Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Pondus-klassikere  av Frode Øverli, lørdag 12. jul. 2014
Vi publiserer Pondusklassikere mens Frode har sommerferie. Nye Pondus er tilbake 18. august

Pondus for lørdag 12. jul. 2014

Mest anbefalte Pondus-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Kongen Din

Kongen Din

Kongen din er tilbake med sin andre utgivelse. Han gir oss et unikt innblikk i så vel maktens korridorer som i de innerste rojale kretser, der ingenting unnslipper hans årvåkne blikk og skarpe penn. Odd Magnus Williamson har skrevet nye tweets, eminent illustrert av Sindre Goksøyr til glede for nye og gamle lesere. Les stripene


Eg, Egil Olsen

Eg, Egil Olsen

Artisten Egil Olsen har i en årrekke skrevet sanger og fremført dem for publikum i all verdens kriker og kroker. Disse erfaringene deler han nå med oss i tegneserieform. Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

 • 18.00 Oddasat - nyheter på samisk
 • 18.05 Ingen kontroll på ungene (4)
 • 18.45 Distriktsnyheter
 • 19.00 Dagsrevyen
 • 19.30 Herskapelig redningsaksjon (5)
 • 20.15 Munter mat (4)
 • 20.55 Distriktsnyheter
 • 21.00 Dagsrevyen 21
 • 21.30 Shetland (4)

  (Shetland) Britisk krimserie. (Blue Lightning.) En forsker er funnet død i fugleobservatoriet på Fair Isle. I dette området pleide Perez å leke som barn, og han drar straks til åstedet. Samtidig er et stygt uvær i ferd med å bygge seg opp. Medvirkende:Steven Robertson, Alison O'Donnell, Douglass Henshall.

 • 23.25 Kveldsnytt

 • 23.40 Vera (1)

  (Vera) Britisk krimserie. (The Ghost Position.) Vera møter igjen en tidligere kollega under svært tragiske omstendigheter. Huset hans er truffet av en brannbombe, og både han og datteren overlever med store brannskader. Hvem kan stå bak et så fryktelig angrep? Medvirkende:Brenda Blethyn, David Leon.

 • 01.10 Familiemiddag (4)

  (Friday Night Dinner) Britisk komiserie. Hvordan skal mor få far til å kaste de gamle pappeskene med magasiner? Medvirkende:Tamsin Greig, Paul Ritter, Simon Bird, Tom Rosenthal.

 • 01.35 G. I. Jane

  Terningkast 2(G.I. Jane) Amerikansk actiondrama fra 1997. Marinetopografen Jordan O'Neil velges ut til å teste om kvinner har en plass i militære elitestyrker. Ingen tror hun vil overleve den knallharde opptaksperioden, der selv 60% av de mannlige kandidatene må kaste inn håndkledet. Men O'Neil er fast bestemt på at hun er like fysisk og psykisk sterk som mennene. (G.I Jane.) Medvirkende:Demi Moore, Viggo Mortensen, Anne Bancroft, Jason Beghe, Daniel Von Bargen. Regi:Ridley Scott. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.35 Merkevarens hemmelighet (2)

  Britisk dokumentarserie. (Fashion.) Ikke alle ville betalt 100 pund i måneden for å leie en designerveske, men mange av oss har skapene fulle av merkeklær. Alex Riley dukker ned i kleshaugen for å finne ut hvordan milliardselskapene jobber med salg og markedsføring.

 • 04.30 Munter mat (4)

  (Spise med Price) Dansk matserie. «Fise med Price.» Magene fylles av flesk og luft når brødrene James og Adam Price kaster seg over kålen. Gleden er stor, og prisen lav - helt til Adam drysser raspede trøfler over foie gras i savoykål. Ellers byr de på brunkål og flesk, choucroute garnie og sjømannskål.

 • 05.10 SLUTT


NRK 2

 • 18.00 Dagsnytt atten
 • 19.00 Antikkduellen (21)
 • 19.30 Hvem tror du at du er? (5)
 • 20.30 Status Norge: Eldreboomen (5)
 • 21.00 Slik går no dagan (5)
 • 21.30 Stalingrad

  Tysk dokumentar. Det mest avgjørende vendepunktet i annen verdenskrig inntraff da beleiringen av Stalingrad ble oppgitt i 1943. Kampene varte i nesten et halvt år med store tap på begge sider. Den brutale sannheten om de grusomme konsekvensene kommer fram i klipp som ikke tidligere er vist.

 • 23.00 A Serious Man

  Terningkast 5(A Serious Man) Amerikansk komedie fra 2009. Bloomington, Minnesota, 1967. Larry Gopnik underviser i fysikk, og er i det hele tatt en velmenende og tålmodig mann. Men livet farer ikke pent med ham. Hans kone vil gå fra ham. All motgang til tross, stoler han på sin Gud, og søker trøst hos rabbineren. Men hva har Gud tenkt å gjøre? Medvirkende:Michael Stuhlbarg, Richard Kind, Sari Lennick. Regi:Ethan Coen, Joel Coen.
  Les mer i filmbasen

 • 00.40 Ekspedisjonen til verdens ende

  Dansk dokumentar. En tre-masters skonnert lastet med kunstnere, forskere og ambisjoner på høyde med Noah og Colombus, drar avsted til Nordøst-Grønland. Menneskeskapt fart og effektivitet måles med isens kjempekrefter. Eventyrerne ønsker å utforske ukjente regioner og seg selv.

 • 02.10 Legendariske kvinner (12)

  (Extraordinary Women) Britisk dokumentarserie. Om tretten kjente kvinner som taklet motgang og framsto som inspirerende og tøffe forbilder i det 20. århundret. «Dr Ruth Westheimer.» (Dr Ruth Westheimer.) I USA er «Dr. Ruth» synonymt med seksualopplysning. Ruth Westheimer ble kjent på 80-tallet for sine bramfrie råd til lyttere og seere. Før det levde hun et eksepsjonelt liv. Som jødisk flyktning, snikskytter i Palestina, psykologistudent i Frankrike og enslig mor på Manhattan, er hun et levende bevis på menneskets evne til å overleve.

 • 03.00 Slik går no dagan (5)

  (Getting On) Britisk komiserie. Velkommen inn i hjertet, for ikke å snakke om hoftene og tarmene, i B4, en ikke helt glamorøs geriatrisk sykehusavdeling. En sykepleierstudent bryter inn i den daglige rutinen, og de nye håndvaske-reglene gjøre ikke saken stort bedre. Pippa opplever at hun blir nedverdiget, mens Kim og Den gjør det de kan for å muntre dem alle opp. Medvirkende:Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine.

 • 03.30 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Bondi Beach (13)
 • 19.55 Top Gear (6)
 • 20.45 House (9)
 • 21.30 Ong-Bak: Thai-krigeren

  (Ong-Bak) Thailandsk actiondrama fra 2003. Hodet av en verdifull Buddhastatue blir stjålet fra tempelet i lansbyen til Ting, den tøffeste atleten i byen. Han drar til Bangkok for å lete etter det, men havner i dårlig selskap. Medvirkende:Tony Jaa, Pumwaree Yodkamol, Petchthai Wongkamlao. Regi:Prachya Pinkaew. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.15 Top Gear (6)

  Britisk underholdningsserie. Jeremy og James drar til kysten i to elektriske biler, en Nissan Leaf og en Peugeot iOn. Richard møter et spesielt rallyteam; alle har militær bakgrunn, og alle har amputert en kroppsdel. En Lamborghini Aventador tas ut på testbanen.

 • 00.05 House (9)

  (House) Amerikansk dramaserie. En mann risikerer livet når han forsøker å redde en person som faller ned på strømlinjene i tunnelbanen. Han kommer fra redningsdåden uten en skramme, men plutselig faller han om.

 • 00.45 30 Rock (4)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «Unwindulax.» (Unwindulax.) Liz og Jack kjemper om å påvirke velgerne i det kommende presidentvalget og Liz dras med på en lunch for republikanere. I mellomtiden går Jenna langt for å tilfredsstille nye tilhengere og forfatterne pønsker ut flere måter å spøke med henne på. (11. år)

 • 01.10 30 Rock (5)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «There's No I in America.» Når det går opp for Liz og Jack at Jenna kan være en avgjørende stemme i presidentvalget isenesetter de en debatt for å vinne støtten og tilhengerne hennes. Kenneth ber Tracy om råd til hvordan en blir en informert velger, mens Pete prøver å gjenskape magien fra 2008-valget. (11. år)

 • 01.30 Black Dynamite

  (Black Dynamite) Amerikansk actionkomedie fra 2009. Gatene eksploderer i vold når 'The Man' dreper broren til 'Black Dynamite' i denne parodien på de såkalte blaxploitation-filmene. Den tidligere CIA-agenten må rense gatene for et nytt narkotisk stoff som holder på å ødelegge folk. Medvirkende:Obba Babatunde, Michael Jai White, Kevin Chapman. Regi:Scott Sanders.
  Les mer i filmbasen

 • 02.50 Livsfarlege dyr (13)

  (Deadly 60) Britisk naturprogram. Klarer Steve Backshall og teamet hans å finne de farligeste dyrene i verden? De drar til alle hjørnene av verden og leter etter alt fra livsfarlige skjønnheter til monstre som dreper. Og de vil tett på dyrene. I Mexico leter Steve etter en sjelden og vakker krokodille som holder til i sumpen, men hun kan bite fra seg. Ved kysten finnes en av de farligste haiene i verden, oksehaien. Til slutt opplever teamet et sterkt syn da en million flaggermus flyr sammen på jakt etter føde om natta.

 • 03.20 Den mistenkte (4)

  (Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? En flott aksjemegler er drept på mystisk vis, og Jane mistenker kona hans for å stå bak. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.

 • 04.00 Top Gear (6)

  Britisk underholdningsserie. Jeremy og James drar til kysten i to elektriske biler, en Nissan Leaf og en Peugeot iOn. Richard møter et spesielt rallyteam; alle har militær bakgrunn, og alle har amputert en kroppsdel. En Lamborghini Aventador tas ut på testbanen.

 • 04.50 Bondi Beach (13)

  (Bondi Beach) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

 • 05.15 30 Rock (4)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «Unwindulax.» (Unwindulax.) Liz og Jack kjemper om å påvirke velgerne i det kommende presidentvalget og Liz dras med på en lunch for republikanere. I mellomtiden går Jenna langt for å tilfredsstille nye tilhengere og forfatterne pønsker ut flere måter å spøke med henne på. (11. år)

 • 05.35 30 Rock (5)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. «There's No I in America.» Når det går opp for Liz og Jack at Jenna kan være en avgjørende stemme i presidentvalget isenesetter de en debatt for å vinne støtten og tilhengerne hennes. Kenneth ber Tracy om råd til hvordan en blir en informert velger, mens Pete prøver å gjenskape magien fra 2008-valget. (11. år)

 • 05.55 SLUTT
 • TV 2

  • 18.30 Nyhetene
  • 18.45 Været
  • 18.50 Sportsnyhetene
  • 19.00 Holms (7)
  • 19.30 Norway Cup 2014
  • 20.00 Sommertid (26)
  • 21.00 Nyhetene
  • 21.20 Været
  • 21.25 Sportsnyhetene
  • 21.40 Johan Falk (7)

   (Johan Falk) Svensk spenningsserie. Politimannen Johan Falk må venne seg til ukonvensjonelle og brutale arbeidsmetoder når han begynner å jobbe for Göteborg-politiet. «Organizatsjia Karayan.» Johan Falks stedatter blir kidnappet, og Falk og GSI-teamet går i strupen på den estisk-russiske mafiaen. Del 1 av 2.

  • 22.40 Johan Falk (8)

   (Johan Falk) Svensk spenningsserie. Politimannen Johan Falk må venne seg til ukonvensjonelle og brutale arbeidsmetoder når han begynner å jobbe for Göteborg-politiet. «Organizatsjia Karayan.» Johan Falks stedatter blir kidnappet, og Falk og GSI-teamet går i strupen på den estisk-russiske mafiaen. Del 2 av 2.

  • 23.40 Maria Wern: Den sovende død (4)

   (Maria Wern: Må döden sova) Svensk krimserie. «Maria Wern» er en svensk dramaserie som bygger på Anna Jansons bøker om kriminalinspektøren Maria Wern. To kvinner uten noen åpenbar relasjon, omkommer i det som først ser ut til å være selvmord. Men når Maria Wern og kollegene graver dypere, tar etterforskningen en uventet retning. Del 2 av 2.

  • 00.40 Hawaii Five-O (13)

   (Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender.

  • 01.30 Criminal Minds (2)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. «JJ.» JJ jobber for å få gjenforent en familie i Maryland, hvor datteren har forsvunnet på mystisk vis. Samtidig har hun fått et jobbtilbud hun vanskelig kan si nei til.

  • 02.25 Numbers (16)

   (Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. FBI tar saken da en gruppe sektmedlemmer blir forgiftet men nekter å motta medisinsk behandling.

  • 03.20 Arrow (9)

   (Arrow) Amerikansk dramaserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. En mystisk bueskytter er på ferde i Starlig City. Han dreper og får det til å se ut som om Oliver er morderen. Oliver får Quentin med seg i jakten på den mystiske morderen. Samtidig prøver han å få i stand et juleselskap for familien. Medvirkende:Katie Cassidy, Stephen Amell, Colin Donnell.

  • 04.05 Teen Wolf (5)

   (Teen Wolf) Amerikansk spenningsserie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv. «Venomous.» Medvirkende:Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien.

  • 04.45 Alarm 112 - På liv og død (36)

   (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 05.30 Alarm 112 - Luftambulansen (1)

   (Alarm 112 - Lægehelikopteren) Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  • 18.25 Inked (6)
  • 18.55 Fotball: 1. divisjon
  • 19.50 I pausen
  • 20.00 Fotball: 1. divisjon
  • 21.00 Fraktekrigen (5)
  • 21.30 Ekstrem flytting (5)

   (Huge Moves) Amerikansk realityserie. I denne dramatiske serien følger vi gigantiske transporter over land, på havet og i luften. Se forflytninger av konstruksjoner som aldri var ment å flyttes på. En hel by av flytende drømmehjem skal flyttes på tvers av Nederland. Noen steder kan de fraktes via landets mange kanaler, andre steder må de opp på veien ved hjelp av kraner. En sprekk i grunnmuren, og drømmehjemmet kan bli historie.

  • 22.30 Byttebaronene (3)

   (Barter Kings) Amerikansk realityserie. De har ingen penger, men de er svært kreative. De starter med en gjenstand, finner noen som vil gi fra seg noe mye mer verdifullt for å få akkurat denne gjenstanden, og bytter i vei. Antonio og Steve planlegger en felles familieferie på Catalina Island. De er fast bestemt på å bytte seg til et gratis feriehus med plass til alle.

  • 23.25 Criminal Minds (12)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet sendes til Houston i Texas i jakten på en voldtekstmann som har forgrepet seg på flere kvinner. Mannen ble aldri tatt av politiet, og nå har han vendt tilbake og trakasserer sine tidligere ofre. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

  • 00.20 Las Vegas Jailhouse (2)

   (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

  • 00.50 Louie (11)

   (Louie) Amerikansk komiserie. Vi møter Louie, en nyskilt tobarnspappa i begynnelsen av førtiårene. Han er også stand up-komiker og reiser rundt på forskjellige klubber for å opptre. Louie gjenopplever en traumatisk leksjon fra sin katolske skolegang: Jesus døde for hans synder! Medvirkende:Louis C.K.

  • 01.20 Tripping The Rift (7)

   Amerikansk animasjonsserie. «Tripping the Rift» er en komisk saga om de fem mistilpassede som bor, arbeider og leker på romskipet Jupiter 42 - samtidig som universets to dominerende makter er i stadig konflikt.

  • 01.50 Tripping The Rift (8)

   Amerikansk animasjonsserie. «Tripping the Rift» er en komisk saga om de fem mistilpassede som bor, arbeider og leker på romskipet Jupiter 42 - samtidig som universets to dominerende makter er i stadig konflikt.

  • 02.20 Sons of Anarchy (13)

   (Sons of Anarchy) Amerikansk dramaserie. Et adrenalinfylt drama med mørk humor. En MC-klubb vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. Dominoeffekten av Jax sine handlinger den siste tiden setter både klubben og familien hans i fare.

  • 03.50 Alarm 112 - På liv og død (13)

   (112 - På liv och död) Svensk dokusåpeserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 04.35 Las Vegas Jailhouse (2)

   (Las Vegas Jailhouse) Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

  • 05.00 Disorderly Conduct (119)

   (Disorderly Conduct) Amerikansk realityserie. I denne serien vises hårreisende kjøring, kollisjoner, narkoarrestasjoner og andre dramatiske situasjoner fanget opp av politiets egne bil- og helikopterkameraer og overvåkningskameraer.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  • 18.15 Fødeavdelingen (7)
  • 19.25 Friends (6)
  • 19.55 Friends (7)
  • 20.30 Kakekrigen (13)
  • 21.30 Lindsay Lohan (8)
  • 22.30 På fylla i Kavos (2)

   (What Happens in Kavos) Britisk realityserie. Hva skjer på det hedonistiske partystedet Kavos på Korfu der britisk, spenningssøkende ungdom fester uten foreldre? Hva skjer på det hedonistiske partystedet Kavos på Korfu der britisk, spenningssøkende ungdom fester uten foreldre? Denne episoden ser nærmere på kvinnene på Kavos, fra dem som mister både hode og undertøy i fylla, til de glamorøse jentene som forfører guttene til å betale for alt.

  • 23.35 Special Victims Unit (21)

   (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En dommer som presiderer over en trakasseringssak ber etterforskerne om hjelp til å løse en 30 år gammel kidnappingssak. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

  • 00.35 Body of Proof (4)

   (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. En mafiaboss fra New York truer med hevn etter at sønnen hans blir funnet død. Da en tidligere mistenkt blir funnet drept, tror Megan og temaet hennes at blodbadet er i gang.

  • 01.30 Ghost Whisperer (9)

   (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Gjenferdet av en ung jente som døde under mystiske og tragiske omstendigheter tolv år tilbake i tid, har til Melindas store bekymring begynt å hjemsøke Sam. Jentas sinne utgjør en trussel både overfor Sam og hennes gjenlevende familie, men det skal vise seg at hun burde ha rettet raseriet mot et helt annet hold; et menneske hun tilba som en gud mens hun var i live, men nå beskylder for sin død.

  • 02.30 The Closer (14)

   (The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. En blodfeide i en flyktningefamilie fra Kosovo resulterer i et offer som tvinger Brenda og teamet hennes, sammen med Raydor, til å fortsette etterforskningen midt i jula. Men Brendas oppmerksomhet forstyrres når foreldrenes bil blir ranet for alle julegavene.

  • 03.20 Cold Case (8)

   (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Rush gjenopptar den uløste drapssaken på en skolelærer i 1953. Læreren, som sympatiserte med kommunistene og arbeidet aktivt for å fremme menneskerettigheter, ble drept dagen før han skulle i vitneboksen.

  • 04.05 Pretty Little Liars (8)

   (Pretty Little Liars) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Caleb forsøker å overbevise Hanna om at Mona ikke er til å stole på, noe som får Mona til å bevise sin lojalitet på en svært uventet måte. Emily gjenopptar kontakten med sin tidligere sjef, Zoe. Medvirkende:Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Shay Mitchell.

  • 05.20 The Only Way is Essex (4)

   (The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.

  • 06.00 SLUTT

  TV Norge

  • 18.10 The Big Bang Theory (3)
  • 18.35 The Big Bang Theory (4)
  • 19.00 Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (1)
  • 20.30 Asbjørn Brekke-show (5)
  • 21.00 Asbjørn Brekke-show (6)
  • 21.30 Brille (5)

   (Brille) Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. Denne ukens panel består av Klaus Sonstad, Henrik Elvestad og Marte Stokstad.

  • 22.30 Costa del Kongsvik (3)

   (Costa del Kongsvik) Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. Kine har fått jobb i barneklubben for å være nærmere svenske Patrick. Birgitte nekter å akseptere at hun og familien er kommet for sent til frokostbufféen. Den svenske reiselederen Ulrika må løse opp i en floke når to familier er booket inn på samme hotellrom. Alexander og gutta drar på byen for å sjekke damer. Medvirkende:Lene Kongsvik Johansen.

  • 23.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (1)

   (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Et ubehagelig møte med Thorbjørn Harr får Thomas til å erklære at han ikke skal feire 40-årsdagen sin. Ine synes det er trist, og noen dager senere oppdager Thomas at hun planlegger et surpriseparty for ham. Thomas liker ikke tanken på at andre skal styre hans store dag, og bestemmer seg for å lage en mot-overraskelse. Eivind får ny hjertemåler og havner i trøbbel når den viser seg å fungere som løgndetektor.

  • 23.30 Castle (4)

   (Castle) Amerikansk krimserie. En ung drapsmistenkt kvinne på flukt fra loven ender opp med å ta flere gisler og insisterer på at hun bare vil forhandle med Richard Castle.

  • 00.25 CSI (20)

   (CSI, år 9) Amerikansk spenningsserie. En velkjent figur fra et science fiction-show blir funnet drept, og etterforskerne i «C.S.I.» får hendene fulle med å finne den skyldige blant de mange underlige og originale menneskene som var til stede under forestillingen. Ingen av de mange underlige og originale menneskene som var til stede på arrangementet, var særlig begeistret over forestillingen, så Langston og teamet hans har en rekke mistenkte for drapet. Det utvikler seg også en romanse mellom to av etterforskerne i kveldens episode.

  • 01.20 Special Victims Unit (22)

   (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En ung kvinne blir drept i Central Park, og når en teknisk feil ødelegger saken, må politiet finne flere bevis før drapsmannen tar hevn. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

  • 02.15 CSI: Miami (4)

   (CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. CSI-teamet blir tilkalt når 14 år gamle Lana og hennes fem år gamle søster forsvinner fra hjemmet. Når en lemlestet pikearm blir funnet i sumpen, begynner jakten på et fire meter langt blodtørstig krypdyr.

  • 03.05 48 timer (2)

   (48 Hours Mystery) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

  • 03.50 Boston Public (39)

   (Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.

  • 04.35 Beverly Hills Nannies (8)

   (Beverly Hills Nannies) Amerikansk dokumentarserie. Lekeavtaler i Rodeo Drive, stryking av babyers Burberryklær, personlige kokker og overivrige foreldrekommandoer er bare toppen av isfjellet for en gruppe barnepiker som arbeider for maktfulle familier bosatt på USAs mest eksklusive postnummer. Møt nanniene i Beverly Hills. Krangelen mellom Kristin og Amber setter de andre nannyene i en pinlig posisjon. På Kristin, Maggie og Shaylas bursdagsfest er noen nøytrale, noen velger side og noen holder med begge parter. Hvem kan hver jente stole på? Samtidig tester Maggie ut sin andre jobb, Cindy spør Scott om å ha «blomster og bier»-praten med Nicholas, og Justin møter Lindsays ektemann.

  • 05.20 Shit My Dad Says (8)

   (Shit My Dad Says) Amerikansk komiserie. 72 år gamle Ed hater å gå rundt grøten og er ikke redd for å uttrykke sin spontane og ofte politisk ukorrekte mening til alle som befinner seg i nærheten. Eds kamerat fra marinen kommer på besøk og gjesten fornærmer Tim, Eds hushjelp. Samtidig får Henry ved et uhell se Bonnie naken.

  • 05.40 America's Funniest Home Videos (10)

   (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  • 18.00 I, Detective (126)
  • 18.30 LA Forensics (207)
  • 19.00 5 Ingredient Fix (310)
  • 19.30 Eat Street (303)
  • 20.00 Ask Oprah's All Stars (101)
  • 21.00 Let's Shop (103)
  • 22.00 Elements of Style (112)
  • 22.30 Fashion Television (2615)

   Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Legendary fashion profile, hostess Jeannie Beker opens the door to the engaged world of fashion. Through photo shoots with the biggest photographers, entertaining and informative designers profiles, interviews with the models, artists and architects Fashion Television brings fashion to life and gives a closer look at what's behind the stories that make up the headlines in the worlds of style and design. «Behind the Scenes of Smash.» In this episode: behind-the-scenes of 'Smash', Kate Moss' commercial, Seth Browarnik and much more!

  • 23.00 Las Vegas Confession (109)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 23.30 Get Out (151)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 00.00 World's Dumbest (109)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (126)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (207)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 Las Vegas Confession (109)

   (Las Vegas Confession) Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Sometimes «What happens in Vegas, stays in Vegas» doesn't apply. Join host Cindy Taylor as she hits Vegas hottest nightspots to find out what secrets people have to share. Each episode features candid interviews and confessions of the wild and sexy impact Vegas has on its visitors.

  • 02.30 Get Out (151)

   (Get Out) Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities. Join gorgeous hosts of today’s best travel series, as they take viewers to exciting locations to experience all of the local color, fun, and nightlife from famous cities around the world. From South Beach to the Bahamas, Get Out! traverses the globe looking for the hip, trendy, and cool!

  • 03.00 5 Ingredient Fix (310)

   (5 Ingredient Fix) Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! Chef Claire Robinson proves that delicious dishes only need five ingredients or fewer to make cooking easier, faster and downright irresistible! «Low & Slow.» Claire taps into her Southern roots with a hearty low and slow spread. Her Red Wine Braised Short ribs become rich and tender in the oven, while her cheesy grits and Braised Red Cabbage simmer to warm, comforting perfection. (Season 3 episode 10).

  • 03.30 Eat Street (303)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. «Monster Menus.» At New York City’s Gorilla Cheese truck, their cheesy sandwiches stretch almost as long as the line-ups and customers go ape for their Triple Cream Brie and Smoked Gouda sammies. Our next port of call is London, England, to visit Eat My Pies, a stand that’s bringing back traditional British grub such as pork pies, black pudding, scotch eggs, and a royally good custard tart. Then it is back across the pond to Vancouver, B.C., where the COMA food truck provides narcoleptic nourishment with a fusion of Korean, Mexican, and American cuisines. The final stop is in Cleveland, Ohio, at the Nosh Box, a truck that serves homemade favourites, such as the Double Wide Grilled Mac n’ Cheese Sandwich and a Portobello Mushroom Burger.

  • 04.00 World's Dumbest (109)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (126)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (207)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  • 18.30 Hele Sverige baker (6)
  • 19.30 Top Model USA (13)
  • 20.30 Mamma søker kjæreste (14)
  • 21.30 NCIS: Los Angeles (12)

   (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Office of Special Projects (OPS) er en spesialavdeling innen den amerikanske marinens etterforskningsorgan (NCIS). Her pågripes forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamets agenter utfører hemmelige oppdrag ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi, og setter ofte sine egne liv i fare i jakten på de kriminelle. NCIS etterforsker et angrep på en senators datter. Deeks går sammen med Sam og Callen for å sørge for at datteren er trygg. Medvirkende:Linda Hunt, Chris O'Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah.

  • 22.30 Crisis (6)

   (Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Finley og Dunn forsøker å få kidnapperne ut av skjul med en CIA-fil som lokkemiddel, noe som fører til at Finley plutselig befinner seg ansikt-til-ansikt med en av dem. Beth Ann frykter for Kyles liv når han forsøker å legge en fluktplan, mens Meg svikter en person nær henne i bytte mot informasjon. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.

  • 23.30 How I Met Your Mother (15)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshall har innflytningsfest og Ted kjefter på Marshalls sjef. Barney legger an på en gal, fraskilt kvinne.

  • 00.00 How I Met Your Mother (16)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Kevin frir til Robin, men han skifter mening da Robin forteller ham at hun ikke kan få barn. I mellomtiden morer Barnet og Ted seg på byen, men det er noe som holder Barney tilbake. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.

  • 00.30 Kongen av Queens (127)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug overrasker Carrie med en romantisk tur til et feriested. De prøver å legge en krangel bak seg, men de gjør bare tingene verre. Deacon finner Spence og Danny i seng sammen, mens Arthur bestemmer seg for at han er i en krisesituasjon. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 01.00 NCIS (11)

   (Navy NCIS) Amerikansk dramaserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. En marinekaptein blir funnet drept og NCIS må finne og beskytte den gravide kjæresten hans. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

  • 01.55 Bones (14)

   (Bones) Amerikansk krimserie. En bryllupsplanlegger blir funnet død i solsengen sin hjemme. Cam presser enheten til å løse saken fort slik at hun kan feire Valentinsdagen med kjæresten sin. Booth og Brennan avhører en rekke mistenkte mens labarbeiderne gjør sitt. Til slutt får de tak i informasjon fra offerets datamaskin som leder dem til en hovedmistenkt.

  • 02.50 Crisis (6)

   (Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Finley og Dunn forsøker å få kidnapperne ut av skjul med en CIA-fil som lokkemiddel, noe som fører til at Finley plutselig befinner seg ansikt-til-ansikt med en av dem. Beth Ann frykter for Kyles liv når han forsøker å legge en fluktplan, mens Meg svikter en person nær henne i bytte mot informasjon. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.

  • 03.45 Redningskvinner (3)

   (Redningskvinder) Dansk dokumentarserie. Vi møter Danmarks tøffeste kvinner, leger, redningsarbeidere, leger og sykepleiere, som ofrer alt for å redde andre. De har tøffe, krevende jobber i frontlinjen av barske miljø. De er vant til å måtte ta skjebnesvangre beslutninger og har actionfylte hvedager. På Hillerød sykehus får den ellers så erfarne fødselslegen prøvd seg da en ellers normal fødsel utvikler seg dramatisk. Barnets verdier blir stadig dårligere og det hele ender i et akutt keisersnitt der hun kun har et kvarter på å få barnet ut.

  • 04.30 Ekstreme samlere (11)

   (Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Vivian lever i et hus med over 30 katter, og overalt finner man kattebæsj og urin. Mannen hennes har allerede flyttet ut og kommer bare hjem én gang hver 4-6 måned. Nå må Vivian rydde opp før det er for sent!

  • 05.15 Go On (20)

   (Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Anne hooker opp Ryan med ei pen enke hun traff på kirkegården. Yolande blir sent på et cruise for single asiater av foreldrene sine, men fyren hun liker vil ha en annen. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  • 18.00 Baggage Battles (4)
  • 18.30 Overhaling (10)
  • 19.30 Bilfikserne (4)
  • 20.30 Fast and Loud (23)
  • 21.30 Amish Mafia (12)

   (Amish Mafia) Dokumentarserie. «Dødssynder.» (Deadly Sins.) Levi må foreta endringer etter å bli presset. Samtidig vil Esther ta tilbake familienavnet, mens John gir informasjon til myndighetene.

  • 22.30 Dynamo: Top Ten Moments

   (Dynamo: Top Ten Moments) Vi ser tilbake på Dynamos favorittøyeblikk i en «Topp 10»-nedtelling. Vær med når vi presenterer de mest fascinerende illusjonene han har fremført for fans rundt hele verden.

  • 23.30 Sons of Guns (4)

   (Sons of Guns) Dokumentarserie. «Flygende våpen og Uzi-er.» (Flying Guns and Uzis.) Will og gjengen bygger våpen til helikoptre! Will pusser dessuten opp en Uzi til konkurransestandard, og Stephanie legger ut på en vill reise.

  • 00.30 Overhaling (9)

   (Overhaulin' 2012) Dokumentarserie. «David Curriers 1964 Olds Dyn. 88.» (David Currier's 1964 Olds Dyn. 88.) Bli med den anerkjente designeksperten Chip Foose og teamet hans når de skal bygge om gamle rustholker til spektakulære og unike kjøretøy.

  • 01.30 Fast and Loud (22)

   (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «Dårlig tid.» (Clip Show.) GMG-gjengen restaurerer flere rustne klassikere i verkstedet. Klarer de å få bilene tilbake på veien i tide til neste auksjon, og vil det være verdt innsatsen?

  • 02.30 Gold Divers (9)

   (Gold Divers) Dokumentarserie. «La lekene starte.» (Let The Games Begin.) Det er gull på bunnen av det uforutsigbare Beringhavet. Noen er villige til å risikere alt for å få det til overflaten, men det å mislykkes kan få fatale konsekvenser.

  • 03.30 Game of Stones (2)

   (Game of Stones) «Landminer.» (Landmines.) Don Kogen er en av verdens fremste juvelhandlere. Han reiser verden rundt for å finne, kjøpe og selge edelstener til en verdi av mange millioner dollar.

  • 04.20 Mann mot natur (8)

   (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Belize.» (Belize.) Bear Grylls blir sluppet ned ved toppen av en 210 meter høy foss i Belize og må kjempe seg gjennom den regnvåte jungelen, der han møter en kongeboa og fråtser i ekle kryp.

  • 05.10 Femte gir (9)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (9.) Jonny besøker det største bilshowet i USA, Tiff prøver den nye banebilen KTM X-Bow R, Jason viser hvordan du oppgraderer bilstereoen, og Vicki kjører mot kommende F1-stjerner.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  • 18.00 How I Met Your Mother (8)
  • 18.30 Family Guy (18)
  • 19.00 Simpsons (21)
  • 19.30 Simpsons (22)
  • 20.00 How I Met Your Mother (9)
  • 20.30 How I Met Your Mother (10)
  • 21.00 Garasjen (6)
  • 22.00 The Goldbergs (17)

   (The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Mens Murray tappert forsøker å få Adam interessert i hockey, prøver Beverly å hjelpe Erica med eksamensforberedelsene, som foreløpig ikke ser bra ut. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.

  • 22.30 The Goldbergs (18)

   (The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Da Beverly bytter ut Murrays favorittstol bryter krigen løs. I mellomtiden får Adam Barrys hjelp til å håndtere en bølle, noe han snart får angre på. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.

  • 23.00 Brooklyn Nine Nine (5)

   (Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Jake forsøker å ta hevn etter at en annen avdeling blander seg inn i hans etterforskning. Samtidig tar Kaptein Holt og Gina med seg Terry til en skytebane for å fornye hans våpenlisens. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.

  • 23.30 Brooklyn Nine Nine (6)

   (Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Jake prøver å stjele kaptein Holts tapperhetsmedalje, mens Amy anstrenger seg for å prøve å like Halloween. Samtidig graver Terry i Rosas fortid. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.

  • 00.00 Cops (12)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 00.30 Cops (13)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 01.00 Seinfeld (65)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine innrømmer å ha simulert orgasmer mens hun var sammen med Jerry, som ber på sine knær om en sjanse til å vise at han kan «score mål". George blir engstelig for at hans kjæreste også spiller skuespill. Kramer forsøker å returnere dårlig frukt til en fruktbutikk. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander.

  • 01.30 Seinfeld (66)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramers nye kjæreste overtaler Jerry til å ha på seg en skjorte hun har designet da han skal på et tv-show. Skjorten er så fæl at programlederen kommenterer den på lufta. George blir tvunget til å flytte inn med foreldrene sine og får jobb som håndmodell. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.

  • 02.00 Bundy (237)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al kniver med Jefferson om å være den som finner på de mest morsomme «gagsene» i klubben deres, No Ma'am. Dette tar selvsagt helt av. En av gutta i klubben, Griff, blir tiltalt for drap, og Al limer Jefferson fast til toalettsetet med superlim. I neste øyeblikk dukker en meget atttraktiv kvinne opp hos Al, sier hun er en venninne av hans kone og at hun skal ta vare på han mens Peggy er borte. Al tror selvsagt at dette er Jeffersons pek, men denne kvinnen har noe helt annet fore... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

  • 02.30 The Fresh Prince of Bel Air (53)

   (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Hilary får seg jobb som værdame, men har ingen bakgrunnskunskap i det hele tatt. Hvordan vil dette gå?

  • 03.00 Anger Management (3)

   (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie dater en interessant kvinne, mens eksen hennes bestemmer seg for å gjøre Charlies liv til et helvete. Medvirkende:Charlie Sheen.

  • 03.25 American Dad (121)

   (American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Stan treffer en gammel flamme fra sin treningsleir med CIA og innser at han fortsatt har følelser for henne. Francine blir sjalu og planlegger hevn med Roger. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.

  • 03.50 Paradise Hotel (29)

   (Paradise Hotel) Norsk realityserie. En gruppe unge jenter og gutter er sikret et hotellopphold i Mexico de sent vil glemme. Hotellet er nytt av året. Det er samme antall rom på dette hotellet, men det sjekker inn flere gjester enn vanlig. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Gjestene får en spilledåse servert til frokost, og de skjønner at det er barndomsuke på Paradise Hotel. Det sjekker inn en ny gutt, og han har en umiddelbar virkning på jentene. I tillegg er Charlottas tilbakekomst et faktum som gleder noen og er til stor ergrelse for andre. Det blir pyjamasparty i kveld, og dessuten barneleker med voksne konsekvenser. Kvelden byr på tette allianser på kryss og tvers av parkonstellasjonene. Programleder:Triana Iglesias.

  • 04.35 Airwolf (12)

   (Airwolf) Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. En mann som tidligere har prøvd å stjele Airwolf får en ny sjanse når en ung kvinne han kjenner finner Airwolfs hjemmested.

  • 05.25 Cops (12)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie