Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
pluss
Anmeldelse: Grønn greve jager sjørøver med sverd

Anmeldelse: Grønn greve jager sjørøver med sverd

Ild og gull lyser opp sommernatta i Dyreparken. Les mer

J.K. Rowling kaller kritikerne en gjeng med rasister

J.K. Rowling kaller kritikerne en gjeng med rasister

Det nye Harry Potter-stykket er kontroversielt, men har slått alle salgsrekorder. Les mer

Anne-Kat. med advarsel på egen billett

Anne-Kat. med advarsel på egen billett

- Vi syns det er morsomt å gjøre narr av folk som kaller satire for mobbing. Les mer

pluss
Norsk regissør og skuespiller: Hele familien ruset seg til døde

Norsk regissør og skuespiller: Hele familien ruset seg til døde

Morten Joachim røper mørke hemmeligheter og flere lovbrudd i sitt nye teaterstykke. Les mer

pluss
Du glemmer å blunke og puste

Du glemmer å blunke og puste

Anmeldelse: «Black & White» Les mer

pluss
Rutiner og rariteter

Rutiner og rariteter

«Frukost i det grøne» er en serie gjentagelser av samme poeng. Les mer

pluss
Ordets makt

Ordets makt

Teaterblodet renner. Virkemidlene er røffe, men dramatikken ligger i ordet. Og ordet får plass, i Kjersti Horns regi av «Richard III». Les mer

Stoppet teaterforestilling etter å ha sett generalprøven

Stoppet teaterforestilling etter å ha sett generalprøven

- Det ble ikke så bra som vi hadde håpet. Les mer

pluss
- Ei dame hadde tatovert trynet mitt på armen sin. Det var litt skremmende

- Ei dame hadde tatovert trynet mitt på armen sin. Det var litt skremmende

Janove Ottesen (40) er tilbake i manesjen, nesten tre år etter Kaizers Orchestra. Les mer

Sossen som ble folkefavoritt

Sossen som ble folkefavoritt

Hun ble kalt «den siste bohem» og hun levde opp til myten. Men hun arbeidet også hardt. Les mer

pluss
«Ingenting av ingenting» er usedvanlig modig teater

«Ingenting av ingenting» er usedvanlig modig teater

Thea Stabell trengte ikke å bli gammel for å bli klok. Hun er klok. Med «Ingenting er ingenting» kan hun meget vel gjøre også tilskueren klokere. Les mer

pluss
Livskraft som poesi

Livskraft som poesi

Overlevelse og død knytter sammen norsk-samisk-guatemalanske «Vidas extremas». Les mer

pluss
Banalisert brutalitet

Banalisert brutalitet

Virkeligheten overgår fiksjonen. Les mer

pluss
Energisk tidsmaskin

Energisk tidsmaskin

Det er driv over «Doktor Proktor»-forestillingen på Centralteatret. Les mer

Mest kommentert

 • ( innlegg)
 • ( innlegg)
 • ( innlegg)
 • ( innlegg)
 • ( innlegg)

Dagbladet.no siste 48 timer

 • 18.35 Billedbrev
 • 18.45 Distriktsnyheter
 • 19.00 Dagsrevyen
 • 19.45 Tilbake til 2000-tallet (1)
 • 20.15 Veien til Royal Albert Hall
 • 20.45 Vikinglotto
 • 20.55 Distriktsnyheter
 • 21.00 Dagsrevyen 21
 • 21.35 Folkeopplysningen (1)

  (Folkeopplysningen) Norsk dokumentarserie fra 2015. Daglig bombarderes vi med påstander om hva som er bra for oss, hva vi skal passe oss for og hvilke valg vi bør ta for å leve sunne, gode og trygge liv. I sesong 3 av Folkeopplysningen tar Andreas Wahl for seg noen av påstandene. Motivatoren (Motivatoren) Folkeopplysningen sjekker ut selvhjelps- og motivasjonsbransjen. Han er med når Øystein Wiik gir mellomledere i Maxbo tro på seg selv. Han lar =Oslo-selgere teste ut The Secret, og Anne Marie Ottersen får i oppdrag å imponere næringslivet med kjøleskapsmagnetfilosofi. Programleder:Andreas Wahl.

 • 22.15 Eit enklare liv (5)

  (Where the Wild Men Are) Britisk dokumentarserie fra 2015. Eventyreren Ben Fogle besøker folk som har bosatt seg der ingen skulle tro at noen kunne bo. (Fair Isle) Ben besøker Fair Isle, den mest avsides øya i Skottland med fast bosetting. For ti år siden flyttet Tommy hit fra USA med kona og sønnen. Han ga opp en karriere som kunstner og hattemaker. Siden har han og kona skilt lag. Men ennå driver Tommy et lite gjestehus, og han får besøk av sønnen hver tredje helg. Ben hjelper Tommy å lage mat og gjøre rent for gjestene. De fisker og drar inn hummarteiner. Det er mye arbeid for en mann å drive forretning på en plass som ligger så langt unna det meste, uansett hvor vakker naturen er.

 • 23.00 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.15 Det gode bondeliv (8)

  (Bonderøven) Dansk livsstilsserie. På Kastaniegården bor Frank Erichsen med sin kone og to barn. De ønsker å være selvforsynt og leve et enkelt liv, nesten slik bønder gjorde i gamle dager. Det er snart på tide å lage eplesider, og sammen med en smed har Frank funnet opp en eplevaskemaskin. Føllet HC må dessverre avlives på grunn av kolikk. Frank kjører den døde hesten til Safariparken i Ebeltoft, der HC ender sine dager som mat til de afrikanske villhundene. Hjemme på Kastaniegården skal roene tas opp før det blir frost, og Johan får prøve seg som både sauegjeter og roerensker. Høsten betyr også at det er på tide å samle inn kjempeerter for tørking til neste års produksjon.

 • 23.45 Ut av skapet (1)

  (Ut av skapet) Norsk dokumentarserie. Vi følger fem ungdommers vei mot å bli åpne om at de er skeive. I denne prosessen skal de bo sammen i et kollektiv i Oslo. I første episode møtes gjengen for første gang, og Jonathan drar til besteforeldrene i Hammerfest for å fortelle dem at han er homofil.

 • 00.25 Hellboy II: The Golden Army

  (Hellboy II: The Golden Army) Amerikansk-tysk actioneventyr fra 2008. Menneskeheten trues da en nådeløs prins vekker til live en dødbringende armé av monstre og erklærer krig mot menneskene. Nå er det opp til Hellboy og hans team med paranomale vesener å hamle opp med mørkets krefter i den ultimate kampen mellom det gode og det onde. Medvirkende:Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Alexander, Luke Goss. Regi:Guillermo del Toro. (11 år)

 • 02.20 Musketerene (7)

  (The Musketeers) Br. dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Musketerene eskorterer kongens kusine fra Mantua til Sverige. Der skal hun inngå et politisk ekteskap som vil være nyttig for Frankrike. Men på veien blir hun utsatt for et bakholdsangrep, og musketerene må raskt finne ut hvem som står bak. Medvirkende:Tom Burke, Santiago Cabrera, Howard Charles.

 • 03.15 Bedrag (2)

  (Bedrag) Dansk krimserie fra 2016. Claudia jobber med en sak som kan bli ødeleggende for Sander og Energreen hvis den kommer ut. Mads fristes til å ta en snarvei i etterforskningen og Nicky og Bimse finner noe som gjør dem veldig oppspilte. Medvirkende:Nikolaj Lie Kaas, Esben Smed Jensen, Natalie Madueño.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Dagsnytt atten
 • 19.00 30 svar (14)
 • 19.05 Dyreklinikken (9)
 • 19.35 En smak av nord (7)
 • 20.05 Tilbake til 90-tallet (7)
 • 20.35 Lille Norge og stormaktene (5)
 • 21.30 Apokalypse - slaget ved Verdun (2)

  (Apocalypse: Verdun) Fransk dokumentar i to deler fra 2016. 500 timer med restaurert og fargelagt arkivmateriale danner grunnlaget for denne reisen inn i et av de største slagene i historien. Tyskerne er i ferd med å miste troen på at de skal avgjøre første verdenskrig i slaget ved Verdun, og byen blir et symbol på fransk heltemot og motstandskamp etter at general Pétains overlegne logistikk har hindret Frankrike i å bli invadert. Sammen med britene forsøker franskmennene nå å snu krigen med en offensiv i Somme, men resultatet er katastrofalt. En triumf i Verdun vil være en symbolsk seier, men hvor mange flere liv vil det koste?

 • 22.15 Første verdenskrig - soldatenes fortellinger

  (I Was There - The Great War Interviews) Britisk dokumentar fra 2014. 280 øyevitner fra første verdenskrig ble intervjuet av BBC tidlig på 60-tallet. Intervjuene ble gjort i forbindelse med TV-serien "The Great War". Mange av opptakene har ikke blitt vist før. De gir oss et gripende bilde av hvordan mennesker opplever krig, sett gjennom øynene til noen av dem som overlevde.

 • 23.05 Hjernen - død eller levande?

  (The Mind Reader: Unlocking My Voice) Britisk dokumentar. En gruppe alvorlig hjerneskadde pasienter får hjelp slik at de igjen skal kunne kommunisere med familiene sine og omverdenen. Forskerteamet undersøker hvordan fMRI- og EEG-teknologi kan måle hjerneaktiviteten deres for tegn på bevissthet. Hva har resultatene å si for de rammede og familiene deres? Og hvilke etiske problemer står forskerne og helsepersonellet overfor? (Hjernen - død eller levande?)

 • 00.05 Apokalypse - slaget ved Verdun (1)

  (Apocalypse: Verdun) Fransk dokumentar i to deler fra 2016. 500 timer med restaurert og fargelagt arkivmateriale danner grunnlaget for denne reisen inn i et av de største slagene i historien. Februar 1916: Tre millioner mennesker har allerede bøtt med livet i første verdenskrig. Situasjonen er fastlåst og tilværelsen tøff for soldatene i skyttergravene ved vestfronten. Da tyskerne angriper ved Verdun, kommer det som en overraskelse på britene og franskmennene. Den voldsomme første offensiven skal bli begynnelsen på et 300 døgn langt blodbad. De franske styrkene setter sin lit til den nye generalen, Philippe Pétain. Kan han unngå en tysk invasjon av Frankrike? 500 timer med restaurert og fargelagt arkivmateriale danner grunnlaget for denne reisen inn i et av de største slagene i historien.

 • 00.50 Et hjerte som aldri dør (5)

  Dansk dokumentarserie. Hver dag kjemper journalister, advokater, aktivister, organisasjoner og andre en modig kamp mot korrupte regimer og myndigheter som undertrykker ytringsfrihet og krenker menneskerettigheter. Hvordan våger de? Og til hvilken pris? Vi møter seks ukuelige mennesker som nekter å tie om sine historier. Brankica Stankovic er redaktør og journalist ved en av Serbias største TV-stasjoner. I fem år har hun vært under konstant politibeskyttelse på grunn av sin kritiske og undersøkende journalistikk. Men Stankovic nekter å bøye seg for truslene fra leiemordere, ultra-nasjonalister og kriminelle nettverk.

 • 01.20 Oddasat - nyheter på samisk

 • 01.35 Distriktsnyheter Østlandssendingen

  (Distriktsnyheter)

 • 01.50 Distriktsnyheter Østfold

  (Distriktsnyheter)

 • 02.00 Distriktsnyheter Østnytt

  (Distriktsnyheter)

 • 02.15 Distriktsnyheter Østafjells

  (Distriktsnyheter)

 • 02.30 Distriktsnyheter Sørlandet

  (Distriktsnyheter)

 • 02.40 Distriktsnyheter Rogaland

  (Distriktsnyheter)

 • 02.55 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

  (Distriktsnyheter)

 • 03.10 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

  (Distriktsnyheter)

 • 03.20 Distriktsnyheter Midtnytt

  (Distriktsnyheter)

 • 03.35 Distriktsnyheter Nordland

  (Distriktsnyheter)

 • 03.50 Distriktsnyheter Nordnytt

  (Distriktsnyheter)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Hotel Cæsar (90)
 • 18.30 Nyhetene
 • 18.45 Været
 • 18.50 Sportsnyhetene
 • 19.00 Fingrene av fatet (3)
 • 19.30 Hotel Cæsar (91)
 • 20.00 Helsekontrollen (1)
 • 20.30 Budkrigen (4)
 • 21.00 Nyhetene
 • 21.20 Været
 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Badehotellet (1)

  (Badehotellet) Dansk spenningsserie fra 2015. Badehotellet er klar for nok en sommer med feriefølelser, søte stuepiker og forlokkende mat. Det er stor gjensynsglede og godt humør, men ferieidyllen viser seg snart å slå sprekker. Året er 1930, og den store depresjonen henger over resten av verden, men de vanlige hotelgjestene har andre ting å bekymre seg for, spesielt bak lukkede dører. Grossisten Madsen strever med å komme seg på beina igjen etter at han gikk konkurs forrige høst, og lever på lånte penger. Nå forsøker han å låne penger til et nytt byggeprosjekt og pansetter derfor sin kones smykker. Det er ikke en spesielt god idé. Advokaten Kvist sjarmerer seg også inn på hotellet, men bak den blide masken fins det en skruppelløs type. Molly Andersen, Fie og kjøkkenjentene forsøker å leve opp til den høye standarden de har satt for hotellet, men den store depresjonen kommer nærmere for hver dag som går. Medvirkende:Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

 • 22.45 Humornieu (1)

  (Humornieu) Norsk humorprogram fra 2015. Morten Ramm tar med seg komikerkollektivet humornieu og den ferskeste moroa fra internett over til tv-skjermen. Det blir reinspikka humor med sketsjer, korka reportasjer og moro. Programleder:Morten Ramm.

 • 23.15 Krisemøte (1)

  (Krisemøte) Norsk humorprogram fra 2016. «Krisemøte» er en ukentlig podcast av og med Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen og handler om to menns kamp mot klokka. De er begge i 40-åra og smertelig klar over at livet er på nedadgående kurve. Men hvor raskt? Blir alt bare dårligere? Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen kjemper fortsatt mot klokka og livets nedadgående kurve. Har de klart å få kurven til å flate ut? Programleder:Kyrre Holm Johannesen, Kristopher Schau.

 • 23.45 Tid for hjem (1)

  (Tid for hjem) Norsk livsstilsprogram. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. Sjefsoppusserne er tilbake (Sjefsoppusserne er tilbake) I kveldens program drar gjengen til et gammelt hus fra rundt 1900. Her skal de lage et allrom for familien som bor der. Programleder:Kjersti Bergesen.

 • 00.40 Criminal Minds (2)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBI trekker paralleller til en sak der gjerningsmannen allerede er henrettet når en kvinne blir voldtatt og drept i sitt eget hjem. Medvirkende:Mandy Patinkin.

 • 01.35 Hawaii Five-0 (11)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. En turist blir drept etter uvitende å ha båret med seg et Van Gogh-maleri. Kono og Chin setter derfor i gang en dekkoperasjon for å infiltrere kunstverdens svarte marked. Medvirkende:Scott Caan, Alex O'Loughlin, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 02.20 Blue Bloods (21)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie fra 2014. Når nestsjefen i New York-politiet og kona blir drept, gir Frank saken topp prioritet. Drapet ser ut til å være gjengrelatert, og Danny og Baez må besøke en notorisk gjengleder. Medvirkende:Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes.

 • 03.00 Under The Dome (6)

  (Under the Dome) Amerikansk dramaserie fra 2014. En mystisk og ugjennomtrengelig barriere omringer småbyen Chester's Mill, og stenger innbyggerne inne fra omverdenen. Etter hvert som panikken brer seg, bestemmer en liten gruppe mennesker seg for å opprettholde ro og orden i byen. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. En liten gruppe mennesker prøver å opprettholde ro og orden i byen, samtidig som de prøver å avdekke sannheten og hvordan de skal klare å rømme. Joe og Norrie finner ut mer om den infiserte byens nye regler, og at Carolyn også er smittet. Julia blir kidnappet av Junior, mens Big Jim havner i trøbbel. Medvirkende:Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch.

 • 03.40 Criminal Minds (2)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBI trekker paralleller til en sak der gjerningsmannen allerede er henrettet når en kvinne blir voldtatt og drept i sitt eget hjem. Medvirkende:Mandy Patinkin.

 • 04.30 Hawaii Five-0 (11)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. En turist blir drept etter uvitende å ha båret med seg et Van Gogh-maleri. Kono og Chin setter derfor i gang en dekkoperasjon for å infiltrere kunstverdens svarte marked. Medvirkende:Scott Caan, Alex O'Loughlin, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 05.15 Blue Bloods (21)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie fra 2014. Når nestsjefen i New York-politiet og kona blir drept, gir Frank saken topp prioritet. Drapet ser ut til å være gjengrelatert, og Danny og Baez må besøke en notorisk gjengleder. Medvirkende:Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.10 Cash Cowboys (10)
 • 19.05 Gjeldshaiene (10)
 • 20.00 James May's Cars of the People - Top Gear Special (1)
 • 21.00 Top Gear: The Races (5)

  (Top Gear: The Races) Britisk underholdningsprogram. Matt LeBlanc gis oss et tilbakeblikk på de beste og mest underholdende kappkjøringene i løpet av Top Gears 13 første år. Matt LeBlanc fra "Venner for livet" ser tilbake på fantastiske konkurranser fra arkivet, blant annet James May i en Mistubishi Evo rallybil versus Richard Hammond i en bob-bane på Lillehammer. I tillegg får du se damptog mot Jaguar.

 • 22.00 Vikings (3)

  (Vikings) Irsk-kanadisk dramaserie fra 2016. I denne serien, inspirert av historiene om vikingenes plyndringer og oppdagelsesreiser, tas vi med på eventyrene til den legendariske vikinghøvdingen Ragnar Lodbrok, hans familie og hans betrodde menn. Ragnar forteller Floki at han må betale en høy pris for sine handlinger. Rollo finner en alliert i Odo, mens Bjørn finner mer enn han ba om i villmarken. Medvirkende:Travis Fimmel, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick.

 • 23.00 Scorpion (15)

  (Scorpion) Amerikansk dramaserie fra 2015. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Sylvester står ansikt til ansikt med sin alltid fraværende far, som nå er en pensjonert general. Han spør team Scorpion om hjelp fordi en afrikansk diktator har fått tak i et masseødeleggelsesvåpen. Medvirkende:Robert Patrick, Eddie Kaye Thomas, Katharine McPhee, Elyes Gabel, Jadyn Wong, Ari Stidham.

 • 23.55 Fjorden Cowboys (2)

  (Fjorden Cowboy) Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Lothepus har liten tro på Joars evner som selvstendig entreprenør.

 • 00.25 Nattarbeiderne (8)

  Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. Bartender Jon Vegard deltar i en stor flairing-konkurranse, mens stripperen Linda er klar for å opptre på sin største scene noensinne. På Oslo S observerer vekterne en mann på skinnegangen.

 • 00.55 Cash Cowboys (10)

  (Canadian Pickers) Kanadisk realityserie. Bli med Cash Cowboys på et utrolig eventyr, på jakt skjulte skatter de kan gjøre fortjeneste på. Men det handler ikke bare om penger, det handler om en lidenskap for fortiden - og den spennende jakten. Et tilfeldig stopp i Nova Scotia fører gutta til en gammel kirke smekkfull av sjeldne antikviteter. Senere blir de så imponerte av hulen til en ivrig samler, at de tilbyr ham en svimlende sum for alle tingene hans.

 • 01.50 I Survived (6)

  (I Survived) Amerikansk realityserie. Dette er historiene om forskjellige individer som har overlevd utfordrende og farlige situasjoner i livet. Alt fra flykatastrofer, brann og dyreangrep til tornadoer og kidnappinger. Noen av dem har overlevd på ren og skjær viljestyrke eller heroiske handlinger.

 • 02.45 M*A*S*H (23)

  (M*A*S*H) Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.15 M*A*S*H (24)

  (M*A*S*H) Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.45 Inked (15)

  (Inked) Amerikansk realityserie. Følg livet i og rundt tatoveringsstudioet Hart & Huntington Tattoo Company i Las Vegas Valley.

 • 04.10 Alarm 112 - På liv og død (1)

  (112 - På liv och död) Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. Politibetjenten Magnus i Haninge blir varslet om en slåsskamp, og brannmannen Mikael på Farstad brannstasjon rykker ut til en alvorlig trafikkulykke.

 • 04.55 Alarm 112 - På liv og død (2)

  (112 - På liv och död) Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. Politibetjentene Magnus og Calle rykker ut til en ulykke, og når det begynner å brenne midt i sentrum av Stockholm, blir Olaf fra Johannes brannstasjon tilkalt. På Åland hjelper Magnus en båt som har havnet i havsnød.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Fast and loud (1)
 • 19.30 Fast and loud (2)
 • 20.30 Wheeler dealers (3)
 • 21.30 Marooned with Ed Stafford (6)

  (Marooned with Ed Stafford) Norway (Norway) Ed Stafford tilbrakte 60 dager naken og strandet på en øde øy, med kun et kamera som selskap. Nå utfordrer han seg selv i noen av verdens tøffeste miljøer.

 • 22.30 Yukon Men (1)

  (Yukon Men) Tanana's Last Stand (Tanana’s Last Stand) Enorme gressbranner truer Tanana. Staten har få ressurser, så innbyggerne må slå seg sammen om å bekjempe brannen - eller risikere å miste alt de eier.

 • 23.30 Railroad Alaska (1)

  (Railroad Alaska) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 En gjeng med mesterlige jernbanearbeidere trosser uvær og farlig terreng for å holde Alaskas 80 mil lange jernbane i drift gjennom den tøffe vinteren. Bjørneangrep (Bear Attack) Gjengen sliter med å få frem leveransen til en gjeng i villmarken i tide, og Jim James kommer tilbake fra byen med en stor overraskelse til Nancy.

 • 00.30 Yukon Men (1)

  (Yukon Men) Amerikansk realityserie fra 2014. På bristepunktet (Breaking Points) Myndighetene legger begrensninger på bruken av en basismatvare, så "Yukon Men" må ty til alternativer. Landsbyen blir besøkt av guvernøren, som har nyheter som vil forandre alt.

 • 01.30 Fast and loud (11)

  (Fast N' Loud) Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Gutta i Gas Monkey Garage, Richard og Aaron, er tilbake for å kjøpe og sette i stand flere forsømte klassiske biler. Shelby Rent-A-Racer Resto, del 2 (Shelby Rent-A-Racer Resto, Part 2) Motorproblemer plager guttas 1968-modell Shelby. Imens selger Richard den sjeldne Lotus Cortina 1966-modellen og flytende amfibiebilen for litt raske penger.

 • 02.30 Marooned with Ed Stafford (6)

  (Marooned with Ed Stafford) Norway (Norway) Ed Stafford tilbrakte 60 dager naken og strandet på en øde øy, med kun et kamera som selskap. Nå utfordrer han seg selv i noen av verdens tøffeste miljøer.

 • 03.30 Yukon Men (1)

  (Yukon Men) Tanana's Last Stand (Tanana’s Last Stand) Enorme gressbranner truer Tanana. Staten har få ressurser, så innbyggerne må slå seg sammen om å bekjempe brannen - eller risikere å miste alt de eier.

 • 04.20 Gullfeber (9)

  (Gold Rush) Amerikansk realityserie fra 2014 Far og sønn Jack og Todd Hoffman gjør et desperat forsøk på å stå imot nedgangstidene og finne gull på et skjerpe i Alaska. Kolossal opprenskning (Colossal Clean Up) Hoffman-gjengen har ikke nok vann til å gjennomføre prosjektet sitt, Tony får endelig fraktet dreggen dit den skal, og Parker gjør et legendarisk funn.

 • 05.10 Alaska: The Last Frontier (12)

  (Alaska: The Last Frontier) Amerikansk realityserie fra 2015 En ekte Kilcher-jul (A Very Kilcher Christmas) De blir alltid presset helt til grensen av elementene, omstendighetene og hverandre: Kilcher-familien fortsetter å jobbe sammen for å ivareta tradisjonene i driften av et småbruk.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.05 The Big Bang Theory (8)
 • 18.35 The Big Bang Theory (9)
 • 19.00 America's Funniest Home Videos (35)
 • 19.30 4-stjerners middag (43)
 • 20.30 Sveriges verste sjåfør (8)
 • 21.30 Thomas Giertsen: Helt perfekt (5)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (Thomas Giertsen: Helt perfekt, sesong 6) Når Ine oppdager at hun mangler et par ukers jobb for å ha rett på foreldrepenger, foreslår Thomas at hun jobber inn disse ukene på hans kontor. Thomas ansetter henne, men da han oppdager at den nye tekstforfatteren de skal jobbe med er en tidligere flørt, blir det klabb og babb.

 • 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (6)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (Thomas Giertsen: Helt perfekt, sesong 6) Eivind og TVNorge er på utkikk etter en ny fresh programleder. Thomas påstår han har god kontakt med Leo Ajkic, og tar selvsikkert på seg oppgaven om å hente Leo til kanalen. Det går tilsynelatende fint helt til Leos far får et illebefinnende og Thomas urettmessig tar på seg æren for å ha reddet livet hans.

 • 22.30 I kveld med YLVIS LIVE (11)

  (I kveld med YLVIS LIVE) Norsk talkshow fra 2016. Brødrene Ylvisåker og deres trofaste sidekick, Calle, danser igjen ut på scenen for å lage direktesendt TV-moro fra Folketeateret i Oslo. Sammen med praktikant Magnus Devold skal de lage Norges villeste talkshow. Seerne vet aldri hva de får med denne gjengen, og som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. (I kveld med YLVIS LIVE, sesong 5) Sesongens siste gjest er «P3morgen»-programleder Ronny Brede Aase. Programleder:Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker.

 • 23.30 CSI (6)

  (CSI, år 6) Amerikansk krimserie. (CSI) Lana Adalian finner søsteren Christina hjemme med et skuddsår i hodet. I barnesengen ligger Christinas baby - stirrende på sin mors døde kropp. Et signert brev, og det faktum at Christina har et skytevåpen i hånden, vitner om et åpenbart selvmord.

 • 00.25 Castle (20)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (That '70s Show) Når bygningsarbeidere finner liket til et beryktet mafiamedlem som forsvant på 70-tallet, må Beckett og Castle løse et 40 år gammelt mafiadrap. Det eneste vitnet tror at han fortsatt lever på 70-tallet, så for å finne ut hva han vet, må de feste som om det var diskoens siste dager. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic.

 • 01.25 Special Victims Unit (14)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Home Invasions) En bevæpnet mann stormer et familiehjem, dreper foreldrene og etterlater seg tenåringsdatteren i en kritisk tilstand. Når etterforskning føres på villspor, sliter Benson og SVU-etterforskerne med å finne motiv for den bestialske volden. Ledetråder fører til en overraskende avsløring om Rollins som truer fremtiden hennes i Special Victims Unit. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 02.20 CSI: NY (7)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (Clue: SI) Da pasientene til en psykiater blir drept én etter én, må CSI-teamet spille med i et Clue-aktig spill for å fange drapsmannen. Medvirkende:Sela Ward, Eddie Cahill, Hill Harper, Carmine Giovinazzo.

 • 03.10 48 timer (26)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (The Ultimatum)

 • 04.00 House (19)

  (House) Amerikansk dramaserie. Den kyniske legen Gregory House er et medisinsk geni som mangler all form for empati. Han sier alltid hva han tenker, og å møte pasienter er det verste han vet. Men til tross for hans arroganse verdsetter sykehusets ledelse hans evne til å løse tilsynelatende uforklarlige sykdommer. (Kids) Under et alvorlig utbrudd av smittsom hjernehinnebetennelse på sykehuset, retter House oppmerksomheten mot en tolv år gammel jente med avvikende symptomer. Samtidig ber House Cameron om å komme tilbake på jobb nå som Vogler er ute av bildet.

 • 04.45 Christine (17)

  (New Adventures of Old Christine) Amerikansk komiserie fra 2009. (Up in the Airport) Når Christine innser at Ritchie aldri har vært på en skikkelig familieferie som klassekameratene, planlegger hun en tur til Florida. Men alt går ikke helt etter planen. Medvirkende:Julia Louis-Dreyfus, Clark Gregg.

 • 05.10 Christine (18)

  (New Adventures of Old Christine) Amerikansk komiserie fra 2009. (Revenge Makeover) Gamle-Christine tar med en uggen, veldig gravid nye-Christine til en fancy salong for å gjøre henne klar til bryllupet som Richard planlegger i all hemmelighet. Samtidig dukker gamle-Christines ekskjæreste opp, og den vordende brudens far. Medvirkende:Julia Louis-Dreyfus, Clark Gregg.

 • 05.35 Christine (19)

  (New Adventures of Old Christine) Amerikansk komiserie fra 2009. (I Love What You Do For Me) Christine ser tilbake på de siste fem årene og forsøker å finne ut hva som har skjedd i løpet den perioden. Evalueringen leder til noen store forandringer, og psykologen Max står parat. Medvirkende:Julia Louis-Dreyfus, Clark Gregg.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Hundepatruljen Oslo (7)
 • 19.00 Storage Hunters UK (10)
 • 19.30 Storage Hunters UK (1)
 • 20.00 Simpsons (22)
 • 20.30 Simpsons (23)
 • 21.00 Hundepatruljen Oslo (8)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. Hundene i Hundetjenesten i Oslo lever med hundeførerne sine, både på og utenom jobb. De knytter sterke bånd, og beskjeden blir derfor ekstra tung for Lars når han får vite at Toffen har fått uhelbredelig kreft og ikke lenger er tjenestedyktig.

 • 22.00 Indiana Jones: Jakten på den forsvunne skatten

  (Raiders of the Lost Ark) Amerikansk-britisk actioneventyr fra 1981. Arkeologen Indiana Jones er på oppdrag for den amerikanske regjeringen for å finne paktens ark som skjules et eller annet sted i den peruvianske regnskogen. Medvirkende:Harrison Ford, Paul Freeman, Karen Allen, Wolf Kahler, Ronald Lacey, John Rhys-Davies, Denholm Elliott, Alfred Molina, Anthony Higgins, Vic Tablian, Don Fellows, William Hootkins, Bill Reimbold, Fred Sorenson, Patrick Durkin, Matthew Scurfield, Malcolm W. Regi:Steven Spielberg. (15 år)

 • 00.05 Family Guy (14)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Lois får jobb som kunstnerisk direktør for den lokale teatertruppen, og Peter kan selvfølgelig ikke la være å blande seg. Snart tar Peter fullstendig over, noe som betyr både roboter og nakenhet på scenen!

 • 00.35 Family Guy (15)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter drikker seg full på et standup-show og ender selv på scenen. Latteren står i taket, og Peter er overbevist om at han er et talent. Snart forteller han dårlige vitser overalt, og det varer ikke lenge før en kvinnelig kollega blir fornærmet og får ham sendt på kurs for å lære seg å respektere andres følelser.

 • 01.05 Cops Reloaded (50)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.35 Cops Reloaded (51)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 02.05 Seinfeld (179)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1997. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Del 2 av den aller siste episoden som ble laget av Seinfeld. George og Jerry blir oppringt av NBC og bedt om å lage 13 episoder av komiserien det aldri ble noe av tidligere. Som belønning får de reise med selskapets jet til Paris sammen med Kramer og Elaine. En tabbe av Kramer tvinger dem til å nødlande i Latham, Massachusetts, der de uten å være klar over det bryter byens nye "Gode samaritan"-lov. Den påfølgende rettssaken blir en prøvelse for våre venner. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander.

 • 02.35 Seinfeld (87)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1994. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. Jerry går ut med en Miss America-deltaker og må ha med anstand. Kramer melder seg frivillig og tar etter hvert rollen som rådgiver for modellen. Elaine prøver å få jobben Jackie Onassis en gang hadde, men ender som personlig assistent for en dame som liker hvite sokker. George bestemmer seg for å bytte ut bomullsuniformene til The Yankees med noen laget av polyester. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander.

 • 03.05 Family Guy (12)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Nabolaget vinner førsteprisen for sin innsats i innhøstingsparaden, men feiringen får en brå slutt da naboene ender opp i strid over hvem som skal beholde trofeet. Forviklingene blir ikke mindre da Meg hevder at Stewie er hennes, og barnevernet må steppe inn.

 • 03.30 Family Guy (13)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Lois oppdager en klump i Peters bryst, og sender ham rett på sykehuset. Alt er vel, helt til regningen kommer! For å unngå å betale lurer Peter sykehuset til å tro at han er død. Da det viser seg at han også har greid å lure mannen med ljåen, er derimot gode råd dyre!

 • 03.55 Paradise Hotel (39)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie fra 2015. Triana Iglesias inviterer deg til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter inn på hotellet, og fem sjarmerende gutter. OG fem hotte, modellaktige gutter. Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Det er ny Alice i eventyrland-dag og det betyr at det kommer inn en ny gjest utledd som Alice, det blir god stemning når Alice kommer inn. Et par får muligheten til å låses for resten av uken, men tar de sjansen på det og svikter eventuelle partnere? På Pandoras er det tid for rettssak der den som er utkledd som konge er dommeren, nå er tiden for å finne ut om man kan stole på folk. Programleder:Triana Iglesias.

 • 04.40 Cops Reloaded (50)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.05 Cops Reloaded (51)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.30 Cheers (14)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. Cliff deltar i TV-programmet "Jeopardy". Han klarer seg bra i den innledende runden, men taper alle pengene i finalen. Medvirkende:Ted Danson, Rhea Perlman, John Ratzenberger, George Wendt.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (3)
 • 19.25 Friends (17)
 • 19.55 Friends (18)
 • 20.30 Supernanny på veien (4)
 • 21.30 Devious Maids (4)

  (Devious Maids) Amerikansk dramaserie. (Sweeping with the Enemy) Marisol har fått ny romkamerat. Daniela og Carmens forhold endres når et uventet besøk dukker opp. Det blir arrangert en blind date for Zoila, og Genevieve får en ny venn. Rosies mistanker om uærlig spill blir sterkere. Medvirkende:Judy Reyes, Dania Ramirez, Ana Ortiz.

 • 22.30 Verdens dyreste valp

  (The $100,000 Puppy) Britisk dokumentar fra 2016. Som et markedsføringstiltak flyr verdens eneste hundeklonere inn fra Korea for å gi briter muligheten til å vinne en genetisk kopi av sin kjære hund til en verdi av 100 000 dollar. Hvem vinner en ny hund som er helt lik den gamle?

 • 23.40 Millionær søker kjæreste (7)

  (Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens. (Heinz/Paul)

 • 00.40 Forsvunnet (6)

  (Disappeared) Amerikansk dokumentarserie fra 2011. (Daddys Girl) Den tidligere narkomane Danice Day forsvinner og etterlater sine to små barn. Ble presset på å være nykter for mye, eller har noen skadet henne?

 • 01.45 Sofias engler (3)

  (Sofias Änglar) Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. (Sofias Änglar) 29 år gamle Joakim ble lam fra brystet og ned i en MC-ulykke. Kona, Malin på 24, ble brått alene med ansvaret for to små barn og restaureringen av drømmehuset. Det er stoppet helt opp når Sofias engler kommer Malin til unnsetning, og det er mye som må gjøres i et hjem som ikke er tilrettelagt for en pappa i rullestol.

 • 02.45 Slankekrigen (9)

  (The Biggest Loser) Amerikansk livsstilserie (The Tailgate) Det er tid for den første fristelsesutfordringen når deltakerne er på fest på en parkeringsplass utenfor Los Angeles Coliseum. Deltakeren som spiser mest på tre minutter vinner immunitet. Tidligere quarterback Scott forteller om sitt vanskelige forhold til foreldrene. Programleder:Alison Sweeney.

 • 03.30 Medium (6)

  (Medium) Amerikansk dramaserie. (Dead Aim) Allison har grusomme drømmer om at en massakre på Devalos kontor tar livet av ham og en håndfull av hennes kolleger. Devalos tror ikke at drømmene skal bli virkelighet, men tvinger Allison til å tenke annerledes for å skjønne hva de egentlig betyr ...

 • 04.20 Ghost Whisperer (6)

  (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. (Ghost Whisperer) Jim og Melinda deltar i festlighetene når Jims gode venninne Tricia - enke og mor til datteren Natalie - gifter seg for andre gang. Lille Natalie viser seg å være hjemsøkt av et spøkelse, Owen, som moren omtaler som en imaginær venn. Under bryllupets gang spiller Melinda et farlig spill med Owen. Et bryllup som for øvrig skal forårsake en tragedie i Jim og Melindas eget forhold.

 • 05.05 Ghost Whisperer (7)

  (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. (Ghost Whisperer) Melinda må konfrontere sin største frykt å livet; å gå videre etter at ektemannen Jim har forlatt de levendes verden. Tragedien fører til at Melinda utvikler motstridende følelser rundt sin egen identitet, og spesielt forbundet med sin unike gave som medium. Hun føler at det å kommunisere med de døde verken er nyttig eller nødvendig. Verst er det at hun ikke er i stand til å se Jims gjenferd. Til det er sorgen for stor.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.30 Norges styggeste rom (11)
 • 19.30 Masterchef Canada (12)
 • 20.30 Luksusfellen Sverige (13)
 • 21.30 Boligjakten (6)

  (Boligjakten) Norsk livsstilsserie fra 2016. Boligjaktens meglere sine mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert, og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Carine og Kristian har bestemt seg for å flytte ut av Oslo for å få hage og uteplass. De har lett etter bolig i halvannet år og trenger hjelp til å tenke nytt. Karianne bretter opp ermene og finner tre boliger de ikke ville ha sett på selv. Men vil de like leilighetene hun har plukket ut? Svenske Lina er alenemor og klar for å kjøpe sin første bolig til seg og datteren i Oslo. Hun har ikke så mange andre krav enn at hun vil bo på Grünerløkka, men med et budsjett på bare 2,5 millioner får Thomas en real utfordring. Programleder:Karianne Amlie, Hans Christian Espenes, Thomas Klovland.

 • 22.30 Skjønnhetsfellen Danmark (4)

  (Mit Plastikmareridt) Dansk reportasjeserie fra 2015. I dag legger flere og flere dansker seg under kniven i jakten på evig skjønnhet. Men noen ganger går turen til operasjonsbordet galt. I blant er dessverre resultatet av kosmetisk kirurgi en pasient som blir etterlatt med arr på både kropp og i sjel fordi operasjonen ikke har gått som forventet og håpet. I dag møter vi bl.a. Diana, som etter en operasjon fikk bryster som var plassert på magen, og Dorthe, som føler seg forrådt av kirurgen sin etter en neseoperasjon som har gitt henne skjev nese. Programleder:Jens Jørgen Elberg, Faye Sarmady.

 • 23.25 Sex og singelliv (89)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie får mye å tenke på, ettersom Petrovsky innrømmer at han ikke har lyst på flere barn. Fra før har han en voksen datter. Samantha bruker Smith for alt han er verdt, da hun ønsker å komme seg raskt inn til Manhattans mest populære lege - med uendelig lang venteliste. Miranda og Steve oppdager hvor ulike interesser de har, mens de er på bryllupsreise. Samtidig passer Charlotte og Carrie lille Brady, noe som skal vise seg å kunne få traumatiske konsekvenser. Men for hvem? Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

 • 00.05 Svenske Hollywoodfruer (6)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Suksesserien "Svenske Hollywoodfruer" er tilbake - denne gangen med mye mer glitter og glamour enn tidligere! Denne sesongen gjør Bond-fruen Britt Ekland entré og vi stifter bekjentskap med nok en hollywoodfrue, nemlig Siv Cotton. Maria Montazami er mer folkekjær enn noensinne og er tilbake på amerikansk jord for å ta hånd om familien. Gunilla Persson har selv storslagne prosjekter på gang. Middagen hos Gunilla har tatt helt av. Det er ikke lenger en middag, det er et katastrofeområde, og Gunilla står midt oppi det hele.

 • 01.05 Luksusfellen Sverige (9)

  (Lyxfällan) Svensk underholdningsserie fra 2012. I "Luksusfellen Sverige" følger vi økonomiekspertene når de begir seg ut i Sverige for å grave frem en økonomisk sans hos noen av landets mest sløsete personer. De har ikke silkehanskene på når de prøver å forandre livene for vanlige svensker som har vanskelig for å begrense pengebruken. SMS-lån, kredittkort og et vanvittig forbruk byttes raskt ut med månedsbudsjett, sparekonto og ekstrajobb. Luksusfellens eksperter Patrick og Magnus viser vei mot en ny økonomisk fremtid for personer som har fornektet sin økonomiske situasjon alt for lenge. Marie bor alene med barna sine etter at hun skilte seg fra barnas far. Senere ble hun sykemeldt i en periode, og det var da de økonomiske problemene startet. Nå trenger hun hjelp. Programleder:Patrick Grimlund.

 • 02.00 Norges styggeste rom (11)

  (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Teamet tar med seg verktøy, tapeter og maling og kjører til Oslo første drabantby Lambertseter og Blåfjellet borettslag for å pusse opp fire rom. Et soverom som er fullt av datamaskiner, klær og rot skal forvandles til et lekkert rom med luksusfølelse og glamorøse detaljer. Halvor vil lage et unikt og ekstravagant rom som gir eierne en følelse av å sove på et intimt hotellrom. Fotograf og værmelder Isabella Martinsen bidrar til dette med sine vakre bilder. Fellesprosjektet er å pusse opp den felles storstua i borettslaget der de skal lage sin egen kino!

 • 02.45 NCIS: New Orleans (4)

  (NCIS: New Orleans) Amerikansk krimserie. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med. Når en marineoffiser blir funnet død i et hus hvor en kvinneforening holder til, står NCIS-teamet overfor en komplisert etterforskning med en lang liste motiv og mistenkte. Medvirkende:Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, CCH Pounder.

 • 03.30 Second Chance (1)

  (Second Chance) Amerikansk dramaserie fra 2015. En vanæret eks-sheriff på 75 år som får sin skjebne beseglet av korrupte politifolk blir gjenopplivet og bragt tilbake av to unge forskere som er grunnleggere av et sosialt-nettverk-imperium. Han får en ny sjanse og et nytt liv som 35-åring - med uforutsigbare nesten-overnaturlige evner. Døden varer overraskende kort for Jimmy Pritchard, som blir bragt tilbake til livet av to tekniske genier, tvillingene Mary og Otto. Pritchard får en ny sjanse, men vil han bruke den godt? Medvirkende:Robert Kazinsky, Dilshad Vadsaria, Adhir Kalyan.

 • 04.20 MasterChef - Danmarks grillmester (7)

  (Masterchef Grill) Dansk matlagingskonkurranse fra 2015 Grillen er igjen tent på i MasterChef Danmark, men denne gangen er det ikke bare det ettertraktede MasterChef-troféet det kjempes om. I denne spesialutgaven av MasterChef - Danmarks grillmester er tiden kommet for å avklare hvilket kjønn som er best til å grille, og dét er en heder som begge kjønn ønsker å vinne. Tolv kjente og grillglade dansker - seks kvinner og seks menn - er antrukket MasterChef-forkleet og klare til grillkamp. Dommerne har en gedigen overraskelse i ermet i kveld til guttene i kjøkkenet; i dag kjemper de nemlig om å gå direkte videre til finaleuka. Men det er kun én billett til det ekspresstoget!

 • 05.10 MasterChef Norge (36)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Semifinalene er i gang på MasterChef-kjøkkenet og de første som skal settes på prøve er blant andre Alexandra Joner, Carina Dahl, Petter Pilgaard, Guri Schanke, Christine Dancke og Ørjan Burøe. En mystery box og en 14 år gammel gjestekokk ved navn Sebastian må overvinnes for å komme til finaleuka. Klarer noen av deltakerne å lage en bedre rett med råvarene sine enn det unge kokketalentet? Etter hovedretten skal deltakerne lage en dessert der de tre yndlingsråvarene til Sebastian er til stede, nemlig pasjonsfrukt, ingefær og sjokolade. De tre som klarer dagens utfordringer best, er klare for MasterChef-finaleuke!

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (11)
 • 19.50 Førstiser (1)
 • 20.35 Ung og homofil
 • 21.25 Ut av skapet (1)

  (Ut av skapet) Norsk dokumentarserie. Vi følger fem ungdommers vei mot å bli åpne om at de er skeive. I denne prosessen skal de bo sammen i et kollektiv i Oslo. I første episode møtes gjengen for første gang, og Jonathan drar til besteforeldrene i Hammerfest for å fortelle dem at han er homofil.

 • 22.05 Sex eller kjærlighet (1)

  (Knald eller fald) Dansk realityserie fra 2016. Danmark er på europatoppen i engangsligg, og danskene skammer seg slett ikke over å ha uforpliktende sex. Men kan det også være den store kjærligheten når du hopper til sengs med et fremmed menneske? To par deler sine intime historier og forteller om den første gangen de hadde sex. Deretter er det opp til to eksperter å finne ut hvilket av de to parene som klarte seg med den ene opplevelsen, og hvilket som i dag er kjærester. Denne gangen har et av parene en hemmelighet som sender ekspertene ut på dypt vann.

 • 22.35 Norske fordommer (1)

  Norsk humorserie. Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen tar en humoristisk vandring i seks temaer som frembringer fordommer blant det norske folk. Vi møter fargerike karakterer, tar tempen på holdninger i samfunnet og får føle på egne fordommer. (Norske fordommer - premiere!) Dagens tema er rase. Hvem er vi, hvem er du, og hvem er de andre? Hva er lov å si og ikke si om rase, og hva er egentlig den beste rasen?

 • 22.55 Jeg er ambassadøren fra Amerika (1)

  Dansk dokumentarserie. Rufus Gifford har bakgrunn fra det glamorøse Hollywood og har senere hatt en sentral rolle i Obamas valgkamp. Nå blir han ambassadør i Danmark og åpner dørene til ambassaden og sitt eget hjem. Han bor sammen med partneren Stephen og hunden Argos. Med sin utradisjonelle og moderne tilnærming til diplomatiet vil Rufus kjempe for homofiles rettigheter og et fortsatt godt samarbeid mellom USA og Danmark.

 • 23.25 Karl Johan (6)

  (Karl Johan) Humortalkshow ledet fra Karl Johans gate. Alt kan skje i dette improviserte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv. Programleder:Erik Solbakken, Hasse Hope.

 • 23.50 Mr Selfridge (5)

  (Mr Selfridge) Britisk dramaserie. Mens mennene fra varehuset slåss i krigen, blir kvinnene satt til å gjøre jobbene deres. Og Harry selv lengter etter å bidra. Medvirkende:Frances O'Connor, Aisling Loftus, Jermemy Piven.

 • 00.35 Girls (8)

  (Girls) Amerikansk komiserie fra 2013. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. (It's Back) Hannah sliter med angst og tvangstanker som hun prøver å skjule for foreldrene sine. Marnie oppdager at ekskjærasten gjør det stort på jobben, og Adam får et forslag fra en kvinne som er med i AA. Medvirkende:Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke.

 • 01.05 Ung og homofil

  (Teenage and Gay) Britisk dokumentar fra 2015. En kaller seg "traktorlesbe", er 14 år og spiller fotball, mens en annen blir kastet ut fra både hjem og skole når han står fram som transkjønnet. De er to av fem britiske tenåringer vi følger idet de står fram som homofile. De modige og ærlige ungdommene slipper oss tett på og forteller sine egne historier med sine egne ord. Stadig oftere tør unge homofile å være åpne om sin legning mens de fremdeles går på skolen. Men selv om homofili har blitt langt mer akseptert i samfunnet, er det vanskelig og risikabelt å komme ut av skapet.

 • 01.55 Førstiser (1)

  (Freshers) Britisk dokumentarserie. Fem svært ulike, ferske studenter på Swansea University får nye venner og lærer seg å stå på egne bein, men tar seg også tid til en fest. Vi møter igjen studentene Forrest, Max, Bayleigh, Anita og Abbie etter det første året som studenter ved Universitetet i Bedfordshire. Hvordan har det gått?

 • 02.40 Sex eller kjærlighet (1)

  (Knald eller fald) Dansk realityserie fra 2016. Danmark er på europatoppen i engangsligg, og danskene skammer seg slett ikke over å ha uforpliktende sex. Men kan det også være den store kjærligheten når du hopper til sengs med et fremmed menneske? To par deler sine intime historier og forteller om den første gangen de hadde sex. Deretter er det opp til to eksperter å finne ut hvilket av de to parene som klarte seg med den ene opplevelsen, og hvilket som i dag er kjærester. Denne gangen har et av parene en hemmelighet som sender ekspertene ut på dypt vann.

 • 03.05 Bondi Beach (11)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 03.25 Mr Selfridge (5)

  (Mr Selfridge) Britisk dramaserie. Mens mennene fra varehuset slåss i krigen, blir kvinnene satt til å gjøre jobbene deres. Og Harry selv lengter etter å bidra. Medvirkende:Frances O'Connor, Aisling Loftus, Jermemy Piven.

 • 04.15 Chicago Fire (11)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie fra 2015. Brannfolkene og ambulansepersonellet ved brannstasjon 51 i Chicago står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd, og hva som enn skjer, tar de vare på hverandre. To av brannmannskapet blir meldt savnet etter et rutineoppdrag, og politiet må lede leteaksjonen. Samtidig må Casey og Dawson finne ut hvordan de skal balansere arbeid og privatliv. Alt er kanskje ikke som det skal med den nyfødte babyen til Boden og Donna, og dessuten får de overraskende besøk. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond, Charlie Barnett.

 • 04.55 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie