, foruten at det muligens tirrer nysjerrigheten til en del mennesker.

  Men, føles det ikke litt rart å tjene penger på noe som ikke kan bevises overhodet? Har dere noe som helst håndfaste bevis for hva dere sier? Og, har dere tenkt på alle mennesker som er i sorg etter at de har mistet sine kjære, som klamrer seg fast i fortellinger som dere forteller? Føles det ikke rart å tjene penger på slike håp, som grunner i savn?

  Føles det ikke feil å tjene penger på dette?
  Innsendt av: Skaptiker etterspør samvittighet
nei føles ikke feil å hjelpe folk. og alle får vel betalt for sin jobb?

www.dybdemassasje.no
 

Andre ei tidligere huseiere
  Kan det være andre enn dem som har bodd i huset er der også?
  Innsendt av: Tove Marie
ja det kan det være men som oftest er det en link

www.dybdemassasje.no
 

James Randi Educational Foundation
  Hei!

  Har du hørt om James Randi Educational Foundation og den millionen med amerikanske dollar du kan vinne der?
  Hvis du kan bevise at du er synsk eller kan heale, så er den millionen din.

  Hvorfor har du ikke gjort dette for lengst?
  Hvorfor har INGEN klart å vinne disse pengene siden 1968 da James Randi hadde 100 dollar i potten (som følgelig har vokst siden da)?
  Over 1.000 med såkalte "overnaturlige evner" har prøvd, men ingen klarer selv den innledende testen.
  Hvorfor det tror du?

  Hvis du aldri har hørt om denne utfordringen og har lyst på 1 million dollar, kan du lese om det på http://en.wikipedia.org/wiki/James_Randi_Educational_Foundation
  Innsendt av: Aksel L. Kirkhus (født og oppvokst skeptiker)
se tidligere svar

www.dybdemassasje.no
 

Hvordan merker man slikt?
  Ja hvordan merker man egentlig at hus er hjemsøkte? Kan det plutselig kommer ånder helt uten videre? Kan de virkelig gjøre beboere fysisk vondt?
  Og, hvis man har brukt et ouijabrett- kan man bli forfulgt av åndene man får kontakt, i lengre tid? som feks uflaks, uhell ol
  Innsendt av: Guro Dyåvik
hus hjemsøkt se tidligere svar.

ja man kan pådra seg klebeånd om man leker med noe man ikke bør

www.dybdemassasje.no
 

Alder på huset?
  Har det seg sånn at jo eldre huset er jo større sjanse er det for at det er hjemmesøkt? Vi bor selv i en bygning som er 100 år på Vika og jeg kan tenke meg det har bodd en del der tidligere.Vi har opplevd en del ting som er litt skremmende, at tv slår seg av og på flere ganger etterhverandre også forblir det bare tv sort og lyset på tv bare blinker.
  Innsendt av: maren
huset sitt alder har ingen ting å si.
Det kan være nye vel så gamle

www.dybdemassasje.no
 

Hva er forskjellen på disse åndene, egentlig?
  Hei
  Dette er noe som interesserer meg, og jeg har et spørsmål til deg.
  Hva er egentlig forskjellen på ånder som "går igjen" og som ikke forstår at de er døde og de åndene som klarsynte kan få kontakt med selv om de har gått over? Opptrer de forskjellig? Jeg ser litt på Lisa Williams som hele tiden oppfatter ånder og snakker med dem, og har forstått at dette er ånder som egentlig har gått over og fått fred, men som nærmest "kommer når man roper", for så å gå tilbake igjen til den andre siden. Eller tar jeg helt feil?
  Innsendt av: Kristin
de som går igjen henger mellom to verdner i et slags vakum. de tapper gjerne oss for energi etc.
De andre som kommer på besøk er frie til å gå frem og tilbake og de kommer gjerne med hilsner eller budskap. de tapper heller ikke for enrgi

www.dybdemassasje.no
 

barn
  er det sant at barn kan se ånder? burde jeg bli bekymbret når min datter kan sitte en god stund og bare snakke med sine usynlige venner?
  Innsendt av: lisette.
hvorfor bekymret for det? ikke noe farlig i det

www.dybdemassasje.no
 

Den andre siden
  Hei,

  Jeg hører hele tiden begrepet "den andre siden", i ulike programmer o.l. med dette temaet, og lurer på hva som menes med dette?
  Innsendt av: Kari
åndeverden er det jeg kaller den andre siden

www.dybdemassasje.no
 

Hvordan finne en ekte åndeutdriver?
  Er det stor kvalitetsforskjell på arbeidet til åndeutdrivere? Antar at med økt interesse så vil der dukke opp folk som kanskje ikke har de "rette evnene" men som er interessert i oppdrag. Bor på vestlandet og vet om et hus, hvor får jeg informasjon om dyktige åndeutdrivere i mitt område? "Åndeutdriver" på Gule Sider?
  Innsendt av: Bjørn
det finns endel alternative forumer eller så går det ofte på folkemunne

www.dybdemassasje.no
 

HEI KNUT!
  Når du sender åndene inn i lyset, hjelper du de da inn i "Guds himmel"?

  Er det der ALLE døde hører til?

  - eller sender du også ånder ned til Djevelens mørke makt?

  Finnes det en himmel og et helvete?

  Innsendt av: mormor
himmel og helvete er begreper skapt av kristendommens skremselpropaganda.
Helvete finns ikke.

www.dybdemassasje.no
 

Sterilisering
  Hei,
  Jeg har et trivielt spørsmål: Hvor mye penger ville du tatt for å bli sterilisert? Altså hvis noen hadde tilbudt deg penger, hvor mye skulle det vært?
  Innsendt av: legen
skeptikere klarer bare å komme med drittprat og aldri konkrete motspørsmål.

www.dybdemassasje.no
 

Koner
  Kona mi er ett spøkelse, kan du rense henne ut av huset mitt?
  Innsendt av: Gunnar Grendstad
Om du ikke klarer å hamles opp med kona de så får hu vel være der da

www.dybdemassasje.no
 

Masse menn som passer på meg!!
  Hei,

  Jeg hadde besøk av en dame som er følsom for ånder. Hun beskrev to personer som er mine døde besteforeldre, morfar og farfar. Ingen kunne fortalt noe henne noe dem før hun kom, så hennes beskrivelse fikk jeg gåsehud da hun fortelle om energiene deres. Men hun var ikke istand til å føre dem bort. De er snille,men lusker omkring, og jeg hører dem, også min lille sønn på 3 har fortalt at det er noen her. Jeg føler at jeg ikke kommer meg videre her i livet, og er jeg til tider er tung til sins. Kan det være deres nærver som påvirker meg, hva bør jeg gjøre?
  Innsendt av: Mischo
ta evt kontakt med ett medium eller husrenser

www.dybdemassasje.no
 

ånder
  dette må vel være svindel på høyeste nivå, 3000kr.
  Innsendt av: per harald ressem
javel? 3000,- for to stk som jobber i mange timer? inkl lange reiseveier? Men du jobber kanskje fullstendig gratis du?

www.dybdemassasje.no
 

Samvittighet?
  Hei,

  Jeg lurer på om du fortrenger samvittigheten, eller om den noen ganger tar overhånd. Det jeg snakker om er å ta betalt flere tusen kroner for "spøkelser" både du og jeg vet er oppspinn. Er det ikke feil å utnytte gamle og overtroiske mennesker for deres egen dumhet? 3000kr er mye penger for de fleste.

  Jeg regner med at for "karrieren" din sin skyld så vil du motsi meg, så jeg må spørre:

  Hvis du er så sikker på at det finnes paranormale krefter, ønsker du å bruke denne viten til å skaffe 1 million dollar? Dette kan du ta selv eller donere bort. Jeg snakker om: http://www.randi.org/research/index.html
  Innsendt av: Christian
se tidligere svar på dette spørsmål.

www.dybdemassasje.no
 

Forskjellige spørsmål til Knut.
  God forretningside, eller bare en spøk?

  Hvilke metode brukes til å drive ut "spøkelsene"?

  Bruker du Mananjary, eller noen andre midler?

  I hvor mange prosent legges i det religiøse og hvor mange prosent i det kulturelle?

  Hvilke forhold har "spøkelsene" til de som lever og til de som er døde; dvs. hvordan finner merdianen?

  Hva må ofres bortsett fra penger for å få fred?

  Er det mer aktivitet ved spesielle høytider som f.eks religiøse og kulturelle?

  Hvordan blir arven din til å drive ut "spøkelser" ivaretatt , og hvilke riter står sterkt hos deg ?

  I hvor stor grad lykkes du, og hva driver deg til å bringe "spøkelser" over på andre siden ?


  Innsendt av: Trym S.
jeg bruker mine hjelpere og guider og denuniverselle kraft. Jeg er ikke relgiøs så det relgiøse andelen er null.
Intet må ofres for å få fred.
mulig mer aktivitet rundt fullmåne. men vet ikke hvorfor.
det som driver meg er gleden av å hjelpe mennesker og ånder

www.dybdemassasje.no
 

Ånder
  Hvordan vet man at man kan føle, se eller oppleve overnaturlige ting ? Er det en fasit ?
  Innsendt av: Markus
er du i tvil om du har evner så har du antakeligvis ingen evner på dette, eller du er ihvertfall ikke klar for å bruke det enda

www.dybdemassasje.no
 

Snakke med avdøde
  Hei!
  Jeg har tre spørsmål.
  1. Kan du få kontakt med avdøde venner/familie? (som ikke går igjen)

  2. Er det farlig å bruke ouijabrett, hvis man bruker det på et sted man vet er hjemsøkt?

  3. Mange ønsker å oppsøke steder det sises å spøke. Er det noe man kan gjøre får å få oppleve åndene på slike steder? eller er dette noe som helst ikke skal gjøres?
  Hilsen Felix.
  Innsendt av: Felix Hansen
ja det kan man
2. beste man kan gjøre med brettet er å kaste det. Det er ikke til å leke med
3. man kan gjøre det, men er det rikig å se på ånder i bur ?

www.dybdemassasje.no
 

Spøkelse?
  Jeg har alltid hatt en mistanke om at jeg har noe som ikke tilhører vår verden hjemme i leiligheten min..

  Det hverken skader eller skremmer meg, men jeg skulle så gjerne ha visst hvem dette er, og hva de vil?

  hvordan går man fram for å få besøk av f.eks deg? Og hva gjør du?
  Innsendt av: Kine
send meg en mail eller ring

www.dybdemassasje.no
 

-
  Er det noen form for forhåndsregler man kan ta, at åndene ikke kommer inn eller vil inn i huset? Og hvor farlig kan disse åndene eventuelt väre?
  Innsendt av: Andreas
de er ikke farlig, men jeg har god effekt med å legge ut flintstein. Dette kan stoppe det fra å komme inn

www.dybdemassasje.no
 

Alternativt senter
  Jeg har hørt at du skal starte et senter. Kan du fortelle litt om hvor du skal starte opp og hvordan du tenker at dette senteret skal yte tjenester til folk?
  Har du ei hjemmeside hvor vi kan gå inn og lese mer om dette etter hvert?
  Innsendt av: Britt Wøhni Andreassen
Jeg bor på en plass som heter tyinstølen. Dette ligger på filefjell øverst i valdres.
Behandlere vil da tilby behandling til folk,
(healing,massasje, selvhypnose, sitting/avdødekontakt, veiledning m.m)
kursholdere kommer og holder kurs. det vil være mulig å leie hytter for rekresjon, det vil bli tilbud om opplevelsesturer. Når hjemmesiden er oppe å går så vil jeg linke til dette med min hjemmeside www.dybdemassasje.no

www.dybdemassasje.no
 

Hjemsøkt hus?
  Jeg hører rare lyder i huset, spesielt et speil på mitt soverom, som knirker veldig om nettene.Jeg vet at tre lever og da er det vanlig at man hører "lyder" i treverk, men et speil er ikke tre... T.o.m. hørte jeg at noen tok 3 steg i hovedetasjen over der vi låg. Jeg lå, i lag med min mor, får å få sove. Vi hørte dette begge to og vi var overgitt siden vi visste at det var ingen i huset, untatt oss. En annen gang hørte jeg et pust på badet, jeg var alene hjemme og barnet mitt sov. Jeg har snakket t.o.m. en prest, han var hjemme hos oss, det var bedre en periode, men nå kom det igjen. Jeg har en evig redsel for å være aleine i huset, jeg føler meg utrygg inne, spesielt når det blir mørkt ute. Jenta mi på 3 år sover veldig urolig når disse lydene høres. Jeg og mannen min har kjøpt huset etter besteforeldrene til mannen min. Vi har renovert og pusset opp huset for 1 år siden og da forsvant en god del av det "gamle huset" og andre gamle ting som fulgte med huset. Begge besteforeldre er døde.
  Jeg skulle gjerne hatt kontakt med en medium eller åndeutdriver, slik at jeg får fred i huset og, ikke minst med meg selv.

  Innsendt av: Julie
det finns mange som jobber med dette, så bare ta kontakt med en du:)

www.dybdemassasje.no
 

bevis?
  kan du med hånden på hjerte bevise att det finnes spøkelser, ånder eller hva dere kaller det på fagspråk?

  å hvis ja.
  gi oss et lite bevis

  hvis nei.
  da er dere bare fake som stjeler penger av folk!
  Innsendt av: Alex
se tidligere svar.

www.dybdemassasje.no
 

Fred i skjelen
  Heisann, jeg er litt opptatt av dette med ånder og spøkelser. Si fek at jeg merker at det er en ånd/spøkelse rundt meg, er det mulig for meg å kommunisere med ånden og fortelle ånden at han/hun nå må få fred i skjelen og trygt gå over til den andre siden. Eller må en slik person som deg gjøre det? Er det kun noen mennesker som kan kommunisere med ånder, eller kan egenlig alle det?
  Innsendt av: Elise
alle skal ikke drive med det og om man ikke vet hva man gjør så bør man overlate det til noen som kan det.

www.dybdemassasje.no
 


  Hei Knut. For noen år siden " så " jeg en nydelig gammek dame, jeg var lys våken så det var ingen drøm. Hun sto rett foran meg og spurte og" Har du det godt nå lille venn ", jeg lukket øynene, tenkte jeg fantaserte, men når jeg åpnet øynene var hun der fortsatt, har du en forklaring på det ?

  Tusen takk
  Innsendt av:
det var nok en hjelper som ville høre om du hadde det fint.

www.dybdemassasje.no
 

Kattespøkelse
  Hei

  Kan dyr gå igjen på samme måte som mennesker?
  ..
  Innsendt av: Kine Drago
ja det kan de

www.dybdemassasje.no
 

Å snakke med de døde
  For å si det kort, jeg tror på dette med at ånder går igjen her på jorden med oss og det hele. Spørsmålet mitt er om klarsynte kan få kontakt med f.eks avdøde familiemedlemmer? Jeg har sett programmer på TV hvor dette blir "gjort" men er det mulig?
  Innsendt av: Anders
ja det er mulig, har selv fått det og har også vært hos en kollega som fikk min far gjennom.

www.dybdemassasje.no
 

Tysk mann i heisen.
  Det hele starten en gang på sankthansaften nøyaktig klokken 13:43 for 3 snaue år siden. På vei hjem til hotellet så jeg en slags skikkelse i glassheisen. Denne skikkelsen gjentatte bevegelser,men heisen kjørte opp og ned så ut som at han faktisk onanerte. Noen som bodde på hotellet hadde hørt tysk stønning natten før. Kan dette ha vært et såkalt poltergeist? Er dette vanlig poltergeist oppførsel?
  Innsendt av: Einar Hammerhay
det kan skje men ikke vanlig

www.dybdemassasje.no
 

Lite oppstyr
  Med all respekt, nå har vi hørt om hjemsøkte hus ganske lenge, men hvorfor er det ikke mer "oppstyr" rundt det? Hvis det faktisk finnes spøkelser, er jo dette en ganske stor begivenhet med tanke på religion og hva som skjer etter døden! Så det jeg sikkert egentlig lurer på er, kan spøkelser bevises?
  Forsåvidt syns jeg temaet er veldig spennende :)
  Innsendt av: Jan
se tidligere svar

www.dybdemassasje.no
 

Livet etter døden
  Ettersom du kan snakke med åndene som går igjen så har du sikkert en eller annen gang spurt om hvordan livet er etter døden?
  Innsendt av: Per
ja det har jeg. Det jeg vet er at det ikke finns relgiøse skiller, de lever i lys og kjærlighet. dE lærer og videreutvikler seg der også. man har ingenting å frykte når man dør

www.dybdemassasje.no
 

Jeg skulle ønske!
  Jeg skulle ønske at fenomenet ble skikkelig forsket på, for det er ikke tvil om at spøkelser/ånder finnes..og noen ganger kan dem ses/høres. Hvorfor ? Hvor er dem?.

  Jeg har også kontaktet TVN angående å lage en serie hvor avansert utstyr blir brukt for å fange fenomener på lyd/bilde/video.. og har ett stort håp om at dette skjer! :)
  Innsendt av: Mads
ta kontakt, så kan jeg gi deg noen tips

www.dybdemassasje.no
 

Husspøkelse
  Hei. Vi har et hjemsøkt hus, av hun som bodde der for 60-70 år siden. Hun holder til i den gamle delen av huset. Om vi gjør noe(maler eller forandrer) i den delen av huset, kan hun ødlegge planter, eller rote til der vi har forandra på ting. Er det noe vi kan gjøre for få henne ut, eller la oss være? Hun er til vanlig snill, og gjør ikke så mye vesen av seg, men veldig irriterende når hun blir sur.
  Det er også guffent når hun begynner å gå frem og tilbake om natta. Spesiellt om jeg er alene.
  Det kan virke som hun bestemmer over den gammle delen av huset.
  Kan jeg få henne til å slutte med det?
  Innsendt av: Fredrik Lavik
ta kontakt med en husrenser. Det er det beste rådet

www.dybdemassasje.no
 

Sirnesvegen 90
  en mann hengte seg i en gardintrapp,med en gardinstreng,i kjelleren her...for mange år siden.min venninne som skal sove over hos meg tør ikke gå ned i kjelleren,hvor badet og tre soverom er,heller ikke min mor turte det.jeg føler litt gufs i kjelleren,ikke mer,liker ikke mørket der.min sønn sover i et av soverommene.han sover veldig urolig og snakker mye i søvne.tror du det kn være noe i kjelleren?
  Innsendt av: maud davanger
vanskelig å si eksagt, men dere merker alle noe konkret så er jo muligheten for det

www.dybdemassasje.no
 

Dokumentasjon..
  Hvorfor finnes det ingen visuelle, autentiske opptak av disse fenomenene (spøkelser, ånder, gjenferd, poltergeis osv..)

  Hvis de kan sees med det blotte øyet slik mange hevder, bør de vel kunne fanges på film?

  Hvilket sted/ hus er det mest beryktede i Norge i forhold til gjenferd?
  Innsendt av: Martin
Se tidligere svar

www.dybdemassasje.no
 

Gammel mann som setter seg på meg
  Hei Knut.

  Har noen merkerlig opplevelser hjemme hos meg. Det skjer hver gang jeg henger opp klesvasken min og setter meg ned for å hvile. Det er som om en gammel mann, rett og slett, setter seg i fanget mitt. Hvordan vet jeg at han er gammel? Jo, lukten i rommet endrer seg og navnet "Embret" blir gjentatt om og om i hodet mitt. Det er ellers helt stille i huset. Bør jeg oppsøke en åndeutdriver eller kan det være andre grunner til at denne eldre mannen tiltrekkes meg?
  Innsendt av: Tor Inge Knirkholt
kan være en som kun er opptatt av deg, ta kontakt med healer eller medium for evt mer svar

www.dybdemassasje.no
 

Bevis?
  Jeg syns det er artig å se på programmer som handler om hjemsøkte hus og "ånder", men som underholdning. Som faktabasert opplysninger sliter vel "bransjen" litt? Lydeffekter som ødelegger, merkelige seanser og dårlig dramaturgi står i veien for det vi vel egentlig trenger - bevis. Fins det håndfaste bevis for at "ånder" eksisterer og at noen hus er hjemsøkte?
  Takk!
  Innsendt av: Intrikat
det er forskere og mediumer i england som jobber tett sammen. Det er også paranormal etterforskning i Danmark som jobber med dokumentasjon.

www.dybdemassasje.no
 

hvordan komme inn i bransjen?
  Hei.
  Jeg lurer på om hvordan jeg kan starte som åndeutdriver? Skulle gjerne vært med på den bølgen. Høres ut som det er gode penger i det.
  Kan jeg gå et kurs?
  Innsendt av: kristian
tror nok du ikke egner deg siden du er opptatt av å kun dra penger ut av det.

www.dybdemassasje.no
 

Ånder
  Hei.
  Lurte på om Ånder stort sett følger hus/bygninger eller om de og følger med en person om den skifter bolig?
  Innsendt av: Inger Lise
det kan følge mennesker også, det er det vi kaller klebeånd

www.dybdemassasje.no
 

åpne seg
  Heisann , jeg har fått beskjed om at jeg kan kommunisere men jeg er litt usikker på hvordan jeg kan åpne meg fullt ut og da også føle meg sikker og "beskyttet"
  Kunne du gitt meg noen tips der?


  Innsendt av: Martin K
ja ta kontakt litt senere du. På hjemmesiden min er det bl.a en åpne og lukketeknikk. Begynn å les om den du

www.dybdemassasje.no
 

...
  Har du noen gang tenkt på at det du driver med kanskje bare er fanteri?
  Innsendt av: Jonas
nei

www.dybdemassasje.no
 

Kan man gjøre noe for å bli kvitt uønskede elementer selv?
  Vi har en kjeller hvor vi nok ikke er alene. Lenge trodde jeg at jeg bare var husredd, siden jeg ikke likte å gå ned i kjelleren. Men siden flere, uavhengig av hverandre, har fortalt at kjelleren er "ekkel" og at de føler ubehag der, så tror jeg at der er noe. Min søster sier også at hun har sett "noe" en halvmeter over gulvet, og etter den episoden har hun ikke villet ned i kjelleren her. Min svigerinne som er oppvokst i huset her, sier at hun alltid har hatt følelsen av at noe kommer etter henne i kjellerkorridoren.

  Kanskje er vi bare en gjeng hysteriske mennesker, men jeg skulle gjerne prøvd å gjøre noe konkret selv for å eventuelt bli kvitt det som befinner seg her.
  Innsendt av: Anne
man skal ikke leke med åndeverden. jeg vil nok råde dere til å ta kontakt med en husrenser

www.dybdemassasje.no
 

Kan man gå igjen i live??
  I 20 år etter at jeg flyttet ut av et hus, så drømmer jeg fortsatt at jeg bor der når jeg er "hjemme". Ikke alltid ok drømmer. Kan jeg da skape uro i det huset?? Det var ikke alltid vi var en fredlig famillie, mye huskrangling og vold. kan de enrgiene ligge igjen i huset selv om vi alle lever i beste velgående??

  Hvor er de som har gått over???? Kan de fortsatt se oss??

  Takk på forhånd!!
  Innsendt av: Anita B. Korsmo
de som har gått over kan forsatt se oss.
Ja energiavtrykk kan i høyeste frad ligge igjen i hus, både fra avdøde personer og nålevende personer.

www.dybdemassasje.no
 

Men...
  Hvorfor renser du ut spøkelsene? hva har de gjort deg???
  Innsendt av: M.Diablo
jeg hjelper de over til åndeverden, slik at de kommer hjem og får utviklet seg videre der.
Tror ingen syns det er godt å gå i et eget vakum mellom 2 verdner

www.dybdemassasje.no
 

Kommunisere med død person.
  Hvordan kan man kommunisere med en død person man så veldig gjerne skulle ha sagt noen ord til? Min far.. Og hvordan kan jeg merke om han fortsatt er ved meg og passer på? Noen kjennetegn jeg bør se etter eller prøve å legge merke til?

  Jens
  Innsendt av: Jens M
du kan ta konakt med et medium,som kanskje kan hjelpe deg

www.dybdemassasje.no
 


  Jeg er litt skeptisk til sånne som deg, men jeg velger og ha ett åpent sinn om det, har du noen måte jeg kan bli overbevist på?
  Innsendt av: Trine H. Stadt
Vet ikke hva som skal til for å overbevise deg jeg. Det må nesten være ditt valg hva du vil tro på. Jeg har funnet min sannhet, så får folk avgjøre selv hva som er deres sannhet.

www.dybdemassasje.no
 

Trygve går igjen hos oss
  Hei! Et gjenferd som noen har kalt Trygve går igjen i huset vårt her i Øreåsen i Moss. Han åpner vinduer, skrur av og på lys, smeller med dører osv. Vi ser ham ofte i entreen, men kun i øyekroken. Han er der bare et lite sekund hver gang, men det har også hendt at han har blitt stående. Men så snart vi snur oss (vi gjør det ofte samtidig), blir han borte. Vi merker ham ofte, både på dagtid og nattestid. Vi var blitt advart før vi kjøpte huset, men vi trodde ikke så mye på det. Det mest slitsomme med dette er at vi skvetter så fælt, for øvrig gjør han ikke en katt for tred. Han forsvinner også hvis vi kjefter på ham høylydt, men kommer alltid tilbake, det har aldri vært opphold en hel dag, for eksempel. Bør vi la ham få være, og hvis ikke - er det enkelt å få Trygve ut? Huset er bygd i 1978, og ekteparet som bodde der før er fortsatt i live.
  Innsendt av: Luke Parker
når en ånd går igjen, så bør de få hjelp til å komme hjem. De trenger å komme over til den andre siden for å utvikle seg og for igjen kunne komme tilbake på denne jord som et nytt menneske

www.dybdemassasje.no
 

Gaver
  Hvordan har du fått de gavene du har? healer og renser osv.
  Innsendt av: Sir Alex
de er medfødt, men jeg fornektet det i mange mange år.

www.dybdemassasje.no
 

Ånder

  Kanskje det ikke er ånder i det hele tatt, men
  såkalte demoner som gir seg ut for å være
  avdøde.

  Hva mener De om det?
  Innsendt av: Nils
tror ikke på demoner, det må isåfall være menneskenes egne indre demoner

www.dybdemassasje.no
 

Fremtiden
  Ser nå at til om med helseinstitusjoner leier inn klarsynte og healere. Tenker du at det i fremtiden vil bli mer enda mere akseptert og "stuerent" å bruke disse tjenestene?
  Jeg er på jakt etter kurs for å utvikle mine healende evner. Har du noen erfaring med theatahealing. Det tiltrakk meg veldig etter at de andre kursene som har vært avertert ble forkastet som ikke riktig.
  Innsendt av: Britt Wøhni Andreassen
etter min mening så syns jeg navn på kurs ikke sier noe som helst. Healing er healing og det kommer fra samme sted uansett navn. Det enkleste er som oftest det beste. fØLG magefølelsen din du

www.dybdemassasje.no
 


  Kan man -uten å være synsk, gjøre noe for å hjelpe, når man har mistanke om frustrerte ånder?
  Innsendt av: Gunn Nord
trenger ikke være synsk men man bør jo kunne kommunisere etc med de, ellers så må noen andre gjøre det

www.dybdemassasje.no
 

Farlige?
  Kan ånder bli farlige? og drepe mennesker liksom? går det?
  Innsendt av: Martin E.Ø.
har aldri hørt om det nei:)

www.dybdemassasje.no
 

Er det noe her..?
  Hei
  Jeg lurer på om jeg kan finne ut om jeg bare er mørkeredd eller om det er "noe" her i huset hvor jeg bor..?
  Har en ekkel følese når jeg går i trappen og når jeg vasker meg i ansiktet på kvelden, så føler jeg at det er noe bak meg-og blir redd for at jeg skal se "noe" i speilet...
  Men jeg vet jo ikke om det bare er mørkeredsel og innbildning eller om det kan være noe i huset..
  Innsendt av: kine
tror ikke du trenger å være redd. Som oftest merker man det på flere måter.

www.dybdemassasje.no
 

HYGGELIG "SPØKELSE"
  Hei. Kjøpte min mors barndomshjem for ca 7 år siden. Første natten jeg skullesove over hadde jeg besøk, dvs noen prøvet å komme inn døren via kjelleren, men det er hverken trapp der eller dør. Jeg har tegninger fra byggetid og ombygging. Det er bygget i 1890-årene. Vel hadde jeg vært på Abilsegård om eftermiddagen og der spøker det, men dog. Da jeg hørte lydene så jeg : hei er det dr Brockmann (eier engang på Abilse gård) eller er det deg mormor?? Vel Dr Brockmann hadde ingenting der å gjøre så jeg tenkte det var mormor så jeg sa: Hvis det er deg mormor så er vi;back in business,. Og stille ble det, og stille har det vært siden, desverre. Jeg ville gjerne hatt mormor der. Tror du hun ikke likte at jeg restaurerte huset med lysefarver og mer åpent, men tilbake til gammel stil? Det var jo mye ødelagt i 60-årne når alt skulle være så lettvint( husmor vinduer og senket tak osv) Jeg ville gjerne hatt henne tilbake, går det?? Hilsen barnebarnet
  Innsendt av: inger graff
nei man kan ikke mane frem åndene, de kommer på besøk om de kan og vil

www.dybdemassasje.no
 

Hvordan få kontakt med ånder.
  Dem som kan "snakke" med ånder er vel født med denne egenskapen. Men er dette noe en kan trene seg til?

  Kan en som ikke er født med denne egenskapen lære seg til å få kontakt?
  Innsendt av: Obligator
ja etter min mening så kan man det, men det kan jo være at evnen er der fra før men bare må læres opp. Men tror jo ikke alle skal drive med dette da. Vi trenger andre yrkesgrupper også

www.dybdemassasje.no
 

Hei!
  Jeg har mange ganger lurt på om huset vi bor i er hjemsøkt.. vi har bodd her i 7, 8 mnd nå. tingene skjer som regel bare når jeg er alene, og jeg har opplevd ett par ting, men er så usikker på om det faktisk er sant eller ikke.. jeg hadde vært nede i kjelleren å skulle vaske klær, og da jeg skulle gå opp igjen fikk jeg ikke opp døra! og den døra er veldig lett å få opp. så jeg tenkte at det var samboeren min som tullet med meg jeg ble så livredd til slutt at jeg gikk ut nede, og da så jeg samboeren min stå ute i hagen og holdt på, og jeg spurte han om hvorfor han hadde låst døra, men han hadde ikke gjort noe. å en annen gang var da jeg vasket oppe på soverommet. jeg hadde satt fra meg kosten inntil en kant så den ikke skulle dette over ende, for jeg skulle bare ut med søpla, og da jeg kom inn igjen hørte jeg at det var lyder opp, akkurat som om noen stod og vasket, varte kanskje i 10 sekunder. jeg ble liiivredd! hva skal jeg gjøre?? å samboern min vil ikke tro meg heller. men er sånner småe ting som skjer hele tiden, føler liksom at jeg ikke er alene..
  Innsendt av: anonym
om det er noen som går igjen der vil jeg anbefale deg å ta kontakt med en husrenser

www.dybdemassasje.no
 

Du er inne på noe.
  Jeg renset huset mitt selv, men det tok flere år fordi jeg ikke fattet hva som skjedde. Jeg ble gal av å bo her. Det har vært butikk, med titusener før jeg flyttet inn.

  Jeg laget etterhvert et alter og leste psykologi og magi. Det flyter over av løgnhalser. Men jeg tror du er seriøs. Poenget mitt er at folk ikke forstår hva som skjer. Istedet blir de stemplet som gale og innlagt med tung medisinering. Det er bra at du er såpass åpen som du er, men jeg håper du har respekt for åndene. Det er enkelt å bare mane dem ut. Men man kan også bli venner med dem, som jeg ble, og kjent med dem. Deretter kan de hjelpe deg. Vi er jo alle mange ting. Det kalles inspirasjon. Uten disse kreftene, ville vi vært stive som stokker. Så hva med å be dem roe seg og respektere beboeren istedet for bare på hive dem ut av huset?

  Hva synes du om det?
  Innsendt av: Geir
de trenger å komme over til åndeverden for å utvikle seg videre, men de kan gjerne komme på besøk etter det. det er to forskjellige ting.
Ja man skal respektere åndeverden og mane skal man ikke.

www.dybdemassasje.no
 

Hvordan?
  Hvordan snakker man med ånder og spøkelser? Sender du sms til dem eller noe? Jeg bare lurer på hvordan det går?
  Innsendt av: Suleiman Al-Dhayeb
jeg snakker med dem på den måten at jeg høuner min frekvens for å nå dem på den måten

www.dybdemassasje.no
 

Essensielle spørsmål for meg :)
  Endelig en sjanse til å stille ett spørsmål jeg har tenkt lenge og vel på!

  Har sett mye på Åndenes makt og programmer på Discovery angående samme emne.

  Men selv om de alle hører og snakker med ånder, så er det ingen som gir ett svar angående det jeg lurer på.

  (Om det nede stående blir for mye, vær så vennligst og ihvertfall svar på det første spørsmålet, det har høyest prioritert ifra meg.)

  Finnes Gud?
  Er det noen indikasjon på at det er en "Skaper" eller noe annet "over" oss?

  Hvordan er verdenen der åndene holder til før de drar over til den andre siden?

  Husker også ifra en episode i Åndenes makt, at det var ett hus som var hjemsøkt av 3 personer.
  2 menn og 1 kvinne.
  Den ene mannen jagde kvinnen rundt i huset, mens den andre mannen, var en som ettersigende var på besøk ifra en høyere "sfære".

  Har du noen innblikk i denne høyere "sfæren" det var snakk om?

  Takker og bukker for de svar jeg får :)
  Innsendt av: Robert Johannessen
Jeg bruker ikke ordet Gud for det ofte blir tatt inn i den kristne tro. Men jeg tror på en universell kraft som er full av kjærlighet.
Jeg tror også vi alle er en del av det guddommelige.
Den verden i mellom er som et vakum, de henger igjen i.


www.dybdemassasje.no
 

Kan åndene
  fotograferes med infrarød film ?
  Innsendt av: Ivar Kalleberg
du er aktiv her du:) ja og man kan ta de opp på en digital stemmespiller

www.dybdemassasje.no
 

hei
  Vi har mye uro i huset vårt,men virke som det er jeg som merker det mest.Hva kommer der av??
  Kan jo legge til at jeg ikke tør gå i kjelleren når jeg er alene hjemme.
  Innsendt av: Kirsten
kan være du er mer åpen for sånn enn andre

www.dybdemassasje.no
 

De åndene
  du sender videre - går de til himmelen eller et helt annet sted ?
  Innsendt av: Ivar Kalleberg
åndeverden kaller jeg det

www.dybdemassasje.no
 

Hjemsøkt av ånder?
  Jeg flyttet nylig inn i en leilighet over to plan, og i enkelte steder av leiligheten føler jeg at det er noe. Klarer ikke å beskrive det helt, men er som om jeg forventer "å se noe" de gangene jeg går inn i rommene og føler et ubehag. Andre rom, er det ikke slik i det hele tatt. Føler ikke at det er noe "ondt", men jeg er veldig redd for alt som har med ånder å gjøre. Og akkurat nå er jeg ikke sikker på om det er min frykt for dette som spiller meg et puss, eller om jeg kan stole på de følelsene i de rommene det gjelder. Hvordan kan man egentlig vite for sikkert at det er ånder i ditt hjem? Vil man alltid merke det?
  Innsendt av:
om man ikke merker noe så er det jo ikke noe problem. hvordan man evt. merker det har jeg skrevet noe om tidligere

www.dybdemassasje.no
 

Svindel
  Hei,

  Interessert i å kjøpe en usynlig krystall som GARANTERT utdriver onde ånder? For deg kun kr 10.000.


  Innsendt av: Skeptiker
merkelig med dere skeptikere, dere kommer bare med usaklige ting. Kom med reelle ting som dere lurer på da

www.dybdemassasje.no
 

Tegn
  Er det noen typiske tegn på at ett hus er hjemsøkt? Hvordan kan man sjekke dette? sånn f.eks. ved huskjøp
  Innsendt av: Inni Agneta Larsen
det er ikke lett for alle og enhver å merke dette. men har beskrevet noen av tingene overfor her

www.dybdemassasje.no
 

Hvordan?
  Hvordan skal man kunne gå frem for å kunne kjenne tilstedeværelsen av en ånd/død person? Kan man også kjenne slikt etter avdøde dyr? Har hatt noen opplevelser som kan ligne din beskrivelser, men ikke noe spesielt konkret.
  Innsendt av: Hvordannen
det er forskjellig hvordan man opplever åndene. noen lukter dem, noen ser dem, noen føler dem
ja man kjenner også slikt etter dyr

www.dybdemassasje.no
 

De døde omkring oss
  sover de om natta ?
  Innsendt av: Ivar Kalleberg
nei

www.dybdemassasje.no
 

Komme meg videre
  Jeg har hatt ett soøkelse til kjæreste. det vil si, at hun jeg var sammen med døde, og jeg vil finne ut om det er greit for henne at jeg går videre i livet. Finnes det noen måte jeg kan fortelle henne det?
  Innsendt av: Paul Aurstad
ja hun hører deg og det er bare å fortelle henne det at du vil det. Og det er greit for henne det. Hun er borte fra denne verden og vil at du skal leve ditt liv videre

www.dybdemassasje.no
 

Onde ånder?
  Jeg tror egentlig ikke på ånder, gjenferd eller lignende, men har samtidig hatt noen ubehagelige/uforklarlige hendelser. Finnes det etter din mening ånder som ønsker oss vondt? Jeg våknet en gang av at noen forsøkte å kvele/drepe meg, det virket som en skikkelse av en mann, i grått og med en slags lys. Jeg har sagt til meg selv at dette var et usedvanlig sterkt mareritt, noe det nok også var. Men noen ganger føler jeg at det er noe som ønsker meg noe vondt i huset. Det skal nevnes at jeg er veldig mørkredd og har god fantasi. Jeg har aldri nevnt disse tankene til noen, men sønnen min har sagt noe lignende. En periode ville han ikke sove på rommet sitt fordi ¿de slemme¿ var der. PS. Huset vårt er nytt, og ingen har bodd i det før oss.
  Innsendt av: Tvilende
som oftest er de bare frustrerte. Men noen onde kan det jo selvsagt være men det er veldig veldig sjelden og jeg har aldri opplevd det selv.


www.dybdemassasje.no
 


  Kan spøkelser ha raske og menneskelige bevegelser? Sånn -feks- løpe, eller ta saltoer osv.?
  Innsendt av: Andreas Reinton
ja klart det

www.dybdemassasje.no
 

åndenes makt
  Tror du Åndenes makt på TVNorge er fakta, eller er det bare tull?
  Innsendt av: Per K
Har selv vært med der, så jeg er jo subjektiv der.
Men når jeg var med, så fikk vi vite absolutt ingenting. Dagen før fikk jeg tlf å ble møtt om å møte i oslo. Ingenting om hvor vi skulle eller noe som helst. Så nei det er ikke avtalt spill. Men noe effekter på lyd etc er lagt på i ettertid

www.dybdemassasje.no
 

Nonsens
  Flott at du kan leve av å lure godtroende folk. Jeg er sikker på at din suksessrate til slutt ligger på ca 100% åndefrie hus av de du behandler. Det var jo ingenting der til å begynne med, så det bør jo gå bra.

  Svindel er noe myndighetene bør slå ned på. At du får drive uforstyrret er en skam.
  Innsendt av: John P. Danielsen
ser du lufta? Ikke det, men du vet den finns?


www.dybdemassasje.no
 

Hvordan bli kvitt et spøkelse
  Kan det hjelpe å bli sint på spøkelset og begynne å snakke til det, og befale det å stikke av, fremfor å bli redd? Eller må det en utrensning til for at en ånd kan forlate et hus? Kan det også forsvinne av seg selv? (Hadde et ganske hissig og kjipt bråkespøkelse i kollektivet der jeg bodde tidligere. Det fikk vi imidlertid ut ved hjelp av en bekjent som var åndeutdriver. Det var ganske surrealistisk, det der.)
  Innsendt av: Snure
om det er noen som går igjen bør man få hjelp, men er det bare åndelig besøk, så kan man fint be de gå

www.dybdemassasje.no
 

Hva er den andre siden?
  Dødsriket? Valhall? Himmelen? Helvete? Nirvana?
  Innsendt av: Undrende
navn er bare et navn. Jeg kaller det åndeverden.

www.dybdemassasje.no
 

Prest er best?
  fungerer det etter din mening med en prest til slike ånderens?
  Innsendt av: Øyvind
vel, de kan sikkert det en del av de også, men samtidig tar de jo avstand fra dette med ånder og utdrivelser. Fikk akkurat flere tlf fra noen kristne som sa jeg var djevelens mann som drev med okkulte ting.
Samtidig så er det sikkert vanskelig for eks en muslimsk ånd å akseptere en kristen prest? Nei etter min mening bør dette gjøres nøytralt i forhold til religion.

www.dybdemassasje.no
 

Gammelt hus.
  Hei. Vi bor i et hus på min manns gård , hans familie har drevet den i generasjoner. huset er fra 1800 tallet, og her er det livat. Må si at vi ikke tror på overnaturlige ting,men nå har vi begynt å lure. Eks når sønnen driver oppe på rommet sitt så hender han sier hva driver du å går i gangen for hele tiden mamma? Og vi "hører" at det er "noen" der. :-) hva tror du? Nå skal det sies at det gjør oss ingenting , er vant til at det mye lyder og ting. Vi fleiper litt med at det er nok bare oldemor som driver med noe hun og. Både hun og bestemor døde her.vi er skjønt enige om at hva det enn er så er de harmoniske og snille. Sønnen som har vært plaget med urolig søvn sover som en stein etter at vi gjorde i stand 2 etasjen og vi fikk soverommene der. Ikke er han redd for mørket etc lenger. så sånne ting trenger vel ikke bare være negativt??
  Innsendt av: Marianne
Kanskje det er som du sier bare oldemor som passer på dere? Alle går ikke igjen, vi har jo hjelpere og de som kommer innom for å se etter oss

www.dybdemassasje.no
 


  Jeg har hørt at det er mange hjemsøkte hus i USA. Stemmer dette? hvor mange hjemsøkte hus finnes det i USA?
  Innsendt av: Ole Paussfjell
kjenner ikke til usa på den måten, men tviler på om det er noe mer der enn i andre land

www.dybdemassasje.no
 

tegn
  Hva er det klareste tegnet på at et hus er hjemsøkt av en ånd?
  Kan du gi noen eksempler?
  Innsendt av: Kjell Magne Rimereim
utmattelse, elektriske instalasjoner oppfører seg merkelig, kalde plasser i hus, bankelyder, skritt etc etc

Men man skal alltid lete etter rasjonelle forklaringer først

www.dybdemassasje.no
 

Mange?
  Kan det noen gang være voldsomt mange ånder på et lite sted? Og hender det at de oppfatter hverandre?

  Jeg jobber i en bar, hvor samtlige som jobber der og mange av våre stamgjester ofte oppfatter at noen kommer ned trappen når vi ser en litt annen vei, uten at noen faktisk gjør det. Det oppfattes også en mengde andre merkelige energier på forskjellige steder i baren, og mange gjester som ikke har hatt mulighet til å snakke sammen om dette, peker alltid ut de samme stedene. Men det er ingen som oppfatter det særlig ubehagelig.
  Er det da egentlig nødvendig å gjøre noe med?
  Innsendt av: Hanna
Om det går igjen bør de få slippe over til den andre siden. Men det kan jo være besøk eller evt. avtrykk

www.dybdemassasje.no
 

Ånder som går....
  Hei.

  Jeg har flere bygninger av ulik størrelse som jeg har flyttet, og satt sammen til et tun.
  Jeg har tidligere hørt at når man flytter et hus så føler evnt ånder ikke med, dette er definitivt ikke tilfelle med hovedhuset som er ca 350 kvm.
  Her er det flere som har merket en tilstedeværelse, lyder i huset, følelse av at noen går gjennom rommet etc...har i et par tilfeller hørt lyder som ligner på skrik, skritt.....ingen av de som har fortalt meg om sin opplevelser har blitt fortalt av meg at her er en tilstedeværelse av et eller annet.....hva kan det være?
  Innsendt av: Kjetil
har du lett etter rasjonelle forklaringer?
Om du ikke finner noe rasjonell forklaring så ta kontakt med en husrenser

www.dybdemassasje.no
 

ånd
  Er det gøy å være ånd?
  Innsendt av: Sondre Dukken
ja det tror jeg absolutt:9

www.dybdemassasje.no
 

Er de som var i huset mitt borte nå?
  Jeg hadde besøk av ei klarsynt som kjøpte en minigrisunge av meg. Hun fant mye av det jeg selv merka var i huset. Jeg merker at det er stillere nå, men føler fortsatt at en person er igjen, men denne kan gjerne få bli. Det er en god energi. Kan du se slikt uten å være der det skjer?
  Ser du hvem som leker seg med klokkene i huset?
  Innsendt av: Marit Andersen (Råde i Østfold)
kan ikke se sånn over nett

www.dybdemassasje.no
 

utdanning
  Hvor kan jeg lære å drive ut ånder? Finnes det en skole for dette?
  Innsendt av: Harald Rex
finns ingen skole. det beste er å bruke meditasjon, bruke naturen etc
Det finns noen kurs som kan hjelpe deg litt på vei.
kan nevne Marion Dampier-jeans, Olav Moldestad og Heidi Haugsrud.

Vi kommer også til å ha en del foredragsholdere og kurser her på tyinstølen alternativ senter

www.dybdemassasje.no
 

Nei
  Ikkeno spørsmål fra meg, dette blir for teit. Men jeg vil bae si det. at dette blir latterlig.
  Innsendt av: evotech
og latterlig å bruke tid på å si det.

www.dybdemassasje.no
 

Kvakksalvere
  Hvor kan jeg utdanne meg til healer og åndeutriver? Og hvilke kvalifikasjoner trengs?
  Innsendt av: Nysgjerrige Nils
noen har det medfødt og andre kan lære det på evt kurs. Men hvorfor vil du lære det?

www.dybdemassasje.no
 


  Jeg tror det bor en ånd i huset mitt. Jeg hører ofte stønnende lyder i veggene. Hva bør jeg gjøre?
  Innsendt av: Andyboy
ta kontakt med noen som renser hus

www.dybdemassasje.no
 

Hjemsøkt
  3000 kroner for å rense huset... Jeg er alenemamma, og er helt sikker på at huset mitt er hjemsøkt! Har også veldig dårlig råd...
  Er det mulig å betale på andre måter???
  Innsendt av: Lisa
det finns sikkert noen som er rimeligere også. prisene varierer

www.dybdemassasje.no
 

I nye hus?
  Kan det være ånder i et nybygd hus? Dvs i et hus der det ikke har bodd noen før oss? På samme tomt ligger en stor tom bygning, som bl.a. har vært et sykehus for mennesker med tuberkolose.
  Innsendt av: fredrik
ja det kan være i nye hus. Det kan sitte i grunnen

www.dybdemassasje.no
 

Yeah!
  Halla, Knut!
  Tror du at det er flere hjemsøkte hus i USA enn i Norge?
  Tror du huset mitt er hjemsøkt?
  Innsendt av: Tor Arne Halvebakken
tror ikke det er mer i usa enn i norge. om det er noe i huset ditt kan jeg ikke finne ut over nett

www.dybdemassasje.no
 

kristen
  er det typisk kristne som tror på slikt eller finnes det ateister som tror på dette?
  Innsendt av: evilfish
Det er vel de færreste av de kristne som tror på slikt, de tar ofte avstand. Men ellers tror jeg det er ganske likt over hele føla det er ikke lett å sette sånn i noen slags bås

www.dybdemassasje.no
 

Hockey-sveis Fantomet
  Når begynte du egentlig å tro du hadde kontakt med de døde? Og hvor mye penger har du tjent på å lure folk/være spåmann?

  Hvorfor ikke skaffe seg en ordentlig jobb istedetfor å gå rundt å lure folk for penger bare fordi du ikke gidder å jobbe? Du gidder jo ikke engang å klippe håret eller barbere deg? Og du forventer at folk skal ta deg på alvor?

  Give me a break assa man,.

  Det lukter trygdeklient lang vei av deg,.
  Innsendt av: Brynjar Melhing
godt du har det fint da.

www.dybdemassasje.no
 

Klær?
  Hvorfor har det seg sånn at de fleste ånder som synske "ser" viser seg med klær? Har klærne sjel også, eller er det bare snakk om at åndene har "krefter" som gjør at de kan manifistere på seg klær?
  Innsendt av: Equiliari
de manifesterer seg på den måten de gikk her nede. og de fleste går med klær.

www.dybdemassasje.no
 

Organisasjoner
  Hvem vet best hva de prater om? Rosenkorsordenen, OTO, Rudolf Steiner, Frimurerne, de tibetanske munkene, kirken eller andre? Hvordan vil du rangere dem?

  Og hvorfor er elitister så innvolvert i okkultisme?

  På forhånd takk!
  Innsendt av: TFH, oslo
jeg vil ikke rangere deem, det er opp til hver enkelt hva de tror på. Min sannhet er ikke nødvendigvis andres sin sannhet

www.dybdemassasje.no
 

Million dollar challenge
  Hei!
  Har du noen gang vurdert å ta James Randis "Million dollar challenge"? Der kan man tjene store, raske penger om man kan vise paranormale evner. Hvis svaret er nei, hvorfor ikke? Se link: http://www.randi.org/joom/challenge-info.html
  Innsendt av: Rikard
James Randi den kjente tryllekunstner?
Som hevder å ha vitenskaplige evner og setter opp noen merkelige kriterier? Nei det har jeg ikke vurdert.

Hvorfor. jo for skal jeg stille opp så er det hos vitenskapsmenn som er saklig dyktige og nøytrale.
I england er det mange nå som samarbeider med vitenskapen.

www.dybdemassasje.no
 

ånder
  jeg lurte på om jeg har noe i huset mitt jeg hører noen ganger lyder og skritt som jeg ikke kan forklare.jeg har også merket at noen har rørt håret mitt da jeg satt i stua mi.jeg føler at jeg innbiller meg ting gjør jeg det?eller ikke?
  Innsendt av: pelle
helt umulig å svare på over nett.

www.dybdemassasje.no
 

Åndeutdrivelse.
  Hei!

  Har to spørsmål:

  1.Tenker du at ånden og sjelen er det samme.

  2.Du skriver " at åndene ikke har skjønt at de selv er døde" . Mener du i såfall å hevde at de fleste ånder skjønner at de er døde? Definerer du åndens død som noe annet enn legemets død? (da ble det visst 3 spørsmål).

  Uansett et facinerende tema.
  Innsendt av: Terje
ja ånd og sjel er for meg det samme.

www.dybdemassasje.no
 

Blir vi ånder?
  Hvis disse tilfeldige personene har blitt ånder fordi de ikke har skjønt at de er døde, må det da være en real sjangse for at når jeg dør også kan bli en ånd?

  Innsendt av: Eirik
vi blir alle ånder uansett, men heldigvis er det de færreste som går igjen som gjenferd

www.dybdemassasje.no
 

Spøkte det?
  Hei:) Jeg bodde i et gammelt hus for noen år siden, der opplevde jeg at lyspærene gikk stadig vekk og at temperaturen på badet ofte ble stilt opp eller ned uten at jeg hadde gjort det...Jeg hverken så eller følte noe i huset,men hadde en del mareritt. Kan huset ha vært hjemsøkt, eller var det rett og slett bare feil med det elektriske?

  Håper på svar:)
  Innsendt av: VilsenLisa
Vanskelig å si, men jeg råder alltid folk til å undersøke rasjonelle forklaringer først. Slik som å sjekke det elektriske anlegget.
Finner man ingen naturlig forklaring så kan man ta kontakt med husrenser etc

www.dybdemassasje.no
 

Diagnose?
  Jeg tror du bør ta deg en tur til nærmeste psykolog, eller slutte og svindle dumme mennesker. For samfunnets beste!
  Innsendt av: Eirik
Hvem er du som har rett til å dømme andre?

www.dybdemassasje.no
 

Onde energier!
  Har du noe godt råd for å fjerne Onde enrgier fra hytta vår?
  Jeg blir nektet adgang inn i det ene rommet og føler ubehag i de andre rommene.


  Innsendt av: ida
ta kontakt

www.dybdemassasje.no
 

Hjelp
  Hei Knut

  Vi har besøk tror jeg.
  Litt av det som skjer, lyspærene går minst en gang i uken, har hatt elektriker her, ingenting feil med anlegget. Dører åpner og lukker seg, Ting blir "kastet" ut av skap, blir plutselig iskaldt, datteren min på 2 år snakker og leker med "damen", ingen av barna vil sove på rommet sitt, glass som flyttet på seg, mens mannen min stod flere meter unna. Ser skygger, og mye uforklarlig bråk. I dag tidlig fant jeg ut at jeg skulle skrive til TVNorge for å få hjelp, fyller inn hele skjemaet, og i det jeg skal trykke send, smeller det og strømmen går i spisestuen, hvor jeg sitter og skriver. Hva tror du dette er? Og kan du hjelpe oss, så vi får barna på eget rom igjen, og "får tilbake" leiligheten vår?
  Hislen Pia
  Innsendt av: Pia
det høres ut som aktivitet ja, ta kontakt med meg eller andre husrensere

www.dybdemassasje.no
 

Eksorsisme
  Har sett flere såkalte eksorsisme program på tv. Dette virker mye dypere og farligere enn de åndene som du beskriver.

  Er det mulig å bli besatt av en ond ånd som skader deg? Som foreksempel "satan"?

  Mvh
  Even
  Innsendt av: Even
Satan finns kun i hodene våres, satt i scene av kristendommens folk.
Syns det er rart at i amrikanske programmer så finns det bare onde ånder, men i norge er det utrolig sjelden. Kan vel kanskje ha noe med hollywood versjoner?
Jeg har ihvertfall til dags dato ikke opplevd noen onde ånder

www.dybdemassasje.no
 

Spøkelse
  Det er et gjenferd i huset mit kan du si meg hva jeg skal jøre?
  Innsendt av: Marte
ta kontakt med meg eller noen andre som renser hus

www.dybdemassasje.no
 

Gud.
  Hei. bruke du Gud i din renselse av hus ?
  Innsendt av: trine.
Hva er Gud? Jeg bruker mine guider, hjelpere og den universelle kraft. Vi er vel alle endel av Gud.
Om du mener kristendommens gud, så nei. Åndeverden er for alle ikke bare en type relgion
 

Du sier: Slik opplever åndene det, når de ikke har skjønt at de selv er døde. Jeg hjelper dem til å innse det og gå over på den andre siden, sier han.
  Hvor er de før de kommer til "den andre siden?, og hva er "den andre siden"?
  Hvor henter du svaret på dette fra, bortsett fra din subjektive mening?


  Innsendt av: Kvl
jeg henter svaret mitt fra mine opplevelser og guidinger fra åndeverden. Dette med andre siden så mener vi åndeverden og når noen går igjen så blir de da mellom menneskeverden og åndeverden. de blir gående i et slags vakum

www.dybdemassasje.no
 

gårds uro
  Hei

  Vi leier ut ett rom i vår gård, og her bekriver stadig gjester uro og at de har blitt tatt på om natten av en kvinneskikkelse. Vi er usikker på om vi skal gjøre noe med dette, da vi selv mener det hører til huset, og vi selv føler en ro og kjennskap til det\den som er der.

  mvh yngve
  Innsendt av: Yngve
Om det er noen som går igjen, så fortjener de å komme videre. Personlig syns jeg det er en uting å la ånder måtte gå mellom 2 verdner.

 

En til to prosent?
  Hei.

  Her jeg bor, har det vært tatt opp ett program fra Åndenes makt. Vil påstå, i samtale med andre at rundt 50% av husene rundt her sliter.:-) Jeg har selv gjenboere, og stenger av ett rom som låses etter klokka 24.00. Ble så slitsomt med tassingen, og åpningen av dører at vi måtte finne en løsning. Vi lever vel bare med hverandre, for jeg har ikke råd til å betale for noe som kanskje ikke funker. Jeg er ganske overbevist om at noen steder, er mer "aktive" enn andre og at det ikke alltid er tilfeldig at mange har problemer på samme sted?
  Innsendt av: Huldra
Det høres mye ut, men det er jo i enkelte områder det er mer enn andre områder. Prisene varierer mye på husrenselse, så undersøk evt om det er noen som du kan ha råd til
 

Mørkeredd
  Hei!
  Jeg sliter med å være forferdelig mørkeredd når jeg er i sommerhuset mitt som ligger i utkanten av en gammel gård. Meg bekjent har gården ingen skummel historie, og jeg er den eneste som kjenner hårene reiser seg i nakken hver gang jeg beveger meg ute runt husene etter mørkets frembrudd. Jeg er skrekkelig redd for å "se" en mørk skikelse ute på tunet (selv om jeg ikke kan huske å faktisk ha gjort det), og når overnatter der, drømmer jeg stadig at det er noen som går i døren. Tror du dette på et eller annet vis kan bety at det er "noe" eller "noen" her? Svært takknemmmelig for svar.
  Innsendt av: Meliska
Det kan hende du er mer mottakelig enn andre og at du merker det. Åndene kommer også ofte til oss i drømme. Men det kan også bare være en ånd som kommer innom for å se til deg, f.eks en hjelper
 

Rart hus
  Heisann håsann!!!

  Jeg kjøpte et hus i fjor sommer, og jeg har funnet noe rart. I hvert hushjørne ligger det en "sak". Spesifikk for et hjørne så er "saken" en blå glasstein. Hva pokker kan nå dette være? Damen som bodde der før hadde mye rart for seg, deriblant "new age" saker. Kan dette være en sær sak som beskytter huset mot spøkelser og annet?
  Innsendt av: Njorfinn
Det finns en rekke ting folk legger i hjørner etc for å beskytte sitt hus. vet ikke hva denne stenen er for ut fra forklaring. men det er mulig det er derfor den ligger der ja
 

Den andre siden
  Hvorfor er det ingen som tar imot åndene når de dør? hvordan finner noen "den andre siden" mens andre ikke? finnes det flere "andre sider"? den gode andre siden og den dårlige andre siden?
  Innsendt av: Nyskjerrig
Som oftest skjer det at de finner veien selv og blir tatt imot. men noen ganger dør de brått f.eks og skjønner ikke at de er døde. derfor trenger de hjelp for å komme videre. Det finns kun en side, men det er flere nivåer. f.eks kommer ikke Hitler og moder theresa umiddelbart på samme nivå, men de utvikler seg videre også i åndeverden som vi gjør her på jorda
 

spøkelser
  Eg syns det er litt leit med alt dette pratet om ånder mange kan bli redde av å spekulere i sånt.Det går alt for mange program om dette emnet på tv viss man skal gå rundt og tro att man er omringet av spøkelser til ei kvar tid da blir verden en merkelig plass å leve på.Sikter til programma til lisa williams.
  Innsendt av: LINDA WESTRE
folk kan jo selv velge hva de vil se, men klart viktig å ha beina på jorda. men om det skremmer mer en kristendommens helvete og dommedag etc tviler jeg på.
 

Urtegata 36
  Hei
  Jeg bor i Urtegata 36 i Oslo (gammel gråbeinsgård). Er denne hjemsøkt?
  Innsendt av: Haramann
det kan ikke jeg se over nett.
 

Hvordan bli kvitt spirits/ånder
  Har opplevd en del ting,sett både mennesker og dyr som er døde.Hva gjør jeg når jeg har en "på besøk" og vil bli kvitt denne?
  Har tent ett lys og bedt personen forsvinne.

  Hvordan beskytte sitt hjem fra ånder i fremtiden?
  Virker tesalvie på dette?

  Er ikke synsk eller noe slikt,men har i flere år sett ånder men forstår ikke helt hva de vil.Noen dukker bare opp ,viser seg og forsvinner.Min bestefar kommer ofte på besøk,det virker som han passer på meg..Egentlig litt koselig synes jeg.
  Innsendt av: Kathja
når det gjelder ånder, så er det flere typer. det er forskjell på gjenferd og de som kommer på besøk for å se at vi har det bra etc.l
De som kommer innom bare er det ingen fare med, de kan man bare si ifra at man ikke ønsker art de skal komme. Men de kan jo også være til hjelp for oss da. Slik som din bestefar, han gir deg sikkert hjelp og støtte også.

For å bli kvitt gjenferd vil jeg anbefale å bruke husrensere. det er ikke noe alle skal eller kan drive med. Man skal ha respekt for åndeverden.