Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Gjesteserie:20mg Drefvelin  av Tomas Drefvelin , torsdag 22. mai. 2014

Tegneserier på Dagbladet.no

Gjesteserie:20mg Drefvelin

Gjesteserie:20mg Drefvelin

Her får du frittstående doser av søtt, salt, syrlig og det absurde. 20mg DREFVELIN har lindrende effekt etter store inntak av ferdigtygget underholdning. Have a nice dose! Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Kald Kaffe

Kald Kaffe

Kald kaffe er morbid, dystert, naivt og fjollete. Med en enkel strek byr Kald kaffe på nye karakterer og situasjoner i hver stripe. Denne serien er for deg som vil ha humoren svart og kaffen kald. Eller omvendt. Les stripene


POST/apokalyptisk

POST/apokalyptisk

En gang i fremtiden vil varulver, vampyrer og zombier ta over verden, spise det meste av den menneskelige befolkningen ... og likevel holde liv i postvesenet! Les stripene


Turbo

Turbo

Turbo har et sterkt ønske om å lykkes med noe stort og jobber hardt med å nå målet - selv om han dessverre ikke har funnet ut hvor hans talent ligger. Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda / Lille Berlin

Zelda / Lille Berlin

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

 • 18.15 Landgang (4)
 • 18.45 Distriktsnyheter
 • 19.00 Dagsrevyen
 • 19.45 Det store symesterskapet (1)

  (Sewing Bee) Britisk underholdning. I første program må deltakerne beherske alle de tre kjernestoffene bomull, ull og silke.

 • 20.45 Vikinglotto

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.35 Fader Brown (4)

  (Father Brown) Britisk krimserie. Fader Brown står overfor to mordgåter, en gammel og en ny. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.

 • 22.20 Hotellenes hemmeligheter (6)

  (Hotel Secrets with Richard E. Grant) Britisk underholdning. Den britiske skuespilleren Richard E. Grant utforsker luksushoteller i verdens største byer. Den britiske skuespilleren Richard E. Grant besøker noen av New Orleans' mest luksuriøse hoteller. Byen er igjen full av liv, musikk og kjendiser og har kommet langt i oppbyggingen etter orkanen Katrina. Richard oppsøker hotellet som ble byens hovedkvarter under stormen, han besøker kjendisenes feriehus i byen som nå kalles "Hollywood South", og han treffer en av New Orleans største stjerner - souldronningen Irma Thomas.

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 Minner fra Lille Lørdag (5)

  Underholdning. I forbindelse med programmets 20-årsjubileum, får du her et etterlengtet gjensyn med Marit Åslein, Bård Tufte Johansen og Harald Eia m.fl. i programposten "Lille Lørdag" i redigert format.

 • 23.50 20 spørsmål (3)

  Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Rune Gokstad, Helén Vikstvedt og Gustav Nilsen. Programleder:Trond-Viggo Torgersen.

 • 00.20 Inspektør Lynley (3)

  (The Inspector Lynley Mysteries) Britisk krimserie. Lynley og Havers blir sendt til Cambridge for å etterforske mordet på en begavet ung student, datteren til den kjente historikeren dr. Phillip Weaver. Litt etter litt avdekkes hemmeligheter ved den unge kvinnens liv som ikke en gang hennes nærmeste visste om. Lynley og Havers får hver sin mistenkte i saken, men hvem har rett? Medvirkende:Nathaniel Parker, Sharon Small.

 • 01.45 Fader Brown (4)

  (Father Brown) Britisk krimserie. Fader Brown står overfor to mordgåter, en gammel og en ny. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.

 • 02.30 Ondt blod i New York (7)

  (Copper) Amerikansk dramaserie. På selveste valgdagen i New York blir en person myrdet i nabolaget til det 6. politidistriktet. Stemningen er anspent og Maguire tar loven i egne hender og tvinger Corcoran til å ta en vanskelig avgjørelse. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan, Kyle Schmid.

 • 03.15 Kystvakta (10)

  (Sea Patrol) Australsk dramaserie. 24 menn og kvinner bor og jobber tett på hverandre i en patruljebåt i den australske marinen.

 • 04.00 Haven (3)

  (Haven) Amerikansk dramaserie. FBI-agent Audrey og hjelperen Nathan etterforsker et psykiatrisk sykehus i den lille kystbyen der forholdene er snudd opp ned. Pasientene er blitt normale, og legene er blitt gale. Denne merkelige omvendingen holder på å spre seg til andre folk utenfor institusjonen også. Medvirkende:Emily Rose, Lucas Bryant, Nicolas Campbell, Eric Balfour.

 • 04.45 SLUTT


NRK 2

 • 18.00 Dagsnytt atten
 • 19.05 I jegerens gryte (6)
 • 19.45 Team Bachstad i Sør-Amerika (2)

  Norsk reiseserie. Med Øystein Bache og Rune Gokstad. Under oppstigningen til Andesfjellene viser det seg at bilen de har kjøpt er i langt dårligere stand enn det de først trodde. På vei til Machu Picchu får de uventet hjelp.

 • 20.15 Aktuelt

  Direkte fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder er Ole Torp. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Ikon (1)

  Dokumentarserie. Ikon er en serie der NRKs programskapere portretterer norske kunstneres liv. Carl Nesjar (Carl Nesjar) Billedkunstneren Carl Nesjar gikk bort 23. mai år, men var aktiv til det siste. Helt fra han var liten har han dokumentert livet sitt med bilder og etterhvert film. NRK har viet ham sendetid både som formidler, billedkunstner og ikke minst som Picassos samarbeidspartner gjennom 17 år. I to programmer forteller Ninja Benneche om Nesjars interesser, kunnskaper og reiser. I første del av historien finner vi ham i Larvik, New York, Paris, Cadaques, Dordogne, Oslo og Nice.

 • 21.15 Svenske arkitekturperler (6)

  (Arkitekturens pärlor) Svensk serie. Christoffer Barnekow ser nærmere på interessante bygninger sammen med arkitekturhistorikeren Martin Rörby.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Mitt yrke

  Norsk dokumentarserie.

 • 21.35 Kvalfangarane (2)

  (Whale Hunters - An Untold History: The Fall) Br. dokumentar i to delar. Adam Nicolson undersøkjer kva rolle britane spelte i kvalfangsten som gjekk føre seg i Antarktis heilt fram til 60-talet. Han følgjer opp- og nedturen for denne ein gong så lukrative bransjen. Han får høyre om kampen mellom vitskap, politikk og profitt som førte til at kvalar nesten vart utrydda for berre 50 år sidan.

 • 22.25 Barn i krig (5)

  Hvis tyskerne så oss, var det ute med oss Bare elleve år gammel måtte Karin Straume (84) og lillebroren på åtte rømme alene til Sverige.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 The Whistleblower

  (The Whistleblower) Tysk-kanadisk-amerikansk drama fra 2010. Kathryn Bolkovac drar fra Nebraska til Bosnia for å tjenestegjøre i et amerikansk fredsteam. Snart oppdager hun at kollegaene hennes står bak en ring av profesjonelle halliker. Hun bestemmer seg for å varsle sine overordnede, men opplever selv å miste jobben. Til tross for dette gir hun ikke opp. Filmen er basert på en virkelig hendelse. Medvirkende:Rachel Weisz, Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairn, Nikolaj Lie Kaas. Regi:Larysa Kondracki. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.35 Tilintetgjørelsen (7)

  (Annihilation) Fransk dokumentarserie. Det tredje rikes redselsfulle krigshandlinger skal blottlegges. I november 1945 må nazi-toppene stille for retten i Nürnberg, byen der anti-jødelovene ble nedtegnet ti år tidligere.

 • 01.30 Treme, New Orleans (5)

  (Treme) Amerikansk dramaserie. I Thought I Heard Buddy Bolden Say (I Thought I Heard Buddy Bolden Say) Foreldrene til Annie T får vite om platekontrakten hun har fått, mens barna til Albert Lambreaux får dårlige nyheter da de hører faren er syk. Samtidig finner Toni Bernette ut at Sofia har kjæreste, og Janette Desautel opplever en gjenforening. Medvirkende:Khandi Alexander, Lucia Micarelli, Sam Robards, Wendell Pierce.

 • 02.30 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.45 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 03.00 Distriktsnyheter Østfold

 • 03.10 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.25 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.35 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.50 Distriktsnyheter Rogaland

 • 04.05 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 04.15 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.30 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.45 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.55 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 05.10 SLUTT


NRK 3

 • 19.35 Bondi Beach (11)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie.

 • 19.55 P3morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3morgen.

 • 20.25 Verdens tøffeste jobber (6)

  (World's Toughest Jobs) Britisk dokumentarserie. Hva er verdens tøffeste jobb? Å vaske vinduer på utsiden av skyskrapere? Eller å gjete tusenvis av illsint kveg ute i villmarken? Uansett, målet er det samme - å tjene penger. Vi følger en gruppe unge briter som prøver å få skikk på livet og økonomien sin, og som begir seg ut på noen av verdens tøffeste arbeidsplasser. Takler de utfordringene og holder ut helt til lønningsdag, eller må de reise hjem med halen mellom beina? Treplanting i Canadas villmark er ikke en jobb for hvemsomhelst. Insekter, bjørner og ekstreme temperaturer til tross, Kieran, Shannon og Danny må plante tusenvis av trær - og det på kort tid.

 • 21.25 Morran og Tobias (15)

  (Morran och Tobias) Svensk humorserie. Morran og sønnen Tobias (42) har bodd sammen det aller meste av livet. Og det er sånn Tobias vil leve: Sove, skite og kjøpe ting på nettet. Men tidligere i år ble hjemmet deres ekspropriert av kommunen. Nå har de fått lov å leie det gamle huset og skal bo der en måned. Morran kjederøyker og filosoferer over livet, mens hun og sønnen går gjennom eiendeler de har samlet gjennom et langt liv. Medvirkende:Johan Rheborg, Robert Gustafsson.

 • 21.35 Prosjekt perfekt (3)

  Norsk livsstilsprogram. I jakten på det perfekte liv skal programleder Ida Fladen i denne episoden forsøke å bli lykkelig. Hun begynner å meditere, og hun setter sine egne grenser på prøve når hun skal finne ut om ekstremsport er veien til lykke.

 • 22.05 Min kropp - til skrekk og advarsel (3)

  Dansk dokumentarserie. Mange mennesker har endt opp med å skade kroppen sin i jakten på å forbedre den. For å advare andre stiller tolv dansker opp og blottlegger sine nakne, ødelagte kropper. De viser at plastisk kirurgi, solarium, tatovering og bodybuilding kan få katastrofale følger. Sandie på 34 år har kjempet mot overvekt hele sitt liv. Hun har nå gått ned 70 kilo og sliter med overskytende hud over hele kroppen. Maria er 23 år og etter mange års mobbing og trøstespising har hun mistet kontrollen over kiloene. Nå har hun bestemt seg for å gå ned i vekt. Klarer hun å bli slank til hun skal møte sin internett-flørt for første gang?

 • 22.35 True Blood (8)

  (True Blood) Amerikansk dramaserie. Almost Home (Almost Home) Eric nærmer seg sitt bytte og overveier å bytte strategi overfor Sarah. Sookie setter livet sitt på spill for å redde Bill. Lettie Mae og Lafayette prøver å overtale pastor Daniels til å hjelpe dem med å lete etter Tara. Medvirkende:Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Ryan Kwanten.

 • 23.25 P3morgen

  Se høydepunktene fra dagens P3morgen.

 • 23.55 Jarhead

  Terningkast 4(Jarhead) Amerikansk krigsdrama fra 2005. En selvbiografisk historie, basert på opplevelsene til den tidligere soldaten Anthony Swofford i Golfkrigen i 1991. Medvirkende:Jake Gyllenhaal, Scott Macdonald, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx. Regi:Sam Mendes. (15 år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.55 Ungdom med pinlige sykdommer (3)

  (Embarrassing Teenage Bodies: Growing Pains) Britisk helseprogram. Legene som bramfritt snakker fritt om pinlige lidelser, er tilbake. Nå tar de for seg tenåringene, de mest sjenerte av oss alle. Med mottoet "There's no shame, we're all the same", går de løs på underlivets mystiske baller og menstruasjonsplager. For ikke å glemme; prevensjonen. I puberteten vokser noen av oss så fort at vi ikke henger helt med. Det gjør vondt i kropp og sinn. Noen blir skjeve, noen blir for store og for tunge, for ikke å snakke om alle kvisene som vokser ut der de ikke skal.

 • 02.40 Bondi Beach (11)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie.

 • 03.00 True Blood (8)

  (True Blood) Amerikansk dramaserie. Almost Home (Almost Home) Eric nærmer seg sitt bytte og overveier å bytte strategi overfor Sarah. Sookie setter livet sitt på spill for å redde Bill. Lettie Mae og Lafayette prøver å overtale pastor Daniels til å hjelpe dem med å lete etter Tara. Medvirkende:Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Ryan Kwanten.

 • 03.55 Teenage Boss (1)

  Norsk serie om ungdom og penger. Hva skjer hvis tenåringen i familien får bestemme over alle pengene? Aleksander på 16 år elsker fashion og design, og med kontoen full av familiens inntekt står fristelsene i kø.

 • 04.55 Den store reisen (1)

  Norsk dokumentarserie. Familien Breili fra Hvasser reiser til øygruppa Vanuatu i Stillehavet for å bo hos namalene. Familien Walbeck fra Kolbotn tar turen til Gobiørkenen i Mongolia for å leve sammen med nomadene der. Og fra Fauske reiser familien Wold Hansen til Hamerfolket helt sør i Etiopia.

 • 05.40 SLUTT
 • TV 2

  • 18.30 Nyhetene
  • 18.45 Været
  • 18.50 Sportsnyhetene
  • 19.00 Hotel Cæsar (154)
  • 19.30 Hotel Cæsar (155)

   (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Juni vil unnskylde etter at hun feilaktig beskyldte Storm for å være en tyv og ber Pelle om å kjøpe en konfekteske for henne. Goggen vil proklamere sin kjærlighet til Amanda og planlegger en overdådig rekke aktiviteter han skal ta henne med på.

  • 20.00 Huskestue (8)

   Quizprogram. I "Huskestue" er Kristian Ødegård på hjemmebane. I en spørrelek på lavt nivå og med helt medium smarte deltagere, skal han avdekke og tette hull i folks allmennkunnskap. Dag Otto Lauritzen er fast lagkaptein på ett av to quizlag. "Midtøsten" og "Norske idrettshelter" er temaer. Ida Fladen og Dag Otto Lauritzen deltar på samme lag og går for seier. På det andre laget deltar Magnus Devold og Synnøve Skarbø.

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.20 Været

  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.40 Det er lov å være blid med Else (8)

   Norsk humorprogram. I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Are Kalvø er gjest hos Else i spalten "Sånn er du".

  • 22.10 Ack Värmland (8)

   (Ack Värmland) Svensk komiserie. Anette bor sammen med datteren Fanny på Molkom i Värmland. Hun har hele livet jobbet som kantinemedarbeider, men når hun blir erstattet av en kaffemaskin bestemmer hun seg for å starte en fotpleiesalong. Ola syns det er urettferdig at Fanny får all sympatien bare fordi hun er gravid, og bestemmer seg for å late som han har skadet foten sin. Samtidig får Janne en ny, strålende forretningside, mens Pontus overrasker Anette med en romantisk gest. Medvirkende:Björn Starrin, Mia Skäringer, Johan Östling, Ida Hallquist.

  • 22.40 The Mysteries of Laura (20)

   (The Mysteries of Laura) Amerikansk krimkomiserie. Laura Diamond er en dyktig drapsetterforsker i New York og enslig mor til to viltre tvillinggutter. Hun prøver så godt hun kan å balansere jobben med morsrollen, men det er ikke alltid like lett når Lauras sjef også er hennes eksmann.

  • 23.35 Suits (1)

   (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Medvirkende:Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Gina Torres.

  • 00.30 Hawaii Five-O (1)

   (Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. McGarret sitter fengslet mens han venter på at rettsaken for drapet på guvernøren skal komme opp. Men når det ser ut som alt håp er ute, kommer Danny ham til unnsetning. Samtidig blir Kono suspendert fra etterforskningsteamet.

  • 01.25 Blue Bloods (7)

   (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Erins familie debatterer hennes jobbmetoder. Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.

  • 02.15 Elementary (15)

   (Elementary) Amerikansk krimdramaserie. I "Elementary" møter vi en moderne versjon av Sherlock Holmes. Han har måttet flytte til New York for avrusning, hvor han blir tvunget av sin rike far til å bo sammen med dr. Joan Watson. Sherlock sliter med sin rusfortid, og lurer på om han var en bedre detektiv da han var avhengig. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller.

  • 03.00 Suits (1)

   (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Medvirkende:Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Gina Torres.

  • 03.45 Hawaii Five-O (1)

   (Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. McGarret sitter fengslet mens han venter på at rettsaken for drapet på guvernøren skal komme opp. Men når det ser ut som alt håp er ute, kommer Danny ham til unnsetning. Samtidig blir Kono suspendert fra etterforskningsteamet.

  • 04.30 Blue Bloods (7)

   (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Erins familie debatterer hennes jobbmetoder. Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.

  • 05.15 Elementary (15)
  • 05.15 Elementary (16)

   (Elementary) Amerikansk krimdramaserie. I "Elementary" møter vi en moderne versjon av Sherlock Holmes. Han har måttet flytte til New York for avrusning, hvor han blir tvunget av sin rike far til å bo sammen med dr. Joan Watson. Detektiv Bell blir overfalt, og Sherlock etterforsker saken. Han tror det vil bli en enkel oppgave å løse den. Saken tar en uventet vending da den mistenkte blir funnet død. I tillegg ønsker Sherlock at Watson skal begynne på et selvforsvarskurs. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  • 18.30 Besatt av bil (12)
  • 19.00 Vettskremte pøbelunger (6)

   (Beyond Scared Straight) Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. Fem pøbelunger får smake fengselsmaten.

  • 20.00 Ekstreme utfordringer (5)

   (Strangers in Danger) Amerikansk realityserie. Vi følger de spenningssøkende vennene Mike "Rooftop" Escamilla og Zach "Catfish" Yankush verden rundt på jakt etter fullstendig ville, ekstreme og sære utfordringer i landene de besøker. I Vietnam drikker Catfish og Rooftop kobrablod, går seg vill i Cu Chi-tunellene og blir med organisasjonen MAG, som jobber med å deaktivere landminer, ut på oppdrag. Programleder:Zack Yankush, Mike Escamilla.

  • 20.30 American Ninja Warrior (10)

   (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. Ambisiøse ninjaer fra hele nordvest er klare for kvalifiseringsrunder på Venice Beach. Regionsfinalen har bare 30 plasser, og kampen om disse er beinhard. Programleder:Matt Iseman, Jenn Brown, Akbar Gbaja-Biamila.

  • 21.30 Strongman Champions League (4)

   (Strongman Champions League) Norsk underholdningsserie. Verdens sterkeste menn slåss seg imellom gjennom en lang sesong for å kåre årets Strongman. Strongman Champions League er en serie på 16 konkurranser, som tar oss med fra Norge i nord til Portugal i sør - helt til det hele avsluttes med en kjempefinale i Kuala Lumpur for de utøverne som har samlet nok poeng i løpet av året. Fjerde runde i Strongman Champions League går av stabelen på torget i Wasa i Finland. Trønderen Kevin Larsen kjemper for Norge, og han møter storheter som Hafthor Bjørnsson (kjent fra Game of Thrones), Martin Wildauer fra Østerike og Canadas sterkeste mann, JF Caron.

  • 22.30 Jakten på en kriminell (4)

   (The Hunt with John Walsh) Amerikansk dokumentarserie. John Walsh tar fatt i uoppklarte kriminalsaker og prøver å finne løsningen. Han intervjuer ofre, pårørende, etterlatte og advokater, og søker nye spor som kan gi svar på hvem som står bak kriminalsakene. Sakene blir også rekonstruert. John Walsh tar opp jakten på en ung mann tiltalt for bildrap, som stakk av i påvente av at rettssaken mot ham skulle opp. Saken der en mann som var aktiv i en lokal militsgruppe, men som forsvant etter en skuddveksling med politiet i 2011, blir også tatt fatt i. Programleder:John Walsh.

  • 23.30 Nattarbeiderne (8)

   Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. Bartender Jon Vegard deltar i en stor flairing-konkurranse, mens stripperen Linda er klar for å opptre på sin største scene noensinne. På Oslo S observerer vekterne en mann på skinnegangen.

  • 00.00 Criminal Minds (12)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. En rekke rituelle drap begåes på ulike steder i Miami. Både dyr og mennesker ofres, og FBI kalles inn.

  • 00.55 All Worked Up (4)

   Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

  • 01.25 All Worked Up (5)

   Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

  • 01.55 Nådeløse innkrevere (10)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 02.20 Nådeløse innkrevere (11)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 02.50 M*A*S*H (20)

   Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

  • 03.15 M*A*S*H (21)

   Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

  • 03.40 Skolepurken (14)

   (Campus PD) Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA.

  • 04.05 Alarm 112 - På liv og død (14)

   (112 - På liv och död) Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

  • 04.50 Disorderly Conduct (218)

   Amerikansk realityserie. I denne serien vises hårreisende kjøring, kollisjoner, narkoarrestasjoner og andre dramatiske situasjoner fanget opp av politiets egne bil- og helikopterkameraer og overvåkningskameraer.

  • 05.35 USAs styggeste tatoveringer (9)
  • 05.35 USAs styggeste tatoveringer (11)

   (Tattoo Nightmares) Amerikansk realityserie. Møt mennesker med de elendigste tatoveringer - fra latterlige til forstyrrende og upassende - som alle søker hjelp for å få rettet dem opp igjen. Hjelperne er tre av de beste i bransjen: Tommy Helm, Big Gus og Jasmine Rodriguez. Se hvordan de dårligste tatoveringer forvandles til de reneste mesterverk.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (7)
  • 19.25 Friends (12)

   (Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WITH THE JOKE) Ross sender inn en vits til Playboy og får den på trykk, men Chandler mener at det var han som fant den opp. Joey ser seg nødt til å ta en jobb som servitør ved Central Perk. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.

  • 19.55 Friends (13)

   (Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WITH THE RACHEL'S SISTER (1)) Rachel blir ikke spesielt glad når søsteren Jill kommer på besøk og får en god tone med Ross. Monica prøver å forføre Chandler selv om hun er syk. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.

  • 20.30 The 100 (8)

   (The 100) Amerikansk actionserie. (Spacewalker) Clarke vender tilbake til Camp Jaha med overveldende nyheter, samtidig som Finn sliter med ettervirkningen av sine handlinger. Abby samler informasjon fra en usannsynlig kilde og forbereder seg til kamp.

  • 21.30 Unge mødre Danmark (4)

   (De unge mødre) Dansk dokumentarserie. Den unge moren Victoria sjekker ut nattelivet i København, der hun håper på å møte drømmefyren. På Rhodos nyter Camilla og Kevin å være på ferie uten barna. Camilla liker ikke å vise seg i bikini, men forsøker å overvinne sine komplekser. Den unge moren Sandra er også lei av kroppen sin, og har derfor tatt opp kampen mot kiloene. Hos Natasha Linea og Bent, som er foreldre til Lia på knapt et år, er det krise i parforholdet.

  • 22.30 Party på Ibiza (1)

   (The Resort) Britisk realityserie. Vi sier adios til Magaluf og hola til Europas glamorøse partyøy Ibiza. Der er det er flunkende nytt hotell utstyrt med kameraer som fanger alt oppstyret og alle påfunnene til ferievertene når de boltrer seg i sin første sesong i partyparadis.

  • 23.40 Åndenes makt (9)

   (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. (Åndenes makt, år 3) Kan dyr påvirkes av åndelig aktivitet? I utkanten av Bodø ligger en stall som huser syv hester og et titalls jenter som steller dem. Men alt er dessverre ikke så rosenrødt som det høres ut. Helt fra den tid da stallen ble etablert i låven har det versert uforklarlige historier, og mange av jentene opplever urolige hester og skremmende episoder. Særlig når kvelden kommer er det stor aktivitet på høyloftet over stallen.

  • 00.45 48 timer (13)

   (48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Loved to Death) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

  • 01.45 Medium (5)

   (Medium) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og gruoppvekkende kriminalsaker. (GIRLS AIN'T NOTHING BUT TROUBLE) Medvirkende:Miguel Sandoval, Jake Weber, Patricia Arquette.

  • 02.45 Cold Case (13)

   (Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 4) Teamet gjenåpner en sak fra 1996 der en mørkredd, men velstående kvinne døde under et strømbrudd som berørte hele byen.

  • 03.45 Once Upon a Time (18)

   (Once Upon a Time) Amerikansk eventyrdramaserie. Emma Swans liv har vært alt annet enn et eventyr. Hun er en 28 år gammel dusørjeger, som har klart seg på egenhånd siden hun ble forlatt som baby. Men når Henry - sønnen hun ga fra seg for ti år siden - finner henne, blir alt snudd på hodet. (THE STABLE BOY) Emma fortsetter letingen etter bevis på at Mary Margaret er uskyldig i drapet på Davids kone, Kathryn. Regina må velge mellom å inngå en kongelig forlovelse eller å svike sin mor og gifte seg med en menigmann. Dessuten avsløres hendelsen som fikk den onde dronningen til å avsky Snøhvit. Barbara Hershey gjestespiller som Reginas mor, Cora. Medvirkende:Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Jared Gilmore, Robert Carlyle, Lana Parilla.

  • 04.35 Ekstremt rot (3)

   (Extreme Clutter) Britisk livsstilserie. Peter Walsh er ekspert på organisering og hjelper mennesker som har altfor mye rot rundt seg. Han leder familiene gjennom den følelsesmessige prosessen det er å komme over materielle ting de er knyttet til. I tillegg setter han fingeren på roten til problemet og utstyrer dem med praktiske verktøy som skal hjelpe dem å leve livet uten rot. (A CHARITY CASE)

  • 05.30 Bortskjemte prinsesser (13)

   (Princess) Kanadisk realityserie. De er unge kvinner som "må" ha designervesker og dyre biler. De lever på familie, venner og lånte penger. Nå får "prinsessene" hjelp til å lære å se på prislappen, og at de ikke kan handle for mer enn de tjener. Det gjør vondt å levere inn kredittkortene, men det er nødvendig. (LEANNA)

  • 05.57 SLUTT

  TV Norge

  • 18.05 The Big Bang Theory (8)
  • 18.35 The Big Bang Theory (9)
  • 19.00 Mom (9)
  • 19.30 Sinnasnekker'n (35)

   (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. (Ep 435 Cathrine og Johannes, Miland) Cathrine og Johannes kjøpte «drømmehuset» i 2010, og planla å pusse opp litt etter litt. De har kommet langt, men krangler mye om hva som skal gjøres. De sover på hvert sitt rom med hvert sitt barn, har ingen fremdriftsplan og blir ikke enige om noe. Cathrine føler seg maktesløs og utslitt, og er redd forholdet ryker.

  • 20.30 Ullared: Den neste salgssuksessen (1)

   (Ullared - jakten på storsäljaren) Svensk realityserie. Her er det om å gjøre å være oppfinnsom, for nå skal kjøpesenterets neste salgssuksess finnes. Konkurransen ledes av legenden selv, Boris Lennerhov. At folk er oppfinnsomme er det liten tvil om, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å si på.

  • 21.30 CSI: Cyber (4)

   (CSI: Cyber) Amerikansk krimserie. Spesialagent Avery Ryan leder FBIs Cyber Crime Division, en avdeling som etterforsker ulike former for datakriminalitet. Med seg på teamet har hun den action-avhengige FBI-agenten Elijah Mundo, det innadvendte teknologigeniet Daniel Krumitz, den tidligere hackeren Brody Nelson og Raven Ramirez, som er ekspert på sosiale medier. (Fire Code) Avery og teamet etterforsker en ny datatrussel som gjør det lettere for pyromaner å sette fyr på hus uten å bli tatt. Samtidig får Elijah vite at ekskona planlegger å flytte utenbys og ønsker å ta med seg datteren. Medvirkende:James Van Der Beek, Peter MacNicol, Patricia Arquette, Hayley Kiyoko, Shad Moss, Charley Koontz.

  • 22.30 Castle (13)

   (Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. (An Embarrassment of Bitches) En kjent hundetrener blir funnet drept, og alle spor i etterforskningen leder til den karismatiske reality-stjernen Kay Cappuccio. Kay er en favoritt hos tabloid-aviser og sladrespalter over hele verden, uten å kunne vise til noe spesielt talent. Men det ser ut til at hun skjuler noe - inkluderer det også mord? Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.

  • 23.25 CSI (9)

   (CSI) Amerikansk spenningsserie. (CSI, år 10) Nick, Greg og Hodges kidnapper Henry for å feire bursdagen hans. På vei til baren hvor de skal ha feiringen, kjører de av veien og oppdager tilfeldigvis en død mann som har en vaskebjørn festet til ansiktet. Samtidig opplever kollegaene deres et like mystisk drap i Las Vegas. En kvinne blir funnet død ved siden av en sovende mann som viser seg å ha en kroppsdel for mye.

  • 00.25 CSI (10)

   (CSI) Amerikansk spenningsserie. (CSI, år 10) En ung kvinne blir funnet livløs i veikanten med et teppe tullet rundt kroppen. Drapet viser seg å være et mysterium, og Langston og åstedsgranskerne sliter med å spore opp drapsmannen. Når de i tillegg finner offerets hund død hjemme i leiligheten hennes, begynner de å bli sikre på at drapsmannen er en som sto kvinnen nær. Finner de ham før han begår flere drap?

  • 01.20 Special Victims Unit (10)

   (Special Victims Unit, år 9) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 9) Da kona til en polygamist blir drept, tror mannen det er relatert til en fersk kriminalsak han vitnet i, men etterforskerne tror det kan være knyttet til hans kultur.

  • 02.10 CSI: NY (15)

   (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 3) Stesønnen til Mac, Reed Garret, gir etterforskerne verdifull informasjon som kaster nytt lys over omstendighetene rundt dødsfallet til en collegestudent. Offeret skrev for skoleavisen og var i ferd med å avsløre detaljer som enkelte andre ønsket å bevare som en hemmelighet. Er det motivet de leter etter? Medvirkende:Gary Sinise.

  • 03.00 Body of Proof (2)

   (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. (HUNTING PARTY) Martin Loebs unge kone blir funnet skutt på en jakttur og Megan mistenker den vellykkete finansfyrsten. Den innflytelsesrike Martin får Kate til å suspendere henne fra saken, og forholdet mellom de to blir stadig kjøligere.

  • 03.45 CSI: Miami (4)

   (CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. (CSI Miami, år 4) Politiet finner den unge Toby Hollins med klærne gjennomtrukket av blod, og han blir umiddelbart arrestert for drapet på Patricia Boland. Patricia ble funnet i en blodpøl ombord i en yacht i marinaen. Patricias eksmann kan fortelle at Hollins og Patricia hadde et forhold. Saken virker åpenbar for alle unntatt Horatio. Selv når gutten tilstår drapet, nekter han å tro at det er det som faktisk skjedde.

  • 04.30 Tenåringenes sexliv (5)

   (Joy of Teen Sex, år 2) Britisk livsstilserie. Tenåringenes sexliv er tilbake med mer direkte og til tider sjokkerende avsløringer om tenåringssex. Dr. Anita Sturnham, rådgiver Emma Kenny og sex-ekspert Sam Roddick kommer med ærlige råd og støtte til forvirrede og nysgjerrige tenåringer. (Joy of Teen Sex, år 2) Teamet møter en ung mann som er vettskremt for å miste jomfrudommen sin, en tenåring som har problemer med prevensjon og en 20-åring som bruker over en time på å få orgasme. Billie JD Porter spør om det er greit at jenter har på seg akkurat hva de vil uten å bli stemplet som "billige".

  • 05.25 Nikki (14)

   Amerikansk komiserie. Nikki og Dwight er et ungt, nygift par som drømmer om å bli henholdsvis profesjonell danser og fribryter. (Nikki, år 1)

  • 06.00 SLUTT


  Star

  • 18.00 Stafford Brothers (101)
  • 18.30 Stafford Brothers (102)
  • 19.00 Eat Street (312)
  • 19.30 Eat Street (313)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. Sea Food & Eat It In Los Angeles, Eat St. slaps on the breaks for scrumptious seafood at Slap Fish, including their super fresh Lobster Grinder Roll and a decadent Crab & Brie Grilled Cheese sandwich. Next, Eat St. is Moroccan n’rollin’ over to New York City to the Comme Ci Comme Ca truck where they serve up gourmet Moroccan food such as their lovely Lemon Chicken Couscous. Then it is taco time in Atlanta, Georgia, at Tex’s Tacos for some marvellous Mexicana meals such as the super fresh Chicken Fresca and a perfect Pastor de Puerco. The final stop is at The Food Farm in San Diego for a healthy twist on classic dishes such as Grass Fed Sliders, an Avocado Melt Sandwich and a yummy Coconut Rice Desert. (Season 3 episode 13)

  • 20.00 Videofashion Designers (108)

   (Videofashion Designers) Videofashion Designers showcases the prolific artistry, signature trademarks, and brilliant minds behind fashion's most venerated designers. Videofashion Designers showcases the prolific artistry, signature trademarks, and brilliant minds behind fashion's most venerated designers. It honors the triumphs and tragedies of design luminaries and fresh new faces to deliver an expansive 21st century overview of their luxuriant careers. Prabal Gurung

  • 20.30 Videofashion Style (108)

   (Videofashion Style) Videofashion Style examines every aspect of fashion to better define what constitutes style. Style in Politics Discover which designers that had lasting impact on 20th century fashion. In Paris, an extensive exhibition highlights the enduring legacy of Yves Saint Laurent. With over a 45 year career, Valentino is honored with the Artistry of Fashion Award. Plus, the astonishing biography of Chanel and Gianni Versace will leave you captivated.

  • 21.00 LA Forensics (101)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 21.30 LA Forensics (115)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 22.00 Fashion Television (2401)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. Connecting With Karl Lagerfeld Following his bow at the unveiling of his latest couture collection, Karl Lagerfeld heads backstage where Jeanne Beker is waiting for the exclusive sit down interview she's landed with one of the planet's most prolific designers. He's the creative director for the iconic Paris company Chanel, the man behind the venerable Italian label Fendi, and designer of his own Karl Lagerfeld line of clothes. In an intimate and candid converstation, the man who dresses Hollywood stars and the world's wealthiest ladies shares some revealing details about his own life and upbringing and tells Jeanne, among other things, how his pervasive image has become somewhat of a cartoon character.

  • 22.30 Fashion Television (2403)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. In Berlin with Sienna Miller In Paris, an exclusive interview with Karl Lagerfeld. Emma Watson acts out her fashion fantasies for Burberry. In London, on set with provocative celebrity photographer Rankin. From Victoria Secret to the runways of Brazil - Catching up with Raquel Zimmermann. In Berlin with actress and designer Sienna Miller.

  • 23.00 Fashion Television (2404)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. The Scent of Supermodels Spreading secrets and seeking style at Marc Jacobs. Fragrance and Fashion - Dolce and Gabanna capture the scent of supermodels. In New York, celebrity photographer Brigitte Lancombe. The Best of Fall - Highlights from the world's fashion capitals. The latest fashions from pop star and style icon - Gwen Stefani.

  • 23.30 Fashion Television (2405)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. A Century of Swimwear The latest from Rodarte: The Mulleavy sisters prove why they're America's top designers. Beauty on the Beach - Miami celebrates a century of swimwear. A Cult of Style - The devoted fashion groupies of Jeremy Scott. Gisele Bundchen and highlights from Sao Paulo Fashion Week. John Galliano brings Christian Dior back to it's original showroom. On location with model turned vampire Noot Seear.

  • 00.00 Stafford Brothers (101)

   (Stafford Brothers) A reality series where we follow the lifestyle, entourage, relationships and success of Australia's most popular DJ's, The Stafford Brothers. In this season we follow the brothers as they embark on their biggest tour to date in the party capitals of Europe.

  • 00.30 Stafford Brothers (102)

   (Stafford Brothers) A reality series where we follow the lifestyle, entourage, relationships and success of Australia's most popular DJ's, The Stafford Brothers. In this season we follow the brothers as they embark on their biggest tour to date in the party capitals of Europe.

  • 01.00 Eat Street (312)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. Mobile Meals on Wheels In Atlanta, Georgia, Eat St. visits the Mobile Marlay truck for some Irish-style Fish and Chips, and checks out their mean Beef Wellington. Next is an Orange County feast at the Seabirds truck. This vegan vehicle, which serves up succulent jackfruit tacos and tasty deep-fried mango for dessert, makes going without meat a real treat. For the true carnivores, Nashville, Tennessee, is the next stop to sample some smoking southern barbecue at Smoke et Al. Lastly, it is over to the Pie Spot in Portland, Oregon, where getting dessert means stuffing your face with tasty little pies in flavours such as Peanut Butter and Chocolate, Whipped Banana Cream, and Flambéed Marshmallow. (Season 3 episode 12)

  • 01.30 Eat Street (313)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. Sea Food & Eat It In Los Angeles, Eat St. slaps on the breaks for scrumptious seafood at Slap Fish, including their super fresh Lobster Grinder Roll and a decadent Crab & Brie Grilled Cheese sandwich. Next, Eat St. is Moroccan n’rollin’ over to New York City to the Comme Ci Comme Ca truck where they serve up gourmet Moroccan food such as their lovely Lemon Chicken Couscous. Then it is taco time in Atlanta, Georgia, at Tex’s Tacos for some marvellous Mexicana meals such as the super fresh Chicken Fresca and a perfect Pastor de Puerco. The final stop is at The Food Farm in San Diego for a healthy twist on classic dishes such as Grass Fed Sliders, an Avocado Melt Sandwich and a yummy Coconut Rice Desert. (Season 3 episode 13)

  • 02.00 Videofashion Designers (108)

   (Videofashion Designers) Videofashion Designers showcases the prolific artistry, signature trademarks, and brilliant minds behind fashion's most venerated designers. Videofashion Designers showcases the prolific artistry, signature trademarks, and brilliant minds behind fashion's most venerated designers. It honors the triumphs and tragedies of design luminaries and fresh new faces to deliver an expansive 21st century overview of their luxuriant careers. Prabal Gurung

  • 02.30 Videofashion Style (108)

   (Videofashion Style) Videofashion Style examines every aspect of fashion to better define what constitutes style. Style in Politics Discover which designers that had lasting impact on 20th century fashion. In Paris, an extensive exhibition highlights the enduring legacy of Yves Saint Laurent. With over a 45 year career, Valentino is honored with the Artistry of Fashion Award. Plus, the astonishing biography of Chanel and Gianni Versace will leave you captivated.

  • 03.00 LA Forensics (101)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 03.30 LA Forensics (115)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 04.00 Fashion Television (2401)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. Connecting With Karl Lagerfeld Following his bow at the unveiling of his latest couture collection, Karl Lagerfeld heads backstage where Jeanne Beker is waiting for the exclusive sit down interview she's landed with one of the planet's most prolific designers. He's the creative director for the iconic Paris company Chanel, the man behind the venerable Italian label Fendi, and designer of his own Karl Lagerfeld line of clothes. In an intimate and candid converstation, the man who dresses Hollywood stars and the world's wealthiest ladies shares some revealing details about his own life and upbringing and tells Jeanne, among other things, how his pervasive image has become somewhat of a cartoon character.

  • 04.30 Fashion Television (2403)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. In Berlin with Sienna Miller In Paris, an exclusive interview with Karl Lagerfeld. Emma Watson acts out her fashion fantasies for Burberry. In London, on set with provocative celebrity photographer Rankin. From Victoria Secret to the runways of Brazil - Catching up with Raquel Zimmermann. In Berlin with actress and designer Sienna Miller.

  • 05.00 Fashion Television (2404)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. The Scent of Supermodels Spreading secrets and seeking style at Marc Jacobs. Fragrance and Fashion - Dolce and Gabanna capture the scent of supermodels. In New York, celebrity photographer Brigitte Lancombe. The Best of Fall - Highlights from the world's fashion capitals. The latest fashions from pop star and style icon - Gwen Stefani.

  • 05.30 Fashion Television (2405)

   A unique look behind the scenes of fashion and design. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 top collections a year, with entertaining and informative profiles on the world's leading Fashion Designers, Models, Photographers, Artists and Architects. Hosted by Jeanne Beker. A Century of Swimwear The latest from Rodarte: The Mulleavy sisters prove why they're America's top designers. Beauty on the Beach - Miami celebrates a century of swimwear. A Cult of Style - The devoted fashion groupies of Jeremy Scott. Gisele Bundchen and highlights from Sao Paulo Fashion Week. John Galliano brings Christian Dior back to it's original showroom. On location with model turned vampire Noot Seear.

  • 21.00 SLUTT

  TV3

  • 18.00 Brannstasjonen (23)
  • 18.30 Boligjakten (8)
  • 19.30 Norges styggeste rom (23)

   (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. En familie med ett slitent, hvitt og stort soveromrom ønsker seg et fint rom til de to guttene sine. Barna synes et jungelrom hadde vært kult, og det skal de få.

  • 20.30 Luksusfellen Sverige (2)

   (Lyxfällan) Svensk realityserie. Mange kjenner til privatøkonomiens fallgruber, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss, en felle mange mennesker havner i. Økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg forsøker å redde svenske familier ut av deres økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Da tobarnsforeldrene Robert og Jenny tok et SMS-lån for å dra på ferie begynte problemene. Nå er gjelden deres på en halv million kroner. Patrick og Magnus gjør alt de kan for å forhindre utkastelse.

  • 21.30 Trolljegerne (3)

   (Trolljägarna) Svensk aktualitetsserie. Robert Aschberg begir seg ut i den villmarken som er Internett. Her jager han på anonyme nettroll som gjør livet til et helvete for sine offer. Når han endelig finner dem må de selv stå ansikt til ansikt med Aschberg for å forklare hvorfor de oppfører seg som de gjør. Men Trolljegerne slutter ikke der. Ofrene må nemlig også vurdere om nettrollenes handlinger er av en så seriøs art at de kan kreve erstatning for det de har vært gjennom. Man kan ikke lenger spre hat over Internett, nå skal trollene tas. En ung jurist har stjålet mange jenters identitet, og innleder forhold på nett, truer og sprer rasistiske synspunkter. Likevel gjør ikke politiet noe. Når Robert dukker opp får mannen panikk. Programleder:Robert Aschberg.

  • 22.30 Paradise Hotel (47)

   (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? De tre gjenværende parene er spente før finalen i morgen, men for paret som er sikret plass er livet bare sus og dus. De to andre får vite at juryen diskuterer deres skjebne, hvem av dem får en plass i finalen og hvem blir sendt til dødsriket. Den siste festen før finalen sparkes i gang og nå er det tid for stemmesanking fra jurymedlemmene. Dramatiske scener utspiller seg på festen da gammelt grums kommer opp til overflaten og gruppene er mer delt enn noensinne.

  • 23.30 Sex og singelliv (84)

   (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie får en uventet overraskelse da hennes kjæreste fra ungdomsskolen tar kontakt. De finner kjemien umiddelbart og det virker for godt til å være sant... Samantha blir gal av både sommervarmen og irritasjon da hun ikke får adgang til en eksklusiv klubb med svømmebasseng. Mirandas kjærlighetsliv ser ut til å få en opptur.

  • 00.10 Svenske Hollywoodfruer (7)

   (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Suksesserien "Svenske Hollywoodfruer" er tilbake - denne gangen med mye mer glitter og glamour enn tidligere! Denne sesongen gjør Bond-fruen Britt Ekland entré og vi stifter bekjentskap med nok en hollywoodfrue, nemlig Siv Cotton. Maria Montazami er mer folkekjær enn noensinne og er tilbake på amerikansk jord for å ta hånd om familien. Gunilla Persson har selv storslagne prosjekter på gang. Maria og Siv diskuterer sex og samliv, mens Britt byr på treningstips. Gunilla er blitt superkjendis i Sverige og har bestemt seg for å erobre USA.

  • 01.10 Luksusfellen Sverige (2)

   (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Luksusfellens eksperter, Patrick og Magnus, viser vei mot en ny økonomisk fremtid for personer som har fornektet sin økonomiske situasjon altfor lenge. Patrick Grimlund er siviløkonom, gründer og coach. Magnus Hedberg er professor i bedriftsøkonomi og er i tillegg foreleser og konsulent innen områdene kundeservice, kommunikasjon og lederskap. Elin er alenemor for to barn. Hun liker å shoppe, men framfor alt liker hun dyr. Selv har hun to hunder, en fugl, tre katter og to rasekatter - og dette koster penger! Luksusfellens eksperter mener hun er naiv.

  • 02.05 Paradise Hotel (47)

   (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? De tre gjenværende parene er spente før finalen i morgen, men for paret som er sikret plass er livet bare sus og dus. De to andre får vite at juryen diskuterer deres skjebne, hvem av dem får en plass i finalen og hvem blir sendt til dødsriket. Den siste festen før finalen sparkes i gang og nå er det tid for stemmesanking fra jurymedlemmene. Dramatiske scener utspiller seg på festen da gammelt grums kommer opp til overflaten og gruppene er mer delt enn noensinne.

  • 02.45 Kongen av Queens (170)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie prøver å jobbe sammen som selgere, men salgspresset er så stort at forholdet blir satt på prøve. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 03.10 Will and Grace (183)

   (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Grace gruer seg til et kjedelig middagsselskap med deres gifte venner Rob og Ellen, men de får seg en overraskelse når paret kommer med en spenstig kunngjøring. Fokuset endres imidlertid når servitøren viser seg å være Wills ekskjæreste Vince. Når Jack finner ut at han må krydre sin "Jack-prat", tar han "en Oprah" for å hjelpe fans med å komme ut av skapet. Han og Karen arrangerer et bowlingmøte med fansen når Karen blir rekruttert til et kvinneligaoppgjør. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

  • 03.35 Will and Grace (184)

   (Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Gjengen reiser til Los Angeles for å akkompagnere Elliot når han skal besøke UCLA. Der møter Will tilfeldigvis James som står i fare for å bli deportert, og etter en perfekt helg sammen foreslår Grace et frieri for å sørge for at de to skal slippe å si adjø. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

  • 04.00 Bones (17)

   (Bones) Amerikansk krimserie. Etter en oversvømmelse ved den amerikansk-kanadiske grensen blir sju par med avkappede føtter funnet, men bare seks av dem tilhører kropper som var blitt gitt til et nærliggende universitet for medisinsk forskning. Brennan hjelper dr. Douglas Filmore med å flytte levningene tilbake til Canada.

  • 04.45 Supersize vs. Superskinny (1)

   (Supersize vs. Superskinny) Britisk realityserie. To personer med ekstreme, dysfunksjonelle matvaner må bytte diett i fem dager. Den ene deltageren er sykelig tynn, den andre er alvorlig overvektig. Målet med det fem dager lange diettbyttet er å få de to deltagerne til å innse hvor absurde deres egne matvaner er. Kanskje får eksperimentet dem til å ville leve et sunnere liv? Dr. Christian Jessen veileder deltagerne. To personer med ekstreme spiseforstyrrelser bytter diett. Doktor Christian prøver å hjelpe dem med å takle sine kostrelaterte problem.

  • 05.30 Nanny (75)

   (The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Maxwell trekker tilbake de kjærlige ordene han har sagt til Fran, og Fran, som allerede har begynt å planlegge samlivet deres, blir fryktelig såret. I tillegg foretrekker Grace C.C. fremfor Fran i et skoleprosjekt, noe som gjør Frans syn på livet enda mørkere. Medvirkende:Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Ann Morgan Guilbert, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Lauren Lane, Daniel Davis. Regi:Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day, Peter Marc Jacobson.

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  • 18.30 Auction Hunters (7)
  • 19.00 Auction Hunters (8)
  • 19.30 Fast and Loud (10)

   (Fast N' Loud) Dokumentarserie. Shelby Rent-A-Racer Resto, del 1 (Shelby Rent-A-Racer Resto, Part 1) Gjengen på GMG gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet. Klarer de å få bilene på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

  • 20.30 Bilfikserne (14)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. Lincoln Continental (Lincoln Continental) Mike sporer opp en Lincoln Continental, som satte en ny standard for luksussedaner på 1960-tallet. Men folks smak har endret seg, og Edd klekker ut en oppussingsplan.

  • 21.30 Outback Truckers (7)

   (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (7)

  • 22.30 Ice Cold Gold (4)

   (Ice Cold Gold) Dokumentarserie. Stiv av frykt (Frozen with Fear) Gjengen har lite tid igjen i Saqqaq, og Eric presser dem til å undersøke hver krik og krok for å finne gull. Jesse og Gator nekter, og følger Eric opp en 360 meter lang bakke.

  • 23.30 Yukon Men (15)

   (Yukon Men) Dokumentarserie. Etterspill (Aftermath) Flomvannet stiger og truer landsbyen, og verdifull drivved blir tilgjengelig. Samtidig skynder Joey seg opp elven, men oppdager snart at han sitter fast.16+

  • 00.30 Mythbusters (180)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Firkantede hjul (Square Wheels) Ifølge teorien er det like enkelt å kjøre med firkantede som runde hjul når man oppnår en viss fart. Kan Adam og Jamie bevise det?

  • 01.30 Fast and Loud (9)

   (Fast N' Loud) Dokumentarserie. 71 Cool Kingwood/retro replika (71 Cool Kingwood/Retro Replicar) Gjengen på GMG gir nytt liv til rustne relikvier i verkstedet. Klarer de å få bilene på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

  • 02.30 Gold Divers (12)

   (Gold Divers) Dokumentarserie. Alle skal med (No Man Left Behind) Shaun Pomrenke lærer den sytten år gamle sønnen hvordan ting fungerer på Christine Rose, men faren har andre fremtidsplaner enn hva sønnen har.

  • 03.30 Alaska: Battle on the Bay (6)

   (Alaska: Battle on the Bay) Slaget på bukten (Battle on the Bay) Alaska Fish and Game har gitt tillatelse til fritt fiske i Bristol Bay. Rekordmange laks er på vei for å gyte, og irske Tom Walsh tar endelig innersvingen på partneren Vince.

  • 04.20 Dual Survival (1)

   (Dual Survival) Realityserie. Fast i gjørmen (Stuck in the Muck) Dave Canterbury, med militærbakgrunn, og naturelskeren Cody Lundin vender tilbake til noen av jordens mest ugjestmilde steder og viser deg hva du må gjøre for å holde deg i live.

  • 05.10 Femte gir (7)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (7) Jonny Smith går bak kulissene på det anstrengende motorsykkelrittet Isle of Man TT, og Tiff kjører rundt på den beryktede banen i den splitter nye sportsbilen Subaru BRZ.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  • 18.00 How I met Your Mother (8)
  • 18.30 How I met Your Mother (9)
  • 19.00 Family Guy (13)
  • 19.30 Family Guy (14)

   (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Lois får jobb som kunstnerisk direktør for den lokale teatertruppen, og Peter kan selvfølgelig ikke la være å blande seg. Snart tar Peter fullstendig over, noe som betyr både roboter og nakenhet på scenen!

  • 20.00 Simpsons (6)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Krusty finner ut at han ikke regnes for å være en ekte jøde, og bestemmer seg for å gjøre det som må til. Homer blir satt inn som vikar på tv-programmet hans, og blir umiddelbart superkjendis.

  • 20.30 Simpsons (7)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Homer får dårlig samvittighet etter å ha sett filmen "A Christmas Carol" og bestemmer seg for å bli godheten selv. Hans snillhet gjør Flanders sjalu, og de to naboene kjemper en innbitt kamp om å være Springfields snilleste mann.

  • 21.00 The Green Hornet

   Terningkast 4(The Green Hornet) Amerikansk actionkomedie fra 2011. Britt Reid lever et ansvarsløst liv i Los Angeles, men når faren dør, må han må ta over jobben som forlegger for "The Daily Sentinel". Etter å ha vært vitne til et ran sammen med kameraten og kung fu-eksperten Kato, får Britt en idé - Sammen med Kato skal han på kveldstid bekjempe kriminalitet som den maskerte superhelten "The Green Hornet". Medvirkende:Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz. Regi:Michel Gondry. (15 år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.00 Cops Reloaded (7)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 23.30 Cops Reloaded (8)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 00.00 Seinfeld (35)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry blir med Kramer for å se på en nyfødt baby. George har gått arbeidsledig så lenge at han ikke får trygd lengre, men han jobber iherdig for å få forlenget utbetalingen. Elaine ser ut til å ha funnet tonen med Keith Hernandez, men så avslører han sine svake sider. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

  • 00.30 Seinfeld (36)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Bilen til George bryter sammen på veien til flyplassen hvor han skal plukke opp Jerry. De får tilfeldigvis haik med en limousin, og benytter anledningen til å ringe Elaine og Kramer, som blir med på et event i Madison Square Garden. Hva slags event har de ikke riktig fått med seg... Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

  • 01.00 Bundy (222)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og Jefferson har reist avgårde på fisketur - uten koner. Vel fremme treffer de et par lekre, svenske massøser - Al og Jefferson kunne ikke vært lykkeligere! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

  • 01.35 Bundy (223)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al oppdager at Peggy og moren hennes har brukt opp pengene familien skulle hatt til jul, og han insisterer på at en av dem skaffer seg en jobb. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

  • 02.05 Anger Management (15)

   (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlie gjør alt han kan for å forhindre at Lacey blir involvert med en tidligere kriminell. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

  • 02.35 American Dad (133)

   (American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Stan oppdager at Steve fortsatt leker barnslige leker og tar med seg sønnen til Mexico for å gjøre mann av ham. Men der blir de kidnappet av et narkotikakartell.

  • 03.05 Community (19)

   (Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Når Abed blir overbevist om at Dean Pelton er en svindler, må han gå til en terapeut. Medvirkende:Joel Mchale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie.

  • 03.30 Go On (18)

   (Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for "livsforandring" og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan prøver å komme over Simone og vender seg mot gambling, noe han har vært avhengig av før. Dette blir fort et større problem enn savnet etter Simone. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.

  • 03.55 Cheers (4)

   (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Til Carlas store fortvilelse har Eddie avlyst bryllupet, og Sam må prøve å gjenforene de to overtroiske turtelduene.

  • 04.25 Brooklyn Nine-Nine (21)

   (Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til verken å ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake har frihelg men prøver likevel å komme til bunns i en gammel sak som alle andre tror er uløselig. Amy planlegger en romantisk tur med Teddy, og Charles finner ut en hemmelighet. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.

  • 04.50 Cops Reloaded (7)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 05.15 Cops Reloaded (8)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie