Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Lunch-klassikere  av Børge Lund, torsdag 31. jul. 2014
Børge har ferie, og vi publiserer klassikere gjennom sommeren. Nye Lunch er tilbake 4. august.

Lunch for torsdag 31. jul. 2014

Mest anbefalte Lunch-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Kongen Din

Kongen Din

Kongen din er tilbake med sin andre utgivelse. Han gir oss et unikt innblikk i så vel maktens korridorer som i de innerste rojale kretser, der ingenting unnslipper hans årvåkne blikk og skarpe penn. Odd Magnus Williamson har skrevet nye tweets, eminent illustrert av Sindre Goksøyr til glede for nye og gamle lesere. Les stripene


Eg, Egil Olsen

Eg, Egil Olsen

Artisten Egil Olsen har i en årrekke skrevet sanger og fremført dem for publikum i all verdens kriker og kroker. Disse erfaringene deler han nå med oss i tegneserieform. Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

 • 18.00 Oddasat - nyheter på samisk
 • 18.05 Folk: Til havets ende
 • 18.45 Distriktsnyheter
 • 19.00 Dagsrevyen
 • 19.30 Japan - eit land av pensjonistar
 • 20.20 Københavns nye akvarium
 • 20.55 Distriktsnyheter
 • 21.00 Dagsrevyen 21
 • 21.30 Sommeråpent (18)

  Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Sommeråpent-bilen med reporter Olav Viksmo Slettan er i Selbu i Sør-Trøndelag. Programleder er Anne Rimmen.

 • 22.15 Krigens englar (4)

  (The Crimson Field) Britisk dramaserie. Kitty blir svært urolig når hun får besøk av en person hun kjenner fra før, og det oppstår et etisk dilemma med en spesiell gruppe pasienter. Medvirkende:Alice St. Clair, Oona Chaplin, Hermione Norris, Suranne Jones, Marianne Oldham.

 • 23.05 Kveldsnytt

 • 23.20 Skishow på sommerføre

  «Lysebotn opp.» (Lysebotn opp.) Langrenns- og skiskyttereliten møtes i et av Norges mest spektakulære motbakkeløp på rulleski. De skal opp 640 høydemeter i løpet av 7,5 kilometer. Starten går ved fjorden, løypa går i 27 svinger opp den bratte fjellsiden. Og mål er oppe på fjellet. Kommentatorer: Jann Post og Andreas Stabrun Smith. Programleder Ida Nysæter Rasch har med seg NRKs skiskytterekspert Ola Lunde.

 • 23.50 Max Manus

  Terningkast 5(Max Manus) Norsk-dansk krigsdrama fra 2008. Filmen bygger på en av de mest kjente sabotasjeaksjonene i Oslo under annen verdenskrig. Historien handler både om selve aksjonen og om hvordan Max forsøker å bekjempe sine indre demoner. Medvirkende:Aksel Hennie, Agnes Kittelsen, Nicolai Cleve Broch. Regi:Joachim Rønning, Espen Sandberg. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 01.45 Store leker spesial

  (James May Toy Stories Special: Great Toy Train Race) Britisk underholdningsserie. James May gjør et nytt forsøk på å bygge den lengste modelltogbanen noensinne. Sist gang han prøvde, gikk det ikke helt som han hadde håpet, men denne gangen har han fått tyske eksperter med på laget. (Store leker spesial.)

 • 02.45 Københavns nye akvarium

  Dansk dokumentar. I 2013 fikk Danmark et helt nytt akvarium på Amager, sør for København. Over 20.000 fisk, sjødyr og medarbeidere flyttet inn i det nye bygget som det tok mange år å bygge. Historien begynte med at det gamle akvariet holdt på å smuldre opp. (Københavns nye akvarium.)

 • 03.15 Ei verd av krydder (6)

  (Spice Trip) Britisk dokumentarserie. Mens vi drysser litt kanel på eplekaken og på grøten, har familiene i Kerala kaneltre i hagen og bruker krydderet i fisk, frukt og karriretter. Kanel er også viktig i ayurvedisk medisin. Stevie og Emma finner fram til en mesterkokk som lager tradisjonsmat fra Sør-India. Han lager surra kyllling med kanel og sitron, rikotta, kanel-kake og en fristende fiskerett med karri.

 • 04.00 Fader Brown (8)

  (Father Brown) Britisk krimdramaserie. (The Prize of Colonel Gerard.) En krigsfange som satt fengslet i Nord-Korea, er kommet hjem. Onkelen hans er svært misfornøyd med at nevøen sympatiserer med nordkoreanerne. Plutselig blir onkelen myrdet, og en hel rekke personer kommer i politiets søkelys - mange av dem fra den samme familien. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.

 • 04.45 Sommeråpent (18)

  Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Sommeråpent-bilen med reporter Olav Viksmo Slettan er i Selbu i Sør-Trøndelag. Programleder er Anne Rimmen.

 • 05.30 SLUTT


NRK 2

 • 18.00 Dagsnytt atten
 • 19.00 Antikkduellen (24)
 • 19.30 Verdas farlegaste vegar (2)
 • 20.30 Legen mot systemet (6)
 • 21.30 Naturens farlige krefter (3)

  (Storm City) Britisk dokumentarserie. (Flood.) Flom er en av naturens mest skremmende naturkatastrofer. Hvordan virker kreftene i vannmassene? Og hvordan har folk opplevd flom? Kommentator: Olav Njaastad.

 • 22.15 Lillebror ser deg

  Norsk dokumentar. Hva skjer når helt vanlige folk begynner å stille spørsmålstegn ved et prosjekt det offentlige har startet i deres nærmiljø? Er svarene de får, nødvendigvis sannheten? Dokumentarfilmskaper Anne Berit Vestby har fulgt flyttingen av nærmere en halv million kubikkmeter giftig slam fra Oslo Havn til et sted lenger ut i Oslofjorden.

 • 23.15 Indias overvektige barn

  (India's Supersize Kids) Britisk dokumentar. Tretten år gamle Kaleb er en av mange i den indiske middelklassen som er rammet av alvorlig overvekt. Kontrollen med matindustrien er ikke særlig omfattende, og slankeklinikker skor seg på fortvilte foreldre. Kommer problemene med usunn mat til å eksplodere og bli et nasjonalt problem?

 • 00.05 Den sanne historien (5)

  (True Stories) Britisk dokumentarserie. Hva er sant i berømte filmer? Serien skiller fakta fra fiksjon i noen av verdens mest kjente filmer for deretter å røpe hvem de virkelige heltene og skurkene var. «Titanic.» (Titanic.) Regissør James Cameron var svært nøye med detaljene til storfilmen om det synkende skipet, Titanic. Selv om kjærlighetshistorien har fått stor plass i filmen, er det mange detaljer som stemmer med den virkelige hendelsen i 1912.

 • 00.50 Romerrikets vekst og fall (5)

  Britisk dokudrama. I en serie på seks episoder skal vi oppleve Romerrikets skjebnesvangre historie. Gjennom spektakulære rekonstruksjoner og moderne animasjoner blir historiene levendegjort - seks historier fulle av grådighet, maktbegjær, blodige ambisjoner og moralsk forfall. I år 312 e.Kr. var Romerriket i krise. Det mektige imperiet var delt mellom fire herskere, som alle kjempet innbyrdes. Redningen ble keiser Konstantin den store, som samlet riket ved hjelp av militær makt og en ny religion - kristendommen.

 • 01.40 The Newsroom (6)

  (The Newsroom) Amerikansk dramaserie. (Bullies.) Will sover så dårlig at han oppsøker terapeuten sin som han ikke har sett på flere år. Sloan er vikar for Elliot og gjør et meget dristig intervju. Det går plutselig opp for Will at han ikke kan herse med intervjuobjektene etter eget forgodtbefinnende. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston.

 • 02.35 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Bondi Beach (3)
 • 19.50 Top Gear (2)
 • 20.45 House (12)
 • 21.25 Tabu med Abu

  Humorprogram. Høydepunkter fra Abubakar Hussains talkshow på nett-tv, den første norsk-pakistaneren med eget talkshow - men den siste som burde hatt det. Programleder:Abubakar Hussain.

 • 21.55 Pinlige sykdommer - rett hjem (7)

  Britisk livsstilsserie. Pasientene sitter hjemme foran et web-kamera og får råd fra legene som befinner seg i et stort tv-studio i Birmingham. Dr. Christian alkotester pendlere en tidlig morgen. Så viser han hva for høyt alkoholinntak gjør med leveren. Legene får besøk i studio av en gynekolog.

 • 22.35 Nurse Jackie (5)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. (Rag and Bone.) Frank leter etter Jackies piller, hun får en noe uvanlig venninne, og Zoey møter en pasient som Prentiss har hatt tidligere. Medvirkende:Edie Falco.

 • 23.00 Nurse Jackie (6)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. (Nancy Wood.) Hvem er egentlig Nancy Wood? Det vet Jackie, som også har økonomiske bekymringer. Prentiss planlegger et spesielt møte med Zoey. Medvirkende:Edie Falco.

 • 23.30 Top Gear (2)

  Britisk bilserie. Jeremy og James reiser til Beijing for å sjekke Kinas sterkt voksende bilindustri, og får et voldsomt møte med The Stigs kinesiske fetter. Imens er Richard på bilrace i Texas. På testbanen får vi se en Mercedes SLS Roadster. Programleder:Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May.

 • 00.20 House (12)

  (House) Amerikansk dramaserie. En kelner blir midlertidig lam og kommer til klinikken. Når den eldre søsteren kommer på sykebesøk, blir pasienten mye sykere. Hva er det hun husker? Samtidig tilbyr Foreman å hjelpe Taub med å forberede en undersøkelse. House står på for å få Wilson tilbake på sjekkeren.

 • 01.05 30 Rock (10)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «Florida.» (Florida.) Jack oppfordrer Liz til å være spontan og ber henne med til Florida for å gå gjennom morens ting. Der avdekker de en sjokkerende hemmelighet om moren til Jack. I mellomtiden tar Tracy og Jenna kontroll over TGS, med katastrofale konsekvenser for Kenneth. (11. år)

 • 01.25 30 Rock (11)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «A Goon's Deed in a Weary World.» (A Goon's Deed in a Weary World.) Pete gjør radikale endringer i studio. Bandet er borte og de fleste scenene skal nå filmes med bruk av greenscreen. Samtidig venter Chriss på adoptivbarna på flyplassen og ringer til Liz midt i studiokaoset. Liz står plutselig ovenfor et vanskelig valg - TV-showet eller møte barna for første gang? (11. år)

 • 01.45 Pinlige sykdommer - rett hjem (6)

  Britisk livsstilsserie. Pasientene sitter hjemme foran et web-kamera og får råd fra legene som befinner seg i et stort tv-studio i Birmingham. Kommer Suzanne til å få høre stemmen til barna sine for første gang ved å få et 'sneglehus'- implantat? To studenter er med på et hodeluseksperiment, og en spesialist gir råd om vekt og livsstil.

 • 02.25 Tiden er moden

  (À Deriva) Brasiliansk drama fra 2009. 14 år gamle Filipa gjennomgår en seksuell oppvåkning når hun hører om sin fars utroskap. Medvirkende:Laura Neiva, Vincent Cassel, Camilla Belle. Regi:Heitor Dhalia. (15. år)

 • 04.00 Nurse Jackie (5)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. (Rag and Bone.) Frank leter etter Jackies piller, hun får en noe uvanlig venninne, og Zoey møter en pasient som Prentiss har hatt tidligere. Medvirkende:Edie Falco.

 • 04.25 Nurse Jackie (6)

  (Nurse Jackie) Amerikansk komiserie. (Nancy Wood.) Hvem er egentlig Nancy Wood? Det vet Jackie, som også har økonomiske bekymringer. Prentiss planlegger et spesielt møte med Zoey. Medvirkende:Edie Falco.

 • 04.55 Bondi Beach (3)

  (Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

 • 05.15 30 Rock (10)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «Florida.» (Florida.) Jack oppfordrer Liz til å være spontan og ber henne med til Florida for å gå gjennom morens ting. Der avdekker de en sjokkerende hemmelighet om moren til Jack. I mellomtiden tar Tracy og Jenna kontroll over TGS, med katastrofale konsekvenser for Kenneth. (11. år)

 • 05.35 SLUTT
 • TV 2

  • 18.30 Nyhetene
  • 18.45 Været
  • 18.50 Sportsnyhetene
  • 19.00 Holms (10)
  • 19.30 Norway Cup 2014
  • 20.00 Allsang på grensen (5)
  • 21.00 Nyhetene
  • 21.20 Været
  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.40 Secrets and Lies (5)

   (Secrets and Lies) Australsk dramaserie. Familiemannen Ben Gundelach finner en død gutt i skogen, men blir selv sakens hovedmistenkte. Både ekteskapet, familien og Bens gode navn og rykte står på spill, og hans eneste mulighet for renvaskelse er å finne drapsmannen på egen hånd. Når Christy bruker Tash og Eva for å holde forholdet deres som gissel, søker Ben trøst hos Jess. Forholdet surner imidlertid fort når Ben oppdager bevis som kan knytte henne til Thoms død.

  • 22.40 Blue Bloods (5)

   (Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. En liten jente ser ut til å ha blitt kidnappet, men foreldrene hennes sier noe helt annet. Frank drar for å møte en av NYPDs rådgivere, som har blitt arrestert for fyllekjøring.

  • 23.35 Almost Human (5)

   (Almost Human) Amerikansk spenningsserie. Året er 2048, og politiet har satt inn roboter for å bekjempe kriminaliteten som herjer i gatene. Etterforsker John Kennex får roboten Dorian som sin nye partner, men John verken liker eller stoler på maskinene. Det viser seg imidlertid at Dorian er alt annet enn en vanlig robot. Kennex og Dorian blir satt til å beskytte det eneste gjenlevende vitnet til et høyprofilert drap, samtidig som Maldonado takler sakens tiltalte.

  • 00.35 Hawaii Five-O (16)

   (Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Guvernøren krangler med Five-0-teamet fordi han mener de gikk for langt i forsøket på å fengsle morderen.

  • 01.30 Criminal Minds (5)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. To familier som er drept i Iowa, består begge av mor, far og to barn. Og drapsmetodene er identiske - barna er hengt, mødrene slått ihjel og fedrene stukket ihjel. Obduksjonene viser at kvinnene har hatt den mest pinefulle døden. Dermed er etterforskerne sikre på at drapsmannens hat retter seg først og fremst mot kvinner eller mødre. Etter hvert som de sikrer seg bevis i sakene, finner etterforskerne sterke indikasjoner på at gjerningsmannen har kjent familiene og at han er en ungdom. De sikrer seg også bevis som gjør dem rimelig sikre på drapsmannens neste offerfamilie.

  • 02.25 Numbers (1)

   Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes har rekruttert sin bror til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Don får en ny kvinnelig agent med i teamet sitt. Laget jakter på morderne av to fjellklatrere.

  • 03.20 Arrow (12)

   (Arrow) Amerikansk dramaserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Medvirkende:Katie Cassidy, Stephen Amell, Colin Donnell.

  • 04.00 Teen Wolf (8)

   (Teen Wolf) Amerikansk spenningsserie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv. Det er raveparty i Beacon Hills, alle skal avgårde. Scott og Stiles også. De har oppdaget at angriperens ofre har noe felles, og vil ta ham der. De var alle 24 år, og de har alle gått i kjemiklassen til Mr. Harris ved Beacon Hill High School. Nå skal de ta ham. Men hvem er hans neste offer? Og hvem styrer ham? Scott vet det ikke, men han er også i fare. Medvirkende:Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien.

  • 04.45 Alarm 112 - På liv og død (39)

   (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 05.30 Alarm 112 - Luftambulansen (4)

   (Alarm 112 - Lægehelikopteren) Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  • 18.25 Inked (8)
  • 18.55 En moderne familie (5)
  • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (6)
  • 20.25 Little Britain (6)
  • 21.00 Fraktekrigen (8)
  • 21.30 Broom (9)

   Forbrukermagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med nye biler og store doser entusiasme og underholdning. Nye BMW 435i og brukt Nissan Qashqai står på ukens meny, mens Benny ser nærmere på en klassisk Golf GTI.

  • 22.00 Gustav's Super Races (9)

   Svensk motormagasin. Verdens raskeste biler settes opp mot hverandre i adrenalinfylte dragrace. Gustav Träff driver en suksessrik YouTube-kanal med nærmere 200 millioner visninger, og har et godt navn i racing-verdenen. I denne serien får du de beste racene han har organisert - med sjeldne superbiler fra Bugatti, Koenigsegg, Ferrari og andre kjente merker. Her får du et unikt innblikk i råskapen som bor i planetens raskeste biler. Programleder:Gustav Träff.

  • 22.30 Tonight med Timothy Dahle

   Norsk underholdningsprogram. Timothy Dahle (Henrik Elvestad) er kjent som manageren til guttebandet Boyzvoice, og deltok også i realityserien «Nissene på låven». Nå har han fått sitt eget direktesendte talkshow på TV 2, godt hjulpet av stand up-komiker Steinar Hofthun (Espen Eckbo).

  • 23.00 The Dudesons (3)

   Finsk underholdningsprogram. Finske våghalser med ekstreme påfunn. De fire finske guttene Jarppi, Jukka, Jarno og HP kaster seg ut i all verdens halsbrekkende stunts og andre merkelige utfordringer med livet på spill.

  • 23.30 Criminal Minds (15)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En rekke innbrudd og brutale drap, knyttet til gjengopprør, ryster en forstad i California. Handlingene blir utført med en knapp ukes mellomrom og skaper stor frykt i nabolagene. BAU-teamet blir satt på saken og avdekker en helt annen sannhet. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

  • 00.25 Las Vegas Jailhouse (5)

   (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

  • 00.50 Louie (1)

   (Louie) Amerikansk komiserie.

  • 01.20 Tripping The Rift (13)

   Amerikansk animasjonsserie. «Tripping the Rift» er en komisk saga om de fem mistilpassede som bor, arbeider og leker på romskipet Jupiter 42 - samtidig som universets to dominerende makter er i stadig konflikt.

  • 01.50 Alarm 112 - På liv og død (18)

   (112 - På liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 02.40 Alarm 112 - På liv og død (19)

   (112 - På liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 03.30 Las Vegas Jailhouse (5)

   (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

  • 03.55 Tripping The Rift (10)

   Amerikansk animasjonsserie. «Tripping the Rift» er en komisk saga om de fem mistilpassede som bor, arbeider og leker på romskipet Jupiter 42 - samtidig som universets to dominerende makter er i stadig konflikt.

  • 04.20 Tripping The Rift (11)

   Amerikansk animasjonsserie. «Tripping the Rift» er en komisk saga om de fem mistilpassede som bor, arbeider og leker på romskipet Jupiter 42 - samtidig som universets to dominerende makter er i stadig konflikt.

  • 04.45 South Park (1)

   (South Park) Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

  • 05.10 Disorderly Conduct (122)

   (Disorderly Conduct) Amerikansk realityserie. I denne serien vises hårreisende kjøring, kollisjoner, narkoarrestasjoner og andre dramatiske situasjoner fanget opp av politiets egne bil- og helikopterkameraer og overvåkningskameraer.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  • 18.20 Fødeavdelingen (10)
  • 19.25 Friends (12)
  • 19.55 Friends (13)
  • 20.30 Kakekrigen (16)
  • 21.30 Gutten som aldri blir voksen

   (The Boy Who'll Never Grow Up) Britisk dokumentar. Nick Smith er mindre enn 90 cm på sokkelesten og veier under 12 kilo. Han er på størrelse med en sunn treåring, men er snart 21 år gammel. Nick er én av bare et par hundre kortvokste i hele verden som har en genetiske lidelse som mange dør av før de når Nicks alder, og han må derfor gjennomgå flere operasjoner for å forlenge livet. Vi følger Nick, hans venner og legene mens de forsøker å redde livet til gutten som aldri blir voksen.

  • 22.30 Mistresses (6)

   (Mistresses) Amerikansk dramaserie. Savi blir overrasket over hvor tom hun føler seg etter at skilsmissen fra Harry er sluttført. Karen får følelser for Ben, en mann hun har truffet flere ganger i en hotellbar. April er sint fordi en velstående mor på Lucys skole har gitt Lucy en Fendi-veske verdt tusenvis av kroner. Men da hun konfronterer kvinnen, blir hun isteden sjarmert av henne. Harry kommer hjem fra en familiegjenforening i Australia med søsteren på slep, og avslører en sjokkerende nyhet for Joss. br/ br/. Savi blir overrasket over hvor tom hun føler seg etter at skilsmissen fra Harry er sluttført. Karen får følelser for Ben, en mann hun har truffet flere ganger i en hotellbar. April er sint fordi en velstående mamma på skolen har gitt Lucy en Fendi-bag verdt tusenvis av kroner, og Harry kommer hjem fra en familiegjenforening i Australia med en sjokkerende nyhet.

  • 23.30 Special Victims Unit (2)

   (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Når liket til en kvinne blir funnet gjemt i en koffert, mistenker etterforskerne Stabler og Benson at morderen kan være en hallik.

  • 00.30 Body of Proof (7)

   (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Et mordoffers rabiesinfiserte nabo biter Tommy, og når rabies bryter ut med dødelig utfall, kaller Megan inn helsemyndighetene for å hjelpe til med etterforskningen.

  • 01.25 Ghost Whisperer (12)

   (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Melinda forsøker fremdeles å hjelpe Sam med å gjenvinne hukommelsen som Jim idet han bestemmer seg for å spore opp gammelkjæresten Nikki på jakt etter ledetråder. Dette innebærer at Melinda blir med på en begivenhetsrik biltur. Samtidig kommer Delia i alvorlig krangel med Ned da hun beskylder ham for «risikofylt atferd", og for å komplisere det hele, flytter spøkelset Angie inn i Delias bolig.

  • 02.25 The Closer (2)

   (The Closer, år 7) Amerikansk krimserie. LAPD gjennomgår en stor omregulering. Brendas team etterforsker drapet på en ung jente som passet et hus. Kaptein Raydor tvinges til å utvide granskningen sin i lys av det sivile søksmålet mot Brenda og LAPD. Medvirkende:Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Jon Tenney, Corey Reynolds.

  • 03.15 Cold Case (11)

   (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Et kultmedlems selvmord i 1978 blir gjenopptatt av Rush da et lignende tilfelle dukker opp. Avdødes søster, Beth, tror fortsatt ikke at broren tok livet sitt. Familien hadde nettopp leid inn profesjonell hjelp for å få Matthew vekk fra sekten som hadde hjernevasket ham. Nå, 26 år senere, får hun kanskje et svar på hva som virkelig skjedde med broren...

  • 04.00 Pretty Little Liars (11)

   (Pretty Little Liars) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Ezra forsøker å få hjelp av Aria med å takle problemene sine samtidig som hun bestemmer seg for å bruke mer tid på Jake. Hanna blir forfulgt av en medelev. Medvirkende:Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Shay Mitchell.

  • 04.45 The Only Way is Essex (7)

   (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

  • 05.00 SLUTT

  TV Norge

  • 18.05 The Big Bang Theory (9)
  • 18.35 The Big Bang Theory (10)
  • 19.00 Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (4)
  • 20.30 Et lite stykke Thailand (3)
  • 21.30 Typisk deg (2)

   (Typisk deg) Norsk underholdningsprogram. Langt unna loslitte psykologdivaner finner Petter Schjerven ut hvorfor vi mennesker er som vi er og, ikke minst, hvorfor vi gjør som vi gjør. Gjennom morsomme eksempler og tester av mannen i gata, viser programmet at vi ikke alltid er som vi tror vi er, og at selvbildet vårt kanskje mangler rot i virkeligheten. Hva gjør oss lykkelig? Og blir man mest lykkelig av å vinne i lotto eller av å bli lam? Gjennom egne eksperimenter og møter med eksperter på lykke forsøker Petter Schjerven i denne episoden å svare på et av tilværelsens virkelig store spørsmål: Hva er lykke?

  • 22.30 Costa del Kongsvik (6)

   (Costa del Kongsvik) Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. Wenche gleder seg til besøk på en vingård med kurset i livsglede. Barneklubben på hotellet skal ha talentshow, og Kine skal være konferansier. Birgitte har satt av hyggetid med familien i agendaen sin. Alexander blir beskyldt for å cock-blocke en av de andre gutta. Medvirkende:Lene Kongsvik Johansen.

  • 23.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (4)

   (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Thomas mister førerkortet etter en uheldig episode på Grønland i Oslo. Eivind tilbyr å skaffe ham en privatsjåfør, og Thomas er fornøyd med løsningen - helt til han oppdager at sjåføren er svart.

  • 23.30 Castle (7)

   (Castle) Amerikansk krimserie. Castle og Beckett hjelper Alexis med å bevise at den dødsdømte fangen Frank Henson er uskyldig. Bare 72 timer før han blir henrettet etterforsker Castle og Alexis drapet i rekordfart, men finner bare bevis som styrker saken mot ham.

  • 00.25 CSI (23)

   (CSI, år 9) Amerikansk spenningsserie. En beryktet motorsykkelgjeng tar livet av en av sine egne. Gjengen har blitt overvåket av en politietterforsker med falsk identitet over lengre tid og Langston og teamet hans har flere mistenkte for mordet.

  • 01.20 Special Victims Unit (3)

   (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En ung kvinne blir meldt savnet, og hennes tidligere rettsdømte nabo blir fort hovedmistenkt. Men er det han som er den skyldige?

  • 02.15 CSI: Miami (7)

   (CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. Under Miami Grand Prix kjører Jimmi Hutton inn til pitstop der han får skiftet dekk og fylt bensin i rekordfart. Idet han akselererer ut på banen igjen, tar mannen som er ansvarlig for brennstoff, fyr. Ulykke eller mord?

  • 03.05 48 timer (5)

   (48 Hours Mystery) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

  • 03.50 Boston Public (42)

   (Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.

  • 04.30 The Bridge (1)

   (The Bridge) Kanadisk dramaserie. Politimannen Frank Leo blir lei av all korrupsjonen og nedbemanningen i avdelingen og setter i gang en streik. Dermed setter han sin egen, og resten av divisjonens, karriere på spill. Serien er basert på tidligere sjef for Toronto-politiets fagforbund, Craig Bromell. Politimannen Frank Leo blir lei av all korrupsjonen og nedbemanningen i avdelingen og setter i gang en streik. Dermed setter han sin egen, og resten av divisjonens, karriere på spill.

  • 05.15 Shit My Dad Says (11)

   (Shit My Dad Says) Amerikansk komiserie. 72 år gamle Ed hater å gå rundt grøten og er ikke redd for å uttrykke sin spontane og ofte politisk ukorrekte mening til alle som befinner seg i nærheten. Bonnie forsøker å arrangere en tradisjonell familiemiddag, men det får mennene til å miste appetitten. Ed blir venn med en populær lege ved sykehuset og ønsker at Henry var mer som ham.

  • 05.35 America's Funniest Home Videos (36)

   (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  • 18.00 I, Detective (203)
  • 18.30 LA Forensics (210)
  • 19.00 5 Ingredient Fix (313)
  • 19.30 Eat Street (306)
  • 20.00 Rich and Reckless (102)
  • 21.00 South Beach Tow (103)
  • 21.30 South Beach Tow (104)

   (South Beach Tow) South Beach Tow chronicles the often hilarious and always unpredictable exploits of Tremont Towing, a family run business in the glamorous and chaotic surroundings of Miami's South Beach. Every year 8 million people flock to this city to party and play, but there's not nearly enough parking to contain the madness. Featuring plenty of confrontations, wild interactions, family squabbles, and a slew of shocking situations, it's never a dull moment at South Beach Tow.

  • 22.00 Elements of Style (115)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Fashion House.»

  • 22.30 Fashion Television (2601)

   Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Legendary fashion profile, hostess Jeannie Beker opens the door to the engaged world of fashion. Through photo shoots with the biggest photographers, entertaining and informative designers profiles, interviews with the models, artists and architects Fashion Television brings fashion to life and gives a closer look at what's behind the stories that make up the headlines in the worlds of style and design. «Highlights from New York Fashion Week.» The 26th season premiere kicks off with NYC Fashion, athlete and model Aimee Mullins, photographer David Burton, and much more!

  • 23.00 Las Vegas Confession (112)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 23.30 Get Out (102)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 00.00 World's Dumbest (202)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (203)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (210)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 Las Vegas Confession (112)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 02.30 Get Out (102)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 03.00 5 Ingredient Fix (313)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Lunch Box.» Claire's getting a head-start on lunch with her juicy Citrus-Garlic Roasted Chicken. It's the tasty star in Mom's Chicken Sandwich and Claire's creamy Schoolhouse Wraps that kids of all ages love. Banana Bites are a perfect lunchtime treat, if they don't get gobbled up first! (Season 3 episode 13).

  • 03.30 Eat Street (306)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Purple Carrots.» First up is a trip to Lansing, Michigan, and the tempting Purple Carrot truck farm fresh feasting at its finest. Then Eat St. blasts into Miami, Florida, for Sugar Rush, a truck that caters to your sweet tooth with deep-fried cupcakes and delectable cake-filled milkshakes. From there Eat St. goes west to San Francisco where an old school bus called Le Truc has been given a makeover and now serves gourmet street food like a Blackened Salmon Salad and Crab Quesadillas to the hungry masses. Finally Eat St. stampedes over to Calgary, Alberta, for some revolutionary curbside cuisine at the Perogy Boyz truck whose Eastern European-inspired eats include a ground duck, Saskatoon berry and chive ponzu perogie.

  • 04.00 World's Dumbest (202)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (203)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (210)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  • 18.30 Hele Sverige baker (9)
  • 19.30 Top Model USA (16)
  • 20.30 Hele Sverige baker - kjendisspesial (2)
  • 21.30 Bones (8)

   (Bones) Amerikansk krimserie. «Bones» er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersons Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Booth og Brennan etterforsker mordet på en sæddonor, men det er altfor mange mistenkte. I tillegg prøver Brennan å tone ned sin kanskje litt for direkte tone til fordel for god publisitet. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne, John Francis Daley.

  • 22.30 Crisis (9)

   (Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Etter at presidenten besøker FBIs hovedkvarter tillater Olsen at Dunn og Finley deler sine teorier med ham. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.

  • 23.30 How I Met Your Mother (21)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Selv om Ted trives med å bo alene i sin nye leilighet prøver Barney å overbevise ham om å gå ut hver kveld. Lily har en frekk drøm som Marshall ikke er en del av. Robin starter endelig jobben som nyhetsanker på World Wide News. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

  • 23.55 How I Met Your Mother (22)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Under familiens babyshower innser Marshall hvor mye farskapet betyr for ham. I mellomtiden prøver Ted og Robin å sikre seg at fortiden ikke stikker kjepper i hjulene for framtiden deres. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

  • 00.25 Kongen av Queens (130)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie blir involvert - på hver sin kant - i Deacon og Kellys gjenforeningsplaner. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 00.55 NCIS (14)

   (Navy NCIS) Amerikansk dramaserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Gibbs er ute for å kjøpe sin daglige morgenkaffe da han plutselig blir truet med pistol. Dette får ham til å sette spørsmålstegn ved de valg han har tatt. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

  • 01.50 Bones (17)

   (Bones) Amerikansk krimserie. Etter en oversvømmelse ved den amerikansk-kanadiske grensen blir sju par med avkappede føtter funnet, men bare seks av dem tilhører kropper som var blitt gitt til et nærliggende universitet for medisinsk forskning. Brennan hjelper dr. Douglas Filmore med å flytte levningene tilbake til Canada.

  • 02.50 Crisis (9)

   (Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Etter at presidenten besøker FBIs hovedkvarter tillater Olsen at Dunn og Finley deler sine teorier med ham. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.

  • 03.40 Redningskvinner (6)

   (Redningskvinder) Dansk dokumentarserie. Vi møter Danmarks tøffeste kvinner, leger, redningsarbeidere, leger og sykepleiere, som ofrer alt for å redde andre. De har tøffe, krevende jobber i frontlinjen av barske miljø. De er vant til å måtte ta skjebnesvangre beslutninger og har actionfylte hvedager. På Hillerød sykehus er fødselslege Pia i gang med et planalgt keisersnitt fordi babyen ligger feil. Keisersnittet går etter planen, men babyen sliter med å puste selv.

  • 04.25 Ekstreme samlere (1)

   (Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Ronald er en brannmann som jobber med å rapportere samlere. Men i dette tilfellet er samleren hans kone, Eileen. Hun har ødelagt huset deres, og nå har sønnen deres Steven truet med å melde henne til helsedepartementet.

  • 05.10 Alle elsker Raymond (142)

   (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre Frank og Marie, som bor rett over gaten, praktiserer «Su casa es mi casa". Debra stiller til valg i skolestyret, men taper. Hun blir rimelig forbannet da det viser seg at selv Ray stemte mot henne. Medvirkende:Madylin Sweeten.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  • 18.00 Baggage Battles (7)
  • 18.30 Overhaling (1)
  • 19.30 Bilfikserne (7)
  • 20.30 Texas Car Wars (6)
  • 21.30 Curiosity: Volcano Time Bomb

   (Curiosity: Volcano Time Bomb) Dokumentar. Ved bruk av dataanimasjon tar ledende eksperter oss med på en ekspedisjon inn i hjertet av vulkaner og viser hvordan de fungerer og hvorfor de er så vanskelige å forstå.

  • 22.30 Rise of the Machines (1)

   (Rise of the Machines) «Enorm trailer.» (Mega Truck.) En motor med like stor kraft som et lokomotiv, dekk like høye som to voksne menn og utstyrt med egne overlevelsessystemer: dette er megatraileren til 5,5 millioner dollar.

  • 23.30 Sons of Guns (7)

   (Sons of Guns) Dokumentarserie. «Store min, en kanon!» (Oh My God, a Cannon!) Will jobber med en 57 mm kanon fra andre verdenskrig. Dessuten gir Will en AR15 en Red Jacket-overhaling for Super Bowl-mester og New Orleans Saints-kicker Garret Hartley.

  • 00.30 Overhaling (12)

   (Overhaulin' 2012) Dokumentarserie. «John Nivens Lotus Europa 1972-modell, del 2.» (John Niven's 1972 Lotus Europa, Part 2.) Bli med den anerkjente designeren Chip Foose og hans team når de gjør gamle vrak om til spektakulære, spesialbygde kjøretøy.

  • 01.30 Hvordan den lages: Drømmebiler (5)

   (How It's Made: Dream Cars) «Rolls-Royce Phantom.» (Rolls-Royce Phantom.) Dette er en reise inn i en himmelsk bilverden der vi ser nærmere på hvordan fantastiske kjøretøyer som Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupe og Porsche 911 blir designet og laget.

  • 02.00 Hvordan den lages: Drømmebiler (6)

   (How It's Made: Dream Cars) «Maserati Quattroporte.» (Maserati Quattroporte.) Fra Maserati til Audi R8, fra Morgan Aero Coupe til Porsche 911 - dette er en reise inn i en himmelsk bilverden der du får se hvordan disse imponerende kjøretøyene blir laget.

  • 02.30 Outback Truckers (13)

   (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (13.)

  • 03.30 Alaska: The Last Frontier (3)

   (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Familiebånd.» (Family Ties.) Familien Kilcher deler ikke-tidligere vist bildemateriale og historier om patriarken Yule. Otto og Atz forteller om sin egen måte å være foreldre på, og sønnene forteller også.

  • 04.20 Mann mot natur (11)

   (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Det beste fra «Mann mot natur» 1.» (Best of Compilation 1.) Eventyreren Bear Grylls bruker militærtreningen og heltemotet sitt til å demonstrere hvordan man overlever i ekstreme omgivelser og værforhold.

  • 05.10 Femte gir (12)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (12.) Vicki og Jonny setter to splitter nye firedørs superbiler opp mot hverandre på bane, og Jason er i Nederland der han skal prøve Roadyacht GTR.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  • 18.00 How I Met Your Mother (14)
  • 18.30 Family Guy (1)
  • 19.00 Simpsons (5)
  • 19.30 Simpsons (6)
  • 20.00 How I Met Your Mother (15)
  • 20.30 How I Met Your Mother (16)
  • 21.00 Garasjen (9)

   (Garasjen) Norsk bilserie. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen reiser landet rundt for å besøke likesinnede med lidenskap for bil og bilsport. Ettersom Asgeir selv er en ivrig bilmann, deler han kunnskapen broderlig når han hjelper til med å ferdigstille biler for utstillinger og konkurranser. Pål har Formula Offroad-bilen klar, og skal kaste seg inn i sesongens første løp. Vi tar turen til Lade Motor i Trondheim hvor ungdommer, som et ledd i utdanningen, bygger opp Dragrace-biler. Henning og Asgeir blir med Sleipner MC på tur til Trondheim. Det er på tide med konkurransekjøring i biltrial for Asgeir, noe som går både opp og ned. Det nærmer seg også det store mestermøtet for Il Tempo Gigante. Programleder:Asgeir Borgemoen.

  • 22.00 Biljegerne (4)

   (Extreme Auto Hunters) Amerikansk sportsserie. Det vil si Todd Jansonius, hans kone Nancy, bror Rex og makker Dan «Big D» Dreesen- et dedikert team av eksperter som gjør hva som helst for å finne sjeldne og verdifulle bilder i USA. Todd er ikke overbegeistret når Nancy blir spurt om å posere i bikini for en bilkalender, men når han finner ut at hun skal posere med en Super B, kaster han nærmest bikinien etter henne. Senere reiser Todd og Rex ut på landsbydga i jakten på noen sjeldne biler, og de blir svært overrasket over å finne en Mercury Comet Caliente fra 1967.

  • 22.30 Chicago PD (14)

   (Chicago PD) Amerikansk krimserie. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to meget forskjellige grupper: de uniformerte betjentene, som patruljerer gatene og bekjemper kriminalitet, og etteretningstjenesten, som kjemper mot byens største forbrytelser innenfor organisert kriminalitet, narkotikahandel og drapssaker. Voight og Platt deler informasjon om fortiden. Jin blir tatt på fersken mens har snoker på Voights datamaskin, noe som gjør ham til en beleilig syndebukk, og Lindsay innser at hun må være ærlig med Charlie. Halstead på sin side får de svarene han har lett etter.

  • 23.30 24: Live Another Day (11)

   (24: Live Another Day) Amerikansk dramaserie. Fire år har gått siden sist, og Jack befinner seg i London der han kjemper en intens kamp mot klokka for å stoppe et terrorangrep som kommer det til å resultere i et globalt kaos dersom det utføres. Audrey presser sine diplomatkontakter i håp om å forhindre en verdenskrig. Jack, Kate og Mark forsøker å lokalisere sitt mål før tiden er ute og verden forandres for alltid. Medvirkende:Kiefer Sutherland, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, William Devane, Tate Donovan.

  • 00.30 Cops (18)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 01.00 Cops (19)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 01.30 Seinfeld (71)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry og Elaine tror ikke på at yoghurten de liker virkelig er uten fett og sender den inn til et laboratorium. Samtidig bruker Jerry f-ordet foran en ung gutt, som gjentar det til sin mors store ergrelse. Elaine forteller kjæresten sin om Georges nye idé - at alle i New York burde gå med navneskilt. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

  • 02.00 Seinfeld (72)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Etter å ha fått en mislykket hårklipp av frisøren sin, går Jerry til en annen for å rette på skaden. George er usikker på om et jobbintervju gikk bra eller ikke, og bestemmer seg for å late som om han jobber der mens sjefen er på ferie. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander.

  • 02.30 Bundy (241)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Kelly skal delta i en reklamefilm for «Extra Extra Virgin Olive Oil", og Bud garanterer nonnen ansvarlig for reklamefilmen at Kelly er jomfru. Samtidig prøver Al å komme seg med i programmet «Cops". Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.

  • 03.00 The Fresh Prince of Bel Air (56)

   (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Will blir arrestert for å ha for mange parkeringsbøter mens Phillip prøver å ta over for dommer Robertson, vil dette skade sjansene hans?

  • 03.30 Anger Management (6)

   (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie mistenker at Sean og Lacey har et forhold. Noen bryter seg inn i Nolans leilighet. Medvirkende:Charlie Sheen.

  • 03.50 American Dad (124)

   (American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Stan har endelig råd til å bli medlem av den golfklubben han har jobbet på de siste 30 somrene. Men jobben viser seg å være meningsløs når klubben gir Steve medlemskap først. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.

  • 04.15 Paradise Hotel (32)

   (Paradise Hotel) Norsk realityserie. En gruppe unge jenter og gutter er sikret et hotellopphold i Mexico de sent vil glemme. Hotellet er nytt av året. Det er samme antall rom på dette hotellet, men det sjekker inn flere gjester enn vanlig. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Det er parseremoni, og deltakerne starter dagen med intens taktikkprat. De får et brev med beskjed om at det er en jente som kommer til å ryke ut i kveld. De mest utrygge jentene sitter sammen i loungen, de er nervøse for parseremonien og tenker så det knaker. Under parseremonien utbasunerer Erik hva han mener om Triana. Isabell får spørsmål om de merkelige valgene hun har gjort denne uken. Parseremonien ender med et uventet valg. Programleder:Triana Iglesias.

  • 05.00 Airwolf (15)

   (Airwolf) Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. String oppdager at en gammel venn er en dobbeltagent når et skjema han skulle levere til the FIRM blir stjålet.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie