Annonsørinnhold fra Easyshopper

FOOTWAY

Tilbud for juli 2017
FOOTWAY logo /link til butikkside

Footway er en oversiktlig og flott nettbasert skobutikk, som ble etablert i 2010 i Sverige. Den har vokst til å bli ledende på salg av moteriktig skotøy til barn, dame og herre. De tilbyr et helt utrolig stort utvalg av kjente skomerker til kunder i Skandinavia til utrolige priser, og har du i tillegg en Footway rabattkode fra oss her på dagbladet.no. kan du sikre deg de skoene du alltid har drømt om til en fantastisk pris! Footway er billigst på sko i Norge, for de har prisgaranti når du handler nytt skotøy. Selskapets filosofi er å sette kunden i fokus, med lave priser, gratis frakt og raske leveringer.

FOOTWAY logo

100 kroner avslag!

Utgår om

Bruk denne unike FOOTWAY rabattkoden og få 100kr avslag på ditt kjøp, hvis du handler sko for 1500kr eller mer!

Vis rabattkode
FOOTWAY logo

100 kroner rabatt!

Utgår om

Denne Footway rabattkoden gir deg hele 100 kroner i rabatt dersom du handler sko for over 1500 kroner. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og ta i bruk rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

Vis rabattkode
FOOTWAY logo

Fri frakt!

Hemmelig sluttdato

Du får alltid gratis frakt på din bestilling når du handler hos Footway. Du trenger ikke å bruke en Footway rabattkode for å får gratis frakt, klikk bare på lenken her!

Gå til tilbud -
FOOTWAY logo

Pris garanti!

Hemmelig sluttdato

Hos Footway har du pris garanti. Noe som betyr at finner du samme skor et annet sted så matcher de prisen til deg uten at du trenger å bruke en Footway rabattkode. Les mer om vilkår gjennom denne lenken!

Gå til tilbud -

Lave priser på kjente skomerker


Det å kjøpe sko er for mange en lidenskap, de elsker å kjøpe nye sko. Nå har det blitt enklere å shoppe, du kan sitte hjemme i ro og mak og titte i nettbutikken. Der kan du finne hundrevis av varianter fra kjente skomerker. Etterspørselen er nå stor etter sko for vintersesongen og julebordene. Det er flere fordeler å kjøpe sko på nettet enn å gå på kjøpesenteret. I nettbutikken ser du fort nyheter, og de har åpent hele døgnet, 24 timer. Det du bestiller sendes på alle hverdager, og vil bli levert av Bring i løpet av noen få dager. Det går fort å motta bestillingene dine! Med Footway rabattkode og kampanjer sparer du penger, og det er avslag i tillegg til deres prisgaranti. Med en rabattkode vil du oppnå enda lavere priser på allerede rimelige produkter. Rabattkode Footway og kampanjer sørger for at din handel blir av det beste slaget.


Rask levering og gratis frakt og retur


Footway rabattkode og kampanjer er en liten forjulspresang fra oss til deg. Her finner du et stort utvalg av moteriktige skotøy til hele familien, og med rabattkode Footway fra dagbladet.no får du kjøpt disse til en rimeligere pris. De har alltid gratis frakt på forsendelsen, som er penger spart. De tar sko på alvor, og alle sko du finner på nettsiden står klar på lageret slik du ser dem på bildet, og ved bestilling får du de raskt levert av Bring, i løpet av noen få dager. Angrer du på ditt kjøp da følger de angrerettloven som gir deg 14 dager, men for å være ekstra kundevennlig har de forlenget angreretten til 180 dager. Returfrakten byr de også på. Hos Footway betaler du trygt og sikkert med kort. De følger retningslinjene som har blitt satt opp av Trygg E-handel og POL. De lagrer ikke noen kortopplysninger, og all kortinformasjon blir håndtert med SSL-kryptering. Alt dette blir gjort for at du skal føle deg trygg og fornøyd når du handler sko!

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
FOOTWAY logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

15% avslag på alle sko fra Merrell!

Nå får du 15% rabatt på hele sortimenetet til Merrell hos Footway! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
FOOTWAY logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Green Friday! Kjøp for 1000kr få 200kr avslag!

Nå får du 200kr i avslag hos Footway hvis du handler for 1000kr eller mer! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
FOOTWAY logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Green Friday: Kjøp for 1500kr få 300kr avslag!

Nå får du 300kr i avslag hos Footway hvis du handler for 1500kr eller mer! Ingen rabattkode nødvending

Gå til tilbudet
FOOTWAY logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Green Friday: Kjøp for 2000kr få 400kr i avslag!

Nå får du 400kr i avsalg hos Footway hvis du handler for 2000kr eller mer! Ingen rabattkode nødvendig

Gå til tilbudet

Fornøyde kunder over hele landet

Rabattkode Footway fra dagbladet.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Den gode kundeservicen, hurtige leveringer samt det store utvalget av moteriktig skotøy, og annet tilbehør har gitt nettbutikken fornøyde kunder over hele landet. Footway.no har sørget for at du kan kjøpe moteriktig skotøy til alle dine antrekk på ett sted, og det uten å måtte forlate hjemmet. De fører moteriktig skotøy av høy kvalitet, men til priser som er konkurransedyktige, de har prisgaranti. Når du da legger til gratis frakt og gode rabatter, skjønner du hvorfor kundene deres ikke handler andre steder. Send inn din bestilling og bruk din rabattkode i dag du også!