Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Fagprat  av Flu Hartberg, torsdag 30. okt. 2014

Fagprat for torsdag 30. okt. 2014

Mest anbefalte Fagprat-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Kald Kaffe

Kald Kaffe

Kald kaffe er morbid, dystert, naivt og fjollete. Med en enkel strek byr Kald kaffe på nye karakterer og situasjoner i hver stripe. Denne serien er for deg som vil ha humoren svart og kaffen kald. Eller omvendt. Les stripene


POST/apokalyptisk

POST/apokalyptisk

En gang i fremtiden vil varulver, vampyrer og zombier ta over verden, spise det meste av den menneskelige befolkningen ... og likevel holde liv i postvesenet! Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

 • 18.05 V-cup hopp
 • 19.00 Dagsrevyen
 • 19.40 Distriktsnyheter
 • 19.50 Norge rundt

  Distriktenes magasin. Programleder Fredrik Laland Ekeli reiser med verdens sterkeste elektriske lokomotiv over Ofotbanen. Programleder:Lise Andreassen Hagir.

 • 20.15 Beat for beat (5)

  Underholdningsprogram. Ivar Dyrhaug får besøk av Shaun Bartlett og Mimmi Tamba, som utfordres til sanglek mot Knut Kippersund Nesdal og Johanne Margrethe Kippersund Nesdal.

 • 21.05 Nytt på nytt (13)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Knut Nærum og denne ukens vikar, Thomas Seltzer. Gjester denne uken er Eva Sannum og Heidi Nordby Lunde.

 • 21.35 Skavlan (11)

  Talkshow. Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, gode samtaler - og den beste musikken. Til Skavlan kommer den tidligere tennisstjernen Boris Becker, svenske Pewdiepie som har blitt verdensstjerne på å spille dataspill og forfatter av boken «Kunsten å være kvinne» - Caitlin Moran. Rockens mest elegante mann, Bryan Ferry, kommer også. Ferry står for kveldens musikalske innslag, med låta «Loop De Li» fra sitt siste album.

 • 22.35 Scott og Bailey (8)

  (Scott & Bailey) Britisk krimdramaserie. En drapssak fører til et samarbeid på tvers av avdelingene når det også avdekkes tilfeller av slaveri. Scott og Bailey er fast bestemt på at Gill skal kunne pensjonere seg med sitt gode omdømme intakt. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp.

 • 23.20 Kveldsnytt

 • 23.35 Rundlurt (6)

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. En uheldig dame får en hårreisende behandling når Kevin jobber som frisør, og det blir et pinlig møte mellom Kevin og Silje Nordnes fra P3morgen. Kari Traa blir vist en sylskarp diett.

 • 00.05 Konsert med Emeli Sandé

  (Bejublet konsert med Emeli Sandé i Royal Albert Hall.) Med sin utrolige stemme fengslet Emeli Sandé en fullsatt sal i London. Den skotske artisten og låtskriveren som har skrevet låter for både Rihanna og Alicia Keys, mottok i 2013 Brit Awards for både beste album og kvinnelige artist.

 • 01.45 Angel

  Terningkast 2(Angel) Britisk drama fra 2007. Historien om den unge og temperamentsfulle Angel Deverell, fattigjenta som ble en feiret romanforfatter. Basert på en roman av Elisabeth Taylor. (Angel.) Medvirkende:Sam Neill, Romola Garai, Lucy Russell. Regi:François Ozon. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.30 Scott og Bailey (8)

  (Scott & Bailey) Britisk krimdramaserie. En drapssak fører til et samarbeid på tvers av avdelingene når det også avdekkes tilfeller av slaveri. Scott og Bailey er fast bestemt på at Gill skal kunne pensjonere seg med sitt gode omdømme intakt. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp.

 • 04.20 SLUTT


NRK 2

 • 18.00 Salmeboka minutt for minutt
 • 20.00 Salmeboka minutt for minutt

  899 salmer, rundt 200 kor, i løpet av 60 timer. Salmeboka minutt for minutt direkte fra Vår Frue kirke i Trondheim og en rekke andre steder i Norge. Fredag klokken 20.00-22.00 får du blant annet høre Helga Johanne Stjørdal, Marit Risnes, Ung Kirkesang, Klæbu mannskor, Taddeus og Sakshaug Kyrkjekor.

 • 22.00 Salmeboka minutt for minutt

  899 salmer, rundt 200 kor, i løpet av 60 timer. Salmeboka minutt for minutt direkte fra Vår Frue kirke i Trondheim og en rekke andre steder i Norge. Fredag klokken 22.00-24.00 får du blant annet høre Ung Kirkesang, Sakshaug Kyrkjekor, Heimklang, Hilde Svela, Stine Mari Langstrand, Hovinkoret og Tilbake/Varia Vocalis.

 • 00.00 Salmeboka minutt for minutt

  899 salmer, rundt 200 kor, i løpet av 60 timer. Salmeboka minutt for minutt direkte fra Vår Frue kirke i Trondheim og en rekke andre steder i Norge. Lørdag klokken 00.00-02.00 får du blant annet høre Tilbake/Varia Vocalis, Uthaug Songlag, Drag Jiena, Hovinkoret, Norwegian Cornet and Sackbuts, Aglo videregående skole, Sjetnekoret, Cantare, Ung Kirkesang, Stine Mari Langstrand og Lars Eggen.

 • 02.00 Salmeboka minutt for minutt

  899 salmer, rundt 200 kor, i løpet av 60 timer. Salmeboka minutt for minutt direkte fra Vår Frue kirke i Trondheim og en rekke andre steder i Norge. Lørdag klokken 02.00-04.00 får du blant annet høre Lars Eggen, Ung Kirkesang, Drag Jiena, Sangkoret Teleklang, Ane Berg Vighals, Melhus Songlag, Sparbu Songlag, Dameavdelingen, Tilbake/ Varia Vocalis og Sananina.

 • 04.00 Salmeboka minutt for minutt

  899 salmer, rundt 200 kor, i løpet av 60 timer. Salmeboka minutt for minutt direkte fra Vår Frue kirke i Trondheim og en rekke andre steder i Norge. Lørdag klokken 04.00-06.00 får du blant annet høre Sananina, Lars Eggen, Koridor, Te Deum, Grete Daling og Sonare.

 • 06.00 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Team Bachstad (6)
 • 20.00 Top Gear (5)

  Britisk bilserie. Jeremy og James hyller den svenske bilfabrikken Saab. Programleder:Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May.

 • 20.55 Sirkusseilerne (3)

  Dokumentarserie. Fem unge menn bestemmer seg for å seile fra Hellas til Haiti, inspirert av Thor Heyerdahls ide om at havet var et bindeledd mellom oldtidens store kulturer. De har ingen erfaring med seiling, men de er gode på sirkus og gateteater. Sirkusseilerne drar av gårde i en rusten liten seilskute som til stadighet bryter sammen, og de finansierer turen med forestillinger og gatemusikk underveis. TV-serien «Sirkusseilerne» er basert på deres egne opptak av den strabasiøse reisen.

 • 21.25 Lilyhammer (5)

  Norsk komidramaserie. En ex-mafioso på bokturné i Skandinavia blir utsatt for attentat. Anslaget går galt, og snart får Frank en blodig bekjent på døra. Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.

 • 22.10 Standup: Live fra Apollo (5)

  Britisk standupshow. Storbritannias ledende standup-komikere boltrer seg på scenen i Hammersmith Apollo Theatre i London. Kveldens gjester er Lenny Henry, Andy Parsons og Ed Byrne.

 • 22.55 Pinlige sykdommer (7)

  (Embarassing bodies) Britisk helseserie. Dr. Christian og Dr. Dawn er på Magaluf for å gi råd til unge menn på ferie. De sjekker guttenes spermkvalitet og seksuelle ytelse. Har de tatt skade av en uke med festing? I England står også mennene i kø for å få snakke med legene, mens Dr. Pixie prøver å bli kvitt edderkoppfobien sin.

 • 23.40 Fylla (3)

  Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Vi nordmenn drikker ofte alkohol, ikke bare for å kose oss, men for å bli fulle. Men hva gjør stadige fyllekuler med helsa vår? Vi tester de medisinske konsekvensene av den verste fyllekula av dem alle, nemlig russetida. Programleder:Ole-André Sivertsen.

 • 00.10 Top Gear (5)

  Britisk bilserie. Jeremy og James hyller den svenske bilfabrikken Saab. Programleder:Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May.

 • 01.00 Game of Thrones (3)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. Konger, dronninger, knekter og desertører kjemper om tronen med sverd og intriger. På kontinentet Westeros hersker kong Robert over et stort rike. Men makten hans er truet. Serien er basert på den amerikanske bokserien «A Song of Ice and Fire» og produsert av HBO. Lord Stark og døtrene hans kommer til King's Landing og blir klar over alle intrigene som finnes i kongeriket. Medvirkende:Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Mark Addy.

 • 02.00 Game of Thrones (4)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. Konger, dronninger, knekter og desertører kjemper om tronen med sverd og intriger. På kontinentet Westeros hersker kong Robert over et stort rike. Men makten hans er truet. Serien er basert på den amerikanske bokserien «A Song of Ice and Fire» og produsert av HBO. Ned leter etter spor for å for å forstå hvorfor forgjengeren hans døde. Robert og gjestene hans er til stede på turneringen til ære for Ned, og Jon passer på at Samwell ikke skal lide mer på Castle Black. Medvirkende:Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Mark Addy.

 • 02.55 Under kniven (4)

  (Generation plastik) Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

 • 03.25 Standup: Live fra Apollo (5)

  Britisk standupshow. Storbritannias ledende standup-komikere boltrer seg på scenen i Hammersmith Apollo Theatre i London. Kveldens gjester er Lenny Henry, Andy Parsons og Ed Byrne.

 • 04.10 Interne affærar (9)

  (Against the Wall) Amerikansk dramaserie. (Lean On Me or Die.) Abby og Lina får mistanke til spaneren Nikki som de tror kan være korrupt. Brody spør Sheila om råd om hvordan han kan sjarmere Abby. Medvirkende:Kathy Baker, Marisa Ramirez, Raphael Carpani.

 • 04.50 Bakkefolket (4)

  (I backen) Finsk dokuserie. Det er sesongstart i Finlands største vintersportssted, Levi. Følg arbeiderne i bakken, på hotellene og utestedene. Sesongarbeiderne på Finlands største vintersportssted vil gjerne styrke samholdet, og de arrangerer et felles kveldsmåltid. Joni har fått trøbbel med kneet og må fjerne håret på det ene benet sitt.

 • 05.20 SLUTT
 • TV 2

  • 18.30 Nyhetene
  • 18.45 Været
  • 18.50 Sportsnyhetene
  • 19.00 Idol Junior (8)
  • 20.00 Idol (25)

   (Idol) Norsk underholdningsprogram. Programleder Stian Blipp har sammen med Idol-juryen reist landet rundt på tidenes lengste audition-runde for å finne Norges nye Idol! Bare to uker igjen til finalen! De gjenværende finalistene synger årets hits pluss mammas eller pappas favorittlåt! Programleder:Stian Blipp.

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.20 Været

  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.40 Idol (25)

   (Idol) Norsk underholdningsprogram. Bare to uker igjen til finalen! De gjenværende finalistene synger årets hits pluss mammas eller pappas favorittlåt! Programleder:Stian Blipp.

  • 22.15 Senkveld med Thomas og Harald (13)

   Norsk talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Bjørn Eidsvåg, Onkl P og den danske skuespilleren Nicolaj Lie Kaas er gjester i studio.

  • 23.20 Golden Goal (11)

   Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Ukens gjest er Per Ivar Staberg, mangeårig dommer i Tippeligaen og utrolig populær blant spillerne. Etter denne sesongen gir han seg, ikke etter egen vilje, men fordi forbundet har «pensjonert» ham. Henrik og Johan har testet «selskapssporten» kolven i Nederland. Ikledd tweedjakker prøver de seg på denne sporten som mest likner på en hybrid av curling og crocket. Perfekt for Johan & Henrik med andre ord. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.

  • 23.50 Eurojackpot (44)

   Norsk underholdningsprogram. Trekningen ledes av Geir Håkonsund og Emilie Skolmen. 17 land er med i spillet, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten. En nordmann vinner i hvert program en opplevelse til rundt en halv million på direkten: turer til stillehavsøyer, møter med superstjerner, privatfly og luksusliv.

  • 00.05 Dritseint med Edel (9)

   Norsk talkshow. Den grovkorna forfatteren Edel Hammersmark Gjervan - i Henriette Steenstrups skikkelse - trer inn i programlederrollen og intervjuer ukesaktuelle gjester, med spørsmål du ikke får høre i noe annet tv-program. I tillegg blir det høytlesning fra nye diktbøker og innslag fra Edels egen au pair og sidekick, Jan.

  • 00.35 Kollektivet (9)

   (Kollektivet) Norsk humorprogramserie. Kollektivet tar deg med inn i natten hver torsdag kveld med humor, tøys og parykker. Mange parykker.

  • 01.05 John Rambo

   Terningkast 1(Rambo) Amerikansk action fra 2008. Vietnamveteranen John Rambo lever et tilbaketrukket liv i de thailandske fjellene. Da en gruppe vestlige menneskerettighetsaktivister blir tatt til fange av soldater i Burma, blir Rambos stillferdige liv brått snudd på hodet, og han drar for å redde dem. Sarah og Michael Bennett trenger en guide som kan føre dem opp Salween-elven til krigsområdene siden veien er minelagt. Det hardt prøvede Karen-folket trenger medisiner og mat. Rambo lar seg overtale, men da de ikke er kommet tilbake etter nesten to uker, får Rambo besøk av pastor Arthur Marsh. Marsh har pantsatt huset sitt og samlet inn penger fra menigheten, og dette har gjort det mulig å betale leiesoldater for å hente ut misjonærene, som er fanget av den burmesiske hæren. Rambos motvilje mot vold og konflikt er påtakelig, men den ensomme krigeren vet hva han må gjøre. Medvirkende:Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden. Regi:Sylvester Stallone. (18. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.55 X Factor USA (14)

   (The X Factor) Amerikansk underholdningsserie. Dommere er Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland og Paulina Rubio. Programmet ledes av Mario Lopez.

  • 03.36 X Factor USA (15)

   (The X Factor) Amerikansk underholdningsserie. Dommere er Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland og Paulina Rubio. Programmet ledes av Mario Lopez.

  • 05.00 X Factor USA (16)

   (The X Factor) Amerikansk underholdningsserie. Dommere er Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland og Paulina Rubio. Programmet ledes av Mario Lopez.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  • 18.30 Nådeløse innkrevere (4)
  • 19.00 En moderne familie (1)
  • 19.30 Torsdag kveld fra Nydalen (10)

   Norsk underholdning. Sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Med Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik, John Brungot, Henriette Steenstrup, Morten Ramm, Erlend Klarholm Nilsen og Jan Gunnar Røise. Olsen Brothers er ukens gjester, og Chris Medina er ukens musikalske gjest.

  • 20.30 Golden Goal (11)

   Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Ukens gjest er Per Ivar Staberg, mangeårig dommer i Tippeligaen og utrolig populær blant spillerne. Etter denne sesongen gir han seg, ikke etter egen vilje, men fordi forbundet har «pensjonert» ham. Henrik og Johan har testet «selskapssporten» kolven i Nederland. Ikledd tweedjakker prøver de seg på denne sporten som mest likner på en hybrid av curling og crocket. Perfekt for Johan & Henrik med andre ord. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.

  • 21.00 The Truman Show

   Terningkast 5(The Truman Show) Amerikansk drama fra 1998. Truman Burbank ble som spedbarn adoptert av en TV-stasjon, og hans liv har siden vært et 24-timers liveshow. Truman selv er den eneste som ikke vet dette - både familie, venner og alle rundt ham er skuespillere. Når Truman så begynner å ane hva som foregår, forsøker han å rømme. Medvirkende:Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha McElhone. Regi:Peter Weir. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.00 Criminal Minds (8)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. «Natural Born Killer.» En av FBIs egne spesialetterforskere er blant gislene ombord på et tog.

  • 23.55 Arrow (5)

   (Arrow) Amerikansk actionserie. Oliver Queen er billionær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Når et cyberangrep rammer Starling City, blir Oliver og Felicity presset til det ytterste. Livet blir enda mer komplisert for Felicity, når moren, Donna, kommer på et uventet besøk.

  • 00.50 Vegas Strip (3)

   Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

  • 01.20 Vegas Strip (4)

   Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

  • 01.50 Vegas Strip (5)

   Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

  • 02.20 Vegas Strip (6)

   Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

  • 02.50 Alarm 112 - På liv og død (31)

   (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 03.40 Lights Out (11)

   (Lights Out) Amerikansk dramaserie. Lights Leary, en tilårskommende eksbokser i tungvekt, strever med å finne sin identitet. Lights prøver å hjelpe en eksbokser, Jerry «The Rainmaker» Raynes. Jerry har store hukommelsesproblemer, men det ender med at Jerry hjelper Lights. Lights blir arrestert og siktet for å ha bestukket en offentlig tjenestemann, og både kampen og forholdet til familien står på spill. Medvirkende:Holt McCallany, Stacy Keach, Catherine McCormack.

  • 04.25 Lights Out (12)

   (Lights Out) Amerikansk dramaserie. Lights Leary, en tilårskommende eksbokser i tungvekt, strever med å finne sin identitet. Lights er ikke lengre favoritt i sin egen kamp. Barry Word ber ham ligge lavt. Samtidig dukker hans mor plutselig opp. Moren til Lights har forlatt familien mange ganger, og søsknene til Lights, ønsker ikke å ha noe med henne å gjøre. Medvirkende:Holt McCallany, Stacy Keach, Catherine McCormack.

  • 05.10 Alarm 112 - På liv og død (32)

   (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  • 18.55 Friends (22)
  • 19.25 Friends (23)
  • 20.00 Lindsay Lohan (4)

   (Lindsay Lohan) Amerikansk dokusåpeserie. Etter å ha blitt dømt til rehabiliteringsopphold av høyesterett seks ganger, bestemmer Hollywood-kjendisen Lindsay Lohan seg for å forlate Los Angeles for å starte på nytt i New York. Vi følger hennes iherdige forsøk på å bygge opp igjen sin en gang lovende karriere, gjenoppta gamle vennskap, og ikke minst kampen mot flaska. Etter praten med Oprah er Lindsay motivert til å ta tak i karrieren sin igjen. Hun blir med i en sketsj til talkshow-kompisen Jimmy Fallon og elsker å være foran kameraet igjen. Men hun kommer raskt ned på jorden igjen når samfunnstjeneste på et barnehjem venter etter TV-opptredenen.

  • 21.00 Big Brother (60)

   (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

  • 22.00 Big Brother (61)

   (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

  • 23.05 Big Brother (62)

   (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

  • 00.05 Big Brother (63)

   (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

  • 01.10 Big Brother (64)

   (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

  • 02.10 Big Brother Live (13)

   (Big Brother Live 2014) Norsk realityserie. Adam Alsing og Pia Lykke åpner dørene og leder direktesendingen fra studio utenfor huset i den legendariske realityserien. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge og de jakter alle på en million kroner. Publikum bestemmer hvem som skal inn og hvem som skal ut av huset.

  • 03.10 Sinnasnekker'n Sverige (3)

   (Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. Huset brant ned. Maria og Johan bor med sine fire barn i Fjärdhundra utenfor Enköking. En natt brant huset ned. Johan hyrte inn en bekjent som skulle bygge et nytt hus for forsikringspengene. Men pengene strakk ikke til, og nå har byggeren forlat prosjektet.

  • 04.10 Ghost Whisperer (5)

   (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Da den unge idrettskvinnen Diana plutselig dør på en tennisklubb, viser det seg at hun har båret på en hemmelighet om sitt kjødelige opphav. På det private plan føler Melinda seg svimmel og kvalm. Er det slik at hun endelig er blitt gravid?

  • 05.00 Cold Case (2)

   (Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Lilly Rush og teamet gransker dødsfallet til en sentrumsskolelærer, som til å begynne med så ut til å skyldes en bilkapring som gikk galt. Men så finner plutselig en tidligere elev lærerens bilnøkler i en gammel skolepult...

  • 06.00 SLUTT

  TV Norge

  • 18.05 The Big Bang Theory (23)
  • 18.35 The Big Bang Theory (24)
  • 19.00 The Big Bang Theory (10)
  • 19.30 America's Funniest Home Videos (4)
  • 20.00 I kveld med YLVIS LIVE: UNICEF spesial

   (I kveld med YLVIS LIVE: UNICEF spesial) Norsk underholdning. Bård, Vegard, Calle og Magnus inviterer til to timers humorsending stappfull av hårreisende utfordringer, lekne intervjuer og overraskelser. Målet er å mobilisere flest mulig faddere til UNICEF, og gutta er villige til å gjøre nesten hva som helst for å få det til. Den spektakulære sesongavslutningen sendes direkte fra Folketeateret.

  • 22.00 Svigers er aller verst

   Terningkast 3(Meet the Fockers) Amerikansk komedie fra 2004. Det tegner til å bli katastrofe på hjemmebane for sykepleieren Greg Focker når hans stivbente svigerfar og tidligere CIA-agent ber om å få møte Gregs høyst ukonvensjonelle foreldre. Det tegner seg til å bli katastrofe på hjemmebane for sykepleieren Greg Focker (Ben Stiller) når hans stivbente svigerfar og tidligere CIA-agent (Robert De Niro) ber om å få møte Gregs høyst ukonvensjonelle foreldre (Barbra Streisand og Dustin Hoffman). Medvirkende:Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman. Regi:Jay Roach. (7. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.10 The Graham Norton Show (13)

   (The Graham Norton Show) Britisk talkshow. I kveld får vi se høydepunkter fra hele sesongen der blant andre Tom Cruise, Matt Damon, Bill Murray, Russell Crowe, Jamie Foxx, Emma Stone, Robert De Niro, Kenneth Branagh, Gary Oldman, Thierry Henry, Matthew McConaughey, Hugh Jackman, Emily Blunt, Michael Fassbender, Cameron Diaz, Ricky Gervais og Kylie Minogue har vært gjester hos Graham Norton.

  • 01.10 Castle (12)

   (Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. En kvinne blir funnet drept i en bil som viser seg å tilhøre bilparken til borgermesteren. Derek Webster gjestespiller som Robert Weldon, Castles gamle venn og borgermester i New York. Vennskapet settes på prøve da etterforskningen truer borgermesterens framtid. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.

  • 02.05 CSI (18)

   (CSI) Amerikansk krimserie. CSI-teamet finner et lik i nærheten av et lager i skogen, og det viser seg at de kan ha kommet over stedet der en seriemorder tar med seg ofrene sine. Medvirkende:Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Paul Guilfoyle.

  • 02.55 Special Victims Unit (18)

   (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En populær sportsreporter oppsøker etterforsker Benson i den hensikt å anklage en kameramann for forfølgelse og voldtekt. SVU-teamet og Barba innleder forberedelsene til en vanskelig rettssak da offeret finner ut at hun er gravid som resultat av overfallet. Mens saken utvikler seg, tyr forsvaret til kontroversielle taktikker i forsøk på å overbevise juryen.

  • 03.40 CSI: NY (14)

   (CSI: NY, år 6) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Et lik blir funnet i snøen i Central Park, tappet for blod og en bit av den avdødes øre er borte. CSI-etterforskningen fører teamet dypt inn i vampyrundergrunnskulturen.

  • 04.25 The Walking Dead (4)

   (The Walking Dead, år 2) Amerikansk grøsserserie. Shane oppfører seg merkelig etter at han kommer tilbake. Resten av gruppen må vente et sted i grenselandet mellom liv og død.

  • 05.10 Harry's Law (5)

   (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Etter 32 år som ekspert i opphavsrett på et anerkjent advokatkontor, blir ærgjerrige Harriet «Harry» Korn desillusjonert av meningsløsheten i livet. Hun starter det unike etablissement «Harry's Law and Fine Shoes". Når Harry oppdager at klienten hennes er skyldig i en drapssak, bekjentgjør hun dette i retten og tvinger dommeren til å anbefale at hun fratas advokatbevillingen. Samtidig går Malcolm - i samarbeid med politiet - undercover blant fiffen i Cincinnati. Når han innser at denne manøveren kan involvere en tidligere bestekamerat, begynner han imidlertid å tvile på hvor smart det er.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  • 18.00 I, Detective (219)
  • 18.30 LA Forensics (107)
  • 19.00 5 Ingredient Fix (303)
  • 19.30 Eat Street (204)
  • 20.00 Movie Talk (209)

   (Movie Talk) A weekly interview show capturing engaging moments with some of the biggest stars as they discuss their movies, their work and career highlights. A weekly movie interview show featuring leading actors and directors filming in London, LA/Hollywood and New York as well as leading film festivals in USA and Europe. Capturing engaging moments with some of the biggest stars in the world as they discuss their movies, their work and career highlights. «Terence Stamp.» A weekly interview show capturing engaging moments with some of the biggest stars as they discuss their movies, their work and career highlights.

  • 20.30 Movie Talk (210)

   (Movie Talk) A weekly interview show capturing engaging moments with some of the biggest stars as they discuss their movies, their work and career highlights. A weekly movie interview show featuring leading actors and directors filming in London, LA/Hollywood and New York as well as leading film festivals in USA and Europe. Capturing engaging moments with some of the biggest stars in the world as they discuss their movies, their work and career highlights. «Brian Cox.» A weekly interview show capturing engaging moments with some of the biggest stars as they discuss their movies, their work and career highlights.

  • 21.00 Movie Stars (101)

   (Movie Stars) A series that celebrates some of cinemas leading actors working today. We look at their careers, films and approach to their art. Actors like Anthony Hopkins, Keira Knightley and Matt Damon are some of the stars that are going to tell their stories. «Robert Downey Jr.» A series that celebrates some of cinemas leading actors working today. We look at their careers, films and approach to their art.

  • 21.30 Movie Stars (102)

   (Movie Stars) A series that celebrates some of cinemas leading actors working today. We look at their careers, films and approach to their art. Actors like Anthony Hopkins, Keira Knightley and Matt Damon are some of the stars that are going to tell their stories. «Keira Knightley.» A series that celebrates some of cinemas leading actors working today. We look at their careers, films and approach to their art.

  • 22.00 Elements of Style (118)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Finishing Touches.»

  • 22.30 Fashion Television (2606)

   Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Legendary fashion profile, hostess Jeannie Beker opens the door to the engaged world of fashion. Through photo shoots with the biggest photographers, entertaining and informative designers profiles, interviews with the models, artists and architects Fashion Television brings fashion to life and gives a closer look at what's behind the stories that make up the headlines in the worlds of style and design. «From Lady Gaga to Zombie Boy.» In this episode: rumours surround Marc Jacobs, Diane von Furstenberg is celebrated, Nicola Formichetti's vision and much more!

  • 23.00 World's Dumbest (301)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 00.00 World's Dumbest (302)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (219)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (107)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 5 Ingredient Fix (303)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Snow Day.» When it's cold outside, it's warm in Claire's kitchen! She's taking the chill off with her stewy Beef and Onion Stuffed Potatoes, along with a classic, crisp Bacon and Egg Salad. For dessert, she brings a taste of the outdoors in, with her playful Coffee Snow Cones. (Season 3 episode 3).

  • 02.30 Eat Street (204)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Lip Smackin' Delights.» Jen and Outlaw's Fish Fry, a mobile truck serving Alabama style crawfish in the heart of Brooklyn, New York add a little bit of southern hospitality into all their dishes including Catfish Po'boy and Deep Fried Pickles. Next up is Riffs truck out of Nashville, Tennessee serving up Caribbean cuisine to suit all tastes. (Season 2 episode 4).

  • 03.00 World's Dumbest (301)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 04.00 World's Dumbest (302)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (219)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (107)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  • 18.00 Will & Grace (8)
  • 18.30 Luksusfellen (5)
  • 19.30 Hell's Kitchen USA (12)

   (Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. Det er ti kokker fremdeles med i konkurransen, og nå skal lagene omorganiseres! Deltagerne velger deretter ingredienser i blinde som de må bruke for å tilberede en unik matrett.

  • 20.25 Svenske Hollywoodfruer (9)

   (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe.

  • 21.30 The Green Hornet

   Terningkast 4(The Green Hornet) Amerikansk actionkomedie fra 2011. Britt Reid lever et ansvarsløst liv i Los Angeles, men når faren dør, må han må ta over jobben som forlegger for «The Daily Sentinel". Etter å ha vært vitne til et ran sammen med kameraten og kung fu-eksperten Kato, får Britt en idé - Sammen med Kato skal han på kveldstid bekjempe kriminalitet som den maskerte superhelten «The Green Hornet". Medvirkende:Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz. Regi:Michel Gondry. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.40 Blue Streak

   Terningkast 2(Blue Streak) Amerikansk-tysk actionkomedie fra 1999. Miles Logan er en dyktig, men uheldig juveltyv. Under sitt største kupp blir han forrådt av sin partner og arrestert, men klarer å gjemme unna en stor diamant. Tre år senere er han en fri mann og akter å finne diamanten. Men på byggeplassen hvor den var gjemt ligger det nå en splitter ny politistasjon. Men Miles gir seg ikke så lett. I et febrilsk forsøk på å finne tilbake diamantene kler han seg ut som en politidetektiv for å få innpass på stasjonen. Miles spiller rollen som politi så overbevisende at han stadig blir forfremmet. Men kan en kjeltring virkelig bli en god politimann uten egentlig å prøve? Medvirkende:Martin Lawrence, Luke Wilson, David Chappelle, Robert Miranda. Regi:Les Mayfield. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 01.15 Anaconda

   Terningkast 2(Anaconda) Amerikansk action fra 1997. En gruppe antropologer og filmskapere er på vei inn i Amazonas' jungel på jakt etter en bortgjemt stamme kalt «tåkefolket". Underveis treffer de på den eksentriske slangejegeren Paul Sarone, som blir med dem i båten. Båtfører Dr. Steven Cale blir satt ut av spill etter et insektsbitt, og Sarone tar over styringen. Det blir fort klart at han er på jakt etter den livsfarlige anacondaslangen, et monster som knuser sine ofre før de blir slukt og fortært, og som har for vane å «spytte» offeret ut igjen, for så å spise det en gang til. Ettersom vegetasjonen blir stadig tettere, blir det vanskeligere og vanskeligere å holde oversikt over hva som skjuler seg i buskaset. Før de vet ordet av det stifter de bekjentskap med anacondaen. Medvirkende:Jennifer Lopez, Owen Wilson, Jon Voight. Regi:Luis Llosa. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.40 Motive (7)

   (Motive) Kanadisk krimdramaserie. Bli med den uregjerlige detektiven Angie Flynn på jakt etter mordere som seerne allerede vet hvem er. En butikkselger blir brutalt drept, og Flynn etterforsker saken sammen med Vega. Medvirkende:Kristin Lehman, Louis Ferreira, Brendan Penny, Roger R. Cross, Lauren Holly. Regi:Bronwen Hughes, David Frazee, Charles Martin Smith.

  • 03.20 Motive (8)

   (Motive) Kanadisk krimdramaserie. Bli med den uregjerlige detektiven Angie Flynn på jakt etter mordere som seerne allerede vet hvem er. Kriminaletterforskerne Flynn og Vega prøver å løse mordet på en ung mann som har vært romantisk involvert med en gift kvinne. Faren hennes blir raskt hovedmistenkt. Medvirkende:Kristin Lehman, Louis Ferreira, Brendan Penny, Roger R. Cross, Lauren Holly. Regi:Bronwen Hughes, David Frazee, Charles Martin Smith.

  • 04.05 The Real Housewives of Orange County (10)

   (The Real Housewives of Orange County) Amerikansk realityserie. En dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i ett av de rikeste samfunnene i USA: Orange County. Sommeren går mot slutten og Tamara er endelig klar til å løse ekteskapsproblemene sine, fullt klar over at barna merker spenningen hjemme hos dem. Gretchen forbereder lanseringen av sin nye sminkekolleksjon, mens Lynne besøker moren for råd vedrørende tenåringsdatteren.

  • 04.50 Teenage Boss Sverige (1)

   (Tonårsbossen) Svensk underholdning. Husets tenåring får overta ansvaret for familiens økonomi i en måned. Økonomiekspert Charlie Söderberg dukker opp på dørstokken med familiens månedsinntekter i kontanter. Pengene som blir til overs kan tenåringen selv bestemme over. Blir det ny jakke eller noe som hele familien får glede av? I premieren på Teenage Boss Sverige møter vi familien Hultberg utenfor Gøteborg. Deres sekstenåring Linn jubler når hun ser bagen med konger og går rett til kjøpesenteret, mens foreldrene får frosset lasagne til middag.

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  • 18.00 Auction Hunters (10)
  • 18.30 Baggage Battles (2)
  • 19.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (5)
  • 19.30 Bilfikserne (8)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Chevy Truck.» (Chevy Truck.) Mike er i San Francisco på jakt etter en klassisk Chevrolet Stepside-pickup. Klarer han å finne en rustfri modell som Edd kan sette i stand?

  • 20.30 Trading Up (6)

   (Wheeler Dealers: Trading Up) Dokumentarserie. «Italia.» (Italy.) Mike Brewer er på et verdensomspennende oppdrag for å bytte bort en billig bil og skaffe seg en superbil i løpet av så få byttehandler som mulig.

  • 21.30 Marooned with Ed Stafford (6)

   (Marooned with Ed Stafford) «Thailand.» (Thailand.) Ed Stafford prøver å overleve alene i det nordlige Thailand. Han er der uten noe som helst. Ikke noe mat eller vann, heller ingen kniv. Hvordan vil han greie seg i ti dager?

  • 22.30 Bushliv i Alaska (1)

   (Alaskan Bush People) Dokumentarserie. «Vokst opp i villmarka.» (Raised Wild.) I Alaskas villmark bor familien Brown. De har sju barn, lever av det jorda gir dem og er avhengige av hverandre for å overleve i villmarka.

  • 23.30 Yukon Men (3)

   (Yukon Men) Dokumentarserie. «Helvete fryser over.» (Hell Freezes Over.) Opptinet bonusmateriale og tweets fra seerne varmer når den første vinterstormen nærmer seg. Joey skynder seg med å gjøre hjemmet og utstyret klart til vinteren.

  • 00.30 Mythbusters (7)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Livsfarlig brusbeger.» (Soda Cup Killer.) Kan et isoporkrus med brus som kastes fra et kjøretøy, knuse frontruten på bilen bak? Dessuten, hvor lenge kan man holde seg fast i en avsats med fingertuppene?

  • 01.30 Car Chasers (7)

   (Car Chasers) «Auksjonsfeber.» (Auction Fever.) Mens teamet gjør seg klar for auksjon, prøver Meg og Jerry å få opp verdien på en 1953 Mercedes. Men uforutsette problemer gjør at fortjenesten blir mindre enn ventet.

  • 02.30 Mythbusters (14)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Trafikktriks.» (Traffic Tricks.) Adam og Jamie er eksperter på spesialeffekter, og sammen med de andre i Mythbusters setter de populære myter og urbane legender på prøve ved bruk av moderne vitenskap.

  • 03.30 Mektige skip (7)

   (Mighty Ships) Dokumentarserie. «Det beste fra Mektige skip.» (Best of Mighty Ships.) I over sju sesonger har «Mektige skip» vist frem 42 av de største, mest teknologisk avanserte skipene på planeten. I dette programmet får vi se de beste av de beste.

  • 04.20 Mann mot natur (11)

   (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Zambia.» (Zambia.) Bear Grylls viser hvordan man overlever bushen i Zambia i det sørlige Afrika, og han viser hvordan man takler noen av verdens største stryk.

  • 05.10 Femte gir (9)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (9.) Bilekspertene Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith presenterer ulike motornyheter, trender i bilverdenen, biltester og undersøkende reportasjer.

  • 05.35 Femte gir (10)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (10.) Bilekspertene Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith presenterer ulike motornyheter, trender i bilverdenen, biltester og undersøkende reportasjer.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  • 18.00 How I Met Your Mother (14)
  • 18.30 Family Guy (4)
  • 19.00 Simpsons (8)
  • 19.30 Simpsons (9)
  • 20.00 How I Met Your Mother (10)

   (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. En natt med festing sammen med The Blitz ødelegger Teds planlagte thanksgiving-middag, og gjengen ender opp med å feire hos Zoey.

  • 20.30 How I Met Your Mother (11)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Mens Robin prøver å snakke Marshall og Lily bort fra å flytte til Long Island beslutter Ted og Barney seg for å bli foreldre. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

  • 21.00 Cops Reloaded (39)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 21.30 Cops Reloaded (40)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 22.00 Jack and Jill

   (Jack And Jill) Amerikansk komedie fra 2011. Filmen handler om Jack Sadelstein, en vellykket reklamesjef, ektemann og far i Los Angeles, som hvert år gruer seg til én spesiell begivenhet: Thanksgiving-besøket fra sin tvillingsøster Jill. Jill er påtrengende og passiv-aggressiv og driver Jack til vanvidd og snur det normale livet hans opp-ned. Medvirkende:Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino, Elodie Tougne, David Spade. Regi:Dennis Dugan.
   Les mer i filmbasen

  • 23.40 Win Win

   (Win Win) Amerikansk dramakomedie fra 2011. Mike Flaherty mener han har funnet det perfekte smutthullet for å kunne holde praksisen sin gående. Men den briljante planen henger i en tynn tråd når klientens barnebarn dukker opp og trenger et sted å bo. Med sitt personlige liv i krise og begge jobbene i fare, innser Mike raskt at han må finne en kreativ løsning på problemet. Medvirkende:Paul Giamatti, Amy Ryan, Bobby Cannavale, Jeffrey Tambor, Burt Young. Regi:Thomas McCarthy. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 01.30 Charterfeber - kjentfolk på tur (3)

   (Charterfeber - kjentfolk på tur) Norsk realityserie. Vi er tilbake i Syden, hvor Svein og Gunnar fortsetter sine Charterleker. På kvelden belønner de seg selv med en tur på byen, og som så mange ganger før trekkes Svein mot karaokestedene. Unni Askeland og Morten Viskum unner seg også litt ekstra på ferien sin, og tar turen til Rhodos for å prøve kasinoet. Lykken står dem ikke bi, noe Unni bedrøvet ser konsekvensene av når hun skal ta penger ut av minibanken seinere samme kveld. I Sør-Afrika har Vidar bestemt seg for å holde et aldri så lite stand up-show for reisefølget sitt, noe som får blandet mottakelse.

  • 02.20 Jesse Stone: No Remorse

   (Jesse Stone: No Remorse) Amerikansk TV-krim fra 2010. Politisjef Jesse Stone i Paradise i Massachusetts er suspendert og strever med alkoholproblemer. En venn, mordsjef Healy, ber ham jobbe som privatetterforsker for å hjelpe ham med å løse en mordsak. Jesse Stones etterforskning leder ham til den notoriske gangstersjefen Gino Fish i Boston. Jesses jakt blir straks farligere. Medvirkende:Tom Selleck, Kathy Baker, William Sadler, Mae Whitman. Regi:Robert Harmon.
   Les mer i filmbasen

  • 03.45 Graceland (8)

   (Graceland) Amerikansk krimserie. Når Caza Cartel gir Bello et dødelig ultimatum, blir det vanskelig for Briggs. Mike tvinges til å gå lenger enn han er komfortabel med. Medvirkende:Daniel Sunjata, Aaron Tveit, Manny Montana, Serinda Swan, Vanessa Ferlito.

  • 04.30 The Exes (4)

   (The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etter hvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Holly er fortvilet over kjærlighetslivet sitt, så guttene lager en profil til henne på en datingside. De får snart finne ut hvordan det er å date - fra en kvinnes perspektiv. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.

  • 04.55 The Fresh Prince of Bel Air (97)

   (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Wills far dukker plutselig opp igjen og lover Will gull og grønne skoger, noe som gjør Phil og Vivian sinte. Men har han virkelig kommet for å bli denne gangen?

  • 05.20 The Fresh Prince of Bel Air (98)

   (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Donald Trump gir Banks-familien et godt tilbud for huset deres, noe som fører til at familien mimrer om de gode tidene de har hatt i hjemmet.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie