Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Pondus  av Frode Øverli, torsdag 4. des. 2014

Pondus for torsdag 4. des. 2014

Mest anbefalte Pondus-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Kald Kaffe

Kald Kaffe

Kald kaffe er morbid, dystert, naivt og fjollete. Med en enkel strek byr Kald kaffe på nye karakterer og situasjoner i hver stripe. Denne serien er for deg som vil ha humoren svart og kaffen kald. Eller omvendt. Les stripene


POST/apokalyptisk

POST/apokalyptisk

En gang i fremtiden vil varulver, vampyrer og zombier ta over verden, spise det meste av den menneskelige befolkningen ... og likevel holde liv i postvesenet! Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

 • 18.00 Vinterstudio
 • 18.30 Jul på Månetoppen (20)
 • 19.00 Dagsrevyen
 • 19.45 Lotto-trekning
 • 19.55 Da KORK kom til bygda (5)
 • 21.30 Glade jul

  Norsk dokumentar. Julaften 2013 fulgte vi seks svært ulike familier i en bygård i Oslo, fra morgen til kveld. Det har blitt til en varm og følelsesrik julefortelling som speiler dagens Norge, samtidig som den berører menneskers grunnleggende behov, gleder og lengsler. (Glade jul.)

 • 22.40 Karl Johan - Julespesial

  Julespesial fra Røros! Humortalkshow ledet av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet. (juleprogram.)

 • 23.15 Kveldsnytt

 • 23.30 Da KORK kom til bygda - konserten (5)

  Underholdning. I løpet av ei uke har Hans Olav satt Hardanger på hodet. I dette konsertprogrammet får du mer av hans møte med de tre lokale stjernene Anja, Hanna og Jostein. I tillegg briljerer Kringkastingsorkestret med musikalske perler.

 • 00.20 Robin Hood

  Terningkast 2(Robin Hood) Amerikansk-britisk actioneventyr fra 2010. Robin Longstride tjenestegjør under Rikard Løvehjerte i kampen mot Frankrike. Da kongen dør, reiser Robin til Nottingham, en landsby som lider under den onde sheriffen og hans nådeløse skatteinnkreving. Her møter han Marion og Sir Walter Loxley og sier seg villig til å hjelpe dem, i håp om å forhindre at sheriffen tar fra dem eiendommen deres. Men andre krefter er i sving som kan tvinge landet ut i borgerkrig. Medvirkende:Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew MacFadyen, Max von Sydow, William Hurt. Regi:Ridley Scott. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.35 Dansefot jukeboks

  Stem frem dine favoritter innen dansebandvideoer! (Dansefot jukeboks.)

 • 03.55 Hotell Adlon

  (Das Adlon. Eine Familiensaga) Tysk dramaserie. Et historisk drama sentrert rundt luksushotellet Adlon i Berlin. Miniserien følger både en virkelig familie og en fiktiv familie og speiler tidsspennet fra 1904 til 1997. Medvirkende:Heino Ferch, Josefine Preuss, Marie Bäumer.

 • 05.30 SLUTT


NRK 2

 • 18.30 Vis meg din tro (2)
 • 19.00 Luftens lavprisbaroner
 • 19.55 Småen
 • 20.45 Skallamann
 • 21.00 Nyheter
 • 21.10 Dyreverdenens giganter

  (Supergiant Animals) Britisk dokumentar. Steve Backshall tar store sjanser når han oppsøker de mest karismatiske artene i verden. Han svømmer blant annet med krokodiller i Botswana og spermhval i Dominica. På nært hold opplever han hva de enorme skapningene er i stand til å gjøre. (Dyreverdenens giganter.)

 • 22.00 Hjem til jul

  (Hjem til jul) Norsk-svensk dramakomedie fra 2010. Historien utspiller seg om ettermiddagen på julaften. De individuelle historiene, som til tider flettes samen, foregår i småbyen Skogli. Karakterene i historien dekker ulike aldre og livssituasjoner, og representerer både forsoning med sitt eget liv og dyp frustrasjon. Noen viser vilje til å forstå og forandre livet sitt, mens andre har gitt opp. Dypt tragiske og melankolske aspekter blandes med humor og rimelig fjollete løsninger. (Hjem til jul.) Medvirkende:Nina Andresen Borud, Arianit Berisha, Joachim Calmeyer, Trond Fausa Aurvåg, Levi Henriksen. Regi:Bent Hamer. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.20 Leonard Cohen - Bird on a Wire

  (Leonard Cohan - Bird on a Wire) Britisk musikkfilm. I 1972 var Leonard Cohen på en omfattende turné i Europa. Tony Palmer gjorde opptak til en film som siden ble glemt. Nå har regissøren laget en restaurert versjon som viser klipp fra en rekke konserter og bakom scenen-materiale, og som inneholder mange kjente låter som bl.a. «Suzanne", «So Long Marianne» og «Bird on the Wire". Filmen vant The Grierson Pize i 2011. (Leonard Cohen - Bird on a Wire.)

 • 01.10 Under en annen himmel

  Norsk dokumentar. Da filmskaper Anstein Mikkelsen startet jakten på sin oldemors stjernehimmel fant han mange, lange tråder fra hennes lille gård og ut i verden. Den kvenske kulturen er ikke bare en isolert, liten flekk nord i Norge, men del av et spennende og stort fellesskap. Samtidig er kulturen og språket under større press enn noensinne, og i fare for å utraderes. (Under en annen himmel.)

 • 02.00 Hva gjør vi nå?

  (Et maintenant on va où?) Libanesisk komedie for 2011. En gruppe libanesiske kvinner prøver å roe den religiøse spenningen mellom kristne og muslimer i den lille landsbyen de bor i. De iscenesetter mirakler og skjuler sannheter. Til tross for de komiske elementene er filmens tema dypt alvorlig. (Hva gjør vi nå?) Medvirkende:Nadine Labaki, Claude Baz Moussawbaa, Leyla Hakim. Regi:Nadine Labaki.

 • 03.40 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Piggy
 • 20.00 Lånerne
 • 21.25 Apollo 13

  Terningkast 3(Apollo 13) Amerikansk drama fra 1995. 1970: USA sender Apollo 13 og de tre astronautene Lovell, Haise og Swigert på en «rutineekspedisjon» til månen. 300.000 kilometer fra jorden eksploderer en av oksygentankene til romfartøyet og katastrofen er nær. I tre dager jobbes det intenst fra NASAs kontrollrom i Houston for å få mannskapet trygt tilbake til jorden - og en hel verden følger med. (Apollo 13.) Medvirkende:Tom Hanks, Bill Paxton, Ed Harris. Regi:Ron Howard. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.40 Karl Johan - Julespesial

  Julespesial fra Røros! Humortalkshow ledet av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet. (juleprogram.)

 • 00.10 Adventslekene (7)

  Humorserie. Det er duket for tredje Adventslek. Hvilke ablegøyer har Jesus funnet på denne gangen?

 • 00.15 Adventslekene (8)

  Humorserie. Santa Lucia legger skumle planer, mens Jesus er lykkelig for å ha henne tilbake. Julesnissen har rømt fra fengselet. Nordpolitimennene Taco og Doyle etterforsker Karins forsvinning.

 • 00.20 Adventslekene (9)

  Humorserie. Karin har avtalt et møte mellom de blå og de røde nissene, for å få dem til å jobbe sammen. Nordpolitimennene Taco og Doyle er på sporet av Jesus.

 • 00.25 Top Gear - India spesial!

  Britisk motorprogram. Jeremy, Richard og James drar til India for å promotere britiske produkter. De har vekslende hell.

 • 01.55 Sexeffekt (3)

  (How Sex Works) Britisk dokumentarserie. Både følelsene og seksuallivet forandrer seg når vi går inn i et varig forhold. Ved hjelp av data-animasjonar og et vitrnskapelig blikk, gransker programmet hva som skjer med seksuallivet når paret får barn og skal skape et hjem.

 • 02.55 Fylla (6)

  Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Du liker å trene, men du liker også å ta deg en fest. Noen ganger blir det kræsj. Vi tester om det er dumt å trene dagen derpå, og hvor mye du egentlig må løpe for å gjøre opp for en fuktig kveld på byen. Programleder:Ole-André Sivertsen.

 • 03.25 Game of Thrones (9)

  (Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. Konger, dronninger, knekter og desertører kjemper om tronen med sverd og intriger. På kontinentet Westeros hersker kong Robert over et stort rike. Men makten hans er truet. Serien er basert på den amerikanske bokserien «A Song of Ice and Fire» og produsert av HBO. Ned tar en tøff avgjørelse, Robb tar en verdifull fange og Daenerys oppdager at riket hennes står i fare. Medvirkende:Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Mark Addy.

 • 04.20 Interne affærar (12)

  (Against the Wall) Amerikansk dramaserie. Abby og Lina etterforsker påstandar om farlig trakkasering ved rekruttskolen på politistasjonen. Don er skeptisk til planene Sheila har om å rekruttere tidligere straffedømte til å jobbe med henne på bakeriet. Medvirkende:Kathy Baker, Marisa Ramirez, Raphael Carpani.

 • 05.00 SLUTT
 • TV 2

  • 18.00 Håp i ei gryte (4)
  • 18.30 Nyhetene
  • 18.50 LørdagsMagasinet
  • 19.10 Sportsnyhetene
  • 19.20 Været
  • 19.30 Mr. Bean (7)
  • 20.00 Smartere enn en 5. klassing (6)
  • 21.00 Nyhetene
  • 21.15 Været
  • 21.20 Sportsnyhetene
  • 21.30 EM-Studio
  • 21.40 Desembertoner

   Julekonsert i Oslo Domkirke. Desembertoner er Nordea og Oslo Domkirkes tradisjonelle gave til Oslos befolkning. John Brungot leder oss gjennom en stemningsfylt og annerledes julekonsert, med innslag fra artister som OnklP & De fjerne slektningene, Thomas Dybdahl, Melissa Horn og Highasakite.

  • 23.10 The Replacements

   (The Replacements) Amerikansk komedie fra 2000. I 1987 streiket profesjonelle fotballspillere i USA på grunn av lave lønninger. Denne filmen er basert på den streiken. Jack Warden må overta som trener når spillerne streiker fire kamper før sluttspillet. Han må erstatte spillerne, slik at laget har en sjanse å komme til finalen. Shane Falco er en tidligere landslagspiller som blir tilbudt en plass på laget. For Shane og hans medspillere blir dette en ny mulighet til å vise seg. Medvirkende:Keanu Reeves, Gene Hackman, Brooke Langton, Orlando Jones, Faizon Love. Regi:Howard Deutch.
   Les mer i filmbasen

  • 01.25 Ondskapens hotell

   Terningkast 5(The Shining) Amerikansk grøsser fra 1980. Jack Torrance tar seg jobb som vaktmester på The Overlook Hotel, som han skal passe i vinterhalvåret når det holdes stengt. Før avreise får han spørsmål om han takler langvarig isolasjon - vaktmesteren før ham gjorde det nemlig ikke og endte med å ta livet av hele familien sin og til slutt seg selv. Jack ser på jobben som en glimrende anledning til endelig å få fred til å skrive romanen han har hatt i magen så lenge, og reiser av gårde med sin kone og deres lille sønn. Men en snøstorm gjør at den lille familien blir totalt avstengt fra omverdenen, og Jacks kone skjønner for sent at hennes mann har tippet over. Medvirkende:Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd. Regi:Stanley Kubrick. (18. år)
   Les mer i filmbasen

  • 04.10 X Factor USA (26)

   (The X Factor) Amerikansk underholdningsserie. Dommere er Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland og Paulina Rubio. Programmet ledes av Mario Lopez.

  • 05.35 Rules of Engagement (10)

   (Rules of Engagement) Amerikansk komiserie. Vi følger vennskapet mellom et gift par, et nyforlovet par og en ganske så fornøyd ungkar.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  • 18.00 En moderne familie (12)
  • 18.30 En moderne familie (13)
  • 18.55 En moderne familie (14)
  • 19.25 En moderne familie (15)
  • 19.55 The Julekalender (19)
  • 20.10 The Julekalender (20)
  • 20.25 Little Britain (4)
  • 21.00 Snikskytter

   Terningkast 2(Shooter) Amerikansk actionthriller fra 2007. Bob Lee Swagger har utført en rekke hemmelige militære oppdrag, men har mistet tilliten til regjeringen og trukket seg tilbake. Så blir han kontaktet av en FBI-agent som forteller at det planlegges et attentat mot USAs president. Medvirkende:Mark Wahlberg, Tate Donovan, Danny Glover, Michael Peña, Kate Mara. Regi:Antoine Fuqua. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.25 What Went Down (13)

   Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess? Amatørmessige tømmerhoggere, og kollisjoner på en sykkelrampe. To karer friklatrer opp Shanghai Tower, og en guttegjeng prøver å gå på en oljete stang.

  • 23.55 The Julekalender (19)

   Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. I nissehulen er stemningen fremdeles laber etter det mislykkede forsøket på å stjele Den store klokeboken tilbake. Hos potetbøndene er humøret imidlertid på topp.

  • 00.10 The Julekalender (20)

   Norsk julekalender. Julekalender med nissene Fritz, Hansi, Gynter, potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand og den mystiske Benny i hovedrollene. Benny våkner med hodepine og har problemer med å huske hva som skjedde i går. Han blir rasende når han oppdager at Den Store Klokeboken er borte.

  • 00.25 Syv uovervinnerlige

   Terningkast 4(The Magnificent Seven) Amerikansk western fra 1960. En liten by i Mexico blir terrorisert av banditter. Innbyggerne bestemmer seg for å ta opp kampen for å få en slutt på terroren. Tre menn drar for å hente hjelp, og kommer tilbake med syv revolvermenn som er villige til å sloss mot hundre banditter. Medvirkende:Yul Brynner, Steve McQueen, James Coburn. Regi:John Sturges. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.55 Criminal Minds (20)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Mannen FBI-etterforskerne skal finne, er nok en seriemorder. Det spesielle denne gangen er at han har fjernet sin egen identitet, han eksisterer ikke. Hvordan finner man en som ikke finnes?

  • 03.40 Criminal Minds (21)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Gideon og hans menn i FBIs spesialetterforskningsgruppe må bistå CIA. Det lekker ut klassifisert og Topp hemmelig informasjon lekker ut fra USAs største sikkerhetsbyrå og det er utvilsomt alvorlig. Etter hvert kommer Gideon i CIAs søkelys. De rykker inn i FBIs lokaler for å sjekke harddisken hans.

  • 04.25 Criminal Minds (22)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. FBI-agentene mottar hver sin gåte fra en seriemorder.

  • 05.10 Criminal Minds (1)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. De anerkjente etterforskerne, med tunge krimsaker som spesialfelt, har mottatt hver sin gåte av en psykopat som har drept flere mennesker. Budskapet er enkelt: Klarer de å finne løsningen på gåten vil de redde hans neste offer fra den visse død. Medvirkende:Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  • 18.15 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (21)
  • 18.45 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (22)
  • 19.15 12 Dates of Christmas
  • 21.00 Bodyguard

   Terningkast 4(The Bodyguard) Amerikansk drama fra 1992. Rachel har hatt en fantastisk karriere som bare synes å gå én vei - oppover. Men suksessen har sin pris. Blant hennes mange beundrere befinner det seg en besatt tilhenger som bombarderer henne med skremmende brev. Nå ser hun ingen annen råd enn å skaffe seg en egen livvakt. Slik møtes Frank og Rachel, som begge er enere på hver sitt felt. Ingen av dem er forberedt på de følelser som settes i sving når de lærer hverandre å kjenne. Medvirkende:Kevin Costner, Mike Starr, Whitney Houston, Tomas Arana. Regi:Mick Jackson. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.35 Herlige hjem (1)

   (Herlige hjem) Norsk livsstilsserie. Vi møter nordmenn som åpner dørene sine på vidt gap og lar oss ta del i den personlige gleden som gjenspeiles i hjemmemiljøet. I hver episode blir det presentert to tematisk like boliger, men de står i sterk kontrast til hverandre. Eksperter og interiørstylister vil gi råd og tips om hvordan du kan kopiere stilen, og de ulike stilartene vil også settes inn i en historisk ramme som gir inspirasjon og kunnskap. I tillegg avslører ti norske kjendiser sitt forhold til et interiørobjekt med høy personlig verdi. Når Sigurd lager jul hjemme på Frogner i Oslo, lar han seg inspirere av eventyrene. For Charlotte på Helgøya utenfor Hamar, er det den tradisjonsrike og rotnorske julen på landet som er rammen rundt høytiden. Felles for Sigurd og Charlotte er lidenskapen for hjemmet de bor i. Nå åpner de dørene for programleder Birgitte Lund Nakken i interiørserien «Herlige hjem» - en reise i Norge spekket med gode historier, unik design og personlige innfallsvinkler til det som opptar stadig flere av oss, nemlig hvordan vi bor.

  • 00.35 Devious Maids (13)

   (Devious Maids, sesong 2) Amerikansk dramaserie. Sesong 2 avsluttes med at Nick forteller alle sine hemmeligheter til Marisol, og hun overtaler ham til å fortelle alle de som er involvert sannheten. I mellomtiden møter Carmen er fremmed som tilbyr henne å hjelpe til med musikk-karrieren, Zoila mottar en sjokkerende beskjed, Valentina får en fantastisk mulighet og Spence og Rosie bestemmer seg for å gifte seg. Marisol får endelig svar på hva som er Nicks hemmeligheter når han velger å fortelle dem selv. Zoila får en sjokkerende beskjed, og Spence og Rosie bestemmer seg for å gifte seg.

  • 01.35 Terror ombord

   Terningkast 3(Dead Calm) Amerikansk thriller fra 1989. Da deres lille sønn dør, legger ekteparet John og Rae Ingram ut på seiltur over Stillehavet. På sin fredfulle ferd oppdager de en båt i drift, og tar den livredde, amerikanske unggutten Hughie om bord. Han hevder å være eneste overlevende etter det han karakteriserer som en ulykke. Men Hughie er en ganske annen enn han gir seg ut for... Medvirkende:Nicole Kidman, Sam Neill, Billy Zane. Regi:Phillip Noyce. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 03.30 Cold Case (10)

   (Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Lilly og teamet etterforsker en sak fra 2005 da en ung og fremadstormende afroamerikansk politiker ble drept. Mannen sverget at han skulle frigjøre det fattige nabolaget han vokste opp i fra narkolangere.

  • 04.30 Cold Case (11)

   (Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Lilly og teamet gjenopptar en sak fra 1960 der en flyvertinne ble drept. De oppdager snart mange fiendtlig innstilte mistenkte som mislikte at hun forsøkte å organisere en fagforening for flyvertinnene.

  • 05.30 SLUTT

  TV Norge

  • 18.05 Dragetreneren
  • 20.00 Harry Potter og Halvblodsprinsen

   Terningkast 4(Harry Potter and the Half-Blood Prince) Amerikansk actioneventyr fra 2009. Fyrst Voldemort strammer grepet om både gomper og trollmenn, og Galtvort er ikke lenger noe fristed fra farer. Harry mistenker at farene kan lure til og med inne på slottet, men Humlesnurr er mer opptatt av å forberede ham på det endelige oppgjøret. Sammen jobber de for å finne svakheten i Voldemorts forsvarsverk, og med dette for øye rekrutterer Humlesnurr sin gamle venn og kollega Horatsion Snilehorn, som han tror sitter på viktig informasjon. Medvirkende:Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson. Regi:David Yates. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 22.45 James Bond i hemmelig tjeneste

   Terningkast 4(On Her Majesty's Secret Service) Britisk actioneventyr fra 1969. Agent 007 og den dristige Tracy Di Vicenzo slår seg sammen i kampen mot den nådeløse organisasjonen SPECTRE. Men kan gruppens mektige leder, Blofeld, komme dem i forkjøpet med sin nyeste, mest djevelske plan? Vil verden gi etter for hans utpressing med massiv biologisk krigføring? Medvirkende:George Lazenby, Diana Rigg, Julie Ege. Regi:Peter R. Hunt. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 01.30 First Strike

   (First Strike) Amerikansk action fra 1997. Chan Ka Kui er en fremstående politimann i Hong Kong som blir hyret av amerikanske CIA for å finne en kvinne ved navn Natasha. Hun smugler amerikanske dollar inn i Ukraina. Ved hjelp av Natashas smuglerdollar har terroristen Tsui kunnet kjøpe kjernefysiske stridshoder av den russiske mafiaen. Sammen med den russiske overvåkingstjenesten følger Chan og den ukrainiske agenten Gregor Tsuis spor til Australia, hvor terroristens søster Annie arbeider i et akvarium. Der har hun plassert menneskeetende fisk for å beskytte det ulovlige atomvåpenet. Medvirkende:Jackie Chan, Bill Tung, Jackson Lou. Regi:Stanley Tong. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.55 V (9)

   (V, år 2) Amerikansk science fiction-serie. Anna er iferd med å åpne den første reaktoren for blå energi, men er den til menneskenes beste? Den femte søyle må finne ut hva Anna egentlig har fore. Diana sier til Lisa at hun må fullbyrde sin skjebne og redde menneskene fra utslettelse.

  • 03.40 Nikita (6)

   (Nikita) Amerikansk actionserie. Etter at Birkhoff finner Nikitas fødselsattest, sporer Nikita og Michael opp faren hennes. Percy forteller Alex at den svarte boksen kan hjelpe henne med å ta hevn for farens død.

  • 04.25 Politiagentene (12)

   (Stingers, år 8) Australsk dramaserie. Church overraskes av nyheten om at Anna er gift med Ethan Stein, en mann med nære bånd til en kokainliga.

  • 05.15 Harry's Law (8)

   (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Harry må løse noen konflikter når Oliver og Cassie er uenige om forsvaret av en schizofren 17-åring som skjøt og drepte tre collegestudenter på campus. Medvirkende:Kathy Bates, Nathan Corddry, Christopher McDonald, Karen Olivo.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  • 18.00 I, Detective (115)
  • 18.30 LA Forensics (101)
  • 19.00 5 Ingredient Fix (412)
  • 19.30 Eat Street (313)
  • 20.00 Stafford Brothers (101)
  • 20.30 Stafford Brothers (102)
  • 21.00 Tori & Dean (508)

   (Tori & Dean) Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for eachother. Tori & Dean follows Tori Spelling and husband, Dean McDermott, in Hollywood, as they try to manage their careers and children, while still finding time for eachother. «Me Tarzan, You Change.»

  • 22.00 Elements of Style (101)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «Urban Wear: Hip Hop Hooray.» In the early years of hip hop, fashion designers, such as Tommy Hilfiger, mined street style for ideas, and their urban-inspired gear quickly became popular staples in the hip hop community. Today, in an effort to capitalize on the image created with their music, the artists themselves have infiltrated the fashion industry with their own fashion labels.

  • 22.30 Pop Profiles (305)

   (Pop Profiles) This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles. We chart their career from the earliest performances to the time they were signed to a major label and their breakthrough single was released all the way through to today. New interviews with emerging pop acts, music journalists and record producers to add insight into the lives of these artists. This series is dedicated to the most iconic pop stars of our time. Each star's story is told chronologically through their major hit singles.

  • 23.00 World's Dumbest (202)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 00.00 World's Dumbest (203)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (115)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (101)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 5 Ingredient Fix (412)

   (5 Ingredient Fix) «Berry Happy.» On this episode Claire shows you how to take advantage of the versatility of berries by making a menu that uses them on every dish. She's starting with a crisp Fennel, Strawberry and Arugula salad. Then, she's making a blueberry rub that takes Pork Tenderloin to a whole new level of flavor. To wash it all down, how about a refreshing Strawberry Lemonade? (Season 4 episode 12).

  • 02.30 Eat Street (313)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Sea Food & Eat It.» In Los Angeles, Eat St. slaps on the breaks for scrumptious seafood at Slap Fish, including their super fresh Lobster Grinder Roll and a decadent Crab & Brie Grilled Cheese sandwich. Next, Eat St. is Moroccan n’rollin’ over to New York City to the Comme Ci Comme Ca truck where they serve up gourmet Moroccan food such as their lovely Lemon Chicken Couscous. Then it is taco time in Atlanta, Georgia, at Tex’s Tacos for some marvellous Mexicana meals such as the super fresh Chicken Fresca and a perfect Pastor de Puerco. The final stop is at The Food Farm in San Diego for a healthy twist on classic dishes such as Grass Fed Sliders, an Avocado Melt Sandwich and a yummy Coconut Rice Desert.

  • 03.00 World's Dumbest (202)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 04.00 World's Dumbest (203)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (115)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (101)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  • 18.00 The Crazy Ones (17)
  • 18.30 How I Met Your Mother (15)
  • 19.00 How I Met Your Mother (16)
  • 19.30 Tooth Fairy
  • 21.30 Sex and the City: The Movie

   Terningkast 4(Sex and the City) Amerikansk dramakomedie fra 2008. Carrie skal endelig gifte seg med sin Mr Big og planlegger et stor bryllup. Men hennes trofaste bestevenninner må trøste henne etter at en av dem sier noe som gjør at Mr Big stikker av. Carrie Bradshaw og Mr Big skal endelig gifte seg. Siden han har vært gift før så foretrekker han et mindre bryllup, men Carrie laser seg rive med og har snart planlagt enhver motekvinnes drømmebryllup. Etter Mr Big har snakket med Miranda, som sliter med sine ekteskapsproblemer, får han kalde føtter og avlyser hele bryllupet. For å komme seg bort fra det hele drar Carrie og venninnene avgårde på det som skulle vært Carries bryllupsreise. Det er vanskelig, men litt etter litt kommer Carries smil tilbake igjen. Men hva skjer når hun finner ut at det var Miranda som skremte Mr Big til å stikke av? Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth. Regi:Michael Patrick King. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 00.00 Mumien vender tilbake

   Terningkast 3(The Mummy Returns) Amerikansk actioneventyr fra 2001. Ti år har gått siden Rick og Evelyn møtte den egyptiske mumien Imhotep. De to er nå gift og lever et fredelig liv i London, men freden varer ikke lenge. Medvirkende:Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah. Regi:Stephen Sommers. (15. år)
   Les mer i filmbasen

  • 02.20 Bad Teacher

   Terningkast 3(Bad Teacher) Amerikansk komedie fra 2011. Elisabeth er lærer, en jobb hun er uegnet til. Hun drikker for mye, røyker og banner hele tiden. Hun drømmer om å gifte seg med den rike kjæresten sin slik at hun kan slutte i jobben. Når han imidlertid dumper henne må hun legge en ny plan - finne en ny rik mann. Medvirkende:Cameron Diaz, Lucy Punch, Jason Segel, Justin Timberlake, Phyllis Smith. Regi:Jake Kasdan. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 04.00 Real Housewives of Beverly Hills (5)

   (The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Carlton tar med seg katten sin til akupunktur. Brandi kommer med nytt sladder om Carlton, mens Yolanda gleder seg til hun får besøk av sin mor og bror fra Nederland.

  • 04.50 Real Housewives of Beverly Hills (6)

   (The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Fruene drar på sin årlige tur til Palm Springs. Carlton forteller damene hva hun misliker ved dem. Brandi drikker seg full og krangler med Kyle.

  • 05.35 Mike & Molly (12)

   (Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Carl får skikkelig panikk når Christina vil ta forholdet til et nytt nivå. Medvirkende:Melissa McCarthy, Billy Gardell.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  • 18.30 Bilfikserne (2)
  • 19.30 Bilfikserne (3)
  • 20.30 Close-Up Kings (3)
  • 21.30 Mythbusters (27)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Reklamemyter.» (Commercial Myths.) Gjengen oppsøker svimlende høyder for å se om det er mulig å bite i et eple i en bøte når man hopper i strikk. Hva med en tenniskamp på en flyvinge, forresten?

  • 22.30 Outback Truckers (11)

   (Outback Truckers) Dokumentarserie. Et sjeldent innblikk i en verden der mye står på spill, med fargerike personligheter, ekstreme forhold og store ingeniørbragder, utholdenhet, målbevissthet og styrke. (11.)

  • 23.30 Alaska: The Last Frontier (1)

   (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Før kulden setter inn.» (Before the Freeze.) Møt familien Kilcher fra Alaska. Nok en streng vinter nærmer seg, og bjørner har drept to av kveget deres. Vil én siste tur sikre at de overlever vinteren?

  • 00.30 Alaska: The Last Frontier (2)

   (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Bensin på bålet.» (Fuelling the Fire.) Vinterens første storm nærmer seg raskt, og familien Kilcher har lite tid til å forberede seg til de neste åtte månedene. Atz senior må drive en kvegflokk før stormen treffer.

  • 01.30 Livsfarlig fangst (7)

   (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Siste innspurt.» (Down to the Wire.) Kongekrabbesesongen nærmer seg slutten denne uken, og skipperne kjemper for å fylle kvotene. Hvem ender med sesongens siste storfangst?

  • 02.30 Livsfarlig fangst (8)

   (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Hevnens time.» (Payback Time.) Det er starten på kongekrabbesesongen 2009, og ting ser lyst ut for våre spektakulære skippere. Men vil drømmene deres bli knust av en enorm monsterbølge?

  • 03.30 Livsfarlig fangst (9)

   (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Kun ett forsøk.» (No Second Chances.) Den heroiske flåten trosser elendig vær og høy sjø og ankommer tilslutt Opi Grounds. Men vil en røff skipper angre på avgjørelsen om å igangsette en vågal redningsoperasjon?

  • 04.20 Livsfarlig fangst (10)

   (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Det grusomme havet.» (Sea of Misery.) Etter tre uker gjør lange arbeidsdager og håpløse arbeidsforhold at krabbefiskerne ryker i tottene på hverandre. Dessuten står livsfarlig is mellom en skipper og en trygg havn.

  • 05.10 Livsfarlig fangst (11)

   (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Lockout.» (Lockout.) Det er kongekrabbesesongen 2008 i Dutch Harbor, så vær klar for mer dramatikk på det forræderske og livsfarlige Beringhavet.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  • 18.00 How I Met Your Mother (8)
  • 18.30 Simpsons (11)
  • 19.00 Simpsons (12)
  • 19.30 Simpsons (13)
  • 20.00 How I Met Your Mother (9)
  • 20.30 How I Met Your Mother (10)
  • 21.00 Star Wars: Episode III - Sithene tar hevn

   Terningkast 4(Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) Amerikansk science fiction fra 2005. Revet mellom lojalitet overfor sin lærer og venn, Obi-Wan Kenobi, og sithenes forførende krefter, vender Anakin Skywalker til slutt ryggen til jediridderne, noe som fullfører overgangen til den mørke siden og forvandlingen til Darth Vader. Medvirkende:Ewan McGregor, Hayden Christensen, Natalie Portman, Samuel L. Jackson, Christopher Lee. Regi:George Lucas. (11. år)
   Les mer i filmbasen

  • 23.30 Star Wars IV: Stjernekrigen

   (Star Wars: Episode IV - A New Hope) Amerikansk sci-fi eventyr fra 1977. Luke Skywalker er en gutt med store drømmer om å bekjempe det onde imperiet som hersker over galaksen med jernhånd. Men Luke er bare en simpel gårdsgutt på støvplaneten Tatooine, og drømmen hans ser ut til å forbli uoppnåelig. Når imperiets soldater slår ned på landsbyen hvor Luke bor sammen med sin onkel og tante, endres imidlertid Lukes liv for alltid. Gjennom en skjult beskjed i en robot finner Luke en SOS-melding fra prinsesse Leia, en fanget opprørsleder, og det viser seg snart at Luke er den eneste som kan komme henne - og hele galaksen - til unnsetning. Medvirkende:Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Peter Cushing, Alec Guinness, Anthomy Daniels, Kenny Baker, Dave Prowse, James Earl Jones. Regi:George Lucas. (11. år)

  • 01.50 Cops Reloaded (45)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 02.20 Cops Reloaded (46)

   (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

  • 02.50 Cops (10)

   (Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 03.15 Ink Master Sverige (2)

   (Ink Master Sverige) Svensk realityserie. Sveriges mest talentfulle og lovende blekk-kunstnere konkurrerer mot hverandre. Det er uke 2 og presset på de elleve deltakerne har økt betraktelig.

  • 04.00 Den utrolige Mr. Goodwin (3)

   (Incredible Mr. Goodwin) Britisk realityserie. Det umulige er bare en utfordring for Jonathan Goodwin, en mann som kombinerer Houdini og Supermanns evner med hverdagens prøvelser som familiefar. Han leverer en unik form for underholdning ved å sette seg selv i de mest ekstreme situasjoner og hver gang unnvike døden. Goodwin prøver å etterligne og overgå heltene og tegneseriefigurene fra sin barndom og utfører de mest spektakulære stunts som krever overmenneskelig mot og styrke. Han klatrer oppover bygninger, fanger piler og avfyrer et gevær foran en gruppe målløse tilskuere. Men seerne lærer ham enda bedre å kjenne når de får adgang bak kulissene der han trener intensivt før sine stunts. Jonathan pakker ut et sett kastekniver og utseter en frivillig kvinne for en skarp opplevelse. Deretter tar han en halsbrekkende tur i en taubane.

  • 04.50 Cheers (16)

   (Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. «Cheers» er stedet der alle vet hvem du er. Sam vil ikke fortelle Diane sannheten om sine planer for helgen.

  • 05.15 Bundy (237)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al kniver med Jefferson om å være den som finner på de mest morsomme «gagsene» i klubben deres, No Ma'am. Dette tar selvsagt helt av. En av gutta i klubben, Griff, blir tiltalt for drap, og Al limer Jefferson fast til toalettsetet med superlim. I neste øyeblikk dukker en meget atttraktiv kvinne opp hos Al, sier hun er en venninne av hans kone og at hun skal ta vare på han mens Peggy er borte. Al tror selvsagt at dette er Jeffersons pek, men denne kvinnen har noe helt annet fore... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie