Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
pluss
Anmeldelse: Grønn greve jager sjørøver med sverd

Anmeldelse: Grønn greve jager sjørøver med sverd

Ild og gull lyser opp sommernatta i Dyreparken. Les mer

J.K. Rowling kaller kritikerne en gjeng med rasister

J.K. Rowling kaller kritikerne en gjeng med rasister

Det nye Harry Potter-stykket er kontroversielt, men har slått alle salgsrekorder. Les mer

Anne-Kat. med advarsel på egen billett

Anne-Kat. med advarsel på egen billett

- Vi syns det er morsomt å gjøre narr av folk som kaller satire for mobbing. Les mer

pluss
Norsk regissør og skuespiller: Hele familien ruset seg til døde

Norsk regissør og skuespiller: Hele familien ruset seg til døde

Morten Joachim røper mørke hemmeligheter og flere lovbrudd i sitt nye teaterstykke. Les mer

pluss
Du glemmer å blunke og puste

Du glemmer å blunke og puste

Anmeldelse: «Black & White» Les mer

pluss
Rutiner og rariteter

Rutiner og rariteter

«Frukost i det grøne» er en serie gjentagelser av samme poeng. Les mer

pluss
Ordets makt

Ordets makt

Teaterblodet renner. Virkemidlene er røffe, men dramatikken ligger i ordet. Og ordet får plass, i Kjersti Horns regi av «Richard III». Les mer

Stoppet teaterforestilling etter å ha sett generalprøven

Stoppet teaterforestilling etter å ha sett generalprøven

- Det ble ikke så bra som vi hadde håpet. Les mer

pluss
- Ei dame hadde tatovert trynet mitt på armen sin. Det var litt skremmende

- Ei dame hadde tatovert trynet mitt på armen sin. Det var litt skremmende

Janove Ottesen (40) er tilbake i manesjen, nesten tre år etter Kaizers Orchestra. Les mer

Sossen som ble folkefavoritt

Sossen som ble folkefavoritt

Hun ble kalt «den siste bohem» og hun levde opp til myten. Men hun arbeidet også hardt. Les mer

pluss
«Ingenting av ingenting» er usedvanlig modig teater

«Ingenting av ingenting» er usedvanlig modig teater

Thea Stabell trengte ikke å bli gammel for å bli klok. Hun er klok. Med «Ingenting er ingenting» kan hun meget vel gjøre også tilskueren klokere. Les mer

pluss
Livskraft som poesi

Livskraft som poesi

Overlevelse og død knytter sammen norsk-samisk-guatemalanske «Vidas extremas». Les mer

pluss
Banalisert brutalitet

Banalisert brutalitet

Virkeligheten overgår fiksjonen. Les mer

pluss
Energisk tidsmaskin

Energisk tidsmaskin

Det er driv over «Doktor Proktor»-forestillingen på Centralteatret. Les mer

Mest kommentert

 • ( innlegg)
 • ( innlegg)
 • ( innlegg)
 • ( innlegg)
 • ( innlegg)

Dagbladet.no siste 48 timer

15.15 Monsen på villspor (2) 16.15 Tidsbonanza (6) 17.00 NRK nyheter 17.15 Fader Brown (12)

 • 18.05 Oddasat - nyheter på samisk

 • 18.10 Tegnspråknytt

  Nyheter på tegnspråk.

 • 18.15 Glimt av Norge

  Dokumentar. For en generasjon eller to siden var det de små fjordabåtene som bandt sammen samfunnene langs norskekysten. Nå er nesten alle båtene borte, men minnene om "dampen" lever ennå. På fjordaferd (På fjordaferd)

 • 18.30 Extra

 • 18.45 Distriktsnyheter

  (Distriktsnyheter)

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Fra jord til bord (2)

  (Kew on a Plate) Britisk matserie. Stjernekokken Raymond Blanc og programleder Kate Humble skal tilbringe ett år i den berømte botaniske hagen Kew Gardens. Der skal de dyrke grønnsaker, tilberede deilige retter etter hvert som de høster og undersøke historien til våre favoritter i frukt- og grøntavdelingen. Det er sommer, og denne gangen står det både gulrøtter, jordbær, kakao, hvitløk, bønner og stikkelsbær på menyen. Vi lærer mer om gulrotas fortid som medisinplante, koker suppe som de gjorde det i tudortiden, og ser nærmere på den viktige rollen insekter spiller i pollinering av nyttevekstene våre.

 • 20.30 Dansen på tarevollen

  Dokumentar. Taravika er et sted du lett kunne ha gått rett forbi, for det kan se tomt og livløst ut i den bitte lille vika, der den ligger inneklemt mellom en gårdsvei og noen knauser. Men tar du deg tid og ser nøyere etter, vil Taravika fortelle deg om et vakkert samspill mellom vind og bølger, mellom fugl og fisk og planter, på land og i sjøen. Innfløkt og enkelt på samme tid. I løpet av noen få høstuker fylles denne vika med et yrende liv. Det meste skyldes noen løsrevne råtne tarestilker. Alle opptak til dette naturprogrammet er gjort innenfor en flate på størrelse med en halv fotballbane. (Dansen på tarevollen)

 • 20.55 Distriktsnyheter

  (Distriktsnyheter)

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  (Dagsrevyen 21) Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Sommeråpent (11)

  (Sommeråpent) Underholdning. I fem uker byr vi på kjent musikk, gjester og underholdning fra sommer-Norge. Direkte fra skulpturparken på Tjuvholmen.

 • 22.15 Musketerene (3)

  (The Musketeers) Britisk dramaserie fra 2015. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Den spanske generalen Tariq Alaman tilbyr å gi fra seg oppskriften på en unik og dødelig type krutt mot å få hjelp til å redde sin datter som har blitt kidnappet. Musketerene blandes dermed inn i et komplekst politisk spill med spanjolene, og oppdraget skal ikke bli mindre komplisert. Medvirkende:Tom Burke, Santiago Cabrera, Howard Charles.

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 Solgt! (2)

  (Solgt!) Norsk underholdningsserie fra 2014. Hva koster en leilighet i 10, etasje i Operakvartalet eller på eksklusive Tjuvholmen i Oslo? Solgt tar pulsen på boligmarkedet i de ny bydelene i hovedstaden. På få år har det blitt bygd tusenvis av nye boliger langs havnebassenget i Oslo. Målt har vært å gi fjorden tilbake til folket, men slett ikke alle har råd til å bo der. Programleder Frode Søreide har tatt med seg meglere fra Narvik og Bergen som skal prøve å tippe riktig salgspris på tre ulike leiligheter. Programleder:Frode Søreide.

 • 23.50 Lisenskontrolløren

  Norsk dokumentarserie fra 2013. NRK Barne-TV har i løpet av 50 år gått fra det gørr kjedelige til det komplett absurde. Men har det vært bra? Lisenskontrolløren retter et kritisk blikk på NRKs forsøk på å lage TV for barn.

 • 00.20 Skandinavisk mat (3)

  (Destination Flavour Scandinavia) Australsk matserie. En matrevolusjon feier over Skandinavia. Australske Adam Liaw reiser nordover for å bli bedre kjent med nordisk mat, historie, kultur og fremtiden for nordisk matlaging. Claus Meyer viser oss sitt matlagingsprogram for innsatte i et dansk fengsel, og han lærer dem å lage den danske desserten epleskiver. Adam reiser videre for å få vite mer om danske smørbrød fra en mester i faget, før han ender opp på vestkysten. Der undersøker han vikingenes liv og matvaner og lager laks på en planke i et tradisjonelt vikinghjem.

 • 00.45 Springflo (7)

  (Springfloden) Svensk dramathriller fra 2016. Abbas har funnet huset til den døde mannen i bilen, og politet ser nå en sammenheng mellom de to mordene. Olivia får hjelp av en av Stiltons gamle venner for å komme videre i etterforskningen. Medvirkende:Kjell Bergqvist, Julia Ragnarsson.

 • 01.30 Springflo (8)

  (Springfloden) Svensk dramathriller fra 2016. Stilton får besøk av sin ekskone som har nyheter om DNA-beviset. Stilton er urolig for Olivias sikkerhet. Medvirkende:Kjell Bergqvist, Julia Ragnarsson.

 • 02.15 Siste tango i Halifax (6)

  (Last Tango in Halifax) Britisk dramaserie. Alan og Celia møtes igjen etter 60 år, og den gamle forelskelsen blusser opp. Begge har mistet ektefellene sine, og begge har barn. Det skal handle om kjærlighetens uovervinnelige kraft i en moderne setting. Celia reagerer svært negativt på nyheten om at Caroline er lesbisk og har ikke helt kontroll over hva hun sier. Konflikten tilspisser seg, og Alan blir syk. Hvordan går det nå med gifteplanene? Medvirkende:Anne Reid, Sarah Lancashire, Derek Jacobi, Nicola Walker.

 • 03.10 Sommeråpent (11)

  (Sommeråpent) Underholdning. Direkte fra skulpturparken på Tjuvholmen.

 • 03.55 Fader Brown (12)

  (Father Brown) Britisk krimserie. En landsby er rammet av polioutbrudd, mange barn dør og innbyggerne er desperate etter å finne en kur. Når en jente blir funnet død på en forhistorisk steinsirkel, konkluderer fader Brown med at mørke krefter er i sving og at et nytt offer kan være nært forstående. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.20 Fredsprisens pris 16.10 Med hjartet på rette staden (12) 17.00 Derrick (10)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Eventyrlige hoteller (4)

  (Vilde hoteller) Dansk serie. Hotell-luksus handler i dag ikke lenger om gullkraner og silkelakener, men om unike opplevelser med mening og innhold. Trendekspert Mads Arlien-Søborg undersøker hvorfor dette er så viktig for oss, og reiser til Italia for å besøke et hotell som er bygget i eldgamle grotter.

 • 19.30 Antikkduellen (10)

  Dansk livstilsserie. To antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10.000 kroner hver om dagen til å handle antikviteter og retrogjenstander. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. I dag gjør antikkhandlerne Ulrik Kemnitz og Sofie Frøkjær sine innkjøp i Brande og omegn.

 • 20.00 Allsang på Skansen (5)

  (Allsång på Skansen) Svensk underholdning fra 2016. Sanna Nielsen leder allsangen i det tradisjonelle musikkprogrammet fra Sollidenscenen på Skansen i Stockholm. Kveldens gjester er Veronica Maggio, Jamala og Smith & Tell.

 • 21.00 I Larsens leilighet (2)

  (I Larsens leilighet) Norsk portrettserie fra 2015. Norges fremste skuespillere, i samtale med Vegard Larsen. Linn Skåber (Linn Skåber) Helt siden Linn Skåber var barn har hun hatt en egen evne til å lyve. Det har ført henne fra skolerevy, til tv-skjermen og landets største teaterscener. Noe av hemmeligheten bak suksessen er litt for trange klær.

 • 21.30 Hubbles kosmiske reise

  (Hubble's Cosmic Journey) Britisk dokumentar fra 2015. Romferga Discovery tok Hubble-teleskopet ut i verdensrommet for 25 år siden. Det går i bane rundt jorda, 600 kilometer over oss. Hubble var et av de mest bemerkelsesverdige framskritt i moderne teknologihistorie, og har gitt oss det klareste bildet av kosmos vi kan drømme om. Møt menneskene som har vært med på å designe, bygge, skyte opp, drive og reparere det legendariske observatoriet. (Hubbles kosmiske reise)

 • 22.15 Pervert Park: Sexforbrytarane

  (Pervert Park) Dansk dokumentar fra 2014. Florida Justice Transitions ligner enhver annen amerikansk Trailer Park. Diskré fotlenker og sporadisk hærverk vitner imidlertid om noe helt annet. De rundt 120 beboerne er alle dømte seksualforbrytere. De lever isolert fra omverdenen og er overlatt til seg selv å finne ut hva som kommer etter forbrytelse og straff. Vil de noengang klare å skape seg et nytt liv? Regi:Frida Barkfors, Lasse Barkfors.

 • 23.10 Et hjerte som aldri dør (1)

  Dansk dokumentarserie. Hver dag kjemper journalister, advokater, aktivister, organisasjoner og andre en modig kamp mot korrupte regimer og myndigheter som undertrykker ytringsfrihet og krenker menneskerettigheter. Hvordan våger de? Og til hvilken pris? Vi møter seks ukuelige mennesker som nekter å tie om sine historier. Musikeren og komponisten Yasmine El Baramawy var den første egyptiske kvinne som, tross et hardhendt og mannsdominert samfunn, sto offentlig frem etter å ha blitt massevoldtatt under en demonstrasjon på Tahrir-plassen i Kairo.

 • 23.40 Hillsborough

  Amerikansk dokumentar. Tragedien rammet Hillsborough stadion i Sheffield i 1989. Under semifinalen i FA-cupen mellom Liverpool og Nottingham Forest ble 96 supportere drept og flere hundre skadet. Hva skjedde egentlig denne skjebnesvangre dagen og hvorfor? Vi følger utviklingen i årene, månedene, ukene, timene og minuttene før katastrofen var et faktum. Supportere og politifolk som var tilstede under kampen, forteller om sine opplevelser, mens familiene som mistet sine kjære, fremdeles kjemper for at ansvaret skal plasseres der det hører hjemme.

 • 01.25 Sommeråpent (11)

  (Sommeråpent) Underholdning. Direkte fra skulpturparken på Tjuvholmen.

 • 02.10 Camillas klassiske (3)

  Svensk musikkserie. Camilla Lundberg møter store mestere innen klassisk musikk, både levende og døde. Hva hadde Richard Wagner vært uten tiden i eksil i Sveits? Operasangerinnen Nina Stemme triumferer med Isolde der hennes Tristan hører hjemme, nemlig i Zürich.

 • 02.40 Datoen (4)

  (Datoen) Norsk dokumentarserie. Tre mennesker født på nøyaktig samme dag. De er født inn i samme land og i samme tid, men livene deres skal ta ulike retninger. Tre livsløp flettes sammen av store og små historiske hendelser. Kanskje kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle? Om landet vårt? Sigrun Solberg, Laila Borgen og Wenche Myhre er født på nøyaktig samme dag; 15. februar 1947. Tre personer født inn i samme land og i samme tid, og som på hver sin måte skal møte et samfunn med klare forventninger til kvinner. Kanskje kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle? Om landet vårt? Om hvem vi var og hvem vi ble?

 • 03.40 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.00 Home and Away (75) 16.30 Home and Away (76) 17.00 Suksesskolen (2) 17.30 Smartere enn en 5. klassing (7)

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

  (Været)

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Huskestue (5)

  (Huskestue) Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. NRKs Ingrid Gjessing Linhave, Dag Otto Lauritzen og humorduoen Adam & Tore er klar for quizkonkurranse i Huskestue. Programleder:Kristian Ødegård, Dag Otto Lauritzen.

 • 20.00 God sommer Norge (25)

  (God sommer Norge) Norsk talkshow fra 2016. Direktesendt underholdende aktualitetsprogram som formidler den gode sommerstemningen både fra studio på Karl Johan og landet for øvrig. Guri Solberg og Jon Hartvig Børrestad leder God sommer Norge denne uken fra takterrassen på TV 2.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.45 Maria Lang (9)

  Svensk krimserie. Vi møter kriminalbetjent Christer Wijk og hans venner Puck og Einar Bure. Historiene utspiller seg i den vakre og idylliske småbyen Bergslagen på 50-tallet, et sted fullt av intriger, svik, hemmeligheter og løgner. I sentrum står den gåtefulle og kjekke kriminalbetjenten Christer Wijk. Christer søker stadig etter kvinnen i sitt liv, men vil egentlig ikke slå seg til ro. Puck er en frisinnet og sjarmerende litteraturstudent, med stor apetitt på livet. Hun velger ofte lyst foran plikt. Hennes blivende ektemann er Einar Bure, som også er Christers barndomsvenn. Einar er en stilig akademiker med både intellekt og humor, og gir Puck tryggheten og kjærligheten hun så sårt trenger. Puck får tildeldigvis arbeide som stenograf for nobelprisvinner i litteratur, Andreas Hallman. Han er en sjarmerende, men nevrotisk type, som tvinger sin kone og deres voksne barn til å leve isolert fra resten av verden. En kveld etter at de har feiret svigerdatteren, dør den eldste sønnen. Spørsmålet er om det er av naturlige årsaker, eller om det ligger noe annet bak dødsfallet. Straks etterpå dør også Hallman og her er det uten tvil snakk om en drapssak. Medvirkende:Ola Rapace, Tuva Novotny, Linus Wahlgren.

 • 22.45 Maria Lang (10)

  Svensk krimserie. Vi møter kriminalbetjent Christer Wijk og hans venner Puck og Einar Bure. Historiene utspiller seg i den vakre og idylliske småbyen Bergslagen på 50-tallet, et sted fullt av intriger, svik, hemmeligheter og løgner. I sentrum står den gåtefulle og kjekke kriminalbetjenten Christer Wijk. Christer søker stadig etter kvinnen i sitt liv, men vil egentlig ikke slå seg til ro. Puck er en frisinnet og sjarmerende litteraturstudent, med stor apetitt på livet. Hun velger ofte lyst foran plikt. Hennes blivende ektemann er Einar Bure, som også er Christers barndomsvenn. Einar er en stilig akademiker med både intellekt og humor, og gir Puck tryggheten og kjærligheten hun så sårt trenger. En kveld dør plutselig den eldste sønnen til nobelprisvinner Andreas Hallman. Spørsmålet er om det er av naturlige årsaker, eller om det ligger noe annet bak dødsfallet. Straks etterpå dør også Hallman selv og her er det uten tvil snakk om en drapssak. (Del 2 av 2) Medvirkende:Ola Rapace, Tuva Novotny, Linus Wahlgren.

 • 23.45 Huskestue (6)

  (Huskestue) Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. Henriette Steenstrup, Bjørnar Moxnes, Dag Otto Lauritzen og Kåre Magnus Bergh tester kunnskapsnivået sitt i Huskestue. Programleder:Kristian Ødegård, Dag Otto Lauritzen.

 • 00.45 Criminal Minds (13)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Limelight FBIs spesialteam på oppførselsanalyse blir tilkalt da det blir funnet bilder på et lager som tyder på at en morder har vært på ferde.

 • 01.40 Hawaii Five-0 (2)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. Datteren til en marinejeger blir kidnappet mens han er på et hemmelig oppdrag. Samtidig blir Dannys bror tatt til fange, og Danny må prøve skaffe 18,5 millioner dollar for å få ham frigitt. Medvirkende:Scott Caan, Alex O'Loughlin, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 02.25 Blue Bloods (12)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie fra 2014. Jamie involverer Danny når han finner en hjemløs tenåring som hevder at hennes tante ble drept av kjæresten hennes. I mellomtiden blir Erin hissig når McCoy erstatter henne som aktor i en rettssak. Medvirkende:Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes.

 • 03.05 Under The Dome (11)

  (Under The Dome) Amerikansk dramaserie. En mystisk og ugjennomtrengelig barriere omringer småbyen Chester's Mill, og stenger innbyggerne inne fra omverdenen. Etter hvert som panikken brer seg, bestemmer en liten gruppe mennesker seg for å opprettholde ro og orden i byen. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. The Fall Temperaturen stiger fort og Sam og Rebecca må handle kjapt for å evakuere innbyggerne i Chester’s Mill. I mellomtiden risikerer Barbie sitt eget liv i et forsøk på å redde Julia etter en forferdelig ulykke.

 • 03.45 Criminal Minds (13)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Limelight FBIs spesialteam på oppførselsanalyse blir tilkalt da det blir funnet bilder på et lager som tyder på at en morder har vært på ferde.

 • 04.30 Hawaii Five-0 (2)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. Datteren til en marinejeger blir kidnappet mens han er på et hemmelig oppdrag. Samtidig blir Dannys bror tatt til fange, og Danny må prøve skaffe 18,5 millioner dollar for å få ham frigitt. Medvirkende:Scott Caan, Alex O'Loughlin, Daniel Dae Kim, Grace Park.

 • 05.15 Blue Bloods (12)

  (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie fra 2014. Jamie involverer Danny når han finner en hjemløs tenåring som hevder at hennes tante ble drept av kjæresten hennes. I mellomtiden blir Erin hissig når McCoy erstatter henne som aktor i en rettssak. Medvirkende:Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.45 American Ninja Warrior (31) 16.40 Fail Army (8) 17.10 Fail Army (9) 17.40 Parkeringsvaktene (11)

 • 18.10 Cash Cowboys (9)

  (Canadian Pickers) Kanadisk realityserie. Bli med Cash Cowboys på et utrolig eventyr, på jakt skjulte skatter de kan gjøre fortjeneste på. Men det handler ikke bare om penger, det handler om en lidenskap for fortiden - og den spennende jakten. Scott og Sheldon befinner seg i et hytteområde og kommer over både kano- og gitarsamlinger. Samtidig må de prøve å holde styr på den nyansatte lagerarbeideren sin, Keenan.

 • 19.05 Gjeldshaiene (1)

  (Can't Pay, We'll Take It Away) Britisk realityserie. Dramatiske historier om mennesker i dyp gjeld og om dem som har som jobb å kreve inn penger eller verdier fra disse. I denne realityserien følger vi britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dører til folk som ikke har betalt gjelden sin. Vi blir med dem Storbritannia rundt til både leiligheter, herregårder, butikker og forretningsselskaper. De jakter først og fremst penger, men kan ikke folk betale tar de beslag både av biler, personlige eiendeler og hus. Noen ganger oppstår voldelige konfrontasjoner. Vi får høre hvordan innkreverne håndterer gjeldsofrene, og hva de føler overfor personene som har havnet i økonomisk uføre. Vi får også høre historiene til dem som får besøk av innkreverne, og om hvordan de havnet i vanskeligheter.

 • 20.00 Ninja Warrior UK (3)

  (Ninja Warrior UK) Britisk underholdningsprogram. Atleter fra hele Storbritannia gir alt for å komme seg gjennom den tøffeste og mest krevende hinderløypen på TV! Programleder:Ben Shephard, Rochelle Humes, Chris Kamara.

 • 21.00 Amatørenes mester (1)

  (Amatørenes mester) Norsk underholdningsprogram. Hva skjer når Henrik Elvestad, en middels trent 42-åring som er mest glad i å se sport på TV, blir utfordret av våre største idrettsstjerner? Henrik Elvestad har regnet ut at i sitt 42-årige liv har han brukt ca. 27 000 timer, eller i overkant av tre år til å se sport på TV. Hva hadde skjedd om han i stedet brukte denne tiden til å trene som en toppidrettsutøver? Amatørenes mester er en programserie på seks program, der Henrik Elvestad forsøker seg på en ny idrett hver gang. For å nå sine mål, får han hjelp av våre beste utøvere og trenere og tilgang til det råeste utstyret som finnes. Elvestad er klar for sine største utfordringer noensinne. I første program utfordres han av Kjetil Jansrud til å kjøre verdens farligste utforløype - Die Streif in Kitzbühel. I de neste programmene skal han spille en world cup-turnering i curling med Team Ulsrud og han skal stake seg gjennom 70 km i Marcialonga med treningstips fra Anders Aukland.

 • 22.00 Møbelsnekkerne (5)

  (Framework) Realityserie. 13 lovende møbeldesignere får hver uke nye utfordringer og konkurrerer om å bli vinneren av 100 000 dollar og nasjonal lansering av et møbel de har designet! Møbelsnekkerne tar fatt på å lage senger, men det er ikke tid for hvile. Et team faller fullstendig sammen, og det samme gjør sengen deres.

 • 23.00 Før katastrofen inntreffer (5)

  (Seconds from Disaster) Britisk dokumentarserie fra 2012. Tragiske hendelser som flykrasj, togulykker og gasseksplosjoner kan skje hvor og når som helst. Vi ser nærmere på hva som skjedde like før og som utløste kjente katastrofer. 11 arbeidere ble drept i en eksplosjon på oljeplattformen Deepwater Horizon i Mexico i april i 2010. Bare timer før hadde riggen vært gjennom en omfattende sikkerhetskontroll. Hvordan kunne den dramatiske ulykken som også førte til enorme oljeutslipp, skje?

 • 00.00 Las Vegas Jailhouse (5)

  (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En kvinne som blir arrestert for fyllekjøring, forteller at hun er tannpleier på dagtid og stripper nattestid, og en transseksuell blir satt inn for prostitusjon. Vedkommende har veldig behov for å dele sin livshistorie fra et tidligere liv.

 • 00.30 Ekstreme utfordringer (19)

  (Strangers in Danger) Amerikansk realityserie. Vi følger de spenningssøkende vennene Mike "Rooftop" Escamilla og Zach "Catfish" Yankush verden rundt på jakt etter fullstendig ville, ekstreme og sære utfordringer i landene de besøker. Mike "Rooftop" Escamilla og Zach "Catfish" Yankush drar til Jamaica for å feriere og for å legges inn på sykehus. Programleder:Zack Yankush, Mike Escamilla.

 • 01.00 Cash Cowboys (9)

  (Canadian Pickers) Kanadisk realityserie. Bli med Cash Cowboys på et utrolig eventyr, på jakt skjulte skatter de kan gjøre fortjeneste på. Men det handler ikke bare om penger, det handler om en lidenskap for fortiden - og den spennende jakten. Scott og Sheldon befinner seg i et hytteområde og kommer over både kano- og gitarsamlinger. Samtidig må de prøve å holde styr på den nyansatte lagerarbeideren sin, Keenan.

 • 01.55 Love/Hate (6)

  (Love/Hate) Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. Den siste narkotikalasten ankommer snart havnene i Dublin, men Nidge aner ikke at Moynihan og folkene hans overvåker hvert skritt han tar. Medvirkende:Charlie Murphy, Tom Vaughan-Lawlor, Killian Scott.

 • 02.55 M*A*S*H (14)

  (M*A*S*H) Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

 • 03.25 M*A*S*H (15)

  (M*A*S*H) Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

 • 03.55 Inked (18)

  (Inked) Amerikansk realityserie fra 2006. Følg livet i og rundt tatoveringsstudioet Hart & Huntington Tattoo Company i Las Vegas Valley. Det skal handle om å tatovere seg til ære for noen i denne episoden. Vi møter en mann som tar en tatovering for å ære sin funksjonshemmede sønn og hans mot, samt en kvinne som skaffer seg en tatovering av familiens kjæledyr. Kjæledyret reddet moren til kvinnen da hun ble truet av en seriemorder. Programleder:Pink.

 • 04.20 Alarm 112 - På liv og død (29)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. Politibetjenten Jacob rykker ut til en truet kvinne, og Jocke og kollegaene hans på Johannes brannstasjon blir varslet om en båtulykke midt i sentrale Stockholm.

 • 05.05 Alarm 112 - På liv og død (30)
 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.30 Mektige skip (4) 16.30 Gold Divers (4) 17.30 Alaska: The Last Frontier (6)

 • 18.30 Fast and Loud: Demolition Theater (17)

  (Fast N' Loud: Demolition Theater) Amerikansk realityserie fra 2014. The Monkey Mashup (The Monkey Mashup) En amatør-stuntmann hopper gjennom en vegg av ild, noen får oppleve sitt verste mareritt på et gjerde med pigger, og en okse behandler treneren sin som en filledukke.

 • 19.30 Shallow Water Invasion (1)

  (Shallow Water Invasion) Natur serie fra 2016. Med et selvdrevet haibur med propeller, kalt The Explorer, vil marinbiolog Mauricio Hoyos og Grant Johnson utforske hvithaier som forflytter seg til grunnere farvann om natten.

 • 20.30 Jungle Shark

  (Jungle Shark) Dokumentarprogram fra 2016. Dr. Craig O'Connell og Andy Casagrande reiser opp Serena-elven for å forsøke og finne ut hvorfor unge nicaraguahaier svømmer opp elven og hvordan de klarer å unngå krokodiller der.

 • 21.30 Deadliest Catch (11)

  (Deadliest Catch) Amerikansk dokumentarserie fra 2016 En ny generasjon kapteiner forsøker å temme Beringhavet. Men med alle skadene og uhellene som rammer flåten, har de det som trengs for kunne regnes blant havets legender?

 • 22.30 Outback Truckers (7)

  (Outback Truckers) Australsk realityserie fra 2016. Bli med ut på veien og opplev det eventyrlige livet til de tøffeste australske lastebilsjåførene. Lasten er større, veiene er røffere og det blir enda mer intens action.

 • 23.30 Railroad Alaska (7)

  (Railroad Alaska) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 En gjeng med mesterlige jernbanearbeidere trosser uvær og farlig terreng for å holde Alaskas 80 mil lange jernbane i drift gjennom den tøffe vinteren. Bro til besvær (A Bridge too Far) Nancy og Jim blir invadert av pinnsvin og kan miste elektrisiteten. På jernbanen må ryddemannskaper fjerne hindringer fra broer for at en forsendelse skal nå frem.

 • 00.30 Yukon Men (3)

  (Yukon Men) Amerikansk realitysere fra 2012. Gir alt (Going for Broke) Charlie og Bob skynder seg til elva før den smelter for å jakte på bever. Stan og Joe fanger pelsdyr på land, men de får et større problem: en bjørn.

 • 01.30 Fast and Loud Clip Show (18)

  (Fast N' Loud) Amerikansk dokumentarserie fra 2014 Gutta i Gas Monkey Garage, Richard og Aaron, er tilbake for å kjøpe og sette i stand flere forsømte klassiske biler. Stor rød caddy, del 2 (Big Red Caddy, Part II) Med en storkunde på vei truer motor- og interiørproblemer med å ødelegge 67 Cadillac kabriolet-prosjektet til Richard og Aaron.

 • 02.30 Fast and Loud: Kitt Car Build

  (Fast N' Loud: Kitt Car Build) Amerikansk dokumentarprogram fra 2015. I et kappløp med tiden for å få ferdig Knight Rider KITT-bilen legger Richard Rawlings ut for å finne David Hasselhoff og en Trans Am fra 1980 til en venns 40-årslag. I et kappløp med tiden for å få ferdig Knight Rider KITT-bilen legger Richard Rawlings ut for å finne David Hasselhoff og en Trans Am fra 1980 til en venns 40-årslag.

 • 03.30 Street Outlaws (25)

  (Street Outlaws) Amerikansk dokumentarserie fra 2015 It's a Hard Knox Life (It's a Hard Knox Life) Gatebilløp-entusiastene i Oklahoma City er tilbake, og kjemper om en plass på den eksklusive Topp 10-listen. Men hvem har mot nok til å gjøre seg fotjent til å lykkes?

 • 04.20 Gullfeber (3)

  (Gold Rush) Amerikansk realityserie fra 2013 Far og sønn Jack og Todd Hoffman gjør et desperat forsøk på å stå imot nedgangstidene og finne gull på et skjerpe i Alaska. På dypt vann (In too Deep) Hoffman-gjengen må kjempe mot jungelen når de skal frakte utstyr til skjerpet. Samtidig er Parker på krigsstien når en nykommer kaster vekk gullet hans.16+

 • 05.10 Alaska: The Last Frontier (6)

  (Alaska: The Last Frontier) Amerikansk realityserie fra 2014 Det er ingenting som heter "et enkelt liv" i Alaskas villmark, men det er det eneste livet denne familien kjenner. I fire generasjoner har familien Kilcher levd utenfor allfarvei og sørget for seg selv ved å utnytte floraen og faunaen i omgivelsene. Grønnere på den andre siden (Greener Pastures) Atz Lee og Jane trenger å fylle fryseboksen og legger ut på sesongens første laksefiske. Otto og Eivin reparerer innhegningen så storfeet ikke skal stikke av.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.45 America's Funniest Home Videos (37) 16.15 Friends (1) 16.45 Friends (2) 17.15 Two and a Half Men (9) 17.40 Two and a Half Men (10)

 • 18.10 The Big Bang Theory (14)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Thespian Catalyst) Sheldon håper at skuespillertimene Penny gir ham vil hjelpe ham med å bli en bedre lærer. Samtidig fantaserer Koothrappali om bestevennens kjæreste.

 • 18.35 The Big Bang Theory (15)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Benefactor Factor) For å sikre at universitetet får pengene de trenger, overbeviser Sheldon Leonard om å bli venn med en rik giver.

 • 19.00 Neste sommer (9)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. Bryggevakt og båtmekking (Bryggevakt og båtmekking) Det har blitt stjålet flere fritidsbåter de siste ukene, og Per Ivar melder seg frivillig som bryggevakt. Oddvar blir sjalu da Terje heller spør humorsprederen Johnny om hjelp til å fikse en påhengsmotor. Medvirkende:Trond Fausa, Janne Formoe, Eivind Sander, Pia Tjelta.

 • 19.30 4-stjerners middag (26)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv. Her blir det masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. (Kyrre Haugen Sydness) Skuespiller Kyrre Haugen Sydness er andremann ut denne uken, og har lagt listen høyt for å imponere gjestene sine. Han starter kvelden med å utfordre gjestene sine til sumobryting i hagen. Rune Andersen blir svært stresset når han skjønner at dressbuksen bør av og husker hvilken boxershorts han har valgt for kvelden.

 • 20.30 Typisk deg med Petter Schjerven (5)

  (Typisk deg med Petter Schjerven) Norsk underholdningsserie. I "Typisk deg med Petter Schjerven" ser programlederen nærmere på de følelsene og fenomenene som virkelig definerer oss mennesker. Gjennom ti episoder skal vi dykke ned i temaer som hukommelse, misunnelse, kropp og humor. Ved hjelp av store eksperimenter, kjente mennesker, rare skråblikk og bittelitt fjas skal vi denne våren forsøke å lære deg litt om hva som får deg til å gjøre alt det rare du gjør. (205 Tid) Denne gangen tar Petter Schjerven for seg vårt forhold til tid. Hva er tid, egentlig? Er den glatt eller kornete? Har vi nok av den? Går den alltid like fort? Er B-mennesker bare late slubberter som liker å sove, eller er de faktisk født sånn? Han sender også LO-leder Gerd Kristiansen gjennom sitt "Psykokammer".

 • 21.30 Montebello camping (5)

  (Montebello camping) Norsk dokusåpe. I denne dokusåpen blir vi med et knippe norske campere på ferie til campingplassen Montebello. Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. Her blir vi blant andre kjent med Snefrid og Erik som elsker katter og antikviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften av Montebello, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie. (Montebello camping) Eva (92) er en av Montebellos aller mest trofaste campere og har fast adresse på plassen. Vaktmester Sverre, daglig leder Lars Christian og plassanviser Tom slår seg sammen for å overraske Eva. Ulf Arne og Bernadeta drar på utflukt til et lokalt kunstgalleri der de får servert skumle historier om mystiske hendelser på galleriet, mens Per Arild og Grete får familiebesøk.

 • 22.30 Neste sommer (10)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. (10 Sykkeltur og hyttebok) Terje har dårlig samvittighet for å ha jobbet for mye i ferien og inviterer ungene med på telttur. Per Ivar savner ungkarslivet og får en overraskelse i fanget. Eva finner den savnede hytteboka fra 1978 og oppdager en stor familiehemmelighet. Medvirkende:Trond Fausa, Janne Formoe, Eivind Sander, Pia Tjelta.

 • 23.00 I hodet på Tufte (2)

  (I hodet på Tufte) Norsk underholdningsprogram fra 2015. Olaf Tufte gjør seg klar til å kjempe om medalje i OL i Rio, og for å bli en enda bedre roer vil han inn i hodene på andre utøvere og skjønne hva de har gjort for å bli best. I tillegg vil han utfordre dem i deres gren. (Henning Solberg) I dagens program møter Olaf Tufte rallyesset Henning Solberg. Olaf får kjenne på kroppen hva som kreves for å bli en god rallysjåfør, og får et innblikk i Hennings oppvekst på Solberg gård. Programleder:Olaf Tufte.

 • 00.00 CSI (10)

  (CSI, år 5) Amerikansk krimserie. (CSI) Grissom, Greg og Sophia blir tilkalt da en av byens narkolangere blir funnet drept. Situasjonen tilspisser seg da det viser seg at det ikke bare er ett, men hele tre drap de står overfor. Og et av ofrene er en fem år gammel gutt.

 • 00.55 Castle (23)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (The Human Factor) Da Homeland Security stenger åstedet for en bilbombe, må Castle og Beckett løse to mysterier. Hvem drepte offeret og hvorfor forsøker føderale agenter å ta over saken?

 • 01.50 Special Victims Unit (17)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2011. (Pursuit) TV-verten Alicia Harding får hjelp av sin gamle venn etter at hun mottar truende meldinger.

 • 02.40 CSI: NY (4)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (Officer Involved) En kveld på byen tar en uventet vending når Danny og hans ferske politimenn blir fanget i en skuddveksling. Medvirkende:Gary Sinise, Sela Ward, Carmine Giovinazzo, Anna Belknap.

 • 03.30 Rizzoli og Isles (11)

  (Rizzoli & Isles) Amerikansk actionserie. (If You Can't Stand the Heat) Det er hetebølge og Jane og Maura finner en død mann i et badekar fylt med is. For å holde seg avkjølt i den trykkende varmen oppdager Angela en krydderte som ser ut til å hjelpe. Men teen har en bonusvirkning - en romanse blomstrer opp igjen!

 • 04.15 48 timer (6)

  (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (I Remember Everything)

 • 05.00 Christine (4)

  (New Adventures of Old Christine) Amerikansk komiserie fra 2008. (Snakes on a Date) Christine blir med på date med øglemannen Neil, en underholder for barn som spesialiserer seg på reptiler, i forsøk på å få Ritchie inn i Reptilklubben. Medvirkende:Julia Louis-Dreyfus, Clark Gregg, Hamish Linklater, Trevor Gagnon, Emily Rutherfurd.

 • 05.30 Christine (5)

  (New Adventures of Old Christine) Amerikansk komiserie fra 2008. (Everyone Says I Love You Except Ritchie) Når Ritchie slutter å fortelle Christine at han elsker henne, blir hun knust og spør Richard om å lage et nytt barn som kan elske henne på samme måte som Ritchie pleide å gjøre. Medvirkende:Julia Louis-Dreyfus, Clark Gregg, Hamish Linklater, Trevor Gagnon, Emily Rutherfurd.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

16.00 Simpsons (13) 16.30 Simpsons (14) 17.00 Kongen av Queens (101) 17.30 Kongen av Queens (102)

 • 18.00 Hundepatruljen Oslo (6)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. For å bli en topptrent politihund som kan brukes i tjeneste, må hundene gjennom flere søks-, angreps- og modighetstester. Karolines politihund Dennis er ni år og snart for gammel til å jobbe. Hun har derfor skaffet seg en ny hund, ettåringen Kraft. I kveldens episode blir vi med når Kraft skal gjennom mentaltesten, som avgjør om han kan gå videre for å bli politihund. Politihundene er privateid, og det er hundeførernes ansvar at de til enhver tid har hunder som er godkjente for politijibb. Vi blir også med når Paul og Sven Arne går spor etter en skyteepisode og en bilbrann. Lars og Kristian går et langt spor med Toffe etter innbruddstyver som kan ha fått med seg stjålet kobber til en verdi av mange hundre tusen kroner.

 • 19.00 Storage Hunters (20)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Brandon og Lori drar på skattejakt, men finner noe som er bedre enn gull. T-Money tar en sjanse, og Scott og Chrissy er veldig nære den store gevinsten.

 • 19.30 Storage Hunters (21)

  (Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Det skjer saker og ting i en av de største og mest usedvanlige auksjonene til dags dato. Papa Bear satser stort på vintage, og er ikke i humør til å leke.

 • 20.00 The Simpsons (7)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie fra 2013. Inspektør Skinner lover elevene at de som oppfører seg best får en tur i en ubåt. Alle barna fåren frisk start, og Bart tror at hans gamle sprell vil gå i glemmeboken.

 • 20.30 The Simpsons (9)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie fra 2013. Da Bart lærer Homer hvordan han laster ned film fra nettet blir han henrykt - helt til han blir oppdaget.

 • 21.00 Hundepatruljen Oslo (7)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I 2013 var det en enorm ransbølge i hovedstaden, og Oslo ble omtalt som ranshovedstaden. I kveld er Hundepatruljen ute i gatene for å forebygge flere ran. Morten og Lars er først på stedet der en gravid kvinne er overfalt og ranet. Senere pågriper de to andre personer som har stjålet mobiltelefoner. Karoline og avsnittsleder Tor kjører sammen for første gang på leting etter ranerne, og finner en gjeng ungdommer i besittelse av narkotika. Kristian og Lars bistår Follo Politidistrikt når en utenlansk bande har ranet en gullsmed i Drøbak. Frustrasjonen rundt vinningskriminaliteten er stor blant politiet og hundeførerne, men gleden er desto større når politet klarer å jobbe sammen, og sammen med politihundene for å forebygge og pågripe de kriminelle som driver med dette.

 • 22.00 Grown Ups

  (Grown Ups) Amerikansk komedie fra 2010. En komedie om fem venner og tidligere lagkamerater som gjenforenes for å hylle sin avdøde basketballtrener. Med koner og barn hakk i hæl tilbringer de 4. juli-helgen sammen i et hus ved innsjøen der de feiret mesterskapstittelen sin flere år tidligere. Her tar de opp tråden fra skoletiden, og oppdager at selv om de er eldre så betyr ikke det at de er voksne. Medvirkende:Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph, Joyce Van, Ebony Jo-Ann, Di Quon. Regi:Dennis Dugan. (7 år)

 • 00.00 Family Guy (5)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Kvelden før Thanksgiving drikker Brian og Peter litt for mye og klarer å spise opp festkalkunen. Derfor må de ut å finne en erstatning, og i Peters fravær forsøker Chris å bli mannen i huset.

 • 00.30 Family Guy (6)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Etter å ha møtt Jesus på kjøpesenteret blir Peter overrasket over å finne ut at Guds sønn fremdeles er jomfru. Så med Quagmire og Clevelands hjelp går de tre inn for å gjøre ham til en ekte mann.

 • 01.00 Cops Reloaded (9)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.25 Cops Reloaded (10)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.55 Seinfeld (129)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1995. George blir sjefens yndling når han deler en pizza med ham. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus. Regi:Larry David.

 • 02.20 Seinfeld (130)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1995. Elaine drar på auksjon og på vegne av sin sjef kjøper hun et golfsett som har vært i John F. Kennedys besittelse. Hun legger golfsettet i bilen til Jerry, men så blir den stjålet av en bilmekaniker. Kramer og Newman finner et nytt prosjekt for å tjene penger. (Del 1:2). Medvirkende:Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus.

 • 02.40 Family Guy (3)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Lois og Peter åpner en kjeksbutikk sammen, men Peter roter til alt når han finner sin egen måte å skaffe flere kunder på.

 • 03.05 Family Guy (4)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Brians plastiske operasjoner leder ham over i en ny karriereretning som en eiendomsmegler, noe som får ham i trøbbel med Quagmire.

 • 03.30 Paradise Hotel (22)

  (Paradise Hotel) Norsk realityserie fra 2015. Triana Iglesias inviterer deg til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter inn på hotellet, og fem sjarmerende gutter. OG fem hotte, modellaktige gutter. Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Ingen av jentene er spesielt interesserte i å danne nytt par med Christer, men alle er enig i hva han burde gjøre under parsplitten som står på trappene. Videre er det klart for Trollfest, der alle gjestene får utdelt trollkostymer. Ikke alle synes dette er like kult. På kvelden ytrer en gjest at hun vil hjem, noe som setter andre gjester på prøve. Programleder:Triana Iglesias.

 • 04.15 Cops Reloaded (9)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.40 Cops Reloaded (10)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 05.00 Brooklyn Nine-Nine (18)

  (Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk dramaserie. Offiser Jake Peralta er en bekymringsløs, men fremgangsrik politibetjent som er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Jake er i ekstase når hans fraværende far kommer på besøk til New York, men Charles aner ugler i mosen. Holt lager en vanskelig oppgave som Amy, Terry, Gina og Rosa må løse for å få gå på konsert. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.

 • 05.25 Cheers (13)

  (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Norm kan unngå skattesjekk så lenge han ligger med IRS-agenten. Sam prøver å stoppe resten av gjengen fra å se på en av de gamle kampene hans. Medvirkende:Ted Danson, Kirstie Alley, Woody Harrelson, Kelsey Grammer, Rhea Perlman.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.25 One Tree Hill (12) 16.25 Millionær søker kjæreste (15) 17.25 Kakekrigen (21)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (4)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. (504) I over ti år har Anne (56) og Leif (61) vært ufrivillige leieboere fordi renoveringen av Leifs barndomshjem har gått i stå. Anne, som er uførepensjonert på grunn av sykdom, kan ikke gå i trapper og kan derfor ikke bo i huset. Kan sinnasnekker Anders hjelpe dem?

 • 19.25 Friends (23)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. (The One with the Birth) Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 19.55 Friends (24)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. (The One Where Rachel Finds Out) Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 20.30 Bizzykidz - barnas talentbyrå (1)

  (The Tiny Tots Talent Agency) Britisk dokumentarserie fra 2016. Å finne framtidens neste superstjerner er stor forretning. Vi blir med på innsiden av Bizzykidz, et av Storbritannias største talentbyråer for barn, for å sjekke ut den konkurransepregede verdenen som møter unge stjerner, modellspirer og noen av deres ivrige foreldre. (The Tiny Tots Talent Agency) I første episode møter vi ti måndeder gamle Ornella som krabber til catwalken på sin aller første casting. Ti år gamle Cenk har vært i bransjen i årevis og har verdensomspennende ambisjoner.

 • 21.35 The Catch (7)

  (The Catch) Amerikansk dramaserie fra 2016. Alice Vaughan er en fremgangsrik privatetterforsker med svindel og bedrageri som spesialitet. Men når hennes forlovede Benjamin Jones svindler henne for millioner av dollar og forsvinner sporløst, er Alice fast bestemt på å finne ham før han legger karrieren hennes i grus. (The Ringer) AVI etterforsker en sak der foreldrene til et savnet barn befinner seg midt i en bitter skilsmisse. Mot bedre vitende overbeviser Ben Margot og Reggie til å utføre en svindel for deres velgjører. Medvirkende:Peter Krause, Alimi Ballard, Mireille Enos, Jay Hayden.

 • 22.35 Ex on the Beach Sverige (23)

  (Ex on the Beach Sverige) Svensk realityserie fra 2015. Åtte single svensker drar på luksusferie til den karibiske paradisøya Anguilla for å feste og flørte. De har så vidt rukket å bli kjent med hverandre før alles eks-kjærester, én etter én, bokstavelig talt stiger opp fra vannet og snur tilværelsen deres på hodet.

 • 23.40 Millionær søker kjæreste (1)

  (The Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie fra 2015. (Larry Birkhead & Melyssa Ford) Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Han har ikke datet det siste tiåret, men nå som datteren er åtte år, forteller hun faren at det er på tide for ham å finne seg en kjæreste.

 • 00.35 Forsvunnet (5)

  (Disappeared) Amerikansk dramadokumentarserie fra 2012. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner. Vi følger politietterforskerne når de prøver å løse mystiske saker med forsvunnede personer. Forsvant de savnede frivillig, eller finner de tegn på at de ble bortført? Missing by Design (Missing by Design) Når millionæren Billy McGrath forsvinner og noen utgir seg for å være han i e-poster, går hans rådgiver til politiet - som avdekker en sjokkerende plan.

 • 01.30 Sofias engler (8)

  (Sofias änglar) Svensk livsstilserie. (Sofias änglar, sesong 3) Sønnen er bare sju måneder gammel når Charlotte og Jonas får beskjed om at han har leukemi, og når han er et og et halvt år gammel taper Gustav kampen mot sykdommen. Familiens verden raser sammen og økonomien er på bunn. Ved hjelp av Charlottes foreldre klarer de å kjøpe hus og venter dessuten barn igjen. Men lykken varer ikke lenge før de får beskjed om at datteren, Ethel, har en hjertefeil og marerittet er tilbake. Sofias engler vil forenkle familiens hverdag ved å hjelpe dem med oppussingen av huset.

 • 02.30 Scandal (18)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. (The Price of Free and Fair Election) Valgdagen har kommet, og ingenting er hellig for kandidatene som jakter på stemmer. Samtidig prøver Olivia å forstå Mayas motiver, og Charlie utfører et overraskende trekk.

 • 03.20 Medium (1)

  (Medium) Amerikansk dramaserie. (Medium) Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell; hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og gruoppvekkende kriminalsaker. Medvirkende:Patricia Arquette, Miguel Sandoval, Sofia Vassilieva, Maria Lark.

 • 04.05 Supernatural (11)

  (Supernatural) Amerikansk actionserie. (LARP and the Real Girl) Sam og Dean undersøker mystiske dødsfall under et laiv-rollespill og finner ut at deres merkelige hackervenninne Charlie kan være til hjelp.

 • 04.50 Supernatural (12)

  (Supernatural) Amerikansk actionserie. (As Time Goes By) Sam og Dean blir overrasket av å møte bestefaren sin, som har begitt seg ut på en tidsreise for å stoppe demonen Abbadon.

 • 05.35 Judge Judy (198)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4717)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

15.30 MasterChef - Danmarks grillmester (2) 16.30 Svenske Hollywoodfruer (3) 17.30 Luksusfellen Sverige (12)

 • 18.30 Boligjakten Danmark (6)

  (Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed) Dansk realityserie fra 2015. Boligekspertene Peter Ingemann og Sara Lygum hjelper dansker på boligjakt med å gjøre en god handel. Med all deres erfaring og ekspertise hjelper de folk med å finne drømmeboligen i et utfordrende marked. Eiendomsekspertene Peter Ingemann og Sara Lygum hjelper sine danske landsmenn med å finne drømmehuset. Programleder:Peter Ingemann, Sara Lygum.

 • 19.30 Luksusfellen (5)

  (Luksusfellen) Norsk livsstilsserie fra 2016. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i Luksusfellen. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. Arni fra Tønsberg eide eget hus, hadde ingen kredittkortgjeld og hadde generell stålkontroll på egen økonomi. Etter en skillsmisse, løp imidlertid forbruket løpsk. Arni brukte enorme mengder med penger på nettspill og sitter nå igjen med en gigantgjeld uten å eie noe som helst. Kan ekspertene redde ham ut av uføret før det er for sent? Programleder:Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Cecilie Lynum, Magne Gundersen, Robert Speare.

 • 20.30 Million Dollar Listing New York (4)

  (Million Dollar Listing NY) Amerikansk realityserie fra 2015. I den nye sesongen av Million Dollar Listing New York viser eiendomsmeglerne Fredrik Eklund, Ryan Serhant og Luis D. Ortiz vei inn i New Yorks eiendomsmarked, der innsatsen er høy, og spillet aggressivt. Men til forskjell fra tidligere, tar nå meglerne oss med inn i privatlivet sitt i mye større grad. I den nye sesongen får vi bl.a. vite at Fredrik Eklund og Derek Kaplan bestemmer seg for å starte familie, mens Luis D. Ortiz innleder en romanse med en ny kvinne. Ryan Serhant er klar for å ta det neste steget, og frir til kjæresten - på Times Square. Fredrik gjenforenes med en tidligere kunde i Williamsburg, men når hun ombestemmer seg i siste sekund stikker det kjepper i hjulene for Fredriks planer. Ryan må ta seg av et enormt townhouse.

 • 21.30 Chicago Med (8)

  (Chicago Med) Amerikansk dramaserie fra 2015. Denne serien tilbyr et følelsesladet innblikk i arbeidsdagens opp- og nedturer ved Chicagos travleste sykehus. Vi blir kjent med de heltemodige ansatte som holder det hele gående. De må håndtere helt spesielle tilfeller, og i kampens hete på akkuttmottaket oppstår det spesielle mellommenneskelige bånd. Dr. Manning er tilbake etter svangerskapspermisjon og hjelper til med å behandle en tenåring med en lang sykehistorie. Dr. Choi tar seg av en marineveteran med en potensielt livsfarlig sykdom. Medvirkende:Yaya Dacosta, Nick Gehlfuss, Oliver Platt, S. Merkerson.

 • 22.30 Chicago P.D. (8)

  (Chicago P.D.) Amerikansk krimserie fra 2015. Vi følger de ansatte som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Enheten består av to forskjellige avdelinger: De uniformerte betjentene som patruljerer og er ute i felten, og etterretningsagentene som skal ta seg av organisert kriminalitet, narkotikatrafikk og drap. Disse jobbene innebærer et ansvar som har følger langt utenfor arbeidsplassens fire vegger, og de ansatte får ofte kjenne på emosjonelle konsekvenser av arbeidet de utfører. Teamet kommer over det skjendete liket av en statlig ansatt når de følger opp et tips fra en informant om en forestående narkotikahandel. Medvirkende:Jason Beghe, Jon Seda, Jesse Lee Soffer, Marina Squerciati.

 • 23.30 Sex og singelliv (72)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. Carrie møter Aidans nye kjæreste og får sitt pass påskrevet. Miranda er et søvnløst vrak, for Brady bare skriker hele natten. Charlotte har fått svigermor Bunny på nakken og ansetter en hensynsløs advokat. Carries bok blir anmeldt av New York Times. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Ben Weber, David Eigenberg, Kyle MacLachlan. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.05 Svenske Hollywoodfruer (3)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. I denne sesongen møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Gunilla Persson møtte Colin Firth på Oscargallaen. Nå har hun bestemt seg for at han skal få spille hovedrollen i filmen hennes, "Hidden Agenda", en klassisk mordgåte. Hun spiller selv inn noen scener med den hensikt å lokke herr Firth og hans agent. Samtidig går Maria på vinsmaking, Agnes-Nicole tar familieportrett og Isabel tar hull i ørene til sin ettårige datter.

 • 01.05 Luksusfellen Sverige (12)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I Østersund bor Madelene, et 27 år gammelt tyttebær som er i ferd med å drukne i et cocktailglass. I sesongavslutningen tar Patrick og Magnus seg av en av de vanskeligste tilfellene noensinne.

 • 02.00 Boligjakten Danmark (6)

  (Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed) Dansk realityserie fra 2015. Boligekspertene Peter Ingemann og Sara Lygum hjelper dansker på boligjakt med å gjøre en god handel. Med all deres erfaring og ekspertise hjelper de folk med å finne drømmeboligen i et utfordrende marked. Eiendomsekspertene Peter Ingemann og Sara Lygum hjelper sine danske landsmenn med å finne drømmehuset. Programleder:Peter Ingemann, Sara Lygum.

 • 02.40 NCIS (19)

  (Navy NCIS) Amerikansk dramaserie fra 2009. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, består av en gruppe spesialagenter. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet. En marinekommandør blir funnet drept og har lagt igjen en beskjed skrevet i blod. NCIS kopler beskjeden til et manuskript som kan inneholde en trussel mot den nasjonale sikkerheten. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 03.25 NCIS: Los Angeles (9)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Hetty beordrer full innlåsing og Erik blir en av syv mistenkte etter at Granger blir forgiftet av en muldvarp. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa.

 • 04.05 MasterChef - Danmarks grillmester (2)

  (MasterChef Grill) Dansk matlagingskonkurranse fra 2014. MasterChef er antrukket i grilldress, og tester 18 kjente dansker i deres grillevner. Det blir svettet og arbeidet hardt for å imponere de tre stjernekokkene Thomas Castberg, Jakob Mielcke og David Johansen i kampen om å bli årets MasterChef grillmester. Det blir garantert røyk, bål og brann i kjøkkenet, og ikke minst inspirerende matretter å legge på grillen. MasterChef byr i dag på en kulinarisk opplevelse fra Solens Rike - Japan. Deltakerne skal nemlig prøve krefter med japanske grillspyd, nærmere bestemt den klassiske vertshusretten yakitori. Programleder:Thomas Castberg, Jakob Mielcke, David Johansen.

 • 04.50 MasterChef Norge (15)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. I dag er det duket for duell i kakebaking, og nå kommer konkurranseinstinktet virkelig frem hos deltakerne. Det ender dramatisk for Cathrine Larsåsen som kutter seg stygt i fingeren, men kommer tappert tilbake når det skal lages en klassisk kake ved navn Sarah Bernard.

 • 05.35 Brannstasjonen (21)

  (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden rykker John Arve, Brynjar og resten av mannskapet ut der det har vært en mistenkelig brann i en ledning til et bolighus. Brigadesjef Sven Kåre må rykke ut til en dramatisk brann på en Mølle i Sandnes sentrum.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (4)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 19.50 Standup: Live fra Apollo (5)

  Britisk show. Sjuende runde med ordrappe artister fra The Hammersmith Apollo Theatre i London.

 • 20.35 Skam

  (Skam) Norsk dramaserie. Skam sesong 2 følger Noora gjennom våren i førsteklasse på Nissen vgs i Oslo. Du kan følge serien hver dag på skam.p3.no. Hver fredag kan du se alle ukens filmer samlet i en episode her. Anbefalt målgruppe 15 år.

 • 21.05 Side om side (7)

  (Side om side) Norsk situasjonskomedie fra 2015. Maria får panikk i det hun innser at hun har blitt vanlig, og helt har mistet sin "coolness." Jonas har sitt første store foreldremøte på skolen, og Lisbeth prøver å imponere Celine med en svært dyr premie til skolekorpsets lotteri. Medvirkende:Tore Sagen, Pernille Sørensen, Tuva Greaker, Marie Blokhus, Vidar Magnussen, Charlotte Frogner, Jon Almaas.

 • 21.35 Stacey Dooley vil redde verden (3)

  (Stacey Dooley Investigates) Britisk dokumentarserie fra 2015. (The Cannabis Smugglers) Stadig sterkere cannabis-hybrider dyrkes fram av gårdbrukere i Swaziland. Dopet er blant annet ment for det britiske markedet. Stacey konfronterer noen av dem som blir rike på å frakte dopet over grensen til Sør-Afrika, og hun oppdager hvor lett det er å smugle stoffet videre til Europa. I Sør-Afrikas townships blandes cannabisen med heroin og andre kjemikalier for å produsere nyope, en kraftig og svært avhengighetsskapende cocktail som herjer de fattige samfunnslagene i Sør-Afrika.

 • 22.30 Ginas verden (1)

  (Ginas värld) Svensk reportasjeserie fra 2015. På besøk hos Märtha Louise (Ginas verden - på besøk hos Märtha Louise) Gina Dirawi drar til London for å møte prinsesse Märtha Louise som jobber med åndelig kommunikasjon; såkalt healing og reading. Gina drar på en spirituell messe og Märtha gjør en reading av Gina som berører henne dypt.

 • 22.55 OSS 117: Spionen i Kairo

  (OSS 117: Le Caire, nid d'espions) Fransk actionkomedie fra 2006. Hubert Bonisseur de la Bath, også kjent som "Agent OSS 117", blir sendt til Kairo i 1955 for å lete etter en kollega som er forsvunnet. Han får beskjed om å gå i dekning i en kyllingfabrikk, men vikler seg inn i internasjonale intriger mens han beiler til de lokale skjønnhetene. Medvirkende:François Damiens, Jean Dujardin, Bérénice Bejo. Regi:Michel Hazanavicius.

 • 00.00 Stacey Dooley vil redde verden (3)

  (Stacey Dooley Investigates) Britisk dokumentarserie fra 2015. (The Cannabis Smugglers) Stadig sterkere cannabis-hybrider dyrkes fram av gårdbrukere i Swaziland. Dopet er blant annet ment for det britiske markedet. Stacey konfronterer noen av dem som blir rike på å frakte dopet over grensen til Sør-Afrika, og hun oppdager hvor lett det er å smugle stoffet videre til Europa. I Sør-Afrikas townships blandes cannabisen med heroin og andre kjemikalier for å produsere nyope, en kraftig og svært avhengighetsskapende cocktail som herjer de fattige samfunnslagene i Sør-Afrika.

 • 00.35 Skam

  (Skam) Norsk dramaserie. Skam sesong 2 følger Noora gjennom våren i førsteklasse på Nissen vgs i Oslo. Du kan følge serien hver dag på skam.p3.no. Hver fredag kan du se alle ukens filmer samlet i en episode her. Anbefalt målgruppe 15 år.

 • 01.05 Standup: Live fra Apollo (5)

  Britisk show. Sjuende runde med ordrappe artister fra The Hammersmith Apollo Theatre i London. (Live fra Apollo)

 • 01.50 Bondi Beach (4)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 02.10 BMI - Turné (5)

  (BMI - Turné) Norsk humordramaserie fra 2015. Serie om fire komikere på sin første og tilsynelatende siste turné. Emil har endelig ordnet noe ordentlig, en kul festivaljobb. Leo hjelper Olav med å skaffe seg dame.

 • 02.40 Tidsbonanza (6)

  (Tidsbonanza) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Ved hjelp av NRKs rikholdige fjernsynsarkiv tas vi tilbake til et gitt årstall mellom 1975 til 2005. Hva skjedde egentlig det året? Vi ser på alt fra det store nyhetsbildet til personlige historier og sladder. Hvilken musikk danset vi til, hva var på mote, hvilke idrettshelter heiet vi på og hva så vi på TV? Og sist men ikke minst, hvem var HOT og hvem var NOT det året? Thomas Felberg tar oss med til 2005. Januar kom med tre ekstremvær på rad, Gudrun; Hårek og Inga gjorde sitt beste for å rasere landet. Kjendisene ble utsatt for MMS - terror, de blir tatt bilde av og ikke med, og glamrock-bandet Wig Wam innkasserte flere 12-poengere i den internasjonale Grand Prix-finalen. Artistene Mira Craig og Suzanne Aabel kjemper mot barne-tv favorittene Stian Sandø og Benedicte Bendiksen. Programleder:Thomas Felberg.

 • 03.20 Chicago Fire (2)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. Brannstifteren er fortsatt på frifot, noe som gjør Severide svært nervøs. Casey finner seg ikke helt til rette med de nye oppgavene sine. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.

 • 04.00 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie