Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Lunch  av Børge Lund, lørdag 20. des. 2014

Lunch for lørdag 20. des. 2014

Mest anbefalte Lunch-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Kald Kaffe

Kald Kaffe

Kald kaffe er morbid, dystert, naivt og fjollete. Med en enkel strek byr Kald kaffe på nye karakterer og situasjoner i hver stripe. Denne serien er for deg som vil ha humoren svart og kaffen kald. Eller omvendt. Les stripene


POST/apokalyptisk

POST/apokalyptisk

En gang i fremtiden vil varulver, vampyrer og zombier ta over verden, spise det meste av den menneskelige befolkningen ... og likevel holde liv i postvesenet! Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

 • 18.00 Salmer i advent

  Gjenopplev julesalmene fra «Salmeboka minutt for minutt", sendt den første adventshelga i år. Del 3 av 3.

 • 18.30 Jul på Månetoppen (21)

  Julekalender. «Guttungen Storm.» En juleettermiddag hos Camilla Plum får tennene til å løpe i vann, da hun bl.a. lager sin yndlingskonfektkake samt krydrede julegodter og varme, søte drikker.

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Sportsrevyen

  Aktuelle reportasjer og dagens sport.

 • 20.15 Fjelldronninga

  Dokumentar. Dronning Sonja elsker å klatre i norske fjell, og selv om årene siger på, er turene mot høydene fortsatt mange. Oddgeir Bruaset har vandret sammen med henne på fjellstigene både i nord og i vest, og underveis forteller hun om det hun opplever, om det som driver henne, og det hun får igjen for å slite i motbakken og nå sine mål. (Fjelldronninga.)

 • 21.15 Love Actually

  Terningkast 5(Love Actually) Britisk-amerikansk romantisk komedie fra 2003. Filmen utforsker ulike medmenneskelige forhold i ukene før jul. Kjæresteforhold, far og sønn, rockestjerner og managere. Det er ikke bare én historie som blir fortalt, det er ti forskjellige historier som flettes i hverandre. (Love Actually.) Medvirkende:Hugh Grant, Emma Thompson, Colin Firth, Liam Neeson, Keira Knightley. Regi:Richard Curtis.
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 Kveldsnytt

 • 23.40 Julehilsen fra Rotmo og Sommerro

  Norsk konsertopptak. Sammen med Henning Sommero og et eget band, turnerte Hans Rotmo rundt i landet i 2010 med sine folkelige tekster fra juleplaten «Vårres jul". To forestillinger i Olavshallen i Trondheim ble filmet. Albumet «Vårres jul» ble første gang lansert i 1980, så revidert i 1990, og deretter lansert i en helt ny versjon til turnéen i fjor. (Julehilsen fra Rotmo og Sommerro.)

 • 00.35 Fylla (6)

  Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Du liker å trene, men du liker også å ta deg en fest. Noen ganger blir det kræsj. Vi tester om det er dumt å trene dagen derpå, og hvor mye du egentlig må løpe for å gjøre opp for en fuktig kveld på byen. Programleder:Ole-André Sivertsen.

 • 01.05 Da KORK kom til bygda

  I kveld reiser Hans Olav Brenner til Kvam i Hardanger. Her gjør han det vågestykke å si ja til å arrangere utekonsert på det værutsatte Vestlandet. Han vil skape en så vakker ramme som mulig rundt bygdas egne musikalske talenter. Den unge, fremadstormende fiolinisten Hanna, som lever for musikk. Gitaristen Jostein, som nettopp har vært i en motorsykkelulykke og ødelagt hånda si, men som allikevel håper å gjennomføre sin store drøm om å framføre et stykke han har komponert selv, sammen med KORK. Og Anja elsker den rotnorske kvedinga. Hun har aldri sunget med et orkester, nå får hun sjansen foran hele Norge.

 • 02.40 Da KORK kom til bygda - konserten (5)

  Underholdning. I løpet av ei uke har Hans Olav satt Hardanger på hodet. I dette konsertprogrammet får du mer av hans møte med de tre lokale stjernene Anja, Hanna og Jostein. I tillegg briljerer Kringkastingsorkestret med musikalske perler.

 • 03.30 Hotell Adlon (2)

  (Das Adlon. Eine Familiensaga) Tysk dramaserie. Et historisk drama sentrert rundt luksushotellet Adlon i Berlin. Miniserien følger både en virkelig familie og en fiktiv familie og speiler tidsspennet fra 1904 til 1997. De gylne 20-årene innleder andre del av det historiske dramaet om luksushotellet Adlon i Berlin. Alma vender tilbake til USA, mens Sonja er voksen og starter sitt eget liv med jobb og en varm forelskelse. Louis Adlon gifter seg mot sin fars vilje, og en trafikkulykke får store konsekvenser for Adlonfamilien og hotellet. Medvirkende:Heino Ferch, Josefine Preuss, Marie Bäumer.

 • 05.05 SLUTT


NRK 2

 • 18.05 Bokprogrammet

  «Gud ser ikke alt!» (Gud ser ikke alt!) Kjell Askildsen fyllte 85 år i 2014. Han er regnet som den fremste av våre novellekunstnere. I dette portrettet fra 2012 møtte Bokprogrammets Ninja Benneche ham i håp om å finne bakgrunnen for hans kunst.

 • 18.35 Norge rundt og rundt

  Hyggelige gjensyn fra «Norge rundt"s rikholdige arkiv. (Norge rundt og rundt.) Hyggelige gjensyn fra Norge Rundts rikholdige arkiv. Gjensyn med ulike program fra ulike tidsepoker, i dag fra 21. desember 1990 med programlederne Anne Lognvik og Thor Øistein Eriksen. Dette er ekte retrofjernsyn - velbekomme!

 • 19.25 Glimt av Norge: I Egners fotspor

  Norsk dokumentar. Turi Egner Olderheim leter etter de samme motivene som faren, Thorbjørn Egner tegnet, da han syklet mellom gamle gårder i Vågå for 70 år siden. (Glimt av Norge: I Egners fotspor.)

 • 19.45 Fracking - ny jakt på fossil energi

  (Horizon: Fracking - The New Energy Rush) Britisk dokumentar. Noen er blitt rike og andre urolige etter at den nye metoden for å vinne ut skifergass, hydraulisk frakturering, har spredt seg i USA. Energi er blitt billigere, og virksomhetene slipper ut mindre CO2. Geologiprofessor Ian Stewart undersøker saken. Er den nye metoden svaret på energikrisen eller en fare for miljøet på jorda?

 • 20.35 Undring og mangfald (3)

  Samtaler med norske forskere. «Kari Aga Myklebost.» (Kari Aga Myklebost.) På slutten av 1800-tallet var det en viss emigrasjon fra Nord-Norge over til Murmansk og Kolahalvøya. Russland lokket med gratis jord, fritt fiske og skattelette for å få folk dit. Dette kommer fram i historieprosjektet «Det asymmetriske nabolag 1814-2014", et prosjekt om forholdet mellom Norge og Russland i denne perioden som forskere ved univeritetet i Tromsø står bak.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Hovedscenen - Juliet & Romeo - ballett av Mats Ek

  «Hovedscenen - Juliet & Romeo - ballett av Mats Ek.» (Hovedscenen - Juliet & Romeo - ballett av Mats Ek.) I denne helaftens forestillingen går den svenske legendariske koreografen Mats Ek tilbake til røttene. Også Shakespeares originaltittel var Juliet og Romeo, og Mats Ek mener at tiden er inne for å snu tingene litt på hodet. Nok en gang leverer Ek et nytt mesterverk og aktualiserer denne klassikeren inn i vår tid. Med Kungliga Baletten og Operaorkesteret i Stockholm under ledelse av Alexander Polianichko. Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.

 • 23.00 Fanny og Alexander (1)

  Svensk dramaserie. «Prolog.» Stockholm rundt år 1900. Søskenparet Fanny og Alexander opplever en storslått julefeiring i den fargerike familien Ekdahl. I ly av julens glitter tegnes sterke portretter av de voksne og deres mangfoldige liv. Medvirkende:Erland Josephson, Pernilla Allwin, Bertil Guve. Regi:Ingmar Bergman.

 • 00.30 Fanny og Alexander (2)

  Svensk dramaserie. «Spøkelset.» Teaterdirektør Ekdahl får et illebefinnende og dør. Den strenge biskop Vergerus kommer inn i den fargerike familien Ekdahl som er lammet av sorg. Emilie fortsetter å arbeide som skuespiller på teatret inntil videre. Medvirkende:Erland Josephson, Pernilla Allwin, Bertil Guve. Regi:Ingmar Bergman.

 • 01.50 Leonard Cohen - Bird on a Wire

  (Leonard Cohan - Bird on a Wire) Britisk musikkfilm. I 1972 var Leonard Cohen på en omfattende turné i Europa. Tony Palmer gjorde opptak til en film som siden ble glemt. Nå har regissøren laget en restaurert versjon som viser klipp fra en rekke konserter og bakom scenen-materiale, og som inneholder mange kjente låter som bl.a. «Suzanne", «So Long Marianne» og «Bird on the Wire". Filmen vant The Grierson Pize i 2011. (Leonard Cohen - Bird on a Wire.)

 • 03.35 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Ikke gjør dette hjemme - Canada (5)

  (Never Do this at Home) Kanadisk underholdningsserie. Med en dose vitenskap, litt risiko og mye humor utfører Teddy Wilson og Norm Sousa de villeste eksperimenter. Programlederne lager en grill med en vannspreder. De prøver også å male et rom ved hjelp av en gressklipper.

 • 20.10 Jule-Nilssen

  Norsk kortfilm fra 2010. Kort og leken animasjonsfilm om den virkelige julenissen. En dag skjer det noe magisk idet den ensomme hr. Nilssen går forbi en julenisse i et utstillingsvindu. Vi følger hr. Nilssen på en forunderlig og morsom reise der det blir avslørt hvem nissen egentlig er! Basert på NRK P2s «Mytekalenderen". (Jule-Nilssen.)

 • 20.25 Leos reise (6)

  Underholdningsserie. Vi blir med Leo Ajkic til noen av verdens største folkefester. Leo tar tempen på samfunnet i og rundt begivenhetene. «Meksikansk frigjøringsdag, Cabo San Lucas.» Leo Ajkic reiser til noen av verdens mest spennende og fargerike folkefester, og denne gangen går turen til den aller største folkefesten i Mexico. Frigjøringsdagen til dette festglade folket har Leo fått beskrevet som en blanding av nyttårsaften og 17. mai, og han har store forventninger til å feire den i skjønne og luksuriøse omgivelser på kjendisdestinasjonen Cabo San Lucas. Men det blir alt annet enn folkefest og moro når orkanen Odile treffer denne delen av Mexico med et smell, og Leo blir et ufrivillig vitne til hvor farlig og uforutsigbar både naturen og menneskene som rammes av dens kraft, kan bli.

 • 20.55 Adventslekene (10)

  Humorserie. Julenissen blir arrestert for mistenkt skattesvindel og bruk av barnearbeid i juleverkstedet sitt på Nordpolen. Nå står hele julen i fare.

 • 21.00 Robin Hood

  Terningkast 2(Robin Hood) Amerikansk-britisk actioneventyr fra 2010. Robin Longstride tjenestegjør under Rikard Løvehjerte i kampen mot Frankrike. Da kongen dør, reiser Robin til Nottingham, en landsby som lider under den onde sheriffen og hans nådeløse skatteinnkreving. Her møter han Marion og Sir Walter Loxley og sier seg villig til å hjelpe dem, i håp om å forhindre at sheriffen tar fra dem eiendommen deres. Men andre krefter er i sving som kan tvinge landet ut i borgerkrig. Medvirkende:Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew MacFadyen, Max von Sydow, William Hurt. Regi:Ridley Scott. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.15 Arme riddere

  (Arme Riddere) Norsk actionkomedie fra 2011. Oscar Svendsen våkner til et mareritt. Rundt ham ligger åtte lik. I hendene har han en hagle. Over ham står kriposetterforsker Solør og retter en pistol mot ham. De er i en strippeklubb, og Oscar er sikker på at han er uskyldig. Medvirkende:Kyrre Hellum, Henrik Mestad, Marie Blokhus, Mads Ousdal, Andreas Cappelen. Regi:Magnus Martens. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.35 Ikke gjør dette hjemme - Canada (5)

  (Never Do this at Home) Kanadisk underholdningsserie. Med en dose vitenskap, litt risiko og mye humor utfører Teddy Wilson og Norm Sousa de villeste eksperimenter. Programlederne lager en grill med en vannspreder. De prøver også å male et rom ved hjelp av en gressklipper.

 • 01.20 Adventslekene (10)

  Humorserie. Julenissen blir arrestert for mistenkt skattesvindel og bruk av barnearbeid i juleverkstedet sitt på Nordpolen. Nå står hele julen i fare.

 • 01.25 Under kniven (7)

  (Generation plastik) Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige? Da. dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige? (Generation plastik).

 • 01.50 Sexeffekt (3)

  (How Sex Works) Britisk dokumentarserie. Br. dokumentarserie. Både følelsane og seksuallivet forandrar seg når vi går inn i eit varig forhold. Ved hjelp av data-animasjonar og eit vitskapeleg blikk, granskar programmet kva som skjer med seksuallivet når paret får barn og skal skape ein heim. (How Sex Works: Making it Last).

 • 02.50 Game of Thrones (10)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. Konger, dronninger, knekter og desertører kjemper om tronen med sverd og intriger. På kontinentet Westeros hersker kong Robert over et stort rike. Men makten hans er truet. Serien er basert på den amerikanske bokserien «A Song of Ice and Fire» og produsert av HBO. Am. fantasyserie. Ein ny konge står fram i nord. Daenerys må takle den magiske krafta som har sett henne tilbake. (Game of Thrones: Fire And Blood). Medvirkende:Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Mark Addy.

 • 03.45 Ondt blod i New York (9)

  (Copper) Amerikansk dramaserie. Corcoran og de andre politifolkene forbereder seg til det største oppgjøret siden «The Draft Riot". Freeman blir tvunget til å ta en vanskelig avgjørelse og Morehouse oppdager hva faren egentlig har drevet med. Den eneste som kan hjelpe ham, er Corcoran. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan, Kyle Schmid.

 • 04.25 Las Palmas

  (Las Palmas) Svensk kortfilm. En natt med charterturister på Kanariøyene. Filmens innhold kan være nok til å få både barnevernet og avholdsfolket på nakken, men regissør og pappa Johannes Nyholm er ikke lettskremt av seg. (Las Palmas.) Regi:Johannes Nyholm. (11. år)

 • 04.40 SLUTT
 • TV 2

  17.55 Håndball-EM: Norge - Spania

  • 19.30 Håndball-EM: Etter kampen

   TV 2 Sporten oppsummerer finaleni håndball-EM for kvinner. I studio: Julie Strømsvåg med håndballekspertene Randi Gustad og Frode Scheie.

  • 20.00 EM: Medaljeseremoni

   TV 2 Sporten følger medaljeseremonien etter finalen i håndball-EM for kvinner i Ungarn og Kroatia. I studio: Julie Strømsvåg med håndballekspertene Randi Gustad og Frode Scheie.

  • 20.30 EM-studio

   TV 2 Sporten gir deg alt fra finalen i håndball-EM for kvinner i Ungarn og Kroatia. I studio: Julie Strømsvåg med håndballekspertene Randi Gustad og Frode Scheie.

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.20 Været

  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.35 EM-Studio

   TV 2 Sporten gir deg alt fra håndball-EM for kvinner i Ungarn og Kroatia. I studio: Julie Strømsvåg med håndballekspertene Randi Gustad og Frode Scheie.

  • 21.45 Neste låt (3)

   Norsk underholdningsprogram. I programmet stiller artistene med alle sine sanger, mens fansen forteller selvopplevde historier knyttet til låtene de ønsker seg. Ingen vet hvordan kvelden vil utvikle seg. DeLillos har betydd mye for mange. I kveld er det fansens tur å fortelle hvilke sanger de ønsker å høre og hvorfor. Historiene blir varierte. Noen vanskeligere å takle enn andre. Det er i alle fall sikkert at dette er et av de norske bandene med den mest trofaste fanskaren.

  • 22.45 1864 (3)

   (1864) Dansk dramaserie. Verden er full av uskyld og håp da brødrene Laust og Peter vokser opp under fattige, men trygge kår som godstjenere i et landsens Danmark på midten av 1800-tallet. De to brødrenes oppvekst danner bakteppet til historien om det som skal bli den blodigste krigen i dansk historie. Monrad tvinger frem en ny grunnlov som innlemmer Slesvig i det danske kongeriket. Dermed blir truslene om krig en realitet. Laust og Peter møter sine soldatkamerater, og får raskt en forsmak på hvor virkelige krigens lemlestelser kan være. Samtidig skriver de brev til Inge, men Peter aner ikke at Laust i tillegg senderbrev til henne i det skjulte. Medvirkende:Pilou Asbæk, Jakob Oftebro, Marie Tourell Søderberg, Sidse Babett Knudsen, Søren Malling.

  • 00.00 Homeland (11)

   Amerikansk spenningsserie. Carrie Mathison prøver å balansere sitt turbulente privatliv med sin høyrisiko-jobb som agent i CIA. Nå er hun tilbake i Midt-Østen, og stasjonert ved en av CIAs farligste poster. «Krieg Nicht Lieb.» Det hvite hus har beordret Carrie og teamet hjem til USA etter katastrofen på ambassaden, men Quinn har forsvunnet for å ta opp jakten på Haqqani alene. Carrie setter livet på spill for å finne Quinn og få teamet sitt helskinnet ut av Islamabad.

  • 01.00 Den som dreper (6)

   (Den som dræber) Dansk krimserie. Vi følger den unge etterforskeren Katrine Ries Jensen i jakten på en seriemorder i Danmark. En 17 år gammel innsatt blir voldtatt og drept i et av Danmarks største fengsler. For Katrine blir saken et sterkt møte med en fortid hun helst vil glemme, og hun går til angrep på systemet som gjorde overgrepet mulig. Del 2 av 2.

  • 01.55 Criminal Minds (3)

   (Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Et passasjerfly har styrtet i Colorado, og BAU-teamet blir tilkalt for å etterforske. Basert på de mistenkelige omstendighetene må de bygge en profil på en mulig mistenkt. Samtidig får Kate mye å tenke på, ettersom saken minner henne om en tragedie fra fortiden. Medvirkende:Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Jennifer Love Hewitt.

  • 02.35 Terriers (10)

   Amerikansk krimserie. Hank er en tidligere politimann som sammen med bestekameraten begynner å jobbe som privatetterforsker. Duoen prøver å løse kriminalsaker, men havner ofte selv i trøbbel. Hank har vanskelig for å takle Gretchens bryllup uten å ty til alkohol. Britt på sin side sliter med forholdet til Katie.

  • 03.20 Terriers (11)

   Amerikansk krimserie. Hank er en tidligere politimann som sammen med bestekameraten begynner å jobbe som privatetterforsker. Duoen prøver å løse kriminalsaker, men havner ofte selv i trøbbel. Hank får ny informasjon om saken som kostet ham både jobben og ekteskapet og Britt flytter fra Katie.

  • 04.05 60 Minutes (38)

   Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.

  • 04.50 Celebrity Masterchef (28)

   (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Gregg Wallace. Finalistene drar til historiske Bletchley Park, hvor de må tilberede en eksklusiv tre-retters middag til ære for de som jobbet på stedet under den andre verdenskrigen.

  • 05.25 Rules of Engagement (11)

   (Rules of Engagement) Amerikansk komiserie. Vi følger vennskapet mellom et gift par, et nyforlovet par og en ganske så fornøyd ungkar.

  • 05.50 SLUTT


  TV 2 Zebra

  • 18.15 Mr. Bean (8)

   (Mr. Bean) Britisk komiserie. Mr. Bean havner stadig i rare situasjoner. På hotellferie klarer Mr. Ben å låse seg ute fra rommet sitt, splitter naken. Hvordan skal han løse den pinlige situasjonen?

  • 18.50 Mr. Bean (9)

   (Mr. Bean) Britisk komiserie. Mr. Bean havner stadig i rare situasjoner. Mr. Bean strekker seg langt for å komme først i køen når et varehus skal ha nyttårssalg. Vel innenfor blir det kamp om varene.

  • 19.20 Mr. Bean (7)

   (Mr. Bean) Britisk komiserie. Mr. Bean, Rowan Atkinsons komiske rollefigur, havner stadig i rare situasjoner. Mr. Bean er i ferd med å forberede julen, og drar til varemagasinet Harrods for å handle. Her blir han fullstendig oppslukt av en julekrybbe, og engasjementet hans fører til slutt til at lyset går i hele varemagasinet. Å finne juletre er ikke så enkelt, og Mr. Bean bestemmer seg derfor for å surre byens tre på taket og ta dette med seg hjem. Han har også et noe spesielt møte med gryten til en soldat fra Frelsesarmeen. Beans forlovede, Irma Gobb, gleder seg til jul, og ønsker seg en diamantring. Hun peker ut en lekker sak i vinduet og får et nikk fra Mr. Bean. Men Irma tar litt feil av forloveden. Å tilberede julemiddag er ingen enkel sak, og under stuffingen av kalkunen minster Mr. Bean armbåndsuret sitt inni kalkunen. Å få tak i den igjen blir ikke enkelt.

  • 19.55 The Julekalender (20)

   Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. Benny våkner med hodepine og har problemer med å huske hva som skjedde i går. Han blir rasende når han oppdager at Den Store Klokeboken er borte.

  • 20.10 The Julekalender (21)

   Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. En skadet Benny returnerer til potetbøndene etter at han forsøkte å sprenge seg inn i nissehulen. Alt gikk ikke helt som han hadde håpet.

  • 20.25 Little Britain (5)

   (Little Britain) Britisk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør? Vicky må på guvernørens kontor for å ha bitt en annen innsatt i kantina. Lou og Andy besøker en dyrebutikk og et bibliotek. Vi møter også kongehus-ekspert Peter André og hypnotisøren Kenny Craig.

  • 21.00 Training Day

   Terningkast 4(Training Day) Amerikansk-australsk thriller fra 2001. Den unge og lovende politimannen Jake Hoyt har ambisjoner om en plass i elitestyrken i LAs narkotikapoliti. Lederen for teamet, den erfarne og hardbarka offiseren Alonzo Harris, gir Jake en sjanse, en dag ute i feltet. Jake blir imidlertid snart tvunget til å stille spørsmål ved Harris' metoder, og politiets integritet. Medvirkende:Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn, Tom Berenger. Regi:Antoine Fuqua. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.25 What Went Down (1)

   Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess? Parkour, enhjulssykkel og en hjemmelaget kanon som eksploderer kraftig! Det blir også et klipp med en fyr som hopper fra et berg mens han spiser en banan.

  • 23.55 The Julekalender (20)

   Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. Benny våkner med hodepine og har problemer med å huske hva som skjedde i går. Han blir rasende når han oppdager at Den Store Klokeboken er borte.

  • 00.10 The Julekalender (21)

   Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. En skadet Benny returnerer til potetbøndene etter at han forsøkte å sprenge seg inn i nissehulen. Alt gikk ikke helt som han hadde håpet.

  • 00.25 Fargo (9)

   (Fargo) Amerikansk thrillerserie. Den manipulative og karismatiske leiemorderen Lorne Malvo ankommer en småby i Minnesota. Ved hjelp av vold og pur ondskap øver han innflytelse på den stakkarslige forsikringsagenten Lester Nygaard. Samtidig prøver politibetjentene Molly Solverson og Gus Grimly å løse en rekke drapsgåter de mener kan knyttes til Malvo og Nygaard. Et år etter de grusomme hendelsene i Bemidji har mye forandret seg i livet til de involverte, selv om det meste fortsatt er som før. Mens Malvo ser ut til å ha vendt seg mot en mer normal livsstil beviser han allikevel at en tiger forandrer aldri striper.

  • 01.30 Fargo (10)

   (Fargo) Amerikansk thrillerserie. Den manipulative og karismatiske leiemorderen Lorne Malvo ankommer en småby i Minnesota. Ved hjelp av vold og pur ondskap øver han innflytelse på den stakkarslige forsikringsagenten Lester Nygaard. Samtidig prøver politibetjentene Molly Solverson og Gus Grimly å løse en rekke drapsgåter de mener kan knyttes til Malvo og Nygaard. Når den andre fru Nygaard blir funnet skutt og drept, tar Molly ledelsen i etterforskningen. Fortsatt mistenksom i forholdt til omstendighetene rundt døden til Lesters første kone, tar det ikke lang tid for henne å peke ut en hovedmistenkt.

  • 02.45 Nådeløse innkrevere (9)

   (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 03.10 Nådeløse innkrevere (10)

   (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 03.35 Nådeløse innkrevere (11)

   (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 04.00 Nådeløse innkrevere (12)

   (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 04.25 Nådeløse innkrevere (13)

   (Lizard Lick Towing USA) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 04.50 Wilfred (13)

   (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk, får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet.

  • 05.10 Wilfred (2)

   (Wilfred) Amerikansk komiserie.

  • 05.35 South Park (4)

   Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  • 18.00 Fødeavdelingen (5)

   (One Born Every Minute UK, sesong 6) Britisk dokumentarserie. Den høyt elskede og prisbelønte serien Fødeavdelingen er tilbake, nå på et nytt sykehus. Det blir flere fødsler og mer drama, og vi blir med på oppturer og nedturer på den travleste fødeavdelingen i West Country - Southmead Hospital i Bristol. For førstegang skal vi være med på en hjemmefødsel, og en baby har det så travelt med å komme ut, at den melder sin ankomst i sykehusets garasje. Vi møter også en vordende far som tidligere har vært hjemløs. Nå drømmer han om å slå seg til ro med familien med eget tak over hodet.

  • 19.00 Once Upon a Time: Storybrooke Has Frozen Over

   (Once Upon a Time: Storybrooke Has Frozen Over) Amerikansk dramaserie. Vi får et tilbakeblikk på høydepunkter fra serien så langt, og en forsmak på hva som venter når Snødronningen Elsa ankommer til Storybrooke i fjerde sesong av Once Upon a Time.

  • 20.00 Once Upon a Time (1)

   (Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. (A Tale of Two Sisters.) En ny dronning har ankommet til Storybrooke, og sammen med henne kommer vinteren. Elsa av Arendelle skaper et snømonster som skal beskytte henne mot innbyggerne. Regina frykter at forholdet til Robin Hood er ødelagt nå som Marian er tilbake i bildet. I fortidens Arendelle møter vi Elsas søster Anna.

  • 21.00 Just Friends

   (Just Friends) Amerikansk-kanadisk romantisk komedie fra 2005. High school på 90-tallet var ikke det store for Chris Bander. Han var sjenert, overvektig og hemmelig forelsket i sin eneste venn, skolens populære cheerleader Jamie. Men da han endelig fikk mannet seg opp til å sjekke henne opp ville hun bare være venner! I dag er Chris blant LAs hotteste plateprodusenter med villige jenter på alle bauger og kanter. Da han en dag strander i sin gamle hjemby øyner han sjansen til å forføre Jamie en gang for alle. Men det viser seg å ikke være så enkelt å gå fra «bare kamerater» til «sengekamerater"! Medvirkende:Ryan Reynolds, Amy Smart, Anna Faris, Chris Klein, Amy Matysio. Regi:Roger Kumble. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.00 Scandal (9)

   (Scandal, sesong 3) Amerikansk dramaserie. Teamet kommer nærmere sannheten, og lojalitet og relasjoner settes på prøve. Samtidig må Cyrus håndtere sine egne kriser og innser at han kanskje har gått for langt.

  • 00.00 How to Get Away with Murder (7)

   (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie. Annalise Keating er Middleton Universitets mest krevende foreleser og en av landets tøffeste forsvarsadvokater. Hun utfordrer studentene til å løse noen av de vanskeligste straffesakene advokatkontoret hennes har jobbet med. De smarteste og mest lovende studentene får en jobb ved advokatkontoret. Annalise og teamet konsentrerer seg om Rebeccas sak, men dommerens avgjørelse tvinger Rebecca til å ta saken i egne hender. Det slår gnister mellom Laurel og Frank, og vi får små glimt av Wes' og Rebeccas forhold fram i tid.

  • 00.50 Cold Case (12)

   (Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Rush og teamet gjenopptar en sak fra 2007 der en mekaniker ble drept etter at han vant åtte millioner dollar i lotto. Og Valens oppdager at hans gryende forhold til Frankie kan innebære et stort problem.

  • 01.50 Cold Case (13)

   (Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Lily Rush og teamet gjenopptar drapssaken til en ung og lovende reporter etter at det blir funnet nye bilder av henne. De nye bevisene indikerer at hun hadde fått nyss om en stor sak; en kilde på innsiden av et plastfirma avslørte at firmaets ansatte ble utsatt for asbest.

  • 02.50 Cold Case (14)

   (Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Rush og teamet gjenopptar en drapssak fra 1967 da rester etter offeret blir funnet på bunnen av en andedam. De finner ut at offeret hadde en skjult fortid og at noen mennesker var redde for at han ville avsløre hemmeligheter han visste om dem.

  • 03.40 Off The Map (4)

   (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Mina sliter med sitt egne, moralske kompass når hun oppdager den egentlige identiteten til pasienten sin, mens Lily får vite mer om Bens fortid og blir satt på prøve på sin første tur til byen.

  • 04.33 SLUTT

  TV Norge

  17.40 Se opp

  • 19.30 Tangerudbakkens julekonsert

   (Tangerudbakkens julekonsert) Fra Kulturkirken Jakob. Seerfavorittene i Tangerudbakken borettslag vil gjøre noe for de som har det aller vanskeligst i juletida. Derfor arrangere de en unik kirkekonsert med Ingrid Olava, Plumbo, Christel Alsos, Anita Skorgan og Kaptein Sabeltann i samarbeid med Kirkens Bymisjon. I Kulturkirken Jakob får vi også se Hege-Anette fremføre Alf Prøysens «Romjulsdrøm». Seerfavorittene i Tangerudbakken borettslag vil gjøre noe for de som har det aller vanskeligst i juletida. Derfor arrangere de en unik kirkekonsert med Ingrid Olava, Plumbo, Christel Alsos, Anita Skorgan og Kaptein Sabeltann i samarbeid med Kirkens Bymisjon. I Kulturkirken Jakob får vi også se Hege-Anette fremføre Alf Prøysens «Romjulsdrøm».

  • 20.30 Resurrection (6)

   (Resurrection) Amerikansk dramaserie. Bellamy er nå svært syk og må søke støtte fra uventet hold, nemlig fra kontakten han har høyt oppe i systemet. Det hele ender med at han får vite noe sjokkerende om sin egen fortid.

  • 21.30 Åndenes makt (2)

   (Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. Christin Flaten og datteren gruer seg daglig for å komme hjem til huset sitt i Rælingen kommune. I tillegg til at vedskjulet byr på uhyggelige opplevelser, får Christin også besøk i senga av uvedkommende. Klarer Lilli Bendriss å hjelpe familien slik at de kan føle seg trygge i sitt eget hjem?

  • 22.30 Stalker (5)

   (Stalker) Amerikansk krimserie. Etterforskerne i LA-politiets «Threat Assessment Unit» har stalkere, eller forfølgere, som spesialfelt. Jack Larsen ble nylig overført fra New York-politiets drapsavsnitt og har ofte havnet i trøbbel på grunn av sin sterke personlighet og tvilsomme oppførsel. Men disse egenskapene har også vist seg verdifulle i jobben som etterforsker. Sjefen hans, Beth Davis, er sterk, fokusert og ekspert på sitt område, drevet av hennes personlige erfaring som offer for en forfølger. Under etterforskningen av flere urovekkende trusler, oppdager TAU-teamet at huset til offeret skal være hjemsøkt. Teamet oppsøker en Halloween-fest i jakten på gjerningsmannen, som alle tror er død. Medvirkende:Dylan McDermott, Maggie Q.

  • 23.30 I kveld med YLVIS LIVE (12)

   (I kveld med YLVIS LIVE) Norsk underholdning. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård, Vegard, Calle eller Magnus kunne forutsi hva som vil skje underveis. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Et tilbakeblikk på det beste fra sesongen med Bård, Vegard, Calle og Magnus.

  • 00.25 CSI (11)

   (CSI) Amerikansk krimserie. En mann blir funnet drept på en spektakulær julefest med ekte snø og levende reinsdyr, og CSI-teamet blir tilkalt for å finne ut hva som har skjedd.

  • 01.20 U.S. Marshals

   Terningkast 3(U.S. Marshals) Amerikansk actionthriller fra 1998. En fangetransport på vei til New York styrter. Når flyet blir funnet, mangler én mann - en tidligere CIA-agent som beskyldes for å ha drept to av sine kolleger og for å ha solgt hemmeligstemplede statspapirer. U.S. Marshals starter jakten ... En fangetransport på vei til New York styrter. Når flyet blir funnet, mangler én mann - en tidligere CIA-agent som beskyldes for å ha drept to av sine kolleger og for å ha solgt hemmeligstemplede statspapirer. U.S. Marshals starter jakten. Medvirkende:Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr. Regi:Stuart Baird. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 03.35 Nikita (7)

   (Nikita) Amerikansk actionserie. Amanda fanger opp beskjedene mellom Nikita og Ryan, som er fengslet og har funnet ut hvordan Oversight blir finansiert. Alex støter på noen fra sin fortid.

  • 04.20 Politiagentene (13)

   (Stingers, år 8) Australsk dramaserie. Church og Gray fabrikerer dødsfallet til to personer for å lure en sleip kjeltring, bedre kjent som Coyote, men finner snart ut at de kanskje har feil mann i sikte.

  • 05.10 Harry's Law (9)

   (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Harry og Adam krangler på vegne av John og Susan Duggin. Deres sønn døde etter et slag han fikk mens han spilte på skolens fotballag, og Harry undersøker faren som fotballskader har på unge atleter. I mellomtiden representerer Tommy Elaine Lister, en alenemor som ranet en bank for å kunne betale regningene sine. Medvirkende:Kathy Bates, Nathan Corddry, Christopher McDonald, Karen Olivo.

  • 05.59 SLUTT


  Star

  • 18.00 I, Detective (116)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 18.30 LA Forensics (102)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 19.00 5 Ingredient Fix (413)

   (5 Ingredient Fix) «Fancy Schmancy.» Claire has simple, delicious recipes that are sure to impress even the most discerning palate. She's starting things off with a mouthwatering Beer Braised Chicken, then her take on a comfort food classic, a fluffy Twice Baked Rosemary Blue Potato Mash. And to cap it all off, a decadent Banana Brioche Bread Pudding, one bite and you'll be in dessert heaven. (Season 4 episode 13).

  • 19.30 Eat Street (314)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Home Cooking On The Run.» First up is Atlanta, Georgia’s Ibiza Bites truck, for some Spanish and Latin inspired cuisine such as the Darn Churrasco, a grilled steak served with chimichurri sauce and coconut rice. Next, two passionate chefs serve up Pomegranate Riblets, Crispy Brussels Sprouts and Seared Sea Scallops at The Home Skillet truck in Orange County. Then it is pasta perfection in Portland, Oregon, at Artigiano’s, featuring fabulous Fettuccine and gorgeous Gnocchi. Lastly, Eat St. visits the Recess truck in San Diego and takes some time out to savour classic comfort food such as a beefy Bully Burger and a Simon Says Southwest Salad featuring chipotle chicken, feta cheese and tortilla chips.

  • 20.00 Hollywood Girls Night (101)

   (Hollywood Girls Night) Join «The Alis» as they get together with their girlfriends for an evening filled with surprises and uncensored girl talk. Nothing is off limits! Join «The Alis» as they get together with their girlfriends for an evening filled with surprises and uncensored girl talk. Nothing is off limits! «Pilot.» Denise Richards, Niecy Nash and La La Anthony are the guests in this episode. Each lady brings her favorite homemade dish, a personal gift to exchange, and juicy stories about love, relationships, motherhood and red carpet fashion faux pas! (Season 1 episode 1).

  • 21.00 Tori & Dean (509)

   (Tori & Dean) Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for eachother. Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for eachother. «Return to the Rue.»

  • 22.00 Elements of Style (102)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Metropolitan Style.» New York's renowned Metropolitan Museum of Art and its Costume Institute have become an essential part of the city's fashion scene, with a history that dates back to 1937. Since then the Institute has been host to an amazing depth of exhibitions.

  • 22.30 Pop Profiles (306)

   (Pop Profiles) This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles. We chart their career from the earliest performances to the time they were signed to a major label and their breakthrough single was released all the way through to today. New interviews with emerging pop acts, music journalists and record producers to add insight into the lives of these artists. This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles.

  • 23.00 World's Dumbest (204)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 00.00 World's Dumbest (205)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (116)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (102)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 5 Ingredient Fix (413)

   (5 Ingredient Fix) «Fancy Schmancy.» Claire has simple, delicious recipes that are sure to impress even the most discerning palate. She's starting things off with a mouthwatering Beer Braised Chicken, then her take on a comfort food classic, a fluffy Twice Baked Rosemary Blue Potato Mash. And to cap it all off, a decadent Banana Brioche Bread Pudding, one bite and you'll be in dessert heaven. (Season 4 episode 13).

  • 02.30 Eat Street (314)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Home Cooking On The Run.» First up is Atlanta, Georgia’s Ibiza Bites truck, for some Spanish and Latin inspired cuisine such as the Darn Churrasco, a grilled steak served with chimichurri sauce and coconut rice. Next, two passionate chefs serve up Pomegranate Riblets, Crispy Brussels Sprouts and Seared Sea Scallops at The Home Skillet truck in Orange County. Then it is pasta perfection in Portland, Oregon, at Artigiano’s, featuring fabulous Fettuccine and gorgeous Gnocchi. Lastly, Eat St. visits the Recess truck in San Diego and takes some time out to savour classic comfort food such as a beefy Bully Burger and a Simon Says Southwest Salad featuring chipotle chicken, feta cheese and tortilla chips.

  • 03.00 World's Dumbest (204)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 04.00 World's Dumbest (205)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (116)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (102)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  • 18.05 Gordon Ramsay lager julemat

   (Gordon's Christmas Cookalong) Britisk matlagingsprogram. Stjernekokken Gordon Ramsay inviterer oss inn i sitt hjem til en morsom, festlig og vidunderlig stressfri juledag på kjøkkenet. Her deler han ut sin enorme kunnskap og ekspertise og oppfordrer seerne til å tilbrede julematen sammen med ham. Underveis får Gordon hjelp av skuespiller David Hasselhoff og komiker Russel Grant. Julen er en ganske spesiell tid der venner og familie samles om god mat, og med Gordons hjelp blir også julematen i år uten tvil noe helt spesielt.

  • 20.00 Jul med Hellstrøm og venner (3)

   (Jul med Hellstrøm og venner) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm inviterer kjente og kjære venner til en villa i Oslo for en aldri så liten førjulsaften. Med seg på kjøkkenet har han konditoren over alle konditorer, nemlig Pascal Dupuy. Deilig julemat skal lages i ekte Hellstrøm-stil, mens Pascal står for dessertene. Per Sundnes er husvert. Det blir hyggelige samtaler, sang og musikk når Eyvind Hellstrøm inviterer oss inn på julekjøkkenet. Eyvind Hellstrøm, Pascal Dupuy og Per Sundnes tar vel i mot artist Hanne Sørvaag og programleder Ida Gran-Jansen. På menyen står rakfisk som forrett, lutefisk som hovedrett og Pascals bûche de noël som dessert - en klassisk fransk søtsak. Videre får vi besøk av selveste julenissen rett fra charterflyet fra Gran Canaria og siste del av Sveins julenøtter. Til slutt synger Hanne Sørvaag julen inn.

  • 21.00 Snow White and the Huntsman

   Terningkast 4(Snow White and the Huntsman) Amerikansk fantasyaction fra 2012. Snøhvit flykter fra fengslet idet den onde dronningen får vite at stedatteren snart vil være vakrere enn henne. Dronningen søker å bli udødelig ved å fortære hjertet til den unge jenta og sender en gruppe menn ledet av en lokal jeger ut for å drepe henne. Men jegeren vender seg mot arbeidsgiveren og begynner heller å forberede Snøhvit på det avgjørende slaget mot den onde dronningen. Medvirkende:Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin, Sam Spruell. Regi:Rupert Sanders. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.20 Mumien: Dragekeiserens grav

   Terningkast 3(The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) Amerikansk action fra 2008. Året er 1946 og Jack og Evie har pensjonert seg. De drev med litt spionasje under andre verdenskrig, men har bestemt seg for å ta det rolig. Det eneste problemet er at de kjeder seg. De fort går med på å levere en kostbar edelsten som de britiske myndighetene skal gi tilbake til Kina. Evies bror eier en nattklubb i Shanghai, og de finner også sønnen Alex der. Alex skal være på universitetet, men har kommet til Kina for å drive med en arkeologisk utgravning sammen med professor Roger Wilson. Hele gjengen blir involvert i et nett av korrupsjon ledet av en kinesisk general som trenger edelstenen for å vekke til live keiser Han og krigerne hans som har vært døde i tusenvis av år. Medvirkende:Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Michelle Yeoh. Regi:Rob Cohen.
   Les mer i filmbasen

  • 01.10 Unforgettable (4)

   (Unforgettable) Amerikansk dramaserie. Serien følger en tidligere politietterforsker fra New York ved navn Carrie Wells, som lider av hyperthymesia, en sjelden medisinsk tilstand som gjør at hun husker alt hun noen gang har sett. Hun blir motvillig dratt inn i politiet igjen av sin tidligere kjæreste og partner når han spør henne om hjelp med en drapssak. Jobben gjør at hun kan fortsette etterforskningen av den ene hendelsen hun har forsøkt å huske; nemlig hvem som drepte søsteren hennes. Forskeren som lærte Carrie om sykdommen hennes blir drept. Hun må dermed spore opp andre mennesker med samme egenskap i håp om å finne gjerningsmannen. Medvirkende:Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin, Daya Vaidya, Michael Gaston.

  • 02.10 Gift of the Magi

   (Gift of the Magi) Amerikansk drama fra 2010. Nygifte Jim og Della Young flytter til en liten by i New England. De er forelsket og lykkelige, til tross for at de bor i et slitent hjem med gamle møbler og slitt maling. De har hverandre og drømmene sine - og det er det som teller. Nå som julen nærmer seg, har de begge lyst til å oppfylle den andres store juledrøm, men på grunn av den begrensede økonomien må de være oppfinnsomme. Medvirkende:Marla Sokoloff, Mark Webber, Michelle Beamish. Regi:Lisa Mulcahy.

  • 03.45 Ekstrem oppussing USA (20)

   (Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. Ty og gjengen drar til Kemah for å fikse huset til Larry og Melissa Beach. De har brukt livetpå å ta seg av og adoptere barn. De har 13 barn for tiden, og ni av dem bor sammen i en bobil etter at orkanen Ike ødela hjemmet deres. Programleder:Ty Pennington.

  • 05.25 Go On (21)

   (Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan forandrer perspektivet sitt fra innsiden av en K-BAL maskotdrakt. Jentene drar på Laurens utdrikningslag der Ryan hjelper henne med å ta noen tøffe avgjørelser. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  17.30 Supercar Superbuild (3)

  • 18.30 Outback Truckers (11)

   (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (11.)

  • 19.30 Gullfeber (3)

   (Gold Rush) Underholdningsserie. «Gullgutten.» (Golden Boy.) I den nye sesongen er alt forandret - nye gullgravere, nye maskiner og nye måter å få gull opp fra bakken på. Men vil stor risiko gi avkastning som står i stil?

  • 20.30 Mythbusters (27)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Reklamemyter.» (Commercial Myths.) Gjengen oppsøker svimlende høyder for å se om det er mulig å bite i et eple i en bøte når man hopper i strikk. Hva med en tenniskamp på en flyvinge, forresten?

  • 21.30 Morgan Freeman: Livets gåter (10)

   (Through the Wormhole with Morgan Freeman) «Vil kjønn bli utryddet?» (Will Sex Go Extinct?) Menneskelig reproduksjon vil gå gjennom en dramatisk revolusjon nå som teknologien snart kan skape barn fra to fedre eller to mødre. Vil kjønn bli utryddet?

  • 22.30 Marooned with Ed Stafford (9)

   (Marooned with Ed Stafford) «Alene i ødemarken: Tips for å overleve.» (Marooned: Rules of Survival.) Ed Stafford presenterer de ti beste tipsene for hvordan man skal overleve på egen hånd i ti dager i verdens mest ugjestmilde omgivelser - noe han selv har gjort flere ganger.

  • 23.30 Yukon Men (1)

   (Yukon Men) Dokumentarserie. «På bristepunktet.» (Breaking Points.) Myndighetene legger begrensninger på bruken av en basismatvare, så «Yukon Men» må ty til alternativer. Landsbyen blir besøkt av guvernøren, som har nyheter som vil forandre alt.

  • 00.30 The Unexplained Files (3)

   (The Unexplained Files) Dokumentarserie. «Den virkelige eksorsisten, og mysteriet med de døde elgene.» (The Real Exorcist and Mystery of the Dying Elk.) En av deltakerne i eksorsismen som ga inspirasjon til filmen «Eksorsisten", snakker om opplevelsen. Vi får også høre den forbløffende historien om 100 elg som døde på mystisk vis.

  • 01.30 Mythbusters (18)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Et hundeliv.» (Hair of the Dog.) To myter blir undersøkt. Kan rømte fanger virkelig unnslippe blodhunder ved å bevege seg i vann, og kan man lure narkohunder og deres like?

  • 02.30 Mythbusters (19)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Maskin-pil-og-buen.» (Arrow Machine Gun.) Adam og Jamie undersøker den gamle greske myten om at Dionysos den eldre laget en maskin som kunne skyte brennende piler som et moderne maskingevær.

  • 03.30 Mythbusters (20)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Kalde føtter.» (Cold Feet.) Teamet tar for seg to engelske uttrykk. Får alle i nærheten virkelig smake sin del når «the s**t hits the fan»? Og får man faktisk kalde føtter når man får kalde føtter?

  • 04.20 Mythbusters (21)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Inne av maskiner / land eller vann.» (Reverse Engineering.) Jamie og Adam ser om enkelte sportsbiler fra 1970-tallet ble designet med tanke på stil fremfor funksjon. Enkelte tror også at biler fra 70-tallet er mer aerodynamiske i revers!

  • 05.10 Mythbusters (22)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Duk-kaos / hjernekraft.» (Tablecloth Chaos / Brain Power.) Er det mulig å rive av en syv meter lang duk med en motorsykkel, og likevel ikke knuse glassene og tallerkenene som står på bordet? Adam og Jamie undersøker.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  17.00 Star Wars: Episode II - Klonene angriper

  • 19.30 Simpsons (14)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer «løper» Springfield Marathon. Bart ødelegger slutten av løpet, og en sint menneskemengde vil ta ham. Heldigvis blir han reddet av en fremmed som kommer forbi, og han får i tillegg tilbud om å bli med i et nytt boyband som «bad boy". Millhouse, Ralph og Nelson får også bli med, og et svært apparat iverksettes for å lansere dem. Gruppa N'Sync gjestespiller som seg selv.

  • 20.00 Simpsons (15)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Idet Homer oppdager at fotballaget Springfield Isotopes skal flyttes til Albuquerque, innleder han en sultestreik. Men Homer i sultestreik kan da umulig vare lenge?

  • 20.30 The Goldbergs (23)

   (The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Når Murrays rekord fra videregående blir slått, inviteres han på en bankett til hans ære. Barry bestemmer seg for å arrangere en hjemmefest, men han er ikke festens midtpunkt særlig lenge. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.

  • 21.00 Star Wars V: Imperiet slår tilbake

   (Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back) Amerikansk science fiction fra 1980. Kampen for å redde galaksen fra Darth Vaders herredømme fortsetter. Med hjelp av nye og fryktinngytende krigsmaskiner lykkes Imperiet i sin kamp for å knuse opprørerne. Han Solo, Prinsesse Leia og Chewbacca overlever angrepet, og flykter til Cloud City. Luke vender kursen mot Dagobah-systemet, for å lære fra Jedi-mesteren Yoda. Spørsmålet er derimot om Yodas lærdom vil styrke Luke nok til å hjelpe ham gjennom det uunngåelige møtet med Darth Vader. Medvirkende:Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Alec Guinness. Regi:Irvin Kershner. (11. år)

  • 23.20 Star Wars VI: Jediridderen vender tilbake

   (Star Wars: Episode VI - The Return Of The Jedi) Amerikansk science fiction fra 1983. I denne fantastiske og oppdaterte utgaven av avslutningen på Star-Wars sagaen forbereder Imperiet seg på å knuse opprørerne og Luke Skywalker, en gang for alle! I denne fantastiske og oppdaterte utgaven av avslutningen på Star Wars-sagaen forbereder Imperiet seg på å knuse opprørerne og Luke Skywalker, en gang for alle! Luke, Leia, Chewbacca, R2D2 og C3PO er på vei for å befri Han Solo fra den ekle gangsteren Jabba the Hutt, slik at de sammen kan fortsette kampen mot Darth Vader og det onde Imperiet. Gjør deg klar for en fantastisk finale når Luke tar til på sin siste prøve for å bli en fullverdig Jedi-ridder: Å konfrontere sin egen far i en duell! Medvirkende:Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Alec Guinness. Regi:Richard Marquand. (11. år)

  • 01.45 Gang related (10)

   (Gang Related) Amerikansk dramaserie. En mørk actiondramaserie om etterforsker Ryan Lopez, kommende stjerne i Los Angeles’ elitestyrke Gang Task Force, som før sin politikarriere var lojal mot den mektige latinogjengen Los Anglecos. Når Ryans bestevenn og partner blir brutalt myrdet av et beryktet gjengmedlem, slår Ryan seg sammen med Task Force kollega Cassius Green. På tross av sitt yrke er Ryan imidlertid fremdeles i takknemlighetsgjeld til gjengleder Javier Acosta. I kampen mellom lovlydighet og gjengkulturen kan kun menneskene som virkelig kjenner livet på gata vinne. Ryan arresterer Javier og demonstrerer dermed sin lojalitet til GTF. Daniel innser han har mistet all sin kredibilitet i bankverdenen og søker sin sanne identitet som arving til Los Angelicos. Medvirkende:Ramón Rodríguez, Jay Hernandez, RZA , Sung Kang.

  • 02.40 Pegasus vs. Chimera

   (Pegasus vs. Chimera) Kanadisk science fiction fra 2012. Belleros' og prinsesse Philonys far blir myrdet av den onde kong Orthos, som har det djevelske og fryktinngytende uhyret Chimera som en del av sin hærstyrke. Prinsessen er ute etter hevn og får hjelp av en heks som maner frem Pegasus - en flyvende hingst med magiske krefter. Medvirkende:Sebastian Roché, Nazneen Contractor, Rae Dawn Chong, James Kidnie, Mimi Kuzyk. Regi:John Bradshaw.

  • 04.20 Dads (17)

   (Dads) Amerikansk komiserie. Bli kjent med to fremgangsrike barndomsvenner som får livet snudd på hodet når deres fedre bestemmer seg for å flytte inn hos dem. Eli og Warner er begge i 30-årene og driver det suksessrike firmaet Ghost Child Games, der de jobber som TV-spillutviklere. De to kompisene fikk ideen om å starte eget firma mens de røkte hasj på universitetet - og Eli har praktisk talt vært høy siden. Warner er gift, har to barn og prøver å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Eli har derimot et litt mer rotete liv og sliter med å ta seg sammen. Til tross for sine ulikheter står de hverandre så nær at de nesten er som et ektepar. Når deres vanskelige fedre plutselig flytter inn i leiligheten de deler, opplever de sin hittil største krise. Camilla insisterer på at familien Whittemores bør slutte å drikke etter at Crawford blir dritings og ødelegger sofaen hennes. Isteden begynner Crawford å skrive sanger, mens Warner spiller gitar. Medvirkende:Brenda Song, Vanessa Lachey, Seth Green, Giovanni Ribisi, Tonita Castro.

  • 04.50 Dads (18)

   (Dads) Amerikansk komiserie. Bli kjent med to fremgangsrike barndomsvenner som får livet snudd på hodet når deres fedre bestemmer seg for å flytte inn hos dem. Eli og Warner er begge i 30-årene og driver det suksessrike firmaet Ghost Child Games, der de jobber som TV-spillutviklere. De to kompisene fikk ideen om å starte eget firma mens de røkte hasj på universitetet - og Eli har praktisk talt vært høy siden. Warner er gift, har to barn og prøver å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Eli har derimot et litt mer rotete liv og sliter med å ta seg sammen. Til tross for sine ulikheter står de hverandre så nær at de nesten er som et ektepar. Når deres vanskelige fedre plutselig flytter inn i leiligheten de deler, opplever de sin hittil største krise. David klager på smerter, men Eli og Edna ignorerer ham, helt til han ender opp på sykehus etter et hjerteinfarkt. Eli innser hvor høyt hun elsker den gamle mannen. Medvirkende:Brenda Song, Vanessa Lachey, Seth Green, Giovanni Ribisi, Tonita Castro.

  • 05.10 30 Rock (22)

   (30 Rock) Amerikansk dramaserie. 30 Rock handler om Liz Lemon, en sukessfull manusforfatter som står bak komiserien 'The Girlie Show'. Når sjefen hennes dør får hun en ny sjef som krever at hun skriver inn en ny skuespiller i serien. Liz' glede over å se Jack falmer raskt når han insisterer på at hun ikke har kommet over Floyd. Jerry Seinfeld dukker opp på Jacks kontor og Kenneth blir Tracys kontorkone. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski. Regi:Gail Mancuso, Michael Engler, Don Scardino.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie