Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Lunch  av Børge Lund, lørdag 12. apr. 2014

Lunch for lørdag 12. apr. 2014

Mest anbefalte Lunch-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Kongen Din

Kongen Din

Kongen din er tilbake med sin andre utgivelse. Han gir oss et unikt innblikk i så vel maktens korridorer som i de innerste rojale kretser, der ingenting unnslipper hans årvåkne blikk og skarpe penn. Odd Magnus Williamson har skrevet nye tweets, eminent illustrert av Sindre Goksøyr til glede for nye og gamle lesere. Les stripene


Eg, Egil Olsen

Eg, Egil Olsen

Artisten Egil Olsen har i en årrekke skrevet sanger og fremført dem for publikum i all verdens kriker og kroker. Disse erfaringene deler han nå med oss i tegneserieform. Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

 • 18.00 Ingrid Bjørnov - 50 år på én time

  Konsert. Ingrid Bjørnov fyller femti i år, og i denne konserten ser den folkekjære artisten tilbake på sitt kjærlighetsforhold til musikken. Sammen med sitt faste band fremfører Ingrid Bjørnov høydepunkter fra sin egen musikalske karriere, kjente humornumre fra forestillingene og favorittlåter fra andres sangkatalog. Benedicte Adrian, Jo Nesbø, Finn Bjelke og Kari Slaatsveen er gjester.

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Påskenøtter (4)

  Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.

 • 19.45 Isaac Newton: Magi og vitenskap

  (Isaac Newton: The Last Magician) Britisk dokumentar. Var Storbritannias største vitenskapsmann en rasjonell matematiker, eller var han herre over mørkets kunnskaper? Biografene beskriver geniet som en eneboer, tyrann, kjetter og alkymist. Skuespillere og eksperter puster liv i bildet av Isaac Newton. (Isaac Newton: Magi og vitenskap.)

 • 20.35 Vår med Kringkastingsorkestret

  Musikalsk vårstemning med hele landets orkester. Hovedøen Social Club og danserne Daniel Sarr og Anette Stokke er gjester når Kringkastingsorkestret dirigert av Halldis Rønning inntar Ingierstrand Bad ved Oslofjorden. Repertoaret spenner fra tango til jubilantene Alf Prøysen og Johan Halvorsen. (Vår med Kringkastingsorkestret.)

 • 21.25 Poirot (2)

  (Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. (The Big Four.) Poirot ber om hjelp når han blir satt opp mot en farlig gruppe dissidenter som er ansvarlige for en rekke mord. Medvirkende:David Suchet.

 • 22.55 Løsning påskenøtter

  (Løsning påskenøtter.)

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Chicago Fire (8)

  (Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. En jente blir skutt i nabolaget til Cruz og broren Leon. Det får dem til å tenke på gjengen de har forsøkt å forlate. Konflikten mellom Boden og McLeod blir stadig verre. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.

 • 23.55 Agnetha: ABBA og livet etter

  (Agnetha: ABBA and After) Britisk dokumentar. Agnetha Fältskog har vært en av de mest kjente, men også mest gåtefulle ikoner i popkulturen. Hvordan har hun opplevd livet i og utenfor rampelyset fra hun debuterte 15 år gammel?

 • 00.50 Isaac Newton: Magi og vitenskap

  (Isaac Newton: The Last Magician) Britisk dokumentar. Var Storbritannias største vitenskapsmann en rasjonell matematiker, eller var han herre over mørkets kunnskaper? Biografene beskriver geniet som en eneboer, tyrann, kjetter og alkymist. Skuespillere og eksperter puster liv i bildet av Isaac Newton. «Isaac Newton: Magi og vitenskap.» (Isaac Newton: Magi og vitenskap.) Br. dokumentar. Var Storbritannias største vitenskapsmann en rasjonell matematiker, eller var han herre over mørkets kunnskaper? Biografene beskriver geniet som en eneboer, tyrann, kjetter og alkymist. Skuespillere og eksperter puster liv i bildet av Isaac Newton. Norsk kommentar: Selda Ekiz (Isaac Newton: The Last Magician).

 • 01.40 Poirot (2)

  (Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. «Påskekrim: Poirot.» (The Big Four.) Poirot ber om hjelp når han blir satt opp mot en farlig gruppe dissidenter som er ansvarlige for en rekke mord. Medvirkende:David Suchet.

 • 03.10 Lulu og Leon (11)

  (Lulu & Leon) Dansk krimdramaserie. Patrick innser at han ikke klarer å rane pengetransporten uten Leon. Og Lulu står mellom mannen hun elsker og mannen som ødelegger familien hennes. Medvirkende:Lene Maria Christensen, Lars Brygmann, Lars Kaalund.

 • 03.50 Ut i naturen

  «Før fjellet slukner.» (Før fjellet slukner.) Stølsdrift er fremdeles livsviktig for bøndene i Valdres-bygda Heggenes. I juni tar tre mannfolk med seg kyrne til fjells og grenden Kjølastølen. Midt i et mytisk og mektig landskap innhyllet i stillhet er dette et sted følelser vokser seg store. Sorg, glede og eventyrlyst - ispedd mystikk. Men når alt kommer til alt handler det om å få jobben gjort før fjellet slukner.

 • 04.40 Hotel Savoy åpner dørene (1)

  (The Savoy) Britisk dokumentar. Da det berømte Savoy Hotell i London stengte dørene for første gang på 118 år, fikk et filmteam følge prosessen. Hotellet skulle moderniseres. Direktøren og prosjektlederen hadde et budsjett på 100 millioner pund og en arbeidsstyrke på 1000 personer til rådighet. Men var det mulig å holde tidsfristen og den økonomiske rammen? Da det berømte Savoy Hotell i London stengte dørene for første gang på 118 år, fikk et filmteam følge prosessen. Hotellet skulle moderniseres. Direktøren og prosjektlederen hadde et budsjett på 100 millioner pund og en arbeidsstyrke på 1000 personer til rådighet. Men var det mulig å holde tidsfristen og den økonomiske rammen?

 • 05.25 SLUTT


NRK 2

 • 18.00 Pavarotti - Tidenes stemme

  Opera. (Pavarotti - Tidenes stemme.) I fjor var det 50 år siden Luciano Pavarotti debuterte i rollen som Rodolfo i La Bohéme på operascenene i Amsterdam, Wien, Zürich og London. Han ble fort en superstjerne og hans kraftfulle røst med sin naturlig sjarm og nyanserte farger regnes av mange fremdeles som tidenes største stemme. I dette programmet får vi gjenhør med hans mest populære arier og sanger - alt fra opera til duetter med Bono, Sting og Eric Clapton.

 • 19.00 Underveis (11)

  Dokumentarserie. «Streetlight - lyset kommer tilbake.» (Streetlight - lyset kommer tilbake.) Tyfonen raserte livsverket da barnehjemmet på Filippinene ble lagt i ruiner. Nå skal Erlend Johanessen bygge alt opp igjen.

 • 19.30 Antikkduellen (9)

  Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. I dag er Margit og Ulrik i Hørsholm og omegn for å finne antikviteter.

 • 20.00 Ei iskald verd (6)

  (Frozen Planet) Britisk dokumentarserie. Den globale oppvarmingen endrer forholdene lengst nord og lengst sør på kloden vår. Sir David Attenborough leser kommentarene til en ekspedisjon til polområdene som de færreste kommer til å se med egne øyne. Samspillet mellom isen, været og havet er nøkkelen til å forstå hva som skjer med livet under og over havoverflaten. Mennesket er ikke skapt for å overleve på Sydpolen og Nordpolen. Likevel er vi blitt en del av det polare miljøet, slik som dyrene. Men for mennesket handler det om eventyrlyst og å utnytte ressursene der.

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Observatoriet

  Norsk dokumentar. Det skal handle om breddegrader, lengdegrader, tid og magnetisme - og et helt spesielt hus. Observatoriet i Oslo var det første bygget som ble reist for det nye norske universitetet. I 1834 flyttet vitenskapsmannen Christopher Hansteen inn. Herfra utførte han sine astronomiske observasjoner og fikk bokstavelig talt satt Norge på kartet.

 • 21.35 Gjengangerne (5)

  (Les Revenants) Fransk dramaserie. De døde kommer gradvis ut i samfunnet, men klarer ikke å gjenoppta sine normale liv. Julie begynner å tvile på seg selv, har hun også vært død? En gruppe mennesker i Alpene befinner seg i en forvirret tilstand. De forsøker å finne hjemmene sine etter en ulykke, men vet ikke at de har vært døde i flere år. Medvirkende:Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme.

 • 22.30 Rain Man

  Terningkast 5(Rain Man) Amerikansk drama fra 1988. Raymond er autist og har i alle år bodd på institusjon. Når faren dør, og Raymond arver en stor formue, dukker hans ukjente bror, Charlie, opp. Han forsøker å lure pengene fra Raymond, men oppdager raskt at selv om broren på mange måter er som et barn, har han noen svært spesielle evner. (Rain Man.) Medvirkende:Dustin Hoffman, Tom Cruise, Valeria Golino, Gerald R. Molen, Jack Murdock, Michael D Roberts. Regi:Barry Levinson. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.40 Vikingene (3)

  (Vikings) Britisk dokumentarserie. Neil Oliver utforsker hvordan vikingtiden endte. Han følger sjøreisene og utforsker oppdagelsene vikingene gjorde, forteller om de første danske kongene og hvordan kristendommen åpnet dørene til resten av Europa. De blodtørstige vikingene som ranet og erobret landområder, har vært historiens skurker. Men ved nærmere ettersyn, var de mye mer enn det.

 • 01.30 Kampen mot den nye tida

  Islandsk dokumentar. Folk og bønder i Budardal prøver å skrape sammen en inntekt de kan leve av. De slåss mot korrupsjon og forretningsfolk som presser prisene ned på varene de leverer. Systemet tar større hensyn til markedskreftene og det moderne samfunnet enn de gamle verdiene på bygda. (Kampen mot den nye tida.)

 • 02.25 Naturen på vippepunktet (6)

  (The Tipping Points) Britisk dokumentarserie. Ganges fører friskt vann fra kilder i Himalaya og over Indias sletter. Men drikkevannet til over en milliard mennesker er truet. Hva holder på å skje? En ekspedisjon er i området for å undersøke forholdene.

 • 03.20 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Bondi Rescue: Bali (3)

  (Bondi Rescue: Bali) Dokumentarserie. Badevaktene fra Bondi har nå vært noen uker på Bali og er ganske frustrert over manglende ressurser og utstyr som de var vant til å ha på Bondi-stranden.

 • 19.55 Typen til (8)

  Underholdningsprogram. Leo Ajkic tester hvordan det er å være kjæreste med åtte norske kjendiser. «Anne Rimmen.» (Anne Rimmen.) I kveld: Anne Rimmen. Leo Ajkic finner kjærligheten på jobb i sesongens siste episode når han blir typen til Anne Rimmen fra NRK-sporten. Det følger både fordeler og ulemper med å være sammen med en kollega. Hvordan er det egentlig å date en som jobber på samme sted? Vil de få Arne Scheies velsignelse til slutt?

 • 20.25 Fra catwalk til Kongo

  (Judith - Going Back to Congo) Britisk dokumentar. Foreldrene sendte Judith til London da hun var tre år gammel. Tjue år senere gjenforenes de i Den demokratiske republikken Kongo, og Judith får oppleve det konfliktpregede landet hun forlot. Hvorfor brukes voldtekt som våpen i krig, og hvorfor ofres barn på slagmarkene? Judith vil fortelle verden hva hun ser. (Fra catwalk til Kongo.)

 • 21.25 Rådet (2)

  Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Er klining utroskap? Hva synes egentlig Kjetil André Aamodt, Sandra Lyng Haugen og Ronny Brede Aase om å spise mat fra søpla? Programleder:Siri Kristiansen.

 • 21.55 Pinlige sykdommer (6)

  (Embarrassing Bodies Down Under) Britisk helseserie. Legene er i party-paradiset, The Gold Coast, i Australia. Dr. Ginni blir oppsøkt av en kvinne som er plaget av en svært smertefull og ikke så kjent sykdom i underlivet.

 • 22.40 Nurse Jackie (5)

  (Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Kevin har invitert Jackie ut på lunsj. Vil han at de skal flytte sammen igjen? Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.

 • 23.05 Nurse Jackie (6)

  (Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Når motgangen tynger, blir Jackie fristet av en helt spesiell pille. Zoey mister forlovelsesringen sin, og Coop, som stadig lengter etter å skaffe seg sin egen familie, finner en farsrolle han kan steppe inn i. Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.

 • 23.35 Standup med Lee Evans

  Britisk standup. Den skotske komikeren møter et gigantisk publikum. De får oppleve en kameleon av en artist som har mottatt flere priser, også som skuespiller.

 • 00.25 Fylleangst (5)

  (What Did I Do Last Night? Crawley) Britisk dokumentarserie. Tia Nel er en hardtarbeidende alenemor som virkelig slår seg løs en gang hver måned. Men hun husker ikke helt hvordan hun behandlet sin beste venninne kvelden før. En av fire briter husker lite av det som skjedde dagen etter en fest. Lider hele Storbritannia av kollektiv blackout?

 • 00.50 Entourage (7)

  (Entourage) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 01.20 Entourage (8)

  (Entourage) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 01.45 True Blood (3)

  (True Blood) Amerikansk vampyrserie. Med en blanding av spenning, romantikk, mystikk og humor havner vi midt i striden mellom 'vampyrmyndighetene' og 'vampyrfundamentalistene'. Utfallet av den politiske maktkampen kan bli avgjørende ikke bare for Sookie og vennene hennes, men for hele menneskeheten. (Whatever I Am, You Made Me.) Bill og Eric forhandler med vampyrmyndighetene for å beholde livet. Sookie ber Pam om hjelp. Andys allianse med Holly slår tilbake på ham, og Jason treffer på en gammel lærer. Medvirkende:Ryan Kwanten, Anna Paquin, Stephen Moyer, Nelsan Ellis, Alexander Skarsgård.

 • 02.40 Ung og gravid

  (We're Having a Baby) Britisk dokumentar. Unge foreldre under 25 år forteller hvordan de opplever å få barn. Helt fra graviditetstesten viser positivt, gjennom ni måneer med berg-og-dalbane, til barnet trekker pusten selv, har de laget sin egen videodagbok.

 • 04.10 Bondi Rescue: Bali (3)

  (Bondi Rescue: Bali) Dokumentarserie. Badevaktene fra Bondi har nå vært noen uker på Bali og er ganske frustrert over manglende ressurser og utstyr som de var vant til å ha på Bondi-stranden.

 • 04.35 Top Gear USA (6)

  Amerikansk underholdningsserie. Nye programledere, nye biler og ett nytt land. Det populære bilprogrammet har flyttet seg over dammen og inntatt USA, de digre bilenes hjemland. Tanner drar over til England for å teste den nye Morgan Aero Supersports. Og så blir det konkurranse: Hva kjører fortest fra Miami til Key West - en bil, en racerbåt eller et sjøfly? Programleder:Adam Ferrara , Tanner Foust , Rutledge Wood.

 • 05.20 SLUTT
 • TV 2

  • 18.00 Oppgrader! (8)

   Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. Edel er gift og har fire barn, men ingen av dem vet at hun er med i kveldens episode av Oppgrader! Edel har nemlig fått besøk av søster og veninner, og spiller om nye hagemøbler. Sigurd Sollien er i Kristiansand, men har han med seg lette eller vanskelige spørsmål i kofferten? Programleder:Sigurd Sollien.

  • 18.30 Nyhetene

  • 18.45 Været

  • 18.50 Sportsnyhetene

  • 19.00 En bit av Norge (8)

   Matprogram. Natur, kultur og mat forenes når matskribenten Andreas Viestad drar Norge rundt for å lage mat. I dagens program går turen til Nord-Hordaland, Evanger og Voss. Andreas lager tradisjonelt pinnekjøtt på en litt friskere måte, dampet i eplesider. Det blir også en spennende fingermatversjon med dipp. Andreas lager også røkt eple servert med gravet lammefilet og ørret. Brente epler blir dessert kombinert med vaniljeis og honningtørket rosmarin.

  • 19.30 Toget - på sporet av en morder (4)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 19.45 Toget - på sporet av en morder (5)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 20.00 TV 2 hjelper deg (11)

   Norsk forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. «Påskespesial.» Solveig Barstad drar på svindlerjakt på Kanariøyene, Europas beste flyselskap må stå skolerett og de billigste vaffeljernene er best! TV 2 hjelper deg inviterer til påskesending.

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.20 Været

  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.40 Criminal Minds (21)

   (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. En rekke bortføringer i nærheten av Memphis får teamet til å lete etter fellestrekk mellom de savnede personene og et motiv som vil lede dem til kidnapperen. Samtidig lar Savannah frustrasjonen sin gå ut over Morgan, da hun har sett seg lei på at han reiser så mye med jobben.

  • 22.40 Mayday (4)

   (Mayday) Britisk spenningsserie. Mayday er en liten by full av hedenske tradisjoner. Når den 14-årige mai-dronningen Hattie plutselig forsvinner, står byen overfor erkjennelsen av at en forferdelig forbrytelse har blitt begått. I Mayday er det ingen man kan stole på. Overfor Caitlin gir Linus et farlig løfte og oppdager den ekte forbindelsen mellom Everett og Hattie. Fiona og Alan reagerer på Charlottes merkelige opptreden, men gjør en forferdelig oppdagelse. Gail og James er uenige om hva som er best for Malcolms hukommelse. Seth bestemmer seg for å satse alt, når han presser Steve til å ta en stor risiko for å finne ut sannheten.

  • 23.45 Toget - på sporet av en morder (4)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 00.00 Toget - på sporet av en morder (5)

   Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.

  • 00.15 På tur med Dag Otto (8)

   Norsk underholdningsserie. Dag Otto Lauritzen har bestemt seg for å forfølge åtte av sine villeste drømmer før han blir gammel og dør. Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen. Drømmene Dag Otto har bestemt seg for å prøve å gjennomføre i løpet av de åtte episodene er å bestige nasjonalfjellet Stetind, seile over åpent hav fra Grimstad til Danmark uten seilerfaring, delta i triathlon, ta jaktprøven og skyte sin egen mat, fly et fly, kjøre motorsport, gjennomføre et hundekjøringsløp og hoppe i fallskjerm.

  • 01.15 Hawaii Five-0 (14)

   (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. En rømt fange kidnapper Steve og Danny i et forsøk på å bevise sin uskyld. Samtidig slår Grace ned en medstudent på skolen.

  • 02.15 Criminal Minds (16)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam drar til den lille byen West Bune i Texas når en far, hennes datter og to politimenn blir brutalt drept.

  • 03.05 Numbers (16)

   Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. FBI tar saken da en gruppe sektmedlemmer blir forgiftet men nekter å motta medisinsk behandling.

  • 03.50 Chicagokoden (3)

   (Chicago Code) Amerikansk spenningsserie. Vi følger en gruppe politifolk i Chicago i deres kamp mot kriminalitet og korrupsjon. «Gillis, Chase & Babyface.» Chicago-politiet finner ikke helt det de forventer når de kommer til åstedet for et bankran. Medvirkende:Jennifer Beals, Jason Clarke.

  • 04.35 Damages (1)

   Amerikansk dramaserie. Den nyutdannede og idealistiske juristen Ellen møter en tøff virkelighet når hun begynner å jobbe for den hensynsløse advokatveteranen Patty.

  • 05.25 Alarm 112 (1)

   Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  17.25 Alarm 112 - På liv og død (30)

  • 18.25 Bad Ink (8)

   Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk. Dirk og Ruckus kommer en nybakt mor til unnsetning. Hun er nemlig overbevist om at tatoveringen hennes skremmer hennes nyfødte barn. Som far har Dirk førstehånds erfaring, så han tar gladelig utfordringen med å fikse tatoveringen og få orden på forholdet mellom mor og barn.

  • 18.55 En moderne familie (1)

   (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Dude Ranch.» I sesongpremieren er det duket for stor-utflukt for hele familien når alle sammen drar til Wyoming for et ekte utendørs eventyropphold. Det går selvfølgelig ikke helt knirkefritt.

  • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (9)

   Norsk underholdning. Sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Med Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson og John Brungot.

  • 20.25 Little Britain (3)

   (Little Britain) Amerikansk komiserie. Denne surrealistiske komiserien tar en titt på livene til en rekke usedvanlige mennesker i det nye årtusenet. Hvem er britene? Hva gjør de? Hvorfor gjør de det de gjør?

  • 21.00 Duck Dynasty (5)

   Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. På grunn av bygningsarbeid hjemme hos Jase og Missy, inviterer Willie og Korie Jase og barna til å bo hos dem mens Missy er ute av byen for å besøke venner. Det som skulle være en vennlig gest fra Willie og Korie, ender opp i en konflikt om personlig sfære mellom de to brødrene.

  • 21.30 Watchmen

   Terningkast 3(Watchmen) Amerikansk action fra 2009. Superhelter er hverdagskost, dommedagsklokken nærmer seg midnatt og vaktmennene passer på menneskeheten. Men hvem passer på vaktmennene? Historien er satt i et alternativt 1985-Amerika, og «Doomsday Clock» viser graden av USA's spenning med Sovjetunionen, fem minutter før midnatt. Medvirkende:Patrick Wilson, Malin Åkerman, Jackie Earle Haley. Regi:Zack Snyder. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.35 Bellator Spring Tournament (7)

   Kampsport. Tøffe kampsporteksperter konkurrerer om verdensmestertitler i fire vektklasser. En konkurranse der deltakerne må sloss med alle midler for å vinne.

  • 02.35 Las Vegas Jailhouse (9)

   (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

  • 03.00 Alarm 112 (1)

   Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

  • 03.30 Alarm 112 (2)

   Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

  • 03.55 Canadas verste sjåfør (7)

   Kanadisk bilprogram. Åtte bilførere må gjennom nesten umulige utfordringer. De kjemper alle for å unngå tittelen «Canadas verste sjåfør". Serien har gått i Canada helt siden 2005 frem til i dag, og er flaggskipet i «Worst"-serien som går i flere land.

  • 04.45 Las Vegas Jailhouse (9)

   (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

  • 05.10 Big Easy Justice (4)

   Amerikansk realityserie. Tat-2 og hans «Elite Fugitive Recovery Team» sparker inn dører, går på spaning og setter seg selv direkte i skuddlinjen i jakten på hardkokte kriminelle for å få dem tilbake i fengsel. Den legendariske dusørjegeren Tat-2 er dusørjeger i den mørke underverdenen i New Orleans. Han jakter på byens mest etterlyste kriminelle og overleverer dem til politiet. Dette har han gjort i tolv år, og i løpet av den tida har han brakt over 10.000 rømlinger tilbake til fengsel. Forbrytelsene disse menneskene har begått er væpnet ran, drap, narkotikabesittelse, overgrep og overfall med mer.

  • 05.35 South Park (3)

   (South Park) Amerikansk animasjonsserie. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  17.25 Fødeavdelingen (9)

  • 18.30 Unge mødre (3)

   (Unge mødre) Norsk dokumentarserie. Morten har et spennende møte med en musikkprodusent i Oslo som skal hjelpe ham på veien til en musikkarriere. Rannveig får en frisk start i sin nye leilighet, men er ikke helt fornøyd med fargen. Ingrid Marie har også kommet på plass i ny leilighet og har derfor invitert gamle og nye venninner på pizzakveld hjemme hos seg.

  • 19.00 Unge mødre (4)

   (Unge mødre) Norsk dokumentarserie. Morten fra Lillesand er i Oslo for et viktig møte med musikkgiganten Universal og i Mosjøen har Ingrid Marie tid til å tenke litt på framtiden. I Alta er Rannveig godt i gang med å etablere seg i sin nye leilighet og tar seg derfor tid til et møte med presten som skal døpe sønnen Nathaniel.

  • 19.30 Friends (8)

   (Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Ross må velge mellom Rachel og Julie og får hjelp av Joey og Chandler til å lage en liste over fordeler og ulemper hos begge. Ikke særlig lurt. Samtidig blir Monica ansatt for å lage mat med et syntetisk sjokoladesubstitutt.

  • 20.00 Friends (9)

   (Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Det er førjulstid, og Monica prøver å tipse med småkaker i stedet for kontanter, med varierende hell. Phoebe får vite sannheten om sin egentlige far og prøver å spore ham opp. Chandler og Joey venter i lengste laget med å kjøpe julegaver.

  • 20.30 Familieliv (3)

   (Familieliv, sesong 1) Norsk dokusåpeserie. Bente og Pål har voksne barn som for lengst har flyttet ut. For å bøte på stillheten fyller de de tomme rommene og alle andre ledige kroker i huset sitt med sofasurfere og workaways fra hele verden. Familien Hagen skal feire Halloween, og mamma Linda har nok å gjøre med å forvandle alle seks barna til små monstre. I familien Hussain er det bestemor som har ansvaret for barnas religiøse utdanning.

  • 21.00 Familieliv (4)

   (Familieliv, sesong 1) Norsk dokusåpeserie. Familien Kristensen Moe bor på Bjerke i Oslo og består av mor, far, mine og dine barn. Knut er faren til Henrik og Kasper, og Pia er mammaen til Martine og Andrea. Seks stykker i en liten leilighet gjør at gode rutiner er viktig for en god morgenstund. Siden familien Brenna Nilsen ofte har besøk fra hele verden, tar Bente og Pål jevnlig turer til et stormarked som selger havarerte matvarer for en rimelig penge. - Vi er ikke noe glad i å shoppe noen av oss, så vi shopper bare når vi må, forteller Bente.

  • 21.40 En shopoholikers bekjennelser

   Terningkast 1(Confessions of a Shopaholic) Amerikansk romantisk komedie fra 2009. I New York Citys glamorøse verden finner vi Rebecca Bloomwood, en livsglad jente som er litt for god til å shoppe. Hun drømmer om å jobbe for sitt favorittmotemagasin, men klarer ikke å få en fot innenfor - før hun, ironisk nok, får jobben med å skrive rådgiverspalten i et økonomisk magasin som utgis av samme forlag. Nå som drømmen blir virkelighet, går hun til stadig større og hysteriske ytterligheter for å hindre at fortiden skal ødelegge fremtiden hennes. Medvirkende:Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, John Goodman, Kristin Scott Thomas. Regi:P.J. Hogan.
   Les mer i filmbasen

  • 23.45 Tabatha tar over (11)

   (Tabatha Takes Over, år 4) Amerikansk realityserie. Tabatha, som tidligere har reddet frisørsalonger fra konkurs, bruker denne gangen sin ekspertise for å redde mange forskjellige forretninger som sliter. Alt fra bakerier til hundehoteller får profesjonelle råd om både ledelse, markedsføring og kundebehandling. Kim Krohn har en «Jeg bryr meg ikke»-holdning som har smittet over på de ansatte og skadet salongen hennes. Tabatha prøver å vise Kim at hun må være til stede i salongen - handling snakker tydeligere enn ord - men Kim er uvillig. Klarer Tabatha å få Kim og mannen til å våkne opp før det er for sent?

  • 00.50 Kviser til besvær

   (Dying for Clear Skin) Britisk dokumentar. Akne rammer 80 prosent av tenåringer på ulike måter og kan være en veldig plagsom tilstand. Til og med milde utbrudd kan gjøre mennesker usikre og ulykkelige og de vil gjøre hva som helst for å bli kvitt problemet. Vi møter ungdommer med hudproblemer og følger med dem på møter med eksperter for å se hvordan potensielle kurer faktisk kan skape flere problemer enn de løser.

  • 01.50 Ghost Whisperer (8)

   (Ghost Whisperer, år 5) Amerikansk dramaserie. Da et spøkelse leder Melinda til seg i en krypkjeller, blir Melinda trukket inn i et uløst mordmysterium rundt et mektig eiendomsmeglerpar. Parets tilsynelatende perfekte ekteskap viser seg å ha vært det motsatte, og Melinda befinner seg snart som i midten av en krigføring mellom levende og døde. Samtidig spiller Aiden et farlig spill når han bruker evnen sin for å imponere venner med magiske triks.

  • 02.40 The Closer (6)

   (The Closer) Amerikansk krimserie. Visepolitisjef Brenda Johnson leder drapsavsnittet ved LAPD med høyst uortodoks stil. Hennes medfødte evne til å lese mennesker og få dem til å tilstå, gjør at Brenda og teamet hennes løser byens tøffeste og mest sensitive saker.

  • 03.30 Cold Case (22)

   (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 2005 der en myrdet havnearbeider ble sammenfiltret med den russiske mafiaen.

  • 04.15 Pretty Little Liars (13)

   (Pretty Little Liars, år 1) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Spencer må takle hjemkomsten til de lykkelig nygifte, Melissa og Ian, mens «A» får Hanna til å danse etter hennes pipe. I tillegg får jentene hjelp fra uventet hold.

  • 05.05 Chop Shop (10)

   (Chop Shop) Kanadisk realityserie. Chop Shop er en frisørsalong med et permanent hån og et hjerte av gull. Det blir mye moro når vi følger salongeier og bad-boy Daniel Hudon og hans brokete samling av rock'n'roll-stylister i motkultur-salongens sexy verden. Daniel flytter ut av byen og inviterer sine ansatte til innflyttingsfest. Hvordan går det når hans nye, konservative naboer møter den brokede forsamlingen fra Chop Shop? Samtidig kjører Paymon, John og Jeff en god gammeldags innvielsesprosess på nykommeren Danny Lovelock.

  • 05.29 SLUTT

  TV Norge

  • 18.05 The Big Bang Theory (18)

   (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Leonard må velge mellom sin nye kjæreste og vennskapet med Penny. Samtidig driver Howard Sheldon til vanvidd med magiske triks.

  • 18.30 The Big Bang Theory (19)

   (The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Når noen hacker Sheldons online spillkonto, bestemmer guttene seg for å finne synderen.

  • 19.00 America's Funniest Home Videos (39)

   (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

  • 19.30 Sinnasnekker'n (2)

   (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. Det som skulle bli et idyllisk liv på landet er blitt et mareritt for familien på fem. Sven Wold og Katharina Zahl Fagervik kjøpte seg et hus på Hurum i 2007 - med store planer. Etter noen måneders oppussing flyttet de inn i et halvferdig hus uten strøm. Det er fremdeles en byggeplass i dag. De mangler stue og en funksjonell gang, og de må også gjøre ferdig kjøkkenet og kle huset utvendig.

  • 20.30 Winter Wipeout (9)

   (Winter Wipeout) Norsk realityserie. 24 skandinaviske deltakere setter sin modighet, styrke og balanse på prøve når de tar seg gjennom en ellevill hinderløype i Argentina - som i år er forvandlet til et hvitt vinterlandskap. Det blir spektakulære knall og fall når deltakerne må dukke unna objekter som slår ut fra vegger, hoppe over store røde baller, holde seg oppe i en skiheis og snurre seg gjennom en afterskiløype. Kun den beste fra hvert land vil klare å ta seg helt til Wipeout-sonen og få sjansen til å stikke av med førstepremien på 50 000 kroner. Utegående reporter Synnøve Skarbø er, som alltid, til stede som mental krykke for de engstelige deltakerne, mens Anders Hoff og Øyvind Rafto fra «Raske menn» fyller rollen som kvalifiserte kommentatorer. Det er klart for bikinispesial, hvor vi møter lettkledde deltakere som Vi Menn-piken Magrete, den usjenerte nordlendingen John Egil, livsglade Olivier og sandvolleyballspilleren Tarina.

  • 21.30 Harry Potter og Halvblodsprinsen

   Terningkast 4(Harry Potter and the Half-Blood Prince) Amerikansk actioneventyr fra 2009. Fyrst Voldemort strammer grepet om både gomper og trollmenn, og Galtvort er ikke lenger noe fristed fra farer. Harry mistenker at farene kan lure til og med inne på slottet, men Humlesnurr er mer opptatt av å forberede ham på det endelige oppgjøret. Sammen jobber de for å finne svakheten i Voldemorts forsvarsverk, og med dette for øye rekrutterer Humlesnurr sin gamle venn og kollega Horatsion Snilehorn, som han tror sitter på viktig informasjon. Medvirkende:Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson. Regi:David Yates. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.15 Castle (3)

   (Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Da et kodet dokument, gjemt av en drept løsepengeformidler, får Castles fantasi til å løpe løpsk, må Beckett styre saken tilbake til de voldelige forbryterne som befolket offerets verden - bare for å oppdage at Castles teorier kanskje ikke er så gale når alt kommer til alt.

  • 01.10 CSI: Miami (11)

   (CSI: Miami, år 9) Amerikansk spenningsserie. Da en hydrant vasker vekk alle bevis på et åsted, må CSI rekonstruere et bisart dobbeltdrap. David Arquette har regissert episoden.

  • 02.00 Special Victims Unit (18)

   (Special Victims Unit, år 7) Amerikansk spenningsserie. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

  • 02.50 CSI: NY (8)

   (CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Mac står overfor sin farligste fiende noensinne. En seriemorder går løs i New Yorks gater og dreper alle ved navn Mac Taylor, i håp om at han skal treffe den riktige ...

  • 03.35 CSI: Miami (12)

   (CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. CSI-teamet etterforsker et mord som følge av et raseriutbrudd mellom to trafikanter. Uten spor å gå etter må Horatio belage seg på vitneforklaringen fra en mentalt tilbakestående gutt.

  • 04.20 Boston Public (19)

   (Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.

  • 05.10 Rookie Blue (8)

   (Rookie Blue) Amerikansk actionserie. Etter at Gail og Traci tar med en tilsynelatende full mistenkt til Division - og han kollapser av en mystisk sykdom - blir hele avdelingen satt i karantene. Andy og Swarek samarbeider for å finne den medskyldige i et bankran. Chris går undercover i varetektsfengselet, og Dov dater en sexy bombetekniker. Medvirkende:Gregory Smith, Missy Peregrym, Enuka Okuma.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  • 18.00 I, Detective (202)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 18.30 LA Forensics (102)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 19.00 5 Ingredient Fix (312)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Spring Awakening.» Welcome Spring in style, with this flavorful meal that travels well as a picnic or pot luck. Everyone will celebrate the season as they dig into Lamb with Pineapple Mint Sauce, Creamy Broccoli Soup, and Roasted Asparagus with Rhubarb Vinegar. (Season 3 episode 12).

  • 19.30 Eat Street (408)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Gorillas, Dogs, Balls & More.»

  • 20.00 Restaurant Stakeout (206)

   (Restaurant Stakeout) Amerikansk realityserie. Willie Degel is known for running a tight ship at his restaurants. Now he takes his practices to troubled restaurateurs, looking to find the hidden problems that lie within their establishments and eliminate whatever is in the way of their success. «Act Like the Boss.» Willie comes to the aid of Dawn, owner of the Liberty Bar and Grill in Hoboken. After 14 years in business, Dawn's restaurant is struggling and she's called Willie for answers. (Season 2 episode 6).

  • 21.00 South Beach Tow (207)

   (South Beach Tow) South Beach Tow chronicles the often hilarious and always unpredictable exploits of Tremont Towing, a family run business in the glamorous and chaotic surroundings of Miami's South Beach. Every year 8 million people flock to this city to party and play, but there's not nearly enough parking to contain the madness. Featuring plenty of confrontations, wild interactions, family squabbles, and a slew of shocking situations, it's never a dull moment at South Beach Tow.

  • 21.30 South Beach Tow (208)

   (South Beach Tow) South Beach Tow chronicles the often hilarious and always unpredictable exploits of Tremont Towing, a family run business in the glamorous and chaotic surroundings of Miami's South Beach. Every year 8 million people flock to this city to party and play, but there's not nearly enough parking to contain the madness. Featuring plenty of confrontations, wild interactions, family squabbles, and a slew of shocking situations, it's never a dull moment at South Beach Tow.

  • 22.00 Elements of Style (127)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «The Art Show.»

  • 22.30 Pop Profiles (309)

   (Pop Profiles) This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles. We chart their career from the earliest performances to the time they were signed to a major label and their breakthrough single was released all the way through to today. New interviews with emerging pop acts, music journalists and record producers to add insight into the lives of these artists. This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles.

  • 23.00 Las Vegas Confession (130)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 23.30 Get Out (101)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 00.00 World's Dumbest (210)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (202)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (102)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 Las Vegas Confession (130)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 02.30 Get Out (101)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 03.00 5 Ingredient Fix (312)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Spring Awakening.» Welcome Spring in style, with this flavorful meal that travels well as a picnic or pot luck. Everyone will celebrate the season as they dig into Lamb with Pineapple Mint Sauce, Creamy Broccoli Soup, and Roasted Asparagus with Rhubarb Vinegar. (Season 3 episode 12).

  • 03.30 Eat Street (408)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Gorillas, Dogs, Balls & More.»

  • 04.00 World's Dumbest (210)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (202)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (102)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  16.30 Ice Castles

  • 18.30 Two and a Half Men (17)

   (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster, og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne et eget sted å bo. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

  • 19.05 How I Met Your Mother (13)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen møter en fyr i bryllupet som bevisst prøver å skape problemer mellom dem. Marshall ankommer endelig Farhampton Inn.

  • 19.30 The Crazy Ones (9)

   (The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Det er klart for den årlige softball-konkurransen mellom avdelingene. Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.

  • 20.00 Two and a Half Men (9)

   (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden havner på date med en veldig klumsete kvinne, mens Alan har møtt en utleverende dame som ikke legger lokk på noe. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

  • 20.30 Hellstrøm rydder opp - hjemme (1)

   (Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. I første episode tar Eyvind turen til Vikersund. Der treffer han Øystein og Astrid. Sistnevnte har sendt brev til Eyvind, der hun slår alarm: Øystein spiser bare brødskiver med Nugatti til alle måltider. Det usedvanlig lite næringsrike og ensformige kostholdet har nå gjort at Øystein har mye vondt i hodet, har lite overskudd og har en fysisk alder som er langt høyere enn det den egentlig er. Ettersom Øystein ikke har smakt på noe annet på mange år, har han et sett med lite utviklede smaksløker. Klarer Eyvind å få småbarnsfamilien på rett kjøl, slik at de kan endelig spise middag sammen igjen?

  • 21.30 Paradise Hotel (32)

   (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Påskeuken er snart over, og mange føler seg utrygge før kveldens parseremoni, og hemmelige avtaler blir gjort. Jesus gjør oppstandelse, og han har nå makten i spillet på Paradise Hotel, noe som fører til en meget dramatisk parseremoni.

  • 22.30 The Family Stone

   Terningkast 3(The Family Stone) Amerikansk romantisk komedie fra 2005. Familien Stone blir forferdet da yndlingssønnen tar med seg sin slitsomme kjæreste hjem til jul, og i tillegg har han planer om å fri til henne. Kjæresten blir så skremt av den fiendtlige mottakelsen at hun inviterer med seg søsteren sin, noe som fører til enda større komplikasjoner. Medvirkende:Claire Danes, Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Luke Wilson, Craig T. Nelson. Regi:Thomas Bezucha.
   Les mer i filmbasen

  • 00.15 The Blacklist (7)

   (The Blacklist) Amerikansk dramaserie. Verdens mest etterlyste mann, Raymond «Red» Reddington overgir seg frivillig til FBI ved deres hovedkvarter. Han hevder at han og FBI har én felles interesse; å få satt livsfarlige forbrytere bak lås og slå. Etter et kjemisk angrep på undergrunnen må FBI jage etter gjerningsmannen. Motsetningene blir bare større mellom Elizabeth og Red etter konflikten med Tom. Medvirkende:James Spader, Megan Boone, Jessica Shea Alverson, Charles Baker, Delphina Belle, Nick Blaemire, Diego Klattenhoff, Harry J. Lennix, Ryan Eggold, Parminder Nagra. Regi:Jace Alexander, Michael W. Watkins, Vincent Misiano, Nick Gomez.

  • 01.10 Paradise Hotel (32)

   (Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Påskeuken er snart over og mange føler seg utrygge før kveldens parseremoni og hemmelige avtaler blir gjort. Jesus gjør oppstandelse og han har nå makten i spillet på Paradise Hotel, noe som fører til en meget dramatisk parseremoni.

  • 01.55 NCIS (67)

   (Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. Abby jobber med en mordsak sammen med resten av teamet, men saken viser seg å ikke være helt enkel. Mordet ble begått for å få has på Abby, som er svært nære å bli drept av et av sakens bevismaterialer. Abby har noen fiender fra fortiden, og teamet må nå finne dem, før de får tak i Abby. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray.

  • 02.40 NCIS (68)

   (Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. NCIS-teamet må beskytte Ziva når en mistenkt dør under varetekt. Situasjonen blir ikke bedre når den mistenktes bror, som ikke kjenner til hva som har skjedd, kidnapper Jenny og krever sin bror utlevert. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray.

  • 03.30 Hell's Kitchen USA (3)

   (Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Hell's Kitchen er tilbake med sin tiende sesong, og den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard? Den heldige vinneren får sjansen til å drive sin egen restaurant. De gjenværende kokkene får i oppdrag å lage et lekkert amerikansk måltid til en gruppe veldig spesielle gjester.

  • 04.15 Ekstreme samlere (5)

   (Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Rons hus er fylt fra gulv til loft med papir, bøker, noteark, gamle aviser og magasiner. Rommene er så overfylte at de ikke kan åpnes. Nå må Ro rydde opp, før det er for sent!

  • 05.00 How I Met Your Mother (9)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted og Robin blir overrasket da de møter på Barney i et senter for hjemløse. I mellomtiden holder Lily på å gå fra vettet på middag med sine kommende svigerforeldre. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

  • 05.25 How I Met Your Mother (10)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted fester altfor hardt og må stole på vennene sine for å bli representativ neste dag. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  • 18.00 Baggage Battles (7)

   (Baggage Battles) Dokumentarserie. (7.) Glasgow Police Department består av 8000 politifolk, og hvert år finner de eiendeler til over 2 millioner dollar. Mark, Billy og familien Martin kjemper om gjenstandene.

  • 18.30 Overhaling (13)

   (Overhaulin') Motorserie. «CNN Hummer spesial.» (CNN Hummer Special.) Bildesigner Chip Foose og resten av teamet overhaler sitt største kjøretøy til dags dato - en Hummer med navn Warrior One, som CNN bruker til å eskortere journalister i Irak.

  • 19.30 Bilfikserne (1)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Jag E-Type.» (Jag E-Type.) Klassiske Jaguar E-type er en av de peneste bilene i verden, og Mike tar gjerne sjansen på å kjøpe et vrak. Men delene er enormt dyre. Vil prosjektet bli en fiasko?

  • 20.30 Femte gir (18)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (18.) I en spesialepisode med rallytema, får Jason og Tiff opplæring som rallyfører og kartleser av Colin McRaes høyre hånd Nicky Grist, og den tidligere britiske mesteren Mark Higgins.

  • 21.30 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (11)

   (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Kamaz-lastebiler/hårprodukter/Canton Tower.» (Kamaz Trucks/Hair Car/Canton Tower.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi lager ting, blant annet Kamaz-lastebiler, hårprodukter og Canton Tower.

  • 22.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (12)

   (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Chinamax/russisk vodka/abalone.» (Chinamax/Russian Standard/Abalone.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag undersøker han russisk vodka, de gigantiske Chinamax-skipene og abalone.

  • 22.30 James Woods: Futurescapes (6)

   (Futurescape with James Woods) «Slik blir du et overmenneske.» (How to Be a Superhuman.) James Woods har i oppdrag å presentere nyvinninger som kan endre verden og fremtiden vår. Han stiller de store spørsmålene, og tegner et forbløffende bilde av fremtiden.

  • 23.30 Sons of Guns (11)

   (Sons of Guns) Dokumentarserie. «Guttene og det store leketøyet deres.» (Boys and Their Maximum Toys.) Will og gjengen bygger et Maxim-maskingevær. Men er de nøyaktige nok til at kulene blir skutt ut mellom rotorbladene, eller vil det ende i katastrofe?

  • 00.30 Overhaling (12)

   (Overhaulin') Motorserie. «Popstjerne-plyndring.» (Pop Star Steal.) Nick Lachey kontakter Overhaling-teamet for å få satt i stand broren Drews 1967-modell Ford pick-up. Mange morsomme øyeblikk følger, men hva vil Drew mene om sluttresultatet?

  • 01.30 Bilfikserne (1)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Ford Fiesta XR2.» (Ford Fiesta XR2.) Bilforhandleren Mike Brewer og toppmekanikeren Edd China leter etter førsteklasses klassiske biler som de kan redde fra skrothaugen, restaurere og selge med god fortjeneste.

  • 02.30 Bear Grylls: Caught on Camera (3)

   (Bear Grylls: Extreme Survival Caught on Camera) «Snø.» (Snow.) Bear Grylls presenterer fantastiske klipp om mennesker som overlevde frysedøden med de knappeste av marginer.

  • 03.00 Bear Grylls: Caught on Camera (4)

   (Bear Grylls: Extreme Survival Caught on Camera) «Veier.» (Roads.) Bear Grylls presenterer utrolige klipp med personer som har overlevd på utrolig vis på verdens motorveier. Er dine favorittklipp de samme som Bear sine?

  • 03.30 Survive That! (4)

   (Survive That!) «Forsegle skjebnen.» (Seal Your Fate.) Matt blir kidnappet, satt bind for øynene på, og sluppet av midt i ingensteds av de andre overlevelsesentusiastene. Han har 100 timer på seg til å finne veien ut. Klarer han det?

  • 04.20 Dual Survival (2)

   (Dual Survival) Realityserie. «Fra asken til ilden.» (Into the Frying Pan.) I Chihuahuan-ørkenen i New Mexico sliter Joe med å slippe ut av en forlatt gruvesjakt, og en livsfarlig diamantklapperslange blir duoens middag.

  • 05.10 Femte gir (6)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (6.) Gjengen får besøk av den tyske racerføreren Sabine Schmitz - «dronningen av Nürburgring» - når de skal prøvekjøre lovlige ekstrembiler, inkludert Caterham 7 Supersport R.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  • 18.20 Family Guy (66)

   (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter tar med Stewie til Disneyland for at de skal bli bedre kjent, mens Chris betaler tilbake en gjeld ved hjelp av husarbeid.

  • 18.50 Simpsons (4)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Marge ser Homer flørte med to kvinner og blir bekymret for at han ikke er interessert i henne lenger. Hun prøver å teste ham, og han sovner! Marge går derfor til en plastikkirurg for å ta fettsuging, men får ved et uhell silikonbryster. Legen lover å ta dem ut igjen, men ber henne teste sin nye tilværelse i to døgn før hun bestemmer seg.

  • 19.20 Simpsons (5)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Ved en tilfeldighet havner familien Simpson i et hus hvor det filmes et nytt realityshow - beboerne må leve som om det er år 1895.

  • 19.50 Rio

   Terningkast 4(Rio) Amerikansk animasjonseventyr fra 2011. Når Blu, en huspapegøye fra en småby i Minnesota, møter den uavhengige Jewel, legger han ut på et eventyr til Rio de Janeiro sammen med fuglen i sitt liv. Regi:Carlos Saldanha. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 21.30 The Green Hornet

   Terningkast 4(The Green Hornet) Amerikansk thrillerkomedie fra 2011. Etter farens dødsfall går arving og playboy Britt Reid sammen med sin avdøde fars assistent Kato for å danne en maskert, kriminalitetsbekjempende superheltduo. Medvirkende:Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz. Regi:Michel Gondry. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.20 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (7)

   (Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Grant og Fitz blir sendt ut på et selvmordsoppdrag, mens Coulson jobber desperat for å redde livet deres.

  • 00.20 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (8)

   (Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Etter Dark Elves angrep Jorden har Coulson og teamet blitt tilkalt for å rydde opp. I stedet finner de en gjenstand som kanskje kan ta livet av en av dem.

  • 01.05 Cops (1)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 01.30 Anger Management (17)

   (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie mottar en uvanlig stor pengesum som betaling når han får med en hallik i terapigruppa. Medvirkende:Charlie Sheen.

  • 01.55 Seinfeld (101)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine forsøker å omvende en homofil mann, Jerry innrømmer at han ser på Melrose Place og George - nå med ny tupé - går ut med en skallet kvinne. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

  • 02.20 Seinfeld (102)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et program om ingenting! Det er det Jerry og George selv definerer handlingen i Seinfeld som Et program om ingenting! Det er det Jerry og George selv definerer handlingen i Seinfeld som, i en av mange minneverdige episoder. I ni sesonger har Jerry Seinfeld gledet hele verdens humorister med sine betraktninger over hverdagslivet i kanskje den beste komiserien som noengang er laget. Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel rekke uforglemmelige biroller har Seinfeld for alltid etterlatt seg spor i komiserienes verden. Jerry hjelper en dørvakt og får senere skylden for at en sofa blir stjålet. Han tilbyr sin flekkete sofa som plaster på såret. Kramer vil gi noen tyske turister noe å snakke om når de kommer hjem, så han later som om han raner George på gata. Faren til George bor hos ham, og etter å ha sett ham i bar overkropp kommer Kramer opp med ideen til en bh for menn. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

  • 02.45 Bundy (166)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Talkshow-verten Jerry Springer gjestespiller i kveldens episode. Etter at talkshow-verten Jerry Springer oppfordrer sine kvinnelige fans til å protestere, må Als bowlingklubb avse hele torsdagskvelden til kvinnene. Han og vennene protesterer høylytt, og Al ringer opp Jerry Springer for å få utløp for sitt raseri - bare for å oppleve å bli totalt nedverdiget. Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

  • 03.10 American Dad (64)

   (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Hayley gjør det slutt med kjæresten sin og ender opp i armene til Stans «body double» fra CIA. Ting blir virkelig merkelige når han begynner å legge an på Francine. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith, Steve Smith. Regi:Scott Wood.

  • 03.35 Cops (1)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 04.00 Airwolf (22)

   (Airwolf) Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. String blir tatt til fange av latinamerikanske revolusjonærer når han prøver å redde noen amerikanske arkeologistudenter.

  • 04.50 Anger Management (16)

   (Anger Management) Amerikansk komiserie fra 2013. Charlie ligger med Jordans AA-sponsor som også viser seg å være sexavhengig. (S3, Ep16) Charlie Sheen spiller hovedrollen i denne komiserien, løst basert på spillefilmen med Adam Sandler og Jack Nicholson fra 2003 med samme navn. Charlie Godson (Charlie Sheen) er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans (Selma Blair), samt ekskona (Shawnee Smith) og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. I gjesteroller finner vi blant andre Sheens far, Martin Sheen, og hans ekskone i det virkelige liv, Denise Richards. Charlie ligger med Jordans AA-sponsor som også viser seg å være sexavhengig. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

  • 05.15 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (8)

   (Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Etter Dark Elves angrep Jorden har Coulson og teamet blitt tilkalt for å rydde opp. I stedet finner de en gjenstand som kanskje kan ta livet av en av dem.

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie