Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Fagprat  av Flu Hartberg, tirsdag 15. apr. 2014

Fagprat for tirsdag 15. apr. 2014

Mest anbefalte Fagprat-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Kongen Din

Kongen Din

Kongen din er tilbake med sin andre utgivelse. Han gir oss et unikt innblikk i så vel maktens korridorer som i de innerste rojale kretser, der ingenting unnslipper hans årvåkne blikk og skarpe penn. Odd Magnus Williamson har skrevet nye tweets, eminent illustrert av Sindre Goksøyr til glede for nye og gamle lesere. Les stripene


Eg, Egil Olsen

Eg, Egil Olsen

Artisten Egil Olsen har i en årrekke skrevet sanger og fremført dem for publikum i all verdens kriker og kroker. Disse erfaringene deler han nå med oss i tegneserieform. Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

14.20 Nordisk villmark (5) 15.10 Observatoriet 15.35 Herskapelig redningsaksjon (4) 16.20 Hotel Savoy åpner dørene (2) 17.05 David Suchet og historien om Paulus (1)

 • 18.00 Musikalar i 100

  Det Norske Teatret ble 100 år i 2013. Dette er en festforestilling med smakebiter fra de mange musikalsuksessene ved teateret. Her framfører en utdrag fra blant annet «Les Misérables", «Spellemann på taket", «Tolvskillingsoperaen", «Cats» og «Trost» i taklampa. Skuespiller er Heidi Gjermundsen Broch, Heidi Ruud Ellingsen, Gjertrud Jynge, Paul Johannesen, Frank Kjosås, Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Pål Christian Eggen og Jon Bleiklie Devik.

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Påskenøtter (5)

  Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.

 • 19.45 Norge rundt

  Distriktenes magasin. Programleder Karin Jegtvik blir med familien Vabø på påskeferie i campingvogn. Familien fra Austrheim består av far og mor Vabø og ti unger.

 • 20.15 Adils hemmelige dansere (1)

  Norsk underholdningsserie. En av Norges fremste dansere, Adil Khan, er tilbake! Adil har funnet en gjeng som overhodet ikke kan danse. De er derimot gode i jobben sin som lærere. Dette er en utfordring Adil ikke klarer si nei til, og lærerne gir alt. Men holder det? I løpet av tre uker skal de øve alt de makter i hemmelighet, forvandles til ekte streetdansere for til slutt å vise resultatet for venner og familie - og ikke minst elevene sine på skolen!

 • 21.15 Poirot (3)

  (Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. (The Labours of Hercules.) Et kunsttyveri fører Poirot til et høyfjellshotell i de sveitsiske Alpene. Der møter han en mengde mysterier og et ansikt han kjenner fra fortiden. Medvirkende:David Suchet.

 • 22.45 Billedbrev

  Norsk dokumentar. «Påskefeiring i Spania.» (Påskefeiring i Spania.) Arnt Stefansen rapporterer om de fargerike prosesjonene som samler en million deltakere og tilskuere i Spania.

 • 22.55 Løsning påskenøtter

  (Løsning påskenøtter.)

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Ripper Street (3)

  (Ripper Street) Britisk krimserie. I Londons bakgater på slutten av 1800-tallet hersker det lovløse tilstander. Kan en liten gruppe dedikerte politimenn klare å skape orden i politidistriktet der knivene sitter løst? Et plutselig utbrudd av kolera skaper panikk. Politistyrkene i distrikt H og City of London må forsøke å avdekke om det er et mønster i smittespredningen. Medvirkende:Jerome Flynn, Adam Rothenberg, Matthew Mcfayden.

 • 00.05 Andrea Bocelli - Love in Portofino

  (Andrea Bocelli - Love in Portofino.) Andrea Bocelli har trollbundet et stort publikum med sin stemme og sin sjarm i en årrekke. I dette nye konsertopptaket legger han vekk klassiske perler til fordel for kjente og populære internasjonale melodier fra lettere sjangre. Havnen i Portofino er berømt for sin romantiske atmosfære, og her er der bare å drømme seg bort til kommende, varme sommerkvelder.

 • 01.35 Poirot (3)

  (Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. «Påskekrim: Poirot.» (The Labours of Hercules.) Et kunsttyveri fører Poirot til et høyfjellshotell i de sveitsiske Alpene. Der møter han en mengde mysterier og et ansikt han kjenner fra fortiden. Medvirkende:David Suchet.

 • 03.05 Musketerene (7)

  (The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Musketerene etterforsker en sak som fører dem inn i det ukjente miljøet rundt Ninon, en helt spesiell kvinne. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.

 • 04.00 Hotel Savoy åpner dørene (2)

  (The Savoy) Britisk dokumentar. Da det berømte Savoy Hotell i London stengte dørene for første gang på 118 år, fikk et filmteam følge prosessen. Hotellet skulle moderniseres. Direktøren og prosjektlederen hadde et budsjett på 100 millioner pund og en arbeidsstyrke på 1000 personer til rådighet. Men var det mulig å holde tidsfristen og den økonomiske rammen? Nå er det like før åpningen, og alle detaljene i interiøret er på plass. Hvordan går det med bemanningen? Hver eneste ansatt, fra butleren til restaurantsjefen opplever presset og forventingene fra de nye eierne. Var det verdt å investere 220 millioner pund på oppgraderingen?

 • 04.45 SLUTT


NRK 2

14.00 Kristine Valdresdatter 15.15 Kampen mot den nye tida 16.10 Med hjartet på rette staden (1) 17.00 Derrick (9)

 • 18.00 Ei iskald verd (6)

  (Frozen Planet) Britisk dokumentarserie. Den globale oppvarmingen endrer forholdene lengst nord og lengst sør på kloden vår. Sir David Attenborough leser kommentarene til en ekspedisjon til polområdene som de færreste kommer til å se med egne øyne. Samspillet mellom isen, været og havet er nøkkelen til å forstå hva som skjer med livet under og over havoverflaten. Mennesket er ikke skapt for å overleve på Sydpolen og Nordpolen. Likevel er vi blitt en del av det polare miljøet, slik som dyrene. Men for mennesket handler det om eventyrlyst og å utnytte ressursene der.

 • 19.00 Klostrene ved verdens ende

  Norsk dokumentar. Klostrene i Norge har spennende historier. Blant de nordligste var Munkeby og Tautra i Trøndelag, som samtiden mente lå ved verdens ende. Ikke langt fra de gamle ruinene på Tautra ligger nå et nytt cistercienserkloster. Og franske munker kom i 2009 til Munkeby for å starte et nytt kloster der. Hvordan opplever lokalmiljøene disse klostrene, og hvilken funksjon har de i en travel, moderne tid? (Klostrene ved verdens ende.)

 • 19.30 Antikkduellen (10)

  Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Andre ukes antikviteter skal under hammeren. Margit og Ulrik har brukt 40.000 kroner så langt. Hvem har brukt dem best?

 • 20.00 Freak out!

  (Freak Out!) Tysk dokumentar. Langt hår, barfot, fri kjærlighet og narkotika. For mer enn hundre år siden ble en alternativ bevegelse startet ved en liten landsby i det sydlige Sveits. Dette er historien om en gruppe middelklasseungdommer som gjorde opprør mot sin egen tid tidlig på 1900-tallet.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Rome (6)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. To hærer støter sammen, og framtiden til Roma står på spill. Pullo blir sendt av gårde på et svært brutalt oppdrag. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 22.05 Rome (7)

  (Rome) Amerikansk dramaserie. Servilia viser sin sorg i offentligheten, noe som uroer Atia. Octavius og Marcus Antonius skaper nye alllianser, både på politisk og personlig vis. Timon og Levi legger en plan for å ødelegge for Herodes. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.

 • 23.00 Vindauge mot bakgarden

  (Rear Window) Amerikansk krim fra 1954. En reportasjefotograf sitter lenket til rullestolen etter en ulykke. Fra vinduet følger han naboene og livet i bakgården. Det hele tar en farlig vending da fotografen blir vitne til et mord og forteller det til kjæresten. (Vindauge mot bakgarden.) Medvirkende:James Stewart, Grace Kelly, Wendell Corey, Thelma Ritter. Regi:Alfred Hitchcock. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.50 Fra catwalk til Kongo

  (Judith - Going Back to Congo) Britisk dokumentar. Foreldrene sendte Judith til London da hun var tre år gammel. Tjue år senere gjenforenes de i Den demokratiske republikken Kongo, og Judith får oppleve det konfliktpregede landet hun forlot. Hvorfor brukes voldtekt som våpen i krig, og hvorfor ofres barn på slagmarkene? Judith vil fortelle verden hva hun ser. (Fra catwalk til Kongo.)

 • 01.50 Okej - 80-tallets største popmagasin

  Svensk dokumentar. Sommeren 1984 selger popbladet Okej 156.000 eksemplarer. Leserundersøkelser viste at 500.000 barn og ungdommer i Sverige leste bladet - det vil si hele målgruppen. Verken før eller senere har et tidsskrift hatt så stor innvirkning på en hel generasjon. I dokumentaren møter vi blant andre Samantha Fox, Herreys, Alice Cooper og ikke minst gründeren selv, den fargerike fotografen Hans Hartwig. (Okej - 80-tallets største popmagasin.)

 • 02.50 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Bondi Rescue: Bali (4)

  (Bondi Rescue: Bali) Dokumentarserie. Det er høysesong på Bali, og badevaktene på Kuta-stranden er i høy beredskap. Samtidig lærer de seg å bruke det nye utstyret fra Australia.

 • 19.55 Musketerene (7)

  (The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Musketerene etterforsker en sak som fører dem inn i det ukjente miljøet rundt Ninon, en helt spesiell kvinne. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.

 • 20.45 Chicago Fire (8)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. En jente blir skutt i nabolaget til Cruz og broren Leon. Det får dem til å tenke på gjengen de har forsøkt å forlate. Konflikten mellom Boden og McLeod blir stadig verre. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.

 • 21.30 Gjengangerne (5)

  (Les Revenants) Fransk dramaserie. De døde kommer gradvis ut i samfunnet, men klarer ikke å gjenoppta sine normale liv. Julie begynner å tvile på seg selv, har hun også vært død? En gruppe mennesker i Alpene befinner seg i en forvirret tilstand. De forsøker å finne hjemmene sine etter en ulykke, men vet ikke at de har vært døde i flere år. Medvirkende:Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme.

 • 22.25 Typen til (8)

  Underholdningsprogram. Leo Ajkic tester hvordan det er å være kjæreste med åtte norske kjendiser. «Anne Rimmen.» I kveld: Anne Rimmen. Leo Ajkic finner kjærligheten på jobb i sesongens siste episode når han blir typen til Anne Rimmen fra NRK-sporten. Det følger både fordeler og ulemper med å være sammen med en kollega. Hvordan er det egentlig å date en som jobber på samme sted? Vil de få Arne Scheies velsignelse til slutt?

 • 22.55 Homsestudier (5)

  Dansk dokumentarserie. Er det egentlig så stor forskjell på heterofile og homofile menn? Dansk fjernsyn har undersøkt saken. Tror du at du kan se på en mann om han er homse eller ikke? Bare en prosent av danske homser mener at de er feminine. Er det egentlig så stor forskjell på heterofile og homofile menn? Dansk fjernsyn har undersøkt saken.

 • 23.25 Rådet (2)

  Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Er klining utroskap? Hva synes egentlig Kjetil Andre Aamodt, Sandra Lyng Haugen og Ronny Brede Aase om å spise mat fra søpla? Programleder:Siri Kristiansen.

 • 23.55 Fylla (3)

  Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Når man tar med seg en skjønnhet hjem fra fest og dagen etter våkner ved siden av et troll, er det lett å skylde på ølbriller. Men finnes de virkelig? Vi arrangerer speed-dating med promille for å se om det stemmer at folk blir mer attraktive i fylla. I tillegg blir vi med til Jessheim hvor Ali skal delta i kåringen av Norges kjekkeste mann.

 • 00.25 Pinlige sykdommer (6)

  (Embarrassing Bodies Down Under) Britisk helseserie. Legene er i party-paradiset, The Gold Coast, i Australia. Dr. Ginni blir oppsøkt av en kvinne som er plaget av en svært smertefull og ikke så kjent sykdom i underlivet.

 • 01.10 True Blood (1)

  (True Blood) Amerikansk vampyrserie. Med en blanding av spenning, romantikk, mystikk og humor havner vi midt i striden mellom 'vampyrmyndighetene' og 'vampyrfundamentalistene'. Utfallet av den politiske maktkampen kan bli avgjørende ikke bare for Sookie og vennene hennes, men for hele menneskeheten. (Turn! Turn! Turn!) Sookie og Lafayette er redde for å miste Tara. Bill og Eric får besøk av en utsending fra vampyrmyndigheten. Medvirkende:Ryan Kwanten, Anna Paquin, Stephen Moyer, Nelsan Ellis, Alexander Skarsgård.

 • 02.00 True Blood (2)

  (True Blood) Amerikansk vampyrserie. Med en blanding av spenning, romantikk, mystikk og humor havner vi midt i striden mellom 'vampyrmyndighetene' og 'vampyrfundamentalistene'. Utfallet av den politiske maktkampen kan bli avgjørende ikke bare for Sookie og vennene hennes, men for hele menneskeheten. (Authority Always Wins.) Tara gjenoppstår i Bon Temps, men er ikke helt fortrolig med sitt nye jeg. I vampyrmyndighetenes hovedkvarter blir Eric og Bill kjent med avhørsmetodene de bruker. Pam minnes tiden som menneske da hun var bordellmamma og møtte Eric for første gang. Medvirkende:Ryan Kwanten, Anna Paquin, Stephen Moyer, Nelsan Ellis, Alexander Skarsgård.

 • 02.55 True Blood (3)

  (True Blood) Amerikansk vampyrserie. Med en blanding av spenning, romantikk, mystikk og humor havner vi midt i striden mellom 'vampyrmyndighetene' og 'vampyrfundamentalistene'. Utfallet av den politiske maktkampen kan bli avgjørende ikke bare for Sookie og vennene hennes, men for hele menneskeheten. (Whatever I Am, You Made Me.) Bill og Eric forhandler med vampyrmyndighetene for å beholde livet. Sookie ber Pam om hjelp. Andys allianse med Holly slår tilbake på ham, og Jason treffer på en gammel lærer. Medvirkende:Ryan Kwanten, Anna Paquin, Stephen Moyer, Nelsan Ellis, Alexander Skarsgård.

 • 03.50 Nurse Jackie (5)

  (Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Kevin har invitert Jackie ut på lunsj. Vil han at de skal flytte sammen igjen? Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.

 • 04.20 Nurse Jackie (6)

  (Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Når motgangen tynger, blir Jackie fristet av en helt spesiell pille. Zoey mister forlovelsesringen sin, og Coop, som stadig lengter etter å skaffe seg sin egen familie, finner en farsrolle han kan steppe inn i. Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.

 • 04.45 Bondi Rescue: Bali (4)

  (Bondi Rescue: Bali) Dokumentarserie. Det er høysesong på Bali, og badevaktene på Kuta-stranden er i høy beredskap. Samtidig lærer de seg å bruke det nye utstyret fra Australia.

 • 05.10 Top Gear USA (7)

  Amerikansk underholdningsserie. Nye programledere, nye biler og ett nytt land. Det populære bilprogrammet har flyttet seg over dammen og inntatt USA, de digre bilenes hjemland. I tillegg til å teste raske biler får de tre programlederne en spesiell utfordring. De får 3.000 dollar til å kjøpe en bruktbil hver på auksjon og selge den videre med fortjeneste. Programleder:Adam Ferrara , Tanner Foust , Rutledge Wood.

 • 05.55 SLUTT
 • TV 2

  14.40 Emil og grisungen 16.20 Istid 3 - Dinosaurene kommer

  • 18.00 Oppgrader! (9)

   Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. Ibou fra Senegal og norsk-svenske Alin bor på Grønland i Oslo og er klare for besøk av Sigurd og 'Oppgrader!'. Programleder:Sigurd Sollien.

  • 18.30 Nyhetene

  • 18.45 Været

  • 18.50 Sportsnyhetene

  • 19.00 Oppgrader! (23)

   Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. I kveldens episode er Sigurd på Kløfta hos Lena og hennes to barn. Klarer de Sigurds' quiz eller mister de alt de satser? Finn det ut i kveldens episode av «Oppgrader»! Programleder:Sigurd Sollien.

  • 19.30 Toget - på sporet av en morder (5)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 19.45 Toget - på sporet av en morder (6)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 20.00 Brimi og Lian - Påskespesial 2014

   Norsk matprogram. Arne Brimi og Lars Lian gir deg tips til den perfekte påskematen. Mange lurer på hva de skal servere gjestene sine i påsken, og mange faller på klassikerne som lammestek med hvitløksgratinerte poteter og tilslørte bondepiker. Hva med å prøve noe nytt? Arne Brimi og Lars Lian viser deg hvordan et ekte treretters påskemåltid skal lages. Sammen skal de lage de mest fantastiske matretter og desserter hvor gammel tradisjon møter nye trender.Et godt måltid består også av god drikke. Derfor har Arne fått med seg Christer Berens, som er utdannet sommelier ved Gastronomisk Institutt. Han skal velge ut nydelige viner, og kanskje en øl og to til festmåltidet. Kokken Per-Ivar Berget, kjøkkensjefen på Vianvang, er også med. Hans spesialitet er ost. Med disse fire bak grytene og flaskene, blir påskemåltidet en unik smaksopplevelse.

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.20 Været

  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.40 Susan Boyles verden

   (Susan Boyle - There's Something About Susan) Britisk dokumentar. Susan Boyle har strevd med en livslang kamp mot sceneskrekken, kombinert med et ønske om å fremføre musikk. Dokumentaren følger Boyle fra debutkvelden i Skottland til en utsolgt konsert foran 20.000 mennesker i USA. Om alt går bra vil hun reise på en verdensturne, men suksess er langt fra sikkert.

  • 22.40 Mayday (5)

   (Mayday) Britisk spenningsserie. Mayday er en liten by full av hedenske tradisjoner. Når den 14-åringe mai-dronningen Hattie plutselig forsvinner, står byen overfor erkjennelsen av at en forferdelig forbrytelse har blitt begått. I Mayday er det ingen man kan stole på. Når befolkningen samler seg for å minnes Hattie, får det dramatiske konsekvenser. Steve får endelig sitt øyeblikk med Angie - vil han klare å få familien sin tilbake? Fiona må møte sine gamle kolleger på en måte hun aldri trodde ville skje. Caitlin opplever en uhyggelig forvandling, og Everett og Linus har en konfrontasjon som tar forholdet til et nytt nivå.

  • 23.45 Eurojackpot (12)

   Norsk underholdningsprogram. 17 land er med i spillet, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten. En nordmann vinner i hvert program en opplevelse til rundt en halv million på direkten: turer til stillehavsøyer, møter med superstjerner, privatfly og luksusliv.

  • 00.00 Toget - på sporet av en morder (5)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 00.15 Toget - på sporet av en morder (6)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 00.30 Den grønne mil

   Terningkast 5(The Green Mile) Amerikansk drama fra 1999. John Coffey er dødsdømt og må snart gå opp det grønne linoliumgulvet til den elektriske stolen. I 60 år har Paul Edgecomb slitt med søvnløshet og dårlig samvittighet. En hendelse fra hans tid som fangevokter på 30-tallet har festet seg i sinnet for alltid. Paul var på avdelingen for dødsdømte i beryktede Cold Mountain i depresjonstiden. Her ventet fangene på sin siste vandring, «den grønne mil", over det grønne linoleumsgulvet mot den elektriske stol. Den sindige fangevokteren utvikler et vennskap med den milde kjempen. Paul begynner for alvor å lure på om Coffey kan være uskyldig. Men tiden begynner å bli knapp. Coffey skal snart gå «den grønne mil». Der hjelper det ikke med unike evner. Medvirkende:Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt, Michael Clarke Duncan, James Cromwell, Graham Greene. Regi:Frank Darabont.
   Les mer i filmbasen

  • 03.35 American Idol (6)

   Amerikansk underholdningsprogram. I dommerpanelet sitter Mariah Carey, Nicki Minaj, og Keith Urban.

  • 04.20 American Idol (7)

   Amerikansk underholdningsprogram. I dommerpanelet sitter Mariah Carey, Nicki Minaj, og Keith Urban.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  15.00 That '70s Show (17) 15.30 South Park (8) 16.00 TV 2-nøttene (5) 16.20 TV 2-nøttene - løsning (5) 16.30 Cash Cowboys (12) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (31)

  • 18.25 Bad Ink (9)

   Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk. Møt en kar med et portrett av ekskjæresten på armen. Hans nye kjæreste er så desperat etter å få tatoveringen fjernet, at hun tar kontakt med Dirk og Ruckus. Senere kommer gutta en tidligere bikinibarservitrise til unnsetning. Hun tok en impulsiv avgjørelse og har en forferdelig tatovering som bevis.

  • 18.55 En moderne familie (2)

   (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «When Good Kids Go Bad.» Mitchell og Cameron ønsker seg sterkt en bror eller søster til datteren Lily, og vurderer en ny adopsjon. Men hver gang de nevner et nytt barn, slår datteren Lily seg vrang. Hun er så lite begeistret for konkurranse at hun går til angrep på andre spedbarn. Hvem sin feil er det at hun er blitt sånn, er det Mitchells manglende evne til å dele noen ting som helst, eller har Cameron gjort henne bortskjemt på oppmerksomhet?

  • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (10)

   Norsk underholdning. Sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Med Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson og John Brungot.

  • 20.25 Little Britain (4)

   (Little Britain) Amerikansk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

  • 21.00 The Departed

   Terningkast 6(The Departed) Amerikansk thriller fra 2006. I Boston har delstatspolitiet gått til full krig mot byens organiserte kriminalitet. Nøkkelen til suksess ligger i å fjerne den mektige mafiabossen Frank Costello med hjelp fra innsiden. Medvirkende:Matt Damon, Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio. Regi:Martin Scorsese. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.30 Det tredje øyet (8)

   Norsk krimdramaserie. For litt over fire år siden opplevde politimannen Viggo Lust alle foreldres verste mareritt da datteren hans, Christina, forsvant sporløst. Store ressurser ble satt inn for å finne Christina. Som far og politimann var det en lidelse å se tiden gå uten resultater. Nå har verden raknet for Viggo. Hans overordnende gir ham en siste sjanse til å ta seg sammen, han får med seg en ny etterforsker på laget, Mari Friis. Spørsmålet er om Viggo klarer å la den gamle saken ligge eller om han vil fortsette å søke svar, og finne ut hva som skjedde med Christina. Et utpressingsbrev med ønske om løsesum for å slippe Silje, den unge jenta som har forsvunnet, dukker opp på politistasjonen, og østeuropeisk mafia mistenkes å stå bak. Samtidig tilspisser etterforskningen rundt Håvard seg når det viser seg at man finner et hårstrå fra Christina i Håvards bil. Viggo er overbevist om at Håvard er den skyldige og tar sin egen sikkerhet lite høytidelig når han dykker i diverse vann for å se om Christina kan ligge der. Medvirkende:Kyrre Haugen Sydness, Ida Elise Broch, Trine Wiggen, Endre Hellestveit, Ingar Helge Gimle, Hermann Sabado.

  • 00.30 Fjorden Cowboys (8)

   Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar sin bror, Knut, skulle vært med Joar og jobbet i «Rævhålet», men vil heller arrangere fallskjermfest hjemme på gården. Siden Joar ikke kan være alene i tunnelen, må Sigrid stille opp.

  • 01.00 Fjorden Cowboys (9)

   Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

  • 01.30 Nådeløse innkrevere (6)

   (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 01.55 Nådeløse innkrevere (7)

   (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 02.25 Arrow (14)

   (Arrow) Amerikansk spenningsserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

  • 03.15 Bellator Spring Tournament (7)

   Kampsport. Tøffe kampsporteksperter konkurrerer om verdensmestertitler i fire vektklasser. En konkurranse der deltakerne må sloss med alle midler for å vinne.

  • 05.05 Hushaiene Boston (12)

   (Flipping Boston) Amerikansk realityserie. Hushaiene er tilbake, men innsatsen er høynet. Tiden er blitt deres fiende, og de må renovere eiendommene kjapt før prisene faller ytterligere. Tidligere New England Patriots-spiller og Super Bowl-vinner Jermaine Wiggins ønsker å prøve seg i husbransjen. Kan Pete og Dave greie å lære vekk triksene sine?

  • 05.42 SLUTT


  Fem

  15.05 One Tree Hill (3) 15.55 Unge mødre (3) 16.25 Unge mødre (4) 16.55 Bortskjemte prinsesser (12) 17.25 Fødeavdelingen (10)

  • 18.30 Unge mødre (5)

   (Unge mødre) Norsk dokumentarserie. For Rannveig er den store dåpsdagen endelig her, og Morten er på nok en Oslo-tur. Samtidig i Mosjøen har Ingrid Marie fått barn og forteller om utfordringene det har ført med seg.

  • 19.00 Unge mødre (6)

   (Unge mødre) Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med unge Anna fra Stavanger som ble gravid som 14-åring. Og vi får vite hvorfor Universal igjen ville ha et møte med Morten som senere skal på middag med Elisabeth. Ingrid Marie tar noen minutter for seg selv med et dagspa i Mosjøen.

  • 19.30 Friends (10)

   (Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Monica blir sammen med «Fun Bobby» igjen og oppmuntrer ham til å slutte å drikke. Joey får rollen som Dr Drake Ramoray, en nevrokirurg i såpeserien «Days of Our Lives". Rachel dater en fyr som heter Russ, og som er kliss lik Ross.

  • 20.00 Friends (11)

   (Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Carol og Susan planlegger bryllupet og får hjelp av en svært utilpass Ross.

  • 20.30 Jenta som ble tre gutter

   (The Girl Who Became Three Boys) Britisk dokumentar. Gemma Barker (21) soner 30 måneder i fengsel for bedrageri og seksuelt misbruk. I løpet av flere måneder oppfant Gemma tre forskjellige gutter, Aaron, Luke og Connor, og under tre forskjellige forkledninger forførte hun to tenåringsjenter. Vi får høre Gemmas ofre fortelle den skremmende historien om bedrag, misbruk og de store konsekvensene misbruk av moderne sosiale nettverk hadde på livene til to uskyldige tenåringsjenter.

  • 21.40 Fool's Gold

   Terningkast 3(Fool's Gold) Amerikansk romantisk komedie fra 2008. Ben «Finn» Finnegan er skattejeger, og besatt av å finne skuta Queen Mary som sank til bunns i 1715, sammen med førti skattekister. Nyss om hvor skuta hviler vekker eventyrlysten til Finn og kona, og kjærligheten dem i mellom blomstrer på nytt. Medvirkende:Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland. Regi:Andy Tennant.
   Les mer i filmbasen

  • 23.55 Tabatha tar over (12)

   (Tabatha Takes Over, år 4) Amerikansk realityserie. Tabatha, som tidligere har reddet frisørsalonger fra konkurs, bruker denne gangen sin ekspertise for å redde mange forskjellige forretninger som sliter. Alt fra bakerier til hundehoteller får profesjonelle råd om både ledelse, markedsføring og kundebehandling. Dianne Bennett fra Hollywood har jobbet som musikkspaltist i en avis. Men Hollywood-stilen er helt fraværende i hennes Bed & Breakfast, som ikke engang serverer frokost. Klarer Tabatha å overbevise Dianne om at hun må fokusere mer på gjestenes opplevelser enn på sitt eget natteliv for å redde levebrødet?

  • 00.55 Supernatural (16)

   (Supernatural) Amerikansk actionserie. Crowley gir etter for sin avhengighet av menneskeblod i stedet for å hjelpe Sam og Dean i jakten på «The First Blade». Brødrene får derfor hjelp fra annet hold for å finne bladet før Abaddon. Medvirkende:Jensen Ackles, Jared Padalecki.

  • 01.55 Ghost Whisperer (9)

   (Ghost Whisperer, år 5) Amerikansk dramaserie. Melinda og Jim er midt oppe i det klassiske foreldredilemmaet; å beskytte barnet sitt mot dårlige venner. Men i deres tilfelle er lekekameraten til Aiden et spøkelse. Problemet utvikler seg til krise da Aiden forsvinner, anført av spøkelset etter avdøde Julia Miller. Melinda, Jim og halve byen begir seg ut på leting etter den forsvunne gutten. Få innser at bak hendelsen lurer de ondskapsfulle «Skyggene".

  • 02.40 The Closer (7)

   (The Closer) Amerikansk krimserie. Visepolitisjef Brenda Johnson leder drapsavsnittet ved LAPD med høyst uortodoks stil. Hennes medfødte evne til å lese mennesker og få dem til å tilstå, gjør at Brenda og teamet hennes løser byens tøffeste og mest sensitive saker.

  • 03.30 Cold Case (23)

   (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1998 med en dødssyk mann når en sykepleier tilstår å ha begått barmhjertighetsdrap på seks av sine tidligere pasienter.

  • 04.15 Pretty Little Liars (14)

   (Pretty Little Liars, år 1) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Hele skolen forbereder seg til dansemaratonet, men Aria, Emily, Hanna og Spencer har andre ting å tenke på enn å tjene penger til skoleturen til Washington D.C. Hanna har problemer med å finne seg en jobb, så hun kan hjelpe til med familiens tynnslitte økonomi: Vil hun klare å si nei når ”A” tilbyr henne arbeid?

  • 05.05 Chop Shop (11)

   (Chop Shop) Kanadisk realityserie. Chop Shop er en frisørsalong med et permanent hån og et hjerte av gull. Det blir mye moro når vi følger salongeier og bad-boy Daniel Hudon og hans brokete samling av rock'n'roll-stylister i motkultur-salongens sexy verden. Proctor foreslår at Daniel skal søke hjelp hos en rådgiver for å få kontroll over salongen mens John starter et hemmelig ettermiddagskurs i salongen for å lære unge stylister den sjeldne kunsten å kutte.

  • 05.29 SLUTT

  TV Norge

  14.45 Winter Wipeout (8) 15.40 Cougar Town (1) 16.10 Friends (12) 16.40 Friends (13) 17.10 Two and a Half Men (3) 17.40 Two and a Half Men (4)

  • 18.05 The Big Bang Theory (20)

   (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Sheldon og Amy eksperimenterer med vennene sine ved å spre sladder. Howard tar et stort skritt i forholdet til Bernadette.

  • 18.30 The Big Bang Theory (21)

   (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Når Priya bruker sine advokatkunnskaper til å plukke fra hverandre avtalen mellom romkameratene tar jentene med seg Sheldon ut for å danse.

  • 19.05 Se opp

   Terningkast 5(Up) Amerikansk animasjonsfilm fra 2009. Den 78 år gamle selgeren Carl Fredricksen virkeliggjør endelig sin livslange drøm når han fester tusenvis av ballonger til huset sitt og flyr inn i Sør-Amerikas villmark. Altfor sent oppdager han blindpassasjeren han har fått med seg, den overoptimistiske åtteåringen Russell. Regi:Pete Docter, Bob Peterson. (7. år)
   Les mer i filmbasen

  • 20.35 Winter Wipeout (10)

   (Winter Wipeout) Norsk realityserie. 24 skandinaviske deltakere setter sin modighet, styrke og balanse på prøve når de tar seg gjennom en ellevill hinderløype i Argentina - som i år er forvandlet til et hvitt vinterlandskap. Det blir spektakulære knall og fall når deltakerne må dukke unna objekter som slår ut fra vegger, hoppe over store røde baller, holde seg oppe i en skiheis og snurre seg gjennom en afterskiløype. Kun den beste fra hvert land vil klare å ta seg helt til Wipeout-sonen og få sjansen til å stikke av med førstepremien på 50 000 kroner. Utegående reporter Synnøve Skarbø er, som alltid, til stede som mental krykke for de engstelige deltakerne, mens Anders Hoff og Øyvind Rafto fra «Raske menn» fyller rollen som kvalifiserte kommentatorer. Vi følger blant annet den rocka saueklipperen Eivind, Angry Bird-en Robin, robotnerden Malin og pole-danseren Maria.

  • 21.25 Skulk med stil

   (Ferris Bueller's Day Off) Amerikansk komedie fra 1986. Ferris Bueller er skolens mest oppfinnsomme skulker. En vårdag bestemmer han seg for å bryte alle regler og tyvlåne farens Ferrari. Med seg får han venninnen Sloane og kameraten Cameron. I løpet av dagen får de tre vennene mer spenning enn de ønsker. Medvirkende:Matthew Broderick, Alan Ruck, Mia Sara. Regi:John Hughes. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.05 The Graham Norton Show (1)

   (The Graham Norton Show) Britisk talkshow. Russell Crowe, Cameron Diaz, Richard Auoade og Kylie Minogue er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton.

  • 00.00 Season of the Witch

   Terningkast 2(Season of the Witch) Amerikansk action-eventyr fra 2011. En gruppe riddere i det 14. århundre vokter en antatt heks som blir anklaget for å ha en forbindelse med pesten som herjer i landet. Ridderne fører henne til et kloster for å fremstille henne for en rett, men der venter en forferdelig oppdagelse og en sterk, ødeleggende kraft. Medvirkende:Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan. Regi:Dominic Sena. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 01.25 Castle (4)

   (Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Castle og Beckett ser på en drapssak der en ung matematiker ble skutt med en 200 år gammel kule og Castle klekker ut en vill teori om en tidsreisende drapsmann. Men kanskje har hans gale ideer noe for seg likevel?

  • 02.10 CSI: Miami (12)

   (CSI: Miami, år 9) Amerikansk spenningsserie. Kun jentenes skjørt er kortere enn lunta når CSI etterforsker et mord under en roller derby-kamp.

  • 02.55 CSI: NY (9)

   (CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Etter å ha funnet et lik i mange deler inni en sammenklemt metallboks, som en gang var en bil, setter Mac og teamet hans sammen det ødelagte liket i håp om å finne svar på det mystiske dødsfallet.

  • 03.45 CSI: Miami (13)

   (CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. En kjent kriminell med cubansk tilhørighet blir funnet torturert til døde i sin tobakksforretning. Delko og Yelina er først på åstedet, og blir rystet over hva de finner. En naken mann, bundet på hender og føtter med brennmerker og avskåret penis...

  • 04.30 Boston Public (20)

   (Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.

  • 05.15 Rookie Blue (9)

   (Rookie Blue) Amerikansk actionserie. Dov og Gail er på spaningsoppdrag for å stoppe en asiatisk gjeng fra å drepe en tyster. Samtidig møter Andy og Chris politiferskinger fra et annet avsnitt i en hestetreningskonkurranse. Medvirkende:Gregory Smith, Missy Peregrym, Enuka Okuma.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  15.00 Restaurant Stakeout (206) 16.00 South Beach Tow (207) 16.30 South Beach Tow (208) 17.00 Elements of Style (128) 17.30 Pop Profiles (310)

  • 18.00 I, Detective (203)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 18.30 LA Forensics (103)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 19.00 5 Ingredient Fix (313)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Lunch Box.» Claire's getting a head-start on lunch with her juicy Citrus-Garlic Roasted Chicken. It's the tasty star in Mom's Chicken Sandwich and Claire's creamy Schoolhouse Wraps that kids of all ages love. Banana Bites are a perfect lunchtime treat, if they don't get gobbled up first! (Season 3 episode 13).

  • 19.30 Eat Street (409)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going.

  • 20.00 Movie Talk (202)

   (Movie Talk) An interview show capturing engaging moments with some of the biggest stars as they discuss their movies, their work and career highlights. A movie interview show featuring leading actors and directors filming in London, LA/Hollywood and New York as well as leading film festivals in USA and Europe. Capturing engaging moments with some of the biggest stars in the world as they discuss their movies, their work and career highlights. «Tim Roth.» A weekly interview show capturing engaging moments with some of the biggest stars as they discuss their movies, their work and career highlights.

  • 20.30 Hollywood's 10 Best (91)

   From the top Demanding Divas to the best College Stories, Hollywood's 10 best counts down the most memorable moments in movie history. There are those magic moments that one never forgets. Take a stroll down memory lane with Hollywood's 10 Best - From the top Demanding Divas to the best College Stories, Hollywood's 10 best counts down the most memorable moments in movie history. «Men Without Shirts.»

  • 21.00 Inside the Actors Studio (148)

   (Inside the Actors Studio) James Lipton invites the biggest names from Hollywood to The Actors Studio in New York. James Lipton invites the biggest names from Hollywood to The Actors Studio in New York in this classic interview show. Apart from the insightful questions of Mr Lipton, the students of the studio have the opportunity to ask the guests questions on everything related to the movie industry and acting. «Cast of Family Guy.»

  • 22.00 Elements of Style (128)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Fashion Philanthropists.»

  • 22.30 Pop Profiles (310)

   (Pop Profiles) This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles. We chart their career from the earliest performances to the time they were signed to a major label and their breakthrough single was released all the way through to today. New interviews with emerging pop acts, music journalists and record producers to add insight into the lives of these artists. This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles.

  • 23.00 Las Vegas Confession (131)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 23.30 Get Out (102)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 00.00 World's Dumbest (211)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (203)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (103)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 Las Vegas Confession (131)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 02.30 Get Out (102)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 03.00 5 Ingredient Fix (313)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Lunch Box.» Claire's getting a head-start on lunch with her juicy Citrus-Garlic Roasted Chicken. It's the tasty star in Mom's Chicken Sandwich and Claire's creamy Schoolhouse Wraps that kids of all ages love. Banana Bites are a perfect lunchtime treat, if they don't get gobbled up first! (Season 3 episode 13).

  • 03.30 Eat Street (409)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going.

  • 04.00 World's Dumbest (211)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (203)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (103)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  14.45 How I Met Your Mother (11) 15.15 How I Met Your Mother (12) 15.45 Kongen av Queens (56) 16.15 Kongen av Queens (57) 16.45 Kongen av Queens (58) 17.15 The Tale of Despereaux

  • 18.50 Hele Norge baker (7)

   (Hele Norge baker) Norsk realityserie. Tolv lidenskapelige og særdeles kompetente deltagere konkurrerer om å bli Norges beste amatørbaker. Dommere er Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus. Dagens signaturbakst er en god, gammel klassiker og det er Napoelonskaken. Deltakerne får lage sin egen variant av Napoleonskaken og det eksperimenteres med både bær og sjokolade. Pascal forventer en velbygget kake med sprø butterdeig, hvem lykkes best med det? Dagens tekniske utfordringen er å lage et dusin kokosboller med to ulike bunner, noe som blir en ny opplevelse for de aller fleste i teltet på Bogstad gård. Programleder:Line Verndal.

  • 19.50 Mr. Deeds

   Terningkast 2(Mr. Deeds) Amerikansk romantisk komedie fra 2002. Longfellow Deeds lever et enkelt liv som pizzabaker i Mandrake Falls. Men etter at han arver 40 milliarder dollar blir livet hans snudd på hodet. Longfellow Deeds er en godt likt fyr som lever et enkelt og lykkelig liv i lille Mandrake Falls, New Hampshire. Han eier en populær pizzarestaurant, som dessverre ikke tjener så mye penger. Livet hans blir snudd på hodet den dagen to menn banker på hos Deeds for å fortelle ham at han ikke trenger å lage pizza lenger. Han har nemlig arvet 40 milliarder dollar, verdens største medieselskap, et amerikansk fotballag, et basketballag og et privat helikopter som står klart til å fly ham inn i Amerikas forretningsverden. Hele lokalsamfunnet blir satt på hodet, og byens journalister inkludert Babe Bennett nærmest sikler over historien og dens potensiale. Med hjelp fra sin trofaste venn Emilio oppdager Deeds til slutt hva livet egentlig handler om, og at penger endrer alt - men ikke alle! Medvirkende:Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Steve Buscemi, Peter Gallagher, Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Steve Buscemi, Peter Gallagher. Regi:Steven Brill, Jared Harris.
   Les mer i filmbasen

  • 21.30 Da Vinci-koden

   Terningkast 3(The Da Vinci Code) Amerikansk dramathriller fra 2006. Symbolforskeren Robert Langdon blir kalt inn til Louvre-museet i Paris for å undersøke et merkelig mord. Det blir begynnelsen på en jakt som fører ham fra Frankrike til England i et forsøk på å løse en gammel kode og avsløre tidenes største mysterium. Medvirkende:Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen. Regi:Ron Howard. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.00 Mumien

   Terningkast 2(The Mummy) Amerikansk actioneventyr fra 1999. En gruppe skattejegere drar på ekspedisjon til Sahara-ørkenen i 1925. Der snubler de over en gammel grav og gjenoppliver en tre tusen år gammel hevnlysten mumie. Medvirkende:Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, Kevin J. O'Connor. Regi:Stephen Sommers. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 01.55 Screwed

   (Screwed) Amerikansk komedie fra 2000. Willard Fillmore har jobbet som butler, gartner og sjåfør for den rike frøken Crock i 15 år, men da hun nekter å kjøpe en ny uniform til ham, bestemmer han seg for at han har fått nok av hennes krevende oppførsel. Sammen med sin beste venn Rusty, legger han en idiotsikker plan: Å kidnappe frøken Crocks elskede hund, Muffin, og kreve én million dollar i løsepenger. Medvirkende:Danny DeVito, Norm Macdonald, David Chappelle, Danny DeVito, Norm Macdonald, David Chappelle, Elaine Stritch, Daniel Benzali. Regi:Scott Alexander, Larry Karaszewski. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 03.15 Hell's Kitchen USA (4)

   (Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Hell's Kitchen er tilbake med sin tiende sesong, og den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard? Den heldige vinneren får sjansen til å drive sin egen restaurant. 15 aspirerende kokker står igjen og dagens oppdrag går ut på å lage fire lekre retter med lam.

  • 04.00 Ekstreme samlere (6)

   (Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Megan har spilt inn tusenvis av timer med lyd og video over flere tiår. Huset hennes er fylt opp av videokassetter og nå truer en av døtrene hennes med å varsle de sosiale myndighetene hvis hun ikke søker hjelp.

  • 04.45 Kongen av Queens (55)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug kjøper seg en ny bil, men like etterpå går fagforeningen ut i streik. Dermed må Doug og Carrie spinke og spare for i det hele tatt å klare seg. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 05.10 Kongen av Queens (56)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug jobber som lærervikar på sin søsters skole mens streiken pågår. Læreryrket er imidlertid ikke så lett som Doug hadde trodd. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 05.35 Kongen av Queens (57)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Det er streikens tredje uke, og Doug og Deacon begynner å kjede seg. De begynner å oppføre seg som guttunger og setter i gang med rampestreker. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  14.30 Mythbusters (75) 15.30 Mektige skip (4) 16.30 Sons of Guns (11) 17.30 Auction Hunters (9)

  • 18.00 Baggage Battles (8)

   (Baggage Battles) Dokumentarserie. (8.) Flyplassauksjonen på Miami International Airport sies å være verdens største. Billy, Mark, Laurence og Sally er tilbake for å by på skattene som skjuler seg i koffertene.

  • 18.30 Overhaling (14)

   (Overhaulin') Motorserie. «Sjefen er tilbake.» (The Boss Is Back.) Hectors 1970-modell Mustang blir overhalt, men siden han er fan av programmet, må spøken som er nødvendig for å få tak i bilen være den mest utspekulerte hittil.

  • 19.30 Bilfikserne (2)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Mini Moke.» (Mini Moke.) Mini Moke ble designet for å være et militært terrengkjøretøy, men ble en kultklassiker blant sivile, så dette bør være en vinner. Men kan Edd og Mike bli enige om noe som helst?

  • 20.30 Bilfikserne (1)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Ford Fiesta XR2.» (Ford Fiesta XR2.) Bilforhandleren Mike Brewer og toppmekanikeren Edd China leter etter førsteklasses klassiske biler som de kan redde fra skrothaugen, restaurere og selge med god fortjeneste.

  • 21.30 Gullfeber (14)

   (Gold Rush) Underholdningsserie. (14.) Bli med når Hoffman-gjengen flytter gullgraverdriften til jungelen i Guyana. Samtidig skaffer Dakota Boys seg et nytt skjerpe i Cahoon Creek, og Parker setter kurs for Klondike.16+.

  • 22.30 Sons of Guns (2)

   (Sons of Guns) Dokumentarserie. (2.) Vi vender tilbake til USAs mest særegne våpenhandel, Red Jacket Firearms i Louisiana. Will Hayden og resten av gjengen restaurerer, tester og bygger om alle mulige våpen.16+.

  • 23.30 Sons of Guns (12)

   (Sons of Guns) Dokumentarserie. «Hogzilla-geværet.» (The Hogzilla Gun.) En gammel kunde trenger et slagkraftig våpen til en flokk med villsvin på 225 kg. Will lager et gevær med høy skuddtakt tilpasset jakt om natten, men blir han med Brent selv?

  • 00.30 Overhaling (13)

   (Overhaulin') Motorserie. «CNN Hummer spesial.» (CNN Hummer Special.) Bildesigner Chip Foose og resten av teamet overhaler sitt største kjøretøy til dags dato - en Hummer med navn Warrior One, som CNN bruker til å eskortere journalister i Irak.

  • 01.30 Femte gir (18)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (18.) I en spesialepisode med rallytema, får Jason og Tiff opplæring som rallyfører og kartleser av Colin McRaes høyre hånd Nicky Grist, og den tidligere britiske mesteren Mark Higgins.

  • 02.30 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (11)

   (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Kamaz-lastebiler/hårprodukter/Canton Tower.» (Kamaz Trucks/Hair Car/Canton Tower.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi lager ting, blant annet Kamaz-lastebiler, hårprodukter og Canton Tower.

  • 03.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (12)

   (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Chinamax/russisk vodka/abalone.» (Chinamax/Russian Standard/Abalone.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag undersøker han russisk vodka, de gigantiske Chinamax-skipene og abalone.

  • 03.30 James Woods: Futurescapes (6)

   (Futurescape with James Woods) «Slik blir du et overmenneske.» (How to Be a Superhuman.) James Woods har i oppdrag å presentere nyvinninger som kan endre verden og fremtiden vår. Han stiller de store spørsmålene, og tegner et forbløffende bilde av fremtiden.

  • 04.20 Dual Survival (3)

   (Dual Survival) Realityserie. «Mars på jorden.» (Mars on Earth.) Joe og Cody utfordrer et av verdens mest øde landskaper, Atacamaørkenen i Chile. De kjemper mot dehydrering og forfrysning og krangler om ressursene.

  • 05.10 Femte gir (7)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (7.) Gjengen feirer Aston Martins 100-årsjubileum. Hvordan er det egentlig å sitte bak rattet på James Bonds egen Aston Martin DB5?

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  15.00 Family Guy (67) 15.30 Simpsons (19) 16.00 Simpsons (20) 16.30 Kongen av Queens (143) 17.00 Kongen av Queens (144) 17.30 How I Met Your Mother (19)

  • 18.00 How I Met Your Mother (20)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted, Marshall og Barney ser den originale Star Wars-triologien og begynner å tenke over hvordan deres liv kommer til å se ut om tre år. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

  • 18.30 Family Guy (68)

   (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter får besøk av faren, som er en strengt troende katolikk. Dermed bestemmer han seg for å skape sin egen religion.

  • 19.00 Simpsons (6)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. En mystisk person er ute etter å drepe Homer, og Sideshow Bob blir satt fri for å kunne hjelpe til med å fange den psykotiske morderen.

  • 19.30 Simpsons (7)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Bart nominerer lærerinnen sin til «Årets lærer", etter at rektor Skinner har skuffet henne nok en gang.

  • 20.05 Charlie og sjokoladefabrikken

   Terningkast 6(Charlie and the Chocolate Factory) Amerikansk familiekomedie fra 2005. En fattig gutt vinner en tur til verdens mest uvanlige og vidunderlige godterifabrikk. Historien om Charlie Bucket, en liten gutt uten penger, men med et godt hjerte, som drømmer om å kunne kjøpe godteriet som andre barn nyter. Charlie trer inn i en magisk verden da han vinner en av fem gullbilletter til å besøke den mystiske sjokoladefabrikken som eies av den eksentriske Willy Wonka, og som drives av hans dyktige besetning av umpa-lumpaer. Innenfor portene får Charlie og bestefaren Joe selskap av en rekke karakterer på en reise hvor de oppdager at det er langt viktigere å ha et godt hjerte enn å være godtegris. Basert på Roald Dahls roman ved samme navn. Medvirkende:Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor. Regi:Tim Burton.
   Les mer i filmbasen

  • 22.00 Hulken

   Terningkast 4(Hulk) Amerikansk actiondrama fra 2003. Da vitenskapsmannen Bruce Banner forvandles til en gigantisk, grønn skapning, tvinges han ikke bare til å kjempe mot de onde kreftene i verden, han må også kjempe mot demonene i seg selv. Ang Lees filmversjon av historien om den klassiske tegneseriehelten. Medvirkende:Eric Bana, Jennifer Connelly, Nick Nolte, Sam Elliott. Regi:Ang Lee.
   Les mer i filmbasen

  • 00.20 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (9)

   (Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Melinda må konfrontere fortiden når en mystisk kraft truer teamet.

  • 01.05 The Roommate

   (The Roommate) Amerikansk thrillerdrama fra 2011. Hun er søt. Hun er lojal. Hun er psykotisk. Og hun er, uheldigvis for Sara, romkameraten hennes. Da Sara begynner på college blir hun kjæreste med Stephen og venner med romkameraten Rebecca. Det som begynner som et vennskap blir snart noe helt annet da Sara innser at den nye bestevennen er mentalt ustabil og besatt av henne - og kanskje til og med en morder! Medvirkende:Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Ackles. Regi:Christian E. Christiansen. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.35 Cops (2)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 03.00 Airwolf (1)

   (Airwolf) Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. Hawke tar en tilsynelatende luksuriøs jobb på Santini Air, men blir lurt inn i en skummel plan av den kriminelle John Bradford Horn.

  • 03.50 Ice Road Truckers (10)

   (Ice Road Truckers) Amerikansk dokumentarserie. Serie om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. For å komme dit må de kjøre langs en 500 kilometer lang vei over islagte innsjøer. Hugh kjører nordover sammen med kjørelæreren sin, Phil Kromm, og blir frustrert over den lave farten de holder. Hugh får kjøre foran gjennom det farlige Atigun-passet, men den aggressive kjørestilen hans ender nesten med katastrofe.

  • 04.40 American Dad (64)

   (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Hayley gjør det slutt med kjæresten sin og ender opp i armene til Stans «body double» fra CIA. Ting blir virkelig merkelige når han begynner å legge an på Francine. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith, Steve Smith. Regi:Scott Wood.

  • 05.05 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (9)

   (Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Melinda må konfrontere fortiden når en mystisk kraft truer teamet.

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie