Annonsørinnhold

Miinto.no

Tilbud for januar 2017

Vi i dagbladet.no er så glade for at vi har fått en Miinto rabattkode til våre flotte lesere. Miinto er en nettbutikk som selger interiør og moteklær for både barn, damer og herrer. Er du på utkikk etter en bursdagsgave til den lille, en venn eller din kjære? Spar penger på ditt kjøp slik at du kan bruke de sparte pengene på noe annet du også ønsker deg. Eller kanskje du bare ønsker å kjøpe et plagg ekstra? Du kan velge mellom over 100.000 varer når du handler på Miinto!

https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Miinto.no

Miinto - Opp til 70% rabatt!

Hemmelig sluttdato

På denne kampanjesiden hos Miinto finner du en mengde produkter til kvinne, herre, barn m.m. Du trenger ikke en Miinto rabattkode for å ta del av salget!

Gå til tilbud -

Lave priser på kjente merkevarer


Miinto har ikke sitt eget varehus. Alle varer som kjøpes på Miinto blir nemlig sendt direkte fra over 400 kjente butikker rundt om i Norge samt noen i Sverige og Danmark. Nettbutikken fører kjente merker som Day, Malene Birger, Gant og Samsøe. Ordren sendes direkte til butikken som du har handlet i, hvor de videre pakker og sender varen. Dette er den enkleste måten å handle på via nett, hvor du også slipper kaoset i butikkene. Logg deg på internett og start handleturen din! Det beste av alt er at nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet. Da kan du handle når det passer deg selv best. Med skole, jobb og barn er det ofte vanskelig å få alt til å gå rundt. Nå trenger du ikke å stresse med tid. Men det er ikke bare tid du kan spare på denne gode dealen. Bruk vår rabattkode Miinto i dag og få rabatt på ditt kjøp. Da kan du også spare penger med vår Miinto Rabattkode.


Fri frakt og rask levering


Miinto rabattkode er en gave fra oss i dagbladet.no til deg. Når butikken mottar din ordre pakkes varen for så å bli sendt ut. Hver enkel butikk dekker fraktkostnaden til din pakke. Hvis du bestiller din vare før klokken 11 samme dag, sendes ordren ut samme dag. Den normale leveringstiden er 1-5 dager på alle ordrer. Etter en drøy uke har du pakken i din postkasse, klar til å bli brukt. Eller kanskje det er en gave til helgens bursdagsbarn? Merk at dersom du har bestilt en vare fra en butikk som er lokalisert i et annet land som Sverige eller Danmark, kan leveringstiden være noe lenger. Alle kunder har 14 dagers angrerett på kjøpet og full returrett, slik at du alltid kan være sikker på at du får returnert noe du ikke ønsker å beholde. På nettsiden kan du betale med enten kort, faktura eller delbetaling gjennom Collector. Bruk rabattkode Miinto nå!

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Miinto.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fri frakt!

Hos Miinto får du fri frakt i hele Norge uansett bestillingsbeløp. Man trenker ikke bruke Miinto rabattkode for å få fri frakt sin bestilling, bare klikk på denne lenken og legg inn din bestilling!

Gå til tilbudet

Om Miinto.no

Fornøyde kunder i hele Norden

Når du bruker vår rabattkode Miinto får du rabatt på hele din ordre. Vi tilbyr derfor en god pris på de allerede lave prisene nettbutikken har. Kundeservice holder åpen alle hverdager mellom klokken 09-17 slik at du kan ringe dersom du lurer på noe. Du kan også besøke hjemmesiden deres og lese de vanligste spørsmål-og-svarene, dersom du har et alminnelig spørsmål. Men Miinto har også en egen livechat du kan bruke. Det er ikke rart at butikken har så stor og fornøyd kundemasse. Rask og gratis levering kombinert med god kundeservice gjør at kundene jubler rundt om i verden. Og vi må ikke glemme de lave prisene nettbutikken kan tilby.