Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007

Tilbake til dagens striper

Zelda  av Lina Neidestam, mandag 24. nov. 2014

Zelda for mandag 24. nov. 2014

Mest anbefalte Zelda-striper

Tegneserier på Dagbladet.no

Zelda

Zelda

Zelda er en storkjefta feminist med sterke drifter, store drømmer og svak gjennomføringsevne. Hun vil jobbe med media, men når ikke lenger enn youtube. Hun vil være kunstner, men får det ikke til. Hun vil finne seg selv, men liker ikke det hun finner. Les stripene


Pondus

Pondus

Pondus er blitt enormt populær i Norge siden Frode Øverli første gang presenterte den sympatiske figuren i Dagbladet. Nå kan du lese en ny stripe på nett hver dag mandag til lørdag! Les stripene


Generasjon Lost

Generasjon Lost

Vinner av Dagbladets seriekonkurranse 2013. I Generasjon Lost møter vi en vennegjeng som sliter med å finne sin plass i verden. I spissen står Edgar, en forfatterspire med dårlig disiplin og økonomi, som skylder på alle andre enn seg selv for sin manglende suksess i livet. Les stripene


Kald Kaffe

Kald Kaffe

Kald kaffe er morbid, dystert, naivt og fjollete. Med en enkel strek byr Kald kaffe på nye karakterer og situasjoner i hver stripe. Denne serien er for deg som vil ha humoren svart og kaffen kald. Eller omvendt. Les stripene


POST/apokalyptisk

POST/apokalyptisk

En gang i fremtiden vil varulver, vampyrer og zombier ta over verden, spise det meste av den menneskelige befolkningen ... og likevel holde liv i postvesenet! Les stripene


Nemi

Nemi

Nemi leses på tretten forskjellige språk, og er med det Norges mest oversatte tegneserie. Den sortkledde outsideren med forkjærlighet for bøker, drager, lyse stunder og mørk musikk vinner lesere av begge kjønn og i alle aldere. Les stripene


Rocky

Rocky

Rocky er Martin Kellermans utleverende selvbiografi og generasjonsskildring, som gjennom tegneseriestriper der han og vennene er forkledd som dyrefigurer, forteller historier om alt fra personlige nederlag til populærkultur. Les stripene


Fagprat

Fagprat

Fagprat er en tegneserie for feinschmeckere. Snodige typer møtes og snakker ut om alt mellom himmel og jord. Det er ingen faste gjennomgangsfigurer i Fagprat, men en helt ny situasjon og nye karakterer hver gang. Les stripene


Lunch

Lunch

LUNCH følger livet i et kontormiljø, preget av møter, kaffe, maktkamp og Kjell. Kun overgått av virkeligheten selv. Les stripene


Kellermannen

Kellermannen

Ny tegneserie for twittergenerasjonen fra skaperen av kellermannen. Frittstående enkeltruter som sparker, spenner, puffer og pirker i alle retninger. Ingen faste hovedpersoner, masse ny moro. Les stripene


Kommenter dagens stripe

 

NRK 1

10.00 Med hjartet på rette staden (3) 10.50 Skattejegerne (5) 11.20 Tinas julekjøkken (1) 12.00 NRK nyheter 12.15 Ingen kontroll på ungene (2) 12.55 Jakten på det perfekte livet (4) 13.25 Hvem tror du at du er? (4) 14.25 Redd menig Osen (3) 15.00 NRK nyheter 15.15 Eit enklare liv (1) 16.00 Mesternes mester (8) 17.00 NRK nyheter 17.15 På jakt med Lotta og Leif (1) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Skattejegerne (4)

 • 18.15 Norsk attraksjon (4)

  Dokumentarserie. Linda Eide guider oss til ukjente attraksjoner landet rundt. I dag avslører hun sensasjonelle nyheter om den norske bindersen. En forviklingshistorie av dimensjoner! Dessuten synger hun duett med Oddgeir Bruaset og avslutter en gang for alle lokaliseringsdebatten om hvor «der ingen skulle tro at noen kunne bo» virkelig ligger. Linda prøver det verdsberømte kunstløpspranget oppfunnet av en nordmann og finner svar på hvorfor folk spyr verden rundt når de ser bilde av en bergenser?

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Bør de gifte seg (2)

  Norsk realityserie. Går det an å forutse hvilke par som vil holde sammen - og hvilke som kommer til å gå fra hverandre? Åsgeir og Henrik har vært sammen i tre år og har en sønn på under året. Men de er forskjellige: Åsgeir lever i nuet, mens Henrik ser framover mot neste mål og liker å planlegge. Kan de klare å leve med disse forskjellene i det lange løp?

 • 20.45 Rundlurt

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning.

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.30 Øyevitne (6)

  Norsk thrillerserie. Henning svever mellom liv og død, mens Camilla søker trøst etter «ulykken» hos den nye kjæresten, uvitende om hans rolle. Ronny Berg Larsen skal eksponeres som politiets redningsmann på «Lørdagsrevyen". Helen sitter på gjerningsmannens DNA, uten treff i registrene. Men hvis et øyevitne gjenkjenner ham, er han avslørt. Helen stoler ikke lenger på noen og kaster seg ut i sitt livs største utfordring - men den tidligere kommandosoldaten er trent til å overleve, og til å skjule sine spor. Medvirkende:Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvil Støen Grotmol, Tobias Santelmann.

 • 22.30 I heisen med (2)

  «Erik Poppe og Jon Niklas Rønning.» (Erik Poppe og Jon Niklas Rønning.) Hvem ville du stått fast i heisen med? Vi har invitert Erik Poppe og Jon Niklas Rønning til et TV-opptak. Ingen av dem vet hvem de skal møte. På vei opp til studio møtes de i en heis som «tilfeldig» stopper mellom to etasjer. Den begynner å gå igjen først når de har besvart noen av livets store spørsmål.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Unge Inspektør Morse (3)

  (Endeavour) Britisk krimserie. Tre kvinner er funnet kvalt på kort tid, og frykten ligger som et teppe over Oxford. Seriemorderen jakter kun på gifte kvinner, og ingen hustru kan kjenne seg trygg. Listen over mistenkte blir gradvis kortere, men Morse og Thursday får en uhyggelig overraskelse når Oxford-kveleren velger sitt neste offer. Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.

 • 00.45 Lockout

  (Lockout) Fransk actionthriller fra 2012. En uskyldig dømt tidligere CIA-agent tilbys frihet hvis han kan redde presidentens datter fra opprørske fanger i et utenomjordisk høysikkerhetsfengsel. «Lockout.» (Lockout.) Am. science fiction fra 2012. En mann som ble feilaktig dømt for spionasje, blir tilbudt å slippe fri dersom han kan redde presidentens datter. Hun holdes fanget i et kapret fengsel ute i verdensrommet. Medvirkende:Guy Pearce, Maggie Grace, Vincent Regan, Joseph Gilgun, Lennie James. Regi:James Mather, Stephen St. Leger.
  Les mer i filmbasen

 • 02.20 Downton Abbey (8)

  Britisk dramaserie.

 • 03.10 Folk: Vamp og jakten på Nordsjøtonen

  Dokumentar. «Fordi vi er oppvokst ved havet, har det alltid vært et element av Nordsjømusikk i det vi gjør", sier Øyvind Staveland i Vamp. Nå har gruppen tatt enda et steg vestover med Eivør fra Færøyene til plateinnspilling i Torshavn. Vi følger Øyvind og Vamp i jakten på stadig nye musikkuttrykk, og er med på innspillingen av deres nye CD «Liten fuggel» på Færøyene. (Folk: Vamp og jakten på Nordsjøtonen.)

 • 03.50 I heisen med (2)

  «Erik Poppe og Jon Niklas Rønning.» (Erik Poppe og Jon Niklas Rønning.) Hvem ville du stått fast i heisen med? Vi har invitert to personer til et TV-opptak. Ingen av dem vet hvem de skal møte. På vei opp til studio møtes de i en heis som «tilfeldig» stopper mellom to etasjer. Den begynner å gå igjen først når de har besvart noen av livets store spørsmål.

 • 04.19 SLUTT


NRK 2

09.50 Mitt liv (8) 10.30 çrdna: Samisk kulturmagasin 11.00 Hjernekamp (2) 12.00 Da KORK kom til bygda (1) 13.35 Da KORK kom til bygda - konserten (1) 14.25 Drømmer om forsoning 15.15 Farvel til bilen 16.05 Med hjartet på rette staden (3) 17.00 Derrick (1)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Top Gear USA (1)

  Amerikansk bilserie. Med samme humor og i samme ånd som i orginalserien graver programlederne seg dypere ned i bilens fargerike historie. De unnlater heller ikke å kaste seg ut i noen vanvittige stunts. Tanner, Rutledge og Adam småkrangler og kappkjører gjennom Texas i en tøff konkurranse for å finne ut hvilken av bilene deres som virkelig kan brukes som truck.

 • 19.45 Siffer (5)

  Et populærvitenskapelig underholdningsprogram om tall. Matematiker og programleder Jo Røislien vil prøve å overbevise deg om at du liker tall, selv om du påstår du hater dem. Han tar oss med på en reise i tallenes verden, helt uten tavler og diagrammer, men desto mer entusiastisk. «Geometri.» Programleder og matematiker Jo Røislien funderer på tings grunnleggende egenskaper, og da særlig på formen på universet. Er det en smultring eller en ball? Han drar på pilgrimsferd dit verdens kanskje lureste mann bor, uten å plage hans eksentriske sinn, men med en innfødt popstjerne som tolk og sjåfør.

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.55 Kobra (8)

  Svensk kulturmagasin. Transrevolusjonen er her. Laverne Cox ble hyllet for sin rolle i tv-serien «Orange is the new black", og nå er det serien «Transparent» som gjelder. Det finnes også transseksuelle toppmodeller, og både i populærkulturen og i politikken øker interessen for transpersoner.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Vikingene som oppdaget Amerika

  (The Norse: An Arctic Mystery) Norsk-kanadisk dokumentar. Bli med til de arkeologiske utgravningene som beviser at europeerne hadde kontakt med innfødte nord-amerikanere lenge før Christopher Columbus kom. Pat Sutherland har jobbet ved funnstedet på Baffinøya i mer enn 30 år. Underveis har hun funnet flere tegn på at historien umulig kan være slik den er beskrevet i historiebøkene. (Vikingene som oppdaget Amerika.)

 • 22.22 Billedbrev fra Europa

  Norsk dokumentar. «Venezia.» Drømmebyen Venezia er verdenskjent for sine broer og kanaler. Men høyvann og flom truer byen. Nå skal det storstilte Moses-prosjektet redde byen for ettertiden.

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Lisenskontrolløren (3)

  Arkivprogram. I flere årtusener har mennesket fundert på meningen med livet. I livet over 50 år har fjernsynet i NRK lurt på det samme. Lisenskontrolløren ser på hvordan NRK har taklet mennesket store spørsmål, og gir deg svaret på hva som er meningen med livet. Programleder:Njål Engesæth.

 • 23.20 Kulturens katedralar (2)

  (Cathedrals of Culture) Norsk dokumentar. Om bygninger kunne snakke, hva ville de si til oss? (Cathedrals of Culture - Glawogger, Nasjonalbiblioteket i Russland.) Denne gangen er det Michael Glawogger sin tur. Han viser fram det russiske nasjonalbiblioteket i St. Petersburg. Ordene til berømte forfattere guider oss gjennom rommene, gangene og de gamle bøkene.

 • 23.45 Ludvig 16. - mannen som ikke ville være konge

  (Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas etre roi) Fransk dramadokumentarfilm fra 2011. Den dramatiserte historien om Ludvig 16., som ble konge av Frankrike i 1774, bare 20 år gammel. Han ble sett på som en lett påvirkelig og svak person, og dermed uegnet til å takle de vanskelige oppgavene som var pålagt ham. I tillegg var han omringet av maktsyke personer og korrupte rådgivere, men fikk likevel skylden for landets stigende problemer i årene før revolusjonen. Ludvig 16. ble kjent skyldig i forræderi og henrettet i 1793. (Ludvig 16. mannen som ikke ville være konge.) Medvirkende:Raphaëlle Agogué, Gabriel Dufay. Regi:Thierry Binisti.

 • 01.20 Bør de gifte seg (2)

  Norsk realityserie. Går det an å forutse hvilke par som vil holde sammen - og hvilke som kommer til å gå fra hverandre? Åsgeir og Henrik har vært sammen i tre år og har en sønn på under året. Men de er forskjellige: Åsgeir lever i nuet, mens Henrik ser framover mot neste mål og liker å planlegge. Kan de klare å leve med disse forskjellene i det lange løp?

 • 02.20 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.30 Distriktsnyheter

 • 02.35 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.45 Distriktsnyheter Østfold

 • 03.00 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.15 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.25 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.40 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.50 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 04.05 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.20 Distriktsnyheter Østnytt

 • 04.30 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.45 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 05.00 SLUTT


NRK 3

 • 19.30 Bondi Beach (3)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Brooke Cassell får kjenne på kroppen hva det vil si å jobbe på en av verdens travleste badestrender. Det er heller ikke lett å være den eneste kvinnelige badevakten.

 • 19.55 Top Gear (4)

  Britisk bilserie. James May er i Florida der han treffer frontfiguren i rockebandet AC/DC, Brian Johnson. Programleder:Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May.

 • 20.45 House (18)

  (House) Amerikansk dramaserie. (Body and Soul.) Teamet får inn en gutt med pusteproblemer, og pasienten drømmer at han blir kvalt. Det får legene til å drøfte drømmers virkning og betydning. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.

 • 21.30 Lockout

  (Lockout) Fransk actionthriller fra 2012. En uskyldig dømt tidligere CIA-agent tilbys frihet hvis han kan redde presidentens datter fra opprørske fanger i et utenomjordisk høysikkerhetsfengsel. Medvirkende:Guy Pearce, Maggie Grace, Vincent Regan, Joseph Gilgun, Lennie James. Regi:James Mather, Stephen St. Leger.
  Les mer i filmbasen

 • 23.00 På sjekker'n (11)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Megan har opplevd å bli bedratt, men er nå klar for å finne en date igjen. Hun møter Mostafa med sin liste over kvaliteter hun ser etter i en mann. Corinne møter Will til en date. Samtalen svinger inn på tatoveringer, og Will avslører at han har tatovert ordet 'mamma' et spesielt sted på kroppen.

 • 23.50 Nurse Jackie (4)

  (Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Når Grace finner ut at Jackie har vært på rehabilitering, legger Jackie kortene på bordet overfor Kevin. Hun blir bekymret når hun oppdager at Charlie er beruset på et AA-møte. Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.

 • 00.20 Påpp & Råkk (3)

  Musikalsk humorserie. Erlend og Steinjo har startet en butikk som selger brukte LP-plater. Ved siden av lager de musikk og prøver å slå gjennom med låten «Påpp and Råkk forever". Men de spolerer alle sjanser som byr seg. Guttas faste pizzaleverandør, frøken Pizzaland, er dumpet av kjæresten, og både Erlend og Steinjo er mer enn interesserte ... Hvordan skal hun greie å velge mellom dem?

 • 00.45 House (18)

  (House) Amerikansk dramaserie. (Body and Soul.) Teamet får inn en gutt med pusteproblemer, og pasienten drømmer at han blir kvalt. Det får legene til å drøfte drømmers virkning og betydning. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.

 • 01.25 Jakta på rettferd (4)

  (Life) Amerikansk dramaserie. Flere merkelige sammentreff binder fire personer sammen på en måte som får vennlige naboer til å opptre svært ufint. Det starter med at en mann blir funnet død i hjemmet sitt. Medvirkende:Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin.

 • 02.10 Kates affærar (4)

  (Fairly Legal) Amerikansk dramaserie. Kate Reed, en advokat som har sett seg lei på byråkrati og urett, vil heller løse konflikter enn vinne saker. (Shine a Light.) Kate forhandler fram en sluttpakke for en medarbeider i et flyselskap. Men det er noe som ikke stemmer. Medvirkende:Sarah Shahi, Michael Trucco, Virginia Williams.

 • 02.50 Nurse Jackie (4)

  (Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Når Grace finner ut at Jackie har vært på rehabilitering, legger Jackie kortene på bordet overfor Kevin. Hun blir bekymret når hun oppdager at Charlie er beruset på et AA-møte. Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.

 • 03.20 Entourage (10)

  (Entourage) Amerikansk komiserie. (Seth Green Day.) På settet til Smokejumpers fortsetter Vince å krangle med regissøren etter å ha mistet flere replikker. Ari prøver å presse Barbara til å ansette Andrew Klein.

 • 03.45 Ondt blod i New York (5)

  (Copper) Amerikansk dramaserie. Corcoran og O'Brian er pålagt å oppklare et merkelig dobbeltmord. Når de sammenfatter bevisene, omstendighetene og løgnene, trer et spesielt mønster fram. I Five Points samler folk seg for å se boksekampen alle venter på. Den utvikler seg til noe helt annet enn et vennskapelig oppgjør. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan, Kyle Schmid.

 • 04.30 Bondi Beach (3)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Brooke Cassell får kjenne på kroppen hva det vil si å jobbe på en av verdens travleste badestrender. Det er heller ikke lett å være den eneste kvinnelige badevakten.

 • 04.55 SLUTT
 • TV 2

  10.00 God morgen Norge 11.45 Celebrity Masterchef (26) 12.45 Grey's Anatomy (17) 13.35 Privat praksis (17) 14.30 En moderne familie (21) 15.00 Malcolm i midten (1) 15.30 Last Man Standing (9) 16.00 Home and Away (170) 16.30 Home and Away (171) 17.00 En moderne familie (22) 17.30 En moderne familie (23)

  • 18.00 Solsidan (4)

   Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. Anette og Oves papegøye skaper problemer for Anna, som fra før sliter med svigermor. Medvirkende:Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer.

  • 18.30 Nyhetene

  • 18.45 Været

  • 18.50 Sportsnyhetene

  • 19.00 Hotel Cæsar (56)

   (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Juni vil ha tak i Edvin og tar heisen opp i toppetasjen på tross av at resepsjonisten sier at ingen får komme inn dit uten avtale. Juni konfronterer Edvin. Edvin er svært fornøyd med maktposisjonen han nå har fått.

  • 19.30 Hotel Cæsar (57)

   (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Kapoor får vite at bilen til en av gjestene har krasjet, og går for å spørre Rahim om hva som har skjedd. Rahim lyver Kapoor rett opp i ansiktet, noe som fører til at Kapoor sier at han skal få ham sparket. Han snakker med Juni om saken, men hun overrasker med å si at han skal få en ny sjanse, og at Kapoor bare må være en bedre mentor for Rahim.

  • 20.00 Jakten på kjærligheten (14)

   Norsk realityserie. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Denne høsten har Knut Erik, Marianne, Tor Espen og Johan-Martin jaktet på kjærligheten. Fant de den? Bøndene og friere møter Katarina for å oppsummere de siste månedene. Programleder:Katarina Flatland.

  • 21.00 Nyhetene

  • 21.20 Været

  • 21.25 Sportsnyhetene

  • 21.40 Farmen 2014 (28)

   Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Første semifinalist skal overraskende kåres. Konkurransen blir jevn, og enkelte deltagere overrasker med innsatsen. Programleder:Gaute Grøtta Grav.

  • 22.40 Dritseint med Edel (9)

   Norsk talkshow. Den grovkorna forfatteren Edel Hammersmark Gjervan - i Henriette Steenstrups skikkelse - trer inn i programlederrollen og intervjuer ukesaktuelle gjester, med spørsmål du ikke får høre i noe annet tv-program. I tillegg blir det høytlesning fra nye diktbøker og innslag fra Edels egen au pair og sidekick, Jan.

  • 23.10 Nårje (9)

   Norsk humorprogram. Otto Jespersen, John Brungot og Henriette Steenstrup er klare med sitt karakterbaserte sketsjeprogram «Nårje» - som gir et skråblikk på det moderne, norske samfunn, sett med svenske øyne. Det har vært mange morsomme karakterer i serien «Nårje» og denne siste episoden av første sesong får vi et gjensyn med flere av dem.

  • 23.40 Suits (10)

   (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Medvirkende:Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Gina Torres.

  • 00.35 Hawaii Five-0 (12)

   (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Det er jul på Hawaii, men i stedet for å feire høytiden må Five-0-teamet forhandle i en gisselsituasjon. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.

  • 01.25 Criminal Minds (23)

   (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. «Replikatormorderen", morderen som har fulgt etter BAU-teamet en god stund, har bestemt seg for å drepe et av teamets medlemmer. I tillegg blir BAU-temaet kalt inn for å etterforske en rekke dødsfall på Manhattan. På overflaten virker det som flere av dødsfallene kan knyttes til ecstacy-overdoser, og plutselig befinner Hotch sin bror Sean seg midt i saken.

  • 02.10 Numbers (8)

   Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes har rekruttert sin bror til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Don og temaet hans tar opp jakten på sabotører etter at to tog kolliderer.

  • 02.50 Beauty and the Beast (9)

   Amerikansk thrillerserie. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. «Don't Die on Me.» Et nytt mysterium avdekkes når Cat må hjelpe til med å beskytte Tori, slik at Vincent ikke lider ytterligere skade. Samtidig kommer Gabe og Cat nærmere hverandre.

  • 03.35 Suits (10)

   (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Medvirkende:Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Gina Torres.

  • 04.20 Hawaii Five-0 (12)

   (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Det er jul på Hawaii, men i stedet for å feire høytiden må Five-0-teamet forhandle i en gisselsituasjon. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.

  • 05.05 Celebrity Masterchef (26)

   (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Det er finaleuke, og de tre finalistene blir sendt på settet til innspillingen av serien «Spooks". Her må de tilberede lunsj for hele både skuespillere og crew, og samtidig jobbe under utfordrende forhold i en mobil cateringbuss.

  • 06.00 SLUTT


  TV 2 Zebra

  10.15 M*A*S*H (23) 10.45 Cash Cowboys (5) 11.40 Broom (6) 12.10 Besatt av bil (2) 12.40 Alarm 112 - På liv og død (12) 13.40 Smallville (1) 14.30 Scrubs (23) 15.00 That '70s Show (23) 15.30 South Park (12) 16.00 South Park (13) 16.30 Cash Cowboys (6) 17.30 Ekstrem flytting (2)

  • 18.30 Nådeløse innkrevere (1)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 19.00 En moderne familie (22)

   (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Good Cop Bad Dog.» Phil og Claire bestemmer seg for å skifte foreldreroller for en dag, mens Cameron får influensa samme dagen som han egentlig skal på Lady Gaga-konsert. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.

  • 19.30 Torsdag kveld fra Nydalen (6)

   Norsk underholdning. Sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Med Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik, John Brungot, Henriette Steenstrup, Morten Ramm, Erlend Klarholm Nilsen og Jan Gunnar Røise. Denne ukens er Petter Schjerven gjest, og han har blant annet spurt folk på gata om de synes humor på TV var bedre i gamle dager enn nå. Sirkus Eliassen står bak hiter som «Æ vil bare dans» og «Hjem til dæ". Denne uken sørger de for god kok i studio når de husband.

  • 20.30 Iskrigerne (8)

   Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Jordal Amfi ble bygget for over 60 år siden, og holder på å falle sammen. Dette bekymrer klubbdirektør Jan Tore Kjær. Laget reiser til Stavanger for et toppoppgjør i ligaen. Det blir en tøff kamp for Vålerenga. Regi:Vegard Besstun Normann.

  • 21.00 Iskrigerne (9)

   Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Laget skal ta lagbilder, men ikke alle er like fornøyde med resultatet. Tre av gutta blir utfordret i isdans, og må konkurrere med tre grasiøse dansere. I en viktig kamp mot Storhamar går det ikke like lekent, da en viktig spiller på laget blir stygt skadet. Regi:Vegard Besstun Normann.

  • 21.30 Nattarbeiderne (3)

   Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. Legendariske Arnie «Skiffle Joe» Norse opptrer på Bryn i Oslo, denne gangen har han med seg kona Nippa Porn. Gutta i Engelsrud Fyrverkeri skal skyte opp et gedigent festfyrverkeri over Oslo, og nærheten til bygg og natur skaper store utfordringer. Vi blir dessuten introdusert til VG-desken og får et innblikk i hvordan nyhetene formidles gjennom natten. Midt i nattskiftet kommer det inn meldinger om en togulykke i Spania som skal vise seg å være mer dramatisk enn først antatt.

  • 22.00 Golden Goal (10)

   Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Program nummer 200! Henrik og Johan har invitert med to av Norges og verdens beste rallykjørere, Mads Østberg og Andreas Mikkelsen, til race. Med dobbelt pedalsett. Ukens gjest er Ole Eskil Dahlstrøm, en av norges beste hockeyspillere gjennom tidene. Han er en levende legende i miljøet med snakketøyet på plass - og nyansatt trener for kjelkehockey-landslaget. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.

  • 22.30 Sons of Anarchy (11)

   (Sons of Anarchy) Amerikansk thrillerdramaserie. Om MC-klubben som vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. SAMCRO får hele Sons of Anarchy-organisasjonen på nakken. Samtidig står Jax plutselig ansikt til ansikt med en svært ubehagelig sannhet. Medvirkende:Katey Sagal, Kim Coates, Tommy Flanagan, Charlie Hunnam, Mark Boone Junior, Theo Rossi, Dayton Callie, Jimmy Smits, Drea De Matteo, David Labrava, Niko Nicotera.

  • 23.55 Iskrigerne (9)

   Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. Laget skal ta lagbilder, men ikke alle er like fornøyde med resultatet. Tre av gutta blir utfordret i isdans, og må konkurrere med tre grasiøse dansere. I en viktig kamp mot Storhamar går det ikke like lekent, da en viktig spiller på laget blir stygt skadet. Regi:Vegard Besstun Normann.

  • 00.25 Criminal Minds (4)

   (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I San Diego er flere kvinner funnet voldtatt og drept i et av byens finere strøk. Spesialetterforsker Gideon og hans team blir tilkalt for å lage en profil på mannen, og dermed være med å stoppe ham før han begår flere overgrep. Det som også er spesielt med kveldens sak, er at gjerningsmannen slår til midt på lyse dagen. Ingen har sett ham komme, og ingen har sett noe mistenkelig.

  • 01.20 Las Vegas Jailhouse (10)

   Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

  • 01.50 Vegas Strip (3)

   Amerikansk dokusåpeserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

  • 02.20 Nådeløse innkrevere (1)

   (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

  • 02.50 Duck Dynasty (5)

   (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertsen, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inni de vannrike områdene i Louisiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de blant Louisianas mest suksessrike familier med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. «Hightech Redneck.» Etter at en stor ordre kommer inn, legger Willie press på Duck Commander-teamet for at de skal holde de stramme tidsfristene. Dermed kommer Jase og lagergutta opp med en plan om å bygge et transportbånd. Phil og Si erklærer på sin side krig mot beverne som skaper krøll for vannforsyningen.

  • 03.20 Alarm 112 - På liv og død (28)

   (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

  • 04.10 Cult (9)

   Amerikansk krimserie. Bloggeren og journalisten Jeff tar opp jakten på broren Nate når han en dag forsvinner. Etterforskningen fører ham på sporet av en gruppe fans av TV-serien Cult, som ser ut til å kopiere drapssakene som blir tatt opp i programmet. Medvirkende:Robert Knepper, Alona Tal, Matt Davis, Jessica Lucas.

  • 04.55 Dexter (5)

   (Dexter) Amerikansk krimserie. Seriemorderen Dexter Morgan jobber som kriminalteknisk blodekspert for Miami-Metro-politiet. Men han dreper bare dem som fortjener det. Medvirkende:Michael C. Hall.

  • 05.30 South Park (4)

   Amerikansk animasjonssatire. Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parkers og Matt Stones, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

  • 06.00 SLUTT


  Fem

  10.05 Judge Judy (27) 10.30 Ugly Betty (8) 11.25 One Tree Hill (13) 12.20 Gossip Girl (6) 13.10 Gilmore Girls (3) 14.05 Switched at Birth (7) 15.00 One Tree Hill (14) 15.55 Ghost Whisperer (18) 16.55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (27) 17.55 Sinnasnekker'n Sverige (9)

  • 18.55 Friends (14)

   (Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe får vite om Monica og Rachels forhold, og hun forsøker å få dem til å avsløre sannheten ved å flørte med Chandler. Den stygge, nakne mannen på andre siden av gaten flytter ut, og Ross benytter muligheten til å skaffe seg sin egen leilighet igjen.

  • 19.25 Friends (15)

   (Friends) Amerikansk komiserie. Joey dater Katie, en slagkraftig liten dame. Ross strever med å komme overens med sine nye naboer.

  • 20.00 Unge mødre Danmark (13)

   (De unge mødre, sesong 18) Dansk realityserie. Etter en lang fødsel blir Sandra endelig mor til en liten gutt, men den nyfødte har problemer med å puste. Camilla Framnes er lei av å ha uren hud og drar til en kosmetolog sammen med moren sin. Maria er blitt forlatt av kjæresten og må venne seg til å være alenemor. Og en stor drøm går i oppfyllelse for Louise som flytter i hus med sine to barn og kjæresten Jesper.

  • 21.00 Big Brother (61)

   (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

  • 22.00 Ungkaren i paradis (4)

   (Bachelor in Paradise) Amerikansk realityserie. Tre nye ungkarer ankommer paradis, og stemningen blir opphetet når frittalende AshLee blir tatt i å baksnakke Clare, noe som fører til en tøff konfrontasjon.

  • 23.55 Big Brother (61)

   (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

  • 00.55 Sinnasnekker'n Sverige (9)

   (Arga snickaren, sesong 7) Svensk realityserie. Anders besøker Glenn og Maria i Huddinge. De kjøpte huset sitt i 2008 og skulle pusse det opp sammen. Slik har det ikke blitt. Glenn bygger alene. Maria synes hun bare får de kjedelige jobbene og gjør derfor ingenting.

  • 01.55 Ghost Whisperer (1)

   (Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Melinda er frustrert over at hun fremdeles ikke er blitt gravid når Jim må rykke ut i forbindelse med en brann ved Rockland University. Her redder han den unge psykologiprofessoren Eli James, som etter en nær-døden-opplevelse innser at han er gitt evnen å høre døde mennesker. Melinda, som blir hans venn, lærer ikke bare Eli å håndtere sin nyvunne gave. Hun forsøker også å komme i kontakt med en ånd som åpenbart er knyttet til ham - uvitende om at det skal sette livet hennes i fare.

  • 02.55 Cold Case (17)

   (Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. Lilly og teamet setter seg fore å finne drapsmannen til et antatt selvmordsoffer fra 1962, etter at kvinnens barnebarn kan bevise at det ikke var bestemorens håndskrift i selvmordsbrevet.

  • 03.50 Hellcats (3)

   (Hellcats) Amerikansk dramaserie. Møt Marti, en rockebabe med meningers mot. Hun er smart, ressurssterk og studerer jus ved Memphis’ Lancer University. Men når Marti kan se langt etter studiefinansiering, har hun bare én mulighet for å kunne fortsette ved skolen: å slå kloa i et stipend som tildeles medlemmer av Hellcats, skolens cheerleader-tropp. Savannah er kjempenervøs før første date med Dan, så Marti, Lewis og resten av Hellcats-troppen blir like godt med. Det ender naturligvis i katastrofe.

  • 04.40 Jakten på en modell (4)

   (Scouted) Amerikansk realityserie. Hvert år blir hundrevis av modeller oppdaget av «modellspeidere» over hele verden. Det kan være på det lokale apoteket, i fornøyelsesparker, på gata eller i butikken. De håpefulle blir da fotografert, utviklet og testet for å se om de kan takle modellindustrien. Jakten på en modell er en dokumentarserie som avslører hvordan verdens neste supermodell blir oppdaget. Modelljeger Stacie blir overrasket over å finne ut at hennes seneste funn har en tvillingsøster. Jillian har et stort potensiale, men hun er bekymret for å flytte fra kjæresten sin.

  • 05.35 SLUTT

  TV Norge

  10.05 Millionær søker kjæreste (11) 11.00 Millionær søker kjæreste (12) 11.55 The Big Bang Theory (13) 12.25 The Big Bang Theory (14) 12.50 The Neighbors (7) 13.20 Melissa & Joey (12) 13.50 The War at Home (17) 14.15 Ullared (1) 15.15 Baby Daddy (4) 15.45 Cougar Town (1) 16.10 Friends (16) 16.40 Friends (17) 17.10 Two and a Half Men (16) 17.40 Two and a Half Men (17)

  • 18.05 The Big Bang Theory (15)

   (The Big Bang Theory, år 5) Amerikansk komiserie. Sheldons egoistiske krav tvinger Leonard til å revurdere vennskapet deres. Er dette slutten på «romkameratavtalen»? Samtidig prøver Howard å komme på et bra kallenavn for seg selv, men NASA-astronauten Mike Massimino (gjestespiller seg selv) har andre planer. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.

  • 18.35 The Big Bang Theory (16)

   (The Big Bang Theory, år 5) Amerikansk komiserie. Sheldon blir tvunget til å ta ferie fra universitetet, og jobber isteden med Amy i hennes nevrobiologiske lab. Samtidig vil Bernadette at Howard skal skrive under på en særeiepakt. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.

  • 19.00 America's Funniest Home Videos (12)

   (America's Funniest Home Videos, år 21) Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

  • 19.30 Sinnasnekker'n (33)

   (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. I flotte omgivelser på Hyggen bor Martine sammen med Tom og datteren Alva. Området er fantastisk, men det samme kan ikke sies om parets renoveringsobjekt. Selv om de har bodd der siden 2006, er det kun stuen som er tilnærmet ferdig. De har kranglet så mye om oppussingen at Tom tok seg jobb i Gøteborg for å slippe å forholde seg til huset utenom i helgene.

  • 20.30 71º nord (13)

   (71º nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. Deltakerne befinner seg på øya Rolla i Ibestad kommune øst for Harstad, og dagens etappe kombinerer kajakk og randonée-ski. Etter at de har padlet 16 km, skal de gå i land, hvor de vil finne 100 kg sand fordelt i 10 sekker. Hvor mange sandsekker deltakerne tar med seg til toppen av Rolla, som ligger 926 meter over havet, avgjør hvor mye penger som de får til premiepotten.

  • 22.00 Jul i Tangerudbakken (3)

   (Jul i Tangerudbakken) Norsk underholdningsserie. Det sjarmerende borettslaget inviterer seerne med på juleforberedelser litt utenom det vanlige. Vi får et gledelig gjensyn med BUL, fotballaget til Hans. De skal delta på årets siste turnering, julecupen i Fredrikstad, og har satt seg som mål å komme hjem med en pokal. For å støtte opp om sin gode nabo, bestemmer damene i Tangerudbakken seg for å kle seg opp som duskedamer og heie laget frem til seier.

  • 23.00 Castle (8)

   (Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. Under etterforskningen av drapet på en kasinoeier dukker det opp bevis både i New York og i Atlantic City. Mens Beckett og Gates undersøker New York-sporene, velger Castle å slå seg sammen med etterforskerne i «Amerikas lekeplass» der han håper å løse saken samtidig som han arrangerer et utdrikkingslag for Ryan. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.

  • 23.55 CSI (14)

   (CSI) Amerikansk krimserie. CSI-teamet etterforsker drapet på søsteren til en berømt kubansk sanger. Samtidig begynner Hodges å få kalde føtter før bryllupet med sin italienske sexbombe. Medvirkende:Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Paul Guilfoyle.

  • 00.50 Special Victims Unit (14)

   (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Reggie Rhodes er en drapsmann med dødsdom. Hans voldelige handlinger kan skyldes en fryktelig barndom. Saken hans tiltrekker seg Bensons og forsvarsadvokat Bayard Ellis' oppmerksomhet under en etterforskning.

  • 01.45 CSI: NY (10)

   (CSI: NY, år 6) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Alarmsentralen blir oppringt av en desperat mann som påstår at noen forsøker å drepe ham. Flack drar, sammen med et par andre etterforskere, til huset. Der finner de ingen mann i livsfare, men derimot et lik tullet inn i hvite laken. På jakt etter bevis blir de skremt av det gamle husets hemmeligheter, og plutselig befinner de seg i livsfare.

  • 02.30 Seriemorderne (6)

   (Born to Kill) Britisk dokumentarserie. I begynnelsen av 1993 hadde Colin Ireland et nyttårsforsett om å bli seriemorder. Ved utgangen av samme år hadde han drept fem menn, og en politijakt var i gang. Forbrytelsene fikk stor oppmerksomhet i media og det ble raskt kjent i homsemiljøet at en seriemorder var ute, med et spesielt mål om å drepe homofile menn.

  • 03.20 Camping på Öland (8)

   (Böda Camping, år 2) Svensk dokumentarserie. Ferien er aldri så lang som man ønsker og nå er det klart for hjemreise. Eva er gråtkvalt fordi hun skal reise hjem, men også sint fordi en kebabpizza koster 90 kroner. Mange bestiller allerede nå samme plass til neste sommer, og det gjelder å være rask om man vil ha favorittplassen sin.

  • 04.10 Harry's Law (1)

   (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Etter 32 år som ekspert i opphavsrett på et anerkjent advokatkontor, blir ærgjerrige Harriet «Harry» Korn desillusjonert av meningsløsheten i livet. Hun starter det unike etablissement «Harry's Law and Fine Shoes". Sjansen til å starte på nytt kommer da verdenen hennes helt uventet kolliderer, bokstavelig talt, med Malcolm Davies, en hjertegod collegestudent med egne utfordringer i livet og som trygler henne om å representere ham i en narkotikasak. Senere begynner han å jobbe for henne. Harry har ikke mer enn funnet balansen og nye kontorer i en forlatt skobutikk på gateplan i Cincinnati, Ohio, før lovens «hurtigtog", Adam Branch, ved et uhell treffer henne med sin fullstappede BMW. Inspirert av Harrys nøkterne forståelse av loven, tar Adam permisjon fra sitt suksessfulle firma for å hjelpe henne. Harry, Adam og Malcolm - høyst ulike men beslektede sjeler - og Harrys skogale assistent Jenna Backstrom, er nå klare for hvem det måtte være som kommer gående inn gjennom døren til deres unike etablissement; «Harry's Law and Fine Shoes".

  • 05.00 Breaking In (7)

   (Breaking In) Amerikansk komiserie. Om et sikkerhetsfirma som tar ekstreme - og ofte tvilsomme - metoder i bruk for å selge sine tjenester.

  • 05.25 Breaking In (8)

   (Breaking In) Amerikansk komiserie. Om et sikkerhetsfirma som tar ekstreme - og ofte tvilsomme - metoder i bruk for å selge sine tjenester.

  • 06.00 SLUTT


  Star

  10.00 Elements of Style (113) 10.30 Pop Profiles (308) 11.00 World's Dumbest (204) 12.00 World's Dumbest (205) 13.00 I, Detective (214) 13.30 LA Forensics (102) 14.00 5 Ingredient Fix (411) 14.30 Eat Street (425) 15.00 Hollywood Girls Night (103) 16.00 Tori & Dean (501) 17.00 Elements of Style (114) 17.30 Fashion Television (2602)

  • 18.00 I, Detective (215)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 18.30 LA Forensics (103)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 19.00 5 Ingredient Fix (412)

   (5 Ingredient Fix) «Berry Happy.» On this episode Claire shows you how to take advantage of the versatility of berries by making a menu that uses them on every dish. She's starting with a crisp Fennel, Strawberry and Arugula salad. Then, she's making a blueberry rub that takes Pork Tenderloin to a whole new level of flavor. To wash it all down, how about a refreshing Strawberry Lemonade? (Season 4 episode 12).

  • 19.30 Eat Street (426)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. First up we are in Vancouver, British Columbia, where the Fresh Local Wild trailer is serving the catch of the day. Later, Eat Street pulls up in Dallas, where the Good Karma truck is feeding the bellies and souls of its customers with vegetarian dishes. (Season 4 episode 26).

  • 20.00 Ask Oprah's All Stars (204)

   (Ask Oprah's All Stars) Dr. Phil, Suze Orman and Dr. Oz - America's and Oprah's favorite experts - team up to answer the most pressing viewer questions about health, wealth and mental well-being. Dr. Phil, Suze Orman and Dr. Oz team up to answer the most pressing viewer questions about health, wealth and mental well-being. It’s an hour of tell-it-like-it-is advice from America’s and Oprah’s favorite experts.

  • 21.00 Let's Shop (104)

   (Let's Shop) This show is a whirlwind tour of the most exclusive, exciting and famous shopping destinations the world has to offer. This show is a whirlwind tour of the most exclusive, exciting and famous shopping destinations the world has to offer. It takes the viewer across the globe on a thoughtful and educational mission to acquire the finer things in life. «Tokyo.» Cheryll tours modern and ancient Japan shopping along the way for the latest electronics, luxurious home décor items and art.

  • 22.00 Elements of Style (114)

   (Elements of Style) How do you define style? How do you define style? 'Elements of Fashion' is a show about fashion that never gets old. Here, we examine every facet of fashion and all of the things that contribute to style as we understand it. «The Shopping News: Milan.»

  • 22.30 Fashion Television (2602)

   Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Fashion Television blends stunning visuals from over 100 designer collections a year, and delivers continuous reports on the latest trends. Legendary fashion profile, hostess Jeannie Beker opens the door to the engaged world of fashion. Through photo shoots with the biggest photographers, entertaining and informative designers profiles, interviews with the models, artists and architects Fashion Television brings fashion to life and gives a closer look at what's behind the stories that make up the headlines in the worlds of style and design. «Rachel Zoe at New York Fashion Week.» Rachel Zoe makes her NYC Fashion Week debut, Karl Lagerfeld does a late-night show, Zac Posen takes on Paris and much more!

  • 23.00 World's Dumbest (206)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 00.00 World's Dumbest (207)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 01.00 I, Detective (215)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 01.30 LA Forensics (103)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 02.00 5 Ingredient Fix (412)

   (5 Ingredient Fix) «Berry Happy.» On this episode Claire shows you how to take advantage of the versatility of berries by making a menu that uses them on every dish. She's starting with a crisp Fennel, Strawberry and Arugula salad. Then, she's making a blueberry rub that takes Pork Tenderloin to a whole new level of flavor. To wash it all down, how about a refreshing Strawberry Lemonade? (Season 4 episode 12).

  • 02.30 Eat Street (426)

   (Eat Street) Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. Eat Street is a lip-smacking celebration of North America's tastiest, messiest, and most irresistible street food. From Tijuana-style tacos served out of an Airstream trailer to pizzas baked in a brick oven on wheels; from classic dogs with all the fixin's to sirloin burgers slathered in bacon jam (yes, bacon jam!), food cart fare is the hottest trend going. First up we are in Vancouver, British Columbia, where the Fresh Local Wild trailer is serving the catch of the day. Later, Eat Street pulls up in Dallas, where the Good Karma truck is feeding the bellies and souls of its customers with vegetarian dishes. (Season 4 episode 26).

  • 03.00 World's Dumbest (206)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 04.00 World's Dumbest (207)

   (World's Dumbest) World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. World's Dumbest showcases the dumbest of the dumb - pathetic partiers, outrageous outlaws, brainless brawlers and beyond. Led by a hilarious cast of celebrity commentators who know a thing or two about stupid, including Danny Bonaduce, Leif Garrett, Judy Gold, Tonya Harding and Todd Bridges, this series will have you laughing, cringing and freaking out through our countdown - and begging for more.

  • 05.00 I, Detective (215)

   (I, Detective) Armchair detectives and forensic science junkies get the opportunity to solve real cases on «I, Detective". It gives viewers the chance to follow clues, find evidence and learn how this information is used to solve some of the most intriguing criminal investigations.

  • 05.30 LA Forensics (103)

   (LA Forensics) With unprecedented access, this series takes viewers inside the actual case files of one of US's largest and most respected crime labs, the LAPD Scientific Investigation Division (SID). The first-person accounts of the LAPD investigators and true to life dramatic reconstructions recreate gripping tales of real life murders.

  • 06.00 SLUTT

  TV3

  10.15 Ekstrem oppussing USA (22) 11.10 The Real Housewives of Orange County (6) 12.05 The Ellen DeGeneres Show (16) 13.00 Luksusfellen (10) 14.00 Gordon Ramsay rydder opp (2) 15.00 Alle elsker Raymond (69) 15.30 Alle elsker Raymond (70) 16.00 Kongen av Queens (4) 16.30 How I Met Your Mother (1) 17.00 How I Met Your Mother (2) 17.30 NCIS: Los Angeles (24)

  • 18.30 Luksusfellen (1)

   (Luksusfellen) Norsk livsstilsserie. Økonomiske eksperter hjelper vanlige mennesker som har havnet i økonomisk uføre fordi de er blitt overforbrukere og har lånt penger over evne. Nye eksperter denne sesongen er forbrukerøkonom Silje Sandmæl fra DNB og psykolog Cecilie Lynum. Sammen med Magne Gundersen og Christian Vennerød vil ekspertene bidra med rådgivning innen budsjett og sparing, samt forhandlinger med banker og inkassobyråer. Mirjam Strømsholm og Pavel Prusa skylder to millioner kroner i forbrukslån, kredittkort og ubetalte regninger. Likevel bruker de opp til 100 000 kroner på ferier, samtidig som de unner seg det de og barna måtte ønske både til høytider og resten av året. Da «Luksusfellen"s eksperter ankommer Ålesund er samarbeidet mellom ektefellene helt på bunn og begge har gitt opp. - Dette er vel den verste saken jeg har vært borti, sier Magne Gundersen. Samtidig påpeker Cecilie Lynum at ekteparet må slutte å skylde på hverandre og i stedet begynne å samarbeide. Det er imidlertid en tung jobb å rydde opp i, med over 100 krav som har vokst seg store over flere år.

  • 19.30 Masterchef USA (9)

   (Masterchef USA) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Deltakerne må gjennom en rekke utfordringer og eliminasjonsrunder i løpet av serien og får opplæring og blir bedømt av Gordon Ramsay. Med seg på dommerpanelet har han Joe Bastianich og Graham Elliot. Vinneren får en premie på 250 000 dollar og får gi ut sin egen kokebok. Serien fungerer som en plattform for personer fra alle deler av samfunnet. Det de alle har til felles er at de vil bli en kokkelegende. Amatørkokkene får testet fileteringsegenskapene sine når laks er hovedingrediens i mysterieboksen. Vinneren kan tildele rivalen sin et svært uheldig handicap i elimineringsrunden, hvor kokkene må tilberede en rett med ingredienser håndplukket av dommerne.

  • 20.30 Boligjakten (11)

   (Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. I «Boligjakten» går ingenting hus forbi når de erfarne eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes igjen hjelper boligkjøpere over hele landet med å finne det perfekte hjem. Eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes skal igjen hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i seerfavoritten «Boligjakten". Enten det er hytte, småbruk, leilighet i byen eller spesialtilpasset hus de er på jakt etter, finner Siri og Hans Christian gode alternativer og til slutt den perfekte boligen. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Ekspertene gir også nyttige råd og tips til seerne underveis i programmet, som hva man skal se etter på visning og hvordan man kan vinne en budrunde. I fjor flyttet en av sju nordmenn, og det er faktisk mest vanlig å flytte innad i kommunen man allerede bor i. I denne utgaven av Boligjakten skal Siri og Hans Christian prøve å gi deltakerne en ny start på nytt sted. Hans Christian skal prøve å finne drømmeleiligheten til Pia som har bodd i over 10 år på Oppsal i Oslo, nå ønsker hun en forandring. Siri skal hjelpe Kristoffer og Nina, som skal flytte fra Nord-Norge til Østlandet. Nina skal begynne på skole, mens Kristoffer skal pendle siden han skal fortsette å jobbe i Bardufoss så her er beliggenhet viktig.

  • 21.30 NCIS: Los Angeles (5)

   (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika. Callen og Sam reiser til Mexico for å finne den eneste ansatte som klarte å rømme fra det nøye planlagte angrepet på forsvarsdepartementet. Resten av NCIS-teamet jobber for å finne motivet bak skytingen.

  • 22.30 NCIS (16)

   (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. Etter at han møter sin far, konfronterer DiNozzo en mann utkledd som en militæroffiser. Mannen flykter og blir til slutt skutt og drept av DiNozzo. Det eneste vitnet er faren hans. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

  • 23.30 The Mentalist (1)

   (The Mentalist) Amerikansk krimserie. Patrick Jane er en uavhengig CBI-konsulent med helt spesielle egenskaper. Han har en imponerende merittliste og har løst flere vanskelige saker ved hjelp av sin utrolige observasjonsevne. Innad i CBI er han kjent for sin totale mangel på respekt for overordnede og for å tidligere ha påstått å ha paranormale evner. De synes alle at han er en uforutsigbar rebell, men de beundrer sjarmen hans og evnen han har til å løse vanskelige saker. Mens Jane kjemper for å finne en kobling mellom Lorelei og Red John, må CBI-teamet med hjelp av FBI prøve å løse mordet av en hotellansatt. Medvirkende:Simon Baker.

  • 00.30 Paradise Hotel Sverige (37)

   (Paradise Hotel) Svensk realityserie. Single svenske gutter og jenter når de sjekker inn på luksushotellet i Mexico, med Malin Gramer som programleder. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Ved frokostbordet får deltagerne servert bakte bønner som smak på ukens tema; Ville Vesten! En ny deltager blir innsatt som sheriff og får i oppdrag å velge «den onde» blant deltagerne. Den han utnevner får på sin side henge en av fiendene sine. Programleder:Malin Gramer.

  • 01.15 How I Met Your Mother (1)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Robin skal gifte seg med Barney og får panikk på selve bryllupsdagen. Ted tenker tilbake på da han overbeviste Victoria til å legge igjen en lapp til forloveden sin før de kjørte inn i solnedgangen sammen.

  • 01.40 How I Met Your Mother (2)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Barney lager en veldig detaljert ekteskapspakt, noe som fører til at de andre gutta legger fram egne forholdsregler til kjærestene sine. Samtidig blir Quinn så sint at hun lager sin egen ekteskapspakt.

  • 02.00 Kongen av Queens (4)

   (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug forstår ikke hvorfor Carrie nekter å gå på dobbeldate med Richie og kona Marie. Men når Doug får vite sannheten, kommer han selv i et dilemma. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

  • 02.25 Alle elsker Raymond (69)

   (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Debra finner seg en deltidsjobb, noe som gjør Ray frustrert fordi det betyr mer husarbeid på ham. Marie bekymrer seg for hva som kommer til å skje med sønnen og barnebarna nå som de er overlatt til seg selv. I mellomtiden får Rays mislykkede forsøk på å støtte Debras karriere uheldige konsekvenser.

  • 02.45 NCIS (83)

   (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Det kommer teamet for øret at terroristen Mamoud Sharif har fått tak i kjemiske våpen. Men før de kan stoppe ham må de finne ham, noe som skal vise seg å bli en vanskelig oppgave.

  • 03.30 NCIS (84)

   (Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS-teamet klarer å fange en internasjonal våpenhandler, men finner senere ut at deres eget lager med høyteknologiske våpen vil bli solgt til «La Grenouille» - som også er en ulovlig våpenhandler. Nå må de få stoppet transaksjonen, koste hva det koste vil.

  • 04.15 The Real Housewives of Orange County (6)

   (The Real Housewives of Orange County) Amerikansk realityserie. En dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i ett av de rikeste samfunnene i USA: Orange County. Tammy drar utenbys over helgen og datteren hennes skal ha fest. Men hvordan blir den vellykket, og hvordan skal hun forhindre at moren finner ut om den?

  • 05.00 Ekstrem oppussing USA (22)

   (Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. Ty og gjengen drar til Tulsa for å møte Toen og Amy Starkweather som ikke har hatt tid til å pusse opp fordi de må ta vare på sønnen sin. Ethan er 9 år gammel og lider av Prader-Willi syndrom, men han vil fortsatt hjelpe andre barn med å få ønskene sine oppfylt, akkurat som hans ble. Programleder:Ty Pennington.

  • 06.00 SLUTT


  Discovery Channel

  09.30 Livsfarlig fangst (13) 10.30 Gullfeber (9) 11.30 Femte gir (1) 12.00 Femte gir (2) 12.30 Bilfikserne (3) 13.30 Auction Hunters (25) 14.00 Auction Hunters (26) 14.30 Mythbusters (5) 15.30 Mektige skip (5) 16.30 Moonshiners (5) 17.30 Auction Hunters (1)

  • 18.00 Auction Hunters (2)

   (Auction Hunters) Dokumentarserie. (2.) På en auksjon i Ventura County finner Allen en gammel koffert og enkelte gjenstander med potensial blant en mengde kontormøbler. Men vil kjøpet lønne seg?

  • 18.30 Baggage Battles (10)

   (Baggage Battles) Dokumentarserie. (10.) På New York City Transits auksjon av mistede eiendeler kjøper Billy en benprotese for 100 dollar, Laurence og Sally gambler på en fiolin, og Mark får en forundringspakke.

  • 19.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (1)

   (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) «Kirkeklokker/ryddearbeid etter storm/dadler.» (Bells/Hurricane Clear Up/Dates.) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag: Kirkeklokker, ryddearbeidet etter en av de kraftigste stormene i USA, og kultivering av dadler.

  • 19.30 Bilfikserne (4)

   (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Frogeye Sprite.» (Frogeye Sprite.) Mike vil prøve å få dobbelt så mye igjen når han skal gjøre om en gammel Frogeye Sprite til en førsteklasses klassisk bil. Deretter prøvekjører han den hos Brooklands Motor Museum.

  • 20.30 Fast and Loud (23)

   (Fast N' Loud) Dokumentarserie. (23.) Richard Rawlings og Aaron Kaufman leter rundt om i Texas og de nærliggende statene etter forfalne klassiske biler som de kan kjøpe og restaurere på Gas Monkey Garage i Dallas.

  • 21.30 Et magisk liv (4)

   (Dynamo: Magician Impossible) Dokumentar. (4.) Dynamo tar med magien sin ut på gata og bruker utrolige illusjoner og ferdigheter til å imponere både kjendiser, venner og familie i tillegg til mannen på gata.

  • 22.30 Amatøreksperimenter (6)

   (You Have Been Warned) «Elementenes herre.» (Lords of the Elements.) Vi får se svevende objekter i Japan, en utrolig soldrevet bil i Tyskland, og en mann som fester en jet på ryggen og hopper ut av et fly.

  • 23.30 Yukon Men (7)

   (Yukon Men) Dokumentarserie. «Tømmerstokk-kaos.» (Log Jam.) Charlie kjemper mot en livsfarlig svartbjørn, og Stan blir sittende fast i et voldsomt tordenvær når han fører en ny båt ned Tanana-elven. Kommer begge seg trygt tilbake?

  • 00.30 Mythbusters (3)

   (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Ets deg til frihet.» (Antacid Jail Break.) Kan en innsatt bruke syrenøytraliserende pulver til å sprenge seg ut av fengsel? Jamie og Adam undersøker denne myten før de skrur på hodelyktene mens de kjører i mørket.

  • 01.30 Trading Up (5)

   (Wheeler Dealers: Trading Up) Dokumentarserie. «Polen.» (Poland.) Mike Brewer er på et verdensomspennende oppdrag for å gjøre om et billig vrak til en superbil på enklest mulig måte. I Polen håper han å tjene gode penger på sin Jaguar E-type.

  • 02.30 Marooned with Ed Stafford (5)

   (Marooned with Ed Stafford) «Venezuela.» (Venezuela.) Ed er etterlatt i regnskogen i Venezuela. Han er der uten noe som helst. Ikke noe mat eller vann, heller ingen kniv. Hvordan vil han greie seg i ti dager?

  • 03.30 Cold River Cash (8)

   (Cold River Cash) «Uten penger.» (Cashed Out.) Det nærmer seg slutten på ålsesongen og laget Maineiacs tar noen risikable valg. Eelinators finner nye måter å tjene penger på, og Grinders setter CJ på en siste prøve.

  • 04.20 Mann mot natur (7)

   (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Sibir - del 1.» (Siberia, Part 1.) Bear Grylls gir en leksjon i overlevelse i temperaturer på minus 30 grader celsius på dagtid, iskalde elver og uvanlig mat når han viser hvordan man kan takle Sibirs vintere.

  • 05.10 Femte gir (1)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (1.) Bileksperter som Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith serverer ulike bilnyheter, viktige trender, anmeldelser av kjøretøyer og undersøkende journalistikk.

  • 05.35 Femte gir (2)

   (Fifth Gear) Dokumentarserie. (2.) Bileksperter som Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith serverer ulike bilnyheter, viktige trender, anmeldelser av kjøretøyer og undersøkende journalistikk.

  • 06.00 SLUTT


  Viasat 4

  10.00 The Exes (12) 10.30 Seinfeld (55) 11.00 Seinfeld (56) 11.30 Family Guy (14) 12.00 Simpsons (19) 12.30 Simpsons (20) 13.00 Kongen av Queens (62) 13.30 Kongen av Queens (63) 14.00 Two and a Half Men (12) 14.30 Family Guy (15) 15.00 Family Guy (16) 15.30 Simpsons (2) 16.00 Simpsons (3) 16.30 Kongen av Queens (64) 17.00 Kongen av Queens (65) 17.30 How I Met Your Mother (4)

  • 18.00 How I Met Your Mother (5)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Alle Marshalls venner er i forhold, og han er lut lei av å være singel. Barney vil imidlertid helst blit kvitt sin stadig tilbakevendende «tilfeldige» sexpartner, og ber Lily om hjelp for å bli kvitt henne.

  • 18.30 Family Guy (17)

   (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Brian og Stewie ender opp innelåst i et bankhvelv i en hel episode.

  • 19.00 Simpsons (21)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Homer sendes i vei for å destruere en gammel yoghurt som er så gammel at den er full av farlige giftstoffer. Lisa hjelper rektor med et nytt skoleprosjekt.

  • 19.30 Simpsons (22)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Homer kjøper is nummer 1 million i den lokale butikken og kommer på Kent Brockmans nyhetsprogram. Brockman banner på tv, og Ned Flanders starter et korstog for å gjøre Springfields medier mer stuerene.

  • 20.00 How I Met Your Mother (6)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney forfører Marshalls jusslærer i håp om at hun vil få bedre karakterer. Lily får seg jobb på Teds kontor, og det varer ikke lenge før hun gir Teds sjef en lekse han sent kommer til å glemme.

  • 20.30 How I Met Your Mother (7)

   (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall går på sitt første stevnemøte etter Lily, men Ted og Barney prøver alt i sin makt for å overtale ham om at den nye daten hans er gal.

  • 21.00 Two and a Half Men (13)

   (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Alan arrangerer et utdrikningslag for Marty etter han frir til Evelyn. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

  • 21.30 Whose Line Is It Anyways (USA) (17)

   (Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Kunal Nayyar og Brad Sheerwood, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

  • 22.00 Whose Line Is It Anyways (USA) (18)

   (Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Padma Lakshmi og Heather Anne Campbell, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

  • 22.30 Men at Work (8)

   (Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Gibbs står i fare for å bli stemplet som en overklassegutt i forstaden når han er på fest hjemme hos sin nye kjæreste, men får støtte fra Tyler. Milo finner ut sannheten om husleien deres. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.

  • 23.00 Sirens (8)

   (Sirens) Amerikansk komiserie. Vi følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. Når det kommer frem at Hank er livredd for edderkopper og Brian havner ansikt til ansikt med sin suicidale dobbeltgjenger, begynner alle å granske sin egen frykt. Johnny får igjen for alle narrestrekene sine. Medvirkende:Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica Mcnamee, Bill Nunn.

  • 23.30 Cops (22)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 00.00 Cops (3)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 00.30 Seinfeld (55)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. George treffer ei dame som synes han er morsom, så han ber Jerry ikke være morsom når de møtes. Samtidig får Jerry problemer rett hjem i postkassa. Regi:Larry David.

  • 00.55 Seinfeld (56)

   (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry og George kjemper for å holde tv-serien sin i live. Jerry treffer en tidligere kjæreste som han aldri klarte å kysse, noe Kramer får muligheten til å gjøre. En NBC-sjef oppdager at George stirrer på datterens utringning ... Regi:Larry David.

  • 01.20 Bundy (218)

   (Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og kameratene planlegger en TV-kveld med wrestling, men de oppdager snart at konene deres har okkupert fjernsynet for å se en klissete kjærlighetsfilm. Dermed invaderer de rommet til Bud for å se på TV der, med det resultat at de ødelegger Buds hete stevnemøte... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.

  • 01.45 The Fresh Prince of Bel-Air (138)

   (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Vivian er misfornøyd med ikke å bli inkludert i Philips politiske arbeid, og Ashley blir oppdaget av en modellagent mens hun er på jobb. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.

  • 02.10 American Dad (24)

   (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan kommer for sent til en katastrofe-øvelse, og tror at han befinner seg i et virkelig atomangrep. Han bestemmer seg for å flytte familien til fjells for at de skal overleve katastrofen, men når han finner ut at han tok feil, har han blitt så vant til heltebehandlingen han får av dem at han bestemmer seg for å holde sannheten fra dem.

  • 02.35 The Exes (12)

   (The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Venner dukker uinivitert opp på fest på yachten til Phils sjef, og en høygravid Eden begynner å få veer. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.

  • 03.00 Graceland (4)

   (Graceland) Amerikansk krimserie. Tuturro og Jakes blir overbevist av Paige til å gå undercover for å spionere på en hasjbonde. En nigeriansk narkokonge rekrutterer Mike. Medvirkende:Daniel Sunjata, Aaron Tveit, Manny Montana, Serinda Swan, Vanessa Ferlito.

  • 03.45 Cops (22)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 04.10 Cops (3)

   (Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

  • 04.35 Two and a Half Men (12)

   (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden er frustrert fordi Nicola ikke har tid til ham på grunn av et prosjekt hun holder på med, så han tilbyr seg å hjelpe henne med det. Larry overtaler Alan til å gå på en blind date. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

  • 05.00 Sirens (8)

   (Sirens) Amerikansk komiserie. Vi følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. Når det kommer frem at Hank er livredd for edderkopper og Brian havner ansikt til ansikt med sin suicidale dobbeltgjenger, begynner alle å granske sin egen frykt. Johnny får igjen for alle narrestrekene sine. Medvirkende:Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica Mcnamee, Bill Nunn.

  • 05.35 Simpsons (16)

   (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Homer prøver å tjene noen raske penger og blir paparazzi. Kjendisene i Springfield får litt å slite med når Homer er på banen, men de finner en passende hevn.

  • 05.59 No program

   (END)

  • 06.00 SLUTT

  NyheterFilmSerie