Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Lunch  av Børge Lund, tirsdag 3. mar. 2015

Lunch for tirsdag 3. mar. 2015

Mest anbefalte Lunch-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Kald Kaffe

Kald Kaffe

Kald kaffe er morbid, dystert, naivt og fjollete. Med en enkel strek byr Kald kaffe på nye karakterer og situasjoner i hver stripe. Denne serien er for deg som vil ha humoren svart og kaffen kald. Eller omvendt. Les stripene


POST/apokalyptisk

POST/apokalyptisk

En gang i fremtiden vil varulver, vampyrer og zombier ta over verden, spise det meste av den menneskelige befolkningen ... og likevel holde liv i postvesenet! Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda / Lille Berlin

Zelda / Lille Berlin

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

09.50 Lenas reiser (2) 10.00 Med hjartet på rette staden (18) 10.50 Koht på jobben (2) 11.20 Håndlaget (2) 11.30 Tilbake til 70-tallet (9) 12.00 NRK nyheter 12.15 Team Bachstad (1) 12.45 Molanders (2) 13.30 Havets kjemper (1) 14.20 Anno (28) 15.00 NRK nyheter 15.20 Bjørnøya (5) 16.00 Hotell mor og far (1) 17.00 NRK nyheter 17.15 Motorsøstre (6) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Det søte liv (21)

 • 18.00 Skattejegerne (2)

  Dansk livsstilsserie. Mange historiske og verdifulle skatter skjuler seg i de danske hjem. Antikvitetseksperter reiser rundt i landet og graver frem arvestykker og antikviteter. De møter alle slags mennesker som har spennende historier å fortelle og sterke følelser knyttet til de ulike skattene.

 • 18.30 Extra

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Ut i naturen

  «Kunsten å legge seg paddeflat.» (Kunsten å legge seg paddeflat.) Vegvesenet bygger ny vei og Nordens største paddebestand står i fare. To menn bestemmer seg for å kjempe paddenes sak, og ender opp med å sette et helt lokalsamfunn på hodet.

 • 20.45 Glimt av Norge: På fjordaferd

  (Glimt av Norge: På fjordaferd.) For en generasjon eller to siden var det de små fjordabåtene som bandt sammen samfunnene langs norskekysten. Nå er nesten alle båtene borte, men minnene om «dampen» lever enno.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Brennpunkt

  «Den siste reisen.» (Den siste reisen.) Hun ville slippe en langsom og smertelig død. Derfor valgte Siv Tove Pedersen (41) å reise til Sveits for å avslutte livet sitt. Før det hadde Siv Tove Pedersen (41) kjempet mot en uhelbredelig lungesykdom i sju år. I denne dokumentaren forteller vi Siv Tove Pedersens historie.

 • 22.30 Trygdekontoret (3)

  Norsk debattprogram. Det er duket for både spøk og alvor når Thomas Seltzer sammen med kjente og ukjente saksbehandlere rører i samfunnsgryta med sleiv og sleivspark. Programleder:Thomas Seltzer.

 • 23.10 Kveldsnytt

 • 23.25 Eit perfekt liv (2)

  (Enlightened) Amerikansk komiserie. 40 år gamle Amy Jellicoe får et mentalt sammenbrudd på jobb og havner på et behandlingshjem. Etter en måneds opphold reiser hun tilbake til California for å starte et nytt og bedre liv. Tilbake på jobb blir Amy degradert og må arbeide med databehandling sammen med en gjeng sosiale avvikere. Har den nye rollen også sine fordeler? Amys forsøk på å forbedre livet på hjemmebane er slett ikke så enkelt. Medvirkende:Laura Dern, Diane Ladd, Bayne Gibby.

 • 23.50 Anno (28)

  Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære.

 • 00.30 Mord uten grenser (2)

  (The Team) Dansk krimserie. Den berømte tyske jazzsangerinnen Iris Gabler er mor til Maria, det ene drapsofferet. Hun tilbyr dusør for opplysninger som kan føre til pågripelse av datterens morder. Den hovedmistenkte i saken blir funnet nesten torturert til døde i en villa som tilhører den litauiske milliardæren Marius Loukaukis. Hvilken forbindelse har han til denne saken? Medvirkende:Lars Mikkelsen, Jasmin Gerat, Verle Baetens.

 • 01.30 Lov og orden: London (5)

  (Law and Order: UK) Britisk krimserie. Et ektepar blir drept mens de sover. Ugjerningen er et stort mysterium for Ronnie og Matt som er satt på saken. Hva kan motivet ha vært? Medvirkende:Bradley Walsh, Harriet Walter, Jamie Bamber.

 • 02.15 Fuglesong (1)

  (Birdsong) Amerikansk drama i to deler. Handlingen foregår i Nord-Frankrike under første verdenskrig. En ung soldat er plaget av minnene om en ulykkelig kjærlighetshistorie mens han kjemper i skyttergravene. Basert på romanen «Birdsong» av Sebastian Faulks. Medvirkende:Eddie Redmayne, Clémence Poésy, Matthew Goode.

 • 03.40 Boardwalk Empire (7)

  (Boardwalk Empire) Amerikansk dramaserie. Den korrupte politikeren Nucky Thompson har stor makt i Atlantic City i forbudstiden. I forrige sesong giftet han seg med Margaret for å hindre henne fra å vitne mot ham i retten. Og han hevnet seg på motstanderen Jimmy Darmody. (Sunday Best.) I påsken forsøker Eli å gjøre seg til venns med Nucky igjen, mens Gyp ber om en velsignelse i New York City. Medvirkende:Michael Shannon, Kelly Mcdonald, Steve Buscemi.

 • 04.35 SLUTT


NRK 2

09.25 Anno (28) 10.05 Puls (9) 10.35 Oddasat - nyheter på samisk 10.50 Distriktsnyheter Østlandssendingen 11.05 Distriktsnyheter Østfold 11.15 Distriktsnyheter Østnytt 11.30 Distriktsnyheter Østafjells 11.40 Distriktsnyheter Sørlandet 11.55 Distriktsnyheter Rogaland 12.10 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen 12.20 Distriktsnyheter Møre og Romsdal 12.35 Distriktsnyheter Midtnytt 12.50 Distriktsnyheter Nordland 13.00 Distriktsnyheter Nordnytt 13.15 Aktuelt 13.45 Urix 14.05 çrdna: Samisk kulturmagasin 14.35 Andri reiser vestover (1) 15.10 Kommunepamper (1) 16.10 Med hjartet på rette staden (18) 17.00 Derrick (4)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.05 Anno (28)

  Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære.

 • 19.45 Hvem tror du at du er? (2)

  (Who Do You Think You Are?) Amerikansk dokumentarserie. «Marisa Tomei.» Ikke mindre enn en mordhistorie dukker opp da den amerikanske filmskuespilleren Marisa Tomei drar til Italia for å grave i slekten sin. Hun vokste opp i Brooklyn, men bor nå i Los Angeles.

 • 20.25 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.55 I Larsens leilighet (4)

  Norges fremste skuespillere, i samtale med Vegard Larsen. «Anne Marit Jacobsen.» (Anne Marit Jacobsen.) Hun er snart pensjonist, men Anne Marit Jacobsen har ingen planer om gi seg som skuespiller. I 45 år har hun preget norsk teater og film, og opp igjennom årene har hun taklet både dysleksi og kroppspress.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Elektrisitetens historie (3)

  (The Story of Electricity) Britisk vitenskapsserie i tre deler. Elektrisiteten er en fantastisk oppfinnelse. Dette er historien om hva som skjedde fra de aller første forsøkene på å forstå elektrisitet, og fram til den endeleg ble tatt i bruk.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Dagbøker frå første verdskrig (4)

  (Tagebücher des Ersten Weltkrieges) Tysk dokumentarserie. 100 år etter at krigen brøt ut, får vi en ny historie om de grufulle årene, ikke fortalt gjennom makthaverne, men slik 14 personer har skildret opplevelsene sine. De åtte episodene er satt sammen av oppdiktede scener, gamle arkivklipp og animasjoner. Kunstneren Käthe Kollwitz sin sønn blir drept bare få dager etter at krigen har startet. Skyldfølelsen kveler den sørgende moren, og tærer på ekteskapet hennes. 24 år gamle Marie Pireaud lengter etter mannen Paul. Trøsten finner hun i brevene hans, men så forbyr den franske hæren soldatene å ha kontakt med konene sine. Kjærlighetsforhold mellom fiender blir sett på som forræderi, og Ernst Jünger møter derfor sin franske venninne i all hemmelighet.

 • 23.40 Snowdens store flukt

  Dansk-tysk dokumentar. Dette er historien om hvordan Edward Snowden greide å slippe unna USAs etterretningstjeneste. Etter at han hadde utlevert flere hemmelige dokumenter enn noen gang tidligere i USAs historie, startet en omfattende menneskejakt. Hvordan var det mulig for Snowden å unnslippe? DR har fått unik adgang til å intervjue Snowden som fortsatt sitter i asyl i Moskva, Sarah Harrison fra Wikileaks som hjalp ham under flukten, og hans far. Tidligere leder for National Security Agency, Michael Hayden, forteller om hvor mye som sto på spill for USA.

 • 00.40 Ut i naturen

  «Kunsten å legge seg paddeflat.» (Kunsten å legge seg paddeflat.) Vegvesenet bygger ny vei og Nordens største paddebestand står i fare. To menn bestemmer seg for å kjempe paddenes sak, og ender opp med å sette et helt lokalsamfunn på hodet.

 • 01.40 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.00 Distriktsnyheter

 • 04.25 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Bondi Beach (4)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 19.55 Sør-Afrika med Reggie Yates (2)

  (Reggie Yates' Extreme South Africa) Britisk dokumentarserie. Tjue år etter det første frie valget, og i skyggen av Nelson Mandelas død, får Reggie Yates et nært og personlig møte med tre helt forskjellige samfunn i dagens Sør-Afrika. (The White Slum.) Reggie skal nå oppholde seg ei uke sammen med husokkupanter i Coronation Park utenfor Johannesburg. Er det unge hvite afrikanere som blir diskriminert nå?

 • 20.50 Underholdningsavdelingen (5)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 21.30 Pinlige sykdommer (4)

  (Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene har fullt opp å gjøre. I kystprosjektet behandler legen en mann som er bekymret for en klump på testikkelen, mens ulike pasienter strømmer til den faste klinikken med alt fra benskjørhet til fedme.

 • 22.15 Norske fordommer (2)

  Norsk humorserie. Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen tar en humoristisk vandring i seks temaer som frembringer fordommer blant det norske folk. Vi møter fargerike karakterer, tar tempen på holdninger i samfunnet og får føle på egne fordommer. Dagens tema er status - høystatus og lavstatus. Vi møter ekte arbeiderklasse, en moderne hippie og vi lærer å være gatesmarte. Hva gir og tar status i Norge?

 • 22.40 Stephen Fry - møte med homofobi (2)

  (Stephen Fry - Out There) Britisk dokumentar i to deler. Hvordan lever homfile i ulike land i verden? I denne episoden besøker Stephen Fry Brasil, hvor han tar del i det som er verdens største homofestival. Han drar også til Russland, hvor homofile har det verre enn de har hatt det på svært lang tid.

 • 23.40 Spill meg (1)

  Norsk humorserie. Kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere. Programleder er Vågard Unstad fra rappegruppen A-laget. Programleder Leo Ajkic er i kveld hovedperson og gjest i «Spill meg» - en humorserie med improvisert moro fra scenen i Bergen.

 • 00.10 Top Gear (5)

  (Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.

 • 01.00 Bondi Beach (4)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 01.25 Hjernetriks med Katherine Mills (1)

  (Katherine Mills: Mind Games) Britisk underholdning. (Hjernetriks med Katherine Mills - premiere!) Hvordan blir vi mennesker ubevisst påvirket i dagliglivet, og hva gjør det med oss? Illusjonisten Kathrine Mills viser oss hvordan hun oppnår psykologisk kontroll over publikum gjennom manipulasjon av grupper og enkeltpersoner.

 • 02.10 Livsfarlege dyr (2)

  (Deadly 60) Britisk naturprogram. Klarer Steve Backshall og teamet hans å finne de farligeste dyrene i verden? De drar til alle hjørnene av verden og leter etter alt fra livsfarlige skjønnheter til monstre som dreper. Og de vil tett på dyrene. (Ethiopia.) I Harar i østlige Etiopia treffer de på en gruppe flekkhyener som er svært sky. Siden finner de en sjelden ulv og en Gelada-ape. Den har et sett tenner som kunne fått vampyrer til å vri seg av misunnelse.

 • 02.35 Boardwalk Empire (7)

  (Boardwalk Empire) Amerikansk dramaserie. Den korrupte politikeren Nucky Thompson har stor makt i Atlantic City i forbudstiden. I forrige sesong giftet han seg med Margaret for å hindre henne fra å vitne mot ham i retten. Og han hevnet seg på motstanderen Jimmy Darmody. (Sunday Best.) I påsken forsøker Eli å gjøre seg til venns med Nucky igjen, mens Gyp ber om en velsignelse i New York City. Medvirkende:Michael Shannon, Kelly Mcdonald, Steve Buscemi.

 • 03.35 Hotell mor og far (1)

  Britisk livsstilsserie. Det er ikke så enkelt å bli voksen og flytte for seg selv. Ollie flyttet inn til Sophie for seks måneder siden, og foreldrene til Sophie begynner å få nok av bråket og rotet dette har ført med seg. Hvor lenge vil Ollie klare å verne om husfreden, og vil Sophie klare å holde temperamentet sitt i sjakk? Møt også kroppsbyggerparet Lewis og Beth.

 • 04.30 Eit perfekt liv (2)

  (Enlightened) Amerikansk komiserie. 40 år gamle Amy Jellicoe får et mentalt sammenbrudd på jobb og havner på et behandlingshjem. Etter en måneds opphold reiser hun tilbake til California for å starte et nytt og bedre liv. Tilbake på jobb blir Amy degradert og må arbeide med databehandling sammen med en gjeng sosiale avvikere. Har den nye rollen også sine fordeler? Amys forsøk på å forbedre livet på hjemmebane er slett ikke så enkelt. Medvirkende:Laura Dern, Diane Ladd, Bayne Gibby.

 • 05.00 Molanders (1)

  (Molanders) Svensk dramaserie. Familien Molander forlater et hektisk liv i Stockholm og flytter til Alingsås, den lille byen der pappa Olof vokste opp. De håper at flyttingen kan gi dem en ny start, både for ekteskapet og for familien. Men alt blir ikke helt som de hadde tenkt seg. Medvirkende:Eric Ericson, Lars-Erik Berenett, Livia Milhagen, Evabritt Strandberg.

 • 05.45 SLUTT
 • TV 2

  06.55 God morgen Norge 10.00 God morgen Norge 11.40 Masterchef (17) 12.50 Bolighjelpen (16) 13.40 Grey's Anatomy (8) 14.35 Privat praksis (10) 15.30 Malcolm i midten (18) 16.00 Home and Away (1) 16.30 Home and Away (2) 17.00 En moderne familie (14) 17.30 En moderne familie (15)

  • 18.00 Solsidan (3)

   Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Renoveringskaoset holder på å gjøre Anna og Alex gal. Saken blir ikke bedre av at Jonas forteller om hvordan han og Elsas ekteskap gikk i stykker da de var i samme situasjon. Han anbefaler Anna og Alex å gå i parterapi og de innser at det kanskje ikke er en dum idé. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.

  • 18.30 Nyhetene

  • 18.45 Været

  • 18.50 Sportsnyhetene

  • 19.00 Hotel Cæsar (105)

   (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Edvin befinner seg i toppetasjen med Jenny som gissel. Han ringer Eva og sier hvor han er, og hele hotellet evakueres så politiet kan gjøre jobben sin. Edvin stiller som krav at han skal få fritt leide ut av landet, hvis ikke dreper han Jenny.

  • 19.30 Hotel Cæsar (106)

   (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Line har hjertesorg og somler derfor med en bestilling av bakervarer til personalfesten. Storm tilbyr seg å hjelpe, og etter at hun har åpnet seg for ham, klarer han å få henne i litt bedre humør. Jenny ønsker å være en del av den kule gjengen, men sliter med å passe inn. Så når de andre ungdommene sier de skal på en konsert, sier hun at hun også skal.

  • 20.00 Tid for hjem (9)

   Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, Einar Nilsson, Andreas Nygård og Gunnar Fjellstad er tilbake med 12 nye episoder der de pusser opp for folk. Utgangspunktet for kveldens oppdrag er en slitt, falleferdig bakhage. Her må det en skikkelig ansiktsløftning til for å få orden på bakrommet. Kjersti Bergesen er selv designer når «Tid for hjem"-gjengen gyver løs på oppgaven. En gammel trapp og terrasse blir erstattet, og hele plassen er nesten ikke til å kjenne igjen når de er ferdige.

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.20 Været

  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.45 Grey's Anatomy (9)

   Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. «Where Do We Go From Here.» Legene ved sykehuset må trå til etter en alvorlig trafikkulykke, forårsaket av en alvorlig syk kvinne som kollapset bak rattet. April og Jackson må takle tøffe nyheter om sitt nyfødte barn, og det hjelper ikke at flere av ofrene i bilulykken er små barn. Derek har dratt til Washington, og når Meredith ser tilbake på bryllupet deres, kommer hun frem til en viktig avgjørelse.

  • 22.40 Madam Secretary (9)

   Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. Elizabeth, Henry og Isabelle setter i gang etterforskning av ulykken som tok livet av Elizabeths forgjenger, den tidligere utenriksministeren. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.

  • 23.40 Suits (13)

   (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. «Moot Point.» Harvey støter på en gammel rival fra jusstudiet, mens Jessica prøver å holde seg unna feiden mellom Louis og Scottie. Medvirkende:Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Gina Torres, Sarah Rafferty, Meghan Markle.

  • 00.35 Hawaii Five-0 (22)

   (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Liket av en ung jente som ble kidnappet ti år tidligere tid blir funnet, og Five-O må jage kidnapperne som nå har bortført sitt neste offer. Samtidig spør Kono om en tjeneste fra Catherine, en tjeneste som potensielt kan ødelegge hennes forhold til Adam.

  • 01.30 Blue Bloods (3)

   (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny tror at en seriemorder er på gang når to drap er begått. Begge ofrene var tilknyttet en tidligere gjengvoldtektepisode. I mellomtiden får Erin et gjensyn med sin eksmann når de møtes i samme rettsak. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.

  • 02.20 Beck (6)

   (Beck: Mannen utan ansikt) Svensk krimserie. Politietterforsker Martin Beck jobber med kriminalgåter i Stockholms underverden. Beck etterforsker drapet på en gresk restauranteier. (Kartellet - Del 2 av 2). Medvirkende:Mikael Persbrandt.

  • 03.10 Suits (13)

   (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. «Moot Point.» Harvey støter på en gammel rival fra jusstudiet, mens Jessica prøver å holde seg unna feiden mellom Louis og Scottie. Medvirkende:Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Gina Torres, Sarah Rafferty, Meghan Markle.

  • 04.00 Hawaii Five-0 (22)

   (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Liket av en ung jente som ble kidnappet ti år tidligere tid blir funnet, og Five-O må jage kidnapperne som nå har bortført sitt neste offer. Samtidig spør Kono om en tjeneste fra Catherine, en tjeneste som potensielt kan ødelegge hennes forhold til Adam.

  • 04.45 Chicagokoden (13)

   (Chicago Code) Amerikansk spenningsserie. Vi følger en gruppe politifolk i Chicago i deres kamp mot kriminalitet og korrupsjon. «Mike Royko's Revenge.» Jarek og Teresa må sette alt på spill da korrupsjonssaken går mot en avslutning. Medvirkende:Jennifer Beals, Jason Clarke.

  • 05.30 En moderne familie (12)

   (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Claire og Phil får litt å tenke på når de ber Alex ta studiene med ro, mens Gloria og Jay leter etter nye venner til Jays fortvilelse. Mitchell og Cameron møter en av Mitchells gamle flammer, noe som byr på problemer. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  09.45 Byttebaronene (13) 10.15 Byttebaronene (14) 10.45 Cash Cowboys (8) 11.40 Broom (2) 12.10 Besatt av bil (16) 12.40 Parkeringsvaktene (13) 13.10 Parkingsvaktene (1) 13.40 Smallville (2) 14.30 Scrubs (22) 15.00 That '70s Show (18) 15.30 Billy the Exterminator (18) 16.00 Parkingsvaktene (2) 16.30 Parkingsvaktene (3) 17.00 Cash Cowboys (8)

  • 18.00 Billy the Exterminator (19)

   (Billy the Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb.

  • 18.30 Nådeløse innkrevere (11)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt.

  • 19.00 Nådeløse innkrevere (12)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt.

  • 19.30 All Worked Up (8)

   Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

  • 20.00 Skolepurken (5)

   (Campus PD) Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. En jente mistenkes for å være for ung til å drikke alkohol.

  • 20.30 Las Vegas Jailhouse (3)

   Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En ung, full kvinne skaper trøbbel for vaktene og seg selv med sin aggressive oppførsel på mottaket. En tydelig beruset mann nekter for å være ansvarlig for en bilulykke og for å ha stukket av fra denne. En kvinne med en svær parykk og polkadott-bh tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

  • 21.00 Vegas Strip (4)

   (Vegas Strip) Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

  • 21.30 Med kniven på strupen (2)

   (Hungry Investors) Amerikansk realityserie. Jon Taffer fra «Barhjelpen", kjendiskokken John Besh og Tiffany Derry fra «Top Chef All-Stars» drar USA rundt og gir restauranter som sliter muligheten til å konkurrere om investeringsmidler. Gjennom ulike konkurranser kjemper restaurantene om å vinne penger som kan redde levebrødet og forretningen deres. Det er klart for et ekte steakhouse-oppgjør når en veteran med den perfekte roastbiffen skal konkurrere med en litt utdatert restauranteier med et ego på størrelse med Mexico, om investorenes gunst.

  • 22.30 Gjeldshaiene (3)

   Britisk realityserie. Dramatiske historier om mennesker i dyp gjeld og om dem som har som jobb å kreve inn penger eller verdier fra disse. Utkastelsen av en ung mor med to barn blir plutselig en stygg affære når kvinnens eks-partner dukker opp.

  • 23.30 Nattarbeiderne (4)

   Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. På Oslo S oppstår det problemer når vekterne skal stenge av stasjonen for natten. En person misliker å måtte flytte seg og hisser seg mer og mer opp mens vekterne følger ham ut. Det hele topper seg når mannen får nok og prøver å nikke ned den ene vekteren. Dette utvikler seg til en sak også politiet blir involvert i. I Bardufoss militærleir får militærpolitiet beskjed om et mistenkelig objekt ved den lokale flyplassen. Full bombeberedskap blir iverksatt.

  • 00.00 Criminal Minds (1)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. «Mayhem.» En bilbombe eksploderer i New York og en FBI-agent blir alvorlig skadd.

  • 00.55 Las Vegas Jailhouse (3)

   Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. En ung, full kvinne skaper trøbbel for vaktene og seg selv med sin aggressive oppførsel på mottaket. En tydelig beruset mann nekter for å være ansvarlig for en bilulykke og for å ha stukket av fra denne. En kvinne med en svær parykk og polkadott-bh tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

  • 01.25 All Worked Up (8)

   Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

  • 01.55 Nådeløse innkrevere (11)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt.

  • 02.20 Nådeløse innkrevere (12)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt.

  • 02.50 Duck Dynasty (4)

   Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson i Lousiana som selger andelokker.

  • 03.15 Duck Dynasty (5)

   Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson i Lousiana som selger andelokker.

  • 03.40 Skolepurken (5)

   (Campus PD) Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. En jente mistenkes for å være for ung til å drikke alkohol.

  • 04.05 Alarm 112 - På liv og død (25)

   (112 - På liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 04.50 OZ (6)

   (OZ) Amerikansk dramaserie. I fengslets spesialavdeling Emerald City er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet, her har du en rolle å spille.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  09.20 Fødeavdelingen (2) 10.20 Judge Judy (93) 10.50 Switched at Birth (6) 11.45 One Tree Hill (20) 12.35 Gossip Girl (12) 13.30 Gilmore Girls (9) 14.25 Ugly Betty (14) 15.20 One Tree Hill (21) 16.20 Kakekrigen (2) 17.20 Ekstremt vekttap UK (5)

  • 18.20 Sinnasnekker'n Sverige (4)

   (Arga snickaren) Anders besøker Johan og Joyce i Tallkrogen. Sammen har de sønnen Linus på 3 år. Paret begynte å totalrenovere da de kjøpte huset i 2005. Problemet er at Johan ikke stoler på håndverkerne og forteller dem hele tiden hva de skal gjøre. Til slutt går de lei. I dag har paret verken et ferdig kjøkken eller noe soverom i huset og har et stort behov for hjelp.

  • 19.25 Friends (11)

   (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Chandlers mor kommer til New York for å besøke ham, og Joy tar henne og Ross på fersken mens de kysser. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

  • 19.55 Friends (12)

   (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Paolo legger an på Phoebe mens hun masserer ham, og nå må hun fortelle Rachel at kjæresten er utro. Monica gir Paolo en av flere lasagner hun hadde lagd til tanta, som ikke vil ha dem lenger fordi de inneholder kjøtt. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

  • 20.30 Red Band Society (9)

   (Red Band Society, sesong 1) Amerikansk dramaserie. Romantikken blomstrer ved Ocean Park Hospital. Det blir hetere mellom Kara og Hunter, og romantikk mellom Leo og Emma, etter at Emma får uventede nyheter. Samtidig prøver Dr. McAndrew å vinne tilbake Dr. Grace, og en stor popstjerne sjekker inn på sykehuset.

  • 21.30 Ekstremt vekttap (9)

   (Extreme Makeover: Weight Loss Edition, sesong 3) Amerikansk realityserie. Når Chris Powell velger Jami (28) til å bli med på en ettårig kamp mot vekta, oppdager han at hun er et følelsesmessig vrak. Hun ble adoptert fra Chile da hun var to år gammel, og sliter med lav selvtillit. Vekta stopper på 132 kilo. Hun jobber på en prestisjefull ballettskole, omgitt av slanke, atletiske tenåringer. Del 1 av 2.

  • 22.30 Ekstremt vekttap (10)

   (Extreme Makeover: Weight Loss Edition, sesong 3) Amerikansk realityserie. Når Chris Powell velger Jami (28) til å bli med på en ettårig kamp mot vekta, oppdager han at hun er et følelsesmessig vrak. Hun ble adoptert fra Chile da hun var to år gammel, og sliter med lav selvtillit. Vekta stopper på 132 kilo. Hun jobber på en prestisjefull ballettskole, omgitt av slanke, atletiske tenåringer. Del 2 av 2.

  • 23.30 Åndenes makt (11)

   (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. I Vrådal i Telemark arver tvillingene Hilde og Iren bestefarens gamle hus. De setter i gang med å pusse opp, og har lyst til å bruke stedet som feriebolig for sine respektive familier. Men i huset skjer det etter hvert mange underlige ting, og stemningen i huset oppleves merkelig. Kan det være bestefaren som går igjen?

  • 00.35 Medium (4)

   (Medium, år 1) Amerikansk dramaserie. Allison forsøker å overbevise D. A. Devalos om at de jakter på feil person når hun overhører et vitne avgi falsk forklaring. Hun har en tilbakevendende drøm om å bli forfulgt på en flyplass av en ulv, som kommer henne til unnsetning når hun brått står ansikt til ansikt med den reelle drapsmannen. Samtidig finner Bridgette en ny venn som ingen andre ser. Betyr det at Allison ikke er den eneste i familien som kan se de døde?

  • 01.35 Ghost Whisperer (5)

   (Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. På kirkegården kommer Melinda i kontakt med et spøkelse som er gravlagt på feil sted. Melinda forsøker å finne spøkelsets navn samtidig som hun må lokalisere mannen hvis navn er påført spøkelsets gravsten. I prosessen intreffer en rekke interessante episoder som får Melinda til å måtte trekke noen moralske konklusjoner.

  • 02.35 Cold Case (21)

   (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer - å gjenoppta uløste drapssaker.

  • 03.30 Supernatural (3)

   (Supernatural) Amerikansk actionserie. Sam og Dean undersøker en rekke uvanlige drap der alle ofrene hadde mottatt organer fra samme donor.

  • 04.20 The Only Way is Essex (2)

   (The Only Way is Essex, sesong 7) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

  • 04.50 The Only Way is Essex (3)

   (The Only Way is Essex, sesong 7) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

  • 05.25 SLUTT

  TV Norge

  09.15 Sinnasnekker'n (6) 10.05 Millionær søker kjæreste (13) 11.00 Millionær søker kjæreste (14) 11.55 The Big Bang Theory (17) 12.25 The Big Bang Theory (18) 12.50 Mom (3) 13.20 Sinnasnekker'n (7) 14.20 Ullared (8) 15.15 Baby Daddy (9) 15.45 Cougar Town (4) 16.10 Friends (13) 16.40 Friends (14) 17.10 Two and a Half Men (2) 17.40 Two and a Half Men (3)

  • 18.05 The Big Bang Theory (19)

   (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Når noen hacker Sheldons online spillkonto, bestemmer guttene seg for å finne synderen.

  • 18.35 The Big Bang Theory (20)

   (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Sheldon og Amy eksperimenterer med vennene sine ved å spre sladder. Howard tar et stort skritt i forholdet til Bernadette.

  • 19.00 Mom (4)

   (Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. Christys tålmodighet blir satt på prøve av alle hun kjenner, mens Bonnie møter en gammel rival.

  • 19.30 4-stjerners middag (30)

   (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Karen-Marie Ellefsen tar imot kveldens gjester på Bislett stadion, og utfordrer dem til å ta plass inni noen gedigne hamsterhjul og løpe om kapp. Vinneren av konkurransen blir beskylt for juks, og det blir anspent stemning på plenen.

  • 20.30 Aamodt og Kjus på bortebane (1)

   (Aamodt og Kjus på bortebane, sesong 1) Norsk realityserie. Aamodt og Kjus er tilbake, men denne gangen må de kjempe på bortebane! Etter å ha knust det meste av all motstand i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus", er gutta tilbake i en helt ny programserie, hvor revansjelystne motstandere inviterer dem hjem til sin egen hjemmebane. Knallharde konkurranser står fortsatt i sentrum, men «Aamodt og Kjus på bortebane» er samtidig et nært møte med noen av Norges største idrettsprofiler. I første episode er det de olympiske mestrene Olaf Tufte (roing) og Eirik Verås Larsen (padling) som inviterer til kappestrid.

  • 21.30 Neste sommer (1)

   (Neste sommer) Norsk komiserie. Per Ivar og Eva har endelig signert papirene som gir dem familiehytta til odel og eie. Med overtakelsen følger også en uendelig lang liste med rutiner og instrukser fra svigerfar, noe Per Ivar naturligvis ikke vil la seg styre av. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

  • 22.00 The Big Bang Theory (12)

   (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Når gutta endelig går med på å gjøre noe jentene liker, fører det til en krangel mellom Leonard og Sheldon. Raj venter spent på data fra en romsonde, men blir forstyrret av Howard.

  • 22.30 Thomas Giertsen: Helt perfekt (1)

   (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. «Thomas Giertsen: Helt perfekt» er tilbake med ny sesong. Når vennene Mariann og Jøgge går fra hverandre, begynner Thomas og Ine å revurdere sin egen tilværelse. Kanskje gresset virkelig er grønnere på den andre siden? Thomas tilbyr seg å hjelpe Marian med å selge huset etter bruddet, men jobben blir større enn han hadde sett for seg. Jon er stadig singel og flytter inn i seniorleiligheten til en avdød tante.

  • 23.00 Castle (10)

   (Castle, år 1) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. Under etterforskningen av drapet på en plastisk kirurg oppdager Castle hemmeligheter om Beckett som han ikke kjente til. Men han skjønner at hvis kjæresten oppdager at han vet noe, kan det bety slutten på forholdet.

  • 23.55 CSI: Miami (14)

   (CSI: Miami, år 9) Amerikansk spenningsserie. CSI prøver å finne ut hvilken nerd som har tatt hevn når en av skolens bøller blir funnet steinet til døde.

  • 00.50 Special Victims Unit (20)

   (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Etterforskerne Benson og Amaro undersøker forsvinningen av en tenåringsjente i etterkant av at den unge broren hennes ringer 911. Mens Fin og Rollins ser nærmere på en mulig bortføring, oppdager de at jenta hadde vært på leting etter sin biologiske far, en anonym sæddonor. Undersøkelsen tar en oppsiktsvekkende vending når en person mistenkes for å henvende seg til unge, sårbare kvinner - alle med identisk personlig forbindelse. Men den mistenkte er ikke den han utgir seg for, og doktor Huang må fordype seg i hans fortid for å redde kvinnene. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

  • 01.45 CSI: NY (1)

   (CSI: NY) Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. Medvirkende:Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Eddie Cahill, Melina Kanakaredes.

  • 02.30 Body of Proof (12)

   (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. Megan tar med seg datteren Lacey til et mordåsted, noe som opprører hennes eksmann Todd. Men også Megan blir opprørt av at faren til Lacey tvinger henne til å bli med på en ferietur med hans nye kjæreste. Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.

  • 03.20 Special Victims Unit (18)

   (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Etter at ei ung jente blir funnet død i leiligheten til et barnløst par som er på ferie, finner Stabler og Benson fort ut at det har vært flere elever fra videregående skole som har gått fra hus til hus og hatt fester. Dessverre er det vanskelig å tiltale noen av tenåringene for drap, men etterforskerne får et gjennombrudd da de finner ut at moren til en av tenåringene har forsynt dem med alkohol i tillegg til å ligge med en av studentene.

  • 04.05 Criminal Minds: Suspect Behavior (3)

   (Criminal Minds: Suspect Behavior) Amerikansk krimserie. Spesialagent Sam Cooper er sjef for et eliteteam med agenter innenfor FBIs Behavioral Analysis Unit (BAU) som bruker ukonvensjonelle metoder i etterforskningen og aggressive taktikker for å fange nasjonens verste kriminelle. Teamet reiser til Arizona for å tolke beskjeden fra en som er mistenkt for to brutale mord.

  • 04.50 Rob (2)

   (Rob) Amerikansk komiserie. Einstøingen Rob gifter seg inn i en stor, meksikansk-amerikansk famililie.

  • 05.15 Rob (3)

   (Rob) Amerikansk komiserie. Einstøingen Rob gifter seg inn i en stor, meksikansk-amerikansk famililie.

  • 05.39 SLUTT


  Star

  09.00 Trace Evidence (202) 10.00 Videofashion News (115) 10.30 Videofashion News (116) 11.00 Videofashion News (117) 11.30 Videofashion News (118) 12.00 Tori & Dean (505) 13.00 Eat Street (306) 13.30 5 Ingredient Fix (308) 14.00 Model TV (604) 14.30 Model TV (605) 15.00 Trace Evidence (202) 16.00 Videofashion News (115) 16.30 Videofashion News (116) 17.00 Videofashion News (117) 17.30 Videofashion News (118)

  • 18.00 Tori & Dean (506)

   (Tori & Dean) Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. «Wedding Belle Bruise.» We follow Tori Spelling and husband Dean McDermott in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. (Season 5 episode 6).

  • 19.00 Eat Street (307)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «High Voltage Dining.» Eat St. discovers shockingly tasty treats at Ms P’s Electric Cock in Austin, Texas, where they dish up southern comfort food such as the World Famous Waffles and Dirty Black Eyed Peas. Next, it is down to Tampa Bay, Florida, to hop on the Taco Bus for their Cochinita Pibil, Rajas con Queso and a very tasty Butternut Squash Tostada. Then it is onwards to New York City to visit Uncle Gussy’s, who makes Greek food fit for the gods. Portland is the final stop in this episode, pulling up at Lardo’s where the menu induces squeals of delight as customers pig out on dishes such as Pork Meatballs and a Pork Belly, Egg and Cheese Sandwich! (Season 3 episode 7).

  • 19.30 5 Ingredient Fix (309)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Diet Busters.» Claire believes in eating in moderation, and today she's erring on the side of indulgent! She's stirring up her diet-busting favorites, including creamy carbonara, Churros with Chocolate, and spiked Mudslide Milkshakes. (Season 3 episode 9).

  • 20.00 Elements of Style (117)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Musees Du Style.»

  • 20.30 Elements of Style (118)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Finishing Touches.»

  • 21.00 Rich and Reckless (101)

   (Rich and Reckless) Documentary series. Hosted by the American investigative journalist Mark Ebner, Rich & Reckless tells stories of greediest of criminal minds. Real crime stories with plots so thick and with full of twist and turns that feel like something straight out of the movies. «Muscle bound.» The owners of a popular Miami gym attempt to extort one of the clients and when the client threatens to call the cops, he and his wife are kidnapped. This remarkable story of young entrepreneurs gone wrong has all the twists and thrills of fake deaths, real murders, guns and high speed chases.

  • 22.00 Videofashion News (119)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 22.30 Videofashion News (120)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 23.00 Videofashion News (121)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 23.30 Videofashion News (122)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 00.00 Tori & Dean (506)

   (Tori & Dean) Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. «Wedding Belle Bruise.» We follow Tori Spelling and husband Dean McDermott in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for each other. (Season 5 episode 6).

  • 01.00 Eat Street (307)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «High Voltage Dining.» Eat St. discovers shockingly tasty treats at Ms P’s Electric Cock in Austin, Texas, where they dish up southern comfort food such as the World Famous Waffles and Dirty Black Eyed Peas. Next, it is down to Tampa Bay, Florida, to hop on the Taco Bus for their Cochinita Pibil, Rajas con Queso and a very tasty Butternut Squash Tostada. Then it is onwards to New York City to visit Uncle Gussy’s, who makes Greek food fit for the gods. Portland is the final stop in this episode, pulling up at Lardo’s where the menu induces squeals of delight as customers pig out on dishes such as Pork Meatballs and a Pork Belly, Egg and Cheese Sandwich! (Season 3 episode 7).

  • 01.30 5 Ingredient Fix (309)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Diet Busters.» Claire believes in eating in moderation, and today she's erring on the side of indulgent! She's stirring up her diet-busting favorites, including creamy carbonara, Churros with Chocolate, and spiked Mudslide Milkshakes. (Season 3 episode 9).

  • 02.00 Elements of Style (117)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Musees Du Style.»

  • 02.30 Elements of Style (118)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Finishing Touches.»

  • 03.00 Rich and Reckless (101)

   (Rich and Reckless) Documentary series. Hosted by the American investigative journalist Mark Ebner, Rich & Reckless tells stories of greediest of criminal minds. Real crime stories with plots so thick and with full of twist and turns that feel like something straight out of the movies. «Muscle bound.» The owners of a popular Miami gym attempt to extort one of the clients and when the client threatens to call the cops, he and his wife are kidnapped. This remarkable story of young entrepreneurs gone wrong has all the twists and thrills of fake deaths, real murders, guns and high speed chases.

  • 04.00 Videofashion News (119)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 04.30 Videofashion News (120)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 05.00 Videofashion News (121)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 05.30 Videofashion News (122)

   (Videofashion News) Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe. From the catwalks to the sidewalks and everywhere in between, Videofashion News tracks designer collections, the designers themselves, the models, and the behind-the-scenes celebrities of the fashion universe at shows, parties, and other cool-kids-only events.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  09.20 Dr. Phil (2069) 10.15 Norges styggeste rom (1) 11.10 Gordon Ramsay rydder opp (7) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (82) 13.00 I'm Having Their Baby (4) 13.55 Top Model Australia (12) 15.00 Alle elsker Raymond (202) 15.30 Alle elsker Raymond (203) 16.00 Kongen av Queens (81) 16.30 Kongen av Queens (82) 17.00 Bones (24)

  • 18.00 Norges styggeste rom (1)

   (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Norges styggeste rom-teamet setter seg i bobilen og kjører til Ytre Enebakk for å glede noen der med oppussing. De besøker Ninni og Espen som har bodd der i fire år og har masse som må pusses opp, men mest av alt trenger de å pusse opp det falleferdige kjøkkenet sitt. Fellesprosjektet i borettslaget blir en splitter ny lekeplass med kjempetøff sjørøverskute.

  • 19.00 Brannstasjonen (18)

   (Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass! I dokumentarserien Brannstasjonen følger vi hverdagen på Stavanger brannstasjon - en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden av «Brannstasjonen» går brannalarmen i en av kongeboligene. Kjetil skal lage middag til tolv stykker, men alt går ikke helt etter planen. Brannalarmen går i en bolig hvor ingen er hjemme. Lasse har pønsket ut en plan for å skremme Kjetil, og det kommer melding om en bil som har tatt fyr like ved et bolighus.

  • 19.30 Norges styggeste rom (2)

   (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Norges styggeste rom-teamet setter seg i bobilen og kjører til Ytre Enebakk for å glede noen der med oppussing. En far med en tenåringsdatter trenger en hjelpende hånd, datteren har fått nok av møbler og gardiner som har hengt der siden hun ble født. Hun drømmer om en lys og moderne stue, men pappa prioriterer sine hobbyer fremfor huset. Snekker Torkel og interiørekspert Halvor kommer Amanda til unnsetning for å oppfylle hennes drøm. Fellesprosjektet i borettslaget blir en splitter ny lekeplass med kjempetøff sjørøverskute.

  • 20.30 Pascals konditori (1)

   (Pascals konditori) Norsk dokumentarserie. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk. I første episode av Pascals konditori blir vi med på en avskjedsfest for en av Pascals ansatte, en konditor som nå skal starte for seg selv. Pascal er vemodig, fordi han anser den ansatte omtrent som sin egen sønn. Samtidig får Pascal inn Fabien - en ny og ung konditor på prøve. Pascal blir stresset da det viser seg at en ansatt har tatt i mot bestilling på to jordbærterter uten å informere om dette.

  • 21.30 Chicago P.D. (8)

   (Chicago P.D.) Amerikansk krimserie. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to meget forskjellige grupper: de uniformerte betjentene, som patruljerer gatene og bekjemper kriminalitet, og etteretningstjenesten, som kjemper mot byens største forbrytelser innenfor organisert kriminalitet, narkotikahandel og drapssaker. Voight etterforsker en sak sammen med en tidligere kollega. Halstead etterspør hjelp til å samle informasjon om Lonnie Rodiger, mens Olinsky prøver å jekke ned Ruzeks ego.

  • 22.30 Hundepatruljen Oslo (8)

   (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Thomas og hunden hans Caro er i Tromsø for å gjennomføre et skredkurs. Thomas er en del av en nyoppstartet landsdekkende krisegruppe, der politi og redningstjenesten jobber sammen. Gruppen skal brukes ved naturkatastrofer og terror. Kristian og Lars kjører til en butikk på Nordstrand hvor det er gjort innbrudd. Videre kjører de til et hus hvor tyver har tatt seg inn i en privat bolig. Ved hjelp av politihunden Kakse er de raskt på sporet av gjerningsmennene og tyvgodset.

  • 23.30 Sex og singelliv (35)

   (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Carrie får valget mellom å stumpe røyken eller å miste sin nye flamme Aidan. Han kan ikke fordra jenter som røyker, og hun bestemmer seg for å gi forholdet en sjanse. Samantha møter en sexy afroamerikansk mann, men opplever å bli mislikt av søsteren fordi hudfargen hennes ikke passer til hans. Charlotte går ut med en mann som absolutt ikke kan kysse, og Miranda må lære seg til å støtte de urealistiske drømmene til Steve. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

  • 00.10 Alle elsker Raymond (201)

   (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Debra intviterer de skilte foreldrene sine til familiens årlige høsttakkefest. Det skal derimot vise seg at de to er langt vennligere innstilt til hverandre en hva resten av familien trodde.

  • 00.35 Kongen av Queens (82)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Mens Arthur forbereder seg på hjerteoperasjonen oppdager Carrie noe han gjorde for flere år siden og som forandret livet hennes dramatisk. Samtidig kommer Doug i prat med rar fremmed på sykehuset, noe han snart angrer. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 01.05 Bones (24)

   (Bones) Amerikansk krimserie. Serien er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersons Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Den onskapsfulle Christopher Pelant kommer tilbake og leker med teamet under deres etterforskning. De oppdager snart at en rekke mord kan kobles til FBI-agenter som står Booth nær.

  • 01.50 Will and Grace (84)

   (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Grace prøver å lure Tina, elskerinnen til Wills far, bort fra Wills far ved å få henne interessert i en annen mann. Den eneste mannen som er tilgjengelig, er dessverre Wills homofile venn Larry. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

  • 02.15 Will and Grace (85)

   (Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. På besøk i fengsel hos Karens ektemann oppdager Grace en kjekkas fra videregående. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.

  • 02.35 NCIS (130)

   (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. En agent blir myrdet, og NCIS-teamet drar ut i ørkenen for å finne en kvinne som kanskje vet noe om mordet.

  • 03.20 I'm Having Their Baby (4)

   (I'm Having Their Baby) Amerikansk realityserie. Brandalynn overveier å følge i sin mors fotsport og adoptere bort babyen sin. Mercedes er derimot bekymret for å miste kjæresten sin og familien hans hvis hun gir bort barnet deres.

  • 04.05 Top Model Australia (12)

   (Australia's Next Top Model) Australsk realityserie. De tre finalistene gjør seg klare til en fantastisk reise når Sarah overrasker dem med et nytt oppdrag. Jentene kjemper mot elementene på et bemerkelsesverdig sted, i en siste mulighet til å imponere før finalen.

  • 05.00 Gordon Ramsay rydder opp (7)

   (Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Denne uken går turen til Mama Ritas i California, eieren Laura vet ikke hva forskjellen er på å drive restaurant og cateringselskap. Gordon må finne nye løsninger hvis han skal klare å redde denne restauranten.

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  09.30 Livsfarlig fangst (2) 10.30 Gullfeber (5) 11.30 Femte gir (3) 12.00 Femte gir (4) 12.30 Bilfikserne (4) 13.30 Auction Hunters (21) 14.00 Auction Hunters (22) 14.30 Mythbusters (174) 15.30 Mektige skip (6) 16.30 Hvordan gjør de det? (12) 17.00 Baggage Battles (3) 17.30 Moonshiners (8)

  • 18.30 Auction Hunters (23)

   (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Fjernstyrte skatter.» (Battle Bought.) Allen og Ton finner miniatyrvåpen og en samling med unike fjernstyrte kjøretøy under en auksjon i California. Men er sakene verdifulle?

  • 19.00 Auction Hunters (24)

   (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Hot Wheels.» (Hot Wheels.) Allen og Ton finner en firhjuling fra 70-tallet og et antikt biljardbord under en varm ørkenauksjon i Palm Springs. Kan de selge gjenstandene og tjene penger på dem?

  • 19.30 Fast and Loud (14)

   (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «Trolls beste Rolls Royce.» (Troll's Choice Rolls Royce.) GMG-gjengen gir nytt liv til flere rustne klenodier i verkstedet deres. Klarer de å få bilene ut på veien igjen i tide til den neste auksjonen, og vil det være verdt innsatsen?

  • 20.30 Bilfikserne (5)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Porsche 914.» (Porsche 914.) Mike finner en 914 fra 1970-tallet i en låve, og han ser mulighet for profitt under all skitten og kjøper den for gi-bort-pris. Edd overhaler den før den blir solgt.

  • 21.30 Gullfeber (13)

   (Gold Rush) «Gullveien.» (Gold Road.) Gjengen satser alt når de drar nordover igjen, med nye skjerper, nye maskiner og nye måter å få gullet opp fra bakken på. Vil stor risiko gi stor avkastning?

  • 22.30 Railroad Alaska (4)

   (Railroad Alaska) «Snøskredområde.» (Avalanche Zone.) Josh og Annie må skynde seg å flytte hytta fra en elv som stiger faretruende raskt. Et snøskred truer, og et to kilometer langt tog kan spore av i raset.

  • 23.30 Yukon Men (6)

   (Yukon Men) Dokumentarserie. «Mor mot natur.» (Mother vs Nature.) Landsbyboerne slår seg sammen når bjørner angriper Tanana. Courtney risikerer livet for å hjelpe familien, mens Joey og andre beskytter byen mot en gruppe med bjørner.

  • 00.30 Mythbusters (87)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Mythbusters ser rødt.» (Red Flag to A Bull.) Gjengen finner ut om okser virkelig blir iltre av rødfargen. De prøver også å avklare noen våpenrelaterte myter, som om en pistol vil avfyre en kule hvis den legges i en varm ovn.

  • 01.30 Fast and Loud (13)

   (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «Gas Monkey Bandit-bilen - del 2.» (Gas Monkey Bandit Car - Part 2.) Guttene får tak i Burt Reynolds og vinner veddemålet, men suksessen blir overskygget av de ikke får 77 Trans Am-en avgårde i tide.

  • 02.30 Fast and Loud (9)

   (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «David Hasselhofs Pontiac Trans Am - del 2.» (Don’t Hassle the Hoff - Pontiac Trans Am Part 2.) Det blir en kamp mot klokken når gjengen skal få ferdig KITT-bilen. Klarer de tidsfristen, og vil Hoff faktisk dukke opp?

  • 03.30 Overhaling (4)

   (Overhaulin') Motorserie. «Johns 1969 AMC AMX.» (John’s 1969 AMC AMX.) Johns AMX har stått og rustet på familiens gård i mange år. Datteren ønsker å gjøre det gamle vraket om til et rullende kunstverk.

  • 04.20 Mann mot natur (10)

   (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Namibia.» (Namibia.) Overlevelseseksperten Bear Grylls er i Namibørkenen i Afrika der han presenterer livsviktige teknikker for å kunne overleve på et av jordens varmeste og tørreste steder.

  • 05.10 Femte gir (3)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (3.) Vicki presenterer den sexy, nye kabrioleten til Renault, Jonny kjører de høyestliggende veiene i Europa i Audis høyteknologiske RS5, og Tiff kjører en Pagani Zonda R til £ 1 mill.

  • 05.35 Femte gir (4)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (4.) I denne splitter nye serien tester Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson, Jonny Smith og Jason Plato flere av verdens superbiler, hendige halvkombier og suverene stasjonsvogner.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  09.30 Bundy (182) 10.00 Anger Management (23) 10.30 Seinfeld (33) 11.00 Seinfeld (36) 11.30 Whose line is it anyways? (8) 12.00 Simpsons (5) 12.30 Simpsons (6) 13.00 Kongen av Queens (16) 13.30 Kongen av Queens (17) 14.00 How I Met Your Mother (1) 14.30 How I Met Your Mother (2) 15.00 Family Guy (11) 15.30 Family Guy (12) 16.00 Simpsons (7) 16.30 Simpsons (8) 17.00 Kongen av Queens (18) 17.30 Kongen av Queens (19)

  • 18.00 How I Met Your Mother (3)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily oppdager at Ted har en liste over ting han vil gjøre i New York før han flytter til Chicago og blir frustrert over at hun er den eneste som vet om det.

  • 18.30 How I Met Your Mother (4)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney har funnet ut at Ted fortsatt har følelser for Robin og prøver å takle sinnet. Marshall skyper dem for å være dommer i saken. Lily innser at hun er Robins eneste venninne.

  • 19.00 Family Guy (13)

   (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Etter at Stewie blir banket opp av en liten jente, gir Peter ham anabole steroider for å bli sterkere.

  • 19.30 Family Guy (14)

   (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Brian drikker seg full etter å ha oppdaget at Jillian skal gifte seg. Neste morgen våkner han opp sammen med Lauren Conrad, som kan vise seg å være hans store kjærlighet.

  • 20.00 Simpsons (7)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Marge åpner et treningsstudio bare for kvinner, og Homer er redd for å miste henne når hun blir en fremgangsrik forretningskvinne. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.

  • 20.30 Simpsons (8)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Bob vender tilbake, og denne gangen har han hele familien med seg. Han setter i verk en djevelsk plan for å drepe Bart. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.

  • 21.00 Year One

   Terningkast 2(Year One) Amerikansk actionkomedie fra 2009. Zed, en forhistorisk jeger, spiser fra et tre med forbuden frukt og bannlyses fra stammen sin. Han får selskap av Oh, en sjenert samler. På reisen møter de Kain og Abel på en skjebnesvanger dag, stopper Abraham fra å drepe Isak, blir slaver og når byen Sodoma der stammen deres nå er tatt til slaver. Zed og Oh er fast bestemte på å redde kvinnene de elsker, Maya og Eema. I veien står Sodomas høyesteprest og den allestedsnærværende Kain. Zed prøver å opprette en allianse med prinsesse Innana, et potensielt svært farlig trekk. Medvirkende:Jack Black, Michael Cera, Oliver Platt, David Cross, Christopher Mintz-Plasse. Regi:Harold Ramis.
   Les mer i filmbasen

  • 22.50 Cops (7)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 23.20 Cops (8)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 23.50 Seinfeld (33)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine og Jerry arrangerer et stevnemøte mellom George og Elaines venninne Cynthia. Begge forventer et dårlig utfall og er enige om å fortelle hverandre alle detaljene de får høre om kvelden. Men så blir det ikke slik ...

  • 00.20 Seinfeld (36)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Bilen til George bryter sammen på veien til flyplassen hvor han skal plukke opp Jerry. De får tilfeldigvis haik med en limousin, og benytter anledningen til å ringe Elaine og Kramer, som blir med på et event i Madison Square Garden. Hva slags event har de ikke riktig fått med seg... Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

  • 00.55 Bundy (181)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Kelly og Bud feirer Bucks bursdag. Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

  • 01.25 Bundy (182)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al blir plukket ut til å delta i en miljøvernkampanje for Chicago. Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

  • 01.55 Anger Management (23)

   (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie og pasienten Lacey flytter sammen etter at hun får husarrest. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

  • 02.25 American Dad (7)

   (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Steve blir valgt til å synge nasjonalsangen på Langley Falls veterandag, men Stan mener han ikke er klar for oppdraget.

  • 03.00 Covert Affairs (8)

   (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal. Annie ber Teo om å forråde en av sine egne for å nøytralisere Henry. Calders sanne natur kommer frem etter Joan tar et sjokkerende valg og Auggie havner i problemer. Medvirkende:Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy.

  • 03.45 Covert Affairs (9)

   (Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal. En sjokkerende avsløring sender Annie til København, hvor hun må forhindre Teo i å begå en forferdelig handling. Auggie oppdager hvor Calders lojalitet ligger. Medvirkende:Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy.

  • 04.25 Cops (7)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 04.50 Cops (8)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 05.10 Ripley's Believe It or Not! (44)

   (Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk underholdning. Dette er et program for nysgjerrigperer, nesten som en Guinness Rekordbok i TV-format. Programmet har ingen faste skuespillere, men kun en programleder som presenterer tema ved å vise korte filmer fra hele verden - i tillegg til enkelte merkelige fakta eller lover. Hvert innslag er om noe meget uvanlig, overraskende eller spektakulært, for eksempel oppfinnelser, stunts, rekorder, ulykker og merkelige skapninger.

  • 05.30 Cheers (11)

   (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. «Cheers» er stedet der alle vet hvem du er. Diane analyserer sitt forhold til Sam etter at han forteller henne at han elsker henne.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie